sunnuntaina, syyskuuta 16, 2012

Hämeen sanomien rimanalitus

Hämeen sanomien pääkirjoitus (11.9) antaa surullisen kuvan median suhtautumisesta miesasiaan.
Asenteella "minähän en ämmien töitä tee" pääsee hyvällä todennäköisyydellä rivakasti kortistoon.
Kuinka monella miehellä on kyseinen asenne? Vai onko lause vain keksitty omasta päästä miesten mollaamiseksi? Suurimpaan osaan "ämmien töitä" ei pääse ilman koulutusta ja merkittävä osa "ämmien töistä" on sellaisia, että miehiä ei katsota hyvällä noiden töiden tekijöinä. Suuri osa naisista ei halua perhepäivähoitajakseen, sihteerikseen, kosmetologikseen, kätilökseen tms. miespuolista työntekijää.

Kuinka moni on tavannut naisia, jolla on asenne "minähän en ukkojen töitä tee" esimerkiksi silloin, kun mökin katto pitäisi korjata? Minä olen. Kun vapaaehtoisia katon korjaajia etsittiin, naiset kiepauttivat hiuskiekuroitaan, totesivat "minä olen vain tyttö" ja häipyivät mökin keittiöön pilkkomaan salaattia nopeammin kuin ehdin sanomaan "kissa".
Brasiliassa on perustettu vertaistukiryhmiä miehille, jotka ansaitsevat vähemmän kuin vaimonsa. Ryhmiä kutsutaan nimellä "Kyynelten miehet".
Huoleen on aihetta, koska naiset eivät rakasta vähemmän ansaitsevia miehiä.
Toki naisen euro edelleen on arvoltaan vähäisempi kuin miesten, eikä se lasikattokaan naisen urakehityksen päältä mihinkään ole kadonnut. Maailman 180 valtionpäämiehestä 20 on naisia, ja maailman 500 suurimman yrityksen johdossa heitä on kolme prosenttia.
Naisen euro on euro, kunhan nainen vain jaksaa tehdä yhtä paljon työtunteja kuin miehet. Mitä järkeä on verrata 0,000000001 promillen osuutta maailman kermasta tavallisiin ihmisiin?
Palkkaero on tietysti tehokas pelote miehille, jotka työttömänä harkitsevat hakeutumista naisvaltaiselle alalle. Tilastokeskuksen mukaan miesvaltaisimpia aloja Suomessa ovat kuljetus ja varastointi sekä informaatio ja viestintä.
Ahaa, korkeasti palkatut miehet kuljetuksessa ja varastoinnissa eivät halua siirtyä huonosti palkattuun sairaanhoitajan ammattiin. Liekö päätoimittajalla yhtään aivosolua tallella?
Erityisesti miehiin vetoavat alat, joissa he tuntevat olevansa mukana "tietoyhteiskuntaa" kehittämässä.
Mistä hatusta tämä väite on kaivettu? Minä voisin kaivaa hatusta väitteen, että miehet ovat kiinnostuneempia tietokonealasta, koska miehet tykkäävät näprätä tietokoneita ja että tietokoneita voi näprätä ilman  vaatimuksia häikäisevistä sosiaalisista taidoista.
Juuri suomennettu amerikkalaisen filosofin Matthew B. Crawfordin teos Elämän korjaajat kuitenkin pyrkii riisumaan tietotyöltä kaiken gloorian. Crawfordin mielestä hienolta kuulostavan termin takaa ei suinkaan löydy itseään toteuttavia, kekseliäitä ja luovia ihmisiä vaan "konttorirottien meri", joka tekee läppäreillä suunnilleen yhtä luovaa työtä kuin Henry Fordin ajan autotehtaan liukuhihnatyöläiset.
Kuinka moni tietotekniikan mies kuvittelee, että bittien vääntäminen tuottaa "suurta gloriaa". Kuinka moni tietotekniikkanörtti kuvittelee, että naisia kaatuu baaritiskillä kuin kauraa, kun mies kertoo tekevänsä tietotyötä?

Päätoimittaja yrittää maalata tietotekniikan miehistä kuvan imbeselleinä, jotka idealistisesti kuvittelevat "rakentavansa tietoyhteiskuntaa gloorian siivittäminä", mutta jotka todellisuudessa ovat tietotekniikan liukuhihnatyöläisiä.
Sopeutuminen on epäilemättä miehille vaikeampaa kuin naisille mutta ei yhtään vähemmän väistämätöntä. 
Minä väitän, että sopeutuminen lasten kanssa leikkimiseen tai salaatin pillkomiseen on helpompaa minulle kuin sopeutuminen mökin katon korjaamiseen tai roskakuskin uraan keskivertonaiselle.

