maanantaina, tammikuuta 16, 2012

Tasokeskustelua

Miehen taso puhuttaa

PJ Lifestyle » “…an estimated 50,000 persons are kept in jail or in prison on any given day in the U.S. for child support arrears.”

A Scarcity of Women Leads Men to Spend More, Save Less : UMNews : University of Minnesota

Kevin Myers: 'Equality' is the feminist right to whinge - Kevin Myers, Columnists - Independent.ie  

50 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kakola: Osa 1/8

Kuusi rötöstelevää tyttöä saa kahdeksan päivän ajan kokea millaista elämä kaltereiden takana on. Tarkoituksena on saada heidät hylkäämään rikokset ja välttämään oikea vankila.

http://areena.yle.fi/video/1326398830422

Kiinnitti huomiota, miten sovinistisesti "vankilanjohtaja" (nainen) luonnehti "vankeja", varsinkin kun vertasi poikien luonnehdintaan ohjelman aiemmassa versiossa. Ihan kuin tytöt ja naiset olisivat pikkuvauvoja, joilla ei ole omaa tahtoa ja jotka siksi ajautuvat rikollisille teille. Tietysti myös perheväkivalta mainittiin syynä.

Mukana näytti olevan kuitenkin myös terapeutti, joka ei ilmeisesti jaa naista halventavia käsityksiä. Ja tyttöjen elämään kun tutustuttiin, taisi olla niin, että perheväkivalta ei suinkaan kohdistunut tyttöihin vaan tytöt kohdistivat sitä toisiin perheenjäseniin.

Mutta, ei, voiko noin söpöt olennot, jotka välillä purskahtavat itkuun, oikeasti olla pahoja ihmisiä. Toisin kuin pojat, joista oikein uhkui uhka ja pahuus. Tai sitten ei.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2012/01/16/michael-madsen-menetti-poikuutensa-naapurille/

MikkoAP kirjoitti...

Tuolta uuden suomen blogin kommenttiosastolta:

"Titanicilla paljon räikeämpää oli kyllä syrjintä yhteiskuntaluokkien välillä. Köyhä nainen delasi varmaan todennäköisemmin kuin yläluokkainen herrasmies."

Itseasiassa taisi olla juuri niin, että alaluokkainen nainen selvisi todennäköisemmin kuin yläluokkainen mies. Yritän löytää linkkiä.

MikkoAP kirjoitti...

http://dalrock.wordpress.com/2010/12/30/chivalry-on-the-titanic/

Tuossapa

Voisit, Henry, päivittää leipätekstiä tuolla tiedolla mieluummin, kuin vastata kommenttiin.

Anonyymi kirjoitti...

Kevin Myrsin tutkimuksesta: Whereas previous research has found that merely seeing an attractive woman in advertising would make a man more aggressive or make a man more interested in conspicuously consuming, “The Financial Consequences of Too Many Men” study suggests it may not be that simple. According to the findings, whether a woman is alone or surrounded by many or few men can have a great impact on the reaction it elicits.

Tässähän oikein koki ahaa-elämyksen. Siksi automainoksissa siis on vähäpukeisia naisia - tai pikemmin kai yksi vähäpukeinen nainen. Mutta vielä paremmin mainos siis ehkä toimisi, jos yhden vähäpukeisen naisen ympärillä pyörisi lauma miehiä. Silloin meidän miesten alitajuinen vietti kilpailla, saisi meidät ostamaan vaikka juppipuppeliveneen.

Anonyymi kirjoitti...

Ekikku se olikin tietty tää:
A Scarcity of Women Leads Men to Spend More, Save Less : UMNews : University of Minnesota

Anonyymi kirjoitti...

poiminta Hannu T. Sepposen "50-vuotta sitten" listalta
13. tammikuuta 2012 22:36

HELSINGIN YLIOPISTOSSA edelleen naisenemmistö. Yliopiston läsnä olevien opiskelijoiden määrä kevätlukukauden 1961 lopussa oli 11 878, joista naisylioppilaita oli 6323. Heistä suurin osa, eli 4171 oli kirjoittautunut filosofisen tiedekunnan historiallis-kielitieteelliseen osastoon. Osaston kokonaisvahvuudesta 75 prosenttia oli naisopiskelijoita. Uusia ylioppilaita yliopistoon kirjautui lukuvuonna 1960-61 kaikkiaan 2947, joista 1605 oli naisylioppilaita (12.1.62).

Anonyymi kirjoitti...

Aikaa havahtua naisenemmistöasiaan on siis ollut.

Onko se herättänyt kuinka suurta huolta joissain yleensä sukupuolten tasa-arvosta kiinnostuneissa tahoissa?

