torstaina, syyskuuta 13, 2012

Tatuointien vaikutus miehen markkina-arvoon

Alamme pikku hiljaa päästä yhteisymmärrykseen tatuointien haitallisesta vaikutuksesta naisen markkina-arvolle. Tatuointien vaikutus miehen markkina-arvoon ei ole yhtä suoraviivainen.

Virheetön vaalea iho on eräs suurimmista markkina-arvovalteista naisille. Samaa ei sanoa miehistä. Jos virheetön vaalea iho olisi valtti miehille, koneen ääressä 24/7 istuvat nörtit (kuten minä) vietäisiin käsistä.

Mitä on markkina-arvo?

Kerrataan vielä kerran, mitä tarkoittaa markkina-arvo, koska aiheesta on ollut paljon epäselvyyttä keskusteluissa.

Markkina-arvo tarkoittaa henkilöön kohdistuvan potentiaalisen kysynnän suuruutta pariutumismarkkinoilla, eli kuinka moni vastakkaisen sukupuolen edustaja ryhtyisi kanssasi seksuaaliseen suhteeseen, parhaimmillaan jopa pitkäaikaiseen parisuhteeseen.

Markkina-arvo ei ole yksittäisen henkilön mielipide, vaan kaikkien vastakkaisen sukupuolen edustajien mielipiteiden summa.

Mitä tatuointi viestittää miehessä?

Näet laajasti tatuoidun miehen. Mitä ominaisuuksia liität mieheen?
 1. Mies on luultavasti "bad ass"
 2. Mies on valmis puolustautumaan väkivaltaisesti
 3. Mies on ulospäinsuuntautunut ja hän haluaa viestiä itsestään muulle maailmalle kehonsa kautta
 4. Mies on impulsiivinen
 5. Mies on valmis ottamaan suuria riskejä.
 6. Mies on ehkäpä entinen vanki, merimies, rokkari tai moottoripyöräjengiläinen
 7. Intohimoisuus
Yksinkertaisesti sanottuna tatuoinnit miehessä vahvistavat monia perinteiden maskuliinisuuden piirteitä, kuten rohkeutta ja voimaa.

Naiset rakastavat rohkeita ja voimakkaita miehiä, joten on selvää, että tatuoinnit nostavat miehen markkina-arvoa.

Tatuoinneilla on kuitenkin eroja, eikä kaikilla tatuoinneilla ole samaa vaikutusta naisiin. Perhonen takapuolessa ei viesti maskuliinisia ominaisuuksia samalla tapaa kuin laajat tatuoinnit käsivarsissa.

Hot or not?

Chris Brown on ottanut kaulaansa "pahoinpidelty Rihanna" tatuoinnin, joka kertoo äärimmäisestä bad ass asenteesta. Feministit kiehuvat raivosta, mutta suuri osa naisista vain innostuu lisää miehestä, joka suorastaa kerskuu taipumuksellaan hakata naisia.


BB-Jouko on pyörittänyt talossa laumaa kiimaisia naisia.
Miehenä minun on vaikea ymmärtää Joukon seksikkyyttä intuitiivisesti, mutta naisten preferenssit ovat mitä ovat.

Tomi Björk on monien naisten päiväuni. Kokin taidot yhdistettynä räppäreiden puhetapaan ja käsivarsitatskoihin saavat naiset kuumiksi.

Miksi laajat tatuoinnit toimivat miehillä?

Tatuoinnit toimivat monella osa-alueella  positiivisesti miehen markkina-arvon kannalta:
 1. Tatuoinnit lisäävät miehekkyyttä
 2. Ne erottavat miehen muista miehistä. Useimmiten huonoin vaihtoehto miehelle on olla keskiverto. 
 3. Tatuoinnit brändäävät miehen tiettyyn miesgenreen ja se toimii, koska naiset pitävät johonkin selkeään genreen kuuluvista miehistä.
 4. Mitä useampi nainen vihaa miestä, sitä useampi vastaavasti rakastaa. Vaikka tatuoinnit herättäisivät joissakin naisissa inhoa, toisissa ne herättävät himoa. Huonoin vaihtoehto on keskiverto, joka ei herätä inhoa eikä himoa. 
Jotta mies pääsisi naisten himon kohteeksi, on kyettävä erottumaan porukasta. "Riikinkukkoilu" onkin eräs pelimiesoppaiden vakiokikoista.

