keskiviikkona, tammikuuta 23, 2013

Blogeistani

Kommenttiosastoilta muutama kommentti:
  1. Keskustelua on tappanut paljon enemmän se, että Henry itse on siirtänyt keskustelunavauksensa tästä blogista Uuden Suomen blogiin ja Terve-blogiin.
  2. Minä en ainakaan jaksa kahlata tämän spämmin läpi. En lue enää ollenkaan kommenttiosastoa.
    En usko että moni muukaan lukee noita.
  3. Miksi Henry pidät nykyään montaa eri blogia? Olisi helpompi seurata jos kirjoituksesi olisivat samassa paikassa.
Vastauksia

Kirjoitan US-blogia, koska se saa enemmän julkisuutta kuin tämä blogi. Tämän blogin kommenttiosastosta on muodostunut linkkien kokoelma, mikä on joka tapauksessa kivempaa kuin hiljaisuus. Luen kyllä lähes kaikki linkit itsekin ja löydän niistä usein blogattavaa.

Saan terve.fi blogista nimellisen korvauksen ja keskityn siellä pariutumisen tarkasteluun ilman miesasiaa.

Kiinnostavia blogeja on kätevintä seurata google-readerilla, niin teen ainakin itse.

FB-sivullani saattaa joskus olla puolimielenkiintoisia keskusteluja. Sen voi laittaa seuraukseen tai tulla kaveriksi.

35 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Satu Silvo: Huorasadussa ajattelemisen aihetta teinitytöillekin

Anonyymi kirjoitti...

ALAN ESITTÄMÄÄN TAUSKI PELTOSEN MINULLE TEKEMÄÄ KAPPALETTA!

Anonyymi kirjoitti...

Tämähän on se surullisenkuuluisa feministinen turvakoti:

Poliisi tutkii turvakodin väitettyä tietovuotoa Espoossa

Espoon kaupunki lopetti vuodenvaihteessa turvakotinsa. Nyt poliisi tutkii, onko turvakodin salaisia papereita joutunut väärään paikkaan. Kaupunki myöntää, että turvakodin toiminta on ollut osin ongelmallista, mutta papereiden päätymistä vääriin käsiin se ei allekirjoita.
...
Miesvaistaisuus tapetilla
...

Anonyymi kirjoitti...

Tätä voi minusta pitää hyvänä esimerkkinä siitä, että osaltaan periksiantamattomalla feminismin vastustamisella voi päästä tuloksiin. Minusta samanlaista rumputulilinjaa tulisi käyttää mm. vaatimuksissa naistutkimuksen rahoituksen lopettamiseen, tasa-arvovovaltuutetun toimiston rahoituksen voimakkaaseen leikkaukseen ja miesten ongelmien nostamiseen esille, miesten syrjinnän lopettamiseen terveydenhuollossa ja eläkejärjestelmässä, potkuja miesvihaajille jne.

Espoon turvakoti ry tekee kuolemaa

Espoon kaupunki lopettaa turvakotipalvelut

Ihmisoikeusrikkomukset päättyivät tietoturvarikokseen

Paljastus Espoon turvakoti ry:stä-Johan Bäckmanille vinkki

Anonyymi kirjoitti...

Feministejä ei pidä enää päästää levittämään vihaoppiaan totuutena ja ilman kritiikkiä. Joka välissä pitää tuoda esiin feminismin erilaisia kaistapäisyyksia, ampua alas valheelliset tilastot perheväkivallasta, naisen euroista, syrjinnästä, täytyy tuoda selkeästi esiin kuinka feminismi on tuomittava vihaliike jota ei missään nimessä saa tukea verorahoilla sen enempää kuin Hitler Judendia jne.

Anonyymi kirjoitti...

Minusta olisi paikallaan alkaa kerätä listaa merkittävimmissä tehtävissä toimivista miesvihaajista ja erityisesti ryhtyä määrätietoiseen vastaiskuun näitä kohtaan laajalla rintamalla.

Esimerkiksi Google-seurantaan, että missä tilaisuudessa miesvihaaja(tar) on seuraavaksi aikeissa levittää miesvihaansa. Silloin täytyisi lähettää tietopaketti tilaisuuden järjestäjille henkilön vihatausta - ja jos koko tapahtuma on miesvihahenkinen, pyrkiä hyökkäämään myös itse tapahtumaa vastaan - esimerkiksi pyrkimällä puuttumaan rahoitukseen. Eräs keino rahoituksen leikkaamiseen tai toiminnan muuttamiseen vähemmän miesvihaiseksi voisi olla saada nostetuksi tiedotusvälineissä esille konkreettisin esimerkein kuinka esimerkiksi veikkausvaroja, verovaroja tai TV-verorahoja ohjataan miesvihaan.

