lauantaina, toukokuuta 26, 2012

Kyllösen ivaaminen

The “Good Guy” Myth | Develle Dish | Develle Dish

mieltä pitää ollakin - Turha ivata Kyllöstä - Pääkirjoitus - Mielipiteet - Mielipiteet - Karjalainen  

Studies Reveal Players Like Their Women Dumb, Drunk and Easy | Hooking Up Smart 

Why women leave academia and why universities should be worried | Higher Education Network | Guardian Professional

New Statesman - A shed of one's own  

52 kommenttia:

Homo kirjoitti...

EXCLUSIVE: MEET AMERICA'S FIRST LEGAL MALE PROSTITUTE

Anonyymi kirjoitti...

http://www.nelonen.fi/uutiset/viihde/uutinen/veteraanirokkari-naimisiin-seitsemännen-kerran-–-uusi-vaimo-40-vuotta-nuorempi

Anonyymi kirjoitti...

http://www.voice.fi/uutiset/viihde/nain-loydat-helluntaiheilan/2/38863

Anonyymi kirjoitti...

http://www.saarakkala.fi/

Saarakkala on sitten tehnyt lakialoitteen poikien ympärileikkauksen kieltämiseksi. Saa nähdä miten käy.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2012/05/26/britannian-lihavin-teinitytto-elopainoa-400-kiloa/

Anonyymi kirjoitti...

http://www.voice.fi/uutiset/viihde/tauskin-seksipuheet-analysoitiin-eri-nainen-joka-paiva-27-vuoden-ajan/2/38954

Homo kirjoitti...

Nainen puukotti poliisiautoa

Homo kirjoitti...

Erikoinen syy eroon - 550 kissaa!

Pojat hyötyvät pienistä luokista

Homo kirjoitti...

Mielenkiintoisesti tässäkin päästetään vain tytöt, muttei poikia ääneen:

Opettajat sukupuolikouluun!

"...
Tätä on epätasa-arvo koulussa – tyttöjen sanoin

”Pojille annetaan helpommin rangaistuksia kuin tytöille, jos pojat esimerkiksi juttelevat tunnilla tai myöhästyvät. Poikien ajatellaan olevan tuhmempia.” (13-vuotias tyttö)
...
”Miesopettajia koulussa on vähän. Heistä tulee helposti kaikkien suosikkeja. Ainakin siitä tuli, joka viimeksi oli, koska hän oli niin hauska.” (8-vuotias tyttö)

”Monet tytöt valitsevat teknisen työn, mutta pojat eivät ota tekstiilityötä. Heitä ehkä pelottaa se, ettei ryhmässä olisi muita poikia. Tytöillä on tässä mielessä suurempi liikkumavara.” (14-vuotias tyttö)
..."

Ja mukana taas Tulvaankin kirjoitellut ja miesvihamielisistä lausunnoistaan pahamaineinen professori Elina Lahelma hämmentämässä soppaa:

"Lahelma kritisoi myös poikien heikkoon koulumenestykseen liittyvää huolipuhetta. Eroa tyttöihin on liioiteltu, ja huoli pojista voi jättää varjoonsa huonosti menestyvät tytöt, professori katsoo."

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltasanomat.fi/seksi-parisuhde/nuori-mies-ala-ota-turhaan-erektiolaaketta/art-1288472064220.html

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2012/05/26/jenna-jameson-kiinni-rattijuopumuksesta/

Homo kirjoitti...

Mitäköhän tämä kirja sitten oikein sanoo miesopettajista (ja heidän määrästään kouluissa)? Onko kirjan mielestä kenties miesopettajat huonompia/parempia, pitäisikö kirjan mielestä miesopettajien määrää pikemminkin lisätä/vähentää esimerkiksi kiintiöiden tai kannustavien toimien avulla - vai onko kirjan mielestä niin, ettei opettajan sukupuolella ole väliä?:

Sukupuoli ja tasa-arvo koulussa

...
Väitätkö, ettei oppilaan sukupuoli vaikuta mitenkään siihen, millä tavoin häntä opetat? Oletko sitä mieltä, että on ihan sama, onko opettaja mies vai nainen?
...

Anonyymi kirjoitti...

http://www.voice.fi/uutiset/suhteet/lomaseksi-on-parempaa-kuin-arkiseksi-asiantuntija-kertoo-syyn/4/38921

Homo kirjoitti...

Onko feminismi pelkkää miesvihaa?

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2012/05/26/nainen-nain-tiedat-onko-rantaleijona-kiinnostunut-sinusta/

Anonyymi kirjoitti...

http://kansankokonaisuus.blogspot.com/2012/05/onko-teiniaitiys-alaluokan-ongelmien.html

Kari Hurtta kirjoitti...

