perjantaina, elokuuta 05, 2011

Teoria uppoaa

Laasasen teorioiden uppoaminen palstalla (S-24) lymyileviin miehiin on uskomatonta!!
Tältä palstalta näkee sen, kuinka nopeasti moneen suomimieheen uppoo jonkun Laasasen luoma utooppinen teoria miehistä/mieskategorioista sekä siihen kiinnittyvästä parisuhdemarkkinoista.

Joko tällä palstalla liikkuu a) aidosti tyhmät miehet, joille jonkun miehen luoma teoria uppoo siitä syystä, että he kokevat olevansa epäonnistuneita yksilöitä yhteiskunnassamme ja kokevat tämän Laasasen ikään kuin "valaisijana", joka tukee heidän katkeruuttaan hautaan asti b) miehet, jotka eivät oikeasti osaa katsoa asioita monelta kannalta vaan haluavat tarkoituksellisesti ajatella mustavalkoisesti c)naisia vihaavat miehet (ovat kokeneet kovia naisrintamalla ja katkeroituneet ikiajoiksi kaikille naisille d) haluavat auktoriteetin, jota seurata.

Monet miestutkijat pitävät Laasasen vain gradutasolla kehittelemää taloustieteeseen nojautuvaa, mutta ihmiselämään kytkeytyvää teoriaa hyvinkin epäuskottavana. Tukea Laasanen saa lähinnä tällaisilta miesasiamiehiltä, jotka tarkastelevat nais- ja miesasioita toistensa täydellisinä vastakohtina. Heille kaikki naisasiat (oli kyse raiskauksista, naisiin kohdistuvasta perheväkivallasta yms) ovat heidän ajamilta miesasioilta jotenkin pois. Sen sijaan aidot miestutkijat ymmärtävät, että sukupuolia voi tutkia tasapainossa siten, että molempien sukupuolten kohdalla on asioita, joihin yhteiskunnallisesti tulee puuttua. Aidot miestutkijat tekevät lisäksi yhteistyötä naistutkijoiden kanssa ja molemmat haluavat osaltaan parempaa yhteiskuntaa molemmille sukupuolille. Laasanen kumppaneineen vaan vie mattoa alta myös hyvältä miestutkimukselta tekaistuilla teorioillaan ja katkeruudellaan naissukupuolta kohtaan. Kaiken lisäksi kyseessä on pro gradu tason tutkielma, ei siis mikään tohtoritason väitöskirja!

Ymmärtäkää nyt hyvät miehet, että on olemassa akateemisen tason naistutkijoita ja miestutkijoita. Nämä on eroteltava näistä miesasiamiehistä ja naisasianaisista, joille toinen sukupuoli on jokseenkin "paha" ja sukupuolet koetaan kilpailuna. Heille tärkeintä on vaan toisen sukupuolen mollaaminen, ei aito tutkimustyö yhteiskunnallisella tasolla!! Laasenen on tutkimusaiheellaan hakenut vain huomiota. Jos tekee tuollaisen tutkimuksen, niin sitä taatusti saa ja pääsee heti ns. piireihin. Aika helppoa siis!
slut_troll_comic.jpg

44 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

Femakon hellyttävä itkupotkuraivari ei ihan yllä vihapuheen tasolle, mutta osoittaa kyllä, ettei hän kykene ymmärtämään, että maailmassa on monia erilaisia tapoja ajatella ja että miesten kokemusmaailma, joka usein on varsin toisenlainen kuin naisten, ei ole yhtään sen huonompi tai väärempi.

Tohtoritason skeidaa on varsinkin viime vuosina julkaistu Suomessa siinä määrin, että vain todellinen taukki antaa jollekin väitöskirja-statukselle mitään painoarvoa. Olennaisempaa näyttää taas kerran femakolle olevan se, kuka sanoo ja miten sanotaan, kuin mitä oikeasti sanotaan. Tosin sanomahan yleensä onnistutaan (tahallisesti, mutta myös tyhmyyttään) ymmärtämään täysin väärin, kuten tälläkin kertaa. Heti jos ei nuolla femakoiden persettä, vaan ajatellaan itse, alkaa itku ja parku.

Anonyymi kirjoitti...

Laasanen on väylä miesten scum-manifestille. Kun ei osata, syytetään muita. Kukaan normaali ihminen ei kestä kuunnella päivät pitkät ison miehen ulinaa ja nillitystä siitä miten aina saa pakit mallilta.

Anonyymi kirjoitti...

"Kun ei osata, syytetään muita"

Eikö (itsensä) ATM luokittelu just ole itsensä syyttämistä?

Anonyymi kirjoitti...

"todellinen taukki antaa jollekin väitöskirja-statukselle mitään painoarvoa."

Kateus vie kalatkin vedestä. Ei riittäisi Jormalla rahkeet.

Anonyymi kirjoitti...

"ison miehen ulinaa"

Isot naisethan ne tässä maassa ulisee kuin pikkulapset. Pitääkö meidän miesten jaksaa sitä ulinaa tunnista, päivästä ja viikosta toiseen.

Inex

Ingenieur kirjoitti...

"Akateeminen... tutkimus... väitöskirja... miestutkimus..."

Justjust.

Sitten vielä jotkut ihmettelevät, miksei "koulutusta/akateemisuutta" pidetä enää minään.

Yli puolet nimeltämainitsemattomasta sukupuolesta "korkeakoulutetaan". Yliopistoon pääsee myös gaussin käyrän toiselta puolelta. Ja se näemmä näkyy.

