torstaina, tammikuuta 26, 2012

Tiinalla on asiaa

Laasanen ja nimettömyys..nimettömyys ja vastuu netissä
Mutta sitten tulee ne tapaukset jotka jotenkin lipovat suoranaista kansanosankiihottamista tai provosoivat joitain jonkinlaiseen toimintaan esim. järjestelmälliseen ihmisten blogien tukkimiseen ja törkypostien lähettämiseen, haukkumiseen henkilökohtaisesti ja henkilökohtaisuuksiin menevien älyttömien kommenttejen kirjoittamiseen.
Yhdessä itse havaitsemassani blogaajassa on jotain vikaa ja se on Henry Laasanen. Hän kun harrastaa sitä että linkkaa omille sivuilleen esim. ihan muuhun tarkoitukseen laitetut viesti omille sivuille kommenteiksi tai hän tekee myös niin että linkkaa jonkin ihan sivullisen ihmisen tekstejä omiin blogeihinsa täysin kummallisiin yhteyksiin joilla ei ole alkuperäisen tekstin kanssa mitään tekemistä...mutta koska konteksti puhuu ne voidaan vääntää hörhöaateuskovaisten silmissä ihan miksi vain.
Sehän on aika yleistä että jos jokin asia on kiinnostava niin sitten ns. muita lähteitä käytetään ja ne linkkaillaan ..mutta mielestäni on huonoa käytöstä ja suorastaan tarkoitus kiihottaa kansanosaa jos linkaa ihan eriin tekstiin laitettun kommenttin ihan johonkin toisen tekstin yhteyteen ja ihan eri paikkaan jonne se on tarkoitettu tai tekee niin että ehdoin tahdoin linkkaa jonkin tekstin ja ihmisen omille sivuillee omien juttujensa jatkeeksi (TIETÄEN kokemuksesta mutta jättäen tarkoituksella huomiotta moisen käytöksen) että anonyymit nettihäiriköt alkavat repostella tekstiä omien höyrypäisyyksiensä vimmoissa.
Minusta vaikuttaa sille että Henry Laasanen tekee juuri niin ja sen takia kysynkin ihan suoraan häneltä että ONKO NÄIN?
TEETKÖ NIIN?
ja onko sinulla pokkaa linkittää myös tämä teksti sivuillesi anonyyminen hörhöjen iloksi, vaikka tämä on osoitettu suoraan sinulle ja keskustelu on luonnollisesti tarkoitus käydä tässä minne teksti on kirjoitettukkin?
Onko sinulla myöskään pokkaa ottaa julkisesti vastuuta siitä miten toimit blogiesi suhteen eli sallit ja edesautat omalla käytökselläsi hörhöä anonyymien käytöstä?
Onko sinulla pokkaa vastata kysymykseeni tai onko sinulla jokin oikea syys sille miksi teet niin?
Onko sinulla pokkaa tehdä vastaväitettä ko. toiminnan oikeutuksen puolesta? Onko sinulla ylipäätään mitään vastaväitettä asialle? Näetkö edes sellaista?
Tyhjänpäiväinen yksikantainen sananvapauteen vetoaminen ei riitä..ainakaan minulle..sillä itsellesi sillä ilmeisesti puolustelet käytöksesi mutta se on ohut puolustus kun on kyse siitä että julkaisee omassa hallinnassaan olevalla blogilla vain tietyntyyppistä "sananvapautta."..jota kannustaa ja jota vielä ilmeisemmin käyttää vapaana tutkimuskenttänään omille vapaille väitteilleen.
Onko sinulla pokkaa tehdä se tänne blogiini?
Todennäköisesti ei.
VASTAUS: En yleensä kirjoittele toisten blogeihin, koska 1) moderoinnin johdosta kommentit saatetaan poistaa ja 2) kirjoitukseni saattavat kiinnostaa suurempaa yleisöä jonka saan oman blogin kautta.

Minä linkitän tähän blogiini muun muassa kaikenlaista minua tai teorioitani käsitteleviä kirjoituksia. Mitä parempi tai hörhömpiä minua käsittelevät kirjoitukset ovat, sitä varmemmin ne päätyvät tänne.

En oikein ymmärrä mitä tarkoitat "anonyymien hörhöjen toiminnan sallimisella"? Ei minulla ole valtaa sallia tai kieltää mitään.

