lauantaina, lokakuuta 05, 2013

Finger gun

Fear the finger gun: Political correctness ensures little boys never grow into alpha males

Miehen potkut lisäävät avioeroriskiä enemmän kuin naisen irtisanominen


Kvinnors sexuella värde

Kiinassa elää kohta 24 miljoonaa ”ylimääräistä” miestä
Hongkongilaisten naisten koulutustaso on korkea, mikä luo kovia henkisiä haasteita etenkin paikallisille miehille, jotka ovat jämähtäneet perinteiseen patriarkaaliseen ajatteluun.
How America's Marriage Crisis Makes Income Inequality So Much Worse

How Feminism Has Failed Our Children

Kysely: Naisilla on enemmän seksuaalista valtaa

108 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nasty girls pee in elevator and don't realize that they are on camera

Anonyymi kirjoitti...

A-streamin studiossa raju riita ruisleivästä

Ohjelman vieraina uusista ravintosuosituksista olivat keskustelemassa ravitsemustieteen professori Mikael Fogelholm ja verisuonikirurgi Taija Somppi.
...
- Tuo ei ole luulo! Meille tulee satoja potilaita, joiden peräreikään katsomalla olen nähnyt, mitä se (leipä) tekee. Kaksi viikkoa ilman leipää, niin on peräpää kunnossa, on konkreettista kokemusta, Somppi huusi.
...

Anonyymi kirjoitti...

Nainen on käyttänyt samaa hääpukua 148 kertaa

Anonyymi kirjoitti...

Female Professor of Neuroscience converts to Islam

Ulvova Ylläri kirjoitti...

Asiantuntija: Suomessa on yli 600 orjaa

"Kevin Bales pitää tiukasti kiinni orjuuden määritelmästä. Orja on henkilö, joka tekee työtä toisen vallan alla ilman palkkaa, vapautta ja omaan tahtoon perustuvaa valintaa. Hän ei pääse ulos asemastaan."

Jos orjuuden määritelmä on tuo, niin eiköhän meillä ole paljon enemmän orjia kuin vain 600, ja orjiemme sukupuolijakaumakin on hämmästyttävän suuressa määrin vinoutunut.

Tämä asia aina muistuu mieleen kun joku poliitikkomme herkeää puhumaan ihmisoikeuksien tilasta muissa maissa. Siinä kerta kaikkiaan on rikka toisen silmässä ja järjetön ratapölkky omassa.

bulbasaur kirjoitti...

Rauno "Tuomo-setä" Sainio: "Hongkongilaisten naisten koulutustaso on korkea, mikä luo kovia henkisiä haasteita etenkin paikallisille miehille, jotka ovat jämähtäneet perinteiseen patriarkaaliseen ajatteluun."

Anteeksiantamattoman misandrinen ilmaisu. Jälleen kerran korostetaan miesten vastuuta ja syyllisyyttä; ja naisia pidetään viattomina uhreina, joille ihan varmasti kelpaisi köyhempi mies, kunhan miehet eivät olisi niin kranttuja ja patriarkaalisuuteen jämähtäneitä.

Mutta tämähän on valtiomisandriamme kantava ajatus: miehet ovat aina syyllisiä, naiset ovat aina uhreja. Jos todellisuus ei tue tätä dogmaa, todellisuus uudelleenkehystetään sanamagialla: miehillä on etuoikeuksia, naiset ovat hyväntahtoisen seksismin uhreja; miehet luopuvat maskuliinisesta hegemoniasta, naiset vapautuvat ahdistavista sukupuolirooleista.

Anonyymi kirjoitti...

Nettirakkautta ilmassa - nämä tähdet tapasivat toisensa verkossa!

Anonyymi kirjoitti...

6 yllättävää tapaa: Näin teet syksystä hehkuvan seksisyksyn

Anonyymi kirjoitti...

Pilaako kaukosuhde seksielämän? 5 vinkkiä elävöittämään yhteydenpitoa

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Miksi mieheni haluaa minua vain humalassa?

Anonyymi kirjoitti...

Pauli Sumanen: Tulevat ekonomit eksyssissä

Anonyymi kirjoitti...

Tähänkö femakkous johtaa:
http://www.vauva.fi/keskustelu/3870408/ketju/haluan_laskin_miehen

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi; Tarkoitat siis että haetaan kaltaista?

