keskiviikkona, toukokuuta 13, 2015

Porn, video games and Ritalin

The End of Feminism

Psychologist Philip Zimbardo: ‘Boys risk becoming addicted to porn, video games and Ritalin’


How can our future Mars colonies be free of sexism and racism?

202 kommenttia:

1 – 200 / 202   Uudempi›   Uusin»
Anonyymi kirjoitti...

Vaimollani on toinen mies, mitä teen? Terapeutit neuvovat
Veijo sai kännykkäänsä ikävän viestin. Sen mukaan Veijon puolisolla Kyllikillä on suhde toiseen mieheen.


Kyllikki ja Veijo ovat olleet yhdessä kolmisenkymmentä vuotta, ja pariskunnan kolme lasta on saatu onnellisesti lentämään pesästä. Molemmat ovat odottaneet kahdenkeskisiä vuosia, mutta nyt parin väliin on kiilaamassa kolmas osapuoli.

Kaikki alkoi, kun Veijo sai tekstiviestin tuntemattomasta numerosta. Viestissä sanottiin, että Kyllikki olisi tapaillut viestin lähettäneen naisen aviomiestä.

Aluksi Veijo nauroi ja ohitti koko asian, kunnes jonkin ajan kuluttua päätti vastata viestiin.

Kävi ilmi, että Kyllikki oli tapaillut tätä toista miestä jo pidemmän aikaa.

”Jouduin kysymään asiaa Kyllikiltä. Yllättäen hän tiesikin minun saavan viestin. Olin kuin puulla päähän lyöty. Mitä kaikkea minun tietämättäni onkaan tapahtunut”, Veijo puuskahtaa.

”Kyllikki paljasti, että on käynyt kahvilla tämän miehen kanssa. Minun kanssani on kuulemma niin vaikea puhua mistään”, Veijo pyörittelee päätään.

Sittemmin kävi ilmi, että kahvittelun lisäksi oli käyty myös uimassa ja elokuvissa.

”Yhtäkkiä kylmä hiki nousi niskaani. Olin vasta muutamaa kuukautta aiemmin iloinnut siitä, että Kyllikki oli viimein innostunut tekniikasta. Olin jopa opastanut häntä uuden älypuhelimen käytössä. Tietenkin, jotta hän voisi pitää yhteyttä uuteen ystäväänsä!”

Samoihin aikoihin tietotekniikkainnostuksen kanssa pariskunnan seksielämä nuupahti täysin. Veijo osasi laskea yhtälön.

”Kyllikki ei suostu sanomaan, minkälainen suhde hänellä on tähän mieheen, ja mitä hän siitä haluaa. Välillemme on kasvanut muutamassa kuukaudessa valtava kuilu, vaikka arki toimiikin.”

Missä menee pettämisen raja, jos toinen jättää kertomatta näinkin isoja asioita?

Anonyymi kirjoitti...

Miksi ihmeessä naisministereitä pitäisi olla yhtä paljon kuin miesministereitä?
Suomessa on virinnyt kummallinen keskustelu siitä, montako naisministeriä Juha Sipilän (kesk) hallituksessa tulisi olla.


Hallituksen muodostaja Juha Sipilä kertoi eilen toivovansa, että ministerinpaikat jaettaisiin tasan miesten ja naisten välillä.

Mielestäni Sipilän toive on populistinen ja naisia kosiskeleva, sanalla sanoen typerä.

Eduskuntavaalissa oli 4 463 333 äänioikeutettua. Heistä naisia oli 2 317 753. Miehiä oli 2 145 580, siis 172 173 vähemmän kuin naisia.

Mitä naiset tekivät ääniuurnilla? Pudottivat sinne tilastojen perusteella mieluummin sellaisen äänestyslipun, jossa naisehdokkaan sijasta oli miesehdokkaan numero. Vaalin äänestysprosentti oli Suomessa 70,1. Miesten äänestysprosentti oli 68,9 ja naisten 71,3. Naiset siis äänestivät miehiä innokkaammin ja todennäköisesti mieluummin miehiä kuin naisia. Siis todennäköisesti, koska ei ole saatavilla tilastoja siitä, kumman sukupuolen ehdokkaille naisten ja miesten äänet ovat jakautuneet.

Ja sellainenhan näkyy! Valituksia tuli ”vain” 83 naiskansanedustajaa, 41,5 prosenttia kaikista kansanedustajista.

Miksi siis ministerinpaikat pitäisi jakaa hallituksessa tasan miesten ja naisten välillä, jos kerran naiset osoittivat vaalissa epäluottamusta oman sukupuolensa ehdokkaita kohtaan? Mielestäni selitykseksi ei kelpaa se, että naisia oli ehdolla selvästi vähemmän kuin miehiä.

Ja kuka haluaa olla hallituksen naiskiintiöministeri? Sipilä pitää kiinni siitä, että hallitukseen tulee 12 ministeriä. Jos salkut jaettaisiin eduskunnan sukupuolijakauman mukaan, naisministereitä tulisi viisi ja miehiä seitsemän. Näin Sipilä pitää ovea auki yhdelle naiskiintiöministerille.

Itse muuten äänestin naisehdokasta.

Anonyymi kirjoitti...

Kysy lääkäriltä: "Ei vaan seksi kiinnosta minua yhtään" - seksihalut hävisivät leikkauksessa

Nuori mies kärsii seksuaalisen halun häviämisestä leikkauksen jälkeen.
Moi! Oisin kysynyt sellasta et mistä johtuu kun olin leikkauksessa noin 5 viikkoa sitten ja seksihalut hävis sen jälkeen kokonaan

Ei vaan seksi kiinnosta minua yhtään. Näkyy jo parisuhteessakin tämä juttu.

Nim. heikki

Pauli Sumanen, emeritustutkija kirjoitti...

Onko lasikatto naisen itsensä (ja toimittajan?) pään sisällä? Blogi US Pauli Sumanen 13.5.2015

Anonyymi kirjoitti...

Rokkineito harmittelee: "Ulkonäköni vaikeuttaa työnsaantia"

Espoolainen Natalia Kusnezov, 25, peräänkuuluttaa suvaitsevaisempaa asennetta työnantajilta. Kyllä rokkimimmitkin osaavat hoitaa työnsä hyvin.

Natalia "Natte" Kusnezov löysi tyylinsä jo teininä. Vuodesta 2003 lähtien hän on värjännyt hiuksiaan huomiota herättävillä sokkiväreillä ja pukeutunut rokkityylisiin vaatteisiin. Löytyypä nuorelta naiselta muutama lävistys ja tatuointikin. Kusnezov viihtyy oman tyylinsä edustajana ja joukosta erottujana.

Merkonomiksi vuonna 2009 valmistunut nainen on ollut töissä erikoismyyjänä ja sihteerinä. Valitettavasti työmarkkinoilla poikkeava ulkonäkö ei ole aina eduksi. Kusnezov kokee, että ainakin asiakaspalveluammateissa ulkonäön vaikutus on hyvinkin suuri.

- Jos työhaastattelussa olen minä ja tavallisen näköinen ihminen, jolla on suunnilleen sama koulutus ja työkokemus kuin minulla, uskon taviksen saavan paikan. Se on valitettava tosiasia, Kusnezov linjaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kaksi ihmistä tehnyt yli 1700 ilmoitusta USA:n opetusministerille johtuen sukupuolisesta syrjinnästä.

Anonyymi kirjoitti...

Naisten urakampanja etenee hitaasti: 76 lupausta – 9924 puuttuu vielä

Fempower-liike tavoittelee 10 000 tekoa naisten uramahdollisuuksien edistämiseksi.

Fempower on osa Dialogi-hanketta, jonka teemana on tänä vuonna "Naiset johtajiksi – huipulla on vielä tilaa!". Fempowerin kautta voi sitoutua tekemään erilaisia tekoja tyttöjen kannustamiseksi ja naisten uran edistämiseksi.

"Vallalla on edelleen tiedostamattomia ennakkoluuloja, jotka ylläpitävät käsitystämme oikeanlaisesta johtajuudesta ja naisille sopivista tehtävistä. Haluamme rikkoa näitä käsityksiä ja herätellä ihmisiä ajattelemaan ja toimimaan oletusarvojen ulkopuolelta. Joskus pienelläkin kannustavalla sanalla voi olla isoja vaikutuksia", toteaa Dialogi-hankkeen vetäjä Sari Tomperi Ellun Kanoista.

Fempowerin kautta voi sitoutua esimerkiksi rohkaisemaan naisia ja tyttöjä tekemään rohkeita ratkaisuja tavanomaisten sijaan ja sparraamaan nuoria naisia uran alussa. Sitoumuksessa voi luvata kartoittaa aina myös naisia, kun etsii puhujaa, konsulttia tai asiantuntijakommentaattoria. Myös naisten itsensä on mahdollista luvata, että he hakevat haastaviin hommiin, jotka perinteisesti ovat olleet miesten hoidettavina.

Tavoitteena on kerätä vuoden loppuun mennessä 10 000 tekoa. Mukaan ovat tässä vaiheessa lupautuneet muun muassa Eija Ailasmaa, Matti Apunen, Anne Brunila, Linda Liukas, Jorma Ollila ja Ann Wahlroos-Jaakkola.

Vuoden 2015 Dialogi-hankkeen tavoitteena on löytää konkreettisia keinoja naisten uramahdollisuuksien edistämiseksi ja herättää yhteiskunnallista keskustelua. Dialogi on Ellun Kanojen organisoima hanke, jonka missiona on parempi työelämä. Tänä vuonna Dialogissa ovat mukana Accenture, Elisa, F-Secure, Fujitsu, Ilmarinen, Lidl, RAY, Skanska, UPM ja Wärtsilä. Hanketta tehdään yhteistyössä Aalto EE:n ja Aalto-yliopiston kanssa. Dialogi on myös osa TEM:n Työelämä 2020 -hanketta.

Anonyymi kirjoitti...

Ihmisbarbi on muuttunut hurjasti - haluaa nyt olla "amazoni-nainen"
Ihmisbarbi Valeria Lukyanova ei halua enää olla hoikkaakin hoikempi, vaan tavoittelee nyt lihaksikkaampaa ulkomuotoa.


Valeria Lukyanova, 29, on tunnettu ihmisbarbina, jonka ulkonäkö on mahdollisimman nukkemainen. Ukrainalainen vaaleaverikkö on aiemmin hehkuttanut elävänsä ilma ja vesi -dieetillä, eli käytännössä pysyvänsä hoikkana siksi, ettei syö juuri mitään.

Nyt nainen on kuitenkin muuttanut mielensä sen suhteen, mitä ulkonäöltään haluaa. Hän on muokannut niin ruokavalionsa kuin treenimetodinsakin erilaiseksi ja haluaakin jatkossa tulla tunnetuksi amazon-naisena, jolta ei lihaksia puutu.

Anonyymi kirjoitti...

Miesassari haastoi oikeuteen: Syyttää Robbie Williamsin vaimoa seksuaalisesta häirinnästä

Robbie Williamsin ja hänen entisen avustajansa näkemykset assarin työnkuvasta eroavat toisistaan.

TMZ uutisoi, että pop-tähden henkilökohtaisena avustajana työskennellyt mies on haastanut sekä Williamsin että tämän vaimon oikeuteen.

Gilles De Bonfilhs kertoo lähteelle, että häntä ahdisteltiin seksuaalisesti hänen lyhyen pestinsä aikana.

Kahvinhakureissujen sijaan hän joutui omien sanojensa mukaan keskustelemaan seksistä ja pomonsa vartalosta.

Bonfilhs, kertoo kokeneensa ahdistelua erityisesti Williamsin vaimon, Ayda Fieldin suunnalta.

Miehen mukaan Field muun muassa jakoi yksityiskohtia seksielämästään sekä kyseli mieheltä tämän seksielämästä.

Lisäksi hän kertoo naisen kuljeskelleen vähäpukeisena ja pyytäneen häneltä kommentteja vartalostaan.

Tammikuussa potkut saanut Bonfilhs hakee nyt oikeusteitse korvauksia kokemastaan seksuaalisesta häirinnästä.

TMZ:n mukaan Williams on nimetty vastaajaksi siitä huolimatta, että Bonfilhsin syytteet kohdistuvat Fieldsiin.

Anonyymi kirjoitti...

Al­ko­ho­li­tut­ki­mus: Korkeasti koulutetut naiset riskiryhmässä – tässä selitys

Korkealla koulutuksella ja ylempään sosioekonomiseen luokkaan kuulumisella on vaikutusta siihen, kuinka usein alkoholia juo. OECD:n kansainvälisen raportin mukaan sekä naisten että miesten kohdalla korkealla koulutuksella ja sosioekonomisella luokalla on vaikutuksia alkoholin riskikäyttöön useissa maissa, kuten Englannissa, Ranskassa, Suomessa, Saksassa ja Kanadassa.

Kaikkia tutkimuksessa mukana olleita 34 maata verrattaessa erityisesti riskiryhmässä nähdään olevan korkeasti koulutetut naiset ja alhaiseen sosioekonomiseen luokkaan kuuluvat miehet.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen Alkoholi ja huumeet -yksikön päällikkö Pia Mäkelän mielestä pitää muistaa, että alkoholin kulutuksen tavat eroavat sosioekonomisten ryhmien välillä. Mäkelän mukaan korkeasti koulutetut naiset juovat paljon useammin kuin vähemmän koulutetut, mutta erot ovat päinvastaiset, sillä korkeammin koulutetut käyttävät alkoholia pieninä määrinä, mutta usein.

– Koska alkoholin käyttö ei ole ryyppäämistä, sitä ei osata varoa. Kun omaa rahaa on enemmän, se lisää kulutusmahdollisuuksia myös alkoholin osalta. Lisäksi työelämässä, varsinkin miesvaltaisilla aloilla, helposti opitaan runsaan alkoholinkäytön kulttuuriin, Mäkelä toteaa.

Anonyymi kirjoitti...

Venla Savikuja: Rintavarustus ei määritä naisellisuutta

Fitnesspäiväkirjat-ohjelman tähti Venla Savikuja kommentoi maanantain jaksossa silikonirintoja. Hän jatkaa samasta aiheesta blogissaan, sillä jotkut olivat pahoittaneet mielensä televisiokommenteista. Savikuja korostaa, että hän ei suhtaudu alentuvasti ihmisiin, jotka ovat päättäneet hankkia silikonit.

Aiemmin Salatuissa elämissä näytelleellä Savikujalla itsellään ei ole silikoneja. Hän kokee olevansa roolimalli ja haluaa auttaa tyttöjä hyväksymään itsensä sellaisena kuin ovat.

"Mielettömän moni on myös ilokseni tullut erikseen kiittämään siitä, että tuon vahvasti esille vastakkaista kantaa tähän yleistyvien kauneusleikkausten viidakkoon. Minusta on surullista, että niin moni määrittelee naisellisuutensa rintavarustuksen tai muiden muotojensa perusteella", Savikuja kirjoittaa.

Savikuja kokee, että ei näyttäisi enää itseltään, jos menisi kirurgin veitsen alle. Hän kertoo myös olevansa huolissaan siitä, että päätöksiä leikkauksista tehdään liian nuorena, kun itsevarmuus ja elämänarvot eivät ole vielä muokkaantuneet.

Hän kuitenkin korostaa, että ei tuomitse ketään, ja kyseessä on jokaisen henkilökohtainen päätös.

"Jos olet itse sinut silikoniesi kanssa, silloin ei pitäisi myöskään muiden eriävät mielipiteet aiheesta horjuttaa", Savikuja muistuttaa.

Hän myös viittaa nimiä mainitsematta taannoisiin kohukaunotar Maisa Torpan rintakommentteihin. Savikuja kertoo verensä kiehuneen väitteestä, että vain isorintainen nainen voi olla miesten mieleen.

"Itse pienirintaisena en ole koskaan saanut mitään negatiivista palautetta miehiltä rintavarustuksestani, vaan aivan päinvastoin", Savikuja kirjoittaa.

Anonyymi kirjoitti...

Hämmentävä tulos: Miehet ovat naisia turhamaisempia
Tuoreen tutkimuksen tulos saattaa yllättää. Näyttää nimittäin siltä, että yleisestä luulosta poiketen miehet ovatkin se turhamaisempi sukupuoli.


Usein ajatellaan, että naiset peilaavat itseään aina tilaisuuden tullen. Tuoreen tutkimuksen mukaan näyttää kuitenkin siltä, että todellisuudessa miehet ovat niitä turhamaisempia.

Tutkimuksessa haastateltiin yhteensä 1000 ihmistä. Heiltä kyseltiin heidän peilaustavoistaan ja yllättävää kyllä, miehistä suuri osa kertoi peilaavansa 23 kertaa päivässä. Naisilla määrä sen sijaan jäi 16 kertaan.

Mitä peilistä sitten katsellaan? Naiset peilaavat tarkistaakseen meikkinsa ja hiustensa tilan. Samalla he myös katsastavat sitä kehonosaa, joka aiheuttaa heille eniten päänvaivaa. Miehet sen sijaan katselivat kehossaan kohtaa, josta he eniten pitävät.

Anonyymi kirjoitti...

Mies avautuu rajusti: ”Vaimoni on todella huono äiti – en eroa, koska pelkään menettäväni huoltajuuden tuolle pikku narsistille”

Vauva.fi-keskustelupalstalla nimettömänä esiintynyt mies avautui vaimostaan äitienpäivän iltana.
– Vaimoni on huono äiti. Jotakin aivan järkyttävää. Ainoa syy miksen ole vielä eroa ottanut, on se, että pelkään huoltajuuden menevän suoraan tuolle pikku narsistille. Eipä tässä muuta. Hyvää äitienpäivää vaan! hän kirjoittaa.

Mies kertoo, ettei jaksa olla enää hyvä aviomies, koska on niin väsynyt vaimoonsa. Hänen mukaansa vaimo on ulkopuolisten silmissä varmasti oikein hyvä äiti, ja lasten hän kertoo olevan vielä niin nuoria, etteivät he osaa ilmaista mielipidettään kunnolla. Miehen mukaan vaimo ei huomioi lapsia eikä ole heidän kanssaan.

Anonyymi kirjoitti...

Pako puolustusvoimien reservistä siviilipalvelukseen kiihtyy

Tänä vuonna reservistä on siirtynyt siviilipalvelukseen jo yhtä paljon henkilöitä, kuin koko viime vuonna. Siviilipalvelukeskus joutuu nyt varautumaan siirtyjien koulutukseen.

Puolustusvoimain reservistä siirtyy yhä enemmän henkilöitä siviilipalvelukseen.

Tänä vuonna siviilipalvelukseen on hakenut jo 300 varusmiespalveluksen suorittanutta. Määrä on sama kuin koko viime vuonna. Vuonna 2013 reservistä siirtyi 200 henkilöä siviilipalvelukseen.

Siviilipalveluskeskuksen johtaja Mikko Reijosen mukaan siviilipalveluksen järjestämiseen pitäisi saada lisää määrärahoja. Määrärahoja tarvitaan, koska kaikille reservistä eroaville järjestetään viiden päivän koulutusjakso, johon kuuluvat päivärahat ja täydennyspalveluspalkka.

– Mielenkiinnolla katsomme, kuinka paljon reserviläisiä siviilipalveluksen puolelle siirtyy. Se on tärkeää myös siksi, että pystymme miettimään resurssejamme koulutuksen suhteen ja sen, kuinka tälle kasvavalle täydennyspalvelujoukolle järjestämme koulutusta, Reijonen sanoo.

Anonyymi kirjoitti...

Suomipop: TIS-Simo petipuuhissa yli 20 kertaa tv-sarjan ansiosta - "Ulkoilutan ketturukkaa"

Radio Suomipopilla haastateltu Simo paljasti, että hänellä on ollut huikeasti vientiä Temptation Islandin vuoksi.

Temptation Islandiin osallistunut Simo antoi viettelyksen viedä parisuhderealityssä. Hän harrasti saarella jopa seksiä, vaikka oma kumppani oli muutaman kilometrin päässä toisessa resortissa. Mies on pitänyt hiljaiseloa julkisuuden suhteen, mutta kotipuolessa Enon Lehmon kylässä vientiä on riittänyt.

Sami Kurosen ja Jenna Aleksandrovan haastattelema Simo paljasti Radio Suomipopilla, että Liv-kanavalla näytetty reality on vaikuttanut positiivisesti miehen seksielämään. Naisia riittää.

- Hyvin on mennyt. Olen muutamia jaksoja katsellut. Ja vitjat, häpeän silmät päästäni, mitä onkaan tullut tehtyä.

- Onko sinusta esitetty totuudenmukainen kuva, ohjelmaa juontanut Sami Kuronen kysyi Simolta.

- Olen tunnistanut itteni. Olen juuri tuollainen: ei kiinnosta mikään, antaa mennä vaan, Simo luonnehti.

Naisia Simon käytös ei ole selvästi hävettänyt, sillä treffikutsuja tulee ovista ja ikkunoista.

- Treffikutsuja tulee, Joensuuhun on tullut porukkaa paljon, ja nytkin on tulossa.

Naiset ovat ottaneet yhteyttä modeernein menetelmin: Instagramin ja Facebookin kautta.

- Whatsapp huutaa hoosiannaa. Kun on vähän aikaa juteltu, naiset sanovat, että minusta saa erilaisen kuvan telkkarissa.

Parisuhdetta vauhdikas sinkkumies ei tällä hetkellä etsi.

- Mitäs tuohon vastais. Ei ole mitään emäntää tekeillä. Ei ole sellaiseen aikaa, kun pitää vähän kettua ulkoiluttaa, Simo veisteli.

Anonyymi kirjoitti...

Amerikkalaistutkimus: seksiin suhtaudutaan yhä avoimemmin, vain yksi asia saa entistä jyrkemmän vastaanoton

Lähes kaikenlainen seksi on amerikkalaisten mielestä nykyään ihan ok.
Deittailusovellus Tinderin huhutaan olevan pullollaan varattuja, jotka testaavat palvelussa markkina-arvoaan. Kaikkien mielestä siinä ei ole mitään väärää.
Väestöliiton tutkijan Osmo Kontulan mukaan suomalaisnaisilla on enemmän seksisuhteita kuin siskoillaan muissa Euroopan maissa, eivätkä pettäjät Kontulan mukaan edes jää kovin usein kiinni.
Amerikkalaistutkimus kuitenkin vahvistaa saman asian, jonka Osmo Kontulakin on tutkimuksissaan huomannut: pettäminen tuomitaan jyrkästi.
Yhdysvaltalaisen San Diegon osavaltion yliopiston tutkijat selvittivät laajan kansallisen kyselytutkimuksen perusteella, että suhtautuminen avioliiton ulkopuolisiin suhteisiin on viime vuosina jopa tiukentunut. Muuten seksiin suhtaudutaan aiempaa avoimemmin, ja esimerkiksi seksi ennen avioliittoa, samaa sukupuolta olevien välinen seksi sekä seksi teini-iässä ovat nykyään melko hyväksyttyjä.
The Huffington Postin mukaan avioliiton ulkopuolisen seksin – eli sen, että naimisissa oleva harrastaa seksiä naimattoman kanssa – hyväksyi vuonna 1973 vain neljä prosenttia vastaajista. Vuonna 2012 suhtautuminen oli kiristynyt entisestään, ja vain prosentti vastaajista näytti vihreää valoa pettämiselle.

Anonyymi kirjoitti...

Feminismi vs Totuus
Tiina Rosenberg ylittää keskustelijana kuvottavuudeltaan melkeinpä itse Li Anderssonin ja se on paljon sanottu se!

Anonyymi kirjoitti...

http://www.bestgore.com/torture/guy-punch-slap-female-bully-13-minutes-portugal/

Anonyymi kirjoitti...

Koffin Facebook-päivitys: Venäjän Malkinilla mekko päällä ja alla teksti ”Tervetuloa tytöt!”

Panimoyhtiö Sinebrychoff latasi tiistaina Suomi–Venäjä-jääkiekko-ottelun alla yhteisöpalvelu Facebookiin kuvan, jossa Venäjän jääkiekkomaajoukkueen pelaajalle Jegveni Malkinille on tökeröllä kuvanmuokkauksella lisätty mekko. Kuvan alaosassa lukee lisäksi ”Tervetuloa tytöt! Kohta nähdään!”.

Päivitys aiheutti välittömän kohinan sosiaalisessa mediassa. Kuva ehti olla Facebookissa yli kolme tuntia ennen kuin se poistettiin. Lisäksi Sinebrychoff on pahoitellut kuvan julkaisua muun muassa Twitterissä.

”Kuva on poistettu ja Koffilla hävetään. Tyttö ei todellakaan ole synonyymi heikolle. Huono huumori oli nyt vain huonoa”, Sinebrychoff tviittasi.

Sinebrychoffin viestintäpäällikkö Timo Mikkola pahoittelee kuvan julkaisua yhtiön puolesta suuresti.

"Jääkiekossa huumori on joskus tuon sorttista, eli ymmärrän ajatuksen päivityksen takana, mutta hyvää tyyliä se ei missään nimessä edustanut. Tytöt eivät missään tapauksessa tarkoita heikkoa. Ei hyvä. Kovasti pahoitellaan", Mikkola sanoo.

Mikkola on myös vastannut Sinebrychoffiin pahoittelutviittauksista.

Sinebrychoffin markkinointipäällikkö Kirsi Räikkönen pitää kuvaa "täytenä rimanalituksena".

"Täytyy sanoa että hävettää. Selkeästi jossain vaiheessa meidän sisäinen prosessimme on pettänyt sen suhteen, minkälainen julkaisusuunnitelma meillä on. Todella mauton juttu ja pahoittelen asiaa kaikilta Koffin faneilta ja kuvan nähneiltä", Räikkönen sanoo.

Viestintäpäällikkö Mikkolan mukaan yhtiö selvittää viimeistään keskiviikkona, "miten kuva pääsi seulasta läpi".


Koffin Facebook-päivitystä kritisoinutta huoritellaan netissä

Kirjoitimme tiistai-iltana Koffin Facebook-päivityksestä, joka aiheutti somekohun:

Panimoyhtiö Sinebrychoff latasi tiistaina Suomi–Venäjä-jääkiekko-ottelun alla Facebookiin kuvan, jossa Venäjän jääkiekkomaajoukkueen pelaajalle Jegveni Malkinille on tökeröllä kuvanmuokkauksella lisätty mekko. Kuvan alaosassa lukee lisäksi:

”Tervetuloa tytöt! Kohta nähdään!”.

Päivitys aiheutti välittömän kohinan sosiaalisessa mediassa. Kuva ehti olla Facebookissa yli kolme tuntia ennen kuin se poistettiin. Sinebrychoff on sittemmin pahoitellut kuvan julkaisua muun muassa Twitterissä.

Laura Rautjoki / Pusukuva
Sini Korpinen.
Sini Korpinen.
Poimimme juttuumme esimerkiksi Twitter-käyttäjien Sini Korpisen ja Samuli Suonpään viestit, joissa he kritisoivat Koffin kuvatempausta ja saivat Sinebrychoffilta anteeksipyytävän vastauksen.

Nyt Korpinen on joutunut vihakampanjan kohteeksi.

Sini Korpinen kertoo blogissaan saaneensa yön aikana solvaavia tai muuten loukkaavia yhteydenottoja, koska hän kritisoi panimoyhtiön miehille suunnattua kuvavitsailua:

Eikä niin tehty muuten Nyt:n jutun kommenteissakaan, vaan kaikki huomio kiinnittyi – yllätys – naiseen, joka kritisoi naisiin ja tyttöihin kohdistuvaa vähättelyä. Koska ollaanpa nyt rehellisiä – siitähän tuossa mainoksessa oli kyse. Siitä, ja tyttöyden yhdistämisestä häviämiseen ja heikkouteen.

Anonyymi kirjoitti...

Kioski Jakso 72

Mekko-Sini haastattelussa ohjelman alussa.

Anonyymi kirjoitti...

Seksikysely paljastaa: Parisuhteessa olevat tyytyväisempiä seksielämäänsä

Studio55.fin suuressa seksikyselyssä selvisi, että parisuhteessa olevat olivat sinkkuja tyytyväisempiä seksielämäänsä.

70 prosenttia yli 55-vuotiaista vastaajista kertoi olevansa vähintäänkin melko tyytyväisiä seksielämäänsä. Vain hieman yli 10 prosenttia kertoi olevansa erittäin tyytymättömiä seksielämäänsä.

Miehet olivat kyselyn mukaan piirun verran naisia tyytyväisempiä eroottiseen elämäänsä: hiukan yli 70 prosenttia kertoi olevansa siihen vähintään melko tyytyväinen, kun vastaavasti naisista vähintään melko tyytyväisiä oli 68 prosenttia.

