tiistaina, maaliskuuta 06, 2012

MRA 101

Avustusjupakka johti Norjan tasa-arvoministerin eroon | Ulkomaat | YLE Uutiset | yle.fi

The Republican party declares war on women | Diane Roberts | Comment is free | guardian.co.uk

Of Fathers, Men and Boys: Finally, an MRA 101!

Hayley Krischer: If Girls Rule The World, Where Do The Boys Fit In?

54 kommenttia:

Homo kirjoitti...

Komea mies vetoaa naisiin monesta syystä

Henry Laasanen kirjoitti...

Tuo artikkeli alkaa huvittavalla lauseella: "Miesten komeudella voi olla biologinen pohja."

Anonyymi kirjoitti...

Siitä puuttui huomio, että tajunnalla voi olla myös kollektiivinen pohja. Tai että kehon rakenne voi olla sidoksissa älyyn. -deeby

Anonyymi kirjoitti...

Yhdysvalloissa miehiä raiskataan enemmän kuin naisia: https://en.wikipedia.org/wiki/Rape_by_gender#cite_note-hrw.org-1

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/helmi/seksi/artikkeli.shtml/2012/03/1505990/vaite-seksiaddiktiota-ei-ole-olemassa

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2012/03/06/nainen-huijasi-raskautensa-vaginasta-putkahti-heroiinikasa/

Anonyymi kirjoitti...

Naisten arvosteleminen = SOTA NAISIA VASTAAN!

Homo kirjoitti...

Doctors of the Night: Will Med Students with Debt Consider Prostitution?

Homo kirjoitti...

Coed verus single-sex ed

Does separating boys and girls improve their education? Experts on both sides of the issue weigh in.
...

Anonyymi kirjoitti...

http://www.voice.fi/uutiset/suhteet/haluatko-onnistua-treffeilla-lue-11-askeleen-deittiopas/4/36043

Homo kirjoitti...

Sisko tuomittiin noituudesta ja veljensä kidutusmurhasta

Kristy, 15, died at the couple's tower block flat in Newham, east London, on Christmas Day 2010 after suffering days of horrific torture and abuse that prosecutors said amounted to a 'prolonged attack of unspeakable savagery and brutality'.

...
Kristy 'begged to die' after being attacked with an 'armoury' of weapons over a period of three days when he refused to admit sorcery and witchcraft, or bringing kindoki - voodoo - into Bikubi and Magalie's home.
...

Police warn children at risk over return of witch-finders

...
Murderer Eric Bikubi – who with his partner, Magelai Bamu, subjected her younger brother, Kristy, to four days of torment before drowning him – was obsessed with kindoki.
Kristy, 15, was attacked with a hammer, knife and pliers before being drowned in a bath after he begged to be allowed to die.
...
At one point, Bamu, 29, twisted her brother’s ears with a pair of pliers before ordering her 21-year-old sister, Kelly, to do the same. Kristy suffered 130 injuries and a metal screw, which he was forced to eat, was found in his bowel.
...

Homo kirjoitti...

Työttömän elämä jää muita lyhyemmäksi


...
Tutkimus osoittaa, että työttömyys on ylivertaisen suuri elinajan ennustetta lyhentävä itsenäinen tekijä. Sadastatuhannesta työttömästä naisesta kuoli seitsemän vuoden seuranta-aikana 341 ja työllisistä 142. Miehiä työttömyys kaatoi vielä enemmän, sadastatuhannesta työttömästä miehestä kuoli 1 110 ja työllisistä 305.
...

Homo kirjoitti...

Kuntoutussäätiö: PALKANSAAJA, YRITTÄJÄ, TYÖTÖN / Kuolleisuus Suomessa 2001 – 2007 (PDF)

Homo kirjoitti...

Stoppi pornoistumiselle. Varmastikin seksuaalikielteiset femakot ovat nyt tyytyväisiä - vai ovatko?:

Indonesian parlamentti aikoo kieltää minihameet

Homo kirjoitti...

