perjantaina, maaliskuuta 29, 2013

Amtifeminism in Spearhead

Antifeminism Might Become Illegal in the Nordic Countries

Headless bill against misogynist not helping feminism

The feminist fascism Surveyors adjusts reality

Donglegate: Why the Tech Community Hates Feminists

109 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Totuus rakkaudesta
7/16. Ihmissuhdetaidot. Voiko kumppania muuttaa? Täydentävätkö vastakohdat toisiaan? Valkoiset valheet ja luottamus. Totuuden rakkaudesta kertovat mm. Roman Schatz, Anna Perho, Janne Kataja ja Katja Ståhl.

Anonyymi kirjoitti...

Mies tuijotti naisen takapuolta väärällä hetkellä – Siperia opetti kerralla

Anonyymi kirjoitti...

Tähän ikään saakka seksiä keskimäärin harrastetaan

cleared kirjoitti...

Laasanen:

"The truth is, personally I am for the MGTOW and for the PUA ideologies and I have no intentions of going back to the old gender roles."

Muttet kuitenkaan kulje omia polkujasi... etkä myöskään pelaile "poly-gameja"...

"Practise what you preach"... Meitsi "saarnaa" selibaatista - aloitin "saarnaamisen" harjoitettuani sitä jo hyvän tovin; viikon päästä tulee kolme kuukautta täyteen. :)

Heikkoina hetkinä voimaa antaa mukavasti se, että olen sitouttanut itseni tähän "blogisaarnoillani". :)

Niin no... eri henkilöitä ovat tietenkin ne, jotka tietävät siitä mitä tekevät ja ne, jotka tietävät siitä mitä muut tekevät. Vähän niin kuin urheilijat ja urheiluselostajat. Ja sitten ovat tietenkin vielä kaikkitietävät penkkiurheilijat, jotka "kyllä itsekin, jos..." :D

Anonyymi kirjoitti...

Feminismi on outo, irrationaalinen kasa uskomuksia, ideologioita ja juutalais-kristillistä patriarkaalista ahdasmielistä seksuaalimoraalia ja rasismia ulkomaisia naisia kohtaan. Biologia ja geenien vaikutus sukupoliseen suuntautumiseen kielletään täysin puhtaasti uskomuspohjalta. Pyrkimys päästä täydelliseen valtaan on kova.

Tämä mielipuolinen irrationaalinen tunnekeitos ihmetyttää minua suuresti. Seuraukset onat mielenkiintoiset.

Feminismi kiihdyttää kapitalismia kilpailuttamalla miehiä entistäkin kovemmin ja samalla yhä suurempi osa miehistä syrjäytyy pudotessaan ulos työelämästä kun yksityinen sektori kärsii kovenevasta kv kilpailusta. Samalla naisten työllisyys julkisella sektorilla paranee, joka taas nostaa julkisen velanoton tarvetta kv markkinoilta ja veronkorotuksia kotimaassa. Se taas vähentää ostovoimaa ja huonontaa taas lisää kotimaista yksityistä sektoria ja miesten työllisyyttä.

Samalla tuodaan ulkomailta halpaa työvoimaa siivoojiksi yms pääkaupunkiseutua paisuttamaan joka taas nostaa asuntojen hintoja korottaa vuokria ja estää kotimaisen työvoiman työllistymisen pääksupunkin seudulla kun kaikki asumisresussit menevät sosiaalitoimistojen kautta ulkomaisille tulijoille.

En oikeastaa odota muuta kuin, että tämä menee kokoajan huonompaan suuntaa ja joku päivä heräämme samaan tilanteeseen kuin mikä kreikassa yms maissa on sillä erotuksella, että suomi on helvetin kylmä maan talvella...

Tämä kehitys alkio jo 60-luvulla kun sdp keksi luoda kaupunkeihin paljon virkoja nsisille, joka sitten pikkuhiljaa tyhjensi maaseuden naisista ja sdp sai paljon äänestäjiä itselleen ja oli pitkään suurin puolue suomessa. Tapa talonpoika päivässä oli sdp eräs iskulause tuona aikana.

Heidän avullaan luotiin koulutusjärjestelmä, jonka takia maa on täynnä ajattelukyvyttömiä ja laskutaidottomia yksilöitä, jotka ovat yhteiskunta käsitykseltään sosialisteja vaikka äänestäisvätkin ei-sosialisteja ja naisiin tämä aivopesu on uponnut erityisen hyvin.

Vielä nykyäänkin peruskolun kirjat kulkevat "suomalais-neuvostoliittolaisen" koulukirjan tarkastuskomitean läpi. Nimi lenee kuitenkin muutettu. Tämä ei ole vitsi. 70 luvulla oli tästä juttuja YLE radiossa ja HS taisi kirjoittaa siitä 80 luvulla.

