keskiviikkona, lokakuuta 26, 2011

Naisten palkanmaksu

”Naisten palkanmaksu päättyy tänään” — Uusi Suomi

Työttömyysaste 6,9 prosenttia syyskuussa | Taloussanomat
Naisten työttömyys on parantunut ja nuorten sekä miesten heikentynyt, Tilastokeskuksen tiedoista ilmenee.
Lähentelyä ja vähättelyä - näin naisia ahdistellaan työpaikoilla | Nainen | Iltalehti.fi

Nigerialaisen naisen tuntihinta Tampereella: 300 euroa

Forget Mars and Venus – there is no great sex difference | Ally Fogg | Comment is free | guardian.co.uk ja Psychologists debunk 6 common gender-essentialist myths about sexuality
University of Michigan psychologist Terri Conley and her team were the academics responsible, and they are quite explicit about their intention. They say they wish to "challenge popular perceptions within psychology and among the greater public that gender differences in sexuality are immutable and largely unaffected by the proximal social environment". (Terri Conley Assistant Professor of Psychology and Women's Studies)
The cowboy in crisis, or male anxiety in American politics | Victoria Bekiempis | Comment is free | guardian.co.uk

13 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Nigerialaisen naisen tuntihinta Tampereella: 300 euroa"

Ihan hyvä liksa.

Jorma kirjoitti...

"they are quite explicit about their intention."

Tarkoitushakuisuutta havaittavissa. Psykologeja on muutenkin vaikea ottaa vakavasti. Eiköhän tässäkin ole sivuutettu biologiset tosiasiat tyystin.

Anonyymi kirjoitti...

IS:

"Pahoinpiteli rajusti ex-naistaan: Potki päähän, hakkasi sateenvarjolla

Tuomittu tunnetaan äkkipikaisena ja väkivaltaisena.
Lahtelainen 42-vuotias mies on syytteessä lähes kymmenestä väkivallanteosta, joista suurin osa on pahoinpitelyitä ja törkeitä pahoinpitelyitä, joukossa on myös törkeä kotirauhan rikkominen. Väkivallanteot mies teki menneen puolen vuoden aikana Lahdessa.

Syytetyllä on pitkä väkivaltarikollisuus takanaan, minkä vuoksi Salpausselän kihlakunnansyyttäjä vaatii hänelle kahden vuoden mittaista ehdotonta vankeustuomiota. Hän on ollut vangittuna syyskuun puolesta välistä lähtien.

Mies tunnetaan äkkipikaisena ja väkivaltaisena. Jutut ovat erillisiä tapahtumia yhtä lukuunottamatta, kun hän pahoinpiteli naista kuristamalla sattui paikalle sivullinen mies, joka pääsi hätiin ja sai pelastettua naisen, mutta joutui myös itse pahoinpitelyn uhriksi. Pahoinpideltyjä on kaikkiaan neljä, kaksi naista ja kaksi miestä.

Entisen naisystävänsä syytetty murjoi huonoon kuntoon potkimalla tätä päähän ja hakkaamalla sateenvarjolla. Lisäksi hän hakkasi naisen päätä ravintolan pöytään.

Mies kiisti monet syytekohdat ja totesi, ettei ollut niissä edes osallisena ja nekin, joissa myönsi olleensa osallisena, hän näki huomattavasti lievempinä tekoina kuin syyttäjä.

Syyttäjän vaatiman kahden vuoden ehdottoman vankeustuomion rinnalla miehen avustajan näkemys mahdollisesta tuomiosta on muutama kuukausi ehdollista.

Päijät-Hämeen käräjäoikeus käsitteli jutut tiistaina. Tuomion oikeus antaa kahden viikon kuluttua.

Vesa Näveri"

Jorma kirjoitti...

"1) Men want “attractiveness,” while women want “status”"

Tykkään hyvännäköisistä naista. Toki käytännössä riittää hyvinkin jo ihan perustaso. Naisen status ei sinällään kiinnosta, mutta mitään pummia en aio elättää. Eli riittää, että nainen pystyy osapuilleen elättämään itsensä, muulla ei ole väliä, eikä lyhyemmässä suhteessa silläkään.

Jos naisten status olisi miehille tärkeämpi tai edes yhtä tärkeä asia kuin ulkonäkö, niin miksi ihmeessä miesten mielenkiinto ei selvästikään kohdistu korkean statuksen omaaviin naisiin, vaan hyvännäköisiin naisiin.

"men and women both say they want one sexual partner."

