torstaina, toukokuuta 17, 2012

Nettideittailu

Aikuisten nettideittailu

The Second Sexism is just victim-envy | Suzanne Moore | Comment is free | The Guardian

“I think men should reclaim Creep, after all if being a Slut is something to be proud of then Creep can be lionised as well.” — The Good Men Project

Barack Obama, the first female president - The Washington Post

OLIPA KERRAN HELSINKI: Vältetäänkö tulevaisuuden talouskriisit naisten avulla?

54 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/122573-pojat-karsivat-koulussa-–-”tyttojen-saannot”

Kari Hurtta kirjoitti...

Ilta-Sanomat: Luksusristeily muuttui painajaiseksi: "Gestapon taktiikat käytössä"
Seitsemän tuntia myöhemmin heille kerrottiin, että heitä syytetään tuntemattoman naisen raiskauksesta. Nainen perui myöhemmin lausuntonsa, myöskään lääkärin tutkimuksen perusteella naista ei ollut raiskattu. Vaikka nainen perui lausuntonsa ja lääkäri antoi omansa, laivayhtiö ei kuitenkaan vapauttanut miehiä, vaan piti heidät vangittuna koko viikon risteilyn ajan.

Viitattu
The New York Post: ‘Illegal’ seas-ure: Cruise pals sue over week in ‘brig’

Anonyymi kirjoitti...

Kun silmäilee tuota Guardianin artikkelia, vahvistuu taas kerran mielikuva, että feminismi on jonkinlainen mielisairaus. Koskahan se pääsee tautiluokituksiin?

Anonyymi kirjoitti...

http://www.kaleva.fi/uutiset/kulttuuri/roisit-kuvat-jarkyttavat-limingan-taidekoulun-toita-vaaditaan-tuhottaviksi/593444/

Anonyymi kirjoitti...

http://www.studio55.fi/irtiarjesta/artikkeli.shtml/1169542/nunna-kristoduli-onni-riippuu-sisaisesta-elamasta

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2012/05/17/tytto-harrasti-seksia-taksissa-jopa-vuosien-vankeustuomio/

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi:
http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/122573-pojat-karsivat-koulussa-–-”tyttojen-saannot”

Siis:
Uusi Suomi: Pojat kärsivät koulussa – ”Tyttöjen säännöt”
Päiväkoti- ja koulumaailmaa hallinnoidaan säännöillä, jotka sopivat paremmin tytöille kuin pojille. Väestöliiton Miehen Aika -projektin palvelunkehittäjä Miguel Reyes kertoo poikien ongelmista tyttömäisessä maailmassa.

Kari Hurtta kirjoitti...

Ilta-Sanomat: Puukotettu morsian löytyi kylpyammeesta hääpuku yllään
Chicagon poliisi etsii 30-vuotiasta miestä, jonka epäillään puukottaneen tuoreen vaimonsa hengiltä vain muutama tunti häiden jälkeen, kertoo Huffington Post.

Tuore aviovaimo löydettiin asunnostaan kuolleena sunnuntaina Chicagossa, Yhdysvalloissa. Puukottamalla surmatun 26-vuotiaan naisen ruumis löydettiin kylpyammeesta.


Kommenteissa ihmetellään (linkki ei välttämättä toimi):
KilttiMies:
Miksi naiset niin usein valitsevat puolisiksoon juuri väkivaltaisimman mahdollisen miehen? Mitä väkivaltaisempi, sitä enemmän tulee avioliittotarjouksia. Jopa vankilaan asti. Kiltit, kunnolliset ja tunnolliset akateemiset miehet ihmettelevät, kun ei kelpaa oikein kenellekään... mikä väkivaltaisissa miehissä viehättää naisia?

Käsittääkseni alkuperäinen uutinen on:
Huffington Post: Arnoldo Jimenez Accused Of Murdering New Wife Estrella Carrera, Found Stabbed In Wedding Dress
CHICAGO — The groom is being sought in the stabbing death of his young bride hours after their marriage – his new wife's body found in a bathtub in the silver sequin cocktail dress she wore at her wedding reception and possibly at the wedding itself, police said Tuesday.

