perjantaina, joulukuuta 09, 2011

Naisistu!

Juttu - Naisistuisit vähän! | Lily

Juttu - Sukupuolittamisesta, tai: Älä naisistu, älä miehisty | Lily

Feminist Self-Owned On Male Porn Star Theory « Chateau Heartiste

Kumpi valehtelee enemmän työhaastattelussa, mies vai nainen? | Taloussanomat 

nestehukka | sarjakuvablogi: ATM:istä

Projekti nosti isät esiin tasa-arvoisina huoltajina erotilanteissa

Why We Need To Stop Bemoaning The 'End of Men' - Forbes

Mothers are the most responsible in transferring of sexist attitudes, study suggests

Pelle Billing on Gender Studies: Gender studies must be immediately reformed

26 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltasanomat.fi/matkat/yllatys-hameen-alla---turistipojilta-paloivat-kaamit-pattayalla/art-1288434291717.html?ref=tf-promo1

Anonyymi kirjoitti...

http://www.tekniikkatalous.fi/tyo/tekniikassa+ei+ole+sukupuolta+silti+naisjohtaja+on+harvassa/a736531

deeby kirjoitti...

Tiedoksi lukijoille: finlandiakirjailija (huorasatu) en muista nimeä on bannannut minut kiivaasta keskustelusta. Joten uusia viestejä ei varmaan ole tuolla luvassa.

Olen pahoillani.

Anonyymi kirjoitti...

Pär Ström on löytänyt kotisivuni:

http://genusnytt.wordpress.com/

Huomattakoon, että väitöskirjani teko on pahasti kesken. Aloitin sen, kun niin monet kannustivat siihen. Aineistossa on kyllä substanssia, mutta moni kysymys on vielä avoinna, niinkuin englanninkielisen lyhennelmän lopussa kerron. Rahaakin tarvittaisiin joku kymppitonni datamateriaalin ostoon, valtio kun nykyään ei mitään anna ilmaiseksi, vaikka aineisto on kerätty verovaroilla.

Kun en ole kansanedustaja enkä ministeri, en voi myöskään käyttää ohituskaistaa. Kun ministeri tai kansanedustaja haluaa tehdä väitöskirjan, silloin kelpaa ainakin minun mielestäni kehnompikin tekele, sillä hehän päättävät yliopistojen määrärahoista. Tästä ei pidä luulla, että väitän Suomessa olevan lahjontaa. Ministerit/kansanedustajat varmaan jääväävät itsensä, kun he käsittelevät yliopistojen budjettirahoja, vai mitä luulette?

Toisaalta, mikä on eläkeläisen tekemän väitöskirjan takaisinmaksuaika? Jos itse lainaan väitöskirjan tekoon jonkun kymppitonnin, eipä taida eläkkeeni nousta senttiäkään?

Pauli Sumanen

Anonyymi kirjoitti...

Ei sinun Pauli tartte tehdä yhtään mitään panoksesi miesasian puolesta on ollut valtava ja kaikki kiittää ja kumartaa.

Me nuoret jatketaan, soihtu on kannettu käteen me teemme loput.

Inex

Anonyymi kirjoitti...

Tämä netissä ja muualla tapahtuva vapaa selvitys, se vasta tutkimusta ja yliopistoa onkin. Kansan yliopisto, neutraali sellainen, ja hienoa demokratiaa. Työ on moraalista, ja sen voisi jopa nähdä kansalaisvelvollisuutena. Siitä saa pisteitä kun menee tuonpuoleiseen, ja kun siellä punnitaan Hyvät ja Pahat, niin kansan demokraattisen neutraalin yliopiston parissa olleet, saavat muutaman kultajipun extraa vaakaan.

On aika kuvaavaa, että netissä tapahtuva "miestutkimus" on tuhat kertaa laadukkaampaa kuin yliopiston ideologinen sellainen. Ja jätkiä v-tuttaa. On se aika hassua, kun kymmenen feminstijätkää, ja kourallinen siskoa, aikoi rohmita koko Suomen miestutkimuksen omaksi monopolikseen. Vähän vene vuotaa. Mahtaako upota?

- Nescio
Suomen neutraalin, vapaan ja demokraattisen yliopiston miestutkimuksen tutkija.

Anonyymi kirjoitti...

- Nescio

Sumasen ja Laasasen tutkimukset ovat aika helvetin hyviä, ehkäpä ne ei aukea hard core feministille, mutta melkeinpä kaikille muille kyllä.

