maanantaina, joulukuuta 03, 2012

Pariutumisen vaikeudet

Pariutumisen 6 vaikeaa vaihetta

JOHAN BÄCKMAN: Feministit ovat kuin natsi-Saksan SS
"Olin äskettäin Helsingin yliopiston järjestämässä lastensuojelua koskevassa asiantuntijaseminaarissa. Se todisti minulle, että lastensuojelu Suomessa perustuu perhevastaiseen vihapropaga
ndaan. Sen juuret ovat feministisen ideologian uusimassa vaiheessa: informaatiosodassa perheitä, lapsia, äitejä ja isiä vastaan.

Yhteiskuntamme muuttuisi paremmaksi, jos feminismi nykymuodossaan kriminalisoitaisiin. Kyse ei ole enää naisten tasa-arvosta, vaan perhe- ja lapsivastaisesta vihapropagandasta. Feministit ovat kuin natsi-Saksan SS. Olen kerran sanonut, että feminismi on rikos ihmiskuntaa vastaan. Toivoisin, että lainsäätäjä kiinnittäisi asiaan huomiota."
FEMINISTIEN VUORO: Naisten seksuaalinen “valta”

134 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei, ei, ei! Älä pakota meitä valitsemaan Bätmänin ja feministien välillä.

Anonyymi kirjoitti...

Ei tässä varmaan pyydetä Bäckmania uskomaan, mutta onhan hänen sanavalintansa varmaan miettimällä valittu ja itse voi miettiä miksi.

Anonyymi kirjoitti...

Nuori äitipuoli teki pojalle julman tempun

Anonyymi kirjoitti...

Mitä ihmettä?! Sveitsissä rakennetaan drive-in-seksikoppeja autoilijoille

Anonyymi kirjoitti...

TOP 5: Tällaisia miehiä naiset himoitsevat

Anonyymi kirjoitti...

Vinkit naisille: Näitä miehiä kannattaa pyytää ulos!

Anonyymi kirjoitti...

Karannut Playboy-pupu taluttaa 86-vuotiaan Hefnerin alttarille

Anonyymi kirjoitti...

Näistä sinulle valehdellaan ensitreffeillä - kerro omista kokemuksistasi

Anonyymi kirjoitti...

Nyt se on tutkittu: onnellisen parisuhteen salaisuus on hyvä hajuaisti

Anonyymi kirjoitti...

Kukin tietysti tavallaan, mutta... ei pystyis... ei sitten millään... ei edes itsensä vuoksi... ei elämä niin kallis ole :)

"No itsellä tapahtui tässä hiljattain seuraavaa... Olin tehnyt noin viisi viikkoa tuplapäivää kahdessa eri työssä eli kun aamulla lähdin seitsemäksi töihin, tulin neljän nurkilla kotiin, join kahvit ja lähdin
uudestaan toisiin töihin. Eräänä päivänä olin jälleen ajelemassa "iltahommiin" ja yhtäkkiä sain tekstiviestin kotoa: "Susta tulee isä." Miljoona ajatusta räjähti päähäni kolmella sanalla ja nyt sitä työtä vasta joutuukin tekemään että saa vähän rahaa sukanvarteen :)"
DaddyToBe


Tragikoomista...

Anonyymi kirjoitti...

miesaktivismi nostaa päätään

Anonyymi kirjoitti...

Koditon mies on taas kengätön

Anonyymi kirjoitti...

Aikuisviihteen suosio rajussa kasvussa – yllättävällä taholla

Anonyymi kirjoitti...

Lihava mies ei herätä seksihaluja

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Aikuisviihteen suosio rajussa kasvussa – yllättävällä taholla

stara.fi: Aikuisviihteen katselemista pidetään perinteisesti lähinnä miesten harrastuksena. Asenteet ovat kuitenkin muuttuneet – ainakin Ranskassa. Tuore tutkimus nimittäin paljastaa neljän viidestä ranskalaisnaisesta katselleen aikuisviihdettä.

Anonyymi kirjoitti...

Feministi laulaa pysäyttävällä videolla ihmiskauppaa vastaan

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Lihava mies ei herätä seksihaluja

turkulainen.fi: Miehen lihavuus on haitaksi naisten metsästyksessä. Akatemiatutkija Markus Rantalan johtamassa kansainvälisessä tutkimuksessa on havaittu, että miehen korkea rasvaprosentti heikentää sekä testosteronitasoa että immuniteettikykyä. Lisäksi lihavuus heikentää miehen puoleensavetävyyttä.

– Tutkimuksemme viittaa siihen, että jos mies haluaa lisätä terveyttään ja puoleensavetävyyttään naisten silmissä, kannattaa pyrkiä pitämään rasvaprosentti alhaisena ja nostamaan testosteronitasoja sekä immuniteettikykyä hyvillä elämäntavoilla ja oikealla ravinnolla, Rantala toteaa.


Myöskään tuosta ei voi päätellä että laiha mies herättäisi seksihaluja.

Kari Hurtta kirjoitti...

Ilta-Sanomat: Häädön saanut ei avannut ovea – seurasi järkyttävä tapahtumaketju


Kun vuokralainen ei avannut ovea, menivät ovella olleet asuntoon omilla avaimillaan sisään. Samalla selvisi syy miksi vuokralainen ei tullut avaamaan ovea.

Asukas, noin 50-vuotisa lahtelainen mies, oli hypännyt neljännen kerroksen parvekkeelta pihalle. Hän menehtyi lähes välittömästi.

Kari Hurtta kirjoitti...

Ilta-Sanomat: Osaatko sanoa, kuinka moni nainen pyörittää useampaa miestä yhtä aikaa?

MyCelebrityFashion.co:n kyselystä kertoi Femalefirst.

Kyselyn mukaan nainen käy treffeillä keskimäärin kahden miehen kanssa per kuukausi. Vuodessa tämä tekee 24 miestä. Yli 60 prosenttia naisista myönsi tapailevansa useampaa kuin yhtä miestä samaan aikaan.

Anonyymi kirjoitti...

Mike Tysonin shokkilöytö: ”Brad Pitt harrasti seksiä vaimoni kanssa!”

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: miesaktivismi nostaa päätään

j.olavi heikkinen: riippuen ryhmän ideologisesta kokoomuksesta voidaan miesaktivismi jakaa moneenkin eri lahkoon, karkea linjaus uusmiesaktivismin suhteen voi olla vaikkapa debit/credit-tyyppinen tai sitten on/off-malli suhteessa vallitsevaan konsensukseen.

suhteellisen tunnettu miesryhmä ovat ns. laasaslaiset, jotka lukeutuvat mielestäni tuohon nollasummapeliä harrastavaan debit/credit-talousryhmään. heidän suhtautumistaan tasa-arvoon ja naisiin leimaa vaihdantaperiaatteen korostaminen ja rinnastaminen, vertailuinto. esimerkiksi sukupuolierityisiin tasa-arvovajeisiin täytyy tämän ryhmän mielestä panostaa yhtä'suurella osuudella, koska resurssit ovat rajalliset ja muu olisi siten syrjintää. suhteellisen yksinkertaistettua eturyhmäajattelua siis, jota tosin vaivaa ajoittainen asiattomuuksien viljely, jolla vastapuoleksi ymmärretyn naisaktivismin uskottavuutta koetetaan horjuttaa.

Homo kirjoitti...

Tänään 23:20 tulee TV5:lta:

5D: Aviomiesjahti

(16) Sue, Tracey ja Anna ovat todella isoja tyttöjä. Laihuutta ihannoivassa maailmassa he tuntevat itsensä ulkopuoliseksi. Onneksi kookkaille naisille on yhteisöjä, joissa he voivat tutustua paitsi toisiinsa myös isoja tyttöjä rakastaviin miehiin. (Chubby Chasers, dokumentti, Iso-Britannia, 2007)

Homo kirjoitti...

Hurtta, Espanjassahan vasta vähän aikaa sitten myönnettiin velallisille helpotuksia, kun joku nainen oli tehnyt itsemurhan hyppäämällä, kun häätö uhkasi.

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Nyt se on tutkittu: onnellisen parisuhteen salaisuus on hyvä hajuaisti

Talouselämä: Ilman hajuaistia syntyneillä miehillä oli keskimäärin vain kaksi seksikumppania, kun tavallisella hajuaistilla varustettu mies kehui jopa kymmenellä kumppanilla, lehti kertoo.

