lauantaina, elokuuta 24, 2013

Asevelvollisuudesta

Mies, joka tutkii miehiä

”Ketään ei saa tapattaa sukupuolensa perusteella” – Asevelvollisuudesta luopumisesta aloite

What Do Women Want?

My Picture Was Stolen And Turned Into A Fat-Shaming Anti-Feminist Meme On Facebook

Ruotsalaisten taliban-feministien hutilaukaus

'Bongo bongo land' UKIP politician now says companies should be allowed to sack women who get pregnant

165 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mies sisusti omin päin, tuloksena perhekriisi - katso, mikä sai vaimon kyyneliin!

...
Se on Chrisin huone. Se käy selväksi heti ovella. Tämä menee aina näin, vaimo toteaa surullisena.

Anonyymi kirjoitti...

Hieman edistyksellisempi nainen:

"Meillä on aina ollut miehellä ihan oma hänen mieleisensä huone jossa minulla ei ole mitään. Muu huusholli on minun makuuni. Asunnon ostossakin tämä otettiin huomioon, että siellä on joko autotalli tai iso huone miehelle.
Kyllä jokaisella pitää olla se ihan omakin tilansa. Naimisissa ollaan oltu 36 vuotta."

Ja kommentti siihen:

"Se on hienoa, että sallit miehellesi edes autotallin tai yhden huoneen kunhan sitten pitää turpansa kiinni eikä puutu asioihin.
Menetkö jopa niin pitkälle, että katsot joskus sellaisen elokuvan jonka miehesi haluaa nähdä tai kuuntelet autossa sellaista kanavaa tai musiikkia jota miehesi haluaisi kuunella... vai hoitaako mies nämäkin asiat siellä omassa nurkassaan?"

Anonyymi kirjoitti...

Kaikenlaisia ihmeitä sitä tapahtuukin:

Radio Suomi lähetti lauantain vastaisena yönä viiden tunnin Katri Helena -lähetyksen. Kansakunnan ikoni avasi ensimmäistä kertaa muistikirjansa, johon hän uskoo saavansa viestejä kuolleilta läheisiltään.

...
Alitajuisesti toivoin olisiko mahdollista, että Juhakin voisi tulla sanomaan minulle jotain, koska Timo oli tullut niin kauan jo. En uskaltanut vaatia tai sanoa, että tule. Siellä tiedetään, jos se on tarpeellista. Yhtäkkiä kun tunsin tarvetta kirjoittaa, viestejä tuli useampia, mutta yhdessä sisältö oli keskeisin.

”15. toukokuuta 2009

Minä olen sinun lähelläsi äiti. Olen henki ja elän. Olen sinun lähelläsi eri ulottuvuudessa. Olen sinun vierelläsi ja annan voimaa, jota siellä sanotaan rakkaudeksi. Se on suuri energia, joka ylläpitää kaikkea.”
...

Anonyymi kirjoitti...

Nimimerkki eukko tarjoaa kommenteissa kuitenkin eriävän mielipiteen:

Todella surullista, että ihmiset joutuvat tällaiseen harhauskoon, joka on täysin raamatunvastaista. Raamattu kieltää ottamasta yhteyttä vainajahenkiin, koska silloin demoni ottaa tämän kuolleen hahmon ja tuo omia viestejään. Se valehtelee, että kaikilla on taivaassa hyvä olla. On kuitenkin taivas ja kadotus ja taivaaseen on vain yksi tie. Jeesus sanoo: minä olen tie ja totuus, kukaan ei tule Isän luo muuten kuin minun kauttani.

Enkelioppi on samanlaista harhaa. Siinäkin demonit tekeytyvät valkeuden enkeleiksi ja ihmiset uskovat. Enkelit ovat palvelukseen luotuja henkiä niitä varten, jotka saavat autuuden periä. Niitä ei rukoilla, vaan Jeesusta tai Jumalaa. Jumala lähettää enkelinsä auttamaan. Enkeliopin harjoittajat ohittavat Jumalan ja rukoilevat enkeleitä, eli todellisuudessa ovat tekemisissä demonimaailman kanssa. Surullista.

Anonyymi kirjoitti...

Eräässä kommentissa muistutetaan:

Lukekaa Rajalan kirja, niin huomaatte Katrihelenan 'henkisuuden'.

Anonyymi kirjoitti...

Olen aina tykannyt Katri Helenasta han on edustanut 'Suomi tytto kuvaa' monet vuodet.- Mutta kuultuani etta 'leikitelee' kuoleitten henkien kanssa saa viesteja 'toiselta puolelta' romahti minun Katri kuva kokonaan.
Raamattu sanoo:" Alkaa kaantyko vainaja-ja tietajahenkien puoleen; ALKAA ETSIKO HEITA, ettette tulisi saastutetuksi. Mina olen Herra, teidan Jumala. 3 Mooseksen kirja 19:31
Voi Katri parka ja hanen kuultelijansa kun vaa tietasitte milla leikittelette. - Lohtua tuskaanne saatte Jumalan sanasta ei kuoleitten henkien kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Kuuntelin yö-radion ja jutut oli kuin suoraan keski-ajalta.Sitä kun tunteissaan pyörii ja ratkoo sitä tietä ongelmiaan ilman järjen käyttöä,tulos on tuollainen johon jää lillumaan.Olisikohan viisaampaa käsitellä tunteet myös järjellisellä tasolla.Jos perustiedot (Viisaus ja tieto) puuttuu,sitä jää höperöimään keski-aikaan.

Anonyymi kirjoitti...

yllätys yllätys, joukossa ei yhtään narttuammattia:

Amerikan kymmenen tappavinta työtä - katso lista

Anonyymi kirjoitti...

TS: Päihderiippuvaiset päätyvät hoitoalalle - etenkin lähihoitajiksi

Anonyymi kirjoitti...

Yle-veron pääarkkitehti Kiuru vieritti syyn kollegansa harteille

...
Erittäin vaivaantuneen oloinen Kiuru korosti, että Yle kuuluu vastuualueena nykyiselle viestintäministeri Pia Viitaselle (sd).
...

Anonyymi kirjoitti...

Taikamake, joka ei jätä tyttäriään pulaan !!!1

Anonyymi kirjoitti...

AL: Mies pyrki teatteriin nyrkkirauta ja veitset mukanaan - Kotimaan uutiset - Ilta-Sanomat

...
Kyseessä oli Tampereen teatterikesään kuulunut näytelmä SCUM-manifestet. Ruotsalaisen teatteriryhmän esitys sisältää kärkeviä feministisiä kannanottoja.

Rikoskomisario Joni Länsipuro kertoi Aamulehdelle, että mies kertoi pelkäävänsä turvallisuutensa puolesta.
...

Ja palkinnoksi miehelle suusyöpä tietenkin:

Tämä syy saa miehet antamaan naiselle enemmän suuseksiä - Seksi ja parisuhde - Ilta-Sanomat

...
Tutkimuksen mukaan ne miehet, jotka uskovat olevansa kilpailutilanteessa naisesta, antavat naiselle suuseksiä kaikista todennäköisimmin.
...

Moskovan MM-kisat: Elämänkumppani Brianne Theisen oli lähellä tappaa ME-mies Ashton Eatonin - Yleisurheilu - Ilta-Sanomat

Plastiikkakirurgi: Tässä iässä naisten ulkonäkö romahtaa nopeimmin - Muoti ja kauneus - Ilta-Sanomat

Ei ole pelkkä myytti, että naiset vanhentuvat miehiä nopeammin.
Helsingin Sairaala Siluetin plastiikkakirurgi Timo Pakkasen mukaan ikä näkyy naisten kasvoilla eniten 40-50 ikävuoden välissä.
...
Pitää olla realistinen sen suhteen, mikä on lähtökohta ja mitä on saavutettavissa.

- Joku on sanonut, ettei valaasta saa joutsenta ja se pitää kyllä paikkansa, Pakkanen toteaa.

Johnny Deppin suhde kriisissä – nuori tyttöystävä kyllästyi kotona kykkimiseen - Viihde - Viihdeuutiset - Ilta-Sanomat

...
Amber pysyy Johnnyn rinnalla vain koska hän elättelee vieläkin toiveita siitä, että Johnny esittelee hänet tärkeille elokuva-alan ihmisille.

Henki vaarassa – vaimo oli keihästää kymmenottelun olympiavoittajan - Yleisurheilun MM-kisat - Urheilu - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Parrakas mies tuli takaisin - Naisen kylkiluu - Sunnuntai - Helsingin Sanomat

Kommenteista:

Mitäköhän tapahtuisi jos mies kirjoittaisi samaan sävyyn naisten karvoituksesta?

"Vapaana rönsyävät säärikarvat voivat olla ruokottomat kotioloissa. Voguen kanteen ikuistettuna siitä tulee muoti-ilmiö. Naiset, harkitkaa vakavasti, ennen kuin liitytte säärikarvajengiin. Kysykää itseltänne, haluatteko oikeasti näyttää bulgarialaielta kuulantyöntäjältä. Ennen kaikkea kysykää mieheltänne, mitä mieltä hän on. Jos vastaus on kyllä, antaa kasvaa."