Ilmeisesti vain Perussuomalaiset kannattaa tasa-arvoa ja poikienkin ruumiillisen koskemattomuuden turvaamista sukupuolielinten silpomiselta:

Poikien ympärileikkauksesta kirjallinen kysymys

Perussuomalaisten kansanedustaja Vesa-Matti Saarakkala on jätänyt hallitukselle kirjallisen kysymyksen poikien ympärileikkauksesta. Saarakkalan mukaan yksilön perusoikeuksien turvaamisen vuoksi olisi kestävää ulottaa ympärileikkausten kriminalisointi tyttölapsista myös poikalapsiin.
...

Vortac kirjoitti...

Henry, onko tolle 4096 merkin rajoitukselle mahdollista tehdä jotain?

Eihän moiselle rajoitukselle ole mitään perusteita nykyaikana, teksti vie tosi vähän tilaa. 4096 merkkiä on noin 4 kilotavua. C64:n disketille mahtui vuonna 1982 jo 170 kilotavua. Naurettavaa ihmisten tyhmentämistä tällaiset rajoitukset. Jos 100 ihmistä kirjoittaa 4096 merkin viestin (ei todennäköistä), vie se tilaa noin neljäsataayksi (401) kilotavua. PUOLET siitä, mitä Amigan disketille mahtui jo vuonna 1985.

Eli miksi HITOSSA tollanen rajoitus on olemassa? Sille ei ole MITÄÄN loogista perustetta nykyaikana, kun kovalevytilat hipovat jo petatavuja (ainakin eräällä alueella ranskassa), ja useilla ihmisillä on nykyisin yli teratavu kovalevytilaa.

Jos tuota rajoitusta ei saa poistettua, olisiko helppo laittaa joku laskuri edes, että näkee koko ajan, milloin rajoitus meinaa tulla umpeen? On vaikea laskea merkkejä samalla, kun koettaa kirjoittaa asiaa.

Joka tapauksessa, tässä replyni, jonka jouduin nyt taas kerran pilkkomaan osiin, koska sattuu taas olemaan sen verran paljon sanottavaa ja perusteltavaa.

Komea mies vetoaa naisiin monesta syystä.

Varmaan osasittekin jo ennalta odottaa, että minulla on tällaiseen väitteeseen paljonkin sanottavaa.

Ensinnäkään, komean miehen KOMEUS ei vetoa naisen SEKSIMODULIIN suoraan yhtään.

Artikkelia lukematta, voin kyllä kertoa "ne syyt", joista tuossa puhutaan, ja voin myös sanoa, että lause on erittäin harhaanjohtava, koska siitä voisi käsittää, että komeudella saisi römpsää, tai komeudella olisi muutenkin jotain tekemistä römpsän saamisen kanssa tai että se vaikuttaisi naisen seksimoduliin.

Komeus voi vaikuttaa naiseen monellakin tasolla, mutta seksimoduliin komeus ei iske. Jos nainen saa tietää komean miehen olevan saamaton, ujo, hyvään pyrkivä, raitis, kunnollinen ja peräkammarissa asuva vässykkänössö-neitsyt, joka ei osaa 'miesten hommia', eikä uskalla katsoa kauniita naisia silmiin, ja harrastaa linuxia ja WoWia, naisen seksimoduli kyllä laittaa itsensä visusti lukkoon ja piilottaa avaimen niin syvälle, ettei nainen itsekään sitä löydä.

Komeus EI ole sama asia miehelle, kuin hyvännäköisyys naiselle. Naisen ulkonäkö vaikuttaa SUORAAN miehen seksimoduliin - automaattisesti, ilman, että mies voi vaikuttaa asiaan siinä välissä mitenkään. Joskus jopa niin, ettei mies edes tajua, mikä häneen oikein iski.

Miehen keholla ei ole samanlaista vaikutusta naisen seksimoduliin. Moduuli ei pelkästä komeudesta (ilman muita attribuutteja) värähdäkään.

MUTTA kuten tiedämme, naiset ovat kovia projisoimaan.

Vaikutus menee siis jotenkuten näin;

Nainen näkee komean miehen. Nainen rupeaa välittömästi käyttämään mielikuvitustaan, ja projisoimaan mieheen STATUSTA monella taholla. Nainen ei ajattele koskaan pelkkää komeaa miestä, hän ajattelee komeaa tohtoria, komeaa toimitusjohtajaa, komeaa miljonääriä, komeaa alfaurosta, komeaa playboyta, komeaa jonkun toisen aviomiestä, JA NIIN EDELLEEN.

