lauantaina, joulukuuta 24, 2011

Soinin vaalivitsi

Onko oikeus seksiin ihmisoikeus?

Näkökulma: Oliko tämäkin vaalivitsi, Soini? | Kotimaan uutiset | Iltalehti.fi  

 Naiset suuttuivat Soinille | Kotimaan uutiset | Iltalehti.fi

An open letter to Tom Matlack | A Voice for Men  

 Why the Marriage Rate Will Continue to Decline - The Spearhead

 Huorassssatu — H.I.Story

 Sivusilmäilyä: Nainen moittii Timoa

28 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää Joulua kaikille!

Oli iloinen yllätys huomata kuinka meidän kaikkien joulunvieton turvana oleva yhdistyskompleksi Ensi- ja turvakotien liitto haliinoi toimintaansa:

Liittohallituksen jäsenet

Puheenjohtaja

Virpa


Jäsenet

Virpi

Helena

Tuula

Margit

Ulla

Raija

Riitta

Sisko

Tuula


Varajäsenet

Kaija

Heli

Esko

Homo kirjoitti...

Paskaa joulua kaikille typerille femakkonartuille. Toivottavasti ette mahdu turvakotiin ja saatte pahan vittusyövän joululahjaksi.

Homo kirjoitti...

Feministisen kasvatuksen hedelmää:

2-vuotias tyttö piinaa päiväkotia, "tyttäreni lähes sokeutui"

Huumenainen törmäsi suomalaispyöräilijään USA:ssa

...
Suomalaismies kiidätettiin hengenvaarallisesti vammautuneena sairaalaan, paikallisen pelastuslaitoksen päällikkö kertoo lehdelle. Mies on kriittisessä tilassa.

Tutkimuksissa paljastui, että kolarin aikana huumausaineiden vaikutuksen alaisena olleen naisen epäillään ajaneen samana päivänä myös toisen kolarin.
...

Lahjavinkki äitienpäiväksi: kasa vaippoja

Viidennes keski-ikäisistä naisista kärsii virtsankarkailusta

Hupsistakeikkaa:

Sucroksen johtajattarelle potkut kesken neuvottelujen

...
Sucros kertoi omassa lyhyessä tiedotteessaan purkaneensa toimitusjohtaja Päivi Paakkarisen työsopimuksen. Yhtiön mukaan on sovittu, että hän jättää tehtävät välittömästi.
...

Tutkimus keski-ikäisistä miehistä: Hyvä kunto painoa tärkeämpi

Naisiahan tällaiset työstressitkään eivät paljoa koske, ellei sitten saa stressiä siitä, ettei kuulu kahvihuoneen juoruringinkovimpaan ytimeen:

Yllättävä yhteys - työstressistä dementia?

Lehti: Kova ja jatkuva stressi sairastuttaa kuusikymppisenä

Rasituskoe auttaa löytämään sydänriskipotilaat

Miestä tuskin olisi käsitelty yhtä silkkihansikkain, vaan mies olisi ollut irstas pettäjäsika, joka kehtasikin pettää hyvää vaimoaan toisen miehen kanssa!:
Erosi miehestään ja rakastui naiseen - onko sinulle käynyt samoin?

MikkoAP kirjoitti...

Homo: "Miestä tuskin olisi käsitelty yhtä silkkihansikkain, vaan mies olisi ollut irstas pettäjäsika, joka kehtasikin pettää hyvää vaimoaan toisen miehen kanssa!"

Tai naisen kanssa vaimoaan pettävälle miehelle.

Eikä tuollainen mies takuuvarmasti saisi erossa huoltajuutta, eikä pitää taloa/asuntoa, vaan naiselle ne kaikki menisivät.

Niinkuin menevät naisen kanssa miestään pettävälle naiselle.

Ja miehen kanssa miestään pettävälle naislle.

Huomaa muuten usein, että "modernit, vapautuneet" naiset käyttävät "homo" sanaa miesten herjaamisen vastauksena miesten naisia kohtaan kohdistamaan kritiikkiin.

