perjantaina, marraskuuta 04, 2011

Timo Soini jyrähtää pariutumisesta

Uusi Suomi: Sosiaaliturva siirtää rahaa miehiltä naisille

The generation of young women drowning in debt as figures show insolvencies among under 35s soar | Mail Online

Why Do I Have To Meet Women at a Bar? — The Good Men Project

Family law: Fathers and grandparents will be denied right to see children after divorce | Mail Online

Liz Jones' baby craving drove her to steal husband's sperm in ultimate deception | Mail Online

Men become the target of jokes - CNN.com

Onko mies kadoksissa?
Miehen perinteistä reviiriä pyritään Timo Soinin mukaan supistamaan nykyään.

– Se vanha jääkiekkopelikin on pitänyt piilottaa ullakolla, hän naurahtaa.

– Miehen pitäisi saada olla mies. Eikä se tarkoita mitään räkä poskella örveltämistä, vaan ihan tavallisia asioita, kuten urheilua, autoilua, metsästystä jne. Miehellä pitäisi olla lupa tehdä mieluisiaan asioitaan ja jopa syödä lihaa…

Miehen mallia imetään usein omasta isästä. Soinikin muistelee kaiholla lapsuusvuosiaan, jolloin sai käydä oman isänsä kanssa mato-ongella.

– Kyllä naisetkin haluavat tosimiehen, eivätkä mitään perässä vedettävää.

Miesten ja naisten väliset erot korostuvat Soinin arvion mukaan myös avioliittomarkkinoilla. Hyvin koulutetut miehet tuntuvat olevan jo kaikki varattuja, kun taas koulutetut naiset liikkuvat vielä vapaina. Ns. samalla tasolla olevat eivät tunnu hänen mielestään kohtaavan.

Varsin monelle miehelle on kova paikka, jos nainen on korkeammin koulutettu. Ja siinä myös eroriski kasvaa.

38 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

Naisuutisia


HS:n miestenvihaajafemakko Anu Silfverberg on taas vauhdissa.

Anonyymi kirjoitti...

http://ylex.yle.fi/uutiset/popuutiset/poliisi-tutkii-joutuiko-justin-bieber-raiskatuksi

Jorma kirjoitti...

"Varsin monelle miehelle on kova paikka, jos nainen on korkeammin koulutettu."

Epäilen kyllä, että se on vielä suurempi ongelma naiselle, jos mies ei ole yhtä koulutettu tai mieluummin tietysti korkeammin koulutettu.

Jorma kirjoitti...

"Onko mitään järkeä vertailla pelkkää palkkatasa-arvoa ilman, että valtion tulonsiirrot otetaan huomioon?"

Ei tietenkään ole. Hyvä kolumni tärkeästä aiheesta.

Jorma kirjoitti...

"Mikäli lemmenleikit todella ovat tapahtuneet, voi Yeateria odottaa jopa vuoden vankeustuomio."

Tuskin sentään. Hauska juttu sinänsä, että rahastusta yrittänyt nainen saattaakin joutua itse vaikeuksiin.

Jorma kirjoitti...

Kysely: Yli puolet naisista haluaisi liikkua enemmän

Miksi eivät sitten liiku? Taas tehdään naisista uhreja, vaikka todellisuudessa kyse on ihan puhtaasti naisten omasta saamattomuudesta.

No, eiköhän tästä taas väännettä joku tasa-arvopoliittinen ongelma, johon sitten koko yhteiskunnan vomin pähkäillään vuosikymmeniä ratkaisua.

Jorma kirjoitti...

Jehovan todistajien lisäksi armeijasta vapautettu myös ahvenanmaalaiset

Ihan tuntuu sille, että joku ryhmä unohtuisi vapautettujen listalta: jehovat, ahvenanmaalaiset ja sitten vielä...

Jorma kirjoitti...

Synnyttämisessä iso uudistus Britanniassa: Kaikki halukkaat pääsevät keisarileikkaukseen


Äidin tahto

vs.

Lapsen etu

Synnytys antaa lapselle hyvän vastustuskyvyn


Ja luonnollisesti äidin tahto voittaa lapsen edun, kuten aina ennenkin.

Anonyymi kirjoitti...

7/8 Jorman yksinpuhelua.

Jorma kirjoitti...

"7/8 Jorman yksinpuhelua."

Korjaan: 8/10.

Ile kirjoitti...

Tämän päivän Iltalehdesä on juttu "Kovalla työllä miljonääriksi" ja ilmeisesti esimerkkejä tällaisista tapauksista.

Kuka lukee lehden ja kertoo tänne, puhutaanko jutun yhteydessä mitään sukupuolijakautumasta tällaisessa kovalla työllä rikastumisasiassa.

Homo kirjoitti...

