perjantaina, lokakuuta 07, 2011

Seksin ostokiellon seuraukset

Mitä on seksinosto (Hesari)?
Seksin ostaminen tarkoittaa sitä, että sukupuoliyhteydestä tai muusta seksuaalisesta teosta luvataan tai annetaan jokin korvaus.

Korvauksen ei välttämättä tarvitse olla rahaa.

Se voi myös olla esimerkiksi jonkin tavaran hankkiminen, matkan kustantaminen tai alkoholijuomien ja tupakan tarjoaminen.
Mitä seksinostolle pitäisi tehdä (MTV3)?
Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson (rkp) haluaa vauhdittaa keskustelua seksin oston kieltämisestä.
Johtopäätökset

1. Lähes kaikki miehet ovat syyllistyneet seksinostoon.
2. Kaikenlaisten korvausten tarjoaminen naisille on lopetettava.

20 kommenttia:

Panu Horsmalahti kirjoitti...

http://mies.asia ei toimi enää. Tästä voisi kertoa sivuston ylläpitäjälle.

Jorma kirjoitti...

Nobelin rauhanpalkinto naisaktivisteille

Kiintiönobelistit.

Anonyymi kirjoitti...

http://mies.asia ei löydy sen paremmin Googlen muistista kuin Wayback machinesta, koska palvelimella on esto. Sääli juttu. Muutenhan sieltä olisi voinut poimia vähintään parhaat palat talteen.

Anonyymi kirjoitti...

Mailasin mies.asia-sivuston ylläpitäjälle asiasta.

Tilapäisenä korjauksena hosts-tiedostoon voi kukin lukija laittaa seuraavan rivin:

84.20.150.37 mies.asia

Tiedosto löytyy Linuxista /etc/-hakemistossa ja Windowsissa muistaakseni c:\windows\system32\drivers\etc\-hakemistosta.

Anonyymi kirjoitti...

Johtopäätökset

1. Lähes kaikki miehet ovat syyllistyneet seksinostoon.

2. Kaikenlaisten korvausten tarjoaminen naisille on lopetettava.

Niinpä, tajuaakohan nämä feministit edes itse mitä suustaan päästelevät. Olen tosiaan syyllistynyt seksinostoon, jotkut kutsuvat sitä herrasmiesmäisyydeksi, mutta kiva tietää että sitä kutsutaan prostituutioksi.

Olen tietämättäni harrastanut seksiä huoran kanssa, tälläiseen johtopäätökseen tällä feministien logiikalla väistämättä tulee.

Inex

Munapää kirjoitti...

Ööööö, mun on nyt ihan oikeasti vaikea ymmärtää tätä juttua. Teette mielestäni kärpäsestä härkäsen näillä jutuillanne.

Vai onko täällä miehiä, jotka ovat sanoneet naiskumppanille suoraan, että haluan seksiä, ja jos annat, tarjoan illallisen?

Mielestäni seksin osto on tapahtuma, jossa mies tai nainen ei selkeästi halua mitään muuta kuin seksiä yhden kerran, ja tarjoaa/ottaa vastaan siitä korvauksen.

No kai tuollaista tapahtuu usein. Ei se minusta ole rikos jos tapahtuu yhteisymmärryksessä ja täysi-ikäisten kesken.

Alaikäisiltä tytöiltä tai pojilta on mielestäni väärin yrittää ostaa seksiä.

Mutta joka tapauksessa tää bloggaus asiasta hieman ylireagoi. Oikeassa maailmassa asiat voivat toimia eri tavoin, kuin laki tai moraali määräävät. Omaa järkeäkin saa käyttää.

Jorma kirjoitti...

Se on niin söpö!


Anu Silfverberg on taas ihan hukassa.

"Ne olettavat aikuisen, joka katsoo perään ja hoivaa. Aikuisen, joka kestää irrationaalisenkin käytöksen ja katsoo silti rakastaen."

Ihmisten käytös on usein irrationaalista. Se ei ole mitään roolin vetämistä, vaan tosiasia, jonka kanssa on elettävä.

Eikä se, ettei minua miehenä kiinnosta tyhjänpäiväisten kotitöiden loputon suo tai jossain Ikeassa ravaaminen ole minkään roolin vetämistä, lapsellista tai irrationaalista. Minä en vain pidä noista asioista, pidän niitä suurelta osin ajanhukkana (joskus pitää toki siivota ja pyykätä) ja katson järkevämmäksi käyttää aikani toisin.