Anonyymi kirjoitti...

Tikkkurilan hallitus Suomen tasa-arvoisin ja mitä siitä seuraa .... katso teksti tv sivu 165.

Vortac kirjoitti...

Itseasiassa taisi olla juuri niin, että alaluokkainen nainen selvisi todennäköisemmin kuin yläluokkainen mies.

Tämä on päivänselvää jokaiselle, jolla on järki, ja joka näkee todellisuuden sellaisena kuin se on.

Mies on aina alempaa kastia kuin nainen, vaikka nainen olisi lähes miten alhaista kastia. Saa olla melkoinen kassi-alma, jotta naista kohdellaan läheskään yhtä huonosti kuin miehiä. Luksusristeilyillä ei niin pahoja kassialmoja voi kuvitella olevankaan, ja vaikka olisi, todennäköisyys moisessa tilanteessa heidän selviämisellensä (no pun intended..) on silti suurempi kuin korkean tason miehen.

Vain feministisellä saastalla aivopestyt kottaraiset ja profeministi-manginapuupäät voivat kuvitella toisin.

- Vortac

Cimmerian kirjoitti...

Tietääkö kukaan mikä oli Estonian onnettomuudesta pelastautuneiden sukupuolijakauma? Varsinkin suhteellisesti katsottuna. Käsitykseni mukaan miehet olisivat selviytyneet paremmin.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/naisseurue-otti-280-euron-juoksuruoat---uhkasi-aseella-ja-poistui-paikalta/art-1288442535650.html

Anonyymi kirjoitti...

http://www.seiska.fi/viihdeuutiset/_a298064/omg+prostituoidut+kiellettiin++vangit+aloittivat+syomalakon/

Anonyymi kirjoitti...

Estonialla ei käsittäkseni ollut järjestäytynyttä pelastustoimintaa vaan pelastukoon ken voi -meininkiä. Kun jokainen voi vastata vain lähinnä omasta hengestään, miehiä luulisi pelastuvan enemmän.

Jotain sellaisia tapauksia kyllä muistan, jossa mies antoi paikkansa nurinkääntyneellä pelastuslautalla naiselle ja kuoli.

Anonyymi kirjoitti...

Miehiä pelastui 111 ja naisia 26. En tiedä, mitä noi on prosenttina eli miten matkustajien ja miehistön sukupuolijakauma meni.

Lähteitä löytyykun googlaa:

"111 män" "26 kvinnor" estonia

Homo kirjoitti...

Raaka tappelu Hämeenlinnassa: Nainen puri palan miehen otsasta

Ja toinen tapaus:

Paloittelumurha: Kidutusta seurannut ja ruumista paloitellut nainen ei joudu vankilaan

...
Nainen oli paikalla tunteja kestäneen kidutuksen ja murhan aikana Kyröskosken keskustassa sijaitsevassa omakotitalossa tammikuussa 2011. Välillä hän seurasi kidutusta ja välillä katsoi televisiosta Emmerdalea ja Salttuja elämiä toisessa huoneessa.

Murhan jälkeen nainen auttoi murhaajaa ruumiin paloittelemisessa ja osien polttamisessa. Kahden muun syytetyn mukaan nainen maistoi murhan jälkeen uhrin lihaa. Nainen itse kiistää maistaneensa lihaa.
...

Anonyymi kirjoitti...

http://www.voice.fi/uutiset/viihde/liki-70-vuotias-rock-legenda-naimisiin-poikansa-ex-tyttoystavan-kanssa/2/33993

Homo kirjoitti...

Tänään TV1:lt klo 20:00 MOT:

Puoli vuotta sitten norjalainen Anders Breivik surmasi 77 ihmistä. Hänellä on kaksi isää, joihin hänen suhteensa katkesivat lapsena ja nuoruusiässä. Nyt isät kertovat pojastaan ensi kertaa.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hymy.fi/blogit/geroniman-g-piste/moniavioinen-nisakas-nimelta-ihminen

Anonyymi kirjoitti...

Taitaa olla tyttö patukkaa vailla

Jorma kirjoitti...

"Hänellä on kaksi isää, joihin hänen suhteensa katkesivat lapsena ja nuoruusiässä."

Huoltajuudesta oli ohjelman mukaan ollut aikanaan kiistaa. Mielenterveysongelmista kärsinyt äiti voitti.

Jorma kirjoitti...

Vuoden urheilijaksi valittiin sitten ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen. Naisurheilija voitti siis jo neljännen kerran peräkkäin tämän kisan.

