keskiviikkona, syyskuuta 14, 2011

Norjalainen miesjärjestö


Peltomäki ja naisseikkailut — Teemu Hiilinen - Teemu tarttuu toimeen

BB-Amanda romahti ja tunnusti: Olen pleijeri, joka pokasi perheenisän - MTV3.fi - Viihde - Uutiset

Akateemista sosiaalipornoa — timoekman

Google Kääntäjä (Norjalainen miesjärjestö)
Explain the logo?

The logo shows an elderly gentleman who shows his privates in front of an even older woman. The Lord is obviously a blotter, and enjoys to show off for the lady with the purse. This figure is particularly intended to show the meaning behind the group's name. We are very pleased with the logo.

37 kommenttia:

Homo kirjoitti...

Hakattu Antti Kurhinen vaikeuksissa venäläisessä Talo-2:ssa

...
Samalla oli huono päiva kun erosin suhteesta ja muija loi mua nyrkillä taysii naamaan, Antti kertoo Facebook-seinällään.

Homo kirjoitti...

Montakos naisministeriä meillä onkaan nykyään?:

Suomen kohtalonhetket - Edes HS ei uutisoi tätä!

...
Entisen oikeusministeri Jacob Södermanin (sd) mukaan perustuslain muutosesitys myös mahdollistaa sen, että valtioneuvosto tai vaikkapa vain viisi ministeriä voi kaapata koko poliittisen vallan ja sivuuttaa muut parlamentaariset elimet päätöksenteossa.
...

Anonyymi kirjoitti...

Laasanen menköön itse vaihtamaan vanhusten paskavaippoja öisin. Mutta päätä pitää aukoa silti. Mistään tietämätön mies on aina pätevämpi arvostelija kuin alan proffa -jos sattuu olemaan nainen. Kunpa teidätkin voisi sitoa sänkyyn, lykätä pari Tenoxia ja odottaa, että aamuvuoro vaihtaa paskaiset vaipat ja pesee pyllyt. Toivottavasti thai-hoitajia, sivareita tms. saadaan pian alalle.

Homo kirjoitti...

Lähinnähän ne on narttuja, jotka vuosikaudet loisivat vapaamatkustajina miesten rahoilla hoitokodeissa.

Homo kirjoitti...

Jos nartut kuitenkin haluavat parempaa hoitoa, pitäisi naisille ottaa käyttöön sukupuolieroteltu elinaikaodote eläkkeissä sukupuolineutraalin sijaan, säätää erityinen narttuvero tai vaikkapa vain laittaa naiset suorittamaan asevelvollisuutta niitä vanhempien narttujen syöttämällä ja paskaperseitä pesemällä.

Homo kirjoitti...

Voisi harkita myös sitä, että hieman nuoremmat naissukulaiset velvoitettaisiin ottamaan kotiinsa ja hoitamaan siellä sukulaisvanhuksia, jotka eivät tule enää yksin toimeen. Olkoot se vaikka korvaus siitä, etteivät ole suorittaneet asevelvollisuutta ja ovat muutenkin loisineet vaikka kuinka ylettömästi miesten rahoilla.

Homo kirjoitti...

Kyllä tulee tässäkin taas kerran naiset kalliiksi:

Vanhainkotien asukkaista 81 prosenttia oli naisia. Heidän keski-ikänsä oli 84 vuotta, ja 70 prosentilla oli dementiadiagnoosi. Tutkitut käyttivät keskimäärin lähes kahdeksaa lääkettä päivittäin. 40 prosenttia heistä käytti päivittäin yli yhdeksää lääkettä.

Anonyymi kirjoitti...

Ja rintamaidon litra hinta velitetaan homolta ja atm:ltä takaisin korkoineen. Samoin raskauden ja synnytyksen aiheuttamat vaivat korkoineen. Teistä mitään hyötyä ole kenellekään. Nappi otsaan vain ja pakkaseen ja äidille korvaus. Vauvavakuutukseen uudet pykälät, mikäli atm tulos, vanhemmat saavat hyvityksen. Eihän kukaan sellaista halua ja se on pahempi kuin lapsen kuolema. se vielä puuttuisi, että pääsisitte levittämään sairauttanne geneettisesti, onneksi naiset ovat fiksuja eivätkä huomioi nollia.

Homo kirjoitti...

Raotahan suutasi hiukan, sillä herätät minussa halun oksentaa suoraan suuhusi.

