lauantaina, heinäkuuta 18, 2015

Disclose gender pay gaps

David Cameron to force companies to disclose gender pay gaps

Asiantuntija: Tasa-arvotyötä ei saa lopettaa

Tasa-arvoa johtajien urakehitykseen

204 kommenttia:

1 – 200 / 204   Uudempi›   Uusin»
Anonyymi kirjoitti...

"Disclose gender pay gaps" tarkoittaa samaa kuin Suomessakin eli että naiset vaativat samoja ansioita (pay, earnings) kuin miehetkin. Ansioita verrattaessa ei oteta tehtyä työpanosta huomioon.

Jos vaadittaisiin palkkaerojen poistamista, vaadittaisiin "disclose gender wage gap". Mutta silloinhan palkkaero tulisi laskea tehtyä työtuntia kohden. Suomen feministit eivät suostu tähän ja kun he ovat valloittaneet kaikki tasa-arvosyksiköt Suomessa, he voivat estää tasa-arvoisen palkkatutkimuksen tekemisen.

Tasa-arvoministeri on perussuomalainen mies. Nyt 'tarttis tehdä jotain' palkkaerolaskelmille mutta pärjääkö yksi miesministeri kymmenille naisvirkamiehille? Epäilen.

Pauli Sumanen

Anonyymi kirjoitti...

Helin mies harrasti nettiseksiä vieraiden kanssa – Mitä kaikkea voi antaa anteeksi

Helin mies harrasti nettiseksiä vieraiden naisten kanssa. Heli tunsi raivoa ja pettymystä. Sitten hän antoi anteeksi. Kysyimme lukijoilta, mitä kaikkea parisuhteessa voi antaa anteeksi.

Viime syksynä Helin, 41, avomies oli lähtenyt kuntosalille ja jättänyt tietokoneensa auki. Vaikka Heli tiesi tekevänsä väärin, hän päätti vilkaista miehensä Facebookia.

Siellä Heli näki jotain, joka käänsi vatsan ympäri: seksin harrastamista kuvailevia viestejä useilta eri naisilta.

Heli ryntäsi vessaan ja oksensi. Hän ei voinut käsittää. Hehän olivat vastarakastuneita.

Anonyymi kirjoitti...

34 prosenttia ei ole saanut isä- tai äitipuolen roolia toimimaan: ”Annoin periksi ja erosin”

Koiran rooli vai rikkaampi elämä? Tätä mieltä lukijat ovat sopeutumisesta uusperheen jäseneksi.
IS kysyi lukijoilta aiemmin tällä viikolla, onko isä- tai äitipuolen rooli ollut vaikea.

Kysymykseen vastasi lähes 2800 lukijaa, joista vain 15 prosentilla uuteen perheeseen sulautuminen on sujunut ongelmitta. Aluksi vaikeuksia oli 22 prosentilla ja vielä pitkänkin ajan jälkeen niitä on 29 prosentilla lukijoista.

Kolmannes eli 34 prosenttia ei ole saanut suhdetta uuden kumppanin lasten tai eksän kanssa toimimaan koskaan.

Lukijoiden kommentit liikkuivat onnellisen ja turhautuneen välillä laidasta laitaan.

Anonyymi kirjoitti...

IS:n lukijat avautuivat avoimista suhteista: ”Molemmat käyttivät oikeuttaan kohtuullisen innokkaastikin”

Julkkisparin suhde sai IS:n lukijat jakamaan näkemyksiään ja kokemuksiaan avoimista suhteista.
Ilta-Sanomat kertoi torstaina julkkisparin valtavirrasta poikkeavasta suhteesta. Radiojuontaja Renne Korppila ja tosi-tv-konkari Iida Ketola kertoivat, että he ovat eläneet vuoden päivät avoimessa suhteessa.

– Luotamme toisiimme sataprosenttisesti, Ketola kertoi.

Korppilan ja Ketolan suhdemuoto sai IS:n lukijoiden näppäimistöt sauhuamaan.

Osa lukijoista kertoo ymmärtävänsä avointa suhdetta, mutta olevansa itse haluttomia sellaiseen. Toiset taas ilmoittavat, etteivät suvaitse ilmiötä alkuunkaan.

Muutama kertoi elävänsä avoimessa suhteessa itsekin.

Anonyymi kirjoitti...

Naiset kourivat estottomasti – kyllästyneet baarimikot luopuivat kilteistään

Baarimikot joutuivat vaihtamaan työasua seksuaalisen ahdistelun takia.

Naisten kädet löysivät kilttien alle

Skotlannin Invernessissä toimivan pubin baarimikot ovat joutuneet luopumaan perinteisistä kilteistään seksuaalisen ahdistelun takia, kertoo uutissivusto Inverness Courier.

Hootananny-nimisen pubin miespuoliset työntekijät kyllästyivät naisiin, jotka työnsivät estottomasti kätensä kilttien alle kokeillakseen ”onko kyseessä todellinen skottimies”. Vanhan perinteen mukaan tosiskotti ei käytä alushousuja kilttien alla.

Pahimmillaan kouriminen oli baarimikkojen mukaan viikonloppuisin, jolloin naisporukat lähtevät joukolla juhlimaan. Humalaiset naisasiakkaat eivät miesten mukaan epäröi tutkia kilttien sisältöä.

– Pari ensimmäistä kertaa kouriminen on ihan hauskaa, mutta se alkaa kyllästyttää hyvin pian. Erityisesti kiireisinä viikonloppuina, kun yrität tehdä työsi ja kuljet kädet täynnä laseja, pubin työntekijä kertoo.

Hootanannyn miespuolinen omistaja kertoo turhautuneensa alaistensa kohtaamaan seksismiin ja aikovansa suojella näitä ikäviltä tilanteilta.

– Voitko kuvitella, että minä menisin ravintolaan ja työntäisin käteni naisen hameen alle? Siitä tulisi poliisijuttu – ja ihan syystä, pomo huomauttaa.

Jatkossa pubin baarimikot työskentelevät housut jalassa.

Anonyymi kirjoitti...

Kipua seksin aikana? Näin yleistä se on

Uusi tutkimus paljastaa, että moni kokee yhdyntäkipuja. Niistä tosin vaietaan.
Seksiä pidetään käytännössä nautinnon synonyyminä, mutta aina vällyjen välissä kaikki ei mene suunnitelmien mukaan. Joskus pelehtiminen nimittäin saattaa sattua.

Uuden tutkimuksen mukaan erilaiset kivut seksin aikana ovat yllättävän yleisiä. Lähes kolmannes tutkimuksiin osallistuneista naisista ilmoitti kokeneensa epämiellyttävää kipua viimeisimmän yhdyntäkertansa aikana.

Vuonna 2012 tehdyn yhdysvaltalaistutkimuksen mukaan suurin osa kipua seksin aikana kokeneista naisista ei ilmoita siitä petikaverilleen.

Asiantuntijat muistuttavat, että kaikki seksin aikainen kipu ei ole samanlaista. Osa tuntemuksista saattaa vaatia lääketieteellistä tutkimusta, mutta usein kipujen syy on huonossa liukuvuudessa tai väärässä asennossa.

Anonyymi kirjoitti...

Lesbopari lisääntyi homon ilmaisspermalla!!
Miten niin muka homot eivät lisäänny??


Lesbopariskunta Rebecca ja Vikki Lomax halusivat lapsen, mutta pitivät klinikan tarjoamaa spermaa, joka maksaa noin 1500 puntaa, liian kalliina. Facebookista löytyi kuitenkin Kenzie Kilpatrick, joka tarjosi palvelustaan ilmaiseksi.

Rebecca synnytti toukokuussa kaksoset, joiden nimet ovat Samuel ja Alfie.

Kenzie Kilpatrick tarjosi kuitenkin spermaansa aivan ilmaiseksi, joten pariskunta päätti käyttää hänen palveluaan. Samaan ratkaisuun on päätynyt 50 muutakin naista, joiden synnyttämien yhdeksän lapsen isä Kenzie on. Kolme naista on parhaillaan raskaana.

Pariskunta toivoo, että Kenzie tarjoaa heille palvelua vielä uudemman kerran, koska he haluavat lisää lapsia.


Anonyymi kirjoitti...

Naiset huijasivat miehiä rannalla: ”Kokeillaanko suusta suuhun -menetelmää?”

YouTuben Break-kanava iski jälleen. Tällä kertaa pilan tekijöinä toimi kaksi kaunista naista ja yksi erittäin miehekäs pitkäpartainen mies. Porukka iski rannalle, jossa naiset suostuttelivat miehiä vapaaehtoisiksi koekaniineiksi naisille, joiden piti saada harjoitella elvytystä suusta suuhun -menetelmällä.

Naiset olivat pukeneet ylleen punaiset hengenpelastajaunivormuun kuuluvat uimapuvut. He lähestyivät rannalla nuoria miehiä ja kysyivät, voisivatko he harjoitella miehillä elvytystä ja suusta suuhun -menetelmää. Miehet olivat kovin suostuvaisia ja lähtivät naisten mukaan.

Naiset laittoivat miehet makuulle rantapyyhkeiden päälle ja asettuivat heidän päänsä taakse istumaan. Koekaniinien kaverit seurasivat innokkaina tapahtumia vieressä ja purskahtivat nauramaan, kun näkivät ison parrakkaan miehen opettavan tyttöjä. Mies meni istumaan maassa makaavien päälle ja alkoi demonstroimaan elvytystä, mikä yllätti harjoitteluun suostuneet miehet täysin.

Anonyymi kirjoitti...

"Aito avioliitto" -kansalaisaloite ylitti 50 000 allekirjoituksen rajan

Kansalaisaloite avioliiton säilyttämisestä miehen ja naisen välisenä on kerännyt yli 50 000 nimeä. Tämä tarkoittaa, että aloite etenee eduskunnan käsiteltäväksi.
Perjantain aikana nimiä on tullut listaan jo yli tuhat.
Aloitteen kannattajat vastustavat sukupuolineutraalia avioliittolakia. Heidän mielestään lasten pitää lähtökohtaisesti olla biologisen isän ja äidin hoidettavana.
Edellinen eduskunta asettui sukupuolineutraalin avioliittolain puolelle marraskuussa äänin 105–92.

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsin puolustusvoimat voi saada ensi kertaa naisen ylipäälliköksi

Ruotsin puolustusvoimat voi saada ensimmäistä kertaa naisen ylipäälliköksi, kertoo Dagens Nyheter.
Yhtenä vaihtoehtona ylipäälliköksi olisi Lena Hallin.

Hallin on vasta yhden tähden kenraali, mutta se ei ole välttämättä muodostumassa esteeksi. Esimerkiksi Tanska on valinnut yhden tähden kenraalin vastaaviin johtotehtäviin.

Hallinin nimittäminen olisi symbolinen ele sosiaalidemokraattien feministiselle ulkopolitiikalle, mutta toistaiseksi hän on vasta yksi ehdokkaista.

Ruotsin nykyinen ylipäällikkö Sverker Göranson oli jäämässä tehtävistä jo maaliskuussa kuuden vuoden pestin jälkeen, mutta hallitus jatkoi hänen työsuhdettaan puolella vuodella.

Göransonin seuraajaa ei ole vielä valittu, vaikka hän olisi jäämässä eläkkeelle lokakuussa. Lena Hallin nousi ensimmäisenä naisena kenraalikuntaan 2013.

Anonyymi kirjoitti...

Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusasioista vastaava johtaja Salla Saastamoinen EU-komission yhdenvertaisuusosastolla sanoo: "Ruotsi ja Suomi tulevat kuitenkin vielä jäljessä ajan käytössä, eli siinä kuinka paljon miehet ja naiset voivat käyttää aikaa omiin harrastuksiinsa, ja kuinka paljon kummatkin sukupuolet käyttävät aikaa palkattomaan työhön."

Tämä on niin tätä valikoitua totuutta, jota feministit harrastavat. Tasa-arvoon ei kuulu se, että naiset tekevät palkkatyötä alle 80 % miesten palkkatyötunneista. Kun laskemme yhteen parisuhteessa elävien miesten ja naisten ajankäytön palkka- ja ei-palkkatyöstä, niin parisuhteessa elävät miehet tekevät vuosrokaudessa noin tunnin verran enemmän työtä (siis yhteenlaskettua. Kummalla mahtaa jäädä enemmän aikaa omiin harrastuksiin todellisuudessa? Tätä asiaa on syytä tarkastella vain parisuhteessä elävistä. Vai onko sinkkumiesten syytä se, että sinkkunaisilla ei ole aikaa omiin harrastuksiinsa? Näinhän valikoiduissa tilastoissa asiat saadaan näyttämään.

Kun feministit jylläävät näissä tasa-arvoelimissä, niin he voivat valita tilastoista ne rusinat pullasta, jotka heille sopivat vaikka kokonaisuus osoittaisi aivan toista.

Eihän Arhinmäen asettama miesten tasa-arvo-ongelmia tutkinut työryhmä edes havainnut, että naisten lintsaaminen ansiotyönteosta olisi mikään tasa-arvo-ongelma. Nyt EU-tasolla on osoitettu, että naisten suurempi kotityömäärä on tasa-arvo-ongelma. Eikö Arhinmäen komitea olisi voinut käsitellä tasa-arvo-ongelmia tasa-arvoisesti?

Selityksenä kuulin miesjärjestöjen edustajalta, että jokaisesta sanasta miesten tasa-arvo-ongelmakomiteassa piti neuvotella naisjärjestöjen kanssa. Voitteko kuvitella, kuinka meitä miehiä vedetään näissä tasa-arvoasioissa kuin pässiä narussa!

Nykyinen tasa-arvoministeri on Juha Rehula (kesk). Kun lukee keskustalaisten naisten, etenkin Sirkka-Liisa Anttilan kannanottoja ja ottaa huomioon, että ministerin avustajista molemmat ovat naisia, niin ministeriä taidetaan vetää tasa-arvoasioissa kuin pässiä narussa. Toivottavasti olen väärässä.

Pauli Sumanen

Anonyymi kirjoitti...

Tasa-arvoa voidaan mitata käänteiskäytännöllä. Mitä mieltä olette, voidaanko tuo hengenpelastuskoe toteuttaa käänteisenä? (Mies meni istumaan maassa makaavien päälle ja alkoi demonstroimaan elvytystä miehet kokeeseen houkutelleiden naisten kanssa, mikä yllätti harjoitteluun suostuneet miehet täysin.)

Eli kaksi mallimiestä pyytäisi naisia rannalla elvytysharjoitteluun, mutta maassa makaavien naisten päälle asettuisi uhkea blondinainen, joka alkaisikin elvyttää mallimiehiä.

Jään odottelemaan Youtubeen tällaista videota. Jos ei ilmesty, sukupuolten välinen tasa-arvo on vielä vajaa.

Pauli Sumanen

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Haluaisin muuallakin kuin sängyssä, mutta kuinka teen aloitteen?

Olen nuori naisenalku ja olen seurustellut 2 vuotta miehen kanssa. Tämä on ensimmäinen suhteeni ja hän on ensimmäinen jonka kanssa harrastin seksiä. Miehelläni on paljon enemmän kokemusta petihommista kuin minulla. Kysymykseni on, miten voisin tehdä aloitteen seksiin jossain muussa paikassa kuin sängyllä?

Olen ujo ja melko huono tekemään aloitetta seksiin muutenkin, mutta ajatus seksin harrastamisesta muualla kuin makuuhuoneessa kiehtoo kovasti. En vain tiedä, miten sen kertoisin kumppanilleni. Hän on kuulemma harrastanut seksiä erikoisemmissakin paikoissa, joten ajattelen että häntä ei kiinnosta enää kokeilla mitään erikoista.

Ujo, 20 v

Anonyymi kirjoitti...

Seksikolumni: Sinkut, näin saatte seksiä aina halutessanne!

Sinkkutyttö, miten ratkaiset seksinpuutteen elämässäsi? Vakipanolla tietysti.

Mitä tekee sinkkutyttö peniksen puutteessa? Menee ehkä baariin ja pokaa sieltä itselleen miehen yhdeksi yöksi. Aamulla mies katoaa ja seuraavana viikonloppuna mietitään taas, mistä saisi hetken läheisyyttä. Amatöörimoka.

Aina pitää ajatella pidemmällä tähtäimellä. On toki ihan ok iskeä baarista itselleen mies. Teknisesti seksi voi olla hyvääkin, vaikka kyseessä olisi kahden kännisen ihmisen ensimmäinen yhteinen kerta – ja usein se ihan oikeasti onkin. Meissä naisissa on vain sellainen pieni vika, että seksi tuntuu yleensä entistäkin paremmalta, jos mieheen on onnistuttu luomaan jonkinlainen yhteys. Voihan olla, että jos mies on erityisen kuuma ja karismaattinen tai jos miehen kanssa on ehditty jutustelemaan pidempiäkin aikoja pitkin iltaa, yhteys on jo onnistuttu luomaan ennen kuin yhteinen tie jatkuu makuuhuoneeseen. Jos mies on napattu mukaan taksijonosta, tilanne on taatusti toinen.

Anonyymi kirjoitti...

Reserviläiskirje paljasti telakka-alan laiminlyönnit

Reserviläiskirjeet paljastivat pahoja puutteita Varsinais-Suomen telakkayritysten henkilövarauksissa. Yhteiskunnan kannalta keskeiset yritykset voivat varata avaintyöntekijöitään käyttöönsä myös sotatilanteita varten, mutta reserviläiskirjeet paljastivat telakoiden ja varustamojen varauslistojen olleen kaikkea muuta kuin ajantasaisia.

– On ollut ihmisiä, jotka ovat 5–10 vuotta sitten lähteneet Wärtsilästä, mutta ovat edelleen varattuja sen palvelukseen, majuri Marko Haikkola Lounais-Suomen aluetoimistosta kertoo esimerkkinä.

Jos reserviläinen on sota-aikana varattu työnantajalleen, ei hänellä ole omaa sijoitusta puolustusvoimissa. Koko maassa yritysten palvelukseen on varattu noin 90 000 ihmistä eli kymmenisen prosenttia koko reservistä.

He työskentelevät muun muassa terveys- ja pelastusalalla, voimaloiden kaltaisissa yhteiskunnan kannalta kriittisissä kohteissa ja valtionhallinnossa.

Myös telakka-alalla on tällaisia avaintyöntekijöitä, joiden tietojen pitäisi olla kunnossa kriisitilanteita varten.

– Reserviläiskirjeen jälkeen telakat ja varustamot ovat ottaneet yhteyttä meihin ja saaneet myös omalta henkilöstöltään palautetta, Haikkola kertoo.

Reserviläiskirje herätteli suomalaisia muutenkin, sillä kaikkiaan kymmenen tuhatta reserviläistä on ottanut yhteyttä puolustusvoimiin kirjeen vuoksi. Omat tiedot ja sodanajan sijoituksen kertova kirje lähetettiin kaikkiaan lähes 900 000 suomalaiselle.

– Kampanja on vastannut ihan todelliseen tarpeeseen. Kyllä tämä volyymi siitä kertoo, kapteeni Jarmo Rytinki pääesikunnan operatiivisella osastolla toteaa.

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaiset paljastavat villeimmät paikat harrastaa seksiä: ”Turisteja ja muita joka paikassa...”

IS kysyi suuressa seksikyselyssään, mikä on ollut villein paikka, jossa vastaaja on seksiä harrastanut.
Suuri seksikysely saavutti valtavan suosion ja keräsin liki 7000 vastausta ympäri Suomen. Vastauksia tuli tasapuolisista niin miehiltä kuin naisilta.

Moni mainitsi villeimmiksi paikoiksi harrastaa seksiä julkisia paikkoja kuten uimarantoja ja ravintoloiden vessoja. Myös turistikohteet olivat tulleet yllättävän monelle tutuksi.

– Villein taitaa olla eräs historiallinen turistikohde Helsingin alueella. Turisteja ja muita joka paikassa, mutta ei kukaan meitä huomannut. Ja oli meillä vaatteet päällä ja ovi kiinni, jos joku olisi tullut. Tästä huolimatta vetoketju oli kätevästi auki, ja erään pikkuhousut sopivasti vähän ”ohitettu”.

Erityisesti Suomenlinna tuli esille useissa vastauksissa (holvit, nurmialueet, lautta).

Anonyymi kirjoitti...

Psykologi ruotii parisuhdemyytit yksiavioisuudesta pettämiseen – totta vai tarua?

Onko mahdollista elää onnellisesti elämänsä loppuun asti yhden ihmisen kanssa vai pysytäänkö pitkissä suhteissa vain tottumuksesta? Pettääkö ihminen, jos rakastaa? Psykologi Elina Nurminen Väestöliiton parisuhdekeskuksesta arvioi usein kuultujen parisuhde- ja rakkausmyyttien paikkansapitävyyttä.

Anonyymi kirjoitti...

Mies ei päässyt opiskelemaan liikuntatieteelliseen – Oliko syynä sukupuoli?

Jyväskylään yliopistoon hakenut mies hieraisi varmasti silmiään, kun hylsypaperi liikuntatieteellisestä kolahti postilaatikkoon. Hylkäämisperuste oli melkoisen erikoinen: syynä luki vain "mies". Kuva hylsypaperista löytyy Feissarimokat-sivustolta.

Syynä oli sukupuolikiintiöt, joita ei nykyään yliopistoissa enää paljoa näe. Opettajankoulutuksessa oli aikoinaan miehille 40 prosentin kiintiöt, mutta niistä luovuttiin tasa-arvolain myötä vuonna 1989.

Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisessä tiedekunnassa kiintiöt kuitenkin ovat edelleen olemassa: liikuntapedagogiikkaa opiskelemaan otetaan vuosittain suomenkielisiä naisia ja miehiä molempia 26, ruotsinkielisiä miehiä ja naisia molempia 2 sekä yksi vammainen ihminen.

Jyväskylään hakenut mies kertoi kuitenkin Feissarimokien kommenteissa, etteivät hänen pisteensä olisi riittäneet muutenkaan liikuntapedagogiikkaa opiskelemaan. Pelkästään sukupuoli ei siis ollut hylkäämisen syy.

Anonyymi kirjoitti...

Perheenäideiltä kysyttiin pornotermejä – tunnetko itse nämä?

Aikuisviihde on nykyään kaikkien käsien ulottuvilla todella helposti. Internetistä pystyy katsomaan aikuisviihdettä ilmaiseksi poistumatta kotisohvaltaan laisinkaan. Helpon saatavuuden takia lähes kaikkien oletetaan edes joskus katsoneen pornoa, minkä vuoksi Distractify päätti laittaa äidit testiin.

