maanantaina, helmikuuta 06, 2012

Avioeron syyt

Miksi naiset laittavat vireille suurimman osan avioeroista?

Puolueettomat juntit Suomessa ja Yhdysvalloissa — Henry Laasanen

Sukupuolisyrjintä poistuu vakuutusmaksuista - Liikenne - Turun Sanomat

For women in business, the squeaky wheel doesn’t get the grease - The Washington Post  ja Nainen, välttämättä ei kannata pyytää palkankorotusta -   Talouselämä

39 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2012/02/06/nettideittailun-suosio-rajahti/

Anonyymi kirjoitti...

Ns "sukupuolisyrjintä" vakuutusmaksuissa on tarkoittanut sitä, että miesten vapaaehtoinen riskieläkevakuutus on ollut naisia halvempi sen vuoksi, että miehet elävät 4-5 vuotta naisia lyhyemmän ajan.

Nyt kun maksu on kaikille sama, se tarkoittaa käytännössä sitä, että naisten parin-kolmen viimeisen eläkevuoden suoritukset maksetaan niiden miesten rahoista, jotka ovat jo kuolleet.

Sama käytäntö on jo nyt työeläkemaksuissa. Miehillä ja naisilla on täsmälleen sama työeläkemaksuprosentti, vaikka naiset nauttivat työ- ja perhe-eläkettä miehiä enemmän. Näyttää jopa siltä, että miehen itse joka tilistä maksama TEL-maksu (4,7 %) päätyy kokonaan naisille. Miesten työeläkkeet voidaan maksaa pelkästään työnantajien osuudesta.

Eläketurvakeskus vaikenee asiasta, niinkuin muutkin asian tietävät tahot. Sukupuolikohtaisia tilastoja on mahdoton saada mistään.

Pauli Sumanen

Anonyymi kirjoitti...

Tässä ratkaisu ero ongelmiin. Kaikki voivat hyvillä mielin kuksia nykyisten ja exien kanssa. Pysyy kuntokin hyvänä ja kaikilla on kivaa. Mustasukkaisuus haihtuu kun kenenkään ei tarvi enää myydä ja ostaa sexiä eikä naisten enää tarvi vahtia ja märehtiä kuka kuksii kenenkin kanssa kun kaikki kuksivat kaikkien kanssa tietenkin suuntautumisensa mukaan...

http://www.mtv3.fi/helmi/seksi/artikkeli.shtml/2012/02/1490091/tutkimus-seksi-ex-kumppanin-kanssa-voi-olla-hyvasta

Anonyymi kirjoitti...

Naisellisen ajattelun aatelia

http://www.vauva.fi/keskustelut/alue/2/viestiketju/1557493/paastakseni_eroon_miehen_lapsesta

http://www.vauva.fi/keskustelut/alue/2/viestiketju/1179498/voi_vittu_mies_lopetti_panemisen_kuulema_jalkoja_a

Homo kirjoitti...

11-vuotiaan pojan äiti sokeeraa: "Vedämme aina kännit yhdessä"

...
Pojalla oli kädessään vodkapullo, josta hän tappeli humalassa olevan äitinsä kanssa. Äiti halusi pullon itselleen, mutta poika ei halunnut luovuttaa sitä vaan jatkoi pullosta juomista. Äiti marssi ruokakauppaan ja palasi oluttölkki mukaan. Äiti koetti saada pojan vaihtamaan vodkapullon kaljatölkkiin, mutta poika hermostui ja suihkutti olutta äitinsä kasvoihin.

Tässä vaiheessa tilannetta seurannut nainen huolestui ja soitti poliisit paikalle.
...

Homo kirjoitti...

Äiti yllytti kolmevuotiasta tupakoimaan ja juomaan olutta

Anonyymi kirjoitti...

Lopullinen totuus
Vakavasti otettava yhteiskuntatiede on mahdottomuus

http://www.aviisi.fi/artikkeli/?num=02/2010&id=015eb9b

Militantti feminismi ampuu itseään ja naistutkimusta jalkaan

http://keisarinna.blogspot.com/

Anonyymi kirjoitti...

http://takkirauta.blogspot.com/2012/02/yhteisjuomingit.html

Anonyymi kirjoitti...

Henry voisit ruveta miljonääriksi luomalla deittipalvelun, jonka tarkoitus on parittaa insinöörihissukoita ja alfakoiraharhassa eläviä naisia. Jos nimittäin olen tulkinnut oikein, mielestäsi on olemassa markkinaepätasapaino tai useampiakin, jotka johtuvat lähinnä informaation puutteesta. Tasapainoon pitäisi päästä, kun lisää informaatiota markkinoille esimerkiksi deittipalveun avulla.