Parisuhteessa olevat olivat tyytyväisempiä seksuaalielämäänsä kuin ilman vakituista kumppania olevat – reilut 70 prosenttia parisuhteessa olevista ilmoitti olevansa vähintään melko tyytyväinen seksielämänsä laatuun, kun taas vailla vakituista kumppania olevista sitä oli noin puolet.

Pariskunnista kaikkein tyytyväisimpiä seksielämäänsä olivat 10 vuotta tai sitä vähemmän yhdessä olleet.

Studio55.fi-sivustolla 10.4.-26.4.2015 välisenä aikana toteutettuun seksikyselyyn vastasi hieman yli 900 vastaajaa. Vastaajista 58 prosenttia oli naisia ja 42 prosenttia miehiä. 39 prosenttia heistä oli alle 55-vuotiaita, 38 prosenttia 55-64-vuotiaita, 20 prosenttia 65-74-vuotiaita ja 2 prosenttia yli 75-vuotiaita.

Anonyymi kirjoitti...

Pariskunta saatettiin aviovuoteeseen ja peiteltiin – näin keskiajan Suomessa avioiduttiin

Keskiajan Suomessa järjestettiin kirkkohäitä harvoin. Monet suomalaiset eivät menneet naimisiin, vaan vain kihlautuivat.

Keskiajalla saatettiin avioitua varhain. Tavallisesti mies oli kuitenkin paljon vaimoaan vanhempi, ja olikin tavallista, että nainen ehti elämänsä aikana naimisiin useamman kerran – miehet kun tuppasivat kuolemaan ennen naisia.

Naimisiin pääsi, jos ei ollut kirkonkirouksessa. Kirkko kuitenkin kielsi "sukurutsauksen", eli oman sukulaisen kanssa avioitumisen, seitsemänteen polveen saakka! Avioeron suhteen oltiin tiukkoja – sellaisen sai vain erikoistapauksissa.

Monet suomalaiset eivät menneet naimisiin, vaan vain kihlautuivat. Sekä miehellä että naisella täytyi olla kaksi henkilöä todistamassa kihlausta. Kihlapari eleli kuin aviopari ikään.

Kirkkohäät olivat melko harvinaisia; moni suomalainen avioitui maallisin menoin. Ennen kirkkohäitä pappi kuulutti kolmena peräkkäisenä sunnuntaina parin avioaikeista. Vasta tämän jälkeen vihkiminen oli mahdollista.

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus: Teinivanhemmuus lisää lasten adhd-riskiä

Adhd-riski näyttää kasvavan lähes puolitoistakertaiseksi lapsella, jonka isä tai äiti on alle 20- vuotias.

Asia selviää Turun yliopiston Lastenpsykiatrian tutkimuskeskuksen tutkimuksesta.

Kun kumpikin vanhemmista on teini-ikäinen, heidän lapsensa riski sairastua lähes kaksinkertaistui verrattuna lapsiin, joiden vanhemmat ovat 26-29-vuotiaita.

Vanhempien ikä ei kuitenkaan yksin selitä lapsen adhd:ta eli aktiivisuuden ja tarkkaavuuden häiriötä, vaan sairastuminen on eri tekijöiden summa, tutkijat korostavat. Vaikka teinivanhemmuus on yhteydessä lapsen kohonneeseen adhd-riskiin, vain pieni osa nuorten vanhempien lapsista sairastuu.

Lastenpsykiatrian tutkimuskeskuksen tutkijan Roshan Chudalin mukaan nuorille vanhemmille voi kasaantua erilaisia sosiaalisia riskitekijöitä, jotka heijastuvat vanhemmuuteen. Tutkijoiden mukaan adhd:lle altistavien tekijöiden tunnistaminen on tärkeää, sillä se edistää adhd:n varhaisten oireiden tunnistamista ja hoitoon ohjausta.

Anonyymi kirjoitti...

Miehet kokeilivat raskausvatsoja päivän ajan – ei käy kateeksi!

Kerroimme äskettäin kuinka eräs aviomies suostui äitienpäivän kunniaksi kokeilemaan miltä synnytys tuntuu. Kuten arvata saattaa, eivät raskaus ja synnytys ole mitään lastenleikkiä vaan päinvastoin. Nyt eräs toinen herra on päättänyt kokeilla käytännössä miltä raskaana oleminen oikeasti tuntuu.

The Try Guys -tiimiin kuuluvat miehet suostuivat pukemaan ylleen asun, joka muistuttaa painoltaan ja muodoiltaan viimeisillään raskaana olevan naisen anatomiaa. Kokeilu paljasti välittömästi, että vauvamasun kanssa eläminen on rankkaa lukemattomin eri tavoin. Myös miesten ennakkoon odottama sängyssä lepääminen paljastui vaikeaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Avovaimolle paljastui: Mies ollut yli 200 vieraan naisen kanssa!

Maiju-nimisen naisen Facebookiin kirjoittama päivitys on suorasanaista tykitystä. Neitokainen avautuu julkisesti avopuolisonsa edesottamuksista.

Pariskunta on seurustellut jo pitemmän aikaa, mutta vasta nyt nainen on kuullut avopuolisonsa varsin vilkkaasta menneisyydestä.

-Kuka mies on elämänsä aikana pannut yli 200 naista. Vastaus: mun rakas avopuolisoni. Vitun hienoo kun hän vasta nyt avaa turpansa, kun ollaan kaikkee onnellista tehty yhdessäolomme aikana.

Maiju ei voi ymmärtää myöskään sitä, että avopuolisolle on kelvannut ikähaitarin virttyneempi puoli.

-Kuka vittu voi oikeesti viettää 69-vuotiaan mummon kanssa yhden illan panojutun? Vastaus: mun rakas avopuolisoni. Hyi helvetti.

Vihan alta kuultaa myös pettymys.

-Nyt vaan olo tuntyy tyhmältä. Ja täysin tyhjältä.

Tarina kuratoitiin Feissarimokat-sivustolle.

Anonyymi kirjoitti...

Jättilista: Näin tienataan kunta-alalla

Naisten ja miesten välinen palkkaero on kaventunut kunta-alalla.

Vuonna 2007 naisten säännöllisen työajan keskiansio oli 79 prosenttia miesten keskiansioista. Vuonna 2013 prosentti oli 83. Viime vuonna säännöllisen työajan ansiot olivat naisilla 84 prosenttia miesten ansioista.

Naisten ja miesten välinen palkkaero pienenee huomattavasti, jos palkkoja verrataan kuntien käyttämän Kevan ammattiluokituksen mukaan samassa ammatissa toimivien kesken.

Ammatin lisäksi toteutuneen palkan tasoon vaikuttaa erityisesti tehty työaika. Tehty työaika näkyy palkassa esimerkiksi työaikaperusteisesti maksettuina lisinä.

Esimerkiksi lääkäreillä (ammattiluokitus 2010) naisten palkka oli miesten peruspalkasta 94 prosenttia. Säännöllisen työajan ansioissa osuus oli sama 94 prosenttia. Mutta kokonaisansioissa prosentti oli selvästi pienempi, naisten palkka oli 87 prosenttia miesten vastaavasta. Peruskoulun yläluokkien opettajilla peruspalkassa suhdeluku oli 99, ja säännöllisen työajan ansioissa ja kokonaisainsioissa 97 prosenttia.

Korkeampi koulutustaso merkitsee myös kunnissa keskimäärin muita korkeampaa palkkaa. Korkeampi koulutus näkyy palkassa kuitenkin paremmin miehillä kuin naisilla. Korkeasti koulutettujen naisten ja miesten palkkaero ei selity pelkästään erilaisilla ammateilla, sillä korkeasti koulutetut naiset ja miehet työskentelevät pääosin samoissa ammateissa, kuten lääkäreinä ja opettajina.

Poikkeuksia löytyy

Joissakin ammateissa naiset ansaitsivat keskimäärin enemmän kuin miehet. Tällaisia ammattiryhmiä olivat esimerkiksi toimisto- ja asiakaspalvelutyöntekijät. Kuukausipalkkaisten naisten kokonaisansioiden keskiarvo oli 2 380 euroa kuukaudessa ja miesten 2 361 euroa. Näissä tehtävissä työskenteli lähes 11 000 naista ja yli kaksituhatta miestä.

Lähde: Tilastokeskus. Taulukossa on ilmoitettu miesten ja naisten palkkojen kokonaisansioiden mediaani €/kk, siksi luvut poikkeavat esimerkiksi kokonaisansioiden keskiarvosta. Ansiotiedot on laskettu kokoaikaisten täyttä palkkaa saaneiden ansioi

Anonyymi kirjoitti...

Kummat ovat tyytyväisempiä - tytöt vai pojat?

EU:n onnellisuuskysely kertoo pohjoiseurooppalaisten lasten ongelmista verrattuna Euroopan ulkopuolisten maiden lasten elämään.

Pohjoiseurooppalaiset lapset ovat tutkimuksen mukaan tyytymättömiä ulkonäköönsä, ja heillä on heikko itsetunto.

Jacobs-säätiön tekemässä kyselyssä selvitettiin lasten tyytyväisyyttä perheeseensä, kotielämään, ystävyyssuhteisiin, raha-asioihin, omaisuuteen, koulunkäyntiin, arkiympäristöön, ajankäyttöön, hyvinvointiin ja lasten oikeuksien toteutumiseen sekä yleistä onnellisuutta.

Kyselyyn vastasi 53 000 lasta 15 maasta eri puolilta maailmaa. He olivat iältään 8-, 10- ja 12-vuotiaita. Ikä ei vaikuttanut onnellisuuteen.

Mukana olleista maista Suomea lähinnä olivat Norja ja Viro. Norjassa lapset ovat ennätysmäisen tietoisia siitä, mitä oikeuksia heillä on, ja harrastavat poikkeuksellisen paljon liikuntaa. Virossa puolestaan lapset tekevät tunnollisimmin koulutehtävänsä.

Kokonaisonnellisuus ei vaihtele missään päin maailmaa tyttöjen ja poikien välillä. Pohjois-Euroopassa ja Etelä-Koreassa tyttöjen tyytyväisyys ulkonäköönsä on kuitenkin vähäisempi kuin pojilla.

Anonyymi kirjoitti...

Poika etsii miestä äidilleen

Norjalainen Adam Lyngaas kehitteli äidilleen suloisen äitienpäiväyllätyksen.

Adamin äiti Eva on 69-vuotias Norjassa asuva daami, jolla ei ole ollut onni myötä ihmissuhteissa.

Poika kuvasi äitiään salaa vuoden verran ja kokosi kuvat sitten videoksi, jonka tarkoituksena on löytää äidille hyvä mies.

Adam paljasti yllätyksensä äidilleen äitienpäivänä.

Jos tunnet jonkun, joka voisi sopia iloiselle ja sporttiselle Evalle, laita viestiä osoitteeseen icouldbeadam(at)gmail.com.

Anonyymi kirjoitti...

Kondomien makutesti - näin erikoisia makuja löytyy

90-luvulla kondomien maailma mullistui, kun markkinoille saapui värillisiä ja maustettuja varmuusvälineitä.

Buzzfeed laittoi ihmiset maistamaan kuutta erikoisempaa makua.

Miltä maistuu kondomi, jonka maun inspiraationa ovat marihuana, viski, cola, vanilja, minttu tai purukumi.

Ainakin purkalta maistuvassa kondomissa voi olla häiritsevä mielleyhtymä...

Anonyymi kirjoitti...

Onko avioero myös pariterapian loppu? Ei välttämättä

Avioero herättää monenlaisia tunteita. Vaikka suhteen haluaisi pelastaa, siihen ei kukaan pysty yksin.

Avioero herättää monenlaisia tunteita, joista kenties yleisin on suru. Miksi kaiken piti päättyä, miksei liitto kestänyt?

Surulla on kuitenkin merkityksensä: sen avulla jäsennät ajatuksiasi, tunteitasi ja tavoitteitasi.

Pariterapiaa voidaan jatkaa
Suhdetta ei voi pelastaa yksin. Vaikka ero olisi vain toisen osapuolen toive, ei suhteen pelastamiseen tähtäävää toimintaa kannata jatkaa, kun avioero pannaan vireille.

Pariterapiaa voidaan kuitenkin jatkaa siinä tapauksessa, että pari haluaa oppia hyödyntämään omia voimavarojaan erotilanteessa, tai kumppanit haluavat keskustella erosta ja kertoa tunteistaan samalla toisiaan kunnioittaen. Terapeutin kanssa voi myös keskustella käytännön asioista.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä miehet ajattelevat naisten hiustyyleistä? – Katso, oletko miehen mielestä raivokas balleriina vai rento surffityttö!

Lue kymmenen maskuliinista analyysia naisten kampauksista. Mitä miehet oikein tulkitsevat esimerkiksi Jennifer Lopezin hiustyylistä?
Monet miehet eivät ymmärrä naisten vaatteista ja hiustyyleistä juuri yhtään mitään. Silti on kiinnostavaa tietää, mitä miehet tulkitsevat naisten eri hiustyyleistä.

Good Housekeeping -sivusto on koonnut miehiltä nimettömästi mielipiteitä ja vaikutelmia eri kampauksista. Esimerkiksi saparoletit, molemminpuolin päätä olevat letit, muistuttavat kaksilahkeisia koulutytöistä:

– Koulutytöt puolestaan muistuttavat meitä omasta nuoruudestamme – saparot ovat siis jokamiehen fantasia, nimettömät miehet analysoivat.

Anonyymi kirjoitti...

Kaverisuosio säätelee tyttöjen suhteita koulussa

Tuore väitöstutkimus osoittaa, että kaverisuosio on keskeinen osa tyttöjen keskinäisiin suhteisiin liittyvää dynamiikkaa.

Väittelijä Taru Kulmalainen havaitsi, että kaverisuosio heijastuu monin tavoin tyttöjen vertaissuhteisiin sekä koulun arkisiin käytäntöihin.

Kulmalainen tarkasteli väitöstutkimuksessaan tyttöjen kaverisuosiota yläkoulussa esiintyvänä sosiaalisena järjestyksenä.

Hän havaitsi, että kaverisuosiossa on kyse koulussa tuotetusta epävirallisesta järjestelmästä, joka jakaa tytöt "suositun", "tavallisen" ja "ei-suositun" kategorioihin.

"Ei-suosittuun" kategoriaan sijoitetut tytöt voidaan sulkea ulos kaveripiiristä sekä esimerkiksi ryhmätyöskentelystä oppitunneilla.

"Tavallisiin" ja "suosittuihin" ryhmiin kuuluminen puolestaan lisää tyttöjen toiminta- ja vaikutusmahdollisuuksia sekä koettua hyvinvointia koulussa.

Anonyymi kirjoitti...

Onko laastarisuhteessa järkeä?

Uusi suhde heti eron jäljiltä – moni siihen hyppää, mutta onko siinä mitään ideaa?
Eron jälkeen itseään on luontevaa korjailla toisessa suhteessa. Laastarisuhteilla on usein taipumusta jäädä lyhyiksi, ovathan ne usein kuin harjoittelua entisestä kumppanista irti pääsemiseksi. Ikävöinti laantuu uuden, paikkaavan seuralaisen kanssa.
Tai sitten ei. Valtaosa laastarisuhteista loppuu ennen aikojaan, usein siihen, että erosta toipuva päättää päästä oikeasti elämässä eteenpäin ja hyväksyä sinkkuutensa. Toisaalta mönkään mennyt laastarikuvio vie usein myös takaisin eksän luokse, kun deittailumarkkinat ovat toimineet muistutuksena kuopatun suhteen hyvistä puolista.
Psychology Todayn mukaan laastarisuhteen kohtalo riippuu kahdesta tekijästä: siitä, miten hyvä edellisessä suhteessa oli olla, ja siitä, miten vahvasti ihminen on eksässään kiinni. Miten voisitkaan omistautua uudelle kumppanille, jos päässäsi elät yhä edellistä rakkaustarinaasi?
Kesti uusi suhde tai ei, se voi silti tehdä tehtävänsä ja auttaa erosta rikkinäistä ihmistä elämässä eteenpäin. The Huffington Postin bloggari, suhde-ekspertti Jennifer Nagay kannustaa hyppäämään laastarisuhteisiin. Hänen mukaansa diili on vastaeronneelle nappiosuma: se on siirtymäreitti eteenpäin tilanteessa, jossa et kuitenkaan olisi vielä valmis mihinkään vakavaan. Piristävän hauskanpidon lisäksi saat tilaisuuden miettiä, mitä oikeasti toivot tulevalta suhteeltasi.
Ja mistäs sitä tietää, jos laastari muuttuukin matkan varrella korvaamattomaksi ja huomaat olevasi unelmiesi ihmisen kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

KOLUMNI
Kovin miespoliitikko on kuin nainen – hänet tunnetaan pelkällä etunimellään


Näinhän se tunnetusti menee: Rinne on Rinne, mutta Jutta on Jutta.

Vaalikeväänä Suomessa moni heräsi siihen, kuinka miespoliitikot tunnetaan sukunimellään ja naiset etunimellään.

Esimerkkipariksi nousivat demarien Antti "Rinne" Rinne sekä Jutta "Jutta" Urpilainen. Muissa puolueissa ei ollut tarpeeksi kovia eturivin naisia, jotka olisivat päässeet etunimineen otsikoihin.

Mutta kyse ei ole suinkaan supisuomalaisesta tavasta. Sama nimi-ilmiö on näkynyt Britanniassa, jossa myös on eletty vaalikevättä.

Britanniassa meillä on tämä Nicola, joka ainakin englantilaisen tabloidien mukaan aiheuttaa sekasortoa ja kaaosta ja vaatii mahdottomia.

Nicolan koko nimi on Nicola Sturgeon, ja hän on paitsi Skotlannin pääministeri, myös hurjan vaalivoiton napanneen Skotlannin kansallispuolueen SNP:n puheenjohtaja.

Etunimen käyttö naispoliitikoista on tietynlaista tytöttelyä, etenkin jos miehet saavat esiintyä samassa yhteydessä sukunimellään.

Mutta tämä ei ole koko totuus.

Nicola-nimi englantilaislehden kannessa kertoo muutakin kuin että Sturgeon on otsikontekijän mielestä ärsyttävä akka. Se kertoo myös Skotlannin politiikan isosta murroksesta, joka heijastuu koko Britanniaan.

Näin Nicola lööpissä on jopa kohteliaisuus. Vielä vuosi sitten olisi ollut mahdotonta ajatella, että skotlantilainen naispoliitikko tunnettaisiin Englannissakin pelkällä etunimellään.

Kovista kovin on kuitenkin miespoliitikko, joka kulkee kansan ja median suussa vain etunimellään.

Anonyymi kirjoitti...

Tukipäätös ihmetyttää: Aseistakieltäytyjille enemmän rahaa kuin varusmiehille

Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi vuodelle 2015 enemmän tukea Aseistakieltäytyjäliitolle kuin Varusmiesliitolle.

Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi 11,5 miljoonaa euroa avustuksina nuorisojärjestöille vuoden 2015 toimintaan. Veikkausvoittovaroista myönnettäviä avustuksia sai yhteensä 69 järjestöä.

Iltalehti on saanut huolestuneita yhteydenottoja lukijoilta, jotka ihmettelevät, minkä takia ministeriö on myöntänyt enemmän tukea Aseistakieltäytyjäliitolle kuin Varusmiesliitolle. Aseistakieltäytyjäliitto sai avustusta peräti 52 000 euroa, kun Varusmiesliitolle avustusta riitti ainoastaan 38 600 euroa.

Varusmiespalveluksen on suorittanut viime vuosina yli 75 % ikäluokasta.

Anonyymi kirjoitti...

Reserviläiskirje ”lisää kiinnostusta vapaaehtoiseen puolustukseen”

Toukokuun aikana postitettavien reserviläiskirjeiden vaikutus vapaaehtoisen maanpuolustuskoulutuksen suosiossa alkaa näkyä vuoden kuluessa, arvioi Maanpuolustuskoulutusyhdistys MPK:n toiminnanjohtaja Pertti Laatikainen.

Joka tapauksessa kirjeillä on merkitystä kiinnostuksen kasvamisessa vapaaehtoiseen maanpuolustukseen ja reserviläistaitojen ylläpitämisessä, Laatikainen arvioi.

Erityistä merkitystä on sillä, että vuoden alusta alkaen MPK:n tarjoamilla kursseilla voi hankkia valmiuksia ja taitoja, joiden avulla voi sijoittua nyt perusteilla oleviin Puolustusvoimien paikallisjoukkoihin, niin sanottuihin paikallispataljooniin.

– Olemalla aktiivinen voi saada sellaisen sijoituksen, jota haluaa, Laatikainen sanoo.

Puolustusvoimat postittaa toukokuun aikana kaikille reserviläisille kirjeen, jossa kerrotaan muun muassa reserviläisen sijoittumisesta sodan ajan joukkoihin. Kirjeitä postitetaan toukokuun loppuun mennessä noin 900 000 kappaletta.

Kirjeen tarkoituksena on parantaa yhteydenpitoa reserviläisiin.

Anonyymi kirjoitti...

Puolustusvoimien toiminnan tehostaminen terävöittää vapaaehtoista reserviläistoimintaa

Reserviläisillä on tämän vuoden alusta alkaen aiempaa parempi mahdollisuus kouluttautua ja pätevöityä sodan ajan tehtäviin muualla kuin Puolustusvoimissa annettavassa koulutuksessa.

Maanpuolustuskoulutusyhdistys MPK:n antamassa koulutuksessa voidaan hankkia taitoja ja valmiuksia, joita edellytetään paikallisjoukkoihin haluavilta reserviläisiltä, tai jotka edesauttavat joukkoihin pääsemistä.

Koulutuksella pyritään parantamaan ja ylläpitämään erityisesti puolustusvoimauudistuksen yhteydessä perustettujen paikallispataljoonien reserviläisten taitotasoa ja osaamista.

- Vapaaehtoista sotilaskoulutusta on terävöitetty ja suunnattu erityisesti paikallispataljooniin, MPK:n toiminnanjohtaja Pertti Laatikainen kuvaa muutosta.

Vapaaehtoista sotilaskoulutusta on terävöitetty ja suunnattu paikallispataljooniin
Pertti Laatikainen
Puolustusvoimat on aiemminkin ostanut koulutuspalveluita MPK:ltä. Muutos aiempaan on siinä, että nyt ostetun koulutuksen painopiste on paikallispataljoonien osaamisen kehittämisessä.

Samalla vapaaehtoiseen koulutukseen osallistumisesta on pyritty tekemään houkuttelevampaa esimerkiksi uudistamalla Puolustusvoimien ylennysnormia. MPK:n puitteissa annetusta koulutuksesta luetaan aiempaa suurempi osuus Puolustusvoimien kertausharjoituksiin vertautuvaksi.

Puolustusvoimat tilaa MPK:ltä koulutusta ja määrittelee, millaisilla sisällöillä ja kenelle sitä halutaan antaa. MPK puolestaan toteuttaa koulutustapahtuman, Laatikainen kertoo.

Puolustusvoimat on palauttamassa kertausharjoitusten määrän normaalille tasolle. Vapaaehtoinen koulutus lomittuu suunnitelmissa kertausharjoituksia tukevaksi järjestelmäksi, jossa kertausharjoitusten välillä voi pitää yllä ja parantaa sotilastaitoja, Laatikainen kuvaa.

✎ kirjoitti...

! » "Psychologist Philip Zimbardo: ‘Boys risk becoming addicted to porn, video games and Ritalin’"

esquire.com: The Drugging of the American Boy (Mar 27, 2014)
By the time they reach high school, nearly 20 percent of all American boys will be diagnosed with ADHD. Millions of those boys will be prescribed a powerful stimulant to "normalize" them. A great many of those boys will suffer serious side effects from those drugs. The shocking truth is that many of those diagnoses are wrong, and that most of those boys are being drugged for no good reason—simply for being boys. It's time we recognize this as a crisis.

Anonyymi kirjoitti...

Sovinistit hyökkäsivät Mad Max: Fury Roadin kimppuun: ”Boikotoikaa tätä vasurien feministipropagandaa!”

”Miesten oikeuksien puolesta” bloggaava Aaron Clarey kannustaa kaikkia boikotoimaan Mad Max: Fury Roadia. Se kun on hänen mielestään ”feministipropagandaa, joka vain esittää kundeille suunnattua leffaa”.

Clarey myöntää suoraan, ettei hän ole vielä nähnyt elokuvaa itse. Vaan mitäpä tuosta, sillä tarkkana jamppana Clarey on huomannut ”Charlize Theronin olleen liikaa äänessä trailerissa”.

Eihän moinen käy!

”Charlize Theronin hahmo käskytti Mad Maxia. Kukaan ei käskytä Mad Maxia”, Clarey esittelee retoriikkaansa.

Aaron Clareyn mieleen ei ollut sekään, että George Miller pyysi Vaginamonologeista tutulta Eve Ensleriltä neuvoja Fury Roadin naishahmojen kehittelyyn.

”Fury Roadin avulla feminismiä sullotaan katsojien kurkusta alas. Kyseessä on feministien ja Hollywoodin vasemmistolaisten Troijan hevonen, joka uskottelee naisten olevan tasa-arvoisia miesten kanssa joka asiassa, mukaan lukien fyysisessä voimassa ja loogisessa ajattelussa”, Clarey jylisee.

Jos pää kestää, voi aiheesta lukea lisää The Hollywood Reporterin sivuilta ja Aaron Clareyn blogista. Dome.fi:n elokuva-arvio löytyy täältä: Mad Max: Fury Road on viiden tähden psykosirkus.

Anonyymi kirjoitti...

Miehet rellestävät ulkomailla, naiset heppailevat – kerro mitä polttareissa todella tapahtuu
Polttarit ovat entistä kalliimpia ja pidempiä juhlia. Järjestääkö kukaan esimerkiksi perinteistä morsiussaunaa?


Rellestyspolttareiden aika on ohi. Sulhasta tai morsianta ei enää välttämättä pueta hölmöön kostyymiin ja kuljeteta ympäri kaupunkia nolaamassa itseään. Suosiotaan ovat kasvattaneet erilaiset elämysillat, urheilu sekä perinteiset polttarienviettotavat.

Suomalaiset polttariperinteet ovat sukupuolittuneita ja yhteispolttarit poikkeuksellisia. Tuleva vaimo lähtee hemmotteluiltamaan ja uimaan, kun taas mies kuskataan kapakkaan tai moottoripyöräajelulle. Vai veisikö joku sulhasen kasvohoitoon tai joogatunnille? Millaiset ovat yhteisen kaveriporukan juhlat?

Modernit polttarit, kalliit polttarit?

Polttareihin voi saada uppoamaan huimiakin summia, ja maksajana ovat perinteiden mukaisesti vieraat. Kuumailmapalloajelu, paintball-turnaus tai sushikurssi voivat olla kalliita vaihtoehtoja. Saako nollabudjetilla mitään aikaan?

Oliko polttaripäivänä unohtumattoman hauskaa vai kismittikö bestmanina olo kulujen kaatuessa niskaan? Vai jouduitko jättämään polttarit väliin, koska juhla paisui valtavaksi ja kalliiksi spektaakkeliksi? Olit sitten vieras, kaaso, bestman tai hääparin toinen osapuoli – kerro kokemuksesi polttareista sekä polttarikustannuksista ja osallistu keskusteluun.

✎ kirjoitti...

! » "Psychologist Philip Zimbardo: ‘Boys risk becoming addicted to porn, video games and Ritalin’"

Zimbardo’s fear is that herbivorous men are becoming a global phenomenon. He also fears that, thanks to how online pornography is becoming more interactive and immersive, real-life romantic relationships will become even less appealing.

Eikö tämä ollutkaan se mitä haluttiin?

Georg_Trakl: Men have been told for decades now that their sexuality is inherently evil. Its a very reasonable and polite reaction from the herbivore men to retreat alone into their bedrooms with such a problem. No one wil be harmed that way.

Anonyymi kirjoitti...

Keski-ikäinen mies strippaa – hyvästä syystä

Kypsässä iässä oleva mies kerää naisilta rahaa punaisiin stringeihinsä, koska valtio ei tue hänen ammattikuntaansa.
Perulaisessa mainosfilmissä keski-ikäinen mies riisuutuu niin, että pukimiksi jäävät punaiset stringit, krouvit saappaat ja palomiehen kypärä. Mies liikehtii kankeasti nuhjuiselta näyttävän yökerhon lattialla ja kerää stringeihinsä rahaa yleisön naisilta.