Mitäääääh??? Eikös naisten ja homomiesten pitänyt olla parhaita kavereita ilkeitä ja pahoja heteromiehiä vastaan?

Ja niinhän se myöskin on ollut, että historian saatossa homoseksuaaleihin kohdistunut syrjintä on kohdistunut juurikin lähinnä miespuolisiin homoseksuaaleihin. Esim. monessa maassa, jossa homoseksuaalisuus on ollut laitonta, on kyse ollut vain mies homoseksuaaleista. Lesboja ei heitetty lesboudesta vankilaan.

Naisillahan sekä puhdas heteroseksuaalisuus, että puhdas homoseksuaalisuus ovat harvinaisempia kuin miehillä, kun taas biseksuaalisuus yleisempää.

Varmastikin moni noista naisiin ihastuneista naisista on tehnyt niin siksi, että feministisessä lännessä miehet on poljettu niin syvälle maahan, että yhä harvemmasta miehestä on olemaan dominoivia ja siten naisia sytyttäviä. Siksi naiset sitten etsivät ihanan sitä dominoivaa henkilöä esim. omasta sukupuolestaan, afrikkalais/muslimimamuista jne, kun länsimaiset miehet on pienestä pitäen opetettu hännystelemään naisia.

Anonyymi kirjoitti...

Paskaa joulua kaikille femakoille jotka ovat tuhonneet elämäni.

Homo kirjoitti...

Vaikuttaa siltä, että täytyy olla melkoinen sekopää, jotta voi olla profeministi. Tässä taas yksi esimerkki:

Women/Feminists really do like murderers and thuggish badboys: Apparentlly ol' Hugo Schwyzer tried to murder a ex-gf

Homo kirjoitti...

I walked into the little kitchen only steps from where my ex lay. I blew out the pilot lights on our gas oven and on the burners, and turned the dials on everything up to maximum. I pulled the oven away from the wall, leaving the gas line intact, positioning it so that the gas was blowing directly at the passed-out young woman on the floor.

Homo kirjoitti...

Thirteen years ago this morning, I was released from the locked psychiatric ward at Northridge Hospital in the San Fernando Valley. Tracy P., (a former girlfriend who had become my one sane companion in the last months of my downward spiral) came to collect me. She brought me a pair of sandals to wear, as I had on nothing but borrowed scrubs and hospital slippers.

...
And I didn’t really know. It was my seventh psychiatric hospitalization in eleven years. This time, I’d nearly killed myself and someone else. I was 31 years old, and had been battling depression and addiction since my teens. I’d somehow managed to get tenure at Pasadena City College, but I wasn’t sure I was going to live to the start of fall semester.
...

MikkoAP kirjoitti...

Alfamiehillehän feminismi on eduksi: naisten statuksen noustessa verrattuna miesten statukseen keskimäärin, naiset hypergamisten viettiensä määrääminä kilpailevat yhä pienemmästä kovastatuksisten miesten joukosta.

Hugo S:n väkivaltainen ja sosiopaattinen käytös on luultavasti ikäänkuin vahingossa antanut hänelle alfamiesten ominaisuuksia. Etenkin verrattuna feminismin murjomiin keskivertojamppoihin, joten naiset ovat reagoineet häneen positiivisesti. Tämä puolestaan on inspiroinut Hugoa ryhtymään feministiksi, sillä sekopäisyydestään johtuen hän ei ole kyennyt analysoimaan, MIKSI naiset ovat reagoineet häneen positiivisesti.

Homo kirjoitti...

Noista profemakoista tulee mieleen, että (pro)feminismillä on paljon yhteistä (fundalististen) uskontojen kanssa. Ja ilmeisesti yhteistä profeminismillä kaiken maailman herätysliikkeiden yms kanssa on se, että huomattavan suuri osa niiden kannattajista on vaihtanut (tai ottanut rinnalle) päihteillä pään sekoittamisen tilalle pään sekoittamisen hurmohenkisellä ja biologiset tosiasiat kiistävällä feminismillä.