Vauva / Vierailija: Haluan syöttää sitä ja haukkua sitä vitun porsaaksi ja läskiksi samaan aikaan.

Anonyymi kirjoitti...

hurtta, kyse on naisten uudesta perversiosta, miehille ollut jo pitkään sallittu naisten arvostelu ulkonäön kannilta. Tässä ei ole edes kyse siitä, vaan lähinnä sadismin muoto, josta jotkut miehet jopa valmiita maksaamaankin. Kiintoisaa. Miksi se menee normaalista miesten fantasiasta, että tekee mieli sanoa/tehdä vastaavat temput rumalle/läskille naiselle, mutta naisen ei sopisi sanoa tälläistä vice versa ääneen? Kyllähän se kiihottaa, että saa tunkea burgeria possuun naamaan, oli sitten kyse naisesta tai miehestä siinä porsaan osassa ja nainenkin inhoaa panna läskipossu miestä siinä missä mies läskipossu naista. Ihra on sukupuoletonta kuitenkin. Näin sekin saadaan kiihottavaksi.

Anonyymi kirjoitti...

No Excuses for Female Evil! - Mediat koittavat selitellä naisten pahuutta eri tavalla kuin miesten.

http://www.youtube.com/watch?v=YaqrNUKqsZg

Anonyymi kirjoitti...

Blogi
Keski-ikäisen kaljumiehen ärähdys

Anonyymi kirjoitti...

"Rintani ovat liian pienet ja pienentyneet vielä urheilun lisääntymisen myötä. Joudun käyttämään geeliliivejä tai push up -liivejä, jotta vaatteet istuisivat hyvin, mutta koen näin huijaavani vastakkaista sukupuolta muodoistani."

Anonyymi kirjoitti...

Perhevapaat ovat edelleen naisten juttu

Anonyymi kirjoitti...

Aktivismia tämäkin: eestiläistytöt protestoivat näyttämällä daisarinsa!

Anonyymi kirjoitti...

Onko naisella silikonit? Tästä tiedät

MGTOWfi kirjoitti...

Kiinan sukupuoliapartheid: China schools seek to nip young love in the bud.

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi; Okei, sinä siis olet tämä Vauvan Vierailija.

( Selvästikin viittaa tähän kommentiini. )

Anonyymi kirjoitti...

En ole, mutta arvasin, että ketju päätyy tänne. Vauva-palstalla on pari avausta vastaavasta aiheesta viikoittain. Ilmiö on tuore ja mielenkiintoinen.

Ile kirjoitti...

Henry, terve.fi: Mitkä ovat ihmisten todelliset seksihalut?

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: En ole, mutta arvasin, että ketju päätyy tänne. Vauva-palstalla on pari avausta vastaavasta aiheesta viikoittain. …

Tästä minä en tiedä mitään. (Oletan että tämä vastaus kommenttiini.)

Vauva -sivustoa tai Vauva -keskustelupalstaa en seuraa jos joku nyt ei satu postittamaan linkkiä, joka viittaa sinne. Yleensä nämä linkit on niin epämääräisiä, että joutuu käydä katsomassa, että mistä oli kysymys. (Edes Vauva -lehteä ei ole tullut moneen vuoteen. ☻)

Alkuperäisen URLin postitti ilmeisesti joku toinen Anonyymi. Kuulostaa hiukan nimimerkiltä Homo paitsi että hän osaa tehdä linkkejä. Tässä ei oltu osattu.

Anonyymi: … Miksi se menee normaalista miesten fantasiasta, että tekee mieli sanoa/tehdä vastaavat temput rumalle/läskille naiselle, …

Tämmöisestä fantasiasta en kyllä ole kuullut jos mukaillaan tätä Vierailijaa: "Haluan läskin naisen; Haluan syöttää sitä ja haukkua sitä vitun porsaaksi ja läskiksi samaan aikaan. ".

Esimerkiksi asstr.org (ei linkkiä) kertomuksissa en muista törmänneeni tämmöiseen, vaikka tuolla monenmoista onkin. Eli ei vaikuta minusta vaikuta mitenkään normaalilta (merkityksessä yleiseltä) fantasialta.

/ Kari HurttaKari Hurtta kirjoitti...

Tämä on noin kuukauden vanha, joten valitan, jos tämä on jo ollut täällä (Google ei kyllä vihjannut asiasta). Käsittääkseni tämä kuuluu aihepiiriin.