Viitaa:
MailOnline: Strong sense of smell is the key to a happy and lasting relationship, scientists say
IThey say beauty is in the eye of the beholder. But it seems finding the perfect mate has less to do with how they look, and more to do with whether they get up your nose.

Researchers have found that a good sense of smell is key to successful, lasting relationships.

Anonyymi kirjoitti...

Stressaavat kotiolot voivat herkistää tytöt ahdistukselle

Kari Hurtta kirjoitti...

@Homo; Voipi olla tietty ero asennoitumisessa.

Kommenteista voi päätellä jotakin.

Anonyymi kirjoitti...

Masturboinnin mestaruuskisat - säädyllisempää kuin Suomessa 1981

Anonyymi kirjoitti...

Naiset maksavat kohta miestenkin törttöilyt

Anonyymi kirjoitti...

Tutkija Keski-Uusimaassa: Pitkään kotiäiteinä olleilla usein romahtanut itsetunto

Vortac kirjoitti...


Tämä ei liity tämänkertaisen postauksen topicceihin, mutta haluaisin pohtia erästä asiaa.

Olisi oikeastaan mukava, jos tätä voitaisiin ihan tutkiakin, mutta tietenkin rahoitusta järkevälle tutkimukselle on mahdotonta saada, femafasistien paska"tutkimus"propagandan saadessa kaikki resurssit.

Nimittäin: Bussikuskien misandria.

Misandriaahan on maailma täynnä, joten sitä tulee taatusti helposti havaitsemaan päivittäisessä elämässä kosolti, jos vain pitää silmät auki.

Jos bussikuskin on valittava, pysähtyykö niin, että ovi aukenee kätevästi miehen kohdalla, naisen kohdalla, tai heidän välillään, bussikuski omien havaintojeni perusteella valitsee lähes poikkeuksetta NAISEN.

Tätä misandrian muotoahan tukee kätevästi monet muut misandrian muodot, kuten vaikkapa nyt miesten värikielto. Kun miehet eivät saa käyttää tai edes tykätä kirkkaista väreistä, on bussikuskin jo kaukaa helppo erottaa, että kumpi on se etuoikeutettu ja palveltava kohde, ja kumpi se syrjittävä ja halveksuttava möhkylä, ja täten täydellistaa misandrinen ilmaisunsa.

Voin tietenkin paljastaa, että kun tätä itse kokee, niin koko asiahan alleviivaantuu hyvinkin tulisesti, mutta se on kyllä erittäin epätasa-arvoista ja helvetillistä.

Pahinta on, että naiset tottuneena tähän, eivät taatusti edes huomaa mitään erityistä tai väärää tapahtuneen. Heille on ihan normaalia, että ovet aina aukenevat juuri heidän kohdallaan, ja niin edelleen. Tasa-arvoista olisi pysäyttää bussi niin, että etuovi jää miehen ja naisen väliin, tai pysähtyä aina samaan kohtaan ihmisistä riippumatta, tai sitten satunnaisesti pysähtyä kenen kohdalle nyt suinkin sattuu.

Tietenkään tätä misandrian muotoa ei voi helposti huomata pienemmillä pysäkeillä, mutta jos pysäkillä on paljon tilaa, ilmiö on silminnähden havaittavissa. Ja helvetin ärsyttävä.

Ei riitä, että naisille annetaan etuoikeus joka helvetin paikassa muutenkin - niille annetaan etuoikeus joka hiton pienessäkin yksityiskohdassa, niinkuin siinä, että bussin ovet aukenevat suoraan naisen kohdalta niin, ettei naisen koskaan tarvitse astua askeltakaan ovia kohti.

Siis näissä arkipäivän pikkuasioissakin misandria ja naisten etuoikeutettu asema senkun vaan säkenöi kiivaana, epätasa-arvoisena ja epäreiluna liekkinä, joka korventaa miehiä vääryydellä ja viekkaudella, ja toivottavasti lopulta nostaa miehet vastarintaan tätä hulluuden muotoa vastaan.

Misandria vituttaa kyllä kaikista maailman epäreiluuksista ja ongelmista kaikista eniten, koska siinä lyödään lyötyä, joka ei saa edes koskaan mainita olevansa lyöty tai kertoa, että häntä lyödään.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Naisille lisää valtion kunnon töitä

Anonyymi kirjoitti...

Satu ihmiskaupasta

Vs.

Totuus ihmiskaupasta

Anonyymi kirjoitti...

Naisetko vähemmän korruptoituneita? Eivät, vain varovaisempia

Anonyymi kirjoitti...

Kurvi-Kimin veli surkeana:
Tyttöystävä petti 20 miehen kanssa!

Anonyymi kirjoitti...

"Kurvi-Kimin veli surkeana:
Tyttöystävä Rita Ora petti 20 miehen kanssa!

- Hän petti minua lähes 20 tyypin kanssa, kun olimme yhdessä. Kuinkakohan monen kanssa hän on nyt, kun olemme eronneet! Rob ihmetteli maanantaina Twitterissä.

Rob purki pahaa oloaan Twitterissä useassa eri päivityksessä, mutta on sittemmin poistanut kaikki twiitit eroon liittyen. Viihdesivusto E! Online ehti kuitenkin napata päivitykset talteen.

- Miten naisella, joka on niin kiireinen luomaan uraansa, on aikaa olla niin monen jätkän kanssa? Rob päivitteli.

- Minua iljettää nainen, joka voi antaa vartalonsa yli 20 tyypin käyttöön vuoden aikana, Rob jatkaa ihmettelyään..."


Rob veli on ihan pihalla todellisuudesta. Tyttöystävä Rita Orahan loi juuri uraa olemalla riittävän monen tyypin kanssa. Samalla oppii naimaan paremmin jos ei ole aivan pöllö.

Tässä näkyy hyvin nyky-yhteiskunnan vapautuminen ahdasmielisestä vanhakantaisesta moraalista vielä kun saisi syntyneille lapsille pakolliset dna testit niin menisi nuo elatusmaksut oikeaan osoitteeseen. Ehkä tämä on tulevaisuuden uusi moderni pari tai monisuhde malli.

Anonyymi kirjoitti...

Sofi Oksanen puolustaa Johanna Tukiaista: Ihmisten aggressio kohdistuu harmittomaan blondiin!

Anonyymi kirjoitti...

Milan-tähti suosiostaan - "Seksielämäni kymmenkertaistui!"

Anonyymi kirjoitti...

Voisko Laasanen kertoa, onko todella niin, ettei kaverivyöhykkeeltä voi enää edetä fyysisempään suhteeseen?

Siis jos olen lähemmäs kymmenen vuotta sitten ollut kaverivyöhykkeen pormestari ja nainen ottaa nyt yhteyttä ja ehdottaa tapaamista, onko ehdottoman suositeltavaa unohtaa koko juttu, jos pää ei kestä pelkkää kaveeraamista?

Anonyymi kirjoitti...

Naiset katselevat toisia naisia enemmän kuin miehet

Anonyymi kirjoitti...

Yhdistyksen puheenjohtaja Minttu Vettenterä on ilmoittanut erostaan yhdisyksen puheenjohtajan tehtävistä sekä yhdistyksen hallituksesta.

Anonyymi kirjoitti...

Seksikeisari Tom Sjöbergin kaoottinen huoltajuustaistelu: ”Vaimo puri poliisia perseestä!”

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Siis jos olen lähemmäs kymmenen vuotta sitten ollut kaverivyöhykkeen pormestari ja nainen ottaa nyt yhteyttä ja ehdottaa tapaamista, onko ehdottoman suositeltavaa unohtaa koko juttu, jos pää ei kestä pelkkää kaveeraamista?

Minä olen huono antamaan neuvoja ja en ole Laasanen. Tietystikään kukaan ei voi olla ehdottoman varma.

Mitä nainen sanoi tapaamisen syyksi ehdottaessaan tapaamista?

Jos pää ei kestä pelkkää kaveeraamista voi olla hyvä unohtaa koko juttu jos ei nainen ei anna hyvää syytä miksi pitäisi tavata. Siis riippumatta mikä olikaan motiivi tapaamiseen.

