maanantaina, joulukuuta 23, 2013

Chili

Chiliä pöksyihin
"Haluavatko he todella, että naisista kasvatetaan lemmikkejä?” kirjailija Johanna Sinisalo kysyy. Syyskuussa ilmestyneessä Auringon ydin -kirjassaan Sinisalo kuvaa Suomen, jossa naisista kasvatetaan säyseitä, miehen palveluun alttiita lähes vähä-älyisiä neitejä, jotka haluavat naimisiin.

”Inspiraatio tulee aina jostakin, mikä yhteiskunnassa hiertää minua”, Sinisalo kertoo. Esikoisteoksessaan Ennen päivänlaskua ei voi (2000) Sinisaloa hiersi ihmisten luontosuhde. Tällä kertaa vaivasivat Henry Laasasen ja hänen ajattelutovereidensa puheet siitä, kuinka nuorten miesten ongelmat johtuvat naisten ynseydestä.

Auringon ytimen Suomessa eletään totalitarismissa, jossa sukupuoli määritellään mahdollisimman varhain. Eloi-naiset ovat herkkiä hoivaajia. Morlokit ovat ei-toivottuja itsenäisiä, ajattelevia naisia, jotka määritellään epäkelvoiksi lisääntymään ja jotka siksi sterilisoidaan. Yhtä lailla miehissä on maskot, joiden on sallittua lisääntyä. Mutta on myös miinusmiehiä, jotka ovat morlokkien tapaan syrjittyjä.

Tiukat sukupuoliroolit voi käsittää vertauskuvana nyky-Suomen tavasta sterilisoida sukupuolensa vaihtaneet henkilöt. Tai ihan vaan siitä, millainen naiskuva on vallalla.

111 kommenttia:

Ile kirjoitti...

Ruotsissa outo kiista: voiko homoseksuaali olla poromies?

Ruotsissa homoseksuaali mies on vasta oikeuden päätöksellä saanut oikeuden poronhoitoon. Saamelaiskylä kiistää, että kyse olisi ollut syrjinnästä.

Anonyymi kirjoitti...

Olisiko tuossa homojen poronhoitokiistassa ollut ennemminkin takana eläintensuojelulliset seikat?

deeby kirjoitti...

"Haluavatko he todella, että naisista kasvatetaan lemmikkejä?”

On laasaslaisissa sellaisia, jotka tätä saattaisivat haluta. Esimerkiksi kaukoidän matkailua ja ulkomaisia naisia ylistävät miehet omaavat miesvaltaisesti konservatiivisia, yksinkertaistuneita näkemyksiä sukupuolielämän monimutoisuudesta.

Hyväksyn itsekin kyllä perustellun yleistämisen, mutta yleistää ei voi, koska eihän Laasasen palstoilla kovin yleisesti kannateta naisten lemmikinosaa. Dialogi on enemmänkin naisten motiiveissa, eli millaisia asioita tai sisältöjä naiset pystyvät sukupuolielämälle *itse* määrittelemään. Ei sitä voi miehet määritellä mitenkään naisten puolesta, eikä se olisi nykymaailmassa mahdollistakaan, joten tällaiset kirjat ovat vain fiktiota muiden joukossa.

Länsimaisessa järjestelmässä ihmiset tekevät valintoja parhaan mahdollisen tietonsa pohjalta. Eli eivät naisetkaan kiusallaan etsi panoa (ja uutta pontta vittuiluun) sieltä, missä on raivokasta meininkiä, vakavaraisuutta ja atleettisia muotoja mieskannalla. Se on järjestelmällistä parinvalintaa, joka tapahtuu kunkin parhaiden tietojen ja jatkuvan ulkopuolisen vahvistuksen pohjalta.

Voidaan havaita myös, että naiset haluavat jo nyt lemmikeiksi. Eli meillä on jo tuo mainittu kulttuuri, jossa naiset haluavat olla lemmikkejä. Naiset haluavat partnereikseen tohtoreita, koviksia ja elämäntapamenestyjiä.

Länsimaalaiset naiset antavat itsekin kyllä sosioekonomista vastinetta, mutta pariutumiskäyrät osoittavat ylöspäin siten, että miehet ovat käyrän alapäässä, eikä sosioekonomisen vastineen antaminen ole (90%) naisille välttämätöntä. Naiset jo haluavat ja ovat saaneet yhteiskunnassamme lemmikin aseman ja lopulta myöskin sen avioliiton. He haluavat olla lellittyjä ja miellyttää isäntäänsä, joka kuuntelee heidän mielipiteitään ja ajaa kilpailevat ei-toivotut urokset pois tolaltaan.

Laasasen ideaaleissa ei tiettävästi toivota naisten olemista lemmikkeinä tai muuttumista tahdottomiksi seksiautomaateiksi miehille tai uudenlaisille miesryhmille. Portit kuitenkin pidetään avattuna muutokselle, jonka naiset voivat yksilöinä joskus saavuttaa. Laasaslaisuudessa on aina ollut mukana ripaus okkultismia.