Distractify on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa muutaman äidin aikuisviihdesanaston tietämys on laitettu testiin. Haastattelija kyselee äideiltä, mitä erilaiset pornoon liittyvät termit ja lyhenteet tarkoittavat. Osa äideistä kahistuu ja nolostuu kuulemiensa termien vuoksi, mutta moni oppii paljon uutta kuvaamisen aikana.

Muutama äiti yllättyy itsekin siitä, miten epätietoisia he ovat olleet kyseisen sanaston suhteen. Osa naisista osaa kuitenkin pelkillä arvauksilla heittää oikeita vastauksia haastattelijan esittämiin kysymyksiin.

Anonyymi kirjoitti...

Aftonbladet: Bussikuski ja naismatkustaja harrastivat seksiä liikkuvassa linja-autossa - kanssamatkustaja järkyttyi

Ruotsalainen Anna, 23, järkyttyi bussimatkan lauantai-iltana saamasta yllättävästä käänteestä Lundin kaupungissa.
Anna kertoo ruotsalaislehti Aftonbladetille nousseensa linjan viisi bussiin noin puoli kahdentoista aikaan illalla Lundin tuomiokirkon kohdalla. Annan lisäksi linja-auton kyydissä oli kaksi muuta naismatkustajaa, joista toinen istui ajoneuvon etu- ja toinen takaosassa.

Lundin rautatieaseman kohdalla takana istunut matkustaja jäi kyydistä ja hetkeä myöhemmin tapahtumat saivat erikoisen käänteen.

Linja-auton kuljettaja sammutti valot bussin sisätiloista, jolloin edessä ollut matkustaja siirtyi kuskin viereen. Ennen kuin Anna ehti tiedustella syytä valojen sammuttamiseen, hän tuli havainneeksi kuinka bussikuski työnsi kätensä naisen housuihin ja alkoi tyydyttää tätä.

– He alkoivat harrastaa seksiä pimeässä linja-autossa, samalla kun kuljettaja ajoi bussia, Anna kuvailee Aftonbladetille.

Anonyymi kirjoitti...

Christie Blatchford: Ruling in Twitter harassment trial could have enormous fallout for free speech | National Post

» Man Faces 6 Months in Jail For Disagreeing With Feminists on Twitter Alex Jones' Infowars: There's a war on for your mind!

Gregory Alan Elliott Twitter Trial Support Fund | Indiegogo Life

Anonyymi kirjoitti...

Mitä seksologilta kysytään Ilosaarirockissa? - "Ensi vuonna otan kynän ja paperia mukaan"

Kun joensuulainen seksuaalineuvoja ja fysioterapeutti Anna Ryynänen, 27, (kuvassa) kierteli lauantaina Ilosaarirockissa, hieman laitamyötäisessä ollut aikamies esitti hänelle kysymyksen. Ehkä läpällä, ehkä ei.
-"Miltä vagina näyttää?" hän kysyi minulta. Aikamies ei edes välttämättä heittäytynyt typeräksi. Ei pidä leimata ihmistä, Ryynänen korostaa.
Ryynänen sai kohtaamisesta kehitysidean. Hän ottaa ensi vuonna Ilosaarirockiin mukaan kynän ja paperia.
Ryynänen on kierrellyt festivaalialueella lauantaina ja sunnuntaina ja jakanut rokkiväelle kondomeja ja oppaita. Yksi opas on Anaaliseksin ABC, toisen nimi on Ylpeys. Hänellä on oppaita myös sukupuolitaudeista. Anaaliseksiopas on kiinnostanut rokkiväkeä.
- Muistakaa hyvä liukastus, Ryynänen muistuttaa.
Ryynänen on keskustellut seksistä sekä seksuaalisuudesta rokkiväen kanssa. "Joo, joo, me tiedetään jo kaikki seksistä", on tuttu kommentti Ryynäselle.
Ryynäsen mielestä suomalaiset ovat tavattoman yhdyntäkeskeisiä.
- Mitään ei pidetä seksinä, jos siihen ei liity penetraatiota. Se on hieman harmillista.
Jos seksi ei ole seksiä ilman yhdyntää, mihin pettämisen raja vedetään? seksologi kysyy.
- Jos kumppani harrastaa suuseksiä jonkun toisen kanssa, onko kyse silloin pettämisestä? Uskon, että yhdyntäkeskeiseen ajatteluun tulee muutoksia ja ruvetaan vähän miettimään, miten nämä hommat menevät.
Kun Ryynäsen lisäammattinimike tulee ilmi vanhusten kanssa työskennellessä, monet vanhukset ovat kertoneet avoimesti Ryynäselle seksuaalisuudesta.
- Pitää vain löytää sopiva foorumi keskusteluun. Jos seksiä riepotellaan paljon lehdissä ja televisiossa, seksi muuttuu pintapuoliseksi.
- Kaikilla ikäpolvilla on avointa keskustelua. Riippuu siitä, kenen kanssa puhuu, Ryynänen toteaa.
Ryynänen on Ilosaarirockin ensimmäinen seksuaalineuvoja. Ajatus neuvojasta syntyi pari viikkoa sitten.
- Hyvä ystäväni keksi idean. "Valmistuin" seksuaalineuvojaksi huhtikuussa ja olen levittänyt ilosanomaani paljon kaveripiirissä. Olen saanut hyviä keskusteluja aikaan baareissa.
Ryynäsen tavoite on saada tieto seksuaalineuvojan läsnäolosta painettua ensi vuoden Ilosaarirockin lehtisiin ja ohjelmiin.
- Voisin puhua ajankohtaisista seksuaalisista aiheista. Kun lähden kiertämään alueella, voisin ottaa jonkun lipun tai pallon mukaan. Ihmiset näkisivät, missä menen.
Rock, rauha, rakkaus. Ilosaarirockissa lempivät sinkut, muistakaa Ryynäsen vinkki:
- Käyttäkää kumia. Se on oikeasti todella halpa vakuutus.

Anonyymi kirjoitti...

Kaveri parempi parittaja kuin Tinder

Nettideittailun kätevyydestä ja suosiosta on luukutettu jo pitkä tovi, mutta totuus parinmuodostuksesta ei löydy mediahypestä. Esimerkiksi mobiilideittisovellus Tinderillä on Suomessa noin 100 000 käyttäjää, kun yksinasuvia on Tilastokeskuksen mukaan yli miljoona.

Mic-sivuston alkuvuodesta teettämästä tutkimuksesta käy ilmi, että 38,6 prosenttia vastaajista oli löytänyt rakkaansa yhteisten ystävien kautta, yli 22 prosenttia sosiaalisessa ympäristössä kuten baarissa, ja kolmanneksi yleisimpiä olivat työpaikkaromanssit.

Nettideittailun kautta toisensa oli kohdannut 9,4 prosenttia vastanneista, somessa kuutisen prosenttia. Tutkimukseen osallistui lähes 2 400 ihmistä, iältään 18-34 vuotta.

Tutkimuksen toteutti Google Consumer Surveys.

Anonyymi kirjoitti...

Salliiko puolestaan feministinainen miehensä tapailla muita naisia?

Feministimies antaa vaimonsa tapailla muita miehiä! | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Feministimies antaa vaimonsa tapailla muita miehiä | Terve.fi

...
Pitkän mietiskelyn jälkeen ymmärsin, miksi vaimoni sekstailut muiden miesten kanssa häiritsivät minua: yksiavioisuus merkitsee naisen seksuaalisen ilmaisun kontrollia ja patriarkaalisen sorron alkuperä tiivistyy miehen pelkoon siitä, että mies ei voi kontrolloida naistaan seksuaalisesti.
...

Anonyymi kirjoitti...

Mies laittoi kenkiä jalkaan - nainen iski leipäveitsellä selkään

...
Mies oli kyyristynyt laittamaan kenkiä jalkaansa ja oli ollut poistumassa asunnosta, kun nainen haki veitsen keittiöstä ja iski sillä miestä.

Nainen tuomittiin törkeästä pahoinpitelystä vuoden ja kahden kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen ja lisäksi 30 tunnin yhdyskuntapalveluun.
...

Suvi, 40, rakastui renttuun: Kerran mies saapui kotiin nyrkit veressä | Tosielämää | Iltalehti.fi

...
"Pelkäsin, että hän kuolee rankoilla ryyppyreissuillaan"
...
Mies saapui kotiin nyrkit veressä. Hän kertoi pahoinpidelleensä tulistuksissaan ventovieraan, eikä tiennyt, jäikö tämä lojumaan maahan elossa vai kuolleena. Olimme molemmat peloissamme, mutta en silloinkaan harkinnut eroamista.
...
"Hän oli liehitellyt toista naista selkäni takana"
Kihlausonnea kesti vain pari kuukautta.
...
"Vieläkin vaikeaa kiinnostua kilteistä miehistä"
...
Olen huomannut, että usein renttumaiset miehet ovat myös taiteellisia, ja siksi he viehättävät minua enemmän kuin muut miehet. Yhteisiä kiinnostuksen kohteita ja puhuttavaa riittää heidän kanssaan enemmän.
...

Isä ja poika matkustivat metrossa minioneina

Tässä varoittava esimerkki pakkomielteisestä julkisuuden tavoittelusta - tuplahuijaus? | Pinnalla | Iltalehti.fi

Anonyymi kirjoitti...

Tee kumppanisi kanssa näitä asioita ennen seksin harrastamista – parisuhde kiittää

Parisuhde lujittuu entisestään, kun malttaa hetken ennen sänkyyn syöksymistä.
Seksielämässä kaikki hyvin tai paremminkin? Onnittelut! Silti voi aina vielä vähän parantaa parisuhteen elinvoimaisuutta. Womens Health Magazinessa jaetaan vinkkejä siihen, miten petipuuhia edeltävällä toiminnalla voi lujittaa suhdetta.

Anonyymi kirjoitti...

Vihdoin ratkaisu tuloeroihin: Kauppa, jossa naiset maksavat miehiä vähemmän | Pinnalla | Iltalehti.fi

Miehen eläke 0,90 euroa naisen eläkkeeseen nähden? | Miesasia

Anonyymi kirjoitti...

Tarja Halonen ottaa kantaa peruskoulun tasa-arvoon | Miesasia

Epätasa-arvo näkyy miesten arjessa joka päivä | Miesasia

Brooklynissä sijaitseva baari aikoo veloittaa naisilta vain 77 centtiä jokaista dollaria kohden! | Miesasia

Miehen ei ole velvollista huolehtia naisen orgasmeista | Miesasia

Tarja Filatov ja tasa-arvopolitiikan tienhaara | Miesasia

Feministit haluavat kastroida ja teloittaa miehet | Miesasia

Feminismi kouluissa | Miesasia

Avoin kirjeemme Vanessa Valkamalle | Miesasia

Anonyymi kirjoitti...

Nainen roikkui tunteja alasti puussa

...
Videolla Huse sitoi itsensä roikkumaan alasti köydellä puun oksasta. Kun kuvaaminen oli tarkoitus lopettaa, nainen huomasi, ettei hän saa itseään irti köydestä ja alas puusta.
...
Husen video on valittu esille arvostettuun Bloomberg New Contemporaries -näyttelyyn tuhansien hakijoiden joukosta.
...

Yliopistoiskun suunnittelijalla aiempi tuomio koulu-uhkailuista - Kotimaa - Turun Sanomat

Ja täällä iskun suunnittelija edelleenkin ilmeisesti kirjoittelee:

MURHA.INFO • katso viestiketjua - Helsingin yliopistoon suunniteltiin iskua, 2014

Anonyymi kirjoitti...

Voi luoja tuota naiserityisen toivotonta alasti puusta roikkumisvideota.

Anonyymi kirjoitti...

Somessa leviävä meikittömyys­haaste ei ole rohkea, vaan ulkonäkö­keskeinen
KOLUMNI Anu Ilomäki HELSINGIN SANOMAT


Sosiaalisessa mediassa kiertää taas meikittömyyshaaste – kampanja, jossa kannustetaan naisia julkaisemaan meikitön kuva itsestään. Ydinajatus on, että jos nainen uskaltaa näyttäytyä muille ilman meikkiä, hän on rohkea. Ja että jos moni nainen uskaltaa tehdä saman, vallitsevat kauneusihanteet kyseenalaistetaan, naiset vapautuvat ulkonäköpaineista ja erityisesti nuorten tyttöjen sekä naisten itsetunto kohenee.

Meikittömyyshaasteet leviävät eri puolilla maailmaa. Suomessa nämä haasteet ovat olleet pinnalla aika ajoin vuodesta 2012, jolloin Naked Truth -kampanja alkoi bloggaajien keskuudesta. Nyt haasteet leviävät sosiaalisessa mediassa esimerkiksi nimillä Girl like me, Uskalla hymyillä ja No makeup challenge.

Ihmisten kuvat sosiaalisessa mediassa ovat kiinnostavia, mutta mitä kiinnostavaa on siinä, onko naisella kuvassa meikkiä vai ei? Ei mitään. Mitä rohkeaa on meikittömyydessä? Ei mitään. Auttaako meikittömyyshaaste lieventämään ulkonäköpaineita? Ei varmasti.

Meikittömyyshaasteisiin sisältyy aina sama ajatus: nainen on kaunis myös luonnollisena. Kun nainen julkaisee itsestään meikittömän kuvan, hän laittaa ulkonäkönsä selitykseksi ja puolustukseksi kampanjan tunnuslauseen, kuten #nomakeup. Sitten muut naiset kommentoivat kuvaa: "Olet kaunis noinkin!"

Tämä ei vähennä ulkonäkökeskeisyyttä. Haasteen tarkoitus on tavoitella kauneutta, ja naiset kannustavat toisiaan kehumalla toistensa ulkonäköä. Mitä väliä on, onko kuvassa meikkiä vai ei, kun naisen tehtävä on vain näyttää kauniilta?

Meikittömyyshaasteen tärkeä sanoma on, että omaa itseään kannattaa rakastaa virheineen päivineen, koska kukaan ei ole täydellinen. Nämä "virheet" ovat ihohuokosia, laikukkaita poskia, silmäpusseja ja näppylöitä. Miksi niistä puhutaan virheinä, vaikka ne ovat tavallisia asioita, joita ei ole syytä kommentoida mitenkään?

Haasteen kuviin lisätään selitteeksi usein jotain tämän tapaista: "Minäkin päätin paljastaa todellisen minäni. #realme." Haastetta kehutaan kertomalla, että siinä katsotaan naisen ulkokuoren taakse. Se tehdään pyyhkimällä ulkokuori meikistä ja katsomalla sitä sitten uudestaan.

Naisen todellinen minä on yhtä kuin ulkonäkö. Siihen ei liity esimerkiksi naisen persoona.

Mitä jos pyrkisimme kertomaan tytöille ja nuorille naisille, että elämässä kannattaa tehdä rohkeita tekoja ja että maailma on täynnä mielenkiintoisia haasteita – mutta haasteet eivät liity ulkonäköön.

Anonyymi kirjoitti...

Uudenkarheaa autoa ajaa yhä useammin nainen – syynä sinkkuuntuminen?

Naisten osuus uusien autojen kuljettajista on jatkuvassa nousussa. Autoalan keskusliiton toimitusjohtaja Pekka Rissa arvioi, että syynä on sinkkuuntuminen ja aktiivinen elämäntapa.

Liikenteen turvallisuusvirasto Trafin laatimat tilastot paljastavat, että viime vuosina uutena ostettujen autojen käyttäjistä noin 34 prosenttia on ollut naisia ja loput miehiä. Naisten suhteellinen osuus on vieläkin suurempi, jos jätetään huomiotta yli 70-vuotiaat kuljettajat. Alle 30-vuotiaista uusien autojen kuskeista naisia on noin 41 prosenttia, yli 70-vuotiaista alle 23 prosenttia.

Autoalan keskusliiton toimitusjohtaja Pekka Rissan mukaan sukupuolijakaumassa onkin tapahtunut selvä muutos.

– Naisten osuus on noussut viimeisen kymmenen vuoden aikana uusien autojen ostajissa. Toistakymmentä vuotta sitten se oli noin 20 prosenttia, nykyään yli 30 prosenttia.

Rissa arvelee, että naisten osuutta nostaa sinkkuuntuminen.

– Sinkkutaloudet ovat lisääntyneet viimeisen 10–15 vuoden aikana koko Suomessa ja erityisesti pääkaupunkiseudulla. Yksi tilasto, jota me seurataan, on naisten osuus uusien autojen ostossa. Se kuvaa, että sinkkutaloudet ja naiset on ostaneet autoja. Että he eivät ole kaikki polkupyöräilijöitä tai joukkoliikenteen käyttäjiä, vaan aktiiviharrastajia, jotka tarvitsevat autoja.

Trafin laatima tilasto ensirekisteröityjen autojen todennäköisistä käyttäjistä poikkeaa jonkin verran siitä, jos tarkasteltaisiin, kenet on merkitty rekisteriin auton ensimmäiseksi omistajaksi. Ensimmäisenä omistajana voi monesti olla rahoitusyhtiö tai vanhempi, joka on ostanut auton lapselleen.

Anonyymi kirjoitti...

Valehtelu on yleisempää kuin luulet - etenkin miehillä

Miehet valehtelevat tuplasti enemmän kuin naiset. Yli puolet kaikista tutkituista myönsi valehtelevansa kerran 10 minuutissa.

Valehtelu on yleisempää kuin luulet. Statistic Brain -tutkimuslaitoksen tuoreen tutkimuksen mukaan 80 prosenttia ihmisistä myöntää sortuvansa valkoisiin valheisiin, kertoo Glamour-lehti. Jopa 60 prosenttia tutkituista paljasti valehtelevansa ainakin kerran 10 minuutin keskustelun aikana.

Tutkimuksen mukaan miehet kuitenkin valehtelevat tuplasti enemmän kuin naiset. Kun tutkimuksessa verrattiin naisten ja miesten valehtelua, selvisi, että miehet valehtelevat päivässä kuusi kertaa. Naisten vastaava luku oli kolme valhetta päivässä. Valehtelun kohteita olivat niin omat kumppanit, työkaverit kuin esimiehet.

Valehtelun taustalla voi olla monta syytä. Joskus valehtelulla voi olla pohjimmiltaan hyvä tarkoitus, jos valehtelija haluaa suojella toista tiedolta, jota tämä ei kestäisi. Pahimmassa tapauksessa valehtelija ajaa omaa etuaan tai pimittää asioita, jotka pitäisi kertoa.

Anonyymi kirjoitti...

LCMDF: "Välillä mietin, missä olisimme, jos olisimme jätkiä"

Onko naispuolisen rap-artistin yhtä helppo päästä esille kuin miehen? Kysymys on herättänyt paljon voimakasta keskustelua. Nyt siitä kertovat mielipiteensä neljä rap- ja hiphop-piireissä vaikuttavaa mielenkiintoista naisartistia- ja yhtyettä.

Keskustelu naisten huomiosta suomalaisessa hiphop-maailmassa alkoi LCMDF-yhtyeen Emma Kemppaisen kesäkuussa julkaisemasta Facebook-päivityksestä. Siinä hän ihmetteli, kuinka vähän suomalaisilla rap-festivaaleilla esiintyy naisia.

- Sain vihaisia kommentteja miehiltä. Monet muut naiset ovat sanoneet minulle, etteivät ole uskaltaneet ottaa aihetta esille. Olen jopa vähän turhautunut niihin, jotka eivät uskalla sanoa asiasta mitään julkisesti, Kemppainen sanoo.

Samaa mieltä on hänen siskonsa ja yhtyeen toinen jäsen Mia Kemppainen. Naisartisteihin ei suhtauduta heidän mukaansa samalla tavalla kuin miehiin. Emma kutsuu naisartistien vähyyttä rap-festareilla vain "oireiluksi" laajemmasta ilmiöstä. Vähäiset esiintyjät rap-festivaaleilla puolestaan vaikeuttavat uusien artistien syntyä.

- Uusia naisartisteja ei ehkä tule sen takia niin paljon, koska naisia ei nosteta esille festareilla, Emma sanoo.

Syyksi naisartistien vähyyteen festareilla ei käy sekään, ettei sopivia nimiä olisi.

- Kyllä niitä on, mutta se voi vaatia ajattelua laatikon ulkopuolelta. Hoppifestivaaleille artisteja valitessa promoottoreiden mieleen tulee helposti miehiä, Emma sanoo.

- Jos suomalaiset eivät kelpaa, ulkomailla on sikana hyviä naisartisteja, Mia jatkaa.

Vuonna 2007 perustettu LCMDF, aikaisemmalta nimeltään Le Corps Mince De Françoise, ei ole rap-yhtye, vaikka musiikissa on myös hiphop-vivahteita. Elektropoppia poikkeuksellisella tavalla tekevä kaksikko on törmännyt sukupuolen tuomiin ongelmiin, mutta ovat selvinneet niistä kovalla työnteolla.

- Välillä silti mietin, missä olisimme, jos olisimme jätkiä, Emma sanoo.

Tällä hetkellä LCMDF on tekemässä uutta paluutaan. Bändin esikoislevy julkaistiin vuonna 2011, jonka jälkeen on ollut hiljaisempaa. Keväällä julkaistu single Fooled on kerännyt paljon suosiota. Yhtye on ollut myös esiintymässä Berliinissä ja Lontoossa. Seuraava single tulee heinäkuussa, ja uusi levykin on tekeillä.

Anonyymi kirjoitti...

Playboy-kuvauksia pohtiva viiden lapsen suomalaisäiti häkeltyi positiivisesta palautteesta: ”Pari pervoa tietysti aina seassa”

Playboyn kanssa neuvotteleva Susanna Tanni, 41, on saanut runsaasti positiivista palautetta.
Ilta-Sanomat kertoi lauantaina lempääläläisestä Susanna Tannista, 41, jota Portugalin Playboy oli lähestynyt hänen Facebookin profiilikuvansa perusteella.

Viiden lapsen perheenäiti kertoo yllättyneensä jutun synnyttämästä positiivisesta palautteesta, jota on tulvinut nettiartikkelin kommenttikentän lisäksi myös hänelle henkilökohtaisesti.

– Pelkäsin, ettei palaute olisi positiivista. Mukavaahan sitä on ollut lukea, vaikken tietenkään vertaa muiden mielipiteitä omaan sydämen ääneeni, Tanni painottaa.

– Mutta kivalta tuntuu, olisihan sieltä voinut tulla aika paljon muutakin.

Hän sanoo saaneensa varsinkin naisilta paljon yksityisviestejä.