Siinä missä naisilla toimii "stereotyyppinen missin" ulkonäkö, joka näyttää aivan samalta kuin muidenkin missien ulkonäkö, miehen ei kannata näyttää samalta kuin muut miehet. Joukosta erottuva mies korjaa potin, koska naiset rakastavat omaperäisiä miehiä.

Naisille on tärkeää, että miehellä on joku intohimo ja genre, joka johon mies kuuluu. "Tavalliset sekatyömiehet" eivät sytytä. Tatuoinnit viittaavat intohimoon jollakin alueella.

Yhteenveto

Lähes kaikki piirteet, jotka tekevät tatuoidusta miehestä hottiksen, eivät toimi vastaavalla tavalla naisilla.

Potentiaalinen väkivaltaisuus, impulsiivisuus, rohkeus, halu riskinottoon ja bad ass imago eivät nosta naisen markkina-arvoa samalla tavalla kuin ne nostavat miehen markkina-arvoa.

Miehenä minun on vaikea ymmärtää intuitiivisesti tai edes hyväksyä tatoitujen miesten suurta menekkiä naisten parissa, mutta menestystä vastaan on hankala kiistellä. Toisaalta, enhän minä ymmärrä sitäkään, että Breivik ja Fritzl saavat säkkikaupalla rakkauskirjeitä, samalla kun keskiverron miehen saldo jää nollaan.

23 kommenttia:

Vortac kirjoitti...


Hieno artikkeli, mutta taas kauhoitat hirveän monimutkaisesti yksinkertaista asiaa.

Miksi laajat tatuoinnit toimivat miehillä?

Ainoa oikea vastaus: NE VIHJAAVAT KORKEASTA STATUKSESTA.

Miehen keholla ei ole merkitystä naisen seksimodulille suoraan, mutta kehon antamat vihjeet korkeasta statuksesta otetaan naisten seksimodulien piireissä tosissaan, aivan kuten vaatetuksen, auton, tai minkä tahansa muun omistuksen antamat vastaavat vihjeet.

Tatuoinnit eivät siis mitenkään olennaisesti eroa esimerkiksi Porchesta tai huvilasta etelä-Ranskassa, Armanin puvusta tai Harley Davidsonista. Ne eivät ole sinänsä siis osa miehen kehoa - nainen ei pidä TATUOINNEISTA ITSESTÄÄN miehessä, vaan siitä korkeasta statuksesta, josta tatuointi välittömästi kertoo.

Epäsosiaalinen ja ujo linux-nörtti ottaa hyvin epätodennäköisemmin tatuoinnin, kuin isoegoinen, röyhkeä ja karskea, sosiopaattinen alfauros.

Statussymboleja on monenlaisia, tatuointi on vain yksi niistä. Sillä ei sinänsä ole merkitystä, että se on miehen kehossa - vain sillä on merkitystä, että se viestii korkeasta statuksesta.

Siksi on yhä totta, että nainen ei miehen kehosta kiihotu, vaan miehen statuksesta. Tatuoitukaan ja tietynmuotoinen mies ei välttämättä kuitenkaan ole korkea statukseltaan, ja jos nainen saa tämän havaita, seksimoduli kylmenee välittömästi ja taatusti. Epätoivoinen nörtti, joka haluaa miellyttää naisia, saattaa ottaa tatuoinnin, ja saada siten naiset -ALUKSI- kiinnostumaan, mutta vain siihen asti, kunnes naiset huomaavat, ettei nörtillä olekaan mitään statusta, vaan viesti olikin katteeton.

Siksi edes pelkkä maskuliinisen karski, tatuoitu ulkonäkökään ei riitä.

Kokin taidoista ja muusta vastaavasta puhut ihan turhaan, sillä voit olla vaikka kuinka taitava kokkaamaan, mutta jos sinulla ei ole statusta, römpsänsaanti on tasan nolla.