Anonyymi kirjoitti...

Näin teet täydellisen deitti-ilmoituksen

Anonyymi kirjoitti...

Miehen autovakuutuksen hinta laski tasa-arvon takia, vaikka miehen riskit liikenteessä ovat suuret

Anonyymi kirjoitti...

Nainen ihmetteli vatsakramppeja – syy olikin syntyvä lapsi

Anonyymi kirjoitti...

Narsistin kanssa elänyt Matti: Vaimo hävitti salaa tavaroitani

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaisilla hätkähdyttävä pornomieltymys

Anonyymi kirjoitti...

Yllä aamulehden juttu: "Miehen autovakuutuksen hinta laski tasa-arvon takia, vaikka miehen riskit liikenteessä ovat suuret."
Jutun kirjoiottaja oli nainen, Alma etunimeltään ja Media sukunimeltään.

kaikki esimerkit olivat naisten "kärsimyksiä". Yhtään esimerkkiä ei ollut, missä miesten vakuutusmaksut ovat epäoikeudenmukaisia.
Tässä yksi: Miehiltä peritään suoraan palkasta joka vuosi noin 1,1 miljardia euroa ylimääräistä työeläkemaksua, joka käytetään naisten 1,1 miljardin suuruisen eläkemaksuvajeen täyttämiseen.

Harrastakaa tutkivaa journalismia siellä Aamulehdessä, vai onko toimitus jo naisten hallussa?

Anonyymi kirjoitti...

Tässäkö osaselitys poikien huomattavasti suurempaan syrjäytymiseen koulussa, lyhyempään elinikään ja suurempiin itsemurhalukuihin - femakkoopettajien harrastaman suoran poikien syrjinnän ohella?:

Joka viides lapsi jää yksin

Yläastetta käyvällä Juusolla, 14, oli viimeksi kavereita ensimmäisellä luokalla, seitsemän vuotta sitten.
...
Viidennes suomalaisista lapsista tuntee olonsa yksinäiseksi ja torjutuksi lähes joka päivä. Tutkijat puhuvat sosiaalisesta kivusta.
...
Joskus aikuiset rakentavat huomaamattaan torjunnan muuria lapsen eteen. Niin kävi 8-vuotiaalle Tonylle, joka huomasi toisen luokan syksyllä, että toisilta pojilta saa arvostusta, kun häiritsee oppitunneilla.

"Oli kiva, kun ne nauroivat mulle", Tony sanoo.
...
Lapsella ei välttämättä ole voimia opiskeluun, jos hän tuntee itsensä ulkopuoliseksi ja jännittää, stressaa ja murehtii.

Sosiaalinen kipu on tutkitusti yhtä voimakasta kuin fyysinen kipu. Mutta sen haittavaikutukset voivat olla vakavammat ja pysyvämmät.

Torjuttu asema lapsuudessa voi vaikuttaa tunne-elämän kehitykseen, kognitiivisiin taitoihin ja fyysiseen terveyteen.
...
Pojat kokevat yksinäisyyttä huomattavasti enemmän kuin tytöt.
...

Anonyymi kirjoitti...

”Synnyttävä mies” ei saa avioeroa sukupuolensa takia

Anonyymi kirjoitti...

Ettäs tiedätte...

Burleskinainen huvittuu itsekin tissitupsujen pyörittämisestä

Anonyymi kirjoitti...

Tähän on tultu: Pekonikondomit markkinoille

Anonyymi kirjoitti...

Naiset ovat miehiä parempia johtajia

Anonyymi kirjoitti...

Mikä neuvoksi kun mies lupaa tehdä kaiken aina 'huomenna'?

Anonyymi kirjoitti...

Huh huh, tässäkö maailman mauttomin K18-tatuointi?

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Miten saan seksuaalista läheisyyttä enemmän?

Anonyymi kirjoitti...

Sukupuoltaan korjaava Lauri Punamäki: "Väljemmät sukupuoliroolit säästäisivät ihmishenkiä"

En oikein ymmärrä tätä transsukupuoli yms touhua. Onko tässä kyseessä jonkinlainen sosiaalinen leikki tai muoti, jolla koetetaan ratkaista jotain sosiaalista syrjäytymistä/syrjäyttämistä, jota tapahtuu nykyisenkaltaisissa yhteiskunnissa vääjäämättä aina.

Sitten kuunnellaan yliopistolla muodikasta transhöpinää tehdään korjausleikkaus ja avot... Sitten todetaan, että nyt asiat on vielä hullummin. Se, että nykyään jengi on aivan sekaisin, johtuu yhteiskunnan pirstalisoitumisesta ja aivopesusta, jota tulee nopeutuvaa tahtia hollywoodista ties mihin huuhaa feministisiin mielikuvitustutkimuksiin, joilla ei ole mitään tekemistä biologian tai edes maanvetovoiman kanssa.