Sika Mieheksi: Pari sanaa pornosta

Kommenttiketju on mielenkiintoinen.

/ Kari Hurtta

( Toiseen juttuun

Sika Mieheksi: Lyhenevät päivät

viittasi x-post toisaalla. )

Anonyymi kirjoitti...

George Clooneyn huhuttu uusi kulta rohkeissa mallikuvissa

Tuon kanssa voisin ehkä sopivassa fiiliksessä ottaa kevyen painierän...

Unknown kirjoitti...

Terve-Laasanen:

"Jos minulla olisi vaikkapa miljardi rahaa, todelliset haluni autoon ja asuntoon selviäisivät paremmin. Tuskin asuisin silloin pienessä kaupungin vuokrayksiössä."

Öh, mitäh? Jäbä asuu siis pienessä yksiössä naisen ja (ainakin) kahden kissan kanssa?? (vai oliko tuo vain sellaaasta maalailua...)

Itse jos joutuisin jakamaan kaupungin vuokra-asuntoni jonkun kanssa, tarvitsisin kolmion - ja tosipaikan tullen sekin todennäköisesti osoittautuisi riittämättömäksi (asun kaksiossa). On jo tarpeeksi stressiä, jos täällä käy joskus vieraita.

(Entinen friend zone -ihastukseni otti "aikoja sitten" yhteyttä veispookissa, ja mainitsi että olisi mielenkiintoista testata infrapunasaunaani. Kerroin, että joissain liikuntapaikoissa on mahdollisuus käyttää sellaista. Kertookohan jotain todellisista seksihaluistani ;) )

Unknown kirjoitti...

US-Laasanen:

"7. Witt-Brattström ottaa esiin "uranaissyndrooman", josta on puhuttu Ruotsissa pitkään. Sillä viita­taan naisiin, jotka ovat mieltäneet, että ihan kaikki on saavutettava ja saavutettavissa. On bloge­ja, joissa vinkataan, kuinka yhdistää: ura, lapset, kaunis ja seksikäs ulkoasu, hyvä ruoka, merkki­lastenvaunut, kaunis koti, ja niin, mieskin."

Kenenkähän ongelma on, jos yksilö pyrkii fiksaamaan elämää ulkoa päin?

SatuSetä kirjoitti...

Kino Suomi: Narrien illat (16). (1970) Ohjaaja Tapio Suomisen esikoiselokuvassa iskelmämaailman ylä- ja alamäet paljastuvat laulajalle. Elokuvaharvinaisuuden pääroolissa on keväällä 2013 edesmennyt ohjaajan veli, laulaja Markku Suominen.

http://areena.yle.fi/tv/2009304

Tässä elämysmatka muinaiseen suomeen, jota ei enää ole. Päätähtenä pullukka laulaja joka saa tytöiltä pillua niin paljon kuin jaksaa panna. Tähdethän saa oli ulkonäkö mikä hyvänsä. Hyvä niin.

Mutta, ennenkaikkea mikä maailma tästä leffasta aukeaa. Ollaanko nykyään jotenkin tultu takaisin uskonnollistyyliseen ahdasmielisyyteen näillä 'liha' asioissa.

Feminismin ja naisistumisen myötä ahdasmielisempi uskonnollinen sosiaalinen moraali ja kyttäys ja tuomitseminen tuntuu lisääntyneen ja samoin ideologinen imagotietoisuus. Katoaako villi hauskuus takasin kurttuun menneen nutturan otsanahan taakse?

Onko nykyisyys pelimiesten aika jotka kertovat naisille naisten haluamia satuja?

Anonyymi kirjoitti...

Mitä ostaa seksinostaja?

Unknown kirjoitti...

US-Laasanen:

"8. Nuorille miehille ei kannattaisi tarjota mahdollisuutta "nojautua taaksepäin ja sanoa naisille, että fiksatkaa oma helvetin emansipaationne"."

Njaaah... Mites luulette voivanne viedä tämän mahdollisuuden? HäpäisyretoRIIKALLA?

MGTOW!

Anonyymi kirjoitti...

Oikeusprofessori: Väkivallan ei pitäisi määrittää raiskauksen vakavuutta

Anonyymi kirjoitti...

