keskiviikkona, syyskuuta 21, 2011

Naisetko tiukkapipoisia?

Tosikkomaisuus ja tiukkapipoisuus yleistyvät | Lahti | yle.fi

Vesa Näveri joutuu naisten tosikkomaisuuden kanssa tekemisiin päivittäin. Saman katon alta kun löytyy kolme naista.

- Tiedän miltä tuntuu tulla jyrätyksi kun tosikkomaiset astuvat foorumille. Jokainen mies jonka lähipiirissä on nainen, on varmasti tullut tämän jyräyksen kohteeksi.

- Tosikkomaisuudesta löytyy paljon erinomaisia esimerkkejä. Parikymmentä vuotta sitten ay-pomot lähettivät tasa-arvoihmisille, naisille, kikkelikortin. Asiasta pääsi julkisuuteen ja siitä syntyi kova keskustelu. Ay-pomot tulivat yksi kerrallaan julkisuuteen ja joutuivat pyytelemään anteeksi. Ajathan ovat tietysti muuttuneet, Näveri muistuttaa.

Omaa tosikkomaisuuttaan harva pystyy myöntämään. Naiset ja tosikkomaisuus on vaarallinen keskustelun aihe, Näveri toteaa.

Zürichiin nousee drive-in -seksikojuja kaupungin rahalla | Hullu maailma | Iltalehti.fi

Circumcision Makes You Crazy. So Holland Moves To Stop It. - Forbes
Doctors in the Netherlands have clearly put themselves in a position of being willing to put public health at risk in order to achieve racist, political ends – and to lie in order to do so.

Europe is at serious risk of transforming itself into a white, Christian supremacist state in its efforts to avoid becoming an Islamic one. According to the Dutch medical society, for instance, circumcision — practiced by Dutch Muslims and Jews and standard procedure for almost all newborn males in the USA, can result in castration (just how many times does that happen, I wonder?) or death; cause infections; create “mental anguish”; cause sexual problems (we all know about Einstein’s sexual issues, right?), and more.
Alkoholista tulee vammoja sadoille vauvoille vuosittain - HS.fi - Kotimaa

5i1aB.jpg (JPEG-kuva, 524×605 kuvapistettä) ja keskustelua analogiasta.

Women to beat pensions trap: 500,000 won't have to wait as long as they feared to retire | Mail Online
Kommentti: Absolutely disgraceful. Women's retirement age is younger than men's, yet men on average life shorter than women, and now this? It's time for men to take to the streets, we're being treated like second class citizens all for the sake of politicians who are vote-pandering. Equality NOW."

11 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"keskustelua analogiasta."

Heikko esitys. On täysin normaalia ja hyväksyttyä, että ihmisiä varoitellaan liikkummasta kaatokännissä öiseen aikaan kaupungilla, että ihmisiä kehotetaan pitämään huolta arvoesineistään, salasanoistaan ja välttämään rahatukkujen näyttävää esittelyä. Samoin asuntojen, polkupyörien ja autojen lukitsemisesta muistutetaan säännöllisesti. Jos laiminlyö huolenpidon, jättää autonsa ovet auki ja pitää pin-koodiaan pankkikortin vieressä, saa itse kantaa täysimääräisesti taloudelliset tappiot. Nakkikioski- ja taksijonotappelut kuuluvat myös viranomaisten mielestä ns. normimeininkiin, jos uhrina on mies.

Jorma kirjoitti...

"Circumcision Makes You Crazy. So Holland Moves To Stop It"

Pisteet Hollannin lääkäriliitolle järjenkäytöstä. Tämän naiskolumnistin esitys on täysin ala-arvoinen. On täysin selvää, että juuri nämä yritykset puolustella ei-lääketieteellisistä syistä tehtäviä ympärileikkauksia jollain täysin triviaalilla väitteellä, kuten pienemmällä hiv-tartuntariskillä (mitään todellista tartuntasuojaa ei operaatio tarjoa), ovat poliittisesti motivoituneita. Se, että tällaiseen edes alennutaan, osoittaa, ettei kirjoittajalla ole harmainta aavistusta siitä, mistä koko keskustelussa on kysymys.

Jorma kirjoitti...

Vanha juttu, mutta:

Ääni tekee miehen?

Vortac kirjoitti...

Keskustelua analogiasta..

Tässä on aika hyvä kommentti tuolta verbaalioksennuksen seasta:

"Are you serious?

You are comparing all rape - which most people recognize is very rarely stranger rape - to being held at gun point?

Let's split this into two analogies because there are two very different kinds of rapes.

Man: I'd like to report a mugging.

Officer: A mugging, eh? Where did it take place?

Man: I was walking by 21st and Dundritch Street and a man pulled out a gun and said, "Give me all your money."

