tiistaina, heinäkuuta 24, 2012

Naisten palkkaus ja kuntaremontti

”Kuntaremontti parantaa naisten palkkausta”

Seksin ostokielto

Asiantuntija tyrmää kohusuhteet: Puumanaiset jopa hyväksikäyttävät nuoria miehiä

Miksi kieltäytyä parisuhteesta?

Austria’s Men’s Party is set to take part in the upcoming General Election.

100 kommenttia:

Kari Hurtta kirjoitti...

Seksin ostokieltoTuosta löytyy oleellisesti mainittuna tämä nimimerkin Ulvova Ylläri ehdotus, että rekistöroimällä annetaan ostajalle sertifikaatti että kauppasuhde on laillinen.

Jos tuo ihmiskauppa-argumentti olisi ainoa syy seksin ostokieltoon, kannattaisi toimia täysin päinvastoin ja ottaa käyttöön sosialidemokraattinen työkalupakki; tehdä seksityöstä rekisteröitymistä vaativa ammatti työsuojelutarkastuksineen, arvolisäveronumeroineen ja eläkevakuutuksineen. Sitten voisikin kieltää seksin ostamisen rekisteröimättömältä. Mutta sehän olisi moraalisesti väärä signaali.

Kari Hurtta kirjoitti...

Edelleen Seksin ostokielto.

Kari Hurtta:
Mielenkiintoista oli, että Sauli Ahvenjärvi ei voinut myöntää, että ostokielon kannatuksen syynä on moraalikäsitys, jonka perustella prostituutio halutaan estää.

Soininvaara kirjoittaa tämän mainioisti:
Sitten on tämä toinen sosialidemokratiaa liippaava argumentti. Eräs nuori nainen sanoi joskus, että hänellä ei ole moraalisia argumentteja prostituutiota vastaan. Hänestä on vain niin väärin, että jotkut myyvät halvalla sitä, mistä on ollut tapana vaatia puolet toisen omaisuudesta ja lupauksen ikuisesta kumppanuudesta ja tuesta myötä – ja vastoinkäymisissä.

Kari Hurtta kirjoitti...

Miksi kieltäytyä parisuhteesta?

Siis lyhyesti:
… Naiset kyselevät nykyisin missä kaikki kunnon miehet ovat. Vastauksena voisi sanoa, että kunnolliset ja varsinkin omaa asemaansa parisuhdemarkkinoila ajattelevat miehet yhä enenevissä määrin välttävät huonoja diilejä.

… Kun nainen — kuka tahansa nainen — ehdottaa venäläistä rulettia ja ojentaa aseen, pelistä kieltäytyminen on ainoa järkevä vaihtoehto. Sellaista onnea parisuhteessa ei ole, että marttyyrius kannattaisi.

Anonyymi kirjoitti...

Seksuaalinen vaihto perustuu silti ostamiselle, niin että nainen on myyjänä (poislukien statusurokset, jotka myyvät hekin) ja miehet yleensä maksajia.

Miten käy kun seksistä ei saa enää maksaa? Tämän sukupolven seksuaalinen halu perustuu maksamisen kulttuuriin, ei niinkään todelliseen rakkauteen poikkeuksia lukuunottamatta.

Ehdotettu laki iskee myös
naisten kimppuun, vaikka sillä pyrittäisiinkin rankaisemaan vain miehiä.

Ruotsissa ja Norjassa seksin puutteessa olevat miehet, jotka eivät uskalla käydä alamaailman prostituoiduilla muodostavat ahdistavan ringin tyttöjen ympärille.

Osa tytöistä pitää päänsä kylmänä, mutta osa suostuu ja jopa tarjoutuu kompromissiseksiin heidän kanssaan.

Prostituutio toimii suojana
tavallisen naisen intimiteetille ja ylläpitää tietoa naisen tavaran ja läheisyyden rahallisesta arvosta.
Nainen, joka tietää olevansa kahdensadan euron arvoinen (joka tunti) voi kontrolloida omaa seksuaalisuuttaan kun sellainen nainen, joka ei tiedä tavaransa todellista arvoa.

Naistenkin pitäisi nyt valveutua.


-deeby

Anonyymi kirjoitti...

Isiä houkutellaan kotiin pidentämällä isyysvapaata

Kari Hurtta kirjoitti...

Edelleen Seksin ostokielto.

Kommenteista:

KKK:
Vika on siinä, että asiakkaat eivät enää uskalla kertoa poliiseille ihmiskauppaepäilyksistä, koska pelkäävät joutua itse rikoksesta syytetyksi. Laki toimii omaa tarkoitustaan vastaan.

Kari Hurtta kirjoitti...
Samaisessa lehdessä:
Sukupuolten välinen tasa-arvo suomalaisilla työpaikoilla ovat kohentuneet, kertoo Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliiton Jytyn teettämä tutkimus.

Kari Hurtta kirjoitti...Samaisessa lehdessä:
Tasa-arvoasiain neuvottelukunnan puheenjohtaja Jukka Relanderin mukaan naisten pienet palkat miehiin verrattuna on edelleen ongelma.

– Vertailu lähtee siitä, että insinöörin tekemä työ on hirveän tuottavaa, mutta sairaanhoitajan tekemä työ ei ole.

Relander arvelee, että tehtyä työtuntia kohti insinööri ei välttämättä tuota enempää kuin hoitaja.

- Yhteiskunnan ylläpitotehtävät vain ovat aliarvostettuja ja se vääristää palkkoja.

Yhtenä mahdollisena syynä naisten ja miesten väliseen palkkaeroon hän pitää sitä, että miehet tekevät enemmän töitä.

Ulvova Ylläri kirjoitti...

Soininvaaran kirjoitus on hyvä ja sisältää jopa analyysia aiheesta. Sitä samaa analyysia kaipaisin Henrikssoniltakin. Pelkkä yrityskin kelpaisi aluksi.

Relanderin puheet puolestaan katson vähintäänkin loukkaaviksi. Niissä oleva sävy kertoo, että insinöörin työ olisi jotenkin yliarvostettua. Jos olisin hieman epäreilumpi, niin voisin kysyä mikä on Relanderin itsensä tuottavuus sairaanhoitajiin ja insinööreihin verrattuna. Meillä on nimittäin läjäpäin virkamiehiä ja poliitikkoja, joiden tuottavuus on selkeästi miinusmerkkistä.

Yhtenä esimerkkinä tästä on nyt vaikkapa viimeaikoina otsikoihin päässyt oikeusministerimme. Jos nyt aletaan taas kerran ajamaan jonkun omaa moraalikoodia väkisin lainsäädäntöön, niin siihen liittyvät selvitykset ja istunnot aiheuttavat kuluja. Tässä maassa on muita paljon tärkeämpiä asioita hoidettavana, eikä ylimääräisiä kuluja juuri nyt tarvita.

Relanderin työtehtävien kummallisena arvostusmittarina toimiva palkkalukema taas on toinen kuluja nostava asia. Palkan ei ole koskaan ollut tarkoitus olla mikään arvostusmittari vaan korvaus menetetystä vapaa-ajasta. Ei ole mitään järkeä nostaa palkkatasoa jos tekijöitä löytyy muutenkin.

