perjantaina, joulukuuta 30, 2011

Feminismistä Youtubessa

Failure of feminism

Feminism and disposable male

Viisi uutista sairaspoissaoloista

Japan leads the way in sexless love

20 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsissa kohutaan siitä, että Kalle Vilpun (Carl Philip) tulevasta puolisosta ei tule prinsessaa. No Ruotsihan on demokratia, vaikka sitä on vaikea uskoa. Tulevan kuningattaren puolisosta Taavista (David) ei tule kuningasta, vaikka Kalle Kustaan puolisosta Sylvistä tuli kuningatar.

Samoin on meillä Suomessa. Miespresidentin vaimoa kutsutaan "rouva presidentiksi", vaikka naispresidentin mies on "vain" presidentin puoliso. Miesrovastin vaimo on ruustinna, naisrovastin aviomiehelle ei ole mitään nimeä riittänyt. Vrt. pastori-pastoorska, kapteeni-kapteenska, eversti-everstinna, jne. Nyt olisi tasa-arvoihmisillä töitä, niillä, jotka vaativat, että sotamies-nimi on hävitettävä, koska nainenkin voi olla sotahenkilö.

Anonyymi kirjoitti...

HS: Mies ympärileikkasi kaksi poikaa - tuomittiin sakkoihin

Perjantai 30.12.2011 klo 23.01

Helsingissä kaksi alakouluikäistä muslimipoikaa kotonaan ympärileikannut mies sai käräjäoikeudessa sakot kahdesta pahoinpitelystä perjantaina, kirjoittaa Helsingin Sanomat.

Poikien vanhemmat saivat tuomion yllytyksestä pahoinpitelyyn, mutta heitä ei rankaistu, koska oikeuden mielestä teko oli anteeksiannettava sen syiden perusteella. Vanhempien mielestä ympärileikkaukset olivat välttämättömiä toimenpiteitä muslimipojille.

Leikkaaja kertoi tehneensä tuhansia ympärileikkauksia Turkissa ja Iranissa, mutta Suomessa hänellä ei ollut hyväksyttävää terveydenhoitoalan koulutusta. Toinen pojista sai ympärileikkauksen jälkeen kivuliaan tulehduksen.

Suomessa ei ole ympärileikkauksista lainsäädäntöä.

Ympärileikkaaja sai 60 päiväsakkoa, mistä kertyy maksettavaa 360 euroa. Tämän lisäksi hän joutuu maksamaan yhdessä vanhempien kanssa vahingonkorvauksia pojille yhteensä 3 500 euroa.

Lähde: Helsingin Sanomat

STT

Anonyymi kirjoitti...

"Vanhempien mielestä ympärileikkaukset olivat välttämättömiä toimenpiteitä muslimipojille."

Entäs korvalehdet?

Kutsukaamme lentävät autot ja kaupunkitaistelu aloittaen se lähijunasta, jatkaen sitä Sörnäisten kaduilla lentävillä autoilla.

-deeby

Homo kirjoitti...

Ilmeisesti ei sentään onneksi jouduttu amputoimaan koko penistä infektion vuoksi tms, niin kuin näissä joskus tuppaa käymään:

HS: Alakouluikäiset kotona ympärileikannut mies sai sakot

Ironmistress kirjoitti...

Eiköhän oikea arvonimi på svenska Davidille olisi drotten, valtias, joka on siis maskuliinimuoto sanasta drottningen. Kuningatar ei jostakin syystä ole ruotsissa konunginna niinkuin voisi olettaa, vaan drottning, valtiatar.

Latinomaissa sellainen prinssi, joka ei ole kruununperillinen tai hallitsija, on infante tai infanta (prinsessa). He toimivat usein jalkaväenkenraaleina - tästä nimi infanteria jalkaväelle.

Homo kirjoitti...

Tässä vähän esimerkkejä näistä lääkärien tekemien ympärileikkausten komplikaatioista. Puoskarien tekeminä vielä enemmän kaikkea tällaista:

4. Gangrene

Necrotizing fasciitis after Plastibell circumcision

7. Excessive Skin Removed

Homo kirjoitti...

