perjantaina, kesäkuuta 12, 2015

Breathalysed

Miesten tasa-arvo-ongelmista ei puhuta

Men are 5 times more likely than women to be breathalysed

201 kommenttia:

1 – 200 / 201   Uudempi›   Uusin»
Anonyymi kirjoitti...

Haluaisitko lomailla ilman puolisoa? Niin saa tehdä
Kati Raitanen ja Otto Lehmusmetsä viettävät osan kesälomasta omilla teillään. Joitakin se on ihmetyttänyt – vaikka oikeasti ratkaisu saattaisi sopia muillekin.


"Herää", Kati Raitanen sanoo ja tökkii pelkääjänpaikalla nuokkuvaa ystäväänsä.

Raitanen pysäyttää auton ja nousee ulos ihmettelemään. Aurinko nousee lumihuippuisten vuorten takaa, ja rantakivillä pötköttelee lauma hylkeitä. Huumaava vapaudentunne kuplii Raitasen rinnassa.

Samaan aikaan Otto Lehmusmetsä laskee polkupyörällään pitkin mutkittelevaa metsäpolkua. Vauhti kiihtyy viiteenkymppiin. Otto väistää kivet, ohittaa kuusenrungot ja antaa puusillan pompauttaa pyörän ilmaan.

Kati Raitanen, 26, ja Otto Lehmusmetsä, 28, ovat luumäkeläinen avopari, ja tämä on heidän käsityksensä onnistuneesta kesälomasta: Raitanen ajelee ympäri Islantia, Lehmusmetsä alamäkipyöräilee Åressa.

Tänä kesänä he viettävät jo neljättä vuotta peräkkäin puolet kesälomastaan eri maissa.

Nukutaan pitkään ja syödään aamiaista sängyssä. Harrastetaan heinäladossa seksiä ja istutaan laiturilla kuuntelemassa kuikan huutelua.

Sellaista unelmaloma monen haaveissa on, ja siksi pari kohtaa ihmettelyä, jos osapuolet päättävät ottaa lomaa toisistaan.

Mutta itse asiassa yhdessä lomaileminen ei ole parisuhdeonnen tae. Siitä kertoo jotain se, että Väestöliiton parisuhdeneuvontaan tulvii elokuussa yhteydenottoja. Lomakriisiin ajautuneet parit hakevat apua, kun rauhalliset aamiaiset menivätkin murjottamiseksi ja puoliso joikin laiturilla liikaa viiniä.

Oman loman ottaminen saattaa itse asiassa olla terveen suhteen merkki: pariskunta on uskaltanut puhua rehellisesti siitä, mitä kumpikin lomaltaan haluaa. Silloin toinen ei päädy syyttelemään puolisoaan marttyyrinä siitä, että joutui mökille hyttysten syötäväksi, vaikka olisi halunnut Pariisiin.

"Joskus voi miettiä, onko perheen pakko olla yhdessä koko loman ajan. Voisiko toinen käydä vaikka pienellä matkalla tai viettää kaupungissa yksin pari päivää?" ehdottaa Väestöliiton pari- ja seksuaaliterapeutti Anja Saloheimo.

Anonyymi kirjoitti...

Parisuhdebloggaaja: Parisuhde voi olla yhtä jännittävä kuin yhden yön suhde

Se päivä viisi vuotta sitten oli niin tärkeä, että Sami Minkkinen muistaa siitä vieläkin kaiken.

Kuinka hän kuunteli aamulla Neljän Ruusun levyä ja kävi ostamassa Sokokselta valkoisen t-paidan. Illalla hän lähti kaverinsa kanssa tarkastamaan yökerhon, jossa ei ollut ennen käynyt.

Oluita oli pohjalla jo muutama, kun kaverukset päätyivät tanssimaan villisti keskelle tyhjää lattiaa. Performanssin jälkeen juttusille tuli eräs punatukkainen nainen, jota nauratti. Juteltiin, lähdettiin eri suuntiin.

Kului kolme kuukautta. Sitten Minkkinen meni samaan yökerhoon, toisen kerran elämässään. Nainen oli siellä taas.

"Kysyin, että asutko sä täällä. Että tuleeko sulle postikin tänne? Sitten tuli valomerkki, ja minulla oli seitsemän minuuttia aikaa kertoa itsestäni kaikki tarpeellinen."

Nainen oli Riikka, ja siitä tapaamisesta alkoi tamperelaisen autonkuljettajan Sami Minkkisen tie julkisesti tunteistaan puhuvaksi mieheksi.

Anonyymi kirjoitti...

Tunnettu tv-kommentaattori vaatii USA:n futisnaisten tähteä pois MM-kisoista: Syynä epäily perheväkivallasta

Yhdysvaltain jalkapallomaajoukkueen tähtipelaaja, maalivahti Hope Solo torjui vakuuttavasti, kun USA kukisti turnauksen avausottelussaan Australian maalein 3–1. Nyt Yhdysvalloissa vaaditaan hänen lähettämistään MM-kisoista kotiin pikavauhtia.

Urheilukanava ESPN:n suosikkikommentaattori Keith Olbermann vaatii myös Yhdysvaltain maajoukkueen valmentajalle Jill Ellisille ja Yhdysvaltain jalkapalloliiton puheenjohtajalle Sunil Gulatille potkuja.

Syynä vaatimuksiin on se, että Solo valittiin Kanadassa pelattavaan MM-turnaukseen huolimatta perheväkivaltaepäilyjen takia.

Yhdysvallat on maailman parhaita maita naisten jalkapallossa, ja Solo on lajin kasvot.

Solon epäillään pahoinpidelleen viime kesänä siskonsa ja tämän 17-vuotiaan tyttären. Syytteet kuitenkin kaatuivat, eikä Yhdysvaltain jalkapalloliitto rankaissut Hopea.

Olbermann käsitteli tapausta ohjelmassaan ja sanoi, että Solon ei pitäisi missään nimessä edustaa maataan MM-kisoissa.

Anonyymi kirjoitti...

Sipilä tasa-arvo-selvitystä perääville professoreille: Ensin tehdään uudistus, sitten arvioidaan vaikutukset

Pääministeri Juha Sipilä (kesk) vastasi torstaina Brysselissä 85 suomalaisen professorin ja tutkimuspäällikön allekirjoittamaan vetoomukseen, jossa professorit vaativat hallitusta käynnistämään vaikuttavuusarvion hallitusohjelman vaikutuksista tasa-arvoon. HS:n uutinen aiheesta löytyy täältä.

Vaatimuksen allekirjoittaneiden professorien mielestä hallituksen leikkauksista laskun maksavat suurilta osin naiset.

"Tehdään nyt ensin se uudistus ja katsotaan mitä saadaan aikaiseksi. Sitten arvioidaan sen suunnitelman vaikuttavuutta totta kai", Sipilä vastasi Brysselissä HS:n kysymykseen siitä, aikooko hallitus tehdä tasa-arvovaikutuksista selvityksen.

Etukäteen selvitystä ei siis Sipilän mukaan ole tarvetta tehdä.

Sipilän mukaan monia asioita selvitetään "tietenkin" vielä budjetointiprosessissa.

Sipilä sanoi ymmärtäneensä, että professorien kritiikki "liittyy nyt lähinnä kuntien tehtäviin ja sote-uudistukseen".

”En ihan tarkkaan nyt tiedä, mihin nämä professorit ovat viitanneet. Enkä pysty vastaamaan tuohon, että tehdäänkö joku selvitys siitä sitten erikseen. Mitään päätöksiä mistään ei ole vielä tehty."

"Nämä ovat uudistuksia, ei näitä kaikkia voida laskea säästöjen koriin, kun puhutaan uudistuksista", Sipilä sanoi. "Lähtökohtaisesti tässä haetaan uudistusten kautta tietä. Siellä oli kai viitattu irtisanomisiin ja tällaisiin, mutta eiväthän ne ole siellä tavoitteena. Meillä on mahdollisuus aikaikkuna tehdä nämä uudistukset eläköitymisen kautta. Ja oikeastaan se päätehtävä näillä uudistuksilla on tehostaa toimintaa sillä tavalla, että pystytään vastaamaan lisääntyvään kysyntään, joka sote-puolella on.”

Professorien kirjelmän mukaan suunnitellut leikkaukset heikentävät nimenomaan naisten työllisyyttä.

Hallituksen nimeämät kärkihankkeet koskevat puolestaan vetoomuksen mukaan lähinnä miesvaltaisia aloja.

Lasten päivähoito-oikeuden rajoittaminen heikentää naisten työllisyyttä, vanhempainvapaan korvausten heikentäminen osuu eniten äiteihin ja terveydenhoidon hinnan korotukset ja lääkekorvausten pienennykset puolestaan osuvat erityisesti eläkeläisnaisiin, jotka muodostavat pääosan köyhistä eläkeläisistä, professorit perustelevat.

Helsingin Sanomat ei torstaina aamupäivällä tavoittanut perussuomalaisten puheenjohtaja, ulkoministeri Timo Soinia eikä kokoomuksen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Alexander Stubbia kommentoimaan heidän käsityksiään siitä, olisiko selvitys nykyisen hallitusohjelman tasa-arvovaikutusten tarpeellisuudesta.

Anonyymi kirjoitti...

Himo voi haalistua huolien alle – monen parin seksi vähissä

Seksin jäämiseen voi tottua kuin tupakoinnin lopettamiseen. Tilalle tunkee tyystin muuta ajanvietettä. Mitä pidempään kahdenkeskinen nautinto puuttuu, sitä vaikeampi vällyihin on löytää uudelleen.

Jääkö seksi vähiin oman kullan kanssa? Heiluuko peitto lähinnä yksin, jos edes siten? Tilanne on monelle tuttu.

– En vielä 20 vuotta sitten tavannut näin paljon eri-ikäisiä pariskuntia, joilla ei ole oikeastaan minkäänlaista seksipuuhaa keskenään. Ja silti he ovat yhdessä. Ihan pokkana kertovat minulle, että kalenterissa ei ole tälläkään viikolla aikaa seksille, psykologi, seksuaaliterapeutti Marjo Tossavainen kuvailee.

Tossavainen tapaa paljon 19–35-vuotiaiden pariskuntia, sillä hän työskentelee Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiössä Tampereella. Heikot työllisyysnäkymät stressaavat nuoria, ja osalla parisuhteen energia valuu murehtimiseen.

– Joillain seksi saattaa olla tapa hoitaa stressiä tai uupumusta, mutta useimmilla tulee väsymys. Sitä en ainakaan jaksa, kun pitää hoitaa kaikki muuta asiat!

Nettipornon vaikutuskin näkyy: suorituspaineita riittää, ja jo oma seksin haluaminen voi tuntua vääränlaiselta.

– Voi, kunpa koko seksiä ei olisi keksittykään, kun on niin vaiva! Tossavainen muistaa erään naisen puuskahtaneen.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/disturbing-moment-woman-secretly-takes-5864051

Anonyymi kirjoitti...

Seksi: Kuinka hyvää, montako kumppania? Vertaa itseäsi muuhun Suomeen

Mikä on yleistä suomalaisessa seksissä? Tiedätkö, miten tyytyväisiä muut ovat seksielämäänsä? Voit verrata omia vastauksiasi muuhun Suomeen Ylen "seksikoneella".

Suomalaisten seksuaalisuus on muutoksessa. Pariskunnilla on yhä vähemmän aikaa toisilleen, ja samaan aikaan itsetyydytys on lisääntynyt. Minkälaista sinun seksielämäsi on verrattuna muihin?

Tämän jutun tiedot perustuvat Väestöliiton laajaan seksuaalisuustutkimukseen. Jos kerrot itsestäsi sukupuolen ja ikäryhmän, voit verrata vastauksiasi samankaltaisiin ihmisiin sekä koko väestöön.

Anonyymi kirjoitti...

Ylen aamu-tv
Hallitusohjelma polkee sukupuolten tasa-arvoa?


Kaikkiaan 85 suomalaista professoria, yliopistonlehtoria ja tutkimuspäällikköä allekirjoitti tällä viikolla väitteen, että hallitusohjelmasta puuttuu täysin tasa-arvon näkökulma. Hallituksen leikkauksista laskun maksavat naiset. Aamu-tv:ssä aiheesta keskustelivat yksi allekirjoittaneista professoreista, Teivo Teivainen, Keskustanaisten puheenjohtaja ja hallituspuolueen edustaja Elsi Katainen sekä Turun yliopiston lehtori Hanna Ylöstalo.

Anonyymi kirjoitti...

Ylen aamu-tv
Haluttomuus vaivaa nykyajan pariskuntia


Parisuhdetta vaanii nykyisin haluttomuus, joka voi murentaa koko parisuhteelta pohjan. Psykologi Jouni Luukkala antaa käytännällisiä ohjeita, joilla parantaa parisuhteen laatua.

Anonyymi kirjoitti...

Hallituksen leikkaukset ja tasa-arvo

Kummallista ettei keskustelussa lähdetä liikkeelle julkisen sektorin sukupuolittuneisuudesta. Kyllä julkisen sektorin työt pitäisi jakaa sukupuolineutraalisti. Tarvitsemme selvästi kiintiömiehiä kunnes saadaan tasainen 50 - 50 jako julkisen vallan töihin.

Ylen kioskissa oli puhumassa Nytkis ry Johanna Pakkanen. Selväksi tuli että naisjärjestöt ovat ajaneet asioita väärin.

Heidän tasa-arvoistavassa maailmassa olisi tullut jakaa äitiysloma 50-50 suhteella miehen ja naisen välille, näin päästäisiin kustannuksissa tasa-arvoiseen tilanteeseen. Tämän jälkeen ei voitaisi puhua ongelma tilanteista työhönotossa, kun riskit ja kustannukset jaettaisiin tasan.

Armeijan osalta naisjärjestöjen pitäisi vaatia naisille pakollisia kansalaisvelvollisuuksia, niin saataisiin tämäkin asia korjattua. Samalla kun naisista alkaisi käymään 70% pakollisessa kansalaispalveluksessa lue orjatyövoimana julkiselle sektorille. Saataisiin mahtava tuottavuus hyppy, sekä vähennettäisiin työttömyyttä runsaasti, koska nykyään töissä olevat ihmiset joutuisivat menemään muihin tehtäviin.

Anonyymi kirjoitti...

Ex-aikuisviihdetähti vaihtaa uskontoaan

Entinen pornotähti Jenna Jameson kääntyi juutalaisuuteen.

Jameson, joka on menossa naimisiin israelilaisen miehen kanssa, opiskelee parhaillaan juutalaisuuden saloja, kertoo The Jerusalem Post.

Nainen on lähteen mukaan jakanut sosiaalisessa mediassa aktiivisesti muun muassa kosher-ruokatietouttaan sekä heprean taitojaan.

Hän harjoittelee parhaillaan muun muassa valmistamaan juutalaisten juhlapyhien perinteisiä ruokia.

Jameson on aiemmin kuvaillut itseään vannoutuneeksi katolilaiseksi.

Naisen mielipide näyttää kuitenkin muuttuneen hänen tavattuaan tulevan aviomiehensä, Lior Brittonin, Los Angelesissa työskentelvän timanttibisnesmiehen.

Anonyymi kirjoitti...

MITEN NAISTEN MUOTI ON MUUTTUNUT SADASSA VUODESSA – KOE MUUTOS KAHDESSA MINUUTISSA

Miltä näytti naisten muoti vuonna 1915?

Nykymaailmassa sata on vuotta tuo mukanaan hurjasti muutoksia. Kehitys kiihtyy koko ajan ja tuo mukanaan mitä ihmeellisimpiä keksintöjä aina vaateteollisuudesta digitaalisiin laitteisiin.

Miten sadassa vuodessa on naisten muoti muuttunut? Seuraavalla videolla nainen puetaan useisiin eri vaatteisiin, jotka ovat olleet uusinta ja kuuminta muotia juuri kyseisenä vuotena. Miltähän naisten muoti mahtaa näyttää vuonna 2115?

Ehkäpä tulevaisuus tuo tullessaan senkin mahdollisuuden, että keski-ikämme on reilut sata vuotta. Sitä ennen nauttikaamme videosta.

Anonyymi kirjoitti...

Seksinuket kehittyvät - tässä seuraava askel

New York Times kertoo [lähde] seksinukkien seuraavasta askeleesta.

RealDoll-perustaja Matt McMullen on myynyt jo yli 5 000 kustomoitua seksinukkea vuodesta 1996 - kukin niistä on maksanut useita tuhansia dollareita.

Uusi projekti on nimeltään Realbotix, jossa nuken päähän luodaan liikettä: silmät räpsyvät ja suu avautuu ja sulkeutuu.

Lisäksi läsnäoloa yritetään luoda Applen Siri-tyyppisellä reagoinnilla puheeseen, vaikka todellisesta tekoälystä tuskin vielä voidaan puhua.

Realbotixin hintahaitari nousee jo 30 000 - 60 000 dollariin. Nähtäväksi jää, miten kysyntää riittää näin hintavalle seksinukelle...

Uutta teknologiaa saapuu myös aikuisviihteeseen - lue täällä.

Anonyymi kirjoitti...

Sipilä: Tasa-arvon edistäminen on hallitukselle itsestäänselvyys

Pääministeri Juha Sipilän (kesk.) mukaan tasa-arvon edistäminen on hallitukselle itsestäänselvyys.
Sipilä kommentoi tänään Twitterissä torstaina virinnyttä keskustelua hallitusohjelman tasa-arvovaikutuksista.
85 suomalaista professoria, yliopistonrehtoria ja tutkimuspäällikköä arvosteli eilen kovin sanoin hallituksen ohjelmaa tasa-arvonäkökulman puuttumisesta.
Professorien mukaan naiset maksavat laskun hallitusohjelman sisältämistä leikkauksista.
MYÖS OPPOSITIO moitti torstaina eduskunnan kyselytunnilla hallitusta säästöjen kohdentamisesta selvästi enemmän naisiin kuin miehiin.
Perhe- ja peruspalveluministeri Juha Rehulalta (kesk.) tivattiin selvitystä ohjelman vaikutuksista tasa-arvoon.
Sipilä muistuttaa Twitterissä, että hallitusohjelmassa on päätetty perustaa lainsäädännön vaikutusarviointielin.
Myös edellistä hallitusta kritisoitiin lainsäädännön vaikutusarvioinnin puutteellisuudesta.

Anonyymi kirjoitti...

"Aamu-tv:ssä aiheesta keskustelivat yksi allekirjoittaneista professoreista, Teivo Teivainen, Keskustanaisten puheenjohtaja ja hallituspuolueen edustaja Elsi Katainen sekä Turun yliopiston lehtori Hanna Ylöstalo."

Olipahan taas aivan helvetin heikkotasoinen keskustelu YLE:n Aamu-tv:ssä. Kolme äärifeministiä keskenään nyökyttelemässä, toimittajan kompatessa taustalla. Ei mitään kritiikkiä, ei mitään älyllistä sisältöä. Mitä järkeä tällaisia ohjelmia on tuottaa?

Jos YLE joskus päästää jonkun miesasialiikkeen edustajan esiintymään, mitä tapahtuu todella harvoin, niin toteutus on aivan toinen. Aina hankitaan paikalle joku ammattifeministi väittämään vastaan, ja toimittaja on kyselemässä ikäviä (mikä olisi sinänsä ihan ok, jos sitä toteutettaisiin sitten tasapuolisesti). Miksi miesten pitää maksaa YLE-veroa, kun sillä ei tuoteta muuta kuin tätä samaa feministisontaa vuodesta toiseen?

Anonyymi kirjoitti...

"Turun yliopiston lehtori Hanna Ylöstalo."

Hanna Ylöstalo esiintyy jatkuvasti sukupuolivaikutusten arvioinnin, eli suvauksen, asiantuntijana.

Ikävä vain, että suvaus on tälläkin kertaa suoritettu perifeministisellä "rusinat pullasta" - metodilla.

Muutamia esimerkkejä:

Eläkejärjestelmää arvioitaessa ei oteta huomioon sitä, että miesten keskimääräinen elinikä on lyhyempi. Miehet siis maksavat vinon pinon euroja eläkekassaan, mutta pääsevät nauttimaan eläkkeistään vain lyhyen aikaa, jos lainkaan. Miesten lyhyemmän eliniän sivuuttaminen tässä kohtaa romuttaa koko arvioinnin. Anteeksiantamaton virhe.

Autoverotuksen helpottamista paheksutaan professoreiden vetoomuksessa kovasti, koska sen nähdään pääsääntöisesti hyödyttävän vain miehiä. Näin voi ollakin, jos tämä nyt edes koskaan toteutuu, mutta entä muiden veroratkaisujen vaikutus? Suurin osa tupakoijista on yhä miehiä, ja tupakan verotusta kiristettiin nyt. Miksei tätä mainita? Isompi ongelma on se, että verotuksen kokonaisvaikutusta ei jostain kumman syystä haluta suvata. Johtuisiko siitä, että se paljastaisi mieselttäjäyhteiskunnan olevan täyttä totta jo nyt. Rahat vain viedään verotuksen kautta (byrokratiaa matkalla kasvattaen) miehiltä naisten käytettäväksi erilaisiin tukiin ja palveluihin.

Yrittäjyyden tukemista arvostellaan myös, koska valtaosa yrittäjistä on miehiä. Mikään ei tosin estä naisia ryhtymästä yrittäjiksi. Hehän saavat vieläpä erityistä naistukea sitä varten. Ylöstalon ja muiden suvaajien päähän ei sitten ole pälkähtänyt, että yrittäjiä tämä maa tarvitsee suosta noustakseen. Olivatpa yrittäjät miehiä tai naisia, heidän panostaan tarvitaan, jos jotenkin meinataan jatkossa selvitä. Muuten ei ole verotuloja, joilla näitä naisvaltaisia työpaikkoja ja naisten käyttämiä palveluita rahoitettaisiin. Miten on mahdollista, että aikuiset ihmiset ovat näin pihalla talouden perusasioista? Eikö yliopistojen norsunluutorneissa ihan oikeasti muka tätä tiedetä ja tajuta?

Sama juttu infrastruktuurin korjaamisen kanssa. Jo nyt tiet ja etenkin sillat ovat siinä kunnossa, että talouden pyörät pyörivät huonommin. Silloin ei verotuloja kerry niin hyvin kuin voisi. Siitä kärsimme me kaikki, julkisen sektorin naiset mukaan lukien. Taas kerran suvauksessa ei nähdä metsää puilta. Infran korjaushankkeita vastustetaan, koska siitä syntyvät työt menisivät todennäköisesti enimmäkseen miehille. Ylöstalo ja kumppanit eivät ymmärrä, että miesten massiivinen työttömyys nakertaa juuri sen naisia hyödyttävän (joku voisi sanoa suosivan) hyvinvointiyhteiskunnan pohjaa, jota Ylöstalo kavereineen haluaisi niin kovin suojella.

O sancta simplicitas!

Anonyymi kirjoitti...

Seksin uusimmat trendit: demiseksuaalisuus ja monisuhteisuus

Oletko hauska, hyvännäköinen ja suosittu – eikä seksi kiinnosta? Tai ihanassa parisuhteessa, mutta ihastunut myös johonkin toiseen ihmiseen? Saatat olla demiseksuaali tai monisuhteinen.

Jokaisen ihmisen seksuaalisuus on omanlaisensa. Jotkut haluavat seksiä usein, toiset eivät ehkä lainkaan. Näiden ääripäiden väliin mahtuu paljon erilaisia suuntauksia ja seksuaali-identiteettejä. Yksi uusimmista on demiseksuaalisuus, joka voi seksuaaliterapeutin mukaan olla vapauttava asia.

– Demiseksuaaliksi itsensä nimeävällä henkilöllä seksuaalinen halu edellyttää hyvin kokonaisvaltaista tunnetason läheisyyden, kiintymyksen, rakkauden ja halun yhdistelmää, selittää seksuaaliterapeutti Aune Karhumäki.

Karhumäen mukaan demiseksuaalisuus-käsite on ollut helpottava varsinkin monelle miehelle:

– Moni mies tulee terapiaan, koska he kokevat hyvin paineistavana sen, että heihin suhtaudutaan kuin ainoa asia, joka heillä on mielessä, on seksi. Näinhän ei todellakaan ole.

Anonyymi kirjoitti...

Naistieteilijät jakavat "häiritsevän seksikkäitä" kuvia Twitterissä – vastalause nobelistille

Nobel-palkittu biokemisti Tim Hunt sanoi konferenssissa Etelä-Koreassa, että naiset aiheuttavat kolme asiaa laboratoriossa: "Sinä rakastut heihin, he rakastuvat sinuun ja kun arvostelet heitä, he itkevät".

Naistieteilijät jakavat "häiritsevän seksikkäitä" kuvia itsestään Twitterissä. He julkaisevat kuvia vastalauseena Nobel-palkitun Tim Huntin käsitykselle, että naisista koituu vain ongelmia laboratoriossa.

Hunt sanoi Etelä-Koreassa pidetyssä konferenssissa, että hän työskentelee mieluummin laboratoriossa, jossa ei ole naisia.

– Kolme asiaa tapahtuu, kun he ovat laboratoriossa. Sinä rakastut heihin, he rakastuvat sinuun ja kun arvostelet heitä, he itkevät, Hunt sanoi.

Feministinen verkkolehti Vagenda on kehottanut naistieteilijöitä kuvakampanjaan, ja he ovat vastanneet lehden kutsuun. Torstaina tunnuksella #Distractinglysexy jaettiin 10 000 twiittiä muutamassa tunnissa, yleisradioyhtiö BBC kertoo.

Anonyymi kirjoitti...

Seksiä lentokoneessa paljastumatta muille – tämä niksi toimii

Kymppikerhoon liittyminen on asia, joka on monien lentomatkustajien toivelistalla. Silti monikaan ei tavoittele toivettaan vaan pidättäytyy seksin harrastamisesta lentokoneessa. Netissä on julkaistu hauska opetusvideo, jossa kerrotaan, kuinka tilanteesta voi selviytyä ilman seuraamuksia.

Videolla esiintyvä pariskunta opasti, että ainut hyväksyttävä keino päästä yhdessä vessaan on kovaääninen riitely. Tyttöystävä esitti saaneensa mustasukkaisuuskohtauksen ja hän alkoi raivota poikaystävälleen muiden matkustajien kuullen. Tilanne sai välittömästi muut matkustajat kiusaantuneiksi.

Kun mies lopulta pyrki vessaan karkuun raivoavaa tyttöystäväänsä, juoksi neitokainen hänen peräänsä. Sitten riidan selvittäminen siirtyi vessan puolelle. Koska muut matkustajat luulivat, että pariskunta oli selvittämässä riitaansa, eivät he halunneet häiritä kaksikkoa.

Myös matkustamohenkilökunta piti parempana vaihtoehtona riidellä vessassa kuin muiden matkustajien vieressä. Nerokkaan keinon ansiosta pariskunta sai harrastaa seksiä vessassa ilman häiriöitä tai seurauksia.

Anonyymi kirjoitti...

Rachel Dolezal the NAACP leader outed as WHITE by her parents | Daily Mail Online

Anonyymi kirjoitti...

Sahanteriä, talttoja, naskali... USA:n vankikarkurien auttajaa syytetään ison arsenaalin salakuljetuksesta supervankilaan - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

...
Mikäli nainen tuomitaan, hän voi saada jopa kahdeksan vuoden vankeustuomion. Lisäksi lisää syytteitä on luvassa.
...

Anonyymi kirjoitti...

Nainen haluaa vain seksiä: "Toinen ei ole minulle dildo"

Moni nainenkin ryhtyy suhteeseen, joka perustuu pelkkään seksiin.

Perinteisen käsityksen mukaan mies haluaa seksiä, nainen taas parisuhdetta. Asenteet naisen seksuaalisuutta kohtaan ovat kuitenkin vapautuneet, eivätkä kaikki naiset edes halua parisuhdetta vaikka seksiä haluaisivatkin.

- Nainen saa nykyään vapaammin haluta seksiä oman nautintonsa vuoksi, kertoo Sexpo-säätiön seksuaaliterapeutti Tiina Vilponen.

Silti runsaasti seksiä haluava ja harrastava nainen voi yhä välillä joutua arvostelujenkin kohteeksi. Miesten kohdalla vahvaa halua sekä aktiivista seksin harrastamista ymmärretään edelleen paremmin. Vilposen mukaan asialla on kääntöpuolensakin: miehet kohtaavat paineita, ja heiltä odotetaan tai jopa suorastaan vaaditaan runsasta halua.

- Miehen halu on myös tavallaan julkista riistaa, johon helposti puututaan asiattomasti. Voikin kysyä, arvostetaanko ihmisten halua ja nautintoa riittävästi? Seksuaaliterapeuttina olen kokenut, että halun ja nautinnon väheksyminen lisää ongelmia suhteessa seksuaalisuuteen ja seksiin, Vilponen pohtii.

Kun parisuhdetta ei ole, tyydytetään seksuaalisia tarpeita esimerkiksi satunnaissuhteilla, seksillä ystävän kanssa tai vakituisen seksikumppanin avulla. Vilposen mukaan nämä suhteet voivat olla hyvinkin tyydyttäviä, jos molemmat osapuolet ajattelevat asiasta samalla tavalla.

- Seksisuhteen pelisäännöt on järkevää käydä läpi. Elämäntilanne voi muuttua ja suhteeseen tulla tunnetta mukaan. Siksi avoin keskusteluyhteys on tarpeen, muistuttaa Vilponen.

Vilposen mukaan tunteiden mukaan tulemisen ei tarvitse olla vakava tai ongelmallinen asia, eikä se välttämättä muuta tilannetta. Mutta jos asia alkaa häiritä suhteen osapuolia, on pelisääntöjä tarpeen tarkastella uudestaan. Seksisuhteen voi myös päättää, jos se ei toimi.

Iltalehden verkkosivuilla olleessa kyselyssä moni nainen kertoi, ettei kaivannut uutta parisuhdetta vaikean eron jälkeen. Seksuaaliset tarpeet tyydytettiin seksisuhteilla. Vilposen mukaan järjestely kertoo siitä, että naiset arvostavat omaa hyvinvointiaan ja he pitävät huolta tarpeistaan. Kosketusta, läheisyyttä ja seksiä voi kaivata, vaikkei parisuhdetta kaipaisikaan.

Anonyymi kirjoitti...

Parisuhdeasiantuntijan 5 vinkkiä: Näin puhelin piristää parisuhdettasi

Suhteissa kännykän käytön keskeisin kysymys koskee huomion jakamista. Puhelimesta voi olla suhteelle myös hyötyä – sen avulla voi flirttailla

Puhelimen käyttö voi joskus aiheuttaa kränää parisuhteessa – varsinkin, jos oma kumppani tuntuu olevan kiinnostuneempi älyluuristaan kuin ihmisistä ympärillään.

Samsung teetti kyselyn, jossa pohjoismaalaisilta ihmisiltä tiedusteltiin kännykän käytön vaikutusta ihmissuhteisiin. Kyselyyn vastasi tuhat suomalaista. Jopa 58 prosenttia kyselyyn vastanneista uskoo, että älypuhelimen käyttö voi joissakin tapauksissa häiritä parisuhdetta.

Parisuhdetutkija ja -terapeutti Heli Vaarasen mukaan kännykän käytön keskeisin kysymys koskee huomion jakamista.

– Suurin puhelimeen liittyvä ongelma parisuhteissa on toisen huomiotta jättäminen kännykän näpläämisen vuoksi. Tällöin kumppani tuntee, ettei häntä huomioida tai arvosteta. Pahin moka, minkä puhelimen kanssa voi tehdä, on sivuuttaa tärkeä keskustelu vastaamalla puhelimeen. Puhelimen käytöllä viestitään kumppanille sitä, mikä itselle on tärkeää, Vaaranen selittää.

Puhelin on kätevä väline kumppanin ilahduttamiseen. Vaarasen mukaan lähettämällä viestin tai kuvan kumppanille kesken työpäivän voi kertoa, että ajattelee toista. Suhteeseen saa säpinää lähettämällä kumppanille flirttailevia viestejä.

Anonyymi kirjoitti...

Nakujuoksun saldo: 800 katsojaa, 69 osanottajaa - ja heistä vain 6 naisia

Padasjoen perinteisen Nakukympin naisosanottajien määrä on laskussa.

Osallistujamäärä on pysynyt vuosien mittaan kutakuinkin samana, mutta naisten into Eevan asussa juoksemiseen vaikuttaa vähenneen. Parhaimmillaan Nakukymppiin on järjestäjä Aarne Heinon mukaan ottanut osaa 15 naista. Tänä vuonna naisjuoksijoita oli enää 6.

- Luulen tietäväni syyn. Se on se, että aiemmin mukana oli enemmän naturisteja. Nämä kuusi olivat kaikki oikeita juoksijoita, jotka juoksivat loppuun asti, eivätkä esimerkiksi kävelleet sauvojen kanssa, Heino kertoo.

Tapahtuma on hänen mukaansa lisännyt suosiotaan nuorten keskuudessa. Varsin monipuolisena kilpailijakirjo on tapahtuman 13-vuotisen historian aikana kuitenkin säilynyt.

- Painoalueella 50-130 kiloa liikkuvat nämä juoksijat, Heino arvioi.

800 katsojaa

Nakukympin sääntöjen mukaan osanottajat saavat pukeutua vain juoksukenkiin, sukkiin ja päähineeseen. Naisille sallitaan myös yläosa.

- Jonkinlainen toppi tai vastaava. Ihan käytännön syistä: on hankala mennä, jos rinnat ovat suuret, järjestäjä perustelee.

Katsojia tapahtumalla oli osallistujamäärään nähden yli kymmenkertainen määrä, Heinon arvion mukaan noin 800 henkeä.

- Moni luulee, että he tulevat tänne tirkistelemään ihmisiä, mutta ei se mene sillä tavalla. Tämä on hauska, karnevaalihenkinen tapahtuma, johon kuuluu myös musiikkiesityksiä ja muuta ajanvietettä

Anonyymi kirjoitti...

Me Naisten seksikysely:
”Seksiä toisen naisen kanssa” – näin naiset fantasioivat


Seksiä toisen naisen kanssa, alistamista ja ryhmäsessioita saunanlauteilla. Siinä muutama fantasia, jotka kerrottiin Me Naisten seksikyselyssä. Lue tästä herkullisimmat.
Olette juuri päässeet sängyssä vauhtiin, ja kas, ketä huomaatkaan ajattelevasi? Et suinkaan sitä kumppania, jonka kanssa vehtaat, vaan pomoasi.

Uuden brittitutkimuksen mukaan jopa puolet naisista miettii seksin aikana jotakuta toista kuin omaa kumppania. Muista fantasiointi on ihan ok: seksifantasiat ovat psykologista viagraa. Henkisesti ei tarvitsekaan olla uskollinen.

Myös toukokuussa toteutetussa Me Naisten seksikyselyssä kävi ilmi, että noin 40 prosenttia haaveilee muista. Osaa kiihottaa myös ajatus seksistä vieraan kanssa. 11,3 prosenttia on siirtynyt ajatuksista tekoihin ja pettänyt.

Kysyimme myös, mistä fantasioit ja oletko toteuttanut fantasioitasi? Tässä vastauksia.

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Halukkuuteni on kadonnut sterilisaation myötä, olenko haluton koko loppuikäni?