Kokkaustaidot eivät riitä statukseksi - täytyy olla jotain, jolla pärjätä maailmassa, ja polkea muita miehiä alaspäin, kuten julkkis-status, omistus-status, tai alfauros-status - noin muutaman esimerkin mainitakseni.

Muista, että puhut nyt JULKKIKSISTA, joilla siten on jo olemassaoleva status, joten asia vääristyy heti. Jos puhuisit vastaavista tavismiehistä, joista kukaan ei ole koskaan kuullut, voisimme lähestyä totuudenmukaisempaa vertailua.

Räppäreiden puhetavallakaan ei tee yhtään mitään, koska sekään ei ole statuksen merkki itsessään. Vasta jos oikeaa statusta löytyy (kuten julkkis-status, preselection, tms), voivat nämä muut ominaisuudet päästä ihastuttamaan naisia. Kuka tahansa voi opetella kokkaamaan, ottaa tatuointeja, ja puhua kuin räppäri, mutta jäädä siltä ilman römpsää, koska statusta ei näistä triviaaleista ulkoisista avuista huolimatta ole tippaakaan.

Kokkaava, tatuoitu räppäripuhetapainen, tuntematon, ujo tuppisuu jää taatusti ilman römpsää (jos statusta ei jossain muodossa ole).

- Vortac

Vortac kirjoitti...


Tarkoitin tietenkin "Porschesta".

- Vortac

jaakkeli kirjoitti...

"Ainoa oikea vastaus: NE VIHJAAVAT KORKEASTA STATUKSESTA."

No eivätpä vihjaa. Tatuoinnit vihjaavat rahallisesti alhaisesta statuksesta:

"Tatuoinnit eivät siis mitenkään olennaisesti eroa esimerkiksi Porchesta tai huvilasta etelä-Ranskassa, Armanin puvusta tai Harley Davidsonista."

Kuinka usein tatuointeja löytyy ihmiseltä, jolla on Porsche, huvila Ranskassa ja Armanin puku? Se on aivan mahdoton yhdistelmä ellei kyseessä ole jokin naurettavan harvinainen kansainvälinen rap-supertähti.

"Epäsosiaalinen ja ujo linux-nörtti ottaa hyvin epätodennäköisemmin tatuoinnin, kuin isoegoinen, röyhkeä ja karskea, sosiopaattinen alfauros."

Eli siis tatuointi vihjaa alhaisen yhteiskunnallisen statuksen mutta korkean henkilökohtaisen riskinoton elämäntavasta. Se on ihan rationaalinen valinta ihmiselle, jolla ei ole kykyjä rakentaa loistokasta uraa ja joka voi siis odottaa elämänsä muuttuvan nopeasti paskaksi nuoruuden jälkeen.

forge kirjoitti...

Ensimmäiseksi, missä on päästy yhteisymmärrykseen tatuointien haitallisesta vaikutuksesta naisten markkina-arvoon? Näin kyllä tästä jonkun keskustelun toisessa blogissa mutta sitä tuskin voidaan pitää minkäänlaisena mielipidetutkimuksena.

Nyt vain heijastat omia mielipiteitäsi yleisinä mielipiteinä. Jos väität että tatuoidut miehet olisivat valmiimpia väkivaltaisuuteen tai kuuluvat johonkin ennalta määrättyyn ryhmään.

Mitä jos laittaisit jotain tukea väitteillesi ennenkuin menet laukomaan niitä. Nyt vain tuntuu siltä että surkuttelet sitä että olet sinkku etkä saa pokattua naisia.

Eikä näytä muillakaan täällä järkeä olevan. Onhan toki totta että ennen tatuoinnit ovat merkinneet jotain muuta, mutta totuus on että yhteiskunta muuttuu ja nykyään jos näkee tatuoidun 30v miehen pitää olla suhteellisen typerä jos kuvittelee automaattisesti että hän on "rahallisesti alhaisemmalla statuksella" kuin itse.

Edellä oleva lause ei ole mitään muutakuin perusteluja itselle minkä avulla pönkittää omaa itsetuntoa. Miksette samantien mene hyppimään pyörätuolissa istujien eteen ja leveilemään kuinka teidän jalat toimivat?

forge kirjoitti...

