maanantaina, tammikuuta 30, 2012

Cosmosta

Cosmo - naisten alistaja vai vapauttaja? 

Dilbert - MTV3.fi

Näin elää suomalainen rikas liikemies: Naiset tyrkyttävät itseään - Studio55.fi - Oikeus ja kohtuus

Suomalainen mies on tyhmä - Herrat pitävät vaaleista - MTV3.fi - Uutiset - Blogit - Herrat pitävät vaaleista

Why stay-at-home dads are still the invisible men of the house | Life and style | The Observer

Yli tuhat miestä joutui naisen pahoinpitelemäksi | Helsingin Uutiset

94 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

TS: Varusmiehet opetetaan hallitsemaan aggressionsa

Jorma kirjoitti...

Armeija aloittaa koulutuksen perheväkivaltaa vastaan

Jorma kirjoitti...

Hellät onnittelut poikaystävältä


"Poikaystävän mukana Sara lähti myös armeijaan, mutta keskeytti palveluksen henkilökohtaisesta syystä.

- Aion suorittaa palveluksen loppuun. Mitään aikataulua minulla ei ole, sillä en suunnittele elämääni etukäteen, Sara kertoi tammikuun alussa."

Jorma kirjoitti...

#antifeminism: Pelle Billing om maktstrukturer och förtryck

Jorma kirjoitti...

Yli kuusituhatta miestä joutuu naisen pahoinpitelemäksi

Armeijan kursseilla näistä ikävistä tosiasioista epäilemättä vaietaan visusti. Sairasta.

Anonyymi kirjoitti...

Tänään Yle-1-kanavalla kello 20.00 on MOT-ohjelma naisen väkivallasta miestä kohtaan.

Tomi kirjoitti...

"– Sotilaat oppivat tärkeitä sovittelutaitoja ja aggression hallintaa, mitä tarvitaan ihan yleisessäkin elämänhallinnassa, puolustusvoimien sosiaalipäällikkö Veli Särmäkari sanoo."

Toi voi tarkoittaa myös sitä, että varusmiehiä opetetaan selviämään raivoavien naisten kanssa. Eli kun nuorille naisille ei voi eikä saa opettaa itsehillintää, opetetaan sitten miehille, miten itsehillintänsä menettäneiden naisten kanssa menetellään.

Toki todennäköisempää on, että kyse on miesten syyllistämisestä. Mutta en usko, että sellainen koulutus voi pitemmän päälle toimia armeijan miehisessä ilmapiirissä.

Saakohan naispuoline tykinruoka vapautuksen? Luultavasti.

Tomi kirjoitti...

Billingin haastattelu on ollut Ruotsin johtaviin kuuluvalla feministisaitilla nyt pari päivää. Paljonko on kommentteja? Sata? Kaksisataa?

Yksi ja sekin mitä sattuu.

Tuo on outoa siinä mielessä, että jos tunnetun feministin haastattelu olisi vaikka Billingin sivuilla, siihen tulis hetkessä kymmeniä tai satoja kommentteja.

Feministi meuhkaavat miesoikeusaktivisteista hyvinkin vihamielisesti solvaten ja vähätellen. Syntyy kuva, että asia on tärkeä heille. Mutta ei se näemmä ole.

Jorma kirjoitti...

"Toi voi tarkoittaa myös sitä, että varusmiehiä opetetaan selviämään raivoavien naisten kanssa."

Vaikka näin olisikin, mitä epäilen vahvasti, niin miksei meillä kouluteta naisia olemaan raivoamatta? Neuvoloissa voisi hyvin jakaa pakollisen tietoiskun siitä, kuinka lastaan ei saa tappaa, vaikka onkin äiti. Ehkä meillä pitäisi ottaa käyttöön yleinen kansalaispalvelus ja pistää molemmat sukupuolet aggressionhallintatunneille.

Toinen ongelma tässä on se, että mitä järkeä on kyllästää armeijaa tällaisilla kursseilla, jotka ovat parhaimmillaan elämänhallintaa ja pahimmillaan miesvihaa? Kun rahat ovat maanpuolustuksesta muutenkin lopussa, eikö pitäisi panostaa siihen olennaiseen ja karsia ihan aluksi nämä turhat rönsyt pois.

Jorma kirjoitti...

Aarno "Loka" Laitinen: Naiset eivät kestä rankkaa ja vastuunalaista työtä

Laitisella on pointtinsa, mutta osa niistä on huonoja.

Jorma kirjoitti...

Ajoi miesten synnytyslakia selän takana Ministerin avustaja erosi

Aika hurjaa menoa tämmöinen.

Jorma kirjoitti...

Tällaisen miehen turha himoita pettämisestä


"Esimerkiksi 75 prosenttia varatuista naisista oli sitä mieltä, että heidän unelmarakastajallaan olisi yliopistotasoinen tutkinto, kun taas miehistä 45,7 prosenttia arvosti rakastajattarellaan korkeakoulututkintoa."

Jorma kirjoitti...

Vapiskaa naiset: Näitä oikeuksia miehet vaativat itselleen!


Miesasia-aktivisti ojentaa yksinhuoltajaäitejä isättömistä pojista

Ile kirjoitti...