Kun feministeiltä on pyydetty sapua miesten kokemiin tasa-arvo-ongelmiin, kuten syrjintään terveydenhuoltopanostuksissa yms, ovat feministit pääsääntöisesti olleeet hiljaa tai sitten vian tylysti todenneet, että asioiden korjaamisvastuu kuuluu vain miehille - ja, että naisetkin ovat saaneet etunsa vain omalla toiminnallaan. Samaa perustelua sopii käyttää femakkoja vastaan, jotka yrittävät saada miehiä toimimaan narttujen hyväksi.

Lisäksi olen sitä mieltä, että nartuille pitäisi esimerkiksi aborttioikeuden rajaamisen yms avulla heittää uusia haasteita taisteltavakseen, jotta he eivät jaksaisi niin hyvin ajaa kaiken maailman prostituutiokieltoja, miehen omaisuuden viemistä avoerossa, pornokieltoa, naisille uusia etuoikeuksia jne.

Anonyymi kirjoitti...

Haistakoot vaan pitkän paskan feministit:

Feministit kaipaavat miehiä

Anonyymi kirjoitti...

Seitkyt ja kuuskyt luvulla ei ollut vielä elämä kaikissa piireissä ihan saatanan ahdistavaa vaikka seitkyt luku toi punkissa mukaan ahdistavaakin yhteiskunnallista angstia 'nuoriso' viihteeseen. Kahesankyt luku alkoi mennä jo enemmän monin paikoin tiukkapipoisemmissa sävyissä tietysti neuvostoliitto edelleen oli kokoajan menossa mukana. Väkisin yrittämistä ja pyrkyä joka suuntaan.

Ehkä nämä ajatukset johtuvat kuuntelemastani musiikista, johon ei suomalaista sen ajan tuotantoa mahtunut mukaan ja itse asiassa vasta muutaman viimevuoden aikana on löytynyt muutama kotimainenkin tuotanto levyhyllyyni. Mutta vai muutama...

Pitäiskö eläminen alkaa ottaan tosissaan hieman vähemmillä otsarypyillä.

Esim näin

Kool and The Gang: Stand up and sing

Tällaista kevyttä ei taida nykyisissä viimeisilleen laskelmoiduissa viihteen kumibarbaroissa ja keneissä esiintyä. Vakavissaan mennään ja yritetään näytellä uskottavaa.

Mitä muuta lisäarvoa feminismi on otasryppyjen ja lihavuuden lisäksi ihmiskunnalle tuonut?

Anonyymi kirjoitti...

Pauli Sumanen: Blogiteksti

Anonyymi kirjoitti...

Mikä on miesten pahin seksimoka? Naiset vastaavat

Anonyymi kirjoitti...

Leatrice Brewer, Mom Who Killed 3 Kids, Wants Cut Of Their Estate

Theresa Anderson Pleads Guilty In Family Crack Cocaine Ring

Havuja perkele kirjoitti...

" Anonyymi SatuSetä sanoi...

Kino Suomi: Narrien illat (16). (1970) Ohjaaja Tapio Suomisen esikoiselokuvassa iskelmämaailman ylä- ja alamäet paljastuvat laulajalle. Elokuvaharvinaisuuden pääroolissa on keväällä 2013 edesmennyt ohjaajan veli, laulaja Markku Suominen.

http://areena.yle.fi/tv/2009304

Tässä elämysmatka muinaiseen suomeen, jota ei enää ole. Päätähtenä pullukka laulaja joka saa tytöiltä pillua niin paljon kuin jaksaa panna. Tähdethän saa oli ulkonäkö mikä hyvänsä. Hyvä niin."


Niin ja koko bändikin näytti saavan pilluua asianmukaisesti kuten kuuluu.

On se hikistä touhua tuo paneminen. Liukkaille kun pääsee porukan viimeisenä niin ei tarvitse ainakaan paljon lisätä luistoa suksen pohjaan...

Lapio kirjoitti...

Atlas Saarikoski junttaa vaikka eväät on jo syöty kauan sitten. Nyt on vain kiristettävä vöitä ja alettava potkimaan kuormasta syöjien jättimäistä armeijaa ulos suojatyöpaikoisttaan joihin puoluetoverit ovat nämä kuormastasyöjät istuttaneet

Anonyymi kirjoitti...

http://yle.fi/uutiset/a2-illalta_toivotaan_ratkaisuja_ei_riitelya__suomi_ja_islam_ryhmahaliin/6865890

Anonyymi kirjoitti...

