keskiviikkona, syyskuuta 19, 2012

Laasaslaisuus on uusi homous.

Eräs mieshenkilö otti minuun yhteyttä kirjoittaen seuraavasti:
Itse luen käytännössä kaikki kirjoituksesi ja pidän niistä. Niistä ei kuitenkaan voi sosiaalisen paineen vuoksi juurikaan keskustella; suorastaan sosiaalinen itsemurha on linkittää kirjoituksiasi, koska Suomessa maskulistin leima ei, kuten toki tiedät, ole millään muotoa helppo kannettava. Esimerkiksi linkkaamani Niinistö-kirjoituksesi sai jokseenkin tylyn vastaanotoni.

Varmasti ymmärrätkin, miksen siis halua kommentoida nimelläni blogeissasi tai muutenkaan erityisemmin tuoda julki sitä ajattelutapaa, jota niin kylmänä ja kyynisenä yleisesti pidetään. Leimautuminen "laasaslaiseksi" on kohtalaisen varma tapa välttyä siltä kuuluisalta hellyydeltä. 
Vastaani on tullut lukuisia samankaltaisia kommentteja: "Olen samaa mieltä kanssasi, mutta en voi tunnustaa sitä julkisesti. Siksi en ole tullut vielä kaapista ulos". 

Nykypäivänä homot pomppivat ulos kaapista kuin kaniinit ja kansa hurraa. Laasaslaisilla ei ole samanlaista oikeutta.

Laasasen siteeraaminen tuhoaa yksilön uskottavuuden:
Makkonen: - "Vesi jäätyy nollassa asteessa, luin sen Laasasen blogista".
Femmarit: - "Ha haa, et kai Laasasta usko, idiootti!"
FB-kaverit

Minä en pyydä ihmisiä FB-kavereiksesi, koska en halua asettaa "laasaslaista aikapommia" viattomien ihmisten uskottavuudelle.

Pyysin toki kaveriksi Seppo Lehtoa, koska FBI oli estänyt Lehdon omat kaveripyynnöt, eikä Lehdon maine luultavasti huonone paljoakaan laasaslaisesta leimasta (huononee kuitenkin).

Mieleltään yksinkertaiset ovat itse pyytäneet minua FB-kaveriksi. Heidän uskottavuutensa menetys on kuitenkin heidän oma mokansa - rauha heidän sieluilleen.

Siteeraajat

Hulluimmat yksilöt siteeraavat Laasasta. Tuo joukko koostuu pääasiassa syrjäytyneistä, alkoholismiin ja mielenterveysongelmiin taipuvaisista elinkautisvangeista, joilla on itsetuhoisia taipumuksia.

Heillä ei ole tietenkään paljon menetettävää, paitsi vankikavereiden järjestämät joukko-orgiat heidän kustannuksellaan.

164 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Liiat tuoksut haitaksi myös seksihaluille?

Anonyymi kirjoitti...

Suositun erotiikkakirjan kirjoittaja paljasti: ”Harjoittelin seksikohtauksia

Anonyymi kirjoitti...

Mikset enää kopioi tekstejäsi Usariin? Kommentointi siellä on ainakin mielenkiintoisempaa.

Henry Laasanen kirjoitti...

Pidän toistaiseksi taukoa Usarista.

Odottelen, josko terve.fi saisi blogisysteeminsä kuntoon, niin kirjoittelen sitten sinne pariutumisesta.

Anonyymi kirjoitti...

Ihan vapaasti ja erittäin vuolaasti täälläkin kirjoitellaan koko ajan. Vapauden epääminen on siis kai puppua tässä tapauksessa. Se onkin sitten eri juttu, jos ihmiset ovat eri mieltä ja tuovat nämä eriävät mielipiteensä julki vaikka sitten sankoin joukoin. Mielestäni Laasanen on peräänkuuluttanut, että miehet nimenomaan pitävät sanallisesta kiistelystä. Kai tietyt ihmiset sitten voivat puhua noin puolen ihmiskunnan äänellä, jos tukena ovat "tutkimukset" (lainausmerkeissä tai ilman). Eikös Laasanen sitä paitsi puhu esim. miesten (ainakin kuvitellun jos ei todellisen) ENEMMISTÖSTÄ (eli suurin osa miehistä sitä ja tätä)? Miten voit siis verrata homoihin?

Anonyymi kirjoitti...

Minä siteeraan vaimolleni mielestäni parhaita kirjoituksiasi ja poikkeuksetta aina siitä on seurauksena vihanpitoa. En koskaan saa mitään perusteluja, eikä keskustelua synny, muuta kuin jotain, että "sen sovinistipaskan jutut eivät kiinnosta", vaikka vaimokin on maisterisnaisia. Näissä piireissä en kuitenkaan alistu. Mutta julkisuudessa en uskalla tukeani osoittaa, koska se vaarantaisi varmasti useita asiakassuhteita ja lopulta koko työpaikan.

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus: seksiviestittely johtaa tositoimiin

Anonyymi kirjoitti...

"Hulluimmat yksilöt siteeraavat Laasasta. Tuo joukko koostuu pääasiassa syrjäytyneistä, alkoholismiin ja mielenterveysongelmiin taipuvaisista elinkautisvangeista, joilla on itsetuhoisia taipumuksia."

Olen täkymielessä linkittänyt joihinkin kirjoituksiisi tietäen, että FB kaveripiirissäni on myös muutama "femmari". Täkyyn ei ole vielä tartuttu kiinni.

Tiedoksi: "laasaslaisia" löytyy myös naisista eli niitä naisia, jotka eivät valita oletetusta naisiin kohdistuvasta epätasa-arvosta, vaan käyttävät hyväksi ammatillista osaamistaan ja neuvottelutaitojaan edetessään urallaan.

Anonyymi kirjoitti...

Yritys mainostaa: Neitsyys takaisin 23 eurolla

Anonyymi kirjoitti...

Miksi suomalainen mies on metsäläinen? Ohjeet luontoliikunnalle

Anonyymi kirjoitti...

Seksuaalisesti aktiiviset naiset houkuttelivat miehen ansaan

Anonyymi kirjoitti...

Sinkkumiehelle vinkki: näin tuunaat WC-pönttösi naiselle mieleiseksi!

Homo kirjoitti...

Miten elinkautisvangit pääsevät Laasasen blogiin?

It-ala haluaa lisää naisia verkkoihinsa

Milloinkohan ensimmäinen aivojensiirto?:

Ruotsalaislääkärit siirsivät ensi kertaa kohdun äidiltä tyttärille

Parisuhdeväkivallan helvetti?

Homo kirjoitti...

Uutta evidenssiä fallokraattisen patriarkaatin alati harjoittamasta narttujen syrjinnästä?:

Ensihoitaja ei saa olla nakkisormi

...
Teemme testin, joka on miehillä ja naisilla yhdenmukainen. - Painavakin potilas on kyettävä tuomaan turvallisesti autoon. Joskus myös rakennusten ja paikkojen esteet voivat olla hankalia, mutta niistä on selvittävä.
...

Miten tuollainen voi olla nykyaikana mahdollista, kun poliisin pääsykokeissa ja armeijassakaan ei nartuilta vaadita samaa kuin miehiltä?! Todella törkeää ja kuvottavaa syrjintää!

Homo kirjoitti...

Jyrki Kasvi: Kansanvallan vastaista

Mies pimitti Zsa Zsalta jalan amputoinnin puoli vuotta

...
Kyseessä ei ole ainoa asia, jonka prinssipuoliso on pimittänyt vaimoltaan. Mies kertoi, että hän ei ole raaskinut kertoa vaimolleen edes sitä, että tämä on letkuruokinnassa.

- Hän ei pitäisi siitä. Hänessä oli aina niin paljon glamouria ja hän on niin turhamainen, prinssi sanoi.

Homo kirjoitti...

Suomessa on tietenkin patologinen naisviha, jota YLEkin suoltaa miesten rahoilla Tulta munill! -huutojen säestämänä, vielä pahempi ongelma:

Raportti: Homofobia jopa rasismiakin pahempi ongelma Englannin kentillä

Homo kirjoitti...

Why so many Japan familes adopt adult men

Homo kirjoitti...

Puheääni, pituus, lihavuus yms paljastavat myös markkina-arvoa:

‘Job candidates must wear masks’

...
They would have to wear a mask, they would not be able to exploit their, let’s say, personal or their social, visual or sexual capital. They would have to be judged according to their merit.
...

Anonyymi kirjoitti...

Täti sanoo: Tatuointi on tapaturmavakuutus

Anonyymi kirjoitti...

Miksi naistenkin pitäisi lähteä ehdolle?

Anonyymi kirjoitti...

Tuksun vierailu pelottaa

Anonyymi kirjoitti...

Sananvapaus täälläkin siis on, mutta se ei takaa, että kaikki muut olisivat vakuuttuneita ja samaa mieltä asioista Laasasen tai hänen kannattajiensa kanssa. Onko kyse ennemminkin siitä, että laasismi ei vain yksinkertaisesti (vielä ainakaan) ole saanut kriittistä massaa taakseen eli että se on ainakin toistaiseksi pienimuotoinen ilmiö? Olisi mielenkiintoista tietää, mihin esimerkiksi markkina-arvoteorialla ja sen esittelyllä tähdätään? Jos se on vain tutkijan mielestä kiveenhakattujen ikuisten totuuksien paljastamista, ei sillä ainakaan yhteiskunnan muuttumisen kannalta ole mitään merkitystä, koska mikäli "näin on aina ollut ja tulee olemaan", ei kukaan voi asianlaitaa muuttaa. Vähän kuin toteaisi miljoonalla eri tavalla, että lumihiutaleilla on aina kuusi sakaraa. Vai tarkoittaako Laasanen, että markkina-arvot ovat ajasta ja paikasta riippuvaisia?

Anonyymi kirjoitti...

Miten saat miehen rakastumaan itseesi?

Anonyymi kirjoitti...

Reilua? 6 asiaa, jotka naiset joutuvat kestämään, mutta miehet eivät!

Anonyymi kirjoitti...

Bees and Honey: Näin uskomattomia seksikysymyksiä Suosikkiin lähetettiin

Homo kirjoitti...

Moneskohan kerta tämä oli?

Autoilijatar törmäsi jälleen suojatiellä kulkeneeseen Kanta-Hämeessä

...
Henkilöautoa kuljetti noin 50-60 -vuotias nainen. Hän tuli Paloheimonkatua pitkin ja pysähtyi suojatien eteen antaakseen tietä pyörätietä ajaneelle nuorelle miehelle.

Miehen tullessa suojatielle, lähti nainen yllättäen liikkeelle tönäisten pyöräilijän kumoon. Pyöräilijä loukkaantui lievästi.
...

Anonyymi kirjoitti...

Feminismi ja lihavuus

Anonyymi kirjoitti...