Ei pidä paikkaansa, että haluavat (voivat toki sanoa haluavansa vain yhden, mutta se on eri asia). Miehet etenkin haluavat enemmän. Toki parisuhteessa, jos asiasta on niin sovittu, on oltava uskollinen, jo itsekunnioituksen vuoksi. Varmaan naisetkin haluavat enemmän kuin vain yhden seksikumppanin elämänsä aikana.

"Ok, they do."

Eli "myytti" olikin totta.

"True"

Ja taas.

"If you account for these two barriers, the gender difference disappears."

Jos täti olisi setä, sillä olisi munat. "Myytti" osoittautui todeksi.

"not some evolutionary bullshit about spreading seeds"

Evoluutioteoriako on roskaa? Tuskin sentään, ainakaan näin heppoisella perustelulla.

Lyhyesti sanottuna: ei tässä nyt kyllä kumottu tai todistettu mitään.

Jorma kirjoitti...

Barnporrbrott kan inte skyllas på ’kvinnokris’

"I Sverige råder ingen likhet inför ­lagen eftersom en kvinna nästan alltid kan räkna med att få rabatt på sitt straff."

Precis!

Jorma kirjoitti...

Pekkarinen myöntää: Ryntäät oli virhe

On taas kohun paikka, ehdottomasti.

Jorma kirjoitti...

Pekkarisen ja muiden miespoliitikkojen kannattaisi hiljalleen sisäistää medianhallinnan perusteet. Kiistäminen ja lopulta myöntyminen, vieläpä anteeksipytely, saavat tilanteen näyttämään pahalta ja antavat avaimet feminatsien käsiin.

Oikea strategia on nykäsmäisesti todeta: ehkä sanoin, ehkä en, so not. Jos joku vielä jää jankkaamaan kannattaa vaihtaa puheenaihetta kokonaan, mahdolliset vastalauseet sivuuttaen. Toki voi kysyä vielä uudelleen, että mitä sitten? Anteeksi ei pidä pyydellä, koska mitään anteeksipyydettävää ei ole

Homo kirjoitti...

Mikä kun luulin, että nigerialaisilla naisilla olisi alhainen seksuaalinen markkina-arvo. Millaistakohan tuntipalkkaa joidenkin muiden etnisten ryhmien naiset oikein repivät?

Homo kirjoitti...

On aika nostaa narttujen ansiottoman eläke-edut miesten kustannuksella tapetille:

Eläke-etuja voidaan joutua leikkaamaan jo lähivuosina

Pravda: Naisten "palkanmaksu" päättyy tänään

Jorma kirjoitti...

Tilastoista ja etnopositiivisuudesta

Pakko nostaa esille kansanedustaja Jussi Halla-ahon tuorein kirjoitus. Ei niinkään sen varsinaisen sisällön vuoksi, vaikka se ilahduttavasti osoittaakin, että aivan kaikki kansanedustajat eivät ole purematta nielleet femakkopropagandaa suomalaisen miehen väkivaltaisuudesta, vaan siksi, että etnopositiivisen eksistenssin rinnalla tuntuu olevan samankaltainen naispositiivinen eksistenssi.

Tilastoja, tutkimuksia yms. nimittäin tulkitaan Suomessa vallalla olevassa feministisessä diskurssissa aina naisten eduksi ja miesten tappioksi. Sukupuolten välillä voidaan esimerkiksi sanoa olevan eroja vain, jos nämä erot ovat naisten kannalta positiivinen ja miesten kannalta negatiivinen juttu. Muutoin erojen olemassaolo kiistetään tyystin.

Jorma kirjoitti...

Maahanmuuttajia avitetetaan lukioon ainutlaatuisella pilottihankkeella

"Samaan aikaan kun tutkijat huolehtivat maahanmuuttajanuorten aliedustuksesta lukioissa Vuosaaressa asian eteen on tehty töitä elokuusta lähtien."


Pojat ovat aliedustettuja lukioissa, eivät vain maahanmuuttajapojat, vaan pojat ylipäätään. Koska heidän aliedustustaan ryhdytään korjaamaan aktiivisin toimenpitein?

Tomi kirjoitti...

Heini Kainulainen tekee karhunpalveluksen suvaitsevaiston asialle puhumalla lööperiä. Toki on mahdollista, että hän ei femakkona kerta kaikkiaan kykene sitä ymmärtämään.

Koska en pidä Halla-ahon asenteista, harmittaa kun joku häviää typeryyttään kuus-nolla.

Hullu maailma kirjoitti...

Kuka hullu maksaa Afrikan tytöille seksikerrasta sikäläisen 2 kuukauden liksan?

V: No feministien alistama suomalainen heteromieshän siihen panee 3 päivän palkkansa!