Näky voi saada hekottamaan, mutta hymy hyytyy kun mies myöhemmin nähdään laskemassa tienaamiaan rahoja takahuoneessa, jossa naulakossa riippuu oikea palomiehen univormu.

Perun pääkaupungissa Limassa toimiva mainostoimisto Quorum Saatchi & Saatchi on tehnyt kampanjan Perun vapaapalokuntien organisaatiolle AABV:lle (Asociación Amigos de los Bomberos Voluntarios), joka ei saa toimintaansa valtion tukea.

Kampanjan tavoitteena on saada katsojat lahjoittamaan rahaa. Jos näin ei käy, palomiesten on pakko mennä muihin hommiin – vaikka strippaamaan.

Mainoskampanjasta kertoi Creativity.

Anonyymi kirjoitti...

”Miten ihmiset pyysivät toisiaan treffeille ennen Tinderiä?” Näin nykysuomalainen etsii tosirakkautta

Kiitos Tinderin ja muiden deittipalveluiden, suomalaisten deittailukulttuuri on alkanut muuttaa muotoaan: treffeille menemisen kynnys on laskenut, mutta voiko mobiilisovelluksen kautta tosiaan löytää omaan kainaloon Sen Oikean?

Anonyymi kirjoitti...

Kirja miehille: ”Näin suostuttelet naisesi ottamaan silikonirinnat”

Ivan LeCasque rakastaa suuria rintoja. Olivatpa rinnat sitten luonnolliset tai eivät tärkeintä hänelle on se, että ne ovat suuret. LeCasque on suurien rintojen puolestapuhuja ja mies onkin kirjoittanut miehille suunnatun kokonaisen oppaan siitä, miten he saavat naisen suostuteltua rintojen suurennusleikkaukseen.

59-vuotias LeCasque asuu Miamissa hänen 47-vuotiaan tyttöystävänsä Victorian kanssa. Mies on aikoinaan suostutellut myös Victorian hankkimaan suuremmat rinnat. LeCasque perustelee mielipidettään sillä, että isoja rintoja on mukava katsella, ne kertovat rikkaudesta, stimuloivat ja tuntuvat hyvältä. Mies kertoo myös nauttivansa naisensa saamasta huomiosta itsekin.

LeCasque on suostutellut Victorian lisäksi myös kolme aiempaa tyttöystäväänsä ottamaan rintaimplantit. Mies on suostuttelussa niin hyvä, että kirjoitti siitä kirjan auttaakseen muitakin miehiä suostuttelemaan naisensa. LeCasquen Convince Her Manual: How to Persuade Your Partner To Get A Boob Job -nimistä kirjaa on ostettu jo yli 3.500 kappaletta ympäri maailmaa.

Anonyymi kirjoitti...

Naisopettaja lähetti 16-vuotiaalle oppilaalleen videon masturboinnistaan - eikä siinä kaikki

26-vuotias Jessica Fuchs ei Daily Mailin mukaan [lähde] tunnusta sekaantuneensa 16-vuotiaaseen oppilaaseensa, vaikka todisteet näyttävät jotain aivan muuta.

Tiedettä Washingtonin Bainbridge High Schoolissa opettanut Fuchs oli jäänyt kiinni jopa itse teosta, kun hänen aviomiehensä yllätti parin sänkypuuhista opettajan kotona.

Tutkijat saivat käsiinsä opettajan tekstiviestejä, joissa hän kehotti oppilasta valehtelemaan asiasta. Pojan kännykästä löytyi myös opettajan lähettämä video, jossa hän masturboi alastomana.

Fuchs palaa oikeuden eteen ensi kesäkuussa. Häntä voi odottaa jopa viiden vuoden vankeustuomio. Poliisin mukaan tiedossa ei ole muita uhreja.

Anonyymi kirjoitti...

Nartuille ei pitäisi myydä alkoholia, ellei heillä ole lääkärintodistusta steriloinnista, asennetun ehkäisykapselin voimassaolosta tai vaihdevuosien ohittamisesta:

Viina voi vahingoittaa jo raskauden alussa – raskautta yrittävä ”ei saisi juoda ihan tolkuttomasti” - Alkoholihaitat - Tiede - Helsingin Sanomat

Totaaliyhäreiden todellisuus: ”Uupumus, rahahuolet ja lapsen ikävä isän luo” - Arka paikka - Elämä - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Venäjän lapsiasiamies peruu naisia loukkaavia ryppypuheitaan
Venäjän lapsiasiamies Pavel Astahov sai aikaan myrskyn venäläismedioissa puolustettuaan alaikäisen tytön naittamista eläkeikää lähentelevälle miehelle.


Venäjän lapsiasiamies Pavel Astahov puolusti Tsetseniassa solmittua avioliittoa 17-vuotiaan naisen ja 57-vuotiaan miehen välillä. Hänen mielestään varhain solmittu avioliitto ei riko alaikäisen oikeuksia.

– Meillä on alueita, joissa naiset ovat ryppyisiä jo 27-vuotiaana, sanoi Astahov perusteluksi Venäjän Pohjois-Kaukasian avioliittokäytännölle, jossa tytöt naitetaan hyvin nuorina.

Astahovin kommentti sai aikaan kiukkuisia kommentteja ja hän joutui perumaan puheitaan.

Venäläismedian mukaan Astahov on pyytänyt anteeksi sanavalintojaan ja ilmoittanut rakastaneensa, rakastavansa ja tulevansa aina rakastamaan kaunista sukupuolta.

Astahovin kommentit perustuvat Venäjän tiedotusvälineissä huomiota saaneeseen avioliittoon, josta 17-vuotiaan tsetseenitytön vanhemmat sopivat 40 vuotta vanhemman tsetseenimiehen kanssa. Mies on Venäjän sisäministeriön Noshai-Jurtovskin alueen johtaja.

Virkamies on jo entuudestaan naimisissa eikä aio erota.

Lapsiasiamiehen mukaan edes morsian itse ei ole pyytänyt keneltäkään apua avioliiton estämiseksi eikä asiassa ole havaittu merkkejä pakottamisesta, raiskauksesta tai alaikäisen oikeuksien rikkomisesta.

"Liberaaliherrojen" nostama kohu

Avioliittokohuun on ottanut kantaa myös Tsetsenian itsevaltainen presidentti Ramzan Kadyrov, jonka mielestä kohu on pelkkää ”liberaaliherrojen” keksintöä.

Kadyrovin mukaan kukaan ei voi pakottaa vanhempia naittamaan tyttäriään vasten näiden omaa tahtoa.

Pohjois-Kaukasiassa nuorten tyttöjen naittaminen on edelleen yleistä. Muslimeilla on myös oikeus pitää useampaa vaimoa.

Avioitumiskäytännöt vaihtelevat eri osissa Venäjää ja perinteitä noudatetaan monin paikoin erittäin tarkasti.

Alin avioitumisikä on Venäjällä 14 vuotta, mutta näin nuori tyttö voi saada avioitumisluvan vain erityistapauksissa - esimerkiksi, jos tyttö on raskaana.

Anonyymi kirjoitti...

Reserviläiskirje pamahti: Timo pettyi, Paavon silmään kihosi kyynel

Anonyymi kirjoitti...

Laaja kysely selvitti: Minkä ikäisenä nainen tuntee olonsa seksikkäimmäksi?
Tutkimuksessa selvitettiin laajasti, millä tavalla naiset kokevat oman itsevarmuutensa, ja missä iässä naiset ovat eniten sinut oman painonsa kanssa


Tuoreeseen brittikyselytutkimukseen osallistui yhteensä tuhat 18 - 65-vuotiaita naisia. Kyselyssä selvitettiin, missä iässä naiset ovat tyytyväisimpiä elämäänsä 15:llä eri osa-alueella.

Tuoreen tutkimuksen mukaan nainen tuntee itsensä itsevarmimmaksi 31 vuoden ikäisenä. Saman ikäisenä nainen tuntee itsensä eniten rakastetuksi. Itsevarmimpia yksittäisiä hetkiä naisten elämässä on ensimmäisen lapsen saaminen, naimisiin meno ja yliopistoon pääseminen.

Anonyymi kirjoitti...

Millaista pornoa naiset netistä etsivät? Tutkimus selvitti
Naiset katselevat tutkimuksen mukaan mielellään pornoa, jossa nähdään naisten välistä seksiä.


Pornosivusto Pornhub on selvittänyt, millaista pornoa naiset internetistä etsivät. Tulosten mukaan näyttää siltä, että naiset ympäri maailman nauttivat homopornon katsomisesta. Leboporno on nimittäin suosituin hakusana ja heti toiselle sijalle kipuaa homoporno.

Pornhubin mukaan noin kolmannes se käyttäjistä on naisia. Naiset ovatkin suuri kasvava katsojajoukko.

Anonyymi kirjoitti...

Naisia kourivia miehiä esittävä graffiti tuhrittiin Otaniemessä – haastattelussa some-polemiikin aloittanut tekijä

Aalto-yliopiston yhdistyminen Espoon Otaniemeen yhdeksi suureksi kampukseksi ei ole sujunut kivutta.

Viime viikolla Facebookin Teekkarikylä-ryhmässä keskusteltiin Otaniemen alikulkutunnelissa 1990-luvulta asti olleesta seinämaalauksesta. Maalaus esittää naisia nousemassa metroon ja joutumassa miesten kähminnän kohteiksi.

Maalaus herätti huomiota jouduttuaan vapun jälkeen ilkivallan kohteeksi. Kähmivien käsien päälle oli maalattu hopeiset "violation of dignity" -tekstit. Nyt uudelleen maalauksen päällekin on ehditty piirtää punaiset kädet ja tekstit.

Jututimme seinämaalauksen ensimmäisen kerran uudelleen muokannutta Maria Mastolaa.

"Puhdasta vandalismiahan se oli", Mastola sanoo.

Teekkarikylä-ryhmässä tuotiin esille maalauksen alkuperäistä ideaa. Työn taustalla on tuolloin vellonut metrokeskustelu, jossa pelättiin metron tuomia haittavaikutuksia. Kauhukuvina esitettiin, että metrossa ahdistellaan naisia tai sitten se tuo mukanaan maalaisia, jotka eivät osaa käyttäytyä kaupungin vaatimalla tavalla.

Maalauksen on ollut tarkoitus irvailla näille puheille. Mastolan mukaan teosta ei kuitenkaan voi katsoa pelkästään alkuperäisessä kontekstissaan, sillä niin moni katsoo sitä nykyhetkessä tietämättä tarinaa sen takana.

Teollaan Mastola halusi herättää keskustelua tasa-arvosta. Aallon säädekirjassa luetellaan viisi arvoa, jotka ohjaavat yliopiston kaikkea toimintaa. Eettisyys, avoimuus ja tasa-arvo ovat luettelon viides arvo.

Anonyymi kirjoitti...

Onko hän unelmakumppani? Merkit, joista tiedät, että hänestä kannattaa pitää kiinni
Jos rinnalleen löytää kumppanin, joka tukee ja rakastaa, ei hänestä kannata päästää irti.


Elämänmittaisen rakkauden löytäminen on varmasti jokaisen toivelistalla. Tuollaisen kumppanin kun saa rinnalleen, ei hänestä kannata päästää irti. Mutta mistä sitten tietää, että toinen todella on pitämisen arvoinen?

1. Hän ajattelee aina ensin sinua. Oli sitten kyse mistä tahansa. Hän kysyy mielipiteitäsi ja tekee mielellään asioita, jotka tekevät sinut onnelliseksi. Hänelle sinä olet prioriteetti numero yksi.

2. Kun kumppani osaa riidellä reilusti, on hän pitämisen arvoinen. Hyvä kumppani ei nimittele, ole fyysinen tai käyttäydy muuten sopimattomasti riitojen aikana. Hän osaa puhua asiat selviksi ja on myös innokas ratkaisemaan eteen tulleet ristiriidat.

3. Jos kumppani pitää aina lupauksensa, oli se sitten mikä tahansa, on hän todellakin pitämisen arvoinen.

4. Jos kultasi on kiltti ja huomaavainen, on hän henkilö josta kannattaa pitää kiinni. Hän on nimittäin sitä varmasti kaikille, myös perheelleen ja täysin tuntemattomille.

5. Jos rakkaasi tietää, miten hänen tulee sinua kohdella silloin kun olet mieli maassa, on hän todellinen aarre. Kun toinen osaa huomioida tarpeet ja toimii niiden mukaan, on suhde hyvällä tolalla.

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaisfeministin miesgalleria naurattaa – Time-lehti tarttui ilmiöön

Tutkija Saara Särmän alullepanema miespaneeli-sivu on ryöpsähtänyt valloilleen verkossa. Sivu sai viimeksi kuluneen viikon aikana tuhasia tilaajia ja sivulle kootut kuvat leviävät sosiaalisessa mediassa. Kuvat ovat seminaareista ja muista tilaisuuksista, joiden asiantuntijapanelistit ovat kaikki miehiä.

Tampereen yliopiston tutkija, yhteiskuntatieteen tohtori, Saara Särmä laittoi helmikuussa 2015 liikkeelle kuvallisen blogin, joka irvailee akateemisen maailman menolle, mutta avautuu kaikille muillekin yhdellä silmäyksellä.

Tumblr -blogialustalla julkaistava Congrats! You have an all male panel! -sivu näyttää kuvia tutkija- ja asiantuntijaseminaareista, joissa istuu rivi panelisteja yleisön edessä.

Kuten lähes poikkeuksetta yleensäkin, kuvien panelistit ovat kaikki miehiä.

– Se on rakenteellista syrjintää, joka on valitettavasti sisään leivottu tieteen käytänteissä, Särmä määrittelee.

Anonyymi kirjoitti...

Miesasiamiehet teilasivat uuden Mad Max -elokuvan feministiseksi propagandaksi

Eilen ensi-iltaan tulleen uuden Max Max: Fury Road -elokuvan toinen päähahmo, naispuolinen sotapäällikkö Furiosa jakaa mielipiteitä. Charlize Theronin näyttelemä hahmo on saanut miesasiamiehet varpailleen ja feministeiltä kehuja.
Yhdysvaltalainen miesasiamiesbloggaaja kirjoitti Mad Maxin nähtyään blogissaan Return of Kings, ettei kenenkään pitäisi mennä katsomaan elokuvaa. Se ei hänen mukaansa tee kunniaa miehiselle miehelle, kaikkien äijien äijälle eli Tom Hardyn näyttelemälle Mad Maxille, joka ottaa elokuvassa komentoja Furiosalta. Miesasiamiehet ovat teilanneet elokuvan feministiseksi propagandaksi. Return of King -bloggaaja tosin myöntää, että teki johtopäätöksensä pelkän trailerin perusteella, eikä ole nähnyt koko elokuvaa. Blogissa on tehty ennenkin yleistyksiä, jotka ovat saaneet netin kohisemaan. Kuten esimerkiksi, että tatuoinnit ja lävistykset tekevät hutsun ja japanilaiset hiljaiset naiset ovat iloinen yllätys jenkkimiehelle, joka on tuttunut suulaisiin, röyhkeisiin ja epäkunnioittaviin jenkkinaisiin.

Anonyymi kirjoitti...

Seurustelisitko lyhytkasvuisen kanssa? Miehet vastaavat

"Olen lyhytkasvuinen nainen. Voisitko sinä seurustella alle 100 cm pitkän naisen kanssa?" kysyy nimimerkki Ellu96.

Anonyymi kirjoitti...

Reserviläiskirje tuotti pettymyksen - "Ei paljon nostata"

Sodanajan sijoitusta ei riitä edes kaikille aktiivisille reserviläisille, vaikka olisi toiminut rauhanturvaajana ja sotilaskouluttajana.

Reservin vääpeli, rauhanturvaajanakin toiminut 36-vuotias Markus pettyi pian reserviläiskirjeen kolahdettua postiluukusta. Kirjeessä hänelle ei nimittäin ollut merkitty sodanajan tehtävää, vaan sijoituspaikka on reservissä.

Omituiseksi asian tekee se, että Markus on rauhanturvakokemuksen lisäksi ollut aktiivinen reserviläinen ja jopa töissä puolustusvoimissa kouluttajana.

- Ketkäköhän ovat mahtaneet saada sodanajan tehtävän. Olisi ollut kiva tietää, olenko liian vanha. Olen täysin täysin terve ja hyvässä fyysisessä kunnossa. Harrastan paljon liikuntaa, siitäkään sen ei pitäisi jäädä kiinni, Markus pohtii.

Hän on varusmiespalveluksen jälkeen työskennellyt puolustusvoimissa sotilaspoliisikouluttajana määräaikaisessa ylikersantin virassa sekä ollut 13 kuukautta Libanonissa kansainvälisissä rauhanturvatehtävissä. Kertaamassa hän on käynyt aktiivisesti ja osallistunut jopa Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen vapaaehtoisiin harjoituksiin. Aktiivisesta toiminnasta osoituksena on yleneminen vääpeliksi asti.

- Olen ollut innoissani aina kun kertauskutsu on tullut ja mielelläni mennyt, oppinut uutta ja kaikkea. Olen luullut, että sitä varten tätä hommaa tehdään, koulutetaan itseä, mutta sitten kun tulee tällainen kirje, niin ei paljoa nostata, Markus toteaa lakonisesti.

Hän ihmettelee, miten sijoitus on voinut yhtäkkiä hävitä kokonaan. Vääpeliksikin hänet ylennettiin vasta muutama vuosi takaperin.

- Ylennystilaisuudessa sanottiin, että vuosien 2015-16 tienoilla voisi tulla vielä kertausharjoituksia. Ja sitten kuitenkin lapussa lukee, ettei ole määrättyä tehtävää. Luulin ensin, että olin saanut vahingossa jonkun toisen paperin.

Markus aikoo maanantaina soittaa aluetoimistoon ja kysyä tarkemmin sijoituksestaan. Vaikka hän onkin pettynyt sijoituksen puuttumiseen, on asiassa jotain positiivista.

- Avovaimo oli ihan tyytyväinen, että näin kävi, Markus naurahtaa.

Anonyymi kirjoitti...

Feminismi tuhoaa aidon tasa-arvokeskustelun

Anonyymi kirjoitti...

Kysely kertoo: Näin ikääntyminen muuttaa seksielämää

Tuoko ikä seksielämään potkua vai ei? Studio55.fin suuren seksikyselyn tulos paljastaa!

Kyselyyn vastanneista yli 55-vuotiaista 36 prosenttia koki ikääntymisen vaikuttaneen positiivisesti eroottiseen elämäänsä. Naisista näin tunsi 39 prosenttia, kun taas miehistä hiukan vähemmän, 33 prosenttia.

Ikääntymisen tuomiksi ilahduttaviksi seikoiksi luettiin ehkäisytarpeen poistuminen, lisääntynyt itsevarmuus sekä aiempaa avoimempi suhtautuminen. Moni piti myös pitkän parisuhteen tuomaa luottamusta seksielämään positiivisesti vaikuttavana asiana. Noin 30 prosenttia vastaajista kertoi uuden rakkauden sekä itsensä löytämisen muuttaneen eroottista elämää iän myötä paremmaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Pitkäkieliselle tytölle tarjottiin jo pornouraa

Yhdysvaltojen Michiganista kotoisin oleva Adrianne Lewis nousi taannoin otsikoihin erikoisen ominaisuutensa vuoksi. Teinitytöllä on nimittäin epätavallisen pitkä kieli, jota hän esitteli Youtube-videollaan. Pituutta kielellä on tiettävästi yli 10 senttimetriä.

Kielivideo levisi nopeasti internetissä, eikä aikaakaan, kun se herätti myös aikuisviihdeteollisuuden mielenkiinnon. Pornoalan yritys Brazzers lähestyi tyttöä Twitterissä avoimella kirjeellä, jossa hänelle tarjotaan töitä aikuisviihteen puolella. Adrianne Lewis ei tiettävästi ole ainakaan toistaiseksi ottanut työtarjousta vastaan.

Anonyymi kirjoitti...

Minne sivari menee sodan aikana? – "Ei suunnitelmaa"

Puolustusvoimien reserviläisille lähettämä kirje varusmiespalveluksen suorittaneen henkilön sodanajan sijoituksesta on herättänyt kysymyksen, miksei siviilipalveluksen suorittaneille ole ilmoitettu heidän sijoitustaan kriisin aikana.

Tähän on yksinkertainen syy: siviilipalvelusvelvollisella ei ole etukäteen määrättyä kriisinajan sijoitusta.

– Mitään kriisinaikaista sijoitussuunnitelmaa siviilipalvelusvelvolliselle ei ole olemassa, Siviilipalveluskeskuksen johtaja Mikko Reijonen toteaa.

Reijosen mukaan 2000-luvun alussa keskusteltiin, pitäisikö myös siviilipalvelusvelvollisista luoda sijoitusrekisteri. Siviilipalveluksen kehittämistyöryhmä kuitenkin tuli vuonna 2011 siihen tulokseen, ettei tämä ole jatkossakaan tarpeen.

Valmiuslaista löytyy pykälä työvelvoitteesta jokaiselle suomalaiselle 18–68-vuotiaalle. Henkilöllä on velvollisuus tehdä yhteiskunnan osoittamaa työtehtävää "kriisin lieventämiseksi tai yhteiskunnan normaaliolojen palauttamiseksi". Terveydenhuollon ammattilaisilla on ammattinsa kautta velvollisuus toimia terveydenhuollon tehtävissä.

Kriisiajan työ- ja palvelupaikat osoittaa työ- ja elinkeinoministeriö. Sodan aikanakaan siviilipalvelusvelvolliset eivät olisi Puolustusvoimien alaisia. Sama koskee reservistä siviilipalvelukseen hakeutuneita.

Anonyymi kirjoitti...

Reserviläiskirjekohun taakse on helposti kätketty tieto siitä todellisesta reserviläisten "lopullisesta" sijoituksessa sotatilanteessa.

Hämeenlinnaan kutsuttiin tänä keväänä otanta reserviläisiä kuntotesteihin. Lopputulos oli, että vain puolet oli niin hyvässä kunnossa, että heidät olisi voitu lähettää rintamalle. Lopuille oli tiedossa "tukitehtäviä" eli kirjureita, muonittajia, ammus- ja asehuoltajia, haavoittuneiden ja kaatuneiden käsittelijöitä jne.

Tämä tulos vahvistaa sen, että asevelvollisuuslaki on epätasa-arvoinen. Puoleen sodan aikaisista tehtävistä kun kelpaisi nainen yhtä hyvin kuin mies. Lyhytkin pistoolin käsittelykoulutus riittää näissä tukitehtävissä. Ei niissä tarvitse osata ampua kraatinheittimellä.

Anonyymi kirjoitti...

4 karua tarinaa Suomesta: Näin puolisoita alistetaan rahalla

Taloudellinen väkivalta on yleisempää kuin luullaan, mutta apua voi saada.

KÄYTTÄÄKÖ puolisosi rahansa omiin menoihinsa, mutta perheen yhteiset hankinnat kuitataan sinun lompakostasi?

Oletko teistä kahdesta kenties se, jonka palkka on muutenkin pienempi ja jokainen ylimääräinen euro on tiukassa?

Jos näin on, saatat olla väkivallan uhri. Siis sellaisen väkivallan, joka ei jätä mustelmia, mutta voi keinuttaa mielenterveyttä ja tehdä elämästä helvetin.

– Taloudellisesta väkivallasta puhutaan sen yleisyyteen nähden hyvin vähän. Siihen liittyy alistamista, kiristämistä ja läheisen ihmisen rahankäytön epätervettä kontrollointia, kertoo suunnittelija Riina Karjalainen Ensi- ja turvakotien liitosta.

– Yleistä on, että väkivalta on alkanut pikkuhiljaa, kuin huomaamatta. Uhrikaan ei sitä yleensä heti ymmärrä, koska voi olla rakkauden tunteesta niin huumaantunut, kertoo projektipäällikkö Elina Havu samasta organisaatiosta.

Anonyymi kirjoitti...

Vapaudu, suomalainen! Seksikevät ja -kesä on täällä

Vapiskaa perinteiset seksimessut, eroottisissa tapahtumissa puhaltavat nyt uudet tuulet.
Pääkaupunkiseudulla asuvia hemmotellaan tänä keväänä ja alkukesästä seksillä. Viikonloppuna järjestetään vintagepornoa näyttävät Viva Erotica -leffafestarit (tai filmiklassikkojen orgiat, niin kuin järjestäjät niitä kutsuvat) ja alkukesästä tiedostavan seksin Wonderlust-festivaali.
Perinteisiin seksimessuihin tottuneelle uudet seksitapahtumat ovat jotain ihan uutta ja kutkuttavaa. Niihin osallistuvat heteroiden lisäksi ihan kaikki muutkin seksuaalisuudet, ja valkokankaalla voi vilahtaa nykypornon vastaisesti karvoja.
Viva Erotica -elokuvafestivaalien Facebookissa kerrotaankin, että yksi syy tapahtuman järjestämiselle on näyttää seksiä ja pornoa 60–80-luvuilta eli ajalta jolloin aikuisviihteessä nähtiin vielä ihan tavallisia vartaloita karvoineen.
– Tietynlainen puleerattu, puunattu ja nypitty vartalo aiheuttaa sen, ettei kukaan enää koe olevansa kotonaan kehossaan eikä nautinto tunnu luvalliselta. Festivaalin elokuvissa keho näyttää ihmisen keholta eikä muovilta, festivaalia järjestävä Kaisa Kukkola kertoo.
– Seksistä ja pornosta on tullut jotain sellaista, mikä tapahtuu omassa kodissa neljän seinän sisällä. Siitä kokemuksesta puuttuu tietynlainen kollektiivisuus. Elokuva taas on parhaimmillaan yhdessä koettuna.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä voimme oppia prosenttijengeiltä?

"Jos haluat kulkea Miehen tietä, jos haluat edesauttaa kunnian ja miehisten hyveiden paluuta, jos haluat kovettaa itsesi epävarmaa tulevaisuutta vastaan – perusta jengi." Näin kirjoittaa Jack Donovan kulttimaineen saavuttaneessa kirjassaan The Way of Men (2012). Donovan jättää, luultavasti tarkoituksella, avoimeksi kysymyksen, millaisia jengejä pitäisi tarkkaan ottaen perustaa. On kuitenkin eräs miesten jengiytymisen muoto, joka sai alkunsa jo toisen maailmansodan jälkeisinä vuosina ja on herättänyt siitä saakka niin pelkoa, ihailua kuin uteliaisuuttakin: niin sanotut prosenttijengit.

Anonyymi kirjoitti...

Tiedätkö jo, mitä on eettinen porno?

Eettinen porno antaa vaihtoehdon aikuisviihteen kliseitä pursuavalle valtavirralle.

Porno.

Se on täynnä isotissisiä blondeja ja samalla kaavalla toistuvia tarinoita putkimiehistä. Aktit ovat kaukana todellisuudesta ja aito nautinto loistaa poissaolollaan.

Nykypäivänä silikoniblondit ovat onneksi vain osa totuutta. Etchically made porn, eli eettisesti tuotettu porno, on kasvava aikuisviihteen alalaji.

Reilun kaupan pornon eettinen aspekti ulottuu kahteen suuntaan: se on paitsi takuu tuotannon oikeudenmukaisuudesta myös lupaus elokuvan laadukkuudesta. Eettisessä pornossa kliseet on korvattu uskottavilla tarinoilla ja esiintyjien aidolla nautinnolla. Suosiotaan on nostanut myös feministiporno, jossa keskiössä ovat erityisesti naisen aito nautinto ja esiintyjien monimuotoisuus.

Eettisessä pornossa on käyttäjän kannalta yksi suuri haaste: siitä pitää maksaa. Voisi kuvitella, että ihmiset, jotka ovat tottuneet saamaan aikuisviihteensä ilmaiseksi muutamalla klikkauksella, eivät todennäköisesti halua maksaa siitä ikinä.

Asia on kuitenkin toisin: maksullisuudestaan huolimatta kiinnostus eettisesti tuotettua, laadukasta pornoa kohtaan on kasvamassa - ainakin Yhdysvalloissa.

Suomessa kiinnostus näyttää ainakin heräilevän: viime kesänä Helsingissä järjestettiin ensimmäistä kertaa Wonderlust-festivaali, jossa eettinen porno oli yksi teemoista. Festivaali oli suurmenestys: liput myytiin loppuun ja palaute oli lähes pelkästään positiivista. Tapahtuma järjestetään uudestaan tänä vuonna.

Jos eettisen pornon voittokulku jatkuu, ehkä putkimiehet ja silikoniblondit voivat pikkuhiljaa vetäytyä kokonaan eläkkeelle.

Anonyymi kirjoitti...