Seksuaalinen haluni on kadonnut sen jälkeen kun minulle tehtiin sterilisaatio, voiko se vaikuttaa jotenkin halukkuuteen?
Myös kuukautisvuotoni on muuttunut todella runsaaksi ja kivuliaaksi tämän jälkeen. Ennen eivt kuukautiset juuri vaikuttaneet elämääni, nyt mielialani heittelee voimakkaasti ja olen aina viikon kuukaudesta lähes kotini vanki kuukautisten vuoksi. Onko tälle kivuliaalle ja todella runsaalle vuodolle tehtävissä jotakin. olen 40 vuotias liikunnallinen tyttönen :)

Nimimerkki: Halutonko loppuikäni, nainen 40 vuotta

Anonyymi kirjoitti...

Tältä näyttävät keski-ikäisten miesten Tinder-kuvat
Kolumnisti Suvi Ahola on tutustunut deittisovellus Tinderiin. Osa miesten kuvista tekee hänet surulliseksi.


Koska olen vapaa nainen, käyn toisinaan tutustumassa erilaisiin verkkosovelluksiin, joilla etsitään seuraa.

Olen kuullut, että esimerkiksi Tinder, ihmisten itselleen luomien profiilien ja valokuvien selaamiseen perustuva palvelu, on nuorten keskuudessa suosittu. Ikäisteni eli 45–65-vuotiaiden miesten kuvat käy kuitenkin nopeasti läpi, vaikka avaisi sivun joka päivä.

Olen myös kuullut, että muotokuvia on tapana ottaa huolellisesti. Tämäkään ei päde ikäryhmäni miehiin. Heidän otoksensa (jos niitä ylipäätään on), näyttävät usein vessan seinää tai keittiökaapistoa vasten otetuilta. Usein puuttuu päälaki tai leuka.

Tällaiset kuvat ovat minusta todella surullisia. Eikö miehillä ole ketään, joka ottaisi heistä kauniimpia kuvia?

On toki myös suunniteltuja kuvia. Niissä etualalla on monesti kaljatuoppi tai moottoripyörä.

Tutkijatohtori ja taiteilija Hanna Weselius pohti Tinderin mieskuvia viime kesänä HS-esseessä. Hänkin kiinnitti huomiota urheiluvälineisiin: autoja, veneitä ja mönkijöitä riitti, samoin urheilukuvia.

Graafikko Eeva Värtö taas jakoi tutkimansa tuhat kuvaa kategorioihin. Eniten oli aktiivisen miehen (eli sen urheilijan) kuvia. Perässä tulivat sosiaalisen minä kuvat (kaljatuoppi), sitten fyysisen (kuntosali) ja maskuliinisen minän kuvat (auto tai ase). Vähiten oli kuvia miehistä lapsen tai eläimen kanssa.

Weselius ja Värtö ovat paljon minua nuorempia ja ovat varmaan katselleet nuorempien miesten kuvia. Päättelen, että iän myötä oman identiteetin, eritoten maskuliinisuuden todentaminen on yhä tärkeämpää. Siihen viittaavat ikäisteni miesten monet moottoripyörät.

Tajuan myös, että kuvissa esitellään onnen hetkiä, jotain itselle rakasta. Kertovatko ajopelit (ja tuopit) siitäkin?

No, onhan verkossa muitakin seuranhakupalstoja. Yksi, jolla olen itsekin esittäytynyt, kokoaa vaeltamisesta kiinnostunutta väkeä. Sieltä löytyy luonnosta ja eläimistä pitäviä herkkiä ja sanavalmiita miehiä. Heidän valokuvissaan on telttoja, pitkospuita ja auringonlaskuja.

On vain yksi ongelma, tai oikeastaan kaksi. Yli kahdensadan sinkun joukossa on miehiä vain kolmannes. Ja heistä yli 45-vuotiaita on parikymmentä.

Ikäiseni miehet eivät siis patikoi. He ajavat moottoripyörällä.

Anonyymi kirjoitti...

Seksistisiä kommentteja laukonut Nobel-tutkija: "Minut pakotettiin eroamaan"

Suuren kohun saattelemana Lontoon UCL-yliopiston kunniaprofessorin tehtävänsä jättänyt tutkija Tim Hunt sanoo nyt, että hänet pakotettiin eroamaan, kertoo The Guardian.

The Observer –lehdelle antamassaan haastattelussa Hunt sanoo, ettei saanut tilaisuutta selittää lausuntojaan.

Nobel-palkittu tutkija esitti someraivon nostattaneet kommenttinsa tiistaina.

"Antakaa, kun kerron teille ongelmistani tyttöjen kanssa. Kolme asiaa tapahtuu, kun he ovat laboratoriossa: rakastut heihin, he rakastuvat sinuun ja kun kritisoit heitä, he itkevät", Hunt sanoi Maailman tiedekonferenssissa Eteleä-Koreassa.

Lausunnot nostattivat sosiaalisessa mediassa myrskyn, joka tiivistyi Twitterissä. Muutamassa tunnissa asiasta tviitattiin jopa 10 000 kertaa.

Vuonna 2001 Hunt sai Nobelin palkinnon solubiologian parissa tekemästään työstä.

Nyt Hunt valittaa, että häneltä on viety kaikki edellytykset tieteen tekemiselle.

"En saanut selittää lausuntojani tai kertoa asiayhteyttä. Minun käskettiin vain lähteä. Tuomitsemisessani tuntui olevan kauhea kiire", Hunt sanoo.

Hunt oli vielä paluumatkalla lentokoneessa, kun UCL-yliopistolta soitettiin Huntin vaimolle Mary Collinsille, joka työskentelee samassa korkeakoulussa professorina.

"Puhelimessa sanottiin, että Timin täytyy erota tai hänet erotetaan. Se oli hyvin järkyttävää. Olemme molemmat todella vihaisia", Collins kertoo.

Perjantaina Hunt pyysi lausuntoaan anteeksi ja kutsui sanojaan vitsiksi, joka ei ollut lainkaan hauska.

Anonyymi kirjoitti...

Hengailevatko naiset alusvaatteisillaan kotona? Naiset vastaavat

"Miehet viettävät kotona aikaa kalsareissaan pyöriskellen, jopa alasti. Hengailevatko naiset alusvaatteissa kotona?" kysyy nimimerkki Itse en.

Anonyymi kirjoitti...

Työläiset jakautuivat: Perussuomalaiset on uusi porvarillinen työväenliike
Suomen Kuvalehden tutkimus avaa työväen erilaisia näkemyksiä.


Iso selittävä tekijä on myös se, että perussuomalaisten selvä enemmistö on miehiä. Suomen Kuvalehden talvella 2015 teettämässä tutkimuksessa selvisi, että perussuomalaiset on työssäkäyvien miesten puolue ja houkuttelee myös yrittäjiä.

”Miehille markkinatalous on tärkeämpi. Naiset pitävät kansainvälisten tutkimustenkin mukaan tärkeämpänä hoivaa, josta yleensä huolehtivat naiset joko sosiaalisektorin työntekijöinä tai sitten kotiäiteinä ja omaishoitajina. Sen takia naiset suhtautuvat miehiä kielteisemmin julkisten palveluiden leikkauksiin.”

Anonyymi kirjoitti...

Saako muusikko helposti naisia, Roope Salminen? Katso video!

Onko taiteilijaelämä pelkkää viinanjuomista? Tarvitseeko jokainen taiteilija oman muusan? Roope Salminen vastaa Me Naisten videohaastattelussa.
Muusikko Roope Salminen, 25, uskoo, että klisee taiteilijoiden vetovoimasta pitää paikkansa.

– Naiset ja miehet ovat heikkoina taiteilijoihin, mutta hyviin sellaisiin. Se ei riitä, että menee tuonne ja pyörii kitaran kanssa ja automaattisesti saa miehiä tai naisia, Roope pohtii Me Naisten Taiteilijaelämää-väitöksessä.

– Jokin perä siinä on, sillä Elviskin vielä pöhöttyneinä päivinäänkin kaatoi mimmejä.

Anonyymi kirjoitti...

Al Bundy The Prophet:

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3119584/Rise-Bigfoot-Retailer-reveals-growing-demand-WIDER-shoes-British-women-heavier-half-buying-EEE-sizes.html

Anonyymi kirjoitti...

XXL-malli Tess Holliday on uusi tyyli-ikoni

Vaatekokoa 52 käyttävä Tess Holliday on onnistunut muuttamaan kauneusihanteita.
Hän on punahiuksinen, 29-vuotias, tatuoitu, lävistetty, 165 senttimetriä pitkä ja käyttää kokoa 52. Kyllä, tällainen nainen on lyönyt itsensä läpi perinteisen näköisiä malleja ihannoivassa huippumallimaailmassa.

Tess Hollidayn vuosi on ollut huikea. Hän on saanut huippumallisopimuksen brittiläisen mallitoimiston Milk Model Managementin kanssa ja poseeraa lukuisten vaatemerkkien, kuten Yours Clothingin, kasvona. Äskettäin hän pääsi Amerikan suurimman viikkolehden People Magazinen kanteen.

– Olen lukenut lehteä jo pienenä tyttönä, joten on hullua, että olen kannessa. Itkin onnesta, kun näin lehden, Tess kertoi People-lehdelle.

Mallisopimuksen Tess allekirjoitti viime tammikuussa. Hän on tiettävästi maailman ensimmäinen kokoluokkansa malli.

Anonyymi kirjoitti...

Naiset kiinnostuneita inttielämästä

Naiset ovat kiinnostuneita kokeilemaan varusmiespalvelukseen kuuluvia taitoja vapaaehtoisesti.

Pohjois-Savossa alkoi lauantaina ensimmäistä kertaa Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen Intti tutuksi -kurssi naisille. Kurssi täyttyi ilmoittautumista, kun 30 naista ilmoitti tulevansa mukaan.

Ilmiö on näkynyt myös muualla. Esimerkiksi Naisten Valmiusliiton isoihin harjoituksia on viime aikoina ollut ilmoittautuneita paljon enemmän kuin on mahtunut.

Rauhanturvaajan tehtävä siintää toiveena

Pohjois-Savon kurssille Siilinjärvellä Karjalan lennostoon osallistui etenkin 1990-luvulla syntyneitä naisia. Pääosa osallistujista oli lähialueelta, mutta osa Etelä-Suomesta asti.

– Tulin tälle kurssille, koska armeijaura kiinnostaa. Aion hakeutua asepalvelukseen, koska haluaisin päästä sitten rauhanturvaajaksi, Roosa Immonen, 18, kertoi.

– Kurssi vaikuttaa tosi mukavalle. Tämä voisi olla minun juttuni.

Myös Hanna Haapaniemi, 25, tuli kokeilemaan, millaista asepalvelus voisi olla.

– Tarkoitus on mennä armeijaan. Olen isänmaallinen ja toisaalta haluan haastaa itseni, Haapaniemi pohti.

Anonyymi kirjoitti...

Tuppurainen Sipilän suhtautumisesta tasa-arvoon: Erikoinen näkökulma

Sdp:n kansanedustaja, demarinaisten puheenjohtaja Tytti Tuppurainen ihmettelee pääministeri Juha Sipilän hänen mielestään yliolkaista suhtautumista professoreiden ja tutkimuspäälliköiden vetoomukseen säästöjen tasa-arvovaikutuksista.

– On tehokasta, kun kaikki yhteiskunnan jäsenet pääsevät toimimaan tuottavina ja aktiivisina kansalaisina yhteiskunnassa. Suomi ja muut Pohjoismaat ovatkin alituisesti tasa-arvomittausten sekä hyvinvointi- onnellisuus- ja kilpailukykymittausten kärkipäässä, Tuppurainen toteaa tiedotteessaan.

Hän muistuttaa, että suomalaisen yhteiskunnan vahvuus on tasa-arvo ja hänen mielestään uusi hallitusohjelma näyttää tätä tasa-arvoa rapauttavan.

– Hallitusohjelmassa säästöt kohdistuvat erityisesti naisiin. Pääministeri Sipilä onkin saanut kahdeksankymmenenviiden professorin ja tutkimuspäällikön vetoomuksen, jossa ilmaistiin huoli tasa-arvon kärsimisestä. Pääministerin vastaus oli, että tehdään nyt ensin säästöt, sitten arvioidaan vaikutukset. Erikoinen näkökulma, Tuppurainen ihmettelee.

– Pääministeri Sipilä, peruutatteko te pihastakin ensin ja katsotte vasta sitten taustapeiliin? Tuskin.

Tytti Tuppurainen huomauttaa, että eihän yritystäkään johdeta siten, että tehdään investoinnit ensin ja sitten katsotaan kuinka ne vaikuttavat.

– Toivottavasti pääministeri tarkoitti, että tehdään budjettiesitykset ensin, ja arvioidaan sitten sen vaikutukset. Tämä olisi piirun verran parempi "ensin hutkitaan, sitten vasta tutkitaan" -linjaa, Tuppurainen toteaa.

Paras tapa tehdä tasa-arvoarviot olisi hänen mielestään kuitenkin heti hallitusohjelman linjausten pohjalta.

Anonyymi kirjoitti...

Professorien vetoomus tasa-arvosta on luuloinen

Sipilälle suunnattu vetoomus sisälsi hyviä huomioita naisten tasa-arvon puolesta, mutta kaikki ei mennyt aivan tuubiin:

”Toteutuneesta tasa­-arvosta puhuva ohjelma ohittaa Suomen merkittävät tasa­-arvo­-ongelmat, joista on runsaasti tutkimustietoa, kuten palkkaerot, naisiin kohdistuvan väkivallan ja erittäin vahvasti sukupuolen mukaan eriytyneet työmarkkinat ja hoivaan liittyvät vastuut.”

Perusteet ovat väkivaltaa lukuun ottamatta totta, mutta syiden selvittäminen murentaa käsitystä seurausten ongelmallisuudesta.

Anonyymi kirjoitti...

“Menee hyvä nainen hukkaan” – suomalaisnainen avautuu seksittömästä liitostaan

Vauvapalstalla avautuu suomalaisnainen varsin rohkeassa kirjoituksessaan arasta aiheesta.

-Olen puutteessa. Menee hyvä ja himokas nainen hukkaan. Terkut seksittömästä liitosta, neljäs vuosi menossa, nainen kirjoittaa.

Hän haluaisi myös hieman kinkympää menoa. Läiskettä ja läpsintää, sitä että “otettaisiin”.

Yllättäen myös muut ryhtyvät puhumaan seksittömästä liitostaan. Eräs mies kirjoittaa:

-No aloittaja ei ainakaan ole minun vaimoni. Meillä pimeässä peiton alla ehkä kerran kuussa saa jos oikein sattuu tähdet kohdalleen. Aloittajan ehdottamia asioita jos kotona ottaisin puheeksi, niin loppuisi varmaan se kerran kuussa saantikin. Tasan ei käy onnenlahjat

Eräs komppaa ja kertoo sitten oman ratkaisunsa:

-Voi että, olen itse ollut samassa tilanteessa, meni noin kuusi vuotta ilman.

Sitten hän löysi vieraan syliin.

-Kas kummaa kun sitä jaksaa taas kotonakin olla iloisempi, kun silloin tällöin saa oikein kunnolla.

Suurin osa keskustelijoista on kuitenkin huutelijoita tyyliin “täältä saat”.

Anonyymi kirjoitti...

Naiskaksikko muilutti ja pahoinpiteli pesäpallomailalla – syyttäjä vaatii vuosien tuomiota | Yle Uutiset | yle.fi

Anonyymi kirjoitti...

Tunisialainen feministi: Naisten asemassa yhä tekemistä

Beity on vuoden 2011 vallankumouksen jälkeen perustettu tunisialainen järjestö, joka pyrkii edistämään naisten asemaa.

Yksi Beityn perustajista on Sana Ben Achour, feministiksi tunnustautuva lakitieteen professori, joka on vuosikymmenet tehnyt töitä tasa-arvokysymysten parissa.

Ennen vuoden 2011 vallankumousta kodittomia ei Tunisin katukuvassa näkynyt. Ei siksi ettei heitä olisi ollut, vaan heidät oli häädetty muualle. Tunisian muistuttaessa poliisivaltiota köyhät ja sorretut eivät Ben Achourin mukaan kokeneet katuja turvallisiksi. He joutuivat piiloutumaan moskeijoihin tai vanhankaupungin pimeille kujille. Vallankumouksen jälkeen poliisien läsnäolo väheni ja kodittomat saivat taas olla rauhassa kadulla.

Presidentti Zine El Abidine Ben Alin hallitessa Tunisiaa kansalaisyhteiskuntaa sorrettiin eikä vapaata lehdistöä suvaittu. Kahdenkymmenenkahden vuoden diktatuurin jälkeen kansa valtasi kadut ja Ben Ali pakeni Saudi-Arabiaan. Tämän jälkeen tunisialaiset ovat perustaneet tuhansia kansalaisjärjestöjä. Ne osallistuivat myös perustuslain kirjoittamiseen.

Ben Achourin mukaan uusi perustuslaki suojelee naisia paremmin kuin vanha: se muun muassa kieltää perheväkivallan.

Anonyymi kirjoitti...

Pauli Sumanen, US blogi oikeustieteilijät eivät näe metsää puilta: <a href="http://paulisumanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/196875-oikeustieteilijat-eivat-nae-metsaa-puilta" (14.06.2015)

Anonyymi kirjoitti...

Heippa. Puhelimella ei näytä tuo linkki onnistuvan. Mutta copy-paste tämä:
http://paulisumanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/196875-oikeustieteilijat-eivat-nae-metsaa-puilta

Anonyymi kirjoitti...

Mies tarjosi opiskelijalle asuntoa seksiä vastaan: "Mites olisi kerran kuussa makuuhuoneen puolella" – Kuuntele puhelu

Vuokra-asuntojen markkinat käyvät kuumimmillaan ensi syksyn opiskelupaikkojen tulosten paljastuessa pikkuhiljaa. Kaikille asuntoja ei välttämättä edes riitä. Vuokranantajan markkinat aiheuttavat myös lieveilmiöitä: moni on valmis tekemään mitä vain saadakseen katon päänsä päälle.

Keskisuomalainen sai käyttöönsä äänitiedoston, jossa paljastuu, miten jyväskyläläiselle naisopiskelijalle tarjotaan vuokra-asuntoa seksiä vastaan. Opiskelija oli laittanut nettiin ilmoituksen, jossa hän kertoi etsivänsä vuokra-asuntoa syksystä alkaen. Hän saikin yhteydenoton mieheltä, joka kertoi vuokraavansa yksiötä Jyväskylän keskustasta.

Ensin mies oli tarjoamassa yksiötä normaalisti 450 euron hinnalla. Kun tämä vuokra paljastuu liian kalliiksi opiskelijalle, kysyy mies, olisiko opiskelija valmis "antamaan" kerran kuussa, jos vuokraa ei tarvitsisi maksaa ollenkaan. Opiskelijan kysyessä mitä tämä "antaminen" tarkoittaa, mies totesi yksioikoisesti, miten maksun voisi hoitaa myös makuuhuoneen puolella.

Naisopiskelija kieltäytyi tarjouksesta.

– Itsellä on ikää ja sen tuomaa viisautta kieltäytyä. Ja myös sellaiset turvaverkot, että tietää, ettei tuollaiset ole ainoa vaihtoehto, nainen kommentoi asiaa Keskisuomalaiselle.

Seksin ehdottaminen toiselle ei ole rikos. Se muuttuu rikokseksi, jos vuokrasuhteessa tapahtuu pakottamista.

Vuokrasopimus on kuitenkin laiton, jos siihen kirjataan seksi osaksi vuokraa.

Anonyymi kirjoitti...

Avioeroissa toistuu 2 tyypillistä kaavaa - tunnista varoittavat merkit ajoissa
Jos sinun ja kumppanisi välit ovat kiristyneet ja talossanne vallitsee rikkomaton hiljaisuus päivästä toiseen, on parasta harkita ajanvaraamista parisuhdeneuvojalle.


Vaikka rakkaus olisi seurusteluaikoina kukoistanut, ei avioliitto oman rakkaan kanssa saatakaan osoittautua pelkäksi ruusuilla tanssimiseksi. Avioparit eroavat tyypillisesti joko avioliiton alkutaipaleella, noin muutaman vuoden päästä papin aamenesta, tai vasta monien vuosien päästä, kun ongelmallista suhdetta on yritetty pitää pystyssä epätoivoisesti liiankin pitkään.

Amerikkalaisen psykologin John Gottmanin mukaan on olemassa kaksi tyypillistä käyttäytymismallia, jotka johtavat suurella todennäköisyydellä avioeroon. Usein avioliiton alkutaipaleella eroavien ihmisten liitoon on tullut jossain vaiheessa suhdetta jokin iso ongelmatekijä, joka on synnyttänyt avioparin välille kitkaa. Kun ongelmat kasvavat kasvamistaan, tilanne päätyy todennäköisesti pariskunnan eroon. Rakastavaisista tulee yhtäkkiä toistensa vihamiehiä, kun tilanne on päässyt kärjistymään pahimmilleen.

Toisessa tyypillisessä avioerotilanteessa eropaperit päädytään kirjoittamaan vasta sitten, kun avioparilla on takanaan monien vuosien yhteinen taival. Yhtäkkiä pariskunnan elämä täyttyy tyhjyydellä ja hiljaisuudella. Ruokapöydässä ei puhuta, seksiä ei enää ole eikä arkisista hellyyden osoituksista ole tietoakaan. Kun piinaava ja kylmä perhetilanne on kestänyt pitkään ja pariskunnan yhteiset lapset ovat kasvaneet jo aikuisiksi, päättää moni pari laittaa lusikat jakoon.

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Olen avioliitossa, mutta seksiä olemme harrastaneet viimeksi 2 vuotta sitten. Onko normaalia, että tähän turtuu?

Olen aviossa ja seksiä saannut viimeksi 2 vuotta sitten. Onko normaalia että siihenkin turtuu?
Haluaisin kyllä 1-2 kertaa viikossa ainakin. Emme keskustele seksistä ja oma käsi alkaa tuntumaan jo tylsältä Niin ja naimisissaoltu jo yli 20 vuotta

Nimimerkki: Ahdistaa, nainen 43 vuotta

Anonyymi kirjoitti...

Kotimaa lehti 11.06 2015 Tasa-arvovaltuutettu Pirkko Mäkisen haastattelu.

Pirkko Mäkinen Tasa-arvovaltuutettu Kotimaa lehden haastattelussa S12-14: "Tasa-arvvoon on vielä pitkä matka.

Lainaus alkaen s. 12 lopusta:Pirkko Mäkinen on aikoinaan eroonut luterilaisesta kirkosta, koska kirkossa ilmeni naispappeuden vastustamista. Viimeinen pisara olivat eräät piispanvaalit, joissa naisehdokas jäi valtsematta. Tällä hetkellä hän kuitenkin kuuluu orttodoksiseen kirkkoon.
-En tiedä hyväksyisinkö naiset pappeina. En ole sitä miettinyt, odotan, miten asia etenee, hän ajattelee ortodoksina. Ortodoksisessa kirkossa naispappeus ei tunnu merkittävältä asialta. Minulle riittää ortodoksisuus sellaisena kuin se oli, ja että se otti minut vastaan, hän jatkaa."

Tässä on Speden aikoinaan ihmettelemää naisen logiikaa parhaimmillaan ja vielä tasa-arvovaltuutetun lausumana.

Lehti löytynee varmasti kirjastoista, kirkoista ja kotimaa24.fi sivuilta saattaa myös löytyä. mutta vaatii varmaan tunnukset tms

Anonyymi kirjoitti...

Epälooginen, epäloogisempi, nainen...

Eipä sentään pimahtanut muslimiksi ja alkanut pukeutua burkhaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä mies on kovan pornon häikäilemätön markkinamies – ja nyt hän syyttää mediapomoja pelkureiksi
Hustler-lehden perustaja Larry Flynt ei ole enää voimiensa tunnossa. Hän uskoo silti vahvasti pornoteollisuuden tulevaisuuteen ja sananvapauden ehdottomuuteen.


Tämä mies on kovan pornon häikäilemätön markkinamies, naisen esineellistäjä ja eläimiin sekaantuja. Hän on rattijuoppo, joka on istunut vankilassa ja mielisairaalassa.

Kun katsoo 72-vuotiasta Larry Flyntiä, niin eipä uskoisi.

Flynt istuu suuren työpöytänsä takana kullatussa pyörätuolissaan ja näyttää väsyneeltä, jopa avuttomalta. Hänen kädenpuristuksensa on hyvin heikko.

Hauraasta olemuksestaan huolimatta Hustler-lehden perustaja Flynt on edelleen pornoyhtiönsä pääjohtaja. Kaikkien aikojen pornokeisari tulee joka päivä toimistoonsa, joka sijaitsee Los Angelesin Beverly Hillsissä. Toimistossa on kauniita viktoriaanisen ajan huonekaluja, maalaustaidetta ja unelmien näköala Hollywoodin kukkuloille.

"Jotkut tietysti kuvittelevat, että olen vanha irstas mies, joka katsoo pornoa likaisessa kellarissa", Flynt sanoo hitaalla etelän nuotillaan.

Larry Flynt on koetellut koko elämänsä hyvän maun rajoja, mutta häntä ei pidetä vain säädyttömänä pornon julkaisijana. Hänellä on myös maine keskeisenä sananvapausaktivistina. Flynt on käynyt lukuisia oikeustaisteluja, joissa hän on puolustanut Hustlerin kirjoitusten ja kuvien perustuslaillisuutta.

Viime vuosina jopa muutamat huippuyliopistot ovat kutsuneet Flyntin puhumaan opiskelijoille sananvapaudesta. Siitä hän puhuu nytkin mielellään.

"Amerikkalaisten mediayritysten johtajat ovat pelkureita", hän aloittaa suoralla tyylillään.

Yhdysvalloissa ei ole enää lainsäädännöllisiä esteitä sananvapaudelle, mutta mediaa vaivaa itsesensuuri, Flynt korostaa.

Anonyymi kirjoitti...

Joka toinen nainen on mielestään hyvä sängyssä

Tutkimusprofessori Osmo Kontulan mielestä suomalaisten naisten seksuaalinen itsetunto on melko hyvällä tasolla.

Seksuaalisesta itsetunnosta kertoo hyvin paljon se, onko ihminen mielestään hyvä sängyssä.

Tätä puolta seksuaalisuudesta on varsin harvoin selvitetty tutkimuksen avulla ja siksi se olikin yksi niistä asioista, joita kysyttiin Ilona & hyvä olo -lehden tilaamassa tutkimuksessa suomalaisten naisten seksielämää koskien.

Tutkimuksessa kysyttiin, mitä mieltä vastaaja on väitteestä "Olen hyvä sängyssä". Yli puolet vastaajista oli samaa tai jokseenkin samaa mieltä. Tutkimukseen vastanneet naiset olivat iältään 18- 70-vuotiaita.

- Pidän positiivisena tuloksena sitä, että joka toinen nainen arvioi olevansa suhteellisen hyvä sängyssä. Tietysti olisi toivottavaa, että näin kokisi vielä useampikin, toteaa tutkimuksen suunnitellut Väestöliiton tutkimusprofessori Osmo Kontula.

Tutkimuksen perusteella muun muassa naisen ikä vaikuttaa siihen, millainen on hänen käsityksensä omista seksikyvyistään.

Hyvä tai paha kierre

Mitä nuorempi nainen, sitä varmemmin hän tutkimuksen mukaan oli sitä mieltä, että hän on hyvä sängyssä. Toisaalta nuorilla sinkuilla, joilla ei ole siis vakituista parisuhdetta, ei ole välttämättä korkeampaa käsitystä omista seksikyvyistään kuin naimisissa olevilla naisilla.

Seksitaitoja voi olla varsin vaikea arvioida objektiivisesti, joten ihmisen oma subjektiivinen kokemus ratkaisee. Kaikkein useimmin omat seksikykynsä hyviksi arvioivat sellaiset naiset, jotka rakastelivat muita useammin.

Käsitys omista seksikyvyistä muovautuu paljon saadun palautteen perusteelle. Jos nainen saa kumppaniltaan toistuvasti palautetta, jossa arvostellaan hänen haluttomuuttaan ja aktiivisuuden puutetta, tämä on omiaan alentamaan naisen seksuaalista itsetuntoa, joka taas puolestaan vain useimmiten lisää haluttomuutta.

- Jos taas nainen on motivoitunut ja halukas, se vahvistaa omaa seksuaalista itsetuntoa ja se tuottaa lisää hyviä kokemuksia, Kontula kertoo.

Ilona & hyvä olo -lehden tilaaman tutkimuksen suomalaisten naisten seksielämästä teetti Taloustutkimus Oy Internet-paneelinsa avulla. Kyselyn suunnitteli Väestöliiton tutkimusprofessori Osmo Kontula. Toukokuun lopussa tehtyyn tutkimukseen osallistui 1077 vastaajaa ja sen kohdejoukkona olivat 18-70-vuotiaat naiset. Otos vastaa Suomen aikuisväestöä iän, sukupuolen ja asuinpaikan mukaan.

Anonyymi kirjoitti...

Asiantuntija: Näissä asennoissa naisen vagina pysyy tiukkana!

Ask Dan and Jennifer -seksiterapeuttipalstan terapeutit ovat laatineet ohjeet seksiasennoista, jotka pitävät naisen vaginan tiukkana. Nyt tulee siis puolitieteellistä faktaa:

Terapeuttien mielestä monet naiset kärsivät siitä, että he pelkäävät vaginansa olevan liian löysä yhdynnässä. Danin ja Jenniferin ohjeilla tätä pelkoa voidaan lievittää. Asennoista ensimmäinen on maata selällään jalat tiukasti yhdessä. Asento saa emättimen seinämät puristumaan yhteen. Sama asento toimii myös vatsallaan.

Lisäksi suositellaan lotusasentoa, jossa nainen on ”lukinnut” itsensä miehen ympärille.

Lähetyssaarnaaja-asentoa taas voi varioida nostamalla jalat miehen rintakehää vasten ja laittamalla vielä nilkat ristiin.

Anonyymi kirjoitti...

Niin että mitä on se ‘fisting’ – vastauksen seksikysymyksiin saat seuraamalla TV5:n kehuttua sarjaa

Tv5 tuo ruutuun kehutun ruotsalaisen sarjan Kysy seksistä (Fråga Olle Dokumentären).

Olle Waller uppoutuu erotiikan maailmaan uusintana esitettävissä Kysy seksistä -sarjan 5. kauden jaksoissa. Avausjaksossa kysytään, onko raha seksikästä? Entä lisääkö ylellisyys himoa? Näitä asioita tähtireportteri Malin Gramer selvittää muun muassa luksusristeilyllä Karibialla.

Mikä on kenenkin mielestä parasta seksiä? Seuraavissa jaksoissa tapaamme mm. hotellihuoneesta yksityisyyttä hakevan parin ja ‘fistingiä’ harrastavia keski-ikäisiä. Sarjan edetessä nähdään myös kainalopornoa ja nähdään, miten domina Rebecca talloo leikkikaveriaan oikein kunnolla!

Kysy seksistä alkaen tiistaina 16.6. klo 23.35.

Anonyymi kirjoitti...

Nuori mies, maistuuko limu liikaa ja liikunta liian vähän? - Huonokuntoisille ehdotetaan pidennettyä armeijapalvelusta

Kansanedustaja Ville Vähämäki (ps) on jättänyt puolustusministerille kirjallisen kysymyksen, jossa hän penää toimia varusmiesten heikkenevän yleiskunnon parantamiseksi.

Hän ehdottaa kutsuntojen yhteydessä pidettäväksi suppeaa kuntotestiä. Lisäksi hän väläyttää mallia, jossa heikkokuntoisimmat osallistuisivat palvelukseen valmistavaan kuntokoulutukseen komppaniassa ennen muiden saapumista.

"Kaikkein huonokuntoisimmat voisivat aloittaa velvoittavan kuntokoulutuksen hieman ennen varsinaisen palveluksen alkamista. Tämä hyödyttäisi yksilöä ja koulutustavoitteita palvelusaikana", Vähämäki perustelee.

"Varusmiehistä lähes kolmannes saa kuntotestistä huonon arvosanan. Tämä heikentää merkittävästi sotilastaitojen oppimisen edellytyksiä ja aiheuttaa palveluksen keskeytyksiä", Vähämäki toteaa.

Vähämäki viittaa Opetus- ja kulttuuriministeriön selvitykseen vuodelta 2010, josta käy ilmi myös se, että varusmiesten keskipaino on noussut viisi kiloa viidessätoista vuodessa.

Anonyymi kirjoitti...

Nuoret miehet istuvat yli 10 tuntia päivässä

Nuoret miehet istuvat suuren osan valveillaoloajastaan, toteaa tuore suomalaistutkimus.

Oulun yliopistossa tehdyn pro gradu -tutkielman mukaan nuoret miehet istuvat keskimäärin 10,5 tuntia päivän aikana. Kohtuukuormittavaa liikkumista heille kertyy keskimäärin tunti päivässä.

Maisa Niemelän tutkielma syntyi osana tutkimushanketta, jossa selvitettiin oululaisten kutsuntaikäisten miesten fyysisen aktiivisuuden ja istumisen määrää sekä kyselyillä että pitkäaikaisella aktiivisuuden mittaamisella. Hyvinvointitekniikan koulutusohjelmaan tehdyssä gradussa tarkasteltiin 149 nuoren nuoren miehen aktiivisuutta ja istumista.

Suurin osa Niemelän tutkielmaan vastannaista miehistä aliarvioi istumisensa määrän. He itse uskoivat istuvansa noin 8,5 tuntia päivässä. Aktiivisuusmittarin mukaan istumista kertyi kuitenkin kaksi tuntia enemmän.

Samassa tutkimushankkeessa aiemmin saatujen tulosten mukaan aktiivisuuden mittaaminen motivoi nuoria miehiä liikkumaan. Heille kehiteltiin älypuhelimella käytettävä aktivointipalvelu, joka sisälsi muun muassa fyysisen aktiivisuuden ja istumisen määrän seurannan rannemittarilla, räätälöityä terveystietoa ja kaupungin nuorten palvelut. Kaksi kolmesta miehestä kertoi liikkumisesta saadun palautteen motivoineen liikkumaan enemmän.

Anonyymi kirjoitti...

Yllättävä tutkimustulos – sivariin ei mennäkään vakaumuksen takia

Siviilipalvelukseen hakeutumista asepalveluksen sijaan on usein pidetty eettisenä tai uskonnollisena arvovalintana. Suuri osa tulee siviilipalvelukseen kuitenkin asepalveluksen kautta ja tuoreen tutkimuksen mukaan vaakakupissa painavat yhä enemmän käytännölliset syyt. Tutkijan mielestä siviilipalvelusta voitaisiin hyödyntää tulevaisuudessa paremmin.

Siviilipalvelukseen hakeutumisen syistä on valmistunut ensimmäinen laaja kyselytutkimus. Työ- ja elinkeinoministeriön tilaamaan tutkimukseen haastateltiin lähes 2 000 siviilipalvelusmiestä. Lisäksi vastaamassa oli yli 700 työpalvelun esimiestä. Kyselyt tehtiin marraskuun 2012 ja elokuun 2014 välillä.