Olin aikoinaan jossain eduskuntatalon edessä olleessa mielenosoituksessa, joka oli vetänyt paikalle ison liudan jotain hihhuleitakin. Merkillepantavaa oli se, että ainakin mikrofonin kanssa esiintyvillä hihhuleilla tuntui olevan lähes poikkeuksetta joku vankilakierre taustallaan (mikä nykypäivänä kai pääosassa tapauksia tarkoittaa myös jotain narkkaritaustaa).

Homo kirjoitti...

In vino veritas:

Päähänpotkijajengittäret 'kill the white slag' 'white bitch'

Homo kirjoitti...

Aihe: Hulvaton blogi

Suomalaistyttö seikkailee Länsi-Afrikassa. Matka alkaa ihan normaalina reissaamisena ja päättyy...no, arvaatka itse
...
Oon muutaman kerran miettynyt ton blogin linkittämistä tänne, se on tosiaan kovin hassu. Tyttö puhuu ghanalaisestaan kuin lemmikistä ja ihastelee pojan uskoa yksisarvisiin ja lohikäärmeisiin.
...
Tuon blogin viihdyttävin osa ovat lukijoiden kommentit. Porukka ihmettelee neekeriä kuin jotain Korkeasaaren asukkia eikä ollenkaan vaikuta huomaavan omaa ylimielisyyttään tai tyhjäpäisyyttään.
...
Tytsy suosittelee ghanalaisia kavereilleenkin. Hartaita kristittyjä aivan kuten Danhu Kingsley Tassekin.

Tähän väliin on mainittava, että useimmat noista Nanan kaveripojista kyselevät elleivät päivittäin, niin ainakin viikottain, josko voisin antaa heille jonkun ystävistäni: “Please, can you give me one of your friends?” Tässä nyt kun oma taloudellinen tilanteeni alkaa olla melko epävarma, saattaisin harkita pienen sutenöörin/parittajan roolia. Olemme tosiaan lähdössä Ghanaan seuraavan kerran ensi kesänä, joten voisin viedä mukanani ensimmäisen halukkaan vaimokatraan. Kuka lähtee? Pojat ovat oikein kivoja sekä erityismainintana myös äärimmäisen hartaita kristittyjä ja ahkeria kirkossa kävijöitä! Halukkaita?

Mutta ghanalaisiin naisiin on vaikea tutustua, he kun julkeasti haluavat valkoisen miehen:
...
Sama huomio. Tuntuu, että mies ei ole ensisijaisesti ihminen, vaan näyttelyesine..
...
Onneksi sentään yrittää tehdä maskotistaan kasvissyöjää. Jotain positiivista tässäkin. Saas nähdä onnistuuko.
...
Emaskulaatio "in process"?
...

Homo kirjoitti...

...
Blogin kirjoittaja kutsuu itseään länsimaiseksi naiseksi ja suomalaiseksi naiseksi, mutta aviopuolisoaan pojaksi. Tuuliviiriksi myös itseään tituleeraava 22-vuotias blogisti on kirjoitusten perusteella hyväntahtoinen nuori nainen, joka haluaa todistaa vääräksi "Afrikan pimeän kuvan" laittamalla itsensä likoon. Voisi sitä elämänsä paljon huonomminkin viettää - ja elämä kyllä opettaa kaiken tarvittavan.
...
Huomioni kiinnitti kohdat, joissa nainen puhui miehestään lapsena ja itsestään äitinä suhteessa mieheen.
...
Eiköhän se olisi nyt pojan enemminkin luotettava minuun, mutta minkäs teet. Antaa lapsen oppia sitten kantapään kautta, jollei muuten mene vanhan ja kokeneen (köh köh) sana perille.
...

Homo kirjoitti...