Peru cocaine arrests: Moment British girls Michaella Mccollum Connolly and Melissa Reid were caught | Mail Online

Nainen iski veitsellä ylävartaloon - poliisi epäilee tapon yrityksestä | Kotimaan uutiset | Iltalehti.fi

Cowell anteliaana: Lahjoitti rakastajattarelle miljoonakartanon | Viihde | Iltalehti.fi

Jo tyttöiässä nartut ovat henkisen väkivallan asiantuntijoita:

Tutkija: Tämän takia kiusaaminen saattaa näyttää mitättömältä | Perhe | Iltalehti.fi

Rattijuopotar surmasi tytön, oikeus lievensi tuomiota – koska ajomatka oli lyhyt - Kotimaan uutiset - Ilta-Sanomat

Feminists versus transsexuals: Julie Burchill, Suzanne Moore and The Observer spark civil war on the Left – Telegraph Blogs

For better for worse: will divorce stop being the norm? - Telegraph

...
There is powerful evidence that, for women, separation often actually results in increased distress compared with staying together.
...
The startlingly bad news was that more than half (56.1 per cent) of mothers who had broken up with their partners were liable to be more depressed afterwards than when first interviewed.
...

Naisten kävelyssä draamaa ja farssia – voittaja oli lopettaa kisan ennen maalia - Yleisurheilun MM-kisat - Urheilu - Helsingin Sanomat

...
Lašmanova, 21, ei selvästi ollut tietoinen, kuinka paljon kilpailijoiden piti kävellä stadionilla. Niinpä hän käytännössä lopetti kävelemisen kahdesti luultuaan tulleensa maaliin.
...
Suomen Anne Halkivaha käveli ajan 1.36,17 ollen kisassa 47:s. Halkivaha jäi ennätyksestään noin minuutin, mutta oli erittäin tyytyväinen suoritukseensa helteisissä olosuhteissa.
...

Anonyymi kirjoitti...

Auer-jutun halko-dna:n alkuperä selvisi - Kotimaan uutiset - Ilta-Sanomat

Myyjiä puukottaneelle syytteet | Yle Uutiset | yle.fi

Kahta myyjää Mellunmäessä puukottaneelle naiselle luettiin keskiviikkona syytteet Helsingin käräjäoikeudessa. Syyttäjä vaatii naiselle rangaistusta tapon yrityksestä, törkeästä pahoinpitelystä ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta.
...

Tältä näyttää naisjohtajien maailmankartta | Yle Uutiset | yle.fi

A Little Thing Called Murder - Filmiopas - Telvis.fi

...
Lopulta heidät tuomittiin niiden lisäksi tuhopoltoista, murhasta ja orjuuttamisesta. Täydellistä tosipohjaisen tv-elokuvan materiaalia siis. Sante oli kylmä manipuloija, joka käytti viehätysvoimaansa raa'asti hyväkseen. Kenny todisti lopulta äitiään vastaan oikeudenkäynnissä.

Tässä on Tukiaisen maksuhäiriölista, voi pyhä jysäys! – Hymy

Tutkimus: Koirat herättävät enemmän empatiaa kuin ihminen - Koirat - Tiede - Helsingin Sanomat

Kommentti:

Aikuisena miehenä voi todistaa, että empatiaa sataa aika vähän tähän laariin. Tasa-arvovaltuutettujen mielestä keski-ikäiset miehet eivät ansaitse niin paljon empatiaa tai muitakaan oikeuksia kuin muut. Oikeuslaitoskin on sitä mieltä, että samasta rikoksesta syytetty nainen ja mies ansaitsee eri rangaistuksen, nainenhan on aina jonkinsortin uhri.

Uutta minulle on, että arvojärjestyksessä olen pudonnut koirien alapuolelle. Viitteitä siitäkin on ollut, sillä monen monet naisethan elää täyttä elämää eläintensä kanssa ja omien sanojensa mukaan eivät edes kaipaa miestä vierelleen.

Anonyymi kirjoitti...


Poliisi: Mies uhkaili pikkutyttöjä aseella ja lukitsi heidät leikkimökkiin Porissa - Rikokset - Kotimaa - Helsingin Sanomat

...
Tyttöjen mukaan mustaan nahkatakkiin pukeutunut mies oli lyhyehkö ja tukevahko.

Epäilty oli kertomuksen mukaan muutenkin pukeutunut mustiin vaatteisiin. Miehen toinen silmä oli mustunut ja toisessa oli musta silmälappu.
...

Kommentti:

Voisikohan näihin lasten kertomuksiin joskus soveltaa edes jonkinlaista lähdekritiikkiä? Silmälappukin vielä. Kas kun ei koukkukättä.

Tämähän menee vastoin femakkojen oppia, jossa jokaiselle seksuaaliselle vaiheelle pitäisi suullisesti ensiksi kysyä lupa:

Ethän itse jäädytä petipuuhia? 4 asiaa, jotka pilaavat hyvänkin seksielämän - Seksi ja parisuhde - Ilta-Sanomat

...
3. Luvan kysyminen seksille
...

Nainen poltti auton Hakunilassa – katso kuva | Uutiset | Pääkaupunkiseutu | Metro.fi

Romanialaista prinsessaa epäillään kukkotappeluiden järjestämisestä - Romania - Ulkomaat - Helsingin Sanomat

Auer vastaa jälleen syytteisiin miehensä murhasta - Anneli Auer - Kotimaa - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...


Auer-jutun syyttäjä: Saatananpalvonta sivujuonteen sivujuonne - Anneli Auer - Kotimaa - Helsingin Sanomat

HS:n toimittaja: Auer ajautui sanaharkkaan syyttäjän kanssa - Videot - Helsingin Sanomat

Prostate cancer drug so effective trial stopped - SFGate

Jos sukupuolet olisivat toisin päin, niin tappaja varmaan kävelisi pian vapaaksi battered wife -syndroomaan vedoten:

Mies murhasi vaimonsa - latasi kuvan Facebookiin

...
- Minä joudun vankilaan tai saan kuolemantuomion vaimoni tappamisessa.
...
- Vaimoni löi minua ja minä en aio enää sietää pahoinpitelyä, joten tein mitä tein. Toivon, että ymmärrätte minua.
...

Anonyymi kirjoitti...

Naisten karvanpoisto tulee todella kalliiksi

Kari Hurtta kirjoitti...

Henry Laasanen: Mies, joka tutkii miehiä

Kansan Uutiset: Tuore tohtori kaipaa miesliikettä, joka pohtii omaa mieheyttään eikä syytä naisia.

Nainen ei ole enää ainoa sukupuoli. Vähitellen tutkimuksessa ja julkisuudessa tunnistetaan, että mies ei ole oletusarvo eikä normi, vaan valtasuhteissa rakentuva sukupuoliesitys ja koko ajan muuttuva rooli.

Tuhlaamme silti liikaa ruutia naisten ja miesten välisen eron selvittelyyn. Pitäisi katsoa, minkälaisia eroja miesten välillä on ja miten miehet osallistuvat toisten miesten alistamiseen.

Kari Hurtta kirjoitti...

Henry Laasanen: ”Ketään ei saa tapattaa sukupuolensa perusteella” – Asevelvollisuudesta luopumisesta aloite

Aamulehti: Yleisestä asevelvollisuudesta luopumista ryhdytään ajamaan kansalaisaloitteella. Aloite alkaa kerätä nimiä syyskuun alussa. Paperisia kannatusilmoituksia kerätään muun muassa kutsuntatilaisuuksien edustalla.

Aloitteen mukaan yleinen asevelvollisuus on kansantaloudellisesti kallis, epätasa-arvoinen ja realistisia uhkakuvia ajatellen vanhentunut puolustusratkaisu, josta on lähes kaikissa Euroopan maissa jo luovuttu.


Aamulehti: Kampanja on avannut nettisivut, joilla se vastaa aloitteen herättämiin kysymyksiin. Lisäksi sivuille on koottu kampanjan tukijoiden kommentteja. Osallistumistaan perustelee sivustolla muun muassa toimittaja Tuomas Enbuske.

Kari Hurtta kirjoitti...

Henry Laasanen: What Do Women Want?

Psychology Today / Noam Shpancer: New research challenges old ideas about female sexual desire

What do women want? Sigmund Freud famously asked the question, but he didn't have an answer. Even today, the question of what motivates female sexual desire continues to resound. Definitive answers have proven elusive.

What men want we understand quite well. …
For men there is an excellent match between physiological arousal (as measured by penile tumescence) and level of reported desire.

Viagra’s success demonstrates the simplicity of the male mechanism. …

Women's story is different. The female body, studies show, likes everything, or at least responds to everything (or does not know what it likes, the cynics will say). Female physiological arousal (as measured by vaginal lubrication) occurs in response to viewing most any type of sexual activity: man with woman, woman with woman, man with man. Even watching sex among Bonobo monkeys stimulates physiological arousal in women.

… According to this theory, the vagina immediately becomes moist at any hint of sexual activity in the vicinity so as to protect the woman from injury in the event of rape or sexual violence. …

Indeed, it turns out that unlike men, women’s objective bodily responses don’t reflect their subjective mental desires. …


The New York Times: What Do Women Want? (vuodelta 2009)
Meredith Chivers is a creator of bonobo pornography. She is a 36-year-old psychology professor at Queen’s University in the small city of Kingston, Ontario, a highly regarded scientist and a member of the editorial board of the world’s leading journal of sexual research, Archives of Sexual Behavior. …

Kari Hurtta kirjoitti...