Tutkimuksen tehnyt dosentti Valdemar Kallunki Kymenlaakson ammattikorkeakoulusta sanoo yllättyneensä siitä, miten pieni osuus siviilipalvelukseen hakeutuvista tekee ratkaisunsa vakaumuksellisista syistä. Heitä oli hieman alle kolmannes vastaajista. Vaakakupissa painavat enemmän käytännölliset syyt.

– Mahdollisuus päästä työhön vajaaksi 11 kuukaudeksi on keskeinen syy hakeutua siviilipalvelukseen. Myös mahdollisuus kotona asumiseen, opiskelu, yrittäjyys ja ystävyysuhteiden säilyminen siviilissä vaikuttavat, toteaa Kallunki.

Noin 40 prosenttia siviilipalvelusmiehistä tulee keskeytyneen varusmiespalveluksen kautta. Kyselyssä tarkasteltiin myös syitä kielteiseen suhtautumiseen asepalvelusta kohtaan. Voimakkaimmat varusmiespalveluksesta pois työntävät tekijät liittyivät kasarmielämän poikkeavuuteen arkielämään verrattuna, tuvan yksityisyyden puutteeseen ja koulutuksen ryhmäkuriin.

Anonyymi kirjoitti...

Upseerisuvun vesa erosi reservistä – on nyt aktiivinen pasifisti: "Isänmaani on maapallo"

Antti Sipilän molemmat isoisät olivat upseereita, joten armeija oli käytävä. Myöhemmin Sipilä ryhtyi aseistakieltäytyjäksi, koska ei halua tappaa. Reservistä on eroaa tänä vuonna ennätysmäärä sotilaita

Antti Sipilä ei ole ihan tyypillinen aseistakieltäytyjä, sillä hän on käynyt armeijan. Sipilä meni armeijaan, koska se nyt vain oli maan tapa.

– En miettinyt tätä asiaa niin nuorena. Molemmat isoisäni olivat upseereita, joten siinä oli tietty painolasti nuorelle miehelle.

Kaverin totaalikieltäytyminen kylvi mieleen siemenen, joka kypsyi vuosien mittaan päätökseksi erota reservistä. Se tapahtui joitakin vuosia sitten.

– Muistoja on lähinnä kiusaamisesta ja simputuksesta, joten niistä ei ollut vaikea päästää irti. Luulen, että aika monilla aika kultaa inttimuistot.

Anonyymi kirjoitti...

Aseistakieltäytyjäliitto: Siviilipalvelusselvitys on tarkoitushakuinen ja unohtaa ihmisoikeudet

Maanantaina herätetyn siviilipalveluskeskusten tarkoitus on pelastaa asevelvollisuusjärjestelmä tilanteessa, jossa armeija ei enää tarvitse kaikkia nuoria miehiä, sanoo Aseistakieltätyjäliitto.

Työ- ja elinkeinoministeriön maanantaina julkaistussa selvityksessä esitetään, että kaikilta siviilipalvelukseen hakevilta ei tulisi enää vaatia vakaumusta. Selvityksessä ehdotetaan myös, että siviilipalveluksen voisivat suorittaa myös sellaiset nuoret, joilla ei ole terveydellisiä edellytyksiä suorittaa varusmiespalveluksesta.

Selvityksen mukaan siviilipalvelukseen hakeutuminen ei suuren osan sivareista kohdalla perustu vakaumukseen. Tämän korostaminen vaikuttaa Aseistakieltäytyjäliiton mukaan tarkoitushakuiselta, sillä selvityksessä todetaan myös, että arvot ovat vaikuttaneet päätöksen hakeutua siviilipalveluksen noin kahden kolmasosan sivareita kohdalla.

Aseistakieltäytyjäliitto katsoo, että ehdotus uudistuksesta kytkeytyy asevelvollisuusjärjestelmän kriisiytymiseen.

Noin kolmasosa asevelvollisuusikäisistä miehistä ei enää suorita armeijapalvelusta loppuun, ja noin neljäsosa ei suorita mitään asevelvollisuusjärjestelmään sisältyvää palvelusta. Armeijan käyvien määrä pienenee erittäin todennäköisesti myös jatkossa, joten Aseistakieltäytyjäliiton mukaan ainoa tapa pelastaa miehiä koskeva yleinen asevelvollisuus olisi lisätä palveluksen armeijan ulkopuolella suorittavien määrää.

Anonyymi kirjoitti...

Onko toimeentulosi puolisostasi riippuvainen? Muista tämä kohtalokas asia

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva selvitti, miten suomalaisissa perheissä uskotaan taloudelliseen pärjäämiseen, jos vain toinen puoliso päätyy huolehtimaan perheen kaikista kuluista.

Lähes viidesosa suomalaisista katsoo perheensä toimeentulon olevan täysin tai merkittävästi puolisonsa tulojen varassa. Joka toisessa parisuhteessa koetaan kuitenkin, että menot hoidetaan aika lailla puoliksi.

36 prosenttia kyselyyn vastanneista miehistä kokee, että perheen menot katetaan pääasiassa tai kokonaan hänen tuloillaan. Naisvastaajista tätä mieltä oli puolet vähemmän.

– Erityisesti perheissä, joissa parisuhteen toinen osapuoli maksaa lähes puolet, saati sitten valtaosan talouden menoista, olisi hyvä herätä pohtimaan, miten hänen mahdollisen menehtymisensä jälkeen perhe tulee taloudellisesti toimeen, herättelee Keskinäisen Vakuutusyhtiön Kalevan toimitusjohtaja Paula Salonen.

Tutkimustulosten perusteella reilu kolmannes parisuhteessa elävistä ei selviäisi taloudellisesti tai joutuisi suuriin vaikeuksiin, jos puolison tulot yhtäkkiä menetettäisiin. Vain joka kuudes vastaajista kokee, että puolison tulojen menetyksellä ei olisi suurta vaikutusta perheen taloudelliseen toimeentuloon.

– Henkivakuutus on hyvä suoja tällaisia tilanteita varten. Suruaikana elämä voi olla piirun verran helpompaa, jos ensimmäisenä ei tarvitse huolehtia raha-asioista, Salonen kertoo.

Anonyymi kirjoitti...

Yllätystulos keski-ikäisistä: Avioero voi olla eduksi miehen terveydelle

Avioero ei olekaan välttämättä uhka ihmisen fyysiselle terveydelle.

Avioeroa on pidetty sellaisena mullistuksena, järkytyksenä ja elämänmuutoksena, että sillä on nähty olevan paljonkin negatiivista vaikutusta sekä mielenterveyteen että fyysiseen terveyteen. Avioeron on arvioitu heikentävän ihmisen terveyttä kaikenkaikkiaan.

Avioliitossa eläminen on tutkimusten mukaan ollut terveyden kannalta varmempi tapa säilyä terveen kirjoissa kuin eroaminen.

Tuore tutkimus kyseenalaistaa tämän ajattelun.

Brittitutkijoiden mukaan sellaiset keski-ikäiset henkilöt, jotka olivat eronneet ja menneet uudelleen naimisiin eivät olleet sen suuremmassa sairastumisriskissä kuin sellaiset henkilöt, jotka olivat jatkaneet avioliitoissaan.

Tutkimuksessa tarkasteltiin nimenomaan riskiä sairastua sydän- ja verisuonisairauksiin tai hengitysteiden sairauksiin.

Avoliitossa yhtä terveenä

Terveimpiä näyttivät tutkimuksessa olleen sellaiset miehet ja naiset, jotka olivat menneet naimisiin noin kolmikymppisinä ja jotka olivat edelleen keskenään naimisissa. Naisilla tämä oli vielä selkeämpää kuin miehillä.

Lähes yhtä terveitä olivat sellaiset pariskunnat, jotka olivat asuneet yhdessä yhtä pitkään, mutta jotka eivät olleet naimisissa.

Aiempien tutkimuksen perusteella avioeron jälkeen miesten terveydentilassa tapahtuu muutos negatiiviseen suuntaan. Ero ei siis näytä tekevän miehille hyvää. Brittitutkimuksessa kuitenkin havaittiin, että jos miehet menevät uusiin naimisiin, heidän terveydentilansa palaa entiseen hyvää tilaan. Terveyteen ei tavallaan ehdi tulla notkahdusta.

Tutkimuksessa analysoitiin yli 10 000 Brittein saarilla vuonna 1958 syntyneen henkilön tietoja.

Miehille erosta hyötyä

Heikoin terveys oli niillä miehillä ja naisilla, jotka eivät olleet koskaan avioituneet tai olleet avoliitossa. Heillä oli eniten kakkostyypin diabetesta, sydänsairauksia ja hengitysteiden sairauksia.

Tutkijatkin yllättyivät, kun he havaitsivat, että jotkut miehet olivat terveydentilaa ajatellen jopa hyötyneet avioerosta.

Jos miehet erosivat vähän ennen 40-vuotissyntymäpäiväänsä eivätkä menneet enää naimisiin, heillä olikin varhaiskeski-iässä vähemmän terveysvaivoja kuin niillä miehillä, jotka olivat edelleen naimisissa.

Mikä sitten on parisuhteessa sellaista, joka tukee terveyttä? Tutkijoiden mukaan kumppani voi vaikuttaa monilla tavoin positiivisesti terveydentilaan. Kumppani voi muun muassa kannustaa liikkumaan ja antaa tukea silloin, kun on vaikeaa.

Tutkimus julkaistiin American Journal of Public Health -lehdessä.

Lähde: medicalxpress.com

Anonyymi kirjoitti...

Mies: Älä anna eturauhasvaivojen pilata kesääsi

Estääkö jatkuva pissahätä veneilyn, golfaamisen, konsertin tai automatkan? Älä anna eturauhasvaivojen sotkea kesäsuunnitelmiasi vaan hoida ne kuntoon.
Eturauhanen voi alkaa vihoitella jo nelikymppisellä miehellä. Lähes puolella 50-vuotiaista esiintyy eturauhasen hyvänlaatuista liikakasvua, yli 60-vuotiailla osuus nousee jopa 80 prosenttiin. Kaikki eivät koe liikakasvun oireita.

– Eturauhasen hyvänlaatuinen liikakasvu voi oireilla tiheentyneenä virtsaamistarpeena, virtsaamisen aloitusvaikeutena tai virtsasuihkun heikentymisenä. Myös äkkihätäoireet saattavat yllättää ja johtaa pahimmillaan virtsan karkailuun, Terveystalon urologian erikoislääkäri, dosentti Mika Raitanen luettelee GSK:n tiedotteessa.

Vessat tuntuvat olevan kesäreissuilla ja -tapahtumissa usein tuntien päässä, mutta koko kesäänsä ei kannata pilata pissaoireiden vuoksi. Näin hoidat vaivan kuntoon.

Anonyymi kirjoitti...

WA Gov. Sides With Microsoft: Philanthropy-Funded K-12 CS Education Now the Law - Slashdot

WA Pushes Back On Microsoft and Code.org's Call For Girls-First CS Education - Slashdot

Anonyymi kirjoitti...

Seksuaalinen turhautuneisuus ajaa nuoria ISIS:n riveihin - "pojat haluavat vain tyttöjä

Länsimaissa asuvat maahanmuuttajavanhemmat, jotka eivät ole sopeutuneet yhteiskuntaan, ajavat toimillaan lapsiaan Islamilaisen valtion riveihin

Etelä-Aasiasta länsimaihin muuttaneet isät ajavat toimillaan seksuaalisesti turhautuneita lapsiaan Islamilaisen valtion riveihin, selviää tuoreesta dokumenttielokuvasta.

Dokumentin tekijä Deeyah Khan vietti kaksi vuotta tuomittujen terroristien ja katuvien islamistien parissa valmistellessaan Expsoure: Jihad -elokuvaansa.

Hänen mukaansa lähes kaikilla hänen haastateltavillaan oli yksi yhteinen tekijä: maahanmuuttajaisät, jotka eivät hyväksyneet lännen avoimempaa seksuaalisuutta ja jotka kohdistivat turhautumisensa lapsiinsa pahoinpitelemällä heitä ja tukahduttamalla heidän seksuaaliset viettinsä.

– Isä oli pahoinpidellyt heitä lähes jokaisessa tapauksessa. Syyttäisin isiä ehdottomasti, Deeyah Khan kertoo The Daily Beastille.

Ankarat isät ja joskus äidit kieltäytyvät usein hyväksymästä poikiensa kiinnostusta tyttöjä ja urheilua kohtaan osana läntisiä yhteiskuntia. Vanhemmat luovat siten tilanteen, jossa nuoret tuntevat itsensä eristetyiksi omissa kodeissaan. Tämä ei aja nuoria suoralta kädeltä jihadistien luo, mutta se luo radikalisoitumiselle otollisen ympäristön.

Verkossa toimivat islamistien rekrytoijat osaavat täyttää tämän tyhjiön.

– Näistä ihmisistä tulee nuorten sijaisisiä. Monet pojat, jotka eivät halunneet tulla nauhoitetuksi, sanoivat samaa. ”He todella välittivät; he soittivat kysyäkseen, pääsitkö turvallisesti kotiin. Minun isäni ei koskaan tehnyt niin”, Khan kertoo pojan todenneen.

Yksi suurin tekijä, joka erottaa teinejä ja heidän vanhempiaan, on seksi. Länsimaissa elävien nuorten muslimien vanhemmat sanovat heille, että seksi ennen avioliittoa on kiellettyä. Vanhemmat haluavat myös vaikuttaa lastensa kumppanin valintaan. Samalla nuoret muslimit elävät seksuaalisesti avoimessa yhteiskunnassa, jossa moni heidän koulukavereistaan ei ole muslimi.

– Nämä pojat haluavat vain tyttöjä, eivät mitään muuta, kertoo elokuvassa esiintyvä entinen islamisti Alyas Karmani, joka on nykyään imaami Englannin Bradfordissa.

Isikseen liittymisen yhteydessä nuorille miehille luvataan, että heidän ei tarvitse enää elää vanhempiensa valvonnan alla eikä seksuaalisesti turhautuneina. Karmanin mukaan nuoret menevät vipuun kuvitellessaan, että heistä tulee haluttuja, jos he lähtevät Irakiin ja Syyriaan. Näin ei kuitenkaan ole.

– Olen siellä aseeni kanssa, joka on enemmän tai vähemmän ainoastaan peniksen jatke. Katsokaa minua, olen islamisti…olen mahtava ja seksikäs ja tytöt ovat kiinnostuneita minusta.

Anonyymi kirjoitti...

Emeritaprofessori haluaisi ylempien oikeusasteiden ratkaisun vauvamurhien tuomiosta

Viiden vauvansa murhasta tuomion saaneen naisen tapaus on rikosoikeudellisesti varsin poikkeuksellinen. Rikosoikeuden emeritaprofessorin mukaan juttuun on syytä saada ainakin hovioikeuden ratkaisu.

Lapin yliopiston rikosoikeuden emeritaprofessori Terttu Utriaisen mukaan oululaisnaisen saama elinkautinen tuomio viidestä murhasta ja viidestä hautarauhan rikkomisesta oli syytteen mukainen ja siinä mielessä odotettu.

– Mielenkiintoista tässä jutussa on sen poikkeuksellisuus. Asiat liittyvät läheisesti henkirikoksiin ja myös mielenterveyteen ja syyntakeisuuslausumaan, jota käräjäoikeus on käsitellyt varsin perusteellisesti.

Emeritaprofessorin mukaan juttuun olisi syytä saada ainakin hovioikeuden, mutta myös korkeimman oikeuden ratkaisu.

– Nimenomaan syyntakeisuuskysymyksen osalta, emeritaprofessori Terttu Utriainen sanoo ja lisää, että myös mahdollisen alentuneen syyntakeisuuden suhteen.

Lisäksi hänen mielestään juttua tulisi puntaroida henkirikoksen osalta eli miten arvioidaan murha, tappo, surma, lapsensurma juuri tässä tapauksessa.

Syyntakeisuus on määritelmäkysymys

Emeritaprofessori Terttu Utriainen selostaa, että rikoslaissa on syyntakeettomuutta koskeva määritelmä.

– Mielentilalausunnossa on lähdetty juuri tästä määritelmästä eli tekijällä ei ole mielisairautta, ei vajaamielisyyttä eikä tajunnanhäiriöitä, jonka vuoksi hän ei olisi kyennyt ymmärtämään tekoaan.

Lain mukaan syyntakeinen on henkilö, joka ymmärtää tekonsa luonteen ja oikeudenvastaisuuden ja kykenee sääntelemään käyttäytymistään. Utriaisen mukaan määritelmä johtaa usein siihen, että hyvin harvoin tekijää pidetään syyntakeettomana.

– Persoonallisuushäiriöt tai sopeutumattomuushäiriöt eivät täytä syyntakeettomuuden kriteereitä, emeritaprofessori Utriainen painottaa.

– Nyt voidaan kuitenkin keskustella siitä, onko määritelmä liian tiukka. Määritelmät ovat vaihdelleet vuosikymmenten ja vuosisatojen kuluessa.

Lapsensurmasta aiemmin kuolemantuomio

Emeritaprofessori Terttu Utriainen luonnehtii, että viiden vastasyntyneen murhaaminen on nykyisin erittäin harvinainen rikos.

– Vauvojen surmaaminen oli yleistä menneinä vuosisatoina, esimerkiksi 1700-luvulla. Kuolemantuomioiden yleisin syy oli tuolloin lapsensurma.

Tällaiset henkirikokset katosivat lähes kokonaan, kun ehkäisyvälineet ja terveydenhuolto kehittyivät. Suuri vaikutus oli myös aborttilainsäädännöllä.

Emeritaprofessori pohtii myös lapsensurman rikosnimikettä. Oululaisnaisen valituksessa hovioikeuteen painotetaan, että teot ovat lapsensurmia. Emeritaprofessori Utriaisen mukaan ensimmäisessä tapauksessa tekoon sitä voitaisiin soveltaa. Jos tapahtuma tulee yllättäen, äiti on uupunut ja ahdistunut synnytyksen jälkeisessä tilassa, niin sitä voidaan pitää lapsensurmana.

– Tässä nimenomaisessa tapauksessa tekoja oli vuosien kuluessa useita. Nainen toisti samaa kaavaa. Lapsensurma on hieman vaikeasti sovellettavissa tähän tapaukseen, ainakaan kaikkiin tekoihin.

Anonyymi kirjoitti...

Nainen! Et juuri hyödy avioliitosta – ainakaan terveytesi kannalta

Vihille haikaileminen on naiselle turhaa, ainakin jos ajattelee sen tuovan terveyshyötyjä itselleen.
Ihana, siirappinen kesähääsesonki on alkanut – ja perinteisen käsityksen mukaan tahdon-sanojen lomassa parannetaan kansanterveyttä oikein urakalla.

Esimerkiksi vuonna 2011 tehdyssä tutkimuksessa havaittiin, että avioliitto pienentää ennenaikaisen kuoleman riskiä 15 prosenttia.

Sinkun on turha kuitenkaan huolestua.

Tuore tutkimus nimittäin poistaa pariutumispaineet naisilta. The Telegraph kertoo, että lontoolaistutkimuksen mukaan sinkkuus ei ole naiselle samanlainen terveysriski kuin miehelle, vaan esimerkiksi metabolisen oireyhtymän riski pysyy samana, oli sitten käynyt alttarilla vannomassa ikuista rakkautta tai ei.

Tutkimuksen mukaan sinkkunaisten riski saada hengityselinongelmia oli aavistuksen kohonnut, mutta se ei ollut lähellekään niin korkea kuin sinkkumiehillä. Ilman sormusta nimettömässä miesten sydänvaivojen riski oli 14 prosenttia korkeampi, mutta naisten kohdalla ero naimisissa oleviin vertailukohtiinsa oli tuskin havaittavissa.

– Avioliitosta vaikuttaa olevan enemmän hyötyä miehille, tohtori George Ploudibis toteaa The Telegraphille.

TERVEYS KESTÄÄ ERON

Eilen Ilta-Sanomat kertoi toisesta brittitutkimuksesta, jonka mukaan puolet eronneista epäili liittonsa kestävyyttä jo alttarilla.

Terveyden kannalta sekään ei ole ongelma.

Tuoreen tutkimuksen mukaan avioero ei ole haitaksi terveydelle, kunhan rinnalleen löytää uuden kumppanin. Naisilla, jotka erosivat 25–29-vuotiaina, oli jopa pienempi riski sairastua metaboliseen oireyhtymään, kun heidän terveyttään verrattiin niihin, jotka pysyivät aviossa.

Sen sijaan miehet, jotka erosivat hieman alle nelikymppisinä eivätkä enää menneet uudelleen naimisiin, kärsivät naimisissa olevia harvemmin diabetesoireista varhaisessa keski-iässä.

Tutkimukseen osallistui yli 10 000 englantilaista, skottia ja walesiläistä. He kaikki olivat syntyneet samana viikkona keväällä 1958.

Anonyymi kirjoitti...

Tutkija: Siviilipalvelukseen pitäisi hyväksyä ilman vakaumusta

SIVIILIPALVELUSJÄRJESTELMÄÄ pitäisi kehittää niin, että palveluksen voisi suorittaa myös ilman asepalveluksen estävää vakaumusta, esittää työ- ja elinkeinoministeriön julkaisema tutkimus. Nyt enemmistö hakeutuu siviilipalvelukseen käytännön- tai terveydellisten syiden takia, vaikka laki huomioi vain vakaumuksen takia asepalveluksesta kieltäytyvät.

Tutkimuksen kirjoittanut dosentti Valdemar Kallunki kertoo, että noin viidennes niistä asepalveluksen keskeyttäneistä, jotka siirtyvät siviilipalvelukseen, ovat tehneet valintansa terveydellisistä syistä. Todellisesta syystä huolimatta heidän on ilmoitettava, että syynä on asepalveluksen estävä vakaumus.

”Terveydellisistä syistä siviilipalvelukseen hakeutuvat haluavat suorittaa kansalaisvelvollisuuden siviilipalveluksen muodossa. On kohtuutonta, että heiltä vaaditaan vakutusta vakaumukseen, jota heillä ei ole.”

Kallungin mielestä järjestelmää voisi kehittää esimerkiksi niin, että asevelvollinen voisi ilmoittaa, että hän ei pärjää varusmiespalveluksessa, mutta haluaa siviilipalvelukseen. Tämän jälkeen asiantuntija voisi arvioida, onko asevelvollisella edellytyksiä jatkaa varusmiespalveluksessa.

Toinen mahdollisuus olisi kehittää terveystarkastusta niin, että esimerkiksi varusmiesten kokemat henkiset paineet huomattaisiin paremmin.

Anonyymi kirjoitti...

Mullistava seksikeksintö tulossa markkinoille – hinta 7 000 euroa!

Erinäisiä työtehtäviä on korvattu jo pitkään roboteilla, mutta ilmeisesti sama yritetään nyt siirtää ihmisten tunne-elämäänkin.

RealDoll-niminen firma nimittäin kehittelee täyttä häkää ”älykästä” seksirobottia. Tai pikemminkin pelkkää päätä, jonka voi sitten kiinnittää kumiseen vartaloon.

Tarkoituksena on, että nuken kanssa voi keskustella ennen siirtymistä itse asiaan. Ja miksei jälkeenkin, jos ei ole kova kiire sysätä saman tien sängystä ylös.

Metro-lehden mukaan aparaatin olisi tarkoitus olla markkinoilla parin vuoden kuluttua. Hintaa päällä tulee olemaan arviolta reilut seitsemän tuhatta euroa.

Anonyymi kirjoitti...

81-vuotias nainen näyttää tyrmäävältä: "Sinkkuus on nuorekkaan ulkonäköni salaisuus"
Nina Snelling ei ole ikinä turvautunut leikkauksiin tai Botoxiin, vaikka niin voisi helposti luulla. Kukaan kun ei meinaa uskoa naisen olevan jo yli kahdeksankymppinen.


Nina Snelling on 81-vuotias, mutta sitä ei pitkähiuksisesta naisesta ikinä uskoisi. Solakka ja kaunishampainen nainen menisi täysin viisikymppisestä. Snelling sanookin, että hän käyttää usein ikäänsä jäänmurtajana tavatessaan uusia ihmisiä.

Ei stressiä miehistä

Vaikka Snelling tutustuu mielellään uusiin ihmisiin, ei hän koe halua seurusteluun tai sitoutumiseen. Hänellä on ollut monta poikaystävää, ja häntä on kosittu viisi kertaa, mutta hän on päättänyt kulkea elämänsä pääosin sinkkuna.

- Uskon, että syy nuorekkaaseen ulkonäkööni on se, etten ole ollut onnettomassa suhteessa tai vastaavasti joutunut sietämään sitä stressiä, mitä miehen kanssa eläminen aiheuttaa, Snelling pohtii.

Ei harmaita hiuksia

Vaikka Snelling on sinkku, on hän yhden lapsen ylpeä äiti. Snelling kasvatti lapsensa yksin, sillä ei kokenut tyttärensä isän olevan oikea mies hänelle. Nyt hänen tyttärensä Virginia on jo 53-vuotias.

- En tiedä, kulkeeko nuorekkuus meillä geeneissä. Minä käyn esimerkiksi kampaajalla kerran vuodessa ottamassa raitoja. Minulta ei ole vielä löytynyt yhtäkään harmaata hiusta, Snelling pohtii.

On Snellingin ulkonäköä sitten kiittäminen geeneistä tai sinkkuudesta, on hän harvinaisen onnekas - ja luonnostaan. Naiselle ei muun muassa ole ikinä tehty hampaidenvalkaisua saati ruiskutettu Botoxia.

Katso kuvat käsittämättömän nuoren näköisestä Snellingistä tästä.

Anonyymi kirjoitti...

Seksiä autossa ja puistossa – Tutkimus selvitti parhaat seksiasennot

Brittitutkimus selvitti suosituimmat seksiasennot. Entäpä miten meillä?
Express kertoo brittiläistutkimuksesta, joka selvitti 35–54-vuotiaiden seksiasento- ja seksipaikkamieltymyksiä.

Lempiasennoksi 35–44-vuotiaiden brittien keskuudessa nousi takaapäin eli doggy style -asento, jonka 30 prosenttia vastanneista nimesi mieluisimmaksi. 45–54-vuotiaista neljännes vastasi nainen päällä -asennon olevan kaikkein paras.

Villeintä seksiä harrastetaan tutkimuksen mukaan Irlannissa Belfastissa, sillä 69-asentoa suosittiin siellä eniten. Perinteistä lähetyssaarnaajaa arvostettiin eniten Cardiffin kaupungissa.

Vastaajista 39 prosenttia paljasti lisäksi, että oli harrastanut seksiä autossa, 18 prosenttia oli puuhaillut puistossa, 13 prosenttia oli tehnyt sen työpaikalla ja 12 prosenttia oli päätynyt syystä tai toisesta kumppaninsa kanssa peiton alle vanhempiensa sänkyyn.

Anonyymi kirjoitti...

Pelasivat räsypokkaa – avoimen ikkunan eteen kerääntyi valtavasti katsojia

Porukka pelasi pokeria avoimen ikkunan edessä. Miehistä ja naisista koostuvalla porukalla vaatteet vähenivät, kunnes lähes jokainen oli menettänyt vaatetustaan alastomaksi saakka.

Räsypokka-tempaus tehtiin tilassa, jossa oli näyteikkuna kadulle. Paikkana kaiken lisäksi melko ihmispaljouteen tottunut 79 Walker Street New Yorkissa.

Jos tämä tempaus tehtäisiin esimerkiksi Helsingin keskustassa, niin epäilemättä se saisi vähintään samanlaisen ihmispaljouden ympärilleen.

Anonyymi kirjoitti...

Yli 5000 naista, viinaa, huumeita ja F1-maailmanmestaruus – James Huntin kuolemasta 22 vuotta

James Huntin kuolemasta tuli maanantaina kuluneeksi 22 vuotta.
Formulalegenda James Hunt voitti urallaan 10 osakilpailua, saavutti 14 paalupaikkaa ja ylsi palkintopallille 23 kertaa. Maailmanmestaruuden 1976 dramaattisesti Fujin radalla voittanut Hunt ei saavutuksiltaan yllä F1:n kuohkeimpaan kermaan, mutta hän on kuitenkin yksi muistettavimpia lajilegendoja. Hunt oli etenkin uransa alkuaikoina erittäin kolariherkkä kuljettaja, joka ajoi "kaikki tai ei mitään" -asenteella. Mestaruutensa myötä globaaliksi supertähdeksi noussut Hunt saavutti kuitenkin legenda-statuksensa erityisesti värikkään elämäntyylinsä ansiosta.

Suurlahjakkuuden ajohaalariin ommeltiin hänen ensimmäisessä F1-tallissaan Heskethillä kangasmerkki, joka oli varustettu tekstillä Sex, breakfast of champions – seksi, mestarien aamiainen.

Hunt tupakoi, poltti marihuanaa, käytti kokaiinia ja kulutti alkoholia hirmuiset määrät elämänsä aikana. Englantilaisen kerrotaan myös harrastaneen seksiä yli 5000 naisen kanssa. Huntille ei ollut tavatonta pelehtiä naisten kanssa vain hetki ennen GP-starttia, ja pelkästään MM-voittonsa jälkeisissä 2-viikkoisissa juhlissa Tokiossa hänen kerrotaan kesyttäneen yli 30 lentoemäntää.

Anonyymi kirjoitti...

Ananas, pompadour, miesnuttura...tällaiset hiukset nuoret miehet nyt haluavat

TUKKA Pojat alkavat pitää hiuksistaan huolta yhä nuorempina, kertovat alan ammattilaiset.
Ananastukan aika on pian ohi. Nyt nuorten miesten päähän taiteillaan pompadour, joka on tunnettu myös Elvis-mallina.

Parturiliike Groomin toimitusjohtaja Sami Heinon mukaan pojat alkavat tyylitellä hiuksiaan jo kymmenvuotiaina.

– Lapsena joko halutaan erottua tai sitten ei haluta. Tosi nuorena liika persoonallisuus voi tarkoittaa, että joutuu silmätikuksi, Heino sanoo.

Hairstore -parturi-kampaamoketjun myyntipäällikkö Ulla-Maija Tiitisen mukaan 10–14-vuotiaat ostavat entistä enemmän muotoilutuotteita.

– Pojat käyvät aikaisempaa useammin ja ovat todella muotitietoisia. He tietävät heti, mitä haluavat, hän kertoo.

Mallia otetaan julkkiksilta. David Beckham , Brad Pitt ja Justin Timberlake ovat pysyneet miesten hiusidoleina jo vuosikymmenen. Uusina mukaan ovat tulleet jalkapalloikonit, kuten Cristiano Ronaldo ja Neymar . Kaikilla heistä on ollut viimeisen vuoden aikana oma versionsa ananastukasta.

Jenkkisiilimallia haluaa enää harva, täyskaljua tai permanenttia ei kukaan. Tiitisen mukaan jopa neljä viidesosaa 18–30-vuotiaista heidän miespuolisista asiakkaistaan haluaa ananastukan tai pompadourin. Groomissa kolmasosa miehistä leikkauttaa ananastukan, Heino arvioi.

– Vaikka ananas on vallannut jo pitkään maailmaa, hiusmuoti on nyt sellainen fuusiokeittiö, että päässä voi olla mitä vain, Heino kertoo.

Vantaalainen Jesse Pölönen , 18, on juuri leikkauttanut hiuksensa pitkäksi Iron Maiden -vokalisti Bruce Dickinsonin tyyliin. Ananastukka ei ollut vaihtoehto.

– Se on tyhmin hiustyyli mitä olen ikinä nähnyt. Näyttää kuin kasvaisi sieni päästä.

Pölönen on soittanut rumpuja ja pitänyt hiuksiaan pitkinä viimeiset viisi vuotta.

– Näytän parhaalta pitkillä hiuksilla. Se ei liity sosiaaliseen elämään, hän sanoo.

Sami Heino on tyytyväinen hiusrenessanssiin.

– Katumuodissa hiukset ovat aina laahanneet perässä. Monesti näkee todella huoliteltuja kundeja, joiden hiustyyli on aika tavallinen.

Mielikuva pahalta haisevassa kopissa poikien hiuksia pottamalliin leikkaavasta vanhasta naisesta on karissut. Partureille on käymässä kuin kokeille: tuotantolaitospartureista on tulossa karva-artisteja.

Anonyymi kirjoitti...

Ylen aamu-tv
Millaista on ryhmäseksi?


Helsingissä järjestettiin jonkin aikaa sitten Wonderlust-tapahtuma. Seksiin keskittyneen tapahtuman iltajuhlissa kymmenet ihmiset harrastivat ryhmäseksiä. Juhliin osallistunut seksibloggari Melissa Mäntylä kertoi, mikä häntä ryhmäseksissä kiehtoo ja miten tilaisuudessa kuuluu käyttäytyä.

Anonyymi kirjoitti...

Reserviläiskirjeet toivat eropiikin

Puolustusvoimien lähettämän niin sanotun reserviläiskirjeen jälkimainingeissa erosi reservistä ennätysmäärä armeijan käyneitä henkilöitä.

Täydennyspalvelukseen on tänä vuonna hakeutunut nyt yhteensä noin 600 henkeä, kun huhtikuun lopussa määrä oli hiukan yli 200. Kirjeet postitettiin toukokuussa.

Edellisenä ennätysvuonna eli 2014 täydennyspalveluhakemuksia tuli koko vuoden aikana noin 300.

– Kyllä reserviläiskirjeet selvän piikin täydennyspalvelukseen hakeutuneiden osalla nosti, sanoo Siviilipalveluskeskuksen johtaja Mikko Reijonen.

Reijosen mukaan kirjeen vaikutus näkyi toukokuussa, mutta kesäkuun puolella tahti on selvästi hidastunut.

– Mutta arvio on, että vuoden loppuun mennessä täydennyspalveluhakemusten määrä lähes kolminkertaistuu.

Reservistä eroaminen tarkoittaa käytännössä siviilipalvelukseen hakeutumista. Se vaatii ilmoitusta Puolustusvoimille ja astuu voimaan, kun hakija on suorittanut viiden päivän pituisen täydennyspalveluksen Siviilipalveluskeskuksessa Lapinjärvellä.

Suuressa mittakaavassa eroamismäärät ovat yhä pieniä, sillä reserviläiskirjeen sai noin 900 000 reserviläistä.

Anonyymi kirjoitti...

Matalan kynnyksen sukupuolitautitestit yleistyvät julkisessa terveydenhuollossa

Vantaa avasi vuosi sitten palvelun, jonka kautta kaupunkilaiset voivat hyvin matalalla kynnyksellä testata sukupuolitautinsa. Terveyskeskus otti koekäyttöön tippurin ja klamydian kotitestit.

– Kokemukset ovat olleet hyvät, sanoo tartuntataudeista vastaava lääkäri Kirsi Valtonen.

Uutta kanavaa käytti vuodessa yli 900 vantaalaista. Klamydioita löytyi 66.

– Joitakin viikkoja sitten paljastui ensimmäinen tippuri.

Vantaan suhteellinen osuus Suomen klamydioista on kokeilun aikana kasvanut noin 4,8 prosentista 5,3 prosenttiin, mutta Valtonen ei osaa vielä sanoa, onko luku tilastollisesti merkittävä.