Eikä se, ettei joku nainen osaa, pysty tai halua nostaa raskasta lastia tai vaihtaa hehkulamppua ole sekään irrationaalista tai lapsellista käytöstä, vaikka roolin vetämistä se voi joskus olla (vaikka jos tilanne on se, ettei osaa tai jaksa, niin minkäs teet), vaan ihan järkevää käytöstä. Ne duunit joista ei pahemmin perusta tai pidä kannattaa ulkoistaa jollekin toiselle, jos vain mahdollista.

Jorma kirjoitti...

"Vai onko täällä miehiä, jotka ovat sanoneet naiskumppanille suoraan, että haluan seksiä, ja jos annat, tarjoan illallisen?"

Edellinen yritys seksipalvelujen oston kriminalisoimiseksi lähti siitä, ettei mitään suoraan sanomista tarvita. Riittää, että ihmissuhteessa on seksiä ja että jotain aineellista hyvää liikkuu osapuolten välillä.


Koko jutussa on ihan puhtaasti kyse miesvihasta. Femakot haluavat lainsäädännön, jonka nojalla jokainen mies on aina lähtökohtaisesti syyllinen ja aina tuomittavissa, kunhan joku vain syyttää.

Kyllä tähän on syytä reagoida vahvasti.

Vortac kirjoitti...

Teette mielestäni kärpäsestä härkäsen näillä jutuillanne.

Toisinsanoen feministejä ja mitään heidän sanomaansa ei pidä ottaa tosissaan?

Ovatko feministit mielestäsi suuria humoristeja, jotka vain heittävät vitsiä 24H? (itse en ole koskaan edes kuullut huumorintajuisesta feminististä - siinä sitä on todellinen oxymoron)

Eikö heitä pidä ottaa tosissaan edes silloin, kun heidän sanomisillaan, asenteillaan ja valheillaan on suunnattomasti vaikutusvaltaa valtamediassa, politiikassa ja legaalisessa järjestelmässä?

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Mutta joka tapauksessa tää bloggaus asiasta hieman ylireagoi. Oikeassa maailmassa asiat voivat toimia eri tavoin, kuin laki tai moraali määräävät. Omaa järkeäkin saa käyttää."

Jos seksiostoksi lasketaan
kaikki hyödykkeiden siirto mieheltä naiselle niin se tarkoittaa, että suuri osa miehistä on rikollisia sen jälkeen. Eri asia tietenkin on ketkä tuomitaan, mutta lainhan pitäisi olla tasapuolinen kaikille.
Ja jos se ei ole niin yleensä ihmiset joutuvat vaaraan.

Seksinostokielto olisi mielestäni paljon yksinkertaisempi toteuttaa siten, että ihmisille annettaisiin virallinen henkilökortti, johon on painettu markkina-arvo (päivitys 5 vuoden välein) ja sitten jos miehen arvo on vaikka 3 ei saa harrastaa seksiä naisen kanssa jonka arvo on 5 tms. Ajaisi suurin piirtein saman asian. :D


-bmad

Tomi kirjoitti...

GenusNyttiä kun lueskelee, niin arvostaa sitä, että suomalaiset feministit eivät ole Anua hirveämpiä, eivät ainakaan päivittäin.

Selvästi Suomessa feminististä typeryyttä ja raivoa täytyy suodattaa paljon tiukemmin kuin Ruotsissa. Luulen, että Suomessa ei yksinkertaisesti onnistu enää ruotsalaistyyppinen miehiä ja miesten ongelmia vähättelevä ja tolkuttomasti solvaava diskurssi ilman, että tilaajat tai mainostajat kaikkoavat.

Ruotsissa Anunkin tyyli siis olisi arveluni mukaan vielä aivottomampi ja ainakin aggressiivisempi.

En tiedä, mutta ehkä feministit yrittivät Suomessa muutama vuosi sitten räväköittää puheenparttaan. Tulee mieleen kouluampumisten jälkeinen diskurssi ja tietysti Moilanen, Oksanen ja monet toimittajat.

Sitten kävi ilmi, että Suomesta kuitenkin löytyi lopulta aika paljon ihmisillä selkärankaa nousta feminististä vihapuhetta vastaan. Kansainvälisen tyylin maahantuonti ei onnistunutkaan.

Niin tai näin, on vaikea ymmärtää, miten Ruotsin lehdet voivat julkaista sellaista törkyä mitä ne julkaisevat. Eivätkö lukijat ja mainostajat välitä, ovatko ne kadottaneet moraalisen kompassinsa?

Anonyymi kirjoitti...

"Kiintiönobelistit."

Jorma-parkaa taas kiukuttaa, kun tytötkin saavat.

Anonyymi kirjoitti...

Hyönteisetkin ritarillisia

http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2011/10/hyonteisetkin_ritarillisia_2931097.html

Ulvova Ylläri kirjoitti...

