tiistaina, syyskuuta 25, 2012

Miesasiakirjallisuuden käsittely Suomessa vs. Ruotsissa

Suomi

Arto Jokinen hehkuttaa toimittamaansa kirjaa "Mieskysymys: "Lopputulos oli parempi, mitä uskalsin toivoa."

Tilanne on kuitenkin se, että googlaamalla ei löydy yhtään kirjaa käsittelevää media-artikkelia. Kirja on vaiettu lähes kokonaan.

En ole kommentoinut kirjaa, koska sitä ei löydy Jyväskylän kirjastoista, eikä se ole edes tilauksessa.
Profeministimiesten Timo Honkasalo kirjoittaa asevelvollisuudesta. Hän osoittaa, että asevelvollisuus on miesten pystyttämä instituutio, joka on koko olemassaolonsa ajan ollut miesten lakkautettavissa.
Ahaa, ilmeisesti Jokisen ja Honkasalon mielestä miesten tasa-arvo-ongelmille ei edes tarvitse tehdä mitään, koska miehet olisivat voineet koko ajan ratkaista minkä tahansa miesten tasa-arvo-ongelman - miehillähän on ollut ja on edelleen enemmistö eduskunnassa.

Ylimielisyyttä ei ainakaan puutu:
Sanon sen suoraan: eniten ääntä pitävillä miehillä ei ole hajuakaan, mitä miehiin ja poikiin liittyen Suomessa on tehty tasa-arvon alueella. Sen takia voidaan pokkana väittää, ettei ole tehty mitään ilman, että tuntee itsensä hölmöksi. Minä kirjoitan mieskeskustelun historiasta osana tasa-arvopolitiikkaa. Toivon, että nämä kirjoitukset taustoittavat jatkossa paremmin nykyistä miehistä käytävää keskustelua, jotta ei aina tarvitse lähteä ensin opettelemaan aakkosia ennen kuin voidaan puhua.
Muistutan jälleen kerran pikku puutteista miesten ja poikien tasa-arvon edistämisessä:
 1. Asevelvollisuus
 2. Huoltajuuspäätökset
 3. Asunnottomat ja miesten syrjintä vuokra-asunnon hakijoina
 4. Vankien sukupuolijakauma
 5. Syrjäytyneet
 6. Ahdas maskuliininen rooli (esim. pukeutumisessa eduskunnassa tai linnan juhlissa, miehuuden ansaitsemisen velvollisuus, ritarillisuus, elatusvelvollisuuden odotus, tunteiden tukahduttaminen, ongelmista vaikeneminen, feminiinisen käytöksen kielto)
 7. Itsemurhat
 8. Elinikä
 9. Alkoholistit ja huumeiden käyttäjät
 10. Mies väkivallan kohteena
 11. Miehen huomiointi neuvolassa
 12. Miesnäkökulman puute sosiaalipalveluissa
 13. Poikien asema koulussa ja koulupudokkaat
 14. Korkeakoulutuksen epätasa-arvo
 15. Työkyvyttömät pitkäaikaistyöttömät
 16. Konkurssin tuoma velkataakka
 17. Isyyshuijaukset
 18. Mies huonommat elämänstrategiat (koti-isyys ja elättäjyys ja niiden kombinaatio)
 19. Syrjäytyminen pariutumismarkkinoilta
 20. Oikeus tietää biologisesta isyydestä
 21. Lisääntymisoikeudet (naisella on oikeus tehdä abortti, antaa lapsi adoptioon, olla kertomatta lapsesta isälle jne.)
 22. Äidin valta-asema perheessä
 23. Väärät syytökset väkivallasta, insestistä tai raiskauksista
 24. Vieraannuttamisoikeyhtymä
 25. Rintamahenkilökorvaus
 26. Sukupuolentutkimus on feminististä
 27. Tasa-arvovirkamiehet ovat naisia ja tasa-arvopolitiikka keskittyy naisiin
 28. Miesten ankarammat tuomiot
 29. Vaaralliset työt
 30. Miesten vähyys naisvaltaisilla aloilla
 31. Naisten seksuaalisen attraktiivisuuden tuomat hyödyt työelämässä
 32. Terveydenhuollon naiskeskittyneisyys ja miesten huonompi hoito
 33. Eläkejärjestelmän jakamat hyödyt
 34. Miesnäkökulman puute mediassa
 35. Hölmön isän stereotyyppi mediassa
Taitaa olla vain hyvä asia, että kirjasta ei puhuta missään.

Ruotsi

Per Strömin kirja "Mansförbjudet: Könsdiskriminering av män och pojkar" on sen sijaan saanut suuren mediahuomion Ruotsissa.


Televisiohaastattelu.

Radiohaastatteluja: "Män är diskriminerade"

Män diskrimineras mer än kvinnor enligt Pär Ström

Bok om könsdiskriminering av män


Artikkeli: Män diskrimineras i jämställdhetens namn

Pelle Billing

Pelle Billingiltä ilmestyy Ruotsiksi kirja Jämställdhetbluffen:


Nu är Jämställdhetsbluffen släppt!

Utdrag från min kommande bok

Yhteenveto

Suomessa ilmestyy profeministisesti (mahdollisimman) korrekti kirja miesasiasta, josta ei keskustella missään, jota ei löydy mediasta eikä kirjastosta. Siinä on miesasiakirjallisuuden käsittely Suomessa.

Ruotsissa ilmestyy kaksi kunnon miesasiakirjaa ilman typerää profeminististä hapatusta ja miesasiasta lähtee käyntiin kunnon keskustelu.

Vaikka Ruotsi saattaa olla vielä Suomeakin umpifeministisempi maa, miesasiakeskustelut mediassa ovat siellä paljon paremmin esillä kuin Suomessa.

116 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Veikkaan, että Per Strömin kirja on ollut esillä ja myynyt niin hyvin, koska Ruotsi todellakin on feminismin Afganistan, kuten Assagne sanoi siinä kohdin kun pari ruotsalaista feministiä tuhosi hänen elämänsä.

Suomessa feministit mielestäni yrittivät ruotsalaistyyppistä vyörytystä aina viime vuosiin asti. Valtamedioissa levitettiin miehiin kohdistuvaa pelkoa ja inhoa. Maailmaa selitettiin patriarkaatin salajuonena.

Syystä tai toisesta homma ei vain mennyt läpi samalla tavalla kuin Ruotsissa.

Olisi mielenkiintoista yrittää selvittää, miksi niin kävi. Itse lähettelin joskus postia päätoimittajille rajujen, ruotsalaistyyppisten hyökkäysten jälkeen. Ainakin Hesari, Aamulehti ja Turun Sanomat osasivat pahoitella feministitoimittajiaan.

Mutta miksi?

Anonyymi kirjoitti...

Googlaan "jokinen mieskysymys". Google kysyy heti korrektisti: "Did you mean: jokinen naiskysymys".

244 osumaa. Lähinnä ilmoituksia siitä, että kirja on julkaistu. Keskustelutilaisuuskin on näemmä järjestetty. Veikkaan, että kutsu tuli Henryllekin. :P

Kirjastohaut sen sijaan eivät teosta tunne.

Miksi, muuten, tällaiset valtion eli veronmaksajien varoilla tuotetut marginaaliteokset eivät ole netissä luettavissa. Eiväthän ne koskaan kuitenkaan tuota edes painokulujensa verran rahaa. Jos kirja olisi netissä, kyllä ne pari järjestöä ja kirjastoa eli ainoat tilaajat kuitenkin sen tilaisivat, kunhan aihe olisi hyvä (eli kunhan ei miesasiaa).

Toisaalta kirjassa on, jos vanhat merkit paikkansa pitävät, sen verran miesvihaa, että on vain hyvä, että sitä ei kukaan lue.Poliittisesti epäkorrekti kirjoitti...

Hyvä listaus miesten ongelmista. Olisi mukavaa, jos mainittuja asioita käsiteltäisiin enemmän tasa-arvokeskustelussa. Eritoten viimeinen on aika mielenkiintoinen. Minkähänlaisia stereotypioita miehistä yleisesti pidetään yllä mediassa?

Elinajan odotteesta voisi johtaa lausahduksen "miehen elinvuosi on 11 kuukautta". Herättäisiköhän tuollainen ihmisiä pohtimaan miehiin kohdistuvan väkivallan ja tapaturmien määrää?

Anonyymi kirjoitti...

MOT: Vaiettu ongelma Suomessa - ”Laki pitää säätää”

Homo kirjoitti...

Profoministit tuntien ei minua hirveästi hämmästyttäisi, jos kirjassa ehdotettaisiin feminismin hengessä jotain lopullista ratkaisua mieskysymykseen - tai ainakin jotain sen "lite"-versiota.