– Ja nimenomaan vain positiivista sellaista. Naisilta ei ole tullut mitään negatiivista, miehissä pari pervoa on tietysti aina seassa, hän hymähtää.

Mistä luulet positiivisen palauteryöpyn johtuvan?

– Toivon sen tietenkin johtuvan siitä, että olen aito oma itseni ja koen kaikki ihmiset samanarvoisina. Olen superelämänmyönteinen, nöyrä ja kiitollinen. Ehkä se välittyy niistä kuvistakin.

IS:n lukijoita on ihmetyttänyt, miten ihmeessä viisi lasta synnyttänyt 41-vuotias nainen voi näyttää niin upealta, vaikkei edes pysty kroonisen hermovaurion vuoksi harrastamaan säännöllistä liikuntaa.

15 vuotta jooganneella ja vuosia pilatesopettajana toimineella Tannilla on tähän selkeä vastaus.

– Opetusvuosien aikana itselleni kehittyi tosi vankka keskivartalon tietämys. Raskauksien jälkeen pelkästään oikein hengittämällä keskivartaloni ympärysmitasta lähti viisitoista senttiä, Tanni kertoo.

– Oikein hengittämällä vatsan pienimmätkin lihakset aktivoituvat, jolloin saa vartalomallin, joka näyttää kauniilta sekä miehillä että naisilla.

Anonyymi kirjoitti...

Professori: Rakastumisen taustalla on kemiallisia kaavoja

Rakastuminen muistuttaa stressiä, mutta siihen sekoittuu myös ekstaasia, valpastumista ja kykyä varautua yllättäviin tilanteisiin. Tieteen mukaan kaikilla näillä tunteilla on kemiallinen perusta.
Rakastumisen taustalta löytyy biologian lainalaisuuksia ja kemiallisia kaavoja, summaa tutkimusprofessori Timo Partonen Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen nettisivuilla julkaistussa artikkelissa.

Stressin tuntemukset johtuvat lisämunuaisten kiihtyvästä kortisolin tuotannosta. Rakastuessa kortisolin määrä lisääntyy selvästi sekä miehillä että naisilla, mikä lisää valppautta ja kykyä varautua yllättäviin tilanteisiin. Kääntöpuolena ovat stressin aiheuttamat haitat, kuten unettomuus.

Rakastumisen pelissä on mukana toinenkin hormoni, testosteroni. Miehillä testosteronin tuotanto laskee 40 prosenttia, mikä vähentää aggressiivisuutta ja pehmentää käytöstä.

Naisilla taas testosteronin tuotanto tuplaantuu, mikä saa heidät toimimaan määrätietoisesti suhteen jatkamisen puolesta. Samalla naisetkin muuttuvat kiltimmiksi, koska heillä testosteroni lisää mukautuvaisuutta toisin kuin miehillä.

Partonen kirjoittaakin, että sukupuolten tasoittava kemia auttaa rakastunutta paria myös paremmin keskittymään toisiinsa.

Aivojen välittäjäaineista serotoniini ja dopamiini vahvistavat rakastumisen tuntemuksia. Serotoniini lisää hyvää oloa ja empatiaa. Dopamiini puolestaan parantaa huomiokykyä mutta kapeuttaa sitä, jolloin rakastunut ei näe tunteidensa kohteen huonoja vaan ainoastaan hyviä puolia.

Anonyymi kirjoitti...

Suosikkinimet vuosikymmenittäin – miesten lista kovin yksitoikkoinen

Kun tarkastelee suomalaisilta eniten löytyviä etunimiä vuosikymmenittäin, on miesten kohdalla ykkössuosikki pysynyt samana hyvin pitkään.

Juhani on ollut määrällisesti Suomen suosituin miesten nimi jo 40-luvulta lähtien. Kovin suurta vaihtelua eivät miesten kärkinimikkoon tuo aiemmatkaan vuodet. Ennen Juhania useimmin miehiltä löytyvät nimet olivat Johannes ja Juho.

Naisten listan kärkinimi on useimmiten ollut Maria. 30-luvulta aina 70-luvulle naisten listan kärjestä löytyy kuitenkin myös vaihtelua.

Anonyymi kirjoitti...

Laskelma isyysvapaan pidentämisestä: Maksaa 1 euron kuussa

Isyysvapaiden pidentäminen kolmeen kuukauteen edellyttäisi 0,05 prosentin korotusta työntekijöiden ja työnantajien vakuutusmaksuihin, laskee SAK:n ekonomisti Ilkka Kaukoranta.

"Kustannus on hyvin maltillinen. Esimerkiksi 2 000 euron kuukausipalkasta se on yksi euro kuukaudessa. Euro kuukaudessa on pieni hinta sukupuolten tasa-arvon edistämisestä", Kaukoranta kirjoittaa sanomalehti Keskisuomalaisessa julkaistussa kirjoituksessaan.

Suurin osa perheistä jatkaa lapsen hoitamista kotona nykyisten päivärahakausien jälkeen. Kaukorannan mukaan nykyistä pidempi isyysvapaa ei tarkoita välttämättä työnteon vähenemistä, sillä jos isä on kotona pidempään, äiti voi mennä aikaisemmin töihin.

"Kotihoidon tukea käyttää käytännössä vain äidit, sillä vain kolme prosenttia isistä hoitaa lapsiaan kotihoidontuella. Isyysrahan pidennys voisi siis osittain korvata äitien kotihoidon tuen käyttöä."

Anonyymi kirjoitti...

Nainen pahoinpiteli poliisin rinnoillaan – tuomittiin oikeudessa

Hongkongilainen nainen on tuomittu miespuolisen poliisin pahoinpitelystä. 30-vuotias Ng Lai-ying pahoinpiteli miehen mielenosoituksen aikana rinnoillaan. Lai-ying kertoi oikeudessa, että poliisin kurkottaessa naisen laukkuun hän oli kääntynyt, minkä vuoksi poliisin käsi olikin tarrannut suoraan rintoihin.

Naisen kuvailema tilanne ei tuomarin mukaan kuitenkaan kuulostanut uskottavalta. Lai-ying oli tilanteen sattuessa huutanut, koska hän oli pelästynyt rinnoista tarraavaa poliisia. Oikeudessa poliisi kuitenkin väitti, että nainen oli tullut poliisin luo ja pahoinpidellyt poliisin hänen rinnoillaan. Lai-ying oli poliisin mukaan tuupannut rintansa poliisin käteen ja täten pahoinpidellyt häntä.

Metro-lehden mukaan poliisille aiheutuneet vahingot rintojen hyökkäyksen kohteeksi joutumisen jälkeen eivät ole tiedossa. Tuomari päätti kuitenkin tässä tapauksessa uskoa poliisin tarinaa eikä naisen. Toivottavasti poliisi ei kärsi pidempiaikaisista traumoista jouduttuaan tahtomattaan koskemaan naispuolisen henkilön rintavarustusta.

Anonyymi kirjoitti...

Tinder ja muu nettiriiustelu on usein hukkaan heitettyä energiaa

Miten monilla treffeillä täytyykään käydä, eikä silti välttämättä natsaa. Esiintyä kuin työpaikkahaastattelussa olisi. Miten paljon aikaa annetaankaan ihmisille, jotka saattavat kadota elämästä viikossa tai kahdessa. Miten paljon onkaan ihmisiä, jotka esittävät netissä olevansa jotain, mitä he eivät ole. Useamman sinkkukaverin tinderöintiä seuranneena - ei kiitos.

Sama kai, miten rakkaus syttyy, kunhan se syttyy. Mutta itse haluan kohdata ihmisen heti luonnossa, tuntea onko kemiaa, ovatko toisen rytmi ja tapa olla elossa kohdillaan. Mieluummin ilman kuin suhteessa, jossa vain tyydytään ja on peruskivaa. Pitäisi olla edes muisto suhteen alkuajoilta, kun jalat menivät totaalisesti alta. Joskus tuo muisto saattaa olla pitkän suhteen pelastus väistämättömän kriisin kohdatessa.

Kun aika on muutenkin arvokasta valuuttaa, petyn mieluummin mieheen, jonka silmiin olen katsonut, kuin mieheen, jonka kanssa olen vain pikaviestitellyt.

Petyn mieluummin mieheen, jonka silmiin olen katsonut, kuin mieheen, jonka kanssa olen vain pikaviestitellyt.
Nettideittijuttua tehdessä kuulin useammasta parista, joka on tavannut netissä. Osa oli ehtinyt jo erota, osa oli yhdessä, mutta haluton kertomaan suhteen syntypaikasta. On ilmeisesti helpompaa tehdä vanhaset ja valehdella tavanneensa tavaratalossa tai baarissa kuin kertoa totuus. Kummallista toimintaa kansalta, joka kulkee joka paikkaan älykännykän kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Deittipalvelun käyttäjät kauhuissaan - hakkerit paljastavat jopa 37 miljoonan pettäjän tiedot

Pettämiseen yllyttämisestä syytetty deittipalvelu AshleyMadison on kriisissä. The Impact Team -nimellä toimiva hakkeriryhmä uhkaa paljastaa käyttäjien tiedot, jos palvelua ei suljeta, Gizmodo kertoo.

Ryhmä latasi osan tiedoista verkkoon näytteeksi.

Tekijöiden mukaan heillä on hallussaan jopa 37 miljoonan käyttäjän nimet, osoitteet, luottokorttitiedot sekä tietoja näiden seksifantasioista.

Tiedot on varastettu palvelun omistavalta Avid Life Medialta. Myös toista sen omistamaa palvelua, Established Menia vaaditaan suljettavaksi.

ALM:n johtaja Noel Biderman on vahvistanut hakkeroinnin KrebsOnSecurity-blogille.

Hakkerit ovat ilmeisesti suivaantuneet AshleyMadisoniin väitettyjen valheiden takia. Palvelu lupaa poistaa kaikki profiilin tiedot 19 dollarin hintaisella Full Delete -toiminnolla, mutta ilmeisesti osa luottokorttitiedoista sekä nimet säilyvät tämänkin jälkeen.

Anonyymi kirjoitti...

Muslimeja, homoja ja tavallisia tallaajia – supersankariudessa puhaltavat nyt uudet tuulet

Nainen supersankarina

Supersankareita fanittaa usein varsin konservatiivinen miespuolinen lukijakunta, jota radikaalit muutokset eivät aina miellytä. Kun ukkosen jumala Thorista tehtiin taannoin ukkosen jumalatar Thor, lukijoiden älämölö oli hirmuinen. Siitäkin huolimatta, että tuoreistettu hahmo myi paremmin kuin koskaan.

– Itse toivon koko ajan, että mentäisiin monipuolisempaan naissankarikuvastoon. Painolasti vähäpukeisesta pimusta toistuu edelleen ja jatkuvasti, Miettinen painottaa.

– Voidaan tietysti ajatella, kuinka tärkeää tämä nyt oikestaan on. Kyse on eskapistisesta fantasiafiktiosta. Kyllä tämä vaikuttaa kuitenkin siihen, kuinka näemme todellisuuden. Toivoisin sellaisia naissupersankareita, jotka hieman voimia saatuaan eivät muuttuisi pahoiksi tai menettäisi järkeään. Näinhän heille useimmiten käy.

Mies- ja naissankareita erottavat muun muassa vaatetus ja nimenomaan itsekontrolli.

– Miessankari hallitsee itsensä, hän on fyysisesti hallittu ja henkisesti hallittu. Hän ei ole tunteellinen eikä reagoi tunteella, kun taas naissankari on hyvin tunteellinen eikä kykene kontrolloimaan tunteitaan tai voimiaan. Jo 70-luvulla Dark Phoenix X-men-sarjakuvassa sai valtavasti voimia, mutta tunteidensa takia hän ei pystynyt niitä kontrolloimaan.

– Sama toistuu nytkin. Vuonna 2008 Avengers-sarjassa Scarlet Witch sai valtavasti voimia, mutta hänen kohdallaan nimenomaan korostettiin, että hänen naiseutensa ja tunteellisuutensa estävät häntä hallitsemasta voimiansa.

Alleviivatut sukupuoliroolit ovat herättäneet lukijoissa myös kapinahenkeä. Esimerkiksi Hawkeye Initiative-sivustolla miessankareita kuvataan naissankareiden asuissa ja asennoissa.

Anonyymi kirjoitti...

Rakastuminen tuntuu koko kehossa – testosteroni tekeekin meistä pehmoja

Rakastuminen muistuttaa stressiä, mutta siihen sekoittuu myös ekstaasia, valpastumista ja kykyä varautua yllättäviin tilanteisiin. Tieteen mukaan kaikilla näillä tunteilla on kemiallinen perusta.

Rakastumisen taustalta löytyy biologian lainalaisuuksia ja kemiallisia kaavoja, summaa tutkimusprofessori Timo Partonen Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen nettisivuilla julkaistussa artikkelissa.

Anonyymi kirjoitti...

Valtuutettu onnistui viimein vaihtamaan etunimensä – "Pornoteollisuus halvensi vanhaa nimeä"

Kotkalaisvaltuutettu Jorma-Kalevi Merivirta otti viralliseksi etunimekseen Mertsun, jolla hänet on tunnettu jo armeija-ajoista saakka. Nimitutkijan mukaan äänteet vaikuttavat nimen saamiin lisämerkityksiin.

Anonyymi kirjoitti...

Joka kolmas nainen ottanut sairaslomaa ulkonäön takia

Työssäkäyville naisille tehdyn kyselyn mukaan joka kolmas naisista on joskus ollut sairaslomalla ulkonäöllisten syiden takia. Kyselyyn osallistui 2.000 naista eri ikäluokista ja aloilta. Sen lisäksi yksi kymmenestä myönsi ottaneensa sairaslomaa huonon hius- tai ihopäivän takia.

Monet kyselyyn vastanneista naisista kertoivat, että he olivat jättäytyneet menemästä töihin, sillä he uskoivat ulkonäköongelman tai epäsiistin ulkonäön vaikuttavan heidän työpanokseensa negatiivisesti. Noin 20 prosenttia vastanneista tunnusti kokevansa ulkonäköpaineita työhönsä liittyen.

Kyselyn myötä paljastui, että 42 prosenttia naisista kokivat olevansa itsevarmoja vain silloin, kun he näyttivät mielestään hyvältä. Noin 20 prosenttia naisista myönsivät, että he peruivat myös tapaamisia ystäviensä kanssa, jos heillä oli ulkonäöllinen ongelmatilanne meneillään.

Ihotautiasiantuntija Jo Carey kertoi, ettei hän ollut yllättynyt kyselyn tuloksista. Monet naisista ovat asiakaspalvelu- tai edustustehtävissä, joissa siistiä ulkonäköä pidetään etuna. Hän uskoo, että monet naisista kokevat paineita sen takia, että he uskovat epäonnistuvansa jos he eivät ole panostaneita ulkonäköönsä.

Kyselyn on teettänyt SEQuaderma-yritys, joka valmistaa dermatologisia hoitotuotteita miehille ja naisille. Kyselyyn vastanneet työskentelevät kaikki pääosin Britanniassa.

Anonyymi kirjoitti...

Playboy-lehti otti yhteyttä viiden lapsen suomalaisäitiin: Näin aviomies reagoi

Playboy-lehti lähestyi 41-vuotiasta lempääläistä viiden lapseen perheenäitiä.

Aviomies aluksi epävarma

Playboy-lehteen pääseminen ei ole ollut Susannan haaveena, mutta hän kokee sen voivan auttaa häntä jakamaan kokemuksiaan.

- Olen kokenut paljon ja kasvanut aiemmin haastavassa parisuhteessa, johon on liittynyt tietyllä tavalla kiusaamista. Kun niistä kokemuksista vapautuu, niin samalla kokee itsensä vapautumisen jollain tavalla. Sinuiksi tuleminen tällaisten kokemusten jälkeen ja henkisen tasapainon löytäminen on ollut hienoa. Elämä on tosi kaunista ja ihanaa, kun rakastaa itseänsä, Susanna pohtii.

Susannan aviomies oli aluksi hieman epäileväinen vaimonsa Playboy-projektista.

-Nyt hän on jo ihan kannustava. Ehkä alkuun oli vähän mietintää tämän asian suhteen, Susanna toteaa.

Upealla Susannalla on viisi eri ikäistä lasta. Hän uskoo lapsiensa suhtautuvan mahdollisiin Playboy-kuviin hyvin.

- Lapsetkin ovat siinä mielessä yksilöitä, että varmasti he suhtautuvat eri tavalla. Koen tärkeämpänä sen, mitä voin opettaa heille. Haluan opettaa, että jokainen saa kasvaa ja olla se oma itsensä. Ja että tärkeintä on tehdä niitä asioita, mitkä tuntee itselle tärkeiksi. Ihminen saa toteuttaa itseänsä omilla tavoilla, kunhan ei loukkaa muita, Susanna sanoo.

Hän kertoo olevansa valmis alastonkuviin, jos niitä hänelle tarjotaan.

- Mauttomiin kuviin en tietenkään lähde, mutta alastomuus on mun mielestäni ihan luonnollinen ja kaunis asia, Susanna toteaa.

Hän kertoo saaneensa viime päivinä paljon yhteydenottoja myös muilta valokuvaajilta.

- Ihmiset ovat suhtautuneet tähän ihanasti ja olen saanut paljon yhteydenottoja valokuvaajilta. En sulje mitään pois ja voisinhan jossain vaiheessa lähettää kuviani Playboyn päälehteenkin, Susanna miettii.

Anonyymi kirjoitti...

Yksinkertainen testi paljastaa pettämissivuston käyttäjän

Ashley Madison -palvelusta on onnistunut urkkimaan tietoja käyttäjistä ilman tietomurtoakin, väittää tietoturva-asiantuntija.

Murretun Ashley Madison -pettämissivuston käyttäjien tiedot eivät alunperinkään ole ollut kovin suojassa, kertoo tietoturvaan erikoistunut Windows-kehittäjä Troy Hunt blogissaan.

Ashley Madisonin verkkosivuilla oli normaali menetelmä unohtuneen salasanan palauttamiseen. Käyttäjä siis syötti vaadittuun kenttään sähköpostiosoitteensa, ja järjestelmä lähetti salasanan sähköpostilla.

Tämän tyyppiset palvelut voivat paljastaa, milloin siihen syötetty sähköposti kuuluu palvelun oikealle käyttäjälle. Useat palvelut kertovat suoraan, jos syötetty sähköpostiosoite löytyy palvelun käyttäjärekisteristä.

Ashley Madisonin tapauksessa käyttäjät onnistuttiin salaamaan - melkein. Palvelun tekijöiden nolo laiminlyönti kuitenkin kertoi kenelle tahansa, milloin kokeiltu sähköpostiosoite kuului palvelun oikealle käyttäjälle.

Anonyymi kirjoitti...

Taaperoimetyskultti

Liityin jo aikoja sitten Facebookissa "Imetys - kolmen kauppa" ryhmään, koska, näin lyhyesti sanottuna, itselläni on pari lasta ja molemmat ovat saaneet tissiä tarpeeksi (2v ikään) aikoinaan. Minusta on idioottimaista, että Suomessa(kin) vainotaan julki-imettäjiä ja yritetään saada vauvat irti tissistä mahdollisimman aikaisin. Imetyksen hyödyt vauvoille ovat aivan ilmeiset. Imetyksen edistäminen on minusta tärkeää ja tiedän sen olevan hyödyllistä kaikille.

WHO:n suositusten mukaan vauvaa pitäisi kokoimettää 6kk ja osaimettää 2v asti, tai pidempään etenkin kehitysmaissa, joissa ravinto ja juomavesi voi olla saastunutta. Suomessa valitettavasti on niin imetysvastainen ilmapiiri, että moni lapsi ei saa tissiä edes tuota 6kk ja useimpien kohdalta imetys loppuu ensimmäisen elinvuoden aikana. Imetysvastaista ilmapiiriä ei yhtään helpota se, että jotkut idiootit pitävät julkista imettämistä jotenkin "vastenmielisenä" ja "vääränä" ja ajavat imettäviä äitejä vessoihin ja ties minne lastansa imettämään. Naurettavaa paskaa.

No, enpä tiennyt, että tämä "Imetys - kolmen kauppa" ryhmä ei itse asiassa ollutkaan mikään pro-imetys-ryhmä, vaan se onkin taaperoimetyskultti (vai pitäisikö sanoa "leikki-ikäisten imetyskultti?). Näiden taaperoimetyskultin jäsenten mukaan lasta pitää imettää vaikka 7v saakka, tai vaikka pidempäänkin, kunnes lapsi itse vieroittautuu tissistä. Samojen kulttilaisten mukaan esimerkiksi äidinmaidonvastikkeita/korvikkeita ei saisi mainostaa eikä antaa ilmaiseksi esimerkiksi vähävaraisille, koska tämä "sotii imetystä vastaan". Juu, sairasta, tiedän, tiedän. Nyt tiedän. En silloin tiennyt, kun ko. ryhmään menin jäseneksi.

Katsokaapa keskustelua, joka johti sitten meikäläisen potkaisemiseen pihalle ko. ryhmästä (suttasin jo nimeni, kun ajattelin postata tämän muualle, heh):

Anonyymi kirjoitti...

Nainen jäljittää lapsensa isää epätoivoisella netti-ilmoituksella

Raskaana oleva nainen turvautui epätoivoisiin keinoihin etsiessään lapsensa isää.

New Yorkissa asuva nainen julkaisi yhden yön jutustaan etsintäkuulutuksen Craigslist-verkkosivustolla, kertoo Mirror.

Craigslist-ilmoituksen otsikko kuului: ”Makasimme. Se meni rikki. Lapsi tulossa.”

Paras tapa löytää mies on tietenkin kuva. Koska naisella ei ilmeisesti ollut heilastaan valokuvaa, julkaisi hän itse luonnostelemansa piirroksen kumppanistaan.

Naivistisesta potretista päätellen miehellä on ainakin koukkunenä ja huomiota herättävät silmärypyt.

Nainen antaa omat tuntomerkkinsä etsimälleen miehelle:

– Olen meksikolaisamerikkalainen. 163 cm ja 45 kiloa silloin kuin n-imme.

Miehen tuntomerkit puolestaan kuuluvat seuraavasti:

– Kerroit olevasi yrittäjä. Olet Lähi-idästä. Pitkähkö. M-nasi oli noin 16 cm. Harrastimme seksiä kolme kertaa. Sitten katosit.

Nähtäväksi jää, löytyykö kateissa oleva isä suorapuheisen ilmoituksen avulla.

