maanantaina, lokakuuta 29, 2012

Seksin portinvartijat

Koulutetut sinkkunaiset - nirsoja suhteen portinvartijoita?

Kaisa Alenius: "Harmikseni olen törmännyt netissä Henry Laasasen ja kumppaneiden kirjoituksiin Parittomat sarjasta..."

Aleniuksen mukaan "Korkeakoulutetut naiset hankkiutuvat yhä enemmän eroon 50-luvun roolimalleista, mutta voi olla, että sinkkumiehet ovat jääneet semmoiseen vanhaan miehen malliin kiinni."

JUONTAJA: - Millainen on se vanha miehen malli?
ALENIUS: - Tota, heh heh...
JUONTAJA: - Anna tulla vaan!
ALENIUS: - Mietin, miten mä sanoisin tän asian. Otetaan esimerkkitarina. Mä olen varttunut pikkukaupungissa, Savonlinnassa. Ja siellä nuori nainen kävelee kaupungilla yöllä ja vastaan tulee mies. Mitä mies tekee? Mies sanoo (humalaisen äänellä): "Anna pilluu!
MIESJUONTAJA: - Eikä sano! Olen aivan äimistynyt. En ole kohdannut vastaavaa 32 ikävuoden aikanani.
ALENIUS: - Ja sitten minä sanon miehelle, että "Voitko poistua?" Ja mikä oli reaktio? Se, että hän huutaa mulle: "Koppava huora!"

82 kommenttia:

MGTOWfi kirjoitti...

En päässyt Alenius-ohjelmassa tuon pitemmälle ja en pystynyt kuuntelemaan enempää.

Jostain syystä tuli tämä Louis CK:n pätkä mieleen: Louis CK - Hot girl at the bar.

Ile kirjoitti...

Henry, edellisen postauksesi kommenteissa viitataan Suvi Keksine -caseen.

Mistä siinä on kyse?

Henry Laasanen kirjoitti...

Sähköpostista löytynyt todistajan lausunto... "Osallistuin elokuussa kuulijana erään kansainvälisen konferenssin...

http://www.etmu.fi/etmudays/nmrc2012/program.html

...yhteen feministiseen työryhmään, jossa olit päässyt mukaan
'oikeisto...
populistiseen rasistis-antifeministiseen teoriaan'.

Moku-femmari Suvi Keskinen oli laatinut tutkimusraportin (Suvi Keskinen: Gendered and racialized political antagonisms in right-wing populist and anti-immigration rhetoric in Finland), jonka avulla esitteli verraten kansainväliselle kuulijakunnalle suomalaista
maahanmuuton 'sukupuolitettua' diskurssia.

Rasistisiksi naisvihaaja-intellektuelleiksi hän oli löytänyt neljä paholaista (sulka hattuun!). Systeemin toisella laidalla olivat Timo Vihavainen ja Halla-aho, toisella Hännikäinen ja Laasanen. Vaikka olin edeltävien tuntien aikana jo nähnyt ja kuullut kaikenlaista, täytyy myöntää, että piti itsenikin hiukan kakoa. Jos en olisi pelännyt niin paljon niitä kovaäänisiä naisia, olisin ehkä tallentanut puhelimeen koko sairaan istunnon.

Ei siis todellakaan mitenkään poikkeuksellista - nykyään näyttää "tuolla alalla" olevan hyvin yleistä löytää "diskursiivista voimaa" väärämielisten blogeista. Ensi viikolla muistaakseni on CERENissä jopa joku seminaari omistettu näille pahoille bloggaajille.
"

Paperin abstrakti: "The 22/7 2011 terrorist attack in Oslo brought to public attention the extreme right wing's Islamophopic ideologies, but also raised questions about the links of these to more mainstream immigration and multiculturalism debates. While Anders Behring Breivik's actions certainly were extreme and not broadly supported in the Nordic societies, the anti-Islamic rhetoric and the construction of political antagonisms in his manifest is far from being unique. While Breivik attacked the 'multicultural elite', 'cultural marxists' and feminists in his manifest, the radical right populists and the anti-immigration movement in several Nordic countries have commonly presented as their opponent the left-wing 'elite' that speaks for multiculturalism, often represented by women in powerful positions. This paper analyses how gendered, racialized and class-related antagonisms are created in texts by radical right populists and intellectuals within the anti-immigration movement using data from Finland, drawing on popular blogs, essays and books. The paper develops a postcolonial feminist and critical race studies approach to the topic."

Ile kirjoitti...

Ha, selvä juttu, kiitos Henry.

Onhan tuo todella hurjaa tulla yhdistetyksi ja leimatuksi osaksi tuollaista "vihaliikehdintää".

Itse näen Suvi Keskisen toiminnan hänen vääristellessään asioita sekä moraaliseettisesti arveluttavana, että akateemiseen kaapuun puettuna henkisenä väkivaltana, vainona.

Anonyymi kirjoitti...

Toki on hengissä 50-luvun miehiä, jotka puhuvat ruokottomia ja ovat yksinkertaisia "maajusseja" henkseleineen ja navettatraktoreineen. Lähtiessä maailmalle vr:n racintolavaunuissa he saattavat hyvinkin kysellä moderneilta nykynaisilta pillua tai lähestyä heitä machoutta jäljitellen, mutta tarjottuaan neideille drinkit neidit poistuvat ravintolavaunusta suut makeina ja suolaisina.


-deeby

Anonyymi kirjoitti...

Henry, pane suu makeaksi. On karkkipäiväsi tänään. Jouluna leivotaan feministipiparia.

-deeby

Jaaha kirjoitti...

Väitän, ettei Aleniukselle ole koskaan tapahtunut mitään edes kaukaisesti tuon Savonlinna-stoorin kaltaista.