Yleisesti naiset vastustavat
tasa-arvoa seksuaalisuuden alueella, kun laasaslaiset taas toivovat sitä. Tämä johtaa helposti väärintulkintoihin, sillä itsemääräämisoikeus vaatii pysymään totutuisssa kuvioissa. Mutta muutos voi tapahtua vain sitä kautta, että naiset itse keksivät jonkun hyvän syyn tai motiivin kehittää sisäisiä latauksiaan, sekä vapautua ikiaikaisen siveyden raameista, olla naisina miehille. Tämä ei tarkoita lemmikin asemaa, vaan se on täysin tiedostettua toimintaa naisten taholta.

Nyt eletään maailmassa, jossa miehet näyttävät mihin kykenevät ja naiset pääsevät puolisuorituksella ja ulkonäön vetovoimalla. Fiktiiviset, nolot kirjat ja esitelmät laasaslaisuudesta voi jättää kokonaan omaan arvoonsa. Jos haluaa tehdä jotain oikeasti noloa, kannattaa ryhtyä suoraan laasaslaiseksi.

Anonyymi kirjoitti...

http://takkirauta.blogspot.fi/2013/12/uuscromwellilaisuus-osa-iii.html

Anonyymi kirjoitti...

Naisia kiinnostavia asioita ja nämä eivät tosiaankaan yllätä ketään eivät edes itse naisia. Ja erittäin hyvin kyttääminen luonnollisesti käy kaupaksi.

Miksiköhän feministit eivät kysy mainostoimistosta minkälainen otus nainen todellisuudessa on?

Naisten sivut Iltalehti:

Muoti

In/Out

Stailaaja

Oho!

Mallit

Kauneus

Hiukset

Meikki

Kauneuskirurgia

Catwalk

Kysystailaajalta

Muotiblogit

Tyyli TV

Anonyymi kirjoitti...

http://paulisumanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/156981-viisas-kuin-professori

Anonyymi kirjoitti...

http://www.terve.fi/parisuhde/74591-mies-taman-vuoksi-et-saa-naista-osa-1

Anonyymi kirjoitti...

Pekka Sauri: Kaksi kolmesta masennuseläkkeestä kirjoitetaan naisille

Anonyymi kirjoitti...

I Don’t Think She’s Handling the Menopause Very Well

Anonyymi kirjoitti...

Hurmuri-Kreivi kihlasi 76 naista

Ensirakkaus petti ja kreivi otti elämästä ilon irti vankilan kautta.

Jaaha kirjoitti...

Sinikoskesta muokaten: "Suomalaiset feministit. Haluavatko he todella keskittää kaiken vallan naisille ja tehdä miehistä palvelijoitaan"?

Itse asiassa yhteiskunnallisten palvelujen suhteen tilannehan enemmän tai vähemmän jo on tuollainen...

Anonyymi kirjoitti...

Salaperäiset bordellibileet

Anonyymi kirjoitti...

http://yle.fi/uutiset/puolialaston_naisasianainen_keskeytti_joulumessun_kolnin_tuomiokirkossa/7001115

Anonyymi kirjoitti...

"Hyväksyn itsekin kyllä perustellun yleistämisen, mutta yleistää ei voi, koska eihän Laasasen palstoilla kovin yleisesti kannateta naisten lemmikinosaa. "

Mikä on varsin hupaisaa, tässä onkin juuri syy siihen miksi niin monet miehet jäävät ilman naista. Ellei paternalismia ja perinteisiä sukupuolirooleja olisi koskaan ollutkaan niin olisi todennäköistä että osa miesaktivisteistakaan eivät ehkä koskaan olisi syntyneet tähän maailmaan.
Itkette kuin vauvat siitä kun ette saa naista, pillua. Naiset ovat alkuperäiseltä ja biologiselta luonteeltaan ihmiskunnan geenisuodattimia joiden tehtävänä on karsia naiselliset/heikot miehet pois lisääntymisestä. Luonto on tarkoittanut naiset huolehtimaan siitä että heidän synnyttämällä lapsella on terveet/vahvat geenit(jotka ovat peräisin terveeltä heteroseksuaaliselta ja maskuliiniselta mieheltä). ja sopiva kasvuympäristö.

Paternalismi ja sukupuoliroolit antoivat lähes kaikille miehille mahdollisuuden lisääntyä mutaatiomiehet(geenivirheellisten ja heikkojen miehien) mukaanlukien. Johtuen juuri siitä että naisten seksualisuutta ja parinvalinta oikeutta oli rajoitettu.

Pelkästään feminismiä on helppoa syyttää, mutta osa syyllisiä olette te miehetkin jotka sallitte naisille heidän haluamansa vapaudet. Samalla naiset saivat takaisin mahdollisuuden toimia geenisuodattimina.

Se että syytätte naisia siitä että he toimivat suunnilleen alkuperäisen luonteensa mukaan on aikalailla sama asia kuin syyttelisitte tiikeriä kissana olemisesta. Naiset toimivat geenisuodattimena suurimmaksi osaksi alitajuisesti yleensä tietämättä siitä itse. He vain tuntevat vetoa sinne tai tänne, eläimenä joka tuntee halua seksiin tajuamatta(ellei nykyaikana siitä olisi kerrottu) että se seksi(ilman nykyajan ehkäisyjä) johtaa raskauteen ja lapsen synnyttämiseen.