Homo kirjoitti...

Anonyymin linkista pari huomionarvoista kohtaa:

"Tyttöjen ympärileikkaus on Suomessa luokiteltu rikokseksi, poikien ei. MOT:n mukaan useita poikien ympärileikkauksia koskevia oikeusjuttuja on kuitenkin vireillä."

"Jos halutaan, että poikia voidaan Suomessa ympärileikata, silloin sellainen laki pitäisi säätää, Nurminen sanoo MOT:n haastattelussa."

Tosiasiassa käsittääkseni laissa ei ole erikseen mainittu mitään tyttöjen, eikä poikienkaan ympärileikkauksen sallimisesta tai kielloista, vaan kyse on sukupuolisyrjivistä tulkinnoista. Ja kuulostaa siltä, että erikseen poikien ympärileikkaukset mainitseva laki johtaisi luultavasti tilanteen pahenemiseen - eli siihen, että käytännössä mitä luultavimmin laillistettaisiin tätä sukupuolisyrjivä käytäntö, kun nyt sentään ilmassa on edes pieni rikostuomion uhka ja moraalinen paheksunta.

Homo kirjoitti...

Samoin on syytä muistaa, ettei ympärileikkausten eksplisiittinen laillistaminen ole poistanut puoskareita, vaan näiden toiminta jatkuu edelleen - esimerkiksi Ruotsissa. Ja Norjassa taas hiljattain poika pääsi ympärileikkauksesta hengestään - leikkaajana käsittääkseni oikea lääkäri.

Ja kannattaa muistaa, että jokaista ympärileikkauksessa kuollutta kohti on lukematon määrä lievästi tai erittäin vakavasti vammautuneita.

Homo kirjoitti...

Oma lukunsa on sitten vielä juutalaisissa ympärileikkauksissa käytetty veren imeminen ympärileikkaajan suulla (muussa tilanteessa vauvan peniksen imemistä suulla pidettäisiin selvenä seksuaalisena hyväksikäyttötapauksena, mutta jostain käsittämättömästä syystä ympärileikkausten kohdalla ei), joka on usein tartuttanut lapseen vielä herpeksen - mikä pikkuvauvoilla aiheuttaa hyvin usein kuoleman tai aivovaurion, kuten tästä ilmenee:

How 11 New York City Babies Contracted Herpes Through Circumcision

...
Ten of the babies were hospitalized, at least two developed brain damage and two died, according to the New York City health department. In 2005, New York City Mayor Michael Bloomberg asked rabbis throughout the city to move away from performing metzitzah b’peh — and also issued an open letter [PDF] to the Jewish community warning of the health risks — but they refused claiming the practice was safe.
...

Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...

Chief Rabbi Accused Of Lying About Circumcision Damage

...
In a startling interview on Danish TV, the Danish Chief Rabbi, Bent Lexner, claimed that he has overseen the circumcision of around one thousand baby boys over 40 years and that there hasn’t been one complication.

However, one of Denmark’s leading pediatricians, Dr Preben Kirkegaard, says that he has seen several cases every year of baby boys with circumcision complications including life-threatening conditions – and says some of these were carried out by the Chief Rabbi who claims there has never been a complication.
...

Homo kirjoitti...

Sen sijaan, että tuemme kaikkein konservatiivisimpia juutalaisia tai muslimeja, jotka haluavat jatkaa tätä julmaa perinnettä, meidän pitäisi tukea tähän vastenmieliseen perinteeseen kielteisesti suhtautuvia näiden uskonnon edustajia, jotta tapa saataaisiin vihdoin hävitettyä:

1 in 3 Israeli Parents Don't Want To Circumcise

Homo kirjoitti...

When Circumcision Goes Wrong In The UK

...
In Bristol a baby boy's skull was fractured during a home circumcision when he fell off the kitchen table
In Oxford nearly 1 in 2 boys circumcised at a Islamic school suffered complications
In Birmingham, two boys every week are admitted to A&E with complications and 1 a month suffers a life-threatening injury
In London, 32 boys were treated in the Royal London hospital with circumcision complications in the course of one summer
In London a Ghanaian baby bled to death in his home this February after being circumcised by a Rabbi
In Oldham, a woman will be tried for manslaughter after a baby boy she circumcised bled to death
...

Birmingham NHS Bosses Stay Silent As Botched Circumcisions Put 100 Boys In A&E

...
Mr Checketts also confirmed that in 2011, 11 baby boys aged 0-1 years old were admitted to the paediatric intensive care unit with life-threatening complications directly caused by circumcision.
...

Homo kirjoitti...

Tässä esimerkki vauvan ympärileikkauksesta puudutuksen kanssa. Voi vain kuvitella miten paljon enemmän vauvat rääkyvät ilman puudutusta, kun jo puudutetuissa ympärileikkauksessa stressihormonit voivat olla kidutuslukemissa ja olla hengityspysähdyksiä yms:

Infant Circumcision Operation

Homo kirjoitti...

Baby boy dies after circumcision

Police are investigating the death of a baby boy who suffered a cardiac arrest after he stopped breathing at a synagogue in north-west London.
The eight-day-old baby, who had reportedly just been circumcised, was taken to hospital after he suddenly developed breathing problems at the synagogue in Golders Green.
...
A post-mortem examination found the baby suffered a cardiac arrest and oxygen starvation to the brain.
...

Homo kirjoitti...

rabbi explains the Importance of sucking blood from circumcised Dick

Anonyymi kirjoitti...

Sannan shokkiero: Olisi pitänyt luottaa naisenvaistoon eikä miehen sanaan!

Anonyymi kirjoitti...

Tuomas Enbuske: Vältän perheen aamurutiinit työllä

Anonyymi kirjoitti...

Miesnäkökulmaa avioerosta: Eron työstäminen on miehille yksityisasia

Anonyymi kirjoitti...

Viettelikö opettaja teinitytön epätoivoiselle karkumatkalle Ranskaan?

Anonyymi kirjoitti...

Juttuvinkki Laasaselle:

Vaalea iho lisää naisten markkina-arvoa Aasiassa.

http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/ulkomaat/2885598/intiimialueen-vaalentaminen-uusi-villitys-thaimaassa

Anonyymi kirjoitti...

Avioparin epäillään raiskanneen raa’asti vaimon rakastajan

Anonyymi kirjoitti...

Riistaeläintutkija paljastaa: Miesten ovela baaritemppu uppoaa naisiin

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaisnaiset pelkäävät miestä pienemmällä palkalla

Anonyymi kirjoitti...

IL: Julkkisäidille petostuomio – huijasi missityttärensä nimissä rahaa

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Pitääkö sukupuolitaudista kertoa toiselle osapuolelle?

Anonyymi kirjoitti...

Näihin on tullut ihan mielenkiintoisia kommentteja MRA-näkökannasta tarkasteltuna:

Ihmisoikeuskomissaari huolissaan suomalaispoliitikkojen vihapuheesta

Pelastakaa Lapset: Syyria tappaa ja kiduttaa pikkulapsia

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Oxfam: Kansannousu ei parantanut Jemenin naisten oloja

Anonyymi kirjoitti...

Mahtaakohan tämä lisätä poikien syrjäytymistä:

Pidennetyt oppitunnit yleistyvät

Anonyymi kirjoitti...

Teinityttö sai tietää olevansa raskaana – synnytti 20 minuuttia myöhemmin

Anonyymi kirjoitti...

Vaimo ei valita: Channing Tatum nakuilee kotona

Anonyymi kirjoitti...

Poliisikin hämmentyi: Nainen ohjasi autoa polvillaan – pistääkseen heroiinia

Anonyymi kirjoitti...

Nainen on niin toista kuin mies - Kiinnostuukin eri asioista

Jorma kirjoitti...

"Kirja on vaiettu lähes kokonaan."

"Wovon man nicht sprechen kann, darüber muss man schweigen", sanoi jo Wittgenstein aikoinaan. Hän oli oikeassa.

"Ahaa, ilmeisesti Jokisen ja Honkasalon mielestä miesten tasa-arvo-ongelmille ei edes tarvitse tehdä mitään, koska miehet olisivat voineet koko ajan ratkaista minkä tahansa miesten tasa-arvo-ongelman"

Samahan pätee naisten "tasa-arvo-ongelmiin". Menisitte parempipalkkaisiin töihin, perustaisitte menestyviä yrityksiä ja jakaisitte vanhemmuuden miehenne kanssa myös erotilanteessa. Mikä teitä enää pidättelee?

Olisiko jo aika ryhtyä kohtelemaan naisia aikuisina ihmisinä, eikä yli-ikäisinä pikkuvauvoina, joita hoidetaan ja hyysätään yhteiskunnan resursseilla väsyksiin asti?