Demonic Woman’s Reign of Terror over Homeless Man and Children Comes to an End

...
The abuse was horrific:

Left partially blind in one eye due to one attack, the man said Gonzales-Esquivel forced him to hold out his hands so she could smash his fingers with a rolling pin, according to charging documents. His fingers were broken and scarred.

On one occasion, he said Gonzales-Esquivel repeatedly whipped his genitals for several hours claiming doing so would rid him of an infection, the detective told the court. She is also alleged to had beaten him with a rubber mallet so badly that one of his ribs broke and punctured his lungs, and forced him to eat 20 habanera peppers.
...
He said he took many of the beatings, Cleary continued, so that his children wouldn’t endure them.
...

Tässäkin näkyy taas kerran, että tasa-arvon vaatiminen on todellisuudessa feministeille kauhistus:

Chinese Pass Reasonable Divorce Law, Feminists at NY Times Resort to Yellow Journalism

Anonyymi kirjoitti...

Pää kiinni hintti, ehdotus on hyvä. Peräkammarin pojat ovat todellisia loisia, aina äipän kuolemaan asti. Kunnollinen korvaus olisi äideille paikallaan tai yhteiskunnallinen muutos, joissa nämä loiset voisi viedä saunan taakse ja lopettaa. Hyödyttömiä, vaarallisia aikapommeja, jotka kiristävät väkivallan uhalla itselleen sitä, m itä toiset saavat työllään ja ansioillaan. Onko atm:nä olo sairaus? Mielisairaus? Vai täydellisesti epäonnistunut tekele, johon ei auta muu kuin kuolema? Siihen on syy, että olette yksin ja se ei ole feminismi... Se kuu ei tule käskemällä taivaalta, eikä huutamalla, kuin se muinainen mamman tisu.

Homo kirjoitti...

Minustakin ehdotus lopettaa naisten vapaamatkustaminen on hyvä. Eli eiköhän aleta toteuttamaan sitä. Armasta voidaan sallia vähintään kaksi lasta pyöräyttäneelle nartuille alkuvaiheessa vapautus, mutta vapaamatkustajat, kuten katkeroituneet femakkovanhatpiiat narttuverolle ja narttujen paskaperseitä pesemään.

Homo kirjoitti...

Tässä taas näkyy kerran naisten haluttomuus kannattaa todellista tasa-arvoa naisten oman edun tavoittelun sijaan:

Miksi teistä on ok että mies elättää naista mutta ei ok että nainen elättää miestä?

Joka ikinen avaus jossa puhutaan että nainen jää jotenkin "heikommalle" rahallisesti eläessään miehen kanssa, esim. mies asuu naisen omistamassa asunnossa, kehotetaan heittämään mies pellolle ja naista eroamaan moisesta "loisesta".

Sitten jos nainen on kymmenettä vuotta kotona, ei maksa elämisestä eikä autosta penniäkään ja mies maksaa vielä shoppailut ja etelänmatkat, se on ok koska "perheessä ei lasketa kuka maksaa, kaikki on yhteistä".

Miksei se rakkaus ole tärkeää ja blaa blaa ja ei ole väliä kuka maksaa-mantra päde silloin jos nainen ei hyödy miehen rahoista? Mutta jos mies on varakkaampi niin "me olemme perhe eikä perheessä lasketa rahoja vaan yhdessä nautitaan"?

Anonyymi kirjoitti...

Ja täysin tuottamattomat atm:t navetan taakse. Eihän niitä voi edes töihin ottaa, raiskaavat vielä mummelitkin tai räjäyttävät vanhainkodin. Atm:t pitää eristää ja tarjota kuolinapua tarvittaessa tai voitte muodostaa oman yhteiskunnan, joka aikanaan kuolee sukupuutton. siellä sitten huudatte, kun ei lautanen tule kuin Manulle pöytään ja tappelette keskenänne. ATM lost tai survivers tv-show olisi jo jotain, kuten tämä bloki. Vahingon ilo paras ilo.

Homo kirjoitti...

Jopa ATM-yhteiskunnalla olisi pidempi tulevaisuus edessään, kuin jollain pelkistä nartuista koostuvalla yhteiskunnalla. Osa nartuista ehkä löytäisi asuinpaikakseen jonkun luolan, loput kuolisivat pakkaseen ja nälkään viimeistään talven tullessa.

Narttujen on syytä levittää haarojaan ahkerastu, jotteivat miehet kyllästy lopullisesti moisten loisten elättämiseen.

Anonyymi kirjoitti...