Ingenieur kirjoitti...

TED talk, Philip Zimbardo, The Demise of Guys

Anonyymi kirjoitti...

Kiti, kiti, kiti. Väy, väy, väy. Juuri Laasasen tapaista lymyillä jollain suoli24 -palstalla ja opettaa nuoria miehiä vihaan ja katkeruuteen. Ja tuo atm-status, hmph, ei johdu siitä, että ette ole rikkaita, vaan rumasta ulkomuodosta+sosiaalisesta kyvyttömyydestä ja alituisesta ruikutuksesta. Siihen päälle femakkojen salaliitot, maailma on paha naisten takia, lihava mies+malli kaunotar = onnellinen avioliitto ym., surkeaa, yksinkertaistavaa ja katkeroivaa nollatutkimusta. Todella pikkusieluista ja vastenmielistä... Ja ehkä lisänä tähän pulska nörtti, jonka silmät kirvelevät auringossa, suu oksentaa sontaa naisten päälle, ja pillua mallilta ei heru. Miehen osa on niin helkkarin vaikea, halutaan joku 24/7 paapomaan ja pitämään kädestä, elämään auringon valolla ja ilmalla, siivoamaan, pukeutumaan mekkoon ja siinä 50kg/175cm, siniset silmät, blondi ja c-kuppi ja latelemaan helliä sanoja. Miksi tälläinen nainen haluaisi teidät? Kuulla samaa ininää päivästä toiseen. Eri asia, jos tämä tälläinen jotain auttaisi, mutta tuskin... Aivan naurettavaa. Laasanen on aikuinen mies ja hännystelijöistä huolimatta tämä tie johtaa sosiaaliseen itsemurhaan, varsinkin jos joku perus atm tätä jargonia jauhaa. Ehkä Laasanen teilaa kilpailijoitaan odottaessaan missiään? Turha vaiva. Naurun aihe kapakoissa tämä blogi jo on. Etsitään atmiä, epätoivoisia PUA-tyyppejä ym. ja vedätetään niitä kaavan mukaan. Ihminen on ilkeä aina, kaikkialla. Omaa oksaa sahaatte vain.

t.säälivä

Anonyymi kirjoitti...

Säälivälle voisi sanoa, että lopeta se ruikutus. Ketään ei kiinnosta, ota itseäsi niskasta kiinni ja ole nainen.

Inex

Anonyymi kirjoitti...

Inex, olen jo ja sääliä ei enää heru. Ulkona paistaa aurinko, perjantai ja saalistus alkakoon. Suurriista toki voittaa pienen jänösen aina... Ei se ole kuulkaas lompakon paksuus, vaan ulkonäkö ja ulosanti, rentous ja sen sellainen, jolla kaatoja tulee. Valitettavasti kaikki miehet jännittää "näitä" tilanteita -jollei, ollaan vain kavereita naisen kanssa- jotkut vain saavat asiat luistamaan huumorilla tms. paremmin. Siis lyhyesti, olette naisten mielestä rumia, ei-hellyyttäviä tolvanoita, joista koituu hankaluuksia ja harmia, siksi ei tipu. Tehkää asialle jotakin, jos kerkeätte. sitten menetelmä a la koiran pentu voi toimia.

Anonyymi kirjoitti...

Ihan hyvin tippuu, kiva kun olet niin huolissasi minun naisen saamisesta.

Kiitos välittämisestä. En tajua mikä tässä teoriassa saa jotkut naiset lähes sekoamisen partaalle. Huvittavaahan sitä raivoamista on seurata.

Inex

Anonyymi kirjoitti...

"Kiitos välittämisestä. En tajua mikä tässä teoriassa saa jotkut naiset lähes sekoamisen partaalle. Huvittavaahan sitä raivoamista on seurata."

Se on kyllä hirmu huvittavaa seurata naisten itkua teoriasta. Kaiken lisäksi itkun syynä on heidän itsensä keksimät olkiukot :D


-Teme

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Huoria kaikkialla

Hyviä mielipiteitä tällä piraattitoverillani.

Pauli Sumanen, emeritustutkija kirjoitti...

Kirjoittaja on tohtoriuskovainen. Väitöskirja on hänen mielestään aina totta. Kirjassani "Vaiettua tietoa tasa-arvosta" osoitan, kuinka kolme tohtorinväitöskirjaa on täysin paikkaansapitämätöntä potaskaa. Ne käsittelevät muka miehen ja naisen palkkaeroja. Heidän väitöskirjansa käsittelevät todellisuudessa miesten ja naisten ansioita, jotka ovat ILO:n samapalkkasopimuksen mukaan täysin eri asia kuin vertailukelpoiset palkat.

Vortac kirjoitti...

Tässä pieni helmi, jonka löysin Spearheadista kommenttipalstalta - se on pieni lista, jonka toteutumisen jälkeen vasta joku suostuu uskomaan, että 'yhteiskunta' on tasa-arvoa kannattava/edistävä tms. jne.

Pistää kivasti miettimään miesten ja naisten kohtelun erilaisuutta, vai mitä?

