sunnuntaina, marraskuuta 20, 2011

Lasten piirroksia tasa-arvosta

Traditional Conservative or Feminist? | Dalrock

It’s time boys learn the F-word - The Globe and Mail

Michael Flood – when equality becomes the new enemy of Feminism

Male circumcision leads to a bad sex life | ScienceNordic

Mocking International Men's Day only proves it's needed | Ally Fogg | Comment is free | The Guardian

HS:  Tänään vietetään lapsen oikeuksien 20-vuotispäivää. Helsingin Sanomat julkaisee juhlapäivän kunniaksi kaksi lasten tekemää sarjakuvaa. Sarjakuvat on piirretty kehitysyhteistyöjärjestö Planin Lastenhallituksen järjestämässä sukupuolta ja tasa-arvoa käsitelleessä työpajassa Helsingissä. Piirtäjät ovat Muhoksen yläasteen yhdeksäsluokkalainen Iina Hallenberg, 15, ja Kotkan Svenska Samskolanin kuudesluokkalainen Wenla Hohenthal, 12.13 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Sarjakuvat on piirretty kehitysyhteistyöjärjestö Planin Lastenhallituksen järjestämässä sukupuolta ja tasa-arvoa käsitelleessä työpajassa Helsingissä."

Lapsiraukat ovat feministisen aivopesun uhreja

Ulvova Ylläri kirjoitti...

Lapsen mieli on altis vaikutteille. Se on erityisen mielenkiintoista, että sarjakuvista on tullut niin yksipuolisia moisen työpajan jälkeenkin.

Tästä voi päätellä vain sen, että työpajan anti on ollut varsin yksipuolista aivopesua. Ei tuo tosin mitenkään yllättävää ole. Keskivertofeministi kun ei tunnu ymmärtävän edes mitä tasa-arvo sanana merkitsee yleisessä kielenkäytössä.

Anonyymi kirjoitti...

En taida oikein ymmärtää sitä paremmin piirrettyä. Ilmeisesti kyse on muodikkaasti ihailla miesten tappamista?

Mutta mitä se Plan siellä tekee? Olen luullut, että järjestö on valinnut tytöt auttamisen kohteeksi ihan kunniallisista syistä. Nyt tulee mieleen, että kyse onkin tyypillisestä femakkopaskasta.

No, pyyhitäänpä Plan avustettavien järjestöjen listalta lopullisesti.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2011/11/20/tissibaarin-tarjoilija-esiintyi-koululaisille/

Anonyymi kirjoitti...

Kohu SCUM-teatteriesityksestä jatkuu Ruotsissa. Näyttäisi siltä, että ihan mitä tahansa ei voi feminismin Saudi-Arabiassakaan tehdä.

Radiossa miesten joukkomurhien puolustajan ohella studioon oli kutsuttu Pelle Billing. Epäsuorasti siis myönnettiin, että feminismin vastustajaakin voi kohdella muuten kuin raivotautisena koirana.

Tänään suuriman sanomalehden pääkirjoituksessa miesten joukkomurhein vastustajista puhuttiin lähes tasaveroisina feministein kanssa.

Mitä ihmettä, mitä seuraavaksi? Uskaltaako joku kunnon svensson ehdottaa, että lukiolaispoikia ei ehkä pitäisi pakottaa katsomaan näytelmää, jossa heidät tappamisestaan puhutaan ihailevaan sävyyn?

Toiveikkaana ajattelen, että nyt on ilmassa merkkejä, jotka saattavat kertoa jotain Suomenkin tulevaisuudesta. Naisliitto Unionihan on ikään kuin koittanut kepillä jäätä ja puhut varovaisen myönteisesi miesten joukkomurhista. Aika hiljaista on kuinkin ollut, vaikka se yksi pedofiili juuri suomensi SCUMin. Vai kirjoittiko se vain esipuheen?

Ehkä se Suomessa jääkin tähän. Ehkä suomalaiset feministi tietävät, että tässä maassa ei sittenkään lukiolaispoikien henkeä kannata alkaa uhata.