Olisi mielenkiintoista tietää, mihin esimerkiksi markkina-arvoteorialla ja sen esittelyllä tähdätään?

"Te tulette tuntemaan totuuden, ja totuus tekee teistä vapaita." /johannes 8:32

MA-teoriassa on paljon puutteita, mutta sellaisenaankin on turvallista sanoa sen ja tiettyjen sosiopsykologisten ilmiöiden selittävän maailmaa paremmin kuin hyväksytympi, kaoottinen romanttinen malli.

Mitä tällä tiedolla tekee on sitten yksilön oma asia. Voi esimerkiksi yrittää ymmärtää, miten itseä on huijattu ja edelleen yritetään hyväksikäyttää. Tai voi oppia itse hyväksikäyttäjäksi. Kolmas voi löytää poliittisia työkaluja, jotkut saavat vain älyllistä tyydytystä.

MA-teoria ja sosiopsykologian perusteet on ihan näppärää tietoa oikeissa (ja väärissä) käsissä. Sinänsä itse tiedon/teorian levittämisellä ei tarvitse olla kummempaa motivaatiota.

Anonyymi kirjoitti...

Mutta jos ajatellaan, että kaikki eivät ole tietoisia MA-teoriasta, voidaanko ajatella, että se ei silloin edes päde läheskään kaikkiin ihmisiin, koska he eivät ole sitä ennen toteuttaneet MA-teoriaa? Jos kaikki ihmiset eivät toteuta MA-teoriaa, se ei voi kuvata koko ihmiskuntaa. Jos hyvin monelle tulee yllätyksenä MA-teorian sisältö eivätkä he ole itse sitä toteuttaneet, he eivät mahdu teorian sisään eli MA-teoria ei kuvaa koko todellisuutta, jos kaikki ihmiset eivät kerran automaattisesti toimi sen mukaisesti.
Ja jos ajatellaan, että MA-teoria olisi täällä kirjoittaville tajunnan räjäyttävä vapauttava kokemus, niin täällä se ei näyttäydy minään elämäneliksiirinä.

Anonyymi kirjoitti...

Puheen Iltapäivä

Anonyymi kirjoitti...

Vasemmistofeministien Tiimarigate

Anonyymi kirjoitti...

Se toimii juuri toisinpäin. MA-teoria mallintaa paremmin ihmisiä jotka eivät tiedosta tai tarkastele omaa pariutumiskäytöstään. Jos tietää miten ihmiset tyypillisesti (ts. suurimmalla todennäköisyyksillä, joiden ei tarvitse olla edes 50%) käyttäytyy, osaa myös välttää moisia kuvioita omassa käytöksessään.

Vrt. Jos tiedät, että suurin osa ihmisistä valitsee luvun 7 jos pyydetään miettimään luku 1-10 välillä ja joku ehdottaa vedonlyöntiä "ajatusten luvusta", välttäisitkö tietoisesti numeron 7 valitsemista?

Homma toimii juuri toisin päin. Arvaajan kannattaa vaihtaa oletusarvo pois seiskasta vasta kun suuri yleisö tietää ko. luvun olevan intuition suosikki.

Ts. MA-teoria pitää sitä vähemmän paikkaansa, mitä enemmän ihmiset ovat tietoisia yleisten käytösmallien olemassaolosta.

Anonyymi kirjoitti...

Teorian ei sinänsä edes tarvitse olla kaikenkattava tai yleistettävissä koko ihmiskuntaan. Toki on hienoa sanoa että noin 100% ihmisistä on keskimäärin neljä raajaa. Mutta jos teorialla voidaan mallintaa vaikkapa 70% lajin käytöstä (oma hattuarvio MA-teorian yleistettävyydestä), se antaa jo varsin hyviä työkaluja sosiaaliseen kanssakäymiseen/manipulaatioon. Jo 10% olisi hyvä tulos.

Anonyymi kirjoitti...

+10. Ohessa on Tilastokeskuksen tietoja vuoden 2011 eduskuntavaaleista. Luvut kertovat äänioi-keutettujen, ehdokkaiden ja vaaleissa valituiksi tulleiden jakauman prosentteina ikäryhmän,
sukupuolen ja tulojen mukaan (valtionverotuksessa veronalaisten tulojen mukaan laskettuna).

b) Minkälaiset syyt vaikuttavat siihen, että ehdokkaiden ja valituiksi tulleiden ikä-, sukupuoli-
ja tulojakaumat ovat erilaiset kuin äänestäjäkunnassa yleensä? (3 p.)

Yhteiskuntaoppi

Anonyymi kirjoitti...

Erovanhemmat tarvitsevat tukea yhteiseen lapsen kasvatukseen

Kari Hurtta kirjoitti...

Henry Laasanen:
Hulluimmat yksilöt siteeraavat Laasasta. Tuo joukko koostuu pääasiassa syrjäytyneistä, alkoholismiin ja mielenterveysongelmiin taipuvaisista elinkautisvangeista, joilla on itsetuhoisia taipumuksia.

Puhummattakaan näistä hulluista (kuten minä), jotka kommentoivat tänne omalla nimellään.

Ulvova Ylläri kirjoitti...

"Mutta jos ajatellaan, että kaikki eivät ole tietoisia MA-teoriasta, voidaanko ajatella, että se ei silloin edes päde läheskään kaikkiin ihmisiin, koska he eivät ole sitä ennen toteuttaneet MA-teoriaa?"

Minusta näyttää siltä, että aika moni kommentoija on tuolla ajatuslinjalla, vaikka siinä ei mitään järkeä olisikaan. Suurin osa suuttumuksestakin tuntuisi tulevan siitä, että MA-teoriaa pelätään. Siis teoria ei saa olla totta, koska se tuhoaa sen ainoan romanttisen käsityksen elämästä ja parisuhteista, joka nykyihmisellä on jäljellä.

Vasta-argumentit koostuvat lähinnä siitä, että eihän kukaan parisuhtautuja tietoisesti laskelmoi omaa ja partnerinsa arvoa, joten teorian täytyy olla väärä. Toinen argumenttilinja taas väittää teorian pohjautuvan Laasasen katkeruuteen, eikä teorialla siten voi olla mitään totuusarvoa. Kolmas tapa argumentoida on olkiukkoilu, jossa puhutaan asian vierestä, kysellään Laasasen motiiveja tai pelätään uutta sovinismiaaltoa. Viimeisenä meillä on ryhmä, joka sekoittaa keskenään asioiden todellisen tilan ja sen miten asioiden tulisi olla.

Vasta-argumentit ovat poikkeuksetta olleet huonoja, erittäin huonoja tai suorastaan naurettavia vihanpurkauksia. En sinänsä väitä teoriaa todeksi tai epätodeksi, mutta asiallisten vasta-argumenttien täydellinen puuttuminen on hieman hämmentävää.

Nettikirjoittelua seuraamalla päätyy väistämättä siihen johtopäätökseen, että kaikki naiset ovat joko täydellisiä ääliöitä tai pelottavan hyviä itsepetostelijoita. Tämä vaikutelma tosin saattaa johtua siitä, että järjellä ajattelevat naiset eivät näe teoriassa mitään kummallista tai kommentoimisen arvoista. On myös mahdollista, että netin naiset ovat tottuneet voittamaan kaikki väittelyt joko sovinisti- tai luuseri-korttia heiluttamalla. Tällöin heille ei ole tarpeellista edes lukea alkuperäistä tekstiä sen vertaa, että kykenisivät keskustelemaan itse asiasta.

Ei ihme, että suomalainen mies ei naisten mielestä puhu tarpeeksi. Ei kannata puhua, koska vastapuolelta puuttuu halu/kyky ymmärtää mitä mies sanoo. Lisäksi vääristä mielipiteistä rangaistaan tavalla tai toisella. Virallista totuutta ei saa kyseenalaistaa, riippumatta väitteen totuusarvosta.

Anonyymi kirjoitti...

Näin tasapainotat työn ja rakkauden, lue vinkit!

Anonyymi kirjoitti...

Digitaalitehosteista, osa 2: Lars von Trierin tuleva Nymfomaani tekee niminäyttelijöistä digitaalisesti pornotähtiä

Anonyymi kirjoitti...

Kauheaa! Jopa 6-vuotiaat tytöt mieltävät itsensä seksiobjekteiksi

Anonyymi kirjoitti...

"Yhtä veriset kädet ovat ehkäisijällä kuin abortin tekijällä"

Anonyymi kirjoitti...

Tiimari poistaa lastenkutsusivustonsa jyrkän sukupuolijaottelun

Anonyymi kirjoitti...

Homma toimii - Työura ja puolison merkitys

Anonyymi kirjoitti...

Selvitys kriminaalinuorista paljasti - Yllättävä ongelma Suomen kouluissa

...
Säätiö on selvittänyt 181:n alle 30-vuotiaan rikostaustaisen nuoren oppimisvaikeuksia. Nuoret olivat itse motivoituneita osallistumaan selvitykseen. Tarkkaavaisuusongelmia havaittiin 80 prosentilla, lukivaikeuksia 70 prosentilla osallistujista. ADHD:n piirteitä oli puolella.

Osallistujien ongelmat eivät olleet läheskään aina tulleet ilmi esimerkiksi koulussa.
...

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Georgian vankiloissa paljastui raiskausskandaali

...
Kaksi tv-kanavaa esitti tiistai-iltana videokuvia, joissa puolialaston miesvanki pyysi itkien armoa, ennen kuin hänet ilmeisesti raiskattiin kepillä. Videoilla näkyy myös muita raiskauksia. Yhdellä videolla vartijat potkivat vankia rajusti.
...

Homo

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Feminismi ja lihavuus

Samalla tavalla siihen vaikuttaa huonot hampaat, puuttuvat raajat, epäsymmetriset kasvot tai laasaslaisuus.

Anonyymi kirjoitti...

Tämän takia miehiä tarvitaan!

Anonyymi kirjoitti...

Potenssilääkkeet eivät korvaa kiihotusta

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Kauheaa! Jopa 6-vuotiaat tytöt mieltävät itsensä seksiobjekteiksi

The Huffington Post: Why 6-Year-Old Girls Want To Be Sexy (STUDY)

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Potenssilääkkeet eivät korvaa kiihotusta

Viittaa:
Riitta Rönkä: Ihmetyttää..

Anonyymi kirjoitti...

Sukupuolia stereotypisoiva mainos on vahingollinen lapsille

Anonyymi kirjoitti...

"On myös mahdollista, että netin naiset ovat tottuneet voittamaan kaikki väittelyt joko sovinisti- tai luuseri-korttia heiluttamalla."

Suuri osa nuoremmista naisista ei epäile markkina-arvoteoriaa. On myös sellaisia naisia, jotka miettivät kumppaninsa sosiaalista arvoa aika tietoisesti ja hyvin tarkkaan.