Vasta sitten meillä on ongelma jos tekijöitä ei löydy, tai työnantajapuolen monopolin takia työstä saatava palkka ei riitä elämiseen. Käsittääkseni meillä ei olla lähelläkään tätä tilannetta. Sen sijaan meillä on tilanne, että suuri osa kansaa luulee olevansa oikeutettu johonkin tiettyyn palkkatasoon pelkästään sillä perusteella, että on istunut koulunpenkillä tietyn määrän vuosia.

Jos tähän maahan joku uusi laki tarvittaisiin, niin sen tulisi koskea poliittikkojen ja virkamiehien "työsuhteen" pikaista purkamista, mikäli tarpeeksi suuri osa kansasta on potkujen kannalla. Itsellänikin on jo pitkä lista nimiä, joille en enää haluaisi maksaa senttiäkään vero-euroistamme.

Anonyymi kirjoitti...

YK:lta vaatimus: Seksityöstä oikea ammatti

Anonyymi kirjoitti...

Kommenttina Kari Hurtalle ym. annan palautetta tästä Relanderin lausunnosta: "Yhtenä mahdollisena syynä naisten ja miesten väliseen palkkaeroon hän pitää sitä, että miehet tekevät enemmän töitä."

Miten totta tuo onkaan! Olen kirjassani "Vaiettua tietoa tasa-arvosta", kustantaja Kustannus HD, kertonut, että Tilastokeskuksen palkkavertailun (naiset saavat 82 % miesten ansioista) miehet tekevät noin 20 % enemmän työtunteja kuin naiset. Eli koko Samapalkkaohjeman, STM:n ja feministitutkijoiden palkkavertailut ovat silkkaa fuulaa.

Kumpa Relander muistaisi tämän aina silloin, kun joku esittää hänelle TANE:ssa, että naiset saavat Suomessa vähemmän palkkaa kuin miehet. Itse asiassa työnantaja maksaa tavallisesta tehdystä työtunnista 10 % enemmän palkkaa naiselle kuin miehelle. insinööreistä ja sairaanhoitajista en tiedä minäkään, kukaan kun ei ole tehnyt tasa-arvoista palkkatutkimusta heidän keskensä.

Jos joku haluaa kirjani "Vaiettua tietoa tasa-arvosta" 15 euron hintaan postikuluineen, lähettäkää sähköpostia minulle osoitteeseen paulisumanen miuku gmail piste com, niin lähetän sen nimikirjoituksella varustettuna. Mainitkaa, jos ette halua nimikirjoitusta, sehän vähentää kirjan arvoa divarissa. Kirjoja on rajoitetusti.

Anonyymi kirjoitti...

Vapaaehtoista silpomista muodin takia.

"Jessie tutkaili epätoivoisesti lehtiä ja yritti löytää niiden sivuilta samanlaisia alapäitä kun hänen omansa, muttei löytänyt.

- Minusta se tuntui todisteelta siitä, että minussa oli jotain vialla. Se sai minut tuntemaan oloni friikiksi, nainen kuvailee.

Jessie näki myös häiritseviä painajaisia, jossa hänen suuret häpyhuulensa olivat kietoutuneet huivin tavoin kaulan ympärille, ja muut ihmiset nauroivat hänelle. Valveilla Jessie koki ahdistusta. Hän päätyi leikkaukseen, mutta painajaiset eivät jääneet."

Voiko naisia ottaa ollenkaan tosisaan? Mikä ihmeen kollektiivinen sairaus oikein niitä riivaa????

Pavlovin koiria pidettäisiin varmaan enemmän järjissään olevina kuin ... ???

Vaginaleikkaukset ovat yleistyneet

Anonyymi kirjoitti...

Edellisen jutun "Vaginaleikkaukset ovat yleistyneet" toimittajan pitäisi hieman perehtyä naisen anatomiaan.

1. Kyseessä ei ole vaginaleikkaus. Vagina kuuluu naisen sisäisiin sukuelimiin. Tässä jutussa on kyseessä ulkoiset sukuelimet ja niistä leikataan pienet häpyhuulet.

2. Eli kyseessä ei ole suuret häpyhuulet, vaan pienet häpyhuulet, jotka ovat keskimääräistä suuremmat. Lisäksi voin vakuuttaa, että naisia vaivaa turhaan suurehkot pienet häpyhuulet. Luulisin, että meitä miehiä yleisesti kiihottaa sellaiset pienet häpyhuulet, jotka voi nähdä kunnolla, puristaa huuliensa väliin ja joita voi imeskellä. Oma kultani omaa sellaiset ja kun hän on sinut itsensä kanssa, me molemmat nautimme suunnattomasti niistä. Seksifilmeistä en ole juuri löytänyt naisia, joilla olisi suuremmat pienet häpyhuulet kuin hänellä, mutta sekös vain parantaa seksielämäämme. Ilman niitä hän ei olisi hän. Ihan kultani intimiteettisuojan vuoksi kirjoitan tämän anonyymisti.

Homo kirjoitti...

Kohublondi Johanna Tukiainen pääsi virolaislehden otsikoihin silminnäkijän erikoisesta havainnosta Tallinnassa. Tukiainen kertoo myös blogissaan juottaneensa koiralle olutta.

...
Kun hän ei enää pystynyt pitämään koiraa paikoillaan sylissään, hän kietaisi koiran kaulan ympärille USB -piuhan. Koira haukkui ja ulisi, silminnäkijä kertoo lehdelle.

Lehden mukaan lähtiessään terassilta Tukiainen kietoi koiransa kaulan ympärille kännykän laturin.
...
Tukiainen kirjoittaa juottaneensa koirille alkoholia.

- Jostain syystä Pärnun matkan aikana Bonzo kiintyi erityisesti olueen, mopsimme litki sitä aikamoisen määrän. Esmeraldalle olut ei käynyt, hän halusi nimenomaan sampanjaa, Tukiainen kirjoittaa Seiskan blogissa.
...

Anonyymi kirjoitti...

Mies, haluatko ilahduttaa kumppaniasi?
Tässä naisten lempikohteliaisuudet

"- Naisilla on monia komplekseja ja siksi he kaipaavat vakuuttelua, että ovat kauniita ja kelpaava, kertoo tutkimuksen tiedottaja.

Miehet, pysykää siis ensimmäisessä listassa!"

Naisilla tosiaan komplekseja riittää...

Mitä enemmän naiset katsovat tv:tä, mitä enemmän lukevat muotilehtiä, mitä enemmän selaavat ellos yms muita ostoskatalogeja... yms yms. sen sekopäisemmiksi naiset tulevat.

Läpeensä kateelliset ja ahneet, vain tavarasta elämäänsä sisällön saavat, omistavina ja omistettavina esineinä itsensä kokevat naiset ovat todella mielenkiintoinen haaste ihan kenelle tahansa.

Mies, haluatko ilahduttaa kumppaniasi?
Tässä naisten lempikohteliaisuudet


Ja kauppa käy...

Anonyymi kirjoitti...

HuhHuh ei yllätä tyhjäpäisen karvattoman apinanaaraan valinta. Kauas on tultu siitä kun kiipeiltiin vielä puissa.

Kuunnellaan juoruja ja pelimiesten kanssa textailu toimii aina

Nainen luopuu mieluummin seksistä kuin kännykästä

Anonyymi kirjoitti...

Jatkuu

Nainen suuttui kolarista - jäi auton alle

Anonyymi kirjoitti...

Turhamaisuuden huippu?

Homo kirjoitti...