Lähde: Mirror

Anonyymi kirjoitti...

Onko vanhalla ja rumallakin oikeus seksiin?

Mainosten luoma käsitys seksuaalisuudesta poikkeaa usein todellisuudesta. Seksi on kaikenikäisille.

Koko maailma tuntuu olevan täynnä kuvia, joissa nuoret ja kauniit ihmiset harrastavat seksiä. Olen lähemmäs viisikymppinen mies niin kutsuttu vanhapoika. Minulla ei ole koskaan ollut pidempää naissuhdetta. Sellaisen kyllä haluaisin, mutta en ole kelvannut kellekään. Minusta on alkanut tuntua, että minun ei enää edes kannata etsiä parisuhdetta. Eihän ainakaan seksi tunnu olevan minunlaisiani varten. Toki ymmärrän, että kyse on vain mainosmiesten ja unelmateollisuuden kehittämistä kuvista, mutta miten voisin päästä eroon siitä katkerasta ajatuksesta, että seksi on vain nuorille ja kauniille?

Anonyymi kirjoitti...

"Isyysvapaiden pidentäminen kolmeen kuukauteen edellyttäisi 0,05 prosentin korotusta työntekijöiden ja työnantajien vakuutusmaksuihin, laskee SAK:n ekonomisti Ilkka Kaukoranta." "Kustannus on hyvin maltillinen. Esimerkiksi 2 000 euron kuukausipalkasta se on yksi euro kuukaudessa. Euro kuukaudessa on pieni hinta sukupuolten tasa-arvon edistämisestä."

Taas tätä! Kustannus on YHTEISKUNNALLE 0,05 %, jos Kaukoranta on laskenut oikein.

Mutta kustannus niille PERHEILLE, jotka pakotetaan toimimaan feministien tahdon mukaisesti, on satasia kuussa, sillä kun pienten lasten isät ovat Tilastokeskuksen tietojen mukaan eniten työtä tekevä ryhmä Suomessa. Vaikka he eivät saa palkkaa tuntia kohden enempää kuin heidän elinkumppaninsa, heidän kuukausiansionsa ovat satoja euroja suuremmat suuremman työpanoksen vuoksi. Jos siis mies jää kotiin ja nainen menee töihin, perheen elintaso laskee satoja euroja kuukaudessa.

SAK haluaa pakottaa Suomen lapsiperheet elintason laskuun, vai miten tätä SAK:n Kaukorannan laskelmaa pitäisi ymmärtää?

Onko mätäkuu jo alkanut vai onko tämä "naisten viikon" p..seen nuolentaa? Ei ainakaan voi väittää, että helle olisi sekoittanut Kaukorannan pään, paitsi, jos hän on ollut kesälomallaan ulkomailla.

Pauli Sumanen

Anonyymi kirjoitti...

Saatat saada tämän ällöttävän taudin petikaveriltasi! “Edelleen ihan voimissaan vaikka siitä ei puhuta”

Verkossa avautuva nuori mies katuu sekstailuaan pimeässä festariteltassa rastatukkaisen nuoren naisen kanssa. Hän parahtaa, ettei enää koskaan harrasta seksiä niin ettei näe kumppaniaan ja tämän “paikkoja” tarkemmin.

Mies sai nimittäin syyhypunkin.

Lääketieteen tohtori, professori ja ihotautien erikoislääkäri Raimo Suhonen toteaa, että syyhy eli scabies on edelleen voimissaan oleva tartuntatauti. Sen aiheuttaa vain ihmisessä elävä syyhypunkki. Suhosen mukaan se tarttuu parhaiten ihokontaktissa, mutta myös esimerkiksi tekstiilien välityksellä. Syyhy ei ole sukupuolitauti, vaikka varmimmin sen saakin petikaveriltaan.

Syyhyyn on olemassa niin sisäisiä kuin ulkoisiakin lääkkeitä, mutta kaikki perheenjäsenet pitää hoitaa, vaatteet ja tekstiilit pestä, ja kutina voi siitä huolimatta kestää toista kuukautta – siis onnistuneen hoidon jälkeenkin.

Anonyymi kirjoitti...

Pitkän avioliiton salaisuus: mene naimisiin tässä iässä

Utahin yliopistossa tehty tutkimus osoittaa, että 20-vuotiaina avioituvat päätyvät eroon 50 prosenttia todennäköisemmin kuin 25-vuotiaina naimisiin menevät. 26-vuotiaana avioituvilla eron riski pienenee edelleen 11 prosentilla, 27-vuotiaana avioituvilla jälleen 11 prosentilla ja niin edelleen – kunnes vastaan tulee maaginen 32 ikävuosi. Tuon iän jälkeen avioituvilla eroon päätymisen todennäköisyys alkaa jälleen kasvaa viiden prosentin vuosivauhdilla.

– Tämä on täysin uusi kehityssuunta, joka on ilmaantunut vasta viimeisten 20 vuoden aikana, sanoo sosiologi Nicholas Wolfinger Utahin yliopistosta.

Tulos ei kuitenkaan hämmästytä psykologi Ramani Durvasulaa. Hän huomauttaa, että avioparien yhdessä pysymiseen vaikuttavat usein muutkin asiat kuin pelkkä parisuhteen laatu. Esimerkiksi myöhemmällä iällä avioituvilla on harvemmin lapsia, jolloin eropäätöskin saattaa olla helpompi tehdä silloin, kun parisuhde itsessään ei enää toimi.

Anonyymi kirjoitti...

"Yksinäisyys tekee maailmasta mustan" – nainen kertoo, miltä tuntuu olla ilman ystäviä

"Aloin kokea yksinäisyyttä jo teininä, eli 15–16-vuotiaana.

Aiemmin minulla oli ollut kavereita enemmänkin ja lisäksi yksi paras ystävä.

Pyörimme samoissa porukoissa sekä tyttöjen että poikien kanssa.

Kävimme esimerkiksi nuorisotalolla tai kokoonnuimme metsässä, jotta tapaisimme toisiamme.

Kaikki muuttui, kun jouduin vakavaan auto-onnettomuuteen. Vammauduin joiltain osin pysyvästi.

Vielä sairaalassa ollessani luonani juoksi porukkaa, ja kotiin palattuanikin ihmiset kävivät luonani. Välillä tuli olo, että he kävivät vain uteliaisuuttaan katsomassa, millainen olen nykyisin.

Kun aloin parantua ja pystyin taas itse liikkumaan paikkoihin, kaverit olivatkin hävinneet.

Olen miettinyt, että syytä saattoi olla minussakin. En ehkä itsekään tiennyt, kuinka heitä olisi lähestynyt, kun olin itse muuttunut erilaiseksi.

Miehiä korvikkeeksi
18-vuotiaana alkoi kapakassa juokseminen.

Siellä törmäsi usein tuttuihin, mutta olin silti useimmiten yksin. Minulla ei ollut kaveria, jonka kanssa lähteä baariin.

Niinpä aloin pokailla miehiä. Hain heistä varmaan turvaa yksinäisyyteeni.

Miehiä minulla olikin, mutta kavereita ei.

Voin niihin aikoihin todella huonosti.

Parikymppisenä aloin ryypätä yksinäisyyteeni. Sitten tuli parisuhde, mutta kun 25-vuotiaana otin tarkoituksella yliannostuksen lääkkeitä, loppui suhde siihen.

Anonyymi kirjoitti...

Näin Folke Juseliuksesta tuli asunnoton
Lähes 80 prosenttia pääkaupunkiseudun asunnottomista on miehiä. Folke Juselius on heistä yksi.


Erot sysäävät miehiä asunnottomuuteen
Asunnottomuuden taustalta löytyy myös työttömyyttä ja päihteitä


Suomen asunnottomista neljä viidestä on miehiä. Pääkaupunkiseudulla tilanne on vain hiukan parempi: miesten osuus asunnottomista on 76 prosenttia ja pitkäaikaisasunnottomista 77 prosenttia. ARA:n tilastojen mukaan vailla asuntoa oli vuonna 2014 yhteensä 5 459 miestä.

Pitkäaikaisasunnottomien asunnottomuus on kestänyt tai uhkaa pitkittyä sosiaalisten tai terveydellisten syiden vuoksi yli vuoden mittaiseksi. Vaihtoehtoisesti asunnottomuutta on ollut toistuvasti viimeisen kolmen vuoden aikana.

Naisten ja nuorten lisääntyneestä asunnottomuudesta on puhuttu, mutta tilastojen mukaan molemmat ovat viime aikoina vähentyneet.

Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen tutkija Jouko Karjalainen muistuttaa, että vuonna 2008 käynnistetyn pitkäaikaisasunnottomuuden vähentämisohjelman PAAVO:n myötä asunnottomuus on vähentynyt, mutta ei niin paljon kuin on toivottu. Ongelma keskittyy pääkaupunkiseudulle. Jatkuva uusien ihmisten tulo alueelle sysää marginaalissa eläviä asunnottomuuteen.

Muita syitä asunnottomuuteen ovat työttömyys, pienet tulot ja päihteet. Miesten ongelma on Karjalaisen mielestä myös se, että osa heistä on syrjäytetty todella tehokkaasti työmarkkinoilta.

"Vielä 1980-luvun lopulla asunnottomia haettiin asuntoloiden edestä työmaille."

Keskeinen miehiä asunnottomuuteen sysäävä tekijä ovat erot. "Lähes kaikki erotilanteet ovat sellaisia, joissa asunto jää sille osapuolelle, jolla on lapset. Eli yleensä naiselle."

Anonyymi kirjoitti...

Bussikuski harrasti seksiä ajon aikana Ruotsissa – nyt puhuu kuljettajan esimies

”Ei ole tapahtunut kuvatulla tavalla”

– Hän kiistää syytökset ja sanoo, ettei se ole tapahtunut kuvaillulla tavalla, sanoo Lundissa paikallisliikenteestä vastaavan Nettbussin liiketoimintajohtaja Gustav Jansson, joka on Aftonbladetin mukaan kuullut kuljettajan version tapauksesta maanantaina.

Mies saa jatkaa työntekoa, vaikka tapauksesta on käynnissä poliisitutkinta. Lehti ei kuitenkaan tavoittanut tutkinnanjohtajaa kommentoimaan tapausta.

– Hän ajaa bussia huomenna. Katsotaan, mitä poliisitutkimuksissa tulee ilmi. Tässä on sana sanaa vastaan, totesi Jansson, joka ei kuitenkaan suostunut paljastamaan yksityiskohtia bussikuskin versiosta tapahtumienkulusta.

Jansson kuitenkin korosti, ettei matkustajan kuvailema käytös ole soveliasta Nettbussin kuljettajille. Johtaja ei myöskään ole katsonut bussin kameratallenteita.

– Se on poliisin tehtävä.

Annalta pyydettiin anteeksi

Anna kertoi järkyttyneensä suuresti perjantain tapahtumista, sillä hän ei päässyt pois bussista painettuaan ensimmäisen kerran bussin pysäytysnappia, mutta tuloksetta. Kuljettaja luuli naisen osuneen aktin tiimellyksessä stop-nappiin ja he jatkoivat touhuamistaan.

Skånetrafiken on ollut yhteyksissä järkyttyneeseen nuoreen naiseen ja tiedustellut häneltä tapahtumista.

– Halusin kuulla hänen kokemuksistaan ​​ja tilaisuuden pyytää anteeksi. Annoin hänelle myös pienen korvauksen, mutta en voi sanoa, mitä, sanoo Skånetrafikenin tiedottaja Ulrika Mebius.

Anonyymi kirjoitti...

Sotilaspassin suosittelema tavaralista muuttuu: "Ei omaa kirvestä enää mukaan"

Eri vuosikymmeninä sotilaspassi on opastanut ottamaan mukaan erilaista välineistöä, jos tulisi tilanne, jossa asevoimat määrättäisiin taisteluvalmiuteen. Esimerkiksi 1990-luvun lista suositteli ottamaan mukaan oman kirveen. Maailma on noista ajoista muuttunut.

Vielä 1970-luvulla sotilaspassissa oli ohje mahdollisen liikekannallepanon varalta. Silloin palvelukseen astuvaa suositeltiin ottamaan mukaan muonaa kolmeksi päiväksi ja miesten polkupyörän varusteineen.

1990-luvulla samassa tilanteessa tarvikelistassa oli muun muassa kirves, kompassi ja taskulamppu.

Jos nyt tulisi liikekannallepano, toppuuttelee puolustusvoimien tiedotuspäällikkö Eero Karhuvaara intoa oman kirveen mukaan ottamiseen.

– Talvisodassa varustushan oli mallia Cajander. Silloin isänmaa tarjosi vain vyön ja kokardin. Nyt maailma on muuttunut, kuvaa Karhuvaara.

Sotilapassi riittää

Tällaisessa hyvin kuvitteellisessa tilanteessa puolustusvoimat ei suosittele oman kirveen tuomista, vaan riittää, kun joukkojen perustamispaikalle tulee vaatetettuna. Siinä mielessä voi olla mukana myös oma alusasu, mutta muita välineitä ei tarvita.

– Isänmaa tarjoaa kyllä nykyään kaikki varusteet. Sotilaspassi pitää olla mukana: se on nykyään sellainen luottokortin näköinen läpyskä, Karhuvaara neuvoo.

Älypuhelimen saisi ottaa mukaan.

– Puolustusvoimat ei kuitenkaan vastaa sen kunnossa pysymisestä. Käyttö ja lataus voi tietenkin olla ongelmallista.

Anonyymi kirjoitti...

Reserviläiskirjeet tehneet tehtävänsä

Puolustusvoimat lähetti toukokuussa noin 900 000 kirjettä reserviläisille. Manööveri herätti jopa kansainvälistä huomiota. Yksinkertaisimmillaan ulkomainen media tulkitsi Suomen kutsuneen miljoona miestä aseisiin. Yliampunut arvio sai tulta Ukrainan kriisistä.

Kirjeen postittamista lienee haudottu siitä saakka kun lokakuussa 2010 valmistuneessa Siilasmaan raportissa neuvottiin pitämään tiiviimpää yhteyttä reserviin. Puolustusvoimissa 2011 käynnistetty uudistus antoi aikeelle lisäpontta, kun tehtävien rajun vähenemisen arveltiin aiheuttavan reserviläisissä epätietoisuutta.

Heti kirjeen alussa mainitaan, mistä on kysymys. ”Puolustusvoimat tarkastaa ja päivittää asevelvollisuusrekisterin tietoja osana puolustusvoimauudistusta.”

On käynyt ilmi, että kirjeelle on ollut melkeinpä huutava tarve. Rekisterin tiedoissa on huomattavia puutteita.

Esimerkiksi telakkayritykset ovat varanneet Varsinais-Suomessa sota-ajan käyttöön työntekijöitä, jotka eivät ole työskennelleet heidät varanneissa yrityksissä vuosikausiin.

Puutteet paljastuivat, kun muiden muassa ajat sitten irtisanotut telakkatyöntekijät alkoivat ihmetellä reserviläiskirjeissä mainittuja varauksia, joiden mukaan heidän pitää sodan aikana palata entiselle työpaikalleen (TS 19.7.).

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus: Naisen tulee johtotehtävässäkin hoitaa ensiksi koti ja perhe

Puolison ura voi mennä johtotehtävissä toimivien naisten oman uran edelle, vaikka nainen työskentelisi vaativammissa tehtävissä kuin kumppani.

Suvi Heikkinen tutki huhtikuussa tarkastetussa väitöskirjassaan 58 suomalaisen nais- ja miesjohtajan kerrontaa sukupuolinäkökulmasta. Tutkimus keskittyi erityisesti puolison rooliin johtajien työuralla.

Heikkisen mukaan puolison tuki on sekä nais- että miesjohtajilla merkittävä tekijä työuraa koskevissa ratkaisuissa.

– Molempien tarinoissa korostui psykososiaalisen eli henkisen tuen merkitys. Haastateltujen johtajien mukaan puolisoilta voidaan saada sellaista tukea, jota organisaatiot eivät pysty tarjoamaan, Heikkinen sanoo.

Myös puolisoiden välisillä neuvotteluilla oli vaikutusta siihen, kuinka hyvin johtajat pystyivät eri elämänalueet yhdistelemään.

Perinteiset sukupuoliroolit kuitenkin ohjasivat näitä neuvotteluita vaikuttaen niin nais- kuin miesjohtajien uriin.

– Tutkimuksessani selvisi, että perinteiset sukupuoliroolit ohjaavat naisia perheen alueelle. Nähdään, että naisen tulee johtotehtävässäkin ensiksi hoitaa koti ja perhe, ja vasta sen jälkeen ajatella omaa uraa ja kehittymistään.

Miesten kohdalla perinteiset sukupuoliroolit sen sijaan ohjaavat heitä kohti työelämää, jonka vuoksi perhe jää vähemmälle.

– Perinteiset sukupuoliroolit rajoittavat siis myös miesten mahdollisuuksia tasapainoiseen työ-perhesuhteeseen.

Heikkisen väitöskirjassa tuli esille myös, että puolison ura voi mennä johtotehtävissä toimivien naisten oman uran edelle.

– Naiset kertoivat esimerkiksi jättäneensä työnsä johtajana miehen uran vuoksi silloin, kun kyseessä oli ollut paikkakunnan vaihdos.

–Myös miesjohtajat tekivät joitakin kompromisseja uransa suhteen perheen hyvinvoinnin takaamiseksi, mutta selvästi lievemmissä määrin kuin naiset, Heikkinen kuvailee.

Suvi Heikkisen mukaan puolison tuki varsinkin uran käännekohdissa koettiin hyödyllisenä sekä uralla etenemisen, että työn ja perheen yhdistämisen näkökulmasta molempien sukupuolien kohdalla. Silti naisjohtajien aineistossa tuli esille, ettei puolison tuki aina ollut saatavilla, vaikka sitä tarvittiin. Tällaista kerrontaa ei miesjohtajien aineistossa esiintynyt.

– Tuen puutteen kerrottiin olevan haitallista naisen uralle ja parisuhteelle, Heikkinen huomauttaa.

”Työn ja perheen jyrkkä vastakkainasettelu ei ole hyödyllistä työelämän ja yhteiskunnan kehittymisen näkökulmasta.”

Vaikka puolison tuki näytti tutkimuksessa edistävän sekä naisten että miesten uraa, ei tuore kauppatieteidentohtori näe, etteikö johtotehtäviin olisi mahdollista nousta myös ilman puolison tukea.

– Toki se on paljon helpompaa, jos puoliso tukee ratkaisuja.

Työn ja perheen jyrkkä vastakkainasettelu ei ole Heikkisen mukaan hyödyllistä työelämän ja yhteiskunnan kehittymisen näkökulmasta.

– Se ei auta meitä luomaan tasa-arvoisia uramahdollisuuksia tai kestäviä työuria johtotehtävissä työskenteleville. Työn ja perheen yhdistäminen on johtajienkin kohdalla yksilöllistä, ja siinä voi kehittyä paremmaksi, Heikkinen kiteyttää.

Anonyymi kirjoitti...

Avioliittokiista jatkuu: "Näillä perusteilla myös kolme ihmistä voisivat olla avioliitossa"

Avioliittokeskustelu jatkuu, sillä kansalaisaloite avioliiton säilyttämisestä miehen ja naisen välisenä instituutiona on kerännyt jo yli 54 000 nimeä.

– Lähdemme siitä, että avioliitto on nähty halki historian miehen ja naisen liittona ja siihen on tietty syy. Tämä liittyy siihen, että miehen ja naisen välisestä liitosta syntyy lapsia ja lapset tarvitsevat omaa isää ja äitiä. Lapsella on oikeus olla juuri omien vanhempiensa kanssa, muutenhan se olisi täysin yhdentekevää kenen syliin lapsi laitetaan siellä kätilöopistolla, Aito avioliitto ry:n tiedotussihteeri Pasi Turunen kertoo Huomenta Suomen vieraana.

Turunen korostaa, että valtion tulisi tukea liittoa, josta syntyy lapsia.

– Uusi sukupolvi syntyy miehen ja naisen suhteesta, tämä perustuu biologiseen todellisuuteen, Turunen sanoo.

Tasa-arvoista avioliittolakia ajanut Tahdon2013 -kampanja puolestaan huomauttaa, että myös erilaisilla perheillä on oikeus tasa-arvoon.

– Meillä on yhteiskunnassa monimuotoisia perheitä riippumatta siitä, mikä on joskus aiemmin ollut tavallista. Yhteiskunnan ja lainsäädännön tulee tunnistaa myös erilaiset perheet ja se on mielestämme yhteiskunnan etujen mukaista, Tahdon2013 -kampanjan puheenjohtaja Senni Moilanen sanoo.

Avioliiton määritelmästä on eriäviä näkemyksiä, mitkä korostuvat myös Huomenta Suomen keskustelussa.

– Meillä on selvästi eriäviä näkemyksiä avioliitosta. Senni tulkitsee sen niin, että avioliitto on kahden ihmisen rakkauteen perustuva liitto ja itse taas tulkitsen sen niin, että siinä on myös biologinen perusta ihmisten lisääntymiseen liittyen. Miksi sitten pitäisi kieltää kolmen tai neljän ihminen tai lähisukulaisten rakkausliitto tämän perustelun pohjalta, Pasi Turunen pohtii.

– Saman sukupuolen parit ovat jo aiemmin pystyneet rekisteröimään parisuhteensa, kun taas monisuhteita ei ole samalla tavalla tunnistettu, Senni Moilanen puolestaan sanoo.

Anonyymi kirjoitti...

Viikon epäolennainen: Akat pois kentiltä

Anonyymi kirjoitti...

Näin karusti mies teki pettämisestä kärähtäneelle tyttöystävälle

Tuore YouTube-video on kerännyt jo lähes 2 miljoonaa katselukertaa.

Mies on järjestänyt syntymäpäiväyllätyksen tyttöystävälleen - tosin perin karun sellaisen.

Hän on pakannut naisen tavarat valmiiksi poismuuttoa varten. Mies kertoo nimittäin käräyttäneensä tyttöystävänsä pettämisestä.

Anonyymi kirjoitti...

Miesten työttömyys jatkaa Suomessa kasvuaan

Kesäkuun työttömyysaste oli kymmenen prosenttia.

Työttömiä oli yhteensä kesäkuussa 280 000, joka on 22 000 ihmistä enemmän kuin vuosi sitten kesäkuussa, selviää Tilastokeskuksen tilastoista. Työttömyysasteeksi muodostui kymmenen prosenttia.

Naisia oli kuitenkin työttöminä 3000 vähemmän, kun työttömien miesten osuus kasvoi 25 000 kappaleella.