Tämä on se perussyy siihen, että komea mies "vetoaa" naiseen - nainen herättää ITSE seksimodulinsa projisoimalla mieheen ominaisuuksia, joita miehessä ei välttämättä oikeasti ole. Mutta kun totuus tulee ilmi, esimerkiksi miehen kömpelöstä käytöksestä tai siitä, että mies körötteleekin paikalle rämisevällä ladalla, projisaatiolle ei enää ole perusteita, ja seksimoduli menee lukkoon.

Moni komea mies kuitenkin -on- korkean statuksen mies, mutta tässä tehdään se virhe, että oletetaan, että nainen ihastuu miehen KOMEUTEEN, kun nainen oikeasti ihastuu miehen STATUKSEEN, ja komeus on naiselle vain seksimodulin ulkopuolinen kiva bonus, aivan samalla tavalla kuin jos mies saa tietää seksikkään aasialaisen naisen olevan lisäksi sairaanhoitaja tai lentoemäntä. Se ei vaikuta miehen mielipiteeseen ratkaisevalla tavalla, se vain lisää pientä boonusta siihen päälle - ilmankin pärjää.

------- jatkuu ---------

- Vortac

Vortac kirjoitti...

----- jatkoa edellisestä viestistäni --

Ruma, lihava ja vanha kähisevä kapakkahuora ei sytytä miehen seksimodulia, vaikka olisi miten lentoemäntä tai sairaanhoitaja.

Aivan samoin ujo, kömpelö, varaton ja introvertti, peräkammarissa asuva mammanpoika-vässykkä ei sytytä naisen seksimodulia, vaikka olisi miten komea tai hyvännäköinen kropaltaan.

Komeus kuitenkin vaikuttaa mieheen yleensä siten, että mies vastaanottaa sen vuoksi kehuja koko nuoruutensa ajan, ja tämä saa miehen KUVITTELEMAAN, että komeus on tosiaan vaikuttava piirre. Tämä sitten saa miehen käyttäytymään, kuin olisi jotenkin muita miehiä parempi/arvokkaampi (koska siitä tulee hänen asenteensa), ja tämä pöyhkeys/egoisuus/itsevarmuus taas sitten on se status, joka viehättää naisia.

Sivusta katsoen siis voisi luulla, että naiset tykkäävät komeista miehistä ja heidän seksimodulinsa syttyy niistä, koska naiset usein harrastavat seksiä komeiden miesten kanssa - ja myönnän, että tämä on vähän hankala asia käsittää, kun se näyttää niin selvältä ja simppeliltä pinnallisesti tarkasteltuna.

Ota keneltä tahansa superkomealta mieheltä KAIKKI status kokonaan pois, ATM:n tasolle - ja katso, "vetoaako" kyseisen miehen komeus naisiin, vai ei. (Mies voi silti viehättää naisia aina puheille asti, naisten projisoinnin takia, mutta mies ei koskaan pääse sänkyyn asti)

Muistutan, että kyky viedä tilanne keskustelusta sänkyyn (eli mitä tehdä "moi"n ja "sepäs teki höböö" välillä) ON nimenomaan korkean statuksen merkki (PUA = korkea status).

Ja mitä se status on?

Status miestenvälisessä hierarkiassa jollain merkittävällä tavalla. Kaikilla prätkäjengiläisillä on korkea status, ja siten paljon naisia (täysin ulkonäöstä riippumatta).

Tyypillisellä shakkikerhon/klubin johtajalla EI ole korkea status (ellei hänelle ole statusta jotain muuta kautta), koska se ei ole 'merkittävä tapa' olla miestenvälisessä hierarkiassa tavallista miestä korkeammalla tasolla.

Periaatteessa hyvin simppeli asia, mutta näyttää olevan erittäin vaikea tajuta.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Indonesian parlamentti aikoo kieltää minihameet..

Voihan sitä kuka tahansa kieltää mitä vaan. Minäkin voin kieltää feminismin.

TÄTEN KIELLÄN FEMINISMIN!

Mutta ei sillä ole mitään merkitystä, koska ihmisten ihmisoikeudet ovat synnynnäisiä, kaikki ovat tasa-arvoisia, ja niin kauan, kun et loukkaa muiden oikeuksia, saat tehdä tasan tarkkaan, mitä huvittaa ja mitä haluat.