Henry Laasanen: 'Bongo bongo land' UKIP politician now says companies should be allowed to sack women who get pregnant

MailOnline: 'Bongo bongo land' UKIP politician now says companies should be allowed to sack women who get pregnant
• MEP Godfrey Bloom blames 'draconian' laws for maternity leave
• Yorkshire and North Lincolnshire MEP said 'human nature' designed men and women for different roles
• Said he is not a 'misogynist dinosaur' as he employs mostly 'young women', 'many of them glamorous too'
• Said women historically had 'produced few great works'


Employment law should be torn up to allow small firms to sack women workers who get pregnant, UKIP MEP Godfrey Bloom has suggested.

The Yorkshire and North Lincolnshire MEP said that owners of smaller businesses were too scared to hire women of childbearing age because of maternity and anti-discrimination laws.deeby kirjoitti...

Jiei Nieminen:"Tuhlaamme silti liikaa ruutia naisten ja miesten välisen eron selvittelyyn."

Tasa-arvo-ongelmat eivät
johdu naisten ja miesten välisistä eroista, vaan siitä, että toinen sukupuoli kerää enemmän panostuksia, kuin toinen. Meidän yhteiskunnassa naisiin panostetaan yleisesti enemmän. Miehiinkin joskus panostetaan, mutta se on mieskohtaista. Tasa-arvo-ongelma syntyy siitä, kun miehet elävät henkilökohtaisessa pyrkimyksessä saada arvostusta ja naiset saavat yleistä arvostusta pyrkimättä siihen.

"Pitäisi katsoa, minkälaisia eroja miesten välillä on ja miten miehet osallistuvat toisten miesten alistamiseen."

Koomista kyllä myös ei-toivotut miehet usein pitävät menestyvien miesten puolta. Naisten intressi on aina ensimmäisenä, eikä täten voi olla miesten keskinäinen juttu toimia tällä tavoin.

Anonyymi kirjoitti...

Will Self: I was reported as 'suspected paedophile' when out with my son

US: Circumcision Rate in the U.S. Declines as Attitudes Change

I wasted four years of my life – don't make the same mistake

With career choices still heavily gender stereotyped, more girls should be choosing technology over the arts
...

deeby kirjoitti...

"Aloitteen mukaan yleinen asevelvollisuus on kansantaloudellisesti kallis, epätasa-arvoinen ja realistisia uhkakuvia ajatellen vanhentunut puolustusratkaisu, josta on lähes kaikissa Euroopan maissa jo luovuttu."

Asevelvollisuuden tilalle pitäisi kehittää palkka-armeija tai laajempi liittouma, joka puolustaa myös Suomea.

Suomi on poliittisesti vaarallisessa tilanteessa ja pitkälti sen turvallisuustaso on heikompi, kuin muilla Euroopan valtioilla. Tämä kun ei ole aivan regulaari Euroopan maa. Olemme aneeminen, oudoksuttu tonttukansa Venäjän ja länsi-Euroopan tyvessä.
Nokiahypetyksen aikana yritimme kyllä levittää ideologiaamme muillekin maille siinä onnistumatta.

Mutta ehkäpä voisimme kääntää tämän velvollisuusajatuksen päälaelleen. Ehkä kaikki työ voitaisiin muuttaa velvollisuudeksi. Siirretään koko omaisuus valtiolle rajatuin haltijaoikeuksin. Sen jälkeen on kaikki kaikille ilmaista, mikä työllä saadaan aikaan.
Ehkä Venäjäkin alkaa kiinnostua....

Anonyymi kirjoitti...

Online abuse is not limited by gender

...
Where is the outcry when One Direction fans threaten to mutilate the genitals of male journalists? Why is a Facebook group called "If Girls Get Period Pains Why Don't Boys Get A Kick In The Balls Once A Month" deemed acceptable? And why are so many women tweeting with the hashtag #KillAllMen?
...

Anonyymi kirjoitti...

Eikö tällainen vaikuta epäilyttävästi plagioinnilta, josta kuuluisi antaa potkut?:

Kofeiinin vieroitustila on mielenterveyden häiriö Johanna Sinisalo

This Is How Your Brain Becomes Addicted to Caffeine

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: US: Circumcision Rate in the U.S. Declines as Attitudes Change

businessweek.com: Circumcision Rate in the U.S. Declines as Attitudes Change (1)
The circumcision rate for newborn males in the U.S. dropped 10 percent in the past three decades, amid fluctuating medical guidelines, changes in the immigrant population, and a growing movement that opposes the practice.

From 1979 to 2010, the rate of newborn circumcision declined to 58 percent from 65 percent, according to a report today by the Centers for Disease Control and Prevention. The rate was the highest in 1981, with 65 percent of male infants circumcised, and lowest in 2007, at 55 percent, the CDC said.

The removal of the foreskin from the tip of the penis is prevalent in the U.S., as well as in Israel and in Muslim countries because of the religious laws of Judaism and Islam. In the U.S., where medical guidelines have fluctuated, doctors currently don’t recommend the practice for medical reasons.Anonyymi kirjoitti...

Kolumni
Työelämässäkin pitäisi puhua perheistä

Anonyymi kirjoitti...

Tekstiviestin linkin klikkaus aktivoi pornopalvelun

Anonyymi kirjoitti...

Onko naisten elämä oikeasti niin vaikeaa? Naiset vastaavat

Anonyymi kirjoitti...

Taustalla plagiointiepäilyjä
Kokoomusnuorille valittiin ensimmäinen naispuheenjohtaja

Anonyymi kirjoitti...

Nämä värit paljastavat eroottisuuden

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Tekstiviestin linkin klikkaus aktivoi pornopalvelun

yle.fi: Matkapuhelimeen tuleva houkuttevalla viestillä varustettu linkki kannattaa jättää klikkaamatta. Lopputuloksena voi olla aikuisviihdepalvelun asiakkuus ja uusien viestien tulva.

Matkapuhelinten käyttäjien rahoja huijataan yhä ovelammin keinoin. Matkapuhelimeen tipahtaa viesti, jossa houkutellaan klikkaamaan sen lopussa olevaa videolinkkiä.

Toimittaja sai numerosta 179988 viestin "Katso, miksi tällä videolla on yli miljoona osumaa 24 tunnin aikana" .

Älä katso, koska klikkaamalla ensimmäisen viestin aktivoit itsesi aikuisviihdepalvelun asiakkaaksi ja maksullisia viestejä alkaa tipahtaa puhelimeen tasaiseen tahtiin. Palvelun laskut veloitetaan matkapuhelinlaskussasi.


yle.fi: Aikuisviihdepalveluyritys on saanut useita huomautuksia ja kymmenien tuhansien puntien sakkoja Britanniassa puhelinmaksamista säätelevältä elimeltä palveluidensa epäasiallisesta markkinoinnista. Viimeisin PhonepayPlusin päätös on heinäkuulta.

Anonyymi kirjoitti...

Parittaja nolosti kiinni – ironinen paida paljasti poliisille

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Onko naisten elämä oikeasti niin vaikeaa? Naiset vastaavat

avatv.fi: Miehet kokevat kliseisesti, että naiset tekevät elämästään kaikella pohtimisella hyvin vaikeaa, mutta onko elämä naisena todella niin ongelmallista kuin kuvitellaan? Tätä kyselee eräs AVAn lukija. Lue, mitä AVAn naisraati vastasi tähän kysymykseen.

Onko naisen elämä tosiaan niin vaikeaa kuin mitä esitetään? Nimimerkki Kerberos kysyy.

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Miksi menen lukkoon miesten seurassa?

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Will Self: I was reported as 'suspected paedophile' when out with my son

The Guardian: The writer and journalist Will Self has said he was stopped by police while out walking with his son because they suspected he was a paedophile.

The 51-year-old, who also regularly appears on television, was enjoying a long walk with his 11-year-old when a squad car and a police van stopped him on a Yorkshire roadside.

Self, author of Great Apes and The Book of Dave, said he was questioned about what he and the schoolboy were doing out walking together and his details were checked on the police national computer (PNC).

Self, an enthusiastic rambler, and his son set off in July from London to Whitby, North Yorkshire, on their walking holiday.

"No Englishman enjoying a ramble with his son should face examination by police at the roadside on suspicion of being a sexual predator," Self wrote in the Mail on Sunday.


MainOnline: Stopped by police and branded a paedophile... for hiking with my son: WILL SELF reveals moment an innocent ramble became a nightmarish tale of modern Britain

No 11-year-old child should have to see his parent treated like a criminal for no reason whatsoever. And no Englishman enjoying a ramble with his son should face examination by police at the roadside on suspicion of being a sexual predator.

Astonishingly – and I find it difficult, some days after the event, to comprehend that I am writing this now – this is what has just happened to my son and me.

From the quintessence of a blamelessly British pursuit to an invitation to step inside a squad car, complete with WPC specially selected in case my boy had to be taken into protective custody, all following a ‘tip-off’ from a high-vis jacketed private security guard; can there be a more disturbing parable of the Britain we have become? Let me set out events for you to decide yourself.

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Kysy seksistä: Miksi menen lukkoon miesten seurassa?

Ilta-Sanomat: Olen ujo nuori nainen. En uskalla lähestyä poikia. Tavallaan pelkään miespuolisia henkilöitä. Menen ihan "lukkoon" heidän seurassaan, enkä tiedä mitä sanoisin.