Toki naisista osa toimii luontoäidin kannalta väärin ja lisääntyvät heikkojen miesten kanssa.

Olisi kannattanut miesten unohtaa jo alkuunsa ne typerät unelmat tasa-arvosta ja vapaudesta.

deeby kirjoitti...

"Mikä on varsin hupaisaa, tässä onkin juuri syy siihen miksi niin monet miehet jäävät ilman naista. "

Ei ole. Vaan naisten halu olla
lemmikkejä.

"Itkette kuin vauvat siitä kun ette saa naista, pillua."

No eipä ole mitä itkeä. Jääkiekkoilijoiden vaimotkaan ei pysty sellaista luksusta tarjoamaan mitä itse olen joiltakin naisilta saanut. Se on kaukana siitä.

"Naiset ovat alkuperäiseltä ja biologiselta luonteeltaan ihmiskunnan geenisuodattimia"

Phhhw. Täällä ei tapahdu juuri minkäänlaista suodatusta tason kannalta. Ulkopuoliset pitävät koko planeettaamme bullshittinä.

"Luonto on tarkoittanut naiset huolehtimaan siitä että heidän synnyttämällä lapsella on terveet/vahvat geenit"

Vai niin.

"Paternalismi ja sukupuoliroolit antoivat lähes kaikille miehille mahdollisuuden lisääntyä mutaatiomiehet(geenivirheellisten ja heikkojen miehien) mukaanlukien."

Joopajoo. Luovia ja erikoisia miehiä on syntynyt kaikkiin ajanjaksoihin.

"Pelkästään feminismiä on helppoa syyttää,"

Se nyt on vaan niin, että feminismi on täällä pitämässä naista jonain jumalattarena ja tämä naarasetuoikeuden kulttuuri...

"Se että syytätte naisia siitä että he toimivat suunnilleen alkuperäisen luonteensa mukaan on aikalailla sama asia kuin syyttelisitte tiikeriä kissana olemisesta."

Ei tässä tiikereitä ollakaan syytelty, vaan ihmisiä, jotka palvovat eläimen lajientiteettiä omanaan. Ihminen ei ole enää mikään savannieläin. Se pyrkii sivistykseen ja kaupunkeihin. Lopulta se siirtyy korkeammille tasoille kokonaan.

"Toki naisista osa toimii luontoäidin kannalta väärin ja lisääntyvät heikkojen miesten kanssa."

Ei tällaisia naisia tarvita, jotka ei kestä miehen heikkoa egoa.

"Olisi kannattanut miesten unohtaa jo alkuunsa ne typerät unelmat tasa-arvosta ja vapaudesta. "

Jep. Taidanpa tästä lähteä sosiaalituelle.

Anonyymi kirjoitti...

Petolinnunpersenaamaisten ja A-kuppisten(muuta aata ei sitten löydykään)feministien ja muiden läskitiinujen omeganaaraiden ei kannata puhua mistään geenivalinnasta yhtään mitään.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltasanomat.fi/jalkapallo/art-1288636207211.html

Unknown kirjoitti...

"Ei tällaisia naisia tarvita, jotka ei kestä miehen heikkoa egoa."

Tarvitaan tai ei, niin tuo oli deebyltä varsin oiva naulaus.

Jos joku haluaa tunnistaa egon tarkemmin, tutustukoon Eckhart Tollen tuotantoon.

Erinomaista alkavaa vuotta myös valtaisan enemmistön edustajille, joiden kohdalla egon ja tietoisuuden eriytymisprosessi ei ole vielä käynnistynyt. Funktionne lienee tuottaa tällä planeetalla niin suurta kärsimystä, että ihmiset eivät enää kestä egoaan. Lähti nätisti tai repeytymällä, ego kuolee. Tai ihmiskunta.

T: Alkuun päässyt, joka joutuu kohtaamaan sellaistakin, mitä ei haluaisi itsessään tunnistaa, vaan mieluummin muissa... (no se, joka vain tyynenä taustalla tarkkailewi, ja havaitsee egon egoksi, ei ole ego, vaan niinku puhdas eksistenssi, voe mahoton...)

Anonyymi kirjoitti...

US keskustelupalstaPauli Sumasen keskusteluyritys Juho Antikaisen Samapalkkakeskustelussa

Anonyymi kirjoitti...

Tulette rakastamaan tätä englanninkielistä radioshowta.

The Dangers of Dating a Single Mom

http://youtu.be/yAAqL2A6V6s

deeby kirjoitti...

"Tarvitaan tai ei, niin tuo oli deebyltä varsin oiva naulaus."

Jos miesten itseluottamusodote saataisiin muljautettua pois käytöstä, tuloksena olisi vallitsevan naispuoleisen piikatradition nopea tuhoutuminen ja transendentaalisen naiseuden nousukausi. Olisi vähitellen jo aika lopettaa "naisrottien" huumaaminen. Palauttaa veriarvot kohdilleen.