"mitä miehiin ja poikiin liittyen Suomessa on tehty tasa-arvon alueella."

No, kertokaapa Artsi ja muut profemut, että mitä on tehty. Ihan konkreettisesti. Voitte aloittaa vaikka tuosta Henryn listasta ja kertoa kohta kohdalta, mitä on tehty. Luulisi sen teille olevan helppoa.

Vai eikö onnistu?

"Ruotsissa ilmestyy kaksi kunnon miesasiakirjaa ilman typerää profeminististä hapatusta ja miesasiasta lähtee käyntiin kunnon keskustelu."

Sveriges sak är vår.

On ihan totta, että naapurit pesevät meikäläiset ihan 6-0 paitsi miesasiakirjallisuudessa, niin myös miesaktivismin laadussa, näkyvyydessä ja suoraselkäisyydessä. Ikävä kyllä asia on näin. Nyt pitäisi maaotteluhengessä lopettaa muniinpuhaltelu ja käydä miehekkästi taistoon feminismin uhkaa vastaan.

Anonyymi kirjoitti...

Viinaa, laulua ja seksiä - muinainen papyrus osoittautui kulttikirjallisuudeksi

Jorma kirjoitti...

"Tosiasiassa käsittääkseni laissa ei ole erikseen mainittu mitään tyttöjen, eikä poikienkaan ympärileikkauksen sallimisesta tai kielloista, vaan kyse on sukupuolisyrjivistä tulkinnoista. Ja kuulostaa siltä, että erikseen poikien ympärileikkaukset mainitseva laki johtaisi luultavasti tilanteen pahenemiseen"

Näin juuri. Ikävä puoli tuossa MOT-ohjelmassa, vaikka se piristävä poikkeus YLE:n feministipropagandaan olikin, oli se, että siinä kautta rantain haikailtiin lainsäädännön perään. Siis sellaisen lainsäädännön, jossa poikien ei-lääketieteelliset ympärileikkaukset olisivat sallittuja sairaalassa lääkärin tekeminä. Tämä ei tietenkään ole hyväksyttävä, eikä tasa-arvoa, ihmisoikeuksia tai edes uskonnonvapautta kunnioittava ratkaisu.

Anonyymi kirjoitti...

Nainen, huomio! 8 seksisalaisuutta, jotka mies haluaa sinun tietävän!

Anonyymi kirjoitti...

Nämä asiat mies haluaa naiselta kuulla

Anonyymi kirjoitti...

Kuunnelkaa Urpilaisen nauru Schäublen "vitsiin" Ylen 20.30 uutisissa.Tuli ihan Tanja "saikku" Saarela mieleen(polvillaan äiti Amman edessä,retardi ilme naamalla)

Anonyymi kirjoitti...

Olikin MTV 19.00 juttu "euro Suomelle hyödyllinen(kohdasta 4.04-)

Homo kirjoitti...

Hähhää:

Hollannissa tytöt laitetaan oman turvallisuutensa vuoksi lukkojen taakse, kun loverboy-parittajina toimineet saavat kulkea vapaana.

Homo kirjoitti...

Feministinen velkavankeus miehille sen kuin etenee:

Jail for Saudi ‘Deadbeat Dads’?

Homo kirjoitti...

Deadbeat dad

...
The men's rights activist Glenn Sacks regularly publicizes situations in which government authorities target so-called deadbeat parents, noting that jailing people for non-payment (whether men or women), vilifying public campaigns naming and shaming such people can be ineffective and fraught with error where the identification is incorrect.

The late men's rights activist Wilbur Street was an activist in the father's rights movement. Wilbur lost his high paying job when he developed amyotrophic lateral sclerosis (also known as "Lou Gehrig’s disease"). The New Jersey system ignored Wilbur's disease and imputed a high income to him, despite his level of disability. In 2005, Wilbur was jailed for a child support arrearage based upon his imputed income. He died in a New Jersey jail on the second day of his incarceration from complications of ALS. Wilbur's daughter has taken up Wilbur's campaign and has become an activist in the cause of father's Rights.

Stephen Rene has been lobbying state and federal legislators since 2001 to share the message that comes from sharing positive parenting results. The United States Congress responded with the new Uniform Child Custody Jurisdiction And Enforcement Act. This balances the legislation passed in 1996 on Child Support Enforcement for parents that should not be discriminated against based on race, gender, religion or parenting status.
...

Homo kirjoitti...

Kimberly Streett, daughter of Wilbur Streett, deceased exiled father

Wilbur Streett's , N.J., Prosecutor Gwinn, San Diego, Judge dumped

Homo kirjoitti...

Child Support is Killing Fathers!

Homo kirjoitti...

Man In Jail for Child Support On Kid That Isn't His

Homo kirjoitti...

Brian Armstrong

Brian Armstrong became a political prisoner in January 2000 when he was arrested for child support arrears. Mr. Armstrong suffered from alcoholism and worked at a fast food restaurant. He was allegedly beaten to death by guards at the Valley Street Jail in Nashua, New Hampshire, while state child support officials badgered his family to make a $4000 child support arrears payment.
...

Homo kirjoitti...

Bob Burke,1 , EyeWitness to Jailors murder of NCP Brian Armstrong

The exclusive and only TV interview with Bob Burke a mathematician in Debtors Prison,
in Valley Street Jail, N.H. for refusing to pay Child Support for a 21 year old son, when he
witnesses 4 or more jailors kick Non Custodial Parent, BRIAN ARMSTRONG to DEATH.

Nine years later, and several N.H. Atty. Generals Later, no PROSECUTION for MURDER
has happened, but the EX- wife sued State for wrongful death and apparently collected.

Homo kirjoitti...

Dr. Phil - Women reluctantly admits she lied about domestic violence

Homo kirjoitti...

Nas Divorce - Violation of the Rights of Men

Homo kirjoitti...

Court orders sperm donor to pay child support - Glenn Sacks

Vortac kirjoitti...


Henry, joka kirjoittaa näitä hyviä artikkeleita, on kuin aivan kuin joku toinen Henry, verrattuna siihen Henryyn, joka kirjoitti, ettei miesten rooliin kannata edes kiinnittää huomiota tai sen purkamista tarvitse miettiä, ja niin edelleen.

Tämä artikkeli edustaa sitä timanttista, säihkyvää totuutta, jota olemme tottuneet Henryn näppäimistöstä sinkoavan monitoreihimme.

Lisäisin tosin tuohon miehen rooli-kohtaan (joka ymmärrettävästi ei voinut olla mitenkään täydellinen, koska se vaatisi jo oikeastaan oman, varmaankin yli 100 kohdan listansa), jossa sanotaan..

feminiinisen käytöksen kielto..

Että tuo kielto ei ole vain feminiinistä käytöstä (miten se sitten määritelläänkään) koskeva, vaan liittyy kaikkeen "ei-maskuliiniseen" käytökseen.

Se kielto siis liittyy myöskin INHIMILLISEEN käytökseen, jonka ei tarvitse olla yhtään sen enempää feminiinistä kuin maskuliinistakaan, ja toisaalta voidaan myöskin nähdä asia niin, että feminiininen ja maskuliininen ovat molemmat osa ihmisyyttä, ja jos toinen niistä tukahdutetaan, yksilö (olipa hän miehen tai naisen kehossa) ei voi enää ilmaista koko ihmisyyttään, ja kärsii.

Kautta historian, naisten käytöstä ei olla juuri rajoitettu. Housuista nousi joskus pieni kohu, mutta kukaan ei ole koskaan nauranut naistiedemiehille tai naissäveltäjille, naispuolisille lentäjille tai lääkäreille. Mieshoitajille nauretaan oikein hollywoodin elokuvien voimin (Meet Your Parents, ja sen jatko-osat, noin esimerkiksi), samoin miesfloristeille, miespuolisille "lentoemännille", ja miespuolisille manikyristeille.

Naisten on tietenkin saatava ilmaista maskuliinista puoltaan - jokaisessa naisessa sellainen ihmisyytensä vuoksi kun on -, mutta miestenkin olisi saatava ilmaista feminiinistä puoltaan yhtä lailla.

Ongelma on siinä, että naiset voivat ilmaista mitä vain - feminiinisyyttä, maskuliinisuutta tai inhimillisyyttä täysin vapaasti ja rajoituksetta, kenenkään pilkkaamatta, siinä missä miehet pakotetaan pysymään lähes täydellisesti maskuliinisuuden ilmauksessa.

Kyse ei siis ole pelkästä feminiinisyyden kiellosta, vaan siihen liittyy myös ihmisyyden kielto.

On syytä myöskin huomauttaa, että moni oikeasti ja absoluuttisesti katsoen neutraali asia on nyky(ja vain nyky)maailmassa tuomittu feminiiniseksi, ja kielletty heteromiehiltä.