Yhteenveto

Hämeen sanomien päätoimittaja onnistuu listaamaan lyhyeen pääkirjoitukseen lähes kaikki typerimmät feministiset kliseet miehistä ja tasa-arvosta:
  1. Miehillä on "minähän en ämmien töitä tee" asenne.
  2. Miehet itkevät, kun he ansaitsevat vähemmän kuin vaimonsa.
  3. Naisen euro on 80 senttiä.
  4. Naisia ei ole tarpeeksi valtion päämiehinä ja top 500 yhtiöiden johdossa.
  5. Miehet kuljetuksesta ja varastoinnista eivät hakeudu naisvaltaisille aloille, koska kuljetuksen ja varastoinnin palkat ovat niin suuret.
  6. Miehet kuvittelevat olevansa kehittämässä tietoyhteiskuntaa gloorian siivittäminä, vaikka todellisuudessa he tekevät yhtä paskaa duunia kuin tehdastyöläiset Fordin kokoamislinjalla.
  7. Sopeutuminen miehille on naisia vaativampaa.

62 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pettäjäprofeetta vakuuttaa: Puumailmiö tulee vielä kasvamaan!

Anonyymi kirjoitti...

Isyysvapaiden pitoa helpotettava

Anonyymi kirjoitti...

Rakkaus vetää suomalaisia Kreikkaan

Anonyymi kirjoitti...

Nainen ketä äänestät?

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Rakkaus vetää suomalaisia KreikkaanOikarinen-Vasilopouloksen mukaan esimerkiksi avioliiton solmimiseen liittyvä paperisota työllistää suurlähetystöä säännöllisesti.

"Suurimmassa osassa pareja nainen on suomalainen ja mies kreikkalainen, mutta päinvastaisiakin tapauksia on".

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Nainen ketä äänestät?

Näin toimi entinen presidenttimme Tarja Halonen. On mietittävä tarkkaan sanoja: Naiset äänestäkää naisia? Mitä tämä tarkoittaa? Onko kyse enää henkilövaaleista vai sukupuolivaaleista?

Tarja Halosen toiminta osoittaa sen, että hän henkilönä ilmaisi erittäin feministisen ajatelman, jossa nainen ei saisi äänestää miestä. Mitä siitä tulisi jos minä tai joku muu markkinoisin ajatelmaa: Miehet äänestäkää miehiä? Johan siitä nousisi iso haloo ja minut lytättäisiin maanrakoon sovinistisikana.

Anonyymi kirjoitti...

"Päätoimittaja yrittää maalata tietotekniikan miehistä kuvan imbeselleinä, jotka idealistisesti kuvittelevat "rakentavansa tietoyhteiskuntaa gloorian siivittäminä", mutta jotka todellisuudessa ovat tietotekniikan liukuhihnatyöläisiä."

No, niinhän se on.

Onneksi tietokoneen naputtelu ja ohjelmien kirjoittaminen on edelleen yhtä hauskaa puuhaa, kuin 14 vuotiaana aloitellessa.

Lähes joka päivä vastaan tulee jotain sellaista, joka saa konttoriroran hihittämään ja nauramaan hysteerisesti satulatuolissaan.

Eikä työmatkoillekaan joudu enää kuin kerran kuukaudessa.

Liukuhihnalla on ihan kivaa.

Homo kirjoitti...

Eikö feministinen matra naistumisen johtamisesta palkkatason alenemiseen pidäkään paikkaansa?:

Akateemisten vanhempien lapset valtaavat yhä yliopistopaikat

...
Etenkin lääketiede on ala, jossa opiskelijoiden kotitausta on yhä akateemisempi. Alan naisistumisesta huolimatta myös sen ansiotaso on entisestään noussut.
...

Miksiköhän nykytilannetta ei kerrota sukupuolierotellusti, mutta aiempi tilanne kylläkin? Toisiko se liian kiusallisesti esiin poikien syrjäytmisen?

...
Esimerkiksi suuria ikäluokkia edustavilla eli vuonna 1946 syntyneillä akateemisen kodin kasvateilla oli mahdollisuus päästä yliopisto-opintoihin vielä 19-kertainen verrattuna ei-akateemisen kodin jälkeläisiin. Tämä tulos on vuodelta 1970.

Miehillä se oli peräti 32-kertainen ja naisilla 13-kertainen.

Muutos on suuri verrattuna 1981 syntyneiden ikäluokkaan, jolla vastaava ero oli kaventunut 6,5:een. Tulos on vuodelta 2005.
...

Anonyymi kirjoitti...

No itse en ainakaa mitää akkojen hommia alkaisi tekemään kuten siivousta, tarjoilua, lastenhoitoa yms. Ihan tarpeeksi olisi valita miesten paska hommiakin

Homo kirjoitti...

Lastenhoitohan on kevyttä työtä, kun voi vain leikkiä kaikki päivät lasten kanssa. Miehillä on muutenkin luontaista leikkisyyden säilyminen käytännössä kuolemaan saakka, kun taas nartuille on ominaista hyvin nuorelta iältä alkaen jo viimeistään huumorintajuttomuus, ärytisyys, tosikkomaisuus ja muutenkin olemus on kuin perseeseen ammuttu nauta. Ainoa suurempi miinus on se, että nykyaikana miehillä on vaarana joutua perättömien pedofiilisyytösten kohteeksi.