Jos he joutuisivat seksuaalitekemisiin alempitasoisen miehen kanssa, kuolema tulisi.

Mutta siitä huolimatta MA ei jostain syystä kuulu yleissivistykseen, vaan oma markkina-arvo pitää jokaisen kohdata markkinoilla. Tilanne on vähän sama kuin jos kouluissa ei opetettaisi fysiikkaa, koska kaikki voisivat testata yksinkertaiset asiat luonnossa tai kysyä neuvoa kokeneemmilta. Tosin miehenhän ei kannata koskaan kysyä neuvoa kokeneemmalta. Eikä miehen kannata kovin innokkaasti kuvailla miten naisen pitää pitää häntä hyvänä sängyssä. Se on naiselle monopolisoitu juttu.

"Vai tarkoittaako Laasanen, että markkina-arvot ovat ajasta ja paikasta riippuvaisia?"

Jos naiset "heräävät" ja alkavat haluamaan enemmän seksiä ja miehen roolista tulisi joustavampi ja vähemmän sotilasvetoinen todennäköisesti seksistäkin tulisi helpommin harrastettavaa ja sitä olisi lähes kaikkien saatavilla. Nykypäivänä oikeastaan tärkein este seksin harrastamiselle on kumppanin liian alhainen markkina-arvo, ei niinkään muut asiat. Minä en kysele juuri tuntemattomilta naisilta seksiä, koska en kelpaa heille ja koska olen liian alhaalla heihin nähden.

Puhdasta rodunjalostusta. Ei sitä kouluissa ole helppo opettaa.


-deeby

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Suositun erotiikkakirjan kirjoittaja paljasti: ”Harjoittelin seksikohtauksia

…… Nainen nimittäin näytteli kohtaukset aviomiehensä Niall Leonardin avustuksella ja pyysi häntä harva se päivä yhteisiin sessioihin. Aivan härskeiksi pari ei kuitenkaan käynyt, vaan kirjailijan mukaan he pitivät vaatteet päällä näytelmätuokioiden aikana.

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: … että "sen sovinistipaskan jutut eivät kiinnosta", …

Niin, noinhan se menee.

Kari Hurtta kirjoitti...

Homo: Miten elinkautisvangit pääsevät Laasasen blogiin?

Jos olemme vankikarkureita?

Anonyymi kirjoitti...

Fok_it

Anonyymi kirjoitti...

Seksiä liikkuvassa autossa - ja kuinkas kävikään

Anonyymi kirjoitti...

Näin käy kokouksissa, jos miehiä on enemmän kuin naisia

Anonyymi kirjoitti...

Vaimot tilittävät viekkaista puumanaisista: "Mieheni löysi itselleen vanhan kurpan"

Anonyymi kirjoitti...

Nainen oli tietämättään naimisissa ISÄNSÄ kanssa

Anonyymi kirjoitti...

Mitä?! Uutuustuote 'palauttaa neitsyyden'

Anonyymi kirjoitti...

Haluaako hän eri asioita kuin sinä?

Anonyymi kirjoitti...

Tyttöjen päivä lähestyy

Anonyymi kirjoitti...

Isi lomalle, lapsi kunnalle

Anonyymi kirjoitti...

Nainen yritti sahata nukkuvan miehensä pään irti moottorisahalla

Anonyymi kirjoitti...

Täydellinen nainen onkin todellinen puumanainen – jälleen nuori rakastaja

Homo kirjoitti...

Tuo moottorisahamurhayrittäjätär taisi jäädä yrityksessään epäonnistumisen vuoksi tällä erää pois vuoden naistutkimusteon kilvoittelijoista.

Homo kirjoitti...

Hyviä kommentteja, kuten:

SE VANHEMPI NAINEN, JONKA MIEHESI VALITSI

Miehesi valitsi minut, sinua paljon vanhemman kumppanin, koska:

a) narisit kaikesta
b) ulkonäkösi oli sinulle liian tärkeää
c) et osannut relata
d) painostit miehesi naimisiin
e) kärtit kärttämistäsi lasta mieheltäsi, vaikka hän ei sitä juuri silloin halunnut
f) "pillerit petti" ja tulit raskaaksi. Huijasit miestäsi.
g) miehesi alkoi miettiä eroa sinusta huijaamisesi takia
h) aloit kertoa muille "julmasta miehestäsi", joka aikoo jättää sinut ja pienen lapsen. Et käsittänyt kuinka törkästi olit miestäsi kohdellut. Mies halusi lapsen, mutta ei vielä ja päätöksen olisi pitänyt olla yhteinen, ei sinun.
i) miehesi oli eroamassa jo ja tapasi minut, vanhemman, viisaamman ja sinua kypsemmän naisen.

JOKA RAKASTAA ENTISTÄ MIESTÄSI JA JONKA KANSSA MIES VOI KERRANKIN OLLA IHAN RAUHASSA. LAPSI KÄY MEILLÄ SÄÄNNÖLLISESTI.

Homo kirjoitti...

"Nuoret naiset luulee olevansa feministejä. Se kyllä pilaa varmasti parisuhteen. Jotkin kypsemmät naiset ovat ymmärtäneet lopettaa sen vouhotuksen."

"Vahemmat naiset, varsinkin lihavat, antaa helpommin. Siksi ne kiinnostaa nuorempia."

"Toisen huomioon ottaminen tuntuu usein unohtuvan vaimoiltakin..

Ihminen, luonnollisestikin, tapaa hakeutua sinne, missä parempi on..Vaikka sitten "puuman" luo. Tuskin on kyse vain seksistä!!"

""mieheni löysi itselleen vanhan kurpan"
Mitä se kertoo miehestä ja edellisestä naisesta ? Mies ei katso ulkonäköön ja exä oli pihtari."

"Vanhempien naisten kanssa hommat sujuu paljon luontevammin.Eivät valittele pääkipua ja väsymystä.Suosittelen lämpimästi kokeilemaan."

"Jostain kumman syystä nuoret, parikymppiset naiset luulevat, että aktiivinen elämä ja siis myös sukupuolielämä päättyy siinä 40 kieppeillä! Ja PAM, sitten sitä ollaan jo vanhoja, seniilejä, rupsahtaneita, nipottajia, vanhoja kurppia/jääriä ja ties mitä, jotka eivät osaa pitää hauskaa ja nauttia elämästä!
Hei haloo! Silloin viimeistään ollaan aikuisia, osataan ajatella, toimia, elää tavallista arkea iloineen, suruineen ja haluineen. Silloin osataan hoitaa lapset ja aikuiset sekä työt ja koti.
Jos jokin tökkii pahasti parisuhteessa, ei siinä tarvitse väkisin roikkua, jos asiat ei puhumalla selviä. Mikä silloin estää etsimästä kumppania - kaikilla tasoilla?
Nämä puumille miehensä menettäneet naiset ovat vain puumille kateellisia. Nuorille naisille kun oma itse, miehen ihailu ja ulkonäkö on kaikista tärkeintä. Pään sisältä ei ainakaan löydy empatiaa eikä lämpöä."

Homo kirjoitti...

"Nämä tarinathan kertovat vain yksipuolisen osion näistä "pahoista" miehistä. On ne varmaan hemaisevia, tyylikkäitä maatuskoja ja mahtavan osaavia sekä eroottisesti latautuneita naisia nämä kirjoittajat... ainakin mielestään. Ei välttämättä ihme että kuuma, kaunis vanhempikin nainen vie nuoren miehen sydämmen. Terkuin ikäisensä kuuman kissan kanssa hyvin viihtyvä kaikella tasolla ;)"

"Tämän päivän nuoret naiset...hui kauhistus...ei kiitos.Vanhempi nainen on NAINEN,sanan varsinaisessa merkityksessä!!"

"Itse olen vanhempi varattu nainen ja nuori mies päätti haluta minut. Kyllähän minäkin komeaksi häntä katsoin, mutta en voinnut kuvitellakaan niin nuoren miehen kanssa parisuhdetta ja ihan vain niiden numeroiden vuoksi. Kuitenkin tulimme hyvin juttuun ja viihdyimme yhdessä. Annoin itselleni luvan rakastua ja jätin itseäni kymmenen vuotta vanhemman miehen 35 vuotta nuorempaan."

"tämän päivän nuoria bissis neitoja ei vaan jaksa jos meinaa elää normaalii elämää. Itseään täynnä olevia "kakaroita" 99%:ttia. Kasvaisivat ensin aikuisiksi mieluummin kuin botoksia joka paikkaan. Ei botoksit ym tuo voimia kestämään arkea jos päässä ei ole mitään. Näitä juttuja saa kuulla miehiltä jotka ovat vaihtaneet vanhempaan naiseen,eikä pelkän kokemuksen ja osaavan seksin takia."

"Nuorilla naisilla on huono itsetunto."

"Hmm. Ei ole kokemusta vanhempien naisten kanssa olosta paitsi parikymppisenä olin 6 vuotta vanhemman kanssa.
Mutta ulkonäkö ei merkitse kaikkea miehillekään. Olin suhteessa aivan jumalattoman hyvännäköisen naisen kanssa jonka kanssa seksi ei sujunut. Häntä ei huvittanut kovin usein ja silloinkin tunsin että aina jouduin kerjäämään seksiä ja hän alentui siihen kanssani vaivoin. Tavallisen näköinen nainen jonka kanssa seksi sujui kuin ajatus, peittosi kaunottaren kevyesti."

Homo kirjoitti...

Kuvottavaa:

Frasier-tähteä alkoi oksettaa ex-vaimon naama - pakeni haastattelusta

Anonyymi kirjoitti...

"Valasti-Lindgren kertoo, että esimerkiksi seksiaddiktion vuoksi hoidossa olevilla on miltei aina taustalla liian varhainen seksuaaliseksi objektiksi joutuminen perheen ulkopuoliselle naiselle, joskus myös äidille."

http://www.kotimaa24.fi/uutiset/kotimaa/9118-psykoterapeutti-puumien-tielle-osuu-alaikaisia

- tämähän on suorastaan uusi näkökulma julkisessa aiheesta käytävässä keskustelussa

Anonyymi kirjoitti...

Suomalainen valistusvideo järkyttää maailmalla – ei lasten silmille

Anonyymi kirjoitti...

Julma S/M-seksi karkasi käsistä - helsinkiläismiehelle vuosien vankilatuomio

Anonyymi kirjoitti...

Myytti murtui: Kolmasosa naisista vihaa shoppailua

Anonyymi kirjoitti...

Kirsi Ylijoki: Mustasukkaisuus kuuluu parisuhteeseen

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei! Lisää seksipaljastuksia USA:n ex-presidentistä

Anonyymi kirjoitti...

"Olen merirosvo", humalainen nainen huusi ja kaappasi matkustaja-aluksen

Vortac kirjoitti...