Huonomminkin olisi voinut mennä. Nainenhan olisi voinut hätävalheeksi väittää vaikka miehen yrittäneen raiskausta ja sitten jo profemakko valkoisella ratsulla olisi voinut karauttaa paikalle potkimaan miestä kostoksi:

Koira kävi kiinni - puri miestä käsivarteen

...
Uhrin mukaan koira ei ollut tapahtumahetkellä kytkettynä.

Koirien omistajatar ei suostunut antamaan henkilötietojaan miehelle.
...

Kodinhoitajina esiintyneet naiset veivät vanhusten rahat

Epäily: Nainen hakattiin tanssilattialla

...
Nainen oli ollut tanssilattialla, kun jostakin syystä kolme muuta tanssimassa ollutta naista oli käynyt naisen päälle.
...

Toivottavasti poliisi tutkii myös yhdistysrekisteriin toimitetuista asiakirjoista, että onko osa perustajajäseniksi väitetyistä henkilöistä keksittyjä (vaiko olemassaolevia ja vapaaehtoisesti mukana olevia), niin kuin joissain nettikeskusteluissa on epäilty:

Enkeli-Elisan tapausta tutkitaan petoksena

Pravdassa keskusteluakin aiheesta:

Poliisi aloittaa esitutkinnan Enkeli-Elisan tarinasta

Masennuksesta kärsineillä miehillä muita suurempi riski sairastua sepelvaltimotautiin ja aivohalvaukseen

...
Kun riskitekijät oli huomioitu, todettiin lähtötilanteessa masennusoireista kärsineiden miesten sairastuvan viiden vuoden sisällä noin 40 prosenttia todennäköisemmin sepelvaltimotautiin kuin miesten, joilla mielialaoireita ei ilmennyt.

Vastaavasti viiden vuoden jälkeen masennusoireista kärsineiden miesten aivohalvausriski osoittautui lähes kaksi kertaa tavanomaista suuremmaksi. Yhteys oli merkittä erityisesti aivoinfarktin kohdalla.
...

Nuoret naiset hakkasivat miehen sairaalakuntoon Jyväskylässä

Homo kirjoitti...

Enrique Iglesias taitaa olla oikea voimamies:

Enrique Iglesias raahasi fanin lavalle, suuteli ja tunki paitansa sisään

Tässä touhussa ei ole mitään järkeä, koska miehen henki on ainutkertainen ja korvaamaton, mutta uusia narttuja on aina tarjolla:

Miehet uhrasivat henkensä pelastaakseen tyttöystävänsä

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: YK:lta vaatimus: Seksityöstä oikea ammatti

Jep, tämä tulee oikeana aikaan, mutta eiköhän tämä yritetä lakaista maton alle siihen mennessä, kun suuniteltua lakiesitystä tuodaan syksyllä eduskunnalle. Mielestäni hallituksen esityksen perusteluissa täytyy ottaa kantaa myöskin tähän YK:n vaatimukseen, jos/kun lakiesitystä tuodaan eduskunnalle.

YK:n tukema Aids-komissio vaatii seksityön laillistamista koko maailmassa. Komissio vaatii kansainväliseltä yhteisöltä myös useita muita toimia seksityöläisten aseman parantamiseksi.

Komission tärkein ehdotus on, että vapaaehtoinen prostituutio on tulkittava samanlaiseksi työksi kuin mikä tahansa muukin ammatti. Virallinen ammattiasema vähentäisi seksikauppaan liittyviä haittoja ja parantaisi seksityöläisten asemaa monin tavoin.

Kari Hurtta kirjoitti...

Kari Hurtta:
Jep, tämä tulee oikeana aikaan, mutta eiköhän tämä yritetä lakaista maton alle siihen mennessä, kun suuniteltua lakiesitystä tuodaan syksyllä eduskunnalle.

Tähän mahdolliseen lakiesitykseen liittyen:

www.hs.fi: Seksin ostokiellolle kannatusta myös kokoomukselta ja kristillisdemokraateilta

www.hs.fi:
Seksinoston täyskielto jakaa hallitusta
Asian eteneminen voi kuitenkin olla hankalaa, jos hallitus ei ole uudistuksesta yksimielinen.

Vihreiden varapuheenjohtajan Oras Tynkkysen mukaan kaikkien kuuden puolueen on oltava lakimuutoksen takana, koska asiasta ei päätetty hallitusohjelmassa.

"Sen takia en povaa kauhean hyvää menestystä tälle Henrikssonin hankkeelle", Tynkkynen sanoo.

Kari Hurtta kirjoitti...

Homo: Miehet uhrasivat henkensä pelastaakseen tyttöystävänsä

Niin
NY Daily Newsin tavoittama Youngin äiti oli kiitollinen siitä, että Jon pelasti hänen tyttärensä.

- Tuollaisen ihmisen kanssa toivot tyttäresi olevan yhdessä.


Niin, siis tämän jälkeen, kun hän oli tappanut itsensä. Tästä arvostuksesta ei tässä vaiheessa ole paljoakaan merkitystä.

Luultavasti viittaa
NY Daily News: 'Dark Knight Rises' shooting: Three heroes died in Aurora taking bullets for their girlfriends
In final acts of valor, Jon Blunk, Matt McQuinn and Alex Teves used their bodies to shield their girlfriends as accused madman James Holmes turned the Aurora cineplex into a shooting gallery.

Kari Hurtta kirjoitti...

Kari Hurtta:Luultavasti viittaa
NY Daily News: 'Dark Knight Rises' shooting: Three heroes died in Aurora taking bullets for their girlfriends


Kommenteista (en tiedä kuinka toimiva linkki on):
Mark_Neilg:
I am glad to see these men's sacrifices being honoured. It is inevitable that the gunman will be used to exemplify the evils of men (I've already seen several articles asking what is wrong with white middle class men), these three men need to be remembered when those types of articles inevitably arise (just as the men harmed while doing the same thing at polytechnic in the montreal massacre that spawned the white ribbon campaign have been forgotten in favour of blaming all men for the gunman's action). There was one evil man, there were at least 4 great ones (these three men and at least one mentioned bellow that didn't die. Jarrell Brooks)

Kari Hurtta kirjoitti...

Edelleen kommenteista:

racrobin:
One interesting sidenote to that story is that the man (Jarrell Brooks) stepped in to save her after her own boyfriend ran out of the theater, got into his own car, and drove off. She had to call him once she made it outside (after she had been shot, and after Jarrell took a bullet to the thigh trying to get her kids outside) to come pick her up. He later proposed to her at the hospital, and she accepted!!??

But yes, Jarrell is also a true hero, even though he refuses the title, because he says he was just "in the wrong place at the right time."

MGTOWfi kirjoitti...

Feministi toruu sankarimiehiä:

"Why does masculinity have to have anything to do with heroic behavior? Their sacrifice was noble, sure. But in every telling of the 'boyfriends risked their lives' story — and every boyfriend who then tells his girlfriend, 'Sweetie, I would have done the same for you!' — there’s an implication that heroism is a gendered concept. Heroism has never had a gender."

Sama kirjoittaja ei luultavasti näkisi mitään ristiriitaa, jos hän kirjoittaisi heti perään "mikä miehissä on vikana" -artikkelin.

Kari Hurtta kirjoitti...

MGTOWfi:
Feministi toruu sankarimiehiä:

"… Heroism has never had a gender."