A female politician (or male) sends only women to the front lines of a war.
A mother instructs her daughter to “never hit a boy”.
An newspaper article says “2,000 thousand Men and children died, Can’t we do something about it.” A charity is started that addresses
this.
The parents of a boy, tell his female date, “Have him home by ten, or else”
There is a government program for Men with Infants and children (MIC)
After a teenage boy is gunned down by a gang in the city, the mayor holds a forum to address Violence against Men.
A elementary school has a poster that says “Boys can do anything”.
A deadbeat mom is hounded for child support, and has to get a second job to pay for it.
Women are instructed to hit on guys in bars, (or they are left without a partner), and are called a pervert, if they do the initiation “wrong” (Or right.)

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Slut troll-comic on ihan hauska, mut olis mukavampi, jos sen tekijä olisi opetellut piirtämään (tai ainakin yrittäisi enemmän).

Hauskin kommentti tuolta kuvan alapuolelta: "Mutta miksei miehillä voiskin olla se lukko?"

Kuvastaa TÄYDELLISESTI naisen logiikkaa ja ymmärrystä.

Lisäksi, asiaan toki vaikuttaa se, että miehen on erittäin vaikea iskeä (etenkin hyvännäköisiä) naisia, etenkin jos niitä pitää iskeä enemmän kuin yksi.

Naisen taas on erittäin helppo iskeä miehiä - helpompaa asiaa maailmassa ei voisi olla, kuin vähänkin viehkeän naisen saada seksiä mieheltä/miehiltä.

Naisen kun tunnetusti ei tarvitse käytännössä tehdä tai välttämättä edes sanoa yhtään mitään - senkus istuu ja näyttää "nätiltä".

Näistä syistä mies on ns. 'sankari', jos hän onnistuu tuossa vaikeassa ja rankkaa työtä vaativassa asiassa, jossa suurin osa miehistä koko ajan epäonnistuu.

Nainen ei ole mikään sankari onnistuessaan asiassa, jossa jokaikinen nainen (jotain ihan kamalimpia kassi-almoja lukuunottamatta) onnistuu ilman pienintäkään vaivannäköä.

Miksi ihmeessä naisten on vaikea tajuta tämä? SE on se tosi kysymys tästä aiheesta.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Ja tuo atm-status, hmph, ei johdu siitä, että ette ole rikkaita,
vaan rumasta ulkomuodosta+sosiaalisesta kyvyttömyydestä ja alituisesta ruikutuksesta."

Kyllähän ansioilla, titteleillä ja rahalla mies voi nostaa
omaa arvoaan merkittävästikin. Kerrottakoon myös, ettei tuo atm:ien markkinointi ole (kai) koskaan ollut Laasasen perusperiaate. Sitten selvennettäköön atm -käsitettä: at-mies on mies, jolla ei käytännössä ole oikein koskaan mahdollisuutta naisseuraan, koska ei-toivottuja ominaisuuksia on niin paljon.

Suuri osa miehistähän on keskinkertaisuuksia (ktm), jotka kelpaavat silloin tällöin, mutta eivät yleensä. Tämä ktm ryhmä jakautuu jossakin kohden kahtia. Ktm ryhmän yläpuoliskossa olevat menestyvät kuitenkin kohtuullisesti, kun taas alalaidan ktm:t kärsivät monista atm-tyypillisistä ongelmista. Ero vaan on siinä, että aktm:illä on kuitenkin saumaa. Minäkään en edes tiedä miltä elämä aidosta atm:stä tuntuu. Jos tavoitteet ovat seksissä ja perheen perustamisessa, olettaisin elämän olevan melko vaikeaa. Sen verran merkityksetön ja ohitettava tapaus atm aina on.

"Todella pikkusieluista ja vastenmielistä..."

No, sielu ei kai kauheasti kysy sellaista asiaa, kuin sosiaalinen menestys tai regulaari ulkonäköihanne. Eli kummatkohan on isosieluisempia?

"Ja ehkä lisänä tähän pulska nörtti, jonka silmät kirvelevät auringossa, suu oksentaa sontaa naisten päälle, ja pillua mallilta ei heru."

Kyllä sitä vaan on tullut
sellaista fitness-mallia, että ei meinaa Suomesta parempiakaan löytää. Kiinnostaisi kyllä. Ihmetyttää toisinaan, ettei vapaiden markkinoiden nirppanokat pääse samaan, kun nämä jo yhytetyt "animehahmot".

"Miehen osa on niin helkkarin vaikea, halutaan joku 24/7 paapomaan ja pitämään kädestä, elämään auringon valolla ja ilmalla, siivoamaan, pukeutumaan mekkoon ja siinä 50kg/175cm, siniset silmät, blondi ja c-kuppi ja latelemaan helliä sanoja."

Siinäpä on sinulla yrittämistä täyttää hoitaa naisen osa jossain määrin kunnialla. Ei taida onnistua, vaan joutuu poikaraasut hakemaan taas vempaimensa ja animehahmonsa cathay pacificin palveluja apunakäyttäen.

"Miksi tälläinen nainen haluaisi teidät?"

Miksi ei? Onko mallitytöt mielestäsi tarkoitettu korporaatioissa työskenteleville urheileville, öyhöttäville herrasmiesnuorille?

"Kuulla samaa ininää päivästä toiseen."

No ei se niin ininältä kuullosta sitten kun päällä on ihmissuhde. Katsos ei olla enää hyttysen asteella.

"Eri asia, jos tämä tälläinen jotain auttaisi, mutta tuskin..."

Siitä vaan panemaan atm:iä palkaksi terveydenhoitoedusta ja suomalaisesta koulutusjärjestelmästä.