Toisella vuosineljänneksellä työttömyysaste oli 10,7 prosenttia, joka oli 1,1 prosenttiyksikköä korkeampi kuin vuoden 2014 vastaavalla ajanjaksolla.

Työllisyysaste oli 71 prosenttia, mikä oli 0,7 prosenttiyksikköä alempi kuin viime vuonna. Miesten työllisyysaste laski 0,9 prosenttiyksikkö, kun naisten vastaava laski 0,5 prosenttiyksikköä.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.liveleak.com/view?i=a6a_1379879934

Anonyymi kirjoitti...

Mitä tapahtui Suomen naisille vuodessa? – ”Valitettavasti ei positiivista”

Tilastokeskuksen tuoreen kesäkuun työvoimatutkimuksen perusteella näyttäisi ensikatsomalta siltä, että miesten ja naisten välinen kuilu olisi kasvussa.
Työttömiä naisia oli kesäkuussa 3000 vähemmän kuin vuosi sitten kesäkuussa, työttömiä miehiä taas 25 000 enemmän kuin vuosi sitten.

Tilastokeskuksen asiantuntija Pertti Taskinen kuitenkin huomauttaa, että pelkkä työttömien lukumäärän muutos ei kerro paljoa. Esimerkiksi työttömien naisten määrän vähentymistä ”ei valitettavasti voi pitää positiivisena signaalina”, kun kokonaiskuva otetaan huomioon, Taskinen sanoo.

– Samaan aikaan myös työllisten naisten määrä on vähentynyt. Eli naisia on siirtynyt työvoiman ulkopuolelle, Taskinen kertoo Uudelle Suomelle.

Työllisiä naisia oli kesäkuussa 13 000 vähemmän kuin vuoden 2014 kesäkuussa.

– Jos työttömien määrä vähenee, ja samaan aikaan työllisten määrä on lisääntynyt, niin vasta se olisi positiivinen merkki. Nyt näin ei ole, Taskinen summaa.

Taskisen mukaan on hankala sanoa, mistä naisten siirtyminen työvoiman eli esimerkiksi työttömien työnhakijoiden ryhmän ulkopuolelle johtuu.

– Onko passiivisten määrä kasvanut, eli että he olisivat piilotyöttömiä? hän pohtii.

Piilotyöttömäksi luetaan ”työvoiman ulkopuolella oleva henkilö, joka haluaisi ansiotyötä ja olisi työhön käytettävissä kahden viikon kuluessa, mutta ei ole etsinyt työtä viimeisen neljän viikon aikana”. Piilotyöttömyyden syy voi olla esimerkiksi lasten hoito kotona.

Työttömyysaste oli kesäkuussa 10,0 prosenttia eli 0,8 prosenttiyksikköä korkeampi kuin vuotta aiemmin. Miesten työttömyysaste oli 10,5 ja naisten 9,4 prosenttia.

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus: Huonosti pelaavat miehet lietsovat naisvihaa videopeleissä

Nyt se on tutkittu: heikot pelaajat lietsovat naisvihaa videopelissä, koska he pelkäävät asemansa olevan uhattuna.

New South Walesin ja Miamin yliopiston tutkijat Michael Kasumovic ja Jeffrey Kuznekoff nimittäin julkaisivat viime viikolla tutkimuksen, jossa analysoitiin Xbox-konsolilla pelattavan Halo 3 -ammuntapelin pelaajien välistä viestintää.

Tutkimuksesta kävi ilmi, että pelaajien taitotaso vaikutti heidän kommenttiensa sävyyn. Huonosti pelissä pärjäävät laukoivat ilkeitä kommentteja erityisesti naispuolisille kanssapelaajille.

"Heikompitaitoiset, huonommin pärjäävät miehet ovat huomattavasti vihamielisempiä naisia kohtaan, kun taas taitavammat pelaajat ovat kannustavampia", tutkijat kirjoittavat.

Positiivisten kommenttien määrä sekä mies- että naispuolisille pelaajille kasvoi sitä mukaa, mitä paremmin kommentoiva pelaaja pärjäsi.

Tutkijat selittävät huonojen pelaajien levittämää naisvihaa evoluutiolla.

"Naispuolisten kilpailijoiden uhkaan reagoivat matalan statuksen omaavat miehet, joilla on eniten menetettävää hierarkkisessa uudelleenjaossa", tutkijat kirjoittavat.

"Positiivisempia olivat korkean aseman miehet, joilla on vähiten pelättävää. He näyttivät ottavan kannustavan ja mahdollisesti kumppania houkuttavan roolin."

Tutkimuksessa analysoitiin yhteensä 163 pelikertaa. Pelaajat ovat Halossa nimimerkkien takana, joten heidän sukupuolensa määriteltiin sen mukaan, puhuiko pelaaja miehen vai naisen äänellä.

Anonyymi kirjoitti...

Ja heikosti elämässään pärjäävät naiset levittävät miesvihaa.

Anonyymi kirjoitti...

Niuvanniemessä ei valvota internetin käyttöä -“NapalmLolita” vastaa itse | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

”Ei tuntunut hyvältä” – Ruotsin seksihurjastelusta syytetty bussikuski hyllytettiin

Ruotsalainen bussiyhtiö on toistaiseksi hyllyttänyt kuljettajansa, jota syytetään rietastelusta ratissa.
Sunnuntaina levisi uutinen, että linja-auton kuljettaja olisi sammuttanut bussista valot ja harrastanut seksiä naismatkustajan kanssa ajaessaan bussilla Ruotsissa.

Vielä eilen maanantaina paikallisliikenteestä vastaava Nettbuss ilmoitti, että kuljettaja palaisi rattiin. Tänään yhteistyökumppani Skånetrafiken linjasi kuitenkin toisin. Kuljettaja ei aja poliisitutkinnan aikana. Asiasta uutisoi ruotsalainen Aftonbladet.

– Nettbussin eilinen päätös ei tuntunut hyvältä, Skånetrafikenin tiedottaja Ulrika Mebius kommentoi Aftonbladetille.

Tapaus tuli ilmi, kun bussiin jäänyt 23-vuotias Anna kertoi, että kuski olisi harrastanut seksiä naismatkustajan kanssa ajon aikana.

– He alkoivat harrastaa seksiä pimeässä linja-autossa, samalla kun kuljettaja ajoi bussia, Anna kuvaili Aftonbladetille sunnuntaina.

Kuljettaja on kiistänyt syytökset. Nettbussin Lundin paikallisliikenteestä vastaava liiketoimintajohtaja Gustav Jansson sanoi, että tapauksessa on sana sanaa vastaan. Hän kuuli kuljettajan version maanantaina.

Myös Mebius sanoi, että tapaus on vaikea ja siinä on sana sanaa vastaan. Hänen mukaan päätös ei ollut helppo.

– Tämä on erittäin herkkä tilanne. Tässä on sana sanaa vastaan. Kuljettajaa ei ole vielä tuomittu, mutta matkustajien on koettava olonsa turvalliseksi.

Anonyymi kirjoitti...

Naisten tatuointivillitys: Rintojen alle otetaan toinen toistaan upeampia kuvia
Sosiaalinen media täyttyy kuvista, joissa naiset esittelevät poveaan kauniisti korostavaa ihotaidetta.


Rintojen alla olevat tatuoinnit ovat nousseet trendiksi maailmalla. Kyse on yleensä rintojen muotoa mukailevasta ihotaiteesta, joka korostaa monesti upeasti povea. Kuvat voivat esittää mitä vain, mutta erilaiset abstaktit kuvioinnit näyttävät olevan suosittuja.

Tatuointeja rakastavat postaavat vilkkaasti sosiaaliseen mediaan kuvia luomuksista, jotka löytyvät heidän rintavarustuksensa alta. Ne pääsevät oikeuksiinsa erityisesti bikineissä rannalla. Kuvan sijainti on kuitenkin ihanteellinen, sillä tatuoinnin saa halutessaan aina piiloon paidan alle.

Kokosimme alle Instagramiin ladattuja kuvia rintojen alla olevista tatuoinneista. Mitä mieltä sinä olet tästä villityksestä?

Anonyymi kirjoitti...

Nyt putoavat rantapyyhkeet - bikinivartalot esille!

DropTheTowel-kampanja rohkaisee jokaista olemaan ylpeä kropastaan juuri sellaisena kuin se on.

Ranta on yhdelle paratiisi, mutta toiselle se voi olla varsin ahdistava paikka.

Monet, erityisesti naiset, kokevat epävarmuutta kropastaan, eivätkä kehtaa näyttäytyä bikineissä tai uimapuvussa. Siksi he piilottelevat itseään pyyhkeellä.

Yhdysvaltalaislehti Wear Your Voice Magazine haluaa asiaan muutoksen. Lehden lanseeraama #DropTheTowel-kampanja kannustaa jokaista heivaamaan rantapyyhkeensä ja olemaan ylpeä kropastaan.

Kampanjan kuvissa poseeraa eri muotoisia, kokoisia ja värisiä ihmisiä ranta-asuissaan. He muistuttavat, että jokainen on kaunis, eikä kenenkään pitäisi joutua piilottelemaan itseään.

Kampanjan kuvat ovat kaikessa positiivisuudessaan inspiroivia. Kuvien mallit näyttävät olevan sinut itsensä ja kroppansa kanssa. He todistavat esimerkillään, että kaikki bikinivartalot ovat kauniita.

- Haluamme saada ihmiset kyseenalaistamaan ajatuksen täydellisestä vartalosta. Haluamme esittää realistisempia vartalotyyppejä kuin näkyy lehdissä, mainoksissa ja pop-kulttuurissa, Wear Your Voice Magazinen perustaja ja päätoimittaja Ravneet Vohra kertoo tiedotteessa.

- Meidän täytyy yhteiskuntana kysyä itseltämme, mitä käsite "bikinikroppa" oikeasti tarkoittaa. Miten ympärillämme oleva epäaito kuvasto kasvattaa kriisiä ja miten se vaikuttaa nuorempaan sukupolveen?

Kampanjan perustajat kehottavat jakamaan inspiroivia uimapukukuvia sosiaalisessa mediassa #DropYourTowel-tunnisteella.

Tiputa siis sinäkin rantapyyhkeesi ja ole ylpeä siitä, mitä pyyhkeen alta löytyy. Homma on nimittäin niin, että bikinikroppaan tarvitaan vain vartalo ja bikinit. Ei puolen vuoden dieettiä ja pyykkilautavatsaa.

Lähde: Wear Your Voice Magazine

Anonyymi kirjoitti...

7 asiaa, joista parisuhteessa ei saa luopua

Parisuhteessa joutuu sopimaan monista asioista ja tekemään kompromisseja.

Anonyymi kirjoitti...

Siittäminen mielessä? Tällä sovelluksella voi tutkia sperman laatua

Taulutietokoneet kykenevät tätä nykyä jos jonkinmoisiin toimintoihin, ja nyt taiwanista ponnistaa startup-yritys, joka haluaa valjastaa Applen iPadit auttamaan lasten tekemisessä. iSperm on iPad-yhteensopiva mikroskooppi ja sen kanssa toimiva sovellus, jotka yhdessä voivat kertoa miehen siemennesteen laadun.

Aidmics-niminen yritys on kehitellyt siemennesteen tutkimiseen soveltuvan mikroskoopin, joka yhdistyy iPadiin. Tabletille asennettu iSperm-sovellus kertoo siittöiden määrän ja liikkuvuuden siemennesteessä. Näin lastenhankintaa suunnittelevat parit voivat kotonaan tutkia siemennesteen laatua.

Aidmicsin perustajan mukaan joka kuudennella parilla Yhdysvalloissa on ongelmia lasten siittämisessä. iSperm on kehitetty näitä pareja varten. Yhtiö julkaisi viime elokuussa ensimmäisen, ammattikäyttöön suunnitellun version laitteestaan, ja sitä on myyty maailmanlaajuisesti lähes 200 maatilalle, jotka haluavat tutkia karjansa lisääntymismahdollisuuksia. Nyt laitteesta on kehitelty miehille kotikäyttöön soveltuva versio, jolle tällä hetkellä haetaan hyväksyntää yhdysvaltalaisviranomaisilta. Tarkoituksena on saada laite myyntiin 100 – 200 dollarin hintaan.

Anonyymi kirjoitti...

Viimeisillään raskaana, silti älyttömät painot tangossa: "Miehet tuijottivat minua salilla"

Lorna Biggham treenasi aivan raskautensa loppuun saakka raskailla painoilla - varoituksista huolimatta.

Ollessaan yhdeksännellä kuulla raskaana hän punnersi vielä hurjat 100 kiloa ylös penkistä.

Kehonrakennuksessa kisaava Biggham, 40, kertoo, että hänen kätilönsä kehotti keventämään voimaharjoittelua, mutta Biggham sanoo tietävänsä, kuinka treenataan turvallisesti.

- En olisi tehnyt mitään vahingollista vauvalleni, mutta en halunnut menettää lihasteni muotoja, joten treenasin kuusi tuntia viikossa ja jatkoin harjoittelua painoilla, Biggham kertoo.

- Miehet tuijottivat minua salilla, mutta naiset sanoivat minun tuovan heille inspiraatiota.

Biggham synnytti terveen 3,4-kiloisen tyttövauvan.

- Synnytyksen jälkeen halusin mahdollisimman nopeasti takaisin salille.

Skotlannissa asuva ja palomiehenä työskentelevä kolmen lapsen äiti kertoo, että arki treenien, työn ja lastenhoidon välillä tuo haasteita. Kehonrakennuksessa Biggham on voittanut tänä vuonna Nabba-liiton Muscle Xcess Classicin trained figure -sarjan.

- Työskentelen 48 tuntia viikossa, vaihdan vaipat, vien lapset kouluun ja löydän silti aikaa treenata. Mutta rakastan tätä, enkä koskaan tunne itseäni väsyneeksi.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt se on yliopistossa tutkittu, naiset listasivat: Tässä on houkuttelevin penis!

Se on askarruttanut jo Aatamia paratiisissa: peniksen pituus. Nyt tähän tulee tieteellistä tutkimustietoa. Eli onko kikkelin koko tärkeä. Entä millainen noin muutoin on hyvä penis.

Zürichin yliopistossa haastateltiin 105:ttä 16-45-vuotiasta naista. Mitä vanhemmaksi naiset tulivat, sitä vähemmän he antoivat arvoa ulkonäköseikoille. Tässä kuitenkin tärkeimmät kriteerit hyvälle kikkelille. Pituus ei taida sittenkään olla se tärkein, ei tosiaankaan. Näitä nainen arvostaa:

1. Yleisesti miellyttävä ulkonäkö.

2. Häpykarvojen hyvä ulkonäkö.

3. Peniksen ja sitä ympäröivä iho sekä peniksen ympärysmitta.

4. Terskan muoto.

5. Peniksen pituus.

6. Kivesten ulkonäkö.

7. Virtsaputken suu.

Anonyymi kirjoitti...

Kiukutteletko kumppanillesi kuin lapsi? Tunnista tapasi ja ehkäise riidat

Itkupotkuraivarit – aikuismaista vai ei?
Itkuhuutoa, kun puoliso unohtaa tuoda kaupasta suosikkijäätelöäsi? Syy voi olla tässä.

Meissä kaikissa asuu sisäinen lapsi, joka tahtoo päästä ulos aina silloin tällöin. "Tahtoo syliin!" "Minä ite!" se huutaa ainakin hiljaa mielessä, mutta joskus myös ääneen. Lapsen intuitiivinen tapa ilmaista tunteensa nimittäin säilyy osittain myös aikuisikään – ja voi vaikuttaa ihmissuhteisiin.

2-vuotiaalle ominainen hetimulletännenyt-logiikka on tyypillisintä aikuiselle, joka on hyvin stressaantunut ja jonka mieli on jatkuvasti ylikuormittunut. Isot elämänmuutokset, parisuhteen jatkuvat kriisit tai terveystilanne voivat laukaista voimakkaita tunnereaktioita. Lapsuudesta tuttu taistelukeino voi tuntua helpoimmalta tavalta saada haluamansa, kun muu elämä on jatkuvassa stressitilassa.

Lapsekkaat tunnereaktiot ovat merkki siitä, ettei anna itsensä olla haavoittuvainen parisuhteessa. Tällöin kumppanikin saattaa reagoida lapsenomaiseen käytökseen konemaisesti ja hyväksyä sen hiljaa. Parisuhde kiittää, kun opit tunnistamaan toimintatapasi ja muuttamaan niitä.

Anonyymi kirjoitti...

Tätä kaikkea naisilta on pyydetty sängyssä – lue erikoisimmat toiveet

Kolmen kimppaa, varpaiden imeskelyä ja korkokenkiä – joskus kumppanin ehdotukset voivat yllättää kesken seksin.
Kyllähän se kiinnostaa, touhuavatko kaikki muut vällyjen välissä perinteisessä lähetyssaarnaajassa vai harrastavatko he jotain tavallisesta poikkeavaa.

Nämä ovat erikoisimpia pyyntöjä, joita naiset ovat saaneet kesken petipuuhien.

Anonyymi kirjoitti...

Donald Trump -anustappi esiteltiin

Huumori on yksi parhaista keinoista, joiden avulla pystyy sivuuttamaan muiden ihmisten tekemät asiattomat ja loukkaavat kommentit. Donald Trump lausui taannoin loukkaavan kommentin meksikolaisia kohtaan, eikä se jäänyt väestöltä huomaamatta.

Fernando Sosa -niminen taiteilija iski Donald Trumpia vastaan välittömästi huumorin keinoin. Hän valmisti pepputapin, joka näyttää aivan Trumpilta itseltään. Pepputapin avulla kaikki meksikolaiset maahanmuuttajat ja muutkin haluavat voivat kirjaimellisesti työntää Trumpin sinne, minne aurinko ei paista.

Donald Trump suivaannutti meksikolaistaustaiset amerikkalaiset kommentoimalla, että Meksiko ei ole lähettänyt Amerikkaan parastaan. Trump sanoi Metro-lehden mukaan julkisesti, että meksikosta maahan muuttaneet ihmiset ovat kaikki joko raiskaajia tai huumerikollisia.

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus: Isyys lihottaa miehiä

Lapsen hankinta pulskistaa miestä. Ensi kertaa isäksi tuleminen lisää miehen painoa keskimäärin 1,5–2 kiloa, osoittaa Yhdysvalloissa tehty tutkimus.

Ylimääräisiä kiloja kertyy, vaikka ei asuisi lapsen kanssa yhteisessä kodissa. Paino nousee lapsensa kanssa asuvalla vähän päälle 180-senttisellä isällä keskimäärin kaksi kiloa. Erillään asuva isä puolestaan vankistuu puolitoista kiloa.

Tutkimuksen kattamalla tarkastelujaksolla lapsettomat miehet pääsivät entistä hoikempaan kuosiin. Keskimittaiset miehet laihtuivat tuossa ajassa keskimäärin runsaat 600 grammaa.

Ennestään on tiedetty, että avioliitto nostaa miehen painoa. Nyt vahvistui, että isäksi tulo lihottaa parisuhdeasemasta riippumatta. Tutkijat erottivat isyyden osuuden myös muista vyötärön leveyteen vaikuttavista tekijöistä kuten iästä, etnisestä taustasta, koulutuksesta, tuloista, liikunnallisuudesta ja television tai tietokoneen edessä istumisesta.

Lasten takia isällä on vähemmän aikaa pitää huolta itsestään, tulkitsevat tutkijat Northwestern-yliopiston tiedotteen mukaan.

Tutkimuksessa tarkasteltiin yli 10 000 miehen painon kehitystä ja isäksi tuloa nuoruudesta varhaiseen aikuisuuteen. Havainnot julkaisi American Journal of Men's Health.

Anonyymi kirjoitti...

Onko seksi mielessä? Näin kuumennat tunnelman kumppanin kanssa

Seksin suora ehdottaminen voi päättyä nolosti, jos kumppanilla ei tee mieli. Nämä yllättävät keinot parantavat parisuhteen seksuaalista tunnelmaa.

Suora seksin ehdotus voi aiheuttaa pakit. Luo mieluummin intiimi ja hellä tunnelma, joka virittää kumppanin seksihalut kohdilleen. Women's Health -lehti paljasti seksiterapeuttien suosituksiin perustuvat vinkit. Lue vinkit, niin seksi voi parantua ja suhde syventyä.

Anonyymi kirjoitti...

Sohvaperunasinkut koulitaan unelmatreffeille

Noin kuukauden kuluttua TV 5:n ohjelmistossa alkaa Jutan ja Vertin supersinkkudieetti.

Juontaja ja elämäntapavalmentaja Jutta Gustafsberg ja personal trainer Vertti Harjuniemi laittavat huonoihin elämäntapoihin kangistuneet ja paikalleen juurtuneet sinkut kokonaisvaltaiseen elämäntapamuutokseen. Viihdesarjan keskeinen osa urheilun, ruokavalion, henkisen hyvinvoinnin ja uuden tyylin rinnalla on sokkotreffit, joille sinkut treeni- ja elämäntapa-remonttiputken päätteeksi pääsevät.

Avausjaksossa tutustutaan Pasiin ja Tiiaan, jotka sinkkuus on saanut jumittumaan sohvalle. Heitä yhdistävä kamppailulajitaustakin on enää kaunis muisto.

Jutan ja Vertin supersinkkudieetti TV 5:llä alkaen 19.8.

Anonyymi kirjoitti...

Nainen oli naimisissa kissan kanssa – aikoo nyt naida koiransa

Dominique Lesbirel -niminen nainen oli naimisissa Doerackin kanssa. Doerack oli kissa, joka menehtyi kahdeksan vuotta naimisiinmenon jälkeen 19-vuotiaana munuaisen vajaatoimintaan. Nyt Lesbirel suunnittelee häitä koiransa kanssa.

41-vuotias nainen on löytänyt leskeksi jäätyään uuden rakkauden Travis-nimisestä koirastaan ja toivoo, että he voisivat joku päivä mennä myös naimisiin. Lesbirel kuitenkin kommentoi Metro-lehden mukaan, että vielä on liian aikaista miettiä uutta avioliittoa, koska Doerackin menehtymisestä on kulunut niin vähän aikaa.

Lesbirel on saanut vihkilupansa internetistä ja vihkii myös muita ihmisiä lemmikkiensä kanssa. Eläinten kanssa naimisiin menemisessä on kuitenkin sääntönsä. Lemmikkiä täytyy rakastaa ja siitä täytyy luvata huolehtia loppuun saakka. Lesbirel ei suostu vihkimään ihmisiä villieläinten kanssa eikä hyväksy eläimiin sekaantumista. Naimisiin meneminen on naisen mukaan eläimen ja ihmisen suhteen vahvistamista ja sen juhlimista.