Niin, tuon
NY Daily News: 'Dark Knight Rises' shooting: Three heroes died in Aurora taking bullets for their girlfriends
kommenteissa oli

Rick Fitzgerald:
I'm just curious, how many girl saved their boyfriend that night!

Kari Hurtta kirjoitti...

Edelleen Seksin ostokielto.

Tähän liittyen tämä blogimerkintä näyttää mielenkiintoiselta

Anna Kontula: Miten kaupallisesta seksistä tulisi säätää laissa?

Tässä korjaataan seuraavia myyttejä:

”Osto pitää kieltää kokonaan, koska nykyiseen lainsäädäntöön liittyy näyttöongelmia.” (= Henrikssonin ensimmäinen perustelu)
”Osto pitää kieltää kokonaan, koska nykyinen laki ruokkii ihmiskauppaa.” (= Henrikssonin toinen perustelu)
”Osto pitää kieltää, koska prostituutio on väärin.” (= usein keskustelussa esiintyvä väite, ei kuitenkaan Henrikssonin suusta)
”Oston täyskielto vähentäisi seksikauppaa.” (= usein keskustelussa esiintyvä väite, ei kuitenkaan Henrikssonin suusta)
”Ongelmat poistuu, kun bordellit laillistetaan ja tehdään prostituutiosta työ muiden joukossa.” (= usein keskustelussa esiintyvä väite, ei kuitenkaan Henrikssonin suusta)
”Seksikauppa pitää laillistaa, koska monet ihmiset (miehet) eivät muuten saa seksiä.” (= usein keskustelussa esiintyvä väite, ei kuitenkaan Henrikssonin suusta)
”Suurin osa seksin myyjistä on pakotettuja/vapaaehtoisia/ihmiskaupan uhreja/itsenäisiä yrittäjiä/narkkareita/nymfomaaneja…” (= usein keskustelussa esiintyvä väite, ei kuitenkaan Henrikssonin suusta)

Anna Kontula:
Itse kannatan palaamista järjestelmään, jossa paritus ja ihmiskauppa on kriminalisoitu, mutta ostaminen ja myyminen eivät. Seksityöntekijöiden aseman parantamisen kannalta tärkeää olisi poistaa myös epäily seksin myynnistä käännytysperusteena. Tärkeintä on kuitenkin muistaa, että kaupallisen seksin ongelmakohtia ei ole missään onnistuttu hillitsemään rikoslainsäädännöllä – siihen tarvitaan sosiaali- ja koulutuspolitiikkaa.


Eräs lista näistä blogimerkinnöistä oli
Uusi Suomi: Kansanedustaja Ylelle: ”Minulta kesti päivä löytää seksin myyntipaikat”

Tuo siis viittasi tähän ohjelmaan: Seksin ostaminen saatetaan kieltää kokonaan

Kari Hurtta kirjoitti...

Edelleen YK:lta vaatimus: Seksityöstä oikea ammatti.

Mainitaanko tätä Aids-komission ehdotusta missään muualla kuin Uuden Suomen uutisessa?

Anonyymi kirjoitti...

Mr. Lothar: Tällaisia ovat aikuisviihde-elokuvien naiset

Anonyymi kirjoitti...

Onko seksiviestittely vain harmitonta hupia?

Anonyymi kirjoitti...

Häiden jälkeen iski masennus: ”Hypistelin häälahjoja käsissäni ja itkin”

Anonyymi kirjoitti...

Näyttelijälle kävi nolo Viagra-moka lentokoneessa: Housuni muistuttivat telttaa

Anonyymi kirjoitti...

Nainen, näin selviät kahden miehen loukusta

Anonyymi kirjoitti...

Suosikkikoomikon pornoshow järkytti yleisön: ”Seksiakti takahuoneessa”

Kari Hurtta kirjoitti...

MGTOWfi: Feministi toruu sankarimiehiä

Siis
The Frisky: The Soapbox: The Aurora Shooting & The Myth Of Men’s Obligation To Be Heroes

Kommenteista:
allies of men:
So you understand that the "white knight" expectation is wrong and unfair. But you think it's unfair to women?

Kari Hurtta kirjoitti...

Tähän

racrobin:
One interesting sidenote to that story is that the man (Jarrell Brooks) stepped in to save her after her own boyfriend ran out of the theater, got into his own car, and drove off. …

tuolla The Frisky, johon MGTOWfi viittasi, on
The Frisky: The Soapbox: Hey, Patricia Legarreta, Seriously, Don’t Marry Jamie Rohrs


It’s not that Rohrs is a bad guy. That is not what I’m arguing. But this situation did illuminate something about his instincts that both he and his fiancee should take a hard look at before they walk down the aisle. Maybe they will be able to get through this awful situation together and she won’t hold this against him and he won’t hold it against himself. But that, let’s face it, is going to take some time. A proposal of marriage born out of guilt is not going to do it.

Vortac kirjoitti...

Rekisteröinti on ongelma, ei ratkaisu.

Regis = kuningas.

Register = Luovuttaa 'allodial title' (ns. "omistustitteli") mistä tahansa asiasta kuninkaalle, eli nykyisin valtiolle.

Jos rekisteröit autosi, et omista sitä enää, vaan varsinainen omistustitteli on valtion, ja sinulla on vain käyttöoikeus. Tästä syystä johtuen, valtio voi tulla ja ottaa autosi milloin tahansa parhaaksi näkee.

Jos rekisteröit lapsesi, sama juttu - valtio määrää silloin, milloin lapsi menee kouluun, milloin hänellä on lomat, mitä hänelle aivopes.. opetetaan ja ehdollistetaan, ja voi ottaa lapsesi sinulta pois, milloin tahansa parhaaksi näkee. Jos vaikka et rokotuta lapsiasi valtion haluamalla tavalla, tms.

Koko rekisteröintien olemassaolo on valtava ongelma - ei mikään laki vaadi lasten rekisteröintiä, eikä mikään laki vaadi, että automobiililla matkustavalla ihmisellä on mitään hiton ajokorttia. Ei sellaista tarvita, eikä sellaista voida lailla vaatia!

Mutta kun ihmiset eivät lue sopimuksia, joita allekirjoittavat, eivätkä tajua lukemaansa, vaikka lukisivatkin.. niin tähän se johtaa.

Jos tietäisit, mitä rekisteröinti todella on, ja mitä se on saanut aikaan, kauhistuisit, etkä -ikinä- voisi suositella rekisteröintiä missään nimessä kellekään koskaan missään.

Tosin internet-versio tuosta sanasta ei liene yhtä hirvittävä vaikutuksiltaan - siis jos 'rekisteröit' johonkin foorumiin, et välttämättä suorita 'joinderia' itsesi ja legaalisen fiktion nimeltä "henkilö" välille.

Kauhistuttavaa, miten vähän ihmiset tietävät omien tekostensa seurauksista. Jokainen, joka valittaa, että 'yhteiskunta' on tehnyt hänelle vääryyttä, on tekopyhä olento, jos hän on kuitenkin auliisti ja vapaaehtoisesti ensin antanut oikeutensa pois allekirjoittamalla "rekisteröintikaavakkeita", "anomuksia" ja "hakemuksia" (registration, submission, application).