The manhunt continued for 30-year-old Arnoldo Jimenez, who is wanted on a first-degree murder warrant in the slaying of Estrella Carrera, 26, shortly after they celebrated their marriage with friends, said police in the Chicago suburb of Burbank.

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi:
http://www.stara.fi/2012/05/17/tytto-harrasti-seksia-taksissa-jopa-vuosien-vankeustuomio/

Siis:
Stara: Tyttö harrasti seksiä taksissa – jopa vuosien vankeustuomio
Lähi-idän muslimimaissa voi länsimaiselle turistille tulla ikäviä yllätyksiä, mikäli hän menee osoittamaan hellyyttä väärässä paikassa. Esimerkiksi Dubaissa ja Saudi-Arabiassa turisteja on tuomittu vankilaan jopa ravintolassa vaihdetun pikaisen suudelman takia.

Tuoreimmassa tapauksessa 27-vuotias englantilainen Rebecca Black on pidätetty Dubaissa harrastettuaan seksiä taksissa, ja hän voi joutua jopa kolmeksi vuodeksi vankilaan. Nainen ja mies olivat paikallisen taksikuskin mukaan ryhtyneet harrastamaan seksiä taksin takapenkillä kesken ajomatkan. Taksi pysähtyi poliisiauton luokse ja kuljettaja hälytti viranomaiset paikalle, The Sun uutisoi.

Ulvova Ylläri kirjoitti...

Sitä voi itse kukin pohtia vältetäänkö tulevaisuuden talouskriisit naisten avulla. Ehkä vältetäään, mutta ei välttämättä sillä tavalla kuin keskiverto ylimielinen feministi haluaa ajatella.

Viimeaikojen trendi on länsimaissa ollut se, että naisten vaikutusvalta taloudessa ja politiikassa on ollut kasvussa. Samaan aikaan olemme nähneet kuinka valtioiden talous on kasvavassa määrin retuperällä ja syrjäytyneiden kansalaisten osuus kasvaa.

Samaan aikaan politiikassa keskitytään enemmän muotoseikkoihin kuin itse asiaan. Sosiaaliset turvaverkot vähenevät eivätkä suinkaan lisäänny. Mistä tämä sitten kertoo? Siitäkö, että pitää saada lisää naisia johtopaikoille, jotta asiat korjaantuisivat kuin ihmeen kautta?

Kun feministi sanoo "tutkimuksissa on todettu", voi olla varma vain siitä, että noissa tulostulkinnoissa naiset ovat sukupuolena parempia kuin miehet. Tutkimuksien laatuun tai määrään ei oteta kantaa, vaan mikä tahansa tutkimus kelpaa oman agendan ajamiseen. Huomiotta jää se, että tutkimustapa ei välttämättä ole hyvä. Tutkimustuloksen tulkinta voi olla väärä. Tutkimusta ei ole vielä toistettu, tai sen tekijöillä voi olla eturistiriitoja. Toisin sanoen pelkkä pikku-uutinen satunnaisessa julkaisussa ei vielä takaa sitä, että tutkimustuloksilla kannattaisi tehdä politiikkaa.

Naisten olisi hyvä vähitellen laskea itsensä miesten tasolle, niin ettei kuvitella itsestä liikoja. Keskivertonaisella ei biologisen sukupuolensa ansiosta ole sen enempää empatiakykyjä tai sosiaalisia taitoja kuin vastaavalla keskivertomiehelläkään. En toistaiseksi ole nähnyt yhtäkään luotettavaksi luettavaa tutkimusta, joiden tuloksissa väitettäisiin mitään muuta.