Tosin voi olla, että olen ymmärtänyt väärin tai että teoriasi ei toimi. Olen kuitenkin aika varma, että olet törmännyt joihinkin huonosti tunnettuihin lainalaisuuksiin, jotka siten ovat muutettavissa rahaksi.

Anonyymi kirjoitti...

http://ylex.yle.fi/uutiset/popjuorut/tyttokaksoset-kittasivat-aasin-spermaa-saivat-saalista-pornotarjouksen

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/helmi/muoti/artikkeli.shtml/2012/02/1490593/burleskitahti-naiset-pitakaa-epavarmuutenne-omana-tietonanne

Homo kirjoitti...

Ministeriön tasa-arvoyksikkö ihmetyttää: Vain naisia töissä

Anonyymi kirjoitti...

http://owningyourshit.blogspot.com/2011/10/gender-bendingno-girlie-men-allowed.html

Anonyymi kirjoitti...

Käteinen ja Wallin ajavat puolustusvoimat alas. Tuloksena monet miehet menettävät työpaikkansa. Valheellisen kaksikielisyyden takia Dragsvik säilytettiin. Pois, pois, pakkoruotsi.

Anonyymi kirjoitti...

Mitenkään en puolustele tätä kännäävää äitiä, mutta tämä vielä: riippuvuus ja ihmissuhteet, vaikka ne avioerot sitten. Ymmärtääkö esim. rankemmin juopotteleva mies, että muun perheen olisi hyvä olla mahdollisimman kaukana tästä ja pysyvästi? Vai tapahtuuko tälläinen onneton tulitapaturma tai puukkohippaset, kuten tässä näin taannoin. Onko se helpompaa vaimonkin pistää hanskat tiskiin ja koko köörin juoda sitten teinejä myöten oikein urakalla, vai toimia niin kuin kuuluu ja järkevää on: eli avioero tai ainakin asumisero. Näitä tuttavia tälläisistä kodeista kuitenkin ihan itseltäni löytyy ja aiemmmin se oli aina isä, joka sille teiniraggarille ne viinat osti ja jopa yhdessä ne joivat. Jos äidillä on alkoholiongelma, se pitää hoitaa ja lapsi ottaa huostaan heti ja miltei parempi, jos näin tehdään mahdollisimman varhain, vaikka vain toisella vanhemmista olisi ongelmia päihteiden kanssa, nämä asiat leviävät ja jossain määrin myös periytyvätkin ja rajanveto kodissa, jossa yhdellä on kuitenkin oikeus juoda ei toimi, vaan ennen pitkää myös ne muut, joilla on taipumusta tulevat apinoimaan tätä yhtä ja rajoilla on taipumusta venyä. Nollatoleranssi kaikkiin perheisiin ja kaikille!

Anonyymi kirjoitti...

Naapurissa asuu akka, joka joi yhdessä alaikäisten tyttäriensä kanssa. Elää parisuhteessa jossa menee ok. Edelleen yhdessä. Poliisit tulivat lopettamaan tuon äidin ja tyttärien juomatouhut. Ei siinä ollut äidinmielestä mitään väärää. Eikä äijäkään näkynyt asia sen kummemmin haittaavan. Koulussa ilmeisesti huomasivat touhun.

Valitettavasti syy pahoinvointiin ei ole läheskään aina miehessä, vaikka sitä aina tietty ryhmä automaattisesti toitottaa...

Homo kirjoitti...

Oikeus määräsi miehen viemään vaimonsa treffeille

Pariskunnan riita alkoi siitä, kun mies ei toivottanut vaimolleen hyvää syntymäpäivää.
...

Have other undercover policemen fathered secret children with activists?

Two police spies had children with activists they were spying on and then disappeared from their lives. Are there others?
...

Jorma kirjoitti...

HAAVISTOA AHTERIIN JA NIINISTÖKIN TULEE RASKAAKSI?

"Vihakirjoituksen varsinainen kohde oli Sauli Niinistö, jonka Atlas nimesi toiseksi Suomen epätoivotuimmaksi apinaksi. Se toinen on Henry Laasanen. Ei kai näille herroille olisi voinut tämän parempaa suositusta antaa. Nyt siis kaikki täysijärkiset Niinistöä äänestämään! Kuuden vuoden kuluttua tehdään sitten Laasasesta presidentti."

Jorma kirjoitti...