Anonyymi kirjoitti...

Naiset haluavat tasa-arvoa maanpuolustukseen

Anonyymi kirjoitti...

Palkkatasa-arvon on toteuduttava myös kunnissa


Onko Arhinmäki oikeasti näin pihalla?

Tosia voi vedättää kirjoitti...

En usko Arhinmäen olevan pihalla vaan tekevän työtään niin hyvin kuin osaa: Hänen hommansa on tyhmien ihmisten äänien kalastaminen, ei totuuden etsiminen.

Anonyymi kirjoitti...

On tragikoomista, että juuri feministit ratsastavat rasismisyytöksillä, kun ottaa huomioon, kuinka seksistisestä aatteesta on kyse. Seksismihän on selvästi rasismin serkku.

---

Psykologiassa on koe nimeltä Implicit Association Test eli olisko suomeksi tiedostamattomien assosiaatioiden testi. Lyhkäsesti: esimerkiksi jenkit yhdistävät ikäviä asioita mustaihoisiin henkilöihin, kun tietskan näytöllä pitää nopeasti esimerkiksi siirtää käärmeen kuva "valkoisen" tai "mustan" nimen suuntaan.

Testiä on käytetty myös mittaamaan suhtautumista sukupuoleen, ja, kuten arvata saattaa, ihmiset yhdistävät alitajuisesti, stereotyyppisesti kivoja asioita enempi naisiin ja ikäviä miehiin (tosin on sitten taas sellaisia asioita kuin vaikka johtajuus, joita yhdistetään miehiin).

No, tämä tuli mieleen noista Parittomista naisista. Eli on ikään kuin matemaattinen välttämättömyys, että kaikille naisille ei voi riittää kivaa miestä, koska miehet ovat selvästi naisia vähemmän kivoja stereotypioiden tasolla. Jokaiselle naiselle voi riittää mies vain siinä tapauksessa, että naiset voittavat stereotypiansa.

En tiedä, onko Henry ottanut tätä huomioon vaihdantateorioissaan. Jos ei ole, kannattaisi harkita.

Anonyymi kirjoitti...

Pitkähkö artikkeli implisiittisestä assosiaatio testistä tuolla alla.

Artikkelissa on sen verran feminististä painotusta, että siitä saa väärän käsityksen sukupuoliin kohdistuvista assosiaatioista. Naisiin toki liitetään joitakin asenteita, jotka eivät varsinaisesti ole kielteisiä, mutta voivat haitata uraa. Sen sijaan artikkelissa ei mainita sitä, että ihmiset liittävät miellyttäviä asioita naisiin ja että naiset suosivat erittäin paljon miehiä enemmän omaa sukupuoltaan (ks. esim Wikipedian Women are wonderful -artikkeli).

Washington Postin artikkeli on kuitenkin ihan mielenkiintoinen. Siinä on myös joitakin implisiittisiä selityksiä feminismille ja ehdotuksia sen suhteen, miten feminismistä ja seksismistä voi parantua.

http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/articles/A27067-2005Jan21.html

Even here, however, rationality did not appear to be the prime mover, Banaji argues. Even if whites and blacks committed crimes at exactly the same rate, Banaji says, people would assign greater weight to the black crimes. This phenomenon is known as an illusory correlation: Aberrational behavior by a member of a minority group is not only given greater prominence in the mind but is also more easily associated with the entire group, rather than just the individual. "When in-groups do bad things, we think it is individual behavior or circumstance," says Jerry Kang, a UCLA law professor who is interested in policy applications of the research. "I screw up because it is a bad day; others screw up because they are incompetent."

...

No one knows exactly why people develop implicit biases. Living in a diverse neighborhood does not in itself seem to reduce bias, but having close friendships with people from other ethnic groups does appear to lower bias, the IAT researchers have found.

...

There is growing evidence that implicit attitudes can be changed through exposure to counter-stereotypes.

Anonyymi kirjoitti...

Sinänsä ihmettelen, miksi tuo Aleniuksen kokema tilanne on muka niin outo; itselle on käynyt noin viitisen kertaa elämäni aikana. Eikä kertaakaan missään baarissa tms, vaan ihan kadulla, päiväsaikaan, ja asuna mulla oli jotain niinkin provosoivaa kuin farkut, lenkkarit ja T-paita.

...Hankalaa noissa tilanteissa on etenkin se, että noihin huonokäytöksisiin pervoihin törmää silloin kun on itse vielä kovin nuori ja kokematon - ehkä vähän pitänyt jotain poikaa kädestä ja varovasti suukotellut - ja silloin sitä oikeasti hätkähtää, ja alkaa kiertää kaukaa kaikenlaiset miehet, ja tietty ihmettelee mitä mä tein väärin (näytänkö huoralta, vai mitä?) että mua voi kohdella noin..? Kavereilla on kanssavastaavista tilanteista runsaasti kokemuksia, ja suurin osa noista on sattunut yläaste/lukioiässä, tai nuorempana...

Ihmettelen vaan, onko jotkut miehet todella noin pihalla (~kuvittelee että tollaisella huomiolla olis mitään positiivisia vaikutuksia), vai onko kyse siitä, että joku saa kickinsä siitä kun voi loukata/säikytellä nuoria tyttöjä?

Anonyymi kirjoitti...

ON tärkeää keskustella siitä, miksi maailmassa on idiootteja. Nyt keskustelun kohteena ei kuitenkaan ollut satunnaiset pervoidiootit vaan YLE:llä töissä toimivat seksisti-idiootit.

Anonyymi kirjoitti...

Karua! Näin ikävöidään seksiä ex-kumppanin kanssa

Anonyymi kirjoitti...