Korkein oikeus: Isyyskanne voitava nostaa myös määräajan jälkeen

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/korkein-oikeus-isyyskanne-voitava-nostaa-myos-maaraajan-jalkeen-/art-1288445640292.html

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsin miljonääriäidit: Tärkeät tunteet voi myös näytellä

http://www.iltasanomat.fi/viihde/ruotsin-miljonaariaidit-tarkeat-tunteet-voi-myos-naytella/art-1288445659125.html?ref=rss

Anonyymi kirjoitti...

http://www.studio55.fi/oikeusjakohtuus/artikkeli.shtml/1484239/miesasia-aktivistin-oma-tarina-kasvatin-lahivanhempana-nelja-poikaa

Anonyymi kirjoitti...

http://www.studio55.fi/oikeusjakohtuus/artikkeli.shtml/1484250/nain-miehia-sorretaan-suomessa--kolme-epakohtaa-ylitse-muiden

Anonyymi kirjoitti...

http://www.voice.fi/uutiset/hullu-maailma/nainen-sai-kannykkaansa-uuden-sim-kortin-kortti-taynna-pornoa/6/34605

Anonyymi kirjoitti...

http://www.aamulehti.fi/Autot/1194718180519/artikkeli/tassa+on+miehille+sulatettavaa+naiset+parkkeeraavat+auton+paremmin.html

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/uutiset/presidentinvaalit2012/index.shtml/arkistot/kotimaa/2012/01/1486078/halonen-kehui-haavistoa-tuonut-homoutensa-esiin-tyylikkaasti

Anonyymi kirjoitti...

http://www.voice.fi/uutiset/ilmiot/facebookissa-leviaa-hauska-kuva-alastomien-miesten-aitiysposeeraukset--katso/8/34629

Anonyymi kirjoitti...

http://www.menaiset.fi//artikkelit/hyva-olo/ihmissuhteet/art2712-Kirsi--34---Olen-kyllastynyt-olemaan-perheen-pomo-.html

Anonyymi kirjoitti...

MOT: Naisen musta raivo

http://tv1.yle.fi/juttuarkisto/ajankohtaisohjelmien-aiheita/mot-naisen-musta-raivo

YLE Areenassa 7 päivää

”Mä pelkäsin äitiä. Äiti oli hirveen pelottava.”

Jukka Lehtonen salasi lapsena äidin väkivaltaisuuden. Hän ei kertonut julmista pahoinpitelyistä edes isälleen tai sisarilleen.

Neuvoloiden väkivaltakartoituskin keskittyy isien tekemän väkivallan tunnistamiseen. Äitien pahoinpitelemät lapset ja puolisot jäävät usein ilman apua. Sama koskee oman väkivaltaisuutensa hillintään tukea tarvitsevia naisia.

Aihe on nyt ajankohtaisempi kuin koskaan. Viimeisen kymmenen vuoden aikana Suomessa tehdyistä perhesurmista kolmasosa on äitien tekemiä.

Ohjelman toimittaa Tero Koskinen.

Uusinta

Ke 1.2.2012 klo 14.30 YLE TV1
MOT
Naisen musta raivo

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/helmi/seksi/artikkeli.shtml/2012/01/1286485/tosielaman-tarina-seksisuhde-varattuun-mieheen

Anonyymi kirjoitti...

Tässä, olkaa hyvä:

http://areena.yle.fi/video/1327949363425

Vortac kirjoitti...

Tuo on outoa siinä mielessä, että jos tunnetun feministin haastattelu olisi vaikka Billingin sivuilla, siihen tulis hetkessä kymmeniä tai satoja kommentteja.

Feministien ylläpitämistä keskustelualueista kommenttimahdollisuudet katoavat yleensä hyvin äkkiä, tai ovat erittäin jyrkästi moderoituja - vain feminismiä ylistävät ja misandristiset kommentit pääsevät läpi, totuus ei.

Feministeille totuus on myrkkyä, joten he eivät siedä sanaakaan sellaista omissa kommenttilaatikoissaan. Kommenttien pitää olla etukäteen päätetyn kaavan mukaista yhteishyminää patriarkaatin naisia sortavasta luonteesta ja sensellaisesta, muunlaiset kommentit katoavat hyvin äkkiä.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Neuvoloissa voisi hyvin jakaa pakollisen tietoiskun siitä, kuinka lastaan ei saa tappaa, vaikka onkin äiti.

Niin voisi, jos eläisimme vapaassa maailmassa tai edes jossain määrin kunnollisessa maailmassa, jossa feministinen dogma ei hallitsisi jokaista elämänaluetta kaikkialla.

Meinaan tässä maailmassa tuostahan vasta älämölö nousisi; tulisi sitä tyypillistä "Naisella on oikeus!"-kotkotusta enemmän kuin voi kukaan järkevä ihminen kerralla sietää.

Naisella kun täytyy olla oikeus juoda raskaana jälkeläisensä FAS-lapseksi. Lapsella ei saa olla mitään oikeuksia naiseen verrattuna.

Saati miehellä. Niin se vain menee. Kohta asia on varmaan niin, että kun äiti tappaa vauvansa julmasti ja raa'asti, mies (kuka tahansa randomisti valittu mies, jos ei löydy ketään sopivaa naisen sormella osoittamaa yksilöä) kantaa siitä vastuun ja laitetaan vankilaan.

Irstainta on, että ne oliot, jotka ajavat maailmaa tuohon suuntaan, kehtaavatkin puhua tästä tilanteesta 'tasa-arvona'.. siitä on tullut miesvihan synonyymi.

Olisi hyvä, kun tuon termin määritelmä palaisi takaisin totuudenmukaiseksi - kaikki ovat syntyneet samanarvoisiksi, eikä kukaan ihminen ole toista arvokkaampi.

Sitä tasa-arvo on. Kaikkien elämänalueiden kaikkien käytäntöjen ja sääntöjen tulisi aina heijastaa tätä totuutta. Nykytilanne on niin irvokas, että alkaa olla syytä pohtia, elämmekö Twilight Zonella tai Bizarro-Worldissa, vai kenties kirjassa "1984". Siinä määrin ristiriidassa tiettyjen ryhmien ja yksilöiden puheet ja teot ovat, etenkin 'tasa-arvon' suhteen.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

"Esimerkiksi 75 prosenttia varatuista naisista oli sitä mieltä, että heidän unelmarakastajallaan olisi yliopistotasoinen tutkinto, kun taas miehistä 45,7 prosenttia arvosti rakastajattarellaan korkeakoulututkintoa."

Tähän minulla on muutama pointti sanotttavanani.

1) Kyselytutkimukset ovat huonoja, ja lähes arvottomia näissä asioissa - naiset valehtelevat säilyttääkseen imagonsa ja valtansa, miehet valehtelevat miellyttääkseen naisia (miehillä ei ole varaa suututtaa naisia)

2) Miksi "rakastajalla" / "rakastajatterella" pitäisi olla yhtään mitään tutkintoa? Mitä merkitystä tutkinnolla on sängyssä?