Naisen kanssa: Parisuhteen kannatus on aina alle sata prosenttia, sinullakin

Tämä on kuudes osa Naisen kanssa -animaatiosarjasta. Katso edelliset osat tästä.

Anonyymi kirjoitti...

Varoitus vallattomasta ja yksisilmäisestä naisnäkökulmasta: miehet rohmunneet päättäjien pallit

Tasa-arvo poliittisessa päätöksenteossa miesten ja naisten välillä on taantunut rajusti viime aikoina. Naisten roolin kutistuminen päättäjäportaassa näkyy muun muassa meneillään olevissa hallitusneuvotteluissa, joiden työryhmissä naisia on vain kolmannes.

Anonyymi kirjoitti...

Näin seksielämää halutaan piristää – yksi toive ylitse muiden

Studio55.fin suuressa seksikyselyssä selvisi enemmistön toivovan seksielämän piristämiseksi lisää hellyyttä ja huomiota.

Yli 55-vuotiaista vastaajista reilut 40 prosenttia toivoi seksielämänsä piristykseksi lisää hellyyttä ja huomiota. Niiden saaminen oli toiveena hieman yli puolella yli 55-vuotiaista naisvastaajista. Miehet puolestaan toivoivat eniten useammin tapahtuvia yhdyntöjä – näin vastasi heistä 37 prosenttia. Viidennes vastaajista kertoi, ettei toivo seksielämäänsä piristystä lainkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Pornotähti solmi liikemiehen kanssa huiman yksityisdiilin – 7 miljoonaa 15 vuoden ‘erityispalveluista’

Mediatietojen mukaan japanilaista ja venäläistä sukujuurta omaava 22-vuotias pornotähti Rola Misaki (tunnettu nimellä Rola Takizawa) on tehnyt yli 7 miljoonan euron diilin kiinalaisen bisnesmiehen kanssa. Misakin “‘exclusive service”-sopimus on kirjoitettu 15 vuodeksi.

Mitä sopimus pitää sisällään, sitä jokainen voi arvailla mielessään. Misaki on suosittu varsinkin Kiinassa ja pornotähden kiinalaiset “fanit” ovat asiasta enemmän kuin pettyneitä. Misakin pelätään vetäytyvän pysyvästi pornobisneksestä.

Kiinalaisessa Sina Weibossa, joka vertautuu länsimaiseen Twitteriin, Misakilla on miljoonia seuraajia.

(Mirror)

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaismies uhkaa katkaista peniksensä, kun se ei kerran seiso!

Suomalaismiehen nettikirjoitusta jaetaan sosiaalisessa mediassa. Teijo-nimellä esiintyvä nelikymppinen herra on kyrsiintynyt siihen, ettei miehinen toiminta enää onnistu – eikä siihen ole saanut apua.

-Mite kaik saatana tuloo miu kohallei. Muutenki oon huomant et tulee mahikset panemiseen noin neljän vuoden välein mikä miun mielest ei oo hirveen usein ni ei saatana suostu seisomaan tuo mulkku, Teijo avautuu surkeana.

Mietokset ovat karmeita:

-Ai saatana ku mie vejän narun kaulaan. Ei tällasta nöyryytystä kauan jaksa.

Teijo kertoo käyneensä joskus myös lääkärillä, mutta tämä oli ollut varsin tiukkana: alle 50-vuotiaille ei lääkkeitä kuulemma aleta määrämään.

-Joudun siis odottamaan et oon 50-vuotias enne ku terveydenhuoltoalan asiantuntijoiden mukaan oon oikeutettu nauttimaan seksist. Jot sellast perkele.

Mies uhoaa, että “temmi leikataan irti ja syötetään koirille, jos ei ala pian toimimaan”.

Aiheesta uutisoi myös Feissarimokat.

Anonyymi kirjoitti...

Huippukitaristilla todella iljettävä ero: Kiristävään naisystävään uponnut miljoonia!

Kitaristi Richie Samboran ja hänen ex-naisystävänsä Nikki Lundin ajautuminen eri teille on tapahtunut kaikkea muuta kuin siististi. Entinen Bon Jovi –yhtyeen tähti on nyt haastanut naisen oikeuteen ja paperit ovat melkoista luettavaa.

Sambora selostaa investoineensa Lundin vaatebisnekseen kokonaista neljä miljoonaa dollaria. Hänen mukaansa ex käytti firmaa kuitenkin henkilökohtaisena säästöpossuna ja ajoi sen tahallaan nurin. Yhteisten bisneskuvioiden loppumisen jälkeen myös suhde oli tullut tiensä päähän.

Tämän jälkeen Sambora väittää Lundin ryhtyneen kiristämään häntä olemattomilla tappouhkauksilla. Ex-naisystävä olisi nauhoittanut salaa heidän keskustelujaan ja puheluitaan ja editoinut niitä sitten isolla kädellä tarkoitustaan vastaaviksi.

Sambora kertoo maksaneensa Lundille ja tämän yhteistyökumppanille yhteensä 155 000 dollaria neljässä erässä estääkseen nauhojen julkituomisen. Kitaristi kertoo katkaisseensa rahahanat viimein maaliskuussa. Sen jälkeen Lund oli yrittänyt haastaa miehen oikeuteen, mutta hänellä ei ollut tarvittavaa näyttöä. Nyt Sambora vaatii ex-rakastaan tilille kiristämisestä, kunnianloukkauksesta ja puheluiden laittomasta nauhoittamisesta.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi naiset esittävät tyhmää? Naiset vastaavat

Minkä takia nainen ottaa "tyhmemmän henkilön roolin" joissain asioissa?" kysyy nimimerkki oheistapahtuman illuusio.

Anonyymi kirjoitti...

Minkä pituinen on suomalaismiesten unelmanainen? Kysely selvitti

Naisen pituudella tuskin on monen miehen silmissä isoa merkitystä heidän kumppaneja etsiessään. Suuri Mieskysely halusi kuitenkin selvittää, minkä pituisten naisten kanssa miehet mieluiten viihtyisivät.

Radio Cityn ja Victorinoxin Suuri Mieskysely halusi selvittää, millaisia ominaisuuksia vastaajien unelmanaisilta löytyisi. Pituutta selvittäessä vaihtoehdot annettiin viiden sentin marginaaleilla.

33,77 prosenttia vastaajista oli sitä mieltä, että unelmapituus naisilla on 165 senttiä. Vastauksista toisiksi suosituimmaksi kohosi 170 senttiä 31,13 prosentilla ja kolmanneksi 175 senttiä, 14,57 prosentin äänillä. Neljännelle sijalle nousi 160 sentin pituus.

Anonyymi kirjoitti...

http://murphyssoninlaw.blogspot.fi/2015/05/feministit-ovat-fascisteja.html

Anonyymi kirjoitti...

Näitä miehet salailevat vaimoiltaan

Joistakin asioista miehet eivät halua puhua, kertoo Self.com.

Vaikka avioliitto olisi kestänyt kuinka kauan, eivät miehet silti halua kertoa tietyistä asioista puolisoilleen. Self.comin mukaan nämä neljä seikkaa ovat aiheita, joista herrat eivät mieluusti puhu.

Ile kirjoitti...

Elina Lappalainen: Jyrkkä ei sukupuolten vastakkainasettelulle!

✎ kirjoitti...

! » Miesasiamiehet teilasivat uuden Mad Max -elokuvan feministiseksi propagandaksi


Return of Kings: Why You Should Not Go See “Mad Max: Feminist Road”

Anonyymi kirjoitti...

Taas ihmetellään Suomea: ”Miten politiikka tällaiseksi meni?”

Sukupuolten tasa-arvoa ei ole Suomen politiikassa saavutettu, eikä sen edistämiseen näytä juuri nyt olevan erityistä tahtoakaan. Näin kommentoi eduskuntavaalien jälkeistä Suomea Turun yliopiston erikoistutkija ja Strathclyden yliopiston vieraileva tutkija, valtiotieteiden tohtori Mari K. Niemi blogissaan Suomen Kuvalehdessä.

-Miten politiikka tällaiseksi meni, että miehet vievät ja naiset vikisevät, hän kysyy.

Niemi viittaa muun muassa käynnissä oleviin hallitusneuvotteluihin: neuvotteluja käyvien ensimmäisten työryhmien jäsenistä noin kolme neljästä on ollut miehiä. Hän huomauttaa, että kokeneita, aatteellisia, vahvoja ja päteviä naisia löytyisi kyllä joka puolueesta.

-Totta silti on, että kahdella suurimmalla puolueella naisia on riveissään muita eduskuntapuolueita vähemmän. Näin Suomessa äänestettiin. Suomen kaikki neljä suurta puoluetta ovat miesten johtamia. Tämän ei annettu häiritä, kun ne valitsivat myös eduskuntaryhmiensä puheenjohtajiksi miehet, hän kirjoittaa.

Niemen mukaan nyt näyttääkin siltä, että Suomen politiikassa asioista päättävät näkevät vaativissa tehtävissä tarvittavia ominaisuuksia useammin miehissä kuin naisissa.

-Tämä ei välttämättä kerro niinkään politiikassa työskentelevistä naisista, vaan puolueiden johdossa päätöksiä tekevistä miehistä, hän huomauttaa.

Niemi muistuttaa, että politiikassa maine syntyy ensisijassa tekojen kautta.

-Pian työnsä aloittavan hallituksen maine tulee olemaan kudelma monista eri tekijöistä. Myös tasa-arvotahto, tai sen puute, on yksi hallituksen mainetta rakentavista tekijöistä.

Anonyymi kirjoitti...

Pelottaako deittailu? Lue psykologin vinkit Tinder-treffeille

Tinder on muuttanut suomalaisia deittailijoina: treffailusta on tullut rennompaa ja avoimempaa. Mutta entä jos treffeille meno kuitenkin jännittää?

Monien sinkkuelämään liittyy olennaisesti deittaileminen. Mutta entä jos treffien ehdottaminen saatikka treffeille meneminen jännittää – tai suorastaan pelottaa?

– Mitä enemmän sinkku käy treffeillä, sen arkipäiväisemmäksi treffailu muuttuu, Väestöliiton Parisuhdekeskuksen psykologi Elina Nurminen kannustaa.

Anonyymi kirjoitti...

Isät pitävät edelleen vain murto-osan perhevapaista

Isät käyttävät Suomessa edelleen vähän perhevapaita. Vanhempainpäivärahapäivien lukumäärästä isät käyttävät vain noin kymmenen prosenttia, sanoo Väestöliiton tutkija Anneli Miettinen.

– Se on aika hyvä osviitta siitä, kuinka suuren osan perhevapaista isät pitävät Suomessa. Ruotsissa muistaakseni peräti viidesosa päivistä menee isille ja Islannissa vielä enemmän. Islannissa perhevapaat tosin ovat niin lyhyet, että asia selittyy sitä kautta, Miettinen sanoo.

Isien osuus on vuosien saatossa hitaasti kasvanut, Miettinen sanoo.

– Erityisesti vuonna 2003 käyttöön otettu isäkuukausi vaikutti jossakin määrin. Kun vain isät saivat sen tietyn pätkän, se lisäsi isien käyttämää perhevapaiden määrää. Mutta aika paljon hitaammin tämä on meillä edennyt kuin muissa Pohjoismaissa.

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaismiehet innostuivat intiimikarvojen vahauksesta, mutta samalla heräsi pelko – voiko ”se” nousta kesken kaiken

Miehet poistattavat ihokarvoja entistä useammin – myös intiimialueilta.
Jos kuvittelitte, että ihokarvojen poisto on pelkästään naisten juttu, olitte väärässä. Tai jos kuvittelitte, että miehet sovinistisesti vaativat naista poistamaan karvansa, vaikka itse liikkuvat luonnontilassa, olitte taas väärässä.

Myös miehet haluavat olla vähäkarvaisempia. Hikoilu vähenee ja olo tuntuu raikkaammalta ja puhtaammalta. Ja siitä sovinismista puheenollen:

– Usein myös tyttöystävä on pyytänyt karvojen poistoa, kertoo Susanne Wiro SW Day Spa -kauneushoitolasta.

Yleisimmin miehet poistattavat selkä- ja rintakarvansa, mutta myös intiimialueen karvojen poisto, ns. brasilialainen vahaus on kasvattanut laajasti suosiotaan.

– Aina kesää kohden kiinnostus tietenkin entisestään lisääntyy, mutta kyllä niitä tehdään tasaisesti läpi vuoden, kertoo ihoterapeutti Jonna Kujanen Senses-kauneushoitolasta.

Samaa sanoo Kauneuskeskus Fenixin Marjo Fisher.

– Meillä tehdään intiimialueen karvanpoistoja jo ehdottomasti eniten.

Anonyymi kirjoitti...

Pelottaako deittailu? Lue psykologin vinkit Tinder-treffeille

✎ kirjoitti...

! » Avovaimolle paljastui: Mies ollut yli 200 vieraan naisen kanssa!

Feissarimokat: Sekalaisia, osa 220 (14.5.2015)

Ulvova Ylläri kirjoitti...

"Niemi viittaa muun muassa käynnissä oleviin hallitusneuvotteluihin: neuvotteluja käyvien ensimmäisten työryhmien jäsenistä noin kolme neljästä on ollut miehiä. Hän huomauttaa, että kokeneita, aatteellisia, vahvoja ja päteviä naisia löytyisi kyllä joka puolueesta. "

Minä puolestani väitän, että päteviä naisia on politiikassa yllättävän vähän. Vielä vähemmän heitä on jos pätevän määritelmään ei oteta pelkkää koulupohjaa ja cv:tä, vaan myös kyky kiinnittää huomio oikeisiin asioihin ja tehdä lähtötietojen perusteella järkevät johtopäätökset.

Mikäli tasa-arvo on tärkeä asia, niin naispoliitikoilla on tyypillisesti rasitteenaan myös tasa-arvonäkökulman rajoittuminen nais-mies -akselille. Nykytilanteessa alueellinen ja sosiaalinen tasa-arvo on paljon pahemmassa jamassa kuin sukupuolten välinen tasa-arvo.

Rajallisilla resursseilla on syytä korjata pahimmat ongelmat ensin ja palata vasta sen jälkeen sukupuolten tasa-arvohifistelyyn. Semminkin kun mainitut hifistelijät ovat puuhastelleet valtion rahoituksella viimeisen 20 vuotta ilman mainittavia saavutuksia.

Anonyymi kirjoitti...

Onkos Hnry syrjäytynyt työelämästä ja parisuhteesta? Aika mälsältä kuulostaa Areenan perusteella.

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

Jenni irtisanoutui töistään ja alkoi elättää itseään bloggaajana - hurjat tulot!

Suomessa on vasta kourallinen bloggaajia, jotka saavat siitä elantonsa. Vakituisesta työpaikastaan irtisanoutunut Jenni Häyrinen kertoo, miten bloggaamisella maksetaan asuntolainat.
Jenni Häyrinen, 34, pitää Liemessä-sivustoa, joka on yksi Suomen suosituimmista ruokablogeista.

Hän aloitti blogin 2006 ajatuksenaan kirjata reseptivihko nettiin häntä itseään varten. Neljä vuotta myöhemmin hän jäi äitiyslomalle, jonka jälkeen toimistotyöhön palaaminen tuntui mahdottomalta blogi-innostuksen kasvettua.

Vaikka Häyrinen kirjoittaa ruoasta, hänellä on kaupallinen koulutus.

– Olen intohimoinen ruokaharrastaja. Aloin kokata ja blogata siinä vaiheessa, kun sain kaksiooni ensimmäisen kunnon keittiön. Ensin revin reseptejä Hesarista, sitten aloin kehitellä niitä itse.

Anonyymi kirjoitti...

Hallitusta muodostavissa puolueissa on 42 naiskansanedustajaa ja 82 mieskansanedustajaa eli naisia noin 1/3.
Hallitusneuvotteluissa on naisia yksi kolmasosa, joten ihan oikein menee neuvottelut.

Eikö ministereitäkin tulisi olla yksi kolmasosa, jotta kansan tahto toteutuisi?

Kansa on äänestänyt ja tahtonsa ilmaissut, joten pulinat pois! Naisten määrä eduskunnassa laski, joten kansa ei halunnut lisää naisvaltaa Suomeen. Naisia on ollut noin puolet ministereistä kahdeksan vuoden ajan ja tähän on tultu.

Se on myöhäistä rypistää, kun löysät on jo housuissa.

Anonyymi kirjoitti...

Kuusi kummaa avioeron aiheuttajaa

Tutkimuksissa on löydetty monia erikoisempiakin syitä avioliiton kariutumiseen, kertoo Prevention.

Uskottomuus ja erilleen kasvaminen ovat yleisiä syitä sille, miksi avioliitto päättyy eroon. Mutta erikoisemmatkin tekijät voivat johtaa avioeroon. Preventionin mukaan tutkimukset ovat osoittaneet, että muun muassa nämä seikat voivat tuhota avioliiton.

Anonyymi kirjoitti...

http://yle.fi/uutiset/varoitus_vallattomasta_ja_yksisilmaisesta_naisnakokulmasta_miehet_rohmunneet_paattajien_pallit/7997241

No onneksi ei naiset ole rohmunneet päättäjien palleja! Muutenhan Sipilä, Soini ja Stubb olisi kuohittu. Nyt miehet saivat pitää pallinsa.

Anonyymi kirjoitti...

Naiset eivät usko tekeillä olevaan uuteen hallitukseen, kertoo MTV:n kysely: "Enemmistö vastaajista (58 prosenttia) arvioi, että nyt rakenteilla olevan hallituksen toimintakyky tulee olemaan parempaa kuin edellisellä hallituksella. Miesvastaajista 70 prosenttia oli tätä mieltä."

Eli kun Suomessa on naisia enemmän kuin miehiä, niin naisista alle 46 % uskoi uuden halltuksen toimintakykyyn.

Naisia on vaikea ymmärtää. Ensin he äänestävät "miesten puolueita" eduskuntaan ja sitten he eivät usko "miesten puolueiden" kykenevän parempaan kuin edellisen hallituksen "naisten puolueet": eli SDP, Vihreät, Vassarit, RKP ja Kristilliset!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Naisten johtajuus, mikä siinä mättää

Kyllähän ne pomonhommat kiinnostavat, mutta mihin se sitten tyssää?
Vähän yli puolet naisista on kiinnostunut johtajahommista, mutta vain alle kolmasosa uskoo, että heillä on yhtä hyvät mahdollisuudet päästä pomoiksi kuin mieskollegoillaan. Pääosa MBA-koulutettavista eli tulevista ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon tradenomeista on miehiä. Teknologia-alan kehittyvissä yrityksissä ei juuri ole naisia minkäänlaisissa työtehtävissä.
Tällaisia tuloksia kävi ilmi viestintätoimisto Ellun Kanojen viime syksynä teettämässä kyselytutkimuksessa.
Naisten puuttumista johtopaikoilta on selitetty milloin milläkin mutu-selityksellä, joista viime aikojen suosituin on, että naiset eivät halua johtajiksi. Näyttää kuitenkin siltä, ettei se pidä paikkaansa. Tilastojen valossa näyttää myös siltä, että se nyt ei ainakaan pidä paikkaansa, että ”talentti ratkaisee” eikä sukupuoli vaikuta lainkaan päätöksiin, kun johtajapaikoille valitaan henkilöitä. Naisia on johtajista noin 25 %, ja määrä on pysynyt samana 1990-luvun alusta asti.
Mistä tämä sitten johtuu?

Anonyymi kirjoitti...

Reserviläiskirjeiden nostattama reaktio hämmästyttää: ”Käpykaartilaisiako?”

Kokoomusveteraani, ylipormestari Raimo Ilaskivi kertoo yllättyneensä lukiessaan reserviläiskirjeen saaneiden kommentteja.

-On laulaja, joka on kertonut ajoissa muuttavansa omaan asuntoonsa Bangkokiin, jos kova paikka olisi edessä. On televisiojulkkis, jonka mielestä muut hoitakoot maan puolustamisen; hänelle, rauhan ideologistille se ei sovi. On nörtti, joka ei katso jaksavansa koska fyysinen kunto on rappiolla. On aseistakieltäytyjä, jolle ase ei muka sovi käteen. Suuri enemmistö on kuitenkin ollut hiljaa ja ottanut tyytyväisenä vastaan tiedon, mikä on vakanssi, jos miestä tarvittaisiin, Ilaskivi kirjoittaa Puheenvuoron blogissaan.

Hän sanoo, että mieleen on palannut sota-ajan termi käpykaartilaiset, jolla kuvattiin rintamalta paenneita.

-En mahda mitään sille, että tämä termi palasi mieleeni, kun luin näitä nykyajan julkkisten kertomuksia lähdöstään pois maasta, jos vaara uhkaisi. Käpykaartilaisiako mediasuosio on joistakin kasvattanut? Ajatusmaailmassa on jotakin pahasti vinossa, Ilaskivi kommentoi.

Anonyymi kirjoitti...

Maailman vahvin mieskään ei kelvannut kertaamaan - ei sijoituspaikkaa

Voimamies Jouko Aholan reserviläiskirjeessä ei ollut sijoituspaikkaa. Manageri Tommi Liimatainen aikoo alkaa lenkkeillä, jos kirje tulee.

Anonyymi kirjoitti...

Feministinen porno – millaista se on?

Porno on alennustilassa. Auttaisiko feministinen porno? Ja mitä sellainen edes on?
Sehän on jo tiedetty, että naisetkin katsovat pornoa, mutta let’s face it: kun on nähnyt yhden perusporno”elokuvan”, on nähnyt ne kaikki. Ajellut, täytetyt, kiillotetut ja samanmuotoiset ihmiset näyttelevät aktia sillä iänikuisella kaavalla, eikä kukaan usko, että kellään on oikeasti kivaa.
Pornon tylsää alennustilaa koettaa pelastaa feministiseksi pornoksi nimetty tyylisuunta. Siinä nimenomaan pyritään eroon kuvastosta, jossa kaksi mörrimöykkyä ärisee ja jörnii vikisevää barbieta.
– Teen leffojani sillä periaatteella, että niissä toteutuu tasa-arvo, kaikkien osapuolien suostuvaisuus, luovuus, realismi ja se, että seksistä tosiaan nautitaan, kertoo feministisen pornon tekijä, ruotsalainen Erika Lust Alternet-sivustolla.
Lustin mukaan feministinen porno ei tarkoita sitä, että Josh Grobanin laulaessa kieriskellään ruusuissa ja satiinilakanoissa ja huokaillaan hillitysti.
– Naiset haluavat ihan yhtä raisua meininkiä kuin miehetkin.
Lustin slogan on, että ”seksi voi olla likaista, mutta arvojen on oltava puhtaita”. Yksi hänen projekteistaan on kerätä tavallisten ihmisten seksitunnustuksia ja tehdä niistä elokuvia. Lustin näyttelijät ovat ”tavallisen” näköisiä, siis eri muotoisia ja -kokoisia.
Lust on paasannut etenkin siitä, että normipornon tarjoamat roolit naiselle ovat nykyajan mittapuulla hölmöjä: sihteerikköjä, puutteessa olevia kotirouvia tai koulupukuteinejä. Jos aivot ovat yhtään päällä sellaista pornoa katsoessa, se alkaa tökkiä. Eikä siis hyvällä tavalla.
95 % Lustin tekijätiimistä on naisia. Se on kannanotto siihen, että pornon kenttää ovat näihin päiviin asti hallinneet pelkästään miehet.
– Valtavirtaporno on antanut kaikelle pornolle tosi huonon maineen, eikä monikaan ajattele, että porno voisi olla positiivista ja inspiroivaa. Toivon, että voin muuttaa ihmisten mielen tämän suhteen, Lust sanoo.

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsin hallitus uhkaa sukupuolikiintiöitä vastustavia yhtiöitä sakoilla ja jopa sulkemisella - Sukupuolikiintiöt - Talous - Helsingin Sanomat

Tutkimus: Liikunta lisää elinvuosia ikääntyneille miehille - Liikunta - Hyvinvointi - Helsingin Sanomat

Ole varovainen mökkiä siivotessa: Papanoista leviävä myyräkuume voi jopa tappaa - Tiede - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Kansanedustaja lähetti seksiviestejä vieraille naisille: suorasanaisia ehdotuksia kesken poliittisen keskustelun

Hallitusneuvotteluihin osallistuva perussuomalaisten kansanedustaja Toimi Kankaanniemi on lähettänyt seksuaalissävytteisiä viestejä ja suoria seksiehdotuksia useille naisille. Naiset asuvat eri puolilla Suomea. He ovat tai ovat olleet kytköksissä perussuomalaisiin.

Kankaanniemi on entinen kristillisen liiton puheenjohtaja, entinen ministeri ja presidenttiehdokas.

Naiset kertovat Keskisuomalaiselle, että Kankaanniemi on ehdottanut viesteissään suorasanaisesti seksiä.

– Toimi otti minuun yhteyttä Facebookissa. Meillä on ollut poliittista keskustelua. Yllätyin, kun Toimi sitten yhtäkkiä totesi muun muassa, että rakastelu olisi ihanaa minun kanssani.

– Toimi on ehdottanut tapaamista, mutta en ole lähtenyt tapaamaan häntä.

Nainen on saanut Kankaanniemeltä ensimmäiset seksiin liittyvät viestit viime syksynä ja viimeiset eduskuntavaalien aikaan tänä keväänä.

– Sen jälkeen häntä ei ole enää näkynyt Facebookissa, nainen kertoo.

Soini Kankaanniemen seksiviesteistä: "Harkintakyky on pettänyt täydellisesti"
Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini kommentoi hallitusneuvotteluihin saapuessaan kansanedustaja Toimi Kankaanniemen (ps.) lähettämiä seksiviestejä.


Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini sanoo kansanedustaja Toimi Kankaanniemen (ps.) harkintakyvyn pettäneen. Sanomalehti Keskisuomalainen uutisoi tänään maanantaina Kankaanniemen ehdotelleen Facebookissa seksiä useille naisille.

– Harkintakyky on pettänyt täydellisesti. Ei siihen ole mitään muuta sanottavaa, Soini sanoi valtioneuvoston juhlahuoneiston Smolnan ovella odottaville toimittajille.

Soinin mukaan se, vaikuttaako Kankaanniemen toiminta hänen asemaansa hallitusneuvotteluissa, on eduskuntaryhmän käsissä. Hän huomautti, että perussuomalaisten eduskuntaryhmää johtaa Jari Lindström.

– Meillä on sellainen työnjako, että Lindström hoitaa kansanedustajat, (Riikka) Slunga-Poutsalo hoitaa muut ja minä vedän puoluetta, Soini sanoi.

Enempää Soini ei halunnut asiaa kommentoida.

Anonyymi kirjoitti...

Kommentti: Seksiviestejä lähetellyt Kankaanniemi on Soinin luottomies

Kankaanniemi ei taida enää ilmestyä hallitusneuvotteluihin. Uskottavuus meni, kirjoittaa Ilta-Sanomien politiikan toimituksen esimies Mika Koskinen.
Mahtaa perussuomalaisten puheenjohtajaa Timo Soinia harmittaa. Seksiviestittelyllään yllättänyt Toimi Kankaanniemi on nimittäin Soinin luottomies.

Soini kosiskeli Kankaanniemen henkilökohtaisesti liittymään perussuomalaisiin 2012. Kankaanniemi oli siihen aikaan ilman poliittista kotia. Hän oli jättänyt kristillisdemokraatit liian EU-myönteisenä puolueena ja oli jo asettumassa vuoden 2012 kuntavaaleihin keskustan listoilta.

Mutta hän suostuikin sitoutumattomana perussuomalaisten pyyntöön. ”Timo Soinikin otti yhteyttä suoraan,” Kankaanniemi totesi 2012 Uuden Suomen blogissaan.

Sittemmin hän on ottanut perussuomalaisten jäsenkirjan.

Anonyymi kirjoitti...

Ryhmäpomo Kankaanniemen seksiviesteistä: ”Minä keskustelen hänen kanssaan”

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän johtaja Jari Lindström kuuli Toimi Kankaanniemen (ps) törttöilyistä aamulla, kun Ilta-Sanomat kysyi asiasta.

Kristillisdemokraatteja aiemmin edustanut Kankaanniemi palasi eduskuntaan huhtikuussa perussuomalaisten riveistä.

Mitä ryhmäjohtaja ajattelee tällaisesta käytöksestä?– No, ryhmäjohtaja ei tuumaa tällaisesta yhtään mitään ennen kuin on jutellut Toimin kanssa.

Eli aiotte ottaa Kankaanniemen puhutteluun?– No, jos nyt kuulen sinulta ensimmäisen kerran asiasta, niin en minä lähde mitään sanomaan ennen kuin olen keskustellut hehkilön kanssa ja tiedän mistä on kysymys.