Uskomatonta synkroniteettia. Mietin juuri tänään tuota "homososiaalisuus" vs. "homofobia"-sontaa, jota naiset aina tykkäävät paiskoa miesten kasvoille näkemättä siinä mitään ristiriitaa, että voivat käyttää molempia termejä samasta miehestä.

Niinpä rustasin juuri aiheesta pienen kirjoituksen, ja ajattelin, että sattuisikohan homottelu olemaan teemana täällä.. enkä voi uskoa silmiäni - se on!

Tässä kirjoitukseni aiheesta "Mitä tehdä, kun nainen homottelee":


Feministithän aina mielellänsä ja suureen ääneen kailottavat, että heteromiesten pitäisi vain homostella keskenään ja oppia homoiksi, ja että he ovat jo muutenkin "homososiaalisia". Toki tiedämme, että tämä on projisointia, koska naisethan vasta lesbososiaalisia ovatkin halauksineen ja poskipusuineen ja kaikenlaisine intiimeine toimineen. Naisystävät saattavat usein jopa nukkua samassa sängyssä, vieri vieressä! Naiset käyvät yleensä vessassakin vähintään pareittain, jos suinkin mahdollista. Naiset puhuvat intiimeimmätkin ja tylsimmät asiat keskenään läpi, ja kehuvat (tai haukkuvat) toistensa ulkonäköä ja miettivät kaikenlaisia markkina-arvonsa kohotus-projekteja yhdessä. Naiset, jos ketkä, ovat homososiaalisia, ja tekevät asioita yhdessä, joita miehet eivät ikinä tekisi ystäviensä tai kavereidensa kanssa.

Kummallisesti naiset voivat samanaikaisesti olla sitä mieltä, että miehet ovat sekä kauhean homofobisia (ja siten sivistymättömiä umpiheteroita), että myöskin homososiaalisia (ja siten alhaisen statuksen säälittäviä luusereita, jotka eivät naista koskaan saa)! Koettakaapa päättää, kummalla tavalla haluatte käyttää "homo"-termiä solvataksenne ja panetellaksenne miehiä!

Nythän on kuitenkin niin, että nainen ei halua vaikuttaa sivistymättömältä. Niinpä tästä aikuismaailman homottelusta voidaankin saada helposti aikaiseksi tilanne, jossa fema-fasistin ja yleensäkin miesvihaisen lesbososiaalisen naisen kasvot punertamaan.

Ensin otetaan aiheeksi se, että voiko homoista saada tehtyä heteroita, näiden yleisesti tiedettyjen 'konversioiden' kautta. Oletettu reaktio on se, että naiset ja etenkin poliittisesti korrektit fema-fasistit suorastaan raivostuvat moisesta syytöksestä, ja kiihkeästi kirivät kieltämään kauhean oletuksen! Ei tietenkään! Homojenhan on saatava olla, mitä ovat, ja jokainen on luonnostaan mitä on, eikä mitään konversioita voi eikä saa edes ajatella!

Kysymystä ehkä hieman tarkennetaan, kyselemällä, että miksi moinen konversio olisi mahdoton. Kun naiselta/fema-fasistilta/lepakolta on saatu riittävä määrä "syitä" (naiserityiseen tapaan oletan, että näissä syissä ei välttämättä ole mitään logiikkaa, mutta paljon tyypillisiä, sekavia emootiohuuruja), kysytään täsmentävä ysymys - että jos joku siis on homo, häntä ei voi konvertoida heteroksi, niinkö?

Ja kun nainen vastaa myöntävästi, otetaan tämä "senkus menette stokkan vessaan homoilemaan"-lausahdus esille, ja tiedustellaan, että jos kerran homoa ei voi konvertoida heteroksi, ja siihen on painavat syyt, miksi sitten kuvittelet olevan mahdollista konvertoida hetero homoksi?

Tässä vaiheessa voikin tulla sitten hyvin mielenkiintoista dataa, joka olisi syytä kerätä talteen. Tällä tavalla suoritettu laajempi kyselytutkimus voisi tuottaa varsin hauskaa materiaalia, johon voidaan aina vedota, kun naiset alkavat homottelemaan.

Homososiaalisuuteen tosin riittäisi se, että tarkkailtaisiin naisten käytöstä noin yleisesti, ja pantaisiin listana merkille jokaikinen vähänkin "lesbahtava" käytöksen ja tottumusten piirre, jota naiset ilmentävät tai harjoittavat.

Näiden kahden listan kanssa olisikin sitten hauska näpäyttää ja läväyttää naisille, mitä naiset itse ovat sanoneet tai teoissaan ilmentäneet. Voisi siinä homottelulle tulla pikkaisen taukoa tai homottelijoille punaiset kasvot.

........................... ♂.............................
←■█▓▒░¨°º•. Vortac™ .•º°¨░▒▓█■→
.....................`•…¸¸…• `........................

Vortac kirjoitti...


Miten elinkautisvangit pääsevät Laasasen blogiin?

Eihän heidän tarvitse päästä kuin internettiin. Henryn blogi on internetissä, joten KAIKKI, jotka pystyvät käyttämään internettiä (ilman sensuuria), pääsevät myhös Henryn blogiin.

Tosin on muistettava, että sensuuria kyllä harjoitetaan suomessakin - ISP:t ovat estäneet pääsyn tiettyihin IP:ihin, jne. Tämä on toki sietämätöntä sensuuria ja holhousta, kun edes ISP:iden ei itse anneta päättää, millaisia mahdollisia rajoituksia ilmentävät. Lain kannalta tilanne on vähän outo - tarvitseeko edes korporaation totella mitä tahansa? Toisaalta, korporaatio on legaalinen fiktio, joten se on legaalisen järjestelmän älyttömyyden täydessä hallinnassa. Mutta sitten voidaan miettiä, voitaisiinko perustaa ISP:itä, jotka eivät ole.

........................... ♂.............................
←■█▓▒░¨°º•. Vortac™ .•º°¨░▒▓█■→
.....................`•…¸¸…• `........................

.
.
.

Vortac kirjoitti...


Puheääni, pituus, lihavuus yms paljastavat myös markkina-arvoa

1) Etupäässä vain, kun kysessä on naiset

2) Miehillä puheääni VOI paljastaa jotain hänen markkina-arvostaan, mutta ei välttämättä. Oletko kuullut Bill Gatesin puhuvan? Onko hänellä korkea markkina-arvo? Jne.

Miesten ollessa kyseessä, biologisella keholla ei ole markkina-arvolle mitään muuta merkitystä kuin mainos. Jos mainos ei vastaa tuotetta, ei kauppoja synny, ja markkina-arvo ei muutu siitä siten miksikään (vain kauppojen syntyminen kertoo miehen markkina-arvosta).

Pituudella ja lihavuudella ei ole mitään tekemistä miesten markkina-arvojen kanssa, mutta naisten kylläkin. Tosin naisilla on synnynnäisesti niin korkea markkina-arvo, että olipa nainen pitkä tai lyhyt, hän saa "kauppoja" syntymään tasan niin paljon, kuin haluaa.

Lihavuus tosin alentaa naisen markkina-arvoa, mutta nykytilanteessa, jossa mielettömän valtava kysyntä kohdistuu älyttömän pieneen tarjontaan, groteskin lihavakin nainen saa seksiä halutessaan. Jos katsoo, millaisia menestyviä huoria on olemassa maailmassa, niin jopa nekin huorat, jotka ovat SEKÄ vanhoja, ETTÄ lihavia, saavat römpsänsä hetkellistä käyttöoikeutta myytyä, vaikka sitten ei ihan yhtä isolla hinnalla, kuin luksushuorat.

Mies voi olla lihava, laiha, lyhyt, tai pitkä, ilman että sillä ole mitään merkitystä hänen markkina-arvolleen.

Ainoa tapa, jolla miehen fyysinen keho voi vaikuttaa hänen markkina-arvoonsa, on tehdä se välillisesti. Eli esimerkiksi lyhyt mies saattaa tuumata, että ei kukaan nainen häntä halua, koska on niin lyhyt - ja siten hän voi terminoida ja tuhota oman itsevarmuutensa, joka olisi muutoin statuksen ilmentymä, ja täten alentaa markkina-arvonsa epävarmuudellaan nollille.

Mutta tiedän lyhyitä alfauroksia, jotka scorettavat kuin heinää, vasemmalta ja oikealta, niin paljon kuin jaksavat kantaa. Meistä jokainen tietää lihavia ja kasvoiltaankin etovan groteskin näköisiä miehiä, joilla vientiä riittää enemmän, kuin kukaan jaksaa vikistä.

Se on miehillä status, joka vaikuttaa siihen markkina-arvoon - naisilla se on keho. Niin se vain menee, ja koettakaapa jo oppia se.

........................... ♂.............................
←■█▓▒░¨°º•. Vortac™ .•º°¨░▒▓█■→
.....................`•…¸¸…• `........................
..
.
.

Anonyymi kirjoitti...

Mehu-Jannen uskomaton avioliitto: Ikäero 36 vuotta

Vortac kirjoitti...


Anonyymit, VALITKAA NIMIMERKKI, JA PYSYKÄÄ SIINÄ.

Keskustelu menee muuten mahdottomaksi, kun tulee väärinkäsityksiä tyyliin: "En mä SULLE anonyymille mitään sanonu, ku halusin sille yhdelle toiselle anonyymille - siis se neljäs, joka vastas tohon kolmannen viestiin".

Ihan käytännön syistä, valitkaa jostain mielikuvituksestanne tai mistä hyvänsä joku mikä hyvänsä (toivottavasti ei liian wannabe-witty tai kertakäyttöinen/solvaava tms.) nimimerkki ja pysykää siinä.

Ei se anonymiteettia vähennä, koska mistä kukaan voi tietää, minkä nimimerkin kukakin on keksinyt? Ei yhtään mistään. Se on tasan yhtä turvallista (mutta hitosti kätevämpää), kuin 'anonyymi'n klikkaaminen.

Tuossa ylhäällä vielä erikseen toivotaan: "Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi"", joten olette erittäin loukkaavaa ja halveksittavaa porukkaa, kun mesoatte blogissa, jonka ylläpitäjän vaatimattomia toiveita ette edes halua ottaa huomioon.

Sen verran pitää kunnioittaa talon isäntää, että vähintään hänen vaatimattomia ja kohtuullisia toiveitaan noudatetaan. Muuten ei voi halveksunnalta välttyä.

Vastaan nyt vasten tapojani kuitenkin anonyymin viestiin, mutta en käy jatkokeskustelua, koska en jaksa sitä "eiku se viides anonyymi"-sekasotkua.

Ts. MA-teoria pitää sitä vähemmän paikkaansa, mitä enemmän ihmiset ovat tietoisia yleisten käytösmallien olemassaolosta.