Miksi tämä asia on niin mahdoton ihmisten tajuta? Luulisi, että tämä olisi kaikista tärkein asia, jonka he voivat koskaan tajuta elämässään. Mutta tajuamista ei vain näytä tapahtuvan.

Tässä kuitenkin vielä uusintana tietopaketti asiasta:

Meet Your Strawman (5-min. youtube-video)

Meet Your Strawman (WWW-sivu, jossa asia selitetään tekstinä selkeästi)

Voin vain rukoilla uppiniskaisten ja vähätietoisten ihmisten puolesta, jotka eivät edes aio ottaa tästä heidän elämänsä kannalta ehkä tärkeimmästä asiasta selvää.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

vinkki: Älä KOSKAAN allekirjoita paperia, jossa nimesi on kirjoitettu kokonaan ISOILLA KIRJAIMILLA, etenkin sukunimi ensin (tai jos nimeen on liitetty 'titteli', kuten "Herra", "Mr.", "Ms.", jne.)

Se ei nimittäin ole legaalisesti ajatellen sinun nimesi, ja suoritat silloin jälleen joinderin, ja alistut noudattamaan sääntöjä (esim. asetuksia ja säädöksiä), joita sinun ei muutoin missään nimessä tarvitsisi koskaan noudattaa.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Feministi toruu sankarimiehiä:

Ja monet muut fema-fasistit toruvat miehiä, kun eivät ole tarpeeksi sankarimaisia.

Niin tai näin, aina väärin päin, jos kuuntelet sitä, mitä naiset miehiltä haluavat.

"Sankari" tarkoittaa kuitenkin sanana ORJAA, ja kuten kaikki tiedämme, sankarit olivat 'disposable', eli uhrattavissa olevia orjia, joiden tuli puolustaa etenkin naisia hyökkäyksiltä. Jos orja selvisi hengissä, hän sai palkinnoksi naisten suosiota, ja siinä se. Jos taas ei, niin eipä se naisia tai muitakaan juuri hätkähdyttänyt.

Kun tiedämme tämän, kysyn vaan: KUKA HALUAA OLLA SANKARI?

En minä ainakaan.

Mutta naisethan pystyvät kaikkeen mihin miehetkin, ja vieläpä paremmin, joten ehkäpä on naisten vuoro olla sankareita, ja puolustaa miehiä hyökkäyksiltä, ja olla 'disposable', eli uhrattavissa oleva sukupuoli tästedes. Naistenhan luulisi pystyvän siihenkin paremmin kuin miehet, ainakin tuon fema-fasistisen mantran mukaan..

- Vortac

Kari Hurtta kirjoitti...

Niin tuollakin
The Frisky: The Soapbox: The Aurora Shooting & The Myth Of Men’s Obligation To Be Heroes

joku kehtasi esittää tämän saman kysymyksen:

Charlie Dempsey: (linkit eivät välttämättä toimi suoraan)
So how many women threw themselves in front of their boyfriends to save their lives?

Just asking :D .

C


Myöskin joitakin muita oli, jotka esittävät tämän kysymyksen kommenteissa.

Rich Vail:
Well said sir...but really, if this vile woman who wrote this piece can come up with the names...I'd really like to know who were the women who took a bullet for their boy-friends/husbands?

cporoski:
I totally agree. And there were stories about women doing brave things that night. There was the girl that stayed with her friend to stop the bleeding and saved her life. The President Hugged that girl for crying out loud. The difference was that she didn't die and these brave guys did.

Your reply was beautifully written and much nicer than I would have been.

Kari Hurtta kirjoitti...

Vortac:
Rekisteröinti on ongelma, ei ratkaisu.

Regis = kuningas.Niin, kerroit tämän aiemmin.

Rekistöröinnistä kommentoin tähän aiemmin.

Vortac:
Koko rekisteröintien olemassaolo on valtava ongelma - ei mikään laki vaadi lasten rekisteröintiä, eikä mikään laki vaadi, että automobiililla matkustavalla ihmisellä on mitään hiton ajokorttia. Ei sellaista tarvita, eikä sellaista voida lailla vaatia!

Tähän sinun laki komentointiin vastasin myäskin:
Käytät sanaa laki eri merkityksessä kuin sitä yleensä käytetään. Tämä ei ole kuitenkaan oleellista. Kommentoin aiemmin (A,B) tästä sinulle. Olleellista on, kellä on väkivaltamonopoli, tämä asettaa koodiston — haluat sitten kutsua tätä laiksi tai sitten et.

MGTOWfi kirjoitti...

Niin tai näin, aina väärin päin, jos kuuntelet sitä, mitä naiset miehiltä haluavat.

Aivan, mutta on hyvä, että sankareiden sukupuoli on käynyt selväksi mediassakin. Tämä on harvinaista, kuten MWMn video antaa ymmärtää. Miehet ovat yleensä mediassa sukupuoleton sukupuoli ja feministien sättimiset näyttävät reagoivan siihen, että sankarit olivat julkeasti miehiä kuollessaan naistensa puolesta.

Kari Hurtta kirjoitti...

Homo:
Enkeli-Elisan tapausta tutkitaan petoksena

Pravdassa keskusteluakin aiheesta:

Poliisi aloittaa esitutkinnan Enkeli-Elisan tarinasta


Hmm. Näköjään noiden molempien artikkeleiden otsikko on vaihtunut sen jälkeen, kun viittasin niihin:
HS.fi: IL: Poliisi aloittaa esitutkinnan Enkeli-Elisan tarinasta

iltalehti.fi: Enkeli-Elisan tarinasta rikosepäily


Ainaskin tuo näyttää siltä, että noi johtaa samoihin artikkeliehin.

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Näyttelijälle kävi nolo Viagra-moka lentokoneessa: Housuni muistuttivat telttaa

Sinälläänhän Viagra itsessään ei saa aikaan erektiota.

Pilleri ei tuonut unta, mutta lääkkeen jäljiltä hereillä oli miehen itsensä lisäksi jotain muutakin.

- En nukkunut koko lennon aikana, sen sijaan housuni muistuttivat telttaa, Renner kertoi vieraillessaan Jimmy Kimmelin talk show'ssa.

Sinällään voisi kyseessä olla aamuerektio, jos tuossa siis oli yritetty nukkua, ja Viagralla varmanakin tämän kestoon oli vaikutusta.

Homo kirjoitti...

Naisseurue putsasi hotellihuoneen tyhjilleen

Mies- ja seksuaalikielteisille femakoille varmaan unelmien täyttymys - koskakohan Suomessakin?:

Naisten tv-kanava piilottaa kasvonsa Egyptissä

...
Vajaan viikon ajan toiminut Maria TV on jo herättänyt Kairossa keskustelua ohjelmissa esiintyvien naisten pukeutumisen vuoksi - he kaikki käyttävät kasvot peittävää huntua, niqabia.

Musliminaisten Maria TV haluaa olla esimerkkinä siitä, että naisten ei tarvitse paljastaa kauneuttaan tullakseen huomatuiksi.
...

Anonyymi kirjoitti...

Uusi tutkimus paljastaa: Pystyykö mies olemaan vain ystävä naiselle?

Anonyymi kirjoitti...

Äiti pahoinpiteli lapsiaan vuosikausia - sai sakot

Kari Hurtta kirjoitti...