Sitten lähdetään johonkin hommaan mukaan samalla meinigillä kuin uskonnollisiin herätyslahkoihin ja ollan saatu hetkeksi "pelastus", mutta uusi villitys on jo ovella tulossa omine totuuksineen.

Meneehän siinä vähemmästäkin karvattoman apina pää sekaisin....

Anonyymi kirjoitti...

Edellisen Hs sukupoilirooli jutun kommenteista löytyi varsin hyvä:


A Salminen

28.3. 19:16

"Myöhemmin samana keväänä psykiatri kertoi, että Lauri oli vihdoin, yli puolen vuoden tutkimusjakson jälkeen, diagnosoitu transsukupuoliseksi.
Testosteronin piikittäminen aloitettiin. Hormonit muokkasivat Laurin kehoa miehisemmäksi. Lihakset alkoivat kasvaa, rasva ei enää kerääntynyt takapuoleen."

Juttu on täysin absurdi. En tarkoita kirjoitusta tai siinä esiintyvää henkilöä, vaan koko tllannetta yhteiskunnasa: transsukupuolisuutta, sukupuolineutraalisuutta ja feminismiä.

Ensinnäkin, kukaan ei ole pakottamassa ketään mihinkään sukupuolirooliin, kuten sukupuolineutraalisuuden ajajat haluvat väittää. Kyse on enintään sukupuolen tukemisesta.

Tässä tullaankin toiseen absurdiin asiaan. Emme transsukupuolisten kohdalla tiedä, onko heidän transsukupuolisuutensa sen tulosta, että heidän sukupuolen kehitystään ei ole tuettu riittävästi tms. Jos näin on edes osittain, emme silloin tarvitse löyhempiä sukupuolirooleja vaan päiinvastoin, enemmän sukupuolen huomioimista kasvatuksessa.

Toiseksi, artikkelissa valitetaan sitä, että sukupuoliroolit ovat liian tiukat. Jos näin on, miksi transsukupuoliset alkavat muuttaa sukupuoltaan kirurgisesti eli keinotekoisesti, sen sijaan että he olisivat sellaisia, kuin ovat, eli miehet naismaisia miehiä ja naiset miesmäisiä naisia? Tämähän olisi sitä löyhempää sukupuoliroolitusta eikä sukupuolen "korjaaminen".

Sukupuolineutraalisuuden ajajat ja feministit ovat hyvin pitäkälle samaa porukkaa. Heidän agendansa ovat täysin ristiriitaisia. Vaaditaan sukupuolineutraalisuutta, mutta samaan aikaan vaaditaan oikeutta vaihtaa sukupuolta, eli olla jokin sukupuoli. Vaaditaan sukupuolineutraalisuutta, mutta samaan aikaan vaaditaan erillisiä naisten oikeuksia. Puhutaan sukupuolineutraalisuudesta, mutta samaan aikaan puhutaan koko ajan naisista ja miehistä, eli miten naiset pitää erikseen ottaa huomioon työelmässä ja samaan aikaan, ettei mitään eroja naisten ja miesten välille saa tehdä.

Että sellaista neutraalisuutta.

Anonyymi kirjoitti...

Pääkirjoitus
Arabikansannousut häpäisevät perintöään naisten kohtelulla

Anonyymi kirjoitti...

Pompotatko puolisoasi? Tämä vaimo saa maistaa omaa lääkettään

Anonyymi kirjoitti...

Kirjailija Katja Kettu: Rakkautta ei voi vaatia

Anonyymi kirjoitti...

Onko miehesi aviomiesmateriaalia?

Anonyymi kirjoitti...

Jos Panu-tyttö -mainos oli liikaa, niin mites nämä mainokset, joissa paikoin suoraa toimintaa?

Anonyymi kirjoitti...

Kuolleeksi luultu prostituoitu heräsi henkiin arkussa – silminnäkijät pakenivat

Anonyymi kirjoitti...

Miesten seksuaalinen valta

Ile kirjoitti...

Henry: Feministinen teoria vs vaihtoteoria

Anonyymi kirjoitti...

Kuka näitä keksii? 'Likainen lutka' ja muut järkyttävimmät kynsilakkasävyjen nimet

Anonyymi kirjoitti...

Tällaista on 2000-luvun aikuisviihde – lue feministin surkuhupaisa versio

Anonyymi kirjoitti...