Tiinan tuohtumus sai alkun ilmeisesti tästä facebook-linkityksestä ja Tiinan lainaamisesta:
Tiina: Kyllä Laasanen pysyy puheissaan, vaikka ne todistettaisiin millä tahansa mittarilla vääriksi ja vaikka ne olisivat kuinka epäjohdonmukaisia. Hänen juttunsa ja niistä seuraavat johdannaiset eivät ole muuttuneet neljässä vuodessa mihinkään. Nykyisin en enää jaksa edes lukea niitä. Mielenkiintoista ja pelottavaa Laasasen kaikissa blogeissa on se yhteinen asia että kaikki ne naiset jotka eivät edusta perinteisiä arvomaailmoja ovat jotenkin viallisia. "Pelottavinta" ovat kaikki ne Laasasta guruna pitävät henkilöt jotka vihamielisyyksissään tekevät "nettihyökkäyksiä" eli tukkivat Laasasen innoittamana jonkun ns. epäsopivan ihmisen kommenttilootan kaikenlaisilla törkyposteillaan mm. sellaisten naisten blogeihin joiden ajatukset eivät sovi omaan pirtaan. En tiedä tapahtuuko ko. asiaa enää mutta sitä tapahtui vielä jokin vuosi sitten.
Onko johonkin lähetetty törkyposteja? Minun mielestäni Tiinan omat väitteet täyttävät valheellisuudessaan (esim. boldattu lause) törkypostin tunnusmerkit.

Saa repostella.

51 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

En ole lähettänyt törkypostia koskaan kenellekään.

"todistettaisiin millä tahansa mittarilla vääriksi ja vaikka ne olisivat kuinka epäjohdonmukaisia."

"Mielenkiintoista ja pelottavaa Laasasen kaikissa blogeissa on se yhteinen asia että kaikki ne naiset jotka eivät edusta perinteisiä arvomaailmoja ovat jotenkin viallisia."

Nämä yllä olevat, jotka ovat siis ihan suoria sitaatteja, ovat kyllä sen luokan älyvapaata olkiukkoilua, että oksat pois. Eipä pysty väitteiden esittäjä niitä todistamaan, eikä liioin muitakaan heittojaan.

Jäljelle jää siis feministin tyypillinen puolustuskeino: uhriutuminen. Siihen sitten yhdistetään toinen tyypillinen keino, eli projisointi. Itse lähetetään törkypostia ja levitetään valheita, mutta kun siitä jäädään kiinni syytetäänkin aivan viattomia ihmisiä samasta.

Anonyymi kirjoitti...

Sirpa Pietikäinen:
Lisää naisia EU:n huippuvirkoihin

http://sirpapietikainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/95553-lis%C3%A4%C3%A4-naisia-eun-huippuvirkoihin

deeby kirjoitti...

"Mielenkiintoista ja pelottavaa Laasasen kaikissa blogeissa on se yhteinen asia että kaikki ne naiset jotka eivät edusta perinteisiä arvomaailmoja ovat jotenkin viallisia. "

Tuohon (nykyajan viattomuuteen) viitatakseni: nykyaikainen nainen edustaa aika useinkin sellaista arvomaailmaa, jossa miehen arvo on naisen arvoa alhaisempi ja monet tunne-elämän skaalat monopolisoitu naisille. Miesten ja naisten välille on syntynyt selkeä, kimurantti ristiriita, joka johtane jossain vaiheessa koko sivistysjärjestelmän tuhoon, koska naiset ylläpitävät fasistisen järjestelmän pohjaa.

Mitä taas perinteisiin tulee
niin ei ennenvanhaankaan asiat kovin paremmin olleet. Eteenpäinkin on joissain asioissa silti menty, mutta suurin osa kehityksestä on tuhoisaa. Eikä Laasanen ja kumppanit edusta mitään perinteistä maailmankuvaa. Tänne blogiin kerätään tietoa mm. naisista, jotka aikovat tuhota ihmiskunnan.

deeby kirjoitti...

"Onko sinulla pokkaa vastata kysymykseeni tai onko sinulla jokin oikea syys sille miksi teet niin?"

Sinulla voisi olla pokkaa pitää suu soukemmalla ottaen huomioon, että tämän tyyliset herjaukset päätyvät muidenkin blogien aineistoksi.

Olet jo ristiretkellä, tyttöseni.

deeby kirjoitti...

"Onko sinulla pokkaa tehdä vastaväitettä ko. toiminnan oikeutuksen puolesta? Onko sinulla ylipäätään mitään vastaväitettä asialle? Näetkö edes sellaista?"