Luultavasti nainen ei halua pilata ystävyyttä siirtymällä yhtään fyysisempään suhteeseen.

Älä minua kuuntele.

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Naiset katselevat toisia naisia enemmän kuin miehet

iltalehti.fi: Bristolin yliopiston tekemä tutkimus kertoo, että mikäli heteroseksuaalille pariskunnalle annetaan kuva naisesta, katsoo nainen kuvaa pidempää kuin mies. Sukupuolten välillä on eroa myös siinä, kuinka kuvaa katsotaan. Naiset kiinnittävät enemmän huomiota vartaloon ja sen muotoihin, kun taas miehet skannaavat nopeasti läpi koko kuvan ja pysähtyvät sitten katsomaan kasvoja.

Virheellistä tietoa on siis myös se, että miehet tuijottaisivat naisten rintoja - sen tekevätkin naiset!


Luuultavasti viittaa:
MailOnline: Checking out the competition: Women spend more time ogling other females than their male partners do

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Naiset maksavat kohta miestenkin törttöilyt

Taloussanomat: Naiset maksavat vakuutusmaksuissaan vastaisuudessa miestenkin törttöilyjä ja miehet naisten sairastelua.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, Kari. Tulin jo siihen tulokseen, että olen oppinut vuosien varrella paljon, mutten ole omaksunut mitään.

Toistaisin samat toimimattomat kuviot. Jatkan siis selibaattilinjalla.

(Ja väitän, että minulla on mustasukkainen tyttöystävä, joten "hyvää jatkoa"... säälittävää)

Homo kirjoitti...

Jännitys tiivistyi?:

Antaako Tarja Halonen Finlandia-palkinnon naiselle?

Kulttuuripiireissä veikkaillaan nyt kiivaasti, kenelle presidentti Tarja Halonen ojentaa tiistaina Finlandia-palkinnon ja sekin: 30 000 euroa. Useimpien mielestä joka tapauksessa naiselle, koska Halonen on muutenkin kova puolustamaan naisia.
...
Lisäksi nainen on saanut kirjallisuutemme merkittävimmän palkinnon vain 11 kertaa, mies 18. Nämä asiat eivät varmastikaan vaikuta Haloseen millään tavalla.
...

Homo kirjoitti...

Onko tämäkään yllätys?:

Finlandia-voittaja pitää yliluonnollisuutta voimavarana

Homo kirjoitti...

Vuoden naisvanki: "Kaikin rahkein menen eteenpäin hirmu tsempillä"

MGTOWfi kirjoitti...

Antaako Tarja Halonen Finlandia-palkinnon naiselle?

Ei tätä tarvinnut paljoakaan veikkailla. Miehet olivat tässä kisassa vain koristeina, vaikka ansiokkaita kirjailijoita ovatkin. Toimittaja sentään tunnisti Halosen puolueellisuuden hienosti toteamalla "Jos nyt sitten jätetään suosiolla miesehdokkaat ... niin kuka naisista?"

MGTOWfi kirjoitti...

Kommenttini Feministien vuoron kirjoitukseen eivät näytä menevän läpi, joten laitan linkin vastaukseeni jälleen kerran häpeilemättä tänne: Vietit ja sosiaaliset konstruktiot.

Anonyymi kirjoitti...

Prisma Studio Jakso 32/224
Onko mies synnynnäinen kilpailija? Onnistuuko nainen aina hoitamaan kymmenen asiaa yhtä aikaa? Miten käy - murtuvatko miehiin ja naisiin liitetyt kliseet Prisma Studion kokeessa?

Anonyymi kirjoitti...

Miten eksästä voi tulla vielä ystävä?

Anonyymi kirjoitti...

Maailman pisin nainen kuoli

Anonyymi kirjoitti...

Yle Prisma Studio : Laasastn teesi tulivat ihan suoraan tutkijoiden suusta

MGTOWfi kirjoitti...

Feministien vuoron kommenttini menivätkin lopulta läpi. Paljon kohteliaampia nämä kotimaiset feministit kuin nämä kanadalaiset: THIS is Feminism!

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos, Kari.

Varoitin, että minua ei pidä kuunnella. ☺

Toistaisin samat toimimattomat kuviot. Jatkan siis selibaattilinjalla.

Eiköhän tämä ole ihan normaali tilanne.

(Ja väitän, että minulla on mustasukkainen tyttöystävä, joten "hyvää jatkoa"... säälittävää)

öhh. Kuulostaa siltä että menee monimutkaiseksi mutta ei säälittävää.

Anonyymi kirjoitti...

Tuossa Prisma Studiossa oli mielenkiintoinen tieto, että urosapina vauva on kiinnostunut autoilla leikkimisestä, mutta naaraspuolista apina vauvaa ei miehiset leikit kiinnosta.
Meneeköhän tässä nyt femakoilta viimeisetkin sumpit väärään kurkuun kun läheisimmillä geneettisillä sukulaisilla on samanlainen käyttäytymis malli kuin meillä ihmisilläkin. Tarvitaan lisää tiedostamista ja valistusta apina vauvoille, ettei tämänkaltainen peli vetele.

Sortaakohan ja aivopesee sielläkin apinoiden, esimerkiksi bonobojen joukoissa, patriakka naaraita? Ainakin hyvin sorrettu kun kaikille uroksille tullaan jatkuvasti tyrkyttämään pimppaa joka suunnalta. Ei tarvitse serkkujen elää selibaatissa vaan ovat huomattavasti ahkerampia parittelijoita kuin Tauski. Monta kertaa päivässä joutuvat suostumaan yhdyntöihin eri naaraiden kanssa. Se on varmasti raskasta hommaa, matriarkan diktatuuria?

Sukupuoli on sosiaalinen konstruktio vai miten se nyt oli ja pojat ja tytöt ovat samanlaisia, heh heh. Joo, ja sitä voi ihan tuosta noin vain muuttua heterosta homoseksuaaliksi, mutta homoseksuaalista heteroksi hommaahan tämä muutos ei tietenkään koske.

Anonyymi kirjoitti...

Kari Hurtta:

"Eiköhän tämä ole ihan normaali tilanne."

On selibaatista tullut poikettuakin... olen käynyt muutamaan otteeseen "thai-hieronnassa".

Mutta menin katsomaan (ja linkittämään tänne) sen ihmiskaupan vastaisen musiikkivideon ja nyt tuntuu niin ikävältä, että selibaatti tullee jatkossa olemaan pysyvä tilanne.

Taas yksi feminismin riemuvoitto.

"öhh. Kuulostaa siltä että menee monimutkaiseksi mutta ei säälittävää."

Tietenkin se on säälittävää. Pieni mielihyvän hippunen valehtelusta, että olen jonkun muun orja (enkä enää potentiaalinen korva friend zone -ihastukselleni).

Homo kirjoitti...

Näitä naisen lauseita mies vihaa salaa

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Pieni mielihyvän hippunen valehtelusta, että olen jonkun muun orja (enkä enää potentiaalinen korva friend zone -ihastukselleni).

Taisin pudota kärryiltä äsken (pihalla kuin lumiukko ja tuolla ulkona on taitaa olla kylmä).

Jos sitten se tuottaa mielihyvää, että on jonkun orja.

Anonyymi kirjoitti...

Feminismi paljastui miesvihaksi

Anonyymi kirjoitti...

Viimeinen veteraani on nainen

Anonyymi kirjoitti...

Kokenut artisti kertoo pikkujouluista: Naiset aina sikakännissä

Kari Hurtta kirjoitti...

Eikös tämä ole ollut esillä useaamminkin ? Suunilleen joka kolmas kuukausi jossain muodossa?

iltalehti.fi: Nainen luopuu mieluummin seksistä, kuin tästä herkusta
Yksi viidestä naisesta olisi mieluummin harrastamatta seksiä, kuin luopuisi palasta suussa sulavaa herkkua.

Anonyymi kirjoitti...

27-vuotias nainen syytti miestä raiskauksesta, koska "seksi oli huonoa"

Anonyymi kirjoitti...

Poliisi paljastaa:
Tunnetut poliitikot soittelivat ilotytöille

Anonyymi kirjoitti...

