maanantaina, marraskuuta 14, 2011

Avioliitto ja prostituutio

HUOLTAMO: Onko avioliitto eräs prostituution muoto?

Isät neuvolassa äitien jaloissa

Tasa-arvoiseen isyyslakiin (Karjalainen 13.11.2011)

9 Initiatives Employers Must Take to Support Women's Success

Mikä "miesliikkeessä" on vikana
Miesliikkeen ideologia näyttäytyy nimenomaan antifeminisminä ja kapeasti ajateltuna miesten yhteiskunnallisen aseman parantamisena. Osalle sen kannattajista kysymys on selvästi vain antifeministisestä konservatiivisuudesta ja sukupuolien tasa-arvon vastustamisesta. Tämä näkyy selkeimmin miesliikkeen sovinistisimmassa ilmenemismuodossa, eli miesten "oikeutta seksiin" korostavassa liikkeessä. Siinä esitetään, että "alempitasoisten miesten" seksinpuute on yhteiskunnallisesti merkittävä ongelma, joka aiheuttaa huomattavia lieveilmiöitä. Lääkkeeksi tähän ongelmaan tarjotaan pokkeuksetta joko prostituutiota, jonka itse näen sinänsä positiivisena markkinaratkaisuna, mutta usein ennen kaikkea nuorten naisten seksuaalisuuden muokkaamista. 

28 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

TV-tähdelle raiskaussyyte

Jorma kirjoitti...

"Mikä "miesliikkeessä" on vikana"

Jos miesasialiikkeen teesit eivät kelpaa, voi itse esittää parempia. Mutta sitähän nämä miehiävihaavat ja tasa-arvoa vastustavat profemakot eivät osaa tehdä.

MikkoAP kirjoitti...

"Jos miesasialiikkeen teesit eivät kelpaa, voi itse esittää parempia. Mutta sitähän nämä miehiävihaavat ja tasa-arvoa vastustavat profemakot eivät osaa tehdä."

Niinpä. Miesliike on identifioinut monia miesten tasa-arvo-ongelmia, jotka feministit jättävät huomiotta, tai peräti kannattavat.

lainaus tuosta ylipitkästä jaarittelusta: "Yliopistofeminismissä ja etenkin radikaalifeminismissä on paljon kritisoitavaa, mutta miesliike ei tee näin, vaan hyökkää koko feminismiä vastaan ja esittää se suorastaan tasa-arvoa vastustavana pahana sorron ideologiana."

Taas tämä "on olemassa monta eri feminismiä" myytti. No totta on, että jotkut feministiset koulukunnat keskittyvät muita enemmän esim. lesbojen asioihin jne. Mutta kuitenkin, kun todella tulee aika esittää niitä eriäviä näkemyksiä esim. miesten huoltajuusasioissa, niin kummasti se yksimielisyys aina löytyy.

Ja, jos tuokin kirjoittaja todella uskoisi tuon kirjoittamansa, niin hän hyökkäsi radikaalifeminismiä vastaan yhtä innokkaasti kuin miesliikettä ihan riippumatta siitä, mitä miesliike tekee.

Ja niin, kun feministit julistava tvalkoiset heteromiehet kaken pahan lähteeksi, kaikkia ei-VHM:sten sortajiksi ja vihollisiksi, niin ei pitäisi järkyttyä sitten, kun valkoiset heteromiehet huomaavat feministien tehneen niin ja sanovat sen ääneen.

Jorma kirjoitti...

"Sen pyrkimys on ottaa koko planeetan etuoikeutetuin ryhmä, valkoiset länsimaiset heteromiehet, ja todistaa että itseasiassa tämä valtavista etuoikeuksista nauttiva eliitti onkin sorrettu vähemmistö!"

Tämä etenkin on todella naurettavaa. Mitä ihmee etuoikeuksia meillä suomalaisilla miehillä muka on? Meiltä löytyy vain naisia sukupuolen perusteella suosivia lakeja ja viranomaisia. Kaikilla keskeisillä hyvinvointimittareilla mitattuna miesten asema on naisten asemaa huonompi Suomessa. Kuinka kukaan voi kieltää nämä tosiasiat?

MikkoAP kirjoitti...

Jorma: "Kaikilla keskeisillä hyvinvointimittareilla mitattuna miesten asema on naisten asemaa huonompi Suomessa. Kuinka kukaan voi kieltää nämä tosiasiat?"

Niinpä. Jos tuon kommentin tarkoitus on peilata kehittynyt maailma/kehitysmaat akselia ja väittää, että kehitysmaiden ahdinko johtuu yksinomaan kehittyneiden maiden, mm. siis Suomen harjoittamasta sorrosta, niin siinä tapauksessa looginen loppupäätelmä olisi: suomalainen VHM on etuoikeutettu sortaja ja suomalaiset naiset VIELÄ etuoikeutetumpia sortajia.