Legaalinen järjestelmä, kuten olen aiemminkin todennut, koskettaa vain heitä, jotka ovat erikseen antaneet suostumuksensa tulla tuon järjestelmän hallinnoimiksi.

Ihmisillä on esimerkiksi oikeus matkustaa kulkuvälineellä. Jos sinulla on oikeus, miksi tarvit vielä siihen päälle jonkun LUVAN tai LISENSSIN (ajokortti)? Eihän siinä olisi mitään järkeä. Hallitukset EIVÄT voi sanella ihmisille, mitä tehdä ja mitä ei tehdä - hallitusten voima tulee ihmisiltä, ei toisinpäin. Ihmiset ovat luoneet hallitukset, ja hallitukset ovat siis ihmisten alapuolella lain ja hierarkian näkökulmasta.

Vain jos ihminen rikkoo lakia, rikkoo rauhaa siis - voi hallitus tulla (toisten ihmisten suostumuksella) väliin, ja tehdä asialle jotain. Näin se toimii. Ei siten, että hallitus on yläpuolellamme, ja käskyttää sitten ihmisiä, ja ihmisten on toteltava.

Typerät ja uinuvat ihmiset tosin vain ovat allekirjoittaneet paljon asioita, joita heidän ei olisi pitänyt allekirjoittaa, jos he haluavat säilyttää vapautensa.

He ovat suostuneet siihen, että he joutuvat tottelemaan jotain päätöntä määräystä. Tottakai jos minä erikseen suostun johonkin määräykseesi, on minun sitä myös toteltava. Mutta jos tulet määräilemään, enkä ole rikkonut lakia, enkä suostu sitä erikseen tottelemaan, minun ei sitä myöskään lain, oikeuden, reiluuden, faktuaalisuuden, logiikan, järjen, jne. näkökulmasta tietenkään tarvitse totella.

Jos taas pakotat minut tottelemaan, toimit laittomasti, ja hallituksen on tultava tähän väliin, tai se menettää olemassaolonsa oikeutuksen. Sitä vartenhan hallitus on olemassa, että se suojelee ihmisiä ja ihmisten synnynnäisiä oikeuksia.

Ei sitä varten, että ihmiset palvelisivat sitä orjina, jotka odottavat kuuliaisina käskyjä 'ylhäältä'. Hallitus on ihmisten luomus, ihmisten ipana, jolle ei olla koskaan annettu kunnon kurinpalautusta, kun se on ylittänyt valtuutensa ja käyttäytynyt huonosti.

Alkaisi olla jo aika.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Vielä kertauksen vuoksi, koska asia on vaikea kaiken ehdollistamisen ja manipulaation keskellä tajuta:

Laki (Law):
===========

1) Älä loukkaa tai satuta ketään fyysisesti millään tavalla ilman hänen suostumustaan

2) Älä varasta, tuhoa, vahingoita tai käytä kenenkään toisen omaisuutta ilman hänen suostumustaan

3) Ole rehellinen kaikissa sopimuksissasi ja kaikessa vaihdossa toisten kanssa

Siinä kaikki! Siinä on vuosituhansien ennakkotapausten aikana muodostunut 'common law', 'law of the land', siis se laki, jota kaikkien on maan päällä noudatettava. Merellä, eli veden päällä asia on toki toinen (admiralty/maritime law), mutta hallitukset käyttäytyvät, kuin OLISIMME veden päällä/merellä, vaikka emme ole - ja se tekee asiasta vaikean.

Legaalinen järjestelmä (Legal system):

- Miljoonia ja taas miljoonia aivan ÄLYTTÖMIÄ asetuksia ja säädöksiä (acts and statutes). Ei mitään tekemistä Lain (Law) kanssa, mutta tuota sanaa käytetään hämäämään ihmisiä - jotta he eivät tekisi eroa lain ja legaalisuuden välillä.

Tässä on kuuden tunnin (6 h) luento aiheesta. Välillä vaikuttaa, kuin hän puhuisi hieman eri asiasta, ja kuin hän olisi vähän eri mieltä asiasta, mutta kun maltat mielesi ja katsot loppuun asti, paljastuu, että hän selittää hyvinkin pitkälle tätä samaa asiaa - hän vain käyttää joskus hieman eri termistöä, ja hän tulee hieman eri näkökulmasta. Joissain asioissa hän on mielestäni väärässä, ja joitakin asioita hän on käsittänyt rippusen väärin, mutta suurimmaksi osaksi hän kertoo, miten asiat ovat.