"Ministeriön tasa-arvoyksikkö ihmetyttää: Vain naisia töissä"

On tämä ihmeellistä touhua. Kehtaavatkin hyväkkäät moittia miehiä miesedustuksen puutteelliisuudesta, kun jokainen tietää, että todellinen syy on rekrytoijissa ja heidän vaatimuksissaan. Ei todellinen tasa-arvotyö mitään rakettitiedettä ole, kyllä siihen pystyviä miehiä lyöytyisi työttömyyskortistostakin iso jono, jos vain oikeasti haluttaisiin etsiä.

Jorma kirjoitti...

"Käteinen ja Wallin ajavat puolustusvoimat alas. Tuloksena monet miehet menettävät työpaikkansa."

Nimenomaan. Missäs nyt ovat tasa-arvoselvitykset ja kohina tasa-arvosta, kun leikkaukset, jälleen kerran, kohdistuvat juuri miehiin? Kun jokin aika sitten kärsimään joutuivat puolustushalinnon ravintohuollon naiset (varmaan muutama mieskin), ei hälyllä ollut rajoja. Nyt ollaan ihan hiljaa.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.studio55.fi/lahipiirivoimavarana/artikkeli.shtml/1162008/nain-saat-onnellisena-elaman-loppuun-saakka--suhteen

Anonyymi kirjoitti...

http://www.studio55.fi/lahipiirivoimavarana/artikkeli.shtml/1490539/tunnetko-vetoa-vieraaseen-nain-valtat-pettamisen

Homo kirjoitti...

Koko kansan Johanna, osa 10

Anonyymi kirjoitti...

http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2012/02/strauss-kahnin_seksiskandaali_tuo_hatanapit_siivoojille_3244078.html

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/viihde/2012020815181224_vi.shtml

Homo kirjoitti...

Etsitkö asuntoa? Muuta Tukiaisten kanssa asumaan!

Homo kirjoitti...

TS: Tupakointi tuli kalliiksi - naiselle yli 350 000 euron korvauslasku

Turkulaisnaisen holtiton tupakointi sytytti ainakin kaksi tulipaloa, kertoo Turun Sanomat.
...
Naista epäiltiin myös kolmannen tulipalon aiheuttajaksi. Oikeuden mielestä syyllisyyttä ei voitu kuitenkaan tässä tapauksessa näyttää toteen, sillä asunnossa oli tapahtumahetkellä toinenkin henkilö.

Sytyttäjältä vaadittiin alunperin yhteensä yli 1,7 miljoonan euron korvauksia. Summa pieneni kuitenkin huomattaavasti muun muassa naisen varattomuuden takia.
...

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/helmi/seksi/artikkeli.shtml/2012/02/1491476/naisten-mielipide-aikuisviihteesta-mautonta-teknista-suorittamista

Panu Horsmalahti kirjoitti...

P.Z. Liars

Homo kirjoitti...

Tuon naisten mielipiteen aikuisviihteestä mauttomana ja teennäisenä mekaanisena suorittamisena voisi kyllä sanoa pitkälti myös naisten suosimista saippuaoopperoista ja romanttisista hömppäkirjoista. Enemmän kyse on siitä, että naisia kiinnostaa miehiä vähemmän seksi, mutta kylläkin se, että joku valkoinen ritari pelastaa neidon ja antaa ne perinteiset romanttiset lahjat. Mies taas on enemmän kiinnostunut ruiskaisemaan spermat lahjoiksi, mutta narttu tahtoo koruja, kukkia ja lapsiorjatyövoimalla tuotettua suklaata kliseisessä kynttiläliekin lepattaessa.

Homo kirjoitti...

Poikien Talo

Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...

Naisia kaltereiden takana

Vortac kirjoitti...

Tässä vaiheessa tilannetta seurannut nainen huolestui ja soitti poliisit paikalle.

Naisten huolestumiskynnys ei siis ylity, ennenkuin miespuolinen lapsi loukkaa naispuolisen aikuisen koskemattomuutta. Vodkan juottaminen 11-vuotiaalle lapselle - nääh, sehän on ihan turvallista ja kivaa, ei sellasesta vielä tarvi huolestua.

Vain kun NAISIIN kohdistuu jotain miespuolisten taholta, tarvitsee huolestua.

Hyvin on femakka-apinoiden 'koulutus' mennyt perille.

Kiesus.

- Vortac

Vortac kirjoitti...


Pariskunnan riita alkoi siitä, kun mies ei toivottanut vaimolleen hyvää syntymäpäivää
.

On siinäkin lausahdus.

Miten mikään voi alkaa tekemättömyydestä? Tuo on kuin sanoisi, että sota alkoi siitä, kun rauha puhkesi ympäristöön.

Älytöntä.