Mitä oli muka nainen tehnyt ansaitakseen tämän?:

Öljymoguli pulitti maailman kalleimman avioeron

...
Continental Resources -öljy-yhtiöllä miljardeja tienannut Harald Hamm nousi hiljattain ykköseksi listalla, jolla hän tuskin haluaa komeilla. Hammin avioero toisesta vaimosta, Sue Ann Hammista, maksoi eniten maailmassa, jopa yli viisi miljardia dollaria.
...

Anonyymi kirjoitti...

Seksin ostajien ohjaaminen terapiaan ei saa kannatusta Suomessa

Anonyymi kirjoitti...

Aprillipäivän vitsi, mikä on pian totta:

Parisuhdelaki avaa tien moniavioisuuteen

Anonyymi kirjoitti...

Aprillia ranskalaisittain: Feministit vaativat Eiffel-tornin kaatamista ”Metallinen penis”

Anonyymi kirjoitti...

Nainen maksoi autokauppiaalle luonnossa – lyhennykset suuseksinä

Anonyymi kirjoitti...

Elämää järjestetyssä avioliitossa: "Häissäni olin innoissani, mutta myös peloissani"

Anonyymi kirjoitti...

Luovutti spermaa veljensä kiveksellä – Oikeus: Klinikka teki virheen

Ile kirjoitti...

Valheista ensimmäinen - feministinen valhe

Anonyymi kirjoitti...


Caitlin Moran parodioi:
"Tyttö nuolee välinpitämättömänä huuliaan, ja mies kumartuu hänen ylleen ja jostain käsittämättömästä syystä punnitsee kädellään hänen vasenta rintaansa. "

Nettiporno on usein tuollaista. Voisikohan syy kuitenkin olla siinä, ettei meitä vaan ole kasvatettu nautiskelemaan seksistä sen kummemmin?

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Seksin ostajien ohjaaminen terapiaan ei saa kannatusta Suomessa

hs.fi: HS kirjoitti lauantaina, että Ruotsissa – missä seksin ostaminen on kriminalisoitu – seksinostajia ohjataan useissa kaupungeissa terapeuttien puheille käsittelemään käyttäytymistään.

hs.fi: Seksuaalista hyvinvointia Suomessa edistävän Sexpo-säätiön toiminnanjohtaja Jussi Nissinen ei näe tilannetta yhtä mustavalkoisena.

"Meillä lainsäädäntö on erilainen kuin Ruotsissa, eikä minusta seksin ostamista pitäisikään kriminalisoida. En liioin ajattele, että seksin ostaja olisi aina terapian tarpeessa."

Samaa mieltä on prostituoitujen hyvinvointia ajavan Pro-tukipisteen toiminnanjohtaja Jaana Kauppinen.

"En ymmärrä seksin ostamisen patologisointia tai ostajien demonisointia. Toki heissä on niitäkin, joilla on ongelmia väkivaltaisuuden tai riippuvuuden suhteen. Mutta eivät he minusta erityisiä palveluita tarvitse. Seksuaaliterapiaa pitäisi olla laajasti tarjolla kaikille."

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Luovutti spermaa veljensä kiveksellä – Oikeus: Klinikka teki virheen

Uusi Suomi: Tapauksen poikkeuksellisesta luonteesta johtuen Korkein oikeus antoi kieltävästä valituspäätöksestään julkisen selosteen.

Viittaa:
Teemu Kammonen: Aprillia!
Onneksi olkoon. Kuulut niihin harvoihin uutisenlukijoihin, jotka tarkistavat uutisten lähteet. Siksipä en kiusaa sinua tylsillä loruilla, joissa kehotetaan juomaan kuravettä – olisihan se itse asiassa näin kylmällä säällä aika hankalaa, kun lätäköt ovat jäässä ja kaikkea.

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Kuka näitä keksii? 'Likainen lutka' ja muut järkyttävimmät kynsilakkasävyjen nimet

MailOnline: Are nail polish names anti-feminist? Manufacturers accused of disempowering women with colors like 'Dirty Slut'

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Nainen maksoi autokauppiaalle luonnossa – lyhennykset suuseksinä

Vaikka tuo onkin 1.4.2013 niin ilmeisesti alkuperäinen juttu ei ole.

Times News: Negotiations for used car prompt prostitution charges in Blountville

A stop was conducted with the occupants identified as Gary Lynn Tipton, 58, of 2300 Portland Ave., Kingsport, and Crystal Frantzen, 28, of 938 Big Hollow Road, Blountville. The report says Frantzen admitted to being at the gas station inside the vehicle with Tipton, who was selling the car, and performing oral sex to get a better price. She was arrested and charged with prostitution.