Anonyymi kirjoitti...

Muistatko kolmen rinnan naisen? - tässä hänen uusin tempauksensa

Muistatko kolmirintaisen Jasmine Tridevilin, joka vakuuttaa olevansa aito? - lue täällä.

Nyt hän jatkaa taivaltaan musiikin parissa. Tällä kertaa on ilmestynyt single nimeltä You Will Be Raped.

Jasmine on ohjannut biisiin itse musiikkivideon, joka tuo tehokkaasti esille hänen erikoista rintavarustustaan.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvät miehet

Anonyymi kirjoitti...

Syrjinnän uhriksi joutunut naisteekkari meni kilpailijan leipiin: "Keskustelu selvästi paikallaan"

Tampereen teknillisen yliopiston teekkari Laura Kulmala, 23, joutui toukokuussa suoran sukupuolisyrjinnän kohteeksi yrittäessään hakea kesätöitä Metsä Groupilta. Jyväskyläläislähtöinen Kulmala kertoi tapauksesta julkisella päivityksellä sosiaalisessa mediassa, mikä poiki sekä vilkkaan keskustelun sosiaaliseen mediaan että Kulmalalle työpaikan.

– Olen positiivisesti yllättynyt, että aiheen ympärille heräsi näinkin iso keskustelu.

– Sain muutamia työtarjouksia. Yksi niistä tuli UPM:ltä, jonne olin jo aiemmin laittanut hakemuksen. He kaivoivat hakemukseni uudestaan ja kutsuivat sen perusteella haastatteluun ja tarjosivat töitä, Kulmala kertoo.

Vaikka Facebook-päivityksen pääasiallisena tarkoituksena ei ollut Kulmalan mukaan tuoda häntä esille työnhakijana, hän on iloinen saamastaan tilaisuudesta työskennellä UPM:llä työterveyteen ja -turvallisuuteen liittyvissä hommissa.

– Muutaman kaverin kanssa ajateltiin päivitystä kirjottaessa, että kuvan teksti voisi samalla tarjota mahdollisuuden myös työpaikkatarjouksille, Kulmala kertoo.

– Tämä on ensimmäinen kesäni, jolloin saan työskennellä juuri koulutustani vastaavissa töissä, kolme vuotta turvallisuustekniikkaa opiskellut Kulmala kertoo.

Aiempina kesinä Kulmala on työskennellyt muun muassa tuotantotöissä. Nyt hän on ensimmäistä kesää metsäteollisuusalalla ja on viihtynyt kolmen kuukauden mittaisessa pestissään enemmän kuin hyvin. Hän uskoo, että metsäalalla on Äänekosken biotuotetehtaan kaltaisten investointien myötä paljon annettavaa tulevaisuudessa ja että ala kiinnostaa myös nuoria.

– Nyt kun olen päässyt koulutustani vastaaviin tehtäviin, koen olevani oikealla alalla. Metsäteollisuus on mielenkiintoinen ja kehittyvä ala, jolla on tarjota paljon monipuolisia ja globaalejakin työtehtäviä, Kulmala ynnää

Anonyymi kirjoitti...

"I want a Lamborghini"
https://www.youtube.com/watch?v=MjCs_gvImyw

Anonyymi kirjoitti...

Mikä sattuma! - Näin mies kärähti valehtelusta vaimolleen

Liverpool Echo kertoo [lähde] brittimiehestä, joka kärähti valheesta erikoisella tavalla.

Sydänkohtauksen saanut Donny Riding sai lääkäriltään käskyn lopettaa tupakanpoltto. Alku oli kuitenkin hankalaa ja mies poltti salassa vaimoltaan.

Autossa piilossa olleet Hobnob-keksit löydettyään vaimo epäili miehen peittäneen tupakanhajua herkuilla. Mies kiisti kaiken.

Samana päivänä nainen kuuli Googlen kuvausauton kiertäneen seudulla. Myöhemmin vaimo katsoi, miltä heidän talonsa näyttää Street View -palvelussa.

Kuinka ollakaan, kuvassa mies poltti tupakkaa talon edustalla.

- Sinä yönä hän nukkui sohvalla, mutta nyt vietämme vuosittaista Hobnob-päivää, jolloin vitsailemme aiheella, Julie-vaimo kertoo.

Anonyymi kirjoitti...

Mikä erottaa isän sinkkumiehestä? Ulkonäkö muuttuu lapsen saamisen jälkeen
"Iskävartaloiden" tiedetään olevan naisten mieleen, mutta mitä kyseinen kroppa tarkalleen tarkoittaa?


Miehestä tulee paksumpi, kun hänestä tulee isä. Tämän todistaa tuore yhdysvaltalaisen Northwesternin yliopiston tekemä tutkimus. Sen mukaan lapsensa kanssa asuva isä, joka on noin 182 senttimetriä pitkä, lihoo keskimäärin noin kaksi kiloa.

Saman ikäinen ja painoin mies, jolla ei ole muksuja, puolestaan laihtuu reilu puoli kiloa. Isät, jotka eivät asu lastensa kanssa, lihovat hieman vähemmän kuin jälkikasvunsa kanssa samassa taloudessa asuvat isukit.

Tutkimuksessa seurattiin yli 10 000 miestä reilu 20 vuoden ajan.

Paino lisää terveysongelmia

Isyyden nostamat vaakalukemat voivat kuitenkin olla jopa terveysriski:

- Mitä enemmän isät lihovat ja mitä korkeampi heidän painoindeksinsä on, sitä suurempi riski heillä on sairastua sydänsairauteen, kuten myös diabetekseen ja syöpään, tutkija Graig Garfield selvittää.

Syy asioiden tärkeysjärjestyksessä

Isyydestä seuraavan painonnousun syyksi tutkijat uskovat muutoksia elämäntavoissa.

- Sinulla on uusia vastuista, kun sinulla on lapsesi, eikä sinulla ehkä ole aikaa pitää itsestäsi huolta samalla tavalla kuin ennen, mitä liikuntaan tulee, Garfield kertoo.

- Perheestä tulee ykkösasia, hän summaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kilpailu ratkesi: Nellillä, 27, on kaunein vagina!

Amerikassa ollaan kehittämässä uudenlaista seksilelua, johon kuitenkin tarvitaan aito malli.

Niinpä päätettiin järjestää kilpailu kauneimman autenttisen vaginan löytämiseksi. Tästä tehdään aikanaan 3D-versio. Naiset ympäri maailman lähettivät innolla kuviaan kilpailuun.

Nyt skaba on päättynyt. 5000 dollaria meni 27-vuotiaalle Nellille, joka asustelee Briteissä. 23-vuotias Jenny Saksasta tuli kakkoseksi ja Unkarista kotoisin oleva Anita, 20, kolmanneksi. He saivat 2500 ja 1250 dollaria.

Jotta oltaisiin oltu varmoja siitä että kuvat ovat kilpailua varten napattuja, niissä piti olla paperilapulle kirjoitettu teksti.

Voittajakuvat ja muutkin ovat esillä K-leimalla varustetulla sivustolla, jonne emme tietysti linkitä. Ne kuitenkin löytyvät netistä kun vaginan yhteyteen kirjoittaa englanninkielen sanan “kilpailu”.

Anonyymi kirjoitti...

We Will 3D Scan The 3 Vaginas With The Highest Scores &
Reproduce Them Onto Autoblow Sleeves!

Anonyymi kirjoitti...

The Three Kinds of Feminists: Part 3 - The Misandric Landwhale - YouTube

Anonyymi kirjoitti...

Husbands Who Yell at Wives Face up to 14 Years in Prison | The Federalist Papers

When Prosecutors Believe the Unbelievable | Mensactivism.org

False rape accusations tell us something important about America | Fabius Maximus website

Mark Weiner conviction vacated: Chelsea Steiniger text case finally overturned.

Weiner Court Ruling Prompts War of Words Over How Case Was Handl - NBC29 WVIR Charlottesville, VA News, Sports and Weather

New evidence "not relevant": Mark Weiner sentenced to 8 yearsC-VILLE Weekly

New evidence: Weiner supporters hopeful verdict will be overturnedC-VILLE Weekly

Mark Weiner conviction vacated: Chelsea Steiniger text case finally overturned.

University Accused of Sex Discrimination, Violating Title IX Over Tank Top Ban | Mensactivism.org

Stabbing victim said he went out with woman once, a month before she attacked him | Mensactivism.org

Anonyymi kirjoitti...

MGTOW - Women react to teenage boys having standards - YouTube

Anonyymi kirjoitti...

Varastointi on kasvava bisnes – avioerokin voi ajaa tavarahotellin asiakkaaksi

TAVARAT   Muutto, avioero ja kodin ahtaus ovat tyypillisiä syitä varaston vuokraamiseen.
Pienvarastoille on kysyntää pääkaupunkiseudulla. Esimerkiksi varastohotelli Pelican Self Storage on laajentanut verkostoaan nopeasti. Yhtiö avasi pääkaupunkiseudulle vastikään 11. toimipisteensä.

Anonyymi kirjoitti...

Puo­lus­tus­voi­mat: Alokkaat saattavat jäädä ilman päivärahaa perjantaina

Varusmiesten päivärahamaksuissa saattaa olla viivettä, tiedottaa Puolustusvoimat.

Ensi perjantaille päivätyissä maksuissa on havaittu ennalta virhetilanne, joka koskee ilmeisesti heinäkuussa palvelukseen astuneita maavoimien alokkaita.

Puolustusvoimien mukaan korjaustoimet on käynnistetty, ja päivärahat aiotaan laittaa maksuun tarvittaessa manuaalisesti. Puolustusvoimien mukaan rahat maksetaan mahdollisimman pian niille varusmiehille, jotka eivät saa päivärahaa perjantaina.

Päivärahan suuruus on palveluksen alussa 5 euroa ja kymmenen senttiä. Päivärahaa maksetaan tavallisesti kahden viikon välein.

Anonyymi kirjoitti...

Huomio miehet: 20 asiaa, joihin ei kannata sortua ensitreffeillä

Jos tahdot viedä mielenkiintoisen leidin toistamiseen ulos, on sinun parasta käyttäytyä ensitreffeillä kohteliaasti, pitää näppisi erossa puhelimestasi ja hillitä alkoholin kulutustasi.

Ensitreffit tyrmäävän naisen kanssa voivat saada monien miesten housunpuntit tutisemaan. Ohjenuoraa, joka takaisi, että treffi-ilta sujuisi täydellisesti, ei valitettavasti ole olemassakaan.

Tärkeintä on osoittaa tervettä itsevarmuutta, saapua paikalle ajoissa ja kohdella treffikumppania kunnioittavasti. Myös seuraavat vinkit takaavat, ettei hurmaava daami kävele kannat kopisten ravintolan ovesta ulos kesken mukavan illan:

Anonyymi kirjoitti...

Nainen kertoo elämästään seksiaddiktin vaimona: "Ajattelin, etten kestä enää"

Sophie Jaffe, 31, puhuu avoimesti elämästään miehen rinnalla, joka tarvitsi muiden naisten huomiota tunteakseen olonsa arvokkaaksi.

Sophie Jaffe, 31, ja Adi, 38, tapasivat toisensa yliopistossa ja rakastuivat nopeasti. Alkuun kaikki vaikutti hyvältä, kunnes Sophielle valkeni pikku hiljaa hänen miehensä addiktio.

"Olimme seurustelleet kaksi vuotta, kun Adi petti minua. Hän tapasi naisen kuntosalilla, tapaili häntä muutaman kerran ja harrasti kerran hänen kanssaan seksiä. Hän oli rehellinen minulle, ja minä jätin hänet saman tien."

Anonyymi kirjoitti...

Jännitystä ja nopeaa toimintaa – lukijat kertovat ekasta kerrasta

Kysyimme IS:n lukijoilta, millainen kokemus ensimmäinen kerta ja neitsyyden menettäminen oli. Monelle eka kerta oli merkki rakkaudesta, toisille vain asia, joka hoidettiin pois päiväjärjestyksestä.

Anonyymi kirjoitti...

Tutkijan kova syytös: Ylen kirjeenvaihtajatar levitti venäläistä propagandaa - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Brutal Murder by Teen-Age Girls Adds to Britons' Shock - latimes

...
Two 17-year-old girls have been sentenced for torturing and butchering an elderly woman, less than three weeks after a pair of 10-year-olds were charged with murdering a toddler.
...

Anonyymi kirjoitti...

FINGERPORI 23.7.2015

Anonyymi kirjoitti...

36-vuotiaan naisopettajan seksisekoilun uhreina kuusi oppilasta

NY Daily News -lehden mukaan [lähde] naisopettajan epäillään sekaantuneen useisiin oppilaisiinsa.

36-vuotiaan Nicole Dufaultin uskotaan harrastaneen seksiä kuuden 14-15-vuotiaan oppilaansa kanssa sekä koulussa että hänen autossaan.

Yhdessä tapauksessa oppilas katsoi vierestä ja kuvasi kännykällä, kun opettaja antoi toiselle oppilaalle suuseksiä autossaan.

Kahden lapsen yh-äiti vetoaa aivovaurioon, jonka hän sai ensimmäisen raskauden yhteydessä.

- Vaatii äärimmäisen paljon rohkeutta alaikäisiltä uhreilta astua esiin seksuaalisen hyväksikäytön yhteydessä. Valmistaudumme oikeudenkäyntiin, jotta uhrit saavat oikeutta, jota he nyt kaipaavat, syyttäjä julistaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kuka uhriutuu?

Ruotsissa, tuossa sossujen, femakkojen, vasemmistolaisuuden, poliittisen korrektiuden ja muun kaiken ihanan ja yhteishyvän luvatussa dysfunktionaalisessa kansankodissa kuohuu. Siellä nimittäin on ny kova kiista siitä, kummalla on suurempi uhripääoma: seksuaalivähemmistöillä vaiko muslimimaahanmuuttajilla?

Uhripääomalla tarkoitetaan ryhmän ja sen jäsenten (1) suojelemisen arvoisuutta ja (2) alistetuksi, sorretuksi ja ilman valtaa olevaksi identifioidun statusta. Suojelemisen arvoisuus puolestaan viittaa ryhmän jäseniä kohtaan koettuun empatiaan, joka ilmenee auttamisen haluna. Uhripääomaa voidaan hankkia tuottamalla sellaisia diskursseja, jotka korostavat ryhmän suojelemisen arvoisuutta ja huonoa asemaa suhteessa kilpaileviin ryhmiin.

Vasemmistolaisessa diskurssissa yksilöillä ei ole uhripääomaa. Sensijaan erilaisilla vähemmistöryhmillä on. Nollareferenssinä katsotaan olevan perusroistot eli heteroseksuaaliset valkoihoiset miehet, joiden uhripääoma on 0. Mitä kauempana ollaan tuosta referenssistä ja mitä enemmän poiketaan, sitä suurempi uhripääoma ko. ryhmällä vasemmistolaisessa diskurssissa on.

Anonyymi kirjoitti...

"Mieheni haluaisi tytön, mutta synnytän vain poikia" – onko vauvan sukupuolella väliä? Lukijat kertovat

On sanottu, että ensimmäistä kertaa vanhemmiksi tulevat toivoisivat esikoisensa olevan samaa sukupuolta, kuin itse. Millaisia toiveita suomalaisilla on vauvan sukupuolen suhteen? Lue tarinat.

Toivoisitko tyttö- vai poikalapsen? Kysyimme lukijoiltamme mielipidettä: onko vauvan sukupuolella väliä? Suurin osa naislukijoista kertoi toivovansa tai toivoneensa tyttövauvaa – muutoin lukijat kuvailivat, ettei vauva sukupuolella ole niinkään väliä. Tärkeintä on, että vauva on terve.

Anonyymi kirjoitti...

Miss Peppu Brasilia –ehdokkaat julkistettiin: mukana myös pornotähti!

Kaikki Miss Peppu Brasilia 2015 –kilpailijat on nyt valittu. Peppumissin tittelistä kilpailee yli kaksikymmentä kilpailijaa. Heidän joukossaan ovat muun muassa isoäiti, neitsyt, Khloe Kardashianin kaksoisolento ja pornotähti.

Finalistit valitaan nettiäänestyksen kautta, ja finaali järjestetään marraskuussa. Voittaja saa yli 13 000 euron mallisopimuksen ja kansijutun brasilialaiseen miestenlehteen.

Anonyymi kirjoitti...22-vuotiaan jenkkiopiskelijan esiintyminen radio-ohjelmassa on herättänyt huvitusta ja raivoa [lähde].

Kim-nimellä esittäytynyt nainen kertoi hänen isovanhempiensa keränneen hänelle opiskeluja varten peräti 90 000 dollarin säästöt.

Nyt hänellä ei ole kuitenkaan varaa maksaa collegen viimeistä lukuvuotta, koska hän on jo tuhlannut kaikki rahansa.

- Ostin rahoilla kouluvaatteita ja lomailin. Ehkä minun ei olisi pitänyt tehdä niin. Ajattelin, että Euroopan-matka oli tavallaan osa koulunkäyntiä.

- Vanhempieni olisi pitänyt opettaa minulle rahankäyttöä. He eivät koskaan istuneet kanssani alas ja puhuneet vakavasti asiasta.

- Nyt vanhempani sanovat, että he eivät voi tehdä mitään vuokseni. He eivät ole rehellisiä, ettei heillä ole rahaa. Isäkin on tehnyt töitä noin miljoona vuotta.

Anonyymi kirjoitti...

22-vuotias naisopiskelija tuhlasi 90 000 dollarin opintosäästöt - syyttää vanhempiaan

Anonyymi kirjoitti...

Anne petti miestään – näin mies sai tietää!

Anne-niminen Facebookin käyttäjä on ilostuttanut avoimuudellaan naamakirjaystäviään. Hän kyseli “perjantain kunniaksi”, että onko kukaan hänen naispuolisista kavereistaan pettänyt koskaan omaa siippaansa.

-Ja montako kertaa…rehellisiä vastauksia pliis, Anne peräänkuulutti.

Ryhmään ilmestyikin pari kaveria kommentoimaan:

-En oo pettäny enkä koskaan petä, kommentoi yksi.

-En ole pettänyt enkä koskaan petä, komppasi toinen.

Anne peräänkuulutti rohkeita “likkoja” avautumaan lisää. Bai the wei hän paljasti siinä sivussa oman statuksensa julkisesti.

-Nynnyt, ettekö uskalla. Mä ite olen pettänyt raksuani neljä kertaa. Tosin hän tietää ne. Koska joka kerta raksulleni on tullut hiivasieni k..rvän päähän.

Amen.

Tapauksen pöyristyttävä ilmiasu on saanut keskustelun kuratoitumaan myös Feissarimokat-sivustolle.

Anonyymi kirjoitti...

Microsoft pistää kostopornon piiloon

Microsoft ilmoitti estävänsä kostopornolinkit Bing-hakukoneessaan, Xbox Live -peliverkossaan ja OneDrive-pilvipalvelussaan. Google ilmoitti vastaavista toimista viime kuussa.

Kostopornoksi nimitetään alastonkuvien tai seksuaalisten kuvien ja videoiden lataamista verkkopalveluihin yleisesti nähtäville ilman niissä esiintyvän lupaa, mutta usein nimeltä mainiten. Tätä on tapahtunut seurustelusuhteiden päätyttyä.

Yksityisluonteisen materiaalin levittäminen aiheuttaa usein suurta kärsimystä sen kohteeksi joutuneelle. Kostoporno kohteeksi joutuneille Googlen ja Microsoftin päätöksen antavat mahdollisuuden puuttua asiaan.

Hakukoneyritykset eivät kuitenkaan toimi itsenäisesti vaan kohteeksi joutuneen on pyydettävä niitä piilottamaan linkit loukkaavaan sisältöön. Hakukoneet eivät koske palvelimelle ladattuun sisältöön.

Myös viranomaiset alkavat puuttua kostopornoon. Kalifornialainen oikeus tuomitsi kostopornopalvelun johtajan kaikkiaan 27 rikoksesta, mukaan lukien kiristys ja henkilöllisyysvarkaus, Mashable kirjoitti.

Englannissa tuli huhtikuussa voimaan laki, joka mahdollistaa kahden vuoden vankilatuomion kostopornon levittämisestä.

Anonyymi kirjoitti...

Varusmiesliitto: Varuskunnissa palvellaan likaisissa kalsareissa

Varusmiehiltä kantautuvien viestien mukaan pisimmät tauot pyykinvaihtojen välillä venyvät jopa kolmen viikon mittaisiksi.

Varusmiesliitto ihmettelee Puolustusvoimien kyvyttömyyttä toimittaa puhtaita vaatteita varusmiehille.
Heinäkuussa varusmiespalvelukseen astui 12 500 uutta alokasta.
Varusmiesliiton saamien yhteydenottojen mukaan palvelus ei alkanut kaikilla puhtaissa merkeissä. Osa tuoreista alokkaista on kertonut olleensa ensimmäisestä päivästä lähtien, yhteensä jo yli kaksi viikkoa, ilman pyykinvaihtomahdollisuutta.
Pahimmat varusmiesten kertomukset ovat tuoneet ilmi jopa kolmen viikon taukoja pyykinvaihtomahdollisuuksien välillä. Varustukseen kuuluu useimmiten viisi vaatekertaa alusvaatteita ja t-paitoja.
- On aivan käsittämätöntä, että varusmiehille ei pystytä takaamaan puhtaita vaatteita. Tällaisista asioista ei pitäisi joutua huomauttamaan, ihmettelee Varusmiesliiton puheenjohtaja Henrik Vuornos.
Varusmiesliitto vaatii Puolustusvoimia kiinnittämään tarkemmin huomiota siihen, että varusmiehet pääsevät riittävän usein varusvaihtoon. Sopiva väli varusvaihdoille on liiton mukaan kerran viikossa, eikä siitä tule tinkiä.
Erityisesti tilanteissa, joissa varusmiehille on osunut pitkiä maastoharjoituksia, pyykinvaihtoajat ovat nousseet kummastuttavan pitkiksi.
Varusmiesliiton mukaan maastoharjoitukset eivät ole riittävä syy varusvaihdon väliin jättämiselle.
- Puolustusvoimien on ryhdistäydyttävä vaatehuollon kanssa ja varmistettava mahdollisuus varusmiesten henkilökohtaiseen hygieniaan, kertoo puheenjohtaja Vuornos.