Koska Lindström kuuli asiasta Ilta-Sanomille, Ilta-Sanomat luki alun Keskisuomalaisen uutisesta Lindströmille.

– Minä keskustelen hänen kanssaan, Lindström totesi lyhyesti.

Yllättikö tällainen uutinen teidät?– No, en minä lähde nyt kommentoimaan millään lailla. Juttelen ensin hänen kanssaan. Se on minun politiikkaani.

Anonyymi kirjoitti...

Insinööri ottaa seksistä kaiken irti - Engineer speaks about sex

Anonyymi kirjoitti...

Siviilipalveluksen suorittaneiden asemaa sotatilanteessa selkeytetään

Siviilipalveluksen suorittaneet ovat jäämässä ilman erityistä tehtävämäärittelyä kriisin aikana, vaikka reserviläisille lähetään parhaillaan tietoa näiden sota-ajan tehtävästä.

Syksyllä aloittaa toimintansa työ- ja elinkeinoministeriön johtama työryhmä, jonka tehtävänä on selkeyttää siviilipalveluksen suorittaneiden asemaa kriisiaikana. Tarkkaa tehtävien määrittelyä ei kuitenkaan ole tulossa.

Uudistus pohjautuu vuonna 2011 valmistuneeseen työryhmän mietintöön. Mietinnössä linjattiin, että siviilipalveluksessa luovuttaisiin tavoitteesta käyttää siviilipalvelusvelvollisia kriisitilanteessa jossakin tietyissä tehtävissä.

– Konkreettisesti se tarkoittaa siis sitä, että sivareille ei laadita mitään erityistä tehtävänantokuvausta esimerkiksi sotatilanteessa, vaan sivareita pyritään käyttämään yleisen valmiuslain työvelvoitteen mukaisesti yhteiskuntaa hyödyttävissä tehtävissä, kuten vaikka palo- ja pelastustoimen, tai terveystoimen tehtävissä, kertoo Siviilipalveluskeskuksen johtaja Mikko Reijonen.

Reijonen muistuttaa, että myöskään tällä hetkellä ei ole olemassa erillistä valmius- tai sijoitussuunnitelmaa, joka koskisi siviilipalveluksen suorittaneita. Kriisitilanteessa otettaisiin käyttöön yleisen valmiuslain työvelvoite.

– Tavoitteenahan on poikkeustilanteessa pitää yhteiskunta toimintakuntoisena, Reijonen selvittää.

Tänä vuonna reservistä on eronnut aiempia vuosia enemmän ihmisiä. Reservistä siviilipalvelukseen siirtyvien määrä on ollut noin 100–250 henkilön luokkaa vuosittain, mutta tänä vuonna toukokuun alkuun mennessä reservin oli ilmoittanut jättävänsä jo noin 300 henkeä.

Anonyymi kirjoitti...

Mies, onko vatsasi ympärysmitta suurempi kuin tämä? – Söpö iskäpack aiheuttaa näitä terveyshaittoja

Vaikka iskäpack on ihana, se on silti yhä terveysriski.
Iskäpack on ristiriitainen trendi: terveys paranee, kun stressi vähenee, mutta miehen pienessäkin ylipainossa vaanii diabeteksen riski.

Viime päivinä ihastusta ja sympatiaa herättänyt iskävartalo, joka on treenattu pizzalla, oluella ja satunnaisilla salikäynneillä. Se antaa rennon kuvan miehen elämäntavoista, mutta voi aiheuttaa nopeasti myös terveyshaittoja.

Toisaalta rennot elintavat lisäävät terveyttä. Lihavuustutkija myöntääkin suhtautuvansa iskävartaloon ristiriitaisesti.

– Rento elämäntapa vähentää stressiä, ja stressinhän tiedetään lihottavan, joka taas voi sairastuttaa, dosentti, akatemiatutkija Kirsi Virtanen Turun yliopistollisesta keskussairaalasta selittää.

Anonyymi kirjoitti...

Uusi Suomi-tutkimus vahvistaa Timo Soinin mietteen rakkaudesta: Miksi duunari ei kelpaa maisterille?

Jos haluat rakkautesi roihuavan kestävällä liekillä, valitse puoliso, jolla on sama koulutus kuin sinulla. Puolison perheellä ei ole niinkään väliä.
Näin voi lukea tuoretta Helsingin yliopistossa tarkastettavaa väitöstutkimusta suomalaisista avioliitoista.

Valtiotieteiden maisteri Elina Mäenpään tutkimuksessa selvitettiin sosioekonomisen aseman vaikutusta suomalaisten avioliittoihin. Sosioekonomisella asemalla tarkoitetaan tutkimuksessa ihmisen perhetaustaa ja hänen myöhemmin hankkimaansa koulutusta.

Mäenpää sai selville, että pariskunnan koulutuksella on parisuhteessa huomattavasti suurempi merkitys kuin perheen taustalla.

Sosiologinen termi samasta ”luokasta” naimiselle on homogamia. Homogamiaa on esimerkiksi kahden duunarin tai kahden maisterin välinen parisuhde.

Mäenpään tutkimusaineistona oli Tilastokeskuksen rekisteri, joka koski avioliittojen solmimista ja purkautumista. Tutkimuksessa vertailtiin 1950-luvun ja 1970-luvun lapsia ja heidän naimatouhujaan kolmikymppisinä.

Suurin merkitys puolison koulutuksella oli korkeimmin koulutetuilla suomalaisilla. Suomalainen maisteri valitsee siis kumppanikseen todennäköisimmin toisen maisterin. Samoin kouluja käymätön duunari avioitui helpoimmin toisen duunarin kanssa.

Perhetaustalla ei tutkimuksen mukaan ollut juurikaan vaikutusta avioliittoihin. Yksi poikkeus kuitenkin löytyi: maatalon tytön tai pojan ei kannata pariutua toimihenkilön kanssa. Tällaiset pariskunnan päätyivät useimmin eroon.

Vertailu 1950-luvulla ja 1970-luvulla syntyneiden kohdalla osoitti, että maisterit huolivat yhä useammin alemmin koulutetun puolisokseen. Matalasti koulutetut puolestaan valitsivat aiempaa useammin samasta koulutusluokasta.

Tutkimuksen päätulos oli vahvistaa oletus, jonka mukaan suomalaisten koulutustaso on merkittävä tekijä parisuhdeonnessa.

Koulutustason vaikutuksesta parinmuodostukseen keskusteltiin laajemmin viimeksi vuonna 2011. Tuolloin keskustelu muuttui paikoin kiihkeäksi, kun perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini nosti Helsingin Sanomissa esiin kysymyksen, miksi duunarimies ei kelpaa maisterisnaiselle.

Esimerkiksi miesten tasa-arvoasiaa ajava Henry Laasanen pohti aihetta Terve.fi:n blogissaan.

Helsingin yliopiston tutkimus vahvistaa ainakin osittain Soinin, Laasasen ja seksuaalitutkija Osmo Kontulan näkemyksen koulutustaustan vaikutuksesta.

Korkeasti koulutetuilla lapsenhankinta tapahtuu Väestöliiton mukaan tilastollisesti selvästi myöhemmin kuin matalasti koulutetuilla. Viime vuonna Väestöliitto kuitenkin huomasi lapsettomuuden kasvavan erityisesti matalasti koulutetuilla.

Anonyymi kirjoitti...

Tällaisia viestejä Toimi Kankaanniemi lähetteli

Keskisuomalainen uutisoi tänään perussuomalaisen kansanedustajan Toimi Kankaanniemen lähetelleen useille vieraille naisille seksuaalissävytteisiä viestejä ja suoria seksiehdotuksia.

Iltalehti sai haltuunsa yhden näytteen Kankaanniemen lähettämäksi väitetyistä viesteistä. Kyse oli Facebook-keskustelusta.

- Tää hotelli on ihan tyhjä... missä ihmiset? Kankaanniemi kyselee vastapuolelta.

- Nukkumas kotona, nainen vastaa.

- Tos vieres tyhjä sänky sulle, Kankaanniemi toteaa.

- Joo. Väsyttääkin jo.

- Nussittuna nukkuisit sikeästi... Kankaanniemi vihjaa naiselle.

Viestin perässä on naurava hymiö.

Tämän jälkeen nainen ohjaa keskustelua asiallisemmille raiteille.

Iltalehti ei ole tavoittanut Kankaanniemeä kommentoimaan tapausta

Anonyymi kirjoitti...

Isän koskettava kirjoitus:
"En tarvitse kiitosta siitä, että valvoin vauvan kanssa"


Isyysblogin pitäjän kirjoitus Huffington Postissa haastaa pohtimaan vanhemmuuden rooleja.

Isyysaiheista blogia pitävä Clint Edwards joutui pohtimaan parisuhteensa työnjakoa konkreettisella tavalla. Edwards kirjoittaa Huffington Postissa, kuinka oli valvonut yön vauvan kanssa. Aamulla väsyneenä hän tokaisi puolisolleen, että tämän tulisi olla urakasta kiitollinen. Kaikki miehet kun eivät mokomaan rupea, vaan pitävät sitä äidin tehtävänä.

Hänen vaimonsa Mel ei kuitenkaan ollut samaa mieltä. Hän sanoi vain toivovansa, että puoliso lopettaisi moiset puheet.

Kotiaskareiden lisäksi Mel opiskeli yliopistossa, ja teki vapaaehtoistöitä vanhempien lasten koulussa. Lisäksi hän koki suuria paineita siitä, että äidin tulisi olla päävastuussa lasten hoidosta. Paineet vain kasvoivat, kun mies kerjäsi kiitosta omasta osallistumisestaan.

Clint kirjoittaa, ettei tajunnut vaimon näkökantaa. Hän osallistui kotitöihin, mutta uskoi että ansaitsi siitä erikoista kiitosta. Niin moni muu kun jättää asiat pelkästään vaimon tehtäviksi.

Kun hän ihmetteli asiaa, kertoi Mel ettei kiitoksen kerjääminen kuulu tasavertaiseen parisuhteeseen. Vauva kun oli kuitenkin molempien lapsi. Vaimo kertoi arvostavansa kyllä miehen työpanosta, mutta vihaavansa sitä että hän teki siitä niin suuren numeron. Melin mielestä kun kotityöt ja lasten hoito olivat normaaleja isän tehtäviä.

Clint kertoo suuttuneensa, ja sännänneensä töihin. Mies kuitenkin rauhoittui työmatkan mittaan ja alkoi pohtia asiaa uudella tavalla. Miksi häntä pitäisi kiitellä tiskien hoitamisesta? Hän kun oli syönyt noilta astioilta. Tai miksi hän olisi tarvinnut valtavasti kehuja imuroimisesta. Lopulta Clint ymmärsi, että perinteinen ajatusmalli istui hänessäkin syvällä.

- Käsitys siitä, että Mel oli vastuussa kodista ja lastenhoidosta oli iskostunut niin syvälle ymmärrykseeni perheestä sekä kotitöistä, että olin asettanut itseni jalustalle koska tein jotain niinkin yksinkertaista kuin autoin vaimoani vauvan kanssa yöllä, hän kirjoittaa.

Mies soitti töistä kotiin ja pyysi vaimoltaan anteeksi. Hän myönsi myös, ettei tarvitse erityistä kiitosta osallistumisestaan.

- Tämä on kumppanuussuhde. Minun ei pitäisi käyttäytyä, kuin tekisin jotakin uskomatonta vain, koska nousen ylös yöllä, hän totea

Anonyymi kirjoitti...

Tutkija: Kankaanniemen ministerihaaveet voi todennäköisesti haudata

Erikoistutkija Erkka Railo Turun yliopistosta sanoo MTV uutisille, että viestit ovat ilman muuta kolhu Toimi Kankaanniemen (ps) poliittiselle imagolle.

Erkka Railon mukaan suomalainen poliittinen kulttuuri on kehittynyt sellaiseksi, että korkeassa asemassa olevilta henkilöiltä edellytetään kansankin parissa täydellistä nuhteettomuutta.

Kankaanniemeä on veikkailtu ministeriksi tai jopa eduskunnan uudeksi puhemieheksi. Vaikka Toimi Kankaanniemi on erittäin kokenut poliitikko, saattavat Facebook-viestit olla heti alkuunsa loppu haaveille muusta, kuin rivikansanedustajan töistä.

– Kun katsoo suomalaisten skandaalien historia, niin puolueilla on kehittynyt sellainen tapa, että ne henkilöt, jotka ovat joutuneet tällaisiin skandaaleihin, eivät yleensä pääse näkyviin poliittisiin tehtäviin. Ennen muuta tietysti ministerin tehtäviin, Railo sanoo.

Anonyymi kirjoitti...

Viestintätutkija: Sipilä joutuu punnitsemaan seksiviestejä lähettäneen Kankaanniemen uskottavuuden

Hallituksen muodostaja Juha Sipilä (kesk.) joutuu arvioimaan menikö hallitusneuvotteluihin osallistuvalta perussuomalaisten Toimi Kankaannimeltä poliittinen uskottavuus, kun kansanedustaja on lähettänyt seksipitoisia viestejä useammalle naiselle. Näin arvioi informaatiotutkimuksen ja viestinnän professori Erkki Karvonen Oulun yliopistosta.

– Tämä on poliittisen luottamuksen kysymyksiä. Mitä sanoo hallituksen muodostaja? Ministeriehdokkaita riittää muitakin.

Kankaanniemi osallistuu perussuomalaisten edustajana hallitusneuvotteluihin ja hänen nimeään on väläytelty myös ministerispekulaatioissa.

Hänen mukaansa kohua voi laimentaa se, että Kankaanniemi on tunnustanut lähetelleensä viestejä.

– Näistä on viime vuosina tullut hyvin helposti mediaskandaali. Yleensä kohua pienentää, jos henkilö myöntää teon aluksi. Silloin medialle ei tule haastetta kääntää jokaista kiveä.

Karvonen sanoo, että yleisesti poliitikon nuhteettomuuden vaatimus nousee mitä korkeammasta asemasta on kysymys.

– Se mikä menee kansanedustajalle, voi ministerillä aiheuttaa suurempaa kohua.

Kankaanniemen tapauksessa kohu voisi olla vielä suurempi, jos hän olisi edelleen kristillisten edustaja. Kankaanniemi oli ennnen puolueen vaihtumista Kristillisen liiton puheenjohtaja, ministeri ja presidenttiehdokas.

Karvonen sanoo, että aika on sellainen, ettei poliittinen uskottavuus ei juuri salli tällaisia kolhuja.

– Skandaaleissa on kuvio, jossa ensin normia rikotaan. Sitten joku tekee ilmiannon eliitin jäsenestä ja media lähtee mukaan.

– Jos koko media lähtee mukaan, on skandaali valmis ja yleensä siitä on vakavia seurauksia.

Karvonen muistuttaa, että pienistäkin harha-askelista, töppäilyistä tai möläytyksistä on voinut mediassa nousta suuria kysymyksiä muuallakin kuin politiikassa.

– Näin tapahtuu etenkin asioissa, jotka voidaan tulkita sukupuolittuneeksi.

Anonyymi kirjoitti...

Kankaanniemen nimi poistettiin hallitusneuvottelijoiden listalta

Anonyymi kirjoitti...

Tutkija: "Kankaanniemen äänestäjät voivat olla järkyttyneitä"

Erikoistutkija Mari K. Niemen mukaan Toimi Kankaanniemen tapauksessa on kyse jyrkästä ristiriidasta poliitikon tekojen ja hänen edustamansa arvomaailman kanssa.

- Ilkka Kanervan tapauksessahan niitä asioita paljastui pikkuhiljaa ja tekoja kiistettiin, minkä vuoksi se paisui. Kanervalla myös tiedettiin olevan naistenmiehen mainetta, erikoistutkija Niemi Turun yliopistosta vertaa.

Sen sijaan entisen kristillisen liiton ja kristillisdemokraattien kansanedustajana, ministerinä ja puolueen puheenjohtajana toimineelta Kankaanniemeltä moista ei välttämättä osattu odottaa.

- Kankaanniemen äänestäjät ovat varmasti halunneet edistää kristillistä arvomaailmaa ja perhearvoja politiikassa. Järkytys voi olla aitoa hänen äänestäjiensä joukossa, Niemi toteaa.

Ongelma onkin poliitikon imagon ja tekojen ristiriita.

- Yksityinen käytös on kovin jyrkässä ristiriidassa julkisesti edustetun arvomaailman kanssa, Niemi tiivistää.

Hän vertaa tilannetta esimerkiksi Ruotsissa kohua herättäneisiin vihreisiin poliitikkoihin, jotka olivat suhanneet lentokoneilla lyhyitä matkoja sen sijaan, että olisivat arvojensa mukaisesti käyttäneet ympäristöystävällisempiä kulkuvälineitä.

- Jos on kristillisiä perhearvoja ja sitten kun toimii näin, niin äänestäjät voivat kokea, että tuote ei vastaa kuvausta, tutkija tote

Anonyymi kirjoitti...

Ex-pornotähti Rakel Liekki puolustaa Kankaanniemeä: "Olen lähettänyt huomattavasti härskimpiä viestejä"

Rakel Liekki puolustaa seksiviestikohun kohteeksi joutunutta perussuomalaisten kansanedustajaa blogissaan.
Nykyisin Ylen Kioskin toimittajana työskentelevä Rakel Liekki puolustaa seksiviestikohuun ajautunutta Toimi Kankaanniemeä.

Aikuisviihdetähtenä ennen toimittajan uraansa tunnettu Liekki pitää kohua seurannutta keskustelua sosiaalisessa mediassa jeesusteluna.

– Henkilökohtaisesti voin myöntää, että yksityisessä kirjeenvaihdossani olen lähettänyt kiinnostaville tyypeille huomattavasti härskimpiäkin viestejä Facebookissa, Liekki kirjoittaa.

Kankaanniemi on nykyisin perussuomalaisten kansanedustaja, mutta 1990-luvulla hän toimi kristillisen liiton puheenjohtajana ja kansanedustajana.

– Kun naimissa oleva perinteisten perhearvojen kannattaja jää kiinni seksiviestittelystä useille naisille, se tarjoaa helpon paikan paheksua. Toki on vähän surullista, että yön pimeinä tunteina Toimi on ollut avioliitossaan niin yksin, että on näpytellyt tuhmia viestejä naisille.

Liekki kummastelee, miksi poliitikoilta odotetaan yli-ihmisyyttä, joka ulottuu myös heidän yksityiselämäänsä.

– Yksityisviestit ovat yksityiselämää, jota poliitikon ei ole mitenkään välttämätöntä avata. Olettamus siitä, että Kankaanniemi olisi vaalien alla kertonut joskus lähettäneensä seksiviestejä naisille on yhtä outo kuin se, että jokainen meistä avaisi seksikirjeenvaihtonsa

Anonyymi kirjoitti...

Ksml: Tästä syystä naiset halusivat kertoa Kankaanniemen seksiviesteistä

Ponsi yhteydenottoon naisille syntyi Keskisuomalaisen tekemästä eduskuntavaali-illan videosta, jossa Kankaanniemi arvioi toisten perussuomalaisten puoluetovereiden törttöilyjä. Naiset suuttuivat siitä, että samalla kun Kankaanniemi moralisoi toisia, hän esiintyi itse sopimattomasti.

Anonyymi kirjoitti...

Seksi oli vuosisatoja palkkio – "Kaikki eivät ymmärrä, että ajat ovat muuttuneet"

Vallassa olevat miehet saivat vuosisatojen ajan bonuksena naisten palveluksia. Nykyajan naiselle tämä ei enää käy. Joillekin miehille se tulee edelleen yllätyksenä, sanoo psykologi Tony Dunderfelt.

Useat suomalaiset miespoliitikot ovat vuosien varrella lähetelleet ronskeja viestejä naisille. Viimeisimpänä julkisuuteen tulivat kansanedustaja Toimi Kankaanniemen (ps.) seksiviestit. Psykologi Tony Dunderfelt ei ota yksittäisiin tapauksiin kantaa, mutta ei vaikuta millään tavalla yllättyneeltä.

– Joskus johtavassa asemassa oleva mies on hämmentynyt omasta seksuaalisuudestaan eikä ymmärrä, miten sen kanssa pitäisi toimia.

Dunderfelt nimittää tilannetta kulttuurihämmennykseksi. Menneissä kulttuureissa vallanpitäjille tarjottiin naisia maksuna heidän työstään. Psykologin mukaan on täysin mahdollista, että kaikki eivät ymmärrä aikojen muuttuneen.

Vallanpitäjät ovat suhtautuneet naisiin palkintoina kaikissa kulttuureissa. Se on ollut yleistä Euroopassa mutta vähintään yhtä lailla Intiassa, Kiinassa ja Arabiassa.

– Nainen ei enää halua pikaseksiä johtajan kanssa. Seksi on paljon muutakin, Dunderfelt katsoo.

Dunderfelt muistuttaa, että vaikka seksi on biologista jännitteen purkamista, useimmat miehet ja varsinkin naiset näkevät sen laajana kokonaisuutena.

– Biologian lisäksi se on rakkautta ja osa fyysistä terveyttä.

Nyt eletään uutta kulttuuria, ja useimmat miehet ymmärtävät, että seksikin on muuttunut, Dunderfelt muistuttaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kankaanniemi yritti kieltää seksilinjat 90-luvulla

Kohun keskelle joutunut Toimi Kankaanniemi pyrki lopettamaan eroottiset puhelinpalvelut, kun hän oli Kristillisen liiton kansanedustaja 1990-luvulla.

Kankaanniemi oli vuonna 1996 mukana kansanedustajien lakialoitteessa, jolla haluttiin vähentää seksipuhelinlinjojen haittoja.

Kansanedustajat vaativat, että seksilinjan saisi käyttöönsä vain erikseen tehdyllä kirjallisella sopimuksella. Lakialoitetta perusteltiin sillä, että joistakin ihmisistä on tullut aikuisviihteen suurkuluttajia.

Kankaanniemen lisäksi lakialoitteen allekirjoitti tuolloin nelisenkymmentä kansanedustajaa Kristillisten Päivi Räsäsen johdolla.

Anonyymi kirjoitti...

Psykoterapeutti pamauttaa: Pettäminen voi olla myös hyväksi suhteelle – ”Se ei aina ole maailmanloppu”

Pettäminen ei välttämättä ole maailmanloppu. Pariterapeutin mukaan siitä voi seurata hyvääkin.
– Tietenkään pettäminen ei ole hyvä asia, mutta jos suhde on joutunut niin huonoon jamaan, että sellaista tapahtuu, se voi olla herätys sekä pettäjälle että petetylle, psykoterapeutti Anne Peltonen sanoo.

– Se ei aina ole maailmanloppu, vaan sitä voi pitää myös uuden alkuna, jolloin petoksesta voi seurata hyviäkin asioita.

Uusi alku vaatii aina sen, että petetty pystyy antamaan teon anteeksi eikä katkeroidu. Se ei tietenkään ole helppoa, ja vihainen saa olla. Miksi se teki sen juuri minulle?

– Suhteessa on aina kaksi. Kun toinen pettää, suhde on ollut usein huono jo pitkään. Voi olla, ettei seksiä ole ollut viiteen vuoteen. Kumppani on yrittänyt lähestyä, mutta itse on keskittynyt lapsiin. Enkä puhu pelkästään asetelmasta, jossa mies vonkaa ja nainen torjuu, Peltonen huomauttaa.

Anonyymi kirjoitti...

Ex-domina Diana Ball: Teen työtä enemmän pään kuin pepun kanssa!

Pysäyttävän näköinen, lähes 180-senttinen ex-domina Diana Ball on netin keskustelupalstojen kestopuheenaihe. Erityisesti se tuntuu kiinnostavan ihmisiä, mitä kehonrakentajalta, kauneuskirurgiakonsultilta, tv-julkkikselta ja sekapainin ammattilaiselta löytyy haarojen välistä.

Miten päädyit dominaksi, Diana?

- Tykkään ihmismielestä, psykologia on sydäntäni lähellä. Se [dominan työ] liittyy hirveästi pääkoppaan, vaikka ihmiset kuvittelevat, että se liittyy vain peppuun, jota piiskataan, Diana kertoo.

Miten Diana kommentoi intersukupuolisuuttaan? Katso videohaastattelu!

Ex-domina Diana Ball paljastaa Seiskalle: penis vai vagina?

Suurelle yleisölle television Maria!-talkshown studioemäntänä tutuksi tullut ex-domina ja kehonrakentaja Diana Ball, 41, kertoo Seiskalle kyllästyneensä sukupuoltaan koskeviin arvailuihin.

- Synnyin intersukupuolisena, eli tällaisen henkilön sukupuolisuutta ei voida yksiselitteisesti määrittää, Diana valistaa tänään (13.5.) ilmestyneessä Seiskassa.

- Minulla on penis ja olen ylpeä siitä, Diana räväyttää Seiskassa.Anonyymi kirjoitti...

Seksuaaliterapeutti Tinderistä: "Ajattelen siitä aika negatiivisesti!"

Metro Helsingin Petra Kalliomaa aloitti viikon seksuaali- ja psykoterapeutti Maaret Kallion kanssa.

Haastattelun aikana kaksikko puhui muun muassa Tinderistä ja sen vaikutuksista. Kallio tunnusti ajattelevansa palvelusta aika negatiivisesti, sillä hänen mukaansa Tinder korostaa ulkonäkökeskeisyyttä.

- Minusta on aika vastenmielinen ajatus, että voit pyyhkäistä toisen pois, Kallio totesi.

Anonyymi kirjoitti...

Manageri Lasse Norres avautuu ex-liitostaan Tahitin kanssa: ”Leikkimme maksoi minulle pieniä timantteja joka kuukausi”

ulkkismanageri Lasse Norres omistaa elämäkerrassaan suorapuheisen kappaleen ex-vaimolleen Tahiti Lilljegrenille. ”Olin joku varakas elättäjä, se josta äitisi oli puhunut.”
Julkkismanageri Lasse Norreksen, 62, muistelmateos Kuunaama julkaistaan tänään maanantaina. Niissä Lasse kuvailee aikojaan tähtien tekijänä mutta kertoo tunteikkaasti myös yksityiselämästään.
Manageroimiensa starojen tapaan myös Lasse on paistatellut julkisuudessa. Hänen suhdettaan meikkitaiteilija Tahiti Lilljegrenin kanssa seurattiin mediassa tiiviisti 1990-luvulla. Lasse on omistanut ensimmäiselle avioliitolleen kirjassaan kappaleen, joka on otsikoitu ”Satu muuttui painajaiseksi”.
”En usko, että kukaan on nähnyt niin tyhjää kämppää kuin minä sen jälkeen, kun olit käynyt asunnossani viimeisen kerran. Täydellinen puhdistus yhteisiä häälahjojamme myöten. / Olin hoitanut häät, häämatkan ja kaiken. Leikkimme maksoi minulle pieniä timantteja joka kuukausi.”

✎ kirjoitti...

! » "Psychologist Philip Zimbardo: ‘Boys risk becoming addicted to porn, video games and Ritalin’"

New Scientist: Men (Dis)connected: Philip Zimbardo's lament on the male (07 May 2015)


But after 90-odd minutes in Zimbardo's (always engaging) company, and having read and reread his book, I am not much closer to understanding it all. And of the bits I do get, I am fairly sure that some are wrong.

Anonyymi kirjoitti...

Wumo 19.5.2015

Anonyymi kirjoitti...

Israelin armeija ei päästä naissotilaitaan tankkeihin

Israelin armeija on päättänyt, että sen naissotilaat eivät pääse suorittamaan palvelustaan tankkeihin. Armeijan johtajiston mukaan tankkimiehistön fyysiset vaatimukset olisivat liikaa useimmille naisille.

Israelin armeija on päättänyt, että sen palveluksessa olevat naiset eivät pääse suorittamaan pavelustaan tankeissa. Armeijan johtajisto päätyi eväämään naissotilaidensa pääsyn tankkeihin, koska armeijan teettämästä selviyksestä kävi ilmi, että tankkien miehistön fyysiset vaatimukset olisivat liian vaativia useimmille naisille.

Useiden medialähteiden mukaan armeijan selvityksessä myös lukee, että naisten olisi sopimatonta palvella miesten rinnalla tankkien suljettujen tilojen vuoksi. Samaa perustelua on käytetty myös sukellusvenepalveluksen yhteydessä.

Selvityksestä myös ilmenee, että naiset voivat armeijassa liittyä taisteluyksiköihin vain, jos ne eivät vaadi äärimmäisiä fyysisiä kykyjä tai suoraa kontaktia vihollisten kanssa. Armeijan edustaja ei ollut suostunut vahvistamaan väitteitä AFP-uutispalvelulle.