On aivan älytöntä esim. väittää, että pinkki on jotenkin feminiininen tai homomainen väri, ja että heteromies ei voi sellaista asustuksessaan tai muuallakaan käyttää. Oikeastaan mitkä tahansa kirkkaat värit tuomitaan joko lasten, naisten tai homojen jutuiksi, joiden käyttämisestä heteromies saa vähintään sosiaalista sanktiota.

Värit ovat neutraali asia - ei niillä ole, eikä voi olla sukupuolta yhtään enempää, kuin vaikka eri nesteillä tai pianon koskettimilla.

Olisiko järkevän tuntuista estää miehiä käyttämästä nuottia C, koska se on feminiiniseksi määritelty? Aivan yhtä älytöntä on värikielto.

Tällaisia neutraaleja, inhimillisiä asioita on hyvinkin paljon, joista miehiä kielletään nauttimasta, jos haluavat säilyttää heteromiehen imagonsa. Eikä kukaan feministi ole koskaan nostanut minkäänlaista meteliä asiasta.

Kuitenkin vielä 80-luvulla näimme monien hyvinkin raavaiden miesten pitävän esimerkiksi vaaleanpunaisia paitoja ja muita asusteita, eikä kukaan nähnyt siinä mitään outoa tai homoa.

Miehiä ollaan siis jatkuvasti kiristämässä yhä ahtaammalle, yhä pienempään, mustempaan ja synkempään maailmaan, kunnes..? Aika näyttää, miten tuo lause jatkuu.

........................... ♂.............................
←■█▓▒░¨°º•. Vortac™ .•º°¨░▒▓█■→
.....................`•…¸¸…• `........................
.
p.s. Tähän postaukseeni, jos mihinkä, sopii tuo taiteellisempi allekirjoitus..

Homo kirjoitti...

Reaction To Women Abusing Men In Public

Vortac kirjoitti...


Eipä taas tajuta laista yhtään mitään:

"Jos halutaan, että poikia voidaan Suomessa ympärileikata, silloin sellainen laki pitäisi säätää, Nurminen sanoo MOT:n haastattelussa."

Tuo on kuin sanoisi: "Jos halutaan, että naisia voidaan Suomessa murhata, silloin sellainen laki pitäisi säätää".

Että niinhän se vain käy, kynän pyöräytyksellä ja näppäimistön näpäytyksellä - säädetään vain laki, ja kaikki laiton muuttuu lailliseksi!

Ei. Sellaista lakia ei voi säätää (lakeja ei säädetä muutenkaan, vain säädöksiä säädetään), joka mahdollistaisi ympärileikkauksen yhtään enempää, kuin voidaan säätää laki, joka mahdollistaa murhan.

Ympärileikkaus on aina laitonta, ja moraalisesti jopa paheksuttavampaa, kuin vaikkapa lapsen raiskaaminen. Raiskauksesta sentään voi selvitä vammoitta, ja trauma on vähintään yhtä suuri. Ympärileikkauksesta ei voi selvitä ilman vammaa, ja liian usein siinä tapahtuu vähän ns. "ylimääräistäkin" silpomista (vaikka kaikki silpominen on toki ylimääräistä).

Vaikka legaalinen järjestelmä hyväksyisi jonkin barbaarisen, brutaalin kidutuksen tai vaikka murhan (vrt. sodat), ei se tarkoita, että asia olisi laillinen, ja että siinä ei olisi mitään ongelmaa.

Kuinka ihmeessä ympärileikkauksissa ei päde "age of consent", mutta seksissä pätee? Jos siis hellästi hivelee lapsen genitaaleja, on asia kauhistuttava ja moraalisesti väärä, ja joutaakin tuomita ikuisiksi ajoiksi kuristushuoneeseen ja hirttää palleistaan ja sun muuta.

Mutta jos väkivaltaisesti, ilman puudutusta, veren tirskuessa, brutaalisesti VIILTÄÄ ja SILPOO ei vain lapsen, vaan täysin puolustuskyvyttömän VAUVAN genitaaleja, asia on täysin ok, ja laillista?

Miksi tämä ei vaikuta ollenkaan johdonmukaiselta?
Ja miksi tässäkin on (kuten näyttää seksissäkin olevan) sukupuolijako - naisille tehtäessä teko on hirmuinen, miehille tehtäessä täysin hyväksyttävä ja mukava?

Jos aikuinen nainen hieroo pojan penistä, feministit eivät yleensä nouse kuorossa huutamaan, että nainen pitäisi hirttää tisseistään tai munanjohtimestaan. Yleensä asiaa vähätellään, ja naureskellaan, että onpas onnekas poika, kun pääsee noin varhain tädin kanssa seksiä harrastamaan.

Kun sukupuolet käännetään, niin yhtäkkiä asenteet muuttuvat 180 astetta.

Olemmeko todella tasa-arvoisia?

- Vortac

Homo kirjoitti...

Christopher Hitchens: Circumcision - He destroys Rabbi Harold Kushner

Vortac kirjoitti...


Anonyymit, valitkaa pysyvä nimimerkki! Teillä voi olla hyvää sanottavaa, joka kuitenkin menee täysin hukkaan, kun ei voi tietää, kelle voisi vastata, ja koska kaikki täällä eivät edes lue tai noteeraa anonyymien viestejä, ainakaan yleisesti ottaen.

Varmin tapa saada viesti perille esimerkiksi minulle, on valita pysyvä nimimerkki. Voitte keksiä sen omista päistänne, se voi olla vaikka random-läjä kirjaimia, kunhan käytätte sitä sitten aina näissä postauksissanne.

Silti, haluan kommentoida tähän linkin otsikkoon:

Poliisikin hämmentyi: Nainen ohjasi autoa polvillaan – pistääkseen heroiinia..

Miksi poliisi "hämmentyi"? (ei kuitenkaan sentään hämmästynyt)

Olisiko poliisi "hämmentynyt" (mitä tämä sitten tarkoittaakin), jos kyseessä olisi ollut mies? Vai onko tässä taas tapaus, jossa ajatellaan naisten olevan viattomia enkeliolentoja, jotka eivät voi ajatella tai tehdä mitään pahaa ihan oma-aloitteisesti, joten sitten hämmästytään, kun nainen onkin täysi herskakusipää (kusipää siksi, että vaarantaa muiden henget liikenteessä)?

Makes me sick.

Aikoinaan youtubessakin löysin jonkun hepun, joka mainitsi sivumennen sanoen, että älkää edes aloittako naisista puhumista, vihjaten, että ne vasta sekopäitä ovatkin. Udeltuani häneltä lisää, törmäsin kuitenkin asenteeseen, jonka mukaan eivät naiset AINA ole pahoja olleet, eikä se ole heidän OMA VIKANSA, ja niin edelleen ja niin edelleen.

Victim-statuksella on kyllä helvetin suuri voima, kun jopa naisia suomivatkin ihmiset usein jättävät tällaiset älyvapaat ja oikeastaan naisten ihmisarvoa alentavat uhriasenteet voimaan, lausahduksistaan huolimatta.

Milloin maailma näkee, että naiset ovat itsenäisiä toimijoita siinä missä miehetkin, ja kaikki heidän ilmentämänsä pahuus, hulluus ja sekavuus on täysin heidän omaa syytään, vähintään yhtä paljon, kuin miehilläkin?

Milloin maailma myöntää naisille "aikuinen"-statuksen, jossa naisia lakataan käsittelemästä silkkihansikkain ja päälaelle taputtaen, ja jossa naisille langetetaan TÄYSI vastuu teoistaan ja ajatuksistaan?

Että välillä kyllä etoo nämä helvetillisen typerät "white knight" ja "mangina"-asenteet, jossa lupaavatkin lausahdukset pitävät takanaan aimo annoksen naisten aiheetonta ylistystä ja misandriaa.

- Vortac

Homo kirjoitti...

Vortac, oletko muuten huomannut, että nartut ovat omimassa itselleen nyt myös tiettyjä vaaleansinisen sävyjä?

Vortac kirjoitti...


Jorma, arvostan paneutumistasi aitoon tasa-arvoon ja totuuden kertomista asioista.

Joten toivottavasti käsität minut oikein - asenteeni on ystävällinen, mutta haluan hieman näpäyttää tätä kohtaa:

"Wovon man nicht sprechen kann, darüber muss man schweigen", sanoi jo Wittgenstein aikoinaan. Hän oli oikeassa.

Voisinhan minäkin sanoa vaikkapa näin.

Kyllä se vanha sanonta, 当たって碎けろ on viisaasti sanottu.

Se nimittäin on totta.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Vortac, oletko muuten huomannut, että nartut ovat omimassa itselleen nyt myös tiettyjä vaaleansinisen sävyjä?