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Miesten seksuaalinen valta

mgtowfi: … Mistä tahansa seksuaalisuuden teoriasta puhuessa on melko selvää, että mies häviää aina. Ainoa tapa voittaa on olla pelaamatta. Ennen tämä ei olisi ollut yhtä helppoa. Feminismin ansiosta kukaan ei tosissaan kysy minultakaan, miksi en ole jo naimisissa. Feminismi on tehnyt selväksi miehille, että meidän ei tarvitse enää elättää naista ja perhettä. Voimme sen sijaan elää omaa elämäämme, ja kukaan ei tule pitämään meitä kovin outoina sen takia. …

mgtowfi: … Tai ehkä päinvastoin: miehet hankkiutuvat parisuhteeseen ja perustavat perheitä itseään ajattelematta, koska vietti pariutua on niin vahva. Joka tapauksessa tällaisesta taakasta kieltäytyminen on myös vallankäyttöä ja valtaa, joka voi auttaa miehiä elämään parempaa elämää. …

Anonyymi kirjoitti...

Lapsiperheissä ei muka ole seksiä?

Anonyymi kirjoitti...

Päivän peli Pissed opastaa tytötkin pissaamaan miestenvessassa

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Jos Panu-tyttö -mainos oli liikaa, niin mites nämä mainokset, joissa paikoin suoraa toimintaa?

viikonloppu.com: Seksikäs työvaatemainos täynnä toimintaa
myös youtube.com: Hard scenes on construction site (mutta vaatinee kirjautumisen)

viikonloppu.com: Saksalaisnainen asentamassa parkettia pullein purjein
myos youtube.com: Sexy huge bouncing cleavage (mutta vaatinee kirjautumisen)

viikonloppu.com: Seksiä tihkuva työkalumainos
myös youtube.com: Construction equipment commercial

viikonloppu.com: Hei me rakennetaan!
myös youtube.com: power tools commercial (mutta vaatinee kirjautumisen)

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Lapsiperheissä ei muka ole seksiä?

Taitaa viitata
MailOnline: I have three children - and still have sex four times a week. Want to know my secret?
• Claire Smith, 43, rediscovered joy of sex after ten years of non-existent libido
• Racy lingerie and Brazilian wax helped her feel sexy again
• 'It's like going to the gym, once you make the effort, you get addicted'

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Pompotatko puolisoasi? Tämä vaimo saa maistaa omaa lääkettään

Ilta-Sanomat: Parempaa avioseksiä, kiitos! -ohjelmassa …
Ohjelman mukaan monilla naisilla on töissä niin vahva rooli, että se heijastuu myös kotiin.

Anonyymi kirjoitti...

Isoja eroja miesten ja naisten eläkkeissä - Kauniaisissa miehillä tuplaeläke

Anonyymi kirjoitti...

Miehet, peskää hampaanne!

Anonyymi kirjoitti...

Vastustan seksin ostamisen täyskieltoa

Anonyymi kirjoitti...

Ajokammo vaivaa naisia

Anonyymi kirjoitti...

Nyt se on virallista! Miehet ovat parempia kuskeja kuin naiset

Anonyymi kirjoitti...

Mies, syyllistytkö tähän iskumokaan baarissa? Näin nostat panoksesi kohdalleen

Anonyymi kirjoitti...

Naiset mukaan asepalveluun Virossa

Anonyymi kirjoitti...

Väite: Brittien 40 vuotta ja neitsyt -tähti ei olekaan neitsyt - eikä 40-vuotias

Anonyymi kirjoitti...

Jos miehet voisivat synnyttää, ei tätäkään ongelmaa olisi

Anonyymi kirjoitti...

Naiset kertovat: Taannun kakaraksi lapsuudenkodissani

Ile kirjoitti...

YLEllä kysellään ja keskustellaan "Nainen, miksi et aja" -teemasta.

http://yle.fi/uutiset/nainen_miksi_et_aja/6560916

Oma kommenttini on joutunut näköjään sensorin hampaisiin:

"On paljon asioita, joissa naisilla voidaan nähdä esiintyvän ns. "uskalluksen puutetta" (verrattuna miehiin). Tavallinen vastalääke tähän on se, että kehotetaan kannustamaan ja tukemaan naisia. Tässä kohtaa voisi pysähtyä kysymään "miksi?".

Miten valikoituvat ne asiat kaikkien maailman asioiden joukosta, joita kohti ihmisiä pitäisi tukea ja kannustaa?

Eikö erilaisuuden hyväksyminen ole myös sitä, että hyväksytään joidenkin ihmisten uskaltamattomuus joihinkin asioihin liittyen?
"

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Naiset mukaan asepalveluun Virossa

TS.fi: Virossa tuli huhtikuun alussa voimaan uusi asevoimien palvelussääntö, joka sallii myös naisten ilmoittautua vapaaehtoiseen asepalveluun.

Anonyymi kirjoitti...