Itseluottamus on yleisenä vaihdonvälineenä huono, eikä sitä pitäisi nostaa jalustalle. Egoismi on vain rajantekijä. Ellemme olisi egomaaninen kehityskunta, itsevarmuus ei katsoisi meistä ketään sukupuoleen, vaan kukin kantaisi kohtuullisen osan kyseistä resurssia oman luonteensa mukaan. Naisten itseluottamuskauppa on miehiin kohdistuvaa ihmiskauppaa. Se ei kestä kansainvälisiä sopimuksia, joten siitä on erouduttava ja opetettava naiset rakastamaan miehen heikompaakin egoa.

Vaikka jollain olisi kuinka hauras ego, niin sen kanssa ei pitäisi joutua ongelmiin. Hän saisi elää täyden elämän ja nauttia yhteisön suosiosta ja virittää omat panoksensa tähän elämään.

Itseluottamuspakote on injektio, näkymätön lääkeaine, jota ilman ei naiset yleensä ole kokeilleet olla edes olemaan. Siksi naisilla on myös tasa-arvo-ongelmia. He narkkaavat miehiä ja miehistä ja tarjoutuvat vastapalveluna alustaksi. Kuinka kauhea kohtalo se onkaan. Miehen itseluottamusta voi myöskin vertailla naisille suunnattuun kehitysapuun, mutta kyseisen toimituksen keskeyttäminen olisi täyspäisten naisten sarjatilaus, näkisimme ns. "älyä liukuhihnalta"-ilmiön kaikessa kauneudessaan. Menneiden aikojen painajaisunemme katkeaisi älykkäiden, nykyaikaisten naisten supertulvaan.

Summa summarum. Meidän ei ole syytä jatkaa naisten itseluottamuspiikityksiä ja kun muistamme tämän ohjeen, naiset tulevat kohta olemaan henkisesti aivan omillaan. Heistä tulee täysin toisenlaisia, omavaraisia olentoja, jotka rakastavat miehiä, myös niitä, joilla on pienet kikkelit, tullaan johdattelemaan ja heitä tullaan paapomaan naisten taholta todella runsaasti.

Elämme uhkaavan muutoksen aikaa, koska rakennamme sentään jo turvallisia kaupunkeja ja laajenemme luomakunnan paremmille osa-alueille, jonne on useimmille eläinlajeille täysi porttikielto. Ei kaupunki ole mikään karhulinna. Surullistahan se on parikymppinen naisparka voimistelee hädänalaisena lottana sähköimurin varressa repaleiset vaatteet yllään, odottaen josko sieltä jostain se unelmien mätäpaise tulisi naama punaisena kertomaan missä on töpselin paikka tänään. Nämä naiset ovat kuin rottia. Nämä naiset ovat kuin karjaa. Nämä naiset ovat kuin lampaita.

"Funktionne lienee tuottaa tällä planeetalla niin suurta kärsimystä, että ihmiset eivät enää kestä egoaan."

Aika mielenkiintoistahan se on katsella tätä egon valtataistelua ja miten ego pyrkii selviytymään ja vahvistamaan itseään, kun sitä uhataan ulkoapäin. Ruiskut on kuitenkin syytä kerätä heti alkajaisiksi pois.

Anonyymi kirjoitti...

http://yle.fi/uutiset/vakivaltainen_aiti_saa_isan_hakemaan_apua/7000006

Anonyymi kirjoitti...

Suuttunut nainen heitteli järjestyksenvalvojaa polkupyörillä

Nainen ei kelpaa EU:n huipulle

Ruotsin jalkapalloliitto puolusti Zlatanin kohupuheita

...
"Kaikki kunnia naisille. He ovat tehneet uskomattoman hienoa työtä, mutta miesten jalkapalloa ei voi verrata naisten jalkapalloon", Ibrahimovic sanoi.

"He voivat saada vaikka polkupyörän minun nimikirjoituksellani, niin sitten kaikki on hyvin."

Ibrahimovic oli yhä myös ihmeissään, kun häneltä oli viime kesänä kysytty, kumpi on parempi: hän vai naisten ykköspelaaja Lotta Schelin.

"Pitääkö minun vastata tuollaiseen kysymykseen", Ibrahimovic ihmetteli.

"Euroopassa minua verrataan Messiin ja Ronaldoon, Ruotsissa johonkin naispelaajaan", Ibrahimovic laukoi.
...

Ibrahimovic sai Ruotsin naisjalkapalloilijat surullisiksi

Anonyymi kirjoitti...

Naisten shoppailuun kyllästyneet miehet ikuistettiin hauskoihin Instagram-kuviin - katso

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Onko alkoholi myös haitta ihmisiin tutustumisessa?

Anonyymi kirjoitti...

Naiset näkevät unta pettävästä miehestä

Anonyymi kirjoitti...