Ja koska en usko että kukaan tätä löytää tai että itse bloggaaja on tätä oikeasti lukenut tai ymmärtänyt niin linkataan nyt tännekin:

http://www.leinoismi.com/tatuoitu-nainen-halpa-huorako/#more-512

Ja kyllä, linkki on otettu ihan tämän blogin postauksesta. Mitä jos lukisit mitä postaat ennenkuin menet väittämään että "Alamme pikku hiljaa päästä yhteisymmärrykseen tatuointien haitallisesta vaikutuksesta naisen markkina-arvolle."

Eli kunnes Laasanen vastaa niin päättelen että tämä on vain hänen henkilökohtaista ruikutusta asiasta johon hän voisi itse vaikuttaa (= omaan markkina-arvoonsa).

Anonyymi kirjoitti...

Mahtaakohan kohta tapahtua ihmeparaneminen:

YK-tuomioistuin vapautti syytteestä Pol Potin hirmuhallinnon naisjohtajan

...
Häntä olisi syytetty rikoksista ihmisyyttä vastaan, laajojen puhdistusten suunnittelusta ja toteuttamisesta, murhista, tapoista, kidutuksesta ja uskonvainoista.

Lähes neljäsosa kansasta, 1,7–2,2 miljoonaa, kuoli punakhmerien valtakaudella 1975–1979. Heidät tapettiin suoraan tai kidutettiin hitaasti kuoliaiksi. Sadattuhannet kuolivat nälkään, kun Pol Pot yritti toteuttaa talonpoikaisutopiaansa.
...

Nainen lukitsi koirat vesaan tunneiksi

...
Talossa käynyt poliisi arvioi oikeudessa, etteivät pienetkään koirat mahtuneet makaamaan vessassa muutoin kuin osittain toistensa päällä.

Tuomioon vaikutti myös eläintilojen sotkuisuus. Ulostetta näkyi niin yläkerran portailla kuin kahdessa huoneessakin. Niistä toisessa juoksenteli kani ja 12 lemmikkirottaa roskien seassa.
...
Nainen syyllistyi myös eläinsuojelurikkomukseen, sillä kesällä 2011 hän piti tyttärensä koiraa pitkään kuumassa autossa.
...

Janne kirjoitti...

Terve Henry

Käsittelet näitä parinvalintaan liittyviä kuvioita todella hienosti ja analyyttisesti sen kummemmin kiihkoilematta.

Sinun ja muita samoja asioita pohdiskelevia blogeja lueskellessa ja siinä samalla asioita itsekin miettien mieleen on tullut sellainen juttuvinkki että voisit ehkä jossakin kirjoituksessa käsitellä sitä kuinka näkisit nykykehityksen vaikuttavan yhteiskunnan tilaan, rakenteeseen ja talouteen esimerkiksi 20 vuoden säteellä?

Tarkastelukantoja:
-miesten ja naisten välisten suhteiden kehittyminen
-kuinka talous kestää suuret (sekä ilmeisesti yhä kasvavat tulonsiirrot)
-miten suuri yksinäisten naisten ja miesten määrä tulee vaikuttamaan yhteiskuntaan heidän vanhetessaan

Omia ajatelmia:
-julkinen sektori tulee mitä luultavimmin ajautumaan vakavaan ja krooniseen kassakriisiin jota yritetään ehkä paikata aluksi veronkorotuksin
-rahat eivät tule riittämään naisvaltaisten alojen palkankorotuksiin ja yhä suureneviin vaatimuksiin
-menoja täytyy karsia, kuinka vähennetään heikosti tuottavaa ja suurelta osin tarpeetonta "virastotätien armeijaa"?
-miesliike tulee luultavasti aktivoitumaan
-jos halutaan ylläpitää edes jonkinlainen sosiaaliturva ja elämisen taso on Suomi uudelleenteollistettava ja turhaa sääntelyä ja byrokratiaa karsittava
-mureneeko valtiofeminismi maahanmuutosta aiheutuvan kulttuurin muuttumisen myötä?
-jossakin vaiheessa +40 ikäiset naiset ehkä havahtuvat huomaamaan että riman liian korkealla pitäminen oli oman elämän kannalta huono ratkaisu sekä taloudellisesti että lapsettomaksi jäämisen kannalta
-osa ns. kunnon miehistä jotka eivät nykytilanteen vuoksi löydä naista saattaa katkeroitua, suurin osa menee omaan kuoreensa ja harrastuksien pariin (tai alkoholisoituu)
-koulutustaso on järjettömän korkea, sitä on pakko laskea koska koulutuksen järjestäminen on kallista, se vie useita vuosia pois työelämästä veronmaksajana sekä korkeasta koulutuksesta ei enää makseta kuten ennen => ensisijaisesti tulee ehkä vähenemään naisten korkeakoulutus ja sieltä alat joille vaikea työllistyä