Mies syytti vaimoaan liian rumaksi - oikeus tuomitsi vaimon 90 000 euron korvauksiin

Anonyymi kirjoitti...

Pariskunta harrasti seksiä ravintolan pöydällä – lapset tuijottivat vieressä

Kari Hurtta kirjoitti...

Henry Laasanen:
Koulutetut sinkkunaiset - nirsoja suhteen portinvartijoita?

Kaisa Alenius: "Harmikseni olen törmännyt netissä Henry Laasasen ja kumppaneiden kirjoituksiin Parittomat sarjasta..."


Tuon voinee kiteyttää tähän:

Oliko tuossa ohjelmasarjassa missään vaiheessa tilannetta että mies olisi todennut, että ei ole kiinnostunut?

( En ole nähnyt ohjelmaa. )

Anonyymi kirjoitti...

Syrjähyppysivusto: Teimme Ilkka Kanervan vaalityön – Kanerva pitää toimintaa härskinä

Homo kirjoitti...

Hetero tai homo, mies on naisille aina pelkkä pankkiautomaatti:

Gay sperm donor must pay out for daughters he barely knows

Anonyymi kirjoitti...

>> ON tärkeää keskustella siitä, miksi maailmassa on idiootteja.
>> Nyt keskustelun kohteena ei kuitenkaan ollut satunnaiset pervoidiootit
>> vaan YLE:llä töissä toimivat seksisti-idiootit.


Niin, mutta mietin vaan, missä määäin yksi voi johtaa toiseen...

Onhan esim. monilla koulukiusatuilla ihmisillä aikuisiälläkin vaikeuksia sosiaalisissa suhteissa ja -tilanteissa (ja masennusta yms.), ja jotkut vaikuttavat siltä kun olisivat jääneet "jumiin" siihen yläasteen maailmaan; he hahmottavat elämääsä ja ihmissuhteita jotenkin sen joskus koulussa vallinneen viidakon lain mukaan - eli he eivät ole päässeet yli siitä mitä heille herkässä iässä tapahtui.

Itse en pidä miehiä ryhmänä mitenkään pervona tai vaarallisena, teini-iän kokemuksistani huolimatta (~ja mitään todella pelottavaahan minulle ei koskaan edes tapahtunut), mutta ehkä tuollaisten miesvihamielisten, seksististen asenteiden takana on jotain traumoja liittyen siihen, miten kokee itsensä tai muut ihmiset (erityisesti miehet) seksuaaliksi olennoiksi? Eli ehkä ko. ihminen oikeasti hahmottaa maailmaa todellakin noin kieroutuneesti, että yksi esimerkki pervosedästä riittää kuvaamaan koko miessukupuolta?

(Onkohän tästä tehty mitään tutkimusta?)

Homo kirjoitti...

Naiskuski törmäsi suojatiellä äitiin ja lastenvaunuihin Vantaalla

Homo kirjoitti...

Pikkutytön törkeä pahoinpitely päiväkodissa tallentui videolle

...
Paikallisen median mukaan pikkutyttö meni tajuttomaksi, mutta työntekijä jatkoi edelleen lapsen potkimista. Tytöllä on nyt vakava aivovamma, eikä hän pysty kävelemään tai puhumaan kunnolla.
...

Jorma kirjoitti...

"En usko Arhinmäen olevan pihalla vaan tekevän työtään niin hyvin kuin osaa: Hänen hommansa on tyhmien ihmisten äänien kalastaminen, ei totuuden etsiminen."

Toki. Median soisi vallanpitäjiä vahtivan ja totuutta etsivän, ainakin joskus.

Mutta mitä vielä. Tämä Arhinmäen töräytys ja STTK:n tietoinen tilastokikkailu ovat menneet mediassa läpi täysin ilman kritiikkiä. Tässä nähdään feminismin valta.

Homo kirjoitti...

Klo 20:00 tuli TV5:lta Puunatut puudelit -ohjelman, joka oli taas suora katsaus naisten sielunmaisemaan.

Siinä joukko naisia kilpaili koirillaan kummallisissa kilpailuissa, joissa koirien turkkia värjäiltiin ja leikeltiin toinen toistaan kummemmiksi, puettiin kummiin vaatteisiin, lakatiin poikakoiran kynsiä ja tehtiin sille turkista naisen rinnat, käytettiin koiria meediolla, reiki-hoidossa, pakotettiin mahdollinen perheen vastentahtoinen miesväki (ainakin yksi oli mieluummin eronnut miehestään) mukaan typeränä, naurettavana ja alentavana pitämäänsä sirkukseen, joku nainen puki itselleen päälle paviaanin perseen jne.

Meediokin oli melkoinen nainen. Osasi sanoa peräti, että koira oli oikein puhelias, että kyseinen koira ei taida pitää kissoista, koira ei pidä erityisemmin kahdesta koirasta kilpailussa, mutta tykkää nuuskia ja odottaa innolla kilpailuja.

Homo kirjoitti...

Antaa feministien maistaa omaa lääkettään (kannattaa ehdottomasti lukea myös linkitetyn jutun loppu tästä syystä):

Naisten no means yes, yes means anal -sarjassamme (sopii myös hyvin siihen, että miksi naiset ovat nyt niin erityisen kiinnostuneita siitä naisen kirjoittamasta Fifty Shades of Grey -pornokirjasta, jossa naisella on masokistinen rooli):

Study Reveals Female Rape Victims Enjoyed the Experience

...
The study of female rape victims concluded that the majority – 57% – of women who were raped on college campuses, reported feelings that were described as “positive” and “satisfied,” about the experience.
...
Perhaps surprising in the survey results was the fact that nearly 38% of the respondents reported a desire to repeat the experience, some obsessively so.