Oikeastihan koko juttu alkoi siitä, kun VAIMO SUUTTUI siitä, että mies ei tehnyt, niinkuin nainen olisi halunnut miehen tekevän. Mies ei ollut siis täydellinen, tahdoton robotti, joten nainen suuttui. Mutta jotenkinhan tämä pitää saada miehen viaksi, joten .. ööh.. noh, se alkoi siitä, kun mies vain oli olemassa. Miehellähän ei ole oikeutta vain olla olemassa, vaan hänen täytyy jatkuvasti palvella ja passata naista kaikin tavoin joka sekunti.

Jos se ei olisi ollut "syntymäpäivän toivottamatta jättäminen" (mikä on totaalisen mielipuolinen suuttumisen syy joka tapauksessa), se olisi ollut mikä tahansa muu vastaava älytön pikkuseikka. Nainen on raivohullu, ja "OIKEUS" (ei voisi kyllä enää newspeakki pahemmaksi mennä) määräilee miestä, ja kertoo, että mies aloitti riidan pelkästään olemalla olemassa! Kuinka aggressiivista ja hirveää, ettäs KEHTAAKIN!

Näkeekö joku muukin tämän koko jutun älyttömyyden? Homon linkit ovat kyllä informatiivisia, mutta erittäin masentavia.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Tuon naisten mielipiteen aikuisviihteestä mauttomana ja teennäisenä mekaanisena suorittamisena voisi kyllä sanoa pitkälti myös naisten suosimista saippuaoopperoista ja romanttisista hömppäkirjoista. Enemmän kyse on siitä, että naisia kiinnostaa miehiä vähemmän seksi, mutta kylläkin se, että joku valkoinen ritari pelastaa neidon ja antaa ne perinteiset romanttiset lahjat. Mies taas on enemmän kiinnostunut ruiskaisemaan spermat lahjoiksi, mutta narttu tahtoo koruja, kukkia ja lapsiorjatyövoimalla tuotettua suklaata kliseisessä kynttiläliekin lepattaessa.

Sepäs oli hyvin sanottu. Tuo lausahdus kyrpi minuakin, mutta luettuani vastauksesi asiaan, tunsin tyytyväisyyttä. Selitit asian paremmin, kuin olisin koskaan osannut. Kiitos.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Tuon naisten mielipiteen aikuisviihteestä mauttomana ja teennäisenä mekaanisena suorittamisena..

Noh, sen verran vielä halusin kyllä todeta tähän, että miksi kukaan välittäisi siitä, mitä naiset ajattelevat miehille suunnatusta aineistosta muutenkaan? Miksi jonkun kottaraisen valheellisilla, virheellisillä ja pienillä kana-aivoilla muodostetuilla manipulaatiotarkoituksessa rääkäistyillä kotkotuksilla ja 'mielipiteillä' olisi yhtään mitään merkitystä kenellekään?

Kotkottakoot mitä huvittaaa, niin kauan kuin heidän kotkotuksillaan ei ole mitään suoranaista vaikutusta mihinkään. Asia tosin muuttuu eriksi heti, kun joku asioista (esimerkiksi pornon tuotannosta/levityksestä/legaalisuudesta) päättävä taho alkaa tosissaan näitä kaakatuksia ja harpyijarääkynöitä kuuntelemaan.

Ja tilannehan on vähän ilkeän ikävästi se, että femakkakotkotuksilla on liikaakin vaikutusvaltaa 'valtakunnan asioihin'. Mutta mitä muutakaan voi odottaa lopun ajoilta, kuin että kaikki heittää hullunmyllyä ja häränpyllyä samanaikaisesti..?

Jos tämä ei ole mielipuolisin maailma, johon olen koskaan inkarnoitunut, enpä haluaisi edes yrittää kuvitella jotain pahempaa.

- Vortac

Jorma kirjoitti...

Henkilöstöstä ei irtoa pikasäästöjä kuntaliitoksilla

"Kuntien henkilöstöllä on viiden vuoden irtisanomissuoja, jos kuntaliitokset johtavat yt-neuvotteluihin. Pikaisia säästöjä kuntaliitoksista on siis turha odottaa."

Kunta-alan naisvaltaisten alojen työntekijät ovat siis hieman erilaisessa asemassa kuin puolutusvoimien miesvaltaisten alojen työntekijät. Voisi jopa puhua suojatyöpaikoista. Kunta-alalla löysää ja leikattaavaa olisi kuitenkin monin verroin enemmän.

Anonyymi kirjoitti...

Teepäs Jorma välillä sinäkin töitä ja hanki apua nettiriippuvuuteesi.