Enpä ole tuota pannuna merkille. En oikein seuraa ihmissaastan hulluimpien joukkojen älyvapaita puuhasteluja, ellen erityisesti satu itse siihen törmäämään.

Mutta ei ihmetytä yhtään. Heteromiehillehän on sallittua nämä värit:

- musta
- punainen (kunhan se ei ole liian vaalea)
- erittäin tummansininen
- erittäin tummanvihreä
- erittäin tummanpunainen
- harmaa
- erittäin haalea (lähes harmaa) sininen
- erittäin haalea punainen
- erittäin haalea
- erittäin haalea vihreä

Ja joskus ihan tavallinen keltainen, kunhan se on takissa, tai kuuluu työasuun (esim. tietyöläiset).

Oranssin vivahteita voi käyttää työkypärässä tai takissa joskus.

Valkoista miehet saavat käyttää jonkin verran kesällä.

Huomauttaisin, että miesten väriskaalan värit ovat värähtelyiltään alhaisimpia (värithän ovat värähtelyä, jopa maapallon tieteen mukaan, ja joka värillä on tietty taajuus), siinä missä naisellisina on ruvettu (!) pitämään nimenomaan taajuudeltaan korkeimpia värejä.

Jälleen yritys mallintaa naiset "korkeiksi olennoiksi", ja pitää miehet "matalina työkone-eläiminä"?

- Vortac

Homo kirjoitti...

Bradley Amendment

...
In 2003, Keith McLeod, author of The Multiple Scandals of Child Support, testified[5] before the United States House Committee on Ways and Means that

"The 1986 Bradley Amendment to Title IV-D forbids any reduction of arrearage or retroactive reduction for any reason, ever. This reinforces the approach that inability to pay is no excuse. Needless to say, there are endless stories of men who are now crushed by a debt they will never be able to pay because they were:

In a coma
A captive of Saddam Hussein during the first Gulf War
In jail
Medically incapacitated
Lost their job but were confident of another so did nothing until it was too late
Did not know they could not ask for retroactive adjustments and waited too long
Cannot afford a lawyer to seek adjustment when adjustment was warranted
Wouldn’t use the legal system even if they could, feeling it alien from their world, so don’t ask for a reduction when the legal establishment expects them to.
Some say this measure is a violation of due process and cruel and unusual as it removes the use of human discretion from dealing with individual cases, not to mention removing human compassion. But non-custodial fathers do not have the money to fight a constitutional case."
...
The Amendment has been a controversial law and has resulted in several notorious examples:

Bobby Sherrill, a Lockheed employee in Kuwait from North Carolina, was captured by Iraqis and spent nearly five months as an Iraqi hostage. Sherrill was arrested the night after his release for not paying $1,425 in child support while he was a hostage.[6][7][8]

Clarence Brandley, a Texas high school janitor, was wrongly convicted in 1980 of murder. [9] After spending many years in prison and on death row,[10] he was released in 1990 and he then sued the state of Texas for wrongful imprisonment in 1993.[11] The state then responded with a bill for nearly $50,000 in child support that had not been paid while in prison.[12] Dianna Thompson of The American Coalition of Fathers and Children told the Houston Chronicle that federal law makes it illegal for states to forgive child support payments regardless of circumstance. [13] Michael McCormick, of the American Coalition of Fathers and Children said, concerning child support payments, "I'm not aware of any state where it says a wrongly convicted individual is relieved of their obligation." [14] Despite paying child support every month since his release via wage garnishment, Brandley's child support total reached $73,000 in 2003, when a judge reduced his total to $22,000; however, this amount is still more than triple the $7,000 in back child support Brandley owed at the time of his arrest in 1980. [15] Recently, Brandley lost his job in the economic downturn in 2008; he has since lost his car and house as the child support bills and interest keep coming.[16]

Taron James, a U.S. Navy veteran from California, was forced to continue to pay child support until 2006, even after the child was demonstrated by DNA test in 2001 to be not his; James paid $12,000 in such payments.[17][18][19] A California District Court of Appeal eventually set aside the paternity judgment against James in 2006, but the same court denied James' request to have his child support payments reimbursed.[20]

A Virginia man required to pay retroactive child support even though DNA tests proved that he could not have been the father.[citation needed]
...

Vortac kirjoitti...Samahan pätee naisten "tasa-arvo-ongelmiin". Menisitte parempipalkkaisiin töihin, perustaisitte menestyviä yrityksiä ja jakaisitte vanhemmuuden miehenne kanssa myös erotilanteessa. Mikä teitä enää pidättelee
?

Aivan.

Paitsi että naisilla ei OLE ongelmia, naisilla ei OLE mitään esteitä minkään "ongelmien" ratkaisemiseksi (siis jos naisilla olisi ongelmia, niiden ratkaisulle ei olisi kuitenkaan mitään esteitä).

Miehillä asiat on toisin. Miehillä ensinnäkin on hemmetin suuri joukko OIKEITA ONGELMIA, kuten Henryn lista tuo ilmi.

Ja näiden ongelmien ratkaisun tiellä on OIKEITA ESTEITÄ, joita eivät yksilöt voi noin vain poistaa.

On siis erittäin tekopyhää ja totuudelle vierasta latoa, että mikseivät miehet ratkaise omia ongelmiaan - eiväthän he ole niitä sitäpaitsi itse aiheuttaneetkaan!

On kuin sanoisi afrikan tai aasian köyhille ja nälkäänäkeville, että mikseivät he yksinkertaisesti itse ratkaise ruoka-, ja rahaongelmiansa! Teimmehän mekin täällä länsimaissa niin.

Asia ei siis ole mitenkään vertailtavissa tai tasa-arvoinen; miehillä on valtavasti suuria ongelmia, joiden ratkaisun tiellä on valtavia ja vankkoja esteitä.

Naisilla ei ole mitään oikeita ongelmia, mutta jos olisi, niin heidän tiellään ei olisi kuitenkaan pienintäkään esteen jyvää.

Asia ei voisi puolueellisempi olla! Ja silti nimenomaan NAISILLE suunnataan huomiota, resursseja ja rahaa "tasa-arvon" nimissä, ja miehille vain todetaan, että ratkaiskoon itse ongelmansa..!

Olet siis oikeassa, mutta halusin vain huomauttaa, että asia ei ole ollenkaan tasa-arvoinen, eivätkä miehet ja naiset ole ollenkaan samalla viivalla. Naiset killuvat norsunluutorneissaan kaikkien viivojen yläpuolella ylellisessä palatsielämässään, ja laukovat sieltä sitten komentoja mudassa möyrimään pakotetuille miehille, ja toteavat, että mikseivät he syö kakkua.

- Vortac

Homo kirjoitti...

Kohta muuten alkaa taas talvitakit ilmestyä mainoskuvastoihin. Saa nähdä onko miehille taaskaan tarjolla mitään muuta kuin mustia takkeja - ja kenties muita erittäin ankeita värejä, kuten harmaata ja erittäin tummaa vihreää.

Homo kirjoitti...

Hyvän eron värikkyydestä huomaa, kun Googlen kuvahaulla etsii ensiksi sanoilla men's jacket ja sitten perään women's jacket.

Vortac kirjoitti...


Olisiko jo aika ryhtyä kohtelemaan naisia aikuisina ihmisinä, eikä yli-ikäisinä pikkuvauvoina, joita hoidetaan ja hyysätään yhteiskunnan resursseilla väsyksiin asti?

Olisi! Olisi ollut aika tehdä niin jo kauan, kauan sitten.

Sanoit oikein hyvin, Jorma, mutta en malta olla lisäämättä, että tämä naisten hyysääminen ja avuttomana uhri-pikkulapsena kohteluhan lyö täysin kasvoille feminististä väitettä siitä, että naiset ovat itsenäisiä naarasleijonia, jotka pystyvät kaikkeen, mihin mieskin.

Eikö tätä voisi alkaa jo ottaa esille, aina kun femakka sanoo ja väittää melkeinpä mitä hyvänsä? Siis kuinka naiset voivat samaan aikaan olla avuttomia uhreja, joille 'valtion' on suunnattava resursseja ja rahaa ja politiikkaa, ja itsenäisiä, urheita naarasleijonia, jotka pystyvät kaikkeen, mihin mieskin, ja jopa paremmin?

KUINKA se toimii? Voisiko joku selittää tämän selkeästi ja ymmärrettävästi?

Kumpia naisten oikein halutaan olevan? Itsenäisiä vai riippuvaisia? Valitkaa jompikumpi, ja ottakaa se valintanne sitten vastaan KAIKKINE SEURAUKSINEEN.

Ette voi syödä kakkua ja säästää sitä - molemmissa tulee mukana roppakaupalla ns. "huonoja puolia".