Vastauksia, osa 2

...
Jauhetaanko Ghanassa tasa-arvosta ja naisten oikeuksista samaan tapaan kuin meillä?
Ei siitä jauheta samalla tapaa, mutta kyllä Ghanassakin on huomattavissa naisen aseman vahvistuminen. Naisia löytyy miesten tavoin politiikasta eikä yliopisto-opiskelijoistakaan enää ihan niin massiivinen enemmistö ole miehiä. Myöskin televisiossa näkyy jatkusvasti enemmän talk show -ohjelmia, joita juontaa nuori ja vahva nainen.
...
Miten afrikkalainen keskivertomies eroaa suomalaisesta lajitoveristaan, muutama positiivinen+negatiivinen pointti näistä?
Mitenköhän tämän muotoilisi. Monessa afrikkalaisessa miehessä on vielä sellaista “alkukantaista”, miehistä asennetta, joka ainakin meikäläiseen iskee. Mies pysyy tyytyväisenä, kun saa aika ajoin ruokaa eteensä ja on tosiaan se mies suhteessa.
...

Homo kirjoitti...

Onkohan kyseessä joku nimetty kehitysmaatutkimuksen metodi?:

Vastauksia, osa 1 -vihdoin!


Hei, mulle tuli mieleen semmoinen kysymys, että lähtiessäsi kiertämään Afrikkaa, pelkäsitkö nappaavasi jostain HIVn tai tulevasi raiskatuksi tai jotain?
...
Mmm, no oli mulla toi raiskauksen mahdollisuus mielessä ja varauduinkin siihen sitten ihan niinkin hyvin kuin ottamalla mukaan reissuun yhden jälkiehkäisytabletin – ei ollut ikinä käyttöä. HIV ei mua pahemmin pelottanut, tiedä sitten oliko siinä takana sellainen “no eihän nyt mulle voisi niin sattua” -ajatusmalli vai sen faktan tiedostaminen, että raiskatuksi tuleminen noilla seuduilla olisi äärimmäisen epätodennäköistä.
...
Miten ne poitsut (jotka olivat sun seurassa kun Nana “pelasti” sut) sitten suunnittelivat sun raiskausta? Huh!
...
Jeps, se sai kyllä silloin aikanaan selvittyään vähäsen pelästymään. Kuitenkin jälkikäteen selvisi, että siinä oli yksi, kaksi poikaa, jotka olivat sanoneet jotain vähäsen siihen suuntaan ja luultavimmin vain vitsillä. Itse kun en ko. kieltä niin hyvin osaa, niin enpä voi varmaksi sanoa, mutta ainakin haluan uskoa näin.
...
Tunnen erään Ashanti-heimon prinssin. Nyt minua kiinnostaisi tietää, kuinka paljon ashanti-heimossa näitä prinssejä ja muita kuninkaallisia on? Ja mikä heidän “arvonsa” on Ghanassa?
...
Olen odotellut päivitystäsi lähes silmät kiiluen ;) Siinä vaiheessa, kun kerroit hakevasi opiskelemaan mantsaa, ajattelin jo, että onpas meillä yhteisiä mielenkiinnon kohteita. Opiskelen myös mantsaa, suuntautuneena kehitysmaantieteeseen ja mm. kehitysmaatutkimusta ja Latinalaisen Amerikan tutkimusta olen sivuaineinani lukenut :D Itselläni sydän on tosin vienyt erityisesti Latinalaiseen Amerikkaan, mutta aina minua on kiinnostanut kaikki erilaisiin kulttuureihin liittyvä :)
...
Hihii, tervetuloa vaan kehitysmaatutkimuksen laitokselle Turkuun. Ja onnea vielä tulevasta nyytistäkin :).
...

Homo kirjoitti...

Miksi naisjohtajia on niin vähän? Rolls-Royce kertoo

Nyt loppuu ukkovalta ympäristöasioissa!

Homo kirjoitti...

Saanalle jauhot suuhun: Jussin blogi ei kadonnut, vaan siirtyi!

Vortac kirjoitti...

Hihii, tervetuloa vaan kehitysmaatutkimuksen laitokselle Turkuun. Ja onnea vielä tulevasta nyytistäkin..