Anonyymi kirjoitti...

”Oikeus tulee”: Batmanin ja Teräsmiehen pornoleffa on naurettavan pöljä esitys

Menestyselokuvien pornoparodioihin erikoistuneen Axel Braunin tuorein tuotos on Batmanin ja Teräsmiehen yhteiselokuva.

Oheinen traileri antaa esimakua siitä, mitä DC Comicsin viittasankareiden seikkailulta voi odottaa - hillittömän jörnimisen lisäksi siis.

Batmanin ja Teräsmiehen lisäksi elosteluleffassa ovat mukana myös mm. Jokeri, Harley Quinn ja Ihmenainen. Pääosia esittävät Ryan Driller, Giovanni Francesco, Aiden Ashley, Britney Amber, Carter Cruise ja kumppanit.

Batman v Superman XXX: An Axel Braun Parody ilmestyi Yhdysvalloissa kesäkuun alussa.

Anonyymi kirjoitti...

Festarimatematiikkaa: Naisille aina yksi vessa enemmän

Festarikausi alkaa ja vessajonot kutsuvat. Laissa asetettu vähimmäismäärä suo naisille miehiä enemmän vessoja. Tarkalleen yhden enemmän.

Tuttu ilmiö kesätapahtuman bajamajakorttelissa: miesten jono vetää, naisten tuntuu seisovan ikuisesti.

Mikä ratkaisuksi, festivaalijärjestäjät?

Kauden ensimmäisiin festareihin kuuluva Seinäjoen Provinssi aikoo tänä vuonna tuoda alueelle selvästi enemmän merkittyjä naisten ja miesten vessoja kuin aiempina vuosina. Valtaosa Provinssin bajamajoista on edelleenkin yhteiskäytössä.

Niin sanottu unisex-vessa tarkoittaa tasapituisia jonoja, mutta molemmat sukupuolet myös häviävät jotain. Monet naisvieraat kokevat, että vessat ovat törkyisempiä. Miesvieraat kokevat odottavansa vuoroaan miesnaisjonoissa pidempään.

– Testimielellä tehdään tänä kesänä enemmän miesten omia ja naisten omia wc-alueita, kertoo Provinssin tuotantopäällikkö Tomi Mutanen. Muutos liittyy festarialueen laajempaan päivitykseen.

– Haluamme tietyntyylisiä alueita. Katsotaan, miten se tänä vuonna toimii ja millaista palautetta alueista tulee.

Laki listaa yleisötilaisuuksien vessamäärät. Tuhannen osallistujan tapahtumassa on oltava kuusi vessaa naisille ja viisi miehille. Tätä suuremmilla festareilla molemmille sukupuolille on lisättävä aina yhdet vessakopit jokaista 250 kävijää kohden.

Toisin sanoen: olipa kävijöitä 1 000 tai 50 000, viranomainen vaatii naisille vain yhden vessan enemmän.

Provinssin matematiikka on toisenlainen. Tuotantopäällikkö Mutasen mukaan merkityistä vessoista 65 prosenttia tulisi naisille ja 35 prosenttia miehille.

Laissa puolet miesten kopeista voi korvata pikaisemman pysähdyksen pisuaareilla.

Anonyymi kirjoitti...

Aamu-tv:n orgiakeskustelu hämmensi: "Hikisenä, kiimaisena, patjoilla"

Ylen Aamu-tv:ssä keskusteltiin tänään avoimesti muun muassa ryhmäseksistä. Moni aamukahvin hörppijä saattoi höristää korviaan, kun Ylen Aamu-tv:ssä alettiin ennen aamukahdeksaa puhua orgioista.

- Seuraavaksi puhutaan siekailemattomasti seksistä, juontaja Nicklas Wancke aloitti juontonsa.

- Jos aihe on semmoinen, joka häiritsee, niin sitten kannattaa palata ruudun ääreen tuossa noin 12 minuutin kuluttua, Wancke alusti tulevaa.

Haastattelussa oli vieraana seksibloggari Melissa Mäntylä. Aamu-tv:n tiimi oli huomannut, että Helsingissä järjestettiin hiljattain tapahtuma nimeltä Wonderlust. Tapahtumaan kuului muun muassa orgiat, joihin sai ostaa pääsylippuja lippupalvelu Tiketistä.

Orgioihin osallistunut Mäntylä kertoi avoimesti, mitä orgiabileissä tapahtuu. Hän kuvaili Wonderlustia "tiedostavan seksuaalisuuden festariksi".

- Siihen kuuluu olennaisena osana tällaiset iltabileet. Ja niissä iltabileissä sitten ihmiset harrastaa seksiä kaikkien silmien alla, hikisenä, kiimaisina, patjoilla.

Haastattelussa käytiin läpi tarkemminkin, miten bileissä toimitaan. Osa bileiden 200 vieraasta harrasti muun muassa sitomisleikkejä. Muitakin aiheita sivuttiin: haastattelun lopussa puhuttiin muun muassa pornosta.

"Sopii ehdottomasti"

Aamu-tv:n ryhmäseksikeskustelu on aiheuttanut hämmennystä muun muassa sosiaalisessa mediassa. Osa on kysellyt, sopiiko tällainen aihe aamutuimaan käsiteltäväksi. Vastaavan tuottajan Jukka Nivan vastaus on yksiselitteinen:

- Sopii ehdottomasti.

Asian käsittelyä oli pohdittu Aamu-tv:ssä etukäteen, mutta Nivan mukaan Aamu-tv haluaa käsitellä erilaisia ilmiöitä.

- Juontajakin lähetyksessä sanoi, että ovatpas hänen nuoruudestaan asiat muuttuneet. Onhan tämä ilmiönä äärimmäisen mielenkiintoinen, että orgioihin myydään lippuja Tiketissä.

Niva muistuttaa, että vaikeitakin asioita voi käsitellä Aamu-tv:ssä, jos ne käsitellään oikealla tyylillä, asiallisesti. Jokaisen vieraaksi saapuvan kanssa käydään etukäteen läpi haastattelun sisältöä.

Monelle orgiakeskustelu Aamu-tv:ssä tuli yllätyksenä. Vastaava tuottaja näkee asian vain hyvänä.

- Se on ihan kiva, että yllätetäänkin välillä.

Nivan mukaan Aamu-tv käsittelee jatkossakin erilaisia ilmiöitä, myös ryhmäseksiin liittyviä, "jos niille on journalistiset perusteet".

Ryhmäseksikeskustelun jälkeen Aamu-tv:ssä palattiin perinteisempiin kesäaiheisiin: uutisten jälkeen keskusteltiin muun muassa siitä, onko hyttyskesästä tulossa vaikea.

Anonyymi kirjoitti...

Hämmentävä tutkimustulos: Tämännäköiset naiset enemmistönä Uudellamaalla

Suomalaisen aikuisväestön terveyskäyttäytyminen ja terveys (AVTK) -tutkimus paljastaa hämmentävän seikan.

Uudellamaalla naiset ovat tutkimuksen mukaan harvemmin ylipainoisia. Miesten ylipainon alueelliset erot eivät ole yhtä selviä.

Tutkimus kartoittaa vuosittain työikäisen (15−64-vuotiaat) väestön elintavoissa tapahtuneita muutoksia.

Tutkimuksen mukaan suomalaisten haasteena on edelleen ylipaino. Ylipainoisia (painoindeksi BMI 25 tai enemmän) on yhtä paljon kuin edellisvuosina. Vuonna 2014 miehistä oli ylipainoisia 60 % ja naisista 43 %. Pitkällä aikavälillä ylipaino on lisääntynyt kaikkialla Suomessa, poikkeuksena Uudenmaan naisväestö.

Anonyymi kirjoitti...

Tehyn luottamusmies: Palkkaratkaisu on jopa miinuksen puolella

Hallitusohjelmakin kurittaa naisvaltaista alaa

Näyttää siltä, että valtiovallalta ei kuitenkaan ole luvassa helpotusta terveydenhoitoalan työntekijöille. Vaikka verotus kevenisikin hieman, hallitusohjelmassa on muita kohtia, jotka eivät hymyilytä Tehyssä. Naisvaltaisella alalla huolestuttaa se, että naisten ja miesten tasa-arvoisuutta ei nosteta hallitusohjelmassa esiin.

– Edelleen näyttää siltä, että naisen euro on pienempi kuin miehen euro. Hallitusohjelma ei tuo siihen minkäänlaista ratkaisua. Lisäksi naiset synnyttävät ja ovat paljon perhevapailla. Hallitusohjelmassa puhutaan työajan pidentämisestä. Miten se asia voidaan yhdistää perheiden hyvinvointiin? kysyy Honkakoski.

Anonyymi kirjoitti...

Juha Sipilältä kuittaus professoreille: ”Itsestäänselvyyksiä”

Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) vastasi professorien kritiikkiin naisten unohtamisesta hallitusohjelmasta Politiikan toimittajat ry:n lounastilaisuudessa.
Juha Sipilä, miksi hallitusohjelmassa ei ole mitään sukupuolivaikutuksen tapaistakaan analyysia ja miksi hallitusohjelmassa ei ole puututtu palkkaeroihin, sukupuolen mukaan eriytyneisiin työmarkkinoihin, naisiin kohdistuvaan väkivaltaan tai hoivavastuisiin?

–Siksi koska itsestäänselvyyksiä ei strategiseen hallitusohjelmaan kirjata eli ne ovat isestäänselvyys, että nämä arvioinnin tehdään ja, että ne on meidän päätöksenteon pohjalla, Sipilä vastasi Uudelle Suomelle lounastilaisuudessa.

Eli mitä hallitus aikoo tehdä näiden mainitsemieni kysymysten eteen?

–Se on meidän tasa-arvoministerin työlistalla, Sipilä vastasi.

Kaikkiaan 85 professoria, yliopistolehtoria ja tutkimuspäällikköä julkaisi viime viikolla kirjoituksen, jossa ihmeteltiin, että hallitusohjelmasta puuttuu täysin tasa-arvonäkökulma. Heidän mukaansa ”naiset ja naisvaltaiset alat maksavat kohtuuttoman taloudellisen ja inhimillisen laskun sopeutustoimista”.

–Siinä [hallitusohjelmassa] ei ole esitetty mitään sukupuolivaikutuksen arvion tapaistakaan analyysia, Turun yliopiston oikeusvertailun ja yleisen oikeustieteen professori Kevät Nousiainen totesi Helsingin Sanomille.

Sipilä kertoi samassa tilaisuudessa myös Yhteiskuntasopimuksen etenemisestä. Neuvottelut työmarkkinajärjestöjen kanssa alkavat tällä viikolla.

Anonyymi kirjoitti...

Brassipomo: Lyhyet shortsit tuovat naisjalkapallolle katsojia

Brasilialaisen jalkapallovaikuttajan Marco Aurélio Cunhan mielestä naisten jalkapallon kiinnostavuus riippuu pelaajien ulkonäöstä.

Kanadalainen The Globe and Mail -lehti kertoo, että naisjalkapallo ei kiinnosta brasilialaista mediaa, katsojia eikä sponsoreita. Brasilian miesten jalkapallomaajoukkue kylpee mediahuomiossa, mutta esimerkiksi Martan tekemä naisten MM-kisojen maaliennätys ei juuri herättänyt huomiota pelaajan kotimaassa.

Brasilian naisten maajoukkueen mukana Kanadassa oleva Marco Aurélio Cunha kuitenkin sanoi, että tilanne on kääntymässä parempaan päin.

- Nyt naiset kaunistuvat, he laittavat meikkiä. He menevät kentälle hienostuneina.

- Naisten jalkapallolla oli tapana kopioida miesten jalkapalloa. Jopa paitamallit olivat miehekkäitä. Meillä oli tapana pukea tytöt kuten puemme pojat, joten joukkueella ei ollut eleganssia, naisellisuutta. Nyt shortsit ovat hieman lyhyemmät ja hiustyylit hienompia.

Asiasta kertoi Suomessa ensimmäisenä Yle.

Lähde: The Globe and Mail

Anonyymi kirjoitti...

Mies keksi nerokkaan kikan huijata isyystestissä!

25-vuotias brittimies oli valmis ottamaan äärimmäiset keinot käyttöönsä välttääkseen lapsensa elatusmaksut. Aiheesta kirjoittaa brittiläinen Metro-julkaisu.

Nuorukaisella oli jo ennestään kaksi lasta ja hän eli pitkään jatkuneessa ihmissuhteessa. Miehellä oli salasuhde, jonka johdosta toinen nainen tuli raskaaksi. Brittimies yritti turhaan painostaa naista tekemään abortin.

Lapsen syntymän jälkeen tuore äiti vaati lastensuojelun kautta miestä isyystestiin. Tuore isä onnistui huijaamaan viranomaisia hommaamalla samannäköisen miehen antamaan dna-näytteen.

Kaikki meni hyvin, kunnes…

asia tuli ilmi, kun samaisella näytteellä testattiin myös miehen kahden vanhemman lapsen isyys, eikä dna sopinut heidänkään kohdallaan.

Tapausta käsitellyt tuomari oli miehen touhuiluista pöyristynyt. Hän määräsi nuorukaisen maksamaan lapsen äidille tuhannen euron korvauksen aiheuttamastaan stressistä. Lisäksi hän joutuu maksamaan 600 euroa aiheuttamastaan lisäselvityksestä.

Anonyymi kirjoitti...

Naisjohtaja tarvitsee miestä korkeamman koulutuksen

STM selvitti naisjohtajien määrää ja keinoja sen kasvattamiseen. Mukana on ensimmäistä kertaa tietoa myös listaamattomien yhtiöiden tilanteesta.

Naisjohtajien määrä listaamattomissa yhtiöissä on lähes yhtä korkea kuin pörssiyhtiöissä, selviää sosiaali- ja terveysministeriön selvityksestä. Selvityksen mukaan pörssiyhtiöiden hallituksissa oli 23 prosenttia naisia vuonna 2013. Johtoryhmissä naisia oli 17 prosenttia. Listaamattomissa yhtiöissä naisia on sekä johtoryhmissä että hallituksissa noin 19 prosenttia.

Selvityksessä tarkasteltiin 100 suurinta listaamatonta yritystä. Niiden johtajiston tasa-arvoa ei ole aiemmin tutkittu.

Pörssiyhtiöiden hallinnointikoodi edellyttää, että hallituksessa on molempia sukupuolia. Listaamattomilla yhtiöillä tällaista velvoitetta ei ole.

Valtio-omisteisissa yhtiöissä naisten osuus hallituksissa on 39 prosenttia ja johtoryhmissä 26 prosenttia. Naisjohdon osuus on kasvanut kaikissa yritystyypeissä. Johtoryhmissä kehitys on ollut hitaampaa kuin hallituksissa.

STM:n selvityksen mukaan naiset tarvitsevat miehiä korkeamman koulutuksen päästäkseen ylimpään johtoon. Ylimmän johdon naisilla on tavallisesti kaupallinen tai yhteiskuntatieteellinen koulutus. Keskijohdossa toimivilla naisjohtajilla koulutustausta on monipuolisempi kuin miehillä. Miesjohtajien yleisin koulutus on tekniikan alalta.

Nainen, tällä koulutuksella särjet lasikaton

Suomessa yritysjohtajilta edellytetään miehille tyypillisempää teknistä koulutusta. Tämä on suomalainen ilmiö verrattuna muihin EU-maihin. Naisen reittiä huipulle tasoittaa myös hakeutuminen uran alusta asti rahan teon ytimeen eli liiketoiminnan johtotehtäviin, paljastaa Sosiaali- ja terveysministeriön teettämä selvitys.

Anonyymi kirjoitti...

Lastensuojelun työntekijää vuosia piinannut nainen sai vankeutta

...
Sosiaalityöntekijän piina alkoi kolmisen vuotta sitten, kun asiakkuussuhde naisen lapsiin loppui. Lapset olivat olleet asiakkaina pari vuotta, kun heidän isänsä ilmoittivat halukkuudesta ottaa lapset luokseen. Asian käännyttyä huoltoriidaksi se siirrettiin toiseen yksikköön.

Lasten äiti soitteli aluksi lastensuojelun puhelimeen ja uhkasi tappaa sosiaalityöntekijän. Hän uhkaili myös muun muassa lapsensa isän asianajajaa ja tämän perhettä niin, että asianajaja luopui tapauksen hoitamisesta.

Uhkaukset toivat naiselle jo aiemmin ehdollisen vankeustuomion. Sosiaalityöntekijän mukaan asiattomat yhteydenotot jatkuivat tuomiosta huolimatta yli kahden vuoden ajan ja niitä tuli ainakin kahden puhelinluettelon paksuudelta.

Anonyymi kirjoitti...

92-vuotiaan ryöstöstä epäillyt naiset kiinni Helsingissä

Naisryöstäjät runnoivat yli 90-vuotiaan katuun

Anonyymi kirjoitti...

Seksilelut kehittyvät: nyt tulevat robottirakastajat

Ihmismäiset seksirobotit saattavat olla täällä jo kahden vuoden kuluttua.
Kehitys kehittyy, ja niin kehittyvät seksilelutkin. Esimerkiksi Jenkeissä ja Japanissa on jo joitain vuosia voinut lunastaa itselleen ihmisen näköisen ja kokoisen seksinuken vajaalla kymppitonnilla. Syvän yhteyden muodostumista on kuitenkin häirinnyt se, että silikoninukke on – no, nukke. Mutta kiitos tekoälyn, pian robotti saattaa olla yleinen korvike ihmiskumppanille.

MONI ON VALMIS SEKSTAAMAAN ROBOTIN KANSSA

Vuosi 2017 saattaa piirtyä historiankirjoihin vuotena, jona koettiin seksirobottien maihinnousu. Oikeilta ihmisiltä näyttävien RealDoll-seksinukkien keksijä Matt McMullen nimittäin lupaa Huffington Post -lehdessä, että jo kahden vuoden kuluttua on myynnissä seksirobotteja, jotka myös keskustelevat ja ilmeilevät. McMullenin tiimi kehittää kuumeisesti seksirobottia, joka vastaa ääneen ja kosketukseen puheella ja liikkeellä kuin oikea ihminen. Yksi ero tietenkin on: ihmistä on vaikea ohjelmoida käyttäytymään juuri niin kuin itseä miellyttää.

Sexboteille eli seksiroboteille vaikuttaisi olevan myös kysyntää. Huffington Post kertoo tutkimuksesta, jonka mukaan peräti yksi viidestä britistä olisi valmis harrastamaan seksiä robotin kanssa.

SEXBOT ON UUSI SELFIE

Kaikki tuskin ottaisivat sekirobotteja vastaan avosylin, vai pitäisikö sanoa avohaaroin. Salon.com-sivusto kertoo robottiraportista, joka keräsi yhteen 1900 asiantuntijan näkemyksiä robotiikan ja työn tulevaisuudesta. Tutkimusjohtaja Stowe Boydin mukaan robotit seksikumppaneina ovat yleisiä vuonna 2025, mutta ne herättävät pahennusta ja jakautuneita mielipiteitä. Hän ennustaa, että epäilijät suhtautuvat seksirobotteihin samoin kuin jotkut nyt selfieihin, eli pitävät niitä merkkinä siitä, mikä maailmassa on pielessä.

Ufoilu ei jää tähän: Huffington Postin esittelemässä brittitutkimuksessa 33 prosenttia osallistuneista uskoi, että jonain päivänä robotit korvaavat sotilaat, poliisit ja opettajat. Jäämme odottamaan päivää, jona polttareihin voi tilata strippaamaan seksikkään robottipoliisin.

Anonyymi kirjoitti...

Naiset vastaavat, onko koolla väliä: ”Isompi kuin vanupuikko, pienempi kuin kurkku”

Elite Daily -sivuston videolla kysytään, kumpi on tärkeämpää: elimen koko vai kokonainen seksikokemus sinänsä. Tärkeintä kaiketi on se, että suhde - olkoon sen luonne mikä tahansa - on nautinnollinen kummallekin osapuolelle. Koosta naiset osaavat tosin vinkata edes vähän.

- Mielestäni ideaalikoko on isompi kuin vanupuikko, mutta pienempi kuin kurkku, eräs nainen sanoo videolla.

Humoristisella videolla esiintyvä mies puolestaan varoittaa naisia toivomasta liian suurta pakettia.

- Naiset sanovat, että haluavat isoa, kunnes oikeasta näkevät sellaisen ja kauhistuvat, mies kertoo.

Anonyymi kirjoitti...

Rehellinen arvonta,ehdottomasti:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3126314/Five-11-year-old-boys-names-pulled-hat-teachers-decide-WOULDN-T-dream-Disneyland-trip.html

Anonyymi kirjoitti...

Naisjohtajilla on Suomessa miehiä korkeampi koulutus – "tasa-arvopuhetta ei välttämättä koeta vain myönteisenä"

Suomalainen yritys palkkaa toimitusjohtajakseen edelleen teknisen koulutuksen saaneen miehen, ilmenee tiistaina julkistetusta tasa-arvotutkimuksesta.

Tutkimuksen mukaan teknisen koulutuksen suosiminen johtajavalinnoissa on erityisesti suomalainen ilmiö, jota ei tunneta edes muissa Pohjoismaissa.

Naisten etenemisestä yritysten ylimpään johtoon on puhuttu vuosia, mutta rekrytointiprosesseja on toistaiseksi tutkittu hämmästyttävän vähän. Sosiaali- ja terveysministeriön (STM) laadullinen tutkimus "Sukupuolten tasa-arvo yritysten ylimmän johdon rekrytoinneissa" pyrkii paikkaamaan tätä puutetta.

Tutkimuksen tekijä, Tampereen yliopiston tutkija Tuija Koivunen korostaa, että tasa-arvo ei yrityksissä synny itsestään tai odottelemalla. "Siihen tarvitaan toimia."

Rekrytointikäytännöt hallitusjäseniä haettaessa ovat tutkimuksen mukaan vähitellen muuttumassa.

Esimerkiksi yritysten hallituksiin kelpuutetaan nykyisin muitakin kuin toimitusjohtajataustaisia jäseniä. Tämä voi vahvistaa naisten asemaa, sillä naisilla on miehiä harvemmin toimitusjohtajakokemusta.

Naiset ovat tutkimuksen mukaan myös kiinnostuneempia hallituspaikoista kuin toimivan johdon paikoista. Syynä lienee se, että hallitustyöskentely ei ole kokoaikaista.

Nais- ja miesjohtajien koulutustaustoissa on tutkimuksen mukaan suuria eroja. Pörssiyhtiöiden hallitusten naisjäsenillä on selvästi korkeampi koulutus kuin miesjäsenillä. Keskijohdossa vastaavaa eroa ei ole.

Koivunen sanoo yllättyneensä siitä, että sellaisetkaan yritykset, jotka ovat pyrkineet edistämään tasa-arvoa rekrytoinneissa, eivät käytä sitä myönteisen yrityskuvan luomisessa.

"Kulttuurimme on sellainen, että tasa-arvopuhetta ei välttämättä koeta vain myönteisenä."

Sosiaali- ja terveysministeriö julkaisi tiistaina myös tilastollisen tasa-arvoselvityksen, jossa tutkijat selvittivät pörssiyhtiöiden ja valtio-omisteisten yhtiöiden lisäksi myös listaamattomien yritysten johtajien sukupuolijakaumaa.

Vaikka naisten osuus yritysten ylimmässä johdossa on kasvanut viime vuosina, mitään hurraamista kehityksessä ei ole.

Johtoryhmissä kehitys on tutkimuksen mukaan ollut hitaampaa kuin hallituksissa. Myönteisintä kehitys on ollut valtio-omisteisissa yhtiöissä. Tämä johtuu osin siitä, että valtio-omistaja asetti yli kymmenen vuotta sitten tavoitteeksi, että naisten osuus hallituksissa pitäisi olla 40 prosenttia.

Pörssiyhtiöiden hallituksissa naisjäseniä on 23 prosenttia. Naistoimitusjohtajia on sen sijaan "silmäänpistävän vähän". Heitä on nykyisellään kahdessa yrityksessä, Marimekossa ja Suomisessa.

Anonyymi kirjoitti...

Seksilelulla tehtiin jotain poikkeuksellista - tätä ei kukaan arvannut

35-vuotias Aaron Stein yritti ryöstää pankkia Yhdysvaltain Pennsylvaniassa.

Huffington Postin mukaan [lähde] Stein vaati pankin työntekijöiltä käteistä ja kertoi kantavansa mukanaan pommia.

Stein sai mukaansa tukun rahaa, mutta hänet saatiin pian kiinni lähistöltä. Samalla poliisit saivat käsiinsä miehen "pommin".

Stein oli nimittäin teipannut vibraattorin ja kännykän laatikkoon, joka oli hänen värisevä pomminsa.

Mies kertoi hävinneensä kaikki rahansa osakkeihin edellisellä viikolla. Epätoivossaan hän yritti saada raha-asiansa kuntoon pankkiryöstöllä.

Nyt häntä odottaa syyte mm. joukkotuhoaseella uhkailemisesta, vaikka se osoittautuikin joksikin aivan muuksi.

Anonyymi kirjoitti...

Konstantinopolin patriarkalta varoitus Suomen metropoliitta Ambrosiukselle – vei luterilaisen naispiispan alttariin

Suomen ortodoksisen kirkon sisällä syntyi pyhiin perinteisiin liittyvä ristiriita, kun metropoliitta Ambrosius vei luterilaisen kirkon piispan Irja Askolan Uspenskin katedraalin alttariin liturgian aikana. Konstantinopolin patriarkan mukaan Ambrosius on toiminut väärin, ja kanonista perinnettä on loukattu

Anonyymi kirjoitti...

Naimisiin menevä Vesa Keskinen teki tiukan avioehtosopimuksen

– Allekirjoitimme avioehtosopimuksen tänään, Vesa Keskinen kertoo Iltamakasiinille.

Avioehtosopimus tehtiin kahdella kielellä ja se suojaa Keskisen omaisuuden ikävän tilanteen eli eron sattuessa.

Veljekset Keskisen viime vuoden liikevaihto oli Vesan mukaan noin 123 miljoonaa euroa. Omaisuuttaan hän ei kuitenkaan pystynyt arvioimaan.

– Sopimus on perinteinen.

Avioliittoon Vesa ja hänen brasilialainen puolisonsa Jane menevät lauantaina. Perheeseen on syntymässä uusi tulokas, sillä Jane on raskaana.

Anonyymi kirjoitti...

Naiset jakavat Instagramissa kuvia, joissa kourivat rintojaan - tarkoitus on hyvä

Tuore haaste saattaa kuulostaa hurjalta, mutta sen tarkoitus on olla kaikkea muuta kuin pikkutuhma.

#BoobsOverBellyButtons-haaste leviää Instagramissa. Sen tarkoitus on muistuttaa naisia tutkimaan rintansa säännöllisesti, jotta mahdolliset syöpään viittaavat muutokset huomaisi ajoissa.

Rintahaaste on vastaisku sairaalle napahaasteelle, josta kerroimme viime viikolla. Tuossa haasteessa erityisesti nuoret naiset yrittävät venyttää kätensä selkänsä takaa koskettamaan napaansa ja testaavat täten, ovatko tarpeeksi laihoja. Haaste on lähes mahdoton toteuttaa, jollei ole suunnattoman laiha.

#BoobsOverBellyButtons-haasteen on alulle pannut englantilainen rintaliivimerkki Curvy Kate. Sen edustajien mukaan rintahaasteen tarkoitus on "muistuttaa naisille miltä normaali tuntuu, sen sijaan, että asettaisimme itsellemme ja toisillemme turhia paineita."

Anonyymi kirjoitti...

Arvassalo ry
Nyt tarvitaan tasa-arvoviisautta!


Miesnäkökulma on kutistunut pois politiikkapuheesta. Naisista sentään jotain sanotaan, mutta miehistä ei juuri mitään. Talouskeskustelu jyrää kaiken muun alleen. Mitä miesliike nyt yrittää kun maailmanparannukseen pyrkii? Toimittaja Jukka Arvassalo liikkuu jälleen asialla, maakuntaliiton käytävillä...

Anonyymi kirjoitti...

Jos tahdot pysyvän parisuhteen, seurustele hevarin kanssa – vältä moraalittomia jazz-diggareita

Metallifanit ovat kaikkein uskollisimpia omille puolisoilleen eri musiikkidiggareiden pettämistaipumuksia vertaillessa. Joka suuntaan elimillään sohivinta sakkia sen sijaan ovat jazzia kuuntelevat coolit katit ja kollit, kertoo äärimmäisen epätieteellinen pettämissivuston tutkimus.

Eri musiikkityylien kuuntelijoiden pettämistaipumuksista kertoi pettämissivusto Victoria Milan, joka teetti peräti kyselyn asiasta omilla sivuillaan. Victoria Milan kohautti parisen vuotta takaperin lanseeraamalla sivustonsa Suomessakin – sen ideana kun on saattaa yhteen puolisoitaan pettäviä ihmisiä muiden seksihurjastelijoiden kanssa.

Sivuston tekemän kyselyn mukaan 19 prosenttia pettäjistä kertoi kuuntelevansa jazzia. Myös salsa-kuuntelijat ovat epäilyttävää sakkia, joille monogamia näyttää tuottavan vaikeuksia.

Metalli-ja hevimiesten joukosta pettäjiä oli ainoastaan kaksi prosenttia. Indie-nörteistä pettää vain kolme prosenttia, sillä heillä on liian kiire järjestää vinyylilevyjään aakkosjärjestykseen.

Anonyymi kirjoitti...

18-vuotias nainen kärähti seksistä koiransa kanssa - ällöttävä todiste yllätti

Poliisi sai 18-vuotiaan yhdysvaltalaisnaisen kännykän käsiinsä toisen rikostutkinnan yhteydessä.

Smoking Gunin mukaan [lähde] tutkijat löysivät puhelimesta 17 valokuvaa, joissa koira suorittaa suuseksiä floridalaisnaiselle.

Ashley Miller (pidätyskuvassa yllä) tunnusti syyllisyytensä ja kertoi, että koira on suorittanut teon hänelle 30-40 kertaa. Hän paljasti, että myös hänen aiempi koiransa oli tehnyt näin.

Miller kertoi, että hän kutsuu koiran huoneeseensa, ottaa housut jalastaan ja avaa jalkansa, jolloin koira nuolee hänen vaginaansa.

Nainen pidätettiin epäiltynä kahdesta eläimen hyväksikäytöstä ja tuomiosta päätetään 14. heinäkuuta.

Anonyymi kirjoitti...

Saarikko: Yrittäjyyden tukeminen auttaa myös naisia

Keskustan varapuheenjohtajan Annika Saarikon on vaikea hyväksyä arviota siitä, että Juha Sipilän (kesk.) hallituksen satsaukset työllisyyteen ja yrittäjyyteen palvelisivat lähinnä miehiä.
– Oma ajatteluni lähtee siitä, että yrittäjyyden tukeminen auttaa tasan tarkkaan jokaista suomalaista. Työllisyys on hyvinvoinnin perusta, hän kirjoittaa Suomenmaan blogikirjoituksessaan.
SAARIKKO myöntää, että julkisen talouden säästöt osuvat kipeimmin sinne, missä naisia työskentelee eniten.
Hän kuitenkin muistuttaa, että Suomi on sukupuolten välisessä tasa-arvossa maailman kärkijoukkoa.
– Asiasta on syytä olla ylpeä ja kertoa teoistamme pystypäin maailmalla. Samalla on tavoiteltavaa, että asemamme ei tuosta putoa, Saarikko kirjoittaa.
TUTKIMUKSET eivät Saarikon mielestä ole parhaita mittareita tasa-arvolle.
– Tärkeintä on sukupuolten oma kokemus siitä, onko yhteiskunnan joka alueella, erilaisissa elämäntilanteissa mahdollista murtaa muureja ja toteuttaa itseään.
– Siis nähdäänkö ihmisessä potentiaali, voima ja valmius sukupuolesta riippumatta. Näin muuten uskoisin Alkionkin asiasta ajattelevan, ihmisyysaatteen hengessä.
MONET ovat etsineet itselleen tärkeitä asioita koskevia ”edistetään, kehitetään, selvitetään”-mainintoja hallitusohjelmasta, Saarikko kertoo.
Hän korostaa, että hallitusohjelma kärkihankkeineen on luonteeltaan muutosasiakirja.
– Muut asiat jatkuvat ennallaan, totutulla hyvällä tavalla. Kuten vaikkapa tasa-arvotyö. Sen on oltava kaikkien ministereiden vastuulla.
Saarikko pitää hyvänä, että hallitus tekee tasa-arvo-ohjelman omalle toimikaudelleen.

Anonyymi kirjoitti...

"Harrastin seksiä työpaikalla"

Moni pitkä tai lyhyt romanssi saa alkunsa työpaikalla.

Ihastuksen huuma on voimakas, ja välillä voi olla hankaluuksia saada sitä hillityä toimistollakaan. Marie Clairen lukijat paljastivat lehdelle neljä tarinaa työpaikalta.

Anonyymi kirjoitti...

Vanhanajan deittailuneuvot listattiin: Sinunkin kannattaa ottaa ohjeet käyttöön
Vahinkokännit ja seksiä ensimmäisillä treffeillä? Ehei. Sen sijaan kannattaa edetä hitaasti, kuten ennen vanhaan.


Nykyään deittikulttuuri on usein armotonta jo treffikumppanin valitsemisesta lähtien. Tinderin kaltaiset palvelut ovat mahdollistaneet sen, että jo pelkkä kasvokuva määrittää, etenetkö ihmisen kanssa tutustumisasteelle vai et.

Myös treffit itsessään ovat hyvin erilaisia kuin ennen vanhaan. Hilpeän humalan hankkiminen tai vällyjen väliin päätyminen on tyypillistä jo ensimmäisillä treffeillä - eikä siinäkään toki mitään vikaa ole.

Anonyymi kirjoitti...

Naisjärjestöt vaativat hallitusta edistämään tasa-arvoa

Eduskunnan naisverkostot ja naisjärjestöt haluavat tasa-arvo-ohjelman hallituksen toimintasuunnitelmaan.

Eduskunnan naisverkosto, Naisjärjestöjen Keskusliitto ja Naisjärjestöt yhteistyössä -yhdistys tapasivat keskiviikkona perhe- ja peruspalveluministeri Juha Rehulan (kesk.) ja antoivat yhteiset tavoitteensa uudelle hallitukselle.

Naisverkosto ja järjestöt pitävät välttämättömänä, että hallitus ja jokainen valtioneuvoston jäsen edistää sukupuolten tasa-arvoa suunnitelmallisesti kaikissa keskeisissä toimissaan.

Hallituksen pitää sisällyttää sukupuolten tasa-arvon edistäminen laaja-alaisesti mukaan hallituksen toimintasuunnitelmaan ja sitoutua valmistelemaan poikkihallinnollinen tasa-arvo-ohjelma.

– Toivomme, että ohjelman valmistelu on mahdollisimman avointa ja että naisjärjestöjä sekä sukupuolentutkimuksen edustajia kuullaan valmistelussa laajasti, naisverkoston ja järjestöjen tiedotteessa todetaan.

Anonyymi kirjoitti...

Lesbokin vielä:

http://www.timeslive.co.za/world/2015/06/17/Florida-woman-arrested-for-oral-sex-with-female-dog

Anonyymi kirjoitti...