Hieno teoria, mutta ei pidä paikkaansa. Markkina-arvot pysyvät ihmisten tietoisuudesta riippumatta. Panettaako hyvännäköinen, nuori nainen sinua vähemmän, jos älyllisesti tiedät, että hänellä on korkea markkina-arvo? Ei. Seksimodulisi ei välitä tietoisuudestasi sen suhteen, että mikä panettaa.

Toki KÄYTÖKSESI voi olla erilaista, kun tiedät, miten markkinat toimivat, mutta itse markkina-arvosi tai toisten ihmisten markkina-arvot EIVÄT MUUTU MIKSIKÄÄN pelkästään tietämällä tilanteesta tarkemmin. Vertaus seiskaan on aika nolo, sillä eihän markkina-arvossa ole kyseessä jokin itse päätettävä vastaus yhteen ainoaan kysymykseen, vaan kyse on siitä, että minkälaista porukkaa kukakin kykenee vetämään puoleensa, ja miten paljon, ja miksi.

Tämä ei tietämällä asiasta muutu yhtään miksikään. Vaikka koko ihmiskunta tietäisi 100%, miten markkinat toimivat, ja mitä markkina-arvo on, koko homma toimisi edelleen samalla tavalla, joskin vähemmällä tekopyhyydellä ja valheilla (naisten valheet eivät purisi enää, eikä miesten ehkä tarvitsisi enää valehdella - mutta naiset tuntien, tarvitsisi miesten kuitenkin, koska naiset haluavat, että heille valehdellaan - on paljon biisejä, jotka toitottavat "Lie Paradise"a ja "Tell me sweet, little lies" - miksi näin olisi, jos naisilla ei olisi edes jotain alitajuista halua tulla valehdelluksi?).

Tietoisuus "käytösmalleista" ei siis muuta markkina-arvoteorian paikkansapitävyyttä yhtään mitenkään. Naisia kiihottaa edelleen korkean statuksen miehet, olivatpa he miten tietoisia tai tiedostamattomia asiasta hyvänsä, ja miehiä kiihottaa edelleen nuoret, kauniit, hedelmälliset naiset (mutta nykytilanteessa moni mies panee joka tapauksessa vaikka millaista sotanorsua, kunhan römpsää saa), eikä mikään tietoisuus muuta tätä asiaa yhtään miksikään.

Ja koko markkina-arvon pohjahan on se, että "toiset saavat enemmän seksiä kuin toiset", ja teoria vain koettaa tarkentaa, että ketkä ja miksi. Siinä kaikki.

Miksi tämä muuttuisi vain tietämällä asiasta? Eihän se muutu siitä yhtään miksikään. Toiset saavat enemmän seksiä kuin toiset, ja teorian tuoma data siitä, ketkä, ja tutkimus siitä, miksi, pitävät yhä edelleen satavarmasti paikkansa.


........................... ♂.............................
←■█▓▒░¨°º•. Vortac™ .•º°¨░▒▓█■→
.....................`•…¸¸…• `........................

Anonyymi kirjoitti...

Näitä uudensuomen vasemmistoliittolaisten naisten/feministien blogeja kun jo pidempään lukeneena tulee mieleen, että mitenkähän ihmiskunta on selvinnyt tänne asti, jos sukupuoli on pelkästään sosiaalinen konstruktio. Mitenkähän apinat ovat osanneet hoitaa hommat siten, että jälkeläisiä on syntynyt ja tässä sitä nyt ollaan, edelleen...

Olisiko apinoilla jotain sanottavaa näille sosiaalisen konstruktion papittarille ja pastoreille?

Ja miten ideologian ja uskonnon erottaminen alkaa olla nykyään hieman vaikeaa?

Vortac kirjoitti...


a) narisit kaikesta
b) ulkonäkösi oli sinulle liian tärkeää
c) et osannut relata
d) painostit miehesi naimisiin
e) kärtit kärttämistäsi lasta mieheltäsi, vaikka hän ei sitä juuri silloin halunnut
f) "pillerit petti" ja tulit raskaaksi. Huijasit miestäsi.
g) miehesi alkoi miettiä eroa sinusta huijaamisesi takia
h) aloit kertoa muille "julmasta miehestäsi", joka aikoo jättää sinut ja pienen lapsen. Et käsittänyt kuinka törkästi olit miestäsi kohdellut. Mies halusi lapsen, mutta ei vielä ja päätöksen olisi pitänyt olla yhteinen, ei sinun
.

Itseasiassa nämähän ovat yleisesti päteviä syitä jättää lähes akka kuin akka. Naiset ovat yleisesti ottaen juurikin tuollaisia, eivätkä varmasti siitä lähitulevaisuudessa muuksi muutu.

Tuo lista siis pätee MGOTW:iinkin, siinä missä PUA:ksi opiskeluunkin. Ja paljon olen kuullut toivetta voivan muuttua homoksi, jos se suinkin olisi mahdollista - juuri siksi, koska naiset ovat tuollaista psykopaattista, hullua porukkaa.

........................... ♂.............................
←■█▓▒░¨°º•. Vortac™ .•º°¨░▒▓█■→
.....................`•…¸¸…• `........................


Vortac kirjoitti...


Ulvova Ylläri, usein olen lukenut juttujasi nautinnolla ja mielenkiinnolla, mutta tämä vähän yllätti.

En sinänsä väitä teoriaa todeksi tai epätodeksi..

Et siis ole sitä mieltä, että toiset saavat seksiä enemmän kuin toiset, ja että sille on syy?

Sepäs mielenkiintoinen teoria. Mikäs on oma teoriasi pariutumisesta? Täysin randomia?

........................... ♂.............................
←■█▓▒░¨°º•. Vortac™ .•º°¨░▒▓█■→
.....................`•…¸¸…• `........................
.
..
...
..
.
.

Vortac kirjoitti...


Ihminen, luonnollisestikin, tapaa hakeutua sinne, missä parempi on..Vaikka sitten "puuman" luo. Tuskin on kyse vain seksistä!!"

Tähän olisi paljonkin todettavaa, mutta otetaan nyt pari asiaa esille.

Ensinnäkin, eivät miehet hakeudu sinne, jossa on PAREMPI, vaan sinne, josta YLIPÄÄTÄÄN SAA JOTAIN. Jos täytyy uhrautua painamaan jotain hirvittävän näköistä valasta, on se monille miehille kuitenkin scoretusta, vaikka hieman iljettävää onkin. "Pillu se on lehmälläkin", niinkuin sanotaan.

Mies siis syrjinnän, puutteen, suurempien seksihalujensa ja yleisen miehiä alaspainavan tilanteen vuoksi hakeutuu mihin tahansa, josta suinkin vaan saa.

Jos mies voisi valita (ja jotkut voivat), hän ei suinkaan valitse mitään rupsahtanutta, vanhaa valasta, vaan toki nuoren ja kiinteän, iloisen tytön - katsokaa, millaisia naisia miljonäärit ja miljardöörit nussivat huvijahdeillaan ja huviloissaan, ja miettikääpä asia uusiksi.

Toisekseen, muistaakseni Roissy tai mikä heartiste nykyisin onkaan (tai saattoi olla joku muukin, kuten roosh - kuka noista nyt ottaa niin tarkasti selvää) teki ihan tutkimuksen siitä, millaisia eroja on 20-vuotiaan ja 30-vuotiaan naisen nussimisessa.

Lista oli aika vahvasti kirjoitettua kamaa, kertoen suuresti kaksikymppisen tytön iloisuudesta, relatiivisesta kokemattomuudesta, seksin vilpittömästä nauttimisesta ja eritoten ihon ja paikkojen kiihottavasta kiinteydestä ja alastoman kehon kauneudesta.

Siinä missä kolmikymppinen oli jo iholtaan rapsahtanut, paikoiltaan röpsähtänyt, ja kasvoiltaan rupsahtanut, se oli myös olio, joka jatkuvasti käskytti ja komensi kuin armeijaa, eikä voinut vain antautua ilolla seksiin, vaan piti olla koko ajan huolehtimassa, että miten asia pitää tehdä, jotta se on oikein, jne.

Sanomattakin on selvää, että tuon eltaantuneemman kanssa pökkääminen oli tuolle PUA:lle suorastaan luotaantyöntävä kokemus, kun taas sen nuoremman ja iloisemman kanssa puuhaaminen oli niin raikasta ja virkistävää, että sitä olisi voinut jatkaa lähes loputtomiin.

Pointti on siinä, että kyllä se nuorempi on PAREMPI, mutta koska "beggars can't be choosers" (kerjäläiset eivät voi olla valitsijoita), on pakko panna sitä, mitä saa. Ja jos se tarkoittaa puumanaisen groteskiin luolaan kömpimistä, niin sinne päin miehen tie silloin mukisematta vie.

Tässäkin asiassa markkina-arvoteoria näyttää mahtinsa.

........................... ♂.............................
←■█▓▒░¨°º•. Vortac™ .•º°¨░▒▓█■→
.....................`•…¸¸…• `........................

Anonyymi kirjoitti...

Daum: Naomi Wolf's vaginal sideshow

Her latest book, 'Vagina: A New Biography,' is kind of bad news for everybody who has one.
...
When her doctor links the problem to a compressed pelvic nerve and explains that there are neural pathways between the brain and the genitals, Wolf is so thunderstruck that she sets out to write a cultural history of the vagina — though not before attending a dinner party celebrating her book deal where a male chef prepares "vagina-shaped pasta" but gives it such a crude nickname that she suffers six months of writer's block.
...

Vortac kirjoitti...


Henry, vaikka oletkin useimmiten täysin oikeassa kirjoituksissasi, harvoin kuitenkaan nauran niin rehevästi kirjoitustasi lukiessa, kuin tätä artikkelia sisäistäessäni.

Erittäin hyvin ja hauskasti kirjoitettu, mutta sinänsä murheellista, että taustalla rehottaa totuus fema-fasistisesta martiarkaatista, jossa miehet joutuvat elämään.

Toisaalta, sellaista miestä voi pitää heikkona, joka ei uskalla edes anonyymisti kertoa omaa näkemystään asioista rehellisesti.

Mutta tuskin kukaan meistä julkisesti näistä asioista jatkuvasti ympäristössään paasaa - olen muutaman kerran kyllä ottanut 'livenä' asian esille, ja joka kerta siitä on seurannut hirvittävä paskamyrsky, johon on joskus liittynyt jopa väkivaltaa tilanteen kuumenemisen seurauksena. Sellaista ei jaksa jatkuvasti arkipäivän elämässä, joten täytyy kunnioittaa Henryä, joka kertoo näistä asioista omalla lärvillään ja arkiminällään.

Se on työlästä ja vaikeaa, se.

........................... ♂.............................
←■█▓▒░¨°º•. Vortac™ .•º°¨░▒▓█■→
.....................`•…¸¸…• `........................