Complications

...
Q. I am 24 years old and lost my entire glans penis, the head of my dick, in a botched circumcision. Basically I have a shaft but there's no head at the end. Unfortunately, I was left with my balls so I still have a sex drive, but it's nearly impossible for me to climax. When I was much younger, around 14 to 16, I could sometimes masturbate to a climax, but after a couple of years I stopped being able to do this. Some of the women I've been with never saw the condition of my penis, and failed to notice when I didn't come. Others have seen my condition before intercourse and refused to have sex with me, while still others found out afterward, after I wasn't able to come, and then never wanted to have sex with me again. Of course I never dare to ask anyone to suck me, although this might provide the necessary extra stimulation and actually help me climax. So my problem, Dan, is twofold: I can't come and I can't get anyone to stick around and help me try to come. Can you suggest any special techniques for someone in my condition? Any help would be appreciated. I'm very miserable, frustrated, and lonely. —MUTILATED AND COMELESS
...

Picture of the diathermy ablation

Mutta ei hätää, modernin kirurgian keinoin voidaan ympärileikkauksessa menetetyt penikset korvata näinkin onnistuneilla tekeleillä:

Restoration of the Penis Following Amputation at Circumcision: Shaeer’s A-Y Plasty

Homo kirjoitti...

Intactivism News

July - September 2009

...

Circumcising boys for religious reasons is akin to pulling out their fingernails and could be a breach of the Human Rights Act, an academic has warned.

Suomen miesvihaisilta femakoilta on turha tällaista odottaa:

Somali anti-FGC campaigner spreads her net

A Somali campaigner against Female Genital Cutting (FGC) wants the US to abandon Male Genital Cutting (circumcision) as well.
...

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2011/12/31/johanna-tukiaisen-murtovarkaat-harvinaisen-typeria/

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Mies, miksi olet ääliö?

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/metropoli-tukiainen-teki-rikosilmoituksen-lehdesta-erikoinen-syy

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Eikö koulutettu mies kelpaa?

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/helmi/seksi/artikkeli.shtml/2011/12/1463499/nama-naisten-tavat-intiimiasioissa-allottavat-miehia

Anonyymi kirjoitti...

Failure of feminism

Olen katsellut miehen videoita aikaisemminkin. Ihan täyttä asiaa, on vain valitettavaa kuinka kuuroille korville kaikki kaikuu.

Minua ainakin rupeaa jo kyllästyttämään jauhaa näistä asioista, ketään ei halua kuulla eikä ketään kiinnosta.

Sentakia olen päättänyt lähestyä asiaa uudella tavalla, yritän keskustella naisille naisten kielellä vetoamalla heidän tunteisiin. Se on ainoa tyyli jolla olen saanut vastakaikua.

Mietin pitkään toimisiko agressiivinen hyökkäävä tyyli ja tulin siihen lopputulokseen, että sekin on yksi tyyli jolla nämä asiat hoidetaan.

Kaikki välimaasto lässytin, lässytin jutut ei toimi. Faktat ei toimi, vaikka argumentoit miljoona feministiä suohon niin ei sillä ole mitään väliä koska feminismi on uskonto ja sitä pitää ruveta kohtelemaan kuin uskontoa.

Inex

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2012/01/01/99-vuotias-mies-hakee-avioeroa/

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/helmi/kauneus/artikkeli.shtml/2012/01/1202381/tumma-mies-on-naisten-suosikki

Anonyymi kirjoitti...

http://well.blogs.nytimes.com/2008/02/15/inside-the-mind-of-the-boy-dating-your-daughter/

Pojat ovat enemmän kiinnostuneita persoonasta/rakkaudesta kuin seksistä. Äkkiseltään väitän, että tutkimus (monien muiden tutkimusten tapaan) olisi hyötynyt poikien jakamisesta kategorioihin esimerkiksi sen mukaan, montako kertaa on saanut. On tyhmää olettaa, että pojat ovat yhtenäinen ryhmä suhteessa tyttöihin ja seksiin -- kuten Laasanen on meille opettanut.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.kotimaa24.fi/uutiset/kulttuuri/6992-miksi-naaraspunatulkkuja-syrjitaan-joulukorteissa

Dada kirjoitti...

On tyhmää olettaa, että pojat ovat yhtenäinen ryhmä suhteessa tyttöihin ja seksiin -- kuten Laasanen on meille opettanut.

Ehkä kannattaisi lukea hieman Henkkaa? Hakusanoiksi YTM, KTM, ja ATM.

huongdung kirjoitti...

Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

An Thái Sơn chia sẻ trẻ sơ sinh nằm nôi điện có tốt không hay võng điện có tốt không và giải đáp cục điện đưa võng giá bao nhiêu cũng như mua máy đưa võng ở tphcm địa chỉ ở đâu uy tín.