Tämä on miesasiablogi ja
miesaktiivien tehtävä on pitää katukuva puhtaana despoottinaisista, jotta ihmiset voisivat nauttia elämästä. Laasasellekaan tuskin on omantunnon kysymys julkaista näitä femuhuurupsykoosissa latautuneiden henkisiä kirvesvarsiviestejä.
Viestejäsi (omasta blogistasi) voidaan kopioida muihin blogeihin. Varo, ettei tule valkotakit paikalle.

deeby kirjoitti...

""Pelottavinta" ovat kaikki ne Laasasta guruna pitävät henkilöt jotka vihamielisyyksissään tekevät "nettihyökkäyksiä" eli tukkivat Laasasen innoittamana jonkun ns. epäsopivan ihmisen kommenttilootan kaikenlaisilla törkyposteillaan mm. sellaisten naisten blogeihin joiden ajatukset eivät sovi omaan pirtaan."

Maskulistit ovat yleviä
ja touhuavat epätasa-arvon purkamisen, eivät kenenkään ihmisen innoittamina, vaikka onkin totta, että Laasanen on monille se avainhenkilö, joka on auttanut heitä näkemään asiat, kuten ne ovat. Laasanen ansaitsisi Nobel palkinnon.

Tietoisuuden lisääminen on a ja o, kunnes ihmiset ml. naiset alkavat ymmärtää omaa parastaan. Naisilla on edessä valtava evolutionäärinen kehitysaskel, kun he joutuvat opettelemaan seisomaan omilla jaloillaan. Nykyisin velvollisuudet ovat miehillä, mutta se aika on käymässä vähiin. Sinunkin pitää alkaa heiluttaa kirvestä miehen lailla.

"En tiedä tapahtuuko ko. asiaa enää mutta sitä tapahtui vielä jokin vuosi sitten."

Tapahtuu edelleen.

deeby kirjoitti...

"Hän kun harrastaa sitä että linkkaa omille sivuilleen esim. ihan muuhun tarkoitukseen"

Saisiko mielestäsi länsimainen uutistoimisto linkata esimerkiksi iranilaisten uutistoimiston viestejä höystettynä omilla kannanottopaketeillaan?

deeby kirjoitti...

"Tiinan tuohtumus sai alkun ilmeisesti tästä facebook-linkityksestä ja Tiinan lainaamisesta:"

Ja nyt Tiinan tuohtumus on kopioitu tänne. Näin siinä taas kävi. Miesaktivismi osoitti kyntensä.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.tekniikkatalous.fi/tyo/uratiellakoettua/kokemuksia+uratielta+quotsun+pitaa+ruveta+juomaan+viinaaquot/a758225

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2012/01/26/teinitytto-soi-15-vuoden-ajan-pelkastaan-kananuggetteja/

Homo kirjoitti...

"Dopingaineet sekoittivat pään"

Näillä aloilla doupataan

Homo kirjoitti...

Mikä/kuka tämä Tiina edes on? Joku nerver heard -luokkaan kuuluva trollaaja/stalkkari, jota toivon mukaan en joudu rahoittamaan jollain tapaa veroeuroillani?

En hirveästi hämmästyisi, jos tämä Tiinä olisi joku anonyymitrolli, joka yhdessä Neonomiden yms femakoiden kanssa ilmestyy tämänkin blogin kommenttipalstalle aika-ajoin trollailemaan. Epäilen lintunaisenkin olevan liikkeellä.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2012/01/26/kevin-prince-boateng-harrasti-liikaa-seksia/

Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...

Ei kai tuo Tiina yritä saada itselleen markkinointi- tai tukiaismielessä näkyvyyttä Laasasen blogin kautta? Jospa edes vaikka jotkut femakot antaisivat säälirahoja hänelle?

Oma suositukseni on kaiken maailman yhteiskunnan tukiaisia vaativille taiteilijoille, että menisivät oikeisiin töihin ja jatkaisivat taiteilua korkeintaan harrastuksena, jos taiteelliset kyvyt eivät riitä elättämään itseä. Se olisi moraalisesti oikea tapa toimia.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/1484378/johanna-tukiainen-hollywood-nayttelija-pyysi-treffeille

Jorma kirjoitti...

Kuukautiskierron vaihe saattaa näkyä naisen kävelytyylissä

"Naisen kuukautiskierron tiedetään vaikuttavan laajalti hänen käytökseensä, jopa persoonallisuuteensa ja parinvalintaan."