Aiemmin, kun vuoden urheilijaksi on valittu mies, on erikseen valittu vuoden naisurheilija. Miksi siis nyt ei tasa-arvoisesti valittu vuoden miesurheilijaa?

Jorma kirjoitti...

Biaudet loppukiriin sukupuolikortilla

Toivottavasti Eva Biuadet jää vaalin viimeiseksi.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/jos-et-lahjoita-minulle-tisseja-kerron-sinusta-julkisuuteen-totuuksia

Jorma kirjoitti...

14:n lapsen isä tunnustaa: Olen 36-vuotias neitsyt!

Anonyymi kirjoitti...

Biaudet: "naisten asema työelämässä ja yhteiskunnassa muutenkin on huonompi".

Pöh ja pah, tällainen mistään mitään tietämätön tai vaihtoehtoisesti moraaliton valehtelijako pitäisi valita ajamaan tasa-arvoa?

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltasanomat.fi/presidentinvaalit/radio-rock-nain-eva-biaudet-vastasi-kysymykseen-seksielamasta/art-1288442765625.html

Suomessahan ei sydä kuormasta kirjoitti...

Kumma kun toimittajat eivät saa kysyttyä Bideeltä miten ihmeessä tämä on onnistunut saaman itselleen peräti kolme suomalaistaustaista adoptiolasta, kun adoptoiva tavisperhe joutuu tytymään yhteen ulkomaalaiseen...

Homo kirjoitti...

Kommenteista myös:

"Jos joku kuunteli haastattelun, niin ei voi muuta kuin ihmetellä tämän henkilön tietotasoa ja argumenttejä. Lisäksi kaikki asiat ovat mies-naisasioita. Kysymykseen pitääkö esim. törkeistä rattijuopumuksista määrätä kovemmat tuomiot, äityi tämä amatsooni kertomaan, että miehen vuosi Suomessa on 11 kuukautta, joka johtuu väkivallasta. Siitä on siis vedettävissä johtopäätös, että noin joka kymmenes suomalaismies kuolee väkivallan seurauksena, josta siis tämä alhaisempi keskimääräinen ikä johtuu, huhhuh.

Muutenkin vastaukset olivat aivan puuta-heinää."

Anonyymi kirjoitti...

http://www.findance.com/uutiset/17410/mies-kieltaytyi-seksista-nainen-jai-ilman-nuggetteja

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2012/01/17/ala-asteen-kanslisti-paljastui-prostituoiduksi/

Anonyymi kirjoitti...

http://www.talouselama.fi/uutiset/naiskiintio+kiehtoo+heidi+hautalaa/a757823

Anonyymi kirjoitti...

http://www.boardsandgender.com

Tutkimuksessa todetaan, että Norjan firmojen hallituskiintiöt ovat luoneet voimakkaan valtakeskittymän muutaman naisen käsiin. Tilannetta voi kuulemma pitää epädemokraattisena, koska nämä isot firmat käyttävät paljon valtaa.

Ei ole raukka tutkija tajunnut, että naisten vähäinen määrä hallituksissa oli merkittävä ja kaikkia naisia koskenut ongelma. Nyt kun se on Norjassa ratkaistu, kaikkien naisten asema on siis parantunut. Siksi on todella hölmöä väittää, että lakiuudistus olisi vähentänyt demokratiaa kun se loogisella väistämättömyydellä on lisännyt sitä lisäämällä kaikkien naisten vaikutusvaltaa.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-hampshire-16579395

Juttua pelastustoimista italialaislaivalla ja miesten "etuilusta". Minusta on mahdollista, että muutama mies vähän ilmeisesti vauhkoontui, koska saattoi kuvitella, että hänet miehenä aiottiin jättää hukkumaan. Evakuointi olisi saattanut sujua paremmin, jos miehiä ei olisi alettu alunperin syrjiä.

Homo kirjoitti...

Perhetragedia järkyttää Kaliforniassa: Nuori nainen surmasi lapsensa

Mendezin uskotaan surmanneen poikaystävänsä serkun sekä kaksi pientä lastaan sunnuntaina Kalifornian Fresnossa. Lopuksi Mendez tappoi itsensä.

Poliisi kertoi maanantaina, että Mendez oli käyttänyt amfetamiinia ennen veritekoja. Rikostutkijat löysivät Mendezin kuvaaman videon, jossa näkyi kuinka hän käytti huumetta vain muutama tunti ennen väkivallantekoja.

Poliisin mukaan nainen oli ilmeisesti riitaantunut sunnuntaiaamuna poikaystävänsä Eduardo Lopezin kanssa, ja puukottanut sekä ampunut tätä. Vaikeasti vammautunut Lopez riensi hakemaan apua naapurista, mutta tuupertui pihalle, mistä poliisit löysivät hänet.