Armeijan edustajan mukaan naiset pystyvät suoriutumaan 92 prosentista sotilastehtävistä ja viime vuosina naissotilaita on yhdistetty myös taisteluyksiköihin.

Israelissa asepalvelus on pakollinen sekä miehille että naisille. Miesten palvelus kestää kolme ja naisten kaksi vuotta. Israelin parlamentti äänesti vuonna 2000 tasavertaisuuslain, joka pakotti armeijan ja turvallisuuspalveluiden hyväksymään naiset mihin tehtävään hyvänsä, jos pätevää syytä eväämiseen ei ole.

Anonyymi kirjoitti...

Asiat, joita naiset haluavat sängyssä, mutta eivät ehkä uskalla pyytää
Kaikkea ei ole helppo sanoa ääneen - etenkään silloin, kun on kyse seksitoiveista.


Myös naisilla on erilaisia toiveita ja haaveita seksiin liittyen. Toisille niiden ääneen sanominen saattaa kuitenkin olla haastavaa. Omaa rakasta kannattaakin siis tsempata kertomaan omista haluistaan. Alla kuitenkin muutamia esimerkkejä niistä seikoista, joita useimmat naiset haluavat, edes silloin tällöin. Niitä kannattaakin siis rohkeasti ehdottaa omalle rakkaalleen.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt puhuu Kankaanniemeltä seksiviestejä saanut nainen

Julkisalan yhtiössä toimihenkilönä työskentelevä nainen kertoo Ilta-Sanomille kansanedustaja Toimi Kankaanniemen (ps) lähestyneen häntä yllättäen Facebookissa huhtikuussa pian eduskuntavaalien jälkeen.
Naisen mukaan hän ei ole koskaan tavannut Toimi Kankaanniemeä henkilökohtaisesti, vaan kyse oli työhön liittyvistä asioista. Aluksi viestittely sujui pääosin asiallisesti, mutta sävy muuttui. Nainen sanoo yrittäneensä pitää keskustelun asiallisena.

– Huh huh huuuuu... en taida uskaltaa tavata Sinua.... saatat käydä käsiks..., Kankaanniemi kirjoitti varsin yllättäen Facebook-keskustelussa.

Kun nainen vastasi, että on ujo, Kankaanniemi jatkoi yksipuolista vihjailuaan.

– Mikä ujo... kun kuumenet, sinua ei pidättele mikään... :), hän kirjoitti.

Nainen kuvailee, ettei Kankaanniemi paljon asiallisista viesteistä välittänyt. Hän sanoo, ettei kuitenkaan ole varsinaisesti loukkaantunut viesteistä.

– Minusta se oli lähinnä huvittavaa.

– Olettaisin hänen tehneen tätä monille muillekin.

Kankaanniemi tunnusti viestien lähettelyn Keskisuomalaiselle. IS ei tavoittanut häntä maanantaina.

Anonyymi kirjoitti...

Mies – mieti tarkkaan, milloin pukeudut punaiseen

Jos ajattelit pukeutua työhaastattelussa punaiseen, saattaa olla parempi vielä harkita asiaa.
Punaiseen pukeutuminen saa nimittäin miehet näyttämään vihaiselta, väittää Britanniassa Durhamin yliopistossa tehty uusi tutkimus.

Punainen väri vaatteissa lähettää saman signaalin kuin raivosta punehtuneet kasvot, totesivat tutkijat.

Tutkimuksessa esitettiin yhteensä 100 kuvaa, joista 50 oli miehiä ja 50 naisia yllään erivärisiä paitoja. Tulokset osoittivat, että miehet, joilla oli yllään punainen paita, tulkittiin aggressiivisemmiksi kuin ne miehet, joilla oli yllään sininen tai harmaa paita. Kuvissa arvioitiin myös niissä esiintyvien henkilöiden tunnetiloja valitsemalla joukosta ne, jotka vaikuttivat vihaisilta, onnellisilta, peloissaan olevilta ja tunnetilaltaan neutraalilta.

Anonyymi kirjoitti...

http://blackpoisonsoul.blogspot.fi/2015/05/social-deconstruction-mutilated-beggars.html

Anonyymi kirjoitti...

Näin Hakkarainen neuvoo seksiviestikohussa rämpivää Kankaanniemeä!

Sinulla on kokemusta kohuista. Millaisen neuvon antaisit seksiviestikohun keskellä rämpivälle Toimi Kankaanniemelle?

- Mitäs tuosta. En minä mitään neuvoja ala jakaa, Teuvo sanoi aluksi.

Kansanedustaja tuumi kuitenkin hetken pohdittuaan, että Toimi tuskin on mennyt viestittelyä pidemmälle.

- Kyllä se taitaa niin olla, ettei ole Toimi päässyt kuitenkaan toiminnan asteelle vaan puheeksi on jäänyt. Kuule, jos olisit Toimin kanssa kammarissa, siellä olisi taatusti hiljaista. Toista se olisi minun kanssani. Minun jälkeeni nainen tietää, että miltä tuntuu oikea mies. Minä työstän aina täysillä, olin sitten sängyssä tai sahalla. Saisi Toimi tulla matkaani viikoksi niin tulisi siitäkin oikea mies, Teuvo sanoi.

Anonyymi kirjoitti...

HS: Toimi Kankaanniemi sairastui

Perussuomalaisten kansanedustaja Toimi Kankaanniemi on sairastunut, kertoo Helsingin Sanomat.

Kankaanniemi jätti jo eilen eduskunnan keskuskansliaan sairauslomailmoituksen tälle päivälle.

Eilen syntyi kohua, kun Keskisuomalainen kertoi Kankaanniemen seksiviesteistä naisille.

Perussuomalaiset erotti miehen saman tien hallitusneuvotteluryhmästä.

Eduskunnassa on tänään täysistunto kello 14. Se jää näin olleen Kankaanniemeltä väliin.

Anonyymi kirjoitti...

Tutkija: Kun vallanpitäjä häiritsee seksuaalisesti, kyse on vauhtisokeudesta
Poliitikot eivät ota jatkossakaan opikseen kollegojensa viestikohuista, häirintää tutkinut asiantuntija arvioi.


Miksi politiikan johtopaikoilla olevat miehet käyttäytyvät näin?

– Kyse on vauhtisokeudesta. Tekijä uskottelee, että hänen asemassaan voi käyttäytyä kuinka vain. Tietyllä tavalla kyse on vallan väärinkäytöstä. Hänellä on kommunikoinnissaan sokea piste.

Clinton, Kanerva, kalapuikkoviiksimiehet... Eivätkö vallanpitäjät kykene ottamaan opikseen?

– Kyllä monet muutkin asiat kuin seksuaalinen häirintä tulevat aaltomaisesti uudelleen.

Miten vaikuttaa häirinnän kohteeseen?

– Kyse on häirinnästä heti, jos käytös ei sovi tilanteeseen eikä viestien vastaanottajan koskemattomuutta kunnioiteta. Mitä vieraampi taho, sitä helpommin viestit kokee loukkaavana.

– Sanallinenkin seksuaalinen häirintää vaikuttaa kohteeseen hyvin ikävällä tavalla. Päässä voi pyöriä päällimmäisenä kysymys siitä, olenko itse aiheuttanut tämän.

– Häirintä vaurioittaa kohteen itsetuntoa, vaikkei kyseessä olisi mikään Monica Lewinskyn kokeman kaltainen mediamyllytys. Nämä asiat eivät mene ohi nopeasti.

Eduskunnan pääsihteeri Seppo Tiitinen sanoi maanantaina, ettei eduskunta puutu kansanedustajan yksityiselämään.

Missä määrin tämä on myös työpaikan, eduskunnan, asia?

– On selvää, että häirintään liiittyviä asioita voidaan ehkäistä ja niihin voidaan puuttua. Esimerkiksi uusien kansanedustajien kannattaa keskustella joukkojensa kanssa siitä, millaista viestintää pidetään sopivana eduskunnan sisäisessä ilmapiirissä ja ulospäin. Voi syntyä oivalluksia siitä, mikä sopii mihinkin asiayhteyksiin. Eduskunnan pitäisi pitää häirinnänvastaista linjaa jatkuvasti esillä.

Anonyymi kirjoitti...

Tutkijat selvittivät: Tästä syystä miehiä on vielä olemassa

Uuden tutkimuksen mukaan seksuaalinen kilpailu kumppaneista pitää väestön terveenä.
Tutkijat ovat vihdoin saaneet selville, miksi miehiä vielä on olemassa. Biologeja on aina askarruttanut, miksi miessuku on selvinnyt, vaikka heidän ainoa antinsa lisääntymiselle on sperma. Evoluutionaalisesti ajatellen olisi paljon enemmän järkeä, jos maailmassa olisi pelkästään naisia, jotka synnyttäisivät tyttäriä, jotka voisivat lisääntyä toisin kuin pojat.

Telegraph kertoo uudesta tutkimuksesta, jonka mukaan seksuaalinen kilpailu kumppaneista pitää väestön terveenä, sairauksista vapaana ja geneettisesti monimuotoisena.

Tutkijoiden mukaan pelkästään naisten kansoittama aseksuaalinen väestö olisi paljon tehokkaampi väylä tuottaa entistä enemmän jälkeläisiä.

– Tutkimuksemme osoittaa, että miesten välinen kilpailu lisääntymisestä tuo mukanaan erittäin tärkeän hyödyn, koska se parantaa kansojen geneettistä terveyttä, sanoo professori Matt Gage East Anglian yliopistosta.

Anonyymi kirjoitti...

Oletko liian hyvännäköinen deittisivustolle? Se antaa sinusta huonon vaikutelman!

Naisen tyrmäävä ulkonäkö saatetaan tulkita merkiksi epäluotettavuudesta – mutta treffeille lähtöä se ei haittaa.
Nettideittiprofiilissa haluaa tietysti antaa parhaan mahdollisen kuvan itsestään – ja myös näyttää vetävältä. Liian hyvännäköinen profiilikuva voi kuitenkin olla iso virhe.
Connecticutin yliopistossa tehdyssä tutkimuksessa havaittiin, että mitä viehättävämmäksi naisen nettideittiprofiilin kuva arvioitiin, sitä epäluotettavampana naista myös pidettiin.
Tutkijat testasivat asiaa 305 hetero-osallistujan voimin. Heidän arvioitavakseen annettiin kuvia naisista, jotka joko esiintyivät kuvissa omana itsenään tai joita oli joko kaunisteltu meikillä, kampauksella ja imartelelevalla valaistuksella.
Meikki ja valaistus toimivat ja saivat miehet arvioimaan kuvien naiset viehättävämmiksi. Kuvat saivat myös epäilemään naisten luotettavuutta. Siitä huolimatta miehet olivat valmiita lähtemään naisten kanssa treffeille – eli ulkonäkö oli treffikumppanin valinnassa olennainen seikka.
Naisten arvioinnissa kuvien parantelu toimi päinvastoin: naisten silmissä miehet olivat sekä viehättävämmän näköisiä että vaikuttivat luotettavammilta.
Refinery29 kertoo, että aiemmissa tutkimuksissa on myös havaittu, että miehet, jotka ovat valinneet deittiprofiiliinsa omakuvan eli selfien, vaikuttavat muiden silmissä esimerkiksi narsistisilta. Toisaalta narsistit pärjäävät usein deittimarkkinoilla hyvin, sillä he osaavat olla alkuvaiheessa hurmaavia. Uusi tutkimus lienee siis linjassa edellisten kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Tunnettu brittisosiologi: yhteiskunnan ilmiöt tunkeutuvat kehon sisäpuolelle - Tutkimukset - Tiede - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Mustasukkaisuuden huippu? Liimasi tyttöystävänsä emättimen kiinni!

Nyt on saavutettu mustasukkaisuuden sairain ilmentymä.

Britanniassa nimittäin paljastui viime vuonna tapaus, jossa mies liimasi tyttöystävänsä vaginan kiinni pikaliimalla. Mies oli ilmeisesti kovin sairaalloisen kontrolloivaa tyyppiä.

Tekijä joutui oikeuteen Blackpoolissa. Hän oli iältään 44-vuotias. Asiasta ei ole uhrin suojelemiseksi annettu juurikaan tietoja.

Vain pari kuukautta sitten Etelä-Afrikassa sattui tismalleen samanlainen tapaus. Sielläkin oli nelikymppinen liimaaja asialla.

Nainen kertoo julkisuudessa, ettei hän enää voi nauttia seksistä

Anonyymi kirjoitti...

Onko seksiviesti pettämistä? Näin suomalaiset vastaavat

Mikä on mielestäsi pettämistä parisuhteen ulkopuolisen henkilön kanssa? Yli puolet vastaajista kertoo Suuressa suomalaisessa seksikyselyssä 2014, että vihjaileva viesti on pettämistä.

Tarkemmin ottaen 55 prosenttia ilmoittaa kannakseen, että vihjaileva tekstiviesti, Facebook-viesti tai sähköposti on pettämistä.

Osa (18%) pitää pettämisenä myös sitä, että unelmoi toisesta. Silmäpeli nyt ainakin on vieraalle ruoholle menemistä, ilmoittaa 22 prosenttia vastaajista. Halailu ylittää rajan 28 prosentin mielestä ja suutelu 24 prosentin mukaan.

Joidenkin mielestä pettämistä on myös se, että ollaan yhdessä ilman esimerkiksi silmäpeliä, hyväilyä ja halailua. Kymmenen prosenttia kertoo, että pitää tällaista pettämisenä.

Kaikkein selvimmin pettämistä on vastaajien mielestä yhdyntä. Kun ollaan näin pitkällä, petetään todellakin, ilmoittaa 98 prosenttia vastaajista.

Anonyymi kirjoitti...

sensuuri iski:

http://i.imgur.com/nY0eeEV.jpg

Anonyymi kirjoitti...

Raju riita eläinsuojelumiljoonista – Hesyn johdossa valtataistelu | Helsingin Uutiset

Nainen tilasi mieskaksikolta raa’an pahoinpitelyn – maksoi 10 euroa! | MV!!??

Ruotsin hallitus uhkaa sulkea sukupuolikiintiöitä vastustavat yritykset! | MV!!??

Ruotsin hallitus uhkaa sulkea sukupuolikiintiöitä vastustavat yritykset - Naisten asema - Talous - Helsingin Sanomat

Raiskausepäily ajoi nelikon kostoretkelle - Kotimaa - Savon Sanomat

Valkoinenpaimenkoira Willown lopetuksesta kantelu syyttäjälle | MV!!??

Koiranpentuja hukuttanut nainen on “Petra White Pride” !!+oikeudenpöytäkirjat | MV!!??

Sanna Ukkola: Mikä feminismissä mättää? | Yle Uutiset | yle.fi

Perheenäiti vastuussa yli 400 ihmisen surmista! | MV!!??

Koiranpentuja hukuttanut nainen ei saa pitää vuoteen mitään eläimiä | Yle Uutiset | yle.fi

Feminismi vs Totuus | MV!!??

Feminististä politiikan tutkimusta!! | MV!!??

Miksi feministit suvaitsevat Islamia suomessa? | MV!!??

Ruotsalaissiskokset löysivät rakkauden Afrikasta | rahmispossu.net

Anonyymi kirjoitti...

Mikä suomalaisessa tasa-arvokeskustelussa mättää?

Sanna Ukkolan uusin blogikirjoitus on jatkoa Suomen medioissa viime kuukausien aikana suhteellisen paljon palstatilaa saaneelle teemalle, nimittäin feminismin kritiikille. Vain muutaman kuukauden sisällä ”feminismi” on joutunut vaihtelevien syytösten kohteeksi; joulukuussa Yle Uutisten kulttuuritoimittaja Jussi Mankkinen syytti ruotsalaisia ”feministejä” Lähi-idän ja Afrikan maahanmuuttajanaisten kokemien epäkohtien nonsaleeraamisesta, ja ennen kuin Tapanilan joukkoraiskauksen yhteydessä käyty kiivas keskustelu ehti kunnolla edes käynnistyä, ehti Tuomas Enbuske Apu-lehden maaliskuisessa kolumnissaan jo julistaa ”feminismin” vihapuheeksi. Ukkola lisää kortensa kekoon kritisoimalla ”feministiä”, joka kyttää Twitterissä, puuttuu pikkuasioihin ja jolta kaiken lisäksi puuttuu sekä huumorintaju että paksu nahka.

Mankkisen, Enbusken ja Ukkolan krjoitukset vaihtelevat niin tyyliltään, laadultaan kuin teeseiltäänkin, mutta niitä yhdistää sama premissi: se, että feminismi on yksi yhtenäinen ideologia, joka jakaa maailman uhreihin ja riistäjiin. Feminismin mukaan naiset ovat järjestään uhreja, miehet riistäjiä. Feminismi syyllistää kaikki miehet ja väittää, että kaikki naiset ovat uhreja. Feminismi on siis joustamaton maailmankuva, joka jakaa ihmiset kahtia ja asettaa siten naiset ja miehet toisiaan vastaan.

Anonyymi kirjoitti...

Syyt, joiden ansiosta koira on parempi kuin poikaystävä
Sanotaan, että koira on ihmisen paras ystävä. Monen koiranomistajan mukaan tämä varmasti pitää paikkaansa.


oirat eivät petä, eivätkä ne riitele humalassa. On olemassa monia syitä miksi sinun kannattaa harkita koiran ottamista poikaystävän hankkimisen sijaan.

Brittilehti Metro kokosi yhteen ne syyt, miksi koira on parempi kuin kumppani. Pitävätkö leikkimieliset kohdat sinusta paikkaansa?

Anonyymi kirjoitti...

Pornon katselijoille hyviä uutisia

Variety kertoo [lähde] hyviä uutisia aikuisviihteen ystäville ja erityisesti heille, jotka odottavat innokkaasti uuden teknologian käyttöä pornon saralla.

Oculus Rift ei aio nimittäin puuttua siihen, millaista materiaalia virtuaaliympäristöön julkaistaan.

- Tarjoamme avoimen alustan. Emme kontrolloi, mitä sillä tehdään, Oculus-perustaja Palmer Luckey sanoo.

Virtuaalilasien kuluttajaversio on tulossa markkinoille vuoden 2016 ensimmäisen neljänneksen aikana. Netissä on nähty jo esimerkiksi Oculus Rift -tasohyppelyä sekä sitä aikuisviihdettäkin.

Anonyymi kirjoitti...

Lomaseksi on parasta - katso miksi
Seksin harrastaminen lomamatkalla kannattaa monestakin syystä. Ensinnäkin aikatauluton elämä antaa mahdollisuuden erilaisiin kokemuksiin.


Lomalla aivot heitetään narikkaan ja nautitaan uusista maisemista ja siitä omasta rakkaasta. Sen vuoksi myös seksiä kannattaa harrastaa mahdollisimman paljon. Aikautauluttoman elämän lisäksi lomaseksissä on paljon muitakin hyviä puolia.

Anonyymi kirjoitti...

Asiat, joita naiset tekevät miesten tietämättä
Naisilla on outoja tapoja, joista miehillä ei välttämättä ole mitään hajua.


Naisten ja miesten maailmat ovat erilaisia. Sen on varmasti huomannut jokainen. Sen vuoksi onkin olemassa myös sellaisia asioita, joita naiset mielellään tekevät, vaikka miehet eivät sitä tiedäkään.

Anonyymi kirjoitti...

Reserviläiskirjeet aiheuttaneet pettymyksiä – "Sodankäynti on nuorten miesten hommaa"

Viimeistenkin puolustusvoimien reserviläiskirjeiden pitäisi kolahtaa postista tänään. Lähes miljoona reserviläistä saa kirjeen, jossa kerrotaan sodanaikainen sijoittumispaikka. Puolustusvoimat jalkautuu maanpuolustusiltoihin, joissa vastataan muun muassa kirjeen herättämiin kysymyksiin.

Anonyymi kirjoitti...

Futistähti teki lupauksen: Pidättäytyy seksistä

David Luiz on harras uskovainen.

PSG:n toppari sai viime viikolla katolisen kirkkokasteensa ja lupasi samaan syssyyn pidättäytyvänsä seksistä ennen avioliittoa. David Luiz on menossa naimisiin tyttöystävänsä Sara Madeiran kanssa, mutta hääpäivä ei ole vielä tiedossa.

Luiz antoi lupauksensa selibaatista omalla Instagram-tilillään, jonne hän myös latasi kuvan kasteesta, joka tapahtui joukkuetoveri Maxwellin uima-altaassa.

Kikkarapään päätös ei brassifutarien keskuudessa poikkeuksellinen, sillä saman tien on valinnut muun muassa maailmanmestari Kaká.

Lähde: Telegraph

Anonyymi kirjoitti...

Maria Ohisalo:
Pilitiikka purkaa naisystävällisen hyvinvointivaltion
a4765036

Anonyymi kirjoitti...

Missä iässä nainen nauttii eniten seksielämästään? Vastaus yllättää
Nainen saattaa olla itsevarmimmillaan vanhempana, mutta seksistä ei välttämättä nautita enemmän.


Yleensä on ajateltu, että nainen nauttii seksistä ja seksielämästä eniten vähän vanhempana. Tuore kysely antaa täysin erilaisen tuloksen. Brittikyselyn mukaan naiset nauttivat seksielämästään eniten parikymppisenä. Naisilla on siis eniten seksuaalista itsevarmuutta 21 - 30-vuotiaina, jolloin he kokevat olonsa energiseksi ja keho tihkuu itsevarmuutta.

Vuosikymmen myöhemmin ainakin osa tuosta energiasta on kaikonnut. Naisten vastausten perusteella 41 - 45-vuotiaana seksielämä koetaan huonoimpana. Naiset paljastavat, että seksin harrastamista siirretään muun muassa energian puutteen ja halujen vähyyden vuoksi, mutta myös sen takia, ettei omaan kehoon olla tyytyväisiä.

Kolmekymppiset onnellisimpia

Seksi 40- ja 50-vuotiaina ei siis olekaan niin hyvää kuin on ajateltu. Näyttäisi siltä, että nelikymppiset naiset kuitenkin tuntevat olonsa sekä fyysisesti että henkisestä onnettomammaksi kuin nuorempana. Monet naiset kärsivät epävarmuudesta petipuuhissa myöhemmällä iällä. Brittiläisen The Healthspanin tekemän kyselytutkimuksen mukaan ainakin brittinaiset ovat kuitenkin yleisesti onnellisimpia elämässään 31 - 35-vuotiaina.

Vaikka siis yleisesti ajatellaan, että naisten elämä puhkeaa täydelliseen kukkaansa vasta 40-vuotiaana, todellisuudessa naiset tuossa ikäryhmässä voivat tuntea itsensä ahdistuneiksi ja epämiellyttäviksi.

Monet eivät ymmärrä, että kyseiset tunteet voivat olla alkusysäys vaihdevuosille. Jotkut naiset taistelevat jopa kymmeniä vuosia unettomuutta, kuumia aaltoja, mielialan vaihteluita ja arkoja niveliä vastaan tietämättä, että oireet kuuluvat vaihdevuosiin. Vaihdevuosien oireita voivat myös olla epäsäännölliset kuukautiset, emättimen kuivuus, painon muutokset ja rintakipu.

Anonyymi kirjoitti...

Asiantuntijan vinkit: "Helluntaiheilan löytäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa" – video

Psykologi Toni Dunderfelt vertaa naisille juttelemisen taitoa meikkaamiseen. Miehen kannattaa opetella pitämään aurinkoista asennetta yllä ja harjoitella naisten kanssa jutustelua vaikkapa kehumalla kaupan kassan kampausta.

Vanhan kansan viisaus sanoo: "Jos ei heilaa helluntaina niin ei koko kesänä."

– Mielestäni se on yksi hauskimpia viisauksia, sanoo varsinkin miehille parisuhdevinkkejä antava psykologi, kirjailija Toni Dunderfelt Ylen aamu-tv:ssä.

– Ennen vanhaan oli helkajuhlia, joissa neidot kulkivat raitilla laulaen helkavirsiä. Tämä kuulostaa vähän pakanalliselta, mutta kun aurinko paistaa ja kevät tulee, niin ihmisillä on seurusteluasiat mielessä. Kyllä helluntain kupeeseen sopisi uudenlainen helkajuhla.

Dunderfeltin mielestä miehellä on yhä vetovastuu naisen lähestymisessä ja suhteen virittelyssä.

– Vaikka parisuhteet ovat tasa-arvoisia, niin se ei tarkoita, että miesten ja naisten pitäisi olla samanlaisia. Tasa-arvo ei tarkoita samanlaisuutta, vaan mies saa olla miehekäs ja nainen olla feminiini ja naisellinen.

– Minulla on sellainen tutina, että meiltä miehiltä odotetaan, että me kohteliaasti ja kivalla tavalla lähestymme naista tanssipaikalla, kahvilassa tai kirjastossa.

Jos mies on ujo, tai edellisestä treffailusta on vaikkapa vuosikymmeniä, niin miten kannattaa valmistutua naisen lähestymiseen? Dunderfelt listasi aamu-tv:n haastattelussa mielestään hyödyllisiä neuvoja.

Anonyymi kirjoitti...

Ylen aamu-tv Miespaneelit ja feminismi

Tamperelainen kansainvälisen politiikan tutkija on saanut All male panel -blogillaan laajaa kansainvälistäkin huomiota. Aamu-tv:n vieraana ollut Saara Särmä kertoo, miten miesten valtaamista paneeleista voidana päästä eroon ja miksi niin pitäisi tehdä.

Anonyymi kirjoitti...

Miesten tunti
Tissivako on Jumalan lahja!


Mikä naisessa vetoaa mieheen? Mitä mies ei naisessa ymmärrä? Mitä mies on naiseltaan oppinut?

Miesten tunnilla puhuttiin naisista. Jarmo Laitanevan vieraina olivat elokuvaohjaaja Lauri Törhönen ja naurettavien rakkauksien apostoli, stand up -koomikko Pete Harju.

Harjun mukaan naisen sääristä, takapuolesta, hiuksista ja hymystä pitää ja saa nauttia, mutta on ymmärrettävä, että ne ovat vain minimaalinen osa naisen kokonaisuutta.

- Tissivako on Jumalan lahja! Mutta pitää muistaa, että sen kautta vasta alkaa matka naiseuden ytimeen - mitä hän haluaisi olla tai mitä hän todellisuudessa on.

Törhösen kauneusmaku on pelkistynyt vuosien saatossa. Hän on huomannut, että sama juttu mikä häntä kiinnosti aikoinaan 15-vuotiaassa naisessa kiinnostaa nyt myös 50-vuotiaassa naisessa.

- Minulle katse on tärkeä! Ensimmäisen ja toisen katseen välissä tapahtuu ihastuminen. Kauneusteollisuuden esineellistämä nainen ei minua enää kiinnosta.

Anonyymi kirjoitti...

Huomenta Suomi: Olisiko seksikohuja naisten johtamassa maailmassa?

Anonyymi kirjoitti...

Kommentti: Demarien tasa-arvokeskustelu pakkaa naurattamaan

Vaalikrapulasta toipuvassa SDP:ssä on leimahtanut tasa-arvokeskustelu. Se pakkaa naurattamaan, sillä miesvallan nousun takana on naisenemmistön tekemät päätökset.


Kun Smolnassa kasataan hallitusta isojen kysymysten äärellä, tulevalla oppositiollakin on omat murheensa.

SDP:ssä, jonka gallupkannatus näkyy HS:n mukaan olevan 15 prosentin tasolla, pähkäillään maskuliinisen vallan suhdetta feminiiniseen.

SDP:n tuore tasa-arvokeskustelu syttyi, kun puolueen eduskuntaryhmän pääsihteeriksi valittiin kulttuuri- ja asuntoministeri Pia Viitasen valtiosihteeri Kari Anttila.

Osa SDP:n naisavustajista, kansanedustajista ja piirivaikuttajista (mm. Helsinki) nosti metelin, että paikalle valittiin mies. Miehiä kun on nyt kuulemma liikaa päättämässä, sillä puheenjohtaja Antti Rinne on mies, Antti Lindtman valittiin ryhmän puheenjohtajaksi, mies, ja puoluesihteerinä huseeraa Reijo Paananen, miespä hyvinkin myös hän.

Mutta palataanpa tähän Kari Anttilan valintaan.

Osa naisista on pahoittanut mielensä ettei paikalle valittu naista, esimerkiksi ryhmän lainsäädäntösihteeriä Martta Octoberia, joka on hoitanut vt:nä pääsihteerin tehtäviä tänä keväänä.

Mutta mitenkäs päätös syntyikään?