Suomalainen naistutkimus kaikessa surkuhupaisuudessaan on minulle pelkkää huumoria ja aika monille muille myös. Jos nauraa maha kippurassa, niin onko se vitsi vai vakavasti otettavaa tiedettä ?

Inex

Anonyymi kirjoitti...

Täällä huvittaa että kourallinen yliopistojätkiä, päätti kaapata koko suomalaisen miehisyyden. Ja jotenkin muokata sitä. Ilmeisesti poistaa "heteronormatiivisyys" tms.

Osa kai on, ja oli, kostoretkellä, kun on kiusattu siitä että tuli nuorina kundeina rintsikoilla kouluun, ja tykkäsi baletista enemmän kuin lätkästä. Kyllä sitä sen jälkeen on panssaroitua maskuliinisuutta vähän joka kulman takana, ja kritiikki on varmaan sovinismia ja väkivaltaa.

Ei siinä mitää vikaa ole eikä se ole big deal, jos on transu, hetero, balettitanssija, majur, tai mikä tahansa. Se vaan, että margunaaliporukka haluaa muokata lähes kolmen miljoonan suomalaisen mieskuvan, kaappaamalla miestutkimuksen, ja pitämällä siitä kynsin ja hampain kiinni on aika hurja projekti!

Sitäkin hurjempi juttu, kun nuoret miehet syrjäytyvät oikeaa liukuhihnatahtia. Aikoja sitten olisi pitänyt saada tuohon kohdistettua toimivaa sukupuolitutkmusta, ennemmin kuin että tutkitaan miksi pojat ei pukeudu vaaleanpunaiseen. Jösses!

- Nescio

Anonyymi kirjoitti...

http://yle.fi/alueet/lahti/2011/12/valelesbot_huijaavat_kelalta_rahaa_3092465.html

Vortac kirjoitti...

Sumasen ja Laasasen tutkimukset ovat aika helvetin hyviä, ehkäpä ne ei aukea hard core feministille, mutta melkeinpä kaikille muille kyllä.

Feministit kun eivät pysty sulattamaan "pahaa tietoa", jota Henryn ja Paulin tutkimukset ja kirjoitukset suorastaan pursuavat.

Totuus on usein niin karvasta kalkkia, että femakat tekevät mitä hyvänsä saadakseen pitää valheellisen maailmankuvansa, ja voidakseen tuputtaa sitä väkisin myös muille.

Siksi Henryn ja Paulin tutkimukset ja kirjoitukset ovat olleetkin erittäin arvokkaita. Moni aiemmin feministisen aivopesun ja dogman alaisuudessa elänyt yksilö on varmasti saanut silmänsä aukaistua ja näkee nykyisin totuuden Henryn ja Paulin ansiosta, tai ainakin vähintään osaa sentään kyseenalaistaa femakkojen raivoisan valheviidakon.

Ja mitä ns. "naistutkimukseen" tulee, se on täynnä ristiriitaisuuksia. Ensin väitetään, että sukupuoli on vain sosiaalinen konstruktio, sitten kuitenkin käytetään vain feminiinisiä nimiä, kuten "NAIStutkimus", "FEMinismi" ja muutenkin väitetään naisten olevan miehiä parempia kaikessa, hommataan tulonsiirtoja miehiltä naisille, jne. Jos sukupuoli olisi vain sosiaalinen konstruktio, eikö esim. asevelvollisuus koskisi kaikkia tietynikäisiä ihmisiä (jehovat ja muutamat muut ryhmät poissuljettuina) ainakin femakkojen mielestä?

Kuinka sellaista nollatutkimusta, joka perustuu valheellisiin olettamuksiin ja tuottaa yhdentekeviä sekä virheellisiä tuloksia, voi pitää minään muuna kuin valtion sponsoroimana huumorina?

Femakka-agenda ei oikeuta sentään ihan kaikkeen enää.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

http://www.helistin.fi/?page=8165280&id=0775916&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Tervefi+%28Terve.fi%29

Anonyymi kirjoitti...

http://www.tohtori.fi/?page=1616302&id=1614713

Anonyymi kirjoitti...

http://www.voice.fi/index.php?mw=seksi+tutkimus+nuori+tunne+rakastuminen+parisuhde+&option=com_sbsarticle&tmpl=blog&cat=26&cid=32994

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Vahvojen naisten Nobel "varoitus diktaattoreille"

- Te annatte käytännön merkityksen kiinalaiselle sananlaskulle, jonka mukaan naiset kannattelevat puolta taivaasta, Jagland sanoi palkintoseremoniassa.