"Aivan naurettavaa. Laasanen on aikuinen mies ja hännystelijöistä huolimatta tämä tie johtaa sosiaaliseen itsemurhaan, varsinkin jos joku perus atm tätä jargonia jauhaa."

Niinpä. Mutta toisaalta
ei maailmantalouden kestotaantuma ole lähtöisin mistään amerikkalaisista pankeista vaan siitä, että yhä pienempi porukka kelpaa naisille... Atm olisi tärkeä veronmaksaja, vai luuletko, että ne epänörttimäiset ytm-unelmasi tulevat jatkossa pärjäämään teknillisessä kehityksessä niin hyvin, että saadaan atm:ien kädet tarpeettomiksi tässäkin suhteessa? Houppa sou.

"Ihminen on ilkeä aina, kaikkialla. Omaa oksaa sahaatte vain"

Ei ihminen ole ilkeä. Elukan tavoin toimivat sotilaat voivat sensijaan olla vaarallisia.


-bmad

Anonyymi kirjoitti...

"Miksi ihmeessä naisten on vaikea tajuta tämä? SE on se tosi kysymys tästä aiheesta"

Naiseksi syntyminen tälle
planeetalle on *suhteettoman suunnaton* onnenpotku - tavallaan.

Naista pidetään lähtökohtaisesti siinä määrin älykkäämpänä ja arvokkaampana. Hänen ajatuksiaan ei juurikaan analysoida, kyseenalaisteta tai rinnasteta ininään. Ne on otettava aina vakavasti. Lutkamarssi, joka on typeryyden huipentuma edustaa modernilla aikakaudella uuspataluhuutta, mutta sitäkin on median ja ihmisten pakko palvoa.

Kiinassa on - tavallaan - erittäin menestyvä kommunistinen puolue, mutta lähes näkymätön "naisten kommunistinen puolue" kattaa vielä isomman alueen: kohta kenties koko planeetan sukupuolielämän pitäen sen kautta omanlaistaan rotia, määritellen ihanteita, eli toisinsanoen miesten oikeuksia ja velvollisuuksia, joihin kuuluvat mm. naisten oikuttelun pyyteetön ja loputon puolustaminen. Naiset saavat pitkälti jopa määritellä sen mille miehet nauravat ja mille eivät.

Jos haluaa syntyä mieheksi ja saada arvostusta siinä kropassa ei kannata tulla maapallolle, tai mihinkään muuhunkään tämänkaltaiseen ulottuvuuteen.

Kaatopaikkaplaneetta, vaikka
Islannin kuumia lähteitä ja Fäärsaarten jylhiä saarimaisemia voikin toisinaan kajuutasta vielä ihailla...

Säälittävä mesta.


-bmad

Anonyymi kirjoitti...

"Atm olisi tärkeä veronmaksaja"

Tämähän tuntuu monilta unohtuvan, kun atm syrjäytyy, syrjäytetään tai häntä ei yksinkertaisesti kiinnosta osallistua tämän yhteiskunnan toimintaan. Kun ei ole mitään syytä tappaa itseään työllä.

Mitä tästä seuraa, no tästä seuraa tämän maan konkurssi. Yhä useampi mies keskittyy viinan vetämiseen ja huorissa käyntiin, naisia ei kiinnosta hännystellä tai perhettä perustaa eikä monilla siihen olisi edes mahdollisuutta. Mutta nekin joilla olisi, niin saavat lähinnä jotain öö luokan hirviönaisia, joten he jättävät väliin suosiolla.

Inex

Anonyymi kirjoitti...

LK:

Miehet hakkasivat naisia yökerhon edessä

Kaksi 25–30 vuotiasta miestä pahoinpiteli kahta parikymppistä naista ja miestä Ravintola Doriksen edessä Rovaniemellä. Pahoinpitely tapahtui perjantain ja lauantain välisenä yönä.

Ryhmän vanhimman miehen ja naisen välille oli syttynyt sanaharakka, mistä tappelu oli seurausta.

Myös väliin tulleet 23–vuotiaat miehet saivat nujakassa lieviä vammoja.

Lordi-aukiolla 33-vuotias ja 50-vuotias mies selvittelivät välejään väkivalloin lauantaina aamuyöllä. Toinen miehistä jouduttiin viemään ensiapuun hoitamaan vammojaan.

Maia Oureias kirjoitti...

Minua ihmetyttää yleistys, joka mm. Vortecin kommentissa hienosti ilmitulee, ja joka ilmeisesti hänen mielestään on asian ytimessä:

"Naisen taas on erittäin helppo iskeä miehiä - helpompaa asiaa maailmassa ei voisi olla, kuin vähänkin viehkeän naisen saada seksiä mieheltä/miehiltä.

Naisen kun tunnetusti ei tarvitse käytännössä tehdä tai välttämättä edes sanoa yhtään mitään - senkus istuu ja näyttää "nätiltä".

---

Nainen ei ole mikään sankari onnistuessaan asiassa, jossa jokaikinen nainen (jotain ihan kamalimpia kassi-almoja lukuunottamatta) onnistuu ilman pienintäkään vaivannäköä."

Se sarjakuva oli minusta hauska.

Mutta en tajua tuota "kamalimmat kassialmat" yleistystä. Nimittäin mielestäni on aika pieni se ikäryhmä, jossa keskimääräinen nainen saisi halutessaan useampia miehiä jonoon pelkästään "nätiltä näyttämällä" - ja niin, "ilman pienintäkään vaivannäköä".