Anonyymi kirjoitti...


"-miesten ja naisten välisten suhteiden kehittyminen"

Ensin pitäisi saada miesten tunne-elämä ulos kuoresta. Nykyiset sukupuolisuhteet on usein 75% naisten yksinohjauksessa. Naiset vastustavat yksinohjauksesta luopumista.

"-kuinka talous kestää suuret (sekä ilmeisesti yhä kasvavat tulonsiirrot)"

Heh. Valtiolla on niin paljon rahoittajia, ettei tulonsiirroista ole todellista ongelmaa. Vaikka pohja alkaakin joskus murtua, palkattomien töiden määrä kasvaa. Kaikki sosiaalietuudet voidaan aluksi poistaa niiltä, jotka eivät tee palkatonta työtä. Kapinalliset voidaan sulkea mielisairaaloihin ja heille voidaan määrätä elinikää lyhentäviä lääkkeitä. Kreikkalaisroomalaisen sivistyksen painolastia voidaan yrittää vähentää, eli luoda sivistysyhteiskunnan tilalle jotain ajanmukaisempaa arvopohjaa.

"-miten suuri yksinäisten naisten ja miesten määrä tulee vaikuttamaan yhteiskuntaan heidän vanhetessaan"

En ymmärrä miten se siihen vaikuttaisi.

"Omia ajatelmia:
-julkinen sektori tulee mitä luultavimmin ajautumaan vakavaan ja krooniseen kassakriisiin jota yritetään ehkä paikata aluksi veronkorotuksin"

En usko, että veroja voidaan korottaa paljon.

"-rahat eivät tule riittämään naisvaltaisten alojen palkankorotuksiin ja yhä suureneviin vaatimuksiin"

Naisvaltaisten alojen palkkoja pystytään kyllä korottamaan työllistämällä miehiä ilmaiseksi.
Uskoisin, että naisille tulee vielä korkeampi tuntipalkka.

"-miesliike tulee luultavasti aktivoitumaan"

Se on jo aktivoitunut, mutta ei saa rahalahjoituksia edes omiltaan.
Miesliikkeen valta on vähäinen, koska miehet eivät yleisesti halua tasa-arvoa kuitenkaan niin paljon, kuin toiset miesasiamiehet.


-deeby

Anonyymi kirjoitti...

Viiltelijätär iski metrossa: "Verta lattialla"

Metroasemalla koettiin kauhunhetkiä, kun nainen viilsi teräaseella kolmea ihmistä vartaloon.
...

Lapset täytyy tuhota lasten suojelemiseksi -sarjassamme, jossa typerät moralistit ovat onnistuneet säätämään rangaistavaksi senkin, että 17-vuotias lähettää itsestään seksuaalisen kuvan toiselle 17-vuotiaalle (ja kumpikin osapuoli voi olla seksuaalirikollinen tällaisessa), vaikka seksiä saisikin harrastaa aivan laillisesti. Eli koskea saa, muttei katsoa...:

Raportti: Nuoret eivät tunne nettikameran riskejä

Anonyymi kirjoitti...

"Olen rakkaudesta ihan sekaisin"

Anonyymi kirjoitti...

On paljon surkeita tatskoja ja joitain tyylikkäitä tatskoja. Ajan kanssa viimeistään selviää kumpaan joukkoon oma tatska kuuluu... Omasta ja muiden mielestä.

Anonyymi kirjoitti...