Ja ei kai se siivoaminenkaan todellisuudessa nyt mitään superraskasta työtä ole, vaikka usein toisin väitetäänkin. Mitä olen siivoojien touhuja katsellut, niin kovin tuntuvat viihtyvän puhelimen kanssa lärpättäessä, eikä se kevyen mopin/pölynimurin työntely, rätillä pyyhkiminen, pölyhuiskalla huiskiminen, ikkunalastalla vetely tai nykyisillä istuttavilla lattianputsauslaitteilla ajelu miltään muskelimiehen hommilta ole vaikuttanut. Eri asia sitten tietenkin on, että pitäisikö tällaisesta helposta hanttihommasta kovinkaan paljoa maksaa.

Anonyymi kirjoitti...

Tämän vastineen voisi lähettää päätoimittajalle ihan vain höyryä purkaakseen. En usko, että sen aivosolut siitä yhtään lisääntyisi.

Anonyymi kirjoitti...

Vanhanen vitsaili naisseikkailuillaan

Homo kirjoitti...

Nainen löi miestä leipäveitsellä päähän

Mies ja nainen ajoivat kilpaa nelostiellä - hurjia nopeuksiaHomo kirjoitti...

IS: Teiniäitiys on periytyvää

...
10 vuotta sitten tehdyn suomalaistutkimuksen mukaan teiniraskauksien taustalla oli usein rikkonaiset perhesuhteet sekä isän vähäinen koulutus. Mikäli isän koulutusvuosia oli kertynyt enintään yhdeksän, nuorella oli kaksinkertainen riski päätyä teinivanhemmaksi. Myös yksinhuoltajavanhemman kanssa asuneen nuoren riksi oli kaksinkertainen.
...

Anonyymi kirjoitti...

Nainen virtsaa matolle hotellin mainoksessa: ”Vähemmän itsestäänselvää” – katso kuva

Anonyymi kirjoitti...

Vanhempien ero vaikuttaa miehiin kohtalokkaalla tavalla

Homo kirjoitti...

Jokos tämä oli täällä. Tässäkö yksi selitys sille, että miksi kiltit miehet ällöttävät narttuja, mutta psykopaattihakkaajat vetävät naisia puoleensa kuin paska kärpäsiä:

Mies, huomio! Tällaisella profiilikuvalla vedät naista seksuaalisesti puoleesi!

...
Tutkimuksen mukaan esimerkiksi treffipalstoilla tai Facebookin profiilikuvassaan miehen kannattaa välttää hymyilyä, sillä naiset eivät tunne vetoa kuvassa hymyilevään, onnellisen oloiseen mieheen.

Kuvassa kannattaakin näyttää ylpeältä ja voimakkaalta, sillä ne luovat naiselle kuvan raa'asta seksuaalisesta vetovoimasta. Hymyilyn sijasta tehokkaammin naisiin vetoavat kuvassa jopa murjotus ja häpeän ilmeet. Naisilla sen sijaan miehen huomion kiinnittivät ensimmäisenä hymyily.
...

Anonyymi kirjoitti...

Takapuoleen juuttunut lelu lähti käyntiin – Suomalaiset ensihoitajat paljastavat hulluimmat päivystystapaukset

Anonyymi kirjoitti...

Tässä ovat Teiniäidit

Anonyymi kirjoitti...

Kiimainen opiskelija kouri teinityttöjen takamuksia: ”Luulin sen olevan normaali lähestymistapa”

Anonyymi kirjoitti...

Nainen puukotti ryyppykaveriaan – uhri ei ilmoittanut poliisille

Homo kirjoitti...

Miesten vaihdevuosia hoidetaan usein väärin

...
– Miesten vaihdevuosia hoidetaan usein masennuksena. Vastaanotolleni tulee melkein joka päivä potilaita, joilla tyypilliset vaihdevuosioireet on tulkittu masennukseksi. Se ei ole ihme, koska ahdistuneisuus, hermostuneisuus ja äkkipikaisuus sopivat myös masennuksen oireisiin, erikoislääkäri Juhana Piha sanoo.

– Monet ovat saaneet masennuslääkkeet, jotka ovat entisestään pahentaneet vointia. Kun miestä sitten aletaan hoitaa testosteronilla, niin kas kummaa – masennus onkin tipotiessään.

Miesten vaihdevuodet ilmaantuvat yleensä 40–60 ikävuoden välillä. Nuoremmatkin voivat kärsiä testosteronivajauksesta muista syistä.
...


Lihakset ja erektio katoavat – Tällaisia oireita kuuluu miesten vaihdevuosiin

Kumpi on hehkeämpi - Tuksu vaiko hän?:

Hän on maailman vanhin strippari – katso kuvat!