Vortac kirjoitti...


Löysinkin muuten aiemmin mainitsemani vertausartikkelin. Tein pienen virheen, se olikin 31-vuotias vs. 21-vuotias. Mutta muuten muistikuvani ovat aika osuvat.

Jos artikkelin lopussa ei olisi ateistista valhetta, se olisi erittäin suositeltavaa luettavaa kaikelle kansalle.

Laitan sen kuitenkin mukaan, sillä pitäähän ihmisten voida itse nähdä totuus, ateistien propagandasta huolimatta.

32 Vs. 21


........................... ♂.............................
←■█▓▒░¨°º•. Vortac™ .•º°¨░▒▓█■→
.....................`•…¸¸…• `........................

Vortac kirjoitti...


Ulvova Ylläri, tässä loppupuheenvuorossasi:

Ei ihme, että suomalainen mies ei naisten mielestä puhu tarpeeksi. Ei kannata puhua, koska vastapuolelta puuttuu halu/kyky ymmärtää mitä mies sanoo. Lisäksi vääristä mielipiteistä rangaistaan tavalla tai toisella. Virallista totuutta ei saa kyseenalaistaa, riippumatta väitteen totuusarvosta.

Osut tismalleen oikeaan. Noin se on - miehellä ei ole kuin menetettävää liiasta hölöttämisestä, ja etenkään mielipiteidensä rehellisestä ilmaisusta (siis naisen suhteen - toki sillä saavuttaa mielenrauhan ja itsekunnioituksen, jotka ovat naista tärkeämpiä) etenkään parisuhteessa tai avioliitossa.

Nainen voi hölöttää mitä vain, ilman sanktiota, mutta miehen on oltava hyvin tarkka siitä, mitä sanoo, kenen kuullen, ja minkälaisessa tilanteessa. On sanomattakin selvää, että tämä johtaa tuppisuisuuteen - kuinka asia voisikaan olla muuten?

Tästä myös näkee, että naisilla se valta tosiaan on, miehillä sitä ei juurikaan ole.

........................... ♂.............................
←■█▓▒░¨°º•. Vortac™ .•º°¨░▒▓█■→
.....................`•…¸¸…• `........................

Vortac kirjoitti...


Pidän toistaiseksi taukoa Usarista.

Odottelen, josko terve.fi saisi blogisysteeminsä kuntoon, niin kirjoittelen sitten sinne pariutumisesta
.

Mielenkiintoista, että molemmissa mestoissa tuli kohdallesi vaikeuksia ja 'teknisiä ongelmia'..

.. muka-hienovaraista sensuuria?

........................... ♂.............................
←■█▓▒░¨°º•. Vortac™ .•º°¨░▒▓█■→
.....................`•…¸¸…• `........................

Vortac kirjoitti...


Ihminen, luonnollisestikin, tapaa hakeutua sinne, missä parempi on..Vaikka sitten "puuman" luo. Tuskin on kyse vain seksistä!!

Lainasin tämän kohdan uudestaan, koska unohdin halunneeni vielä vastata tuohon viimeiseen, kummalliseen oletukseen.

Miten niin tuskin kyse on vain seksistä? Miksi kyse ei voisi tai saisi olla vain seksistä?

Naiset eivät tahdo sulattaa sitä tosiasiaa, että seksi on miehille ERITTÄIN ARVOKAS asia, ja että miehet ovat valmiita tekemään suuriakin uhrauksia saadakseen seksiä.

Aina kun mies uhrautuu seksiä saadakseen, tai tekee jotain vaativaa sen vuoksi, nainen olettaa, että kyse ei VOI olla vain seksistä, koska naisille seksi on halpaa ja helppoa, ja nainen niin mielellään uskottelee itselleen, että naistyypillinen romanssi on ainoa oikea ja hyväksyttävä tapa harjoittaa minkään sortin intiimiä 'intercoursea'. Seksi on naisen mielestä aina vain sivuseikka, ja jokin, johon tapahtumat voivat toki johtaa, mutta ei pääasia. Nainen mielellään kuvittelee, että miehetkin pitävät seksiä vain jonkin sortin mielekkäänä reunaehtona, joka ikäänkuin tulee bonuksena mukana itse PÄÄasian mukana.

Mutta totuus on, hyvät naiset (sikäli kun moinen ilmaisu ei ole totaalinen oxymoron), että

MIEHET HALUAVAT NIMENOMAAN SEKSIÄ, JA OVAT VALMIITA TEKEMÄÄN SEN ETEEN HYVIN PALJON.

Kyse ensinnäkin VOI olla aivan hyvin pelkästä seksistä, ei ole mitään syytä olettaa, miksi niin ei olisi. Kyse myöskin SAA olla pelkästä seksistä, koska miehiä panettaa aivan samoin, kuin naisia nälättää. Eikö syömisessä koskaan muka voi olla kyse pelkästä ruoasta? Minulle ainakin voi, ja yleensä onkin. Ruokaa syödään siksi, että muuten nälän tunne olisi niin riipaiseva.

Naisia pannaan siksi, että muuten seksinhimo olisi niin riipaiseva.

Jos siihen liittyy sitten näitä naisen hellittelemiä romanssi-idyllejä, niin liittyköön, mutta se on ennemminkin välttämätön paha ja sivuvaikutus tai seuraus siitä, että mies yksinkertaisesti vain haluaa pillua. Jos ei tule pillua, ei sillä romanssi-idyllilläkään tee mitään.

Naiset eivät kestä kuulla miehen seksuaalisuudesta totuutta, joten eivätköhän he jollain ad hominemilla tai shaming languagella rationalisoi tämänkin kirjoitukseni, ja jatka romanttisten illuusioiden hellimistä. On kai niin paljon kivampi vaan elää ylellisissä illuusioissa, kuin joutua kohtaamaan raaka todellisuus.

Mutta tuo hiton moralisointi on kyllä miesten näkökulmasta helvetin ärsyttävää. Kyllä kyse voi ja saa olla pelkästä seksistä, ja yleensä onkin. Tottukaa siihen, naiset.

........................... ♂.............................
←■█▓▒░¨°º•. Vortac™ .•º°¨░▒▓█■→
.....................`•…¸¸…• `........................

Anonyymi kirjoitti...

Täh? Tanska tarjoaa ilmaista lastenhoitoa, jotta vanhemmat voivat harrastaa seksiä!

Anonyymi kirjoitti...

Nainen ajeli päin punaisia ja törmäili muihin autoihin, 6-vuotias lapsi kyydissä

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Miksi mieheni aivastelee seksin jälkeen?

Anonyymi kirjoitti...

Mehu-Janne, 30, ja Raili-vaimo, 66, avautuivat villistä seksielämästään!

Anonyymi kirjoitti...

Belgialaiskaupunki komensi prostituoiduille vaatteet päälle

Anonyymi kirjoitti...

Mies, huomio! 4 keinoa tehdä naiseen vaikutus sängyssä!

Anonyymi kirjoitti...

Pojille ei saa mainostaa poikien asioita ja tytöille tyttöjen asioita !

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: http://www.kotimaa24.fi/uutiset/kotimaa/9118-psykoterapeutti-puumien-tielle-osuu-alaikaisia

Linkki:
www.kotimaa24.fi: Psykoterapeutti: Puumien tielle osuu alaikäisiä
Psykoterapeutti Heidi Valasti-Lindgren uskoo, että niin kutsuttu puumailmiö kantaa Suomessa sisällään synkkää varjoa. Varttuneempien naisten tielle voi osua nuorempien täysi-ikäisten miesten lisäksi myös alaikäisiä poikia, jopa 13-17-vuotiaita.

Jorma kirjoitti...

Kuntavaalit lähestyvät. Löytyykö miesasiasta kiinnostuneita ehdokkaita?

Stadista löytyy yksi, joka EI ole miesten asialla:

Leena Ruusuvuori

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Täh? Tanska tarjoaa ilmaista lastenhoitoa, jotta vanhemmat voivat harrastaa seksiä!

Joukko tanskalaisia päiväkoteja on mukana hankkeessa, joka tarjoaa pariskunnille niin sanottua laatuaikaa kahdestaan. Mahdollisuus on kuitenkin tarjolla vain pareille, joilla on lapsia, sillä hankkeen tarkoitus on saada Tanskan populaatio kasvuun.

Niin, sillä voi tämmöisiäkin vaikutuksia, jos tilanne menee siihen että lisääntymistä vältetään sen takia, että lapsi saattaa nähdä jotain.

Muuten omituinen muotoilu uutisessa. Eihän päiväkodit voi missään tapauksessa auttaa pareja, joilla ei ole lapsia.

Jorma kirjoitti...


Hojatoleslam Ali Beheshti, Iran Cleric, Claims He Was Beaten Up By 'Badly Veiled' Woman


Homo kirjoitti...

Paranna muistia syömällä

Homo kirjoitti...

Onneksi näköjään tuo Ruusuvuori on jo noin vanha. Ehkä jo kymmenen vuoden kuluttua on siltä rintamalta feministinen kaakatus paljolti vaimentunut.

Homo kirjoitti...

Insha'Allah

Homo kirjoitti...

Feminististen teemojen lisäksi Ruusuvuorelle on näköjään ilmestynyt myös jo vanhusjuttuja repertuariin. Kuten: "Vanhukset eivät ole taakka, vaan voimavara" tjsp - eli pelkkää typerää ja paikkaansapitämätöntä sanahelinää taas kerran. Töpselit vaan irti kalliiksi tulevilta kasvismummeleilta.

Homo kirjoitti...

Anteeksi erehdykseni - se olikin: "Ikääntyneet ovat voimavara - eivät eläkepommi"

Homo kirjoitti...

Ja koska Ruusuvuorella on Down-lapsi, on vammaisten asian ajaminenkin Ruusuvuorelle tärkeää.

Homo kirjoitti...

Mitenkäs se menikään - henkilökohtainen on poliittista?

Vortac kirjoitti...


Kohtasin ihmeellisen asian - elokuvan, jossa mies lyö naista nyrkillä suoraan keskelle kasvoja, nainen tipahtaa, ja mies jatkaa matkaa - ja mies on elokuvan pääsankari, jolle yleisön on tarkoitus hurrata!

Wow.. tällaista herkkua näkee harvoin.

Elokuva on nimeltään "Timescape", ja se on tehty vuonna 1992.

Tässä sen IMDb-sivu:

Timescape

Vähän kliseinen timetravel-aihe, mutta ei loppuunkoluttu elokuvissa sentään.

Elokuvassa myös portrayataan (miten tämä suomentuu?) mies hyvänä isänä, tosin tytär näytetään enkelinä, joka ei koskaan ole millään tavalla hankala (groan - miksi lapsia ei koskaan näytetä elokuvissa realistisesti? Ehkäpä siksi, että sitten kukaan ei haluaisi niitä..), ja tietenkin poikamaisen etevänä kaikin puolin (auttaa REMONTISSA, yeah right! Tuota ette tule livenä näkemään ihan heti), jne..