Jos puhutaan keskivertoa viehättävämmistä fyysisesti terveistä nuorista ihmisistä baarissa, niin ymmärrän että siellä on satunnaisen naisen helpompaa saada miesten seuraa yrittämättäkin kuin päinvastoin, mutta en todellakaan ymmärrä jos puhutaan laajemmin sukupuolista käsittäen kaikki ikäluokat ja ihmisryhmät.

Sitten vielä valitellaan, kun keskivertomiehen on niin vaikea iskeä hyvännäköisiä naisia! Enemmistö naisista ei ole niitä hyvännäköisiä (nuoria tyttöjä), mutta onneksi ovat sitten kuitenkin näkymättömiä. No joo.

Tässäpä tämä itkupotkuraivari.

Anonyymi kirjoitti...

"Tämähän tuntuu monilta unohtuvan, kun atm syrjäytyy, syrjäytetään tai häntä ei yksinkertaisesti kiinnosta osallistua tämän yhteiskunnan toimintaan. Kun ei ole mitään syytä tappaa itseään työllä."

Atm:ien ohellahan syrjäytyy
myös ktm:iä, joten syrjäytyvien joukko on valtava.
Talousvaje jatkuu hamaan tulevaan, kun rahat on jo etukäteen lukittuna saamattomuuden holveihin.

Kohonneet terveydenhoito- ja työttömyyskulut, sekä niukentunut verotulojen kassavirta nakertavat pohjoismaista hyvinvointivaltiopohjaa ja luovat paineita uusille lisäveroille, jotka sitten näkyvät kuluttajan kukkarossa. Syrjäytyneisyydestä voi olla montaa mieltä, mutta se tulee yhteisvastuun aikana kalliiksi.

Koska talousongelman todellista syytä ei paljasteta vauhkoaminen siitä miten herrat kusettavat ja mamut vie rahat voi jatkua. Todellisuudessa rahat vie lauma syrjäytyneitä nössöjä. He kaatavat kansantalouden.

Hyvinvointivaltion kriisi on siis sitä, että seksuaalisesti ja sukupuolisesti katsoen emme aja mitään hyvinvointimallia. Sivistys ja demokratia on huono aisapari kovaa kasvavalle yksinäisyydelle ja henkisille riittämättömyyden tunteille. Ennenpitkää länsimainen demokratia kaatuu ja nössöt orjuutetaan. Tai ainakin he joutuvat muuttamaan köyhiin slummeihin, jossa tv:täkin pääsee katsomaan korkeintaan kaverin seinältä.


-bmad

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Jim Jeffries Stand Up Comedy - Sex Responsibilities

Anonyymi kirjoitti...

"Ennenpitkää länsimainen demokratia kaatuu ja nössöt orjuutetaan."

Niinhän sitä voisi luulla, meillä täällä lähiössä on jo syntynyt paljon jengejä ja siitä vain yrittämään orjuuttaa heitä.

Voi tulla nenät ja pää kipeäksi siinä hommassa, sinä oletat että yhteiskunnan ulkopuolelle jättäytyvä ihminen on automaattisesti joku nössö. No sinä oletat ihan päin persettä tämän asian. Ja kyllä tämä selviää sitten sinullekkin jossain vaiheessa, kun kehitys jatkuu tälläisenä.

Ihminen jolla ei ole mitään menetettävää on todella vaarallinen, luulisi tämän verran ihmisten tajuavan.

Inex

Anonyymi kirjoitti...

Hah.. sarjiksesta.. Vaikka supportoin Laasasta ja tutkimuksiaan, ja vaikka nykyään ei biologisia rajoitteitamme haluta ymmärtää/ottaa huomioon, niin kyllä tuon lukko-avain asetelman voi kääntää toisinpäin. Oppikaa oikeasta elämästä, mieslutkat ovat ihan yhtä säälittäviä tapauksia. Ja linkitetyn blogin sisältö oli täyttä paskaa, vaikken vaatteista yms. välitäkään. :)

Homo kirjoitti...

Narttujen kovista vastaanväittämisistä huolimatta tässä taas yksi hyvä esimerkki siitä kuinka olemattoman laimeaa narttujen seksuaaliset halut ovat varrattuna miehiin. Tuota taustaa vasten tuskin on kovin suuri menetys, vaikka joku klitta nipsaistaisiinkin sivuleikkureilla pois ekotekona:

Pojat masturboivat tyypillisesti pari kertaa viikossa, kun tytöt puolestaan ilmoittivat harrastavansa itsetyydytystä muutamia kertoja vuodessa.

Häpeäisi edes:

Poliisi nappasi rattijuopottaren - jatkoi siiderin litkimistä kiinniotettuna

Naisten turhamaisuus, pikkumaisuus ja itsekkyys:

Skandaali Ruotsin hovissa - sisaruksilla välit poikki!

...

Riidan taustalla arvellaan olevan Madeleinen pelko siitä, että isoveli ehtii alttarille tyttöystävänsä Sofia Hellqvistin, 26, kanssa ennen häntä.

- Olisi noloa, jos pin-up-tyttö ohittaisi hänet. Jos Carl Philip nai Sofian ennen kuin Chris rengastaa Madeleinen, tuntunee se Madeleinesta tappiolta, Farm arvelee.
...