Nainen, älä sano näitä asioita sängyssä

Anonyymi kirjoitti...

"Häirikköpojat" yllättivät suomalaistutkijat – ”Pärjäsivät tosi hyvin”

Anonyymi kirjoitti...

Naiset näyttäkää, ettei naiskiintiöitä tarvita

cleared kirjoitti...

"Naiset kertovat: Taannun kakaraksi lapsuudenkodissani"

Todella mielenkiintoinen ilmiö/artikkeli!!!

"...neuvoo ottamaan rauhallisen, uteliaan ja tarkkailevan asenteen ... omaa ... käyttäytymistä kohtaan."

Missä liikunkin, pyrin juurikin tarkkailemaan tämän roolihahmoni reagointia ja muita edesottamuksia. Eihän tämä, jota olen luullut "minäkseni", ole mitään muuta kuin kokoelma biologisia ja opittuja ehdollistumia.

Mikä on ydinolemukseni... Tämä "purkuprosessi" on JÄNSKÄÄÄ! Mikä on 'minä', jos en identifioidu enää mihinkään?? :D Kuka on se, joka toteaa kaiken falskiksi...

VALHETTA, KAIKKI VALHETTA! FIKTIOTA KOKO MAAILMA!

TÄMÄ ON TOTAALINEN ITSETUHOPROJEKTI! KUOLE MINÄ, KUOLE!!!

:D :D :D

(Miksi kokea tätä 'minun elämäkseni', jos mikään ei ole absoluuttista minuutta???)m

Kari Hurtta kirjoitti...

Satunnaisia linkkejä

Iltalehti: Jättitutkimus aviopareista — Nämä seikat ennustavat avioeron
Tyytymätön vaimo ja työtön mies ennustavat särkyvää avioliittoa, kertoo norjalaistutkimus.

Kari Hurtta kirjoitti...

Lisää satunnaisia linkkejä (ei ehkä ihan aiheesta)

Iltalehti: Poliitikko haastaa lain - ilmoitti tehneensä lapsipornorikoksen
Ruotsalainen kansanedustaja Maria Abrahamsson haluaa keskustelua lapsipornoa koskevasta lainsäädännöstä tekemällä itsestään rikosilmoituksen.

Anonyymi kirjoitti...

Supersankareille sapiskaa: Batman nuorenee väkivallan avulla

Anonyymi kirjoitti...

22-vuotiaan naisen tempaus ihmetyttää

Anonyymi kirjoitti...

Vainoaminen tuomittava

Anonyymi kirjoitti...

Syyttäjä: 27-vuotias nainen surmasi kaksosvauvat julmasti, paketoi ja piilotti

Anonyymi kirjoitti...

Jos miehillä olisi naisten hiukset, näyttäisivät sampoomainokset tältä

Anonyymi kirjoitti...

Ympärileikkausvalistusta jaetaan nyt päiväkodeissa

Anonyymi kirjoitti...

ELC: Miksi eri-ikäisille pariskunnille pottuillaan?

Anonyymi kirjoitti...

Ulkomaalaiset puolisot löytyvät Thaimaasta ja Turkista

Anonyymi kirjoitti...

Huolestuttava tutkimustulos: ”Miehet ovat kuolemassa sukupuuttoon”

Anonyymi kirjoitti...

Surmattujen vauvojen isä: "En ymmärrä, miksi tämä ihminen on tehnyt minulle näin"

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Huolestuttava tutkimustulos: ”Miehet ovat kuolemassa sukupuuttoon”

Stara: Professori Jenny Graves kertoo huonoja uutisia ihmiskunnalle: Miehet ovat kuolemassa sukupuuttoon ja prosessi on jo alkanut. Naiset joutuvat tulevaisuudessa taistelemaan kaikin keinoin kaksilahkeisista, jotka käyvät vähiin planeetallamme.

Perspektiivivirhe?

Stara: Lontoolainen kromosomiekspertti Robin Lovell-Badge myös muistuttaa, että Y-kromosomi on pysynyt yhtä vahvana viimeisen 25 miljoonan vuoden ajan, eikä se ole tässä ajassa menettänyt yhtäkään geeniä.

Viitannee:
MailOnline: The end of men? Expert predicts males will be extinct in five million years... and the process has already started!
• Leading Australian expert says 'inherent fragility' of the male sex chromosome will lead to male demise
• Says the research is 'very bad news' for all men


/ Kari Hurtta

Anonyymi kirjoitti...

Vauvojen murhista syytetty äiti puolustautuu: En tappanut lapsiani

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Miksi alapääni löystyi yllättäen?

Anonyymi kirjoitti...

Poliisi vei miehen, kun nainen valehteli puukotusuhasta

Anonyymi kirjoitti...