Mutta nuo kaksi suorastaan misandrianvastaista asiaa saa minulta kyllä pari isoa plussaa.

En olisi ikinä uskonut, että kun akka asettuu itsevarmasti miehen eteen, ja mies varoittaa häntä siirtymään pois edestä, että mies koskaan sentään iskisi naista muitta mutkitta keskelle taulua! Jos yksi leffa voi tehdä sen, ehkäpä moisia leffoja voisi olla enemmänkin.

........................... ♂.............................
←■█▓▒░¨°º•. Vortac™ .•º°¨░▒▓█■→
.....................`•…¸¸…• `........................

Ulvova Ylläri kirjoitti...

"En sinänsä väitä teoriaa todeksi tai epätodeksi..

Et siis ole sitä mieltä, että toiset saavat seksiä enemmän kuin toiset, ja että sille on syy?"

Voin olla tuota mieltä, mutta ei minulla ole rahkeita väittää itse teoriasta oikeastaan yhtään mitään. Jätän varsinaisen väittämisen Henrylle, koska hän asian paremmin tuntee.

Itselläni on tosiaan vain mielipiteitä ja anekdootteja, joilla ei ole juurikaan todistusvoimaa. Minulla ei myöskään ole omaa lehmää ojassa, enkä ole ns. markkinapeluri.

Toistaiseksi mikään ei viittaa siihen, että Henry olisi väärässä mutta toisaalta kommenteissa keskustelu ei useinkaan pääse muutamaa ad hominemia pitemmälle. Matalaotsaiset rivinaiset kirjoittavat pelkästään tunteella, ja akateemiset "naistutkijat" turvaavat apurahansa parhaiten pysyttelemällä kaukana kaikesta mikä voisi vaarantaa naisten uhristatuksen.

Seuraan kuitenkin Henryn kirjoittelua mielenkiinnolla. Kirjoituksissa on kylmää analyysia, järkeä ja perusteluita. Samaa ei voi sanoa sukupuolensa taakse piiloutuneista naistutkijoista, poliitikoista tai muista perusteettomasti vihaisista naisista.

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Täh? Tanska tarjoaa ilmaista lastenhoitoa, jotta vanhemmat voivat harrastaa seksiä!


The Province: Nursery offers free child care so parents can have sex, make more Danish babies

The lack of young children means the future of local nurseries is doubtful, said Dorte Nyman of the Grasshoppers kindergarten in North Fyn, central Denmark.


/ Kari Hurtta

( Aamukahvi taitaa olla valmis? ☕ )

Kari Hurtta kirjoitti...

www.kotimaa24.fi: Psykoterapeutti: Puumien tielle osuu alaikäisiä

Kommenteista:

Tauno J. Jokinen:
Tutkija Hanna Vilkka Väestöliitosta on julkaissut ihan kirjan seksuaalisesta häirinnästä. Vilkan mukaan joka neljäs poikalapsi kokee joutuneensa vanhempien naisten seksuaalisesti ahdistelemaksi.

Käytännössä yhtyeiskunta on täysin tasa-arvoinen alaikäisten seksuaalisen hyväksikäytön osalta. Sitä harrastavat miehet ja naiset aivan yhtä paljon.

Tietynlaisesta kaksoisstandardista kuitenkin kertoo se, että tyttöjen seksuaalista hyväksikäyttöä kauhistellaan, mutta pokien seksuaaliselle hyväksikäytölle naureskellaan.

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Tiimari poistaa lastenkutsusivustonsa jyrkän sukupuolijaottelun

Ilta-Sanomat: Kansa kuumeni Tiimari-kohusta: "Ei meidän poika ainakaan innostu prinsessakutsuista"


Minun kolmen tyttäreni lastenkutsuilla ei ole ollut ainuttakaan poikaa kutsuttuna, samoin poikani kutsuille tulee vain poikia, ei tytöillä ja pojilla ole mitään yhteistä, niin että ratkaisu on luonteva.

Mutta ei se aina ihan noinkaan mene. Poikien osuus tytön synttäreillä on kyllä selvästi vähentynyt iän karttuessa. Viimeksi 10v synttäreillä taisi olla paikalla pelkästään yksi poika vieraana.


( Toki tälläkin on vaikutusta, että missä pidetään ja näin ollen kuinka paljon annamme kutsua vieraita. )

Anonyymi kirjoitti...

Mehu-Jannen, 30, ja Railin, 66, avioliitosta ei pidetty - Janne suri!

Anonyymi kirjoitti...

Puolet eroavista pariskunnista kertoo perheväkivallasta

Anonyymi kirjoitti...

Historiallisen freskon tärvellyt nainen haluaa palkkion!

Anonyymi kirjoitti...

Merkintöjä: Näitkö jo Muhammedin rinnat paljaana?

Anonyymi kirjoitti...

JULIAN SULOISELLA MOPSILLA BONZOLLA ON ASIAA SUOMALAISILLE!

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus: Tutti taannuttaa poikavauvaa

Anonyymi kirjoitti...

Puumanaisten miehet kertovat: "Hän yrittää olla jatkuvasti parempi, jotta en lähde vieraisiin"

Anonyymi kirjoitti...

Hölmöt harhaluulot, joilla miehet sotkevat uudet suhteensa

Ile kirjoitti...

"Omasta lapsuudestani muistan, että poikia ei noteerattu miksikään koulussa, harmitti kun niitä oli luokalla liikaa viemässä paikkoja joiltain kivoilta tytöiltä."

Sarjassamme "Tyttöjen asenteet poikia kohtaan".

Onneksi suomalainen koululaitos on havahtunut tällaisen poikavihamielisen ilmapiirin olemassaoloon ja on piilo-opetussuunitelmiinsa sisällyttänyt erityisesti tytöille kohdennettua opetusta, jonka sisältö on: "Poikakin on ihminen"

Anonyymi kirjoitti...

Kyberseksi kiellettiin Filippiineillä lailla

Anonyymi kirjoitti...

Mies yllättyi pettäjäsivuilla: ”Välttäkää näitä naisia!”

Anonyymi kirjoitti...

Opettelitko purkamaan rynnäkkökiväärin, Ulla Anttila?

Anonyymi kirjoitti...

Kokeilussa salarakaspalvelut Ashley Madison ja Victoria Milan

Anonyymi kirjoitti...

Sukupuoliero ja Jumalanpilkka

Anonyymi kirjoitti...

Sukupuoliero ja Jumalanpilkka

Anonyymi kirjoitti...

Nakukuvien dilemma

Anonyymi kirjoitti...

"Häpykarva" yllätti väärässä paikassa

Anonyymi kirjoitti...

Tiimarigatesta ja tasa-arvosta

Homo kirjoitti...

Hätävarjeluväite ei mennyt läpi:
Nuori nainen tappoi miehensä


Homo kirjoitti...

Ajokortiton kiintiö-kyllikki iskee jälleen kovemmin kuin miljoona volttia!:

Henkilöauton ajokortin kuljettajaopetus muuttuu kolmivaiheiseksi

Homo kirjoitti...

Namusetähälytys peruttu, koodi keltainen:

Ruokolahden maasturimiestä ei epäillä enää rikoksesta

Homo kirjoitti...

Tehoaako DDT femakkotorakoihin?

Homo kirjoitti...

IS: Linda Lampenius: Sain miljoona markkaa Playboy-kuvista!

Anoreksiaa, ortoreksiaa, bulimiaa - mies paransi:

Linda Lampeniuksen raju paljastus: "Oksensin kahdeksan kertaa päivässä"


Kyykkyviulua vatsa pystyssä!

Homo kirjoitti...

18-vuotias nainen ajoi tytön päälle Kauhavalla - Tyttö lensi ojaan!

Kari Hurtta kirjoitti...

Homo: Namusetähälytys peruttu, koodi keltainen: Ruokolahden maasturimiestä ei epäillä enää rikoksesta

www.hs.fi: Pikkutytön ahdisteluepäily Kaarinassa osoittautui perättömäksi
Kaarina. Tieto 11-vuotiaan tytön ahdistelusta Kaarinassa Turun lähellä on osoittautunut perättömäksi.

Kaarinan poliisi kertoi perjantaina aamupäivällä tutkivansa tapausta, jossa keski-ikäisen miehen epäiltiin hyökänneen 11-vuotiaan tytön kimppuun keskiviikkona illan suussa.


Viittaa:
Turun Sanomat: Poliisi: Kaarinan naamiomies olikin mielikuvituksen tuote

Kari Hurtta kirjoitti...

Homo: 18-vuotias nainen ajoi tytön päälle Kauhavalla - Tyttö lensi ojaan!Tyttöön oli hiljaisella ajonopeudella törmännyt henkilöauto, jota kuljetti 18-vuotias kauhavalainen nainen.

Autolija ei ollut nähnyt jalankulkijaa, koska auton tuulilasi oli huurussa.

Autoilija oli vienyt loukkaantuneen jalankulkijan hoidettavaksi Kauhavan terveyskeskukseen.

Homo kirjoitti...

Kestäisivätköhän nämä pamputusväitteetkään lähempää tarkastelua:

Kohukirjailija palaa julkisuuteen

Seitsemäs taivas
TV1 klo: 22.00
Kirjailija Katja Kettu avautuu illan keskusteluohjelmassa siitä, kuinka hän joutui poliisin pamputtamaksi 2000-luvun alussa. Paikka oli Göteborg, jonne Kettu oli matkustanut EU:n vastaiseen mielenosoitukseen.
– Sain poliisin pampusta. Se oli itselleni henkinen oivallus, että olin yhteiskunnan ulkopuolella ja että yhteiskunnan väkivaltakoneisto voi tulla ja lyödä. Se oli hyvin epäoikeudenmukaista, Kettu kertoo Maarit Tastulalle.
Erityisen epäreiluna Kettu pitää tapahtunutta siksi, että hän ei ollut naamioitunut.
Kettu on joutunut poliisin kanssa tekemisiin Göteborgin jälkeenkin. Seitsemännessä taivaassa sivutaan kohua, joka nousi, kun Kettu kertoi julkisuudessa häneen kohdistuneesta sieppausyrityksestä. Kirjailija myös kritisoi virkavaltaa, jota tapaus ei ollut hänen mukaansa kiinnostanut, vaan ainoastaan hänen mahdollinen alkoholinkäyttönsä. Helsingin poliisilaitos ei kuitenkaan löytänyt tapausta koskevaa ilmoitusta arkistoistaan. Kun Kettu alkuvuodesta teki rikosilmoituksen, sitä ei alettu tutkia, koska asialle ei ollut mitään tehtävissä.
– Olin aivan hämmästynyt, että uhrina jouduin todistusvastuuseen siitä, että jotain todella oli tapahtunut, Kettu ihmettelee illan ohjelmassa.
– Minua epäiltiin. Sitä seurasi julkinen oikeudenkäynti, johon päätin olla osallistumatta.