Constitution Class

Videot (6 kpl) voi ilmaiseksi downloadata omalle kovalevyllensä erikseen, jos ei halua katsoa streamattuna formaattina.

Toki video on amerikka-keskeinen ja keskittyy kuvaamaan 'constitution'in syntyä, mutta amerikka on ollut keskeinen taistelukenttä tässä asiassa - kuitenkin juttu toimii tismalleen samoin muuallakin maailmassa.

Kuusi tuntia vaikuttaa pitkältä, mutta voit itse päättää, onko vapaus sen arvoista vai ei. Voithan mieluummin katsoa vaikka big brotheria tai kymmenen uutisia - se on valinta, jonka jätän lukijalle.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Sisko tuomittiin noituudesta ja veljensä kidutusmurhasta..

Miten noituudesta voidaan tuomita? Murhasta kyllä, kidutuksesta kyllä - ne ovat lainvastaista toimintaa, eli rikoksia.

Mutta noituus? Ei sellaisesta voida tuomiota, ainakaan lainmukaisesti (legaalisesta järjestelmästä en tiedä).

De Facto-oikeudessahan voidaan tuomita ketä vaan mistä hyvänsä. Mutta De Juro-oikeudessa ei todellakaan voida.

Noituus ei ole rikos. Toisten ihmisten fyysinen loukkaaminen (ilman lupaa), murhaaminen, jne. on rikos. Toisten ihmisten omaisuuteen kajoaminen ilman lupaa on rikos. Sopimuksen rikkominen on rikos.

Noituus ei täytä mitään näitä kriteereitä välttämättä. Voit olla miten noita huvittaa, mutta jos et koskaan riko lakia, ei sinua voida tuomita (ainakaan lainmukaisesti).

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Pointti tuossa hieman aiemmassa postauksessani oli esim. ajokortin suhteen, että jos sinulla on oikeus, sinun ei tarvitse kysellä lupaa.

Onko sinulla esim. oikeus raapia kättäsi, jos sitä kutittaa? On! Täytyykö sinun joka kerta kysyä joltakulta lupa tai hankkia raapimislisenssi? Ei!

Sama pätee kulkuvälineellä matkustamiseen, olipa se mikä kulkuväline hyvänsä. Tässä tehdään vaan ovelaa semantiikkaa, niin että kun rekisteröit (eli annat allodial titlen valtiolle, eli et omista sitä enää sen jälkeen, olipa se sitten vauva tai auto tai mikä hyvänsä) autosi, sitoudut noudattamaan tiettyjä asetuksia ja säädöksiä, ja niissä sitten määritellään asiat tietyllä tavalla.

En ole varma, miten tämä tehdään suomeksi - siis en tiedä sitä kieltä, jota suomessa käytetään, joten voin selittää esimerkin vain englanniksi.

Siis englanniksihan sanotaan, "drive a car", eikä esimerkiksi "travel by automobile".

Sana "drive" on muutettu legalesessä tarkoittamaan nimenomaan 'commercial' autonkäyttöä, eli siis kaupallista kuskaamista. Kun sanot, että 'I drive a car', sanot siis tekeväsi bisnestä, ja täten astut taas pois common law-jurisdictionista (mikähän hitto 'jurisdiction' on suomeksi? En jaksa nyt sitä kaivaa mistään), ja commercial law:n alaisuuteen. Nyt yhtäkkiä sinuun voidaan siis lyödä kaikenlaisia sääntöjä ja määräyksiä, jotka eivät koskisi sinua, jos sanoisit, että "travel by automobile" tai "travel by vehicle".

Semantiikka on erittäin tärkeää vallankäytössä - ja ihmiset eivät tiedä tätä. Tietenkin olemme siksi tilanteessa, jossa poliisi kysyy jotain, tietämätön ihminen vastaa juuri siten, että antaa poliisille auktoriteetin hänen ylitseen, ja siinä sitä ollaan sitten.