Kari Hurtta:
Eräs lista näistä blogimerkinnöistä oli
Uusi Suomi: Kansanedustaja Ylelle: ”Minulta kesti päivä löytää seksin myyntipaikat”


Ohessa ehkä yksi mielenkiintoinen lainaus yhdeltä tällä listalla olevista blogimerkinnöistä:
Olen todella pahoillani, jos vaikutan hieman laasaslaiselta, mutta minusta näistä jutusta jää sellainen olo, että tässä käydään nyt sotaa nimenomaan heteromiehiä vastaan, ei ihmiskauppaa. Näissä keskusteluissa prostituoidut nähdään uhreina, olosuhteiden orjina, ja miehet naista alistavina sikoina. Tämä siitäkin huolimatta, että moni prostituoitu kertoo esimerkiksi yleisimmän asiakkaan olevan perheellinen mies, siisti ja asiallinen kaveri, joka jostain syystä tarvitsee maksullista seksiä.

Anonyymi kirjoitti...

Wulffmorgenthaler

Anonyymi kirjoitti...

Ällistyttävä tieto alkuihmisen seksistä: rakasteli kolmattakin vierasta lajia

Kari Hurtta kirjoitti...

Kari Hurtta:
Eräs lista näistä blogimerkinnöistä oli
Uusi Suomi: Kansanedustaja Ylelle: ”Minulta kesti päivä löytää seksin myyntipaikat”


Blogimerkinnän
Otto Lehto: Prostituution kieltäminen ja naisten oikeudet
komenteissa on kysymys

Aki Väkevä: 20.7.2012 22:55
Tällä hetkellä seksin osto täysikäiseltä sallittu..tulevan mallin mukaan kaikki kielletty...joten rikoslaillisesti olisi sama, jos ostaa seksiä alaikäiseltä kuin täysikäiseltä?...eikö tämä uusi laki ole vahingollinen alaikäisille?

Tällöin rikosoikeudellisesti on sama, kunhan seksin myyjä on vähintään 16-vuotias. Tämä sillä edellytyksellä, että seksin osto ja seksin osto alaikäiseltä on sama rikos.

Jos rikoslaissa on erikseen rikokset
8§ Seksikaupan kohteena olevan henkilön hyväksikäyttö
8a§ Seksuaalipalvelujen ostaminen nuorelta
8d§ Seksuaalipalvelujen ostaminen

joista on erisuuruiset rangaistukset, niin tällöin se ei ole rikoslaillisesti sama.

( Rikoslain 19 luvussa tuossa on myöskin
8b§ Lapsen houkutteleminen seksuaalisiin tarkoituksiin
8c§ Sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta koskevan esityksen seuraaminen

Tuo 8§ Seksikaupan kohteena olevan henkilön hyväksikäyttö viittaa
9§ Paritus
9a§ Törkeä paritus
ja 25 luvun
3§ Ihmiskauppa
3a§ Törkeä ihmiskauppa
pykäliin.
)

/ Kari Hurtta

Kari Hurtta kirjoitti...Tällä kertaa ei tainut aiheuttaa pahennusta, kun kyseessä ei ollut sukupuolisiveellisyyden julkinen loukkaaminen:

Kotkan Meripäivät alkoivat perjantaina kuumissa tunnelmissa kun pariskunta harrasti seksiä julkisesti kaiken kansan nähden alkuillasta.

Noin kolmekymppinen pariskunta harrasti kadulla täysin avoimesti seksiä kadunlaitaan parkitun auton vieressä. Pariskunnan ystävät, kolme muuta miestä, seurailivat tapahtumia vierestä.

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Ällistyttävä tieto alkuihmisen seksistä: rakasteli kolmattakin vierasta lajia

Viittaa
Washington Post: Neanderthal-type species once roamed Africa, DNA shows
“Geneticists like euphemisms, but we’re talking about sex,” said Joshua Akey of the University of Washington in Seattle, whose lab identified the mystery DNA in three groups of modern Africans.

These genetic leftovers do not resemble DNA from any modern-day humans. The foreign DNA also does not resemble Neanderthal DNA, which shows up in the DNA of some modern-day Europeans, Akey said. That means the newly identified DNA came from an unknown group.


Tuossa uuden Suomen artikkelissa annataan linkki muutamiin aikasempiin artikkeleihin:
Seksiä harrastettiin, lapsia tuli – ”Ratkaisevaa”
Tiede: Ihminen harrasti ennen hyperseksiä

Anonyymi kirjoitti...

86-vuotias Playboy-moguli avautui: ”Naiset käyttävät minua hyväkseen”

Anonyymi kirjoitti...

Todellinen syy sinkkuuteesi ei ole aina huonossa ajoituksessa tai miehessä

Anonyymi kirjoitti...

Iskikö lapsia jahtaava naisautoilija taas? Uhrina nyt 6-vuotias

Anonyymi kirjoitti...

Juhani Tamminen neuvoo: Tällaisen naisen jääkiekkoilija tarvitsee!

Anonyymi kirjoitti...

Tutkija: “Tytöt, varokaa ulkomaalaisia!”

Anonyymi kirjoitti...

22-vuotias nainen sekosi sossun konttorissa

Anonyymi kirjoitti...

Kesä toi mukanaan julkisen seksin - lue hurjat tarinat!

Anonyymi kirjoitti...

Hame heilui korvissa - Pariskunta sekstaili julkisesti Kotkan Meripäivällä!

Homo kirjoitti...

Mitäköhän ällöttävää muka siinä on, jos varhaiset ihmiset ovat nussineet jotain muitakin läheisiä lajeja? Ja jos seksin seurauksena on syntynyt lisääntymiskykyisiä jälkeläisiä, on kyseenalaista, että voiko edes puhua eri lajista.

Tuskin muinaisilla ihmisillä on ollut edes kunnon käsitystä eri lajeista, kun biologian ja molekyylibiologian tuntemusta ei ole juuri siihen aikaan ollut. Mistä silloiset tai paljon lähempänä nykyaikaa eläneet ihmiset ovat tienneet, että onko esimerkiksi musta- ja valkoihoiset ihmiset eri lajia vaiko ei. Ja muutenkin lajin käsite/määritelmä on samalla tapaa jossain määrin epäselvä muutenkin, aivan niin kuin esimerkiksi geeninkin.

Anonyymi kirjoitti...

Muuttaako yhteen vai ei?

Anonyymi kirjoitti...

Näemmekö miehet miehinä, mutta naiset rintoina ja peppuina? Tässä selitystä

Homo kirjoitti...

Heh heh, raiskaustilastotkohan ovat havahduttaneet vai mistä kenkä puristaa?:

Tutkimus: Nuoret tytöt blogien rasististen viestien takana

Anonyymi kirjoitti...

Sytyttävätkö tuhmat puheet?

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Hame heilui korvissa - Pariskunta sekstaili julkisesti Kotkan Meripäivällä!

Joo, viittasin tuohon samaa tuossa edellä. ☻

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus: Yksin eläminen vaarallista keski-ikäisille sydänsairaille

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Näemmekö miehet miehinä, mutta naiset rintoina ja peppuina? Tässä selitystä

Tuossa siis
Tutkijoiden mukaan aivot näkevät miehet ihmisinä, mutta naiset ruumiinosina, uutisoi Daily Mail.

Tutkimuksessa selvisi, että aivot prosessoivat kuvat eri tavalla riippuen siitä, kumpaa sukupuolta ihminen katsoo – riippumatta siitä, onko katsoja itse nainen vai mies.