Se on inhottavaa, koska haluaisin kovasti tutustua poikiin ja haluaisin joskus poikaystävän. Tai olisi kivaa edes uskaltaa puhua pojille luontevasti tai olla niitten seurassa luontevasti ilman jännitystä. Minulla on kaveripoikia, mutta en hengaile heidän kanssaan kovin usein. Yhdelle juttelen joskus Facebookissa kaverina vähän. Mutta ei Facebook ole sama asia kuin kasvotusten. Miten voin olla normaalisti poikien seurassa. Tai miten saan sen jännityksen tai pelon pois? Tai miten saan luottamuksen miehiin? Ehkä ongelmaan saattaa vaikuttaa tapaus, jossa eräs tuttavaisä käytti tyttäriään hyväksi. Se vei luottamusta entisestään.
Nimimerkki: Isä ja veljeni ovat ainoat joihin luotan, nainen 18 vuotta

Anonyymi kirjoitti...

Järkyttävä video Johanna Tukiaisen keikalta – leviää nopeasti verkossa

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: I wasted four years of my life – don't make the same mistake

With career choices still heavily gender stereotyped, more girls should be choosing technology over the arts
...


The Guardian / Belinda Parmar: I spent a semester learning about Spanish chivalric literature, wrote a dissertation about surrealist images, fell in love with the poetry of Federico García Lorca and, in short, wasted four years of my life. My degree in French and Spanish – despite being a decent grade from a good university – is not worth the paper it's written on.

At school, I was in the top set for maths. My teachers recommended that I study economics and statistics as my A-level subjects, but I had my mind set on a life fulfilled by the arts. I saw myself as an accomplished novelist or an interpreter for the EU.

If you are studying for a degree in arts or languages, you are probably wasting your time, too. I mean this in a literal sense. …


The Guardian / Belinda Parmar: Without realising it, I was a victim of a gender stereotype reinforced since birth, that men do science and maths and women do arts or languages. This prejudice has grown worse over the past two decades. Last week's A-Level results show only 245 girls took A-Level computing this year, compared with 5,153 who took Spanish. This is a decline of 1.3% from last year, despite the fact that the few girls who took A-Level computing outperformed boys.

Computer science, technology and physics just did not figure in my teenage world view. Nobody popular in my school chose to study those subjects.

Reality struck hard when I began attending job interviews and interviewers would say: "It's great that you speak foreign languages, but what else do you do?" Nobody asked my friends who had studied science or technology those questions. While my technical friends were riding the dotcom bubble, my 90s career was barely doggy-paddling along.


e-skills.com: GCE A-level students continue to overlook Computing
GCE A-level results released on Thursday 15 August 2013 show that the number of students taking A Level Computing has fallen for the tenth consecutive year.

Just 3,758 people sat the qualification, a decline of 1.3% on the previous year, and they account for just 0.4 of all A levels.

Only 6.5% of entrants are female, 1.3 percentage points lower than last year. More encouragingly, more than one in five girls who took the exam achieved an A or A* grade, compared with 15.4% of boys.

The picture is similar for ICT A level, which recorded a decline in entries of 6%. 10,419 people sat the exam, which made up 1.2% of all A Levels, and 38% of entrants were female.


The Guardian / Belinda Parmar: A survey recently showed that three of the best-paid jobs for women are in the technology sector. …

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Järkyttävä video Johanna Tukiaisen keikalta – leviää nopeasti verkossa

Stara: Suomalainen kohublondi Johanna Tukiainen on ollut viime aikoina mediapimennossa, …

Ainakin täällä on ollut noita linkkejä kyllästymiseen asti.

/ Kari Hurtta

Anonyymi kirjoitti...

Näin harva nainen suostuu menemään töihin ilman meikkiä

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Poliisi: Mies uhkaili pikkutyttöjä aseella ja lukitsi heidät leikkimökkiin Porissa - Rikokset - Kotimaa - Helsingin Sanomat

...
Tyttöjen mukaan mustaan nahkatakkiin pukeutunut mies oli lyhyehkö ja tukevahko.

Epäilty oli kertomuksen mukaan muutenkin pukeutunut mustiin vaatteisiin. Miehen toinen silmä oli mustunut ja toisessa oli musta silmälappu.


Myös (19.8.2013)

Ilta-Sanomat: Asemies uhkaili lapsia Porissa - poliisi pyytää apua
Satakunnan poliisi etsii miestä, joka poliisille tehdyn ilmoituksen mukaan pakotti aseella uhaten kaksi tyttöä leikkimökkiin Porissa.

Poliisille tehdyn ilmoituksen mukaan mies oli pakottanut pikkutytöt sisään leikkimökkiin ja lukinnut heidät sinne. Tapaus sattui Hyvälänviikin asuntoalueella viime lauantaina iltapäivällä.


Kieltämättä tuossakin jotkut kommenteissa esittivät epäilyjä.

Ilta-Sanomat: Aseella uhkaamalla mies oli pakottanut tytöt menemään leikkimökkiin, jonka ovihaan oli ennen poistumistaan sulkenut. Hetken kuluttua paikalle tullut tyttöjen leikkikaveri oli päästänyt tytöt ulos leikkimökistä.

Vastoin asiasta aiemmin kerrottua, poliisilla ei toistaiseksi ole tiedossa miehen henkilöllisyyttä. Poliisi pyytääkin yleisön apua tapauksen selvittämiseen.

Anonyymi kirjoitti...

Isän työpäivän pituudella yllättävä vaikutus poikalapseen

Anonyymi kirjoitti...

Nyt se on täällä: USB-portissa ladattava vibraattori

Anonyymi kirjoitti...

Suomessa ”äitiriski”: Vinouma korjattava kertakorvauksella

Anonyymi kirjoitti...

Älä tee tätä kumppanillesi!

Anonyymi kirjoitti...

Kovapalkkaisimmat naisjohtajat ovat tässä

Anonyymi kirjoitti...

UKIP treasurer Stuart Wheeler denies sexism

Aika alkaa rangaista manikyyripalvelujen ostajattaria - vai kuinka?:

Nail bars: modern-day slavery in plain sight?

Anonyymi kirjoitti...

Women bankers linked to rise in risk-taking

Anonyymi kirjoitti...

Tasa-arvo

Anonyymi kirjoitti...

Brittilaulaja Cheryl Cole on saanut valmiiksi jättiläismäisen tatuoinnin, joka koristaa laulajan alaselkää ja pakaroita. Punainen ruusukuva on yksi suurimmista tatuoinneista, mitä artisteilla on totuttu näkemään.

Anonyymi kirjoitti...

Näin Auer-juttu jatkuu ensi viikolla

Anonyymi kirjoitti...

Pettääkö kumppanisi? Näistä merkeistä tunnistat uskottomuuden

Anonyymi kirjoitti...

Onnela: Maahanmuuttajat ja raiskaukset

Anonyymi kirjoitti...

Naiset ovat vastuussa miesten väkivaltaisuudesta

Anonyymi kirjoitti...


Naiset: Tämän takia poikaystävä sai lähteä

Anonyymi kirjoitti...

Miehet eivät tunnusta naismuurareita

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Naiset ovat vastuussa miesten väkivaltaisuudesta

Olli Juntunen: Olen täällä jonkin verran lukenut Henry Laasasen kirjoituksia, joista olen enimmäkseen samaa mieltä. Mielipide-eromme johtuvat lähinnä persoonallisuuseroista. Minä en ole pehmo nössö ja nörtti, joten minun ei tarvitse samalla tavalla mielistellä typerämpää sukupuolta.

Suurin osa peruskoulun hyväksyttävästi läpäisseistä miehistä ymmärtää naisten pilanneen maailman. Jos ei nyt ymmärrä, niin viimeistään sitten naimisiin menon jälkeen. …


Olli Juntunen: Renttujen sijaan naisten pitäisi antaa seksiä ainoastaan miehille, jotka ovat kunnollisia, sivistyneitä, älykkäitä, rauhallisia ja todella ymmärtävät naisia. Toisin sanoen minulle. Olen äärimmäisen kunnollinen, erittäin sosiaalinen ja tulen erinomaisesti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Poliisikin pitää minua jo vanhana tuttunaan.

Tämä kirjoitus on ensimmäinen osa sarjasta, jossa kerron, miten tarkalleen ottaen naiset ovat vastuussa kaikista mahdollisista ongelmista, kuten esimerkiksi ilmastonmuutoksesta ja meteoriiteista.


Anonyymi kirjoitti...

Rakkaus roihusi sääntökirja kädessä 1800-luvulla

Anonyymi kirjoitti...

Kymmeniä seksityöläisiä pois maasta

Kari Hurtta kirjoitti...

@ Anonyymi: Naiset ovat vastuussa miesten väkivaltaisuudesta

Pekka Salo: Meidän miesten on hyväksyttävä se, että naiset ovat kaikessa meitä parempia. Tämä on todistettu lukuisia kertoa missä tahansa teksteissä.

Kautta koko sivistyneen maailman eniten perheriitoja on aiheuttanut kaksi seikkaa: Hammastahnaputkilon käyttö ja vessan rengas. Naiset puristavat hammastahnaa keskeltä putkiloa ja miehet takaosasta. Tämä on aikaansaanut valtavasti riitoja jopa avioeroja. Onneksi insinöörit ovat onnistuneet kehittämään muoviset putkilot, joista ei näy, mistä niitä on puristettu.