Laasasen teorioille ilmestyi haastee – globaali hypergamia

Anonyymi kirjoitti...

Pariskunta harrasti seksiä McDonald’sin vessassa – rysän päältä kiinni

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Laasasen teorioille ilmestyi haastee – globaali hypergamia

Minä en tainnut tajuta mikä on tuossa blogimerkinnässä oleva Laasasen teorioille ilmestynyt haaste kuten otsikko väittää.

Mikko Ahola: Jo liki 7 % suomalaisten miesten avioliitoista solmitaan thaimaalaisen, venäläisen tai aasialaisen naisen kanssa. Tämä pariutumisen globalisoituminen asettaa haasteita Laasasen teorialle, joka lähtee paljolti olettamuksesta, että naiset avioituvat ylöspäin, eli pyrkivät avioitumaan itseään varakkaamman miehen kanssa.


Mikko Ahola: … Kun aiemmin suomalainen mies avioitui itseään pienituloisemman suomalaisen naisen kanssa, niin nyt suomalainen mies avioituu rajoituksetta myös köyhempien maiden naisten kanssa. Tämä avaa aivan uudet mahdollisuudet hypergamialle. Valtion sisäinen hypergamia korvautuu globaalilla hypergamialla ja avioitumisen yleiseksi tyypiksi tulee se, että rikkaiden maiden miehet avioituvat köyhempien maiden naisten kanssa.

Missä kohtaan tuo siis esittää haasteen?

Ilmeisesti olen vaan hidas.

/ Kari Hurtta

Anonyymi kirjoitti...

Tästä syystä nalkutetaan – naiset paljastavat!

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Poliisi vei miehen, kun nainen valehteli puukotusuhasta

ess.fi: Päijät-Hämeen käräjäoikeus tuomitsi noin 40-vuotiaan lahtelaisnaisen väärästä ilmiannosta 60 päiväsakkoon. Maksettavaa tuli 360 euroa.

Anonyymi kirjoitti...

4 yleisintä syytä avioeroon

Anonyymi kirjoitti...

Isä ja äiti ajautuivat sanaharkkaan vauvamurhien istunnon päätteeksi

Anonyymi kirjoitti...

Nainen, mies, mitä väliä?

Anonyymi kirjoitti...

Vakavasti sairaiden tyttöjen väkivalta on rajumpaa kuin poikien

Anonyymi kirjoitti...

Pahoin pelkään, ettei oikeus tässäkään tapauksessa toteudu, kun syytettynä on nainen ja äitikin vielä:

...
Tilanne laukesi, kun mies marssi salista ulos. Häntä ei syytetä mistään, vaan on kuolleiden vauvojen isänä asianomistaja.
...
Syyttäjän mukaan nainen tappoi vastasyntyneet lapset hakkaamalla heidän päänsä todennäköisesti lattiaan. Sen jälkeen hän kääri ruumiit muoviin, teippiin ja pakkasi kassiin.
...
Miehen oma asianajaja kysyi salissa miltä miehestä tuntui ja miten tieto siitä, että kyse oli omista lapsista vaikutti. Mies murtui kyyneliin ja hetken päästä pyysi taukoa.

Anonyymi kirjoitti...

Onkohan nainen selitellyt väitetyllä ulkopuolisen tekijän lisäksi asiaa mahdollisesti tällä klassisella naisten vapaudut vankilalla kortilla - eli valittamalla uupumusta?

...
Virolaisnainen kiisti salissa topakasti tappaneensa lapsia ja vieritti syytä miehen tuon aikaisen vihamiehen kontolle.
...
Syyttäjä Veli-Matti Koponen ei usko naisen kertomukseen ulkopuolisesta tekijästä. Yksi keskeisimmistä teknisistä todisteista on toisen vauvan paketin teipistä löytynyt naisen sormenjälki.
...

Anonyymi kirjoitti...

Vauvojen murhista syytetty äiti puolustautuu: En tappanut lapsiani

...
Syyttäjän mukaan nainen murhasi lapset, mutta nainen kiistää tämän. Naisen mukaan lapset syntyivät kuolleena, eikä hän ole siten voinut tappaa heitä. Syyttäjän mukaan molemmat vauvat ovat syntyneet elävinä.

Syyttäjän mukaan synnytykset ja vauvojen tappamiset ovat todennäköisimmin tapahtuneet asunnon kylpyhuoneessa. Pian synnytyksen jälkeen nainen oli syyttäjän mukaan murhannut vastasyntyneen tytön ja pojan hyvin väkivaltaisesti. Syyttäjän mukaan äiti tappoi vauvat pudottamalle ne lattialle tai hakkaamalla vauvoja lattiaa vasten.