Pointtina on, että ajokortti kyllä tarvitaan, jos aiot 'drive a car', eli jos aiot todella kuskata kaupallisissa tarkoituksissa esineitä paikasta toiseen jne. Eli jos olet rekkakuski, jonka työ on juuri edellämainittu, tarvitset tietenkin lisenssin (ajokortin), koska suoritat kaupallista toimintaa, ja silloin sinuun pätee kaupalliset (commercial) säädökset ja asetukset.

Massat on vain huijattu käyttämään tällaista terminologiaa, jotta heidän voidaan vaatia hankkivan kaikenmaailman lisenssejä, kertomatta, että heillä on 'unalienable' (erottamaton) oikeus matkustaa kulkuvälineellä, jos he eivät tee sitä kaupallisissa tarkoituksissa.

Ajokortti on siis täysin vapaaehtoinen! Mutta kukapa tämän ihmisille kertoisi.. kaitpa vain me iconoclastit voimme sen tehdä.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Anteeksi tämä pieni tekstivirtaukseni tänne, mutta asia on sen verran tärkeä, ja liittyy kyllä ihmissuhteisiin sekä etenkin tasa-arvoon (ja yleensäkin ihmisarvoon, ihmisoikeuksiin erittäin vahvasti), niin että laitan vielä tämän lyhyen pätkän, jossa asia selitetään paremmin, kuin itse osaisin.

Se on täältä hankittu:

The fundamentals of Law (etc)

Permission and licensing

'Requesting permission' is the act of a child. 'Licencing' is 'begging for permission' and 'submitting to someone else's will'. Adults do not beg permission for something they are lawfully entitled to do, and prepared to take full responsibility for so doing. Anything for which a licence can be granted must, by definition, be fundamentally lawful (otherwise it would be incapable of being licenced), and there is, therefore, absolutely no need for an adult to 'ask such permission'. The act of 'obtaining a licence' is the act of throwing away a fundamental Right, and substituting a (revocable) privilege instead.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Tekstikoko A A
Intissä naisbuumi
Pääkirjoitus | Turun Sanomat 02:31

Asepalvelukseen puolustusvoimissa haki tänä vuonna 716 naista. Luku on toiseksi korkein sitten vuoden 1995, jolloin nykyinen vapaaehtoisjärjestelmä otettiin käyttöön.

Intin naisbuumiille on vaikea löytää yhtä, saati tyhjentävää selitystä. Mieluusti sen tulkitsisi osoitukseksi kauniimman sukupuolen velvollisuudentunnosta ja rohkeudesta astua oman mukavuusalueensa ulkopuolelle. Monilla asevelvollisilla nuorilla miehillä tuntuu olevan taipumus juuri päinvastaiseen.

Anonyymi kirjoitti...

Nuorisotyöttömyys on yksi syy naisten inttiin hakeutumiselle. Mutta aina on muistettava, että heillä on katumusjakso, minä aikana intin voi keskeyttää syytä ilmoittamatta. Loppuunpalvelleita onkin sitten hieman yli puolet aloittaneista, eli vain noin 1,5 % miesten määrästä. Ei siis synny naisprikaatia Suomeen. Naistenhan olisi syytä tositoimessa olla vastuussa omasta "rintamalohkostaan" (oikeaa rintamaa ei taida nykysodassa enää syntyä), kun taisteluparikseen kukaan mies ei taida naista huolia, on se oma henki kuitenkin sen verran arvokas.

Homo kirjoitti...

Professori: Kansalaisjärjestöjen ympärileikkauskannanotto lietsoo vihaa

Uskonnollisista syistä tehtävien ympärileikkausten kieltämistä vaativa kansalaisjärjestöjen aloite on epäonnistunut ja naiivi, sanoo Åbo Akademin judaistiikan professori Antti Laato Kotimaa24-lehden haastattelussa.
...

Kansalaisjärjestöt kieltäisivät ympärileikkaukset

...
Järjestöt perustelevat kieltoa muun muassa ympärileikkauksen aiheuttamalla kivulla ja traumoilla.
Tanskalaistutkimuksen mukaan ympärileikkaus voi aiheuttaa seksuaalisia ongelmia sekä leikatulle että tämän kumppanille.
Vihreä miesliike ry:n, Profeministimiehet ry:n, Sexpo-säätiön, Vasemmistoliiton miespoliittisen työryhmän, Suomen Humanistiliiton ja Miesten tasa-arvo ry:n allekirjoittamassa vetoomuksessa hyväksyttäisiin vain lääketieteellisistä syistä tehtävät ympärileikkaukset.
Aiemmin vastaavan kiellon puolesta ovat vedonneet Lääkäriliitto ja Lastensuojelun keskusliitto.