Kustansi tyttöystävänsä silikonirinnat - nyt "rahat takaisin"

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Feminismi paljastui miesvihaksi

Tuukka Kuru: VIDEO

Edellä olevasta linkistä voitte nähdä Kanadassa tapahtuneen välikohtauksen, missä feministit ja heidän valkoiset ratsunsa yrittävät estää luonnoitsija Warren Farrellin pitämän luennon Toronton yliopistossa.


Tuohon taidettiin viitata myöskin tuossa edellä.
MGTOWfi: Paljon kohteliaampia nämä kotimaiset feministit kuin nämä kanadalaiset: THIS is Feminism!

Anonyymi kirjoitti...

"Ei kännykkää naisille" - kylän miehet päättivät

MGTOWfi kirjoitti...

AVfM: This is feminism.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää itsenäisyyspäivää sotiemme veteraanit, ja anteeksi!

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka usein mies ajattelee seksiä? Miehet vastaavat!

Anonyymi kirjoitti...

Naisen hameen alta löytyi 1.392 kruunun arvosta lihaa

Anonyymi kirjoitti...

Eve Mantu
Yleinen hyvinvointipäivä. Nyt käynnistetään yleisen hyvinvointipäivän kätilöinti. Eve Mantulla on tupa täynnä vieraita, joiden tarkoituksena on miettiä sosiaalisuuden ja terveyden voimapäivää, ravintolapäivän hengessä.

Anonyymi kirjoitti...

Näitä asioita miehet toivovat joululahjaksi!

Anonyymi kirjoitti...

Missä kulkee flirtin ja pettämisen raja? 4 hälytysmerkkiä

Anonyymi kirjoitti...

Avioliiton ensimmäinen vuosiko paras? Hölynpölyä!

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Voiko pakkanen häiritä miehen erektiota?

Anonyymi kirjoitti...

http://jannekortteinen.livejournal.com/2219932.html

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: http://jannekortteinen.livejournal.com/2219932.html

Mielenkiintoista, tuossa on päiväys December 30th, 2011 ja kaikki kommentit ovat 2012-12-05.

Joku siis on tehnyt "löydön" kun tämä yhtäkkinen kiinnostus.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä jos naiset käyttäytyisivät baarissa kuin miehet? Katso video

Anonyymi kirjoitti...

Älä mokaa – näin flirttaat tekstiviesteillä onnistuneesti!

Anonyymi kirjoitti...

Luitko jo "kotiäitien pornokirjat"? Näin löydät hyvää uutta eroottista kirjallisuutta

Anonyymi kirjoitti...

Tositarkoituksella: Mitä ajatella ensitreffien jälkeen?

Anonyymi kirjoitti...

Petitkö pikkujouluissa? – Psykologi: Et saa jäädä velkaa

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Petitkö pikkujouluissa? – Psykologi: Et saa jäädä velkaa

Uusi Suomi: –Pettäjä ei saa jäädä velkaa pettämisestä. Silloin pettäjä menettää entistä enemmän kosketuspintaa omiin tarpeisiin perheessä ja hänestä tulee ainoastaan toisen toiveiden toteuttaja, Kiianmaa sanoo. Kiianmaa pitää tilannetta tyypillisenä silloin, kun pettäjä on mies ja petetty nainen. –Suhteen epätasapainoinen tila johtaa siihen, että miehellä tulee jossain vaiheessa mitta täyteen. Suhteessa kummallakin pitää olla tilaa elää myös henkilökohtaisten toiveiden mukaan, Kiianmaa sanoo.Silloin kun pettäjä joutuu hyvittelemään tekoaan jatkuvasti, pettäjä uusii tekonsa tyypillisesti 2–3 vuoden kuluttua.Viittaa seuraaviin:

vau.fi: Pettämisestä voi selvitä

vau.fi: Äärimmäinen raskauden pelko ajoi Charlotten aborttiin

vau.fi: Sun, mun vai meidän rahat? (toimimaton linkki)
pitäisi olla: Sun, mun vai meidän rahat?

vau.fi: Isät saliin vain valmennuksen kautta
 (toimimaton linkki)
pitäisi olla: Isät saliin vain valmennuksen kautta

vau.fi: Isät kaipaavat lisää seksiä

Homo kirjoitti...

Taasko se alkaa?:

Mervi Tapola suhteesta mäkikotkaan: Matti haluaa aloittaa puhtaalta pöydältä

Anonyymi kirjoitti...

How a feminist debate was derailed by asking all men to leave

Anonyymi kirjoitti...

Vuoden hedelmällisin päivä ja muita seksifaktoja – tiesitkö nämä?

Anonyymi kirjoitti...

Valehtelua ensitreffeillä: "Pitkäaikaistyötön väitti olevansa työnarkomaani"

Anonyymi kirjoitti...

Lukijan unohtumaton yö: "Hän painoi selkäni seinää vasten"

Anonyymi kirjoitti...

KIRJALLISUUSKLASSIKOITA: TUNTEMATON SANEERAAJA

Antti Rokka meni konsernijohtajan luokse ja sanoi:
- Kuule, konsernijohtaja. Mis sie tarvitset oikei hyvvää miestä? Täs siul on sellane.

Vakavasta taantumatilanteesta huolimatta pyrkivät konsernijohtajaa hymyilyttämään nuo itsetietoiset sanat, mutta hän tunsi kyllä
Rokan maineen ja tiesi, että ne olivat totta.

- Metsäyhtiöt ovat pahimmat. Ottakaa muutamia lakimiehiä ja menkää saneeraamaan maakuntien paperitehtaat.

- Käypä se hyväst. Tule sie kirjanpitäjä miun kansai! Anna miul se tilikirja!

- Eiköhän olisi syytä ottaa toinen kaveri? sanoi konsernijohtaja kuiskaten.

- Lampinen on vielä 2000-luvun IT-kuplasta järkyttynyt eikä hän muutenkaan ole lujahermoisimpia.

- En mie tarvihe hyvvää. Lakkautuspalkkojen laskijan mie. Tule, kuule! Mie oon huumorimiehii. Miun kansai on nii lustii jot hitto. Ota irtisanomisplankettei nii paljo ko vaan saat kulkemaan.

He lähtivät.

Yhtäkkiä Rokka pysähtyi ja nosti kätensä merkiksi.

Lampisen kurkkuun nousi pala, kun hän näki mikä Rokan pysähtymisen oli aiheuttanut.

Edessä oli suuri paperikonsernin tehdaspalveluosasto ja siellä nosti kuukausipalkkaa joutilaanoloisia miehiä kymmenkaupalla.

- Ei me voida mitään, sanoi Lampinen ääni vavisten.

- Mist sie sen ieltäkäsi tiijät? Ai perkele, mikä juon. Hyö kuuliit mein visiointipulinat siel sijoittajaseminaaris ja
panniitkii porukan määrän kasvu-ural. Mikä perkeleen vaisto se miul on. Mie koko ajan tunsin jottäs ei oo kaik sellaista milt se näyttää.

Tappiot kasvoivat hitaasti mutta varmasti. Ulkoistamista ei ollut, vaikka menot parhaillaan ylittivät moninkertaisesti tuotot.

Rokka ja Lampinen sujauttivat itsensä pajalle sisälle ja koko ajan Rokka kuiskaili neuvojaan:

- Täs on tyhjät irtisanomislomakkeet. Sikäl ko mie täytän ne, sikäl sie arkistoit ne. Mut pane ain täysinäine täysinäisii läjjään etteivät sekahu. Oo ihan rauhallinen. Nii miekiin oon. Meil ei täs oo hättää. Nuohaa ne koht ovat kovil eikä myö.

- Esimies ensi. Millo häne pääsä varjo sattuu tuon kaakeloidun saunaosaston kohal, ni sillo hänel tullookii eropassit. Nii mie oon päättänt hänen kohastaa. Ja sitämukkaa rupiaat saamaa muutkin potkui.

- Katso mite hyö laiskottelee! Ai työ perkeleet! Työ ette tiijä mikä uottaa. Jos työ ootte aikont työttömyskassaa liittyä, niin nyt pitää kiirettä.

Pajan pukuhuoneessa vetelehtivän esimiehen pitkä varjo läheni saunaosastoa. Hän ei koskaan oikein tajunnut, mitä tapahtui. Hän näki vain pimeän nurkan ja oman varjonsa, jonka pää juuri sattui saunaosaston oven kohdalle. Ehkä hänen silmänsä näkivät irtisanomisilmoituksen välähtävän eteensä, mutta sen merkitys jäi vielä tajuamatta.

