maanantaina, elokuuta 05, 2013

Auktoriteetit

Naiset rakastuvat auktoriteetteihin ja univormuihin

This is Why Conservatives Don’t Believe in Global Warming

Seduction Strategies Don't Lead to Love—These Skills Do

Parittomat

Don’t Be That Feminist!

The broken dialogue on men’s rights


Hugo Schwyzer Caught With Pants Down

Lisäys:

Tappelu! Nainen ja mies taistelevat Teatterikesässä – kumpi voittaa?
Aiheesta keskustelevat mm. tutkija Pilvi Porkola, näyttelijä Eriikka Väliahde, näyttelijä-ohjaaja Mikko Kanninen ja miesasiamies Henry Laasanen. Anu Ala-Korpela Aamulehden kulttuuritoimituksesta juontaa.


28 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hah. Kyllä tuo poliisin paneminen on ihan tunnettu seksifantasia.
http://www.vauva.fi/keskustelu/178204/ketju/ma_haluaisin_rakastella_virkapukuisen_poliisin_kan

Ehkäpä miehiä kiihottaa samoin joku sairaanhoitaja tms.pikkumekossa.

Anonyymi kirjoitti...

Jos katselette seksiputiikkien asuvalikoimaa, niin miesten päänmenoksi myydään mm. sairaanhoitajien ja nunnien pukuja. Miehet eivät juurikaan Suomessa jahtaa nunnia, mutta sairaanhoitajissa saattaa kiinnostaa heidän hurja seksimaineensa.

MUTTA: Nämä asut ovat feikkejä.
Naisia kiinnostavat OIKEAT palomiehet, upseerit ja poliisit.
Siinä se pieni ero.

Anonyymi kirjoitti...

TV5 tänään klo 23.00

5D: Elän itseni myynnillä

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: … miesten päänmenoksi myydään mm. sairaanhoitajien ja nunnien pukuja.

Kommentoijista facts of life totesi miesten päänmenosta seuraavaa: Tähän saakka elämääni suurimman vaikutuksen olen huomannut hiuksilla. Pitkät ja paksut hiukset herättävät eniten huomiota ja aiheuttavat juuri nuo jatkuvat lähestymiset - yhdistettynä kauniisin kasvoihin ja vaatteisiin tietysti. Lyhyinä samat hiukset eivät olleetkaan niin kiinnostavat. Sama ihminen olen ollut kuitenkin jo vuosia.

Siis Naisten pinnallisuudesta ketjussa. Tähän ketjuun oli viittaus tuossa

terve.fi / Henry Laasanen: Naiset rakastuvat auktoriteetteihin ja univormuihin

Mielenkiintoinen juttu tuo hiukset.

/ Kari Hurtta

Anonyymi kirjoitti...

Täällä oli pari päivää sitten Demarin juttuun "Tasa-arvo etenee hitaasti perhevapaiden käytössä" linkki.
http://www.demari.fi/politiikka/paakirjoitukset/13528-tasa-arvo-etenee-hitaasti-perhevapaiden-kaytossa#disqus_thread
Pistin sinne omalla kommentin, josta näkyy viittaus otsikossa "1 kommentti". En kuitenkaan saa kommenttia näkyviin. Opastakaa eksynyttä!
Pauli Sumanen

Anonyymi kirjoitti...

Jatkoa: Nyt minä pääsen vain sivulle, jossa lukee "Kukaan ei ole kommentoinut vielä.", vaikka otsikossa lukee, että on annettu yksi kommentti. Mitä demareilla on minua vastaan?
Pauli Sumanen

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: … Mitä demareilla on minua vastaan?
Pauli Sumanen


Sinun mielipiteesi/kommenttisi ei ole oikea™.

/ Kari Hurtta

Anonyymi kirjoitti...