Pientä toivoa köyhillä miesopiskelijoillakin, jos munuaisen myyminen ei kiinnosta. Tosin markkinat toskin kovin suuret:

Ostetaan: käytetyt ja haisevat kalsarit

Ulvova Ylläri kirjoitti...

Minun nähdäkseni miesten ja naisten pariutuminen pitää tätä yhteiskuntaa pystyssä. Ennen naisen hommaamista ei poikamiehen tarvitse ostaa perhefarmareita, sisustuselementtejä tai kalliita etelänlomalippuja. Kämpäksi riittää yksiö ja autoa ei tarvitse kaupunkioloissa mihinkään. Mikäli vielä jättää naiset kokonaan omaan arvoonsa, ei myöskään tarvitse juosta baareissa maksamassa itseään kipeäksi. Kun kulut ovat pienet, niin töitäkään ei välttämättä tarvitse, tai voi tyytyä johonkin minipalkattuun ammattiin.

Tuossa jää yhteiskunnalta saamatta mahtava määrä veroeuroja mikäli miehiä ei saada työskentelemään hulluna perheen toimeentulon varmistamiseksi. Samalla kun miehet rötväävät, niin ne perhanat vielä elävät pitempään samalla kun stressitaso laskee ja aikaa jää omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen. Kaikki syrjäytyneet eivät kuitenkaan välitä vetää viinaa, ja siten osallistuvat eläkepommin pahentamiseen.

Naiset eivät oikein tunnu ymmärtävän miten miehen ajatusmaailma ja tavoitteet poikkeavat naisten vastaavista. Kun naisilla on näin vähän ymmärrystä ja kuitenkin paljon poliittista valtaa, niin yhteiskunnan kehityskulku voi tuoda isoja yllätyksiä itse kullekin.

Kaikkein vaarallisinta on jättää pojat oman onnensa nojaan koulunkäynnin suhteen. Sen jälkeen kun koulusta on putkahtanut pari sukupolvea valmiiksi syrjäytyviä nuoria miehiä, niin jälkien korjaaminen tulee hirvittävän kalliiksi. Tuossa tilanteessa tulisi luultavasti halvimmaksi julistaa sota Venäjälle ihan vain huvikseen, jotta pölyn laskeuduttua päästään edes toisen maailmansodan jälkeiseen tilanteeseen.

Elämme mielenkiintoisia aikoja. Ei muuta kuin lisää naisia pörssiyhtiöiden hallituksiin, kyllä siitä hyvä tulee.

Homo kirjoitti...

Kauppa hoksasi: Nartut lihoneet kuin syöttöporsaat

Mielenkiintoinen sukupuolijakauma esimerkeissä (2 miestä 37 esimerkistä, vaikka kaikista vastaajista miehiä oli 16,8 prosenttia):

Nuorten tietämättömyyttä hyväksikäytetään työelämässä

Oikeus olla sellainen kuin on koskee myös ulkonäköä. Viisi naista kertoo, miltä tuntuu, kun ulkomuotoa kommentoidaan - mukana myös aina iki-ihana Tuksu!.

Jumalakin rankaisi vitunkantotelineitä huoramarssilaisia kastelemalla nartut ja mukana olleet nolot profemakot:

Helsingin lutkamarssin osallistujia ei sade haitannut

...
SlutWalk Helsinki -tapahtumaan oli etukäteen ilmoittautunut 8 000 osallistujaa.
...
poliisin alustavien arvioiden mukaan 3 500–4 000 ihmistä.
...
Sadat lutkat marssivat Helsingissä

Homo kirjoitti...

Minusta vitunkantotelineille pitäisi määrätä huoravero, koska lähes poikkeuksettahan ne hankkivat lisätuloja huoraamalla. Kuka katuprostituutiolla, kuka parisuhteessa mieheltä kuppaamalla tms.

Anonyymi kirjoitti...

"No sinä oletat ihan päin persettä tämän asian."

Näen pari vaihtoehtoa: slummiutumisen ja orjatyön, elikä kun sosiaaliapua ei enää pystytä maksamaan kaikille on näille järjestettävä palkatonta työtä.

Orjatyöpakko toimiakseen tietenkin edellyttäisi jonkun kiinalaistyyppisen järjestelmän maihinnousua, mutta en minä sitä ihan mahdottomana pidä.

Olettaisin ainakin, että
suomalaiselle valtaväestölle sopisi
tiukan paikan tullen se, että vedetään matto nössöjen alta, jolloin korkeamman kategorian miehet ja naiset voivat rauhassa bilettä keskenään.


-bmad

Homo kirjoitti...

Pohjoiskorealaisia naisia myydään vaimoiksi Kiinaan

...
Miehiä rajan ylitys kiinnostaa vähemmän. Vailla yhteyksiä Kiinaan heidät ilmiannetaan helposti rajavartijoille, ja nämä palauttavat heidät takaisin, selittää Kim.

– Sitä paitsi pohjoiskorealaisten miesten on mahdoton kilpailla kiinalaisten kanssa harvoista työpaikoista.
...
Sen sijaan nuoria naisia myydään morsiamiksi kiinalaisille maanviljelijöille pohjoisrajan kyliin. Vanhemmat naiset työllistyvät vähäpätöisiin töihin ravintoloihin.
...
Nainen on perheen pää
...
Miehet eivät sopeudu
...
– Naiset sopeutuvat uuteen elämään Etelä-Koreassa miehiä nopeammin, toteaa Kim.