Kuului huutoja ja joitakin umpimähkään tehtyjä yrityksiä näytellä ahkeraa. Mutta kaiken yli tikkasivat Rokan irtisanomisilmoitukset. Rokka antoi potkuja kylmän harkiten.

Jotkut syöksähtelivät juosten pakoon. Toiset koettivat ryömiä sorvien taakse piiloon.

Erotettuaan paikallisjohdon aloitti Rokka suoritusportaasta. Määräaikaiset hän erotti ensin. Virkaiältään vanhin mies oli aina vuorossa, ja kun tilanne salli, erotti Rokka tuotantotiimin kerrallaan.

Pihalta kuului pääkonttorin limusiinin ääni. Johtokunnan puheenjohtaja saapui paikalle esikuntansa kanssa.

- Mikä tilanne?

- Eihä se nyt ennää oo paljo minkäänlaine, Rokka vastasi.

- Yksinkö te irtisanoitte?

- No niihä sitä saa sannoo. Katsoha sie. Tää asja on näi. Jos sie lähet palkkaama turhaa väkkee, niin sie saat palkata ain lissää. Kyl hää tulloo töihi, älä yhtää eppäile. Mut jos sie pysyt samas väkimääräs etkä rekrytoi hitolkaa, nii minkä hää tekköö? Se on tään kulunhallinnan ratekia.

Anonyymi kirjoitti...

Laasanen?

Valehtelua ensitreffeillä: "Pitkäaikaistyötön väitti olevansa työnarkomaani"

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Valehtelua ensitreffeillä: "Pitkäaikaistyötön väitti olevansa työnarkomaani"

Ilta-Sanomat: Brittikyselyn mukaan lähes 65 prosenttia miehistä pitää täysin hyväksyttävänä valehdella ensitreffeillä. Ilta-Sanomien lukijat kertoivat aiheesta omia kokemuksia.

Viittaa:
Ilta-Sanomat: Näistä sinulle valehdellaan ensitreffeillä - kerro omista kokemuksistasi

Ilmeisesti viittaa:
rakkaudeksi.fi: Näistä ensitreffeillä valehdellaan
Kuulostaako deittisi liian hyvältä ollakseen totta?

Homo kirjoitti...

Naisilla on naisten ongelmat:

Geelikynsi aiheutti viime vuonna katastrofin Linnan konkari Satu Taiveaholle

Anonyymi kirjoitti...

Katselinpa hetken noita Linnanjuhlia. Juolahti siinä mieleen JuhlaKerman pukuloistoa katsellessa, että ei taida Linnanjuhlissa olla ikinä ollut liieemmälti köyhiä "Alemman Tason Miehiä" yksinäisinä edustamassa omaa yhteiskuntaluokkaansa. Menestyneet "Ylemmän Tason Miehet" juhlivat ylöspäin pariutuneiden vaimojensa hehkuessa kilvan kalliissa design puvuissaan.

Alemman tason miehet juhlivat yksin kotona tai jossain Hurstin tms juhlissa omassa "pukuloistossaan" ilman kauniita prinsessoja...

Sama meno vuodesta toiseen jatkuu luonnollisesti presidentistä riippumatta ja karu totuus lienee, että ei varmaan kovin moni ATM mies lähtisi mukaan vaikka kutsuttaisiin, mitäpä sielä yksin tämänkaltaisissa juhlissa tekisi. Ei ketään tuttuja epäonnistujia kenen kanssa voisi edes jotain jutella...

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Katselinpa hetken noita Linnanjuhlia.

Noinhan se menee.

Anonyymi kirjoitti...

Puhutteko naista?

Naisen/miehen alapää ei ole kauppatavaraa

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Puhutteko naista?

Jussi Kolehmainen: Taisin olla 12-vuotias kun naapurin saparopäinen Jenni tiedusteli minulta, että alettaisiinko olla? Pikkupioneereille epätyypilliseen tapaan olin heti valmis sillä seurauksella, että Jennipä alkoi styylata Pekan kanssa. Olin todella ymmälläni.

Tämä on mainio!

Jussi Kolehmainen: Toki aksenttini paljasti minut lopulta ja hetikohta huomasin istuvani avioero-oikeudenkäynnissä tai (naispuolisen) lastenvalvojan pakeilla. Varmaan arvaattekin mitä kieltä hän puhui.

Oikeudessa sentään puhutaan lakia, joka tilastojen valossa tuottaa hiukan paremman tuloksen.

Anonyymi: Naisen/miehen alapää ei ole kauppatavaraa

Laura Huhtasaari: Prostituution täyskieltäminen on ihmisarvon tunnustamista. Naisen/miehen alapää ei ole kauppatavaraa.

Jorma Kassinen: Kyllä minusta alapää on kauppatavaraa siinä missä yläpääkin.
Tekijänoikeudet ja turvallisuus pitää vain yhteiskunnan puolesta tarjota.
Ihan kuten yläpäänkin kanssa.

Ei pidä sorsia myöskään keskivartaloa ja raajoja.


Adele Kottarainen: Helppo. Koska vuokraaminen laskee muiden naisten seksuaalista valtaa, ollen siten haitaillista heille. Siksi vastustus. Täysin ymmärrettävää.

Kari Hurtta kirjoitti...

Kari Hurtta: Noinhan se menee.

Edelleen

Ilta-Sanomat: Teuvo Hakkarainen: "Eihän kukaan lyhyen ja ruman kanssa tanssi"

Hakkarainen ei ottanut tanssiaskeleita Linnassa.

- Eihän kukaan lyhyen ja ruman miehen kanssa haluaisi tanssia, mies kommentoi.


Niinhän se menee (paitsi jos on Napoleon).

MGTOWfi kirjoitti...

Kolehmaisen juttu oli tosiaankin mainio.

Anonyymi kirjoitti...

Taitaa olla homma siinä mallissa, että on pakko todeta feminismin olevan todellinen syöpä ihmiskunnan tulevaisuuden kannalta. "Onneksi" se lienee lyhytaikainen vaiva kun uskonnollisesti vahvempi kulttuuri syrjäyttää vanhan ja seniiliksi käyneen vanhan uskonnon. Samalla ihmiskunnan määrä vähenee todella massiivisesti tässä tulevassa hitaasti etenevässä voimain koitoksessa. Siitä huolimatta todellinen voittaja on nainen, joka sopetuu aina minkälaiseen tilanteeseen tahansa vaikka ei suurempia vapauksia olisikaan. Ehkä feministeillä tulee olemaan hetken aikaa ahdistavaa, mutta kyllä se siitä alkaa pikku hiljaa sujumaan ja oma paikka löytymään.

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Vuoden hedelmällisin päivä ja muita seksifaktoja – tiesitkö nämä?

avatv.fi: Yleisin syntymäpäivä briteillä on syyskuun 16. päivä. Koska raskaus kestää keskimäärin 40 viikkoa, on suurin osa vauvoista siitetty joulukuun 11. päivä. Tutkijoiden mielestä hedelmällisyys on muutenkin parempaa talvikuukausina, koska siemenneste on parempilaatuista kylmässä.

Luultavasti viittaa:

Female first: December 11th Most Fertile Day of the Year

Anonyymi kirjoitti...

http://nyt.fi/20121207-mitae-ajattelin-taenaeaen-olematonta-ei-voi-sortaa/

Kari Hurtta kirjoitti...

metro.fi: Yrjönkadun uimahallissa vietetään torstaina Äijäpäivää
Yrjönkadun uimahallissa järjestetään jouluinen Äijäpäivä torstaina 13.12. kello 14–20. Miehille suunnatussa teemapäivässä on tarjolla niska- ja hartiahierontaa ja uintia joulumusiikin tahtiin kynttilävalaistuksessa.