Toki muitakin keinoja on syytä käyttää, mutta tuollakin jo pääsee alkuun.

Anonyymi kirjoitti...

On myös syytä muistaa, että feministit itse harrastavat tällaisia vainokampanjoita, joten on paikallaan antaa heidän maistaa omaa lääkettään. Ja tarkoituksenahan ei siis ole vainota henkilöitä sinällään, vaan puuttua nollatoleranssilla heidän levittämäänsä miesvihaan:

Ensi- ja turvakotien liiton toimitusjohtaja ahdistelee...

...
Käräjäriita: Tunnettu psykologi Hannele Törrönen kokee joutuneensa syrjinnän- ja sananvapauden rajoitusten uhriksi Ensi- ja turvakotien liitossa.
...
Kanteen mukaan työnantaja ei hyväksynyt, että Törrönen puhui julkisuudessa siitä, ettei naisten väkivaltaisuus lähisuhteissa ole niin marginaalista kuin on luultu.

Seuraukset olivat kanteen mukaan moninaiset: projektin jatko evättiin, siitä ei annettu palautetta eikä sitä tuettu julkisuudessa. Törrönen kertoo, että häntä itketettiin tuntien palavereissa.
...

Anonyymi kirjoitti...

Ennen tuon uutisen lukemista minulla oli selvästi parempi käsitys Ensi- ja turvakotien liitosta - ehkä juuri tuon Hannele Törrösen Vaittu naiseus -projektin takia, koska se antoi käsityksen siitä, että Ensi- ja turvakotien liitto suhtautuisi perheväkivaltaan tasapuolisemmin eikä niin asenteellisesti, kuin surullisenkuuluisa Espoon turvakoti. Olin - ilmeisesti virheellisesti - olettanut, että Espoo olisi vain surullinen poikkeustapaus ja liiton yleinen linja olisi asiallisempi.

Anonyymi kirjoitti...

Riittääköhän riittävästi sadomasokismista villiintyneitä miehiä näille, kun miesten seksuaaliset halut eivät ole niin helposti muotivirtauksille alttiita?:

Suomalaisnaiset villiintyivät sadomasokismista

Anonyymi kirjoitti...

Älä huomauttele näistä, nainen! 3 asiaa, joita mies häpeää eniten

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Sain selville vaimon seksisalaisuuden. Mitä teen?

Anonyymi kirjoitti...

Tietääkö kukaan, että pitääkö tämä paikkaansa?:

Uutta tietoa Espoon turvakoti ry:stä

Anonyymi kirjoitti...

Oikeusministeriö: Venäläiskaksosten "kaappauksessa" kyse huoltajuusriidasta

Anonyymi kirjoitti...

Puolisoiden erilaisuus – lahja vai rasite?

Anonyymi kirjoitti...

"Riittääköhän riittävästi sadomasokismista villiintyneitä miehiä näille, kun miesten seksuaaliset halut eivät ole niin helposti muotivirtauksille a
alttiita?:"

Fift Shades of Grey-villitys on naisille suunnattua höttöä. Miehen halut osallistua näihin peleihin ovat toisarvoisia.

Seksuaalinen valtapeli hyvin harjoitettuna lähes mystiikkaa, hyvin vaativaa, eikä naiset yleensä jaksa edes paneutua sellaiseen. Se vaatii melkolailla syvää uppoutumista.


-deeby

Anonyymi kirjoitti...

"Kirjoitan US-blogia, koska se saa enemmän julkisuutta kuin tämä blogi."

US:stä tavoittaa tärkeitä henkilöitä, kuten Helena Erosen ja Severi Sirosen. Ihme, ettet ole vielä matkannut heidän kanssaan Wienin huippukokoukseen helistelemään shampanjalaseja.


-deeby

Anonyymi kirjoitti...

"- Monet teinitytöt huorittelevat toisiaan ja se on tietynlaista alentamista. Huorasadun näkemisessä voisi olla paljon ajattelemisen aihetta."

Minäpä näin unta, jossa olin joutunut Vantaan Ylästössä sijaitsevaan bordelliin. Seitsemän pientä naista siellä, suomalaisia ja virolaisia jokainen, toimivat vieraanvaraisen majatalon isännän ja emännän alaisuudessa. Pääsin pyöräiltyäni unessa tunti tolkulla sänkyyn makaamaan ja tiesin että viimeinkin olen päässyt aitojen pikkuhuorien taivaaseen. Ja melkeinpä kuulin vasemmalla korvallani kuinka nämä naskalit huorittelivat toisiaan ja antoivat toisillensa entistäkin parempia vinkkejä homman hoitamiseen.

