tiistaina, syyskuuta 27, 2011

Eläinlääkäripula

Nelosen uutiset - Uutinen - Eläinlääkäreitä ei riitä enää edes Helsingin lääkäriasemille | Nelonen.fi

Hugo Schwyzer on Consent - The Spearhead

Papan pili poskessa | Vihreä Lanka

pandagon.net - it's the eye of the panda, it's the thrill of the bite

Do Women Earn Less Than Men? - YouTube

Desperate housewives: Bossy women 'have less sex' | Mail Online

Aamulehti
DNA-Testit niminen yritys esittää hurjan väitteen suomalaisista vanhemmista. Sen tiedotteessa väitetään, että noin joka kahdeksas suomalaisisä ei kasvata omaa lastaan.
You Can Get Laid Without Being a Jerk — The Good Men Project

The Accidental Rapist — The Good Men Project

8 kommenttia:

Jaaha kirjoitti...

Tuo Accidental Rapist -juttu... Voi kiesus.. Nyt ei enää "kylläkään" riitä, vaan miehen pitää lisäksi lukea naisen kasvoilta ja elekielestä suostuminen.

Voi voi. Hullummaksi ja hullummaksi menee koko ajan. Femut tuskin itse ymmärtävät, että mitä ufompia juttuja he lähtevät esittämään, sitä nopeampi ja jyrkempi tulee olemaan heidän romahduksensa. Ja silloin saattaa nousta esiin joitain aitoja tasa-arvo-ongelmia...

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Nyyti ry - opiskelijoiden tukikeskus

Ryhmät käynnistyvät maanantaina 26.9. klo 12.

Vertaisapua mm. yksinäisyydestä ja sinkkuudesta kärsiville.

Homo kirjoitti...

Koti-isyys on antoisaa ja tärkeää työtä

"Mikset vie lasta äitinsä hoitoon? Jos äiti kerran on yksin päättänyt vanhempainvapaan pituudesta (omituinen käytäntö todella, jos on totta), niin hoitakoon."

koska HALUAN olla koti-isä, niin olettaisin KELAn koti-isälle suunnattujen etuuksien kuuluvan minulle, vaikka viranomaiset tietysti tekevät kaikkensa, että isät eivät jäisi pois töistä koti-isäksi, niin minä en luovuta kuin kuolleen ruumiini yli.

"Tai miksette hanki päivähoitopaikkaa? Siihenhän on vanhempainvapaan päätyttyä subjektiivinen oikeus."

Joo, on tietysti oikeus lapselle; ja niin olisi minullakin oikeus tyytyä perinteiseen miehen rooliin ja pistää lapsi hoitoon (naisten keskelle). En käytä subjektiivista oikeuttani olla perinteinen mies. En ole nyt eronnut vaan asumme yhdessä.

"Enkä mitenkään näe, miten tässä on toimittu äidin hyväksi. Jos vanhempainrahakausi kerran on loppu ja haluat hoitaa lasta kotona, niin voisit hakea osittaista hoitovapaata niille kuukausille, jotka lapsi on luonasi. Sen nyt ainakin saat."

Saan toki kodinhoitotukea. Se ei riitä elämiseen. Vaimo ei minua elätä. Hän ei koe sitä itselleen mielekkääksi rooliksi vaikka työssä käykin. Rahat ovat siten tiukoilla ja jokainen menetetty tukieuro on kuin lyönti suoraan kasvoihin.

Jorma kirjoitti...

"Pojat ja tytöt: kuinka uskottavana pidämme ajatusta, että työvuorossa ollut nainen on alastoman papparaisen nähtyään joutunut villiin kiimaan ja kiireesti halunnut saada papan pippelin poskeensa?"

Tämän jutun kirjoittaja lähtee siitä, että meidän jostain kumman syystä pitäisi pitää naisen kertomusta lähtökohtaisesti uskottavampana kuin miehen. Siihen ei ole mitään perusteita. Jos raiskausväitteen tueksi ei ole mitään näyttöä, sitä ei voi pitää uskottavana. Syytöksen esittäjän on todistettava, että rikos on tapahtunut, syytetyn ei tarvitse todistaa yhtään mitään.

Ja kyllä, pidän sitä täysin uskottavana. Raha on valtaa ja valta kiihottaa naisia.

Jorma kirjoitti...

"Hugo Schwyzer"

Pelle.

Jorma kirjoitti...

'Screen men at 50 for bowel cancer' and save thousands of lives, says charity

Jorma kirjoitti...

Why the fairer sex is also the tougher one: Women have superior systems to men

No, jos näin on, niin miesten terveydenhuoltoon pitäisi satsata enemmän.

Homo kirjoitti...

ESR: Reconsidering sexual repression