Officer: And did you?

Man: Yes, I had no choice.

Officer: Yes, I see that. You were coerced under the threat of violence. This is a serious crime and we will look into it right away.

Man: I'd like to report a mugging.

Officer: A mugging, eh? Where did it take place?

Man: I was walking by 21st and Dundritch Street and a man asked me for money.

Officer: And did you give him money?

Man: At first I said no, but he was very insistent.

Officer: So you gave him money?

Man: Yes, I gave him my wallet.

Officer: Well, looking at a Google search of you, it says here that you are quite a generous person.

Man: Yes, I am well off and I like to help out others.

Officer: So you have a lot of money, and you walk down a poor part of town, and someone asks you for money, which you reluctantly gave them, and you want to report this as a mugging?

Man: Yes."

Siinä kommentissa oli muutakin ihan asiaa. Tuo olisi tosiaan lähempänä kunnollista analogiaa, kuin se alkuperäinen, täysin järjetön ja totuudenvastainen analogia.

- Vortac

Homo kirjoitti...

Urpilainen herätti yleisönsä "seksikkään möreällä äänellä"

Homo kirjoitti...

So the fact that Mrs Thatcher took positive steps to lower the pitch of her voice was a perfectly rational response to a real problem. Under the guidance of the National Theatre, she underwent training that included humming exercises aimed at lowering her previously natural pitch. Comparing recordings of speeches she made before and after tuition reveals a clearly audible difference. When played through a pitch and intensity analyser, the reduction in pitch came out at 46 Hz – a figure that’s almost half the average difference in pitch between male and female voices.

Homo kirjoitti...

Does the Voice matter?

Tomi kirjoitti...

Pari juttua, joihin ei voi linkittää.

Eilistä vihailtaa katsoessa kävi taas ilmi yksi syy, miksi (suomalaista) miestä on syytä pitää poikkeuksellisen väkivaltaisena, jos siis on nuori vasemmistolainen, rakkautta tihkuva ja maailmoja syleilevä naispoliitikko.

Kun nimittäin vaikka demarinuorten vpj:lle sanoo, että muslimimaissa naiset joutuvat väkivallan kohteeksi ja ovat alistettuja tavalla, joka ei sovi länsimaiseen ihmiskäsitykseen, demari hämmentyy, koska monikulttuurisuus ja suvaitsevaisuus.

Ratkaisu kognitiiviseen dissonanssiin on tietysti väittää, että Suomessa sitä vasta naisia hakataan ja alistetaan. Suvaitsevaisuutta kun ei tarvitse ulottaa valkoiseen mieheen toisin kuin kaikkiin muihin.

Turun Sanomissa taas oli iso juttu siitä, miten miesten asennevamma estää liikkumisen ruuhkabusseissa. Toimittajat olivat käyneet laskemassa ja asiantuntijoiltakin oli kysytty ja näin tosiaan on!

Antaisin kuitenkin toimittajille vinkin niin sanotusta googletusmetodista juttuja tehdessä. Kun sitä käyttää, käykin ilmi, että on ihan tutkittu, sukupuolten työmatkailua. Ei tarvitse siis mennä mututuntumalla tai tahvoilta kysyen.

Tunnetusti naiset matkustavat busseissa, koska heikäläisten työpaikat ovat bussilinjojen varrella ja koska keskustoista ei löydy autopaikkoja. Lisäksi miehet tarvitseva autoa työssään naisia useammin. Miehet käyttävätkin työmatkoihin enemmän aikaa kuin naiset.

Tämä on kaikki tuttua, mutta keksin uuden mahdollisen syyn. Olisiko niin, että keski-ikäinen mies kokee olonsa ruuhkabussissa vaivaantuneeksi, koska arvelee herättävänsä kielteisiä tuntemuksia naispuolissa matkustajissa tai koska pelkää leimaantuvansa pervoksi, jos joutuu vahingossa liian lähelle toista matkustajaa?

Anonyymi kirjoitti...

IL: Perheenäidillä Ville Valon vanha numero - seksiviestien vyöry!

http://www.iltasanomat.fi/viihde/il-perheenaidilla-ville-valon-vanha-numero---seksiviestien-vyory/art-1288415562404.html

Anonyymi kirjoitti...

Jahas, naissarjamurhaaja on tehnut vankilan johtajalle loma-anomuksen, että pitäis telkkaohjelmaan päästä haastateltavaksi. - "No, mikäs siinä, loma myönnetty" toteaa vankilan johtaja.

Tänään Maria Veitolan vieraina ovat muiden muassa lääkemurhista elinkautisen saanut Aino Nykopp-Koski ja jääkiekkoilija Jarkko Ruutu.

Anonyymi kirjoitti...

No, se olikin sitten sentään vain puhelinhaastattelu.