Anonyymi kirjoitti...

yritän tässä nyt vältellä naisia ja siitä on sitten seurauksena, että pano unia naisten kanssa alkaa tunkea joka yö? naisista ei siis kokonaan näköjään pääse eroon, mutta positiivisena asiana voidaan tuoda esiin ainakin

1. Ei hermoja rassaavaa naisten sosiaalista jäkätystä
2. "saa pillua" mielikuvituksessa (tuntuma on sama)
3. tulee halvaksi
4. hereillä ollessaa on vapaa naisen vallasta
5. ei naisen miellyttämistä ja palvelemista (kaupan käyntiä) pillun saamiseksi

voihan olla, että tämä on evoluution aivopesua, jotta paine alkaa nousta kattilassa ja sitten pahimmillaan taas hairahtuu ja ...

Homo kirjoitti...

Äiti kieltää syöpälapseltaan hoidot - isä hakee apua oikeudesta

Anonyymi kirjoitti...

Joko Henry on noteerannut "Ihmiskauppa ei ole satua" -kampanjan: http://www.youtube.com/watch?v=d_BEgitZPag

Nätisti - eikä varmasti yhtään tarkoitushakuisesti tehdään ihmiskaupasta ja prostituutiosta synonyymejä.

Siksi piti kirjoittaa oma biisi vastavedoksi: http://www.mikseri.net/artists/casey-ryback-katkotut-kadet/nadjan-tarina/528311/

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Naisen/miehen alapää ei ole kauppatavaraa

Mikko Ahola: Homoseksin täyskieltäminen Iranissa on ihmisarvon tunnustamista. Naisen/miehen alapää ei ole epäluonnollisuutta varten. Ei se, että "sitä kuitenkin tehdään" ole peruste homostelun sallimisille. Homoseksi tuskin loppuisi kriminalisoinnin myötä, mutta ainakin osa homoista ja lesboista on ilmaissut lopettais homostelun, mikäli siitä tulee laitonta.

Tämän suosittelisin lukemaan: (en lainaa kokonaan)

Maria Morri: Heti alkuun on teroitettava, että en puhu tässä ihmiskaupasta, joka on lähtökohtaisesti toisen pakottamista ja siksi väärin, vaan omaehtoisesta, omasta vapaasta tahdosta ja omasta aloitteesta tapahtuvasta seksityöläisyydestä.

Onkohan tämäkään kirjoittaja kysynyt asiaan mielipidettä yhden ainoaltakaan prostituoidulta? Yleensä tällaiset moralisoinnit pohjaavat kaikkeen muuhun paitsi siihen, mitä alalla itse työskentelevät ihmiset haluaisivat tai miten he asian kokevat. On aika kummallista väittää haluavansa auttaa ihmisiä, jos ei edes kuuntele heidän näkemyksiään ja ota heitä mukaan päätöksentekoon, vaan ottaa kannan, että minäpäs tiedän paremmin teidän itsenne puolesta mikä teille on hyväksi. Sellainen jos mikä on alentavaa ja ihmisarvoa halventavaa.


… (en lainaa kokonaan, lue alkuperäinen kommentti) …

En edes viitsi vastata niin lapsellisiin heittoihin kuin "kaikki ne, jotka ajattelevat että prostituutio on vain ammatti ammattien joukossa tai jopa tavoiteltava ammatti ovat tunne-elämältään keskenkasvuisia tai häiriintyneitä" tai "itseään arvostava ihminen ei tuollaista tee". Nämä kommentit kertovat minulle, että kirjoittajaa ei todellakaan kiinnosta ajaa tämän syvän huolen kohteena olevan ihmisryhmän hyvinvointia, vaan lähinnä pakottaa omaa moraalinäkemystään kaikkien muidenkin näkemykseksi ja sanktioida kaikki tästä poikkeavat eli väärät mielipiteet häiriintyneiden, keskenkasvuisten ja itsearvostuksen puutteesta kärsivien ihmisten heikkouksiksi.

Ironista kyllä, tällöin nimitetään myös seksityöläisinä työskentelevät naiset häiriintyneiksi, keskenkasvuisiksi ja jossain itseinhossa pyöriviksi. Seksityöläiset varmasti kiittävät näistä leimoista ja stigmoista.

Anonyymi kirjoitti...

"Nätisti - eikä varmasti yhtään tarkoitushakuisesti tehdään ihmiskaupasta ja prostituutiosta synonyymejä."

Näin on juttu. :D

Ilmiö on kulttuurissamme täysin tuntematon. Seksialan toimijoille ei tarjota koulutusta ja arvostusta "feministimediassa". Seksin antaminen rahasta ei kuitenkaan tee touhusta likaista, kunhan hinta-laatu-suhde hoidetaan kohdalleen. Sallimalla prostituutio laatu paranisi.

Feministit eivät massana kuitenkaan vastusta prostituutiota (välttämättä), vaan pyrkivät moralisoinnilla pitämään piirit pienenä, niin että seksin hinta ei laske ja toisaalta niin, että seksipalvelujen ostaja leimautuu voimakkaasti.


-deebyliini

Anonyymi kirjoitti...

HS:n maksullisuuden takia laitan koko jutun tähän

HS: Kuka ihme päätti, mikä sinun palkkasi on?

Miksi lastenvahdille maksetaan 8,20 euroa tunnilta? Miksi suuryrityksen pomo tienaa moninkertaisesti enemmän kuin pääministeri?
9.12.2012 16

Pekka Mykkänen

Helsingin Sanomat

Fakta
Kivat palkat, kallis maa


Vuoden 2011 lopulla suomalaisten mediaanipalkka – eli keskimmäisen palkansaajan tulo – oli 2 776 euroa kuukaudessa. Keskimäärin kuukausiansiot olivat 3 111 euroa.

Vakituisessa työsuhteessa olevien naisten tuntipalkka oli keskimäärin 82 prosenttia verrattuna miesten tuntipalkkoihin. Määräaikaisten työntekijöiden tuntiansio oli noin 15 prosenttia vakituisten palkkoja pienempi.

Suomalaisilla on maailman yhdeksänneksi korkeimmat palkat 72 maan vertailussa. Kansainvälisen työjärjestön ILO:n vertailussa suomalaisten kuukausipalkka oli 2 925 dollaria verrattuna maailman keskiarvoon 1 480 dollariin.

Suomi ja Helsinki ovat joskus päässeet maailman kymmenen kalleimman asuinpaikan listoille. Viime vuonna Suomessa oli viidenneksi korkein veroaste teollistuneissa OECD-maissa.

Suomalaisilla on melko kehno tietämys oman palkkauksensa perusteista. Vain reilu neljännes tietää, millaista palkkaa he voisivat vaativammassa tehtävässä saada. Puolet ei tiedä, miten palkankorotusta voisi edesauttaa. Suomalaisista 38,1 prosenttia on tyytyväisiä ja 41,5 prosenttia tyytymättömiä ansiotasoonsa.

Suomen tulokuningas verotettavien pääomatulojen mukaan oli vuonna 2011 taloushallintopalveluita myynyt Heikki Taipale 34,2 miljoonan euron kokonaistuloilla. Keskivertosuomalaisen pitäisi tehdä vastaavan summan ansaitsemiseen 880 vuotta töitä vuoden 2012 palkoilla.

Lähteet: Tilastokeskus, Aalto-yliopisto, Verohallinto, Veronmaksajain keskusliitto, BBC, ILO, Maailmanpankki, EIU, CNBC, OECD.

- - -

Pariskunta tarvitsee laatuaikaa: illan elokuvateatterissa ja lapsilleen hoitajan. Naapurissa on reipas opiskelijatyttö valmiina palvelukseen.

Hieno juttu, mutta mitä plikalle pitäisi maksaa? Siinäpä kysymys, joka auttaa pohdinnoissa, miksi palkkamme ovat mitä ovat.

Lapsenvahdin hommaan ei vaadita erityisiä taitoja tai koulutusta. Jos emme sotke verottajaa tai muitakaan yhteiskunnallisia tahoja itsemme ja naapurin tytön väliin, tarvitsee vain tietää, mihin hintaan tyttö on valmis uhraamaan ajastaan kolme tuntia.

Verkkokeskustelujen mukaan lastenhoitajille on sopivaa maksaa 5–10 euroa tunnilta. Mannerheimin lastensuojeluliiton välittämien lastenhoitajien taksa on 8,20 euroa tunnilta. Miksi tunnin hinta on tämä – miksi ei 2 tai 20 euroa?