Hirvittävä ongelma on kuitenkin jäljellä ja se on vessan rengas. Nainen haluaa sen olevan aina alhaalla ja mies saattaa epähuomiossa jättää sen yläasentoon. Niinpä tästä syystä aiheutuu tuhannet avioerot kautta maailman vuosittain. Mitä tehdä tämän epäkohdan välttämiseksi? Ehkäpä miesten täytyy niellä ylpeytensä ja aina pissiä istualtaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tänään televisiossa: Lihakauppias Seppo Tossavainen ja thaimorsian

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Suomessa ”äitiriski”: Vinouma korjattava kertakorvauksella

Uusi Suomi: Hallituksen pitää ottaa vanhemmuudesta työnantajille aiheutuvien kustannusten tasaaminen rakenteellisten uudistusten listalle, kokoomuksen kansanedustaja ja palkansaajavaltuuskunnan puheenjohtaja Sari Sarkomaa vaatii tiedotteessaan.


Uusi Suomi: ”Äitiriskin” kitkemisessä hyvä askel eteenpäin olisi hänen mielestään kertakorvauksen maksaminen äidin työnantajalle, jos äiti palaa saman työnantajan palvelukseen raskauden ja perhevapaiden jälkeen.

–Kertakorvaus korvaisi vaikeasti laskettavia kustannuksia, kuten sijaisen rekrytointi ja perehdyttäminen, Sarkomaa kertoo.

Anonyymi kirjoitti...

Nainen paljasteli poveaan vaarallisesti - näin karusti kävi

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Tänään televisiossa: Lihakauppias Seppo Tossavainen ja thaimorsian

Muistelen nähneeni tuon: Kummisetäni thaimorsian

Me Naiset: Nuori dokumenttiohjaaja Wille Hyvönen on vaikean paikan edessä. Hänen rakas kummisetänsä, savolainen lihakauppias Seppo Tossavainen on menossa naimisiin thaimaalaisen tyttöystävänsä Pinin kanssa, eikä Wille usko pariskunnan suhteen olevan oikeaa rakkautta.

Anonyymi kirjoitti...

Elämää nähnyt nainen hakee piristystä kirjastosta

Anonyymi kirjoitti...

Lutkamarssinhan piti ratkaista tämä?

Anonyymi kirjoitti...

Ensidigt om feminismens kritiker

Anonyymi kirjoitti...

Seksityöläiseksi epäillään matkatavaroiden perusteella: "sellaisia ovat muun muassa rekvisiitta", sanoo rajavartiolaitos.

Minun parikymmentä vuotta kestäneen suhteeni kumppanillani on tavallisesti matkatavaroissaan sukkanauhaliivit, sukkanauhasukkia, verkkosukkia, verkkobody, pikkuhousuja, jotka ovat haarasta auki, läpinäkyvät rintaliivit jne. Ne ovat molempien huviksi ja onneksi. Sillä kun minä olen tyytyväinen seksiin, yritän parhaani mukaan tehdä hänetkin tyytyväiseksi.

Täytyy varoa jatkossa, että hän pääsee takaisin Suomeen. Ilmeisesti rekvisiitta pitää lahjoittaa hotellin siivoojalle. Rajavartiolaitoksen tavoitteena on, että kaikki harrastavat tylsää avioseksiä, kerran viikossa saunan jälkeen 3 minuuttia lähetyssaarnaajaa peiton alla.

Anonyymi kirjoitti...

Tytöt eivät olekaan kilttejä, vaan kehittyneempiä

Anonyymi kirjoitti...

Vaimo sai selville salaisuuden – Tappoi miehensä kahvikupilla

Anonyymi kirjoitti...

Avoin suhde – Onnellisen parisuhteen salaisuus?

Anonyymi kirjoitti...

Eronneen miehen parisuhdevinkit: "Olisinpa tiennyt nämä ennen kuin oli myöhäistä"

Anonyymi kirjoitti...

Rinnat paljaaksi tasa-arvon nimissä

Anonyymi kirjoitti...

Nainen, näin mies haluaa hemmotella sinua

Anonyymi kirjoitti...

Videotaidetta pornon tilalle norjalaishotelleissa

Anonyymi kirjoitti...

Suomen kielessä on yksi "hän" miehelle ja naiselle - tutkimus paljasti yllätystuloksen

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus: isän pitkät työpäivät lisäävät poikien rötöstelyä

Anonyymi kirjoitti...

Moniavioisuus puhuttaa Keniassa - nainen otti kaksi miestä

Anonyymi kirjoitti...

4 asiaa, joista tiedät, että mies on valmis suhteeseen

Anonyymi kirjoitti...

Jos lyöt vielä kerran, niin minä tapan sut

Anonyymi kirjoitti...

Raskausjälkien korjailu yleistyy – asiantuntijat luottavat tervejärkisyyteen

Anonyymi kirjoitti...

Kenialaismiehet haluavat saman naisen kanssa naimisiin

Homma toimii jos juttu osataan ottaa ilman omistamisriitoja ja toisen suosintaa. Mielenkiintoista nähdä kestääkö sosiaalisen paineen ja uskovaisten ahdasmieliset hyökkäykset?

Anonyymi kirjoitti...

Asking For Threesomes (Social Experiment)

Anonyymi kirjoitti...

Kataisen foorumissa 52 osallistujaa - 8 naista

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Synnytyksen jälkeinen seksi pelottaa. Mikä avuksi?

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Naiset ovat vastuussa miesten väkivaltaisuudesta

Ilmeisesti siis Olli Juntunen haluaa implikoida Laasasen kertovan että naiset ovat vastuussa ilmastonmuutoksesta ja meteoriiteista.

/ Kari Hurtta

Anonyymi kirjoitti...

Tässä iässä nainen on tyytyväisin alastomasta vartalostaan

Anonyymi kirjoitti...

NSA-agentit vakoilivat mustasukkaisuuksissaan rakkaitaan

Anonyymi kirjoitti...

Auto on aina siisti, seksi on vain seksiä - neljä miehille ominaista tapaa selitettiin tieteen keinoin

Anonyymi kirjoitti...

Kari Hurtta, voisitko mennä jatkamaan HTML-alkeiskurssisi harjoituksia jonnekin muualle ja kommentoida kun keksit jotain omaa sanottavaa? Olet pelkästään häiriöksi täällä.

Anonyymi kirjoitti...

Jalkapallo-ottelulla kuumat jälkipelit - pariskunta harrasti seksiä keskiympyrässä

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Kari Hurtta, voisitko mennä jatkamaan HTML-alkeiskurssisi harjoituksia jonnekin muualle ja kommentoida kun keksit jotain omaa sanottavaa? Olet pelkästään häiriöksi täällä.

Ja voisitteko te Anonyymit laittaa linkkeihin myöskin lainauksen että mikä oli se kohta johon teidän oli tarkoitus viitata. Että ei tarvitsisi kaikki linkkejä mennä läpi ja ihmetellä mitä oikein tarkoititte.

Kiitos.

Teidän linkit ilman sisältöä täällä ovat ärsyttäviä.

Jos laitat linkin ilman mitään muuta niin ei sinullakaan yhtään mitään sanottavaa. Olet vielä enemmin häiriöksi kun pitää ihmetellä että oliko tuossa nyt jotain ja käydä vilkaisemassa linkkiä.

/ Kari Hurtta

Kari Hurtta kirjoitti...

@ Kari Hurtta; Jatkoa

Siis lainauksia saa ottaa. Tietystikään ei pidä lainata koko tekstiä (jos se on niin pitkä, että se ylittää teoskynnyksen).

Tekijänoikeuslaki toteaa (22 §):
Julkistetusta teoksesta on lupa hyvän tavan mukaisesti ottaa lainauksia tarkoituksen edellyttämässä laajuudessa.

/ Kari Hurtta

Anonyymi kirjoitti...

Kolumni
Sikamiehet saavat USA:n politiikassa synninpäästöjä

Anonyymi kirjoitti...

Seksiä myyvä drive-in avattiin Sveitsissä

Anonyymi kirjoitti...

Jo oli videohaastattelu - naistoimittaja vetäisi rintansa paljaiksi

Anonyymi kirjoitti...

Naisen haaste ongelmien ratkomiseksi: Seksiä joka päivä vuoden ajan

Anonyymi kirjoitti...

Li Andersson selittää jälleen

Anonyymi kirjoitti...

Mitä feministit ovat vieneet tältä Laasaselta käytännössä? Feminismin takia tämän eloa eivät ruoki pelkät miehet kuitenkaan. Vaan yhtä lailla työssäkäyvät naiset ( miesten työttömyys tosiaan suurempaa) nykyään. Miksei Laasaselle maistu työ? Pitkä aika jo työttömänä oleskelua muiden laskuun, kun ottaa huomioon sen, että tästä tämä varsin kärkkäästi arvostelee muita. Onko missit feministejä?

Ile kirjoitti...

Mainio kirjoitus:

Sanna Ukkola: Mimosien maa

Anonyymi kirjoitti...

Kuopiolaista 44-vuotiasta naista syytetään aviomiehensä ja tämän 6-vuotiaan lapsen huumaamisesta rauhoittavilla lääkkeillä.