Anonyymi kirjoitti...

Kuva: Pornotähti rakensi Darth Vaderin seksileluista - mitähän Disney tästä tykkää?

Lucasfilm poltti hiljattain päreensä koomikko Amy Schumerin ronskeista Star Wars -kuvista, joissa nainen mm. makoili sängyssä C-3PO:n ja R2-D2:n kanssa.

Kuvat: Suosittu naiskoomikko sai Lucasfilmin vihat niskaansa näiden Star Wars -aiheisten paljasta pintaa esittelevien härskien kuvien takia

Ollapa kärpäsenä katossa, kun Lucasfilmin ja Disneyn porukka saavat kuulla aikuisviihdetähti Kayla-Jane Dangerin rakentaneen Darth Vaderin erilaisista seksileluista. Pimeän keisarin kisälli koostuu muun muassa yli 300 sadasta dildosta, anustapeista ja lateksinyrkeistä.

Kaikkinensa erilaista roipetta patsaaseen upposi yli 3000 dollarin edestä.

Anonyymi kirjoitti...

Ota seksuaaliterapeutin työkalut käyttöön: Miten erottaa lomaromanssi tosirakkaudesta?

Onko lomaromanssi paras päättää hyvän sään aikana, kannattaisiko sitä alkaa syventää vai pitäisikö se pitää yhtä ihanan kevyenä kuin kesälläkin? Nämä asiat auttavat päätöksessä.
Lomaromanssit ovat tehty helteestä, huvittelusta ja himosta. Kuitenkin iso osa suomalaisista suhtautuu edelleen seurusteluun hyvin mustavalkoisesti – joko sitä ollaan vakavasti yhdessä tai sitten ei olla.

Sen takia ei ole ihme, jos tulee puolivahingossa vakiinnuttua lomanromanssin toisen osapuolen kanssa, onhan yhdessä vietetty hauskoja hetkiä ja seksikin sujunee, kiitos uutuudenviehätyksen ja rennon kesäfiiliksen.

Anonyymi kirjoitti...

Pari harrasti seksiä puhelinkopissa – ohikulkija ryhtyi kuvaamaan

Viranomaiset ovat kuulustelleet brittipariskuntaa, jonka epäillään harrastaneen seksiä julkisella paikalla Tamworthissa. Poliisit olivat saaneet lukuisia yhteydenottoja siveettömästi käyttäytyneestä parista. Heillä oli myös tapauksesta silminnäköijöiden ottamia kuvatodisteita.

41-vuotias Lisa Kerley ja 30-vuotias Gavin Wain myönsivät syyllisyytensä. Pariskunta puolustautui sillä, että he olivat vasta äskettäin alkaneet tapailla, eivätkä he kyenneet pitämään näppejään erossa toisistaan.

Lisa kertoi poliisille, että he olivat olleet matkalla paikalliseen eläintarvikeliikkeeseen. Seksinnälkä oli yllättänyt kesken matkan, joten he olivat menneet rakastelemaan kadun vieressä olleeseen puhelinkoppiin. Metro-lehden mukaan viranomaiset päättävät lähiaikoina pariskunnan rangaistuksesta. Pari tulee todennäköisesti saamaan sakot siveettömästä toiminnastaan.

Anonyymi kirjoitti...

Sovintoseksiäkin voi harrastaa väärin

Shape kertoo, kuinka sovintoseksiä voi harrastaa ilman, että parisuhde kärsii siitä.

Anonyymi kirjoitti...

KYSYMYKSIÄ JOITA KAIKKI EIVÄT KEHTAISI KYSYÄ – LESBOT VASTAAVAT

Mikä on seksilelujen rooli elämässäsi? Milloin ymmärsit olevasi ”sellainen”? Näihin ja muihin kysymyksiin saat vastauksen oheiselta videolta.

Ihmiset saivat kysyä lesboilta anonyymisti mitä tahansa aiheeseen liittyvää.

Anonyymi kirjoitti...

Muotoilija Tea Latvala tekee dildoja puusta – eikö puudildoista tartu tikkuja?

Muotoilija Tea Latvala kehitti puusta tehdyn lääkkeen ikäviä seksiasenteita vastaan.
Hähmäistä, mustaa, synkkää.

Sillä tyylillä seksiä käsitellään aina, ja muotoilija Tea Latvalaa tämä kyllästyttää.

Nyt Latvala yrittää hälventää seksiin liitettyä häpeän stigmaa tuotesarjalla, jollaista Suomessa ei ole ennen nähty: puisilla hieromasauvoilla.

– Mietin, miksei seksi voisi olla esteettistä ja tyylikästä, Latvala kertoo.

Anonyymi kirjoitti...

Voiko feminismi olla hauskaa? Kyllä voi, vakuuttaa All Male Panel -blogistaan tunnettu Saara Särmä
Tutkija Saara Särmä pitää blogia, jossa naureskellaan miesvaltaisille asiantuntijaraadeille. Välillä hän jää itse kiinni ajatuksesta, että pitää kauniita naisia tyhminä.


Missä menee hyvän maun raja?
Välilihassa.

Tällaisen vitsin kertoo ydinasepolitiikan tutkija ja yhteiskuntatieteiden tohtori Saara Särmä tamperelaisessa kahvilassa. Se, miksi Särmä nyt istuu kertomassa vitsiä, ei kuitenkaan liity ydinaseisiin. Särmä on tutkija ja feministi, joka on viime kuukausina päätynyt kansainvälisiin lehtiin ja keskustelupalstoille bloginsa takia.

Congrats, you have an all male panel! -blogiinsa hän lataa huvittavia kuvia asiantuntijapaneeleista, joiden kaikki osanottajat ovat miehiä, oli aihe sitten sukupuolten tasa-arvo tai teknologia. Kuvan päällä miehekäs David Hasselhoff näyttää peukkua: onneksi olkoon, ei taaskaan yhtään naista mukana.

Onko feminismi Särmälle naurun asia?

Feminismin määrittely on Särmän mielestä hankalaa puuhaa, jossa mennään usein metsään.

"Termeihin liittyy paljon tahallista väärinymmärrystä."

Tämä näkyy Särmän mielestä esimerkiksi silloin, kun keskustellaan naisten oikeuksista julkisuudessa. Feministejä parjataan siitä, että he keskittyvät tasa-arvon sijaan oikeasti vain naisten aseman parantamiseen. Siitä, ettei heitä kiinnosta miesten epätasa-arvoinen asema asevelvollisuudessa tai se, että miehet syrjäytyvät Suomessa naisia useammin. Ikään kuin naisten oikeuksien puolustaminen tarkoittaisi sitä, että muilla asioilla ei ole väliä, Särmä pohtii.

"On ihan hölmöä kiistellä siitä, kenellä asiat ovat surkeimmin ja ketä on sorrettu eniten sen sijaan, että pohditaan, mitä epäkohdille voi tehdä."

Omaksi keinokseen puuttua epäkohtiin Särmä on valinnut huumorin.

Anonyymi kirjoitti...

Roikkuuko puolisosi häiritsevän paljon netissä? Näin tunnistat vaaran merkit
Jos toinen on koko ajan netissä, parisuhde kärsii. Vakavaan nettiaddiktioon voi hakea apua A-klinikalta.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt se on tutkittu: miehet, jotka ahdistelevat naisia, ovat luusereita

Tutkimuksessa naisia ahdistelevat miehet pärjäsivät muita heikommin.

Tuoreen tutkimuksen perusteella voidaan päätellä, että naisia ahdistelevat miehet ovat luusereita. Tiedejulkaisu Plos Onessa julkaistussa tutkimuksessa tarkkailtiin Halo 3 -pelin videopelaajia, kertoo Feministing.com. Tutkijat kävivät läpi 163 pelisession pelaajien kommentit toisilleen ja analysoivat keskustelut naisten ja miesten välillä.

Kaikista vihamielisimpiä kommentteja naisille kirjoittivat miehet, jotka olivat pelissä huonoja. Toisin sanoen naisia ahdistelevat miehet olivat luusereita. Tutkijat selittävät, miksi huonot miespelaajat ilkeilivät naisille niin usein.

- Miehet, joilla on matala asema, ovat naisille vihamielisiä minimoidakseen omaa heikkoa asemaansa, tutkijat sanovat.

Hyvin pelissä pärjänneet miehet puolestaan kannustivat naisia ja lausuivat kohteliaisuuksia sekä toisille miehille että naisille. Toisaalta kaikkien miesten kommentit toisilleen olivat sydämellisiä - pelimenestyksestä huolimatta.

Vaikka kysymyksessä on videopelillä tehty tutkimus, tutkijat uskovat, että peli vertautuu hyvin myös esimerkiksi muihin verkkoympäristöihin, joissa käyttäjät ovat entuudestaan tuntemattomia toisilleen.

Anonyymi kirjoitti...

Myös Puolustusvoimien Karhuvaara jyrähti: "Aivan liian pitkä aika"

Puolustusvoimissa myönnetään, että kolmen viikon väli varusteiden vaihdossa on aivan liian pitkä.

Varusmiesliitto julkaisi torstaina tulikivenkatkuisen tiedotteen, jossa se ihmettelee, miksi Puolustusvoimilla voi olla välillä jopa kolmen viikon taukoja varusteiden vaihdossa.

- On aivan käsittämätöntä, että varusmiehille ei pystytä takaamaan puhtaita vaatteita. Tällaisista asioista ei pitäisi joutua huomauttamaan, liiton puheenjohtaja Henrik Vuornos sanoi.

Myös Puolustusvoimien tiedotuspäällikkö Eero Karhuvaara on samoilla linjoilla.

- En tunne tapauksia, enkä voi sen takia yksityiskohtaisesti ottaa kantaa. Sen verran voin kommentoida, että kolme viikkoa on aivan liian pitkä aika, ja se pyykinvaihto pitäisi jollain muotoa järjestää, Karhuvaara sanoo Iltalehdelle.

Karhuvaara epäilee, että tapaukset ovat yksittäisiä. Myös Vuornos myöntää asian.

- Nämä kolmen viikon keissit ovat tavallaan aika ääriesimerkkejä: on oltu esimerkiksi pitkässä sotaharjoituksessa, jolloin välit ovat venyneet. Tapaukset ovat usein kahden viikon keissejä.

Maastossakin huomioon

Asia kuitenkin kismittää varusmiehiä säännöllisesti. Esimerkiksi edellisten kotiutujien loppusodan aikaan Varusmiesliitto sai kaksi yhteydenottoa asian tiimoilta.

Vaikka tapaukset ovat yksittäisiä, Karhuvaaran mukaan asia pitäisi silti korjata.

- Tämä on aivan liian pitkä aika, ja se pitää ottaa huomioon kaikessa toiminnassa, harjoitustoiminnassa myös.

- Kun koulutus on muutenkin rankkaa, niin pyrimme luonnollisesti järjestämään asiat niin, että muut siihen koulutukseen liittymättömät asiat eivät koulutusta haittaa.

Vuornoksen mukaan myös varusmiesten viikko-ohjelmasta täytyisi löytyä aikaa varusteiden vaihtamiseen.

- Ei voida pelkästään olettaa, että se riittää varustevaihtoon, että keskusvaraston ovi on auki. Palveluksessa oleville varusmiehille pitää järjestää siihen myös aikaa viikko-ohjelmassa viikoittain ohjatusti.

Anonyymi kirjoitti...

Saara Säermä HS:ssa: "On ihan hölmöä kiistellä siitä, kenellä asiat ovat surkeimmin ja ketä on sorrettu eniten sen sijaan, että pohditaan, mitä epäkohdille voi tehdä."

Saara on oikeassa, mutta eikö tasa-arvoon kuulu se, että myös miehet saavat sanoa, mitkä ne epäkohdat ovat miesten mielestä. Ei epäkohtia voi korjata ennen kuin tiedetään, mitkä ne epäkohdat ovat ja kuinka vakavia ne ovat.

Tämä on juuri se feminismin epäkohta: Vain feministit määrittelevät tasa-arvon epäkohdat. Eikä siinä tarvita logiikkaa, matematiikkaa tai tilastotiedettä. Riittää, että "naiset tuntevat niin".
Pauli Sumanen

Anonyymi kirjoitti...

Seksin myynnistä 90 % katseilta piilossa – "Vaikea valvoa"

Katseilta piilossa tapahtuva seksikauppa on poliisin mukaan katuprostituutiota suurempi ongelma, koska sitä ei pystytä valvomaan parituksen ja ihmiskaupan varalta. Nykyään jopa 90 prosenttia prostituutiosta tapahtuu yksityisasunnossa ja netissä. Samalla ilotyttöjen asiakasmäärät ovat jopa puolittuneet huippuvuosista.

Katuprostituutio Helsingin kaduilta ei ole kadonnut mihinkään, vaan ilotytöt päivystävät edelleen keskustan ja Kallion alueella. Helsingissä on tällä hetkellä yli kaksikymmentä naista, jotka myyvät palveluitaan kadulla. Valtaosa, yli puolet naisista tulee Afrikasta, mutta mukana on myös naisia Virosta, Venäjältä ja Romaniasta.

Vuosia prostituutiota ja ihmiskauppaa tutkinut Helsingin poliisin rikosylikonstaapeli Kenneth Erikssonin mukaan suomalaisia prostituoituja on Helsingin kaduilla noin kymmenesosa.

– Suomalaisia ei ole kadulla paljon. Olen koko urani aikana tavannut noin 6 suomalaista naista kadulla.

Erikssonin mukaan asunnoissa tapahtuva seksin myyminen on katuprostituutiota suurempi ongelma Helsingissä. Kadulla seksikauppaa pystytään valvomaan parituksen ja ihmiskaupan varalta, asunnoissa tapahtuvaa ei.

– Meitä kiinnostaa tekevätkö alalla työskentelevät henkilöt työtä vapaaehtoisesti, vai onko mukana parittaja. Sehän on se pointti.

90 prosenttia prostituutiosta tapahtuu esimerkiksi netissä tai yksityisasunnoissa piilossa katseilta. Erikssonin mukaan laskelmissa täytyy huomioida myös hierontapaikat ja striptease-ravintolat.

– Niiden löytäminen ja kiinnisaaminen on paljon vaikeampaa kuin kadulla, jossa se on näkyvämpää. Katuprostituutiota on maailman helpoin valvoa. Menet illalla ajelemaan, niin näet selkeästi kuka on myymässä, ja kuka ei ole.

kirjoitti...

! » Anne petti miestään – näin mies sai tietää!


Feissarimokat: Kiitos tästäkin tiedosta, osa 6 (23.7.2015)

Anonyymi kirjoitti...

Skandaali brittien Ensitreffit alttarilla -sarjassa: Morsiamen kaveri löysikin sulhasen Tinderistä

Brittien Ensitreffit alttarilla -sarjassa erään parin liitto päättyi karulla tavalla, kun vaimo sai tietää miehensä seikkailleen Tinderissä.
Tanskalaisessa Married At First Sight -ohjelmaformaatissa toisilleen tuntemattomat sinkut avioituvat ensitapaamisella. Suomessa formaattiin perustuva Ensitreffit alttarilla -kohureality oli talven puhutuimpia ja katsotuimpia ohjelmia.

Sarjasta on tehty omat versiot useissa eri maissa, ja välillä liitot ovat päättyneet karusti.

Brittien Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa koettiin odottamaton käänne, kun vaimo sai tietää aviomiehensä liittyneen deittisovellus Tinderiin jo ennen sarjan kuvausten päätyttyä.

Daily Mailin mukaan Ensitreffit alttarilla -pari Jason Knowlesin ja Kate Stewardin liiton alkaneen lupaavissa merkeissä, mutta kolmen viikon yhdessäolon jälkeen avio-onni alkoi rakoilla.

Anonyymi kirjoitti...

Äijä ei ämmiä kuuntele – terapeutille mennään vain äärimmäisessä hädässä

Suomalaisen miehen isoimmat kriisit tulevat vastaan, kun kohdalle osuu avioero tai työttömyys. Parisuhteen päättyminen voi tulla yllätyksenä ja asian käsittely alkaa kunnolla vasta eron jälkeen. Potkut töistä taas irrottavat miehen tutun porukan ulkopuolelle, vaille sen tukea.

Miesten tapa käsitellä tunteitaan ja tunne-elämän kriisejä on toiminnallisuus. Kun ahdistaa, mennään kaljalle tai pelaamaan kavereitten kanssa. Tämä ehkä helpottaa hieman, mutta vaara vaanii kulman takana: kierre saattaa pahentua ilman ammattiapua, ryyppy jää päälle tai itsetuhoiset ajatukset lisääntyvät.

Psykoterapeutti Lauri Mannermaan mukaan miehille ammattiapu tuntuu kovin vieraalta.

– Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että aika lailla tullaan jonkun puolison tai muun pakottamana. Tai sitten jos oma tilanne on niin paha, koetaan että nyt mitään muuta ei voi tehdä.

"Kun pitäs pystyy elämään yhdessä"

Joskus käy niin, että mies elää omassa parisuhteessaan jossain muussa kuin vallitsevassa todellisuudessa, luo uraa ja unohtaa kumppanin. Ero aiheuttaa silloin ison kriisin.

– Kyllä ne on aika pitkälti liittyy parisuhteeseen eli parisuhteeseen kariutumiseen. Jos on parisuhde loppunut, ja jos on perhettä, lapsia niin sitten varsinkin suhteesta lapsiin tulee hätä siitä, että mitä nyt, selventää Mannermaa kriisin syitä.

– Toinen osapuoli on ehkä jo käsitellyt asiaa, miettinyt mielessään sen. Mies voi taas olla ihan täysin yksin tunteittensa kanssa ja me miehet ollaan totuttu siihen, että enemmänkin toiminnallisesti käsitellään tunteita.

– Voidaan lähtee urheilemaan tai kaljalle. Sen jälkeen kun ollaan yksin tunteiden kanssa, niin tilanne voi mennä aika pahaksi, sanoo psykoterapeutti.

Anonyymi kirjoitti...

Yllättävä tutkimustulos ehkäisypillereistä: naiset saattavat lukea karttaa tai täyttää astianpesukoneen paremmin!

Tutkimuksen mukaan ehkäisypillerit voimistavat miehille tyypillisempänä ominaisuutena pidettyä avaruudellista hahmotuskykyä.
Suun kautta otettavat ehkäisypillerit voivat auttaa tilan hahmottamista vaativissa tehtävissä, kuten pakkaamisessa, kartan lukemisessa tai tiskikoneen tiiviisti täyteen latomisessa.

Daily Mail kertoo yhdysvaltalaistutkimuksesta, jonka mukaan ehkäisypillerit voimistavat usein miehille tyypillisempänä ominaisuutena pidettyä avaruudellista hahmotuskykyä. Pillerit laskevat niin sanottua naishormoni- eli estrogeenitasoa, jonka seurauksena niin kutsutut miehiset ominaisuudet voivat korostua helpommin.

Yhdysvaltalaistutkijat tutkivat lähes 400 miestä ja naista, joilla teetettiin erilaisia muotojen ja tilan hahmotustestejä. Toiset testeistä tutkivat puolestaan verbaalisia eli sanallisia kykyjä.

Osa naisista ei käyttänyt ehkäisypillereitä. Tutkimustulosten mukaan naiset, jotka söivät pillereitä, menestyivät paremmin avaruudellista hahmotuskykyä vaativissa tehtävissä kuin naiset, jotka eivät olleet hormonaalisen ehkäisyn vaikutuksen alaisina.

Miehet menestyivät testissä kuitenkin yleisesti naisia paremmin.

Naiset pärjäsivät puolestaan verbaalisissa tehtävissä paremmin kuin miehet huolimatta siitä, söivätkö he pillereitä vai eivät.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi toivomme niin kiihkeästi tyttöä tai poikaa? Asiantuntija vastaa

Toinen haaveilee tyttölapsesta koko ikänsä, toinen toivoisi esikoisensa olevan ehdottomasti poika. Saako tulevan vauvan sukupuolta toivoa – vai onko se tabu?

"Muistan, kuinka ystävättäreni jo pienestä pitäen haaveili tyttövauvasta. Kun hän on odotti esikoistaan, hän ei halunnut tietää vauvan sukupuolta – hän oli vakaasti sitä mieltä, että vauva olisi tyttö. Itse epäilen, että hän alitajuisesti halusi vain kieltää sen mahdollisuuden, että lapsi olisikin poika. Hän oli päättänyt, että hän saa tytön ja sillä siisti. Hän osteli tytöille tarkoitettuja vauvanvaatteita ja maalasi seinät laventelinsävyllä.

Hän kuitenkin synnytti potran pojan. Muistan, kuinka ystäväni soitti minulle kätilöopistolta ja itki vuolaasti: "P*rkele, sillä on pippeli!" Yritin lohduttaa, että hän voi olla ylpeä ja iloinen terveestä pojasta, ja että kunhan vain tottuu ajatukseen, että lapsi on poika, että äidinrakkaus voittaa. Silti minusta tuntuu, että hän on edelleen katkera siitä, että hän sai pojan."

Anonyymi kirjoitti...

Uusi tapa tehdä alapäästä kiinteämpi ja "kauniimpi" kasvattaa suosiotaan
Lämpökynällä tehdyn toimenpiteen sanotaan tuntuvan hieman samanlaiselta kuin tampoonin laittaminen paikalleen.


Vontouring on uusi, intiimi toimenpide, jonka tarkoituksena on saada alapäästä tiukempi ja häpyhuulista pulleammat. Sen sanotaan olevan turvallinen metodi, ja ainakaan se ei sisällä minkäänlaista kirurgiaa, jolla myös omaa alapäätä nykyään muokataan.

Vontouringissa alaäätä käsitellään lämpökynällä. Toimenpide kestää noin 12 minuuttia, eikä siitä toipumiseen kulu juurikaan aikaa. Käsittelyllä vaginasta väitetään tulevan tiukempi ja "kauniimpi".

Vaginalle tehdyt kauneuskirurgiset toimenpiteet ovat pelkästään vuosien 2013-2014 välillä kasvaneet pelkästään Amerikassa 40 prosentilla.

Anonyymi kirjoitti...

Vihreä Lanka haastattelee selvästi enemmän miehiä kuin naisia

VIHREÄ LANKA on vuoden 2015 aikana haastatellut selvästi enemmän miehiä kuin naisia. Paperilehden uutisiin ja taustajuttuihin haastateltiin yhteensä 156 ihmistä, joista 61 oli naisia ja 95 miehiä. Kaikista haastateltavista vain 39 prosenttia oli naisia.