Jos olette avuttomia, teitä täytyy hyysätä ja suojella, eikä teille voi antaa mitään vapauksia päättää itse asioistanne, koska voisitte joutua vaaraan, jne.

Jos olette itsenäisiä, valmistautukaa tekemään lujasti töitä ja tulemaan arvioiduiksi tulostenne kautta, eikä reittä pitkin kiipeämistaitojenne vuoksi. Valmistautukaa kilpailemaan pätevien miesten kanssa täysin tasa-arvoisella kentällä (ja häviämään).

Jos olette avuttomia vauvoja, teillä ei voi olla lupaa pyöriä yksin kaupungilla tai matkustaa kulkuvälineillä itse.

Jos olette itsenäisiä naarasleijonia, joudutte kilpailemaan miehiä vastaan, ja teidän on osattava käyttää oikeuksianne ja itsenäisyyttänne oikein armottomassa maailmassa.

Niin että kumpi saa olla? Molempia ette enää voi saada.

- Vortac

Vortac kirjoitti...


[Kyse on ympärileikkaus"laista", joka mukamas pitäisi luoda]

Tämä ei tietenkään ole hyväksyttävä, eikä tasa-arvoa, ihmisoikeuksia tai edes uskonnonvapautta kunnioittava ratkaisu.

Eipä niin. Lisäksi, kyseessä on sama kuin 'laillistettu murha'. Koska tiedämme, että laki perustuu ennakkotapauksiin vuosituhansien ajalta, sekä terveeseen järkeen ja kymmeneen käskyyn, tiedämme, etteivät lait juuri muutu. Lakeja ei voi tehdä lisää tuosta vain.

Legaalinen järjestelmä on toinen juttu - siihen ihmiset voivat säveltää mitä tahansa järkyttävää niin paljon kuin sielu sietää, mutta sitähän ei tarvitse kenenkään totella, jos ei ole antanut suostumustaan tulla moisen järjestelmän hallinnoimaksi.

Jos legaalinen järjestelmä sanoo, että murha on sallittua (vaikkapa sodassa), ei se tarkoita, etteikö se murha olisi silti 100% laiton toimenpide. Murha on aina laitonta.

Toisen ihmisen kehon silpominen ilman tämän consenttia (etenkin ennenkuin hän on saavuttanut 'age of consent'in), on 100% laitonta, AINA - vaikka legaalinen järjestelmä sanoisi asiasta mitä.

- Vortac

Vortac kirjoitti...


Lisäyksenä tuohon "näpäytykseeni", jonka Jormalle ystävällisyyden hengessä tarjosin - ei riitä, että pasteat 当たって碎けろ tuostavaan johonkin google translateen, sillä kyseessä todellakin on vanha sanonta, jonka merkityksen selvittäminen tai edes selittäminen ei ole ihan heti ilmiselvää tai helppoa.

Ja voit kummeksua lisää, jos löydät vaikkapa englanninkielisen 'käännöksen' tuosta (virallinen käännös puhuu ihan muista asioista, kuin tuossa sanonnassa kirjaimellisesti mainitaan).

Toki tarkoitin vain näpäyttää, että kaikki eivät osaa saksaa, eikä google translate aina käännä oikein, joten aina kun vähänkin pidempiä ei-suomalaisia tai ei-englanninkielisiä (näitä kahtahan kait kaikki sentään täällä tajuavat) lauselmia esiintyy, olisi lukijaystävällistä ja reilua myös kääntää ne suomeksi tai englanniksi.

On turhauttavaa lukea, että joku oli oikeassa sanoessaan jotain, josta ei tajua hölkäsen pökäytystä.

- Vortac

Vortac kirjoitti...


Kohta muuten alkaa taas talvitakit ilmestyä mainoskuvastoihin. Saa nähdä onko miehille taaskaan tarjolla mitään muuta kuin mustia takkeja - ja kenties muita erittäin ankeita värejä, kuten harmaata ja erittäin tummaa vihreää.

Kun joskus katselin pitkästä aikaa kuvastoa, joskus tuossa 80-luvun mentyä jo ohi ajat sitten, säikähdin, kun yhtäkkiä eteeni levähti aukeama, jossa oli pelkkiä mustia takkeja. Luulin oikeasti, että jotain oli mennyt pieleen kuvankehittämisessä, tai että jotain oli 'palanut' jotenkin karrelle. Ehkä kuvat oli unohdettu säätää normaalille kirkkaudelle, valotus ei toiminut oikein, tai joku oli kämmännyt jotain muuta.

Kun minulle pikkuhiljaa valkeni totuus, oli reaktioni kuin Neolla sen jälkeen, kun Morpheus on juuri saanut hänelle kerrottua totuuden. En voinut käsittää sitä todeksi, en voinut uskoa sitä todeksi, ja HALUSIN POIS!

Harmi vaan, ettei ollut ketään operatoria kätevästi saatavilla, niin että täällä sitä vieläkin lillutaan..

Ajatus siitä, että meidän olisi jotenkin tarkoitus pukeutua MUSTAAN järkyttää minua vieläkin. Miksi värit ovat yhtäkkiä tabu? Miksi 80-luvun räiskyvän värikkyyden jälkeen meidän on kaikkien oltava gootteja hautajaisissa?

Sanoisin, että vuosikymmenten, kenties jopa satojen tai tuhansien vuosien ajan mustiin pukeutuvaa ihmistä oltaisiin pidetty joko masentuneena, kuollutta 'omaistaan' surevana, tai jollakin tavalla päästään seonneena.

Nyt meidän on yhtäkkiä pidettävä sitä 'normaalina'? Ei helvetti, en hyväksy.

- Vortac

Vortac kirjoitti...


Tuosta paskasta "ovela baaritemppu"-artikkelista, jossa ei puhuttu mistään tempusta, eikä asiassa ole mitään "ovelaa". Jälleen kikka saada lukijat kiinnostumaan artikkelista, huoh.

Ja sitten siinä kerrottiin, että ihmisillä on "laumaeläinsielu".

Huh, voiko enää typerämpää noloilua tekstiksi muodostaa?

Eläimillä on laumasielu, ihmisillä on yksilöllinen sielu. Ei kenelläkään ole "eläisielua".

Ilmiötä verrataan teereihin soitimella: nuoret naaraat ovat surkeita valitsijoita, joten ne peesaavat vanhempien naaraiden valintoja.

No ei. Eihän kysessä ola tuollainen ollenkaan.

Mutta hyvä, että myönnetään NAISTEN valitsevan miehet, eikä toisinpäin, niinkuin fema-fasistit väittävät!

Kyseessähän on preselection, eikä naisen iällä ole väliä, vaan naisen ulkonäöllä. Mitä paremmannäköisen naisen kanssa mies kyhnyää, sitä kiihottavampi mies muille naisille on. Hyvin yksinkertaista. Mitä korkeampi status miehellä on, sitä paremmannäköisiä naisia mies pystyy iskemään. Ei siinä ole kyse mistään "vanhempien naaraiden paremmista valinnoista" - miehen kanssa kihnuava nainen voi olla vaikka 16-kesäinen, ja sillä on silti sama vaikutus (tai oikeastaan suurempikin, koska 16-vuotiaat ovat hehkeää, nuorta, kiinteää, ja hedelmällistä, ehtaa tavaraa, vanhemmat ovat jo kokeneempia, ja siten lutkaisempia ja rupsahtaneempia).

Noin lyhyt artikkeli, jossa on noin monta typeryyttä, ansaitsee vain ja ainoastaan halveksuntaa.

Mutta onhan siellä totuuden jyvänenkin joukossa, mutta senkin olisi löytänyt PUA-piireistä helpommin; tietenkin yksinäinen luuseri on aina kartettavamman oloinen, kuin mies, jolla on seuraa. Mies, joka on muiden miesten huomion kohde, on selvästi tavismiehestä edukseen poikkeava, eli hänellä on korkea status. Miehellä, jolla on ystäviä, on myös sosiaalisia kykyjä, eli hän ei ainakaan ole mikään kummallinen kellarinörtti peräkammarista. Ja niin edelleen. Nämä ovat varsin itsestäänselviä ja helposti tajuttavia asioita, joten kyseinen artikkeli on valheellisuuden, virhellisyyden ja typerän otsikkokikkailunsa lisäksi täysin turha.

Turhaan ei kuitenkaan PUA-piireissä puhuta 'wingmaneista' ja siitä, että miehen pitää hurmata koko joukko, eikä vain yhtä naista, jos mielii luotettavasti saada römpsää. Statusta on osoitettava, ja PUA:n tapa tehdä se on osoittaa sitä sosiaalisesti ja verbaalisesti (body languagen ja tonaalisuuden lisäksi).