YTM viekoittelee seksiin, homo ja atm:t uhkaavat puukolla, raiskaavat ja pahoinpitelevät. Naiset rakastavat ytm:ä ja vihaavat atm:ä. Kuka huolisi kuvotuksen? Moni nainen tappaisi itsensä ennemmin kuin koskisi teihin. Ajatuskin inhottaa. Kiltti atm huomioi naisen tappamalla tämän käytön jälkeen, paska ei vaan jättää senkin naisen ongelmaksi. Miksei teille löydy sitä kivaa tyttöä? Yöh. Teillä on sama efekti naisiin, kuin kuolleilla kaloilla on krapulaiseen.

Turpiin vaan ja onnea kirjoitti...

No jopa on jutut! Huh, huh.

Homo kirjoitti...

Anonyymi trolli, tunnut elävän jopa feministiksi erityisen harhaisessa maailmassa, jos kuvittelet homojen raiskailevan naisia. Lesbot toki saattavat sellaistakin muun väkivaltaisen riehuntansa ohella tehdä.

Oletko muuten jo löytänyt itsellesi pesäluolan, kun talvikin on kohta tulossa? Vai ajattelitko loisia miesten kustannuksella hengissä pysyäksesi?

Homo kirjoitti...

Siinä missä mies on oman elämänsä herra, on nainen koko elämänsä loinen.

Anonyymi kirjoitti...

Runk, runk vaan homostelija. Tee hyvä työ ja käännytä muutama kaltaiseksesi. Niin, täällä on kiva trollailla, kumman kiinnostunut olet vastakkaisesta sukupuolesta kuitenkin? Oletko at- hintti? Miten se ilmenee? Miksi lajitoverisi syrjivät sinua seksin saralla? Ihan mielenkiinnosta kyselen? Trollaatko itse suoli24:llä? Eihän suhun mikään järkipuhe uppoa, vähintään manaaja pitäisi hakea apuun.

Vortac kirjoitti...

Anonyymi trolli, tunnut elävän jopa feministiksi erityisen harhaisessa maailmassa, jos kuvittelet homojen raiskailevan naisia. Lesbot toki saattavat sellaistakin muun väkivaltaisen riehuntansa ohella tehdä.

Kun ainoat 'keskustelutyökalut' ovat ad hominemit ja shaming language, tuollaiseen hulluuteenhan se sitten lopulta johtaa. Homona sinuahan kun ei voi shamettaa samoilla keinoilla kuin heteromiehiä, joten nämä kilipäät keksivät mistä hyvänsä jonkin kulman, jonka kautta pääsevät jatkamaan tätä 'keskustelutyyliään'.

Eivät he pysähdy miettimään, voisiko tässä olla kenties jotain järkeä/vikaa - he tulevat näkökulmasta "nainen on aina uhri, mies on aina paha demoni", joten jos mikään muu ei auta, heitetään äärimmäiset epäloogisuudet kehiin. Logiikka kun on 'patriarkaalinen työkalu', johon ei tarvitse koskaan mukautua keskusteluissa tai debaateissa - siis femakkojen mielestä. Näin he vapautuvat minkälaiseen tahansa mentaaliseen akrobatiaan, kunhan ei vain tarvitse katsoa totuutta suoraan silmiin, ja myöntää miehissä voivan olevan jotain hyvää, tai naisissa jotain huonoa tai pahaa.

- Vortac

Homo kirjoitti...

Anonyymi trolli, minulla on ongelmana pikemminkin seksin yli- kuin alitarjonta. Tuo feministisen "keskusteluoppaasi" papukaijamainen kotkottaminen ja muukin mäkätyksesi ja käkätyksesi ei oikein uppoa.

Huomaan myös sen, että yrität vaihtaa pois puheenaiheen naiserityisen loisisvasta elämäntyylistäsi, mikä tarkoittanee sitä, ettet ole löytänyt pesäluolaa talven varalle. Miksi muuten naiset ovat niin oikeassa elämässä niin onnettomia, etteivät pysty tekemään juuri mitään ilman miesten apua (vaikka femakkojen mielestä tietenkään mitään puutteita ei voi olla naisten kyvyissä)?

Anonyymi kirjoitti...

http://www.dn.se/nyheter/sverige/kvinnor-mer-miljomedvetna-an-man

Erikoisen huono tutkimus ja vielä huonompi raportointi toimittajalta. Miehet ovat ympäristörikollisia (miljöbovar), koska eivät ihan yhtä usein lajittele tai osta lähiruokaa kuin naiset ja niin pois päin. Tai, siis, näin kyselyn perusteella.