Ehkäisykapseli sopii "huonomuistiselle"

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Yvain comments on Rational Romantic Relationships

Mielenkiintoista referointia parisuhdemarkkinoista.

Homo kirjoitti...

Nainen törmäsi suojatiellä pikkutyttöön ja pakeni paikalta

Homo kirjoitti...

Hedenius Prize 2011 awarded to senior Gunnar Göthberg

...
Gunnar Göthberg has been chairman of the Swedish children's surgical association. There he has been the public face of the circumcision issue and thus personified doctors' opposition to circumcision in the media. Göthberg are not satisfied with the current legislation regulating circumcision of boys.
- I want the circumcision of boys is comparable to female circumcision, that is, that it shall be prohibited. The individual himself must be allowed to decide , says Associate Professor Gunnar Göthberg . There are no medical reasons for circumcision, because it is an abuse. There is no principled difference between female and male circumcision .

Gunnar Göthberg involvement and opposition to the circumcision of boys is of great importance to efforts to enhance children's human rights in Sweden. Approximately 3000 boys circumcised every year in Sweden. This procedure is a gross violation of children's bodily integrity, all efforts aimed at stopping this non-medically motivated interventions should be rewarded.

Hedenius Prize in 2011, the Board's reasoning:

"Humanists care about each individual's right to bodily integrity and affirms both the Human Rights Convention on the Rights of the Child. As a result, Humanists believe that circumcision of boys should be treated the same way as the genital mutilation of girls, except in cases where medical reasons. Religious / cultural mutilation of children in Sweden in 2011 should not be allowed.

Physician Gunnar Göthberg, supported by the CRC and self-belief has taken a stand against circumcision of boys, which he believes should be considered an abuse. For its position and the active involvement awarded him the 2011 Hedenius Price. "
...

Vortac kirjoitti...

Epäilen kyllä, että se on vielä suurempi ongelma naiselle, jos mies ei ole yhtä koulutettu tai mieluummin tietysti korkeammin koulutettu.

Näin päinhän sitä ei ikinä kyllä valtamediassa tai muutenkaan naisten suusta kuule, vaikka nainen on paljon nirsompi sen suhteen, mitä mies tekee työkseen/mikä koulutus miehellä on, kuin toisinpäin.

Ei se miehelle mikään kova paikka ole vaikkapa ottaa miten tahansa koulutettu tai kouluttamaton nainen, jos nainen on muuten hyvä (esim. nuori, viehkeä, mukava, osaa tehdä maukasta ruokaa ja kunnioittaa miestä).

Naisellehan se on nimenomaan suunnattoman mahdoton paikka ottaa työtön, pienempipalkkainen tai vähemmän koulutettu mies poikaystäväkseen/aviomiehekseen, vaikka mies olisi miten kunnollinen ja hyvä.

Kummallisesti asia aina vaan väännetään tuohon vääristyneeseen muotoon, samalla kun väitetään myös, että 'miehet pelkäävät koulutettuja/älykkäitä/korkeapalkkaisia naisia'. Huomioon ei ollenkaan oteta muita, paljon enemmän asiaan vaikuttavia faktoreita, kuten naisen ikä, naisen kurpsahtaneisuus-aste, naisen luonne jne.

Eivät miehet halua vanhoja ja rumia naisia parisuhdekumppaneikseen - mutta kyse ei kylläkään ole pelosta. Tuskin kukaan pelkää koiran ulostettakaan kadulla, mutta kyllä sen mieluummin välttää, kuin siihen vapaaehtoisesti astuu.

Ilmeisesti naisille ei tule mieleenkään, että mies voisi olla yököttynyt tai iljettynyt - tuntea siis vastenmielisyyttä tai inhoa naista kohtaan. Ei hänen koulutustaustansa tai palkkansa vuoksi, vaan aivan muiden seikkojen takia.

Sitäkään ei paljon yleensä mainita, että nuoret ja viehkeät naiset eivät yleensä tarvitse koulutusta, työtä tai taitoja, koska he pystyvät etenemään monilla elämänalueilla reittä pitkin ja naimaan ylöspäin. Kun sitten rumilla haaskoilla ei ole tällaista vaihtoehtoa, he tietenkin paneutuvat koulutukseen ja uraan - ja sitten ihmettelevät, kun eivät miehille kelpaa. Rationalisointi tekee kaikesta miehen syyn, vaikka syy on kyllä yleensä aina naisessa itsessään tavalla tai toisella. Kun tähän vielä lisää naiserityisen projisointitaipumuksen, tulemme tilanteeseen, jossa aina kivenkovaa väitetään, että 'miehet pelkäävät tällaisia tai tuollaisia naisia'.