Maailman vanhin mies paljasti ruokavalionsa salaisuuden

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Kiimainen opiskelija kouri teinityttöjen takamuksia: ”Luulin sen olevan normaali lähestymistapa”Seatonissa asuva Hampton myönsi tekonsa ja hänet tuomittiin 36 viikoksi vankilaan. Hän joutuu myös puolen vuoden ajaksi ehdonalaiseen. Tapauksen tuomari Justice Evans laittoi miehen nimen seksuaalirikosten listalle kymmeneksi vuodeksi, The Daily Mail -sivusto uutisoi.

Ilmeisesti viittaa:
MailOnline: Student, 30, who groped eight women on a 'bottom-pinching spree' thought it was the 'normal way to approach women'

Panu Horsmalahti kirjoitti...

The Fifth Meditation on Creepiness

Anonyymi kirjoitti...

Naisten vessan lasiseinä paljasti kaiken – tämä siitä seurasi

Anonyymi kirjoitti...

10 merkkiä! Näistä tiedät onko rakkaasi sinulle todella Se Oikea!

Anonyymi kirjoitti...

"Aiemmat liitot ovat kaatuneet seikkailunhaluuni"

Anonyymi kirjoitti...

Kahdesti eronneet vastaavat väitteisiin

Anonyymi kirjoitti...

Tiesitkö: Tämä suosikkiherkku kehiteltiin alun perin selibaattiruoaksi

Anonyymi kirjoitti...

Seuran puute häiritsee aivojen kehitystä

Anonyymi kirjoitti...

Nainen poltti miestuttunsa auton poroksi Keravalla - syy hämärä

Anonyymi kirjoitti...

TOP 10: Miksi nainen ottaa pettäjämiehen takaisin?

Anonyymi kirjoitti...

Oudot asiat, jotka viehättävät miestä naisessa, osa 2

Anonyymi kirjoitti...

Kohutun kirjasarjan kirjoittaja puolustautuu: Kirjani ovat auttaneet naisia löytämään seksuaalisuutensa

Homo kirjoitti...

Nainen luuli miestään tunkeutujaksi - tappoi

3-vuotias jäi puristuksiin hissiin - isä pelasti täpärästi


Homo kirjoitti...

Raivostunut puukottajatar hyökkäsi miehen kimppuun

Anonyymi kirjoitti...

Tällaista esileikkiä miehesi haluaa

Anonyymi kirjoitti...

"Elämä on liian lyhyt huonossa liitossa sinnittelemiseen"

Anonyymi kirjoitti...

Jos viihdyt enemmän koulussa, viihdyt pidempään myös työssä

Homo kirjoitti...

Tällaiset femakkojen dogmit valheeksi osoittavat tutkimukset saavat femakkojen veren kuohahtamaan:

INTERNATIONAL DATING VIOLENCE STUDY
PUBLICATIONS


Gender Symmetry in Prevalence, Severity, and Chronicity
of Physical Aggression Against Dating Partners by
University Students in Mexico and USA


...
When only one partner was violent, this was twice as likely to be the
female partner (19.0%) as the male partner (9.8%).
...

Dominance and symmetry in partner violence by male and
female university students in 32 nations


...
The results in the first part of this paper show that almost one-third of the female as well as male students
physically assaulted a dating partner in the previous 12 months, and that the most frequent pattern was bidirectional, i.e., both were
violent, followed by “female-only” violence. Violence by only the male partner was the least frequent pattern according to both
male and female participants.
...

VIOLENCE AGAINST DATING, COHABITING, & MARITAL PARTNERS

Tätä taustaa vasten eipä siis ole ihme, että femakot aina yrittävät kieltää jalkaa polkien tuomasta esiin naisten väkivaltaisuuden miehiä kohtaan ja esittää nartut pelkkinä viattomina uhreina.

Homo kirjoitti...

Thirty Years of Denying the Evidence on Gender Symmetry in Partner Violence: Implications for Prevention and Treatment

...
The second part of the article documents seven methods that have been used to deny, conceal, and distort the evidence on gender symmetry
...
The concluding section argues that ignoring the overwhelming evidence of gender symmetry has crippled prevention and treatment programs. It suggests ways in which prevention and treatment efforts might be improved by changing ideologically based programs to programs based on the evidence from the past 30 years of research.
...

Homo kirjoitti...

SVT: Ruotsissa suuria muutoksia vanhempainvapaaseen - syynä maahanmuuttajat

Ruotsi lyhentää lukiota: Valkolakki vuodessa

...
Koulutuksen nopeus ei perustu oppilaiden poikkeukselliseen ahkeruuteen tai älykkyyteen, vaan opetusohjelmaa karsitaan rajusti.

– Olisi toki hienoa, jos kaikista voisi tulla akateemisesti sivistyneitä, mutta todellisuus on toinen, opetusministeri Jan Björklund perustelee vaihtoehtoa, josta on poistettu kaikki teoreettiset aineet.
...
Vaihtoehto syrjäytymiselle
...