5D: Keski-ikäinen äidin poika

TV5 To 13.09.2012 klo: 22.40(16) Dokumentissa tutustutaan kolmeen keski-ikäiseen mieheen, jotka syystä tai toisesta asuvat yhä kotona äitiensä helmoissa. He ovat niin laiskoja ja tottuneita ympärivuorokautiseen passaamiseen, etteivät edes halua muuttaa omilleen, vaikka yrityksiä onkin ollut. Dokumentin aikana he yrittävät jälleen, mutta kuinka heidän lopulta käy? (Middle Aged Mommy's Boy, dokumentti, USA, 2005)

Anonyymi kirjoitti...

Henry reddit linkeistä muistuikin mieleeni, eräs kommenttini tuolle lily.fi sivustolle jossa sain ilmeisesti ykköspalkinnon tyhjentävästä kommentistani Häkkilinnun juttuun loppu kaneetiksi

"Prinsessalle viemme vaalenpunaisen laukun"


Näin vuonna 2012: alla ekana listan paalupaikalla

"Juuri tälläisten ihmisten takia olen feministi"

Nainen (kunigatar) tuntuu olevan hyvin herkkähipiäinen jos kuhnuri tekee teräviä huomioita naisellisesta turhamaisuudesta. Ei sitä kuhnureilla sellaisia oikeuksia pitäisi olla...

Homo kirjoitti...

Seela Sellan elämäkerta
Sukunimi innosti vihille


Homo kirjoitti...

Mopon jyrännyt Mersunainen valehteli tietonsa

Anonyymi kirjoitti...

http://londonfeministfilmfestival.com/submissions/

Homo kirjoitti...

Eikö tällaista tulisi hoitaa sairautena, eikä rikoksena?:

Morbid jealousy

Mielenkiintoinen yksityiskohta:

Men and women differ dramatically when it comes to morbid jealousy. Men who suffer from morbid jealousy are more likely than women to use violence and also are more likely to harm or kill with their hands rather than a blunt object. Women on the other hand, when using violence, tend to use a blunt object or knife.[4] Men focus on the rival’s status and resources when it comes to the threat of jealousy they fear. Women tend to become more jealous of a potential threat on their rival’s youth and physical attractiveness.[5]

Homo kirjoitti...

Kertaus on opintojen isä:

They just can't help it

...
There really are big differences between the male and female brain, says Simon Baron-Cohen.
...

Men and Things, Women and People:
A Meta-Analysis of Sex Differences in Interests


...
The present study suggests that interests may play a critical role in
gendered occupational choices and gender disparity in the STEM fields.
...

Sex differences in the right tail of cognitive abilities: A 30 year examination

Kari Hurtta kirjoitti...

forge: Ja koska en usko että kukaan tätä löytää tai että itse bloggaaja on tätä oikeasti lukenut tai ymmärtänyt niin linkataan nyt tännekin:

http://www.leinoismi.com/tatuoitu-nainen-halpa-huorako/#more-512


Niin, ilmeisesti Laasanen viittaa tähän jatkomerkintään
Henry Laasanen: Tatskat ja Markkina-arvo revisited

Näyttää että sinun linkkisi ei ottanut mitenkään kantaa tähän.

Happyman kirjoitti...

"Alamme pikku hiljaa päästä yhteisymmärrykseen tatuointien haitallisesta vaikutuksesta naisen markkina-arvolle."

Se että muutama kaltaisesi naistenvihaaja on kanssasi samaa mieltä, ei tee mielipiteistänne totta, säälittäviä kylläkin.

Anonyymi kirjoitti...

miks mie en saa römpsää vaikka on tatuoitu ja ei linna juttuja eikä muutakaa, kai se on linnaa lähettävä ku sit saa kirjotuksen perusteella... -.-' vitun nörtti ku mistää tiijä mitää ees..

yanmaneee kirjoitti...

nike air max 2017
kd 11 shoes
air jordans
golden goose francy
golden goose outlet
huaraches
golden gooses sneakers
golden goose
timberland boots
nike air vapormax

jasonbob kirjoitti...

jordan 12
kenzo hoodie
longchamp handbags
paul george shoes
kyrie 7
kobe shoes
golden goose
supreme hoodie
curry 8
supreme outlet