Naistenhakkaajan tuomio kuin Simpsoneista – 5 000 kertaa ”Pojat eivät lyö tyttöjä”

Anonyymi kirjoitti...

PornHub on edellä YouTubea: Jo lähes puolet liikenteestä tulee mobiililaitteista

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsin sponsori arvostelee Zlatanin naiskommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Rasti ruutuun! Montako näistä noloista seksikokemuksista kohdallesi on sattunut?

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Miten pysyä nuoremman naisen tahdissa?

Unknown kirjoitti...

"Itseluottamuspakote on injektio, näkymätön lääkeaine, jota ilman ei naiset yleensä ole kokeilleet olla edes olemaan. Siksi naisilla on myös tasa-arvo-ongelmia. He narkkaavat miehiä ja miehistä ja tarjoutuvat vastapalveluna alustaksi. Kuinka kauhea kohtalo se onkaan. Miehen itseluottamusta voi myöskin vertailla naisille suunnattuun kehitysapuun

Ei hattumpi hattuma! Jos kirjoittaa kuukleen "injektoida kehitysapua", löytää pelmahduksen tunkiostani... toiselta sivulta heti mainoksen jälkeen.

Kosminen koinsidenssi?!

Anonyymi kirjoitti...

Kolumni
Nainen ei kelpaa EU:n huipulle

Anonyymi kirjoitti...

Onnellisten parien rutiinit – näissäkö salaisuus?

Anonyymi kirjoitti...

Lähes sata varsinaissuomalaista välttelee kutsuntoja

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon, olet kympin tyttö!

Anonyymi kirjoitti...

Justin Bieberin pornotähtirakas riisui – topless-kuvat levisivät lehtiin

Anonyymi kirjoitti...

http://www.liveleak.com/view?i=979_1388164589

Kommenttejakin kannattaa vilkaista

Anonyymi kirjoitti...

Älä tee näitä virheitä ensitreffeillä – "Exäni vei lapseni enkä luota enää naisiin"

Anonyymi kirjoitti...

Naiset tarvitsevat miehiä enemmän unta: Syynä aivojen tehokkaampi käyttö

Anonyymi kirjoitti...

Tavat, joista aikuistuvan miehen pitäisi luopua

Anonyymi kirjoitti...

Zlatan vastaa kohuun: En puhunut paskaa

Anonyymi kirjoitti...

Nainen, älä sorru näihin miehiin uudenvuoden bileissä: ”Maailman alhaisin virhe”

Anonyymi kirjoitti...

Näistä on keskusteltava ennen häitä!

Anonyymi kirjoitti...

Huono flaksi naismarkkinoilla? Rintoja voi nyt puristella myös virtuaalisesti

Anonyymi kirjoitti...

Hulluja nuo roomalaiset
viisaita kuin lapsukaiset
oikeassa tietenkin
senhän me jo tiesimmekin

paha vesi pahan polttaa
Hoteisiinsa harhan ottaa
puoli maailmaa pelastaa
Ei olis muuten roomaakaan

älkää sitten syytelkö
kun anteeksi on pyydelty
ja virheet lasten annettu
maximukseen kannettu

kyllä vielä hyvä tulee
maailman muoto palautuu
rooma nousee suurimmaksi
nielee pienet lapsensa

slurps
oi slurps
sulu lurps
burst


-deebyliini

Anonyymi kirjoitti...

Nuorempana sitä jaksoi rillua
ei tässä iässä taivu samaan
Senior-paikat ne tarpeeksi antaa
ja iilimadot iholla soittaa sambaa
ne pakottaa mut
homoilemaan
johohohohoh hu hu huu

Kaunis on rakkaus taivaankannella
Kuin valot sinisellä
kylläpä paistaa taidanpa maistaa
expressoa tuplana ja
sitten ho ho ho ho homoilemaan
fundamentalistien kanssa
ho ho ho ho ho ho homoilemaan
Kun naiset eivät iilimadoille anna


-deebyliinikkö


Anonyymi kirjoitti...

Naisilla on vielä matkaa politiikan huipulle

Anonyymi kirjoitti...

Isiä ja äitejä kannustetaan osa-aikatyöhön

Anonyymi kirjoitti...

Nämä asiat pelottavat naisia vanhenemisessa

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Miten suhtautua uusiin tuttavuuksiin parisuhteen aikana?

Anonyymi kirjoitti...

Seksuaalinen signaali hämmentää - Tämä ikävä asia saattaa yllättää isorintaisen naisen

Sunnuntaisuomalainen: Bimbon leima uhkaa isorintaista

Anonyymi kirjoitti...

Seksuaalineuvoja Sunnuntaisuomalaisessa: Tästä syystä rinnat kiinnostavat

Anonyymi kirjoitti...

Yllätys: Pojat haluaisivat leikkiä nukeilla

Anonyymi kirjoitti...

Olisitko uskonut? Testosteroni aiheuttaa miehille yllättävää terveysriesaa

Anonyymi kirjoitti...

Kampanja asevelvollisuuden lakkauttamiseksi on epäonnistumassa

Anonyymi kirjoitti...