Homo kirjoitti...

Femakot taas vauhdissa:

Miehet hoidetaan paremmin kuin naiset Suomessa

Anonyymi kirjoitti...

Halila on tyypillinen femakko, joka valittaa
maailmantappiin sitä kun miehillä on enemmän
valtaa ja rahaa eliitissä. Samalla ihmettelee miksi naisten pitäisi kiinnostua seksuaalisesti vähemmän menestyvistä miehistä.

Yhteenveto: Halilan valitus ei pyri muuttamaan
mitään. On hyvä että on olemassa alfauroksia ja että heidän rikkauksillaan kyetään syyllistämään köyhätkin miehet ja nostamaan ehkä naisten palkkoja.

Halilan kaltaisten monstereiden paikka olisi liiterissä lukkojen takana. Eihän tuollainen ihan ihmisarvoista juttua varsinkaan miesten kannalta ole.


deebmad

Homo kirjoitti...

Maksakoot nartut itse lorvailunsa (käytännössä taitaa tosin useimmiten olla puoliso, joka näiden loisimisen joutuu maksamaan):

Soininvaara Nykypäivässä: Ihmiset maksakoot vuorotteluvapaansa itse

Avioerottaren tyttäristä ei ole vaimoaineista, joten kierrä heidät siis kaukaa:

THL: Vanhempien avioero heikentää lasten myöhempiä parisuhteita

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Kirjotin pitkän, kolmiosaisin vastineen Halilan blogiin. En tiedä julkaiseeko hän (mahdollisesti ei, hän on sensuroinut kommentteja aiemminkin).

Henry Laasanen kirjoitti...

Jos vastine on tallennettuna, niin laita tännekin.

Homo kirjoitti...

Nainen sai [ehdollisen] vankeustuomion kivekseen puremisesta

IS: Toivo Sukari ei saa ex-rakastaan pois huvilastaan

Pariskunta asui kesällä hetkenä aikaa yhdessä, mutta suhde viileni pian. Suhteen päätyttyä Sukari muutti turkulaiskaksioon ja Sanna jäi asumaan huvilaan.
...
Noin 2,9 miljoonan euron arvoinen huvila sijaitsee Näsijärven rannalla Ruovedellä, ja Sukari on hiljattain päättänyt laittaa sen myyntiin.

MikkoAP kirjoitti...

"Jos vastine on tallennettuna, niin laita tännekin."

Kannatan. Ainakaan ei ole vielä julkaissut.

Homo kirjoitti...

Men sue Swedish police for sexual discrimination

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2011/11/14/jesse-james-petti-kihlattuaan-19-naisen-kanssa/

Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...

Pravdan muistiaukko^H^H^H "tekninen ongelma" näköjään taas vaihteeksi söi tuon Miehet hoidetaan paremmin kuin naiset Suomessa -keskustelun...

Anonyymi kirjoitti...

https://helda.helsinki.fi/bitstream/handle/10138/24373/nainenmi.pdf?sequence=1

Jorma kirjoitti...

Lovecontracts.net

In Favor of Dirty Jokes and Risqué Remarks

Anonyymi kirjoitti...

Hauskaa miesten huumoria:

IL:

"11-vuotias helsinkiläistyttö joutui poikkeuksellisen rikoksen kohteeksi.

Tyttö nukkui äitinsä asunnon sohvalla. Samassa asunnossa oli myös äidin miesystävä, joka oli enemmän tai vähemmän humalassa. Jossakin vaiheessa yön aikana mies piirsi tytön takapuoleen sydämen ja sen sisään hakaristin."

Anonyymi kirjoitti...

Onko Halilalla kaikki Muumit laaksossa?

Kysymys:

Vaikka laissa on pykälä 40 % sukupuoliosuudesta, tasa-arvoelimissä tätä ei noudateta.

Vastaus:

Minusta tällaisilla pykälillä ja kiintiöillä ei ole mitään virkaa, joten ei niin väliksikään jos ei noudateta.

Hyvää päivää kirvesvartta. Eikö tasa-arvoa voisi silti noudattaa? Vai eikö miesten tarvitsekaan olla tasa-arvoisia naisten kanssa?

Eikö oikea toimenpide ole muuttaa järjettömiä lakeja, eikä laajentaa niitä koskemaan yksityisten pörssiyritysten hallituksia?

Minusta nopeusrajoitukset ovat joillakin tieosuuksilla järjettömiä, mutta se ei oikeuta minua olemaan välittämättä niistä. Ei ainakaan viimeksi mennyt tämä selitys lävitse.

Pauli Sumanen

Vortac kirjoitti...