Mutta lienekö naisen, jolla on kuusamolais-brüsseliläistä finskitempperamenttia ehkä kuitenkin parempi pitää vain takki auki, ja päästää tuulessa iholle haparoiva mies tahtovana sisälleen, kuin päätyä Ylästöön näkemään unia virolaisten virkasiskojen kanssa?


-deeby

Anonyymi kirjoitti...

Kansanedustaja Eero Lehden liikehuoneistossa myydään seksipalveluita

Anonyymi kirjoitti...

Burkinin käyttö kielletään Vaasan uimahallissa

Kari Hurtta kirjoitti...

Niin, seksipalveluita saa myydä vain yksityishenkilö. Liiketla ei onnistu. Eli pakotettu harmaaksi toiminnaksi.

Ile kirjoitti...

Tänään alkaa uusintana loistava kotimainen draamasarja ROBA, joka myös palkittiin taannoisessa Kultainen Venla gaalassa mm. Paras draamaohjelma

Sub klo 22:00

Ensimmäisessä jaksossa on mielenkiintoisia mies-nais-asetelmia. Toki myöhemmissäkin jaksoissa, mutta tämä luo pohjan tulevalle.

Katsokaa!

Anonyymi kirjoitti...

Body dysmorphic disorder foxilla tällä hetkellä

Nainen meinaa kuolla jätti silkonien tulehduttua, mutta uudet on jo suunnitteilla. Toinen nainen katkoo jalkansa saadakseen pidemmät sääret.

Kallonkutistajia tarvittaisiin, mutta naist eivät ymmärrä kauneuskilpailussaan mitään ongelmallista

Anonyymi kirjoitti...

Onhan tää foxilta tuleva tabu aivan sairasta menoa. Naiseus on totaalinen ongelma ... --- ... ... --- ... ... ---... ... --- ... ____S O S____

Anonyymi kirjoitti...

Yhdysvallat päästää naiset taistelujoukkoihin

Anonyymi kirjoitti...

Wumo 24.1.2013

Anonyymi kirjoitti...

Merkit, jotka paljastavat onko nainen hyvä sängyssä

Anonyymi kirjoitti...

Islanti haluaa estää kansalaisiltaan nettipornon katselun

Anonyymi kirjoitti...

Teki toiselle työnantajalle töitä sairauslomalla – tuomio tuli

Anonyymi kirjoitti...

Poliisi-isä ryntäsi koululle poikansa tappelun jälkeen - joutui syytteeseen

Anonyymi kirjoitti...

Talouskoulu nosti tytöt pois kerjuulta

Anonyymi kirjoitti...

HS: Hoitaja sai potkut päiväkodista seksiblogin takia

Anonyymi kirjoitti...

IS: Kansanedustaja ei irtisano vuokrasopimusta seksikaupan takia

Anonyymi kirjoitti...

Militantti feminismi on alkanut pesiyty myös rationaalien joukkoon. Suomessakin oli hyökkäys vapaa-ajattelijoita kohtaa hallitusjäsenistä mutta tämä ei ole mitään mitä nämä feministit ovat maailman vapaa-ajattelu liikkeessä keksineet.
Jos asiaa tutkii enemmän vaikka googlen avulla, niin löytyy blogi aihe Henkka.

Lyhyesti, Ateistien forumi kokoontumisessa joku oli kehdannut pyytää jotain hardcore feministiä kahville ilmeisesti flirttaillen ja nyt feministit haluavat käyttää forumit puhuen feminismistä eikä rationalismista tai uskonnon merkityksen vastustamisesta. Lisäksi he haluavat sensuroida kaikki netissä tapahtuvat kommentit yms. tässä hyvä alku juttuun 1 osa kaksiosaisesta videosta:
http://www.youtube.com/watch?v=cKKQdJR7F_I

Vortac kirjoitti...


Niin, seksipalveluita saa myydä vain yksityishenkilö. Liiketla ei onnistu. Eli pakotettu harmaaksi toiminnaksi.

Te sokeat ja kuurot ihmiset, jotka olette menossa kohti putousta, ettekä kuuntele ohjeita, joiden mukaan siitä kanootista voisi nousta poiskin - ja olisi parempi tehdäkin se, ennenkuin putoatte turmioonne.

Lausuntasi on täysin väärin. HENKILÖ ei voi myydä seksiä yhtään enempää, kuin verotodistus voi valmistaa ruokaa.

Henkilö on kuollut entiteetti, legaalinen fiktio (legal fiction), jolla on LÄHES sama nimi kuin sinulla, mutta se on yleensä kirjoitettu muotoon MEIKÄLÄINEN MATTI, eli isoilla kirjaimilla ja sukunimi ensin (tosin variaatioitakin esiintyy, johtuen siitä, että tämä ei ole 'yleistä tietoa'. Mutta sopimuksissa ja virallisissa rahakorteissa yms. voitte itse havaita tämän seikan todeksi - ne eivät ole TEIDÄN rahakorttejanne, koska niissä ei ole TEIDÄN nimenne, vaan HENKILÖN).