Tukiaisen siskosten kuville nauretaan jenkkisivustolla: ”Hulvaton meikki”

Anonyymi kirjoitti...

Rehn: Naisten keskeinen yhteistyö voi auttaa

Anonyymi kirjoitti...

Miksi seksuaalitietoutta jaetaan jo 11-vuotiaille?

Anonyymi kirjoitti...

- Terroristijärjestöt kidnappaavat poikia lapsisotilaiksi. Heitä huumataan ja heille annetaan nykyajan kevyitä aseita. Sodankäynnissä lapset ovat vikkeliä ja ketteriä. Voi vain kuvitella, miltä tällainen julmuus tuntuu poikien äideistä, Elisabeth Rehn sanoi.

Hilary Clinton taas sanoi, että sodassa suurimmat kärsimykset ovat naisilla. Tyttöjen isiä ammutaan ja naisten aviomiehiä, veljiä ja poikia ammutaan, joten naiset kärsivät eniten.

Anonyymi kirjoitti...

Diplomi-insinööri halusi työn, jolla on merkitystä

Anonyymi kirjoitti...

Pakkosteriloiduista suomalaisista valtaosa naisia

Anonyymi kirjoitti...

Natsi-Saksan naarassudet

Anonyymi kirjoitti...

Asiantuntijat: Poikien saatava itse päättää ympärileikkauksesta

Anonyymi kirjoitti...

Sanna Ukkola: Laittomuuksia luvan kanssa

Anonyymi kirjoitti...

Urologi: Erektiohäiriö saattaa kieliä toisesta sairaudesta

Anonyymi kirjoitti...

Kansanedustaja: Työnantajalle maksettava ”äitiriskistä”

Anonyymi kirjoitti...

Merja Larivaara:
"Tasa-arvo kalskahtaa korvaan jo sanana"

Anonyymi kirjoitti...

Missä iässä nainen on parhaimmillaan? Miesraati yllättää

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsin demarit palauttaisivat pakolliset kutsunnat

Kari Hurtta kirjoitti...

Tätä ei tainnut täällä vielä olla ?

HS: Lainvalmistelija: Raiskaus­määritelmän muuttamisessa useita ongelmia
Oikeusministeriön lainsäädäntöneuvoksen Jukka Lindstedtin mukaan raiskauksen tunnusmerkistön muuttamisessa on monia ongelmia. Oikeusministeriö työstää paraikaa muutosta seksuaalirikosten lainsäädäntöön.

HS kertoi sunnuntaina, että rikosoikeuden professori Terttu Utriainen ja monet järjestöt kritisoivat lakiuudistusta. Utriaisen, Amnestyn ja neljän muun järjestön mukaan raiskauksen määrittelyn pitäisi perustua uhrin suostumuksen puutteeseen. Nykyisessä laissa ja uuden lain esitysluonnoksessa raiskauksen perusteet nojaavat tekijän käyttämään väkivaltaan.
Lindstedtin mukaan uuden seksuaalirikoslain esitysluonnoksessa käsiteltiin sitä, tulisiko raiskaus määritellä suostumuksen puuttumisen perusteella väkivallan sijaan.

Lähestymistavassa havaittiin kuitenkin ongelmia. Lindstedtin mukaan huomio saattaisi kiinnittyä entistä enemmän uhriin, mikä voisi olla uhrille entistä raskaampaa.

Ongelmia voisi Lindstedtin mukaan koitua myös sen määrittelyssä, milloin uhrin suostumus on pätevä ja milloin ei.

Ile kirjoitti...

Uutinen:
Maailmanmestari ajoi tuntuvassa humalassa: ”Olosuhteet pakottivat”

"...lähti ajamaan, koska olosuhteet pakottivat hänet poistumaan kotoaan kiireellä. Hänen tarkoituksenaan oli ajaa alle parin kilometrin matka yöpyäkseen läheisessä hotellissa..."

Jaa-a, mitkäs ne sellaiset kotiolosuhteet mahtoivat olla? Miksi niistä ei mitään kerrota?

Ile kirjoitti...

Ulkoministeriö haluaa lisää miehiä diplomaateiksi

Diplomaattikurssit ovat täyttyneet nuorista naisista. Syyksi ulkoasiainministeriöstä kerrotaan, että alalle vievä opiskelupolku on vahvasti naisistunut. Ministeriö yrittää myös elvyttää diplomaattihakijoiden määrän kasvuun.