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/1617510/aikuisviihdesivusto-kiinnostui-catherinen-rohkeammista-kuvista

Anonyymi kirjoitti...

Raskaustestit valloittavat yllättävän paikan

Anonyymi kirjoitti...

Avioliittoa epäröineet päätyvät usein eroamaan

Anonyymi kirjoitti...

Partiojärjestö salasi poikien seksuaalista hyväksikäyttöä USA:ssa

Anonyymi kirjoitti...

Eron katkera seuraus - osa vanhemmista ei näe lapsiaan vuosiin

Anonyymi kirjoitti...

IS: Tv-mainoksen Panu-tytön tilitys: Povikohu vei työt

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä vähäpukeisten naisten futissarjassa taklatakin osataan - katso vaikka!

Anonyymi kirjoitti...

Parempaa seksiä: Näitä asioita mies haluaa sängyssä

Vortac kirjoitti...


Kuinka moni on tavannut naisia, jolla on asenne "minähän en ukkojen töitä tee" esimerkiksi silloin, kun mökin katto pitäisi korjata?

En usko, että sellaista aikuisikäistä ihmistä on olemassakaan, joka ei tietäisi tai tuntisi tuollaisia naisia. Heitä on pilvin pimein - enkä tunne tai tiedä yhtäkään naista, jolla EI olisi tuollaista asennetta, vaan joka sanoisi miehen yrittäessä lähteä 'miesten töihin':

"Ei ei, lepää sinä vain tässä kiikkustuolissa, kyllä minä voin sen katon yhtä hyvin paikata/auton korjata/tietokoneen käyttöjärjestelmän asentaa/kirjahyllyn kasata/viemärityöt tehdä/laittaa digiboxin/pelikonsolin toimintakuntoon"

En ole tietoinen yhdestäkään tällaisesta tapauksesta koko ihmiskunnan historiassa, vaikka naistenhan fema-fasistien mukaan pystyvät kaikkeen mihin mieskin, ja vieläpä paremmin..

Olisiko jo aika myöntää, että

a) Naiset ovat itsekkäitä kusipäitä vähintään siinä missä miehetkin (mutta pahempia, koska heillä on kaikki sosiaalinen ja seksuaalinen valta)

b) Naiset EIVÄT osaa miesten hommia, eikä heitä kiinnosta niitä opetella, eivätkä he ole yhtä hyviä kuin miehet niissä, vaikka kuinka opettelisivatkin

c) Sukupuolet ovat tyystin ERILAISIA, ja molemmilla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa

d) Naiset ovat vain ihmisiä, inhimillisine heikkouksineen ja pahoine puolineen, eivät jumalatar-enkeleitä, jotka eivät voi tehdä mitään väärää

Olisiko jo aika myöntää nämä tosiasiat, ennenkuin tilanne pahenee vielä tästäkin?

- Vortac

Vortac kirjoitti...


No jopas typotin oudosti.

Siis: ".. naistenhan pitäisi fema-fasistien mukaan pystyä kaikkeen, mihin miehetkin, ja vieläpä paremmin" oli tarkoitus kirjoittaa.

- Vortac

Vortac kirjoitti...


Homo, voin vain taputtaa, koska osuit naulan kantaan monissa kommenteissasi.

Haluan erityisesti mainita pari kohtaa:

Lastenhoitohan on kevyttä työtä, kun voi vain leikkiä kaikki päivät lasten kanssa.

Nimenomaan. Naiset ja etenkin fema-fasistit jaksavat kuitenkin valehdella, että äitiys on MAAILMAN RASKAIN TYÖ. Kuten Bill Burr (muistaakseni juuri Teikäläisen laittamasta linkistä) teki pilaa tuosta yleisesti levitetystä dogmatyyppisestä valheesta, onhan se niiiiin raskasta kumartua laittamaan DVD-levy soimaan lapsille, ja sitten tunkea mikroaaltouuniin jotain pupellettavaa, komennella naperoita vähäsen ja laittaa heidät nukkumaaan, ja sitten katsella naisille suunnattua päivä-TV:tä puhelimessa lörpöttäen ja viiniä siemaillen!

NIIN raskasta! Kuinka he pystyvät siihen?

Toista se on miehillä, kun joutuvat huonossa istuma-asennossa tietokoneen ääressä naputtamaan 8 tuntia lähes putkeen jotain yhdentekevää dataa karsinassa, jossa välillä joku mitääntajuamaton pomonilkki käy nostattamassa verenpainetta kommenteillaan ja egollaan, ja muistuttamassa yhä lähestyvästä deadlinesta - ja sitten taistelemaan liikenteen kimpussa pari tuntia joka päivä - niin töihin mennessä, kuin sieltä tullessa, pakokaasun katkussa ja stressin vallassa. Ja tämä oli niitä lievimpiä esimerkkejä.