Karille: Sen kyllä arvaan. Kommenttini koski demari-Vartiaisen puhetta, miksi miehet eivät käytä perhevapaita. (Minä: Siksi, että miehet ajattelevat perheensä parasta.) Mutta eikö valtiovarainministeripuolueella ole kykyä/varaa palkata sellaista nörttiä, joka osaa poistaa kommenttini ilman että siitä jää merkintä sivustolle? Meneekö demareilla jo noin huonosti?
Pauli Sumanen

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: … Mutta eikö valtiovarainministeripuolueella ole kykyä/varaa palkata sellaista nörttiä, joka osaa poistaa kommenttini ilman että siitä jää merkintä sivustolle? …

Minä esimerkiksi en näe mitään merkintää kommentista tuolla sivulla.

X:
Keskustelua aiheesta ( Kommentoi )


0 kommenttia


/ Kari Hurtta

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: … Pistin sinne omalla kommentin, josta näkyy viittaus otsikossa "1 kommentti". En kuitenkaan saa kommenttia näkyviin. …

Voipi ehkä myöskin olla että sinulla on tuonne yksi tarkistamaton kommentti.

/ Kari Hurtta

deeby kirjoitti...

http://deebysoulsurface.blogspot.fi/2013/08/syo-paskaperse-kermakakkusi-nopeasti.html

Anonyymi kirjoitti...

Simon Cowellille lasta odottava Lauren Silverman salaili saadakseen erorahat


Pariskunnan avioehdon mukaan parin piti olla naimisissa kymmenen vuotta. Vaaditun ajan jälkeen Lauren saisi erossa 3-4 miljoonaa dollaria.

Ile kirjoitti...

Seppo Lavikainen:

Ohi on!

Anonyymi kirjoitti...

Mikko Ahola:

Feministinen kompromissi: Vain miesten sosiaaliturva vastikkeelliseksi

Anonyymi kirjoitti...

Kahden lapsen isä kertoo - Töissä käynnistä syyllistäminen tuhosi suhteen

Anonyymi kirjoitti...

Herätys! Tällainen on oikeasti naisen vartalo

Mikäköhän idea on näissä mässäilykulttuuria ylistävissä kuvissa. Kyllä näistäkin läskeistä eroon pääsee kun alkaa treenaamaan riittävän kovaa ja riittävillä vestuksilla. Turha on puolenkilon puntteja heilutella kun kaupastakin pystytään helposti raahaamaan painavia ruokakasseja täynnä mässäiltävää...

Ja treenin jälkeen heti oikeat nopeasti imeytyvät ravintovalmisteet.

LSHM kirjoitti...

Ei treeni auta läskeihin paljoakaan, syöminen ja juominen siinä ovat avainasemassa.

Energian kulutuksen voi maksimissaan tuplata, mutta syömistä voi vähentää alle puoleen ja vähempäänkin.

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaisnaisen isku-/tutustumisrepliikki:

"Osta minulle drinkki"

toimii

Anonyymi kirjoitti...

Miestutkija lyttää kohuesityksen: ”Puhdasta vihapuhetta”

Unknown kirjoitti...

Kukahan mies maksaa viulut?

Anonyymi kirjoitti...

Nainen 20 kg raskauskiloja pois 3 kk a oikeanlainen raskas treeni luonnonmemetelmillä (ei kuntosali yms trendi jutut) ja oikea aikainen ravintovalmisteiden nauttiminen lisäksi jonkin verran kuntojumppaa muutaman kerran viikossa...

Anonyymi kirjoitti...

Tutkija ryhtyi strippariksi - "Tämän opin miehistä"

Hyvä, että löytyy muitakin tutkijanaisia kuin pelkästään ideologialleen sokeita yksisilmäisiä feministejä, jotka elävät keskiaikaisen inkvisiitio ajan seksuaalimoraalin aikaa. Heillä on selvästi joitakin ongelmia oman seksuaalisen puolensa kanssa ja todennäköisesti feminismi ei ainakaan näitä ongelmia vähennä vaan mielummin lisää niitä.