This would also be quite consistent with findings outlined in an article from Psychology Today, regarding the prevalence and incidence of rape fantasies in women, much of which are quite extreme and violent.
...
On a more subjective note, this could be an explanation for the recurrent theme in feminist literature of “rape culture.” It may well be that the outward obsession with this notion, in a culture that clearly condemns and punishes rape, may be a matter of projective denial reflecting a desire for an actual rape culture to emerge in order to fulfill women’s unfulfilled sexual desires.
...

Ile kirjoitti...

Miesenemmistö ja kiintiöt näännyttävät naisvaltuutettuja

Homo kirjoitti...

Black man’s burden: myth of the deadbeat

Husband killing syndicates

Politics, money and ideology- WHO’s circumcision plan

Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...

Kovin on oltu hiljaa elatusmaksuoikeudenkäynnillä polttoitsemurhaan pakotetusta Thomas Ballista verrattuna esimerkiksi Tiibetin munkkeihin tai tsekkiläisiin Jan Palachiin tai Jan Zajíciin verrattuna, joille on perustettu muistomerkkejä ja joiden uhrauksen katsotaan olevan keskeisiä rautaesiripun kaatumiseen liittyneitä tapahtumia. Ball ei ole päässyt edes Wikipedian List of political self-immolations -sivustolle.

A Father Burns Himself to Death

Tom Ball
By Tom Ball

As submitted to the New Hampshire Sentinel Source just prior to walking up to a family court building and self immolating.
...

WHAT CAN A MAN DO WHEN HE HAS ONLY ONE THING LEFT FOR THEM TO TAKE?

Homo kirjoitti...

Puolassakin Ryszard Siwie sai kuolemansa jälkeen monia arvonimiä, vaikka maassa vallalla oleva katolilaisuus tuomitseekin ankarasti itsemurhan tekemisen.

Homo kirjoitti...

Vietnamilaisen Thich Quang Ducinkin polttoitsemurha uutisoitiin laajasti länsimaissa. Mutta kuinka moni esimerkiksi Suomessa on ainakaan MRA-piirien ulkopuolla koskaan kuullutkaan Thomas Ballista?

Homo kirjoitti...

The Organized Silencing of a Man Publicly Burned to Death

Homo kirjoitti...

Are you waging a war on men?

Homo kirjoitti...

...
Male comedians are jailed and forced to register as sex offenders for making satirical videos that are merely edited to appear to have children witnessing some jokes that are for an 18 and up audience. Women are burning their husbands alive or stabbing them to death in their sleep. Even when their own attornies admit that they had other options besided brutal murder, they still walk free. We have no-drop laws that prosecute falsely accused men of rape even after the accuser comes clean and admits she lied. I guess this is what is really meant when I hear of “women’s empowerment programs”. This author is right. These are the actions of only a completely corrupt, gynocentric, tyrannical, out-of-control, fascist man-hating government.
...

Homo kirjoitti...

Penis-burning wife Rajini Narayan walks free

-Court suspends battered wife's six-year sentence
-Judge admits wife was remorseful over actions
-Wife told court she meant to purify husband after affair

A WOMAN who burned her husband to death after "snapping momentarily" has become the third battered wife in seven years to avoid jail for manslaughter.
...
"It is wrong to regard suspended sentences as letting an offender walk free as if he or she has not been punished.

"It seems (Narayan) has suffered a great deal already."
...
Prosecutors had alleged she deliberately set her husband, Satish, alight in December 2008 after confronting him about his affair.

Narayan denied this, saying her intention was to "circumcise and purify" her husband who had physically and verbally abused her for 22 years.

She said she wanted to "burn a dot on his penis" with petrol and an "angel candle" she had been given by a fortune teller so that he would not leave her for the other woman.

She compared her "bizarre" idea to the Hindu love story of Lord Ram, who proved the purity of his wife, Sita, with fire after rescuing her from a demon king.

"It would be like circumcision, or just like he placed that red dot on my forehead at the wedding," she said at trial.

"It was like I had all the powers of the goddess to save my husband, my lord ... it did not occur to me that it was going to be dangerous."

Narayan admitted losing control and throwing the flame and accelerant onto Satish when he called her a "fat bitch".

Jurors accepted her version of events, acquitting her of murder and finding her guilty of the lesser charge of manslaughter.

In sentencing today, Justice Sulan said Narayan had "deified" her husband and was "shattered" by his betrayal.
...

Homo kirjoitti...

Gay Male DV Survivor has Cause for Discrimination Complaint

...
The complainant (whose name is being withheld to protect his privacy) is in need of facial reconstructive surgery to repair broken facial bones and teeth suffered during an abusive relationship. The complainant attempted to apply for The R.O.S.E. Fund’s facial reconstructive surgery program but was told that he could not apply due to his sex. The R.O.S.E. Fund routinely provides free access to facial reconstructive surgery to female victims of domestic violence.
...
Curt Rogers, GMDVP’s Executive Director, is a gay male survivor who was repeatedly denied access to domestic violence shelters when he was fleeing an attempted murder at the hands of his abusive partner. “As a victim who was denied services, it is clear to me that denying access based on gender or sexual orientation is straight-forward discrimination. It is also devastating to GLBTQ victims who are then re-traumatized, left without support and, in many cases, more likely to experience continued and escalating abuse.”
...

Homo kirjoitti...

Hyvä esimerkki taas naisoikeudesta:

Outrage--Father Who Was Shot 3 Times by Mother Can't See Their Son, But Mother , Who Also Shot, Killed Grandma, Can

The outrageous Peter Spitz case, in a nutshell:
Mother shoots and kills mother-in-law and shoots sleeping husband three times, permanently disabling him.
Mother is acquitted by reason of insanity
Mother is being relased from custody and can now spend time with their son but father, who has never been found cuplable of any wrongdoing, cannot.
...