Miesten on vaikeampi löytää töitä. Jos he löytävät jotain, monet lopettavat pian.

– Miesten on vaikea sopeutua erilaiseen työkulttuuriin etelässä. Siellä heitä kohdellaan sen mukaan, miten hyvin he suoriutuvat työstä, Kim selittää.

He ovat usein myös eteläkorealaisia heikompia ja pienikokoisempia, mistä on haittaa fyysistä voimaa ja kuntoa vaativissa töissä, kuten rakennustyömailla.

Nepalin seksityöläiset järjestäytyvät

Somalian kapinalliset pakottavat pakenevia miehiä joukkoihinsa

Anonyymi kirjoitti...

-bmad

Minä taas näen pahimmissa visioissa sisällissodan, niin vittumaista ja väkivaltaista porukkaa monet suomalaiset ovat. Suomalaiset kun eivät ole samanlaisia vässyköitä kuin vaikkapa ruotsalaiset. Johtuen monista asioista.

Inex

Homo kirjoitti...

Miksi ihmeessä morsian toi uuden miestuttavuuden kotiinsa? Ei olisi kannattanut:

Morsiamen surmannut sai elinkautisen murhasta

...
Marraskuun 7. päivänä nainen suuntasi kahden ystävänsä kanssa Hämeenkadulla sijaitsevaan juomaravintolaan, missä hän kohtasi itselleen entuudestaan tuntemattoman 21-vuotiaan miehen.

Nainen ja mies olivat lähteneet keskustasta kohti naisen asuntoa Kaukajärvelle hieman puolen yön jälkeen. Naisen aviomies oli tällöin toisaalla.

Heidän päästyään asunnolle mies surmasi naisen käyttäen muun muassa lampunjalkaa ja vasaraa. Uhria oli myös viillelty 20-senttisellä keittiöveitsellä. Syyttäjä käytti tapauksesta oikeudessa termiä "raatelu".
...

Homo kirjoitti...

Taas muistutus siitä, ettei kannata vaarantaa omaa terveyttään:

Naisia auttaneet miehet pahoinpideltiin

Naisen kunniaa puolustanut mursi ranteensa

Anonyymi kirjoitti...

halutaan joku 24/7 paapomaan ja pitämään kädestä, elämään auringon valolla ja ilmalla, siivoamaan, pukeutumaan mekkoon ja siinä 50kg/175cm, siniset silmät, blondi ja c-kuppi ja latelemaan helliä sanoja. Miksi tälläinen nainen haluaisi teidät?

Tuo on tarkalleen mitä markkina-arvoteoria tarkoittaa. Jos nimimerkki 'säälivä' vastustaisi markkina-arvoteoriaa, hän voisi esimerkiksi uskoa että jos naiset eivät olisi pahoja, jokaiselle hienhajuiselle rumalle valittajamiehelle riittäisi oma mallityttö tai peräti haaremi sellaisia.

Anonyymi kirjoitti...

"Suomalaiset kun eivät ole samanlaisia vässyköitä kuin vaikkapa ruotsalaiset. "

No suomalainen on sama kuin
sotilas tai kusipää. Ja olemmehan mahtavia siksikin, että suomalaisethan on 0.08% maailman miehityksestä. Kun usein käyskentelee ulkomailla huomaa kyllä kuuluvansa johonkin elämäntapaprikaatiin aina
takaisin tullessaan. Huoltoasemalla öisin vastaantulee parikymppinen korporaatiomulkvisti, joka harjoittelee tulevaa elämäänsä isin työsuhdeautolla ja ostamalla lavallisen batteryä illan
juhliin.

Säälittävä mesta.


-bmad

Anonyymi kirjoitti...

Kaveri kerran tokaisi, että ainoa hyvä puoli Suomessa on se jotta täältä pääsee pois nopeasti eli kulkuyhteydet muualle pelaa.

Itse näen kuitenkin, että on Suomessa ja suomalaisissa paljon hyvääkin.

Inex

Anonyymi kirjoitti...

Joo, käytännön ongelma numero uno: mies ei usko olevansa ruma, rumaa ei tee mieli panna, rumaan, tylsään ja tökeröön ei halua tutustua, rumalta voi tulla ruma lapsi etc. Mutta kukaan mies ei juuri katso peiliin, siis todella. Laajennetaan perspektiiviä siis: ei vain jonkun tigerin pukupekat saa, löytyy myös paljon vaihtoehtoja: rastaympyrät, gootit, hipit, reivaajat ym. kaikilla erilainen kauneuskäsitys. Tulee mieleen se kauhuleffa (the Monster)NAISmurhaajasta, joka puki jakkupuvun päälle ja valehteli tutkinnot ( ei pysynyt edes kärryillä haastateltaessa) ja haki lakifirmaan töihin. Epäsopivuus huomattiin heti ja tyyppi muuttui karseine hampaineen surkimukseksi, jollei ei oli ainoa oikea vastaus. Näin käy väärissä ympyröissä surkeille miehille, jotka kuuseen kurkottavat ja pelkäävät katajaan kapsahtavan. Kataja, ellei ihan maa tai pohjamuta odottaa aina. Tuuripillua voi saada ja antaja häpeää omaa tyhmyyttään ja torppaa toiveet jatkosta. Naiset ovat sosiaalisia, ystäviä, tuttuja löytyy, moni juttu menee eteenpäin seuraava päivänä kielloista huolimatta... Sille ulkomuodolle VOI tehdä jtkn, täytyy tehdä. Jos näyttää oikealta, vaikka jutut on tyhmiä (kunhan ei vaan esim. tätä blogia daamille siteeraa...), voi kummasti käydä onni myötä. Baarissa ym. tutustutaan melko PINTAPUOLISESTI, ja erehdyitte luulemaan, että joku teistä tykkää/ ei tykkää. Moni nousee sosiaalisia tikapuita panella, itse asiassa miehet useammin jopa. Naiset melko kärkkäästi esittelevät jo alussa uusia tuttujaan ja moni pääsee "piireihin" jonkun ämmän kautta. Tää blogi ehkä pätee karkeasti joihinkin jääkiekkoilija/missi ja sedula tai toinen sedula akselille. Pohjamudista suoraan "ykkösympyröihin" ei ole realistinen tavoite. Eikä kiinnostava. Bmad voi lutkineen myydä teille sieniä ja pukea vaikka sariin, voisitte olla kuumaa kamaa joillekin.