Aalto-yliopiston professori Matti Vartiainen pamauttaa pöytään termit vaihdanta ja uusintaminen. Hänen mukaansa pariskunta pohtii sitä, minkä arvon he ovat valmiita asettamaan tarpeelleen uusintaa henkistä hyvinvointiaan elokuvateatterissa.

Opiskelijatyttö taas pohtii asiaa oman uusintamisensa näkökulmasta. Hän vertailee lastenhoitoa kilpaileviin ajankäytön tapoihin ja siihen, mitä palkalla saisi. Kuinka monta kuppia kahvia tai sämpylää opinahjonsa kanttiinissa?

"Siinä tapahtuu kalkulointia puolin ja toisin."

Entä jos naapurustossa on paljon pikkulapsia, joiden vanhemmat haluavat elokuviin? Voi syntyä kilpailua, ja opiskelijatytön tilanne palkkaneuvotteluissa paranee. Niin lähestytään kysynnän, tarjonnan ja hintojen kolmiyhteyttä, joka määrittää työn hintaa monissa muissakin tapauksissa.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton (MLL) päällikkö Tarja Satuli-Kukkonen kertoo, että aiemmin perheet maksoivat MLL:n välittämille hoitajille 4,20 euroa tunnilta, mutta "sillä hinnalla ei oikein saatu ketään töihin".

jatkuu ...

Anonyymi kirjoitti...

... jatkuu

Satuli-Kukkosen mukaan 8,20 euron tuntihinta vastaa työtä, johon ei ole muuta koulutusta kuin MLL:n 60 tunnin kurssi. Korkeammaksi taksaa ei haluttu nostaa, koska se sulkisi matalatuloisia perheitä palvelun ulkopuolelle.

Koska suurin osa suomalaisesta työstä tehdään verottajan ja työmarkkinaosapuolien tieten, palkkauksen muodostuminen on mutkikkaampaa kuin naapurusten välinen sopimus. Näin homma karkeasti ottaen toimii työnhakupalvelu Monster.fin mukaan: Palkkauksen perusta ja vähimmäispalkat määritellään eri alojen työehtosopimuksissa. Tehtävien vaativuus, vastuullisuus, työntekijän pätevyys ja koulutus sekä työn tulos vaikuttavat palkkoihin.

Vartiainen kertoo, että nykyisin eri toimialoilla kirkosta yksityiselle sektorille palkat suhteutetaan ainakin periaatteessa työn vaativuuteen, työsuoritukseen ja jossain määrin tulokseenkin. "Tulokseen perustuva osa" kasvaa, mitä ylemmäs organisaation hierarkiassa mennään.

Joidenkin tutkimusten mukaan palkkoihin vaikuttaa myös työntekijöiden ulkonäkö, jopa pituus. Naisilla on keskimäärin miehiä huonommat palkat. Sukupuolten eroja on selitetty monilla muuttujilla, minkä jälkeen on jäänyt jäljelle "selittämätön palkkakaula".

Suomalaisille ovat tuttuja tuimailmeisten miesten ja naisten neuvottelut, joiden pohjalta syntyvät eri alojen palkat ja korotukset. Joitakin palkkoja on yleisesti vaikeampi ymmärtää kuin toisia: Miksi elämän ja kuoleman parissa työskentelevät sairaanhoitajat tienaavat keskimäärin reilut 700 euroa vähemmän kuussa kuin paperityöläiset?

Palkansaajien tutkimuslaitoksen tutkija Eero Lehto sanoo, että sairaanhoitajia painaa historian taakka ja paperiväkeä auttaa alansa erikoisluonne. Sairaanhoitajiksi hakeuduttiin ainakin ennen jaloin aatoksin ja kainoin palkkatoivein, ja naisten raskaalla enemmistöllä. Muovautui taso, jonka nostaminen on ollut vaikeaa.

Paperimiehet taas valvovat kalliita koneita eli arvokasta pääomaa. "Paperimiehillä on ollut valtavasti neuvotteluvoimaa, koska he voivat saada aikaan mittavia tappioita."

Paperiväkeä on Lehdon mukaan suojellut sekin, että töitä on vaikeampi siirtää ulkomaille kuin esimerkiksi kevyttä ja yksinkertaista elektroniikkateollisuutta. Tosin viime vuosina paperiteollisuudenkin ulkoistaminen on kiihtynyt ja alan työntekijöiden neuvotteluvoima vähentynyt.

Moni voi muistaa syyskuun 10. päivän 2003, kun kemijärveläinen Salcomp ilmoitti siirtävänsä matkapuhelinten laturinvalmistuksensa kokonaan Kiinaan. Salcompin kemijärveläisten työntekijöiden palkka oli tuohon aikaan 21-kertainen verrattuna kiinalaisiin.

Kun huomioon otettiin automaatio, työntekijöiden tuottavuus ja muita tekijöitä, suomalaisten työkustannukset olivat noin 5–10 kertaa kiinalaisia korkeammat. Salcompin muutto räjäytti käyntiin keskustelun Kiina-ilmiöstä ja lintukotoon tunkeutuneesta globalisaatiosta.

Emme enää kilpaile vain Lahtisten, Virtasten ja Korhosten kesken, vaan töitämme vaanivat – usein alemmilla ja ay-väestä riippumattomilla palkoilla – herrat ja rouvat Wang, Bhatnagar ja Rodriguez.

Jos työntekijä Korhonen ja hänen liittonsa ei suostu hintaan X kokoamaan ompelukoneita, toimitusjohtaja Lahtinen voi joutua siirtämään tuotannon maahan Y. Hyväntahtoisuus Korhosta kohtaan ei auta, sillä jos suomalaisen tavaran tuotantokuluja ja siten hintaa ei saada laskemaan, kuluttaja ostaa maassa Y kootun halpisompelukoneen.

jatkuu ...

Anonyymi kirjoitti...

... jatkuu

Marraskuun puolivälissä valtiosihteeri Raimo Sailas ja moni muu alkoivat vaatia palkkamalttia, mikäli taantuma-Suomen kilpailukyky mielitään säilyttää. Myös palkanalennuksista on käynnistelty keskustelua.

Mihinkään globaaliin palkkahinnoittelun umpikujaan suomalaiset eivät kuitenkaan – ainakaan vielä – ole itseään ajaneet. Suomen Pankin johtavan neuvonantajan Lauri Kajanojan mukaan palkkojen kasvuvauhti selittää vain pieneltä osin vaihtotaseen heikkenemistä viime vuosina: suurimmat ongelman syyt ovat paperi- ja elektroniikkateollisuuden tavaraviennin taantumisessa. Ongelmat silti vääjäämättä merkitsevät, että vientiyritysten palkanmaksukyky on heikentynyt.

Pelkistetysti palkkoja muovaavat globaaleilla ehdoilla käydyt suomalaiset neuvottelut. Mutta paljon on niitä, joilla on henkilökohtaista neuvotteluvoimaa ja joita usein kutsutaan asiantuntijoiksi.

Korkeasti koulutetuilla voi olla kriittistä erityisosaamista tai ainakin työntekoon vaadittava tutkinto, esimerkkeinä huippukonsultit ja lääkärit.

Mutta miksi yksityisen lakifirman asianajaja saattaa tienata huomattavasti paremmin kuin kunnassaan arvostettu tuomari? Eero Lehdon mukaan julkisella puolella palkkoja hillitsee tiukka budjettikehys: ei ole mistä maksaa enempää. Valtiokaan ei voi loputtomiin lainata lisää, kysykää vaikka kreikkalaisilta.

Yksityisellä puolella palkkakehitystä rajoittaa se, kuinka paljon asiakkailla on varaa maksaa palveluista, eli se, mitä firma voi myymällään palvelulla tienata. Jos asianajaja Virtanen ajattelee, että hänen lakifirmansa maksaa mikkihiiripalkkaa hänen erinomaisista suorituksistaan, Virtanen voi pyytää lisää liksaa tai koputella muita ovia.

Varsinaisina viikareina näyttäytyvät julkisuudessa suurten firmojen toimitusjohtajat, joiden palkat ovat jatkuvan paheksunnan kohteina. Miten voi olla, että joku tienaa jopa kymmeniä kertoja enemmän kuin maata johtava pääministeri?