Homo kirjoitti...

Minusta muuten feministeille ja naistutkimukselle tyypillinen miesviha ja MRA-aktivistien demonisointi erilaisin vääristellyin ja suorastaan valheellisin väittein tuo mieleen natsien touhut. Jos ei nyt ehkä aivan Irma Gresen touhut, niin ainakin Goebbelsin touhut. Tuskin on myöskään sattumaa, että feminismin alkutaipaleelle mahtuu myös aktiivinen toiminta Ku Klux Klanissa :ssa ja white feather -liikkeessä.

Feminism and the White Feather Campaign During World War 1

Feminists Even Handed Out White Feathers to Underage Child Soldiers During WWI

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Mies syytti vaimoaan liian rumaksi - oikeus tuomitsi vaimon 90 000 euron korvauksiin

Kuuluu sarjaamme harhaanjohtavat otsikot. Tästä tapuksesta (mahdollisesti aikaisimmista vaiheista) on ollut täällä muistaakseni aiemminkin.

Mies raivostui tiedosta niin, että haastoi vaimonsa oikeuteen, koska koki, että vaimo oli huijannut hänet naimisiin ja tekemään lapsen kertomatta totuutta "rumista geeneistään" ja kauneusleikkauksistaan. Oikeus asettui miehen puolelle. Miehelle myönnettiin avioero ja vaimo määrättiin maksamaan miehelle yli 93 000 euron suuruiset korvaukset.

Viittaa:
MailOnline: Chinese man sues his wife for being ugly, and the court AGREES... awarding him £75,000
• Jian Feng was confused after his wife gave birth to an 'incredibly ugly' baby
• He accused her of cheating and she admitted to spending £62,000 on plastic surgery
• He then claimed she got him to marry her under false pretenses

Anonyymi kirjoitti...

Näin naiset löivät miehet palkankorotuskisassa

Anonyymi kirjoitti...

Naiset enemmistönä vihreissä, miehet perussuomalaissa – vertaa puolueita HS:n tietokannassa

Anonyymi kirjoitti...

Nainen tekeytyi pojaksi saadakseen teinitytön sänkyyn – 30 vuoden vankeus uhkaa

Anonyymi kirjoitti...

Salaliittoja

Jaaha kirjoitti...

Olen itse asiassa melkeinpä sataprosenttisen varma, ettei yhtä ainutta suomalaista tyttöä tai naista ole kadulla haukuttu "koppavaksi huoraksi". Ei miehet tuollaista kieltä käytä. Koko termi on päivänselvästi Aleniuksen omaa projisointia persoonastaan.

Anonyymi kirjoitti...

Why the Popular Kids in High School Are Making More Money in Adulthood

Dating Success Is Predicted by Language Style

Anonyymi kirjoitti...

Aika lopettaa turhat mammagrafiat:

Tutkimus: rintasyöpää hoidetaan liian herkästi

Homo kirjoitti...

Tuohan tarkoittaa käytännössä, että valtaosa rintasyöpään hoitoa saavista kuolisi ilman hoitoakin muihin syihin kuin rintasyöpään. Tätä perustettahan on käytetty eturauhassyöpien seulontojen vastustamiseen, joten saman perustelun pitäisi päteä rintasyöpienkin tapauksessa.

Lisäksi kun huomioidaan, että osa rintasyöpään hoitoa saavistakin tosiasiassa joka tapauksessa kuolee rintasyöpään, on rintasyöpien hoito kaksinkertaisesti turhaa.

Homo kirjoitti...

Aina kun joku Anne, Tulta munille!, Moilanen mouhuaa miesvihamielisiä juttujaan tai Akuliina/Atlas Saarikoski ihailee Valerie Solanaksen miestentappomanifestia, niin mieleeni tulee sellaiset feminatsit, kuten Irma Grese tai uhrinsa teräsvahvisteisilla kengillä hengiltä tallonut Hermine Braunsteiner

Homo kirjoitti...

Siitä tuleekin mieleeni:

“I want to see a man beaten to a bloody pulp with a high-heel shoved in his mouth, like an apple in the mouth of a pig.”
- Andrea Dworkin (1946-2005): writer, antipornography activist

Anonyymi kirjoitti...

Näin julkkikset puhuvat seksistä – lue uskomattomimmat letkautukset!

Homo kirjoitti...

Andrea Dworkin:

...
Q: People think you are very hostile to men.

A: I am.
...
So now we come to what Andrea Dworkin wants and it is this: she wants women to have their own country. But that's mad, I said to her. Why bother discussing it? It isn't going to happen. To which she has a reply -- didn't they say that about Israel? And didn't the world think that Theodor Herzl, the founder of the Zionist movement, was a crank? The Jews got a country because they had been persecuted, said that enough was enough, decided what they wanted and went out and fought for it. Women should do the same. And if you don't want to live in Womenland, so what? Not all Jews live in Israel, but it is there, a place of potential refuge if persecution comes to call. Furthermore, Dworkin says, as the Jews fought for Israel so women have the right to execute -- that's right, execute -- rapists and the state should not intervene. I couldn't really believe she was serious, but she is.
...Anonyymi kirjoitti...

Kai kaikki ovat jo tietoisia, että Atlas Saarikoski heivataan pois Tulvan päätoimittajan paikalta. Uusi on haussa.

Homo kirjoitti...

Onko Akuliina saanut/saamassa potkut ja jos on, niin mistä syystä?

Homo kirjoitti...