Homo:
Mielenkiintoisesti tässäkin päästetään vain tytöt, muttei poikia ääneen:

Opettajat sukupuolikouluun!


Niin:
Meidän Perhe: Opettajat sukupuolikouluun!
Tulva-lehti nosti hauskasti esille, miten tytöt kokevat sukupuolten aseman koulussa. Paineet opettajien sukupuoli- ja moninaisuuskoulutukseen kasvavat koko ajan.

Mitä muuta voi odottaa kun kyseessä on Tulva:
TULVA ON Suomen ainoa feministinen aikakauslehti. Neljä kertaa vuodessa ilmestyvää lehteä kustantaa yleishyödyllinen yhdistys Naisasialiitto Unioni ry.

Homo kirjoitti...

Iltalehden etusivu tänään:

Futistähti Zlatanin rankka lapsuus

ÄITI HAKKASI KAUHALLA

Homo kirjoitti...

Kauppalehti:

Tilastot todistavat: Facebook tuhoaa avioliittoja

Homo kirjoitti...

HS: Saksalaisäideillä älyttömät vaatimukset

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/kohu-saana-parviainen-katosi

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi:
http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/kohu-saana-parviainen-katosi


Siis:
Hymy: Kohu-Saana Parviainen katosi!

Hymy tavoitti Saanan puhelimen päähän ja hän kertoi olevansa työelämästä poissa ainakin kesäkuun loppuun. Syytä hän ei halua paljastaa.

Eihän tämä kuulosta siltä, että hän olisi kadoksissa.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2012/05/1555330/omenahotelli-prostituoidut-eivat-ole-enaa-ongelma

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2012/05/27/mies-ei-enaa-kestanyt-haki-avioeroa-vaimon-550-kissan-takia/

Anonyymi kirjoitti...

http://www.voice.fi/uutiset/suhteet/ala-peta-vaimoasi-voit-saada-sydankohtauksen/4/38971

Homo kirjoitti...

IS noteerasi Laasasen jutun:

Sosiologi lehdessä: Sinkkuuden syynä koulutettujen naisten nirsous

Homo kirjoitti...

Kreikkalaisneitojen nahkalompsa on vielä kokonaan hyödyntämättä. Sillä kannattaa houkutella paikalle turisteja, jos nälänhätä uhkaa. Gigolothan ovat jo perinteisesti hoitaneet miesten osuuden tästä.

Homo kirjoitti...

Naisen kommentti tuosta IS-uutisesta, jonka voisi tiivistää varmaan muotoon, että: "väitän, etten ole nirso, mutta teot puhuvat toista":

"No jaah, itse olen koulutettu nainen, vastikään vakituisesti opinnoista työelämään siirtynyt ja sinkkuna olen ollut kauan. Osittain syynä miesten epätasapainoinen ja tuuliviirimäinen tunne-elämä (tai sen puute), mutta pääasiassa syynä kohtaanto-ongelma. Kohtaanto-ongelma ei kyllä johdu nirsoudestakaan, kun ei kohtaa deittimielessä ketään yhtään missään, että pääsisi edes nirsoilemaan.
...
Nettideittien kautta olen törmännyt miehiin, joilta puuttuu sosiaalisia taitoja ja etenkin mitä tulee toimimiseen naisten kanssa. Kyllä haluaisin mieluummin tavata miehen, joka osaa ns. liehitellä naista, ottaa naisen huomioon eikä että hengaillaan kuin kaverit ja sitten yhtäkkiä toinen tokaisee, joko sitä yöksi saisi tulla. "Ööö, anteeksi mitä?""

Ulvova Ylläri kirjoitti...

Yllä mainitun neidin tapauksessa ongelmana ei näyttäisi olevan niinkään korkeat vaatimukset kuin vaatimuksien kohdistuminen väärään eläinlajiin. Jos haussa on koulutettu koira, niin kannattaa painella kenneliin eikä nettideiteille.

Minusta tuo yösijan kysely näyttää lähinnä pesunkestävältä paskatestiltä. Jos on selvästi jouduttu kaverikategoriaan, eikä neiti osaa ilmaista omista haluamisistaan mitään selkeää, niin silloin tuhlataan jo molempien osapuolien aikaa.

Vaatimukset liehittelystä ja "naisten kanssa toimimisesta" voisi myös vähitellen jättää esihistorian hämärään. Niille ei ole sijaa nykyisessä sukupuolten välisessä "tasa-arvoisessa" tilanteessa.

Maailmaa muuttuu, Erjaseni...

Homo kirjoitti...

Unohda hameenhelmaindeksi – ensitreffit kertovat talouden tilan

Homo kirjoitti...

Hupaisa sukupuoltsen sota kehkeytynyt tuon Sosiologi lehdessä: Sinkkuuden syynä koulutettujen naisten nirsous -jutun keskustelussa.