Feminismi ei ehkä sinänsä ole sairaus, mutta se on todennäköisesti oire jostain muusta. Sosiaalisia rakenteita vaivaava perusvika pitäisi korjata, jotta pääsisimme eroon tästä loputtomasta naiseuden perusteettomasta ihailusta. Kun ilmastonmuutoksestakin aletaan puhua sukupuolittuneena ilmiönä, niin tiedämme jotain olevan menossa pahasti pieleen. Rajallisia resursseja käytetään silloin niin väärin, että pitää ihmetellä miksi poliittinen johto ei kykene viheltämään peliä poikki.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltasanomat.fi/seksi-parisuhde/voi-rakkautta-mies-oli-valinpitamaton-ja-yritti-naittaa-minua-kaverilleen/art-1288469491828.html

Anonyymi kirjoitti...

Menestynyt naisjohtaja:
http://calnewport.com/blog/2012/05/07/facebooks-coo-works-less-than-you/

30Miljoonan taalan vuositulot ja tekee reilua 8t työpäivää. Tehnyt sitä ensimmäisten lapsien saamisesta lähtien.

En tunne ensimmäistäkään miesjohtajaa joka selviäisi noin vähillä tunneilla. Puhumattakaan yhden maailman arvokkaimman firman johtajaa. Kun Sherylin taustaan tutustuu, selviää, että uramenestystä on edesauttaneet fyysiset avut.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/venalaisaiti-suojeli-poikaansa---lukitsi-33-vuodeksi-huoneeseen/art-1288469987739.html

Anonyymi kirjoitti...

http://www.kansanuutiset.fi/kulttuuri/kulttuuriuutiset/2797155/100-vuotta-jotka-mullistivat-naisten-elaman

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/metsasta-loytyi-seksimaja-vantaalla

Homo kirjoitti...

Nainen pahoinpiteli 3- ja 5-vuotiaita vuoden ajan lukuisia kertoja

...
Oikeus määräsi naiselle 60 päiväsakkoa. Maksettavaa kertyi yhteensä 360 euroa.
...

Homo kirjoitti...

”Morsian menee vaihtoon” - Katajan uskomattomat vaimonvaihtoviikot!

Homo kirjoitti...

"Annoin lapseni lastenkotiin ja liftasin ympäri Suomea"

Satu* on tehnyt elämänsä varrella valintoja, joita kaikki eivät ymmärrä. Satu tietää, että kaikkia ei voi miellyttää, eikä hänellä ole siihen tarvettakaan. Mutta kun oma isä häpeää tytärtään, se satuttaa.
...
– Kun täytin 30, olin jo toista kertaa naimisissa, ja lapsia oli neljä.

Jossakin vaiheessa elämä suurperheen äitinä alkoi ahdistaa.
...

Hän luopui tyttäristään.

Kaksi vuotta kiertolaisena

Kun Sadun tyttäret muuttivat lastenkotiin, hän sanoi asuntonsa irti ja lähti kiertelemään ympäri suomen.

– Olin käytännössä kaksi vuotta asunnoton. Liftasin Suomea ristiin rastiin ja yövyin milloin missäkin. Tuona aikana kukaan ei tiennyt, missä milloinkin olin, Satu kertoo.
...
– He ovat aika konservatiivisia ihmisiä, ja ilmeisesti viisi kertaa naimisissa ollut viiden lapsen äiti, jolla on lävistyksiä ja tatuointeja, on liian kummallinen persoona heidän maailmaansa.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2012/05/17/poliisi-harrasti-seksia-pidatetyn-kanssa-joutui-itse-vankilaan/

Anonyymi kirjoitti...

http://www.verkkouutiset.fi/index.php/ulkomaat/35-ulkomaat-stt/101362-venalaismies-lahti-pakoon-tyttoystavaansa-juuttui-roskakuiluun

Homo kirjoitti...

Woman Admits Streaming Sex Abuse of Toddler on Skype

Ja toinen:

Baby Sitter Gets 125 Years For Videotaping Herself Molesting Kids

Homo kirjoitti...