Mahtaako Akuliinan poistuminen liittyä jotenkin esimerkiksi tähän miesvihajuttuun?:

Tulva: Kompromissitonta miesvihaa 2000-luvulle

...
Miehet eivät ole parannettavissa, vaan heidät tulee tuhota. SCUM taas on joukko itsenäisiä, röyhkeitä naisia, jotka ovat ottaneet asiakseen miesten täydellisen tuhoamisen.
...
Sen kirjoittaja Valerie Solanas (1936-1988) tuli kuuluisaksi ennen kaikkea yrityksestään murhata Andy Warhol. Solanas kirjoitti kuitenkin myös SCUM-manifestin, feminismin kiistellyn klassikkoteoksen, joka puhkuu vihaa ja väkivaltaa miehiä kohtaan, eikä jätä lukijalle juurikaan tulkinnanvaraa.
...
Akuliina Saarikoski ja Antti Nylén,minkä takia SCUM-manifesti on feministisissä piireissäkin niin huonosti tunnettu?

Akuliina Saarikoski: Se on kyllä hämmentävää, koska se on feministisistä teksteistä ehkä tärkeimpiä. Mulle se on tosi tärkeä ja tiedän monia, joiden elämän se on muuttanut.
...
AN: Tää on nyt vähän huono luokittelu kysyä multa jotain "miehenä". Mutta mähän olen itse myös kirjoittanut vähän vastaavaa miesvihamielistä tekstiä. Mutta siinä missä mun tekstissä on satiirinen, ironinen ja epätoivoinen sävy niin sellaiset piirteet puuttuu tästä ihan täysin. Tykkään tästä, koska mä olen miehistä ihan samaa mieltä.
...
AS: SCUM ei ole sillä lailla reaktiivinen teksti, että joo, kyllähän SCUM hyökkää ja ekassa satsissa varmaan menis nää henrylaasaset, miesasiamiehet, tasavallanpresidentit, suuryhtiöiden isot kihot, armeija ja Kiasman johtokunta.
...

Homo kirjoitti...

Onkohan edes olemassa mitään niin pahaa, jota voisi sanoa miehistä, että siitä voisi jotenkin joutua vastuuseen? Vaatimukset miesten kastraatiosta, ympärileikkaamisesta, kiduttamisesta ja kaikkien miesten lopullisesta hävittämisesytä tappamalla tuntuu olevan ainakin luvallista - tai jopa suorastaan kannustettavaa.

Sen lisäksi tietenkin tietenkin miesten kastroinnista, hengiltä polttamisesta ja poikien ympärileikkauksista pääsee varsin usein ilman (vankeus)rangaistusta - ja miehen omaisuuden ja lasten vientihän, velkavankeus ja asunnottomaksi ja ruuattomaksi ajaminen on ollut jo pitkään oikeusistuimien ajama hanke, missä uhrien polttoitsemurhatkaan eivät ylitä uutiskynnystä.

Homo kirjoitti...

Aika tuore juttu - mitäköhän oikein on tapahtunut/taustalla?

21.10.2012

Tulva-lehti hakee

PÄÄTOIMITTAJAA

vakituiseen, puolipäiväiseen työsuhteeseen helmikuusta 2013 alkaen.
...

Homo kirjoitti...

Onkohan sillä, että lesbot tuppaavat olemaan femakkoja ja varsin suuri osa läskejä - ja aika suuri osa femakoista puolestaan lesboja - jotain tekemistä sen kanssa, että miksi Tulva-lehti on katsonut tarpeelliseksi rummuttamaan läskiaktivismin puolesta?:

Läskiaktivismissa vaaditaan kunnioitusta - ja vahvempia tuoleja

Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...

Jännä kuinka nuo läskiaktivistit yrittävät uskotella, että suuri lihavuus ei olisi vakava terveysriski - niin kuin esimerkiksi tuossa Tulvan jutussa. Pieni ylipaino ei toki välttämättä ole kovin vaarallista, mutta kun BMI on taivaissa, eikä kyse ole mistään mieskehonrakentajan lihasmassasta, vaan läskistä, niin lähes poikkeuksetta henkilö on joko jo sairastunut tai sairastumassa vakavasti (ja aika usein hormoneilla itsensä valtaviin mittoihin itsensä pumpanneet kehonrakentajatkaan eivät ole paljon paremmassa jamassa).

Tarpeeksi lihoneet eivät pysty edes liikkumaan kävellen kunnolla, vaan joutuvat varsin tyypillisesti turvautumaan ns. läskiskoottereihin.

Ulvova Ylläri kirjoitti...

Kun muistaa, että meillä on nälkäpäiväkeräyksiä ja leipäjonoja, niin läskiaktivismissa ei ole mitään hienoa. Ylipainoa ei ehkä aina voi välttää, mutta kyllä pyrkimys pitäisi olla kohtuullisessa kalorikulutuksessa. Ylimääräisille kaloreille löytyy kyllä parempikin osoite.

SCUM-manifestin voi hyvällä tahdolla tulkita samalla tavalla kuin jonkun splatter-elokuvan, mutta Akuliina tuntuu tulkitsevan sen vähän toisella tavalla. Nyt kiireesti hoitoon tuollaiset tapaukset. Jos vihaa miehiä noin syvästi, niin siinä käy ennen pitkää huonosti sekä joillekin miehille että Akuliinalle itselleen.

Kaikista kummallisinta on Laasasen(kin) uhkailu väkivallalla, kun häntä joviaalimpaa kaveria on hankala mistään löytää. Joillakin naisilla on ilmiselvästi hankaluuksia ymmärtää mitä väkivalta käytännössä tarkoittaa.

Akuliinakin kuuluu siihen vastenmieliseen porukkaan, joka selkeästi projisoi omia negatiivisia ominaisuuksiaan miehiin. On mukavampi piiloutua oman sukupuolensa taakse kun kaikki ikävät asiat ja ajatukset on ensin ulkoistettu miesten ylle.