Naiset ovat kummallisen sokeita asioille, jotka eivät heitä miellytä. Koska he -uskovat- miesten olevan jotenkin etuoikeutettuja, he eivät osaa nähdä omaa etuoikeutettua pilvilinna-asemaansa, jossa mukavat miehet aina auttelevat, kun apua tarvitaan, ja jossa renkaita ei tarvitse vaihtaa itse, tietokoneongelmien korjaamisesta puhumattakaan. He eivät näe, kuule tai tajua, kuinka paljon heitä oikeasti autetaan, ja miten paljon heille on luovutettu joka taholta etuoikeuksia ja ylellisyyksiä, joista miehet eivät voi koskaan edes uneksua.

Samoin miehet eivät useinkaan osaa edes kuvitella, millaista prinsessaelämää naiset saavat viettää. Jopa kurpahtaneemmatkin, elähtäneet, vanhat bulldog-haaskat voivat vielä nauttia monista, monista eduista, joista tavalliset miehet eivät koskaan saa murustakaan.

Nainen on kuitenkin alati tyytmätön, ja kun hän katsoo huipulle, hän näkee enimmäkseen miehiä. Muualle hän ei osaakaan katsoa, ja koska hänellä itsellään on vain kultapäällysteinen kylpyamme smaragdiupotuksin, ja muutamalla huippurikkaalla miehellä on platinapäällysteinen poreamme rubiinisaumoilla, nainen näkee vain, että miehet ovat etuoikeutettuja, ja ei ole reilua, että hän joutuu kituuttamaan kultapäällysteisellä kylpyammeella smaragdiupotuksin!

Naisten sokeus on oikeastaan aika järkyttävää, kun siihen perinpohjin törmää - he eivät todella tiedä, millaisen synkän työeläimen roolissa miehet joutuvat elämään, ja miten rankasti viattomia ja syyttömiä miehiä päivittäin rangaistaan siitä, että kehtaavatkin olla syntyneet miespuoliseen kehoon. Naiset eivät tunne miehen arkipäivää yhtään enempää, kuin miehet tuntevat naisen arkipäivää - kyse on kuin kahdesta vallan erilaisesta maailmasta.

Tästä naisten sokeudesta miesten ongelmille ja arkielämän raskaudelle voi löytää hyviä esimerkkejä Henryn suht. tuoreista entryistä niistä naisista, jotka 'muunsivat sukupuolensa' mieheksi, KUVITELLEN sen olevan paljon ihanampaa ja juhlallisempaa, kuin naisen elämä - karmea totuus löikin sitten pitkin kasvoja.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

http://areena.yle.fi/audio/1321266288357
Poikien hyväksikäyttöä ei tunnisteta

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Toteutuuko teekkariyhteisössä tasa-arvo?

Anonyymi kirjoitti...

http://areena.yle.fi/video/1320954852870

Homo kirjoitti...

Tutkimus: Ulkopuoliset havaitsevat "kiltteysgeenin"

Homo kirjoitti...

Punaviherfemakoiden (alitajuisten?) haaveiden kliimaksi, koskakohan Suomessakin?:

Oslo rocked by wave of rapes

Norway's capital Oslo has seen a sharp increase in cases of outdoor rape, with the number of attacks in 2011 already double the total for the previous year, according to figures compiled by newspaper Aftenposten.
...
He called for a force of “volunteer police like has been done in Canada”. Others have called for the introduction of a specialized vice squad.

One of Saturday night’s two assaults happened just metres from the pristine palace residence of Norway’s royal family.
...

No slowdown in Oslo rape surge

The arrest of five Afghan and Pakistani men immediately stoked calls for the creation of a national police sex-crimes unit. Oslo mayor Fabian Stang also called for discussions on a possible curtailment on freedoms for asylum seekers.

The mass attack on the 16-year-old girls braving the station area after dark was reported just hours after hundreds took part in a torchlight protest to “take back the night”, a rally by women’s groups and ordinary citizens for action against sexual assault.

In all, newspaper VG chronicled five rapes over the weekend, including one in which assailants were described as “Scandinavian in appearance”.
...

Muita uutisia Norjasta:

Put warning labels on skinny models: minister

Supply and demand hit Norway sex trade

Homo kirjoitti...

Surkuhupaisaa nähdä, kuinka lutkamarssilaiset ja muutenkin omasta mielestään vahvat naiset saavatkin sättimiensä kilttien pohjoismaisten miesten sijaan vastaansa maahan haalimansa ja vähän toisenlaiset vastustajat, jotka tietävät miten huorahtavia naisia käsitellä, eikä käsittely välttämättä jää pelkäksi "oikeuden miekalla" käsittelyyn...

Ile kirjoitti...

Opas miehille: Top 10 järjetöntä asiaa, jotka on aika tärkeitä naisille

http://markuslehtipuu.vapaavuoro.uusisuomi.fi/viihde/88311-opas-miehille-top-10-jarjetonta-asiaa-jotka-on-aika-tarkeita-naisille

Miehetkin on hassuja

http://sarilait.vapaavuoro.uusisuomi.fi/viihde/88352-miehetkin-on-hassuja