Niin tiedetään, mutta naistutkimuksessa (sukupuolentutkimuksessa) nämä tosiasiat jätetään huomiotta, millä on katastrofaaliset seuraukset.

Jorma kirjoitti...

Näissä asioissa ehdokkaiden näkemykset eroavat

"Arvokysymyksissä HS kysyi muun muassa sitä, mikä on miesten suurin tasa-arvo-ongelma. Niinistön mielestä ongelma liittyy erokiistoihin, Haavisto taas on huolissaan tyttöjä helpommin syrjäytyvistä pojista."

Hyviä vastauksia. Ikvävä vain, ettei kumpaakaan ongelmaa huomioida tasa-arvopolitiikassa.

Jorma kirjoitti...

”Vi tar ställning för barnet”

Homo kirjoitti...

Nyt Tiina blogissaan vaatii, että Henryn pitää vastata hänelle hänen oman bloginsa kommenttiosastossa. Älä vastaa, koska ei ole mitään syytä tanssia hänen pillinsä mukaan, vaikka ilmeisesti hän on tottunutkin vaatimaan muilta tuollaista.

Pikemminkin kannattaa oikein uhallakin olla noudattamatta hänen vaatimustaan ja hoitaa kaikki vastailu tässä blogissa - tai muualla, mutta ei hänen blogissaan. Antaa hänen tukehtua raivoonsa siitä, että joku kehtaakin olla noudattamatta hänen nimenomaista vaatimustaan vastata hänen bloginsa kommenttiosastolla, eikä jossain muualla. Lisäksi hänellä saattaa olla joku kavala taka-ajatus siinä, että miksi hän on alunperinkin esittänyt tuollaisen vaatimuksen...

IDA kirjoitti...

Jotenkin kummallista tämä kaikki.

"Mainittakoon, että Hommaforumilla edetään täysin laasaslaisissa tunnelmissa. Jotenkin valkoisen miehen tekemissä rikoksissa syyllinen on aina rakenteissa. Kaikki muut hakkaavat ja raiskaavat ihan silkkaa pahuuttaan."

:D

Luulen vähän, että kansakuntamme nerot lähettelevät vihaista roskapostia toisilleen ja siksi niiden sähköpostit ovat, jos ovat, tukossa.

Homo kirjoitti...

Antaa vihassaan marinoidun Tiinan nyt kiehua kaikessa rauhassa omassa raivossaan.

Homo kirjoitti...

Rikolliset sieppasivat miehen ja pahoinpitelivät häntä raa'asti saadakseen pankkikortin tunnusluvun. Kovimman tuomion sai nainen.

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Yleinen kansalaispalvelus tasa-arvon jarruna

Pitkästä aikaa blogailua.

Homo kirjoitti...

Kadulla jaettiin Vihreä Lanka -lehteä (tämän vuoden toinen numero) Pekka Haaviston markkinoimiseksi, vaikka pahoin pelkään pikemminkin lehden syövän Haaviston kannatusta muistuttamalla Haaviston kuuluvan sekopäiden ja feministien puolueeseen.

Esimerkiksi sivulta 18 alkava Mikä tyttöjä vaivaa? -juttu:

Suomalaistytöt menestyvät koulussa - sekä lyövät ja juovat
...
Vaikka tilastot kertovat tyttöjen menestyvän poikia paremmin ja vaikka Suomi brändää itseään tasa-arvon mallimaana, tyttönä ei taida olla kovin hauskaa.
Tyttöjen pahoinvointi ulottuu jo lehtiotsikoihin asti. 13-vuotiaat tytöt hakkasivat ikätoverinsa Toijalassa. Teinityttöjen huostaanotot ovat yli kaksinkertaistuneet. Tyttöjä uhkaillaan netissä yhä useammin. Joka toinen tyttö käyttää väkivaltaa.