Bill Burrhan nosti paljon hankalampia töitä esiin, ja näistä miestyypillisistä töistä voisi mainita joitain:

- kalastusaluksella toimiminen keskellä aavaa ulappaa, fyysisesti ja henkisesti raskaassa, epäterveellisessä työssä

- kaivoksilla, hengenvaarallisissa oloissa työskenteleminen, fyysisesti erittäin raskasta, psykologisesti ahdistavaa ja helvetin vaarallista ja orjamaista mineraalien ja timanttien kuopimista naisille kovasta maasta

- Asfaltin (tai tiekivetysten) latominen tielle kesähelteellä, keskellä liikenteen meteliä, pakokaasuja, stressiä ja kiirettä, fyysisesti raskasta ja henkisesti nujertavaa, monotonista mutta keskittymistä vaativaa, hankalaa ja erittäin epämukavaa työtä

- Kattotyöt kesähelteellä ja pakkasella (ja muutenkin ulkotyöt)

Mainitsinko viemärityöt, roskakuskin homman, poliisin ja palomiehen ammatit? Entäs lentäjien alipalkattu työ, jossa aikavyöhykkeet vaihtuvat jatkuvasti, ja jatkuva stressi tuo vatsahaavan yhä useammalle?

Rakennustyöt voisi vielä laittaa tähän mukaan, ja rekkakuskin hommat.

Mutta ei, kaikista VAIKEIN ja RASKAIN työ on hölpöttää puhelimeen viinilasi kädessä omassa olohuoneessa, kun taaperot katsovat lastenohjelmia DVD:ltä!

GIVE ME A FUCKING BREAK!

- Vortac

Vortac kirjoitti...


Ja ei kai se siivoaminenkaan todellisuudessa nyt mitään superraskasta työtä ole, vaikka usein toisin väitetäänkin.

Naiset valehtelevat.

Jokaisen miehen pitäisi lukea tuo simppeli toteamus 100 kertaa päivässä, kunnes se on täysin sisäistetty todeksi. Sitten heillä olisi paremmat mahdollisuudet tajuta, miten maailma toimii, ja mikä on naisten osuus ongelmien tuottamisessa.

Eshter Vilarin mukaanhan naiset nimenomaan NAUTTIVAT päästessään tekemään yksinkertaisia ja monotonisia hommia, koska he soveltuvat näihin töihin luontaisesti niin hyvin. Naisille on suuri nautinto tiskata, siivota, tai tehdä mitä hyvänsä vastaavaa piperrystä, koska naiset on rakennettu sellaisiksi, että heille moinen sopii. Naisten aivoissa on vähemmän harmaata massaa, joten heidän aivonsa tyydyttyvät paljon vaatimattomammista virikkeistä, kuin miesten.

Kun naiset väittävät, että siivoaminen on raskasta, he vain koettavat hallita miehiä ja ylläpitää uhristatusta ja siten sekä kohentaa, että ylläpitää sosiaalis-seksuaalista valtaansa. Jos nainen myöntäisi nauttivansa siivoamisesta, ei nainen voisi koskaan sälyttää mitään siivoushommia miehelle, joka vihaa niitä, ilman että on silminnähtävästi sekä epälooginen, että paha ihminen.

Nainen menettäisi siis sekä imagonsa että osan valtaansa. Sehän ei käy, joten naiset valehtelevat.

Miksi luulette, että naiset tekevät yksin asuessaan paljon enemmän kotitöit, kuin samassa tilanteessa elävät miehet?

Naiset nauttivat siitä. Ja sitten valehtelevat.

- Vortac


Vortac kirjoitti...

Miehillä on muutenkin luontaista leikkisyyden säilyminen käytännössä kuolemaan saakka, kun taas nartuille on ominaista hyvin nuorelta iältä alkaen jo viimeistään huumorintajuttomuus, ärytisyys, tosikkomaisuus ja muutenkin olemus on kuin perseeseen ammuttu nauta.

Tähän ei voi kukaan rehellinen ihminen väittää vastaan.

Juuri noin se on. Naiset vakavoituvat ja kiukkuuntuvat justiinoiksi ajan myötä, miehet pysyvät hauskempina ja inhimillisempinä olentoina.

- Vortac

Vortac kirjoitti...


Tutkimuksen mukaan esimerkiksi treffipalstoilla tai Facebookin profiilikuvassaan miehen kannattaa välttää hymyilyä, sillä naiset eivät tunne vetoa kuvassa hymyilevään, onnellisen oloiseen mieheen.

Hmm. En lukenut artikkelia, mutta mietin vain, MITEN tuota on tutkittu - onko naisilta yksinkertaisesti KYSELTY (valehtelun vaara), vai onko asiaa tutkittu muilla tavoin (jos, niin millä?).

Meinaan, tuossa moni asia vaikuttaa aika kummalliselta.

Ensinnäkin, hymyilevä mies on itsevarma. Epävarma ja ujo, hermostunut nössykkä ei taatusti hymyile. Ja jos hymyilee, niin epävarmalla tavalla, josta naiset varmasti käyttäisivät sanaa "creepy".

