keskiviikkona, lokakuuta 05, 2011

Seksi on kallista Suomessa

Poliisi: Seksistä maksetaan Suomessa enemmän kuin muualla - MTV3.fi - Uutiset - Kotimaa

An end to the male role as breadwinner? The 20-something women who earn more than men | Mail Online

Facebook is fine with hate speech, as long as it's directed at women | Cath Elliott | Comment is free | guardian.co.uk

Ihmissuhteet -blogin fanitapaaminen (kuva)

Valkoinen talo - seksistinen työpaikka? | Ulkomaan uutiset | Iltalehti.fi

Naisjohtaja pääsee USA:ssa huipulle Suomea paremmin - Tekniikka&Talous

Ruotsissa kiistellään, saako avioerosta iloita - Kulttuuri - HS.fi

Why men are in trouble - CNN.com

7 kommenttia:

Homo kirjoitti...

Alkaakohan pian seksistä saada jotain kartellien bonuspisteitä? MTV3:lla näyttää olevan joku prostituutiopäivä:

45 minuuttia: Hotellisiivoojat myyvät seksiä Helsingissä

MTV3 löysi salaisen seksiluolan Helsingin keskustasta

Ja silti hinnat pilvissä:

Poliisin prostituutioratsia Helsingin yössä

...
Paritusta tutkivien poliisien mukaan meillä on nyt enemmän tarjontaa kuin kysyntää.
...

Homo kirjoitti...

Yksi unohtui:

Seksin ostajat ahdistelevat nuoria Helsingin yössä

...
Nuoret syyllistävät itseään, ja pohtivat, ovatko ”huoran näköisiä”, Hietala kertoo.
...

Poliisi: Potentiaalisin seksin ostaja on päihtynyt änkyrä

...
Miehet ovat yleensä hyvin vaivautuneita. He ovat vähän sellaisia änkyröitä, sillä he ovat yleensä kovassa humalassa. Naiset taas tuntuvat olevan alansa ammattilaisia, eivätkä he ole hirvittävän yhteistyökykyisiä tai -haluisia, Huhtala kertoo.
...

Ile kirjoitti...

Naiset ajattelevat ruokaa enemmän kuin seksiä

mm. "...enemmän tunnontuskia dieetistään pinnaamisesta kuin oman kumppaninsa pettämisestä"

http://www.stara.fi/2011/10/02/naiset-ajattelevat-ruokaa-enemman-kuin-seksia/?fb_ref=fbstarassa

Anonyymi kirjoitti...

Enemmän iloa ruuasta kuin 2min jyystöstä vastenmielisen ja ilkeän miehen kanssa. Ehkä miesten pitäisi kokkailla naisille?

Anonyymi kirjoitti...

Julma teko kesken illanvieton: Tytär pieksi raihnaisen äitinsä

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011100514515265_uu.shtml

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Miehellä sitkeä työpaikkarakkaus

Sinun kannattaa huolellisesti miettiä, onko ero parempi vai huonompi ratkaisu sinulle vaikkapa taloudellisesti. Miehesi haluaa korvata kärsimystäsi 300 eurolla. Sitä summaa voisit yrittää tinkiä suuremmaksikin. Ja jotakin omaisuuttakin voisit vaatia omalle nimellesi, jos teillä sellaista on. Et pysty voittamaan rakkaudessa, mutta voit voittaa muulla tavoin.

Vortac kirjoitti...

Naiset ajattelevat ruokaa enemmän kuin seksiä.

Asianhan voi nähdä niin, että siinä missä mies ajattelee usein seksiä, ajattelee nainen seksuaalista valtaansa muodossa tai toisessa. Kun nainen ajattelee 'ihanaa käsilaukkua' tai 'ihania kenkiä', hän ehkä tiedostamattaankin jollain tasolla kiihottuu näiden esineiden kuvitellusta vaikutuksesta hänen ulkonäköönsä ja sitämyöten seksuaaliseen valtaansa.

Prosessi toki tapahtuu salamannopeasti ja alitajuisesti, aivan kuten miehen seksiajattelukin. Naisten lukuisat kiinnostuksen kohteet näyttävätkin selvästi tähtäävän tiedostetusti tai tiedostamattomasti tapahtuvaan seksuaalisen vallan kasvattamiseen.

Nainen pyrkii antamaan ulospäin maailmalle jonkinlaisen 'täydellisen jumalattaren' kuvan - joka on tietenkin vaivalla keinotekoisesti rakennettu, ja jota nainen rakentaa lähes koko elämänsä. Vaatetus, kampaukset, meikit, hajusteet, ja kaikki näihin liittyvä ulkokultainen pintakiilto on naiselle selvästikin yhtä tärkeää, kuin seksi on miehille.

Mitä enemmän naisella on seksuaalista valtaa, sitä enemmän hänellä on mahdollisuuksia. Mitä enemmän naisella on mahdollisuuksia, sitä todennäköisempää, että hän onnistuu saamaan itselleen korkeastatuksisen miehen.

Harmi vain, että naiset eivät tajua eroa parisuhdemarkkina-arvon ja seksimarkkina-arvon välillä, ja niin he usein koettavat saada sitoutettua miehiä, jotka kelpuuttavat heidät ainoastaan seksiin. Kai se logiikka menee jotenkin niin, että jos nainen kelpaa seksikumppaniksi, hänen tulisi kelvata miksi tahansa kumppaniksi. Korkean tason mies voi kuitenkin harjoittaa seksiä hyvinkin alhaisen tason naisen kanssa, vaikka miehen parisuhdekriteeri ja -rima on kovinkin korkealla.

Palatakseni aiheeseen; voimme nyt ymmärtää, miksi naiselle ruoan ajattelu on tärkeää. Sehän liittyy suoraan seksuaaliseen valtaan ulkonäön kautta - mikään yksittäinen seikka tuskin vaikuttaa naisen seksuaaliseen valtaan yhtä paljon, kuin painoindeksin raju muutos, ikää lukuunottamatta (ikä on tietenkin kaikista suurin tekijä - mutta siinä missä lihava nainen voi laihtua, vanha nainen ei voi nuortua).

Ja ruoka sekä liikunta ovat olennaisia tekijöitä tämän asian muuttumisen suhteen. Eli aina kun joku koettaa olla nokkela ja kirjoittaa, miten naiset ajattelevat asiaa Ö yhtä paljon kuin miehet seksiä, hän voi tajuta, että se asia liittyy tavalla tai toisella naisen seksuaaliseen valtaan miesten yli. Seksuaalinen valta on siis käytännössä se, jota nainen ajattelee yhtä paljon kuin miehet seksiä, mutta se kuulostanee liian abstraktilta ollakseen vetovoimainen otsikko (tms).

- Vortac