Homo kirjoitti...

Äärioikeistojohtajatar haluaa Ranskaan kuolemanrangaistuksen

Vortac kirjoitti...

Legaalinen järjestelmä, ns. "yhteiskunta", feministit ja 'yleinen dogma' käsittää "tasa-arvon" olevan naisten etuoikeuksien sekä miesten velvollisuuksien lisäämistä (ja miesten oikeuksien vähentämistä sekä naisten velvollisuuksien vähentämistä). Tässä "tasa-arvossa" nainen on aina uhri, miesten näkökulmaa ei saa ottaa koskaan huomioon, mies paha, nainen hyvä, jne.

Miksi kukaan lapsi ei piirtänyt sarjakuvaa, jossa mies sanoo, että ei ole reilua, että hän joutuu ensin tekemään 8-16 raskasta työtä, ja sen jälkeen kotona vielä tekemään puolet ns. 'kotitöistä', ja päälle vielä asentamaan ja säätämään tietokoneet, stereolaitteet, televisiot, digiboxit, huolehtimaan talon korjaustöistä, huoltamaan auton, huolehtimaan budjetista, ja lahjoittamaan suurimman osan rahoista naisen hurvitteluun?

Miksi vain tuo kitinä siitä, että jo alunperinkin siivellä elävä helppoja kotihommia tekemään pääsevä nainen haluaa päästä vielä helpommalla (joten on vain oikein orjuuttaa miestä vielä lisää), on hyväksytty sarjakuvan aiheeksi? (Äitiyshän on Maailman Vaikein Työ Oprahin mielestä - eipä ole sekään akka koskaan oikeasti vaikeata työtä kokenut, eikä ole itse edes äiti (tosin en ole tarkistanut nykytilannetta))

Tottakai lapset on aivopesty jo pienestä pitäen - heidäthän vauvasta lähtien puetaan erilaisiin vaatteisiin sukupuolesta riippuen, ja miespuolista vauvaa kohdellaan aivan eri tavalla (paljon rankemmin ja vähemmän rakastavasti) kuin naispuolista (katselin aiheesta joskus hyvin havainnollisen videon, jossa miespuolinen vauva puetaan ensin pinkkiin, ja sitten myöhemmin siniseen vaatetukseen, ja annetaan randomisti valittujen ihmisten käsitellä vauvaa - kohtelua oli kahdenlaista, vaatteen väristä riippuen).

Mutta systeemaattinen aivopesu alkaa varsinaisesti näissä laitoksissa, joihin pienet lapset aina sullotaan. Hehän ovat 'rekisteröityjä henkilöitä' (vanhemmat lähes aina rekisteröivät lapset, eli antavat omistusoikeuden valtiolle - regis = kuninkaan omaisuutta), joten heidät pitää aivopestä myös ajattelemaan, kuten valtaapitävät haluavat heidän ajattelevan.

Olettaisinkin, että tällaisten tasa-arvo-piirroskilpailujen ja vastaavien tapahtumien keskeinen tekijä on mitata, miten hyvin aivopesu on onnistunut. Jos se on onnistunut hyvin, tulokset (tai tietyt, valitut tulokset) julkaistaan koko maailman nähtäväksi, jotta valtaapitävät voivat helposti seurata tilannetta kussakin maassa.

Lapsethan ovat aina ensimmäinen kohde, kun koetetaan saada muutettua jonkin kansan käsitteitä, asenteita ja ajatuksia haluttuun suuntaan - elämme suurta indoktrinaation aikakautta, ja tämä ehdollistaminen alkaa pienestä pitäen, sekä jatkuu kuolemaan asti. Aikuiset eivät usein edes tajua olevansa jatkuvan ehdollistamisen kohteena. Mutta valveutunut yksilö voi huomata aivopesun merkit hyvin monissa asioissa, aina mediasta, mainoksista, 'opetuksista' ja ihmisten yleisistä asenteista johonkin laajempiin kuvioihin asti, kuten vaikkapa sanakirjojen (wikipedia) ja hakukoneiden (google) tarjoamiin tuloksiin ja tietoihin.