Hymyilemätön mies taas vaikuttaa naisista pelottavalta. Tämä pelkoreaktio voidaan toki tulkita kiinnostumiseksi, sillä naisenhan kannattaa liehitellä pelottavia miehiä (sehän on nähty).

Mutta että nainen kiinnostuisi miehistä, jotka osoittavat ilmeellään "häpeää"? Millainen ilme edes osoittaa häpeää? Sanoisin, että moisen ilmeen voi tulkita helposti aivan miten sattuu.

Tuota on hieman vaikea selittää - miksi nainen kiinnostuisi miehestä, joka häpeilee? Yksi selitysvaihtoehto voisi olla se, että nainen projisoi miehen tehneen jotain "kammottavaa", jota sitten häpeää. Niinkuin murhan.. (BING! Välitön korkea status!)

Mutta yleisesti ottaen, ensimmäisiä asioita, joita PUA-piireissä opetetaan, on itsevarma hymy, joka kuvastaa sitä, että mies on täysin tyytyväinen ilmankin naista, eikä siis riippuvainen naisen antamasta huomiosta/suosiosta. Jolloin mies on tietenkin itsevarma, sekä elämän suosima, ja varmasti siis toisten naisten ihailema (preselection), ja niin edelleen. Itsevarma hymy välittää siis kasapäin korkean statuksen impulsseja naisen projisointielimiin.

Asia on toki myös niin, että jenkeissähän ihmiset opetetaan hymyilemään vaikka väkisin, ja jostain aikoinani luin, että jenkkiviranomaiset pitävät hymyttömiä passikuvia outoina, ja potentiaalisesti vaarallisuudesta kertovina (tms).

Näin ollen teennäinen virnistys on niin arkipäivää esim. jenkkikulttuurissa (tosin en edes katsonut, mistä maasta tuo tutkimus on lähtöisin), että naiset saattavat tulkita KUVASSA hymyilyn eri tavalla, kuin tosielämässä hymyilyn - jenkeissä (jne) voikin olla uskalluksen merkki jättää virnistys tekemättä.

Asia on kuitenkin hieman kiemurainen ja vaikeasti tutkittava, ja kaikesta on helppo tehdä vääriä johtopäätöksiä, koska kulttuuri vaikuttaa tällaisiin asioihin niin suuresti. Suomessa itsevarmasti hymyilevä alfa tekee taatusti kuvassakin paremman vaikutuksen, kuin itsemurhaa hautovan näköinen, tyypillinen tavisjörö.

- Vortac

Vortac kirjoitti...


Seatonissa asuva Hampton myönsi tekonsa ja hänet tuomittiin 36 viikoksi vankilaan.

36 viikoksi? Miksei sanota, että yhdeksäksi kuukaudeksi? Mitä hiton järkeä on mitata noin pitkiä aikoja viikkoina? Sama käytäntö kuin leffojen mittaaminen minuutteina, kun tunnit plus minuutit olisivat paljon järkevämpi tapa. On kuin olisi kyse tapaamisesta ensi viikon torstaista, ja sen sijaan ilmoittaisikin, monenko tunnin päästä nähdään! Älyvapaata.

Perseiden kourimisesta 9 kuukautta linnaa? Ja lisäksi puoli vuotta ehdonalaista - miksi?

Täytyy sanoa, että tästä näette, mitä siitä seuraa, kun suostuu ja suostuu yhä vaan tulemaan sellaisen järjestelmän hallinnoimaksi, jonka hallittavaksi ei todellakaan tarvitsisi suostua.

LAKI (Law, Common Law, Law of the Land) ei voisi koskaan laittaa ketään 9 kuukaudeksi vankilaan perseiden kourimisesta. Mutta legaalinen järjestelmä (legal system) voi.

Toki lakia rikottiin, koska kenenkään omistukseen (tässä tapauksessa fyysinen keho - jokainen omistaa oman kehonsa) ei saa kajota ilman lupaa. Mutta rangaistuksen pitäisi olla rikoksen mukainen! Kouriminen ei aiheuta vahinkoa (ellei se ole harvinaisen kovakouraista), eikä siitä ole mitään haittaa omistajalle, varsinkaan pidemmällä aikavälillä.

Moista heppua ei voi pitää vaarallisena, korkeintaan "epämiellyttävänä" tai "inconvenient" (miten tämän suomentaisi - "epäkäytännöllinen" ei oikein toimi).

Lisäksi on otettava huomioon, että rikoksessa pitäisi myös motivaation olla mukana. Rikokseen syyllistyneen olisi oltava täysin tietoinen siitä, mitä tekee, ja että se on rikos, jotta hänet voidaan siitä tuomita. Tahallisuuden tuntomerkkien on täytyttävä! Ja mieshän sanoi luulleensa sen olevan normaali lähestymistapa. Näin käy, kun pariutuminen jätetään "viidakon lakien" alaisuuteen, eikä asiasta opeteta tai kerrota kouluissa, mutta muuten pitäisi kuitenkin elää sivistyneessä maailmassa. Mistä miehet voivat tietää, miten pariutumisen on tarkoitus tapahtua, kun ei sitä virallisesti missään opeteta?