Näin Johanna Tukiainen on muuttunut – kuvasarja nuoruudesta

Anonyymi kirjoitti...

Realitytähti kritisoi homoutta: ”Vagina haluttavampi kuin anus!”

Anonyymi kirjoitti...

Anu ja Sofie synnyttivät lapsensa vankilassa mutta vievätkö vahva tahto ja vauva uuteen elämään? Maarit Tastula pohtii rikosta ja rangaistusta vankilan muurien takana.

En tiedä miten ennen oli asiat, mutta onko feminismin voimmaannuttamispropaganda tuonut naisille vangin elämänkin tutummaksi?

Anonyymi kirjoitti...

Naiset kokevat keskimäärin 4 vakavaa ihmissuhdetta 25-40 -vuotiaina - katso muut ikäkauden käänteet

Anonyymi kirjoitti...

Tämän takia nainen teeskentelee orgasmin

Anonyymi kirjoitti...

Kolumni
Nyt juhlitaan napitonta panoa

Anonyymi kirjoitti...

Asevelvollisuus ei ole vain sotaan varautumista varten

Anonyymi kirjoitti...

Nämä asiat pelottavat miehiä vanhenemisessa

Anonyymi kirjoitti...

Äiti jää jumiin palkkakuopan pohjalle

Anonyymi kirjoitti...

Hämmentävä video: Nainen tanssittaa rintojaan

Anonyymi kirjoitti...

Sateenkaariperheet: Naisparien oikeudet isyyslakiin

Anonyymi kirjoitti...

Tyttösotilaiden vaikea tilanne jää yhä varjoon

Anonyymi kirjoitti...

Supersankarittaren näyttelijä heitti jauhot suuhun rintojensa kokoa kritisoineille

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus paljastaa: Näin alkoholinkäyttö vaikuttaa parisuhteeseen

Anonyymi kirjoitti...

Mother Arrested in Christmas Day Killing of Teen Daughter

...
According to the Casa Grande, Ariz., Police Department, Connie Villa, 35, allegedly attempted to kill all of four her children and her ex-husband Adam Villa on Dec. 25.

She has been charged with first-degree murder for the death of her daughter, 13-year-old Aniarael Macias, who was found dead in the family apartment bathroom.

Police said they believe that Villa called her ex-husband to come over on Christmas Day so that she could kill him. After he arrived, she allegedly stabbed him repeatedly in the torso, police said. Adam Villa was able to escape and call the police as he drove himself to the hospital.
...

Anonyymi kirjoitti...

"Ranskalaisten naisten kuuluu olla hoikkia": Ylipainoisten syrjintä näkyy jopa vaatekaupoissa

Anonyymi kirjoitti...

Sukupuolikiintiöitä tarvitaan

Anonyymi kirjoitti...

Mies ei tuonut olutta kaupasta – nainen pahoinpiteli

Ile kirjoitti...

"Ex-missi kidnappasi ex-miesystävänsä, kahlitsi hänet sänkyyn ja sai syytteen seksiin pakottamisesta. Huimasta tositarinasta tehty dokumentti on yksi vuoden viimeisen maanantain Lahjapaketti-sarjan herkkupaloista"

Löytyy ehkä vielä YLE Teemalta

Anonyymi kirjoitti...

5D: Elän itseni myynnillä

ma 30.12. klo 23:10

Opiskelija Alex Bedford ottaa selvää, millaista seksityöläisen elämä on Lontoossa. Onko se yhtä loistokasta kuin Belle de Jourin muistelmat antavat ymmärtää? (Britain's Happy Hookers, dokumentti, Iso-Britannia, 2010)

Anonyymi kirjoitti...

Kohu Zlatanin puheista ei laannu - "Menetin kunnioitukseni"

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Kuinka saan itseni rohkaistumaan?

Anonyymi kirjoitti...

Tabloid - rakkaustarina | Tv | Areena | yle.fi

Poliisi vei naiselta kymmeniä koiranpentuja - Rikos - Uutiset - MTV.fi

Naisterroristit iskeneet kymmeniä kertoja Venäjällä - Venäjä - Ulkomaat - Helsingin Sanomat

Omakotitalosta löytyi liki sata mäyräkoiran pentua kurjissa oloissa – sijaiskoteja etsitään | Yle Uutiset | yle.fi

Ile kirjoitti...

Tuolla ylempänä on linkki Vihreiden Maria Ohisalon kirjoitukseen "Sukupuolikiintiöitä tarvitaan" (julkaistu myös Hesarissa)

Kommenttina edelliseen:

Martti Laines: Jos sukupuolikiintiöitä tarvitaan

Anonyymi kirjoitti...

Haluatko parantaa parisuhdettasi? Seksin jälkeen kannattaa jäädä sänkyyn tärkeästä syystä

Anonyymi kirjoitti...

10 mielenkiintoista faktaa peniksestä - osa 1

Anonyymi kirjoitti...