Naisia vastaan naisellisin keinoin:

Mies, onko naisesi huono sängyssä? Näin paljastat sen hänelle

...
Seksiä karttavan miehen kannattaa esimerkiksi ravata vessassa ennen nukkumaanmenoa ja tehdä oksennukselta kuulostavia ääniä wc-tiloissa. Seksihimoinen nainen jättää nimittäin mielellään muhinoinnin väliin, jos mies vaikuttaa sairaalta.
...

Homo kirjoitti...

Omia ehdotuksiani on esimerkiksi nartun päälle oksentaminen, ehdotus roolivaihdosta ja sitten kuolleen lahnan lailla makaaminen, rehellinen suorasanaisuus (eikös naiset sanokin arvostavansa rehellisyyttä ja avoimuutta) kuolleen lahnan lailla makaavasta naisesta jne.

Homo kirjoitti...

Tämäkin yksi mekanosmi, joka syrjäyttää miehiä opinnoista:

Miksi Intissä ei hyväksytä pääsykoevapaita?

Vain perussuomalaiset näyttävät kannattavan aitoa tasa-arvoa, eikä poikien sukupuolielimisten silpomista:

Kirjallinen kysymys ympärileikkauksista

Jokos tämä puute-saitti on ollut täällä?:

Johanto

ja

puute.com

Homo kirjoitti...

Woman Kills 4 Children and Then Herself, Police Say

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/puolialaston-nainen-ihmetytti-vantaalla/art-1288470009250.html

Anonyymi kirjoitti...

http://www.voice.fi/uutiset/suhteet/nainen-ala-kerro-naita-asioita-miehestasi-parhaalle-ystavallesi/4/38601

Kari Hurtta kirjoitti...

Homo:
Nainen pahoinpiteli 3- ja 5-vuotiaita vuoden ajan lukuisia kertoja

Siis:
Pahoinpitelyitä oli useita. Ne tapahtuivat syyskuun 2010 ja syyskuun 2011 välisenä aikana.

Nainen löi molempia lapsia lukuisia kertoja kädellä kasvoihin. Lisäksi hän tukisti molempia. Viisivuotiasta nainen myös puristi käsivarsista.

Pahoinpitelyjen seurauksena lapset kokivat kipua. Näkyvä seuraus oli viisivuotiaan nenäverenvuoto.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/helmi/seksi/artikkeli.shtml/2012/05/1398779/naista-julkkiksista-nahdaan-seksiunia

K kirjoitti...

Homo:
Baby Sitter Gets 125 Years For Videotaping Herself Molesting Kids

Komenteissa:

medocad:
Absolutely rediculous. 125 years in prison for molistation. Yesterday, I read where a man was given 8 years for murdering a child. Obviously the lesson that the justice department wants us to learn is, if you molest them, you've got to kill them to get a lighter sentence! People, lets get real. If everybody that molested children got 125 years in oprison, the prisons would be full and the Catholic Church woule have to be moved inside the prisons.

Kari Hurtta kirjoitti...

Tuo lähetti tämän ennen kuin kuin sain nimen kirjoitettua.

Itse asiassa kun olin kirjoittamassa nimeä.

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi:
http://www.stara.fi/2012/05/17/poliisi-harrasti-seksia-pidatetyn-kanssa-joutui-itse-vankilaan/


Toisesta kohtaa tuota tekstiä saa täysin eri kuvan tuosta kuin tuon otsikosta:
13-vuotta poliisina työskennelleen miehen esimiehet olivat määränneet hänet antamaan ensin varoituksen 29-vuotiaalle kiinalaiselle naiselle, joka työskenteli Singaporessa sijaitsevassa Club Armani -karaokeravintolassa ilman asianmukaisia lupia. Poliisi ei antanut varoitusta, mutta tapasi kuitenkin naisen ja päätyi tämän kanssa sänkyyn.

Anonyymi kirjoitti...