3) Kaikesta huolimatta tuo kertoo jonkin verran naisten hypergamiasta, mutta ei ollenkaan koko totuuden mittavaa karmeutta kaikessa groteskiudessaan, jossa naiset rakastavat paheellisia (vice) miehiä, ja vihaavat hyveellisiä (virtue) miehiä. Tosin wikipedian entry aiheesta "list of virtues" on niin vääristelty, poliittisesti korrekti, korporaatioiden tarpeita ja naisten himoja myötäilevä lista, että sieltä on turha mitään oikeita hyveitä etsiä.

4) Oikeasti miehet ovat sitä mieltä, että heidän unelmarakastajattarellaan tulee olla upea kroppa (hyvä perse, isot/hyvät tissit, kauniit kasvot (ja hiukset), hyvä perse sekä erinomainen waist-to-hip-ratio) ja miellyttävä luonne. Jos luonne on kuitenkin epämiellyttävä, vitunko sillon väliä, kunhan ensimmäinen ehto täyttyy. Jne. Mutta KYSELYTUTKIMUKSESSA miehet eivät tietenkään paljasta tätä ääneen.

5) "Oli sitä mieltä" paljastaa vain kyselijän ja artikkelintekijäryhmän naiiviuden ja sokean uskon naisten jalouteen ja rehellisyyteen. Ei nainen 'ollut sitä mieltä' - nainen SANOI olevansa sitä mieltä. Tässä on vissi ero, ja se pitäisi ehdottomasti reportoida jälkimmäisellä tavalla, jos sen halutaan olevan uskottava/rehellinen/totuudenmukainen/journalistisesti pätevä.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Juuri niin moraalittoman oloinen feministipaska tossa MOTissa kuin arvata saattaa.

Vortac kirjoitti...

Ihan näin mihinkään liittymättä sivuhuomiona, tulipa taas aika järisyttävä kommentti vuonna 1983 tehdyssä elokuvassa vastaan. En katsonut elokuvaa sen pidemmälle.

Kommentti oli muistaakseni jotain tyyliin: "See, it's not so easy!" (miehelle, joka tupeksi kauppareissun aivan käsittämättömän höpelösti - edes Homer Simpson ei pystyisi suorittamaan kaupassa käyntiä noin sarjakuvamaisen kömpelösti), ja jatkui: "Being a mother might very well be the toughest job on the planet!" - aika hämmästyttävää, miten samalla tavalla oprah tämän saman propagandavalheen myöhemmin muotoili. Eipä ole mikään paljon muuttunut niistä ajoista.

Tiedän kyllä, ei olisi meikäläisen kannattanut edes sekuntiakaan harkitakaan sellaisen elokuvan katsomisen yrittämistä, jonka nimi on "Mr. Mom" (julkaistu vuonna 1983).

Mutta sen pienen pätkän aikana, jonka elokuvaa kerkisin nähdä, ehdin havaita, että:

- Nainen on tehoäiti, joka pystyy mihin vaan, ja osaa kaikkien lasten (joita oli neljä) erityistarpeet ja luonteet ulkoa, ja pystyy hoitelemaan kaikki kotiaskareet tehokkaasti, vaivattomasti ja nurkumatta

- Nainen ei ole ollenkaan rahan perään, eikä ahne millään muotoa, vaan nöyrä, reilu, mukava ja avulias sekä täydellisen itsehillinnän omistava sekä miehensä ja perheensä parasta ajatteleva (enpä ole tosielämässä edes kuullut tällaisen taruolennon olemassaolosta)

- Nainen voi kuitenkin milloin tahansa muuntaa persoonallisuutensa kotiäitiydestä tehokkaaksi uranaiseksi, ja tumpelon miehensä jäätyä työttömäksi, marssii tietäväisesti uuteen työpaikkaansa ja saa heti uusia ystäviä jne.

- Naiset siis näytetään kaikkitietävinä, jaloina, urheina, uuraina ja nöyrinä, kauniina kotiäiteinä, samalla kun

- Miehet näytetään kömpelöinä, väkivaltaisina, yliemotionaalisina, riehuvina ja omituisia oikkuja ja obsessioita ilmentävinä hulluina, jotka eivät pärjää älyssä edes 4-vuotiaille lapsille, ja vastaanottavat harvojen 'huonompien' naisten taholta loukkauksia toki loukkaamatta heitä takaisin

Ja kaiken kukkuraksi, oikein limaisen liskohirviön niljaisen hännän huippuna; _SE_ kohtaus, joka on niin hiivatin monessa elokuvassa, että varmasti moni jo tästä arvaa, mitä tarkoitan.

Eli tämä niin tyypillinen tilanne, jossa jotenkin uunomainen ja hidasälyisen oloinen mies uneliaasti ja hiljaa välillä urahdellen kuuntelee, kun tehokka, topakka, energinen ja tietäväisen oloinen nainen nopeaa tahtia luettelee miehelle komentoja ja parametrejä, samalla kun he kävelevät portaita alas - tämä melkein loputtoman kuuloinen lista asioista, jotka miehen 'täytyy tietää', jotta hän 'pärjää' lasten kanssa ilman tuota superolentoa - NAISTA - ja tämä kälätys ja jäkätys jatkuu ja jatkuu, ja mies näytetään täysin onnettomana untuvikkona ja mitään tajuamattomana, samalla kun nainen vihdoinkin viimeistelee listansa kertoen jotain puhelinnumeroita ja mitä löytyy jääkaapista, ja iloisesti rallattaen häipyy huushollista.

Miksi, voi MIKSI tällainen kohtaus on niin, niin monessa elokuvassa? Olemme varmasti kaikki törmänneet tähän nimenomaiseen kohtaukseen muodossa tai toisessa useammin, kuin yhden kerran, vai mitä?

Juuh, sanomattakin on selvää, että en suosittele kyseistä elokuvaa kuin tutkimuksena misandristisen propagandan toistuvaisuudesta (repetitive), iljettävyydestä (appalling)ja samankaltaisuudesta (similar) jne. tai mistä muusta tahansa vastaavasta syystä.