Loppusuoralla haastattelussa oli viisi ehdokasta.

Haastattelut teki ryhmän johto, jossa oli kaksi naista eli varapuheenjohtaja Kristiina Salonen ja Johanna Ojala-Niemelä sekä yksi mies, Antti Lindtman. Kahden naisen ja yhden miehen joukko esitti tehtävään yksimielisesti Anttilaa, jonka ansiot katsottiin muita pätevämmäksi. Mm. Antti Rinteen avustaja Matti Hirvola pantiin syrjään. Ties vaikka hänelle joku olisi ajatellutkin tästä hänelle kultaista oksaa, mutta ei onnistunut.

Sen jälkeen naisenemmistöisen työvaliokunnan yksimielinen esitys vietiin SDP:n eduskuntaryhmään.

SDP:n eduskuntaryhmä hyväksyi Anttilan valinnan niin ikään yksimielisesti.

Mainittakoon, että SDP:n eduskuntaryhmässä on 21 naista ja 13 miestä.

Nyt tätä päätöstä pidetään tasa-arvon vastaisena. Ääntä asiasta näkyy pitäneen mm. Tytti Tuppurainen, puolueen vaalipäällikkö.

Eipä muuta.

Semmoisia nämä tasa-arvoasiat.

Anonyymi kirjoitti...

Showpainikaunotar vaihtaa pornouralle – jättisopimus miltei varma
WWE-TÄHTI Amerikkalaisen showpainin suurimpiin naispuolisiin legendoihin kuuluva Tammy Sytch on siirtymässä aikuisviihteen pariin.


TMZ-sivuston mukaan showpainiorganisaatio WWE:n Hall of Fameen kuuluva Tammy Sytch on hyvin lähellä sopimusta pornoyhtiö Vivid Entertainmentin kanssa.

Showpaininimellä Sunny tunnettu Tammy Sytch, 42, on keskustellut pornouralle siirtymisestä Vividin kanssa, ja Vivid on TMZ:n mukaan jättänyt Sytchille kuusinumeroisen sopimustarjouksen. Sopimus kattaisi useita elokuvia.

Vivid havittelee sopimusta Tammy Sytchin kanssa, koska vuonna 2004 WWE:stä pornon pariin siirtyneen Chynan, 44, aikuisviihdeura on ollut todellinen menestys.

TMZ:n mukaan Sytch harkitsee parhaillaan sopimuksen allekirjoittamista ja sopimuksen syntymistä pidetään miltei varmana. Sunnyn ensimmäinen pornoelokuva olisi tarkoitus kuvata mahdollisimman pian sopimuksen synnyttyä.

Anonyymi kirjoitti...

5 piirrettä, joita miehet eivät voi vastustaa naisessa – täysin tiedostamatta!

Tiede on todistanut, että näitä viittä piirrettä mies tiedostamattaan etsii.
Sitä mitä miehet pitävät viehättävänä ohjailee Business Insiderin mukaan biologia. Halusi mies lapsia tai ei, hän etsii alitajuisesti suvulleen jatkajaa.

Nämä ominaisuudet viehättävät, koska ne liitetään lisääntymiskykyyn ja hyvään terveyteen.

Anonyymi kirjoitti...

Mieskin voi tarvita apua avioerossa: "Vuosi meni toipuessa"

Kolme vuotta sitten eronnut Mika Kemppainen etsi hädissään apua, ja löysi sitä Miessakit ry:stä. Nyt hän toimii samassa miesten ryhmässä tukihenkilönä muille eronneille miehille.

– Se oli kuin kakkosnelosella päähän, kun vaimo ilmoitti että hän lähtee. Kuukausi siinä meni ennen kuin hän sai uuden asunnon ja muutti pois.

Kemppainen asuu nyt 15-vuotiaan poikansa kanssa kahdestaan. Monelle sosiaalitoimen ja viranomaiselle tilanne tuntuu olevan uusi ja ihmeellinen.

– Kun mies tapaa lastenvalvojan, siellä kysytään ensimmäisenä kuinka monena päivänä haluat lapsen tavata. Monessa kunnassa tuntuu olevan uusi asia, kun lapsi jääkin miehelle.

– Vaikka ei se niin harvinaista ole. Minullakin on muutama miespuolinen kaveri, jolle lapsi on jäänyt erossa.

Kemppaisen lähipiirissä useimmat ovat eronneet.

– Minulla on kymmenen kaveria, joista yhdeksän on eronnut.

Nokialla asuva Kemppainen auttaa nyt Miessakit ry:n vapaaehtoisena muita eronneita miehiä. Hän toimii Eetu tukihenkilönä, joka tapaa eronneita miehiä henkilökohtaisesti.

– Vertaistuki on paras apu. Totta kai mies pystyy paremmin puhumaan mies miehelle. Suhde on luottamuksellinen, ja voisi olettaa, että mies ymmärtää toista miestä paremmin kuin nainen.

Kemppainen sanoo toipuneensa erostaan täysin.

– Ensin tuli sokkivaihe, sitten järkivaihe, masennusvaihe, selviämisvaihe. Ne kaikki menivät limittäin ja lomittain. Voi sanoa, että vuosi siinä meni ennen kuin olin kutakuinkin normaalissa kunnossa.

– Huomaan oman toipumiseni siitä, että suhtaudun positiivisesti tulevaisuuteen enkä kaipaa vanhaa.

Anonyymi kirjoitti...

Pornoa Oculus Riftiin? Miksi ei!

Tämä on tarkasti seuratun virtuaaliyhtiön johtajan näkemys polttavaan kysymykseen. Asiasta kertoi Variety-lehti.

Virtuaalisilmikkoa kehittävä Oculus VR -yhtiö on rintoja ja naisten alapäätä pelänneen Facebookin omistuksessa, mutta tämä ei tarkoita pornon täyskieltoa, jos ja kun laite lopulta tulee yleiseen myyntiin.

Anonyymi kirjoitti...

Tutkija Kankaanniemen seksiviesteistä: ”Tässä täytyy erottaa tapakulttuuri ja etiikka”

Toimi Kankaanniemen seksuaalissävytteisten tekstiviestien lähettely on tuomittu laajasti. Seksuaalietiikan tutkija Tommi Paalanen pohtii tapakulttuurin rajoja.
Seksuaalietiikan tutkija Tommi Paalanen pohtii blogissaan Seksualistin päiväkirja seksiviestikohun keskelle joutuneen kansanedustaja Toimi Kankaanniemen (ps) tilannetta. Hän ihmettelee viestien lähettämisen saamaa laajaa huomiota.

Hän sanoo blogissaan muun muassa, että Kankaanniemi ei ole syyllistynyt eettisesti tuomittavaan toimintaan.

Anonyymi kirjoitti...

Sinkku, kohtaatko Tinderissä saman ongelman kuin Paris Hilton?

Seurapiirikaunotar Paris Hilton myöntää käyttävänsä Tinderiä tylsistyneenä.
Paris Hilton kertoo käyttävänsä nettideittailusovellus Tinderiä, kun hänellä on tylsää. Mutta toistaiseksi joka kerta 34-vuotias hotelliperijätär on joutunut pettymään Tinderin tarjontaan – siellä ei yksinkertaisesti ole ketään tarpeeksi hyvää hänelle.

– Kaverini ovat Tinderissä, joten menen sinne, kun minulla on tylsää. Se on hauskaa, haluan nähdä, onko siellä ketään tuttuja. Mutta en koskaan näe siellä ketään hyvännäköistä, Paris kertoi Bang Showbizin mukaan.

– En ole käynyt siellä kovin usein, ehkä pari kertaa, mutta sillä hetkellä siellä olleet ihmiset eivät olleet lainkaan kuumia. Ja ne jotka olen siellä nähnyt, ovat jotenkin pelottavia.

Anonyymi kirjoitti...

https://www.youtube.com/watch?v=1_2gl7lz25E

Anonyymi kirjoitti...

Haaste feministi aja miestenkin asiaa

Sanna-Katja Pohjalahden artikkelin pohjilta haastan kaikki femistiksi itsensä näkevät antamaan tukensa tasa-arvoisen kansalaisvelvollisuuksien saattamiseksi Suomen maahan.

Ainakin saisimme avattua keskustelun asiasta. Kuulla onko todella tarpeellista luoda kaikille kansalaisille kansalaisvelvollisuus vai olisiko aika siirtyä toisenlaiseen armeija henkilökunnan hankintaan.

"Tasa-arvoinen kansalaispalvelus aseissa tai siviilissä" kansalaisaloite

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1274

Linkityspalvelu kirjoitti...

! » https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1274

Kansalaisaloite.fi: Tasa-arvoinen kansalaispalvelus aseissa tai siviilissä (18.5.2015)

Aloitteen sisältö
Esitämme asevelvollisuuden muuttamista kansalaisvelvollisuudeksi, joka koskee koko ikäluokkaa sukupuolesta riippumatta. Lisäksi esitämme, että siviilipalvelusta tarjotaan yhdenvertaisena palvelustapana aseellisen palveluksen rinnalla.

Anonyymi kirjoitti...

Tuhannet ottivat yhteyttä Puolustusvoimiin reserviläiskirjeen vuoksi
Moni motivoitunut on ihmetellyt, miksi heille ei ole annettu näkyvää sota-ajan tehtävää


Puolustusvoimien aluetoimistot ovat saaneet tuhansia reserviläiskirjeeseen liittyviä yhteydenottoja toukokuun aikana. Suurimpiin aluetoimistoihin on tullut 150–250 soittoa tai sähköpostia päivässä.

Aluetoimistoista on voinut kysyä muun muassa sotilasarvoista, sijoituksista ja tehtävistä. Aluetoimistoja on 12, ja niiden tehtävänä on hoitaa yhteydenpitoa asevelvollisiin.

Uudenmaan aluetoimistoon on tullut toukokuun aikana keskimäärin noin 250 yhteydenottoa päivässä.

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus: Rakkaushormoni oksitosiini vaikuttaa ihmiseen kuin alkoholi

Rakkaushormoni oksitosiini vaikuttaa ihmiseen samalla tavoin kuin alkoholi – niin hyvässä kuin pahassa, kertoo Birminghamin yliopistossa tehty tutkimus. Tutkimuksesta uutisoi Medical News Today.

Aivojen hypotalamuksessa erittyvä hormoni saa kohdun lihakset supistumaan synnytyksessä, ja se säätelee myös maidon eritystä. Oksitosiini vaikuttaa tunnetusti ihmisen seksuaaliseen kiihottumiseen, mutta saa myös äidin kiintymään pieneen vauvaansa.

Oksitosiinia vapautuu muun muassa kosketuksen, hieronnan ja seksuaalisen mielihyvän seurauksena.

Birminghamin yliopiston tutkijat vertasivat oksitosiinin ja alkoholin vaikutuksia ihmisen aivoihin.

He havaitsivat, että vaikka niiden vaikutus kohdistui eri aivoreseptoreihin, niillä oli samanlaisia vaikutuksia tiettyihin aivoalueisiin.

"Nämä aivopiirit kontrolloivat sitä, miten ihminen käsittelee stressiä tai ahdistusta sosiaalisissa tilanteissa, kuten työpaikkahaastattelussa tai aikoessaan pyytää ihastuksensa kohdetta treffeille. Sekä alkoholi että oksitosiini voivat saada tällaiset tilanteet tuntumaan vähemmän pelottavilta", tutkijat totesivat.

Kumpikin lisää ihmisen luottamusta, empatiaa ja anteliaisuutta sekä vähentää stressiä ja pelkoa.

Molemmilla voi olla tutkijoiden mukaan kuitenkin myös kielteisiä vaikutuksia.

Kumpikin voi saada ihmisen käyttäytymään aggressiivisemmin, ne voivat lisätä kateuden tunnetta tai rehentelyä. Molemmat voivat myös yllyttää ihmistä vaaralliseen riskinottoon.

Tutkijat eivät kuitenkaan usko, että oksitosiini voisi korvata alkoholin sosiaalisissa tilanteissa.

Sen sijaan he pitävät mahdollisena, että sitä voitaisiin hyödyntää esimerkiksi psykiatristen sairauksien hoidossa.

"Kun opimme ymmärtämään, miten oksitosiini muuttaa käyttäytymistämme, se voi tuoda todellista hyötyä monille. Toivomme, että tämä tutkimus voi tuoda lisävaloa mahdollisuuksista, joita emme vielä edes käsitä", tutkijat toteavat.

Anonyymi kirjoitti...

Puolustusvoimat karsi liki tuhat naistyöntekijää - "Virtaviivaistettu toimintoja"

Luokallamme on 16 opiskelijaa, joista viisi tyttöä, sanoo lentokoneasentajaksi Savon ammatti- ja aikuisopistossa opiskeleva Inka Tiikkainen, 17 luokkansa sukupuolijakaumasta.

Vieremäläinen Tiikkainen ja hänen opiskelukaverinsa, kuopiolainen Janita Ryhänen, 17, työllistyvät valmistuttuaan kenties puolustusvoimiin, jossa naisten osuus henkilöstöstä on vähentynyt viime vuosina.

Vuonna 2010 naisia oli 23,4 prosenttia eli liki 3 500. Puolustusvoimien vuoden 2014 henkilöstötilinpäätöstietojen mukaan naisten osuus henkilöstöstä oli laskenut 19,3 prosenttiin eli noin 2600 työntekijään.

Naisten pienentynyt osuus selittyy pääesikunnan tiedotuspäällikön Eero Karhuvaaran mukaan siviilitehtävien vähenemisellä.

– Toimintoja on virtaviivaistettu. Sen myötä siviilitehtävät ovat vähentyneet. Sotilastehtävissä naisten osuus on kasvanut hitaasti mutta varmasti, mikä on hyvä, Karhuvaara sanoo.

Anonyymi kirjoitti...

Somessa kuohuu: "Feminismistä tullut yksi suurimmista kiistakapuloista"

Viime päivinä sosiaalisessa mediassa on jyllännyt keskustelu naisiin liittyvästä puhetavasta ja naisten asemasta.

Koff-olutta valmistava panimoyhtiö Sinebrychoff julkaisi viime viikolla Suomi-Venäjä-jääkiekko-ottelun alla Facebookissa meemi-kuvan, jossa Venäjän maajoukkueen pelaajalle Jegveni Malkinille oli kuvanmuokkauksella puettu vaaleanpunainen tyllimekko. Kuvan alaosassa luki teksti "Tervetuloa tytöt! Kohta nähdään!".

Moni kimpaantui somessa kuvasta ja siitä, miten tyttö-sanan yhdistettiin heikkouteen. Meemi poistettiin kolme tunnin päästä sen julkaisusta, ja Sinebrychoff pahoitteli tökeröä päivitystään.

Saman päivänä Ylen aamu-tv:n juontaja Sanna Ukkola julkaisi blogitekstin, jossa hän kehottaa helposti loukkaantuvia feministejä karaistumaan. Hänestä pitäisi olla välittämättä pienistä some-erehdyksistä ja keskittyä merkittävien epäkohtien parantamiseen.

Mediatutkija Mikko Hautakankaan mukaan pieniin asioihin tarttuminen on vaikuttamista ja tärkeää keskustelua. Feminismi on kuitenkin aiheena vaikea. Hautakankaan mukaan siihen liittyvä keskustelu on usein vastakkaisten näkemysten toistelua. Silloin keskustelulla ei saada mitään aikaiseksi.

- Feminismistä on tullut yksi nettikeskustelujen suurimmista kiistakapuloista.

Internetin merkityksen kasvaessa on Hautakankaan mukaan on toivottu, että ihmiset keskustelisivat yhteiskunnallisesti merkittävistä aiheista. Usein kansan nähdään keskittyvän vain triviaaleihin yksityiskohtiin. Hautakankaan mukaan yksityiskohtien takana on kuitenkin usein laaja ilmiö.

- Some on sellainen väline, jossa on helppo jakaa pieniä väläyksiä ja kuvia. Uudella All male panel -sivustolla pystytään yhdellä kuvalla irvailemaan tai osoittamaan epäkohta.

All male panel on yksi viime päivien naiskeskusteluissa pyörinyt sivusto. Sivusto on suomalaisen feministitutkijan Saara Särmän perustama blogi, jossa hän julkaisee kuvia miehistä keskustelemassa ja päättämässä asioista.

Somessa keskustelijat muodostavat Hautakankaan mukaan helposti kuplia, joissa vahvistetaan ryhmäläisten omia näkemyksiä ja kärjistetään asioita. Samalla tavalla ajattelevat pyörivät siis omissa piireissään.

Silloin aiheesta puhumisen arvo laskee niiden keskuudessa, joille asia ei ole kovin tärkeä.

Anonyymi kirjoitti...

Tytär paljasti pitävänsä naisista - katso äidin huvittava reaktio
Vanhempien reaktiot lapsensa lesbouteen tai homouteen voivat olla monenlaisia. Osa reagoi huonolla tavalla ja toiset taas hyväksyvät asian.


Bri Johnson, 22, kertoi äidilleen olevansa lesbo ja kuvasi sitten äidin huvittavan reaktion asiaan. Äiti oli tiennyt tyttärensä seksuaalisesta suuntautumisestaan jo pidemmän aikaa, joten hän vain teki pilaa avautumisesta.

Johnson lisäsi kuvaamansa pätkän Tumblriin kaikkien nähtäville. Videolla nähdään, kuinka äiti seisoo oven vieressä ja näyttelee, että hänen tyttärensä olisi kaapissa. Äiti availee ja koputtelee ovea.

- Onko tämä nyt se ilmoitus? Me vain ajattelimme, että ”Tuletko jo ulos kaapista? Et? Et vielä? Okei, kerro meille, kun tulet ulos!”, äiti puhuu videolla.

Taustalla kuullaan, kuinka Johnson naureskelee äitinsä touhuille. Äidin reaktio on loistava ja jokainen varmasti toivoo, että omat vanhemmat reagoisivat yhtä hyvin, jos kertoisi heille pitävänsä samasta sukupuolesta.

Anonyymi kirjoitti...

”Kyllä liikenteen tukkona on aivan liian usein nainen” – tutkimus ajotavoista sai kiihtymään nollasta sataan

Naisten hyvästä ajotaidosta kertova brittitutkimus kirvoitti kivaan keskustelun. Myös Liikenneturva on huolissaan nuorten miesten ajotyylistä.

Anonyymi kirjoitti...

Dominic harrastaa sinkkuilua – vertaistoiminnasta toiveena raitis rakkaus

Sinkut ovat järjestäytyneet Lahden seudulla vapaamuotoiseksi joukoksi, jota yhdistää yksineläminen. Verkosto on luotu netissä Facebookissa ja nyt sinkut kokoontuvat harrastamaan yhdessä myös tosielämässä. Dominic Lehto haluaa hauskasta sinkkukaveriporukasta huolimatta olla lähitulevaisuudessa kaikkea muuta kuin sinkku.

Anonyymi kirjoitti...

"Auervaara" napsii naisen toisensa perään
– HUIJATUT KERTOVAT TARINANSA


Viisi naista kertoi Ylelle, kuinka he kaikki tulivat saman miehen huijaamiksi. Karilla on ollut noin kymmenen vuoden aikana ainakin 12 eri naisystävää. Usein naisystäviä on ollut yhtä aikaa kaksi tai kolmekin. Kari on myös uhkaillut ja vainonnut kumppaneitaan.

Kari pystyi ylläpitämään useita rinnakkaiselämiä. Hän hurmasi naisia ja huijasi heitä. Naiset kertovat kuinka Kari vei rahat, itsetunnon ja turvallisuuden tunteen. Noin kymmenen vuoden ajalta on tullut ilmi 12 huijattua naista muun muassa Pohjois- ja Itä-Suomessa.

Naisille Kari pystyi valehtelemaan lastensa määrän, taloudellisen tilanteensa, työpaikkansa ja jopa silmiensä värin.

Karin jäätyä kiinni kaksois- tai kolmoiselämästään hän on usein alkanut piinata ja vainota entisiä naisystäviään.

Itseään ja lapsiaan puolustavien naisten rooliksi on jäänyt usein katkeran ex-naisen rooli. Usein supliikki herrasmies on pystynyt kääntämään viranomaisten päät omaksi hyväkseen.

Kyseinen tapaus ei ole ainutlaatuinen. Tämän päivän auervaara voi piinata naista monin keinoin.

Viisi Karin entistä naisystävää kertoi tarinansa Ylelle. Heistä jokainen on luullut ihastuneensa elämänsä mieheen ja jokainen heistä on myös pettynyt siihen, miten asiat menivätkään.

Anonyymi kirjoitti...

Toimi Kankaanniemi lähetti rohkeita viestejä naisille jo yli vuosi sitten: ”Sun tissivako näkyy kuvassa…”

Kohu kansanedustaja Toimi Kankaanniemen (ps) ympärillä paisuu. Ilta-Sanomat tutustui viesteihin, joita Kankaanniemi lähetti kahdelle eri naiselle jo viime keväänä.
– Sun tissivako näkyy kuvassa, mutta ei tissit… miks ei?

Muun muassa näin kansanedustaja, entinen ministeri ja presidenttiehdokas Toimi Kankaanniemi (ps) viestitteli erään naisen kanssa viime keväänä.

Nainen korostaa, että hän vastasi Kankaanniemen viesteihin samassa vihjailevassa hengessä. Hän sanoo kuitenkin olevansa yllättynyt ja surullinen siitä, ettei ollutkaan Kankaanniemen ainoa viestittelykumppani.

– En halua hänelle mitään pahaa, mutta ei sekään tunnu hyvältä, että hän esiintyi nyt vaaleissa aivan erilaisilla arvoilla, nainen sanoo.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi energiaa vievä ystävyyssuhde kannattaa laittaa tauolle? Viisi tärkeää syytä
Joskus voi olla haastavaa tunnustaa itselleen, että ystävyyssuhde ei olekaan enää hyväksi sinulle. Etäisyyttä kannattaa joissain tapauksissa kuitenkin ottaa rohkeasti.


Jokainen meistä tukee ystäväänsä vaikeassa elämäntilanteessa ja kriisien keskellä, tai auttaa arjen haasteissa. Joskus ihmiset käyttävät kuitenkin hyväksi luotettavaa ystävää ja saattavat ottaa kaiken hyödyn ystävyyssuhteesta irti - antamatta kuitenkaan mitään takaisin.

Toisinaan ystävyyssuhde saattaakin muuttua vain raskaaksi taakaksi, joka luo negatiivisuutta elämääsi. Kannattaisiko silloin harkita energiaavievän suhteen katkaisemista tai etäisyyden ottamista? Oma olosi saattaa helpottua huomattavasti päätöksen myötä.

Anonyymi kirjoitti...

Juristi vaihtoi uran kotiäitiyteen – miksi? - Vanhemmuus - Elämä - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Valtavia elimiä ja pikkuruisia naisia – "pornossa on kyse liioittelusta, siksi siitä pitäisi puhua koulussa"

Seksi tuntuu tulvivan silmille mainoksista, netistä ja muusta mediasta. Mediatutkija Susanna Paasonen sanoo, että tissikuvia ja naisia alentavaa tv-huumoria on kuitenkin aiempaa vähemmän.

Anonyymi kirjoitti...

Nörtit kävivät pornomessuilla - tässä lopputulos

Nerd Reactor -sivuston pojat piipahtivat tällä kertaa erotiikkamessuilla.

Las Vegasissakin heillä oli kuitenkin mielessä vain supersankarileffojen tähdet...

Kumpi siis on seksikkäämpi: Kapteeni Amerikka vai Thor? Videossa on mukana useita aikuisviihdealan tähtiä kuten yläkuvassa oleva Angela White, josta voit katsella lisää kuvia täällä.

Anonyymi kirjoitti...

TÄLLÄ MIEHELLÄ ON 189 BRÄNDIN LOGOA TATUOITUNA KEHOSSAAN – HALUAA LISÄÄ!

Tämä mies on kävelevä mainostaulu.

Juuri, kun luulee nähneensä kaiken tatuointirintamalta, esiin astelee 23-vuotias mies nimeltä Jason George. Hänen kehossaan on tällä hetkellä tatuoituna 189 eri brändin logoa.

Logoja on muun muassa Adidakselta, Coca Colalta ja YouTubelta. Kyseessä on tietenkin ennätys, sillä kenelläkään muulla ei ole 189 logoa tatuoituna kehossaan.

Tatuoinneissa piilee yleensä se vaara, että kun yhden ottaa, haluaa monta lisää. Tässäkään tapauksessa ei ole asiassa poikkeusta, sillä Jason Georgen tavoitteena on tatuoida kehoonsa 321 logoa.

Anonyymi kirjoitti...

"Olen androgyyni – se antaa vapautta ja tilaa" | Yle Uutiset | yle.fi

Anonyymi kirjoitti...

Naisalennus taas kerran?:

Hovioikeus kumosi joukkosurmaa Helsingin yliopistoon valmistelleen naisen vankeustuomion - Helsingin yliopisto - Kotimaa - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Naisalennusta näyttää tulevan aina, vaikka ei olisikaan syntyperäinen nainen...

Anonyymi kirjoitti...

Lapseton deittivalmentaja: "Elämä ei mene aina niin kuin suunnittelee"

Lapseton deittivalmentaja-toimittaja Mia Halonen tiesi nuoresta asti haluavansa lapsia.
Opiskeluaikoinaankin hän antoi miehille rukkaset, mikäli nämä ilmaisivat etteivät halua lapsia.

- Totta kai niillä kaikilla miehillä on nyt lapsia, sinkkuna elävä Mia sanoo ja jatkoi toteamalla, että elämä ei aina mene niin kuin suunnittelee.

Millaisia miehiä Haloselle on tarjolla nykyään?

Anonyymi kirjoitti...

Oletko vielä sinkku? 7 mahdollista syytä
Syynä sinkkuuteen voi olla muun muassa liiallinen vaativuus.


Sinkkuus voi olla oma valinta, tai sitten niin sanotusti pakon sanelemaa. Joissain tapauksissa saattaakin käydä niin, että rakkautta ei toiveista huolimatta löydy. Silloin kannattaa ehkä tarkkailla omia tapojaan, sillä niilläkin saattaa olla vaikutusta. Mitkä sitten voivat olla syynä siihen, ettei omaa rakasta löydy?

Anonyymi kirjoitti...

Järkyttävä tragedia: Parin autoseksi päättyi kuolemaan yllättävästä syystä

Yhdysvaltain Kentuckyssa on sattunut järkyttävä kuolemantapaus. Tämänhetkisten tietojen mukaan pariskunta oli harrastanut autossa seksiä ja kuollut häkämyrkytykseen. Nainen oli vain 25-vuotias ja mies kuusi vuotta vanhempi. Tragediaa lisää se, että nainen oli kahden pienen lapsen äiti.

Poliisin tekemän selvityksen mukaan lemmenpari oli pitänyt autoa käynnissä 90 minuutin ajan. Ilmeisesti tämä johtui siitä, että aikaisin aamulla ilma oli ollut melkoisen kolea. Puhkiruostuneesta pakoputkesta johtuen pakokaasua oli päässyt auton sisään.

Pariskunnan löysi miehen veli. Hän oli vetänyt veljensä ulos autosta ja antanut ensiapua hätäkeskuksesta saamiensa neuvojen perusteella. Mitään ei kuitenkaan ollut enää tehtävissä. Kuolinsyyraporteista selviää myöhemmin, oliko pariskunta alkoholin tai huumeiden vaikutuksen alisena.

Anonyymi kirjoitti...

Seksuaaliterapeutti: Onko seksikumppaneiden lukumäärällä todella merkitystä?

Seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen pohtii, mikä merkitys kumppaneiden lukumäärällä on.
”Kuinka monen kanssa olet harrastanut seksiä” on yleinen rakastetulle esitetty kysymys etenkin parisuhteen alkuvaiheessa.

Kysymyksenasettelu kertoo siitä, että kuvittelemme seksikumppaneiden määrän kertovan jotain toisen kokeneisuudesta seksissä tai sen puutteesta. Tuon tiedon taas kuvitellaan vaikuttavan tavalla tai toisella yhteiseen seksielämään – ja sitä kautta koko parisuhteeseen ja sen onnistumiseen.

Anonyymi kirjoitti...

Illalla tv:ssä: Turkulainen Sade, 29, on transmaskuliini – ”Kaikki eivät ole naisia tai miehiä”

Illan Silminnäkijässä puhutaan muunsukupuolisista ihmisistä. Elämästään kertoo muun muassa turkulainen sukupuolentutkija Sade Kondelin.
Silminnäkijä: Ei mies, ei nainen, to 21.5. TV2 klo 20.00

Perinteisen kaksijakoisen sukupuolikäsityksen varjoon jäävät kaikki ne ihmiset, joille jako kahteen sukupuoleen on liian ahdas. Illan Silminnäkijä pohtii sukupuolen moninaisuutta. Sukupuoli ei ole tarkkarajainen tai pysyvä asia, kuten olemme tottuneet ajattelemaan.