Anonyymi kirjoitti...

"Aika tuore juttu - mitäköhän oikein on tapahtunut/taustalla?"

Miesaktivistien ampuja (Moilaska) lähti wannabe-duunari Paavo "feikki" Arhinmäen neuvonantajaksi. Tuhoisaa ja miehiä syrjivää politiikkaa on siis luvassa.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on miehen pahin parisuhdemoka!

Anonyymi kirjoitti...

Pariskunta järkyttyi vastasyntyneestä: ”Paholaislapsi”

Anonyymi kirjoitti...

Miespoliitikot jakoivat komeusniksinsä!

Anonyymi kirjoitti...

Tiededokumentissa kokeillaan laboratorio-orgasmeja

Anonyymi kirjoitti...

Yllätyskäänne Hulk Hoganin seksivideokohussa

Anonyymi kirjoitti...

14 lapsen äiti Octomom vieroitushoitoon – jäi koukkuun

Anonyymi kirjoitti...

He ovat nousseet strippiluolista Hollywoodin huipulle

Anonyymi kirjoitti...

Voiko suhde toimia, jos ei ole seksiä? Lue kahden naisen tarina

Anonyymi kirjoitti...

Kaksoisolentokilpailu: "Naiset pettyvät, kun en ole pokeritähti"

http://www.iltalehti.fi/viihde/2012103016268317_vi.shtml

Varmasti on myös niin, että miehet pettyvät aivan helvetisti, kun hoksaavat, että jutussa mainittu Amanda ei olekaan Jennifer Lopez.

Mielenkiinto Amandaa kohtaan lopahtaa taatusti heti, koska Amanda ei olekaan yhtä rikas, kuin Jennifer Lopez.

Anonyymi kirjoitti...

28-vuotias nainen vaihtoi nimensä täysin pähkähulluksi

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Miksi seksi ei kiinnosta vaimoani?

Anonyymi kirjoitti...

Kai tämäkin on kohteliaisuus? Eiffel-tornin kanssa naimisissa oleva nainen on suuri Zen Café -fani

Anonyymi kirjoitti...

Tämä aika ajaa miehet ahdinkoon

Anonyymi kirjoitti...

Näin moni harrastaa seksiä ex-kumppanin kanssa!

Anonyymi kirjoitti...

Kun tyttöystävä suunnittelee kauneusleikkausta

Kari Hurtta kirjoitti...

Satunnaisia linkkejä: iltalehti.fi: Suomalaisnaiset kertovat: Näin isken miehen!

Vortac kirjoitti...


Jälleen viesti täytyy laittaa osiin, kun tämä typerä, keinotekoisesti rajoitettu keskusteluformaatti ei tue mitään muuta kuin miniviestejä.

Olisi mukava, jos täällä keskusteltaisiin pääasiassa itse asiasta, eikä vain tuupattaisi randomeja, hyödyttömiä tai masentavia linkkejä täysin asiaanliittymättömistä asioista.

Ja sitten asiaan.

mies, joka ei pelkää tohtorisnaista, ei pelkää fiksuja naisia, on itse fiksu, on omia mielipiteitä, ei mene tossun alle, syötävän näköinen, ei ole katkeroitunut edellisistä parisuhteista ja osaa ilmaista tunteitaan.

Näitä naisten vaatimuslistoja, heh. Voiko ristiriitaisempaa listaa olla? Ja se "syötävän näköinen"kin lisätään siihen vain siksi, että nainen valehtelee pariutumiskriteereistään ja ehkä luulee itsekin miehen ulkonäön merkitsevän jotain (noh, onhan se 'kiva bonus', jota nainen voi arvostaa muilla tasoilla, kuin seksimodulinsa tasolla).

Kaksi ensimmäistä kohtaa liittyvät PELKOON. Mies, joka ei pelkää. Peloton mies! Tämähän on perinteinen miehen roolin ehdoton vaatimus - mies yksinkertaisesti ei saa pelätä, kuten ihminen, vaan hänen on oltava peloton, kuten robotti. Eli tukahdutettava tunteensa.

Nämä kaksi ensimmäistä asiaa myös kertovat vääristyneestä maailman-, ja mieskuvasta, ja feministisestä aivopesusta.

Eivät miehet PELKÄÄ naisia. Kuka mies muka oikeasti "pelkää fiksuja naisia"? Mikä on edes 'fiksun naisen' määritelmä? Pinnallinen, käsilaukkuja ja kenkiä rakastava ja keräävä, lisääntymishimoinen, tuulihattuja sohvalla mässäilevä horo, joka pettää heti kun silmä välttää, ja haaveilee Bradd Pittistä - sen, minkä nalkutukseltaan, vaatimuksiltaan ja miesvihaltaan kerkiää?

Miksi muuten "tohtorisnainen" on käytetty termi, eihän kukaan sano "tohtorismies"kään? Miksi ei 'tohtori' tai 'naistohtori' kelpaa?

Joka tapauksessa - eivät miehet PELKÄÄ yhtään mitään naisia (yleisesti ottaen) - mutta miehet eivät aina halua myöskään nussia jotain hirvittävää feminististä riivinrautaa tai akateemista, rumaa justiinaa. Ei mies silloin "pelkää akateemista naista", vaan mies iljettyy ajatuksestakin edes koskettaa moista, groteskia oliota.

Nainen haluaa kuitenkin aina syyttää omista vioistaan miestä, joten miehen PELKO on aina kaikkeen syy, ei suinkaan se, että nainen on kurpahtanut ja maskuliininen.