Viittaa
MailOnline: What are you staring at? Scientists reveal how our brain sees men as people, but women as body parts (and it's not just men who do it)
• Study finds both genders process images of men and women differently
• Scientists believe men are looking for a mate, while women are comparing themselves

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Kesä toi mukanaan julkisen seksin - lue hurjat tarinat!

Siis:
Iltasanomat puolestaan kertoo Kotkan meripäivillä sattuneesta tapauksesta, jossa pariskunta harrasti estoitta seksiä tien vieressä. Ilta-Sanomien mukaan pariskunta rakasteli kadun varrelle pysäköidyn auton vieressä.

Poliisi ei katso hyvällä täysin esteetöntä julkisella paikalla lempimistä. Sukupuolisiveellisyyden julkisesta loukkaamisesta voi saada sakkoja tai jopa puoli vuotta vankeutta.

Kymenlaakson poliisista kerrotaan, että Kotkan tapauksesta ei ilmoitusta poliisille tullut. Poliisi puuttuu kyllä täysin julkiseen lemmenleikkiin.


Selvästikään tämä ei siis aiheuttanut pahennusta (totesin tämän myöskin tuossa edellä), kun kerran poliisia ei kutsuttu.

Mielenkiintoinen pykälä tämä sukupuolisiveellisyyden julkinen loukkaaminen — rikoksen tunnusmerkistöön nimittäin kuuluu se että teko aiheuttaa pahennusta.

Kari Hurtta kirjoitti...

Tuon Oikeusministeri Henriksson ajaa seksinoston täyskieltoa kommenteissa on

S Y: (Linkki ei toimi suoraan)
Tässähän on ollut ravintola-alalla ja siivousalalla ihmiskauppaepäilyjä. Pitäisikö kieltää siivous- ja ravintola-ala sekä näiltä ostaminen?


Kyllä ehdottomasti on kielettävä siivouspalveluiden ja ravintolasta ostaminen — muutoinhan tämä ristiriidassa sen kanssa, mitä Henriksson eilmoitti ostokiellon perusteluiksi. Samoin myöskin on kielettävä marjojen ostaminen.

Ile kirjoitti...

"Katso noita söpöjä poikia. Senkun valitset." toteaa länsimainen n. 50v nainen ikätoverilleen parhaillaan Nelosella menossa olevassa elokuvassa.

Kohti etelää
(Heading South/Ranska-Kanada 2005). Karibian kuumuuteen sijoittuvan rohkean draaman ytimessä ovat pohjoisamerikkalaiset naiset, jotka viettävät aikaa lomaparatiisissa tyydyttäen romantiikan-, seksin- ja vallannälkäänsä.

- Jokainen varmasti ymmärtää, ettei tällaista elokuvaa olisi voitu tehdä asetelmasta, jossa miesporukka lähtee kehitysmaahan sekstaamaan paikallisia nuorikkoja.

Tai jos elokuva jostain ihmeen oikusta olisikin tehty, sitä ei luonnehdittaisi "rohkeaksi draamaksi", vaan joillain aivan muilla määreillä.

Lisäksi, tuollaista elokuvaa ei mikään suomalainen tv-kanava olisi ostanut esitettäväksi.

Ile kirjoitti...

... ja vielä tuohon elokuvan teemaan liittyen:

Naisten seksiturismista on tehty jokin naisten voimaantumisen ilmentymä.

Anonyymi kirjoitti...

Emilia Puurtista ei ole olemassakaan - hän on ulkomaalaishuijari!

Anonyymi kirjoitti...

Tässä iässä naiset tuntevat olonsa seksikkäimmäksi ikinä

Anonyymi kirjoitti...

Isäkuukauden pidennys on tarpeellinen mutta riittämätön

Kari Hurtta kirjoitti...

Kari Hurtta:
Tällä kertaa ei tainut aiheuttaa pahennusta, kun kyseessä ei ollut sukupuolisiveellisyyden julkinen loukkaaminen:

Kotkan Meripäivät alkoivat perjantaina kuumissa tunnelmissa kun pariskunta harrasti seksiä julkisesti kaiken kansan nähden alkuillasta.


No, uutisen kommenteissa on esitetty pahennusta.

Mutta minusta mennään hyvin epämäärisille vesille, jos lasketaan mukaan jonkun uutisen kommentoijat sen sijaan että katsottaisi paikalla olleet, kun katsotaan onko teko aiheuttanut pahennusta.

[Lainasin aiemmin.] Rikoslaki:
21 §
Sukupuolisiveellisyyden julkinen loukkaaminen


Joka tekee julkisesti sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan teon siten, että se aiheuttaa pahennusta, on tuomittava, jollei teosta muualla laissa säädetä rangaistusta, sukupuolisiveellisyyden julkisesta loukkaamisesta sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi.


Tämä todetaan hallutuksen esityksen perusteluissa ( HE 6/1997 Yksityiskohtaiset perustelut 5/7 vp ):
Ellei kukaan teon näkijöistä pahastu, rikoksen tunnusmerkistö ei toteudu, vaikka esimerkiksi ravintolassa toteutettaisiin eroottisesti erittäin rohkea esitys.

Toisin perustelut jatkaa:
Näin ollen aiottaessa esittää tällainen ohjelma yleisölle on olosuhteisiin nähden riittävän selkeästi etukäteen ilmoitettava ohjelman luonne sen varmistamiseksi, että ohjelma ei yleisön keskuudessa herättäisi pahennusta.

Kari Hurtta kirjoitti...

Homo:
Ja jos seksin seurauksena on syntynyt lisääntymiskykyisiä jälkeläisiä, on kyseenalaista, että voiko edes puhua eri lajista.

Käytännössähän tuo lajin määritelmä (ei lisääntymiskykyisiä jälkeläisiä) ei aina toimi. Populaatiot ovat erityneet eri lajeiksi sen takia, että kanssakäymistä ei tapahdu. Syynä siis tällöin ei ole se, että lisääntymiskykyiset jälkeläiset eivät olisi mahdollisia.

Anonyymi kirjoitti...

Kotisiivoojaa epäillään useista varkauksista – kävikö hän teillä?

Kari Hurtta kirjoitti...

Edelleen Anonyymi: Ällistyttävä tieto alkuihmisen seksistä: rakasteli kolmattakin vierasta lajia

Artikkelin kommenteissa oli

Sunna Oksala: 28.7.2012 02:04
Mikä uutinen tämä nyt sitten muka oli? Olen minä kuullut nykyihmisen naivan vaikka mitä lampaista , hevosista ja koirista lähtien. Jopa kameleita ja vuohiakin..juu tiiä sitte onko totta mutta näin olen kuullut.

Eli siis että tuo ei ollut ällistyttävää, kuin mitä otsikko antaisi ymmärtää.

Itse uutinenhan kai oli se, että nyt ainaskin on tiedossa kolme eri lajia, jonka geenejä löytyy ihmisen populaatiosta.

Yhtä lajin geeniperimää valkoihoista, yhtä Afrikassa elävien keskuudesta ja yhtä Tyynen valtameren alueella elävien keskuudesta.

Kari Hurtta kirjoitti...

Edelleen tuon Oikeusministeri Henriksson ajaa seksinoston täyskieltoa kommenteista:

Epäileväinen: 20.7. 14:13 (linkki ei toimi suoraan)


Muuten: Aiotaanko seksityöläisten edustajia tällä kertaa kuunnella lainkaan asiaa valmisteltaessa?