Metodia voisi arvostella muutenkin, mutta ehkä tärkeintä on se, että rikkaat yhteiskunnat perustuvat jossain määrin tulonsiiroille miehiltä naisille. Naiset taas kuluttavat selvästi mieluummin kuin investoivat. Kuluttaminen on varmasti ympäristötietoistakin, mutta pointti on siis yletön kuluttaminen.

Homo kirjoitti...

Lisäksi naisten synnyttäminen ja sen aiheuttama eksponentiaalinen väestönkasvu väestöräjähdyksineen vasta ympäristökatastrofi onkin. Hiuslakkaakin on suihkutettu vaikka kuinka monta vuotta huoletta freonin voimin, sisustusta vaihdetaan uuteen tarpeettomasti, uusia rättejä ostetaan koko ajan jne.

Homo kirjoitti...

Ympäristötietoinenkin kuluttaminen tosiaan lähes poikkeuksetta tuhoaa luontoa. Kuluttamalla ympäristön suojelu on vielä hyödyttömämpää kuin syömällä laihduttaminen, mitä naiset myös tuppaavat harrastamaan.

Homo kirjoitti...

Lisäksi minusta on kyseenalaista mainostaa lähiruokaa jonain ekotekona, ainakin jos puhutaan esimerkiksi tomaateista. Niiden rahtaaminen toiselta puolelta maapalloa kuluttaa selvästi vähemmän energiaa kuin niiden kasvattaminen keskellä talvea Suomen lämmitetyissä kasvihuoneissa.

Homo kirjoitti...

Lähiruoka ei palloa pelasta

...
Kasvihuonevihannesten hiilijalanjälki on moninkertainen, kertoo Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskuksen tutkija Juha-Matti Katajajuuri - ellei valoa ja lämpöä ole tuotettu vihreästi.
...

Lähiruoka

...
Lähiruoka saattaa kuitenkin olla myös ympäristölle haitallisempaa kuin kauempana tuotettu. Halvin ruoka on yleensä tuotettu vähimmillä resursseilla ja päästöillä, esimerkiksi olosuhteissa, jossa vähemmät lannoitteet, lämmitys, ruokinta ja sisälläpito ovat tarpeen.
...
Christopher Weber ja H. Scott Matthews Carnegie Mellon -yliopistosta osoittivat, että ruoantuotannon kasvihuonepäästöistä vain 4 % tulee ruoan kuljettamisesta tuottajilta jälleenmyyjille ja ratkaisevinta ympäristöystävällisyydelle on se, miten ruoka on tuotettu, eikä kuljetettu matka.[3][4]
Chris Fosterin tutkimus vahvistaa rahdin vähämerkityksisyyden ja korostaa suurkuljetusten mittakaavaetuja[5].
Professori Pierre Desrochers ja tutkija Hiroko Shimizu ovat osoittaneet "ruokakilometrien" ("food miles") olevan myytti, joka voi vaarallisesti viedä huomion todellisilta ympäristövaikutuksilta. [4]
...
Köyhyyden vähentäminen
Ruoan ja kasvien tuotanto on monille eteläisen Afrikan kehitysmaille tärkeä vientituote. Esimerkiksi Kenia saa vuosittain yli 600 miljoonaa dollaria vientituloja ruoista ja kasveista. Lentokuljetustenkin päästöt ovat marginaalisia, ja rahti mukaanlukienkin hollantilaiset ruusut aiheuttavat kuusinkertaisesti päästöjä kenialaisiin nähden. Ruokakuljetuksista hyvin pieni osa tapahtuu ilmateitse. [4]
[muokkaa]Protektionismi
Tutkijoiden mukaan käsitettä lähiruoka käytetään lobbaamaan "ihmiskunnalle fundamentaalisen haitallista" protektionismia. Sen sijaan maataloustuista luopuminen ja vapaakauppa antaisivat tehokkuuden ohjata tuotantoa, mikä säästäisi rahaa ja ympäristöä. [4]
...

Jaaha kirjoitti...

Heh, jälleen kerran feministin pokka pettää ja ruma totuus paljastuu. Tuon anon kommentit voisivat tulla kenen tahansa femun suusta.

Miehen noin puhuessa kyseessä olisi poliisiasia, mutta kyllähän nyt heikompaa astiaa pitää ymmärtää. Eihän kultu pikku tyttöset aina jaksa (tai osaa) ajatella ennen kuin suunsa avaavat. ;)

Homo kirjoitti...