Haluttu tittelin tämäkin: Pienin penis -kisan voittaja on tässä

Hullu on maailma. Mutta mukavampaa hulluutta tämä on kuin riiteleminen tai tappeleminen. New Yorkissa järjestetty Vuoden pienin penis -kilpailun voitti mies, joka esiintyi kisassa nimellä Puzzlemaster.

Senttimäärää ei mainittu, mutta kysymys on varmaankin parista, kolmesta tai jopa neljästä sentistä halutun tittelin voittamisen saamiseksi. Kilpailu oli kuten kauneuskisat saattavat olla, jossa oli eri kategorioita uimapukukierroksesta alkaen.

Anonyymi kirjoitti...

Varoituksen saanut metropoliitta Ambrosius: Ortodoksisessa maailmassa on feminismifobiaa

Konstantinopolin patriarkka antoi varoituksen Helsingin ortodoksisen hiippakunnan metropoliitta Ambrosiukselle, sillä tämä vei maaliskuussa pidetyssä liturgiassa Uspenskin katedraalin alttariin Helsingin luterilaisen kirkon piispan Irja Askolan.

Ortodoksikirkon ekumeenisen patriarkaatin pyhän synodin eli korkeimman hallintoelimen mukaan alttariin saavat mennä vain liturgisten tehtävien toimittajat. Synodin mukaan luterilaisen kirkon naispiispan läsnäolo alttarissa on "epäkanonista ja epäkorrektia".

"Ulkopuolisten meneminen alttariin ei ole ainoastaan ei-suotavaa, vaan selvästi kielletty. Naishenkilöiden alttariin meneminen on sekä kanonisen perinteen että kirkon järjestyksen mukaan kielletty. Poikkeuksen tästä tekevät nunnat, jotka voivat mennä alttariin viemään kynttilöitä ja lampukoita tai mennä sinne koristamaan tai puhdistamaan alttaria", synodin päätöksessä sanotaan.

Anonyymi kirjoitti...

Seksikolumni: Sen näkee naamasta – halusi tai ei

Rakastelu on kivaa mutta ei kaunista, varsinkin jos katsoo kasvoja.

Oletko koskaan katsonut peiliin rakastellessa? Elokuvissa rakastavaisten kasvot näyttävät tositoimissa niin seksikkäiltä ja sensuelleilta. Todellisuudessa, ei. Ei todellakaan.

Irrottaudupa seuraavalla kerralla hetkeksi itse rakastelutilanteesta ja katso miehesi/naisesi kasvoja. Oikeasti. Naama näyttää siltä kuin tämä olisi synnyttämässä, lasta tai jotain muuta. (Ja sellainen naama ei ole kaunis.) Ja arvaapa mitä? Niin näyttää sinunkin naamasi! Järkyttävää!

Miksi se naama vääntyy tuskan ja ahdistuksen välimaastossa olevaan irveeseen? Ei sitä ole kiva katsoa. Seksissä on kyse nautinnosta, miksi se ei näy kasvoilla?

Kävin joitain vuosia sitten katsomassa Jaakko Saariluoman stand upia. Hän sanoi, että kun näki itsensä ensimmäisen kerran peilistä laukeamisen hetkellä, näky oli kamala. Onneksi kukaan muu ei kuulemma ollut paikalla näkemässä.

Pitääkö tässä nyt sitten vaan sooloilla jatkossa? Toinen vaihtoehto on teipata kasvot vakioasentoon, itsellä ja kumppanilla.

Sooloilu käy kuitenkin pidemmän päälle tylsäksi ja teipin repinen sattuu enemmän kuin paneminen kuiviltaan. Siis silmät kiinni kummaltakin ja pimeään. Näin verkkokalvoille ei piirry epämiellyttävää kuvaa kumppanista panemassa naama irveessä.

Anonyymi kirjoitti...

Seurapiirirouva, 48, myönsi raiskanneensa 15-vuotiaan

Amerikkalainen Molly Shattuck myönsi poikansa luokkakaverin seksuaalisen hyväksikäytön.

Ex-cheerleader Molly Shattuck, 48, on myöntänyt syyllistyneensä poikansa 15-vuotiaan luokkakaverin seksuaaliseen hyväksikäyttöön Yhdysvaltain Georgetownissa, Baltimoren osavaltiossa. Shattuck oli muun muassa harjoittanut suuseksiä pojan kanssa perheen vuokraamalla kesäasunnolla Bethany Beachilla.

Shattuck ei osoittanut erityisiä tunnetiloja oikeussalissa. Hän esiintyi pää painuksissa ja myönsi kysyttäessä syyllisyytensä raiskaukseen.

Molly Shattuck on amerikkalaisen jalkapallojoukkueen Baltimore Ravensin entinen cheerleader ja seurapiirijulkkis, joka on tehnyt uraa myös fitness-guruna. Hän on suuren energiayhtiön toimitusjohtajan entinen vaimo.

Shattuckia voi odottaa neljännen asteen raiskauksesta enimmillään 15 vuoden vankeus. Hänen tuomionsa luetaan elokuussa. Vakavammat syytteet, joista olisi voinut tulla 50 vuoden vankeustuomio, hylättiin.

- En usko, että häntä kohdeltiin eri tavoin, koska hän on nainen. Mahdollinen tuomio on melko vakava, Delawaren entinen syyttäjä Michael W. Modica sanoi Baltimore Sun -lehdessä.

Cadillacin takapenkillä

Shattuck ei saa jatkossa olla ilman valvontaa tekemisissä alaikäisten kanssa, paitsi omien lastensa. Hänen tulee käydä hiv-testeissä sekä mielenterveysarviossa, johon kuuluu seksuaalisen häiriön hoitoa.

Shattuckista jää 25 vuodeksi seksuaalirikollisen merkintä Delawaren rekisteriin. Koska hän asuu Marylandin osavaltiossa, myös Maryland voi lisätä hänet rekisteriinsä.

15-vuotiaan pojan hyväksikäyttö alkoi toukokuussa 2014, kun Shattuck ryhtyi flirttailemaan hänen kanssaan Instagramissa. Hyväksikäyttöä tapahtui myös koulun jälkeen auton takapenkillä ja drive-in-elokuvissa Shattuckin Cadillacissa.

Shattuck kävi samaan aikaan läpi avioeroprosessia. 17 vuotta naimisissa olleella pariskunnalla on kolme lasta, ja mahdollisessa huoltajuuskiistassa raiskaustuomio voidaan ottaa huomioon.

Anonyymi kirjoitti...

Pornotähti uutuudestaan: "naurettavin leffa, jossa olen ollut mukana"

Wood Rocket on julkaissut uuden pornoparodiansa, joka hakee inspiraatiota Pokémonista.

Strokemon-elokuvassa näyttelevät mm. Kassondra Raine, Tyler Nixon ja Leya Falcon.

Dikachua elokuvassa esittävä Rizzo Ford tykittää Twitterissä:

- Tämä on naurettavin pornoleffa, jossa olen ollut mukana!

Katso alla traileri, josta löydät myös osoitteen, jossa elokuvan voi katsoa ilmaiseksi. Aiemmin kerroimme myös paljon kunnianhimoisemmasta pornoleffasta - katso täällä.

Anonyymi kirjoitti...

Jukka Poika ja bitch – Kesäkumi-artisti seisoo sanojensa takana

YleX esittelee kaikki kaksikymmentä Kesäkumibiisiä juhlavuoden kunniaksi päivittäisessä juttusarjassa. Vuonna 2013 Kesäkumibiisinä soi Cheekin ja Jukka Pojan esittämä Jossu.

Cheekin ja Jukka Pojan Jossu-kappaleen sanoituksista syntyi julkaisukeväänä kriittistä keskustelua. Oikeastaan kaikki tiivistyi yhteen sanaan. Bitch. Narttu.

Oot ehkä sokee,
mut mä nään, mikä tää biach on
Se ei oo viaton,
Sen laji on triathlon

Kappaleessa Jukka Pojan esittämä kaveri nimittelee epäluotettavaa Jossua bitchiksi. Biisiä syytettiin slut shamingista, seksuaalisesti aktiivisen tytön syyllistämisestä.

- Eihän siitä ollut ollenkaan kyse. Siinä syyllistetään tyttöä, joka ei ole puhtain paperein kertonut, että hänellä on muitakin. Mun mielestä luottamus on hyvin tärkeää ihmisten välillä. Jos ollaan ns. vapaassa suhteessa, sen täytyy olla molemmille todellakin selvää, Jukka Poika sanoo.

Artisti uskoo, että nuoret ihmiset ymmärtävät eron valistuksen ja tekstitaiteen välillä. Jukka Poika kokee, että kappaletta tulkittiin tarkoituksenmukaisesti väärin.

- Ikään kuin jokainen lause olisi manifesti nuorelle, että tee näin ja ikään kuin nuoret ajattelisivat, että kaikki mitä nuo laulavat olisi sellaista, miten kuuluu tehdä.

Anonyymi kirjoitti...

Hallitusohjelma tuo miehille yli kolme kertaa enemmän rahaa kuin naisille

MIESTEN KÄYTETTÄVISSÄ olevat tulot kasvavat hallitusohjelman myötä yhteensä 275 miljoonaa euroa. Naiset jäävät perusporvarihallituksen päätöksistä 80 miljoonaa euroa voitolle, eli kolme ja puoli kertaa miehiä vähemmän.

Hallitus leikkaa etuuksia ja palveluita neljällä miljardilla, mutta veronkevennykset jättävät hallitusohjelman vaikutukset kansalaisten käytettävissä oleviin tuloihin positiivisiksi. Vaikutus ei kuitenkaan jakaudu tasaisesti.

Hallitusohjelman myötä neljän pienimmän tulokymmenyksen käytettävissä olevat tulot pienenevät ja kuuden suurimman tulokymmenyksen käytettävissä olevat tulot kasvavat.

Luvut käyvät ilmi eduskunnan tietopalvelun selvityksestä, jonka se teki vihreän eduskuntaryhmän pyynnöstä. Laskelmassa ovat mukana hallitusohjelman keskeiset veromuutokset, etuuksien indeksikorotusten jäädytykset sekä muita reformeja, kuten sairaanhoitokorvausten leikkaukset ja takuueläkkeen korotus.

Tuloeroja mittaava niin sanottu gini-kerroin kasvaa vuoteen 2019 mennessä 0,35 prosenttiyksikköä.

”Muutos on merkittävä, mutta ei dramaattinen”, sanoo eduskunnan tietopalvelun tutkija Olli Kärkkäinen.

Anonyymi kirjoitti...

Yhdysvallat etsii naista seteliin

Tällä hetkellä naisia ei dollariseteleissä näy.

Yhdysvallat on alkanut etsiä naista, joka sopisi kuvittamaan kymmenen dollarin seteliä. Kyseessä olisi ensimmäinen naishahmo Yhdysvaltain setelistössä yli sataan vuoteen, maan valtiovarainministeriö kertoo.

Valtiovarainministeriö alkaa etsiä sopivaa hahmoa lähikuukausina. Tavoitteena on suunnitella kymmenen dollarin seteli uusiksi, ja valinnasta on tarkoitus kertoa myöhemmin tänä vuonna.

Maan valtiovarainministeriön mukaan seteliin on tarkoitus löytää nainen, joka on maan "demokratian sankari". Asiantuntijoiden lisäksi ehdotuksia on pyydetty kansalaisilta, mutta lopullinen päätös tehdään valtiovarainministeriössä.

Yhdysvaltain lain mukaan seteliin voi painaa vain kuolleita henkilöitä. Nyt kymmenen dollarin setelissä on Alexander Hamiltonin kuva. Hän oli yksi Yhdysvaltojen perustajista.

Anonyymi kirjoitti...

Sinkkuna juhannus: Nainen, tällä tyylillä saat iskettyä miehen varmasti

Kuinka olla seksikäs? Sitä varmasti moni nainen miettii, etenkin jos menossa on kausi sinkkuna. Keskikesän juhla, ja sinkkuna? Ei hätä ole tämän näköinen.

Mielitiettysi saattaa olla täysin vieteltävissä, jos noudatat tämän jutun videolla olevia ohjeita. Ja samaa pätee yleensäkin miehiin. Mies tykkäävät muutamista perusasioista, jos tosiaan haluat pukeutua seksikkäästi, noudata tämän jutun ohjeita.

Tarvitset muutamia vinkkjeä pukeutumiseen sekä yleisolemukseen:

Korkokengät, laventelin tai kurpitsan tuoksuista parfyymia, seksikkäitä asusteita (tyylikkäitä), tangat, stayupit, pitkät ruskeat hiukset (videolla todetaan, mutta kyllä suomalaiset miehet ihan varmasti syttyvät myös blondeihin) ja tyylikkyyttä sekä hiukan urheilullisuutta kropan yleisolemukseen.

Ja sitten vain noudattamaan videon ohjeita (kannattaa suhtautua hiukan pilke silmäkulmassa videon ohjeisiin, sillä varmasti muunkinlainen tyyli puree suomalaisiin miehiin).

Anonyymi kirjoitti...

Harrastitko suojaamatonta seksiä? Näin siinä voi käydä - ”Ei kannata missään nimessä luottaa”

Tyypillisimmillään suojaamattoman seksin harrastaminen tarkoittaa uudehkon kumppanin kanssa peiton alle kömpimistä – joko ilman kondomia tai sitä väärin käyttäen. Mitä sitten, jos näin käy?
Jos käy syystä tai toisesta niin ikävästi, että harrastaa suojaamatonta seksiä, viisainta ja vastuullisinta on minimoida mahdolliset ikävät jälkiseuraamukset.

Kuten mitä todennäköisimmin jo tiedät, suojaamaton seksi altistaa sekä seksitautitartunnoille että miehen ja naisen välisessä seksissä ei-toivotulle raskaudelle. Tyypillisimmillään suojaamattoman seksin harrastaminen tarkoittaa sitä, että harrastetaan seksiä uudehkon kumppanin kanssa joko ilman kondomia tai sitten kondomia käytetään väärin – tai se menee rikki.

Anonyymi kirjoitti...

Mies otti eron kirjaimellisesti: Rälläkällä omaisuus puoliksi – ja myyntiin

Ihmisillä on erikoisia tapoja toimia parisuhteen lopussa. Joskus lusikat pistetään kylmän sivistyneesti jakoon ja toisinaan lautaset lentävät ikkunasta.
Tällä kertaa erään miehen eroraivo purkaantui oheiseen nettivideoon, jossa hän pistää entisen kumppaninsa toivomuksesta omaisuuden puoliksi, mutta omilla ehdoillaan.

– Kiitokset kahdestatoista ”ihanasta” vuodesta Laura! Ansaitset todellakin puolet. Vie terveiseni korvaajalleni, videolla todetaan.

Pätkän vähäisten taustojen takia sen aitoudesta ei voida mennä takuuseen, mutta sen kuvauksesta löytyy linkki Ebay-verkkohuutokauppaan, jossa herran oma osuus tavaroista on nähtävästi myynnissä.

Huudettavana on esimerkiksi puolikas nallekarhu ja Opel Corsan etupää. Ja kyllä, ihmiset ovat aloittaneet jo tarjouskilpailun näistä tuotteista.

Anonyymi kirjoitti...

Äitipuoli löi ja piti tyttöä nälässä! | MV!!??

Ruotsi avaa keskuksen raiskatuille miehille! | MV!!??

Sosiaalivirkailijatar sekstasi asiakkaan kanssa – lue pöytäkirja ja päättele itse, menikö oikein!! | MV!!??

Sosiaalivirkailijatar sekstasi asiakkaan kanssa – oikeus ei katsonut häntä jääviksi myöntämään tukia!! | MV!!??

Tämä nainen johtaa radikaalia eläinoikeusliikettä, joka aikoo syrjäyttää nössöt vihreät ja tehdä Suomesta täysin vegaanisen yhteiskunnan - Kotimaa - Nyt

Spektaakkelimaisen vankilapaon avustamisesta epäilty nainen myönsi seksin karkurin kanssa - Yhdysvallat - Ulkomaat - Helsingin Sanomat

K H kirjoitti...

! "Olen aviossa ja seksiä saannut viimeksi 2 vuotta sitten."

Tuohan on usein!

Anonyymi kirjoitti...

"Ole hauska! Älä ehdota hengailua!" – uusi kirja antaa vinkkejä nettideittailuun - Nettideittailu - HS Ilta - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Tilastokeskus: miehet loukkaantuvat töissä, naiset työmatkalla

Miehille sattuu yhä huomattavasti enemmän työtapaturmia kuin naisille, selviää Tilastokeskuksen julkistamasta tuoreesta tilastosta.

Vuonna 2013 miehille sattui 64 890 työtapaturmaa ja naisille 36 649. Luvussa ovat mukana kaikki tapaturmat, joista vakuutusyhtiöt ovat maksaneet korvauksia.

Keskeisin syy eroon on työn laatu. Miehet työskentelevät naisia useammin esimerkiksi teollisuudessa, rakentamisessa, kuljetusalalla ja maataloustöissä, joissa työtapaturmariski on muita aloja korkeampi. Naiset taas joutuvat tapaturmiin selvästi miehiä enemmän matkalla työpaikalle.

"Nyrkkisääntö on, että työpaikalla sattuneista tapaturmista noin kaksi kolmasosaa tapahtuu miehille ja työmatkalla sattuneista tapaturmista kaksi kolmasosaa naisille", sanoo Tilastokeskuksen asiantuntija Arto Miettinen.

"Naiset kulkevat työmatkoja enemmän esimerkiksi julkisilla kulkuneuvoilla, ja matkoilla sattuu kaatumisia tai liukastumisia."

Miesten tapaturmat johtavat pitempiin sairauslomiin. Vähintään neljän päivän sairauslomaan johti miehillä lähes joka toinen työtapaturma (noin 27 000), naisilla noin joka kolmas (noin 13 000).

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus: Tällaiset vaatteet saavat miehen pitämään sinua tyhmänä

Tutkimusten mukaan miehen aivot menevät käytännössä pois päältä, kun vastaan kävelee vähäpukeinen nainen.

Jokainen nainen lienee huomannut, että reippaasti rintaa paljastava kaula-aukko kääntää paremmin miesten päät kuin korkealle nouseva poolokaulus. Sääli vain, että tutkimuksen mukaan monet miehet pitävät paljastaviin vaatteisiin pukeutunutta naista tyhmänä - ainakin alitajuisesti.

Tarkemmin ottaen miehen vaisto sanoo, että ihoa vilauttava nainen on kyllä kykenevä tuntemaan, mutta itsenäisen ajattelun kanssa on vähän niin ja näin. Paljasta ihoa esittelevän naisen oletetaan myös kaipaavan suojelua. Sulonsa paremmin peittänyt nainen taas nähdään helpommin älykkäänä ja pidettävänä ihmisenä, surullista mutta tutkitusti totta.

Tuoretta tutkimusta käsiteltiin Journal of Personality and Social Psychology -julkaisussa ja siitä kirjoittaa Your Tango -sivusto.

Typerät ennakkokäsitykset voidaan kuitenkin antaa miehille anteeksi, sillä toisen tutkimuksen mukaan vähäpukeisen naisen näkeminen kuvissa tai luonnossa vaikuttaa merkittävästi miehen aivotoimintaan. Käytännössä paljas liha vähentää huomattavasti aktiivisuutta siinä osassa miehen aivoja, jossa kaiken ajattelun pitäisi tapahtua.

Ehkä juuri siksi miehet tiirailevatkin niin autuaasti kesän paljastamia sääriä. Pitkän talven jälkeen aivot tarvitsevatkin hieman vapaata kaikesta ajattelusta.

Loppuun todettakoon, että hyvä nainen, pukeudu ihan miten lystäät. Fiksu mies osaa kyllä nähdä vaatteiden taakse.

Anonyymi kirjoitti...

Ennätys? Näin monet pikkuhousut 22-vuotias nainen varasti

WSB-TV raportoi [lähde] näpistyksestä, joka hakee vertaistaan.

22-vuotias Julia Maria Jones varasti nimittäin kaupasta 131 naisten alushousut.

Käsilaukkuun ja kauppakasseihin sullotut vaatteet olivat arvoltaan n. 750 dollaria.

Näpistystä käsitellään Yhdysvalloissa hieman eri tavalla kuin Suomessa. Jones pidätettiin, hänen pidätyskuvansa on julkinen ja hän joutui telkien taakse 5 000 dollarin takuusumman pidättelemänä.

Anonyymi kirjoitti...

Raiskatuille miehille avataan vastaanotto ruotsalais­sairaalassa - Seksuaalirikokset - Ulkomaat - Helsingin Sanomat

Ensimmäisenä johtoryhmään valittu nainen ja näin hän palkitsee luottamuksen:

Uutta Toyota-johtajatarta uhkaa vankeus kipulääkkeiden tuonnista Japaniin - Salakalastus - Talous - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Faktat tiskiin - Suomiko yksi vaarallisimmista maista naisille? — piiaaallonharja

Anonyymi kirjoitti...

2015-06-04 Olivia: Mitä tapahtui, kun Johanna Korhonen kohtasi nettivihaajansa?

"Viimeinen kirjekuori näyttää normaalilta. Kun avaan sen, lattialle putoaa jotain. Kuvia. Samassa hetkessä käsien iho tajuaa kumman tahmeuden, liisterimäisen niljan papereissa.
Spermaa."

Onko kirjeessä ollut sperma ollut jossain muovikääreessä - vai miten ihmeessä muka sperma olisi kestänyt kuivumatta sinä aikana, kun kirje on seikkaillut Postin kuljetettavana? Ei kai kyseessä ole taas vain joku afrikkalainen tarinankerrontaperinne?

Anonyymi kirjoitti...

Parinvaihtoa, laivan keulakansi ja strippausta – nämä seksikerrat jäivät mieleen

Studio55.fin lukijat kertoivat ikimuistoisimmista seksikokemuksistaan suuressa seksikyselyssä. Kertomuksissa oltiin kuumissa tunnelmissa niin tuttujen kuin tuntemattomienkin kanssa mitä erikoisimmissa paikoissa.

Anonyymi kirjoitti...

Juhannusyön seksilegenda ei pidä enää paikkaansa

Monet vielä 1990-luvulla syntyneetkin ovat kenties havainneet, että hämmästyttävän moni oman ikäluokan tuttava on syntynyt maaliskuussa. Suomessa on pitkään elänyt legenda siitä, että maaliskuussa syntyy suuri määrä vauvoja, jotka ovat saaneet alkunsa juhannuksen valoisina öinä.

Tarina piti pitkään paikkaansa, sillä maaliskuun syntyvyyspiikki oli erittäin selvä vuosikymmenien ajan, toisesta maailmansodasta vuoteen 1995 saakka.

– 1940–50-luvuilla maaliskuun voimakkuutta selitti ainakin häiden sijoittuminen kesälle. Lapsen tulo haluttiin ajoittaa naimisiinmenon jälkeiseen aikaan. 1960-luvulta lähtien ilmiö on kiinnostava, koska silloin ehkäisypillerit tulivat jo markkinoille, eikä seksin harrastamista tarvinut enää säädellä niin voimakkaasti. Silti piikki säilyi vielä 30 vuotta, kertoo Väestöntutkimuslaitoksen tutkija Anneli Miettinen.

Suomalaisten valistuneisuus ehkäisystä ei siis välttämättä ollut huippuluokkaa vielä 1900-luvun loppuvuosikymmenillä. Nykyään näyttää kuitenkin siltä, että suomalaiset harrastavat juhannuksena hupiseksiä ja huolehtivat ehkäisystä keskikesän juhlan aikaan.

– Maaliskuun syntyvyyspiikki on jo viimeisen kymmenen vuoden aikana häipynyt. Sehän ei tietenkään tarkoita sitä, etteikö juhannusseksiä harrastettaisi, mutta maaliskuu ei erotu enää tilastoissa poikkeuksellisena aikana.

Viime vuosina syntyvyyspiikki on ajoittunut heinä- tai elokuulle, joten näyttää siltä, että ainakin lapsentekomielessä seksiä harrastetaan eniten marraskuussa.

Väestöntutkimuslaitoksen tutkimusprofessori Osmo Kontula vahvistaa sen, että suomalaisten ehkäisystä huolehtiminen on varsin hyvässä jamassa. Hän muistuttaa suomalaisia ehkäisyn tärkeydestä myös isoina juhlapyhinä.

– Jos juhannuksena lähtee liikkeelle pieni säpinä mielessään, kannattaa muistaa varata kondomi mukaan.

Kondomi suojaa sekä epätoivotulta raskaudelta että sukupuolitaudeilta.

Muihin vuodenaikoihin verrattuna kondomien ja muiden ehkäisyvälineiden myynti lisääntyy kesäisin merkittävästi.

– Kesän lämpö ja valo kiihdyttävät ihmisten hormonitoimintaa, ja mielikin on ehkä kesällä otollinen seksielämän vilkastumiselle, Kontula sanoo.

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Miehen erektio-ongelmat vaivaavat, mitä tehdä?

Onko aikaista, kun miehellä alkaa olla jatkuvia erektio-ongelmia jo 67-vuotiaana?
Mitä pitäisi tehdä?

Nimimerkki: ÄlTee, nainen 66 vuotta

Anonyymi kirjoitti...

Katsooko mies naisen vatsamakkaroita? Miehet vastaavat

"Kuinka paljon istuutuessa syntyvillä vatsamakkaroilla on väliä?" kysyy nimimerkki locker.

Anonyymi kirjoitti...

Näin kauan rakastelu yleensä kestää

Vaikka rakastelussa ajantaju voi kadota, tutkimukset paljastavat, mikä suomalaisilla on keskimääräinen rakastelukerran pituus.

Keskivertorakastelun keston voi edelleen kiteyttää sanoihin 15 minuutin onni.

Tätä termiä Väestöliiton tutkimusprofessori Osmo Kontula on käyttänyt aiempien tutkimustensa yhteydessä. 15 minuuttia on ollut se aika, jonka sukupuoliyhteys keskimäärin kestää.

Myös Ilona & hyvä olo -lehden tilaamassa suomalaisten naisten seksielämää käsittelevässä tutkimuksessa naisilta kysyttiin, kuinka kauan rakastelusi tavallisesti kesää sen alusta loppuun asti.

Tämän tutkimuksen perusteella vastaus on 20 minuutin molemmin puolin.

Uutta ja kiinnostavaa oli Kontulasta se, että vastaajat antavat suurin piirtein samanlaisen vastauksen kestosta kysytään heiltä sitten rakastelun tai sukupuoliyhteyden keston pituutta. Ne siis mielletään suurin piirtein samoiksi asioiksi.

Kontula kertoo vierastavansa ajatusta, että rakastelu jaetaan erilaisiin osiin esileikistä lähtien.

- Rakastelu on prosessi, tässä hetkessä. Se ei välttämättä ole edes yhdyntää, Kontula tarkentaa.

Alle 10 minuuttia
Tutkimuksessa joka viides vastaaja päätyi vastaamaan, ettei tiedä, kuinka kauan rakastelu yleensä kestää. Tämä ei ole Kontulasta yllättävää.

- Osittain nämä vastaukset liittyvät siihen, että edellisestä rakastelusta on niin pitkä aika, ettei vastaaja yksinkertaisesti muista sen kestoa. Joillakin voi taas olla niin, että rakastelusta ei ole tullut sellaista totuttua tapaa, jonka keskimääräisen keston voisi arvioida.

Rakastelun pituutta yleensäkään ei ole välttämättä helppo arvioida.

- Harvapa katsoo kelloa juuri ennen ja jälkeen rakastelun!

Arjen kiireistä ja elämän tosiasioista kertonee se tutkimuksen tulos, että joka viides naimisissa oleva nainen kertoi rakastelun kestävän tavallisesti alle kymmenen minuuttia.

Riittääkö aika?
Vaikka Kontulan mielestä 20 minuutin rakastelu kuulostaa aivan hyvältä keskivertominuuttimäärältä, lisäminuutit tuskin haittaisivat.

- Useimmilla miehillä tuo 15 tai 20 minuuttia riittää kiihottumiseen ja laukeamiseen. Naisen orgasmin kannalta olisi kuitenkin eduksi, jos rakastelu kestäisi vähän pitempään, koska nainen tarvitsee riittävästi aikaa orgasmiin, Kontula sanoo.

Pelkästään rakastelun pidentämiseen ei kuitenkaan kannata keskittyä, koska aikaa tuijottamalla rakastelusta voi tulla pelkkää suorittamista. Suorittaminen taas voi olla este orgasmin saavuttamisessa.

Anonyymi kirjoitti...

Sari Havas: Nainen, älä pienennä itseäsi sängyssä

Usein juuri nainen unohtaa seksuaaliset tarpeensa. Sari Havas kehottaa kuuntelemaan omaa seksuaalisuutta, vaikka arki olisi kiireistä.

Anonyymi kirjoitti...

Kysy nämä, ennen kuin hyppäätte sänkyyn!

Shape.com kehottaa selvittämään muutaman asian ennen seksiä uuden kumppanin kanssa.

Lehden mukaan ei ole olemassa mitään sääntöä siitä, milloin on oikea aika seksille. Se voi tapahtua ensitapaamisella, tai vasta pitkän seurustelun jälkeen. Mutta ennen seksiä olisi kuitenkin selvitettävä nämä tärkeät perusasiat.

Anonyymi kirjoitti...

Nuorella neitsytmiehellä on penishuoli: ”Se on vain 12 cm miesvahvuudessa” – Mitä sanoo lääkäri?

Moikka!

Olen 22-vuotias mies, vielä neitsyt. Olen huolissani peniksen koosta, sillä se on vain 12 cm miesvahvuudessa. Häpeän sen kokoa enkä halua näyttää sitä kenellekään. Naiset kyllä kiinnostavat, mutta olen todella epävarma itsestäni sekä peniksestäni.

Onko keinoja suurentaa penistäni muuta kuin kirurgisesti? En tiedä, miten jatkan tästä eteenpäin.

Nim. Avuton.

Anonyymi kirjoitti...

Tutkija: Pojat osaavat puhua tunteista, jos aikuiset antavat mahdollisuuden

Helsingin yliopiston sosiaalityön tutkija Harry Lunabba haluaa kumota käsityksen siitä, että pojat olisivat kyvyttömiä emotionaaliseen keskusteluyhteyteen.

Tutkimuksissa on käynyt ilmi, että pojat kokevat pääsevänsä keskustelemaan tunteistaan aikuisen kanssa vain harvoin.

– Pojat saavat kyllä huomiota koulussa, mutta millaista huomiota se on? On tärkeää tiedostaa tunne, jolla poikia kohdataan.

Lunabba kertoo tutkimuksesta, jonka mukaan moni poika kokee alemmuudentunnetta siitä, ettei vastaa yleistä kuvaa maskuliinisuudesta. Kaikki pojat eivät ole esimerkiksi kilpailuhenkisiä tai ulospäin suuntautuneita.

– Lähtökohdan pitää olla se, että kaikki pojat ovat omanlaisiaan. Yhteiskunnassa vallitsee liiallinen yksinkertaistamisen meininki.

Koulumaailmassa on Lunabban mukaan paljon poikia, joita ei oteta vakavasti. Ongelmatilanteetkin voidaan kuitata "pojat on poikia" -lausahduksella, jolloin poika ei tule aidosti kuulluksi.

Anonyymi kirjoitti...

Järeä BJ:

https://www.facebook.com/RiutanHighland/photos/pb.172777142856316.-2207520000.1434785031./668304083303617/?type=1&theater

Anonyymi kirjoitti...

Maailman ensimmäisen penissiirteen saaneesta tulossa isä!

Epäonnistuneen ympärileikkauksen takia peniksensä menettänyt 21-vuotias eteläafrikkalaismies sai marraskuussa 2014 maailman ensimmäisen penissiirteen. Operaatio oli ilmeisen onnistunut, sillä nyt miehestä on tulossa isä, kertoo elinsiirron suorittanut kirurgi Andre van der Merwe BBC:lle.

Penissiirteen saaneen miehen, jonka henkilöllisyyttä suojellaan, tyttöystävä on kertomansa mukaan neljännellä kuulla raskaana. Van der Merwe kertoo olevansa hyvin iloinen siitä, että miehestä on tulossa isä. Hän ei ollut pyytänyt isyystestiä, koska hänen mukaansa ei ole syytä epäillä pariskuntaa.

Penissiirteille on tarvetta
Lääkäri van der Merwen mukaan penissiirtoja saatetaan tehdä tulevaisuudessa lisää. Etelä-Afrikassa siirteiden tarve on suuri epäonnistuneiden ympärileikkausten takia. Pahimmillaan sadat pojat vaurioituvat pysyvästi tai jopa kuolevat näiden operaatioiden seurauksena vuosittain.

Penissiirtoa on yritetty aiemmin myös Kiinassa. Operaatio itsessään oli onnistunut, mutta potilaan keho alkoi myöhemmin hylkiä sitä.

Anonyymi kirjoitti...

"Mitä tehdä, jos kumppani ei halua yhtä usein?" Asiantuntija vastaa 50 kysymykseen seksistä

Mikä on g-piste? Toimiiko parisuhde ilman intohimoa? Asiantuntija vastasi lukijoiden lähettämiin seksikysymyksiin.

Pyysimme lukijoita lähettämään meille seksiin liittyviä kysymyksiä. Vastaaja Sari Mäki, erityistason seksuaaliterapeutti, Suomen RFSU:sta.

Lue vastaukset lukijoiden mieliä askarruttaneisiin kysymyksiin.

Anonyymi kirjoitti...

Puhemies Maria Lohela HS:lle: Perussuomalaisten ulkonäkö vetoaa miehiin

Hänen mukaansa perussuomalaisten politiikan painopisteet ja teemat ovat olleet sellaisia, jotka kiinnostavat luontaisesti miehiä.

”Duunarikeskustelu, EU-politiikka ja maahanmuuttokysymykset ovat useammin miesten mieleen", hän toteaa.

Lohela uskoo, että myös retoriikalla ja ulkomuodolla on merkitystä.

"Meillä on sellaista retoriikkaa, että suomalainen mies syö makkaraa. Se varmasti vetoaa laajemmalti miehiin. Perussuomalaisten ulkomuoto on ollut karski ja vähän pelkistetty, eivätkä monet meidän näkyvät hahmot ole niin koreita kuin vaikka jos ajatellaan kokoomuslaista", Lohela sanoo.

Anonyymi kirjoitti...

Tyttö keksi tarinan raiskauksesta – usutti porukan hakkaamaan miehen

Käräjäoikeus on tuominnut kolme nuorukaista ehdolliseen vankeuteen viime kesänä tapahtuneista pahoinpitelyistä. Lisäksi jutussa sai tuomion 15-vuotias tyttö, joka tuomittiin sakkoihin pahoinpitelyyn yllyttämisestä.

Yllättämiseen syyllistynyt tyttö kertoi nuorisojoukolle, että mies olisi raiskannut hänet. Tyttö pyysi joukkoa pahoinpitelemään miehen.

Tämän jälkeen kaksi nuorta miestä muun muassa kuristi tytön mainitsemaa miestä ja löi tätä olutpullolla päähän. Uhri sai väkivallan seurauksena ruhjeita ja haavan. Rikos tapahtui Vihdissä heinäkuun lopussa.