Tyttöjen talo sijaitsee 1800-luvun lopulla rakennetussa judendtalossa.
...
2000-luvun alussa Tyttöjen talon perustaminen herätti keskustelua. Kaikki eivät hyväksyneet sitä, että talo oli tarkoitettu pelkästään tytöille. "Siinä vaiheessa tasa-arvokeskustella oli päästy kuitenkin jo siihen vaiheeseen, että voitiin siirtyä täydellisestä sukupuolineutraaliuudn vaatimuksesta tunnustamaan sukupuolten erityispiirteet", kertoo Tyttöjen talon johtaja Mari Uusitalo-Herttua.
...
Tytöt vahingoittavat perheenjäseniään kolme kertaa todennäköisemmin kuin pojat ja etenkin nuoret naiset käyttäytyvät vakivaltaisesti puolisooan kohtaaan vähintää yhtä usein kuin miehet, selviää Non Fighting Generation -järjestön tutkimuksista.
...
Sieltä täätlä kuuluu ihastuneita huokauksia, kun ohjaaja esittelee heille Tyttöjen talon ylpeyden, kynsilakkakaapin, josta löytyy jättiarsenaali kynsilakkoja punaisesta mustaan.
...

Homo kirjoitti...

Tänään TV1:ltä klo 22:00:

Inhimillinen tekijä

Kun äiti parantaa maailmaa, lääkitsee itseään alkoholilla ja ryhtyy feministiksi, niin missä on tyttären tila ja paikka? Anne Flinkkilän vieraina äiti, toimittaja Päivi Istala ja tytär Anna Martikainen.

Anonyymi kirjoitti...

Varmin tapa jäädä yksinäiseksi ja ennen pitkää tarttua pulloon ja oksentaa tälläistä paskaa on noudettaa isä "aurinkoisen" eli laasasen esimerkkiä. Miehet hyvät, vaatikaa aina enemmän kuin rahkeet riittävät, niin naisten kuin työpaikkojen suhteen. Tasa-arvo voi hyvin teidän jälkeenne.

Anonyymi kirjoitti...

Katson juuri YLE Teemalta ohjelmaa "Rock-Suomi - Takapirut".

Tätä kautta on hyvin helppo ymmärtää, miksi rock-maailma oli ennen niin miehinen. Se oli pioneerihenkistä, rankkaa ja kokonaisvaltaista antautumista vaativaa. Se oli elämäntapa eri tavalla kuin nykyään. Vanha tekijä toteaa, kuinka monet kuolivat viinaan tai huumeisiin tai tulivat hulluiksi. Kaikki aika vietettiin alan ihmisten kesken 24/7.

Nykyään, ja jo pidemmän aikaa sitten, tilalle on tullut se, mistä ohjelmassa käytetään nimitystä "ammattimaisuus". Rock bisneksessä ollaan kuin töissä, ja "työpäivän" jälkeen mennään kotiin ja mahdollisesti ihan muihin ympyröihin.

Tällainen kevytversio on naisille sopivampi.

Anonyymi kirjoitti...

Mitäköhän eroa on tällä tiinalla ja johanna tukiaisella?

Aivot näyttävät ainakin toimivan ihan samalla logiikalla...

Homo kirjoitti...

Anneli Aueria ja tämän ex-miesystävä ovat saamassa kovat syytteet seksuaalirikoksista

...
Poliisi epäilee Aueria kolmesta törkeästä pahoinpitelystä, törkeästä raiskauksesta, avunannosta törkeään raiskaukseen ja neljästä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Lisäksi tällä viikolla selvisi, että Aueria epäillään myös eläinsuojelurikoksesta.

Tutkinnanjohtaja Erik Salonsaaren mukaan epäilty eläinsuojelurikos on tapahtunut Turussa suurinpiirtein samana ajanjaksona, jolloin epäillyt seksuaalirikokset ovat tapahtuneet.
...

Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...

Johanna Tukiainen suuteli sammakkoa toiveikkaana – katso kuva

Homo kirjoitti...

Circumcised men are contrary to tradition

Anonyymi kirjoitti...

http://takkirauta.blogspot.com/2012/01/minne-menet-ay-liike.html

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2012/01/28/aiti-lahti-uhkapelaamaan-yksin-jatetty-yksivuotias-soitti-hatanumeroon/

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Seportaasi:

Tasa-arvoa tarhassa

Sekä tytöt että pojat hyötyvät siitä, että lapsen persoonallisuus saa kehittyä yksilöllisesti ilman opittuja käyttäytymismalleja, ilmenee Folkhälsanin päiväkodin tasa-arvoprojektista.

Lauantaina

http://www.telkku.com/program/show/2012012812456

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2012/01/27/seksi-ja-rasismi-yhdistettiin-mainoksesta-valtava-kohu/

Anonyymi kirjoitti...

http://www.suomenmaa.fi/politiikka/kansanedustajat_lapsella_oikeus_erossa_isään_ja_äitiin_5658606.html

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2012/01/28/mickey-rourke-nautti-naiskauneudesta-ilman-johanna-tukiaista/

Anonyymi kirjoitti...