Anonyymi kirjoitti...

"Itse näen kuitenkin, että on Suomessa ja suomalaisissa paljon hyvääkin."

Se vaan ei ole hyvä, kun tärkeähkö reunaehtomme: toimiva yhteiskunta ja kehittyvä kulttuuri murenevat veks. Silloin ihmiset on vain asioiden kuoria, ts. sotilaita.-bmad

Anonyymi kirjoitti...

"Mutta kukaan mies ei juuri katso peiliin, siis todella. "

*EI*

Peilistä ei oikeastaan saa
kokonaiskuvaa omasta ulkonäöstä. Ennemmin kannattaa hankkia itsestä videokuvaa. Jos videokuvalta saa itsestä jokseenkin menettelevän käsityksen, se todennäköisesti heijastuu kysyntänä pariutumismarkkinoilla. Toinen asia sitten tietysti on tykkääkö katsoa itseään videolta. :D

"Tuuripillua voi saada ja antaja häpeää omaa tyhmyyttään ja torppaa toiveet jatkosta."

Ihmisten motiivit harjoittaa seksiä ja IHMSISUHTEITA eivät ole kuitenkaan samaan kiveen hakattuja.
Modernissa elämässä seksi ei ole myöskään vain panoa, eikä kaikilla ole niin eläimelliset lähtökohdat, kuin perusbaarikärpäsillä. Sikäli sinun neuvosi edustavat vain yhtä koulukuntaa.

"Naiset ovat sosiaalisia, ystäviä, tuttuja löytyy, moni juttu menee eteenpäin seuraava päivänä kielloista huolimatta... "

Naiset ovat useimmiten typeriä, kun yrittävät puuttua toistensa valintoihin. Naiset ovat yksilöitä ja puuttuminen lamauttaa yksilön ja tekee naisesta yleensä myöskin aika kyvyttömän tekemään muitakaan asioita kovin itsenäisesti.

"Jos näyttää oikealta, vaikka jutut on tyhmiä (kunhan ei vaan esim. tätä blogia daamille siteeraa...)"

Tätä blogiahan kannattaa nimenomaan siteerata, toisin kuin esim. suomi24-palstaa tai Sofian sohvaa.

"voi kummasti käydä onni myötä. "

Sehän on suoranainen onnettomuus jos ei kykene naisten kanssa puhumaan tasa-arvosta.

"Tää blogi ehkä pätee karkeasti joihinkin jääkiekkoilija/missi ja sedula tai toinen sedula akselille."

Ei tämä sellainen blogi ole.

"Pohjamudista suoraan "ykkösympyröihin" ei ole realistinen tavoite. Eikä kiinnostava."

No, minä en ainakaan pohjamudista ole siirtynyt ykkösympyröihini. Sitä edelsi pitkä kulta-aika.

"Bmad voi lutkineen myydä teille sieniä ja pukea vaikka sariin, voisitte olla kuumaa kamaa joillekin."

Minulla on Suomen parhaimman näköiset naiset. Ei mitään lutkia, vaan ehdotonta toppia. Ei kannata irvistellä.


-bmad

Anonyymi kirjoitti...

Harvemmin tutkija hakee tukea omille käsityksilleen suomi24 foorumilta, useimmiten se menee toisinpäin.. lol.

Anonyymi kirjoitti...

Laasanen on varsin tasapainoisesti elävä, ja naisia miellyttävän möreän rintaäänen itsellensä kehittänyt tasa-arvotutkija, ja hänen yksi päämääränsä on levittää markkina-arvoteoriatietoisuutta, eli piirtää objektiivista käyrää siitä mitä sukupuolikentällä tapahtuu.

Suomi24:n vinkuvat atm:t eivät ole yleensä samoja kuin tällä palstalla. Oma näkemykseni on se, ettei kaikkien atm:ien tilanteen parantamiseksi ole tehtävissä yhtikäs mitään. Saattaa olla, että kyse on geenivikaisesta orja-aineksesta, jolle on vaikea löytää käyttöä kehittyneempänäkään maailmanaikana.


-bmad

Jorma kirjoitti...

"Ei riittäisi Jormalla rahkeet."

Voi kuule jos tietäisit. Rahkeita on yllin kyllin, pilipali-pseudotiede ei vain tee vaikutusta.

Anonyymi kirjoitti...

"Rahkeita on yllin kyllin"

Enpä oikein usko että riittää, päätellen kommenttiesi laadusta.