Sinä et ole henkilö, sinulla on henkilö. Tiedän, että tätä on vaikea tajuta tai edes ottaa totena, joten selittäminen on myös hankalaa.

"Liiketila" ei ehkä onnistu, jos kutsut sitä tuolla nimellä. Mutta vapaa ihminen maailmassa, "freeman-on-the-land" voi todellakin laillisesti avata vaikka 10 bordellia, ilman että kukaan voi tehdä asialle laillisesti yhtään mitään.

Jos ihminen ei ole suorittanut joinderia, tai on vaatinut oikeutensa takaisin (claim your rights - en ole varma, mikä on pätevä suomennos), eikä ole enää legaalisen järjestelmän alaisuudessa, tällöin mikään asetus tai säädös ei koske häntä - vain laki.

Laissa ei kielletä bordellien pitämistä, tai mitä tahansa seksin myymistä, joten kyllä se onnistuu.

Tosin 'järjestelmä' kyllä moisessa tapauksessa vuorenvarmasti YRITTÄÄ tehdä asialle jotain, ja saattavatpa järjestelmän hammasrattaat sortua laittomiin keinoihinkin, kuten ryöstöihin yms. (esimeriksi auton haltuunotto on ryöstö, jos sitä ei ole rekisteröity, ja jos sen omistaa 100% itse (allodial title))


Eli 'järjestelmä' kyllä varmasti häiritsisi ja ravistelisi uskaliasta bordellin avannutta freemania aika tavalla (mutta se ei voisi tehdä sitä laillisesti).

Kuitenkin, kunhan järjestelmää on hieman rangaistu laskuilla ja muilla vastaavilla keinoilla, joilla osoitetaan hallitukselle, että ME IHMISET (we, the people) olemme herroja, ja hallitukset ovat olemassa PALVELLAKSEEN MEITÄ, eikä toisinpäin, niin 'järjestelmästä' tuskin on sen jälkeen mitään haittaa.

Mikä tahansa laillinen asia kyllä siis onnistuu, jos jaksaa vaan käydä läpi ruljansseja ja on sinnikäs ja tietäväinen asioista.

Malliesimerkkeinä näistä käytännöistä on esim. se heppu, joka 'virallisesti vapautettiin' kaikista liikennesääntövaatimuksista, kuten nopeusrajoituksesta (joka on legaalisen järjestelmän juttuja, eli ei mitään tekemistä LAIN kanssa) - harmi kyllä en muista häne nimeään - ja toisena hyvänä esimerkkinä kanadalainen Robert Menard, jonka lapsen 'järjestelmä' otti huostaan, ja joka rupesi tutkimaan lakikirjaa sen jälkeen.

Hän havaitsi, että moni asia, jota pidämme pakkona, on itseasiassa vapaaehtoista, ja mikä valtava ero 'henkilöllä' ja 'ihmisellä' on, ja niin edelleen. Itseasiassa armeijapakko suomessakin koskee vain 'henkilöitä', ei 'ihmisiä' - joten kenelläkään ei ole täällä armeijapakkoa - jos ei ole antanut suostumustaan (consent) tulla legaalisen järjestelmän hallitsemaksi!

Eli puhut potaskaa, veli hyvä. Kyllä mikä tahansa seksinmyynti onnistuu niin kauan, kuin lakia ei rikota - mutta toki vapauksien ja oikeuksien eteen on oltava valmis tekemään työtä ja käymään pari kertaa putkassa.

- Vortac

Kari Hurtta kirjoitti...

Vortac: Jos ihminen ei ole suorittanut joinderia, tai on vaatinut oikeutensa takaisin (claim your rights - en ole varma, mikä on pätevä suomennos), eikä ole enää legaalisen järjestelmän alaisuudessa, tällöin mikään asetus tai säädös ei koske häntä - vain laki.

Ja Vortac on tätä kokeillut ja todennut että toimii?

Vortac: Tosin 'järjestelmä' kyllä moisessa tapauksessa vuorenvarmasti YRITTÄÄ tehdä asialle jotain, ja saattavatpa järjestelmän hammasrattaat sortua laittomiin keinoihinkin, kuten ryöstöihin yms. (esimeriksi auton haltuunotto on ryöstö, jos sitä ei ole rekisteröity, ja jos sen omistaa 100% itse (allodial title))

Ei tainnut sittenkään toimia.

/ Kari Hurtta