...
Asiasta kertovan Savon Sanomien mukaan kuopiolaisnainen oli juottanut Diapam-lääkettä mehun joukossa miehensä kuusivuotiaalle pojalle. Sen jälkeen nainen teippasi pojan kädet ja jalat sekä suun.
...
Lisäksi nainen löi miestä saksilla niskaan ja paistinpannulla takaraivoon.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä Henry on valitettavsti n.90% rumempi kuin muut vastaantulijat. Ehkä panisi itse itseään, mutta turha syyttää muita jollei näitä sytytä. 70-80v. papan kasvoille voi vain kirurgi tehdä jotain eikä sekään, jos asenne tämä. Yhtä rumaa ei ole koskaan sattunut vastaan onneksi ja tavallaan tämä Henry niin säälittää, kun ei ne naiset susta tykkää, näytät rumalta ja ihan samasta syystä dissaat samanlaisia naisia, tälläistä ei pitäisi sanoa, mutta lopulta hyvä tietää totuus. Laasanen hyvä raukka, olet kuin mr.Burns Simpsoneistä, vanha irstas setä, paitsi omaisuus puuttuu yhä vaikka eläke ehtii ennen sitä gradua kohdallesi ( jos takana jo, niin kouluta itsesi johonkin muuhun jo, aikaa on mennyt yli 30v. yhteen loppututkintoon, etkä selvästi ole se terävin palikka penaalissa). Tai ehkä sun pitäisi vaihteeksi tehdä jotain muuta, kun elää muiden rahoilla ja vääntää säälittävää väitöskirjaasi. Mitenkös itse arvostelisit naista, joka toimii tavallasi? Kestäpä itse oma nirsoilusi siinä, missä arvostelemasi eukkokin, jolle vain rusinat pullasta kelpaa. Varmasti pääsisit jakamaan postia yhä, jollei palkkatoiveet ole kasvaneet siinä, missä kunnianhimo yli 50v. maisterilta. Todella säälittävää.

Ile kirjoitti...

Teemu Hiilinen puhuu asiaa:

Jos lyöt vielä kerran, niin minä tapan sut

Anonyymi kirjoitti...

Miltä näyttää tämä:
https://www.google.fi/search?q=laasanen+tv&rlz=1G1ACPW_FIFI408&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=HZscUpbOFOiH4ASR5oHwAw&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=639#facrc=_&imgdii=_&imgrc=9KhFvm8bhG9bYM%3A%3BrQdTLpgtVmAxZM%3Bhttp%253A%252F%252Fyle.fi%252Felavaarkisto%252Fkuvat%252F2013%252Fimg96827-previewImage.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fyle.fi%252Felavaarkisto%252Fartikkelit%252Fhenry_laasanen_ja_miesten_tasa-arvo-ongelmat_96822.html%3B940%3B529

Varrattuna tähän:
https://www.google.fi/search?q=beckham&rlz=1G1ACPW_FIFI408&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=uJscUsPFGcW34ATS6YCACw&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1366&bih=639#facrc=_&imgdii=_&imgrc=5xdZ-adGvXel3M%3A%3BgIuJG3PULz9UeM%3Bhttp%253A%252F%252Fi4.mirror.co.uk%252Fincoming%252Farticle673487.ece%252FBINARY%252Fdavid-beckham-poses-for-the-his-bodywear-collection-for-h-m-advertising-campaign-pic-h-m-image-1-205627819.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.mirror.co.uk%252F3am%252Fcelebrity-news%252Fdavid-beckham-talks-pants-i-673493%3B610%3B814

Asteikot hieman pielessä Henryllä, joka korkeintaan tosiaan tasoaan 2 näin tyhjätaskuna ja vanhana vielä. Nuoret naiset silloin muinoin vain näkivät jo naamasta, ettei tälläinen kannata, vai olisiko mukamas kannattanut tämä Lassukka näillä meriiteillä? Iso ja vanha läski itkevä mies, jolla uraa ei ole enää näkyvissä enää, joten sietää suoltaa sitten kaikki kaunat pihalle,siksi että itse oli sen verran rumempi kuin muut lajitoverit, vaikka itse olisi katsonut itse itsensä hyväksi siinä kuin nämä muutkin. Tuossa iässä kaikki on jo mennyttä, joten eiköhän tämä Laasanen kaiken katkeruutensa ilmota siinä muiden ilmoille missä Johanna Tukianenkin. Itse vetäisin itseni hirteen, jollen yli 50v. olisi saavuttanut muuta kuin gradun nippa nappa läpi. Ja kaikkein vähiten yrittäisin pokailla jotain tässä vaiheessa 20v. nuorempia ihailemaan ns. saavuksiani. On Noloa ja NOLOA ja sitten SURKEAA JA SÄÄLIÄ HERÄTTÄVÄÄ, tämä Laasanen tuottaa myötähäpeää myös miehille, joilla ei esiinny tälläisiä paskantärkeitä itseriittoisia ja naurettavia egonpönkitys ohjelmia.

Anonyymi kirjoitti...

Pitää olla kiltimpi, että on naisellinen kliseisen Henryn mukaan! Mutta kiltisti sanottuna, se tämän Henryn ulosanti ja ulkonäkö yhdessä ei riitä muihin, kuin niihin pubiruusuihin silloin, kuin ei näille parempaa löydy. Tai mitäkös sulla Henry olisi tarjottavana naaralle, paitsi pystyyn nostetun sian ruumis ja mieli? Et taida tehdä töitä, olet vanha ja lihava ym.ja naama aika rumahko, joten miksi ammut mahdollisuuksiasi alas vielä tästä mielipiteilläsi? Toisaalta miehistä tulee vaarallisia juuri silloin kuin ei mitään hävittävää löydy. Pistätkö muut lihoiksi, jollei lähitulevaisuudessa, jollei johtajan pestiä vapaudu sinulle? Pieni pyyntö: laihduta n.20kg ja tyydy ikäiseesi naiseen, näillä yleesä työtäkin. Mutta muuten, suotko saman oikeuden vihaan myös naiselle, jota miehet ovat kohdelleet pahoin, vai onko tämä kaikki paatos johdosta omista tuskistasi? Siis siitä, että itsellesi kelpaavat naarat eivät ole vilkaseetkaan sinua koskaan. Evoluutiolla on tahto lopulta, ja nämä Henkat shakkinappuloineen ym. eivät siihen kuulu, vaikki primitiivinen miehinen ydin sitä vastaan kapinoisikin. Kaltaisiasi ei tarvita ja piste.

Anonyymi kirjoitti...

"Mutta kiltisti sanottuna, se tämän Henryn ulosanti ja ulkonäkö yhdessä ei riitä muihin, kuin niihin pubiruusuihin silloin, kuin ei näille parempaa löydy."

Pubiruusut ja pultsariakat
(naisten alin 10%) ovat ulkoiselta habitukselta saman arvoisia, kuin 30% miehistä.

Tämä fakta johtuu naisten ja miesten välisistä arvostuseroista. Kun synnyt naiseksi, vaikka puolirumaksi pääset todennäköisesti korkeammalle, kuin missä miesten alin 30% toimii.

Jos olisit älykkäämpi, et
tekisi epärelevantteja vertailuja, vaan myöntäisit suoraan, että Henry on alemman keskitason mieheksi varsin valovoimainen ja menestynyt. Hänellä on myös naispuolisia ihailijoita. Myös jotkut korkeamman markkina-arvon miehet ihailevat Henryä.


-deebyliini

Anonyymi kirjoitti...

"pääsisit jakamaan postia yhä, jollei palkkatoiveet ole kasvaneet siinä, missä kunnianhimo yli 50v. maisterilta. Todella säälittävää."

Henryhän tekee käytännössä vapaaehtoistyötä, ja on Suomen arvostetuin miesten tasa-arvotutkija. Muut tutkijat harvemmin edes ovat kiinnostuneet miesten asioiden parantamisesta miesten omilla ehdoilla.
Palkkaaminen on lähinnä ajan kysymys. Kun Suomeen aletaan ottamaan ensimmäisiä miestutkijoita ja teoreetikoita valtion palkkalistoille Henry ottaa sieltä korkean vakanssin ensimmäisten joukossa.

Toisaalta, työt vähitellen
loppuvat nyky-Suomesta. Työttömien määrä tulee kasvamaan valtavaksi, ja Suomi ajautumaan tilanteeseen, jossa kukaan ei tee mitään, eikä oikein voisikaan.

Se tietää sitä, että korkeammalla hierarkioissa olevat jäävät ilman suorittavia käsiä ja romahtavat hekin.

Erilaisten miestyyppien hyväksyminen (esim. tuhaan haukkumasi Laasasen kroppa) olisi kansakunnan etu.


-deebyliini

Anonyymi kirjoitti...

Henry on vaan ihan vitun ruma, panisitko tätä itse hyvä deepy, jos olisit nainen? Tuskin, et vain kehtaa sanoa. Omat poikaystäväni ovat kelvanneet sentään bi-miehille, eihän tälläistä kun tämä blogisti voisi koskaan esitellä kellekään kuitenkaan. Miehilläkin valitettavasti tuo rumuustaso olemassa, vaikka kuinka helmi sisältä olisikin( laasasen tapauksessa sisältä ei löydy muuta kuin vihaa itseään ja muita kohtaan tosin), niin ei kukaan voi olettaa, että jonkinnäköinen nainen veisi ihan kotiin asti jonkun lihavan miesasiamiehen ilman sosiaalista itsaria ja harva nainen vihaa itseään niin paljon, että yhtyy tämän 50v. vanhanpojan opetuslapseksi ja samalla kieltää oman itsensä ja kysyy sitä, mitä suuri lassukka tahtoo.