Ministerien ja muiden päättäjien palkkoja hillitsevät yleinen tuntemus kohtuullisuudesta ja tasa-arvosta, sanoo professori Matti Vartiainen. Politiikkaan hakeudutaan yhteisen hyvän nimissä, minkä vuoksi jättipalkan pyytäminen voisi saada hallintoalamaiset sotajalalle vaaliuurnilla.

Toimitusjohtajia eivät kansalaiset töni. Eero Lehto sanoo, että ennen vanhaan 1980-luvulla johtajien palkkoihin vaikuttivat vielä valtionomisteisten firmojen johtajien palkkataso. Sen jälkeen yksityistäminen kiihtyi, suuren maailman palkitsemismallit levisivät Suomeenkin ja yhteiskunnan palkkahaitari kasvoi.

Ennen 1990-luvun lamaa ylimmän tulokymmenyksen palkka oli 4,5-kertainen verrattuna alimpaan kymmenykseen. Kahta vuosikymmentä myöhemmin ero oli kasvanut kuusinkertaiseksi.

Suomen tuloerot ovat kuitenkin maailman 11:nneksi alhaisimmat CIA – The World Factbookin mukaan.

Kannustinjärjestelmiä konsultoiva Samuli Sistonen kertoo kirjassaan Johdon palkitseminen, että yksityisellä sektorilla toimivien yritysten tavoite on kannattava kasvu sekä omistaja-arvon lisääminen. Sitä varten kannustimet on luotu. Mitä enemmän johtaja kasvattaa firman arvoa, sen paremmin hänet palkitaan.

Kannustimien vaikutustutkimuksista on Sistosen ja muiden mukaan saatu ristiriitaista tietoa: iso palkka ei motivoisikaan pitkällä aikavälillä, tai kannustimet yllyttävät yritykselle vahingolliseen riskinottoon. Riskinoton ongelmaa puitiin erityisesti Yhdysvaltain 2008 finanssikriisin jälkeen.

jatkuu ...

Anonyymi kirjoitti...

... jatkuu

On myös tietoa, jonka perusteella alipalkattu toimitusjohtaja ei viitsi tehdä hommiaan kunnolla, kun ei häntä kerran (palkalla) arvosteta. Puhutaan demotivaatiosta.

Huippujohtajien palkkiot eivät Sistosen mukaan kuitenkaan ole niin järjettömiä tai umpimähkäisiä kuin mitä julkisesta keskustelusta voi päätellä. Suomessa ja muissa pohjoismaissa "yritysjohdon toiminta on ollut vastuullista ja palkkatasot maltillisia, eikä kohtuuttomuuksia ole ollut".

Hän kertoo tutkimustiedosta, jonka mukaan kannustimet sekä motivoivat että lisäävät tuottavuutta ja koituvat firmojen parhaaksi. Mutta kannustimet pitää laatia viisaasti: läpinäkyvästi, oikeudenmukaisesti ja ohjattavasti.

No, mikä on oikea palkka pomolle, jos se on lastenvahdilla 8,20 euroa tunnissa ja pääministeri Jyrki Kataisella 14 600 euroa kuussa?

Neste Oil esimerkiksi linjaa vuoden 2011 vuosikertomuksessaan, että pomojen peruspalkkoja ja lyhyen aikavälin kannustinjärjestelmiä verrataan saman alan kansainvälisiin yrityksiin sekä Suomessa toimiviin pörssiyrityksiin ja teollisuusyrityksiin.

Keskossa johtajien palkkoihin heijastuvat yhtiön mukaan seuraavat tekijät: konsernin voitto (20–40 prosenttia), johtajan oman vastuualueen pärjääminen (20–40 prosenttia) ja yksilöllinen panos (30–40 prosenttia).

Näillä mennään: Nesteen toimitusjohtajan Matti Lievosen ansiotulot olivat viime vuonna reilut 850 000 euroa, Keskon pomon Matti Halmesmäen 1,2 miljoonaa.

Sistonen mainitsee usein unohtuvan riskin, jonka johtaja ottaa isoihin saappaisiin astuessaan. Yhden tutkimuksen mukaan kaksi toimitusjohtajaa viidestä epäonnistuu hommissaan 18 ensimmäisen kuukauden aikana, ja usein seurauksena ovat potkut.

Mikään työehtosopimus ei suojele ylipalkattua surkeaa pomoa – sen enempää kuin laiskottelevaa lastenvahtiakaan.

+ tähän mennässä 16 kommenttia

Homo kirjoitti...

Kovat keinot potenssivaivoihin ja sydänsairauksiin: Testosteronia suoneen

Mother found guilty of beating son to death for failing to learn the Koran

Kysy seksistä: Minua kiusataan kokoni vuoksi

Tunnetko näitä oireita työpaikalla tai töiden jälkeen? Voit olla hengenvaarassa

Anonyymi kirjoitti...

Kuopiolaisella kadulla maannut neitokainen raateli miesjoukkoa

Homo kirjoitti...

Toivottavasti isä saa lapsen ja petollinen äiti pistetään maksamaan elareita ja vankilaan, jos rahoja ei ala kuulua:

Soldier whose daughter was adopted behind his back eagerly awaits her return

Ile kirjoitti...

Onko tämä mahtanut olla täällä esillä jo aiemmin?

Riikka Taavetin haastattelu: Sosialistinen feminismi 70-luvulla ja nyt

by megafoni

Katariina Mäkinen

Homo kirjoitti...

Circumcision Causes Lifelong Harm, Concludes New Research U.S. attorney warns doctors, "The foundation is well laid for lawsuits."

Anonyymi kirjoitti...

Nainen raapi, puri ja löi auttajiaan Kuopion yössä

Homo kirjoitti...

Yöks:

Tältä näyttää maailman seksikkäin nainen ilman meikkiä - katso kuvalinkki!

The horror of Meth: Before-and-after pictures reveal shocking transformation in faces of users hooked on deadly drug

Anonyymi kirjoitti...

Takaisin yhteen eksän kanssa?

Anonyymi kirjoitti...

Miksi mies teeskentelee orgasmin? Lue yleisimmät syyt

Homo kirjoitti...

Tutkimus: Erektiohäiriöillä ja hampaiden harjauksella yhteys

Kaksi naista kaatoi miehen maahan – PahoinpitelyAnonyymi kirjoitti...

YLE Uutiset: Pornolehtien pomo on nainen

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaisnaisella viisi kiloa kokaiinia - ongelmissa Karibialla

Anonyymi kirjoitti...

Laasaslainen ihannevaltio onkin jo olemassa

Anonyymi kirjoitti...

Sukupuolikiintiöt rassaavat kuntia

Anonyymi kirjoitti...

Pariskunta ilmoitti erostaan YouTubessa – näinkin se onnistuu

Anonyymi kirjoitti...

5 asiaa, jotka sinun kannattaa huomioida ennen yhden yön -juttua

Anonyymi kirjoitti...

Laulaja Tauskille gambialainen kaunotar!?

Anonyymi kirjoitti...

IL: Amerikassa asuva pornotähti järkyttyi suomalaisten pornotähtien käytöksestä: ”Riskit ovat suuret!”

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: IL: Amerikassa asuva pornotähti järkyttyi suomalaisten pornotähtien käytöksestä: ”Riskit ovat suuret!”

www.hymy.fi: -Järkytti, että suuret suomalaiset pornotähdet noukkivat yleisön joukosta ”leikkikavereita” ja toimivat ilman kumia!

-Minua ei ikinä saisi tekemään sellaista. Riskit ovat liian suuret, Puma Swede lausuu Iltalehdessä.


WWW-sivulla on hiukan erilainen artikkeli.

www.iltalehti.fi: Erilainen ura: Johanna valitsi ammatikseen pornon
Tukholman keskustan joulukojujen keskellä 180-senttinen silmälasipäinen farkkutyttö maiharissaan ei erotu massasta.

Tämä nainen on Puma Swede, maailmankuulu pornotähti.

- Johanna ja Puma Swede ovat sama henkilö. Puma ei tee työssään mitään sellaista, mitä Johanna ei tekisi vapaa-ajallaan. Olen siitä harvinainen ihminen, että todella rakastan työtäni, hän toteaa.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä on erinomainen rap biisi:
"fuck marriage feat. barbarossaaaa
http://www.youtube.com/watch?v=IzoyQprpUlo