Olisi vallan toinen ääni kellossa, jos kyse olisi miehestä, joka hekumoi Thaimaalaisen tyttöystävänsä feminiinisyydestä ja kauneudesta, sekä miten thaimaalaiset naiset vielä osaavat olla jotenkin niin .. ihanan naisellisia, että se sytyttää aivan toisella tavalla kuin maskuliiniset suomalaiset akat.

Toisekseen, tuosta kuvastuu hyvin, miten naiset näkevät toiset ihmiset; kehittyvä ihmisolento on vain 'nyytti', eikä mikään tunteva, herkkä ihmisolento. Nyytiltähän voi helposti sipaista skalpellilla palasia hänen herkimmästä kehon osastaan jne.

Muistan vieläkin sen typerän lausahduksen, jonka jossain TV-chatissa joskus ohimennen satuin näkemään - kyse oli ilmeisesti siitä, että nainen oli valinnut kunnollisen miehen sijasta "jännittävän" ja "karismaattisen", eli väkivaltaisen roikaleen, ja nainen sitten tilitti epäonneaan ja valinnan vaikeuttaan siellä. Vastaus oli:

"Mieti, kumman oikein haluat - miehen, joka hakkaa, pettää ja juo rahasi, vai söpön nyytin, joka rakastaa sinua ikuisesti?"

Siinä on naisten ihmiskuva kiteytettynä - vauvat ovat jotain kummallisia "nyyttejä", jotka eivät koskaan kasva lapsiksi, teineiksi tai aikuisiksi, miehet ovat läpeensä pahoja ja kamalia, paitsi ne ihqun miehekkäät afrikkalaiset, joita on kiva pojitella ja joille on mukava leikkiä äitihahmoa.

Jos tuo ei ole miesten ja vauvojen esineellistämistä, en tiedä, mikä on - mutta en näe femakkojen nostavan kauheaa kohua mediassa tästä esineellistämisen muodosta. Tasan ei käy arvo tässä maailmassa.

- Vortac

Homo kirjoitti...

Ainakin osittain samankaltaisia metodeja tuntuvat suomenkin femakot käyttävän:

Australia’s path to radical feminism

Tässä mainittu ja usein äärimmäisen miesvihamielisiä juttuja esittävä Sheila Jeffreyshän on ollut Suomessakin (ilmeisesti useampaan kertaan). Esimerkiksi TANEn juhlapuhujana ja kansanedustajia lobbaamassa:

Radfem Hub: the underbelly of a hate movement

Homo kirjoitti...

Mielenkiintoisia kytköksiä Suomeenkin. Tuossa Radfem Hub: the underbelly of a hate movement -jutussa mainittu Julie Bindelkin esiintyy keskustelussa, samoin kuin pahamaineisia ruotsalaisia:

Political lesbianism

Homo kirjoitti...

Jotain poimintoja tuossa Radfem Hub: the underbelly of a hate movement -kirjoituksessa mainituista Agent Orange -paljastustiedostoista - ja tällaisia ihmisiä on sitten vaikuttamassa lakien syntyyn, opettajina, lakinaisina jne:

Karma

...
You're more radical than I ATM, though who knows where I'll be in a year - but your proposal to exterminate the male entirely a la Solanas is to me more of a last resort.
...
I assume you object that lowering testosterone levels would not necessarily end the oppression. You may be right, I'm trying to figure that out, in which case your theory will look better than my line of thought.

YBAWIFE

White Tiger

Rain

...
I want violent social, political and military revolution - globally - but women are essentiallly peaceloving.
...

Homo kirjoitti...

Eikös RKP:n Stefan Wallin kertonut olevansa myös radikaalifeministi? Onko hän sanoutunut irti jo näistä radikaalifeministien touhuista - vai kannattaako hänkin tuollaisia ajatuksia?

Homo kirjoitti...

Suomestakin esimerkiksi miesveron vaatija sietäisi joutua tänne häpeäpaaluun:

Register her

Homo kirjoitti...