Naiset kun itse eivät välitä ulkonäöstä tai nuoruudesta miehissä niinkään, kuin miehen statuksesta (muodossa tai toisessa - myös PUA-taidot edustavat yhtä korkean statuksen muotoa). Miehet eivät kuitenkaan naisen statuksesta viehäty tai kiihotu, se on täysin merkityksetön seikka. Tätäkään ei juuri valtamedia kenellekään kerro.

Ja sokerina pohjalla on kummallinen käsitys, että miehellä ei koskaan voisi olla mitään muuta syytä hyljätä joku ruma, kiukkuinen ja miesvihainen, maskuliininen, 'akateeminen' uraohjus-akka kuin PELKO.

Silti naiset eivät edes pyri loogiseen johtopäätökseen edes tämän väärinkäsityksensä pohjalta; hehän eivät mitenkään pyri poistamaan miesten pelkoa millään tavoin, ennemminkin päinvastoin (I am a woman, hear me ROAR! ei ole kovin hyvä lausahdus tähän tarkoitukseen, noin esimerkiksi)

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Miksi eivät sitten liiku? Taas tehdään naisista uhreja, vaikka todellisuudessa kyse on ihan puhtaasti naisten omasta saamattomuudesta.

Koska kirjoittamattoman säännön mukaan, naiset eivät ole koskaan vastuussa mistään, ETENKÄÄN omista tunteistaan tai päätöksistään.

- Vortac

Homo kirjoitti...

Nuori nainen ajoi päälle suojatiellä - mies loukkaantui vakavasti

Yliajon jälkeen nainen katkoi autollaan vielä liikennemerkkejä risteyksessä.
...
Vihreillä valoilla suojatietä käyttänyt iäkäs mies jäi Euromarketin suuntaan kääntyneen ja punaista päin ajaneen autoilijan yliajamaksi suojatiellä.
...
Liikennneturvallisuuden vaarantamisesta ja vammantuotamuksesta epäilty nainen kertoi jutelleensa vieressään istuneen toisen naisen kanssa eikä havainnut edessään olevia risteyksen valo-opasteita ja muita tienkäyttäjiä.

Osuva kommentti oikeusjärjestelmänkin gynosentrisyydestä

Saa varmaan sakkoja eikä mitään muuta oikeudessa, kunhan osaa räpytellä silmiään ja purskahtaa itkuun sopivassa kohdassa. Tällaisissa tapauksissa naisia kohdellaan erittäin lempeästi. Ei tästä ole kauaa, kun piriä ja kannabista käyttänyt nainen ajoi väärällä puolella tietä pyöräilijän kuoliaaksi ja Pirkanmaan käräjäoikeus päästi hänet ehdollisella.

Homo kirjoitti...

Pyöräilijää päin ajanut tuomittiin kuolemantuottamuksesta

Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...

Naisuutisia

Homo kirjoitti...

Minne valittaa käräjäoikeuden tuomarin puolueellisuudesta?

Aikanaan lapseni huoltajuus- ja tapaamisoikeudenkäynnissä käräjäoikeuden tuomari kohtelu oli melkoisen puolueellista.
Vastapuoli väitti mm että minulla olisi todettu vaikeita mielenterveysongelmia ja tämän seurauksena olisin yrittänyt itsemurhaa ainakin 4 kertaa.
Perättömiä väitteitä oli iso liuta mutta tämä oli törkeimmästä päästä.
KÄ:n tuomari ei edes kysynyt minulta pitääkö väite paikkansa, sen sijaan lapsen äidille hän esitti tarkennuskysymyksiä.
Lapsen äidin diagnoosit häntä eivät kiinnostaneet, vaikka lapsen äiti on kärsinyt mielenterveysongelmista vuosia.
Väkivaltaisuusväitteissä sama kaava toistui.
Lapsen äiti oli käynyt kiinni minuun raskausaikana, kyse oli nimenomaan ns kovasta väkivallasta.
Sinänsä merkillistä että miehen kokemaa väkivaltaa ei missään edes lasketa.
Oikeudessa lapsen äiti väitti se olikin isä joka oli käynyt häneen kiinni. Väitetystä tapahtumasta oli kulunut jo yli kaksi vuotta, mitään todisteita ei tietenkään ollut esittää.
Sama juttu, selittelin taas asioita joita en ollut edes tehnyt, mutta asian toinen puoli ei mintekään kiinnostanut kä:n tuomaria.

Kenelle tälläisestä tuomarista voi valittaa?

Anonyymi kirjoitti...

Hintti, linkitä myös siihen uutiseen, jossa isää epäillään kahden lapsensa murhapoltosta.

Homo kirjoitti...