Käsittämätöntä poliisien resurssien tuhlausta tällainen ostokiellon pykääminen lakiin. Myyjiä ei saada kuriin, koska heidän toimintansa laillista, ja ostajien metsästäminen vaikeutuu kun myyjien intresseissä on tietenkin suojella ostajakuntaa. Paljon puhuttua ihmiskauppaa ei tässä tapauksessa voi saada kuriin edes teoriassa, koska ostajat eivät enää voi mennä poliisin puheille tekemään ilmiantoja. Laki on siis tässä kohtaa niin rikki kuin se vain voi olla.

Nyt olisi syytä ottaa järki käteen ja tehdä laista selkeä ja toteuttamiskelpoinen. Kaikenlainen "moraalisten signaalien" lähettäminen lainkirjaimen avulla pitäisi lopettaa, koska se ei ole lain yhteiskunnallinen tehtävä. Ne poliitikot, jotka eivät pysty ajattelemaan järkevästi ja loogisesti moraaliselta närkästykseltään, pitää saada pois sekä hallituksesta että eduskunnasta.

Yhteiskunnan kannalta selkeästi paras vaihtoehto on seksikaupan salliminen vain laillistetuissa ja valvotuissa bordelleissa. Saisimme samalla kertaa vähennettyä alan lieveilmiöt minimiin ja vapautettua poliisit (+ poliitikot) tärkeämpiin tehtäviin. Myös valtion verokertymä kasvaisi jonkin verran.

Eipä vain näy eikä kuulu poliitikkoja, jotka laittaisivat asian vihdoin järjestykseen. Ei kuulu muuta kuin kiintiöministerien ja katkerien feministien marmatusta. Järjellä ei ole ollut enää pitkään aikaan mitään tekemistä näiden lausuntojen kanssa.

Jaaha kirjoitti...

Jos prostituutio halutaan kieltää, pitää kieltää sekä seksin myyminen että ostaminen. Piste. Tässä ei oikeasti ole vaihtoehtoja. Seksinostokielto silloin, kun myynti ja "markkinointi" ovat sallittuja, johtaa aivan päättömään kasaan ongelmia.

Kuten olen monta kertaa todennut, feministeillä on oikeasti joku vika päässä - vika, joka estää heitä ajattelemasta loogisesti, kun yhtälöön lisätään sukupuoli. Lainsäädäntöön näiden hormonipommien ei pidä antaa kajota. Miettikää nyt jotain Braxiakin...

Anonyymi kirjoitti...

Ei kyllä uppoa minunkaan oikeustajuuni miten jonkun hyödykkeen myyminen voi olla sallittua, mutta ostaminen laitonta.

Selittely, että tällä tavoin halutaan suojella parituksen uhreja on täysin naurettava. Ratkaisu on samaa sarjaa, että naisille halutaan vapauksia, mutta ilman vastuuta.

Homo kirjoitti...

Nuori tyttö syytteessä rankasta rikossarjasta

Nainen ajoi Alkon pihaan lähes 4 promillen kännissä

13-vuotias tyttö hakattiin julmasti

Der Sponsor kirjoitti...

"Munapää sanoi...
Ööööö, mun on nyt ihan oikeasti vaikea ymmärtää tätä juttua. Teette mielestäni kärpäsestä härkäsen näillä jutuillanne.

Vai onko täällä miehiä, jotka ovat sanoneet naiskumppanille suoraan, että haluan seksiä, ja jos annat, tarjoan illallisen?

Mielestäni seksin osto on tapahtuma, jossa mies tai nainen ei selkeästi halua mitään muuta kuin seksiä yhden kerran, ja tarjoaa/ottaa vastaan siitä korvauksen."


Mikä ihme tämä kertarajoitus nyt tässä oikein on?

Olen itse ostanut seksiä vuonna 2003 netissä olleen päiväkahvi-ilmoituksen perusteella tapaamaltani, silloin vielä nuorelta mutta aidosti seksihullulta urheiljatytöltä, seksiä säännöllisen epäsäännöllisesti tämän 8 vuoden ajan, yhteensä noin 100 kertaa.

Joka kerta raha on vaihtanut omistajaa 50-200 euroa (useimmiten siitä ei edes puhuta sanaakaan). Emme ole koskaan viettäneet yhdessä paria tuntia pitempää aikaa. Minusta kyseessä ei voi olla suhde, vaan ihan puhdasta kaupankäyntiä, niin kahdenvälistä kuin tämä kaikki onkin.

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Tyttökaveri -sketsi

Väkivaltahan on tottakai hauskaa kun nainen pieksee miestä

Anonyymi kirjoitti...

SPECIAL REPORT: Why do intelligent young women who are nurses, teachers and mothers drink themselves to oblivion every night across Britain?