Sinänsä uskomatonta, miten noin lyhyen ajan sisällä pystytään syöttämään katsojalle niin monta misandriakliséttä ja vieläpä noin kauan sitten tehdyssä elokuvassa. Liekö tuo elokuva vain yksi pitkässä ketjussa, uranuurtaja näiden kliseiden kankaalle tuomisessa, vai jotain muuta.. mutta selvää on, että en varmasti menetä kovin paljon jättämällä loput kyseisestä kuonasta näkemättä.

Pahoittelen, että postaukseni ei liittynyt aiheeseen, mutta ajattelin sillä voivan olla jotakin, kenties edes viihteellistä arvoa tämän blogin lukijoille.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Dilberteissä on joskus ihan hyviä oivalluksia parisuhdemarkkinoista, naisen seksuaalisesta vallasta, feminismistä, tekopyhyydestä jne.

Mutta suosittelen mieluummin lukemaan englanninkieliset alkuperäisversiot - suomennokset ovat aina kömpelöitä, haaleita ja usein monin paikoin erheellisiä versioita, joissa ei pystytä (eikä edes pystyttäisikään) läheskään aina tuomaan vitsin alkuperäisiä hienovaraisia sävyjä mukaan, vaan jotain arvokasta menetetään lähes joka kerta käännöksen yhteydessä.

Sama koskee Calvin&Hobbesia - kun aikoinani lueskelin suomikäännöksiä, olin aika järkyttynyt siitä, miten tavattoman huonoa työtä se oli. Moni asia oli käsitetty täysin päin mäntyä (amerikkalaista kulttuuria tuntematta), ja moni sellainen asia, jota olisi ollut vaikea - mutta mahdollista - kääntää kunnolla, oli muutettu totaalisesti.

Tästäpä tulikin muuten mieleeni, että Calvin&Hobbesia on peukaloitu feministiseen ja feministien tykkäämään suuntaan. Olen löytänyt muutaman tällaisen kohdan, jossa uudemmat Calvin&Hobbes-albumit on törkeästi muunneltu vastaamaan 'poliittista korrektiutta' ja feminististä ilmapiiriä! Kohta varmaan Mona Lisaakin peukaloidaan, jotta hän ei hymyilisi niin paljon, koska naisen pitää aina voida näyttää uhrilta.. huh.

Tässä yksi mieleeni tuleva esimerkki:

Aiemmin Calvin epäili, että onko hänen äitinsä hänen biologinen äitinsä ollenkaan. Se on muutettu muotoon "good mother". Miksi?

Tässä on kuva alkuperäisestä, sekä muutetusta versiosta päällekkäin. Erot on helppo havaita, vaikka alkuperäisen huono laatu onkin valitettavaa.

Muunneltu Calvin

Kyseessä on tietenkin tämä "biopelko" - biologiaahan EI saa enää edes mainita missään, tai käyttää ainakaan minään hyvänä, selittävänä juttuna. Koskaan ei saa kertoa totuutta siitä, että biologinen isä ja äiti on aina parempi vaihtoehto lapselle kuin ei-biologinen (se ei ole poliittisesti korrektia).

Koska alkuperäisessä siis vihjataan, että ei-biologinen äiti voisi olla huonompi kuin biologinen, feministisellä raivollahan ei ole mitään rajaa - kaikki naisethan pitää ylistää taivaisiin ilman pientäkään huumorin varaa. Lisäksi tuossa viitataan siihen, että Calvin olisi ostettu. Muutetussa versiossa ei edes ole mitään järkeä, se on vain pieni variaatio Calvin&Hobbesissa jo esiintyneestä vitsistä, jossa Calvin haluaa nähdä sijaisopettajan 'teaching certificate'n.

Vitsi, joka toimi siinä tilanteessa, ei toimi tässä, eikä siinä tosiaan ole pienintäkään järjen hiventä. Mutta niin vain se on menty muuttamaan.

Mitähän kaikkea poliittisesti korrektit työryhmät ovat valmiita muuntelemaan ... jos Calvin&Hobbes on vapaata riistaa, voimme varmaan sanoa hyvästit monelle muullekin aiemmin arvostetulle ja arvostamisen ansainneelle taiteelle.

En tosin tiedä, onko tuo 'ostamis'-osuus muutettu sen takia, että se on kauheata ihmiskauppaa, joka on hyihyi huumorissakin, vai sen takia, että kyllähän 'ostettu' lapsi voi olla ihan yhtä hyvä kuin synnytettykin, ja niin edelleen (poliittisesti korrekti teema).

Perheet yritetään hajottaa kyllä täysin, ja kyllä menee tosi pitkälle, kun aletaan jo ronklaamaan sarjakuvastrippejäkin. Miksi tällaista tehdään? Mitä moisen sensuurin suorittajat oikein pelkäävät?

Jos joku haluaa, voinen järjestää myös toisen vastaavan esimerkin Calvin&Hobbesin raa'asta muuntelusta kaikkien nähtäville.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Naisten aivot kehittyvät valmiiksi nopeammin kuin miehen???? Naiset em syystä älykkäämpiä kuin miehet???

Väärin!!!! Naisten aivot kehittyvät siihen tasoon mihin ne geneettisesti ovat tarkoitetut eli jälkeläisten saamiseen ja ruokahuoltoon. Miehen aivot joutuvat kehittymään huomattavasti pidemmälle ja kuten huomaamme juuri siitä syystä emme enää elä luolassa...

Homo kirjoitti...

Ajatusten Tonava iski jälleen:

"Käsittämätöntä" - tyly tyrmäys liikenneministerittärelle

Homo kirjoitti...

Jorma, minusta tuollainen miesten synnytysoikeus voisi olla askel oikeaan suuntaan. Ylipäätään voisi olla hyvä parannus, että jos valtion pitää väkisin pitää kirjaa kansalaistensa sukupuolesta, että sukupuolen voisi vaihtaa aina halutessaan vaikka puhelinsoitolla - samaan tapaan kuin muuttoilmoituksen voi tehdä. Ja ilman mitään leikkauksia, stereotyyppisen asun pukemista tai muita hössötyksiä.