Homo kirjoitti...

YLE Areena:

Sodassa ja rakkaudessa on kaikki sallittua mutta kannattaako olla uhri? Kätilö-kirjan palkittu tekijä Katja Kettu ryhtyi anarkistiksi ja nousi kapinaan.

Kari Hurtta kirjoitti...

Satunnaisia linkkejä

Iltalehti: Suomalaiset ilotyttöjen suurin asiakasryhmä Tallinnassa
Virolaisen tutkimuksen mukaan Tallinnan prostituoitujen suurin asiakasryhmä tulee Suomesta, uutisoi virolainen Postimees-lehti.

Kari Hurtta kirjoitti...Lisää satunnaisia linkkejä

Ilta-Sanomat: Brittivanhemmat raivoavat tyttöjen ja poikien leluista
Lontoossa sijaitseva Harrodsin tavaratalo avasi leluosaston, jossa tyttöjen ja poikien leluja ei erotella.

Myös Britanniassa vanhemmat kiivailevat tyttöjen ja poikien leluista, ja lelukaupat ovat alkaneet reagoida vanhempien toiveisiin.

Viimeisimpänä Harrdosin perinteinen luksustavaratalo avasi Toy Kingdomiksi kutsutun osaston, jolla lelut on jaoteltu aihepiirien mukaan, eikä poikien ja tyttöjen leluja ole enää eroteltu toisistaan.

Vortac kirjoitti...


Ircquotes-siten tämän hetken uusin kertoo kanssa aika hyvin tuosta miesten ja naisten erosta, ja siitä, millaisessa ylellisessä norsunluutornissa naiset saavat elää.

< Yonnahh> oon hei eläny hyväs selibaatissa vuoden
< Lesse> mikäs vittu on hyvä selibaatti?
< Yonnahh> hyvä selibaatti 1-5 panoa vuoteen
<@MasaAntsa1> 90% miehistä kutsuu tota hyväks vuodeks
.

Haluaisin lisäksi ottaa tämän tilaisuuden (voiko suomeksi edes sanoa näin?) korjatakseni virheen: Sanoin, että 31 Vs. 21, kun kyse oli 32 V. 21:stä. Jostain syystä vain oletin, että kyseessä olisi tasan kymmenen vuoden ikäero, ja tästä oletuksestani sokaistuneena en jotenkin nähnyt tuota kakkosta, tai epähuomiossa näin sen ykköseksi.

Sinänsä tästä voisi pohtia paljonkin, että miten ihminen näkee sen, jonka olettaakin näkevän, eikä suinkaan sitä, mitä oikeasti on - mutta jääköön. Se menisi kuitenkin siihen, että minua syytettäisiin huononäköisyydestä/hölmöydestä/mistähyvänsä, jne. eikä itse aiheeseen koskaan päästäisi.

Tein siis virheen, ja myönnän sen, ja nyt se on toivoakseni korjattu.

........................... ♂.............................
←■█▓▒░¨°º•. Vortac™ .•º°¨░▒▓█■→
.....................`•…¸¸…• `........................

Vortac kirjoitti...

Mitenkäs se menikään - henkilökohtainen on poliittista?..

Itseasiassa tuo on todempi lausahdus, kuin useimmat tajuavatkaan.

Koska tiedämme, että "henkilö" on legaalinen fiktio, eli korporaation luoma kuollut (legaalinen) entiteetti, kyseessä on varsin poliittinen (Mitä on politiikka? Tullee sanasta 'policy', aivan kuten poliisikin on policy enforcer. Näin ollen henkilöillä on aina hirveä kasa 'policyjä' noudatettavanaan, joten mikään tuskin voi olla poliittisempaa, kuin "henkilö" ja siihen liittyvät asiat) rakennelma.

"Henkilöä", ja sen 'kohtaisuutta' poliittisemmaksi asiat tuskin voivat enää mennä.

........................... ♂.............................
←■█▓▒░¨°º•. Vortac™ .•º°¨░▒▓█■→
.....................`•…¸¸…• `........................

Vortac kirjoitti...


IRCquotes-sitestä löytyy usein aika mielenkiintoista totuutta miesten ja naisten eroista, sekä esimerkiksi naisten prioriteettijärjestyksestä. Eihän se mitään kovin tieteellistä toki ole, mutta viihdearvon lisäksi monissa quoteissa on raikas annos totuutta.


hm täytyy hakee piilarit ja sit vois käyä syömäs jossai ja sit vähä shoppaamas ja sit töihi
oot nainen :P
oon
:)
mistä arvasit ;)
sanotaan nyt vaikka että mun sisäinen ääni kerto mulle sen ;D


Tuossa kyseisessä quotessa toki hilpeyttä herättää myös akan tietämättömyys omasta naiserityisyydestään, joka paistaa kuin neonvalo pimeässä.

Kuinka kertoa naisille, miten erilainen miesten maailma on, ja miten erilaisia olentoja miehet ja naiset ovat, kun he ovat noin autuaan pihalla asiasta, sekä heidän prioriteettinsä ovat tuollaiset?

........................... ♂.............................
←■█▓▒░¨°º•. Vortac™ .•º°¨░▒▓█■→
.....................`•…¸¸…• `........................

Anonyymi kirjoitti...

Iranilaistytöt mukiloivat pukeutumisneuvoja antaneen imaamin

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: "Häpykarva" yllätti väärässä paikassa"Häpykarva" taas oli peräisin maissista...

/ Kari Hurtta

( Oliskohan aamukahvi valmista? ☕ )

Anonyymi kirjoitti...

Tytön perhe syvästi pahoillaan Facebook-juhlista

Anonyymi kirjoitti...

Raivohauska feministi Caitlin Moran

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Raivohauska feministi Caitlin Moran

Kolumnistista tuli ilmiö, ja ilmiöltä on nyt suomennettu mainio kirja.

Niin?

Kari Hurtta kirjoitti...

Vortac: IRCquotes-sitestä löytyy usein aika mielenkiintoista totuutta miesten ja naisten eroista,

Niinku
#vaasa:
<@K> se on todistettu
<@K> makaan alasti vatsallani sängyllä, kun mies istuu tietokoneella n. metrin päässä naama kiinni ircissä.
<@K> ei paljo huomaa.

Kari Hurtta kirjoitti...msg:
niinku sillon se muija joka mul oli nuorempana
tuli kännykkään viesti "jätän sut", tunti sen jälkeen "sori, ei pitäny tulla sulle"
en oikein tienny että pitikö siinä itkeä vai nauraa :D

Kari Hurtta kirjoitti...

Markkina-arvo mainittu.

#prno:
07:17 <@Jarzki> Se olis eka aamu toimitusjohtajana
07:18 <@Jarzki> Vois irkata koko päivän :D
...
10:41 <@Jarzki> Eukon kanssa olin äsken puhelimessa. Se sanoi syövänsä tänään lounaalla vain salaatin. Pitää kuulemma pitää parempaa huolta markkina-arvostaan, kun seurustelee toimitusjohtajan kanssa, ettei tuu tennarinkuva takamukseen.

Kari Hurtta kirjoitti...

Vortac: IRCquotes-sitestä löytyy usein aika mielenkiintoista totuutta miesten ja naisten eroista,
Kari Hurtta: Niinku

#warsow.fi:
<@tanelius> vittuako taas tapahtuu
<@tanelius> maailman söpöin rastalortto sängyssä mutta mun tekee mieli pelata dota2
<@tanelius> aivot nyt vittu

Kari Hurtta kirjoitti...bb-finland:
Tein joskus Tampereella erääseen mökkiin keittiöremontin pillupalkalla. Sitten kun piti saada palkka, minulla ei seisonut. Päätin runkata. Nainen suuttui. Kummia ovat naisten aivoitukset.

Kari Hurtta kirjoitti...

Vortac: IRCquotes-sitestä löytyy usein aika mielenkiintoista totuutta miesten ja naisten eroista,

tarkoitat?

#Pinsettiryhmä:
<+Jorrrma> noni pojat sanokaapa mikä teitä askarrutti seksissä kun olitte kahdeksas luokkalaisia? ansku on menossa yläasteelle kertomaan seksistä heille :D
<@Algoth> Askarutti että miten sitä saa.
<@Algoth> Askarruttaa edelleen.

Homo kirjoitti...

Minusta tuossa Iranilaistytöt mukiloivat pukeutumisneuvoja antaneen imaamin -uutisessa puhuttiin ainakin otsikossa aika vähättelevään sävyyn tapahtumista, kun ilmeisesti uhri joutui useammaksi päiväksi sairaalahoitoon ja sen jälkeenkin on ollut käsittääkseni syömisen tms suhteen vaimonsa avun varassa. Mukiloinnin sijaan olisi voinut puhua vaikkapa säälimättömästä pieksämisestä.

Kari Hurtta kirjoitti...

Vortac: IRCquotes-sitestä löytyy usein aika mielenkiintoista totuutta miesten ja naisten eroista,

#rkof:
Täytyy tosiaan mainita, kun oltiin eilen kavereitten kanssa yhessä yökerhossa.
<Dkn_> Siellä oli semmonen rockpuoli sen discopuolen lisäksi. Enemmän valoa, vähemmän melua. Istuttiin pöydässä ja sen vieressä oli väliseinä, jonka läpi näki tosi hyvin.
<Dkn_> Seinän toisella puolella oli kirjahyllyjä ja niitten edessä istu penkillä joku aikas kuuma blondi.
<Dkn_> Päätin lähtee sitten kattoo mimmosia kirjoja siellä hyllyssä oikeen. Kävelin suoraan sitä blondia päin ja se katto meikäläistä. Menin sit seisoon ihan sen viereen ja tuijotin seinään.
<Dkn_> Kaverin mukaan naisella oli näkemisen arvonen ilme, kun hoksas että tulin kirjoja katteleen enkä sitä iskemään.

Kari Hurtta kirjoitti...

Vortac: IRCquotes-sitestä löytyy usein aika mielenkiintoista totuutta miesten ja naisten eroista,

Okei, tama on outo.

#NCoreadmin:
<Gawain> ehkä kiihottavin asia ikinä saada tytöltä sähköpostissa ciscon routterin conffeja
<Stormiina> :D
<Gawain> viel kiihottavampaa o kattoa ku se conffaa sitä, vähä ku se riisus sun edessäs

jasonbob kirjoitti...

yeezy supply
lebron 17
stephen curry shoes
stone island
air jordan
lebron 18
golden goose
curry 7
ggdb
jordan retro