Suomesta myös esimerkiksi pedoiilihysterian lietsojat ja eräät toistuvasti perättömiä pedofiiliväitteitä esittäneistä sietäisivät joutua tänne, kuten ovat joutuneet perättömien raiskaussyytösten tai itse tekemiensä seksuaalirikosten lisäksi esimerkiksi seuraavat miesvihamielisiä tekoja tehneet:

Harriet Harman

Nicole Fabian-Weber

Lisa Riniker

Mary Kellett

Homo kirjoitti...

Prosecutorial Misconduct of Assistant DA Mary Kellett and the Bar Harbor Maine Rape Hysteria (video)

Disbar Assistant District Attorney Mary Kellett for Prosecutorial Misconduct

VIDEO: Ligia Filler Coached To Cry So Story Would "Seem Real"

As you can see for yourself there is an acute awareness that tears play an important role in the credibility of a statement to police. Well, that and lip gloss.I also could not help but notice that Filler claims to be doing this not for justice or out of outrage that she was raped by her husband, but “for her children.”

Those would be the same children she abused…

…The same children whom the state of Maine decided were better off in the custody of an accused rapist than in the same home with her.

Oh, yeah, she’s doing this for the children. And there may be some truth to that given that at the time, she was involved in a dispute for possession of the children…

..Also, reportedly both women denied the existence of this conversation until the tape was produced at trial, when they suddenly found their memories.

Canada: Abuse Advocate Readies for Discrimination Hearing

The Awkward Truth about Spousal Abuse

Anonyymi kirjoitti...

Mitä eroa on äärijutskuilla ja suomifemakoilla?

http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2011/12/aarijuutalaiset_ja_poliisi_ottivat_yhteen_israelissa_3129863.html

Anonyymi kirjoitti...

Homo, unohtuiko lääkitys pyhinä?

Vortac kirjoitti...

Tiedän kyllä, että tämä on veden kaatamista hanhen selkään jne.. mutta..

ja tällaisia ihmisiä on sitten vaikuttamassa lakien syntyyn, opettajina, lakinaisina jne.

Tarkoitat varmaan "vaikuttamassa asetusten ja säädösten (acts and statutes) syntyyn"?

Lakia ei voi muuttaa, se on vuosituhansien saatossa muovautunut muutaman, helpon säännön kiteytymä, joka alunperin perustuu kymmeneen käskyyn, ja jonka jokainen voi helposti tajuta. Tutki "common law" tai "law of the land" ja ymmärrä, että se on ainoa laki.

Kaikki muu on 'legal system', eli asetuksia, säädöksiä ja sensellaista tuubaa, jolla ei ole mitään tekemistä lain kanssa. (Tätä voi myös tutkia muodossa "maritime law" tai "law of the seas", jos oikein muistan - kyse on kuitenkin siis asetuksista ja säädöksistä, jotka pätevät merenkulussa ja sensellaisessa, mutta mehän elämme maan kamaralla)

Tässä on LAKI:

You must not injure or kill anyone.
You must not steal or damage things owned by somebody else.
You must be honest in your dealings and not swindle anyone.

Älä vahingoita tai tapa ketään.
Älä varasta tai vahingoita toisten omaisuutta.
Ole rehellinen kaikissa sopimuksissasi, äläkä huijaa ketään.

Tuo on laki, ja se sisältää koko ihmisyyden kirjon. Laki vaatii uhrin - siis rikos, jossa ei ole uhria, ei ole lain mukaan rikos laisinkaan. Jos tuota ylläolevaa ei ole rikottu, ei voi olla uhria, eikä täten rikostakaan.

- Vortac

p.s. Tiedän, että selitin huonosti ja hivenen sekavasti, mutta asia on tosi vaikea selittää simppelisti ja selkeästi - ja sitäpaitsi, kun totuus on pöydällä, totuuden näkemään kykenevät kyllä inspiroituvat siitä tarpeeksi tutkiakseen asiaa itse enemmän ja löytääkseen sen paremmin puettuna.