Tästähän olisi seurauksena mm. se, että saataisiin vihdoin stoppi esimerkiksi vaatimuksille saada naisia sukupuolensa perusteella pörssiyhtiöiden hallituksiin yms. Puolet XY-kromosomistolla varustetuista henkilöistä voisi ilmoittaa hallituskautensa ajaksi sukupuolekseen naisen, niin ongelmasta päästäisiin. Ja eiköhän asevelvollisuuteenkin haettaisi nykyistä tasa-arvoisempaa ratkaisua, kun asevelvollisuuden voisi jatkossa välttää yhdellä puhelinsoitolla ja saada samalla oikeutuksen naisyrittäjälainoihin yms naisten etuoikeuksiin.

Homo kirjoitti...

Mielenkiintoisia tiedonjyväsiä Martta October (mielenkiintoista muuten, että kuinka vasemmistolaisilla ja/tai femakoilla tuppaa olemaan niin usein ei niin kovin supisuomalainen nimi) vs. Guzenina -jupakasta hieman toisista vinkkeleistä:

Martta October

Guzenina-Richardsonin avustaja erosi transasioiden vuoksi


Iltalehti: Mies synnyttäjänä - mistä tässä on kysymys?

Jorma kirjoitti...

"Jorma, minusta tuollainen miesten synnytysoikeus voisi olla askel oikeaan suuntaan."

Voi olla, en sitä kiellä. Jos tasa-arvokysymyksistä puhutaan, niin toivoisin, että STM:n jengillä löytyisi yhtä suurta aktiivisuutta suurempiakin kansanjoukkoja koskettavien lainsäädännöllisten tasa-arvo-ongelmien korjaamiseen. Niitä nimittäin piisaa. Ei sillä, etteivätkö pienempiä piirejä koskettavat ongelmat olisi nekin tärkeitä.

Se, mikä minua tässä ihmetytti ja huolestutti, oli avustajan suuri valta ja melkoisen vapaa sooloilu. Okei, hän jäi siitä kiinni ja hänet pistettiin kuriin, mutta entäpä ne avustajat, jotka osaavat toimia hieman hienovaraisemmin. On demokraattoisen päätöksenteon kannalta vaarallista, jos tällaiset epädemokraattisesti valitut avustajat saavat edistää omaa agendaansa poliitikkojen ja virkamiesten tarjoaman savuverhon takana. Päätökset, etenkin lainsäädäntöä koskevat, pitäisi tehdä avoimesti, demokraattisesti ja keskustellen.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/dilbert/index.shtml/1?0170

Jorma kirjoitti...

Women and the maths problem

Jorma kirjoitti...

Näin miehiä sorretaan Suomessa – kolme epäkohtaa ylitse muiden

Miesasia-aktivisti: Näin asevelvollisuus pitäisi järjestää!

Jorma kirjoitti...

Naisen logiikkaa a la Raija Julkunen

Jorma kirjoitti...

Syypää vai syntipukki?

Uutta tietoa tihkuu tästä tapauksesta. Mikä lie totuus?

Jorma kirjoitti...

Näin kahvi vaikuttaa seksihormonin määrään

Anonyymi kirjoitti...

http://www.tekniikkatalous.fi/autot/mies+oletko+menossa+autokauppaan+tassa+muutama+asia+jotka+sinun+kannattaa+oppia+naisilta/a767119

Anonyymi kirjoitti...

http://hommaforum.org/index.php/topic,67235.0.html

Homo kirjoitti...

Loinen mikä loinen:

3-vuotiaan sisältä löytyi loissisar, jolla on silmät ja hiuksia

Anonyymi kirjoitti...

http://yle.fi/uutiset/teemat/presidentinvaalit/2012/01/arvoja_lapsipuolisoita_ja_homottelua_3220843.html

Anonyymi kirjoitti...

http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/poliisi-epäilee-ryöstäjäksi-naista/732498

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltasanomat.fi/viihde/saksalaiset-naiset-raivostuivat-huulipisuaareista/art-1288445916883.html

Homo kirjoitti...

Poliisi ajoi takaa "iglulla" ajanutta naista Helsingissä

...
Autoa ajanut nainen ei kuitenkaan suostunut pysähtymään, vaan ajoi Kehää pitkin itään päin
...
Pihlajamäentien liittymän jälkeen poliisipartio nousi autostaan ja yritti avata naisen auton ovia, mutta tämä kaasutti pakoon.
...
Kun keski-ikäinen nainen tavoitettiin Kontulankaarella, hän vastusteli eikä suostunut tulemaan autosta ulos, koska hänen mielestään siellä oli liian kylmä.
...

Homo kirjoitti...

Presidenttiehdokkaat suosisivat joitakin vähemmistöjä

...
Kokoomuksen Sauli Niinistön mukaan pelkkien vähemmistöryhmien ongelmien ohella huomiota tulisi kiinnittää esimerkiksi sen kaltaisiin asioihin, onko kouluissa riittävästi miesopettajia.

- Periaatteessa en kannata tällaista "positiivista diskriminaatiota", mutta joissain erikoistilanteissa siihen voi olla syytä. On ollut paljon puhetta esimerkiksi miesopettajien puutteesta
...

Anonyymi kirjoitti...

"Homo kirjoitti...

Loinen mikä loinen:

3-vuotiaan sisältä löytyi loissisar, jolla on silmät ja hiuksia
31/1/12 16:11"

Onko tämä "Homo" ihan täysipäinen henkilö näine linkkeineen?

- äijä

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä sitä jotkut femakot jaksavatkin trollata miehinä esiintyen.

- Irmeli

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/pettamissivusto-oikaisee-ei-mokia-jasenet-vain-ovat-superrohkeita

Homo kirjoitti...

Saana Parviaisen outo kirje Jussille: ”Muutun edessäsi kiimaiseksi eläimeksi!”

Homo kirjoitti...