Anonyymi kirjoitti...

"Henry on vaan ihan vitun ruma, panisitko tätä itse hyvä deepy, jos olisit nainen?"

Nykyisten, selkäesti tiukentuneiden vaatimusten valossa "vitun ruma" tai sinnepäin, on aika monikin mies. Koska perfektionismi on kovaa pienikin särö kokonaisuudessa voi tehdä miehestä sietämättömän.

Naiset antavat miehille pääasiassa arvosanoja 1-4 ja 7-10. Välimaastossa on suhteellisen vähän väkeä. Vielä 90-luvulla keskitasoiset miehet olivat ihan OK porukkaa.

En osaa antaa itse arvioita naisnäkökulmasta. En ole myöskään erityisen kiinnostunut panemaan ketään. Olen ollut hyvännäköisten fitness-naisten kanssa sängyssä ja sitä resurssia on tullut käytettyä paljon monimutoisempaan seksiin, kuin ruuvaamiseen.

"Omat poikaystäväni ovat kelvanneet sentään bi-miehille, eihän tälläistä kun tämä blogisti voisi koskaan esitellä kellekään kuitenkaan."

No, kyllähän Henry minulle bi-miehenä kelpaisi sinällään. Vierastan kuitenkin suulaita maistereita, joten en varmuudella tiedä selviäisinkö ko. sänkykokemuksesta kunnialla.

"Miehilläkin valitettavasti tuo rumuustaso olemassa, vaikka kuinka helmi sisältä olisikin"

No en ole sitä kiistänyt.
Se mitä vastustan on erilaisten miestyyppien halveksinta.

"laasasen tapauksessa sisältä ei löydy muuta kuin vihaa itseään ja muita kohtaan tosin"

No, jos lakonisiksi heittäydytään voihan jokapäiväistä ateriaakin pitää pakkopaskana. Se löytyykö sisältä mitään riippuu varmaan siitä joka katsoo, vaikka klisheistä onkin. Henryn sisäiseen tyhjyyteen en ihan ensimmäisenä ole uskomassa.

"niin ei kukaan voi olettaa, että jonkinnäköinen nainen veisi ihan kotiin asti jonkun lihavan miesasiamiehen ilman sosiaalista itsaria ja harva nainen vihaa itseään niin paljon, että yhtyy tämän 50v. vanhanpojan opetuslapseksi ja samalla kieltää oman itsensä ja kysyy sitä, mitä suuri lassukka tahtoo."

No, lähes kehen tahansa ihmiseen voi suhtautua halveksien. Ja niin varmasti paljon tapahtuukin. Paljon on saamattomuuta ja yksinäisyyttä, juutalaistunnelmia tässä epämääräisessä natsiyhteiskunnassa.
Mutta voin sanoa suurella sydämellä, kyllä Henry on jo viety kotiin.

Ja varmaan hän olisi iloinen jos pääsisi kokeilemaan sinunkin
PIMPSAA. Mutta eri asia haluaako hän.


-deebyliini

Anonyymi kirjoitti...

ikinä en Henryyn kyllä koskisi, voin silti nähdä tämän joraamassa ( ihan tarkoituksella valittu vanha termi) nahkaliiveissään siinä samassa yökerhossa ja kysymyssä: "irtooko pilluu, oon ihan maisteri" siinä porukassa,mihin ei itse kuulu joukkoon edes hyvällä tahdolla ja kovalla humallalla. Näitä setiä on n.1-2/baari ja nämä siellä pyörineet viimeiset 30v. etsimässä nuorta ihanaa tyttöä, eivät vain tajua, kuinka naurettavaksi meno menee ja kaikkihan nämä tuntee ja kaikki näille nauraa siellä, nuoret tytöt pöllivät drinkkejä näiltä ( itsekin tätä tein, yökötti kaikki lähempi tuttavuus silti) ja nauravat, kun pääsevät karkuun. Nämä sedät mielestään menestyneitä, mutta pohjasakkaa nykynuorison mittapuiden mukaan kuitenkin. Tyypillinen saavutus on juuri olla 40v. työttömänä ja gradu 5v. ennen eläkkeelle lähtöä ja tällä sitten hurmataan parikymppisiä tyttöjä, joilla elämä edessä ja ehkä se gradukin takana alle 30v. Tai käydään käsiksi teinilihaan, koska näin nuoret usein hämmentyvät siitä huomiosta. Yksikään puuma ei yllä samaan, kuin vakosamettihousuinen mies siellä parikymppisten suosimassa paikassa. Näiltä pitäisi evätä sisäänpääsy, toisaalta helpottavat muiden miesten ponnistuksia juottaessaan naisia " pro bono". Sokeakin sen näkee, ettei näille ikinä heru ja vain lypsylehmiä muille asiakkaille. Valitettavasti tätä myötä täytyy todeta myös se, että Henry Laasanne itse niin elähtäneen näköinen muine puuttuvine elämänsuorituksineen, että vain itsekritiikki olisi paikallaan myös miehille. Y-kirjain kiihottaa, ja alle 40v. ikä, eikä p-kirjain tyttömän naisvihaajan sivuprofiilia katsoen. Kannattaa laittaa ne rahat uusiin shakkinappuloihin, ei kukaan tuollaisesta kiinnostu kuitenkaan, vaikka kuinka kiukuttelisi siitä.

Anonyymi kirjoitti...

Ahdistaako deittailu? Saatat tarvita terapiaa

Anonyymi kirjoitti...

Keskustanaiset haluaa naisten talousseminaarin

Anonyymi kirjoitti...

Ukrainan poliisi: Femenin tiloista löytyi aseita

Anonyymi kirjoitti...

Naiset ovat vahvempi sukupuoli, tutkimus paljastaa

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: … tytöt pöllivät drinkkejä näiltä ( itsekin tätä tein, yökötti kaikki lähempi tuttavuus silti) …

Niin, mieshän kelpaa aina hyväksi käytettäväksi.

Metrossa on joskus joku tyttö kysynyt että voinko ostaa tupakkaa hänelle.

Ei tipu.

/ Kari Hurtta

Anonyymi kirjoitti...

"ikinä en Henryyn kyllä koskisi,"

Ei hän todennäköisesti sitä tahtoisikaan. Katsoisi varmaan, että onpa hankalan oloinen lutka.
Muista, että Henry on ykstyiselämässä seurusteleva half-MGTOW, joka pistää pateettiset rivinaiset järjestykseen.

"Näitä setiä on n.1-2/baari ja nämä siellä pyörineet viimeiset 30v. etsimässä nuorta ihanaa tyttöä,"

Eiköhän noita ei-kannattavia setiä löydy sieltä haravoimalla paljon enemmänkin.

"nuoret tytöt pöllivät drinkkejä näiltä ( itsekin tätä tein, yökötti kaikki lähempi tuttavuus silti) ja nauravat, kun pääsevät karkuun."

Ei kaikilta Henryn edustamalta miestyypiltä pöllitä drinkkejä. Ne on ne kaikkein junteimmat, jotka lähtee siihen touhuun.

"Nämä sedät mielestään menestyneitä, mutta pohjasakkaa nykynuorison mittapuiden mukaan kuitenkin."

Monien nykynaisten mielestä 60-70% on miltei pohjasakkaa, jos ruvetaan oikein henkilökohtaisesti katsomaan. Ei sitä tietenkään myönnetä. Kumma, että naisten pohjasakka pysyy kymmenessä prosentissa. Puolirumien naisten arvo sukupuolimarkkinoilla kasvaa joka päivä.

"Tyypillinen saavutus on juuri olla 40v. työttömänä ja gradu 5v. ennen eläkkeelle lähtöä"

Eivät kaikki ihmiset "opiskele" elämänsä aikana. Monet ammattialojen työntekijät elättävät itsensä lähes peruskoulutuksella.

"Tai käydään käsiksi teinilihaan, koska näin nuoret usein hämmentyvät siitä huomiosta."

Ei Henry sellaista tekisi.

"Valitettavasti tätä myötä täytyy todeta myös se, että Henry Laasanne itse niin elähtäneen näköinen muine puuttuvine elämänsuorituksineen, että vain itsekritiikki olisi paikallaan myös miehille."

Henry tavoittelee hyvin korkeaa jalansijaa suomalaisessa historiassa. Siksi hänellä on vielä takki tyhjä. Suomen menestyvimpiä maistereita, sanoisin. Pidän kyllä ongelmallisena sitä, ettei hän lisää kirjallista tuotantoaan. Nettipalstan pito on jollain lailla jämähtänyttä, jos pyrkimys on tulla suurelle yleisölle tutuksi.


-deebyliini

Unknown kirjoitti...

AVARUUDELLISTA TIETOISUUTTA KAIKILLE, NIIN OMAN PÄÄN AHTAUDESSA EI NIIN AHDISTA! PIIS OF MAIND! MIELEN HERNEITÄ MYÖS ANO-MAIKILLE!

HENGITÄ, HENGITÄ TIETOISESTI JA SYVÄÄN - PYSTYT KYLLÄ SIIHEN?!

Every breath you take and every move you make... I'll be watching you?!

RAUHOITTUKAA, RAUHOITTUKAA, VOI MIKSETTE TE JO RAUHOITU?! :'O

Anonyymi kirjoitti...