Tästäkin kommentista tulee mieleen vanha sanonta, että joka ruoskaa säästää, niin se narttua vihaa:

"Itselläkin miehenä tuli tapaus vastaan, joka ei halunnut tehdä mitään kotitöitä juuri tuollaisen asenteen takia. Minä siivosin, tein ruuat yms. suhteemme ajan. Hän monesti muistutti, "ettei halua miksikään kodin hengettäreksi". No, minulle asia ei ollut ongelma, yksinkin ollessani olen osannut kämpän työt tehdä. Lopulta kuitenkaan tämäkään ei kelvannut, vaan hän kertoi jättäessään minut sanoneensa nuo, jotta saisi riitelyä aikaiseksi, mutta pettyi minuun, kun olin liian kiltti. Hän olisi halunnut riitelyn päätteeksi joutua siivoamaan ja kokkaamaan.
Naiset pelaavat tommosia ihmeellisiä pelejä."

Homo kirjoitti...

"No mutta tämähän on vain biologiaa. Alfauros saa mitä haluaa ja muut saavat sen mitä jää jäljelle. Näin kaikilla lajeilla."

"Paitsi että eläimillä ei liene itsetunto-ongelmia. Nainen, jolla on hyvä itsetunto voi aivan hyvin valita myös itseään vähemmän koulutetun tai vähemmän varakkaan "uroksen".
Koulutettujen peräkammarin naisten itsetunto-ongelmat taitavatkin olla Suomessa yksi vaietuista aiheista. Laasanen on iskenyt lausunnoillaan todella arkaan paikkaan."

"Asuin maisterinaisen kanssa kymmenen vuotta joten puhun omasta kokemuksesta. Itselläni kun ei ole korkeakoulututkintoa niin hänen ystäväpiirissään minua pidettiin täysin junttina, samoin avovaimoni keljuili siitä jatkuvasti. Mitä siihen yo sivistykseen tulee niin minulla se on varmasti paremmin hallussa niin taiteiden, tieteiden kuin yhteiskunnallisten asioiden suhteen. Palkkatasokin oli moninkertaqinen keskipalkkaan nähden. Korkeasti koulutettu vaimoni sen sijaan ei viitsinyt mennä töihin vaan vietti aikansa surffailemalla päivät pitkät netissä ja päiväkaljalla käyden. 10 vuoden jälkeen kun kerroin lopettavani työt ja alkavani opiskelemaan itselleni uuden, minua kiinnostavamman mutta paljon matalammin palkatun ammatin, vaimo totesi että ei hän tuommoisen kouluja käymättömän juntin kanssa halua asua ja lähti. Jälkikäteen ajateltuna elämäni paras tapahtuman. Sittemmin ex, kun on joutunut töihin, on itkenyt että mikään ei suju töissä kun kukaan ei osaa mitään ja kaikki haukkuu häntä ja laittaa kaiken hänen syykseen."

Homo kirjoitti...

"Miten niin höpö höpö? Kirjoituksellasihan todennat juuri täsmälleen sen, mitä Laasanenkin esittää: kiltit miehet eivät kelpaa nirsoille naisille!
Ja myös sen Laasasen monissa kirjoituksissaan esittämän, että kun naiset sitten pettyvät näihin väkivaltaisiin ym. ongelmaisiin "macho-miehiin", syyllistetyiksi tulevat myös ne kiltit miehet, kun koko syyllisyys kohdistetaan miehet-kategoriaan.
Kiltit miehet eivät kelpaa nykynaiselle muuhun kuin verorahoillaan rahoittamaan tätä naisten onnellisuutta takaamaan rakennettua sosiaalivaltiota."

Homo kirjoitti...

"Nainen olen 32 v. Ja ammattikorkeakoulututkinto, osa ylempää tutkintoa myös. Korkeakoulutettu? No joka tapauksessa, tunnustan kyllä itsessäni sanotut piirteet: Nirso. Kovat on vaatimukset miesehdokkaalle. Niitä vain alitajuisesti etsii, että löytyykö piirteitä joita on ajatuksiinsa asettanut. Sitten vasta kelpuuttaa. Ei mahda mitään. Nirso on vaikkei haluaisikaan. Luontoko sen on asettanut, ja sen takia pitää jäädä yksin?
Miehen pitäisi olla koulutettu, mutta ei mikään "älykkö" vaan tunneälykäs, toisen tunteet lukeva puhumistaitoinen humoristinen vilkkusilmäinen terve, reipas ihminen, mutta joka kumminkin käsittää olevansa yhden naisen mies. Mieluiten tekevää sorttia (enemmän tekoja kuin puheita) ja puheidensa pitäjä, aloitteellinen perheen pää, jonka kanssa tuntee olevansa turvassa, ja saa naisen tuntemaan itsensä naiseksi.
Osaa olla mies kun sitä vaaditaan (tarvittaessa kaataa hirven tai karhun), pitää perussiisteydestä ja järjestyksestä huolta, on täsmällinen, ja ymmärtäisi jotain tekniikankin maailmasta. Muttei kampaa ja sui itseään naista enempää (että jää kylppäriä minullekin:).
No joo, ei sitä osaa edes kuvailla tarkkaan. Mutta kyllä näitä vaatimuksia on. Olisi vain mukava saada kiva hauska turvallinen elämä, kivan miehen kanssa, jolta löytyisi taustalta vielä lisäksi hyvät perinteiset arvot. Onhan tämä mennyt nyt yksin, menee se vieläkin."