Anonyymi, se uutinen laajennetusta itsemurhasta tulipalolla on taas kerran yksi valitettava esimerkki siitä, että miehille ei järjestetä ajoissa mitään apua. Voi vain kysyä, että miksi femakot vastustavat niin tiukkaan miesten terveysongelmiin puuttumista, vaikka sellainen vähentäisi olennaisesti tällaisia tapauksia.

Kuten Lauerma sanoo:

Kun vanhempi surmaa lapsensa ja puolisonsa, taustalla on usein syvä depressio, kertoo vastaava ylilääkäri Hannu Lauerma

Kun vanhempi surmaa lapsensa ja puolisonsa, taustalla on usein syvä depressio, kertoo vastaava ylilääkäri Hannu Lauerma.

- Ehdottomasti yleisin tausta on poikkeuksellisen raju, vakava depressio. Myös skitsofreenikkojen tekemiä tapauksia tunnetaan, mutta ne ovat harvinaisempia, Lauerma sanoo.

Syvästi masentunut ihminen ei esimerkiksi vakavan sairauden kohdatessa näe mitään ulospääsyä tilanteesta. Näköala tilanteeseen kapenee ja se koetaan toivottomaksi. Syvä masennus voi muuttua psykoottiseksi masennukseksi, jolloin tilanne voi johtaa traagiseen lopputulokseen.

Lisäksi harvoissa tapauksissa on Lauerman mukaan kyse hyvin luonnehäiriöisen ihmisen kriisitilanteesta, jossa hän päättää viedä mukanaan perheensä.
...

Homo kirjoitti...

Valitettavasti vain naisten kohdalla löydetään erilaisia (ja usein jopa täysin keksittyjä) selittäviä tekijöitä ja lieventäviä asianhaaroja ja pidetään itsekin uhreina. Sen sijaan vakavista mielenterveysongelmista kärsivät miehet leimataan yksinkertaisesti vain pahoiksi ja usein pahennetaan yhteiskunnan femakkomafian koko arsenaalilla heidän asemaansa ja pahaa oloaan.

Homo kirjoitti...

Eipä taida suhtautuminen olla yhtä kielteistä vastaavassa tilanteessa olevaa naista kohtaan - ja tuskin nainen edes hankkisi miehelle asuntoa:

Hugh Grant - herrasmies vai sika?

Homo kirjoitti...

Nainen riehui pitseriassa – raahasi yhden asiakkaan terassille pahoinpideltäväksi

Homo kirjoitti...

Mitäköhän katille kävi, kun sitä ei ole koskaan löytynyt...:

Kansanedustajan vaimo varasti rakastajattaren kissanpennun

"Erittäin vaarallinen" - Naiselle syyte taposta

...
Nainen on lähiaikoina tuomittu neljästä törkeästä pahoinpitelystä, ja joka kerta aseena on ollut veitsi.
...

Homo kirjoitti...

Nainen tappoi vanhuksen puukolla, syytti aviomiestään ja raivostui silmittömästi oikeudessa

Homo kirjoitti...

Yle: Natsiryhmään hakenut eduskunta-avustajatar eroaa

Vortac kirjoitti...

Pojat ovat kekseliästä ja innovatiivista porukkaa - enpä ole koskaan nähnyt tai kuullut tyttöjen keksivän mitään vastaavaa:

Pojat keksivät ilmaisen tavan ostaa karkkia kaupasta

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Nainen tappoi vanhuksen puukolla, syytti aviomiestään ja raivostui silmittömästi oikeudessa..

...ja?

Oletan, että tarinan jatkossa nainen pääsi kaikesta kuin koira veräjästä, ja päätyi kenties ehdonalaiseen tai muuten vain vapaaksi, koska oli vähän väsynyt tai koska joku mies oli ollut hänen mielestään kamala.

Ja kohta joku 'sopiva' mies laitetaan vankilaan tapauksen vuoksi - ettäs kehtaakin saada naisen tekemään rikoksia!

(toivon, että matriarkaatin järjettömyys ei kuitenkaan ihan vielä yllä ihan näin pitkälle - en kuitenkaan enää jaksaisi yllättyä, vaikka noin kävisi)

Joka tapauksessa oletan, että kohtalo on aivan eri, kuin vastaavasti käyttäytyneellä miehellä olisi, ainakin tuomio.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2011/11/varattujen_deittipalvelu_uskottomia_suomessa_enemman_kuin_muualla_3004285.html

Jorma kirjoitti...

Varattujen deittipalvelu: Uskottomia Suomessa enemmän kuin muualla

Jorma kirjoitti...

International Men's Day

Jorma kirjoitti...

Do fathers no longer have ANY rights at all?

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mesta.net/tv/uutiset/?aid=23892

Jorma kirjoitti...

Miesten Työt ja Miesten Palkka, naisten ”työt” ja naisten ”palkka”

Juttu on täyttä tuubaa, kommentit ovat asiaa.