Syyttäjän näkemyksen mukaan nainen oli yksin asunnossa Nurmijärven Klaukkalassa, kun teko tapahtui. Nainen ei tähän yhdy. Nainen kertoo kuulleensa ennen synnytystä pakettiauton ajaneen pihaan. Nainen kertoi avanneensa oven ja siellä oli mies, jota hän pelkäsi.
...

Murhasta syytetyn virolaisäidin puolustus: Synnytyksessä meni taju

Naisella ei ollut mitään velvollisuutta kertoa kenellekään raskaudestaan. Se ei osoita suunnitelmallisuutta. Naisen tarkoitus oli muuttaa takaisin Viroon. Lasten hoitoon liittyvät tarvikkeet oli tarkoitus hankkia sieltä edullisemmin. Sen takia mitään lastenhoitotavaroita ei ollut hankittu, varatuomari Juha Hellman puolusteli oikeudessa.
...
Syyttäjä oli kuitenkin sitä mieltä, että naisen synnytys on käynnistynyt hänen itsensä käynnistämänä taikka muusta syystä. Syyttäjän mukaan virolaisäiti otti muun muassa selvää omatoimisesta synnyttämisestä tietokoneella.
...

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/uutiset/rikos.shtml/2013/04/1731147/syyttaja-minkalainen-aiti-voi-syyllistya-tallaiseen-tekoon
Syyttäjä: Minkälainen äiti voi syyllistyä tällaiseen tekoon?

Syyttäjä: Virolaisäiti suunnitteli lapsensa murhia pitkään

Anonyymi kirjoitti...

Syyttäjä: Minkälainen äiti voi syyllistyä tällaiseen tekoon?

Syyttäjä: Virolaisäiti suunnitteli lapsensa murhia pitkään

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Vainoaminen tuomittava

Kommenteista

Juhani Kahelin: Eduskunnan lähetekeskustelun kenties huomionarvoisimmat puheenvuorot käyttivät mielestäni (ainakin ensi kuulemalta, ilman tarkempaa lukemista) Jukka Kärnä ja Juho Eerola. "On surullista että tällainen laki joudutaan säätämään" jotenkin näin sanoi Jukka Kärnä. …

Itse asiassa Juho Eerola toikin esiin näkökohtia siitä miksi joku niinsanotusti "vainoaa". Hänellä voi ikävä omia lapsiaan, hän voi olla äärettömän yksinäinen, hänelle ei vastata, ei reagoida hänen ehdotuksiinsa. Hän on epätoivoinen, voimaton, hän kuolee suruun. Kokoomuksen Tolvanen kommentoi että tuo ei ole oikeudetonta vainoamista eli ei ole rikos. Mutta tosielämässä tuo raja on höpö höpö, olkoon millainen esitutkinta tahansa.

Anonyymi kirjoitti...

Mies potkaisi naisaktivistia

Anonyymi kirjoitti...

"Venäjältä Suomeen voisi tuoda perhekeskeisyyden ja naisten kohtelun"

Anonyymi kirjoitti...

Tyttö haisee uskomattoman pahalta - koulu iskee takaisin

Anonyymi kirjoitti...

Naiset maksavat armeijan säästötoimet

Anonyymi kirjoitti...

A-studio Seksinostolle täyskielto? Ajassa noin 47 min.

Anonyymi kirjoitti...

Oletko sinkku? Ethän lankea näihin lauseisiin!

Anonyymi kirjoitti...

Miksi nainen avautuu tuttaviensa asioista? Naiset kertovat

Anonyymi kirjoitti...

Lisää naisia pörssiyhtiöiden hallituksiin

MGTOWfi kirjoitti...

Eläkeikä pitäisi Suomessakin sitoa odotettuun elinikään, sanoo Harri Sailas

Kari Hurtta kirjoitti...

MGTOWfi: Eläkeikä pitäisi Suomessakin sitoa odotettuun elinikään, sanoo Harri Sailas

Aamulehti: Eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen toimitusjohtajan Harri Sailaksen mukaan eläkeiän muuttuminen ihmisten elinajanodotteen mukaan olisi kannattava toimenpide Ruotsin tapaan myös Suomessa. Eläkeikä ei olisi lukkoon lyöty ikä, vaan työvuosien määrä kasvaisi keskimääräisen elinajan noustessa.

Anonyymi kirjoitti...

Wow, fantastic blog format! How lengthy have you been running a blog for?
you made running a blog look easy. The whole glance of your website is wonderful, let alone the content material!


Visit my website ... when is the best time to buy a used car ::
::

Anonyymi kirjoitti...

Nice аnsωеr back in retuгn of thіs difficultу ωith gеnuine argumentѕ аnd tellіng all rеgarding that.


Αlѕo vіѕit my ωebpage - buy scrap cars for cash