Homo kirjoitti...

"Se siitä tasa-arvosta sukupuolten suhteen

Kysyn vain teiltä arvon korkeastikoulutetut naiset. Kuinka moni teistä olisi valmis elättään puolisonsa ja perheensä niinkuin me miehet teemme. Vastaus on, hyvin harva."

Anonyymi kirjoitti...

http://www.menaiset.fi//artikkelit/hyva-olo/seksi/art3058-Eero--32---Olen-harrastanut-seksia-yli-200-naisen-kanssa-.html

Anonyymi kirjoitti...

http://www.taloussanomat.fi/ihmiset/2012/05/27/unohda-hameenhelmaindeksi-ensitreffit-kertovat-talouden-tilan/201230213/12

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2012/05/27/nettisivusto-vuokraa-naisia-tyttoystavamaisiin-tehtaviin/

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/viihde/2012052715629324_vi.shtml

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/helmi/seksi/artikkeli.shtml/2012/05/1555098/nain-moni-toivoo-lisaa-pikaseksia

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi:
http://www.voice.fi/uutiset/suhteet/ala-peta-vaimoasi-voit-saada-sydankohtauksen/4/38971

Siis:
The Voice: Älä petä vaimoasi - voit saada sydänkohtauksen!

- Monesti miehet pettävät vaimojaan myös nuorempien naisten kanssa. Pysyäkseen nuorempien rakastajiensa vauhdissa, kokevat he, että heidän tulee juoda, tupakoida tai syödä enemmän. Nekin lisäävät verenpainetta ja sydänkohtausriskiä.

Kari Hurtta kirjoitti...

Homo: 27/5/12 17:39
Unohda hameenhelmaindeksi – ensitreffit kertovat talouden tilan

Anonyymi: 27/5/12 19:20
http://www.taloussanomat.fi/ihmiset/2012/05/27/unohda-hameenhelmaindeksi-ensitreffit-kertovat-talouden-tilan/201230213/12

Uskotaan jo.

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi:
http://www.iltalehti.fi/viihde/2012052715629324_vi.shtml

Siis:
Iltalehti: Jouni Hynynen: "Olen puliukko"

Mikä on härskeintä, mitä sinulle on ehdotettu?

- Taannoin joku nainen lähetti sähköpostia, että voisinko siittää hänelle lapsen.

Anonyymi kirjoitti...

http://suomenkuvalehti.fi/blogit/tahan-on-tultu/henry-laasanen-ja-soidintaidot

Anonyymi kirjoitti...

http://www.talouselama.fi/uutiset/nain+esitat+miljonaaria+vaikka+olisit+tavallinen+tallaaja++10+vinkkia/a2101272

Anonyymi kirjoitti...

http://www.voice.fi/uutiset/terveys-ja-hyvinvointi/seksi-mita-lempiasentosi-kertoo-sinusta/23/38967

Homo kirjoitti...

Toiminnan naisia - monta hyvää ehdokasta vuoden naistutkimusteoksi:

Video – 30-Year-Old Teacher Caught In Bed With 16-Year-Old Disabled Student

Woman Defiled 7-yrs-old girl Just to prove her Love for her Married Boyfriend

15-Years-Old HIV Positive Girl Sexually Attacks 4-Years-Old Boy to Infect Him

Video : 55 Year Old HIV Positive Woman Had Sex With A 12 Year Old Boy

Homo kirjoitti...

Female Reporter Poops Her Pants During Interview

Homo kirjoitti...

Naiset...:

Why diarrhea sucks...

Homo kirjoitti...

Olikohan kyseessä feministi vai ihan tyypillinen nainen?:

Female Cop Tirelessly Beats Man with her Baton

Homo kirjoitti...

Nollywood Actor Daniel Iyamu Allegedly Murdered By His Wife

Anonyymi kirjoitti...

http://www.voice.fi/uutiset/hullu-maailma/yllatysveto-nainen-meni-naimisiin-itsensa-kanssa--katso/6/38985