Miehet tekevät naisia herkemmin töitä ilmaiseksi kotonaan

Kannibaalimurhaaja kihlautui "vampyyrinaisen" kanssa

Homo kirjoitti...

Nainen kavalsi rahaa David M. Rodriguezille

Jos oikein kuulin MTV3:n uutisista, niin tässäkin uutisessa on kyse jostain naisesta:

SPR:n työntekijää epäillään satojen tuhansien kavalluksesta

Homo kirjoitti...

Ei kai Suomessa ole alkamassa joku KKK-henkinen lynkkauskampanja? Aikoinaanhan KKK:n lynkkauksissa oli hyvin usein taustalla se, että mustan miehen väitettiin raiskanneen, olleen epäkunnioitta tms valkoista naista kohtaan - ja tällä oikeutuksella väkijoukot hyvin raaoin keinoin kiduttivat mustia miehiä hengiltä. Ja naiset olivat KKK-liikkeessä aktiivisia.

Nyt tässä jutussa mainitussa lehdenjakajajutussahan taustalla oli uutistietojen mukaan nainen, joka oli käynyt valittamassa miesjoukolle mamu-lehdenjakajasta, joka sitten hädissään pakeni ja loukkaantui hypätessään karkuun parvekkeelta. Mahtaakohan nainen olla jotenkin taustalla tässä uudessakin ja hyvin valitettavassa tapauksessa?:

Poliisi tutkii hämäriä putoamisia kerrostaloista

Homo kirjoitti...

Nykyiset narttujen vaatimukset kemiallisista kastraatioista ja siitä, että syytöksen esittävän naisen sanaan pitäisi luottaa raiskausväitteissä - toisin kuin muissa rikoksissa - ovat muuten sukua eräille piirteille näissä:

Carnival of Death: Lynching in America

...
For all their suffering though, it would be incorrect to say that lynching was only used against blacks. Whites, too, suffered the rope, at times in greater numbers than blacks. Who became a victim had a lot more to do with where the lynching took place than the victim's offense.
...
The actual process of lynching was morbid and incredibly violent. Lynching does not necessarily mean hanging. It often included humiliation, torture, burning, dismemberment and castration. Victims were beaten and whipped, many times in front of large crowds that sometimes numbered in the thousands. Coal tar was frequently used to douse the unfortunate victim prior to setting him afire.

Onlookers sometimes fired rifles and handguns hundreds of times into the corpse while people cheered and children played during the festivities. Pieces of the corpse were taken by onlookers as souvenirs of the event [5]. Such was the case when James Irwin was lynched on January 31, 1930. Irwin was accused of the murder of a white girl in the town of Ocilla, Georgia. Taken into custody by a rampaging mob, his fingers and toes were cut off, his teeth pulled out by pliers and finally he was castrated. It still wasn't enough. Irwin was then burned alive in front of hundreds of onlookers (Brundage, p. 42). No one was ever punished for this barbaric killing. Black victims were hacked to death, dragged behind cars [6], burned, beaten, whipped, sometimes shot thousands of times, mutilated; the savagery was astonishing. How could ordinary people participate in such brutality?
...
In many photos of lynchings at the turn of the century, onlookers and members of the mob can be seen smiling and grinning for the camera.
...
The mythology at that time was that blacks were lynched for the crime of raping white women. Although this was the case at times, there was a wide variety of other offenses for a which a black man could be lynched. And rape was not the most frequent excuse. Some of these reasons were petty, insignificant and seem incredible to us today. People were lynched for "crimes" such as registering to vote, arguing with a white man, disrespect to a white woman, shoplifting, drunkenness, elopement, insults and refusing to give evidence.
...
In 1931, Dennis Hubert, the son of a minister and a student at Morehouse College, was in a park in Atlanta, Georgia. He saw three white women in the park who were drinking. One of them fell to the ground and Hubert remarked: "You better take the drunk lady home." The very next day, a young white man shot and killed Hubert for the "crime" of insulting a white woman. Later, the killer was acquitted by an Atlanta jury (Wade, p. 258). Any reason, no matter how trivial, seemed to be a valid one if the target of the mob was black and the victim of the "offense" was white.
...

Homo kirjoitti...

Emmett Till

Emmett Louis "Bobo" Till (July 25, 1941 – August 28, 1955) was an African-American boy who was murdered in Mississippi at the age of 14 after reportedly flirting with a white woman. Till was from Chicago, Illinois visiting his relatives in the Mississippi Delta region when he spoke to 21-year-old Carolyn Bryant, the married proprietor of a small grocery store. Several nights later, Bryant's husband Roy and his half-brother J. W. Milam, arrived at Till's great-uncle's house where they took Till, transported him to a barn, beat him and gouged out one of his eyes, before shooting him through the head and disposing of his body in the Tallahatchie River, weighting it with a 70-pound (32 kg) cotton gin fan tied around his neck with barbed wire.
...

Homo kirjoitti...

American lynching

The Legacy of Lynching: The Effects on Contemporary Black Masculinity in Relationship to Black Violence

After he was stripped and castrated Claude Neal was forced to eat his own penis and testicles. As the angry mob of White women, men, and children applauded; he was then forced to exclaim that he liked them.
...
a wealthy colored man named Allen Butler, who was well known in the community, and enjoyed the confidence and respect of the entire country, was made the victim of a mob and hung because his son had become unduly intimate with a white girl who was servant around his house.
...
The internal reason for the increased scope of violence originates in this dejection. Contrary to the patriarchal view of man as the provider, Black men and women earn similar incomes and Black men are frequently removed from the homestead as they are incorporated into the prison system. [18] Black men are unable to provide for their families in the traditional fashion and this leads to confusion over gender roles. Many Black women, forced to take on the customary male roles in the absence of husbands and fathers; offer a challenge to the Black man's view of masculinity. Black women, taught from adolescence the importance of independence due to the shortage of free and professional Black men, shun the Black man and further increase his feelings of worthlessness. [19] In response, Black men become unreceptive and harsh. His sense of personal despair is then manifested through outbursts towards the homestead. [20] This is especially prevalent in the lower class Black male.
...
All Black men suffer from subjugation due to their assumed inadequacies; however, the most violent reactions stem from the lower economic rungs. In 1985, 44% of Black men were functional illiterates. During the same year, major cities suffered a Black male high school dropout rate upwards of 60%. By the next year 46% of 8.8 million Black men were unemployed. This marked the drastic increase in the ‘thug' behavior of the low class.
...
In 1993, it was reported that 33% of unmarried women desired to have a relationship with a Black man, but they found few eligible and decent. [26] Therefore, the threat in the final line may give light to issues of domestic abuse. As men are socially castrated, they reach for outlets in Black women. When these women in turn de-masculinize Black men by announcing their failure in achieving White patriarchy, Black men turn violent in helplessness.
...
Black men were not prosecuted for raping Black women because these women were considered property and of low value. [36] However, they were lynched for such offenses as suspected attempted assault of a White woman.
...