Toinen pahoinpitely tapahtui Lohjalla elokuun alussa. Kaksi miestä löi miestä nyrkillä päähän sekä rengasraudalla reiteen. Toinen tekijöistä oli sama kuin Vihdin pahoinpitelyssä.

Rikoksien tekijät olivat tekohetkellä 15–19-vuotiaita.

Käräjäoikeus tuomitsi naisen rikokseen yllyttämisestä 60 päiväsakkoon. Kumpikin yhteen pahoinpitelyyn syyllistyneistä miehistä sai 60 päivää ehdollista vankeutta. Molempiin pahoinpitelyihin syyllistynyt sai kolme kuukautta ja 15 päivää ehdollista vankeutta.

Anonyymi kirjoitti...

Lukijat äänestivät: Tässä on Keski-Suomen komein mies

Keskisuomalaisen leikkimielisesti järjestämä Keski-Suomen komein mies -äänestys on nyt päättynyt. Ylivoimaiseksi voittajaksi selviytyi Suomen huutokauppakeisari -ohjelmasta tutuksi tullut Aki Palsanmäki. Uuraislainen sai peräti 30 prosenttia kaikista annetuista äänistä. Ääniä annettiin lähes 5000 kappaletta, yhteensä 4981.

Hopeasijalle päätyi tällä hetkellä Real Madridissa vaikuttava jalkapalloilija, JJK-kasvatti Eero Markkanen ja pronssille Pihtiputaalta kotoisin oleva laulaja Pete Parkkonen. Pete Parkkonen oli mukana myös Buzzfeedin listalla, josta Keskisuomalaisen listaus juontaa juurensa.

Keski-Suomen kaunein nainen -äänestys alkaa huomenna sunnuntaina 21.6.2015.

Näin miehet sijoittuivat

1. Aki Palsanmäki 30 %
2. Eero Markkanen 17 %
3. Pete Parkkonen 16 %
4. Sami Itani 9 %
5. Tuomas Tarkki 8 %
6. Timo Rautiainen 7 %
7. Ari-Pekka Liukkonen 5 %
8. Touko Aalto 4%
9. Isko Leikola 3 %

Anonyymi kirjoitti...

Kolmen kimppaa, naiseksi pukeutumista, vilauttelua autossa – lukijoiden kuumat seksifantasiat

Studio55.fin suuressa seksikyselyllä lukijat kertoivat myös seksifantasioistaan – joko jo toteutuneista tai toteuttamatta jääneistä. Erityisesti kertomuksissa vilahtelivat vieraat paikat ja ryhmäseksi.

Anonyymi kirjoitti...

Florida teen took oral-sex selfies with pit bull at grandmother’s house: police | New York's PIX11 / WPIX-TV

New video of brutal McDonald’s gang assault emerges | New York's PIX11 / WPIX-TV

Nanny cam records child being burned on stove, beaten: police | New York's PIX11 / WPIX-TV

Police say 3-year-old Washington State girl beaten by mother for weeks before her death | New York's PIX11 / WPIX-TV

Married mom questioned about inmate escape from maximum-security prison | New York's PIX11 / WPIX-TV

‘Shawshank Redemption’ prison break: Did ‘lady killer’ get help from a woman? | New York's PIX11 / WPIX-TV

Husband visits Joyce Mitchell in prison, after she allegedly plotted with escapees to kill him | New York's PIX11 / WPIX-TV

Arrest made in sickening video of teen beating girl, young brother in Indianapolis park | New York's PIX11 / WPIX-TV

Mom faces murder charge, blames God for child’s death | New York's PIX11 / WPIX-TV

Boy’s remains found in mother’s car 10 years after he was last seen | New York's PIX11 / WPIX-TV

Woman involved in Walmart fight speaks out, says brawl started over racist remark | New York's PIX11 / WPIX-TV

Girl arrested in vicious McDonald’s beating caught on video | New York's PIX11 / WPIX-TV

Washington teacher Jessica Fuchs accused of having sex with student | New York's PIX11 / WPIX-TV

Georgia mom accused of hosting naked Twister party for daughter, sleeping with 2 teens | New York's PIX11 / WPIX-TV

Woman accused of flashing new breast implants, peforming sex act on boy at bar mitzvah | New York's PIX11 / WPIX-TV

Babysitter accused of sexually assaulting kids with boyfriend, boasts in texts | New York's PIX11 / WPIX-TV

Lunch lady accused of having sex with student, boy’s older brother | New York's PIX11 / WPIX-TV

Anonyymi kirjoitti...

Teacher faces decades in prison after allegedly having sex with 3 students | New York's PIX11 / WPIX-TV

Mother blames spider after toddler daughter is beaten to death | New York's PIX11 / WPIX-TV

12-year-old accused of attempting to poison mother who took away iPhone | New York's PIX11 / WPIX-TV

Long Island mom pleads guilty to killing her allergic daughter with peanut M&M’s | New York's PIX11 / WPIX-TV

Mother who left quadriplegic son in woods for 4 days arrested | New York's PIX11 / WPIX-TV

Mother arrested after 17-month-old daughter found dead | New York's PIX11 / WPIX-TV

Fla. mother kills 2 children, critically injures baby | New York's PIX11 / WPIX-TV

Anonyymi kirjoitti...

Tulotaso oli läpimenon suurin selittävä tekijä
Tilastokeskus selvitti: Eduskuntavaalit olivat "maskuliininen vallankumous"


Keskustan ja perussuomalaisten vaalivoitot eivät olleet pelkästään konservatiivien voitto liberaaleista tai maaseudun voitto kaupungeista, vaan tämän lisäksi miesten voitto naisista.

Tähän tulokseen on tullut tilastokeskuksen yliaktuaari Lasse Winter, joka tutki ehdokkaiden taustojen merkitystä eduskuntavaalikamppailussa.

Winter pitää kevään 2015 eduskuntavaaleja "maskuliinisena vallankumouksena", kun tuloksia vertaa edellisiin 2011 vaaleihin.

Kevään 2015 eduskuntavaaleissa miesten todennäköisyys tulla valituksi oli vajaa 50 prosenttia korkeampi kuin naisten, kun siviilisääty, koulutustaso, ikä, tulotaso ja aikaisempi kansanedustajuus vakioidaan. Edellisissä eduskuntavaaleissa 2011 naisten valinnan todennäköisyys oli vain noin 20 prosenttia miehiä korkeampi.

Naisten kannalta vuoden 2015 eduskuntavaalit sujuivat siis heikommin kuin vuoden 2011 vaalit.

Winterin tutkimuksen tuloksia julkaisi ensimmäisenä Tilastokeskuksen oma lehti Tieto ja & Trendit.

Tulotaso oli kuitenkin kaikkein suurin selittävä tekijä läpimenolle. Winter selvitti, että ylimpään tuloviidennekseen kuuluva ehdokas tuli valituksi 25 kertaa todennäköisemmin kuin alimman tuloviidenneksen ehdokas ja keskimmäisenkin tuloviidenneksen ehdokas lähes kaksinkertaisella todennäköisyydellä.

Edellisissä eduskuntavaaleissa 2011 tulojen merkitys oli vieläkin suurempi. Silloin ylimpään tuloviidennekseen kuuluva tuli valituksi peräti 124-kertaisella todennäköisyydellä.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hs.fi/sunnuntai/a1434509613026KOLUMNI
En halua enää rakastua


Rakkaus on nyt vaikeampaa kuin Jane Austenin aikakaudella. Siispä on helpompi olla kokonaan ilman.

Äitini, parhaat ystäväni, tutut ja tuntemattomat ovat ihmetelleet samaa. Lasteni isän kuolemasta on jo kymmenen vuotta, mutta en seurustele. En ole edes etsinyt kumppania. En ole ihastunut yhden yhtä kertaa.

Olen voittanut istuvan presidenttimme viisi yksinäistä vuotta tuplasti.

Ja miksi? Koska jo ajatus rakastumisesta ahdistaa.

Siitä ei ole kuin vajaat kaksi viikkoa, kun sain kuulla taas yhden surullisen tarinan. Tuttu pariskunta, iät ja ajat yhdessä ollut, oli päättänyt erota. Mutta miksi, utelin. "Kasvoimme erillemme." "Emme puhu enää samaa kieltä." "Halusin jotakin muuta elämältä."

Hyvä on.

Samaan aikaan nuoret tuttavani kertovat seikkailuistaan netin deittipalvelu Tinderissä, tuhansien sinkkujen puuhamaassa. Kumpikin väittää kiven kovaan uskovansa Suureen Rakkauteen.

Tuon rakkauden täytyy kuitenkin olla jotakin aivan ihmeellistä, sillä toinen herroista ei pysy enää laskuissa siitä, montako naista hän on käynyt läpi.

"Yhteen aikaan niitä oli kolmekymmentä."

Päätökseni pysyä erossa rakkaudesta muuttui lopulliseksi luettuani sosiologi Eva Illouzin kirjan Why Love Hurts.

Anonyymi kirjoitti...

KOLUMNI
En halua enää rakastua

Anonyymi kirjoitti...

Kommentti: #HyvätTissit, #HyväSängyssä – haluatko sinä arvostella ex-kumppanisi netissä?

Lulu-nimisessä sovelluksessa naiset arvioivat miehiä. Koska miehille saadaan samanlainen palvelu?

Älypuhelinten Tinder-sovelluksessa ihmisiä arvioidaan ulkonäön perusteella. Mikäs sen mukavampaa: miksi mennä henkilökohtaisuuksiin, kun voi tuijottaa pelkkää ulkonäköä ja unohtaa muut, hankalammat piirteet, kuten luonteen ja ystävällisyyden.

Heille, jotka kaipaavat syvempää analyysia komeasta miehestä, on jo 2013 lanseerattu Lulu-niminen sovellus. Sovelluksessa arvioidaan miehiä sanoin ja hashtagein, ja sitä kuvataan termillä "Facebook kohtaa Sinkkuelämän".

Siis, mitä?

Sovellukseen kirjaudutaan omalla puhelinnumerolla. Tämän jälkeen tarjoutuu mahdollisuus arvioida oman puhelimen kontaktilistasta poimittuja miehiä. Sitähän jokainen meistä haluaa: antaa arvosanoja exille, nykyisille ja kavereille.

Naiset vastaavat kysymyksiin koskien miehen huumorintajua, tapoja, sitoutumishaluja ja ulkonäköä. Miehelle voi myös valita hashtageja, kuten #BelievesInLove (suom. uskoo rakkauteen), #DudeCanCook (suom. kundi osaa kokata) ja #MummyIssues (suom. ongelmia äitisuhteessa).

Sovelluksen etusivulta näkee, millaisia miehiä lähipiirisi suosittelee sinulle. Miten kätevää: Jaana Jyväskylästä sanoo, että Pertsa on kiva ja ihana. Onko tässä deittailun seuraava aste? Leffoistakin luetaan arvostelut ennen näytöstä, miksei siis kumppaneista?

Kriitikoihin uskovilta tosin jää moni hyvä elokuva näkemättä.

Myös miehet saavat käyttää palvelua, nähdä saamansa pisteet ja sen, millaisia hashtageja hänestä käytetään. Yli miljoona miestä käyttää sovellusta. Koska saadaan miehille samanlainen sovellus? Sellainen, joka kertoo, että Jenni on #HyväSängyssä mutta #MeikkaaSatatuntia, lisäksi #NalkutiNalkNalk. Eikö sellainen sovellus olisikin moderni, tyylikäs ja tarpeellinen?

Ai, ei vai? Ihme juttu: miehille saa antaa arvosanoja, mutta menepä sovellukseen kirjoittamaan #IhananKurvikas. Vihaviestejä sataa taatusti ovista ja ikkunoista.

Miehille on muuten olemassa The Playbook -niminen sovellus, jossa omia valloituksia voi jakaa nettikavereiden kanssa. Esimerkiksi Cosmopolitanissa sovelluksesta hermostuttiin jo, onhan se "loukkaava" ja sitä käytävät miehet eivät "vain tajua". Yllätys. Onneksi lehti huomauttaa, että Lulu tekee samaa miehille.

Jos Lulu-arvostelut ahdistavat, mies voi halutessaan deletoida itsensä sovelluksesta. Itse deletoisin koko sovelluksen.

Anonyymi kirjoitti...

Pitkissäkin parisuhteissa rakastellaan vielä usein

Nelikymppisistä naimisissa olevista naisista joka neljäs ei ole rakastellut viime kuukauden aikana kertaakaan

40 prosenttia suomalaisnaisista ei ollut rakastellut viime kuukauden aikana kertaakaan. Tämä käy ilmi Ilona & hyvä olo -lehden ja Väestöliiton yhteistyössä teettämästä tutkimuksesta.

Tutkimuksen suunnittelija, Väestöliiton tutkimusprofessori Osmo Kontula ei pidä lukua kohtuuttoman suurena, koska sille löytyy selittäviä tekijöitä.

- Tutkimuksen mukaan esimerkiksi yksineläjistä yli 80 prosenttia ei ollut rakastellut lainkaan viime kuukauden aikana.

Rakastelun määrä näyttää olevan yhteydessä muun muassa parisuhteen pituuteen ja siihen, minkä ikäinen nainen on kyseessä. Yleisesti voidaan kuitenkin sanoa, että mitä vanhempi nainen ja mitä pitempi parisuhde, sitä harvemmin rakasteluja.

Anonyymi kirjoitti...

Arvaatko, mikä on paras viikonpäivä seksille?

Daily Mirrorin mukaan myös tulevan pääministerin synnyttämiselle on olemassa se otollisin päivä.

Viikonpäivällä on väliä, toteaa brittilehti Daily Mirror. Sen mukaan jotkut päivät ovat monille puuhille otollisempia kuin toiset. Oikealla ajoituksella on lehden mukaan väliä terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Näin terveysteot tulisi ajoittaa!

Anonyymi kirjoitti...

Kaksi selvää merkkiä edessä olevasta erosta

Business Insiderin mukaan on olemassa kaksi käytösmallia, jotka johtavat usein avioeroon

Rakkauteen ja ihmissuhteisiin erikoituneen psykologi John Gottmanin mukaan kaksi tuhoisaa käytösmallia kertovat, että liitto on hajoamassa. Nämä eivät siis lupaa hyvää.

1. Negatiivinen kierre

Ei ole hyväksi, jos neutraalit tai jopa positiiviset asia tulkitaan kielteisesti. Se johtaa vain yhä pahempaan negatiivisuuteen ja piikittelyyn. Gottmanin mukaan negatiivisuuden kierre on kuin lentohiekkaa: siihen päätynyt pari ajautuu helposti eroon. Varsinkin suhteen varhaisessa vaiheessa tämä ennustaa eroa.

2. Vetäytyminen ja erkaantuminen

Eroaminen silloin, kun suhdetta on jatkunut kauan, johtuu usein vetäytymisestä. Puolisoilla ei ole enää yhteistä puhuttavaa tai jaettavaa. Konfliktitilanteissa he vetäytyvät helposti yhä kauemmas toisistaan. Tällainen suhde voi helposti tuntua tyhjältä, ja tyhjyyden tunnetta yritetään täyttää esimerkiksi sivusuhteilla.

Anonyymi kirjoitti...

Ihmistyypit, joista ei ole puolisoksi

Huffington Postin mukaan asiantuntijat pitävät näitä ihmistyyppejä lähestulkoon mahdottomina puolisoina.

Anonyymi kirjoitti...

Maailman arvokkain seksitallenne, seksinauhasta 100 miljoonan oikeusriita – juorusivuston loppu lähellä?

Anonyymi kirjoitti...

Ystävän vaimo löytyi Tinderistä – saako siitä sanoa?

MITÄ SAA SANOA? Voiko ystävälle kertoa, että puolisosi taitaa pettää sinua, elät muiden rahoilla tai huomionkipeät tilityspuhelusi uuvuttavat? Mitä ystävyys kestää?

Espoolaismiehet selasivat puhelimillaan baarissa seuranhakupalvelu Tinderiä. Kivannäköisiä naisia – ja yksi tuttu naama: ystävän vaimo.

Ystäväporukka oli huomannut, ettei avioliitto ihan suurinta onnea hehkunut, mutta pari ei ollut eronnutkaan.

Mitä pitäisi tehdä? Miten kertoa ystävälle, että tämän vaimo etsii julkisesti vierasta seuraa? Vai jättää kertomatta?

37-vuotias Taina ei kertonut, kun hän oli vastaavanlaisessa tilanteessa. Taina oli huomannut Tinderissä tuttavansa aviomiehen, jonka kanssa tuttavalla oli myös lapsia.

Taina teki päätöksensä lasten perusteella. Hän ei halunnut rikkoa perhettä.

– Jos on riittävän läheinen, ei edes mieti, kertooko tällaisesta asiasta, vaan miettii, miten ja missä keskustelun aloittaa. Jos on valmis tukemaan toista, silloin kertoo näkemästään, psykologi Mikael Saarinen sanoo.

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Miten saisin innostettua poikaystävääni aktiivisempaan aloitteen tekemiseen? Hän vetoaa kiireeseen ja joudun vonkaamaan.

Olen seurustellut poikaystäväni kanssa 3 vuotta ja alussa harrastimme seksiä päivittäin montakin kertaa päivässä ja se jatkuikin pitkään kunnes nyt on ruennut tahti rauhoittumaan. Poikaystäväni tuntuu jatkuvasti olevan kiireinen ja valittaa ettei jaksa ja nykyisin se olenkin minä joka tekee aina aloitteen.
Harrastamme kyllä seksiä n. 2 krt viikossa, mutta minä haluaisin paljon useammin ja yritänkin, mutta en jaksaisi aina vongata ja olen kyllästynyt tilanteeseen että olen paljon aktiivisempi osapuoli ja että toinen pihtaa. En ymmärrä miksi häntä ei kiinnosta, sillä olen kuitenkin itsestä huolehtiva urheilullinen ja vetävän näköinen nainen ja varmaksi tiedän ettei ole kyse toisesta naisesta. Miten saisin innostettua seksielämäämme siten että hänkin olisi aktiivisempi ja halukkaampi?

Nimimerkki: Turhautunut neito, nainen 23 vuotta

Anonyymi kirjoitti...

Onko miehelläni kuorossa toinen nainen?

Innostava harrastus vai sittenkin jotain muuta?

Olen nelikymppinen perheenäiti. Minua on ruvennut huolestuttamaan mieheni kuoroharrastus. Tuntuu, että hän on valmis käyttämään loputtomasti aikaa kuoroharjoituksiin, kuoron matkoihin ja kuoron esiintymisiin. Lapsille ja minulle ei tunnu riittävän aikaa. Seksiä ei voi edes ehdottaa ilman, että mies suuttuu.

Epäilen, että miestäni ei kiinnosta vain kuoromusiikki vaan että hänellä on kuorossa toinen nainen. Tuntuu, että kuoroharrastukseen liittyy mahdollisuus harrastaa seksiä jonkun toisen kanssa. Miten voisin ottaa asian puheeksi mieheni kanssa? Vai onko parempi odottaa, että tämä menee ohi ja mieheni palaa perheen pariin?

Anonyymi kirjoitti...

Kiusaatko exääsi somessa? Poliisi: ”Jos ystävällisesti noudattaisit tätä listaa”

Helsingin nettipoliisin ylikonstaapeli Marko Forss puuttuu Puheenvuoron blogissaan sosiaalisessa mediassa tapahtuvaan vainoamiseen parisuhteen päättymisen jälkeen. Hän viittaa viikolla julkisuuteen levinneeseen saksalaismiehen videoon, jossa yhteinen omaisuus kirjaimellisesti puolitettiin.

-Vaikka tarina onkin tietyllä tapaa surkuhupaisa ja naurattaa, on parisuhteiden päättymisen näkyminen somessa arkipäivää nettipoliisille. Saamme lähes päivittäin ilmoituksia siitä, miten exä tai joku muu osapuoli terrorisoi tavalla tai toisella somen kautta. Tapaukset vaihtelevat yksittäisistä suunsoitoista vuosia jatkuneeseen vainoamiseen, Forss kertoo.

Hän on kirjannut blogiinsa muistilistan, joka kannattaa käydä läpi ennen avautumista sosiaalisessa mediassa.

-Jos siis ystävällisesti noudattaisitte tätä listaa, niin viestimäärä ehkä vähenisi, Forss huomauttaa.

Anonyymi kirjoitti...

Nainen riehui taksissa ja kieltäytyi maksamasta 29,80 euroa matkasta – epäillään vahingonteosta ja lievästä petoksesta - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Narttujen lapsellisesta prinsessahääleikistä kalliit laskut muiden niskaan:

Pikaliitot ovat yleistyneet – eronneet kertovat, miksi avioliitto jäi lyhyeksi - Avioero - Elämä - Helsingin Sanomat

Ile kirjoitti...

Tässähän on ihan lööpin aihetta. Että ihan tällainen naisjärjestön puheenjohtaja. Ja järjestöhän taitaa nauttia isoja yhteiskunnan tukia vieläpä.

Unioni Naisasialiiton pj. toivoo Hännikäisen tappavan itsensä

Kuka osaa kuvitella, millainen olisi reaktio, jos jonkun virallisen miesjärjestön edustaja, saatika järjestön puheenjohtaja, kirjoittelisi toivovansa naisaktivistiksi leimatun naisen pikaista itsemurhaa.

Anonyymi kirjoitti...

Nainen iski miestä tuopilla päähän ja yritti potkia arkaan paikkaan

Nainen yritti tappaa isänsä fileerausveitsellä - isä menehtyi myöhemmin tulipalossa

Anonyymi kirjoitti...

Kuinkakohan paljon näitä tapauksia oikein on? Lentoasemille tarvittaisiin tissien kopelointi tai mammagrafia, jos nyt ylipäätään narttuja pitäisi päästää matkustamaan minnekään muualle kuin korkeintaan huoriksi bordelliin:

Woman's breast implants held 1.5kg of cocaine, say Colombian airport police | World news | The Guardian

Spain arrests woman with cocaine breast implants | World news | The Guardian

Woman with cocaine hidden in breast implants arrested at Madrid airport | World news | The Guardian

Anonyymi kirjoitti...

Naiset vauhdissa taas kerran:

Karmeat tarinat sukujuhlista: "Teki mieli heittää anoppi seinään"

Anonyymi kirjoitti...

FINGERPORI 22.6.2015

Ile kirjoitti...

Häthätää Unioni Naisasialiitto noin 25 minuttia sitten julkaisi fb-sivullaan tällaisen ennakolta torjuvan vastineen, jolla he perustelevat puheenjohtajansa julkisia kuolemanjulistuksia Timo Hännikäiselle:

Naisasialiitto Unioni
23 min ·

"Juhannuspäivän aamuna kirjailija Timo Hännikäinen lähetti useita seksistisiä ja rasistisia postauksia facebook-sivuillemme. Julkisissa, nyt jo poistetuissa viesteissä oli viittauksia anaaliseksiin vastaanottajien lasten kanssa, kuva naisen rinnoista ja tervehdys 'sieg heil'. Samanlaisia viestejä kirjailija lähetti väkivaltaa kokeneiden naisten tukipalvelun Naisten Linjan sivuille.

Millainen painoarvo viesteillä sitten on? Niiden kirjoittaja on julkisessa keskustelussa suurta näkyvyyttä saanut mielipidevaikuttaja. Hännikäinen on esseisti, jonka teoksia on käsitelty mediassa näkyvästi; hän kuuluu myös Suomen älymystöä edustavaan Helsingin Sanomien asiantuntijaraatiin. Kulttuurikentän noste on lisännyt Hännikäisen vaikutusvaltaa – jota hän ei salaa haluavansa. Hän on ollut aktiivinen sekä itsenäisyyspäivän 612-marssin että viimeviikkoisen Eugen Schauman -visiitin järjestäjänä. Molemmissa tapahtumissa oli mukana myös äärinationalistinen Suomen Vastarintaliike, jonka jäsenistä osa on syyllistynyt rasistisiin ja homofobisiin väkivallantekoihin.

Rasistisen oikeistopopulismin nousua seurannut tunnistaa Hännikäisen ajattelussa teemoja, joita esiintyy niin antifeministisen miesliikkeen, radikaalin äärioikeiston kuin Anders Behring Breivikinkin ajattelussa. Hänen näkemyksensä yhteiskunnan ideaalijärjestyksestä on ristiriidassa nykyaikaisen demokratiakäsityksen kanssa, jonka mukaan kaikille kuuluu ihmisarvo ja vapaus ja ihmisiä ei syrjitä heidän sukupuolensa tai etnisyytensä vuoksi.

Olennaista on huomata, että Hännikäisen ideat eivät ole poikkeuksellisia, eikä hän toimi tai ajattele yksin. Hänen ajattelunsa on osa laajempaa kansainvälistä liikehdintää. Poikkeuksellista sen sijaan on että hänen edustamansa ajatussuuntaukset ovat Suomessa yhä monelle niin vieraita. Näin Hännikäinen on saanut määritellä tekstiensä kontekstin ja käsitteiden merkityksen itse: tämä määrittely on kelvannut esimerkiksi Helsingin Sanomien arvioitsijalle sellaisenaan.

Toivoisimme medioiden olevan jatkossa tarkempia siitä, minkälaisen analyyttisen kehyksen Hännikäisen ajattelu saa, sekä siitä, minkälaisen aseman media ylipäänsä tarjoaa naisvihamielistä ja äärioikeistolaista maailmankuvaa edustaville mielipidevaikuttajille. Nyt Suomessa vallitsee merkillinen kaksoisstandardi: yhteiskunnalliset vaikuttajat voivat vapaa-ajallaan solvata ihmisryhmiä ja ihmisoikeusjärjestöjä tai järjestää äärioikeistolaisia tapahtumia ilman että heidän asemansa kirjallisessa tai poliittisessa yhteisössä tästä horjuu.

Kun Hännikäisen nettihäiriköinnistä nousi somekohu, hän kertoi omilla Facebook-sivuillaan halunneensa antaa palautetta häntä solvanneille ihmisille ja järjestöille. Naisasialiitto Unioni ei ole kuitenkaan aiemmin kirjoittanut Timo Hännikäisestä sanaakaan. Tämän päivityksen tarkoituksena on siirtää huomio kirjailija Timo Hännikäisestä laajempaan kuvaan: nousevaan oikeistopopulistiseen liikehdintään, jonka jollekin akselille hänenkin ajatuksensa ja toimintansa sijoittuvat. Liikehdintä, joka nojaa käsityksille perinteisistä sukupuolirooleista, yhdestä oikeasta uskonnosta ja rajat sulkevasta isänmaasta ei tuo tähän päivään uusia ja tuoreita ajatuksia, vaan ennemminkin ummehtuneita ja vaarallisia tuulahduksia menneisyydestä."

Anonyymi kirjoitti...

Miehen haaroväliin asetettiin kamera - näin naiset sinne vilkuilivat

Miljoonia katselukertoja aiemmilla videoillaa kerännyt Crotch Cam on lähtenyt nyt Euroopan-kiertueelle.

Miehen haaroväliin asetettiin kamera, joka tarkkaili naisten katseita.

Tarkoituksena oli narauttaa mahdollisimman monta vastakkaisen sukupuolen edustajaa tuijottamisesta. Ja niitähän riitti!

Anonyymi kirjoitti...

Puolet morsiamista raskaana vihittäessä - Entisajan naiset eivät olleet mitään siveyden sipuleita

Puolet 1700-luvun suomalaisista morsiamista oli raskaana mennessään naimisiin. Tämä selviää yksinkertaisella laskutoimituksella, kun verrataan kirkonkirjoista vihkipäivää ja esikoisen syntymän ajankohtaa.

- Pääasiassa tämä koskee rahvaan naisia, mutta kokonaisuus voidaan laskea sillä perusteella. Aatelisneidot eivät juurikaan olleet raskaana vihittäessä, mutta heitä oli vain pari promillea naisista, Turun yliopiston Suomen historian professori Kirsi Vainio-Korhonen huomauttaa.

Porvareiden tyttäristä noin viidesosa oli raskaana naimisiin mennessään.

Vainio-Korhonen on yhdessä dosentti Anu Lahtisen kanssa julkaissut tänä keväänä kirjan suomalaisen rakkauden historiasta. Lemmen ilot ja sydämen salat -kirjasta selviää, että esiaviolliset suhteet olivat hyvin yleisiä 1900-luvulle saakka.

Anonyymi kirjoitti...

24-vuotias Maiju on tyypillinen naismotoristi - kuva 700-kuutioisesta menopelistä

Vieressä tapahtunut onnettomuus säikäytti kuopiolaisen Maiju Rissasen äidin niin pahoin, ettei tämä suostunut allekirjoittamaan kevytmoottoripyöräkortin hakemiseen vaadittua kaavaketta tuolloin teini-ikäiselle tyttärelleen.
- Olin ensimmäisenä paikalla, kun kuulin, että rysähti. Huonostihan siinä kävi. Moottoripyöräilijä ei enää noussut siitä, nyt 24 vuoden ikään ehtinyt Rissanen muistelee Savon Sanomissa.
Rissasta ei pelota, vaikka hän on juuri saamassa ensimmäisen oman moottoripyöränsä, upouuden 700-kuutioisen Yamaha MT-07:n.
- Siinäkin tilanteessa oli aika pitkälti oma moka ja tilannenopeus ihan väärä. Omalla käyttäytymisellä ja hyvällä varustautumisella voi ehkäistä paljon, uskoo Rissanen, joka kuulee paljon onnettomuuksista myös päätyössään hätäkeskuksessa.
Miehillä pyöräkuume iskee yleensä naisia myöhemmin. Markkina- ja luottotietoyhtiö Bisnode selvitti Liikenteen turvallisuusvirasto Trafin tilastoista, että miehillä suosituin yksittäinen moottoripyörän hankkimisikä on 50 vuotta.
Jos miehet kärsivät tai nauttivat viidenkympin villityksestä, naisilla vastaavanlaisia viitteitä on kolmenkymmenen ikävuoden kohdalla, Bisnoden kehitysjohtaja Matti Rahikka arvioi.
Miehillä moottoripyöräharrastus on erityisen suosittua 50-59-vuotiaiden keskuudessa, kun naisilla suurin ikäluokka on 45-49-vuotiaat.

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaiskirjailija kuittasi naisiin kohdistamansa törkykirjoitukset "humalaiseksi hölmöilyksi"

Kirjailija Timo Hännikäisen juhannuksenvietto kärjistyi alatyyliseksi viestittelyksi Naisten Linjan ja Naisasialiitto Unionin sivuilla. Hännikäinen ei aio kuitenkaan pyytää kirjoituksiaan anteeksi.
Kirjailija Timo Hännikäinen,35, herätti juhannuksena ihmetystä ja tyrmistystä Naisasialiitto Unionin ja Naisten Linjan julkisille Facebook-sivuille kirjoittamillaan, vihapuhetta sisältäneillä viesteillä. Naisten Linja on tukipalvelu, joka on suunnattu väkivaltaa ja sen uhkaa kokeneille naisille ja tytöille.

Hännikäinen oli kirjoittanut viestit juhannusaaton ja juhannuspäivän välisenä yönä. Juhannuspäivänä hän selitti tapahtunutta omilla julkisilla Facebook-sivuillaan näin:

– Eilisyönä muiden mentyä nukkumaan etsin facebookista minua solvanneiden ihmisten & järjestöjen sivuja ja kirjoitin sinne mm. toiveita kyseisten henkilöiden pikaisesta itsemurhasta ja kaikkea täysin painokelvotonta. Ilmeisesti joku kevään paskamyrskyn mittaan kertynyt v***tus saavutti saturaatiopisteen. En puolustele toimintaani enkä toisaalta esitä anteeksipyyntöjäkään. Kunhan totean tapahtuneen.

Hännikäisen kirjoittamat viestit synnyttivät laajaa keskustelua, johon muun muassa kirjailija Laura Honkasalo osallistui. Hänellä oli kollegalleen yksi kysymys:

– Voisitko vielä tarkentaa, miten esim. Naisten Linja, joka auttaa väkivaltaa kokeneita naisia, on "solvannut" sinua?

Tähän Hännikäisellä oli varsin ytimekäs vastaus:

– En voisi.

Sen sijaan Hännikäinen tarkensi tuntojaan juhannusyön kirjoituksistaan omilla Facebook-sivuillaan. Hän sanoo olevansa entistä tyytyväisempi, ettei ole esittänyt asiasta julkista anteeksipyyntöä.

– Sen sijaan pyydän anteeksi niiltä kollegoilta ja muilta ihmisiltä, jotka ovat humalaisen hölmöilyni takia tulleet tahtomattaan vedetyksi mukaan tähän sotkuun.

Naisasialiitto Unioni kirjoitti tänään puolenpäivän aikoihin vastineensa Timo Hännikäisen viesteihin. Vastineessaan Naisasialiitto Unioni vahvistaa, että Hännikäinen lähetti useita, nyt jo poistettuja, seksistisiä ja rasistisia postauksia heidän Facebook-sivuilleen.

– Millainen painoarvo viesteillä sitten on? Niiden kirjoittaja on julkisessa keskustelussa suurta näkyvyyttä saanut mielipidevaikuttaja. Hännikäinen on esseisti, jonka teoksia on käsitelty mediassa näkyvästi; hän kuuluu myös Suomen älymystöä edustavaan Helsingin Sanomien asiantuntijaraatiin.

Kirjoituksessaan Naisasialiitto Unioni sanoo Suomessa vallitsevan merkillisen kaksoisstandardin, jonka myötä yhteiskunnalliset vaikuttajat voivat vapaa-ajallaan solvata ihmisryhmiä, ihmisoikeusjärjestöjä tai järjestää äärioikeistolaisia tapahtumia ilman, että heidän asemansa kirjallisessa tai poliittisessa yhteisössä horjuu. Unioni toivoo, että jatkossa ollaan tarkempia siitä, minkälaisen analyyttisen kehyksen Hännikäisen ajattelu saa.

Timo Hännikäinen tunnetaan erityisesti seksinpuutetta kuvailleesta teoksestaan Ilman: Esseitä seksuaalisesta syrjäytymisestä (2009).

Anonyymi kirjoitti...

5 tärkeää asiaa, jotka vuosikymmeniä onnellisesti naimisissa olleet tietävät parisuhteista

Cornellin yliopisto haastatteli satoja amerikkalaisia yli 65-vuotiaita saadakseen selville, millaisista aineksista pitkät liitot on tehty.
Professori Karl Pillemerin pitkien liittojen salaisuutta selvittäneeseen haastattelututkimukseen vastasi 400 amerikkalaista. Vastaajien keski-ikä oli 77 vuotta ja keskimääräinen liito pituus 44 vuotta. Pisimpään yhdessä olleet haastatellut olivat 98-ja 101-vuotiaat, jotka olivat olleet yhdessä 76 vuotta.

Haastattelututkimus kuuluu Cornellin yliopiston pitkiä liittoja tutkivaan projektiin, jonka yliopisto uskoo olevan kaikkien aikojen laajin. Yhteensä projektia varten on haastateltu 700 ihmistä, joilla on yhteenlaskettuna takanaan yli 40 000 avioliittovuotta.

Nämä viisi asiaa toistuivat lähes kaikkien vinkeissä siitä, miten saada suhde kestämään.

Anonyymi kirjoitti...