Ei taatusti. Onhan tässä täysin selvää, että ostokielto vaikeuttaa seksityöläisten myyntitoimintaa ja näin ollen he vastustavat tätä. Joten lain valmistelussa ei kannata kuunnella heitä. Lailla siis ei missään tapauksessa ajeta seksityöläisten etuja vaikka tätä mahdollisesti käytetäänkin keppihevosena.

Kari Hurtta kirjoitti...

Lisää satunnaisia linkkejä

Nyt on naisten vuoro. Puhutaanko miehistä ja sänkykokemuksista ”tyttöjen kesken”, vai pitävätkö naisetkin kokemuksensa mieluummin omana tietonaan? Jos puhutaan, niin mihin sävyyn juttu kulkee?

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Tutkija: “Tytöt, varokaa ulkomaalaisia!”

Tuo siis liittyy erääseen toiseen sikolätin artikkeliin:
Tanska: Useampi kuin joka toinen raiskauksesta tuomittu on ulkomaalainen

Anonyymi kirjoitti...

Kiinassa 27-vuotias sinkku on ei-toivottu

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Hame heilui korvissa - Pariskunta sekstaili julkisesti Kotkan Meripäivällä!

Kommenteista:

kaiken nähnyt:
Hei,Haloo! Taas syyllistettiin NAINEN miksei kerottu että miehen p.... heilui

tuskin nainen yksin heilutteli helmojaan.


Niin, yleensähän mies on kaikkeen syyllinen. Nainen on viaton.

Anonyymi kirjoitti...

Hoitajan rikos kauhistuttaa – shoppaili kuolleen potilaan luottokorteilla

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta Karjalaisen jutusta "Isäkuukauden pidennys on tarpeellinen mutta riittämätön." puuttuu se sama näkökulma kuin kaikesta muustakin isyyslomaan liittyvästä keskustelusta, eli raha. Kun 80 % miehistä ansaitsee enemmän kuin heidän kumppaninsa, se merkitsee, että noissa 80 % perheissä isän poissaolot töistä köyhdyttävät perhettä enemmän kuin äitien poissaolot. Miksi perhettä pitää rangaista siitä, että isä jää kotiin lapsia hoitamaan? Eiköhän tämä ole yksi tärkeä syy, miksi isät eivät pidä perhevapaitaan kovin halukkaasti.

Olisi ihan helppoa laatia sellainen tasa-arvoinen tukijärjestelmä, jossa perheen elantoa ei hetkauta yhtään pahemmin, kumpi jää kotiin. Miksei kukaan, eivät feministitkään aja sellaista tukijärjestelmää? Isiä vain syyllistetään, vaikka kyseessä on puhtaasti perheen talousasiat. Onko syynä se, että nämä asiat eivät juuri liikuta feministejä ja niitä päättäjiä, jotka asioita ajavat? isät saadaan syyllistettyä, vaikka heillä on ihan taloudelliset järkisyyt käytökseensä.

Pauli Sumanen

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Kiinassa 27-vuotias sinkku on ei-toivottu

Siis:
Laajaa julkisuutta saaneessa vuoden 2010 kyselytutkimuksessa 92 prosenttia miehistä oli sitä mieltä, että naisten tulisi avioitua ennen 27 vuoden rajapyykkiä.

Kuitenkin naisia on vähemmin kuin miehiä, joten juttu ei ole niin yksinkertainen.

Tuossa siis oli
Avioliitolta odotetaan nyt onnea

Pitkittynyt yksin eläminen koskettaa erityisesti hyvin koulutettuja, taloudellisesti riippumattomia ja kaupungeissa asuvia naisia. Naistenlehdissä ja kirjoissa on jo pitkään pohdittu, miksi sinkkuus on pesiytynyt kiinalaiseen yhteiskuntaan.


Toisaalta

Perhesuunnittelupolitiikan ja poikien perinteisen suosimisen seurauksena yksinelävien nuorten miesten määrä on koko ajan kasvussa. China Youth Daily -lehti varoitti, että matalatuloisten miesten on koko ajan vaikeampaa löytää itselleen puoliso.

Anonyymi kirjoitti...

Näinkin tökerösti mies voi reagoida rukkasten saamisen jälkeen

Anonyymi kirjoitti...

Jenkkibaarissa raskaustesti-automaatti: 'Ajattele ennen kuin juot'

Homo kirjoitti...

Estrogeenissä on sen salaisuus! Tässäkö (osa)selitys sille, että miksi ensimmäisen Matrix-elokuvan jälkeiset versiot olivat niin paljon alkuperäistä huonompia?:

The new Matrix revolution: Director says he's now a pink-haired woman called Lana

Homo kirjoitti...

Naiset ja feministit taas asialla, niin johan saadaan riidat ja tappelut aikaiseksi:

Mummolaakson ympärillä kiehuu

Kaikki alkoi siitä, kun Pridellä Mummolaakson Sherrykahvitansseilla Mummolaakson aktiivi kertoi, ettei Mummolaakson hallituksen enemmistö ollut hyväksynyt transsukupuolista naista jäseneksi kun tällä ei ollut vielä henkilötunnus korjattu oikeaksi.
...
Suuri osa Mummolaakson hallituksessa olevista on asiasta käärmeissään ja ainakin yksi on jättäytymässä hallituksesta pois. Puhutaan siitä, että Mummolaakson pitäisi erota Setasta, jos ei kerta suostu noudattamaan Setassa olevaa käytäntöä siitä, että kunnioitetaan henkilön itse ilmoittamaa sukupuolta [eikös se sukupuoli olekaan pelkkä sosiaalinen konstruktio?]. Mummolaakso on myös mukana projektissa "Yhdenveroinen vanhuus", jossa tätä sukupuolen itsemäärittelyoikeutta vaaditaan kunnioittamaan.
...
Kukaan ei ole sanonut ääneen todellista syytä, mutta Tiia Aarnipuu sanoi minulle kerran, että vanhemmissa lesboissa on vänkyräfeministejä.

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Tässä iässä naiset tuntevat olonsa seksikkäimmäksi ikinä

Viittaa
MailOnline: Why women feel sexiest when they are 28 (That means Pippa Middleton and Mila Kunis are both at the magic age!)

Tähän samaan artikkeliin viittaa myöskin Ilta-Sanomien toinen artikkeli
Milloin naisen itsevarmuus on huipussaan? Nyt sekin on selvitetty

Anonyymi kirjoitti...

Ranska rankaisee lumeliitosta ankarasti, Suomi ei lainkaan

Anonyymi kirjoitti...

Fingerpori

Anonyymi kirjoitti...

Nettiahdistelu syynä hyväksikäyttötilastojen rajuun kasvuun

Anonyymi kirjoitti...

Jopa 12-vuotiaat hormonikoukussa: Mystinen ”Barbie-lääke” antaa rusketuksen

Anonyymi kirjoitti...

Predestinoiko perhe koulumenestyksen?

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Jopa 12-vuotiaat hormonikoukussa: Mystinen ”Barbie-lääke” antaa rusketuksen

Tämä Aamulehden artikkeli viittaa:
Satakunnan Kansa: Laitonta ruskettavaa hormonia on löydetty myös Suomesta