Tammikuussa kutittaa – pikkujoulukausi näkyy sukupuolitautitilastoissa

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaisten kestosuosikista kuoriutui "parinvaihtajien paratiisi

Anonyymi kirjoitti...

http://www.liveleak.com/view?i=6fff580ac3

Parin kommentoijan mukaan hänelläkin olisi vielä markkina-arvoa jäljellä,taitavat juksata?

Anonyymi kirjoitti...

Miksi vasemmistolaisuus vetoaa naisiin?

Anonyymi kirjoitti...

Seksivalistusta nörteimmillään: ”Näiltä kondomi ei suojaa sinua”

Unknown kirjoitti...

Laasanen: Vaikka porno on laadultaan vain surkea oikean naisen korvike, pornon tuoman pikatyydytys voittaa oikean naisen 100-0 seksin hankinnan helppoudessa.

Laasanen: porno on oikean naisen huono korvike

Lasse laskettelee: Jos et innostu seksistä, minun on palattava pornokirjastojeni SM-seksin pariin, mikä on huono korvike oikealle naiselle

Ja sitten...

Terve.fi-Laasanen (30.12.13): Porno on osittain korvannut oikeat naiset, mutta porno on kuitenkin vain kohtalainen oikean naisen korvike.

Noh? Lukitaanko? Vai nostetaanko korkeampaan 'potenssiin', ja todetaan, että porno on 'tyydyttävä' oikean naisen korvike/silmäke/nenäke/suulake/pilluke/pyllyke?


(Eiiih... taas tykitti nukkuessa täyslaidallisen... :( )

Anonyymi kirjoitti...

K-U: Varusmiesten alennus poistuu – sivareiden säilyy

Anonyymi kirjoitti...

Yöpyikö puolisosi näissä hotelleissa – pettäjien hotellit top 5

Anonyymi kirjoitti...

10 mielenkiintoista faktaa peniksestä - osa 2

Anonyymi kirjoitti...

Pirjo Heikkilä: "Sketseissämme pistetään aika lailla naisia halvalla"

Anonyymi kirjoitti...

Maatilan prinsessaksi valittu Emmi: Tällainen on ihannemieheni!

Anonyymi kirjoitti...

Estotonta flirttailua, vapaata syömistä - näistä syistä sinkkuilu kannattaa

Anonyymi kirjoitti...

Nykyvasemmisto hukkuu amerikasta tuodun feminismin hirttoköysi kaulassa. Se ei ole välttämättä toivottava tilanne, mutta sille tuskin kukaan voi mitään, ei edes Laasanen.

Feminismi kiihdyttää kapitalismiä, koska se pakottaa miehet jatkuvasti kovempaan kilpailuun yhteiskunnassa aivan kuten Laasasen teoria todistaa.

Taustalla on naisten keskinäinen ankara sosiaalinen elintasokilpailu, jota ei pääsääntöisesti tehdä oman itsen kauttaa vaan puolison varallisuuden ja aseman kautta. Facebook on sopivasti lyönyt vielä lisää kierroksia kilpailuun kun kyttääminen voidaan tehdä vuorokauden ympäri. Sekin amerikkalaisen kapitalismin tuottama neronleimaus. Rahantahkoaminen kyttäämisestä ja juoruilusta lienee oikeasta jo aivan äärimmäisen nerokas miehinen älynväläys. Naisten elämään kuuluu jostain syystä jatkuva toisten ihmisten sosiaalinen kyttääminen, jossa he arvoioivat toistensa markkina-arvoa Laasasen teorian ennustamalla tavalla.

Miehet havaitsevat oman asemansa ilman kyttäämistäkin jo herätessään aamulla sängystä.

Amerkkalainen kapitalisti hieroo karvaisia käsiään ja nauraa iloisesti matkalla pankkiin ekstrapitkällä limusiinilla, jossa on häntä viihdyttää genettisesti täydellinen silkonivarustettu naispuolinen yksilö tai jopa useampia vastaavanlaisia silikonivarusteltuja yksilöitä.

Tässähän näköjään tullaan lopputulemaan, että Laasasen teoria kuvaa nykyisen koko kulttuurimme rakennetta hämmästyttävän hyvin.

Enää puuttuu vain analyysi itse kulttuuristamme ja voidaanko tilannetta muutta ja mitkä ovat ne toimenpiteen joilla muutos voidaan tehdä, että tämä luonnolle erittäin tuhoisa systeemi saadaan pysäytettyä.

Siihen ei taida mikään aate/poliittinen järjestelmä pystyä.

Anonyymi kirjoitti...

Maria Ohisalo HS ja Uuden Suomen blogissaan: Vihreä eurovaaliehdokas houruilee

Ile kirjoitti...

Teuvo Moisa: Kristinusko tekee miehestä väkivaltaobjektin

Anonyymi kirjoitti...