- Vortac

Homo kirjoitti...

Assange aikoo puhua YK:n yleiskokouksessa

Homo kirjoitti...

Vuoroasuminen jakaa asiantuntijoiden mielipiteet

Homo kirjoitti...

Mustista talvitakeista tulee hieman mieleen Iranin naisten mustiin pukeutuminen.

Vortac kirjoitti...


Tein muuten pienen Kanjivirheen. Siis tuo lausahdus, jonka laitoin tänne, kuuluu toki oikeasti näin:

当たって 砕けろ

Mutta voitteko syyttää, että sekoitan kanjit, jotka ovat näin samannäköisiä, tarkoittavat (melkein) samaa asiaa ja vieläpä lausutaan samoin:
Noh, pointtini lienee kuitenkin selvä: laittakaa aina suomeksi tai englanniksi mukaan oma selityksenne mistä tahansa muunkielisestä lausahduksesta, ennenkuin lähdette loihimaan, että 'hän oli oikeassa', koska muuten lukija joutuu tekemään ylimääräistä researchia, joka ei välttämättä heti tuota oikeaa tulosta.

- Vortac

Vortac kirjoitti...


Henryllekin huomioksi, olisit voinut silkasta lukijaystävällisyydestä suomentaa tai edes englannintaa nuo ruotsinkieliset kiemurat.

Artikkeli tai blogiteksti on vaikeaa sulattaa, jos sitä lukeakseen joutuu vähän väliä tutkimaan ja kääntelemään lauseita kielestä toiseen.

- Vortac

Kari Hurtta kirjoitti...

Vortac: … että laki perustuu ennakkotapauksiin vuosituhansien ajalta, …

Tämä on englantilainen common law systeemi. Käytössä Britannian entisissä siirtomaissa.

Vertaa civil law systeemi.

/ Kari Hurtta

Olisikohan amaukahvi valmista? ☕

Kari Hurtta kirjoitti...

Piti olla: Olisikohan aamukahvi valmista? ☕

Anonyymi kirjoitti...

Lääke syrjäytymisen torjuntaan - pojat isien huoltoon?

Anonyymi kirjoitti...

Nuorten seksikokeilut: "Äiti varmaan luulee, että hän oli ensimmäiseni"

Anonyymi kirjoitti...

Nettiporno ahdistaa alakouluikäisiä – näin suojaat lapsesi liian varhaiselta seksiltä

Anonyymi kirjoitti...

Prostituoidut kaksoset paljastivat: Meillä on ollut 355 000 seksikumppania!

Anonyymi kirjoitti...

Äänekäs seksi ja jääkaapin liikuttelu halutaan kieltää Pietarissa öisin

Anonyymi kirjoitti...

Kolmannes miehistä ei tunnista testosteronivajetta

Anonyymi kirjoitti...

Vihainen työntekijä syytti erosähköpostissaan pomoa seksin harrastamisesta - viestistä tuli viraalihitti

Anonyymi kirjoitti...

Nämä asiat mies pimittää naiselta

Anonyymi kirjoitti...

Ovatko lyhyet mimmit parempaa sänkyseuraa?

Anonyymi kirjoitti...

Japanese man charged with indecent exposure after serving own genitals to paying guests

Anonyymi kirjoitti...

Henrylle uusi maailma valloitettavaksi:


Sinustako Cosmopolitanin tähtibloggaaja?

Anonyymi kirjoitti...

Haussa kunnollinen sulhasmies lesbotyttärelle Hongkongissa

Anonyymi kirjoitti...

Uusi tuotantoyhtiö palkkaa vain naisia – syrjintää?

Anonyymi kirjoitti...

Nainen yritti väkisin viedä 10-vuotiaan tytön fillaria

Anonyymi kirjoitti...

Legendaarinen Nätti-Jussi eli Suomessa – Tunsi paavin ja Hitlerin!

Anonyymi kirjoitti...

Tiedätkö vastaukset? Näitä lapset kysyvät seksistä

Anonyymi kirjoitti...

IMF-pomo neuvoo naisia: Kaiken voi saada, ei vain yhtä aikaa

Anonyymi kirjoitti...

Keskellä Turkua seksiä harrastanut poliisiautoon käsi- ja jalkaraudoissa

Anonyymi kirjoitti...

Lutkamarssi saapuu Turkuun näyttelyn muodossa

Anonyymi kirjoitti...

Romanttinen hömppä saattaa tuhota parisuhteesi

Anonyymi kirjoitti...

Mitä? Onko tässä todella onnellisen avioliiton salaisuus?

Anonyymi kirjoitti...

Todellinen syy: Miksi miehet rakastavat rintoja?

Homo kirjoitti...

Taisi mennä femakoilta aamukahvit väärään kurkkuun tästä:

Lääke syrjäytymisen torjuntaan - pojat isien huoltoon

Varatuomari ja oikeustieteen lisensiaatti Anja Hannuniemi kritisoi oikeusjärjestelmää sokeudesta lasten edulle ja äitien suosimisesta huoltoriidoissa.

Hänen mukaansa nuorten miesten syrjäytyminen on suoraa seurausta huonosti hoidetuista avioeroista.

– Tilanne on kansataloudellisesti vakava, toteaa Hannuniemi.

Jos syrjäytyminen jatkuu nykyistä tahtia, ei meillä kohtaa enää riitä ihmisiä, jotka kykenevät pitämään huolta toisista.

Miehen mallin puuttuminen syrjäyttää
Hannuniemen mukaan nykyjärjestelmä määrää lapset erotilanteissa äideille, piittaamatta siitä, mikä olisi kunkin lapsen kannalta paras ratkaisu.

– Vähintäänkin kouluikäiset pojat, ehkä jopa nuoremmatkin, tulisi pääsääntöisesti määrätä isien huoltoon, sanoo Hannuniemi.

Ilman miehen mallia kasvaneet pojat syrjäytyvät, he käyttävät päihteitä ja heistä tulee rikollisia.

Perinne suosii äitejä
Hannuniemen mukaan isiä ja äitejä koskevat eri säännöt.

Isä voi olla aivan kunnollinen ja äiti päihdeongelmainen, mutta äidin luokse lapset silti määrätään.

– Oikeuslaitos ja sosiaalitoimi eivät myöskään tunnista niitä äitejä, jotka tahallaan pyrkivät vieraannuttamaan lapsen etävanhemmasta, sanoo Hannuniemi.

Hannuniemi valmistelee väitöskirjaa vieraannuttamisesta.

Homo kirjoitti...

Ai niin vielä:

Aiheesta lisää tänään 45 minuuttia -ohjelmassa klo 20

Homo kirjoitti...

Ja tottahan se on, että tutkimusten mukaan yh-äitien kasvattamilla pojilla on melkein kymmenkertainen riski ajautua ongelmiin, kuten rikolliselle uralle verrattuna normaaleihin perheisiin - ja tytöilläkin selvästi kohonnut riski mielenterveyshäiriöihin, nuorena aloitettuun irtoseksin täyttämään elämään jne. Kovin hiljaa femakot tuppaavat olemaan siitä asiasta, että yh-naiset epäonnistuvat paljon suuremmalla todennäköisyydellä kasvattamisessa - ja lisäksi naiset ovat muutenkin paljon todennäköisemmin hakkaamassa tai jopa tappamassa lapsiaan kuin isät - ja siitä huolimatta naisia suosivien perinteiden ja erilaisten verukkeiden takia, joista femakot vielä pitävät kiinni kynsin ja hampain, sossutantat vaativat pääsääntöisesti lapsia naisille ja oikeuslaitos siunaa nämä sukupuolisyrjivät ja lasten kannalta tuhoisat päätlkset kumileimasimen lailla.

Homo kirjoitti...

Näköjään tyttöjenkin rikollisuus lisääntyy isättömissä perheissä:

Predictors of female criminality: findings from the Northern Finland 1966 birth cohort.

...
Results: The absence of the father during childhood was the strongest risk factor in predicting female criminality (odds ratio 2.5; 95% confidence interval 1.4-4.3).
...

Homo kirjoitti...

Family type and criminal behaviour of male offspring: the Northern Finland 1966 Birth Cohort Study.

...
RESULTS: We found that single-parent family "at birth" (adj. OR 3.6, 95% CI 1.8-7.0) and "all time" (up to the age of 14 years) (adj. OR 5.2, 95% CI 2.5-10.6) were risk factors for violent offences of an adult offspring. Also parental death (adj. OR 2.2, 95% CI 1.3-3.6) and divorce (adj. OR 2.5, 95% CI 1.6-3.7) doubled the risk for violence. Non-violent offences were associated only with parental death and, divorce.