Niin monta kusetusta on käynnissä samanaikaisesti, että hekin, jotka ovat asioista paremmin perillä, ovat usein autuaan tietämättömiä monista valheista, joihin hekin vielä uskovat. Tämä koko "henkilö" vs. "ihminen"-juttu on esimerkiksi niin vaikea selittää, sekä niin vaikea kenenkään todeksi uskoa, että suuri kansa ei todennäköisesti tule sitä koskaan tietämään, ennenkuin on liian myöhäistä (jos silloinkaan).

Ei vaadita kovin monta sukupuolta kuluvaksi sen jälkeen, kun lasten ehdollistaminen on aloitettu. Alamme olla juuri tällaisessa tilanteessa, jossa tietoisia, valveutuneita ja aivopesemättömiä ihmisiä ei ole juuri enää jäljellä.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

http://www.v2.fi/uutiset/pelit/14934/Pelaavilla-tytoilla-enemman-vipinaa-lakanoiden-valissa/

Homo kirjoitti...

Tämä henkinen naiseus, missä luonnontieteelliset perusteet tuntuvat katoavan yhdessä lähdekritiikin kanssa, tuntuvat olevan ainakin nykyään kovin yleisiä toimittajillakin (kuvitteleekohan toimittaja puun hiiliatomien jotenkin muuttuvan ydinreaktioilla vedystä ja hapesta koostuviksi vesimolekyyleiksi):

Suomalaistakoissa puu palaa liian kosteana

...
Hyvässä polttopuussa kosteutta on kuitenkin jäljellä vain 15 prosenttia tai vähemmän. Tällainen puu palaa oikein poltettuna tuottamatta miltei ollenkaan hiilidioksidia. Savupiipustakin tulee tuolloin enimmäkseen vesihöyryä.
...

Jorma kirjoitti...

Genuspirayorna tar över akvariet


"Ingen av recensionerna i DN, Expressen eller SvD problematiserar det faktum att föreställningen bygger på en text om att döda män."

Blev pappa trots att han var oskuld


"Leif Persson var oskuld – men blev ändå pappa.

37 år senare visar dna-test det Leif vetat hela tiden, han var inte far till pojken.

– Jag har betalat både rättegång och underhåll men får inte tillbaka en krona av staten."

Anonyymi kirjoitti...

Homo, toimittaja kirjoitti hiilidioksidista, kun piti kirjoittaa hiilioksidista. Virhe kyllä, mutta ”henkinen naiseus” on jo kaukaa haettua. Nyt sivulla muuten lukee näin:

Hyvässä polttopuussa kosteutta on kuitenkin jäljellä vain 15 prosenttia tai vähemmän. Tällainen puu palaa oikein poltettuna tuottamatta miltei ollenkaan pienhiukkasia. Savupiipustakin tulee tuolloin enimmäkseen vesihöyryä.

Yksinkertaistus tuokin on, mutta kaikki tietävät, että puun palamisessa syntyy hiilidioksidia.

Anonyymi kirjoitti...

Onko kukaan sattunut ajattelemaan, että alemmassa sarjakuvassahan, ainakin meikäläisen silmään, sitä miestenkin tasa-arvoa on otettu huomioon? Itse myös ymmärtäisin viimeisen ruudun puhtaasti huumorina.

Unknown kirjoitti...

Anonyymi, olet oikeassa. Puhekuplassa on syystä kysymysmerkki. Olen saanut ilon keskustella itse taiteilijan kanssa, joka pyrki nimen omaan stripin ruudulla kolme huomauttamaan, etteivät tasa-arvoasiat ole yksinkertaisia tapauksia, jossa naisilla on monopoli kaikkiin ongelmiin.

On jännittävää, miten tietyt blogin kommentoijat pääsevät itselleen myötämielisestä piirroksesta poikien murhaamiseen vain siksi, että työpaja käsitteli sukupuolta ja tasa-arvoa - ilmeisesti muut kuin he itse eivät saisi näitä aiheita käsitellä.