Näin naapurissa.
"Onneksi" emme vielä suomessa ole näin syvällä.

Koko rähmiksen blogi on hyvin surullista luettavaa loputtomasti.
feministinen ruotsi uppoaa ja suomi seuraa samoilla jalanjäljillä perässä.

http://rahmispossu.net/2011/12/30/sivilisaatiomme-lepaa-hyvin-hauraalla-perustalla/

Anonyymi kirjoitti...

http://www.tohtori.fi/?page=1616302&id=2860199

Henry Laasanen kirjoitti...

Laasanen ja nimettömyys osa 3.

Henry Laasanen kirjoitti...

Laasanen ja nimettömyys jne.. osa 2.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2012/01/28/mies-ja-vaimo-menehtyivat-lahes-samaan-aikaan/

Vortac kirjoitti...

En oikein ymmärrä mitä tarkoitat "anonyymien hörhöjen toiminnan sallimisella"? Ei minulla ole valtaa sallia tai kieltää mitään.

Minä ikävä kyllä käsitän, mistä on kyse. En tosin käsitä tuollaista ajatusmaailmaa, mutta olen törmännyt siihen riittävän usein tietääkseni siitä enemmän kuin haluan.

Kysehän on vanhasta kunnon "Isi, toi poika sano mua huoraksi, vedä sitä turpaan"-ilmiöstä, jolla naiset ovat kautta aikojen saaneet voimakkaat miehet (=naisten auktoriteetit, joita naiset rakastavat ja palvovat) kiusaamaan, hakkaamaan ja joskus jopa tappamaan viattomia heikompia miehiä, koska nämä ovat erehdyksessä kertoneet naiselle jonkin totuuden, tai kenties sanoneet sanan, josta nainen ei tykännyt. Tai jopa kehdanneet pukeutua mauttomasti tahi muutoin silkalla olemassaolollaan törkeästi loukanneet jalon ja herkän pikkunaisen pientä ja alati suojeltavaa uhrisielua.

Siitä tässä on kyse, ja siitä tällaisissa sensurointivaatimuksissa (täällä on ennenkin esim. vaadittu Henryä antamaan joidenkin postaajien IP:t poliisille, mikä on tietenkin täysin päätöntä monestakin syystä) on aina kyse.

Pikkutyttö ei pärjää itse, niin hän manaa vahvempia voimia, auktoriteetteja ja tahoja esiin, ja sitten valheillaan koettaa saada nämä tahot runnomaan viattomat miehet maan vakoon, jotta oppivat "kunnioittamaan naista" ja hänen ikuista uhristatustaan. Ja sitten nauraa räkäisesti päälle viinilasi kourassa jonkun manipuloimansa miehen rakentaman takkatulen ääressä hänen kalliissa kartanossaan siivellä elellen.

Eivät naiset halua oikeutta tai tasa-arvoa - se tietäisi totaalista muutosta naisten laveaan ja ylelliseen elämäntyyliin, jossa miehet aina suojelevat ja auttavat naisia kaikissa tilanteissa joissa suinkin voivat, ja joissa nainen voi aina manata jostain örmyn hakkaamaan itsepäiset rillipäät, kun sille päälle sattuu. Naiset tietenkin yrittävät tätä joka paikassa ja kaikin tavoin, ja raivostuvat, kun se ei netissä näytäkään toimivan samoin, kuin livenä (paitsi reaaliaikaisemmissa keskustelujärjestelmissä, kuten IRCissä (jossa naiset saavat AINA OPit ja kosolti kaikenlaista huomiota miehiltä) ja naiiveilla admineilla varustetuilla foorumeilla.

Naisilla ei ole mitään käsitystä ihmisoikeuksista, siitä, että miehilläkin on ihmisoikeudet, tai reiluudesta, oikeudesta tai oikeudenmukaisuudesta. Naiset tietävät vielä vähemmän laista, tai lain ja legaalisen järjestelmän järkyttävän suuresta erosta, tai mistään muustakaan sellaisesta, josta valveutuneen yksilön olisi tällaisessa maailmassa edullista ja järkevää tietää.

Nainen tietää vain sen, että kun hän polkee jalkaa tarpeeksi kiivaasti ja tiristää tarpeeksi kyyneliä, hän saa aina jonkun miehen/ryhmän/auktoriteetin tuhoamaan häntä ärsyttävät tahot, etenkin jos nämä tahot ovat miespuolisia.