Törkyviestejä kirjoitellut Timo Hännikäinen pyysi sittenkin anteeksi

Kirjailija Timo Hännikäinen päätti sittenkin pyytää anteeksi humalassa kirjoittamiaan asiattomia viestejä.
Kirjailija Timo Hännikäinen, 35, julkaisi juhannuksena törkyviestejä esimerkiksi Naisasialiitto Unionin ja väkivallan uhreille suunnatun Naisten linjan Facebook-sivuilla. Miehen seksistiset ja rasistiset viestit herättivät hämmästystä ja ihmetystä sosiaalisessa mediassa.

Omien sanojensa mukaan Hännikäinen lähetti viestejä häntä solvanneille tahoille, mutta tänään esimerkiksi Naisasialiitto Unioni otti Facebookissa kantaa kirjoitteluun ja totesi, ettei ole kirjoittanut Timo Hännikäisestä aiemmin sanaakaan.

Vielä juhannuspäivänä Hännikäinen kirjoitti Facebookissa, että viestit olivat seurausta siitä, että "kevään paskamyrskyn mittaan kertynyt v***tus saavutti saturaatiopisteen". Hän ei kuitenkaan suostunut puolustelemaan tekojaan tai pyytämään anteeksi.

Tänään ääni kellossa muuttui, ja iltapäivällä mies esitti anteeksipyyntönsä Naisten Linjan Facebook-sivujen viestiketjussa.

– Kirjoitin tälle seinälle juhannusyönä epäasiallisia ja loukkaavia kommentteja. Olin ilmeisesti vahvassa humalatilassa luullut tätä organisaatiota toisenlaiseksi ja jonkun toisen ylläpitämäksi. –– Minulla ei ole mitään halua loukata seksuaalisen väkivallan uhreiksi joutuneita eikä heitä auttavia. Ymmärrän jos kommenttini suututtivat ihmisiä, ja pyydän anteeksi toimiani, hän viestitti.

Myös aiemmin tänään julkaistussa Nyt.fi:n haastattelussa mies vetosi klassisesti humalatilaan ja siihen, että joku muu aloitti.

– Se meni nyt jotenkin yli. Suoraan sanoen kun mä heräsin seuraavana päivänä, en muistanut juuri mitään, mitä olin kirjoittanut, hän kertoo Nytille. Musta on kirjoitettu kaikenlaisia törkeyksiä sosiaalisessa mediassa kuluneen vuoden aikana. Vahvassa humalassa tuli ajatus, että vastaan samalla mitalla, hän selitteli.

Haastattelussa hän ei suostunut myöntämään, että olisi se, joka aloitti kähinän sosiaalisen median hiekkalaatikolla, vaan muistutti useampaan kertaan joutuneensa itsekin pilkan kohteeksi.

– Olen käyttäytynyt huonosti, mutta mä katson, että se on ollut omalta puoleltani lähinnä reagointia siihen ärsytykseen, mitä muhun kohdistettu henkilökohtainen kirjoittelu netissä on aiheuttanut.

Anonyymi kirjoitti...

Naisten masturboinnille keksittiin Ruotsissa oma sana

Masturbointi-sanan sijaan itsensä tyydyttämisestä käytetään monia eri sanoja. Useimmat niistä ovat melko miehekkäitä ja tarkoittavat nimenomaan miesten puuhailuja. Naiset ovat olleet ilman omaa sanaa jo pitkään.

Nyt Ruotsi keksi naisia varten oman ilmaisun itsensä tyydyttämiselle. Naisten masturboimisesta aletaan naapurimaassamme käyttämään yleisestä sanaa klittra. Klittra-sana on johdettu Metro-lehden mukaan kahdessta sanasta, klitoriksesta ja glitteristä. Syy, miksi glitteri yhdistetään naisten itsetyydytykseen on vielä pimennossa.

Klittra äänestettiin voittajaksi ruotsalaisen seksuaalikasvatusjärjestön kilpailussa, jossa etsittiin uutta sanaa naisten itsetyydyttämiselle. Sanan tuli olla avoin ja kuulostaa positiiviselta parisuhteiden ja seksuaalisuuden suhteen. Englantilainen versio sanasta tulee luultavasti olemaan clittering, mutta suomenkielistä vastinetta sanalle ei ole vielä keksitty.

Anonyymi kirjoitti...

Mistä tosirakkaus löytyy? Onnelliset parit kertovat
Rakkaus saattaa yllättää, kun sitä vähiten odottaa. Tuore Instagram-tili jakaa pakahduttavia tarinoita tosielämästä.


Rakkaustarinoihin perustuva Instagram-tili perustettiin noin kaksi viikkoa sitten, mutta on ehtinyt kerätä itselleen jo lähes 70 000 seuraajaa. Tilin idea on yksinkertainen, mutta ihastuttava: thewaywemet -tunnus jakaa seuraajilleen kuvia pariskunnista, jotka kertovat kuinka he tapasivat.

Pariskunnat kertovat hetkistä tai käänteistä, jotka sattuivat kesken heidän arkisia askareitaan. Osa kertoo työpaikan saattaneen heidät yhteen, toiset taas ovat tunteneet jo neljänneltä luokalta asti. Jokaisen pariskunnan tarina on ainutlaatuinen, mutta kaikkia niitä yhdistää kuitenkin onnellinen loppu.

Oman tarinansa voi jakaa tilin ylläpitäjälle sähköpostitse. Idean takana on 27-vuotias Brooklyn Sherman, joka haluaa jakaa rakkaustarinoita koko maailmalle, sillä hän itse on omien sanojensa mukaan toivoton romantikko.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä seksiunet kertovat näkijästään?

Seksiuni voi kertoa muustakin kuin seksistä, kirjoittaa Psychology Today.

Kiihkeitä unia voi tulkita esimerkiksi näin:

1. Seksiä vieraiden kanssa

Unelmoit seksistä jonkun kanssa, jonka olet tavannut vaikkapa ruokakaupassa. Tai jostakin tuttavastasi. Psychology Todayn mukaan nämä unet ovat viestejä libidolta: seksuaaliset tarpeesi eivät nyt tyydyty.

2. Tapahtumarikkaat seksiunet

Unissa esiintyy muutakin kuin seksiä, ja mieleen painuu erityisesti se mitä ennen rakastelua tai sen jälkeen tapahtuu. Se voi olla romanttinen illallinen, avointa keskustelua, halailua tai läheisyyttä. Nämä unet kertovat, kuinka haluaisit sinua kohdeltavan. Entä jos kaipaatkin enemmän romantiikkaa ja läheisyyttä? Ne voivat myös kertoa, millainen haluaisit olla: esimerkiksi avoimempi ja seikkailunhaluisempi.

3. Uni vanhasta kumppanista

Olet seurustellut uuden, ihanan ihmisen kanssa muutaman kuukauden. Ja sitten päähäsi putkahtaa yöllä uni exästä ja kaikesta siitä, mitä suhteenne parhaimmilaan oli. Unen läheisyys on aikaa sitten kadonnut, mutta silti aamulla voi olla hämmentynyt olo. Miksi näin tuota unta, ja miksi juuri nyt? Sivuston mukaan uni on merkki siitä, etteivät aivot ole vielä sisäistäneet kunnolla nykytilannetta. Seksi uuden kumppanin kanssa palauttaa mieleen vanhat muistot. Ne haalistuvat yleensä ajan myötä.

4. Toistuvat unet vanhasta kumppanista

Jos unet exästä ovat toistuvia, voi taustalla olla muutakin. Yleensä niiden avulla yritetään käsitellä surun ja menetyksen tunnetta. Pahimmillaan paranemisprosessi voi kestää jopa vuosia.

Anonyymi kirjoitti...

Nettirakas olikin ammattihuijari

Tiina luuli, että netin treffipalstalta löytynyt mies olisi vihdoin Se Oikea. Pettymys oli karvas, kun ihastus osoittautuikin huijariksi.

Oli kulunut runsas vuosi pitkästä ja rankasta avioerosta, kun Tiina ensimmäisen kerran kurkisti nettitreffisivustolle ja alkoi selata sen tarjontaa. Työssä käyvällä kolmen lapsen yksinhuoltajaäidillä kun ei juurikaan ollut tilaisuutta lähteä baareihin etsimään elämänsä miestä.

Eikä aikaakaan, kun Tiina laittoi oman profiilinsa sivustolle. Viestejä alkoi pian tulla. Tiina oli ihmeissään. Tuntui oudolta ja samalla kiehtovalta huomata yllättäen olevansa niin monen miehen kiinnostuksen kohteena.

Asiallinen profiili ei tosin estänyt pervoja pyrkimästä apajille. Yksi mies lähetti alastonkuvan itsestään, toinen vain elimestään. Moni halusi toteuttaa kaikkein salaisimmat ja uskaliaimmat fantasiansa Tiinan kanssa.

Aina pettymys

Löytyi sivuilta toki asiallisenkin tuntuisia etsijöitä. Tuli treffikavereita, jotain vähän pidempiaikaistakin. Yritykset päättyivät kuitenkin kerta toisensa jälkeen pettymykseen.

Kaksi vuotta treffipalstoilla, eikä vieläkään Sitä Oikeaa.

Sitten yllättäen tänä keväänä, huhtikuun puolivälissä ilmestyi sivulle englanninkielinen viesti, jossa tyylikkäästi harmaantunut Harry kysyi "Hei, pidin profiilistasi. Haluaisitko vaihtaa ajatuksia?"

Viesti vaikutti asialliselta: "Yhden naisen mies etsimässä yhden miehen naista".

Öisiä viestejä

Pian Tiina on koukussa. Harry kertoo olevansa Yhdysvaltain kansalainen ja asuvansa New Yorkissa.

Tiina ei malttaisi odottaa, että lapset ovat nukkumassa. Välillä viestittely venyy pitkälle yöhön.

Harry kertoo, että työt vievät häntä eri puolille maailmaa valmistelemaan mittavia kaivausprojekteja. Tiina puolestaan kertoo omasta arjestaan, joka on paljon vaatimattomampaa kuin Harryn. Tiinaa ihmetyttää, että siitä huolimatta tuollainen maailmanmies vaikuttaa hyvin kiinnostuneelta hänestä:

"Haluan suhteen perustuvan luottamukseen, rakkauteen ja ymmärrykseen... Haluan tietää sinusta enemmän...", Harry kirjoittaa. (19.4.).

Harry kertoo suuresta rakkaudesta - vaimostaan, joka oli hänelle kaikki kaikessa. Vaimo kuitenkin kuoli syövän runtelemana neljä vuotta sitten. Harry sanoo, ettei ole vieläkään täysin toipunut siitä. Hän haluaa kuitenkin antaa elämälle vielä mahdollisuuden.

Anonyymi kirjoitti...

Jösses! Playboyssakin kiinnostuttiin K-kauppiaan kohuvideon neitokaisesta!

Helsingin Pasilan K-Ratis-kaupan kauppias Saku Kytölä latasi muutamia päiviä sitten nettiin videon, josta tuli varsin kohuttu. Videolla Ratiksen työntekijä yrittää estää epäiltyjä näpistelijöitä poistumasta paikalta.

Paitsi Suomessa video on niittänyt katsojakertoja myös ulkomailla. Jopa legendaarinen Playboy-lehti on tarttunut videoon ja julkaissut sen nettisivuillaan.

Playboyn mielestä naispuolisen myyjän toiminta oli sankarillista. Se otsikoi juttunsa tyyliin: Tämä naispuolinen kassaneiti taltuttaa kaksi epäiltyä myymälävarasta kerralla!

Playboy jatkaa: Jos suunnittelet ikävyyksiä kaupassa, kannattaa ensin miettiä, onko naismyyjällä kymmenen miehen voimat. Toinen kavereista ei joutunut ketoon, koska hän näki miten kumppanille kävi – ja päätti viisaampana säästyä nöyryytykseltä.

Anonyymi kirjoitti...

Hännikäinen vai kännikäinen?

Anonyymi kirjoitti...

Tiesitkö tämän seksistä? - havaittu lukuisia terveysvaikutuksia

Rakasteleminen ja intiimiläheisyys ovat hyväksi fyysiselle terveydelle, mielen terveydelle, itsetunnolle ja tietenkin myös parisuhteelle. Lukuisat tutkimukset osoittavat, että rakkautta kannattaa harrastaa säännöllisesti, eikä liekin kannata antaa hiipua ruuhkavuosien tai ikääntymisen myötä.
Seksi tekee hyvää muun muassa sydämelle. Isossa-Britanniassa tehty 20 vuoden seurantatutkimus kertoo, että säännöllinen yhdyntä voi tuoda suojaa vakavia sydänperäisiä sairauksia vastaan. Tutkimukseen osallistui 914 miestä, jotka olivat iältään 45-59-vuotiaita. Tulokset julkistettiin Journal of Epidemiology and Community Health -lehdessä (helmikuu 2002).
Yhdysvaltalaistutkimuksen mukaan hyödyt sydämelle ovat selvät. Miehillä, jotka harrastavat seksiä säännöllisesti vähintään kahdesti viikossa, on 45 prosenttia pienempi riski sairastua sydäntauteihin kuin niillä, jotka harrastavat seksiä kerran kuussa tai harvemmin. Tutkimukseen osallistui 1 165 miestä. Tulokset julkaistiin American Journal of Cardiology -lehdessä (15.1.2010).
Skotlantilaistutkimuksen mukaan yhdyntä alentaa verenpainetta ja parantaa stressinsietokykyä. Vaikutus näkyy systolisessa verenpaineessa eli yläpaineessa. Masturboinnilla tai muulla seksillä ei ole verenpaineeseen samaa vaikutusta kuin yhdynnällä. Biological Psychology -lehdessä (helmikuu 2006) julkaistuun tutkimukseen osallistui 24 naista ja 22 miestä.
Seksi myös vahvistaa immuniteettiä, vähentää eturauhassyövän riskiä ja voi vähentää kipua.

Anonyymi kirjoitti...

Soitimme kirjailija Timo Hännikäiselle, joka ehti viime viikolla lähetellä uskomattomia törkyviestejä ja poseerata uusnatsien kanssa

Esseisti ja kirjailija Timo Hännikäinen lähetteli törkeitä viestejä useille eri tahoille Facebookissa juhannusaattona.

Hännikäinen kirjoitti esimerkiksi Naisasialiitto Unionin sekä väkivallan uhreja auttavan Naisten linjan sivuille viestejä, kuten "Sieg heil", "Panen teitä perseeseen" ja "neekerineekerineekerineekerineekeri ––".

Hännikäinen kommentoi viestejä tuoreeltaan juhannuspäivänä Facebook-päivityksessään, jossa hän totesi etsittyään "minua solvanneiden ihmisten järjestöjen sivuja" ja kirjoittaneensa sinne "toiveita kyseisten henkilöiden pikaisesta itsemurhasta ja kaikkea täysin painokelvotonta".


Naisasialiitto Unioni totesi Facebook-sivuillaan puolestaan maanantaina, ettei järjestö ole aiemmin kirjoittanut Timo Hännikäisestä sanaakaan.

Hännikäinen on lähettänyt aiemminkin alatyylisiä ja loukkaavia viestejä sosiaalisessa mediassa eri henkilöille ja ryhmille. Hänet tunnetaan miesasiaa ajavista poleemisista kirjoituksistaan. Viimeksi Hännikäinen on julkaissut teoksen nimeltä Kunnia. Esseitä. (Savukeidas, 2015), joka sai ristiriitaisen vastaanoton. (HS:n arvion voit lukea täältä.)

Soitimme Hännikäiselle.

Anonyymi kirjoitti...

"Et kai sä nyt enempää syö?" Älä sano näin ensitreffeillä

Saammeko esitellä: älä sano näin treffeillä -kuvasarja.

"Jos sinun täytyy röyhtäistä, röyhtäise jokin imarteleva sana!" Hulvattomat työhaastatteluvinkit valloittivat netin, ja kuvista inspiroituneina me kehitimme omat, varoittavat kuvamme siitä, mitä ensitreffeillä ei saisi sanoa.

Perinteisesti uskonto, politiikka ja ex-rakkaat ovat kuuluneet ensitreffien kiellettyihin aiheisiin. Kannattaa kuitenkin muistaa myös kohtelias ja hyvä käytös: lä loukkaa treffikumppaniasi tai arvostele häntä.

Anonyymi kirjoitti...

Irstas ristiäiskakku suututti perheenäidin: "Täysin sopimatonta

Brittileipomon marsipaaninallet ovat joutuneet kyseenalaisen huomion alle.

Occasion Cakes -niminen leipomo on joutunut vastaamaan tuohtuneen brittiäidin palautteeseen. Sharon Green vaatii rahojaan takaisin, sillä 3-vuotiaan Tahlia Rosen ristiäiskakun koristeina toimineet marsipaaninallet olivat Greenin mielestä loukkaavia, The Bolton News -sivustolla kerrotaan.

84 euron hintaisen ristiäiskakun päällä istuvien tyttönallejen jalkojen välissä oleva viiva alleviivasi nimittäin Greenin mukaan liian graafisella tavalla nallukoiden sukupuolta.

Leipomon omistajat, Steve ja Angela Howarth, ovat kieltäytyneet palauttamasta Greenin rahoja, sillä viiva kuvastaa heidän mukaansa saumaa, joka syntyy, kun pehmonallet ommellaan kiinni. Howarthien mielestä Greenin ajattelutapa onkin eriskummallinen ja suorastaan mauton. He vakuuttavat, että sama yksityiskohta on kaikissa leipomon marsipaaninalleissa, niin tyttö- kuin poikaversioissakin, eikä yksikään asiakas aiemmin ole valittanut.

Green puolestaan sanoo, ettei viivaa ollut mallinallessa, kun hän valitsi kakkua tammikuussa. Brittinainen haki valmiin kakun kesäkuussa kaksi päivää ennen ristiäisiä, mutta tarkasti sen vasta seuraavana päivänä.

– Olin sokissa – oletin, että kaikki olisi kunnossa, ja kakku olisi samanlainen, minkä tilasin, Green kertoi The Bolton News -sivustolle.

– Se on täysin sopimatonta. Kakun on tarkoitus olla kolmevuotiaalle, Green paheksuu.

Kun Green palautti kakun härskeine nalleineen leipomoon, hän sai mukaansa vain marsipaanikukkia, joilla peittää nalletyttöjen intiimialueet. Epäonnistuttuaan niiden kiinnittämisessä kakku jäi lopulta syömättä.

Green toivoo edelleen saavansa rahansa takaisin. Hän painottaa, ettei ollut ainoa, joka piti nalleja härskeinä. Myös ristiäisvieraat olivat samoilla linjoilla. Occasion Cakesin Facebook-sivuille tulvii kuitenkin sympatiaviestejä leipomolle. Jotkut asiakkaat ovat jopa lähettäneet kuvia oikeista lelunalleista, joilta vastaava sauma todellakin löytyy jalkojen välistä.

Anonyymi kirjoitti...

5 asiaa, jotka harvempi mies tietää siemensyöksystä

Naisten orgasmista kohistaan koko ajan, mutta miesten laukeamista käsitellään vähemmän. Kokosimme yhteen faktoja, jotka saattavat olla useimmille hämärän peitossa.
Harvempi tietää esimerkiksi tietää, että siemensyöksy lähtee matkaan aikamoista vauhtia, 45 km/h tai että myös miehet pystyvät asentoa vaihtamalla useisiin perättäisiin orgasmeihin.

Peli ei siis ole menetetty, jos ensimmäinen tuntuu tulevan pikavauhtia. Salaisuus on lantiopohjanlihasten harjoittelussa. Suorituspaineet pilaavat homman, joten älä yritä sitä liian tosissasi.

Anonyymi kirjoitti...

Tinderin perustaja kehuskeli kahdeksalla miljardilla matchilla

Tinderin kasvu kiihtyy kovaa vauhtia.

Pelkästään viimeisen kahden kuukauden aikana Tinderissä on rekisteröity kaksi miljardia matchia, kertoo sovelluksen perustaja, Sean Rad Page Six:n mukaan.

Rad, joka puhui aiheesta Cannes Lions International Advertising Festival of Creativity -tapahtumassa, kertoi että sovelluksessa tapahtuu kuusitoista tuhatta pyyhkäisyä sekunnissa.

Vielä huhtikuussa 2,5 vuotta vanhalla deittisovelluksella oli yhteensä kuusi miljardia matchia, mikä tarkoittaisi noin 195 miljoonaa matchia kuukaudessa.

Uuden kasvun myötä määrä on nyt kuitenkin viisinkertaistunut, ja Rad ylpeileekin nyt kahdeksan miljardin matchin tuloksellaan.

Kiihtyneestä kasvuvauhdista huolimatta Rad ei ole vielä tyytyväinen:

– Tinder on saavuttanut vasta prosentin siitä, mitä lähdimme tekemään, Rad kertoi Page Six:n mukaan.

Rad, joka keskusteli tapahtumassa siitä, miten Tinder on uudistanut deittailukulttuuria, kiistää tarkoittaneensa sovellusta seksipartnerien etsimiseen:

– Kaikki tapaamasi ihmiset muokkaavat sitä kuka olet, ja kuka tahansa tapaamaasi henkilö saattaa muuttaa elämäsi. Me kaikki haluamme tuntea yhteenkuuluvuutta ja yhteisöllisyyttä ja päästä lähemmäksi meitä ympäröivää maailmaa. Tässä Tinderissä on kyse, se tuo ihmisiä lähemmäksi toisiaan.

Anonyymi kirjoitti...

Seksi on varsinaista elämäneliksiiriä! - 8 tapaa, joilla seksi parantaa terveyttä

Kesä saa monella hormonit hyrräämään ja hyvä niin: intiimi läheisyys, rakasteleminen ja orgasmit ovat hyväksi fyysiselle terveydelle, mielen terveydelle, itsetunnolle ja tietenkin myös parisuhteelle. Lukuisat tutkimukset osoittavat, että rakkautta kannattaa harrastaa säännöllisesti, eikä liekin kannata antaa hiipua ruuhkavuosien tai ikääntymisen myötä. Asiasta kertoo Karjalainen.

Jos yksittäiset terveysnäkökohdat eivät kiinnosta, niin kannattaa pitää mielessä seuraavat asiat: tutkimusten mukaan vireä seksielämä parantaa unta, saa näyttämään ikäistään nuoremmalta ja jopa pidentää elinikää – kyse on siis varsinaisesta elämäneliksiiristä!

Anonyymi kirjoitti...

Sinkkumies jyrää eronneen naisen: tässä viime kevään eduskuntavaaleissa pärjänneen ja hävinneen prototyypit

Tilastokeskuksen yliaktuaari Lasse Winterin luomasta ennustemallista selviää tämän vuoden eduskuntavaaleissa voittanut unelmaehdokas ja vaaleissa hävinneen ehdokkaan prototyyppi. Ennustemallin mukaan nämä olisivat kolmekymppinen mies ja viidenkympin ylittänyt nainen.

Kolmekymppinen hyvin tienaava mies. Siinä eduskuntavaalit 2015 voittanut unelmaehdokas.

Tilastokeskuksen yliaktuuari Lasse Winterin luoman ennustemallin mukaan merkitsevimmät taustatekijät ehdokkaan läpipääsyssä olivat viime vaaleissa tulo- ja koulutustaso.

Winter teki ennustemallinsa pohjatyötä jo ennen eduskuntavaaleja ja käytti apuna luomaansa harjoitusaineistoa vuoden 2011 vaaleista.

Mallin avulla Winter pystyi päättelemään, millaiset ehdokkaat vaaleissa parhaiten ja huonoiten menisivät läpi. Mallissa tarkasteltiin ehdokkaan koulutus- ja tulotason lisäksi ikää, sukupuolta ja siviilisäätyä. Winter pystyi mallilla laskemaan jokaiselle ehdokkaalle valintatodennäköisyyden. Ennustemallin avulla olisi pystynyt ennustamaan oikein peräti 96 läpimenijää 200 eduskuntaan pääsevästä.

Ikä on naiselle petollinen tekijä

Tulos on kiinnostava, ja yllättäväkin. Mallin mukainen vaalit 2015 voittava unelmaehdokas olisi nimittäin noin 30-vuotias, naimaton, korkeakoulutettu ja hyvin, noin 100 000 euroa vuodessa tienaava mies.

– Voisi kuvitella, että vanhemmat ehdokkaat pääsisivät eduskuntaan todennäköisemmin. Sekin tosin pitää paikkansa, jos ei oteta huomioon tulo- ja koulutustasoa. Sitten kun tulotaso vakioidaan, huomataankin, että nuoremmilla on itseasiassa etulyöntiasema, toteaa Winter.

Vaalien häviäjän prototyypiksi muodostuu ennustemallin mukaan noin 55-vuotias, eronnut, keski- tai perustason koulutuksen saanut nainen, joka tienaa vähän, noin 13 000 euroa vuodessa.

Miehille ikä ei ole niin suuri este läpipääsylle. Iäkkäiden miesten todennäköisyys tulla valituksi eduskuntaan oli vaaleissa paljon suurempi.

– Naisille ikä on petollisempi tekijä, Winter sanoo.

Amerikassa vielä tarkempia ennusteita

Winterin ennustemalli ei ole ainoa laatuaan, mutta toistaiseksi melkoisen uniikki. Winterin mukaan Amerikassa on kuitenkin kehitelty vielä tarkempia malleja, joista esimerkiksi gallupien pohjalta on pystytty ennustamaan hyvinkin tarkkaan vaaleissa valituksi tulevat.

Ennustemallia voidaan Winterin mukaan soveltaa myös seuraaviin eduskuntavaaleihin, kunhan data saadaan ajankohtaiseksi.

Winterin mukaan ennustemalli lisää ihmisten tietoisuutta poliitikoista, ja siitä minkälaisia ihmisiä äänestäjät haluavat poliitikoiden olevan.

– Malli kertoo myös siitä, että yksilöiden omista näkemyksistä yhteen nivottu kollektiivinen päätöksenteko voi johtaa yllättävän ennakoitavissa oleviin lopputuloksiin. Jopa tällaisen maalaisjärjellä ajateltuna järjettömän, puoluejaot ja vaalipiirit pois sulkevan ennustemallin valossa, Winter pohtii.

Anonyymi kirjoitti...

Mullistava keksintö seksitautien havaitsemiseen: Kondomi vaihtaa väriä, jos toisella on tauti!

Kolme brittinuorta voitti TeenTech Awards -tapahtumassa seksitaudit paljastavalla kondomillaan.

Parhaat ideat tulevat joskus nuorilta. Sen todistaa Lontoossa vastikään pidetty TeenTech Awards -tapahtuma, jossa palkittiin nerokkaimmat teini-ikäisten keksinnöt.

Terveyteen liittyvien keksintöjen kategoriassa pisimmän korren veti kondomi, joka vaihtaa väriä, jos se joutuu kosketuksiin sukupuolitaudin kanssa. Ehkäisyvälineessä on sisäänrakennettu mittari, jonka avulla kumin väri vaihtuu riippuen sukupuolitaudista. Näin ollen kuppa voisi muuttaa sen esimerkiksi punaiseksi, klamydia vihreäksi ja tippuri siniseksi.

Nerokkaan keksinnön takana on 13-14-vuotiaiden nuorten tiimi, johon kuuluvat Daanyaal Ali, Muaz Nawaz ja Chirag Shah. Heidän kondomiprojektinsa kantaa nimeä S.T.EYE.

- Me loimme S.T.EYE:n uudeksi tavaksi havaita sukupuolitaudit, mistä on apua seuraavalle sukupolvelle tulevaisuudessa, Ali kertoo.

Anonyymi kirjoitti...

Nettipoliisi Fobba parisuhteiden ja erojen puimisesta netissä: "Joskus molemmat osapuolet menevät lapsen tasolle"

Nettipoliisi Marko ”Fobba” Forss kertoi Radio Rockin Korporaatiolle, että aiemmin nuorempien toiminta työllisti poliisia nettikiusaamisen osalta enemmän.

Nykyään tilanne on muuttunut ja erityisesti pariskuntien erojen käsittely on siirtynyt nettimaailmaan, joten nämä tapaukset työllistävät nettipoliisia runsaasti. Forssin mukaan lainsäädäntö nettirikollisuuden osalta laahaa hieman perässä, mutta koko ajan tälläkin saralla parannusta tapahtuu ja poliisi pystyy paremmin puuttumaan tekoihin.

- Jos aletaan jotain alastonkuvia levittelemään tai levitellään arkaluontoisia tietoja yksityiselämästä, niin onhan se vähän eritasoista kuin aikaa ennen sosiaalista mediaa, Fobba totesi.

Anonyymi kirjoitti...

Naisunioni löytää yhtäläisyyttä Breivikin kanssa: Hännikäisen ajattelussa äärioikeiston teemoja

Naisasialiitto Unioni arvioi, että esseisti Timo Hännikäinen ei ole tai toimi ajatuksineen yksin.

– Rasistisen oikeistopopulismin nousua seurannut tunnistaa Hännikäisen ajattelussa teemoja, joita esiintyy niin antifeministisen miesliikkeen, radikaalin äärioikeiston kuin Anders Behring Breivikinkin ajattelussa, järjestö totesi maanantaina Facebook-sivullaan.

Taustalla oli Hännikäisen aiheuttama häiriköinti juhannuspäivän aamuna sosiaalisessa mediassa. Kirjailija lähetti useita seksistisiä ja rasistisia postauksia muun muassa Unionin Facebook-sivuille.

– Julkisissa, nyt jo poistetuissa viesteissä oli viittauksia anaaliseksiin vastaanottajien lasten kanssa, kuva naisen rinnoista ja tervehdys ”sieg heil”. Samanlaisia viestejä kirjailija lähetti väkivaltaa kokeneiden naisten tukipalvelun Naisten Linjan sivuille, Unionista kuvaillaan.

Ei toimi yksin

Unioni arvioi, että Hännikäisen näkemys yhteiskunnan ideaalijärjestyksestä on ristiriidassa nykyaikaisen demokratiakäsityksen kanssa, jonka mukaan kaikille kuuluu ihmisarvo ja vapaus ja ihmisiä ei syrjitä heidän sukupuolensa tai etnisyytensä vuoksi.

– Olennaista on huomata, että Hännikäisen ideat eivät ole poikkeuksellisia, eikä hän toimi tai ajattele yksin. Hänen ajattelunsa on osa laajempaa kansainvälistä liikehdintää. Poikkeuksellista sen sijaan on että hänen edustamansa ajatussuuntaukset ovat Suomessa yhä monelle niin vieraita. Näin Hännikäinen on saanut määritellä tekstiensä kontekstin ja käsitteiden merkityksen itse: tämä määrittely on kelvannut esimerkiksi Helsingin Sanomien arvioitsijalle sellaisenaan, Unioni arvioi.

Järjestö esittää medioille toivomuksen, että nämä olisivat tarkempia siitä, millaisessa kehyksessä Hännikäisen ajattelu esitetään ja minkälaisen aseman media tarjoaa naisvihamielistä ja äärioikeistolaista maailmankuvaa edustaville mielipidevaikuttajille

– Nyt Suomessa vallitsee merkillinen kaksoisstandardi: yhteiskunnalliset vaikuttajat voivat vapaa-ajallaan solvata ihmisryhmiä ja ihmisoikeusjärjestöjä tai järjestää äärioikeistolaisia tapahtumia ilman että heidän asemansa kirjallisessa tai poliittisessa yhteisössä tästä horjuu.

Medialle vastuuta

Hännikäisen toiminta nousi esille viime viikolla, kun hän poseerasi perussuomalaisen kansanedustajan Olli Immosen kanssa äärioikeistolaisessa tilaisuudessa otetussa kuvassa.

Unioni huomauttaa Hännikäisen olevan suurta näkyvyyttä saanut mielipidevaikuttaja.

– Hännikäinen on esseisti, jonka teoksia on käsitelty mediassa näkyvästi. Kulttuurikentän noste on lisännyt Hännikäisen vaikutusvaltaa – jota hän ei salaa haluavansa. Hän on ollut aktiivinen sekä itsenäisyyspäivän 612-marssin että viimeviikkoisen Eugen Schauman -visiitin järjestäjänä. Molemmissa tapahtumissa oli mukana myös äärinationalistinen Suomen Vastarintaliike, jonka jäsenistä osa on syyllistynyt rasistisiin ja homofobisiin väkivallantekoihin.

Anteeksipyyntö Naisten linjalle

Hännikäisen viestittelystä aiheutuneen ihmettelyn vuoksi kirjailija pyysi maanantaina anteeksi kirjoitteluaan Naisten linjalla ja selitti humalapäissään kommentoineensa tahoja, jotka arvioi itselleen vihamielisiksi. Hännikäinen tunnetaan esseistään, jotka käsittelevät muun muassa naisen läheisyyden saamisen vaikeutta.

Naisten linja on väkivaltaa tai sen uhkaa kokeneiden naisten tueksi perustettu järjestö.

Naisliitto Unionilta hän ei pyytänyt anteeksi. Unionista kuitenkin todetaan, että se ei ole aiemmin kirjoittanut sanaakaan Hännikäisestä.

Anonyymi kirjoitti...

Tilastokeskuksen Winterin malli eduskuntavaaleissa menestyvistä ehdokkaista sisältää niin suuren puutteen, että koko pohdiskelu on pseudotiedettä, eli puolueen merkityksen. Itse olen äänestänyt jo vuosikymmenten ajan puoluetta. Ja puolueen sisällä ehdokasta, jolle toivon poliittista tulevaisuutta äänisaaliista huolimatta. Niinpä valitsemani ehdokas pääsee harvoin lävitse.

Oikean tyyppinen ehdokas väärässä puolueessa ei tule valituksi. Miten maölli selviää tästä väittämästäni?

Winterin pitäisi tutkia asiaa puolueittain, ei koko eduskuntaa. Joissakin puolueessa nainen menee lävitse helpommin vain siksi, että on nainen, toisessa puolueessa läpipääsy on miltei mahdotonta, jos ehdokas on nainen. Eiköhän tämä ole itsestäänselvyys?

Eiköhän esimerkiksi miehet äänestä enemmän miesehdokkaita ja naiset naisehdokkaita? Miten Winterin malli selittää tämän? Entäpä miten nais- ja miesehdokkaiden määrä vaikuttaa valintaan.

Olisi hauskaa tietää, miten Winterin kaava sopii Ruotsiin, missä on listavaalit.

Sinänsä kivaa pohdiskelua, mutta pitääkö tällaistakin spekuleerausta tehdä verovaroilla?

Anonyymi kirjoitti...

25 karua merkkiä: Tästä tiedät pelaavasi parisuhdepelejä

Karut merkit kertovat, pelaatko parisuhdepelejä.

Odotat, että kumppanisi lukisi ajatuksiasi. Suutut, jos hän ei ymmärrä jotakin. Jos romanttinen piknikpäivä menee pieleen, listaat kaikki uhraukset, jotka teit tämän päivän vuoksi. Tunnistatko itsesi näistä merkeistä?

Anonyymi kirjoitti...

Oikeus: Teko ei ollut törkeä – Tapanilan joukkoraiskauksesta ehdollista kolmelle

Helsingin käräjäoikeus on tuominnut kolme miestä Tapanilan joukkoraiskausjutussa. Kahden syyte hylättiin, koska oikeuden mukaan he eivät osallistuneet millään tavalla tekoon.