Femakkojen suusta tuppaa pääsemään samantapaista limaista viemärijätettä, jota tuppaa kertymään vesilukkoihin ajan kanssa. Kenties pitäisi rassata femakkojen kurkut vessaharjalla. Kenties feminismi on synonyymi sille limaiselle viemärijätteelle.

Anonyymi kirjoitti...

Hohhoijaa. Kaikki on naisten vika. Se, että olette olemassa on naisten vika. Äitinne olisi pitänyt tehdä abortti. Herneet menivät taas homppelin hienoon nenukkaan, pojulta pääsi poru. Jos mami tulee ja puhaltaa, siivoaa aikamiespojan asunnon ja tekee viikon ruuat, tuleeko parempi mieli? Kultamussukat kasvavat niin nopeasti isoiksi, muttei aikuisiksi. Mami hoitaa nyt kaiken, homo on väsy poika ja menee nukkumaan, huomenna on parempi päivä.

Homo kirjoitti...

Ei kyllä taso noissa "argumenteissasi" päätä huimaa, mutta kun on lusikalla annettu, niin ei voi kauhalla vaatia.

Homo kirjoitti...

Ai niin vielä, ennen kuin feminatsit alkavat jaella niitä "nappeja otsiin", niin kannattaa feministisissä piireissä harjoitella ampumista ensiksi - ja pitää huoli, että aseessa on kerrallaan vain yksi ammus, ettei tule vahingossa ampuneeksi vielä itseään tai ympäräivää femakkokompanjaa.

Anonyymi kirjoitti...

Pornolordi
"... laiton kartelli, että kaikkia maailman pilluja määrää naiset ...#
http://www.youtube.com/watch?v=9qj_8DEVng8

Anonyymi kirjoitti...

Lisää pornolordia:

http://www.youtube.com/watch?v=XkQsI5GcAC0&feature=results_video&playnext=1&list=PL384D5179EB7398F7

Jorma kirjoitti...

Nuoret lääkärit haluavat tehdä lyhyttä työviikkoa

"Lääkäreistä yhä suurempi osa on naisia."

Bingo.

Vortac kirjoitti...

Lisäksi naisten synnyttäminen ja sen aiheuttama eksponentiaalinen väestönkasvu väestöräjähdyksineen vasta ympäristökatastrofi onkin. Hiuslakkaakin on suihkutettu vaikka kuinka monta vuotta huoletta freonin voimin, sisustusta vaihdetaan uuteen tarpeettomasti, uusia rättejä ostetaan koko ajan jne.

Viisauden ja järjen sanoja. Muistuttaisin myös kengistä, tarpeettomista helyistä - ja etenkin epäeettisestä timanttiteollisuudesta (timantit ovat kalliita keinotekoisesti, eivät 'harvinaisuutensa vuoksi'), joka on olemassa pelkästään naisten vuoksi.

Tuohon kun lisää suklaan mässytyksen ja kaikenmaailman käsilaukkuvillitykset, posliinikissa-, ja nukke/teddynallemanian (monet naiset ovat lähes kiimassa Hello Kitty-ilmiön suhteen, noin esimerkkinä), ja naisen taipumuksen haalia ja hamstrata turhia, eksoottisiakin esineitä (eli kuitenkin kaukana valmistettuja - nainen voi pitää itseään hyvinkin ekologisena, vaikka ostelee kaikenmaailman ulkomaalaista krääsää mielin määrin) käsittämättömässä määrin, voimme alkaa saamaan jotain kuvaa siitä, kumpi sukupuoli lopulta tuhoaa luontoa ja kuluttaa resursseja turhuuksiin enemmän. Mainitsit hiuslakan, mutta tähän toki liittyy erittäin oleellisesti naisen visuaaliseen valehteluun käytetyt runsaat meikkimäärät. Meikit lätkästään aamulla lärviin, huuhdotaan illalla pois, ja sama rumba joka päivä.. mikään tuskin on turhempaa.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Muistakaamme myös lisääntymiseen liittyvä krääsämäärän suunnaton kasvu - vaipat, lelut, 'lastenhoitotarvikkeet' ja "söpöt vaateparret", joita naiset niin mielellään käyttävät tekosyynä ahneeseen materialismiinsa ja sen tyydyttämisyritykseen, että heikompaa hirvittää.

- Vortac

Jorma kirjoitti...

Anonyymit femakot, joiden jorinat eivät kiinnosta ketään, voisivat siirtyä vaikka tähän blogiin itkemään:

Eeppinen paska