CONCLUSIONS: A single-parent family of origin is strongly associated with later violent criminality of male offspring. Further studies are needed to explore the psychosocial aspects of single-parent family environment which may promote the vulnerability to violent offending in adulthood.
...

Homo kirjoitti...

Sen sijaan, että oikeuslaitos nojaa lakien sijaan sukupuolisyrjiviin ja miehille ja lapsille tuhoisiin perinteisiin käytäntöihin, tulisi oikeuden käyttää uutta tutkimustietoa, joka asettaa yh-äitien kasvatustulosten laadun vähintäänkin kyseenalaiseksi.

Homo kirjoitti...

Ja vielä törkeämmäksi asian tekee se, että femakoilla on tapana kierosti - joka tietoisesti - tai alitajuisen epärehellisesti - puhua naisiin ja lapsiin kohdistuvasta perheväkivallasta, millä yritetääb luoda jotain yhtäläisyysmerkkejä naisiin ja lapsiin kohdistuvan väkivallan välille. Siinä vähintäänkin annetaan ymmärtää, että miehet olisivat vastuussa naisiin kohdistuvan väkivallan lisäksi pääosin myös lapsiin kohdistuvasta väkivallasta, vaikka tosiasiassa enemmistö lapsiin kohdistuvasta väkivallasta on nimenomaan naisten, yleensä oman äidin tekemää.

Ja toisin kuin asiasta usein femakot väittävät, myös nimenomaan kaikkein törkeimmissä väkivaltatapauksissa naiset ovat enemmistönä tekijöissä. Myös niissä henkirikoksissa. Kyse ei siis todellakaan ole mistään pelkistä luunapeista tai tukistamisista.

Homo kirjoitti...

Ja muistakaahan katsoa tänään se 45 minuuttia -ohjelma klo 20:05 alkaen MTV3:lta.

Anonyymi kirjoitti...

"Kovin hiljaa femakot tuppaavat olemaan siitä asiasta, että yh-naiset epäonnistuvat paljon suuremmalla todennäköisyydellä kasvattamisessa - ja lisäksi naiset ovat muutenkin paljon todennäköisemmin hakkaamassa tai jopa tappamassa lapsiaan kuin isät - ja siitä huolimatta naisia suosivien perinteiden ja erilaisten verukkeiden takia, joista femakot vielä pitävät kiinni kynsin ja hampain, sossutantat vaativat pääsääntöisesti lapsia naisille ja oikeuslaitos siunaa nämä sukupuolisyrjivät ja lasten kannalta tuhoisat päätlkset kumileimasimen lailla."

Minkäs sille mahtaa, että tämä maailma on naisten? Tai sille, että miehet on naisten palveluksessa, ja että naisella on jalkovälissä haluttua designtavaraa?

Biologialla voi olla sanansa sanottavana näihin huoltajuuspäätöksiikin.


-deeby

Anonyymi kirjoitti...

"Ette voi syödä kakkua ja säästää sitä - molemmissa tulee mukana roppakaupalla ns. "huonoja puolia"."

Naiset toimivat kaupallisesti ja juuri siten, että ottavat itselle kaikki mahdolliset oikeudet, mutta eivät luovu pillun ylivoimasta. Naisten pimpsoihin pitäisi saada hiukan eteisvärinää aikaiseksi, eli pieniä tukoksia, jotka muistuttavat meitä ihmisiä siitä, että kullissa on myös tärkeitä rasvoja.


-deeby

Anonyymi kirjoitti...

"– Jos syrjäytyminen jatkuu nykyistä tahtia, ei meillä kohtaa enää riitä ihmisiä, jotka kykenevät pitämään huolta toisista."

Eipä meidän koulussa opetetussa maailmanhistoriassamme ole juurikaan ollut vahvoja toisista huolehtimisen aikoja.

Mutta toisaalta emmehän ole aikoihin olleet ihmiskunta, vaan "locomotion of machines" yhteisö. Ja biologisesti tuskin kehittyneempään yhteiskuntarakenteeseen kykenisimme. Tähän maailmaan synnytään maastopuvut päällä ja äitin mahaa tulee potkimaan pääasiassa ne ihmiset, jotka ovat täällä jo useampia elämiä viettäneet.

Alhainen värähtelytaso, perkele.


-deeby

Anonyymi kirjoitti...

"Milloin maailma myöntää naisille "aikuinen"-statuksen, jossa naisia lakataan käsittelemästä silkkihansikkain ja päälaelle taputtaen, ja jossa naisille langetetaan TÄYSI vastuu teoistaan ja ajatuksistaan?"

Mitä tapahtuu, ennenkuin naiset (yleisesti) sopeutuvat miehiin luonnollisesti?

Jos nainen on niinkuin rikkinäinen pistoke, josta töpseli ei saa virtaa kuin pieniä annoksia tai sitten aivan liikaa. Ainoastaan kehittämällä hyvin vahvan suojakuoren ja liiallisen nöyryyden itselleen kehittävä mies voi kestää naisen sähköepätasapainoa ja tyytyä tarvittaessa hyvin vähäänkin.

Naiset tykkäävät tällaisista miehistä.

Tilanne muuttuu vasta kun biologia antaa periksi ja siihen menee varmasti aikaa.

Joten: Let's play pajatso, or pussyslot.


-deeby

Anonyymi kirjoitti...

"Ahaa, ilmeisesti Jokisen ja Honkasalon mielestä miesten tasa-arvo-ongelmille ei edes tarvitse tehdä mitään, koska miehet olisivat voineet koko ajan ratkaista minkä tahansa miesten tasa-arvo-ongelman - miehillähän on ollut ja on edelleen enemmistö eduskunnassa."

Miesten enemmistö eduskunnassa palvelee naisia. Toki siinä sivussa katsotaan, että kansa pysyy joten kuten jaloillaan.

Päämäärä on kuitenkin taata ihmisarvoiset käsilaukut ja kengät naisille.

Kansanedustajan ura pitäisi nostaa 4:stä 10 vuoteen ja eläkkeitä parantaa niin kansanedustaja voisi keskittyä paremmin asioihin eikä miettiä tulevaa kauttaan.-deeby

Kari Hurtta kirjoitti...

Homo: Ja muistakaahan katsoa tänään se 45 minuuttia -ohjelma klo 20:05 alkaen MTV3:lta.

Tuota digiboksia ei ole tullut hankittua.Homo kirjoitti...

Hurtta, ilmeisesti ohjelman voi katsoa netinkin kautta:

Katsomo - 45 minuuttia

Ulvova Ylläri kirjoitti...

Yle otsikoi: "Suomalainen ehkäisytuote 27 miljoonalle naiselle köyhiin maihin"

Ensimmäinen ajatus oli tuulipuku, ja toinen "tasa-arvosuunnitelma". Kolmatta ajatusta en ehtinyt ajatella ennen uutisen auki klikkausta. Näköjään Ylekin mennyt tälle keltaisen lehdistön provosoivalle otsikointilinjalle.

Homo kirjoitti...

Turun AMK:n innovaatio:

ITK2012 Tutkijatapaaminen

Hyödylliseksi havaittu innovaatio: tietokoneen sähkömagneettisia kenttiä vaimentava suojalaatikko
Marjukka Hagström, Jani Auranen, Turun AMK

Anonyymi kirjoitti...

Hupaisaa on se että jotkut ovat itseasiassa omasta tahdostaan syrjäytyneitä. Myönnän olevani yksi heistä enkä todellakan halua ikinä työllistyä ja tuhlata siihen elämääni.

Sitten on myös miehiä jotka ovat valinneet sinkkuna elämisen, kuten itsekin tein valintani.

http://captaincapitalism.blogspot.fi/2012/02/mgtow-vs-wgtow.html

Anonyymi kirjoitti...

Gгeetings! Quicκ question that's completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My site looks weird when viewing from my apple iphone. I'm trying to
find а theme or plugin that might be able tο fix
this problem. Ιf уоu have any suggestions, pleasе shаre.
Appгecіate іt!

my blog Pay Day Loans
Stop by my weblog :: Payday Loans

Anonyymi kirjoitti...

First, a facе cleаnsing ritual, or cerеmony,
іs meant to be relaxing аnd rejuvenatіng erotic massage cuisine and an outԁoor pool with waterslіdes,
mіnі-market, cinema anԁ hіking trails
nearby. Lоtѕ of ouг problems. Тhough it seemѕ dуnamic, it is benefіcial as
it makeѕ us awaгe, anԁ free entгy to loсal placеѕ оf interest.
Fоr those who truly ωant to eѕcape from the casinoѕ, crowdѕ,
and plenty of things to do neагbу in thе smаll but gгowіng number of miхed-use ԁevelopments wіth
a strong diгeсtion ωithin himself.

Here is my web site ... go to this web-site for more details tantric massage