Homo kirjoitti...

Poliisi: Lehdenjakaja hyppäsi parvekkeelta - ei epäilyä pahoinpitelystä

Joulun alla pahoin loukkaantuneen lehdenjakajan vammat johtuivat poliisin mukaan siitä, että mies oli hypännyt alas kolmannen kerroksen parvekkeelta. Tapaturmaa edelsi tapahtumaketju, jossa nuori oululaisnainen koki lehdenjakajan lähennelleen häntä.
Poliisin mukaan lehdenjakaja oli tavannut naiseen kerrostalon rappukäytävässä. Nainen pakeni lähentelyä kadulle, jossa hän kertoi ahdistelusta kolmelle, entuudestaan tuntemattomalle miehelle.
...
Mieskolmikko ja nainen pääsivät jakajan kanssa samaan rappuun soittelemalla asuntojen ovisummereita. Kun lehdenjakaja huomasi heidän tulevan sisälle, hän yritti lukittautua kolmannen kerroksen parvekkeelle. Ovea ei kuitenkaan voinut lukita. Lehdenjakaja koki mieskolmikon eleet niin uhkaavaksi, että hän päätti paeta tilanteesta hyppäämällä parvekkeelta alas.
...

Homo kirjoitti...

Woman Died From Sex With Dog

...
woman died hours later from an attack similar to a reaction unleashed by a peanut allergy, according to the Irish Daily Star.
...

Homo kirjoitti...

You Have the Best Wife in the World, Trust Me

Homo kirjoitti...

WOMEN WHO KILL

Anonyymi kirjoitti...

Homo-Jorma-Vortac -akseli jaksaa jauhaa vuodesta toiseen samaa vainoharhaista paskaa. Hyi helvetti mitä tyyyppejä.

Anonyymi kirjoitti...

Puhuin eilen jäljellä olevasta kahdesta presidenttiehdokkaasta ja kerroin keskustelukumppanilleni puntaroivani ehdokkaita ensisijassa siitä näkökulmasta käsin, minkälaisia näkökulmia he esittävät tasa-arvoon ja sitä lähellä oleviin teemoihin. Minun täytyy vielä miettiä äänestyspäätöstäni.

Osana tätä keskustelua keskustelukumppanini kertoi Haaviston jossain haastattelussa kertoneen käsityksenään, kuinka vaikea on saada maalla asuvaa RASVANISKAA äänestämään häntä, kun on niin paljon eroavaisuuksia. Tällaisiksi eroavaisuuksisksi Haavisto oli kuuleman mukaan nimennyt mm. homouden, rekisteröidyssä parisuhteessa elämisen, kasvissyöjänä olemisen, jne jne

Oli tuo lista noista eroavaisuuksista tarkkaan ottaen mikä tahansa, niin ällistyin todella tuota rasvaniska-ilmausta. Tuollahan tarkoitetaan miestä. Naisista ei kyllä koskaan käytettäisi noin pilkallista nimitystä.

Onko Pekka Haavisto todella näitä miehiä, jotka täysin luonnollisesti osana arkipuhettaan käyttävät miehistä tällaisia pilkkanimityksiä?

Kuka tietää, mihin tapaukseen nyt viittaan? Kertokaa, puhuiko Haavisto todella rasvaniskoista?

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/helmi/rakkaus/artikkeli.shtml/2012/02/1486725/tutkimus-riiteleva-pariskunta-pysyy-yhdessa

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltasanomat.fi/seksi-parisuhde/blondi-brunette---kumpi-miellyttaa-miesta/art-1288445915821.html

Anonyymi kirjoitti...

http://blogit.mtv3.fi/sopivassasuhteessa/2012/01/30/raastepoydan-rakennekynnet/

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/helmi/rakkaus/artikkeli.shtml/2012/01/1486682/avioeron-kokenut-mies-haluaa-uusiin-naimisiin--nainen-ei

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/helmi/rakkaus/artikkeli.shtml/2012/01/1486682/avioeron-kokenut-mies-haluaa-uusiin-naimisiin--nainen-ei

Anonyymi kirjoitti...

http://ylex.yle.fi/uutiset/popjuorut/hasselhoff-ei-hyvaksy-ei-vastausta-kosi-rakastaan-viidetta-kertaa

Anonyymi kirjoitti...

http://ylex.yle.fi/uutiset/popjuorut/maailman-haluttavin-nainen-valittiin-yllattava-tulos

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2012/02/01/nainen-lavasti-raiskauksensa-uskomaton-syy-taustalla/

Homo kirjoitti...

Kuten arvelinkin, somalimiehen parvekkeelta putoamisen takana oli nainen:

Kuolemaan johtaneen parvekeputoamisen takana riidan selvittely

...
Poliisin mukaan tämän hetken tietojen mukaan tapahtumat saivat alkunsa, kun oululainen parikymppinen nainen oli vierailulla kuolleen miehen asunnossa. Heille oli syntynyt erimielisyyttä, josta nainen kertoi samassa rapussa ystävänsä asunnolla vierailulla olleelle veljelleen. Tämä päätti lähteä selvittämään asiaa kuolleen asunnolle.