Oili Orispään toimittama Silminnäkijä-dokumentti Ei mies, ei nainen kertoo ihmisistä, jotka eivät koe olevansa yksiselitteisesti miehiä eivätkä naisia.

– Kyse on sukupuolen ja sukupuoli-identiteetin moninaisuudesta. Vanhanaikainen jaottelu kahteen on liian ahdas joillekin, Orispää kertoi Ilta-Sanomien Tv-lehden haastattelussa.

Anonyymi kirjoitti...

Onko tämä sovinismin rimanalitus? Futispomon kommentti johti naisten finaalin perumiseen Italiassa

Italian naisten cupin finaali on peruttu.
Lauantaina oli määrä pelata jalkapallon Italian naisten cupin finaali Brescian ja Tavagnaccon välillä. Ottelu on kuitenkin peruttu sen jälkeen, kun maan amatöörijalkapallon pomon Felice Bellolin väitetään käyttäneen naisjalkapalloilijoista termiä ”joukko lesboja”. Belloli on kiistänyt väitteet.

Italian naisurheilun pomo Luiza Rizzitelli tyrmäsi Bellolin puheet.

– Ollakseni rehellinen, luulin tämän olevan vitsi. Kun me ymmärsimme, ettei se ollut, niin pyysimme välittömästi jalkapalloliittoa tutkimaan asiaa, Rizzitelli kertoi BBC:n mukaan.

– Tämä on todella vahingollista. Meillä on 11 000 naisjalkapalloilijaa ja miljoona miespelaajaa.

Rizzitellin mukaan kaikki finaalijoukkueiden pelaajat olivat ilmoittaneet, etteivät suostu pelaamaan ottelua, jollei Belloli eroa tehtävästään.

Italian jalkapalloliitto on kertonut tutkivansa tapausta.

Anonyymi kirjoitti...

Kuka kolmesta yläosattomasta miehestä vetosi naisiin? Vastaukset yllättivät brittiasiantuntijan

Onko iskävartalo oikeasti seksikäs? Brittiläinen deittiasiantuntija päätti ottaa asiasta selvää.
Deittiasiantuntija Hailey Quinn halusi selvittää, millainen miesvartalo vetoaa naisiin. Hän vei kolme miestä Lontoon kaduille. Yksi ehdokkaista oli atleettinen personal trainer. Muut miehet olivat melko tavallisia: toinen oli lyhyt, toinen pitkä ja hoikka.

– Deittiasiantuntijana minulla on paljon miesasiakkaita, jotka tulevat luokseni ja kertovat olevansa huolissaan siitä, että he eivät vetoa fyysisen ulkomuotonsa takia naisiin, Quinn kertoi Catersin mukaan.

– Mutta uskon vahvasti, että jokaiselle on olemassa joku, eivätkä kaikki naiset halua olympiaurheilijaa poikaystäväkseen.

Anonyymi kirjoitti...

Professori saa vihapostia – miksi evoluutiopsykologia herättää niin rajuja tunteita?
Turun yliopiston opettama evoluutiopsykologia herättää niin voimakasta ärtymystä, että opettajalle sataa vihaista palautetta.


Postikortissa lukee: ”Lapsukaiset, kavahtakaa antimessiaan palvelustanne.”

Tällaista palautetta Turun yliopistossa evoluutiopsykologiaa opettava Markus J. Rantala saa jatkuvasti. Suomessa on yhä ihmisiä, joille ajatus evoluution opettamisesta yliopistossa on vastenmielistä. Kaikki heistä eivät tyydy kirjoittamaan postikortteja.

Rantala on kertonut Yleisradion haastattelussa, että auton renkaita on puhkottu ja häntä on uhkailtu. Hän on muuttanut osoitteensa ja puhelinnumeronsa salaisiksi.

Euroopassa evoluutiopsykologiaa opetetaan vasta Turun yliopistossa, jonka opetusohjelmaan se tuli viime syksynä. Yhdysvalloissa tieteenalalla on vankempi jalansija.

Siellä evoluutiopsykologian opetusta on vastustettu mielenosoituksin ja opettajiin on käyty käsiksi.

Tieteenala hermostuttaa useita, hyvinkin erilaisia ihmisryhmiä. Hartaiden uskovaisten palautteen lisäksi Rantala on saanut tuta feministien närkästyksen. Naisasialiitto Union teki hänestä Turun yliopiston johdolle kantelun, jossa opetusta väitettiin naisvihamieliseksi.

”Luultavasti kriitikkoja on vähän, mutta ne harvat ovat äänekkäitä.”

Hänen mukaansa palautteen antajia yhdistää lähinnä se, etteivät he oikeastaan tunne koko evoluutiopsykologiaa.

Mutta mikä tekee tieteenalasta näin aran aiheen?

Anonyymi kirjoitti...

"Iskävartaloon" ei tarvita lasta – New York Times sen tutki

Vielä muistat "iskävartalon"?

Muutama viikko sitten internetissä kohistiin dad bodista (lue Nyt.fin juttu täältä) eli siitä, että naisiin ei ehkä sittenkään vetoa napakka pyykkilautavatsa vaan sympaattisesti taikinamainen, isämiehekäs maha.

Kyse ei siis ole varsinaisesta ylipainosta vaan pienestä ekstrasta.

Pari viikkoa sitten keskustelussa edettiin mutu-tuntuman ja Instagram-kuvien pohjalta, mutta nyt laatulehti New York Times on tuonut keskusteluun uuden ulottuvuuden.

Eräänlainen alkupiste lehden tutkimukselle oli Seth Rogen. Kanadalaisnäyttelijästä tuli iskävartaloilmiön tyyppiesimerkki, vaikka Rogen ei ole iskä. Se ihmetytti New York Timesin toimitusta.

Miten voi miehellä olla iskävartalo, jos ei ole lapsia? Tiedämmekö edes, millaisia vartaloita isillä oikeastaan edes on?

Lehti päätti selvittää asian. Ja kuinkas siinä kävikään – nyt iskämaha on todistettu myös luvuilla!

Lehden toimittajat vertasivat 18–45-vuotiaita perheellisten miesten mittoja samanikäisten, mutta perheettömien miesten mittoihin. Kävi ilmi, että isät olivat keskimäärin 4,5 kiloa painavampia kuin perheettömät miehet, ja että iskämiesten vyötärönmitta oli liki 10 senttiä suurempi kuin lapsettomien.

Anonyymi kirjoitti...

Harrastatko yhden illan juttuja? Hulvaton video paljastaa riskit
Yhden illan jutun jälkeen ei kannata jäädä nukkumaan seksikumppanin viereen.


Elite Dailyn videolla listataan muun muassa varoitusmerkkejä, joihin kannattaa kiinnittää huomiota, jos haluaa harrastaa vain huolettomia yhden illan juttuja.

"Varoitusmerkkinä toimivat kissat. Jos näet kissan, miehellä on tyttöystävä, joka on nyt vain matkoilla", nainen kertoo videolla.

Varoitusmerkkinä toimivat videon mukaan myös mitkä tahansa vauvoihin liittyvät asiat, pöydälle näkyvästi jätetyt herpeslääkkeet ja yöpöydällä oleva puolison kuva.

Vanhempien kuvat eivät ole hyvä merkki

Yhtenä varoitusmerkkinä nähdään myös, jos asunnosta löytyy runsaasti vanhempien kuvia kehystettynä. Se tarkoittaa todennäköisesti sitä, että mies asuu vielä kotonaan vanhempiensa kanssa.

Videosta selviää myös, että yhden illan jutun jälkeen ei koskaan kannata jäädä yöksi seksikumppanin luokse, vaan aina pitää lähteä kotiin. Mieluusti ennen auringonnousua, ettei kukaan näe kotiin paluuta juhlavaatteet päällä auringonvalossa.

Videosta myös selviää, että jos henkilö tarjoaa petikumppanilleen kahvia tai kokonaisen aamupalan kiihkeän yön jälkeen, hän todella pitää toisesta.

Anonyymi kirjoitti...

"Älä tuijota, tarjoa drinkit myös naisen ystäville" - mies, näillä vinkeillä flirttailu onnistuu
Mies voi niin monin eri tavoin pilata mahdollisuutensa naisen silmissä, jos flirttailua ei tehdä oikeaoppisesti.


Thrillist-sivusto kysyi naisilta, millainen flirtti iskee heihin parhaiten. Naiset kertoivat, mihin asioihin miehen kannattaa keskittyä, kun naista haluaa lähestyä.


Anonyymi kirjoitti...

Poliitikko kuvasi pornoa, erotettiin puolueensa luottamustehtävästä

Brittipoliitikko joutui vaikeuksiin vapaa-ajan harrasteidensa johdosta – mies kuvasi pornoa, vieläpä asuinkaupunkinsa puistossa!

Yhdistyneen kuningaskunnan itsenäisyyspuolue UKIP:n Bristolin varapuheenjohtajana vaikuttava John Langley (59 v.) tunnetaan pornoalalla nimellä Johnny Rockard. Aikuisviihdetähti ei malttanut eläköityä vaan jatkoi seksileffojen parissa. Puolue ei moista sulattanut. Niinpä miestä vaadittiin eroamaan luottamustehtävästään. Langley kieltäytyi, puolue laittoi miehen hyllylle.

30 vuotta pornobisneksessä mukana ollut Langley sai aikaisemmin tukea puolueen johdolta.

“He hasn’t done anything illegal, has he? You know, when I look at the people who have been jailed from the other parties, I think this is a fairly minor issue”.

Miehen lopullinen erottaminen on nyt kiinni puolueen johdosta. Paikallistaholla Langleysta halutaan päästä eroon.

“Such is the fast pace and reality of politics that the excrement has yet again hit the fan in Bristol Ukip because I refuse point blank to resign from my post of branch VC, and as a result of my refusal I have now been suspended“, totesi Langley Facebookissa.

(Mirror)

Anonyymi kirjoitti...

Löytyykö työpaikkasi tämän listan aloista? Olet Puolustusvoimille arvokas, jos kova paikka tulee

apiohommille on takavuosikymmeniä vähemmän tarvetta, mutta kriisitilanteessa esimerkiksi it-ammattilaisille ja lääkäreille on kova kysyntä, työ- ja elinkeinoministeriöstä kerrotaan IS:lle.
Myös muut kuin reserviläiskirjeen saaneet kansalaiset osallistuvat maanpuolustukseen mahdollisessa kriisitilanteessa.

– Yhteiskunnan kaikki voimavarat ovat vakavassa kriisissä tiukoilla. Kaikkien panosta tarvitaan tavalla tai toisella, kertoo hallitusneuvos Kari Mäkinen työ- ja elinkeinoministeriöstä Ilta-Sanomille.

Mäkisen mukaan kriisitilanteessa keskeisistä aloja on lueteltu valtioneuvoston puolitoista vuotta sitten tekemässä päätöksessä huoltovarmuuden tavoitteista:
Energiahuolto, kuten sähkö ja polttoaineet.
Tieto- ja viestintäjärjestelmät.
Finanssiala, kuten rahoitusmarkkinat ja pankkijärjestelmä.
Liikenne- ja logistiikka, kuten satamat, lentoasemat, tavara- ja henkilöliikenteen asemat, terminaalit ja varastot.
Vesihuolto.
Rakentaminen.
Sosiaali- ja terveyspalvelut.
Teollisuus, kuten puolustustarvikkeiden valmistaminen.

Anonyymi kirjoitti...

Mainos topless-autonpesusta Kirkkonummella ja kohu oli valmis

Kirkkonummelainen varaosaliike on aiheuttanut yhdessä päivässä melkoisen kohun – ja vähän paheksuntaakin – mainoksellaan. Paidattomat naiset pesevät autosi, luvataan.

Ensimmäisenä asiasta kertoi Svenska Yle ja Helsingin Sanomatkin on huomioinut ilmoitukseen.

Yrittäjä Henrik Rönnberg ihmettelee HS:ssa ilmotuksen saamaa huomiota ja pitää sitä naurettavana.

Svenska Ylen mukaan toppless-pesu tapahtuu ensi lauantaina pressun takana. Tapaus ei kuitenkaan jääne ainutkertaiseksi, sillä yrittäjä lupaa vähäpukeisia miehiä viikon päästä paikalle autonpesuhommiin.

Anonyymi kirjoitti...

Nainen, 7 yllättävää asiaa, jotka rakkaasi kannattaa tietää saadakseen täydellisen orgasmin
Hyvä seksi ei aina vaadi orgasmia, mutta parhaimmillaan orgasmi voi olla enemmän kuin moni uskoisikaan. Mitä siis mies voi tehdä tuntuvamman orgasmin eteen?


Guyism-sivusto listasi joukon yllättäviä ohjeita, joilla mies voi parantaa orgasmiaan.

Anonyymi kirjoitti...

22-vuotiaalla miehellä yhä poikuus tallella: ”Ahdistaa melkoisesti”

22-vuotiasta ahdistaa se, ettei hän ole vielä harrastanut seksiä. Eki auttaa!
”Onko yleistä, jos 22-vuotiaana on vielä poikuus tallella? Tuntuu, että jokainen vastaan tullut 15-vuotias on ollut jo sängyssä ja itsellä ei ole vielä edes kokemusta asiasta. Ahdistaa melkoisesti. Ujous tosin on pääsyy miksi en oikein ole ketään löytänyt.”

Nim. 22v jätkä.

Anonyymi kirjoitti...

Sydänoireista kärsivä Frederik: ”Enhän minä nyt seksiä jätä, eihän tässä haudassa olla”

Laulaja Frederik on joutunut sydämen rytmihäiriöiden takia hiljentämään tahtia.
Kiintotähti Frederik, 70, pääsi kolme viikkoa sitten sairaalasta, jonne hän joutui saatuaan yöllä sydämen rymihäiriöiden aiheuttaman kohtauksen.

Laulaja tunnustaa IS:lle toimivansa vastoin lääkärinsä kaikista tiukimpia ohjeita.

– Pitäisi ottaa rauhallisesti eikä saisi harrastaa raskaita liikuntalajeja. Olen käynyt salaa pelaamassa tennistä, uimassa ja myös kuntosalilla. En pysty olemaan liikkumatta, Reetu myöntää.

Muutakin liikunnallista on tullut harrastettua.

– Tietenkään en ole selibaatissa. Enhän minä nyt seksiä jätä, eihän tässä haudassa olla. Sen verran annan sydämen takia myönnytystä, että vastapuoli saa nyt tehdä enemmän töitä. Onhan niitä sellaisiakin asentoja, Reetu virnistää.

Anonyymi kirjoitti...

Tekeekö porno naisista karvattomia? Tutkija Hesarille: Ilmiöön on kaksi syytä

Alapääkarvoituksen ajeleminen on puhuttanut suomalaisia tänä keväänä enemmän kuin koskaan. Syynä on Nelosella pyörivä Aatami etsii Eevaa -nakudeittisarja, jonka tiimoilta muiltakin kuin sarjan tekijöiltä on alettu tivata: karvoilla vai ilman?

Mutta miten karvattomuusväittely alun perin alkoi.

Mediatutkija Susanna Paasonen sanoo Helsingin Sanomissa, että toisin kuin moni on taipuvainen ajattelemaan karvattomuustrendi on tuskin tullut meikäläiseen valtavirtajulkisuuteen pornoelokuvista. Pornossa alapään ajelu on elänyt yhtenä virtauksena jo pitkään. Paasosen mukaan suuren yleisön tietoisuuteen se tuli kuitenkin todennäköisesti 2000-luvun alun hittisarjasta Sinkkuelämää .

Sarjassa juhlittiin naisten seksuaalista vapautumista ja huumori oli ronskia. Samalla suomalaisten tietoisuuteen iskostui sanapari: brazilian wax eli karvojen pois vahaamalla intiimialueilta.

Toinen karvattomuustrendin vaikuttaja on Paasosen mukaan ollut naistenlehdet.

Paasonen ei halua suinkaan julistautua pornon puolustajaksi, muttei myöskään sen vastustajaksi. Hän korostaa, että pornon kulutus on netin myötä kasvanut ja se tunkee lasten elämään yhä aiemmin.

Toisaalta porno ei näyttäisi Paasosen mielestä vääristävän sukupuoliin liittyviä käsityksiä.

– Enää seksismi ei ole yhä hyväksyttyä [1970-luvulla], Paasosen antaa esimerkin.

Kari Hurtta kirjoitti...

! » 22-vuotiaalla miehellä yhä poikuus tallella: ”Ahdistaa melkoisesti”

Onko tuo niin epätavallista? Itselläni oli eka kerta™ 28-vuotiaana.

Anonyymi kirjoitti...

Topless-autopesusta kohu? Miksei sitten topless femen-mielenosoituksista? Yrittäjä voisi ilmoittaa, että kyse on feministisestä performansssista ja mielenilmauksesta. Sitten kaikki olisi ok.

Anonyymi kirjoitti...

Huippu-urheilijoiden kevennetty palvelus siirtyy historiaan – Armeija puuttuu urheilijoiden erioikeuksiin
Ammattiurheilijat on järjestelty muita lyhyempään sotilaskoulutukseen, mutta jatkossa he joutuvat samalle viivalle muiden varusmiesten kanssa


Puolustusvoimat joutuu poistamaan Urheilukoulussa palvelevien huippu-urheilijoiden erioikeuksia. Taustalla on apulaisoikeusasiamies Maija Sakslinin puoli vuotta sitten tekemä päätös, jossa hän piti ammattiurheilijoiden lyhyttä palvelusaikaa ongelmallisena varusmiesten yhdenvertaisen kohtelun kannalta.

Nykykäytännön mukaan esimerkiksi ulkomailla asuvat tai urheilevat ammattiurheilijat ja poikkeuksellisen menestyneet urheilijat pääsevät Urheilukoulussa lyhimpään, vajaan kuuden kuukauden varusmieskoulutukseen.

Apulaisoikeusasiamiehen saaman selvityksen mukaan vuonna 2011 Urheilukoulussa 180 päivää miehistökoulutuksessa olleet urheilijat olivat varsinaisessa sotilaskoulutuksessa vain 66 päivää. Miehistökoulutuksen palvelusaika lyheni viime vuonna 165 päivään.

Sakslin katsoo, että varusmiespalvelus tulee järjestää mahdollisimman yhdenmukaisella ja syrjimättömällä tavalla. Sakslin pyysi päätöksessään puolustusministeriöltä vastausta siihen, mihin toimenpiteisiin hänen päätöksensä antaa aihetta.

Pääesikunta on nyt ilmoittanut eduskunnan apulaisoikeusasiamiehelle, että se on päättänyt muuttaa Urheilukoulun toimintaa ohjaavaa asiakirjaa.

Uudistetussa asiakirjassa ohjeistetaan, että Urheilukouluun valittujen koulutusvalinnat tehdään muiden asevelvollisten tapaan peruskoulutuskauden aikana:

"Kaikille varusmiehille tarjotaan yhtäläiset mahdollisuudet tulla valituksi johtajakoulutukseen tai miehistön eri tehtäviin koulutettavaksi. Johtajakoulutukseen valitaan johtamis- ja oppimisedellytyksiltään soveltuvimmaksi arvioidut varusmiehet. Valittavien määrä riippuu joukkotuotantotarpeesta. Jokainen asevelvollinen pyritään kouluttamaan taitojensa ja taipumustensa mukaisiin sodan ajan tehtäviin."

Anonyymi kirjoitti...

"Kuva ois kiva" – miehet etsivät rakkautta yhä lehtien seuranhakupalstoilta

Sanomalehtien seuranhakupalveluita käytetään edelleen, vaikka netti onkin syönyt osuutensa deitti-ilmoituksista. Naiset saavat enemmän yhteydenottoja kuin miehet, ja joutuvat joskus poistamaan ilmoituksensa heilaehdokkaiden ylitarjonnan takia.

Sanomalehtien seuranhakupalstat ovat edelleen olemassa, mutta niiden käyttö on vähentynyt.

Itse ilmoitukset eivät myöskään ole muuttuneet, mutta käyttäjät ovat entistä iäkkäämpiä, keskimäärin 50–65 vuotiaita. Nuoremmat ovat siirtyneet netin deittisivuille.

– Ennen vanhemmat ihmiset soittelivat jatkuvasti, että voiko näihin tekstareihin vastata kirjeellä. Nyt nuoremmat ovat siirtyneet nettiin ja vanhemmat käyttävät tätä puhelinsysteemiä, kertoo vastaava toimittaja Peppina Matila Movika Oy:stä. Yhtiö vastaa eri puolilla Suomea ilmestyvien sanomalehtien ilmoitusosioista.

Pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Suomessa deittipalstakeskustelut käyvät kuumempina kuin muualla Suomessa. Matilan mukaan naiset saavat edelleen enemmän yhteydenottoja kuin miehet, ja joutuvat joskus jopa hätistelemään heilaehdokkaita ympäriltään.

– Saattaa olla, että nainen laittaa tänään ilmoituksen ja huomenna hän jo soittaa ja sanoo, että ottakaa se herranjumala pois, että hän hukkuu viesteihin. Puhelin piippaa koko ajan.

Anonyymi kirjoitti...

”Naisjärjestöt hidastavat osaltaan tasa-arvon toteutumista”

Naisjärjestöt hidastavat osaltaan tasa-arvon toteutumista, kirjoittaa keskustan eurovaaliehdokkaana ollut Elina Lappalainen perjantaina ilmestyvässä Suomenmaassa.
Lappalaisen mielestä naisjärjestöt karkottavat kannanotoillaan ja toimillaan osan ihmisistä vain kauemmaksi tasa-arvotyöstä.
– On tasa-arvo-ongelmia, jotka kohdistuvat erityisesti naisiin, ja tasa-arvo-ongelmia, jotka kohdistuvat erityisesti miehiin. Molemmista täytyy puhua ja molempiin täytyy tarttua – yhdessä, Lappalainen huomauttaa.
LAPPALAISTA askarruttaa, millä perustein naisten kohtaamat ongelmat ja haasteet olisivat miesten kohtaamia ongelmia suurempia.
Naiset elävät keskimäärin pidempään, ovat miehiä terveempiä ja käyttävät enemmän terveyspalveluita.
Koulumaailma suosii tilastollisesti tyttöjä. Miesten syrjäytymisriski on suurempi.
Isien kotiin jäämistä kummeksutaan ja väheksytään.
Kuolemaan johtaneista työtapaturmista vuosittain yli 80 prosenttia sattuu miehille – kaikista tapaturmista yli 70 prosenttia.
Myös suurin osa väkivallan uhreista ja itsemurhan tehneistä on miehiä. Perheväkivallan uhreista suurin osa on naisia. Miesuhreista puolestaan ei juuri puhuta.
– Eikö epäkohtia ja ongelmia ole sukupuoleen katsomatta yhtä paljon? Eli emme voi puhua siitä, että toinen sukupuoli olisi alisteisemmassa asemassa.
LAPPALAINEN kertoo ärsyyntyvänsä yhtälailla niin ”äänestä naista” kuin ”äänestä miestä” -heitoistakin.
Hän pohtii, ovatko naisjärjestöjen kannanotot ja esitykset kovin onnistuneita.
– Onko miesvero tasa-arvoa vai naisasiaa? Ovatko naisasia ja tasa-arvo yksi ja sama asia?
Kuntoon laitettavaa kun tässä maassa piisaa, Lappalainen myöntää.
– Olisi entistä tärkeämpää tehdä sitä saman katon alla, myös keskustassa.

Anonyymi kirjoitti...

"Feministit nillittävät turhasta" – Illan A-studiossa keskustellaan, onko tytöttely väärin


Ärsyttääkö tytöttely? Ovatko seksistiset vitsit huumoria vai naisten alistamista? Illan A-studion vieraat kertovat, mitä mieltä he ovat kolmesta feminismiin liittyvästä väittämästä.

Feminismi on viime päivinä ollut sosiaalisessa mediassa kuuma keskusteluaihe. Kädenvääntöä on käyty muun muassa Koffiin tytöttelykohusta, toimittaja Sanna Ukkolan kolumnista "Mikä feminismissä mättää", kansanedustaja Toimi Kankaanniemen (ps) seksiviestitapauksesta ja tutkija Saara Särmän miespaneeleista. Tänään keskustelu jatkuu illan A-studiossa.

Esitimme kolme väitettä feminismistä illan A-studion vieraille. Mielipiteensä kertovat Naisasialiitto Unionin pääsihteeri Milla Pyykkönen, Sexpo-säätiön toiminnanjohtaja Tommi Paalanen sekä feminismiä vierastava Maija Jäntti.

Anonyymi kirjoitti...

Naisten enemmistö ei pääse näkymään

Sdp:n puheenjohtaja Antti Rinne on julistautunut äijäfeministiksi, mutta viime päivinä on päivitelty, että johtotehtävät hänen puolueensa eduskuntaryhmässä menevät miehille.
Demariryhmä valitsi pääsihteerikseen Kari Anttilan. Puheenjohtajakseen ryhmä oli valinnut Antti Lindtmanin, kun Jutta Urpilainen oli vetäytynyt vaalista Rinteen kehotuksesta.

”Olen ihmetellyt, miten he sallivat tällaisen. Jotain kummallista on tapahtunut”, Sdp:n konkaripoliitikko, europarlamentaarikko Liisa Jaakonsaari sanoi puolueensa eduskuntaryhmästä eilen Ilta-Sanomissa.


RYHMÄSSÄ on naisenemmistö: 34 edustajasta 20 on naisia. Myös demarien ministeriryhmässä oli ennen Urpilaisen eroa naisenemmistö, mutta nyt ei tule ministeriryhmää. Sen sijaan ministerien avustajia pitää yrittää tunkea jonnekin.

Vaikerrus äijävallasta voi olla korvikeharmi, jota on helppo kuuluttaa, koska suurempi harmi eli historiallisen huono vaalitulos on toistaiseksi liian kipeä asia päätelmien tekemiseksi puolueelta vastedes vaadittavan politiikan suunnasta.

Anonyymi kirjoitti...

ISÄ EI OSANNUT TEHDÄ TYTTÄRELLEEN PONIHÄNTÄÄ – MENI KOSMETOLOGIKURSSILLE!

Rakkautta voi osoittaa monin tavoin – Tässä yksi keino!

Greg Wickherst on Coloradossa Yhdysvalloissa asusteleva yksinhuoltaja isä. Greg on tottunut ajelemaan hiuksensa kaljuksi, joten hiustenlaitto ei ole hänen vahvin osa-alueensa.

Kun hänen tyttärensä Izzyn hiukset alkoivat kasvamaan, Greg huomasi, ettei osannut tehdä hänelle edes ponihäntää. Hän halusi kuitenkin tehdä asiaan muutoksen ja kävi kosmetologikurssin tätä varten.

Kurssin käytyään, Greg oppi tekemään ponihännän ja oikeastaan paljon muutakin. Hänestä nimittäin kuoriutui varsinainen luonnonlahjakkuus.

Anonyymi kirjoitti...

Flirttailumokat, joihin yllättävän moni sortuu
Flirttaileminen on hauskaa puuhaa, kunhan sen hoitaa mallikkaasti alusta loppuun.


Flirttailu on hauskaa puuhaa ja antaa sinkulle hyvän pohjan rakkauden löytämiseen. Ikävä kyllä sekin voi olla taitolaji. Sen vuoksi ei kannata sortua virheisiin, jotka saavat näyttämään enemmänkin oudolta kuin kiinnostavalta.

1. Liiallinen kikattelu, jolloin se kuulostaa söpön sijaan lähinnä oudolta.

2. Liialliseen humalaan hakeutuminen, jolloin kontrolli pettää ja muutenkin tulee helposti antaneeksi itsestään huonon kuvan.

3. Liian intensiivinen katsekontakti, joka saa vaikuttamaan enemmänkin pelottavalta.

4. Luulo siitä, että mukavana oleminen riittää kertomaan toiselle, että olet kiinnostunut.

5. Toiselle naljailu tavalla, jota itse luulet flirtiksi, mutta joka todellisuudessa satuttaa ja loukkaa toista.

6. Käyttäytyminen niin, että annata hänen ymmärtää, ettet ole lainkaan kiinnostunut.

7. Liiallinen esittäminen, jolloin annat itsestäsi kaikkea muuta kuin rehellisen kuvan.

8. Vain sosiaalisessa mediassa flirttaileminen.

«Vanhin ‹Vanhempi   1 – 200 / 202   Uudempi› Uusin»