Kouluterveydenhuollon säästöt ovat tulleet kalliiksi

Anonyymi kirjoitti...

Onko Katja Ketun sieppausyritys todella tapahtunut, vain onko Katja Kettu hyvin sairas ihminen?

Anonyymi kirjoitti...

IL: "Madeleine järkyttyi kritiikistä: En elä veronmaksajien rahoilla!"

Eiköhän Madde elä ihan rehellisesti miljonääripoikaystävänsä rahoilla.

deeby kirjoitti...

Palstan ATM:t:

-Te tulette nousemaan.
-Teidän arvonne tullaan mittaamaan ja arvioimaan uudelleen.
-Te tulette näkemään uudenlaisen maailman.
-Teidän elämällänne on tarkoitus.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.taloussanomat.fi/ulkomaat/2012/03/07/airbusin-kadenojennus-naisille-joka-neljas-palkattava-voi-olla-nainen/201224789/12

deeby kirjoitti...

"Ajokortti on siis täysin vapaaehtoinen!"

Kyllä sen ainakin naiselle pitäisi olla.

deeby kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
deeby kirjoitti...

"Nainen näkee komean miehen. Nainen rupeaa välittömästi käyttämään mielikuvitustaan, ja projisoimaan mieheen STATUSTA monella taholla."

Toisaalta pitää muistaa, että
komeus voi olla ratkaisevaa sitten kun statusta löytyy.

deeby kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

http://www.studio55.fi/lahipiirivoimavarana/artikkeli.shtml/1506211/naissa-asioissa-naiset-ovat-taitavampia-kuin-miehet

deeby kirjoitti...

"Hallitus on ihmisten luomus, ihmisten ipana, jolle ei olla koskaan annettu kunnon kurinpalautusta, kun se on ylittänyt valtuutensa ja käyttäytynyt huonosti."

Nykyään on paljon verotukseen
piilotettua rosvosta.
Hyötyjiä riittää ja toisaalta veropotti pienenee (syrjäytyminen, eläkepommi), eli valtioverkostojen alkuperäinen tarkoitus tukea ihmisiä on vähentynyt Suomessa nopeammin, kuin ihmiset uskovatkaan.

On aika mielenkiintoista maksella veroa 30 tai 50% ja huomata, että joutuu rahoittamaan sitten vanhainkotia ja hoitoja myöten kaikenlaista minkä olisi pitänyt tulla paluupostissa. :D

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/viihde/2012030715295963_vi.shtml

Homo kirjoitti...

Raju väite sieppausyrityksestä - mitä suosikkikirjailijattarelle tapahtui?

Homo kirjoitti...

...
Iltalehden (7.3.) mukaan Katja Kettu antoi medialle valheellista tietoa väittäneensä joutuneensa sieppausyrityksen kohteeksi vuonna 2008.

Ilta-Sanomat tapasi Ketun kesiviikkona Pimppini on valloillaan –kirjan julkaisutilaisuudessa.
...
Tilaisuuden jälkeen kirjailija pakeni kohua takahuoneen kautta, eikä tullut enää vastaamaan kysymyksiin.
...
Kettu kertoi sieppausyrityksestään edellisen, seksuaalista hyväksikäyttöä sivuavan Kätilö-romaanin kirjan julkaisemisen alla.

- Kyseessä ei ollut mainostemppu. Siinä käsiteltäisiin liian vakavia asioita, Romantschuk perusteli.

Kertomuksen mukaan Katja Kettu oli lähtenyt kotiin helsinkiläisestä kulttuuriravintola Manalasta, kun hänen luokseen oli saapunut mies pyytämään tupakkaa. Samassa paikalle kurvasi auto, jossa olleet pari miestä olivat yrittäneet raahata Ketun autoon. Tilanteesta Kettu pelastautui maihinnousukenkien teräskärkien ansiosta.