Tästä syystä naiset rakastavat fasismia ja autoritäärisyyttä, auktoriteetteja (lääkärit ja poliisit noin esimerkiksi - mikään ei liene kiihota naista yhtä paljon kuin valkoinen takki ja tietäväinen puhetyyli), vallanpitäjiä ja - niin - myös Patriarkaattia (jota ei tosin ole enää juuri olemassakaan, jos sitä on koskaan kunnolla ollutkaan).

Naiset taistelevat ilmeisestikin sitä vastaan, mitä eniten rakastavat. Naiset fantasioivat raiskauksesta samaan aikaan, kun väittävät sen olevan vakavaa pahoinpitelyä ja tappamista pahempi rikos. Naiset ihannoivat dominoivia miehiä ja patriarkaattia samalla kun väittävät patriarkaatin orjuuttavan naisia ja haluavansa tuhota patriarkaatin.

Se, tehdäänkö tätä kaikkea feminismin nimissä vai ei, on oikeastaan yhdentekevää - nainen on nainen, vaikka lesboudessa ja feminismissä paistaisi.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Jäljelle jää siis feministin tyypillinen puolustuskeino: uhriutuminen. Siihen sitten yhdistetään toinen tyypillinen keino, eli projisointi. Itse lähetetään törkypostia ja levitetään valheita, mutta kun siitä jäädään kiinni syytetäänkin aivan viattomia ihmisiä samasta.

Näin on.

Naisilla ei yleensäkään ole oikein koskaan ollut minkään sortin oikeita argumentteja mistään asiasta, josta he ovat koettaneet 'keskustella', eikä selvästi myöskään halua oikeaan dialogiin, keskusteluun, jossa puitaisiin asia juuria myöten ja voitaisiin päästä kaikkia tyydyttävään loppupäätelmään tai jopa totuuteen saakka, ja sitten kenelläkään ei olisi enää nokan kolkuttamista.

Naiset sen sijaan eivät niinkään 'keskustele', kuin koettavat 'manipuloida'.

He voivat alkuvaiheessa ilmentää hyvinkin aidonnäköistä halua dialogiin, mutta hiemankin pidemmälle mentäessä totuus paljastuu. Naiset haluavat mieluummin taistella ja hallita kuin keskustella ja kommunikoida.

Tämä on nähtävissä lähes mistä tahansa ns. 'debaatista', jossa mies koettaa puhua naiselle järkeä, ja nainen alentuu viesti viestiltä yhä kaoottisempaan järjettömyyteen käyttäen yhä alhaisempia taktiikoita ja yhä karkeampaa kieltä, kunnes lopulta kaikki tyrehtyy pelkkään solvausvyyhteen.

Naisten 'keskustelu' on ennemminkin

- shit-testailua
- valtataistelua
- ad hominemeja
- 'keskustelun' viemistä täysin merkityksettömille sivupoluille rönsyämään loputtomasti triviaalia sontaa
- emootioihin vetoavaa tunteilua
- epäloogisia 'johtopäätöksiä' (esim. "sä oot tota mieltä vain siksi ku et saa pesää")
- yritystä sensuroida kirjoittaja
- yritystä mustamaalata kirjoittaja
- yritystä saattaa kirjoittaja naurunalaiseksi
- valheellista kehumista
- jatkuvaa sarkasmia ja 'sarkasmia'
- suurten linjojen ja totuuden sijasta oman pienen navan ympärillä tapahtuvien asioiden nostamista keskusteluun jonkin sortin todisteina (vaikka tilastollinen merkitys on nolla)
- mainitsinko jo solvaukset, loukkaamisen ja yritykset saada kaikki muutkin solvaamaan ja loukkaamaan kirjoittajaa?
- valehtelua
- pientä myönnytystä, jotta saadaan kirjoittajan haavoittuvaisuus hyväksikäytettyä
- takertumista merkityksettömiin pikkuseikkoihin
- sanojen vääntelyä, kääntelyä, vääristämistä ja liioittelua (esim. "mutta sähän sanoit, että kaikki naiset ovat huoria ja murhaajia")
- olkiukkojen kanssa taistelua (esim. "Laasasen mielestä naisilla ei ole mitään arvoa miehiin verrattuna")
- auktoriteetteihin vetoamista (esim. "Mutta Sheila Jeffreys sanoi, että patriarkaatti sortaa naisia, joten olet väärässä")
- Jne. jne.