Mies on yhä sairaalahoidossa eikä häntä olla päästy kuulustelemaan. Poliisin mukaan hän on kriittisessä tilassa.
...

Homo kirjoitti...

What is it like to be asexual?

Jorma kirjoitti...

Uuden Suomen sensuuri taisi viedä Henryn mainion bidee-satiiriin. Toivottavasti ei lopullisesti.

Ihmeellistä, että Uusi Suomi on näin herkkänahkainen eliitin edustajien suojelija. Voisi luulla, että verkkolehden kannattaisi profiloitua nimenomaan sellaisena mediana, jossa puidaan myös niitä aiheita, jotka valtamediassa ovat tabuja. Mutta kun ei niin ei. Uusi Suomi on ihan sitä samaa feminististä valtavirtaa.

Homo kirjoitti...

Jorma, millainen se satiiri oli? Onko kellään sitä tallessa?

Anonyymi kirjoitti...

http://webcache.googleusercontent.com/search?sclient=psy-ab&hl=fi&biw=1680&bih=916&source=hp&q=cache%3Ahttp%3A%2F%2Fhenrylaasanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi%2F94457-vuoden-sketsihahmo-eija-bidee&pbx=1&oq=cache%3Ahttp%3A%2F%2Fhenrylaasanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi%2F94457-vuoden-sketsihahmo-eija-bidee&aq=f&aqi=g4&aql=&gs_sm=s&gs_upl=24109l30432l2l31692l7l5l0l0l0l0l328l1253l0.1.3.1l5l0

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/presidentinvaalit/2012011715089871_pd.shtml

Homo kirjoitti...

Äitiydellä siltoja ja avaruusraketteja suunnittelemaan - ja miksei vaikkapa tekemään aivoleikkauksia:

Biaudet puuttuvista opinnoistaan: Äitiys antaa valmiuden presidentiksi">Neljän lapsen äiti sanoi äitiyden antavan valmiudet mihin tehtävään tahansa.

Homo kirjoitti...

Bidee ja Lipponen - siinä kaksi valtakunnaninhokkia. Toivon mukaan kummankin poliittinen ura katkeaa murskatappioon vaaleissa kuin kananlento. Tosin tarpeeksi paha tyrkky ei lannistu, vaikkei saisi vaaleissa muita kuin oman äänensä.

Anonyymi kirjoitti...

http://fin.afterdawn.com/uutiset/artikkeli.cfm/2012/01/17/kotiosoitteesi_voi_paljastua_deittipalveluun_lisatysta_kuvasta

Homo kirjoitti...

17-vuotias koulutyttö halusi kokeilla, millaista on myydä itseään ja ottaa seksistä rahaa.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2012/01/17/mies-perusti-oman-spermapankin/

Homo kirjoitti...

Mies antoi pelastusliivinsä vaimolleen - hukkui itse

Jorma kirjoitti...

Pistetään vielä hyperlinkkinä:

Vuoden sketsihahmo: Eija Bidee

Anonyymi kirjoitti...

Turha lienee kuvitella, että oikeat kysymykset menee läpi:

http://www.hs.fi/politiikka/Biaudet+päättää+HSn+presidenttichattien+sarjan/a1305553594149

Jorma kirjoitti...

Sänk männens biljettpriser på fartyg

"Turha lienee kuvitella, että oikeat kysymykset menee läpi"

Eivät varmasti mene. Eva Biaudet saa nauttia silkkihansikaskäsittelystä kaikissa vaalitenteissä. Nyrkkirautakäsittely on varattu Soinille ja muiden ehdokkaiden käsittely on sitten jotain näiden ääripäiden väliltä.

Jorma kirjoitti...

Henry Laasanen perhesurmista

Surkeaa olkiukkoilua Pertti Jarlalta. En ole huomannut Henryn kiistäneen perhesurmien tekijöiden vastuuta teoistaan. On se kumma, että kun joku arvostelee sitä kiistatonta kaksinaismoralismia, joka suomalaisessa yhteiskunnallisessa keskustelussa vallitsee ja osoittaa selvän epäkohdan, jonka korjaamalla näitä veritekoja voitaisiin kenties ehkäistä, niin palkaksi satelee vain vittuilua niskaan.

Ilmeisesti Jarlan mielestä kaksinaismoralismi on ihan okei ja on ihan okei, että märehditään vain samoja vanhoja latteuksia sen sijaan, että yritettäisiin oikeasti löytää toimivaa ratkaisua ongelmiin.