Onko intti muuttunut? Itse kun olin siellä 60-luvulla, niin sain kaikki anomani 3 vrk lukuvapaata yliopistotenttiä varten. Tosin sotaharjoitukset häiritsivät sen pitämistä siten, että lukuvapaa myönnettiin vasta tentin jälkeen. Arvatkaapa, käytinkö sen huonosta ajoituksesta huolimatta? Tenttiä en läpäissyt, oli sillä intillä sen verran tyhmistävä vaikutus, varsinkaan kun en ollut ehtinyt perehtyä kurssikirjoihin viiteen kuukauteen.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2012/05/17/aviomies-ei-suvaitse-vaimon-avioeroa/

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi:
http://www.hymy.fi/tasta-phttp://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/metsasta-loytyi-seksimaja-vantaalla uhutaan/metsasta-loytyi-seksimaja-vantaalla

Siis:
Hymy: Metsästä löytyi seksimaja Vantaalla!

Pitkään parivaljakko ei ehtinyt taivaltaa, kun vastaan tuli outo näky. Havunoksista, patjoista, valokatteesta ja muista tilpehööreistä koottu majantapainen, jonne mahtui hyvin pari ihmistä. Sisällä oli myös vanha tuoli. Paikalta löytyi myös useita käytettyjä kondomeja.

-Se on varmaa ettei se ihan lasten tekosia ole. Majan sisällä oli myös pornolehti ja sukkahousut.


Tämäkö uutinen?

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi:
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/puolialaston-nainen-ihmetytti-vantaalla/art-1288470009250.html

Siis:
Ilta-Sanomat: Puolialaston nainen ihmetytti Vantaalla
Pelkissä farkuissa ollut nainen ihmetytti torstaina Kehä III:n vierellä.

- Sanotaanko näin, että tämä on hyvin arkaluontoinen asia ja poliisi on hoitanut sen tietyllä tavalla, eikä siitä sen enempää ole tiedotettavaa.

Kommenteista: (Linkki ei toimi ennen kuin valitsee "Näytä lisää kommentteja")
Pöh:
Farkut jalassa, mutta kuitenkin puolialasti? Siis mitä?

Siinähän tapauksessa puolialastomia miehiä on kesäisin kaikki paikat täynnä.

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi:
http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/venalaisaiti-suojeli-poikaansa---lukitsi-33-vuodeksi-huoneeseen/art-1288469987739.html

Siis:
Ilta-Sanomat: Venäläisäiti "suojeli" poikaansa - lukitsi 26 vuodeksi huoneeseen
Vaikeudet Kuvaldinin perheessä alkoivat, kun perheen isä menehtyi Kuvaldinin ollessa 7-vuotias. Hautajaisten jälkeen äiti huomasi, kun naapuruston lapset olivat nauraneet nuorelle Dmitrylle. Tuona hetkenä äiti päätti, ettei anna kenenkään kiusata lastaan.

Hyvä tarkoitus, mutta toteutus meni pieleen.

Tämän jälkeen Kuvaldinin äiti sulki pojan kokonaan ulkomaailmalta. Seuraavan kerran kun Dmitry sai kosketuksen ulkomaailman, oli vuosi 2002, jolloin hänen äitinsä kuoli.

Nyt Kuvaldin on 43-vuotias, mutta hänellä on ollut vaikeuksia sopeutua elämään kymmenen neliön kokoisen huoneensa ulkopuolella. … Vaikeudet sosiaalisessa elämässä ovat saaneet Kuvaldinin erakoitumaan täysin.

Mitä kaiusaamiselle ja tälle lasten nokkisjärjestykselle voi tehdä?

Kari Hurtta kirjoitti...

Homo:
Tämäkin yksi mekanosmi, joka syrjäyttää miehiä opinnoista:

Miksi Intissä ei hyväksytä pääsykoevapaita?


Antaa:
Pahoittelemme - tätä sivua ei löytynyt

Onko tuo poistettu?

Kari Hurtta kirjoitti...