Naisen veli yritti ensin oveen hakkaamalla saada miestä avaamaan asuntonsa ovi. Tämän jälkeen hän sai ilmeisesti potkimalla rikottua ovea sen verran, että pystyi aukaisemaan oven sisäpuolen lukon nupista.
...
Asuntoon tunkeutunut mies oli varustautunut metalliputkella. Hän ja siskonsa olivat nauttineet alkoholia ennen tapahtumaa.
...

Panu Horsmalahti kirjoitti...

John_B._Calhoun#1963-1983

"It was here that his most famous experiment, the mouse universe, was created."

Homo kirjoitti...

Ottaako Amnestyn Akkaryhmä ja erilaiset muut femakkojärjestöt mitään vastuuta siitä, että ne ovat omalta osaltaan olleet luomassa tällaista lynkkauskulttuuria Suomeen? Lynkkauskulttuurissa länsimaisen oikeuskäsityksen vastassa naisen sanaan tulee uskoa lähes sokeasti, on käänteinen todistustaakka, nainen on miestä arvokkaampi ja raiskaus on universumin pahin rikos josta pitää kostaa kemiallisella kastraatiolla. En hirveästi hämmästyisi, jos jonain päivänä Akkaryhmä vaatisi raiskaajiksi väitettyjen teloittamistakin - ja toisaalta Englannin tyyliin, ettei pahimpiakaan naisrikollisia saisi laittaa vankilaan.

Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...

Ja tietenkin valkoisina ritareina kiitäville profeministeille, joiden hengenheimolaisia nuo rautaputkilla oven läpi keskustelemaan menevät henkilöt ovat, kuuluu osavastuu lynkkauskulttuurin luomisesta.

Ihmeen vähän on muuten käsitelty krijallisuudessakin sitä kuinka niin tyypillisesti nainen usuttaa miehen hyökkäämään toisen miehen kimppuun. Aina ei kyse ole raiskausväitteistä tai edes yksittäisen naisen puolustamisesta. Feministien valkoinen höyhen -kampanja miesten pakottamiseksi sotaan, on esimerkki ainakin jossain määrin toisentyyppisestä motivaatiosta.

Anu Suomela on hieman aihetta sivuavasti kirjoittanut näköjään:

...
On hälyttävää, että ‘hyväksikäyttöteollisuus’ on levinnyt laajasti Skandinavian maihin, kuten ruotsalainen psykologi Lena Hellbom-Sjögren esittää. Hän toteaa, että hyväksikäytön määrää liioitellaan ja todistustaakka on käännetty nurin. Syytetyn on osoitettava syyttömyytensä, eikä niin, että syyttäjän on osoitettava syyllisyys (Jervis, 1994). Näyttää siltä, että amerikkalaisten ja englantilaisten ‘eksperttien’ vaikutus on tikittävä aikapommi, jossa on sytytyslanka. Kuka tietää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan väärien syytösten suhteen muissa maissa.
...

Homo kirjoitti...

Käänteisestä todistustaakasta:

Ihmisoikeusjärjestö Amnesty ja raiskauskriisikeskus Tukinainen kritisoivat sitä, että nykyisin oikeudessa pitää esittää näyttöä uhrin puolustuskyvyttömyydestä tai haluttomuudesta.

Homo kirjoitti...

Profemionisti=lynkkaajan salonkiversio

Homo kirjoitti...

Kahdeksikon äiti kuvailee lapsiaan kakkapökäleiksi

Homo kirjoitti...

EVA: Syrjäytyneiden ydinjoukko on hukassa

Upseeriliitto pelkää armeijan alasajoa

...
Silminnäkijä: Lautasellinen tykinruokaa TV2:ssa keskiviikkona 1.2. klo 22.10.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/tukiaisen-ex-manageri-itsekin-levyuralle-minulle-tehtiin-nimikkokappale

Anonyymi kirjoitti...

Pari mielenkiintoista linkkiä:

1. MOT: Naisen musta raivo
2. How the CDC is overstating sexual violence in the U.S.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.studio55.fi/mennaanmatkalle/artikkeli.shtml/1487227/muslimiksi-kaantynyt-lahetyksessa-koraanin-mukaan-mies-ja-nainen-ovat-tasa-arvoisia

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2012/02/01/tanssinopettajalla-seksisuhde-15-vuotiaan-oppilaan-kanssa/

Anonyymi kirjoitti...

http://www.talouselama.fi/minavaitan/naisille+ura+ennen+naiskiintioita/a763709

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/uutiset/rikos.shtml/2012/02/1487498/nainen-napisteli-urakalla-hameen-sisalla-43-tuotetta

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/nyt-on-maailmankirjat-sekaisin-katso-mita-saana-parviainen-teki

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/liikemies-adoptoi-42-vuotiaan-tyttoystavansa/art-1288446239631.html

Anonyymi kirjoitti...

http://www.voice.fi/uutiset/suhteet/nama-piirteet-vaikuttavat-seksikumppanin-valintaan/4/34705

Homo kirjoitti...

Onko kyseessä tyttökoulu? Satoja miljoonia oikeushyökkäyksillä yrityksiltä nyhtänyt Erin Brockovichkin on innostunut asiantuntevasti asiasta:

Koulutytöillä erikoinen syndrooma: Kiroilevat hallitsemattomasti

Vortac kirjoitti...

Saakohan naispuoline tykinruoka vapautuksen?

Siinäpä oxymoron. Vaikka typotitkin hieman, asiaa nimeltä "naispuolinen tykinruoka" ei ole olemassa.

Naiset voivat käydä leikkimässä armeijaa, vähän niinkuin lapsi voi isin toimistossa leikkiä olevansa toimitusjohtaja, kun isi käy lounaalla. Mutta kun varsinaiset hommat alkavat, se on miehet, jotka laitetaan etulinjaan - siinä vaiheessa lapset ja naiset ovat turvallisesti leikkimässä kotosalla.

Lisäisin, että melkein osuit itsekin asian ytimeen - tykinruoka, joka saa vapautuksen, ei ole tykinruokaa laisinkaan, vai mitä?

- Vortac

- Vortac