Lähde keskusteluun naisen kanssa, niin ennustan, että joudut rämpimään läpi ison osan tämän listan asioista (ja todennäköisesti vielä paljon muutakin vastaavaa), ilman että pääset koskaan kunnolliseen dialogiin ja aitoon keskusteluun itse aiheesta.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Ei kai tuo Tiina yritä saada itselleen markkinointi- tai tukiaismielessä näkyvyyttä Laasasen blogin kautta?

No kyrpiihän se kieroa ja isoegoista ahnetta yksilöä, kun Henryllä on lukijoita ja näkyvyyttä enemmän, kuin jaksaa kantaa, ja naiserityisyydestään huolimatta, kaiken tämän ns. 'yhteiskunnan' moisille narsisteille auliisti tarjoaman tuen ja kannustuksen jälkeenkään ei pystytä omilla ansioillaan läheskään samaan. Pakkohan sille on jotain tehdä, herranen aika. Otaksuisin siis moisen yksilön tällä tavalla asian kokevan. Ja naisen KOKEMUShan on TOTUUS, vai miten se meni..?

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Niin tiedetään, mutta naistutkimuksessa (sukupuolentutkimuksessa) nämä tosiasiat jätetään huomiotta, millä on katastrofaaliset seuraukset.

Eikä vain siellä. Millainen olisi maailma, jos tuo tosiseikka otettaisiin JOKA ASIASSA huomioon, jossa se suinkin voi vaikuttaa? Esimerkiksi nyt vaikkapa automobiilin käyttöä opeteltaessa..

En edes osaa kuvitella, miten erilaisessa maailmassa eläisimme. Jos kuukautiset todella vaikuttavat noin paljon, naisethan ovat käytännössä ennalta-arvaamattomia petoja, joilta voi odottaa mitä hyvänsä.

Tämä on hankala kaksiteräinen miekka; jos naiset ovat syyntakeettomia, heillä ei voi myöskään olla minkään sortin valtaa. Vallan mukana tulee (tai pitäisi tulla) aina vastuu. PMS-raivotar ei ole vastuullinen yksilö, joten hänelle ei voi antaa valtaakaan. Toisaalta, näemmehän hyvin, millaiseksi maailma muuntuu, kun naisilta poistetaan kaikki vallankäytön esteet ja annetaan heille vielä ylimääräistäkin valtaa jo muutenkin epäreilun synnynnäisen valtaedun lisäksi. Tällaiseksi, kuin maailma nyt on.

Tilanne on vähän liiaksi sellainen, että miehillä ei ole mitään valtaa, mutta heillä on kaikki vastuu - samalla kun naiset nauttivat suuresta määrästä valtaa sekä ansaitsemattomia etuoikeuksia, ilman minkään sortin vastuuta (edes omista tunteistaan - eihän nainen sille mitään voinut, hänellä oli kuukautiset!) yhtään mistään. Tilanne on kestämätön ja sietämätön tasa-arvoa kannattavien ihmisten näkökulmasta.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Nyt Tiina blogissaan vaatii, että Henryn pitää vastata hänelle hänen oman bloginsa kommenttiosastossa. Älä vastaa, koska ei ole mitään syytä tanssia hänen pillinsä mukaan, vaikka ilmeisesti hän on tottunutkin vaatimaan muilta tuollaista.

Tarkoitat varmaan, että ilmeisesti hän on tottunut siihen, että muut mukautuvat mukisematta hänen misandristisiin vaatimuksiinsa.. (mutta kukapa nainen ei olisi)

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Siis ihan sivuhuomiona.. MIKÄ tuo sukunimi on?

Anneli Aueria ja tämän ex-miesystävä ovat saamassa kovat syytteet seksuaalirikoksista

...
Poliisi epäilee Aueria kolmesta törkeästä pahoinpitelystä
..

Siis molemmat lauseet eivät voi yhtaikaa pitää paikkaansa.

Sana "Auer" kyllä taipuu "Aueria", mutta jos sukunimi on "Auer", ylempi otsikkopätkä on virheellinen.

Jos sukunimi taas on "Aueria", silloin taas tuo jälkimmäinen lausahdus on täysin pielessä (pitäisi olla "Aueriaa" siinä tapauksessa).

Artikkelia lukematta siis - kumpi tuo nimi oikein on (jos kumpikaan)? Ja kumpi lausahduksista on virheellinen?

- Vortac