Helsingin poliisista kerrotaan Ilta-Sanomille, että ilmoitettuina ajankohtina ei ole heille tehty Ketun kertomaan tapahtumankuvaukseen sopivia ilmoituksia. Kettu on eri lähteissä ilmoittanut tapahtuma-ajaksi joko elokuun tai marraskuun vuonna 2008.

Homo kirjoitti...

Sieppausyritys olikin vain mainostemppu?

Suosikkikirjailija Katja Ketun väitteet siitä, että kolme miestä oli yrittänyt siepata hänet autoon yöllä Helsingin keskustassa, ovat joutumassa outoon valoon.
...
Vasta kovan kamppailun ja huutamisen jälkeen miehet olivat luovuttaneet. Tapauksella ei Ketun mukaan ollut yhtään silminnäkijää. Kettu on kritisoinut poliisia tapauksen selvittämisestä. Poliisi ryhtyi hiljattain selvittämään Ketun väitteiden todenperäisyyttä.

Kettu pakeni

Homo kirjoitti...

Assosiaationa tulikin mieleeni, että tietääkö kukaan muuten, että mitä kuuluu Sudelle, Ketulle ja pikku-Ruu:lle?

Liittyen siis tähän:

Sukupuolisensitiivinen kasvatus

Homo kirjoitti...

Anna: Katja Kettu: ”Uskallan puhua raiskauksesta”

ANNA 46 | Kirjailija Katja Kettu, 33, yritettiin kaapata kauniina kesäyönä pakettiautoon raiskattavaksi. Tällä kerralla Katja tiesi, miten hän haluaa toimia...

Homo kirjoitti...

Miesvihamielisen feminismin aikaansaannoksia osaltaan tämäkin, kun miehiltä viedään itse ansaitut rahat naisten hyväksi yms ja muutenkin potkitaan päähän?

V*tutukseen kuolee - lyhentää elämää yli 15 vuotta

...
Miesten ongelma
...

Homo kirjoitti...

Oujee mitä erotiikkaa - Tuksun ja Arton sänkykuva!

Valtakunnan kohuemäntä Johanna Tukiainen ja hänen on-off-miesystävänsä ja entinen aviomiehensä Arto Länsman lomailivat Lapissa muutaman viikon verran. Johannan aika kului tosin myös keikkaillessa. Nyt nainen on vihjaillut, että hän haluaisi avioitua uudestaan. Tällä kertaa se tarkoittaisi matkaa Las Vegasiin.
...

Homo kirjoitti...

Näitä vähän vanhempia tuksahduksia en ollutkaan aiemmin huomannut:

Hääni televisioidaan ja laihdutan niin että sattuu!

Luulen että minulle määrättiin tahallaan lihottavia lääkkeitä

Homo kirjoitti...

Kasvoni alkoi halvaantua ja kieli sammaltaa

Homo kirjoitti...

Kettu pitää itseään paitsi murheen humoristina myös feministinä ja ihmisenä.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2012/03/07/mies-esitteli-tekopenista-sai-syytteet-itsensapaljastamisesta/

Jaaha kirjoitti...

Tuo Ketun case haiskahti huijaukselle kilometrien päähän. Mutta totta kai idiootit femutoimittajat sen uskoivat.

Homo kirjoitti...

Poika hakattiin sairaalakuntoon koulumatkalla

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hs.fi/talous/Pron+tutkimus+Toimihenkilönaiset+jäävät+jo+kolmekymppisinä+miesten+jalkoihin/a1305557179933

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hs.fi/wulffmorgenthaler/1329103572300

Anonyymi kirjoitti...

http://www.seiska.fi/viihdeuutiset/_a338446/persuhakkarainen+afrikkalaisnaiselle+haluan+vain+mustaa+piua/

Anonyymi kirjoitti...

http://www.demari.fi/demokraatti/uutiset/uusimmat/5580-raiskaajamyytit-elavat-yha-qottavat-vastuuta-tekijalta-ja-syyllistavat-uhria

Anonyymi kirjoitti...

Googlettelin kettugatea, ja se Annan juttu on kadonnut netistä. Voiman juttu löytyy yhä. Annan juttukin on vielä Googlen indeksissä (en ole saanut sitä ulos välimuistista), joten se on vissiin poistettu vasta kettgaten tultua julkiseksi.