Humanistipalkintoja on kätevä antaa naisille, koska kriteereissä on niin paljon subjektiivisuutta. Kunnon tieteissä on vähän vaikeampi antaa "kiintiönaiselle" fysiikan nobeli.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.voice.fi/index.php?mw=jenna_marbles+jenna_mourey+humalassa&option=com_sbsarticle&tmpl=blog&cat=26&cid=32917

Anonyymi kirjoitti...

http://takkirauta.blogspot.com/2011/12/lumeavioliitto-ja-valelesbot.html

Homo kirjoitti...

Sekoitti jarrun ja kaasun - brittituristitar ajoi päin puuta Rovaniemellä

Kunhan saadaan naisia palomiehiksi, niin samaa herkkua lienee runsaasti tarjolla tulipaloissakin:

Ensihoitajat huolissaan selästään - eivät auttaneet kuolevaa lasta

Naiset luontaisessa lajissaan:

Poliisi varoittaa näistä naisista

Lastensa surmista epäilty äiti vangittu - tutkitaan nyt tappona

Vortac kirjoitti...

Tässä muuten huumoria, joka on tosin valitettavan totta (tämänkin blogin keskustelupalstalla moneen kertaan huomattu):

Näin naiset keskustelevat

- Vortac

Homo kirjoitti...

Kansa kyllästyi Haloseen

kirjoittaa Iltalehti ja Iltasanomat :

"IS-gallupin mukaan kaksi kertaa presidentiksi rynnistänyt Tarja Halonen ei enää ole suomalaisten
suosiossa. Kansan mielestä presidentti on hoitanut tonttinsa korkeintaan tyydyttävästi." !

IS

Homo kirjoitti...

Linnan jatkoilla raivonnut suunnittelijatar perui tv-haastattelun viime tingassa

Vortac kirjoitti...

Tämä on ollut täällä ennenkin, mutta ehkäpä siitä joku voi tajuta, miten ATM ottaa naisten antamat ohjeet, ja koettaa soveltaa niitä (Ihmebantu-sketsi, joka on samaan aikaan sekä traaginen, että koominen).

Viisitoista Askelta Naisen Sydämeen

Olkaa siis varovaisia, naiset, kun annatte näitä tyypillisiä ohjeita ATM:ille. Ohjastakaa siis ATM:t ennemminkin PUA-tekniikoita opettaville sivustoille, joissa perehdytään naisen psykologiaan yms., jotta jokainen voi tajuta, miten kaikki toimii, ja miksi kaikki toimii juuri siten.

Linnan jatkoilla raivonnut suunnittelijatar perui tv-haastattelun viime tingassa..

Hyvä esimerkki siitä, miten naisen päätöselämä toimii aina senhetkisen emootion varassa - nainen on omien oikkujensa orja, Pirkka-lehdessä jopa naiset olivat kertoneet, että haluaisivat miehen, joka suojelee naisia heidän omilta oikuiltaankin. Jotenkin miehen on tuollaista varsin vaikea käsittää terveeltä ja normaalilta ihmiseltä. Että ei ole vastuussa 'omista oikuistaan'..

Näinhän naiset ilmeisesti uskovat ja tuntevat. Eivät he halua olla vastuussa omista tunteistaan tai omista päätöksistään.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Suomessa surmataan eniten lapsia länsimaissa, kertoo Väli-Suomen median Sunnuntaisuomalainen. Maamme on korkealla sijalla erityisesti alle vuoden ikäisten lasten kuolemaan johtavissa pahoinpitelytilastoissa."

Tässä niitetään perheväkivallan luonteen vuosikausia jatkuneen vääristelyn satoa.

Syyllinen on kuulemma tyypillisesti mielenterveysongelmainen äiti. Jos olisi mies, ei mainittaisi mielenterveyttä.

Tomi kirjoitti...

Deeby, oli syytäkin bannata. Tyylisi ja argumentointisi oli täysin absurdia.

deeby kirjoitti...

"Deeby, oli syytäkin bannata. Tyylisi ja argumentointisi oli täysin absurdia."

Juu ja sinä et ole edes kunnon miesaktiivi.

Tomi kirjoitti...

Deeby en ole sellaista väittänytkään.

deeby kirjoitti...

Absurdia.