Kari Hurtta kirjoitti...

Ilta-Sanomat: Nuoret katkerat naiset valittavat Väestöliittoon – asiantuntija varoittaa parisuhdevirheistä
Äidiksi haluavan ei kannata roikkua lastenhankintaa lykkäävässä miehessä, kirjoitetaan Väestöliiton blogissa.

Psykologi ja perhesosiologi Heli Vaarasen kirjoittaman blogitekstin mukaan Väestöliitto saa valtakunnallisesti kirjeitä ”nuorilta katkerilta naisilta”.

- Takana pitkä parisuhde, josta ei tullutkaan mitään. Eikä suhde tuntunut edes hyvältä, Vaaranen kuvaa naisten tuntemuksia.


Heli Vaaranen: Älä varasta kahdeksaa vuotta hänen elämästään
Ennen puhuttiin katkerista vanhoista naisista, nyt Väestöliittoon tulee valtakunnallisesti kirjeitä nuorilta katkerilta naisilta. Takana pitkä parisuhde, josta ei tullutkaan mitään. Eikä suhde tuntunut edes hyvältä!

Tuohon joku kommentoi:

Jokuvaan: Artikkelissa varmaan on paljolti totutta, mutta hieman yksipuolisesta näkökulmasta. Miespuolisena voin kommentoida, että parisuhteen alussa sanottu “en halua lapsia ikinä” on usein pitkällä tähtäimellä ihan turha kommentti. …

Ile kirjoitti...

Naisen paras ystävä myytiin yli 30 miljoonalla dollarilla

Arvaatteko mikä?

Minä hölmönä ajattelin, että onpa kallis koira. Sitten muistin, että koiranhan sanotaan olevan ihmisen paras ystävä :)

Ile kirjoitti...

Köyhät vanhat naiset elävät neljän seinän vankina

Yksinäisiä ja vähävaraisia vanhoja naisia on Euroopassa kymmenen kertaa enemmän kuin syrjäytyneitä nuoria miehiä. Yksinäisten naisten suuri määrä on yllättänyt myös kokoomuksen europarlamentaarikko Sirpa Pietikäisen. Moni näistä naisista on alilääkitty ja usein he tuntevat, että kukaan ei kuuntele.


Tyhmempi luulisi, että "yksinäisiä ja vähävaraisia vanhoja naisia" verrattaisiin yksinäisiin ja vähävaraisiin vanhoihin miehiin, ja "syrjäytyneitä nuoria miehiä" syrjäytyneisiin nuoriin naisiin. Mutta ei. EU löytää paremmat vertailukohdat.

Anonyymi kirjoitti...

Kolumni
Rakkaus epäonnistuu paitsi vahingossa

Anonyymi kirjoitti...

Isä kauhistui – poika löysi uudesta kännykästä myyjien härskiä nakuilua

Anonyymi kirjoitti...

Naisten etuoikeudet 2000-luvun Suomessa

Anonyymi kirjoitti...

Arajärvi: Palkkaerot eivät katoa sormia napsauttamalla

Anonyymi kirjoitti...

Naisten ja miesten palkkaero kasvaa koko työuran

Anonyymi kirjoitti...

Miltä näyttäisi, jos naiset ja miehet vaihtaisivat rooleja salilla? Katso ja naura

Anonyymi kirjoitti...

Köyhät vanhat naiset elävät neljän seinän vankina

Anonyymi kirjoitti...

Auttava puhelin vastaa kysymyksiin seksistä Jemenissä

Anonyymi kirjoitti...

Ikean nimi yhdistettiin pornoon - seksiä ja kuvaston selailua

Anonyymi kirjoitti...

Varuskunnissa pahoja sisäilmaongelmia

Anonyymi kirjoitti...

Stubb Ylelle: Nainen ja mies komissaariehdokkaaksi

Anonyymi kirjoitti...

Miten mieheni toimintakyky saataisiin kuntoon?

Anonyymi kirjoitti...

IL: Onko teillä miesten hommat ja naisten työt? Se lisää eroriskiä

Anonyymi kirjoitti...

Filatov: Tasa-arvokehitys uhkaa ottaa takapakkia

Anonyymi kirjoitti...

"Tasa-arvokehitys on pysähtynyt"

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus: Myös vastasyntyneiden isät kärsivät masennuksesta

Anonyymi kirjoitti...