Anonyymi kirjoitti...

Laasanen aamulehdessä

Miestutkija lyttää kohuesityksen - ”Puhdasta vihapuhetta”

Anonyymi kirjoitti...

Laasanen Uudessa Suomessa:
"Sanoin, että Kanninen tunkee miehet väkisin ylös valta-asemaan, jotta hän kykenee oikeuttamaan miehiin kohdistetun vihapuheen. Samaa kikkaahan voisi käyttää muita kansanryhmiä kohtaan."

Godwini paukkuu taas, mutta huomionarvoista lienee, että natsisaksassa harjoitetun juutalaisvainon juuret ovat pitkälti siinä, että ko. uskonnon edustajat nähtiin välistävetäjinä ja kansasta irrallisena valtaeliittinä. "Rotupuhtaus" nousi vasta myöhemmin.

Edelleen moni näkee juutalaisten merkillisen suuren osuuden talous-, valta- ja tiede-eliitistä jonkinlaisena sionistisena salajuonena.

Anonyymi kirjoitti...

Aidolla/kuvitellulla valta-asemalla demonisointi on vanha juttu.

Anonyymi kirjoitti...

Pojat jotka kuulevat vihanne

Vortac kirjoitti...

Naiset rakastuvat auktoriteetteihin ja univormuihin .

Eivätpähän rakastu. Ensinnäkään, kyse ei ole RAKKAUDESTA, vaan EMOTIONAALIS-SEKSUAALISESTA HIMOSTA, jota ROMANTISOIDAAN jälkeenpäin.

Toisekseen, ei se auktoriteetti tai uniformu sinänsä mitään merkitse - en ole nähnyt tai kuullut kenenkään naisen nussivan poliisin virkamerkkiä tai pöksyjä.

Sanonko ääneen, mihin ne naiset ihastuvat, lumoutuvat ja jota ne naiset emotionaalis-seksuaalisesti himoitsevat?

No sehän on STATUS.

Ns. "auktoriteetti" (joka on monimutkaisempi asia, kuin mitä meille on uskoteltu, ja johon aina tarvitaan suostumus, jos lakia ei olla rikottu - kenelläkään ei ole luonnostaan mitään auktoriteettia kenenkään toisen ihmisen yli ilman tämän suostumusta) ja 'uniformut' ovat itsesssään merkityksettömiä, mutta ne ilmentävät STATUSTA.

Uniformusta nainen näkee kätevästi, helposti ja suoraan, että miehellä on korkea status miestenvälisessä hierarkiassa. Tämä sitten kilisyttää naisen seksimodulia. Lopputuloksena kana-aivoinen toimittaja tai takkia kääntävä muka-miestutkija kirjoittaa: "Naiset rakastuvat uniformuihin", näkemättä syitä ja seurauksia, näkemättä KOKO tapahtumaketjua, ja miten se sai alkunsa.

Naiset eivät rakastu 'auktoriteetteihin' (tämä sana pitäisi tosiaan määritellä) tai 'uniformuihin' sen enempää, kuin miehet rakastuvat 'alushousuihin' tai 'vaaleisiin hiuksiin'.

Naiset kiihottuvat STATUKSESTA, aivan kuten miehet kiihottuvat siitä, mitä siellä alushousujen toisella puolella on, tai mitä ne vaaleat hiukset koristavat ja ympäröiivät.

Naisen on paljon vaikeampi hahmottaa, kehen pitäisi ihastua ja kenestä kiihottua, koska 'status' ei ole aina helposti nähtävä, käsinkosketeltava ja yhdellä silmäyksellä nähty, absoluuttisesti määritelty asia, kuten nyt vaikkapa kauneus tai hyvä kroppa ovat miehen näkökulmasta.

Miehen on helppo murto-osasekunnissa nähdä, kuka häntä kiihottaa, ja kuka ei kiihota. Senkus katsoo ulkonäön, ja se on siinä!