AKKAVALLAT & VITUNHAJU

liinoihin kuivatut
vaahteranlehdet,
vittusi villeimmät
mehiläisretket
...kalsareihinkin kajottiin,
vei akkavallat kundit ekstaasiin

jokin kiittämätön opetti,
ettei
pidä hyväksyä vääryyttä
ei kannattaisi hyväksyä ja
sitämyötä töpeksiä
ei kannattaisi munata
vaan keskittyä matkantekoon

maahan kerää
antimensa itse
joki hoitaa raiskattujen
tuskan
kukaan ei oo itsensä paras
asiantuntija,
omakehu haisee ja kauas

sen perusteella

sen perusteella

sen perusteella

ei hyvä


-deebyliini

Anonyymi kirjoitti...Kiinalaispoika
laulaa miesasialaulun
Kaikki kuuntelevat
Naiset polkevat jalkaa

Ei saa
hevon vittuakaan,
vaikka joutuu kuolemaan

Mikä siinä on
Mikä sen tekee, kun ei iso mies
pillua saa?
Mikä siinä on
Mikä oikein ohjaa naiset vain
masturboimaan?

Kyllä fiksu mies
tukkii turpansa
käärii sen rullalle kymmenelle
Ja ymmärtää, ettei sitä pillua saa
jos ei ymmärrä
vaieta


-deebyliini

Anonyymi kirjoitti...

Mikä siinä on jos ei pillua saa?

Trallallaa
Mikä siinä on jos ei pillua saa?

Trallallaa
Aijaijaa-deebyliini

Anonyymi kirjoitti...

Synnytys vei ulosteen pidätyskyvyn

Anonyymi kirjoitti...

Yöviesti 1.19! Onnitelkaamme kirjailijaa suurenmoista!

-deeby

Anonyymi kirjoitti...

35 ikävuotta ei olekaan äitiyden takaraja

Anonyymi kirjoitti...

Kalle porskuttaa netistä huolimatta
"Kalle syntyi aivan erilaiseen Suomeen kuin minkälaisessa maailmassa tänä päivänä eletään. Esimerkiksi 40 vuotta sitten kuvat olivat melko siistejä ja kilttejä" kertoo päätoimittaja Kaisa Riihinen. "Kalle eroaa muista suomalaisista pornolehdistä siinä, että lehdessä on ollut jo vuodesta 1978 gay-liite eli asiaa homoille. Siihen aikaan ei ollut helppoa olla homo, jo pelkästään tiedonsaaminen oli vaikeaa". Sanotaan, että porno koventunut netissä, mutta kuinka lehtien laita? Pornolehdet eivät ole enää vain miesten ominta, vaan pornon kuluttaminen naisten keskuudessa on lisääntynyt. "Lukijoiden tarinat ovat edelleen hyvin suosittuja. Kirjoittajista suurin osa on naisia", kertoo päätoimittaja Kaisa Riihinen. Toimittaja on Anu Packalén. «

Anonyymi kirjoitti...

Puheenaihe: Naiset, jotka vihaavat naisia

Anonyymi kirjoitti...

Vaimo yllätti miehensä kyseenalaisessa touhussa makuuhuoneessa - katso hulvaton video

Anonyymi kirjoitti...

2014-01-01 Kalifornia: Uusi laki koululaisille- voit itse määritellä sukupuolesi

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus: Keski-ikäiset miehet haisevat pahimmilta

Anonyymi kirjoitti...

Jethron erikoisimmat asuntonäytöt: alaston mies kaapissa, ryhmäseksiä ja talo ilmiliekeissä

Anonyymi kirjoitti...

"Ei ole. Vaan naisten halu olla
lemmikkejä."
Tarkoitinkin niitä miehiä, jotka ovat sinkkuina vastoin tahtoaan.

"Ei tässä tiikereitä ollakaan syytelty, vaan ihmisiä, jotka palvovat eläimen lajientiteettiä omanaan. Ihminen ei ole enää mikään savannieläin. Se pyrkii sivistykseen ja kaupunkeihin. Lopulta se siirtyy korkeammille tasoille kokonaan."

Tarkoitin tiikerien syyttelyllä sitä että ainakin osa naisista ei ymmärrä syyttelyitänne koska heillä ei ole kykyä siihen. Siksi he näkevät syyttelynne naisvihana.Toiset pyrkii sivistykseen, toiset ei. Vinkua voitte aina mutta ette te koskaan läheskään kaikkien naisten tapoja muuta.

"Ei tällaisia naisia tarvita, jotka ei kestä miehen heikkoa egoa."
Ei sinuakaan tarvita, teet vain palveluksen geenipoolille jos jätät lisääntymisen väliin. Koskee kaikkia heikkoja miehiä.

Anonyymi kirjoitti...

"Tarkoitin tiikerien syyttelyllä sitä että ainakin osa naisista ei ymmärrä syyttelyitänne koska heillä ei ole kykyä siihen."

Tunnen kyllä paremmin tunnen naisia, kuin moni olettaisi. Ja ihan hyvä, että oletetaan. Minä en purematta niele selityksiä, että joku eläimellinen arvomaailma, joka on sivistyksenvastainen ja vastoin totuutta hallitsisi universumia kovinkaan syvältä. Siten geenejä tosiaan kannattaa valita vähän harkitummin.

PS. sori myöhäinen vastaus, en lue tätä palstaa enää kovin paljon.

-deeby