Kuulutko naisverkostoon - minkälaista tukea kaipaat?

Anonyymi kirjoitti...

Henna Kalinainen haukkuu maalaismiehet: "Haisevat pahalle!"

Anonyymi kirjoitti...

Tilastokeskus viilaa linssiin Pauli Sumasen blogi

Anonyymi kirjoitti...

Suomalainen mies ei ole väkivaltainen

Anonyymi kirjoitti...

55-79-vuotiaat haluavat parantaa ystävyyssuhteitaan ja muuttaa elintapojaan - parisuhteen perustaminen ei kiinnosta

Anonyymi kirjoitti...

Ainakin yhden yön intohimoa

Ile kirjoitti...

Vapaavuori sitoisi eläkeiän elinaikaodotteeseen

Anonyymi kirjoitti...

Mies halusi ryyppäämään vaimon kiellosta huolimatta - näin typerästi hän teki

Anonyymi kirjoitti...

Miltä näyttäisi, jos miehet ottaisivat valokuvia kuin naiset? Katso ja naura

Anonyymi kirjoitti...

Mitä miehet haluavat tietää seksistä? Parhaat palat osa 1.

Anonyymi kirjoitti...

Ylen nuortenohjelmasta eduskuntakysely: "Kaksi poikaa masturboi yhdessä"

Anonyymi kirjoitti...

Asiantuntija varoittaa parisuhdevirheistä:
Nuoret katkerat naiset valittavat Väestöliittoon

Anonyymi kirjoitti...

Koska naisilla elinaikaodote on vuosia korkeampi, tulisi naisille määrätä vastaavasti korkeammaksi eläkeikä.

Anonyymi kirjoitti...

Koska naisilla elinaikaodote on vuosia korkeampi, tulisi naisille määrätä vastaavasti korkeammaksi eläkeikä.

Anonyymi kirjoitti...

45 minuuttia: Kuinka yksityisetsivä seuraa pettäjää?

Anonyymi kirjoitti...

Oho, Johanna Tukiaisella uusi ja yllättävä työ!

Anonyymi kirjoitti...

Seksityöläiset osoittivat mieltään Lontoon Sohossa

Anonyymi kirjoitti...

Hullu juttu
Illan matsi: sinkkuelämä vs. perhe-elämä. Kumpi kannattaa rahallisesti. Kummassa seksi maistuu makeammalta?

Anonyymi kirjoitti...

Täällä viitataan Henryn sanomisiin ruotsinkielinen tasa-arvoblogi

Anonyymi kirjoitti...

Mies, älä tee näitä seksimokia: ”Harmittavan yleisiä”

Anonyymi kirjoitti...

Deittigurun kymmenen vinkkiä onnistuneille treffeille

Anonyymi kirjoitti...

Yle ei näyttänytkään masturbaatio-kohtausta televisiossa: "Siinä ei ollut mitään härskiä"

Anonyymi kirjoitti...

"Lapseton parisuhde pitää uskaltaa jättää"

Anonyymi kirjoitti...

Ulkoministeriö toivoo miesten paluuta diplomatiaan

Clintonkin hämmästeli naisia Suomen ulkopolitiikassa

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Yle ei näyttänytkään masturbaatio-kohtausta televisiossa: "Siinä ei ollut mitään härskiä"

No, paljon meteliä, ainakaan tuossa Yle Areena: #lovemilla: Jakso 3/50 voi sanoa että väite että näytettiin masturbaatiokohtaus on olisi samaa kuin että sanotaan näytettiin rakastelukohtaus kun näkyy päät ja peitto vähän heiluu. Tuossa taasen paita vähän heiluu.

/ Kari Hurtta

Anonyymi kirjoitti...

Naisten ja miesten liikuntalajit – onko jaottelua enää olemassa?

Anonyymi kirjoitti...

Illalla televisiossa: Onko lapsuudestakin tullut yliseksuaalista?

Anonyymi kirjoitti...

Pitkä parisuhde ei kannattanut: "Vaimoni varasti elämästäni 10 vuotta"

Anonyymi kirjoitti...

Nainen, näistä merkeistä huomaat miehen ihastuneen

Anonyymi kirjoitti...

Nainen halusi kolmenkimppaa - mies ei suostunut ja näin karmeasti siinä kävi