Homo:
Vain perussuomalaiset näyttävät kannattavan aitoa tasa-arvoa, eikä poikien sukupuolielimisten silpomista:

Kirjallinen kysymys ympärileikkauksista


KK 155/2012 vp:
Kirjallinen kysymys: Uskonnollisin perustein suoritetun poikalapsen ympärileikkauksen kriminalisointi

Kari Hurtta kirjoitti...

Tuon kirjallisen kysymyksen vastauksessa:
Oikeusministeriön aikomuksena ei ole muuttaa rikoslakia kysymyksessä viitatulla tavalla. Teemaan liittyvää sääntelyä on pitkään pohdittu ja valmisteltu sosiaali- ja terveysministeriössä, jossa asian valmistelua olisi syytä jatkaa.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hs.fi/wulffmorgenthaler/1329104134502

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltasanomat.fi/seksi-parisuhde/tata-mielta-miehet-ovat-oikeasti-naisista/art-1288469491531.html

Anonyymi kirjoitti...

http://www.v2.fi/uutiset/pelit/15921/Ranskalaisfirma-jakaa-dildoja-Diablo-leskille/

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltasanomat.fi/viihde/il-ex-missi-pimahti---kaahasi-pain-vastaantulijoita/art-1288470112959.html

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi:
http://www.iltasanomat.fi/seksi-parisuhde/tata-mielta-miehet-ovat-oikeasti-naisista/art-1288469491531.html

Siis:
Ilta-Sanomat: Tätä mieltä miehet ovat oikeasti naisista
Onko esileikki vain välttämätön paha? Onko raskaana oleva nainen seksikäs? Tavalliset miehet vastaavat kaikkeen, mitä naiset eivät ole kehdanneet kysyä.

IS:n kokoamassa seksiraadissa on mukana eri-ikäisiä miehiä. Näin he vastaavat naisia askarruttaviin kysymyksiin.


Ensimäinen kysymys
1. Pelottaako, jos nainen tekee aloitteen?

Eräs vastaus oli
Joni, 32: Ei suinkaan, päinvastoin! Olen kuullut monilta naisilta, että he pelkäävät torjutuksi tulemista niin paljon, etteivät uskalla aina tehdä aloitetta. Turhaan. Naisen aloite on erittäin kiihottava asia.

Kommenteissa oli nostettu (linkki ei välttämättä toimi):
Nössönaiset:
"Olen kuullut monilta naisilta, että he pelkäävät torjutuksi tulemista niin paljon, etteivät uskalla aina tehdä aloitetta."No voi hellanlettans. Moniako torjumisia miehet joutuvat kokemaan ja yleensä naiset torjuvat vielä mahdollisimman rumasti, että oikein saisivat miehen itsetuntoa poljettua. Miesten heikosta itsetunnosta jauhetaan mutta missä onkaan sen syy... naisilla ei ole itsetuntoa edes yrittää!!


Niin, siis yksi raatilaisista oli kuullut tämän monilta naisilta.

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi:
http://www.v2.fi/uutiset/pelit/15921/Ranskalaisfirma-jakaa-dildoja-Diablo-leskille/

Siis:
v2.fi: Ranskalaisfirma jakaa dildoja Diablo-leskille
VG247 kertoo ranskalaisen Absoloo-firman jakavan dildoja niille tyttöystäville tai vaimoille, jotka tuntevat itsensä hylätyksi Diablo III:n ilmestyttyä. Saadakseen miehenkorvikkeen pitää poseerata Absoloon Facebook-sivulla kyseistä peliä pidellen. Firma lähettää sitten hylätyille neidoille koodin, jolla voi tilata välineen ilmaiseksi Absoloon sivustolta.

(Mitenköhän päin milloinkin se pelaaminen menee?)

Anonyymi kirjoitti...