Kuten joku sanoi, se, joka ei ole oikeus ja kohtuus, ei voi olla lakikaan (eikä se toki olekaan, mutta ihmiset luulevat legaalisen järjestelmän olevan laki, ja tottelevat sitä sokeasti tajuamatta, että se on täysin heidän omasta suostumuksestaan kiinni, täytyykö heidän sitä totella).

Kari Hurtalla tosin on lähes aina jotain legaaliseen järjestelmään liittyviä postauksia, joskus jopa lakiinkin.

- Vortac

Vortac kirjoitti...


Tällaista esileikkiä miehesi haluaa.

Artikkelia lukematta, tästä tulee mieleen monia huomioita:

1) Ei halua. Miehet eivät halua esileikkejä enempää, kuin mitä stondiksen saavuttamiseen tarvitaan. Sitten suoraan hommiin - tämä on miesten ideaali.

2) Mistä artikkeli tietää, mitä juuri kenenkin mies haluaa? Jos olettaisimme, että miehet haluavat esileikkejä, niin luultavasti variaatiota löytyisi niin paljon, ettei yksi artikkeli voisi sitä kaikkea kattaa.

3) Taas koulutetaan, ehdollistetaan ja opastetaan naisia olemaan kommunikoimatta miehensä kanssa ja jättämään kysymättä suoraan mieheltään, mitä tämä haluaa - ja lukemaan mieluummin artikkeleita, jotka toki tietävät miestä itseään paremmin, mitä mies haluaa.

4) Jälleen kerran artikkeli, jossa pureudutaan täysin mitättömään asiaan naisia miellyttääksensä, jotta ei vaan tarvitsisi mainita mitään todellisista ongelmista, kuten sodista, köyhistä, saasteista, jäteongelmasta, ylikansoituksesta, työnteon vaarallisuudesta ihmisille ja yhteisölle, ns. "yhteiskunnan" älyttömyyksistä, lasten systemaattisesta aivopesusta, naisten lisääntyvästä väkivallan käytöstä, siitä, mikä "henkilö" oikeasti on, ja mihin se ketäkin velvoittaa tai ei velvoita, siitä, mitä valtaapitävät tekevät maailman ongelmien lisäämiseksi ja ihmisten orjuuttamiseksi yhä enemmän, ja niin edelleen.

Ei, tärkeämpää on lukea siitä, "millaisesta esileikistä miehesi pitää".

Uskomatonta paskaa jälleen kerran.

- Vortac

Vortac kirjoitti...


Mutta itse Henryn artikkeli, vastineena misandristiselle roskajulkaisulle on erinomainen!

Henry, juuri tällaista ainakin minä lukijanasi tykkään eniten lukea. Omia, itsekirjoittamiasi näkökantoja ja kokemuksiesi käyttämistä esimerkkeinä, jne. Tulee niin rehellinen aitouden sävytys kaiken kirjatiedon lomaan.

Kirjoitusvirhe kyllä löytyi: "pillkomaan" (puhuessasi sopeutumisesta).

Mutta se on pientä se - hieno kirjoitus, Henry, lisää tällaista ja kiitos!

- Vortac


Poliittisesti epäkorrekti kirjoitti...

Tietotyöläinen on henkilö, joka työkseen käsittelee tietoa, kuten esimerkiksi TOIMITTAJA! Eivät tietotyöläiset kehitä yhteiskuntaa. He ovat vain osa sitä. Kehittäjät ovat niitä, jotka tekevät tietotyöstä erilaista ja "kehittyneempää".

Entisenä tehdastyöläisenä ja nykyisenä IT-alan työläisenä voinen todeta, että jälleen kerran filosofi on kirjoittanut paskaa ilman mitään empiiristä dataa väittämiensä tueksi.

Kari Hurtta kirjoitti...

Vortac: Kari Hurtalla tosin on lähes aina jotain legaaliseen järjestelmään liittyviä postauksia, joskus jopa lakiinkin.

Niin, sinulla on tapana käyttää sanaa laki jossain omassa merkityksessäsi.

Anonyymi kirjoitti...

Jos naisten työt ovat kohtuupalkattuja ja helppoja, mikseivät miehet ryntää niihin? Jos joku väittää, että koska miehet haluavat toteuttaa miehisyyttään, silloinhan mitään ongelmaa ei ole, koska naisetkin vain toteuttavat naiseuttaan. Eli jos uskoo ehdottomaan sukupuolieroon, silloin on ihan turha mitata naisia miesten mittareilla ja päinvastoin. Joko uskoo ehdottomiin sukupuolieroihin ja hyväksyy ne, koska ne eivät ole muutettavissa tai uskoo, että sukupuolten sisäinen variaatio on suurempi kuin sukupuolten välinen kokonaisuuttena, jolloin muutos on aina mahdollinen.