Syyttäjän mielestä maaliskuussa tapahtunut raiskaus oli törkeä. Oikeus ei kuitenkaan pitänyt tekoa erityisen nöyryyttävänä eikä kokonaisuutena arvostellen törkeänä.

Kolmikosta yhdelle tuomittiin rangaistukseksi vuosi ja neljä kuukautta ehdollista vankeutta. Kahden muun tuomiot alennettiin yhteen vuoteen ehdollista, koska he ovat niin nuoria. Oikeus alensi kaikkien rangaistusta asian saaman julkisuuden takia.

Tuomion mukaan miehet lähtivät seuraamaan naista Tapanilan juna-asemalta. Kaksi heistä läpsi naista pakaroille, minkä jälkeen kolmikko pysäytti naisen.

Yksi miehistä esti naista huutamasta apua pitämällä kättä suulla ja tunki yhdessä toisen miehen kanssa sormensa naisen sisään.

Nainen sai revittyä itsensä irti, minkä jälkeen hän huusi ja onnistui raapimaan yhtä raiskaajista. Tällöin joukko poistui paikalta.

Joukkoraiskaustuomio hämmentää – rikosoikeuden professori: Uhria vähättelevää

Helsingin käräjäoikeus on tuominnut kolme miestä Tapanilan joukkoraiskausjutussa. Kahden syyte hylättiin, koska oikeuden mukaan he eivät osallistuneet millään tavalla tekoon.

Syyttäjän mielestä maaliskuussa tapahtunut raiskaus oli törkeä. Oikeus ei kuitenkaan pitänyt tekoa erityisen nöyryyttävänä eikä kokonaisuutena arvostellen törkeänä.

Lapin yliopiston rikosoikeuden emeritaprofessorin Terttu Utriaisen mukaan Suomen seuraamusjärjestelmää olisi kehitettävä. Hän kiinnittää huomiota erityisesti käräjäoikeuden perusteluihin.

– Tuomioistuimien pitäisi myös kirjoittaa perustelunsa niin, etteivät ne ole tekoa ja uhria vähätteleviä, Utriainen sanoo MTV Uutisille.

– Syyttäjä lähti syyttämään törkeästä raiskauksesta, perusteli sitä julkisella paikalla ja ylivoimatilanteella, mutta tuomioistuin perusteluissaan kumoaa sen, että kyseessä olisi ollut törkeä raiskaus kokonaisarvostelun perusteella. Tällainen kirjoitustapa johtaa teon vähättelyyn ja se tekee siitä epäoikeudenmukaiselta tuntuvan. Silloin tapahtumaa katsotaan tekijöiden kannalta.

Utriaisen mukaan osa ongelmasta johtuu lainsäädännöstä.

– Törkeisiin tekomuotoihin sisältyvä kokonaisarvostelu on osa ongelmaa. Ensin kerrotaan, mitä kaikkea törkeää on tapahtunut ja lopulta kuitenkin sanotaan, ettei tekoa pidetä kokonaisuutena ottaen törkeänä. Tämä on epämääräinen lausuma. Tämä on yleistä törkeissä tapauksissa ja mielestäni se on epäonnistunut formulointi törkeille tekomuodoille.


Toinenkin professori liittyy ihmettelykuoroon: "Raiskaustuomioita ei voi pitää ankarina"

Tänään annetut niin sanotun Tapanilan joukkoraiskaustapauksen tuomiot herättävät vielä julkista keskustelua rangaistustasosta, uskoo rikos- ja prosessioikeuden professori Matti Tolvanen Itä-Suomen yliopistosta.

Yksi miehistä sai vuoden ja neljä kuukautta sekä kaksi muuta tasan vuoden vankeutta.

– Ei näitä tuomioita voi mitenkään pitää ankarina, Tolvanen sanoo.

Tolvasen mukaan nuoria tekijöitä tyypillisesti tuomitaan ehdollisiin vankeusrangaistuksiin. Tolvanen ihmettelee sitä, että tekijöillä ei käräjäoikeuden tuomion mukaan ollut rikosta koskevaa yksituumaisuutta junassa, eikä vielä asianomistajaa seuratessa.

– Yhdessä he ovat tämän kuitenkin tehneet, Tolvanen sanoo.

Käräjäoikeuden mukaan tekijät todennäköisesti lähtivät seuraamaan asianomistajaa jonkinlainen kiusoittelu mielessään. Oikeus tulkitsee yksituumaisuuden alkaneen vasta, kun nainen pysäytettiin.

Anonyymi kirjoitti...

"Tarkistetaan törkeiden seksuaalirikosten rangaistustasoa" - kansanedustaja kiirehtii hallitusohjelman kirjausta

Kokoomuksen Wille Rydmanin mukaan oikeusjärjestelmä ei suojaa uhrin asemaa lähimainkaan riittävästi.

Helsingin käräjäoikeus antoi tiistaina tuomion Tapanilan raiskaustapauksessa. Kaksi syytettyä jätettiin tuomitsematta, kaksi sai alaikäisinä vuoden ehdollista ja yksi sai vuoden ja neljä kuukautta vankeutta. Oikeuden mukaan raiskaus ei ollut tärkeä. Oikeus kohtuullisti kaikkien rangaistusta poikkeuksellisen julkisuuden vuoksi.

Kokoomuksen kansanedustaja Wille Rydman siteeraa Facebookissa uuden hallituksen hallitusohjelmaa: "Varmistetaan, että rikoksista annettavat rangaistukset ovat oikeudenmukaisessa suhteessa teon moitittavuuteen. Tarkistetaan ensikertalaisuussäännöksiä, väkivaltarikosten sekä lapsiin kohdistuvien törkeiden seksuaalirikosten rangaistustasoa sekä ehdollisen vankeustuomion tehostamismahdollisuuksia, kuten lyhyt ehdoton vankeus, yhdyskuntapalvelu ja valvottu koevapaus. Vapautuville vangeille tehtävää vaarallisuusarviota laajennetaan ja vankien vapauttamista harkittaessa kiinnitetään entistä enemmän huomiota vangin vaarallisuuteen".

– Viime päivien uutiset osoittavat, että näiden kirjausten toteuttamisella on kiire, Wille Rydman kirjoittaa.

– Suomessa liikkuu vapaalla jalalla sellaista ainesta, jonka todellakaan ei pitäisi. Eikä oikeusjärjestelmämme suojaa uhrin asemaa lähimainkaan riittävästi, hän jatkaa.

Anonyymi kirjoitti...

Nettipoliisi Tapanilan tuomiosta: Välttäkää lynkkausmielialaa

Marko "Fobba" Forss kehottaa malttiin verkkokeskusteluissa.

- Tapanilan raiskauksesta tuli sitten ehdollista ja syytteiden hylkäämisiä. Tuomiosta voi olla montaa mieltä, mutta näen lähitulevaisuudessa jo useita viestejä, joissa meille ilmoitetaan lynkkaamiskommenteista somessa, Forss kirjoittaa Facebook-sivullaan.

- Malttakaa ihmiset mielenne ja purkakaa ketutus jotenkin muutoin kuin julkisilla lynkkausviesteillä.

Forss kertaa tuoreeseen K-kaupan videotapaukseen liittyen väärinymmärtäjille, että viranomaisten tarkoitus ei ole suojella seksuaalirikollisia yhtään sen enempää kuin myymälävarkaitakaan.

- Kritisoikaa lakia, päättäjiä, maahanmuuttopolitiikkaa, viranomaisia tai mitä vaan aiheeseen liittyvää, mutta yrittäkää tehdä se asiallisesti faktapohjalta! Kiitos.

Anonyymi kirjoitti...

Kirsi Heikel, YLE, JSN, STM:n tasa-arvoyksikön Outi Viitamaa-Tervonen ja TOTUUS kateissa Blogi US Pauli Sumanen 23.6.2015

Anonyymi kirjoitti...

LinkedIn paljastaa, miten seksistinen ala teknologia on

Teknologia-ala työllistää suhteellisesti vähemmän naispuolisia insinöörejä kuin monet muut alat.

Teknologiayritykset valittavat usein, ettei tekniikka kiinnosta naisia. Siksi insinööreinä työskentelee sen mukaan tavallista vähemmän naisia.

LinkedIn on verrannut tilannetta muihin aloihin ja niillä työskentelevien insinöörinaisten suhteellisiin osuuksiin. Tulos on paljastava varsinkin Yhdysvaltain Piilaakson, mutta myös koko teknologia-alan kannalta. Viime viikolla julkaistu raportti kertoo, että teknologian-ala työllistää suhteellisesti vähemmän naispuolisia insinöörejä kuin useat muut teollisuudenalat.

Teknologia-ala on samoin jäljessä naisten osuudessa johtotehtävissä. Sama on tilanne myös erikseen eritellyssä telekommunikaatiossa.

Vertailu on kattava, sillä siinä ovat mukana muun muassa terveydenhoito, vähittäiskauppa, hallinto, media, viihde, telekommunikaatio, arkkitehtuuri, valmistava teollisuus, ilmailu, autoala, kuljetus, koulutus, öljy ja kaasu sekä yleishyödylliset yhdistykset.

Mittauksen mukaan naisten osuus johtotehtävissä on suurin terveydenhuollossa, vähittäiskaupassa ja rahoituspalveluissa. Niistä osassa jopa lähes puolet johtajista ja esimiehistä on naisia. Suuri on osuus myös hallinnossa, koulutuksessa ja yleishyödyllisillä aloilla.

Teknologia-alalla naisten osuus on lähes 31 prosenttia, mutta vain 21 prosenttia alalla olevista naisista on johtotehtävissä. Telekommunikaatiossa naisten osuus 22 prosenttia.

LinkedIn arvelee, että melkoinen osa naisista kuitenkin valitsee insinööritieteet, mutta kaihtaa lopulta uravalinnassaan teknologia-alaa. He hakeutuvat muille sektoreille.

Anonyymi kirjoitti...

Tällä harvinaisella perusteella tuomioita alennettiin

Raiskausten rangaistuksia lievennettiin, koska tekijät ovat saaneet poikkeuksellisen paljon julkisuutta ja uhkailuja osakseen.

Helsingin käräjäoikeus piti julkisuuspykälää tekoa alentavana seikkana, koska rikos on saanut suuren määrän julkisuutta. Raiskauksiin syyllistyneet saivat lisäksi erilaista uhkailua osakseen. Poikkeuksellinen julkisuus voi rikoslain mukaan johtaa siihen, että julkisuudella on myös muita vakavia seuraamuksia tuomittujen tai epäiltyjen elämään.

Rikoksen saama julkisuus hyväksytään harvoin tuomioistuimissa tällaiseksi muuksi seuraamukseksi. Tapanilan raiskaustapauksessa tämän rajan nähtiin ylittyvän, sillä epäilyistä on kirjoitettu lehdistössä ja ne ovat saaneet laajasti huomiota. Sen sijaan tekotapa ei ole ollut julkisessa keskustelussa tiedossa.

Näkökulma:
Nöyryyttävä tuomio


Käräjäoikeuden mukaan Tapanilan joukkoraiskaus ei ollut erityisen nöyryyttävä teko, kirjoittaa Marko-Oskari Lehtonen.

Helsingin käräjäoikeus antoi tiistaina tuomionsa paljon huomiota saaneessa Tapanilan joukkoraiskausjutussa, jossa viittä tekohetkellä 14-18-vuotiasta nuorta miestä epäiltiin heille entuudestaan tuntemattoman nuoren naisen raiskaamisesta. Käräjäoikeuden tuomio ei tullut yllätyksenä, mutta tuomion perustelut tulivat.

Kihlakunnansyyttäjä Eija Velitski, joka muistetaan muun muassa 8-vuotiaan Vilja Eerikan tapauksen syyttäjänä, vaati koko porukalle rangaistusta törkeästä raiskauksesta. Velitskin mukaan emättimeen ja peräaukkoon julkisella paikalla tunkeutuminen on uhrin kannalta samaan aikaan sekä törkeää että nöyryyttävää.

Helsingin käräjäoikeus oli asiasta eri mieltä.

Käräjäoikeus katsoi usean henkilön yhdessä tekemän teon täyttäneen raiskauksen tunnusmerkistön, mutta ei törkeän raiskauksen.

- Käräjäoikeus ei katsonut teon olleen tehty erittäin nöyryyttävällä tavalla, eikä teko ole ollut myöskään kokonaisuutena arvostellen törkeä, käräjäoikeus totesi.

Käräjäoikeuden tuomio on nöyryyttävä.

Anonyymi kirjoitti...

Berlusconin miljoonia maksava avioero halpeni jättisumman oikeudessa - toistaiseksi

Italian historian yksi kalleimmista avioeroista halpeni oikeuden päätöksellä roimasti - ainakin toistaiseksi.
Italian entinen pääministeri Silvio Berlusconi joutuu maksamaan entiselle vaimolleen elatusmaksuja sittenkin vain 1,4 miljoonaa euroa kuussa, kertoi paikallinen media tiistaina.

Berlusconin entisen vaimon Veronica Larion piti alun perin saada elatusmaksuja 3 miljoonaa euroa kuussa. Asiasta sovittiin vuonna 2012 kolme vuotta jatkuneen kädenväännön jälkeen. Berlusconi valitti asiasta.

Lario, 56, oli naimisissa Berlusconin kanssa lähes 25 vuotta. Entinen näyttelijä haki avioeroa yli 20 vuotta vanhemmasta Berlusconista tämän uskottomuuden takia vuonna 2009.

Pari erosi virallisesti viime vuonna.

Italialaismedia, kuten La Stampa kuitenkin epäilee, ettei Iltalian historian kalleimmassa avioerossa ole nähty vielä viimeistä näytöstä.

Anonyymi kirjoitti...

Joukkoraiskausta ei pidetty erittäin nöyryyttävänä: ”Vähättelevästi alleviivataan”

Naisasaliitto Unionin pääsihteerin Milla Pyykkösen mielestä on erikoista, että osan raiskauksista määritellään muiksi kuin nöyryyttäviksi.
Tapanilassa tapahtuneesta raiskauksesta tuomittiin tänään kolme nuorta miestä ehdolliseen vankeuteen raiskauksesta. Syyttäjä piti tekoa törkeänä. Käräjäoikeus ”ei katsonut teon olleen tehty erittäin nöyryyttävällä tavalla, eikä teko ole myöskään kokonaisuutena arvostellen törkeä, minkä vuoksi törkeän raiskauksen tunnusmerkistö ei täyttynyt.”

–Se oli olennainen huomio, että oikeuden päätöksissä perustellaan miksi teko ei ollut törkeä sen sijaan, että perusteltaisiin miksi se oli raiskaus. Vähättelevästi halutaan alleviivata sitä, että ei tässä mitään törkeää tapahtunut, Pyykkönen sanoo Uudelle Suomelle.

Pyykkösen mielestä on outoa käyttää raiskauksen yhteydessä terminologiaa, jolla osoitetaan, että raiskaus ei ole törkeä tai tekotapa nöyryyttävä.

–Halutaan kertoa, että se ei ollut kovin paha, että se ei ollut nöyryyttävä, Pyykkönen sanoo.

–Se mikä on nöyryyttävää, on uhrin kokemus. Miten validia on se, että muut sitä perustelevat, että ei sinua nöyryytetty, hän lisää.

Mitä nämä sanavalinnat kertovat siitä, miten yhteiskunnassamme suhtaudutaan raiskaukseen?

–Se kertoo, että edelleenkään olennaista ei ole naisen suostumuksen puute, vaikka sen pitäisi olla raiskauksen määrittelyn lähtökohta, ja sen miten nöyryyttävyyttä määritellään eli jos sulle tehdään seksuaalinen teko ilman sun suostumusta väkisin, se on nöyryyttävää. Kyllähän tuo kertoo, että tietyllä tavalla, että tällaista tunkeutumista ei koeta nöyryyttäväksi, tai että se ei voi olla nöyryyttävää. Se kertoo siitä, että edelleenkään meillä ei naisen seksuaalinen itsemääräämisoikeus ei ole olennaisin pointti, vaan se, että minkälaista väkivaltaa käytetään ja missä oloissa ja kenen tekemänä, Pyykkönen vastaa.

Tapanilassa tapahtunut raiskaus sattui kun nuori nainen joutui nuorten miestne ahdistelemaksi lähijunassa. Oikeuden tuomion mukaan yksi tuomituista työnsi sormensa uhrin emättimeen ja toinen työnsi sormensa tämän peräaukkoon. Uhri sai kuitenkin tilanteessa huudettua ja raavittua yhtä tekijöistä , minkä jälkeen miehet poistuivat.

–On hyvin mahdollista, että jos ei ole yhdyntää, ei pidetä törkeänä. Silloin seksi ja seksuaalinen väkivalta määritellään sen yhdynnän kautta kun seksuaalista väkivaltaa on niin montaa muutakin lajia. Sitä on muutakin kuin miehen ja naisen välinen yhdyntä, Pyykkönen sanoo.

–Onko tarpeen tehdä eroa siihen, tapahtuuko se työntyminen sormella, jollain välineellä vai peniksellä, ainakaan niin selkeää eroa, että toinen on automaattisesti törkeää ja toinen automaattisesti ei, hän pohtii.

Pyykkönen uskoo, että raiskauksia käsitellään julkisissa keskusteluissa eri tavalla kun syytetyt ovat kantasuomalaisia tai maahanmuuttajataustaisia.

–Kyllähän tässä keskusteltiin aika vähän uhrista tai naisiin kohdistuvasta seksuaalisesta väkivallasta. On keskusteltu paljon enemmän tekijöiden etnisestä taustasta, vaikka pitäisi keskustella naisten kokemasta seksuaalisesta väkivallasta. Naisiin kohdistuva väkivalta on kuitenkin globaali ilmiö, Pyykkönen kertoo.

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpä nuo femakot ovat nyt tuon mamuraiskausjutun yhteydessä heittäytyneet rasistisiksi. Heidän rasistisuutensa on korkea aika nostaa tapetille ja tuomita. Itsehän punavihreät eukot ovat olleet ajamassa tällaista politiikkaa ja lisää samaa on tulossa yllin kyllin.

Anonyymi kirjoitti...

Lapsuutenkotinsa tahallisesti polttanut valitti tuomiostaan hovioikeuteen – säästi pitkän pennin - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Tutkimus: Miehet pullistelevat, kun miehuus on uhattuna - Tutkimukset - Tiede - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Armeija lähetti yrityksille oman "reserviläiskirjeen"
Kirje tulee sota-ajan huollon kannalta tärkeimpien yritysten johdolle


Puolustusvoimat on lähettänyt oman "reserviläiskirjeen" poikkeusolojen huollon kannalta tärkeille yrityksille. Kirje on osoitettu "Puolustusvoimien varaamille yrityksille".

"Te saatte tämän tiedotteen, koska yrityksellenne on suunniteltu tehtävä poikkeusoloissa. Toivomme, että voimme jatkaa huoltovarmuusyhteistyötä kanssanne ja kehittää sitä yhteiskunnan, Puolustusvoimien ja yritysten tarpeiden mukaisesti. Otamme yhteyttä valmiussuunnitteluun liittyen viimeistään ensi kevään aikana", kirjeessä luvataan.

Yritysjohtajille lähetetyt kirjeet lähtivät matkaan viime viikolla, joten niiden pitäisi saapua perille tämän viikon aikana.

Insinöörieverstiluutnantti Markku Köpsi Puolustusvoimien logistiikkalaitokselta, onko kyseessä eräänlainen reserviläiskirje logistiikkalaitoksen yhteistyökumppaneille?
"Kyllä se tavallaan sellainen on. Toki pyrimme muutenkin pitämään yhteyttä yrityksiin, ja käymme niissä tarkastuskäynneillä."

Puolustusvoimissa huoltovarmuussuunnittelua hoitavat teollisuusinsinööri-nimikkeellä olevat erikoisupseerit. Ennen logistiikkalaitoksen perustamista teollisuusinsinöörit oli sijoitettu hajalleen eri esikuntiin ja materiaalilaitoksiin.

Puolustusvoimauudistuksessa teollisuusinsinöörit keskitettiin logistiikkalaitokseen. Köpsin mukaan yrityskirje liittyykin juuri puolustusvoimauudistuksen aiheuttamiin muutoksiin.

Köpsi ei paljasta, kuinka monelle yritykselle kirjeitä lähti.

"Nämä ovat julkisuuslain 24. pykälän mukaisia tietoja, jotka koskevat Puolustusvoimien varautumista. En haluaisi kertoa lukuja, mutta kyllä niitä kuitenkin lähti sellainen kohtuullinen määrä."

Suomessa vastuu huoltovarmuuden suunnittelemisesta on jaettu karkeasti ottaen kahden toimijan kesken: Puolustusvoimien logistiikkalaitoksen ja Huoltovarmuuskeskuksen. Logistiikkalaitokselle kuuluu sotilaallinen varautuminen ja Huoltovarmuuskeskukselle siviilipuolen varautuminen. Ne tekevät kuitenkin tiivistä yhteistyötä.

Puolustusvoimilla on eri tasoilla tapahtuvaa varautumisyhteistyötä yritysten kanssa. Tärkeimmät kumppaniyritykset ovat niin sanottuja strategisia kumppaneja, kuten esimerkiksi maa- ja merivoimien kaluston kunnossapitoa hoitava Millog sekä ilmavoimien huollolle tärkeät Patria Aviation ja Insta.

Puolustusvoimat on tehnyt niiden kanssa sitovia sopimuksia toiminnasta normaaliaikoina ja poikkeusoloissa. Sopimukset sisältävät muun muassa varautumis- ja valmiussuunnitelmavelvoitteita.

"Näiden lisäksi meillä on kumppaneita, joiden kanssa tehdään poikkeusolojen varautumisesta asiakirja, jonka nimi on tuotantovaraussopimus. Sitten meillä on vielä keskeisistä alihankkijoista ja toimittajista koostuva tukiverkosto, jonka luokittelemme huoltovarmuuden kannalta kriittiseksi, mutta emme välttämättä tee mitään kirjallista sopimusta", Köpsi sanoo.

Kirjeitä on lähetetty lähinnä yrityksille, joiden kanssa Puolustusvoimilla on kirjallinen sopimus. Yritysten valinnan perusteena on käytetty muun muassa vuoden 2013 valtioneuvoston päätöstä huoltovarmuuden tavoitteista.

Huoltovarmuuspäätöksessä on mainittu sotilaalliselle maanpuolustukselle kriittiset alueet: tiedustelu, valvonta, johtaminen, maalittamisen tuki ja vaikuttaminen. Näillä alueilla Puolustusvoimat pyrkii turvaamaan osaamisen, teknologian ja tuotannon sekä integraatio-, huolto-, ylläpito- ja vauriokorjauskyvyt.

Lisäksi päätöksessä mainitaan erikseen tykistön ruudit ja ampumatarvikkeet.

Anonyymi kirjoitti...

Raiskaustuomio herätti kansanedustajan: ”Liian usein näytetään voitonmerkkiä”

Kansanedustaja, varatuomari Leena Meri (ps.) kummastelee Helsingin käräjäoikeuden tiistaina antamaa tuomiota Tapanilan joukkoraiskaustapauksesta.
– Tapanilan joukkoraiskauksen rangaistukset puhuttavat ihmisiä ja kovempia rangaistuksia olisi haluttu. Pelkkä ehdollinen vankeus ei monen mielestä tunnu rangaistukselta lainkaan. Tästä olen samaa mieltä. Liian usein ehdollisen vankeusrangaistuksen saanut henkilö näyttää käräjäsalissa voitonmerkkiä, kun tuli vaan sitä ehdollista, kirjoittaa Meri Puheenvuoron blogissaan.

Hän huomauttaa, että uuteen hallitusohjelmaan on kirjattu, että tuomioistuinten antamien rangaistusten tulee vastata teon moitittavuutta. Erityisesti rangaistusasteikkoa hallitus haluaa tarkastaa väkivaltarikosten ja lapsiin kohdistuvien seksuaalirikosten kohdalla.

– Selkeimmin tähän päästään, kun rangaistusasteikon alaraja nostetaan näissä rikoksissa, Meri toteaa ja toivoo, että hallitusohjelmaan kirjatut uudistukset päätyvät pikaisesti kansanedustajien käsittelyyn.

– Samassa yhteydessä voisimme tarkistaa ehdollisen rangaistuksen käyttömahdollisuuden kiristämistä.

Meri nostaa esille, että nykyisen lain mukaan enintään kahden vuoden vankeusrangaistus voidaan määrätä ehdolliseksi vankeudeksi, mikäli rikoksen vakavuus tai esimerkiksi tekijän aiempi rikostausta edellytä ehdotonta vankeutta.

– Näin ollen esitän hyväksi vaihtoehdoksi, että ehdollista vankeutta ei saisi tuomita lähtökohtaisesti kuin enintään vuoden pituisesta määräaikaisesta vankeusrangaistuksesta. Silloin moni nykyisin ehdollisena vankeutena tuomittu rangaistus tuomittaisiin ehdottomana. Tällaisia rikoksia ovat tyypillisesti törkeät pahoinpitelyt ja juuri Tapanilan raiskauksen tapaiset seksuaalirikokset, Meri ehdottaa.

– Tämä on sekä arvovalinta että taloudellinen kysymys. Haluammeko osoittaa toisen ruumiillisen koskemattomuuden loukkaamisen olevan tekona erittäin moitittava ja olemmeko valmiita maksamaan kohonneista vankeinhoitokuluista, Meri kysyy ja vastaa, että hän itse ainakin on.

Anonyymi kirjoitti...

Nainen - jokamiehenoikeus

Tänään julkaistut uutiset Tapanilan raiskauksen tuomiosta lähtivät leviämään tulen lailla.

Epäoikeudenmukaiselta koetun tuomion somejakoja ei voi selittää suomalaisissa rehottavalla rasismilla (tekijät somalipoikia), vaikka sitä selitykseksi ahkerasti tarjoillaan.

Aina löytyy muutamia ihmisiä, jotka reagoivat samalla tavalla ulkomaalaisten tekemiin rikoksiin - myös se on epärehellistä, siitä huolimatta, että tilastoissa maahanmuuttajat ovat yliedustettuina. Mutta tätä someraivoa ei rasismikortilla sammuteta. Kyse on jostain laajemmasta.

Huomaan jatkuvasti omasta Facebook-feedistä, kuinka erityisesti naiset jakavat uutisia raiskaustuomioista, joita eivät usko todeksi. Viimeisimpänä huomasin keissin raskaana olevan naisen raiskaamisesta. Näissä uutisissa ihonvärillä ei ole mitään väliä. Sen sijaan sillä, että ihmistä on alistettu fyysisesti ja henkisesti kiduttavimmalla tavalla, ja tekijä lentää oikeudesta ulos kuin vapaa lintu, on väliä. Uhri sen sijaan jatkaa kamppailua mielenvankilassa omine pelkoineen, traumoineen ja häpeäntunteineen. Vaikka mitään syytä häpeään ei tulisi olla. Riippuen henkilöstä terapiajaksot saattavat kestää vuosia.

Uusin Tapanilan joukkoraiskauksen tuomio sijoittuu välittömästi lukijan oikeustajun ulkopuolelle. Julkisella paikalla joukolla tehdystä nöyryyttävästä rikoksesta kolme saivat ehdollista ja kaksi vapautettiin syytteistä. Seurasivat vain vierestä. Oikeus katsoo, että kyseessä ei ollut törkeä raiskaus.

Ja sitten käräjäoikeus kertoi vielä tästä #tuomionkohtuullisamisesta, jonka logiikassa on aika kiero puoli. Uhrin vuoksi eettistä keskustelua julkisuudessa ei kannattaisi enää käydä, sillä tuomiota alennettiin - laajan julkisen keskustelun seurauksena. Oikeusavustajien mukaan jutun syytettyjä on uhkailtu. Yksi tekijöistä on käynyt koulua etänä turvallisuussyistä, ja toinen pelkää ulkona liikkumista. Miltähän tämä puolustelu kuulostaa uhrille, jonka nämä pojat raiskasivat tytön kodin lähellä.

Lainsäädäntöä tulee kehittää suojaamaan kansalaisia. Tässä kohtaa se tarkoittaa selvästi vapauden viemistä raiskaajilta elää elämäänsä haluamallaan tavalla, sillä ehdolliset varoitukset eivät mene aidosta rangaistuksesta - saati pelotteesta. Viimeistään Tapanilan raiskaus tuo kansalaisten tietoisuuteen laajasti sen tosiasian, että seksuaalirikoksista tulee löyhiä rangaistuksia. Toisin kuin talousrikoksista.

Raiskaustuomioiden tulisi olla pysäyttäviä mentaalipuolelle. Niin pysäyttäviä, että toista ihmistä omien halujensa tyydyttämiseen harkitseva henkilö tajuaa, että teoilla tulee olemaan vakava seuraus omaan elämäänsä. Tämä siis niitä varten, joille vaakakupissa ei paina yhtään se, että teolla on erittäin vakavat seuraukset uhrin elämään. Jokaisella ihmisellä tulee olla 100-prosenttinen itsemääräämisoikeus omaan kehoonsa, oli sitten vähissä vaatteissa lenkillä, seurustelusuhteessa, naimisissa tai sammuneena vieraan ihmisen luona.

Näitä tuomioita tutkiessa ja ilmaisuja tarkkaillessa huomaa hyvin ikävän arvopainotuksen. Jos lakikirja olisi henkilö, ja puhuisi arvomaailmaansa selvällä suomen kielellä, sen suusta voisi kuulla seuraavat sanat:

“Älkää varastako rahaa, mutta ryöstöretki naisen sieluun ei ole yhtä vakava asia. Ja jos raiskaatte, niin raiskaamalla “ei-törkeästi” saatte pienemmän tuomion.”

Kansanedustajat, aika toimia. Te voitte muuttaa lain kirjainta.

Anonyymi kirjoitti...

Nettipoliisi Fobba: Alastonkuvien julkaisua ja tekaistuja deitti-ilmoituksia – exän häiriköinti siirtynyt nettiin

Kaikki eivät osaa käyttäytyä eron tunnekuohuissa rauhallisesti. Entisen kumppanin kohtelu karkaa lapasesta nykyään usein internetissä. Nettipoliisille näkyvä vihatulva on pahentunut vuosi vuodelta.

Nettipoliisi Marko "Fobba" Forss on nähnyt työssään, kuinka päättyneiden parisuhteiden pettymyksiä turskautellaan entisen kumppanin silmille yhä useammin internetin kautta. Myös toisten uusia kumppaneita häiritään.

– Yleensä on kyse yksittäisistä suunsoitoista, jotka vähemmän yllättäen painottuvat viikonloppuihin. Mutta sitten jotkut piinaavat, tekevät valeprofiileja tai julkaisevat alastonkuvia eksästään, Forss kertoo.

Katkera ex-kumppani voi esimerkiksi luoda treffipalveluun valeilmoituksen, jossa ihminen muka ilmoittaa halukkuutensa seksiin. Kun mukaan laittaa henkilön puhelinnumeron, kiinnostuneita yhteydenottoja tulee helposti häiriöksi asti.

Tämänkaltaisten nettirikosten selvittämiseen ei Forssin mielestä ole tällä hetkellä riittävästi keinoja.

– Some-rikollisuus on arkipäiväistynyt, mutta pakkokeinot eivät ole menneet samaa tahtia. Kotietsinnän voi tehdä, jos epäillyn rikoksen maksimirangaistus on kuusi kuukautta vankeutta, mutta netinkäyttäjän ip-osoitteen selvittämiseksi kyseessä pitää olla rikos, jonka maksimirangaistus on kaksi vuotta. Jos ne rikokset halutaan selvittää, niin siihen pitää olla välineet, ja tällä hetkellä ei ole.

Rajanvedosta poliisille tarpeellisten pakkokeinojen ja ihmisten yksityisyyden suojan välillä on käyty pitkällistä keskustelua muun muassa Edward Snowdenin NSA-paljastusten jälkimainingeissa.

Yleensä huomautus tepsii

Netti ja sosiaalinen media ovat tulleet yöpuheluiden rinnalle häiriköinnin välineeksi. Harva kuitenkaan vainoaa pelkästään internetin kautta, vaan siihen liittyy usein myös konkreettista seuraamista, tarkkailua tai pahoinpitelyitä.

Nettipoliisit puuttuvat asiaan sen vakavuusasteen mukaan. Yksittäisten kommenttien tiimoilta nettipoliisi ottaa kirjoittajaan yhteyttä ja sanoo, että hänen pitää lopettaa moinen käytös. Jos kyse on pitkään jatkuneesta tai vakavasta vainoamisesta, uhria kehotetaan tekemään rikosilmoitus. Forssin mukaan huomautus riittää yhdeksässä tapauksessa kymmenestä.

Meno sosiaalisessa mediassa on kuitenkin koventunut vuosi vuodelta.

– Seitsemän vuotta olen katsonut tätä touhua ja ikävä tulee niitä aikoja, kun sosiaalisessa mediassa oli vain alaikäisiä. Välillä hämmentää, miten tasotonta keskustelua käydään omilla nimillä ja kasvoillakin, Forss sanoo.

Anonyymi kirjoitti...

Kesällä on pakko harrastaa seksiä koko ajan, ja tässä parhaat niksit siihen

Kunpa kesällä saisi juoda kaljaa, käydä ongella tai katsoa kaikki ne sivistävät Ulkolinja-dokumentit, jotka kevättalvella tallensi optimistisena digiboksilleen.

Ei saa. Kesällä pitää harrastaa seksiä.

Koko ajan, yötä päivää.

“Näin löydät g-pisteesi! Kuuluuko seksi juhannukseen? Lisääkö lomailu läheisyyttä? Seksiä autossa ja puistossa!” Viimeisen viikon aikana olen törmännyt muun muassa näihin otsikoihin. Pelkkä aihetta käsittelevien artikkelien määrä – niiden keskenään ristiriitaisesta sisällöstä puhumattakaan – saa pään pyörälle.

Ratkaisu: älä klikkaa linkkejä, tuikkaa naistenlehdet saunan pesään. Todellisuudessa kesän ainoat tarvittavat lemmenohjeet löytyvät nimittäin tämän viikon tv-tarjonnasta.

Kari Hurtta kirjoitti...

! » Pyykkösen mielestä on outoa käyttää raiskauksen yhteydessä terminologiaa, jolla osoitetaan, että raiskaus ei ole törkeä tai tekotapa nöyryyttävä.

Samahan tuo on kuin esimerkiksi

Surmatun pojan omaiset olivat vaatineet rangaistusta murhasta. Oikeuden mukaan tappoa ei tehty vakaasti harkiten eikä erityisen raa'alla ja julmalla tavalla.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi rakkaus kuolee? 10 yleistä syytä
Rakkaus saattaa kuihtua monestakin syystä, mutta yksi yleisimmistä lienee se, ettei sitä alunperinkään rakennettu vahvalle pohjalle


Rakkaus on ihana asia, mutta ikävä kyllä sekin saattaa toisinaan aiheuttaa tuskaa. Rakkauden loppumiseen on monia erilaisia syitä, mutta mitkä ovat ne syyt, jotka moiseen johtavat useimmiten?

«Vanhin ‹Vanhempi   1 – 200 / 201   Uudempi› Uusin»