"Olen 15-vuotias tyttö enkä tiedä kuka isäni on. Äitini on käskenyt minun valehdella isästä koulussa, ja siksi minua kiusataan. Isättömyys vaivaa minua todella paljon, mutta kun yritän udella isästä äidiltäni, hän vain suuttuu."

http://keskustelu.suomi24.fi/node/10644963

Anonyymi kirjoitti...

http://www.voice.fi/uutiset/suhteet/varo-deittisivustoja--naista-asioista-ihmiset-valehtelevat-netissa/4/38659

Kari Hurtta kirjoitti...

Edelleen tämä:
Tavalliset miehet vastaavat kaikkeen, mitä naiset eivät ole kehdanneet kysyä.

Tuskinpa nämä raatilaiset kasvokkain samoja vastauksia antavat.

"Näytä lisää kommentteja"
antaa (linkki ei välttämättä toimi):

jepjep:
Olipas melkoisen oksettavaa luettavaa, voisin jo näiden vastausten perusteella pitää kaikkia paitsi yhtä miehistä vastenmielisenä tapauksena.

Melko tahdittomia, muka näppäriä ja hauskoja vastauksia. Ja nämä ovat sitten jo "aikuisia" miehiä. Surullista, lievästi sanottuna. Mutta ilmeisesti keskiverto miehen katsomus on kovin suppea.

Mutta, ettei pelkää negistely, Petrille pisteet. Vaikutti varsin fiksulta ja älykkäältä ihmiseltä

Kari Hurtta kirjoitti...

HS.fi: Vartiainen: Pitkä poissaolo töistä verovaroin ei ole perusoikeus
Pitkäaikainen poissaolo töistä tulonsiirtojen varassa ei kuulu perusoikeuksiin, kirjoittaa Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen ylijohtaja Juhana Vartiainen. Vartiainen viittaa blogikirjoituksessaan vanhempiin, erityisesti äiteihin, jotka hoitavat lapsiaan kotihoidontuen turvin.Näkemyksiään kotihoidontuesta hän ei kuitenkaan ole muuttanut. Hän näkee kotihoidon tuessa edelleen kielteistä muun muassa siksi, että "tuki näyttää tutkimuksen nojalla pönkittävän perinteisiä sukupuolirooleja".Suomessa kotihoidontukea voi saada kunnes lapsi täyttää 3 vuotta. Saman ajan jompikumpi vanhemmista voi olla kotona hoitamassa lastaan menettämättä työpaikkaansa.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.findance.com/uutiset/18168/seksinayttely-epaonnistui-lasten-valistamisesta-tuli-k16

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2012/05/18/aviomies-petti-naisen-kosto-oli-nayttava-ja-kallis/

Vortac kirjoitti...

Kun feministi sanoo "tutkimuksissa on todettu", voi olla varma vain siitä, että noissa tulostulkinnoissa naiset ovat sukupuolena parempia kuin miehet.

Eräs vaihtoehto jäi mainitsematta - koko tutkimusta ei ehkä ole ollenkaan edes olemassa. On meinaan helkkarin helppo pippuroida lauseita "on todistettu" tai "tutkimusten mukaan"-läväytyksillä, joilla ei ole sen enempää pohjaa, kuin seteleillä (ennen oli sentään kultakanta).

Kumpaa feministit tekevät mieluummin - väittävät kaikenlaista täysin perusteetta, vai suorittavat tutkimuksia, ennenkuin väittävät, että on tutkittu? Miettimällä se totuus tästäkin asiasta pian selviää.

- Vortac

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi:
http://www.findance.com/uutiset/18168/seksinayttely-epaonnistui-lasten-valistamisesta-tuli-k16

Siis:
Findance: Seksinäyttely epäonnistui - lasten valistamisesta tuli K16
Tieteen ja teknologian museo on järjestänyt Kanadan Ottawassa Sex: A Tell-all -seksinäyttelyn, joka on suunnattu lapsille alkaen 12-vuotiaista.

Jotain meni kuitenkin pieleen. Näyttelyn sisältö dildoineen ja alastomine ihmisineen koettiin niin ronskiksi, että sille asetettinkin lopulta 16 vuoden ikäraja.