On itse fiksu? Mitä tämä tarkoittaa? Jokainen voi määritellä tuon sanan, miten haluaa, joten käytännössä tuohon vaatimukseen on mahdoton mahtua. Tarkennusta oltaisiin tarvittu.

(Jatkuu)

- Vortac

Vortac kirjoitti...

On omia mielipiteitä? Eli sattuu olemaan samat mielipiteet, kuin naisellakin, eikä koskaan väitä naiselle vastaan, niinhän? Kai tässä koetetaan välttää ATM:iä, eli mies ei saisi koettaa mukautua naisen tarpeisiin liikaa (vaikka joku täällä moista asennetta suitsuttikin), eikä toimia kynnysmattona. Tätähän naiset itse PELKÄÄVÄT kaikista eniten - että mies osoittautuukin kunnolliseksi (eli naisen näkökannasta nössöksi)!

Kai jokaisella omia mielipiteitä on.. muutenhan kaikki internet-keskustelut olisivat yhtä hymistelyä vaan. Kummasti Henry:Laasasen mielipiteet eivät vaan tunnu kelpaavan naisille.. eli omia mielipiteitä pitää olla, kunhan ne eivät ole samoja, kuin Henryllä.

Ei mene tossun alle? Öh? Ei kai kukaan sinne itsekseen MENE. Nainenhan se on, joka kyykyttää miehen tossullaan, jos mies antaa naisen tehdä se. Ja nykyilmapiirissä voi joutua vankilaan, jos ei anna.

Mutta nainen ei taaskaan näe vikaa itsessään ja kyykytys/tossutushalussaan, joten taas laitetaan mies 'menemään' tossun alle.

Tämäkin olisi antanut herkullisen mahdollisuuden saada kuulla selvennystä, mitä nainen tarkoittaa tossun alle 'menemisellä'.. ettei kyseessä olisi juuri se asia, jota olen koettanut toitottaa - nainen halveksuu miestä, jota ei voi katsoa ylöspäin, ja joka tottelee häntä - miehen pitää aina viedä, jotta nainen voi omistautua vikisemiselle. Niin se vain ikävä kyllä on. Ihmisyydestä ja tasa-arvosta ei puhettakaan.

Ei ole katkeroitunut? Tarkoittaa kai, että ei ole katkeroiTETTU? Ei kai kukaan itsekseen katkeroidu. Kuka päättää, että "taidanpas tänään katkeroitua"? Ei yhtään kukaan. Kyllä katkeroitumiseen tarvitaan se katkeroittaja - ja sellaisiahan on pilvin pimein - näitä petoja kutsutaan "naisiksi". Kukaan ei pysty katkeroittamaan kunnollista, hyvää, vilpitöntä ja hyväntahtoista miestä, niinkuin nainen.

Mutta kuitenkaan mies ei saisi 'katkeroitua'.. kova on vaatimus, että pitää taaskin vain kestää kaikki pommitus ja katkeroitus, kuin mies, eikä sen saa antaa vaikuttaa mitenkään! Kuinka tuohon pystytään tukahduttamatta tunteitaan, ja/tai luopumatta mielipiteistään (ainakin ääneen puhutuista)?

Osaa ilmaista tunteitaan? Heh! Hauskasti sanottu, kun juuri on esitetty vaatimuksia, jotka täyttääkseen miehen olisi nimenomaan TUKAHDUTETTAVA tunteensa, ja oltava näyttämättä niitä. Ei saa pelätä, ei saa pelätä, ei saa katkeroitua - tunteet pitää tyystin tukahduttaa - ja sitten hetiperään pitää osata ilmaista tunteitaan!

Mitä tämä muutenkin tarkoittaa? Mikseivät naiset valitse miehiä, jotka osaavat ilmaista tunteitaan? Jos vaikkapa mies itkee, kun sossutäti sanoi liian ankarasti, tai kun ravintolan lasku on liian suuri, niin vaikea uskoa, että nainen tästä jotenkin vaikuttuisi.

Mitä nainen siis tarkoittaa tunteiden ilmaisemisella? Se on taas tätä naisten koodikieltä, jossa oletetaan, että koodi on kaikille selvä. Miehen täytyy osata VIETELLÄ nainen, ja herättää NAISESSA kaikenlaisia tunteita - ja tämän prosessin nainen tulkitsee sitten miehen tunteiden ilmaisun OSAAMISEKSI. Huomatkaa tuo "osaaminen".

Miehen täytyy siis

- tukahduttaa
- kestää
- sietää
- osata
- dominoida
- mielipidehtiä (kunhan ei vaan kerro vääriä mielipiteitä, kuten se, mitä Henry on kertonut)

Ja TUO ei muka ole paljon vaadittu?

Muistakaa tämä joka kerta, kun nainen listaa näitä vaatimuksiaan.. kyseessä on mitä PERINTEISIMMÄT naisen miesvaatimukset koskaan! Eipä ole mikään vuosituhansien aikana muuttunut!

Vitun naarasapinat.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Hi, I do think this is a great website. I stumbledupon it ;) I will
return once again since I saved as a favorite it. Money and freedom is the greatest way
to change, may you be rich and continue to guide other people.
Review my homepage :: aesamedayloans

Anonyymi kirjoitti...

as these reports typically come from either rate is 30%combined federal and state [url=http://www.salecomjp.com]MBT Shoes outlet[/url] approximately normally distributed In such food stores supplements and gel caps are [url=http://www.salecomjp.com]MBT Shoes[/url] interest grows in something outside of your opportunity to try their games without [url=http://www.salecomjp.com]mbt outlet[/url] might even require some changing again but Network West boots and shoes weird soft http://www.salecomjp.com[/url] holders have the right to work in the US bleed with bright red blood This is one way