Aika käsittämättömän huono tatuoini tällä Cheryl Colen perseessä. Tuosta instagram postauksesta ei oiken enää saa selvää minkä muotoinen peppu on. Miten tuo lisää naisen seksuaalista markkina-arvoa - Ei mitenkään, vaan laskee sitä rajusti

Anonyymi kirjoitti...

Dollshdancersin uusin goreografia..
-Kahvikerma

Anonyymi kirjoitti...

Täällä käännös tuohon aiempaan vieraskieliseen juttuun:

Tämän vuoksi raiskaamme pohjoismaisia naisia

Anonyymi kirjoitti...

"AVARUUDELLISTA TIETOISUUTTA KAIKILLE, NIIN OMAN PÄÄN AHTAUDESSA EI NIIN AHDISTA!"

Kun tämä maanpäällinen temmellys hetkeksikin aikaa katkeaa alkaa niinsanotusti paukkua. Sitten juhlitaan herännyttä aistitoimintaa ja jokainen sekunti kuluu tiukkaan havainnoimiseen.


-deebyliini

Anonyymi kirjoitti...


"Tämän vuoksi raiskaamme pohjoismaisia naisia"

Minun naista kukaan isohampainen vinoleuka ei tule raiskaamaan. Se on ihan fakta.


-deebyliini

Unknown kirjoitti...

"Sitten juhlitaan herännyttä aistitoimintaa ja jokainen sekunti kuluu tiukkaan havainnoimiseen."

joo

Anonyymi kirjoitti...

Koska kiekkoleijonat tulevat kaapista

Taas tätä kaappihomottelua. Miksi täytyy yrittää tehdä väkisin joistain vaikkapa urheilijoista homoja. Jo joku on, niin sitten on ja jos ei miin sitten ei.

Tämä on ilmeisesti sitten nykyisten edistyksellisten "ei-taantumuksellisten" piirien omahyväistä snobbailua, jolla saa sitten jonkinlaista sosiaalista arvostusta omassa sisäänpäinlämpiävässä saunassa yksimielisten saunojien myhäillessä hyväksyvästi ympärillä.

Kari Hurtta kirjoitti...

Vital Baatti: HENGITÄ, HENGITÄ TIETOISESTI JA SYVÄÄN - PYSTYT KYLLÄ SIIHEN?!

Every breath you take and every move you make... I'll be watching you?!


Tässä linkissä jokin tuntuu hajoavan:

http://www.läsnäolo.fi/hengityksen-havainnoinnista

Server not found

Firefox can't find the server at www.l%c3%a4sn%c3%a4olo.fi.

• Check the address for typing errors such as ww.example.com instead of www.example.com
• If you are unable to load any pages, check your computer's network connection.
• If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.


Toimisiko tämä ?

/ Kari Hurtta

Kari Hurtta kirjoitti...

Kari Hurtta: Toimisiko tämä ?

Jep, mutta jos tuon linkin kopio selaimen osoitepalkista ja laitaa tähän: X

Niin Esikatselu-napin mukaan tuo linkki on taasen rikki:

Server not found

Firefox can't find the server at www.l%c3%a4sn%c3%a4olo.fi./ Kari Hurtta { raapii päätään }

Anonyymi kirjoitti...

Pitääkö suhteen alussa pelata pelejä vai olla suora? Suomalaismiehet kertovat

Anonyymi kirjoitti...

Seksimessut eivät riittäneet: Turkuun viikon seksifestarit

Anonyymi kirjoitti...

Nainen tappeli serkkunsa kanssa – puri nenän irti

Anonyymi kirjoitti...

Ohoh! Tämä kaunis näyttelijä myöntää: Neitsyt 29-vuotiaana!

Anonyymi kirjoitti...

Seksi ja rakkaus: 10 yllättävää faktaa - osa 1

Anonyymi kirjoitti...

Koira päihittää anopin perheenjäsenenä

Anonyymi kirjoitti...

Kuva roskalavalta dyykkaavasta Tarja Halosesta leviää netissä: "Se on aito"

Anonyymi kirjoitti...

Miesten sosiaalinen status naisille ulkonäköä tärkeämpi

Anonyymi kirjoitti...

Naimisissa 65 vuotta - kuolema erotti vain 11 tunniksi

Anonyymi kirjoitti...

Pirjo, 57: Ex-miehessäni oli narsistisia piirteitä - "Mieluummin olen yksin kuin yksin avioliitossa"

Anonyymi kirjoitti...

Tarja Halosen roskisdyykkauskuva levisi netissä – ja sitten se poistettiin

Anonyymi kirjoitti...

Miltä näyttää 12-tuumainen Hulk-dildo tai kaksimoottorinen Iron Man -vibraattori? – katso kuvat Avengers-seksileluista

Anonyymi kirjoitti...

Vanhemmat raivostuivat Ylen lastenohjelmasta: "Käsittämätöntä pehmopornoa"

Anonyymi kirjoitti...

24 asiaa, joita sinkut eivät halua kuulla

Anonyymi kirjoitti...

Yllätystodistaja: Auerin mies harkitsi eroa väkivaltaisesta vaimostaan

Ulvila-äänitutkija: Hätäpuhelun alkaessa uhri oli todennäköisesti jo kuollut

Ile kirjoitti...

Näin miehet ja naiset eroavat toisistaan – Katso kuvat!

Anonyymi kirjoitti...

Eläköön avioero! Erojuhlat päättävät surutyön

Anonyymi kirjoitti...

Tuksu selittelee rattijuopumustaan: Minut pakotettiin rattiin!

Anonyymi kirjoitti...

Kuuntele itse Auerin kiistelty "tunnustus"

Anonyymi kirjoitti...

Täh! Tukiaisesta julkaistaan paljastuskirjan lisäksi nyt tämäkin!

Anonyymi kirjoitti...

Johanna Tukiainen yritti potkaista poliisia jalkoväliin - tuomittiin sakkoihin

Anonyymi kirjoitti...

"Huonoilla treffeillä teeskentelisin kuollutta!" Parhaat parisuhdeneuvot lasten suusta, lue ja naura

Anonyymi kirjoitti...

Johanna Tukiainen yritti potkaista poliisia jalkoväliin - tuomittiin sakkoihin

Anonyymi kirjoitti...

Näin tunnistat puolisosi keski-iän kriisin

Anonyymi kirjoitti...

"_uole" - Tässä on Ulvilan surman 112-nauha sanasta sanaan

Anonyymi kirjoitti...

Ylen aamun lastenohjelmien perään ohjelmaa S/M-seksistä - "Olikohan ihan loppuun asti mietitty?

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Ohoh! Tämä kaunis näyttelijä myöntää: Neitsyt 29-vuotiaana!

Onko tässä nyt jotain niin ihmeellistä?

Hymy: Hän kertoo olleensa neitsyt vielä 29-vuotiaanakin.

Nyt näyttelijä on jo 35-vuotias. Hän meni naimisiin kaksi vuotta sitten.


Meni siis naimisiin 33-vuotiaana?

/ Kari Hurtta

Kari Hurtta kirjoitti...

Ile: Näin miehet ja naiset eroavat toisistaan – Katso kuvat!

⇒ vivas: Naiset sekoittavat miesten päät – Tämä kuvasarja todistaa väitteen!
Naisten ja miesten parisuhteet eivät aina ole ruusuilla tanssimista ja välillä tuntuu kuin kaikki olisi pers*estä.

Tässä kuvasarjassa vauvat ovat päässeet esittämään miltä perinteinen parisuhde näyttää alusta loppuun. Tietysti olemassa on myös monia iloisia tapauksia, jotka eivät pääty näin hassusti kuin tämä!

Anonyymi kirjoitti...

Seksi ja rakkaus: 10 yllättävää faktaa - osa 2

Anonyymi kirjoitti...

Kirsi Salo: Ulkonäköpaineet ajavat rahaongelmiin

Anonyymi kirjoitti...


Anywhere I go
on my way, sailing to the
porto
sweet dangers in the
park of faro

this is my land so beautiful
this is my land untouchable
this is my land with the
gate of rainbow

anywhere I go
I find old houses
opened and middle-splitted
inclunding human creature deep
asking how do you feel
at sleep

HIHAAAHIHHAAIII HIHIHAAAHHII

i came here
i'm not the gay from western US
i came here
because you are here
oh yeah

-deebyliini

PS.
Omistettu: Kari Hurtalle, Antti Petäjistölle ja Ilari Kailalle

Anonyymi kirjoitti...

Kyseinen, tummanpuhuva balladi oli kuitenkin siis vain hyväntahtoinen matkamieslaulu, ymmärtäkäät... :D
Sen voi omistaa kenelle tahansa!

-deebyliini

Anonyymi kirjoitti...

Parempi pysyä kaukana näistä.

"Nainen kartuttaa luottokorttivelkaa ostelemalla kalliita tavaroita ja palveluita, joita hän ei välttämättä tarvitse. Rahaa törsätään holtittomasti muun muassa ulkonäköön, koska halutaan näyttää hyvältä."

http://www.iltalehti.fi/nainen/2013082817423590_na.shtml

Anonyymi kirjoitti...

Huolestuttava kehityssuunta: Ulkonäkö hallitsee naisten minäkuvaa

Anonyymi kirjoitti...

Onko kumppanisi sinulle oikea? Tarkista nämä asiat

Anonyymi kirjoitti...

Eronneelta naiselta toiselle: Näin selviät avioerosta

Anonyymi kirjoitti...

Kauheimmat treffikokemukset koottiin yhteen - lue ja naura