Naiselle asia o mutkaisempi, koska joku, joka on pukeutunut kalliin näköiseen pukuun, voikin olla nössö introvertti, joka on saanut puvun lahjaksi tai perinnöksi joltakulta toiselta, eikä hänellä välttämättä ole muita samanlaisia pukuja.

Miehen komeus ei kerro asiasta yhtikäs pehua, ja muutenkin mikä tahansa ulkoinen statustekijä voi pettää (myöskin uniformu, ottakaapi huomioon - sehän voi olla vaan naamiaisasu!).

Naisen on siksi oltava aina hieman kuin jonkin sortin salapoliisi, ja koettaa etsiä vihjeitä ja vinkkejä siitä, että minkämoinen kenenkin status on. Suurin osa naisen tuntemattomille miehille esittämistä kysymyksistä on nimenomaan tätä selvitystyötä. "Mitä teet työksesi?" "Millainen auto sinulla on?" "Pidätkö eläimistä/lapsista?" " Matkusteletko paljon?" jne.

No, tuo eläin-, ja lapsikysymys tähtää lähinnä siihen, että jos nainen havaitsee, että miehellä ei ole statusta, hän haluaa silti tietää, voisiko miehestä edes olla höynäytettäväksi elättäjäbetaksi, jolta voi imeä rahaa samalla kun on varsinaisesti kuitenkin imemässä alfaurosta toisaalla. Tai sitten nainen on erittäin perverssi.

Pointtini on, että naisen kyselytkin pohjautuvat melkein täysin statuksen selvittämiseen, eivätkä ole suinkaan mitään satunnaista keskustelua. Vasta kun status on selvillä, voi nainen kiinnostua taas puhumaan meikeistä, käsilaukuista ja ihmissuhdejuoruista sekä muusta ylettömän tärkeästä.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Uniformu ja ns. 'auktoriteetti' on siksi kätevä oikotie naiselle, että hänen ei tarvitsekaan ryhtyä tavanomaiseen salapoliisityöurakkaansa, vaan voikin selvittää miehen statuksen salamannopeasti! Erittäin helpottava keksintö, tuo univormu! TottaKAI nainen rakastuu moiseen, aivan kuten kännykkäänsä, joka myöskin helpottaa hänen elämäänsä tavattomasti (juoruilun lisäksi myös statuksen selvittäminen helpottuu, kun voi olla koko ajan yhteydessä muihin naaraisiin, jotka saattavat miehen statuksesta jo jotain tietää)!

Mutta nainen ei tietenkään varsinaisesti RAKASTU siihen uniformuun itseensä, vaan siihen STATUKSEEN, jota uniformua käyttävä MIES ilmentää automaattisesti. Uniformu toimii vain nopeana ja kätevänä oikotienä miehen statuksen selvittämiseksi.

Naiset kuitenkin rakastuvat ja ihastuvat (sikäli kuin asiaa voi koskaan rakkaudeksi kutsua, ainakaan Jeesuksen tarkoittamalla tavalla, niinkuin jo aiemmin huomautinkin, mutta käytän sanaa, koska muuten asioiden selittäminen menisi liian vaikeaksi) statukseen, kuten ovat ihastuneet ja rakastuneet statukseen kautta koko ihmiskunnan historian, ja varmasti tulevat niin tekemään vielä hyvin pitkälle tulevaisuuteenkin.

Status. Ilman statusta, uniformulla ei saisi römpsää. Kadunlakaisijan univormu ei taida naista juuri häikäistä, tai nyt vaikkapa linux-nörtin cosplayunivormu.

Univormuillakin on siis eroja - statukselliset saavat naiset huokaamaan ja kuolaamaan sydämenkuvat silmissä, statuksettomat saavat naisen jäätymään niin nopeasti, että MRA ei ehdi edes sanoa: "tyypillinen fema-fasisti!" siinä ajassa.

- Vortac