Haastatelluista tutkijoista 38, virkamiehistä 31 ja poliitikoista 38 prosenttia oli naisia. Ainoastaan tiedottajissa ja järjestöjen edustajissa naiset olivat enemmistössä 59 prosentilla. Selvityksessä ei otettu huomioon sitä, kuinka monta kertaa haastateltu esiintyi lehdessä, vaan jokainen pyrittiin laskemaan kerran.

Turun yliopiston Eduskuntatutkimuksen keskuksen erikoistutkija Mari K. Niemi kertoo, että vaikka haastateltavien sukupuolijakauma on selvästi painottunut, tulos on silti parempi kuin mediassa keskimäärin.

”Vihreän Langan luvuthan ovat ihan karmeita, mutta ne ovat sentään yli keskiarvon. Näin surullista tämä on!”

Niemi on yhdessä tutkija Ville Pitkäsen kanssa tutkinut asiantuntijahaastateltavien käyttöä mediassa. Heidän tutkimuksensa mukaan uutismedian haastattelemista asiantuntijoista vain 28 prosenttia on naisia.

Anonyymi kirjoitti...

Mistä syystä olet sinkku? Testaa tästä!

Jos parisuhdestatuksesi mietityttää, tee äärimmäisen luotettava testimme ja saa selville, mikä oikein mättää.

Anonyymi kirjoitti...

Kätilö: ”Miehen paikka synnytyksessä on ensisijaisesti naisen yläpäässä”

Miehen paikka synnytyssalissa herätti kuluneella viikolla keskustelua Ilta-Sanomien verkkosivuilla.
Kommentti siitä, että on synnyttävän naisen oikeus päättää, voiko mies katsoa lähietäisyydeltä lapsen syntymää, sai ihmiset jakamaan mielipiteitään.

Hieman yllättäen monet miehet ottivat yhteyttä toimitukseen. He kertoivat, etteivät myöskään olisi halunneet mennä vilkuilemaan naisen alapäähän h-hetkellä, mutta tekivät niin, koska kätilö heille asiaa ehdotti.

”Kätilön kehotus tulla katsomaan lapsen syntymää tuli niin yllättäen, etten oikein tajunnut koko tilannetta. Kävin vilkaisemassa, mutta tulin kyllä äkkiä pitämään vaimoani kädestä!” kertoo eräs isä ensimmäisen lapsensa syntymän hetkistä.

”En minä sinne olisi halunnut mennä vilkaisemaan, mutta en jotenkin kehdannut kieltäytyäkään.” kirjoittaa sähköpostissaan toinen.

Eräs yhteyttä ottaneista kirjoitti, että olisi toivonut asiasta keskustelua etukäteen.

”Olimme silloin nuoria eikä meille tullut mieleenkään, että tällainen tilanne voisi tulla eteen. Ei se minun maailmaani järkyttänyt, mutta vaimo oli pitkään vihainen ja ahdistunut, että menin kurkkaamaan. Jos olisimme puhuneet asiasta kätilön kanssa ennen synnytystä, tilanne olisi varmasti ollut vaimollekin helpompi.”

Anonyymi kirjoitti...

Seksikolumni: Tervetuloa B-rappuun

Jo muinaiset roomalaiset, joten miksi emme mekin.

Kun on ollut vuosikausia saman miehen kanssa, kaikki on niin nähty ja koettu. Sitä kaipaa vaihtelua, luonnollisesti. Mutta vaihtelulla en tässä tapauksessa tarkoita irtosuhteita/suhdetta, vaan uusia juttuja sängyssä.

Anaaliseksi. Se on tabu. Mutta miksi, reikä kuin reikä. Miksei sinnekin, samalla lailla kuin A-rappuun. Anaaliseksiä on harjoitettu iät ja ajat ja kuitenkin siitä puhutaan edelleen häpeillen ja naureskellen, "homojen hommaa!" – kukaan ei sano suoraan haluavansa sitä ("mitä nyt muutkin ajattelisivat") tai sano, että harrastaa sitä ja pitää siitä ("mitä nyt muutkin ajattelisivat!").

Niin, mitä muut ajattelisivat, todennäköisesti vain näin: "Vau, jos nuokin, niin miksi emme mekin!"

Niin, kaikkia se kiinnostaa, miksi ei siis vain ryhdytä tuumasta toimeen. Kun suuseksi ja masturbointi ovat vihdoin salonkikelpoisia, olisi sama pannasta poistaminen kohdallaan myös anaaliseksin kohdalla.

Anaaliseksi on nautinnollista kun vain asenne on kohdallaan. Ja kyllä, siitä nauttii kumpikin osapuoli. Et voi väittää muuta, ellet ole kokeillut!

Yhteisymmärryksessä, rennolla otteella ja liukkarin kanssa. Suosittelen asennoksi mahallaan makuuta.

Anonyymi kirjoitti...

Vanhat naiset harrastavat paljon, paljon enemmän seksiä kuin kuvittelit

Hyviä uutisia ihan jokaiselle: aktiivinen seksielämä ei ole vain nuorten juttu.
Oletus taitaa olla, että mitä kypsempi nainen, sitä vähemmän hän harrastaa seksiä. Nuoret kuvittelevat, että seksi unohtuu arjesta, kun vuodet vierivät. Höpsis! Nyt vastaväitteelle on todistekin.

Vanhempien naisten seksielämä on oikeastaan hyvin auvoisaa. Tuoreessa Annals of Family Medicine -tiedejulkaisussa kerrotaan, että kuusi kymmenestä yli 60-vuotiaasta naisesta harrastaa seksiä aktiivisesti. Vastausten perusteella pääteltiin myös, että 30–40-vuotiaat naiset ja 60–70-vuotiaat naiset ovat yhtä tyytyväisiä seksielämäänsä.

Ja tämäkin vielä: naiset olivat todennäköisemmin tyytyväisiä seksielämäänsä, jos he olivat suhteessa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että yli kuusikymppinen naimaton sinkkunainen ei voisi olla seksuaalisesti aktiivinen, tutkimuksen vetäjä muistuttaa Jezebel-sivustolla.

Tutkimusta varten seksitottumuksia (ja vähän muutakin) udeltiin yli 2000 28–84-vuotiaalta amerikkalaisnaiselta.

Anonyymi kirjoitti...

Mies puukotettiin kuoliaaksi Oulussa - Kotimaa - Ilta-Sanomat

...
Teon vuoksi kiinniotettuina on ollut kaksi naista ja kaksi miestä. Tänään yksi heistä, vuonna 1968 syntynyt oululaisnainen, vangittiin todennäköisin syin taposta epäiltynä.

Anonyymi kirjoitti...

Blogikirjoituksillaan kohauttanut seksiammattilainen miettii räväkkää tempausta

Metropoli.netin sivuilla kohua aiheuttanut Ilotyttö paljastaa -blogi on paljastanut mielenkiintoisia yksityiskohtia seksiammattilaisen arjesta. Blogissaan seksityöläinen on mm. paljastanut miehen mitat, kertonut nauttivansa asiakkaiden kanssa sekstailusta – jopa orgasmiin asti sekä listannut syyt, miksi huo*a on parempi/halvempi/yksinkertaisempi vaihtoehto kuin vakituinen seurustelusuhde.

Seksiblogisti ihmettelee kuitenkin saamaansa palautetta, jonka mukaan häntä epäillään jopa mieheksi provosoivan kirjoitustyylinsä johdosta. “Totta kai kirjoitan raflaavasti, miten muuten voisin olettaa että saan huomiota ajatuksilleni – tai saan palkan kirjoituksistani”.

Selventääkseen epäilyjä, seksiammattilainen miettii astuvansa julkisuuteen ja antavansa haastattelun jonkun toisen median edustajalle. “Eiköhän se siinä tapaamisessa tule selväksi”.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.bestgore.com/torture/tennessee-woman-film-video-abuse-19-day-old-baby/

Anonyymi kirjoitti...

Lama vie paidan päältä

Mestarinyrkkeilijän kommentit raivostuttavat: "Naiset ovat siivousta, kokkausta, pyykkäystä ja seksiä varten"

AL: Tampereelle avataan topless-parturi

Syötkö ruokasi väärässä järjestyksessä?

Mies laihtui 45 kiloa yksinkertaisella keinolla

Muista pitää tietokoneen ulkopuolisella medioilla tärkeimmistä tiedostoista varmuuskopiot:

Kiristyshaittaohjelma leviää – liitetiedoston avaaminen salaa tiedostot | Yle Uutiset | yle.fi

Anonyymi kirjoitti...

17-vuotiaana naimisiin mennyt Jenna: Haluan olla varoittava esimerkki

Jenna Karjalainen, 21, meni naimisiin 17-vuotiaana oikeusministeriön luvalla. Ei mistään erityisestä syystä vaan vain siksi, että Karjalainen halusi – ja koska se oli niin helppoa.

Nyt hän on eronnut ja haluaa toimia varoittavana esimerkkinä muillekin liian nuorena naimisiin haluaville.

"Minun mielestäni pitäisi olla ehdottomasti henkilökohtainen kuuleminen ennen kuin naimisiin saa luvan mennä alaikäisenä. Naimisiin on helppo mennä, mutta eroaminen voi olla todella inhottavaa ja rankkaa", Karjalainen varoittaa.

Avoero olisi Karjalaisen mielestä ollut helpompi hoitaa.

"Olin tyhmä ja haluan kertoa tästä, jotta muut miettisivät, mitä tekevät."

Karjalainen avioitui kaikilta salaa vuonna 2010. Vanhemmille ja muille kerrottiin vasta maistraattivihkimisen jälkeen. Yöksi mentiin hotelliin ja siinä se.

Hän ei ollut raskaana eikä muutenkaan yhteiskunnan suojelun tarpeessa. Karjalainen oli vain kärsimätön. Näin hänestä kirjoitti HS:n Nyt-liite tammikuussa 2013. Silloin hän oli jo eroamassa.

Lopullisesti eroa haettiin kesällä 2013, ja vuosi sitten se tuli voimaan. Kolme vuotta kestäneen liiton aikana pariskunnalle ehti syntyä lapsi.

Eroon ei ollut yhtä erityistä syytä.

"Rakkaus loppui. Elämä erotti."

Anonyymi kirjoitti...

Naisten pitäisi tehdä enemmän aloitteita, sanoo Suomen "deittikuningatar"

Kuka?

Yrittäjä Anna Uusiheimala, 34, pyörittää Suomen suurinta sinkkutapahtumia järjestävää yritystä, Deittisirkusta. Esimerkiksi pikadeittejä, sinkkubileitä ja kiipeilydeittejä tarjoava Deittisirkus aloitti toimintansa vuonna 2013, jonka jälkeen Uusiheimala on auttanut ihmisiä ympäri Suomea löytämään itselleen kumppanin.

Anonyymi kirjoitti...

Puolustusministeri Niinistö haluaisi varusmiehet sodan ajan joukkoihin
Jussi Niinistön mukaan yleisen asevelvollisuuden heikoin lenkki on hidas liikekannallepano


Uusi puolustusministeri Jussi Niinistö (ps) haluaa parantaa puolustusvoimien valmiutta. Tarve perustuu Ukrainan kriisin opetuksiin. Siksi varusmiehillä tulisi olla osin samanlainen rooli kuin kylmän sodan aikana.

"Varusmiesten käyttö sodan ajan joukoissa on mielestäni perusteltua", Niinistö totesi HSTV:n Studio Kulmapöydässä.

Tämä edellyttäisi muutosta olemassa olevaan lainsäädäntöön, jota Niinistön mukaan aiotaan tarkastella.

Varusmiespalveluksen aikana asevelvollisille koulutetaan taidot, joita sodan ajan joukoissa tarvitaan.

Nykyään varusmiehen voi sijoittajaa osaksi sodan ajan joukkoa vasta reservissä eli sen jälkeen, kun varusmiespalvelus on suoritettu.

Anonyymi kirjoitti...

4 asiaa, jotka vahingoittavat vaginaasi tietämättäsi

Elite Daily muistuttaa muutamasta asiasta, jotka vahingoittavat vaginaa. Jos alapäässä tuntuu kummalliselta, nämä neljä asiaa kannattaa karsia epäterveellisistä tavoista heti.

Anonyymi kirjoitti...

Rakennusyhtiö tissimainoksesta – "ideat syvältä alitajunnasta"

Rakennusyhtiön mainoskampanja suututtaa ihmisiä verkossa. Mitä sanoo yhtiön johtaja vähäpukeisesta aasialaistaustaisesta uuden ajan "Panu-tytöstä"?

Lappeenrantalaisen rakennusyhtiön kesämainoskampanja herättää suuttumusta sosiaalisessa mediassa. Yhtiö on kesällä pannut Facebook-sivuilleen mainoskuvia, joissa poseeraa thaimaalaismalli isoissa rintavarustuksissa.

Kommenttiketju alkaa linkillä Mainonnan eettisen neuvoston sivuille. Kirjailija Laura Honkasalo viestittää, että "mainontanne on äärimmäisen loukkaavaa".

Anonyymi kirjoitti...

Huolestuttava tutkimustulos: Naiset heittäytyvät lomalla villeiksi – samalla unohtuu suojautuminen

Tunnetko itsesi lomalla villimmäksi ja seksikkäämmäksi? Arjen unohtaminen, kuuma ilma ja alkoholi ovat syypäät.
Tuoreen tutkimuksen mukaan lomailu saa naiset unohtamaan satunnaisen seksin haitat. Daily Mail kertoo, että lomafiilis ja alkoholi saavat naiset aliarvioimaan tuntemattoman kumppanin kanssa seksin harrastamisen riskit.

Uusi ja rento ympäristö, kuuma ilma, alkoholi, itsensä seksikkääksi tunteminen ja arkielämän kuvioista irtaantuminen ovat kuoppia, joihin ulkomailla lomailevat naiset kompastuvat.

Yhdysvaltalaistutkimus, johon osallistui 850 naista, paljasti, että uudet seksikokemukset ja -valloitukset kuuluivat monien naisten lomasuunnitelmiin. Myös lomaseksin anonymiteetti ja seksillä kotona kerskuminen mainittiin syiksi harrastaa seksiä satunnaisen kumppanin kanssa.

Suojaamattoman yhdynnän riskit arvioitiin suuriksi, mutta muun suojaamattoman seksuaalisen kanssakäymisen vaarat aliarvioitiin.

– Arjessa eletään ehkä niin kurinalaisesti ja aikataulujen mukaan, että lomalla irrotellaan helposti jopa omien normaalien rajojen ja estojen ulkopuolella, professori Liza Berdychevsky sanoo.

– Silti naisten käsitykset lomaseksin turvallisuudesta huolestuttavat. Naiset aliarvioivat seksin terveysriskit, yliarvioivat kondomin antaman suojan ja pistivät huolimattoman toimintansa liian helposti humalan piikkiin, Berdychevsky luettelee.

Anonyymi kirjoitti...

Avoliiton suosio kasvaa yhä – vanhemmat entistä harvemmin naimisissa

Jo joka viidennen lapsiperheen vanhemmat asuvat avioliiton sijaa avoliitossa. Avoliittoparien osuus lapsiperheistä on selvässä nousussa.

Myös avoliittojen määrä jatkaa edelleen kasvuaan. Tällä hetkellä avoliitossa elää noin 666 300 suomalaista.

Avoliittojen edelleen jatkuva yleistyminen johtuu yhteiskunnan suopeasta asenteesta ja suomalaisesta perheenperustamistavasta. Useat parit avioituvat myöhään ja asuvat ennen tätä pitkään avoliitossa.

Anonyymi kirjoitti...

"Voi syntyä jonkinlainen tulehdus" - KS: Tästä syystä topless-parturi on huono idea

Suomen Hiusyrittäjien toiminnanjohtaja Arja Laurila ei kannata yläosattomissa parturointia, kertoo Kainuun Sanomat. Tampereelle on suunnitteilla perustaa topless-parturi.

"Ensimmäinen ajatus on tämä hygieniakysymys. Kun leikataan hiuksia, se leikattu hius on hyvin terävä. Kun ihon suojana ei ole mitään, hiusten pätkiä saattaa työntyä ihoon ja pahimmassa tapauksessa voi syntyä jonkinasteinen tulehdus. En oikein pidä tätä hyvänä liikeideana ja olettaisin, että viranomaistahot tähän puuttuvat", Laurila sanoo Kainuun Sanomissa.

Parturi-kampaamoalan yrittäjien toimialajärjestön Laurila sanoo, että puhdas ja hygieeninen työasu on pakollinen alan työntekijöille.

Anonyymi kirjoitti...

Raiskauskohussa ryvettyneen isähahmon kuva katosi seinämaalauksesta

Philadelphialainen seinämaalaus Bill Cosbysta on peitetty uudella maalikerroksella, kertoo Page Six.

Isyys-teemaisessa maalauksessa ovat Cosbyn lisäksi esillä Nelson Mandela ja Desmond Tutu. Cosby oli kuvattu maalauksessa ajoilta, jolloin hän esitti rakastettua isää The Cosby Showssa.

Philadelphian kaupunki selitti kuvan peittämistä maalauksen rapistuneella kunnolla. Sen mukaan kaupunki oli suunnitellut kuvan peittämistä jo ennen Cosbyn oikeusjuttua.

Tiedottaja Cari Feiler Benderin mukaan poistamisen suunniteltua päivämäärä kuitenkin aikaistettiin Cosbysta paljastuneiden asioiden valossa. Aiemmin tässä kuussa vuodettiin julki vuonna 2005 annettu valaehtoinen todistus, jossa Cosby myönsi antaneensa naisille rauhoittavia lääkkeitä ennen seksiä.

Lähde: Page Six

Anonyymi kirjoitti...

”Ihan sama mitä maksaa, kunhan rouva on tyytyväinen” – näin paljon suomalaiset tuhlaisivat vihkisormukseen

MTV Lifestyle kysyi lukijoiltaan, kuinka paljon he olisivat valmiita maksamaan vihkisormuksestaan.

Kirjoitimme aiemmin, kuinka suomalaiset tuhlaavat vihkisormuksiin enemmän kuin koskaan. Suomalaiset ovat kuitenkin maltillista kansaa – myös timanttikaupoilla.

Kyselyyn vastanneista ehdoton enemmistö eli joka kolmannes maksaisi sormuksestaan 0–499 euroa. Joka viides olisi valmis käyttämään sormukseen 500–999 euroa. Saman verran ääniä sai myös 1000–1999 euron sormus.

Yli 3000 euroa sormukseen olisi valmiita tuhlaamaan reilu viides kyselyyn vastanneista. Pienimmän äänimäärän sai väliin jäävä 2000–2999 euron sormus, jollaisen hankkisi joka kymmenes.

Lue alta lukijoiden perusteluja.

Anonyymi kirjoitti...

Erikoinen havainto: Minne kaikki rumat häviävät työelämästä? - Työelämä - Talouselämä

Tässä 7 tapaa, jolla ulkonäkö vaikuttaa palkkaan - Työelämä - Talouselämä

The ugly are vanishing but with them goes talent - FT.com

Anonyymi kirjoitti...

My dad Daniel Ellsberg didn’t pay much attention to me as a child. Decades later, I learned the real story. - The Washington Post

Couple found guilty of having sex on a Florida beach, faces up to 15 years in prison - The Washington Post

Anonyymi kirjoitti...

Nartut termostaattien uhreina:

Frigid offices, freezing women, oblivious men: An air-conditioning investigation - The Washington Post


Anonyymi kirjoitti...

Pillupassi taas käytössä:

Melody Casson admits killing baby son Wayne and hiding the truth for 50 years | Daily Mail Online

...
67-year-old spared jail after admitting manslaughter and lying to a coroner
...

Stowmarket High School boy put into isolation after shaving head for Macmillan Cancer | Daily Mail Online

Anonyymi kirjoitti...

Mies maksoi pettämissivustolle tietojensa poistamisesta – hakkerit paljastivat ne silti

Kanadalaismies kertoo, että hän oli maksanut pettämissivusto Ashley Madisonille, jotta pavelu poistaisi miehen käyttäjätiedot kokonaan.

Hakkeriryhmä kuitenkin julkaisi alkuviikosta hänen sekä erään toisen sivustolle kirjautuneen henkilön yhteystiedot. Ryhmä uhkasi julkaista monia lisää, jos treffipalveluita varatuille ihmisille tarjoavaa Ashley Madisonia ei suljeta välittömästi.

Kanadalaismies kertoi perjantaina Toronto Sun -lehden haastattelussa, että hän oli ollut sivustolla vain katselemassa. Hän kiistää pettäneensä vaimoaan.

"Joskus sitä on vain utelias ja etsii kavereita – – Se on tyhmä nettisivu. Sinne vain menee katsomaan, mitä on tarjolla. Sinne liittyminen oli oikeastaan ajanhukkaa", mies sanoo.

Mies kertoo rekisteröityneensä sivustolle vuonna 2010 ja pitäneensä profiilinsa siellä pari vuotta. Tämän jälkeen hän maksoi 19 dollaria palvelulle, jotta se pyyhkisi kaikki miehen käyttäjätiedot.

Mies järkyttyi, kun The Impact Teamiksi itseään kutsuva hakkeriryhmä kuitenkin julkaisi tiedot.

The Impact Team sanoi maanantaina Ashley Madisonin huijaavan asiakkaitaan lupaamalla pyyhkiä käyttäjän koko profiilin lisämaksua vastaan. Ryhmän mukaan kaikkia käyttäjätietoja, kuten nimeä ja osoitetta, ei kuitenkaan poisteta.

Ryhmä väittää, että Ashley Madisonia ylläpitävä kanadalaisyritys Avid Life Media olisi tienannut tietojen poistamisen lupaavalla toiminnolla 1,7 miljoonaa dollaria viime vuonna.

Tietomurron tekijät vaativat, että sivusto suljettaisiin kokonaan. He ovat uhanneet julkaista käyttäjien tietoja, alastonkuvia ja kirjoituksia seksifantasioistaan, ellei näin tapahdu.

Anonyymi kirjoitti...

KOLUMNI
Ismo Alanko kutsui kulttuuriministeriä sirpsakaksi tyttöseksi, ja niin 1980-luvun vaihtoehtorokkarista tuli vanha äijä
Ismo Alanko kutsui kulttuuriministeriä sirpsakaksi tyttöseksi ja Kauko Röyhkä retosteli fanikaadoillaan. Ennen sellaiselle hekoteltiin, mutta nykyään vähättely ei enää käy


Ismo Alanko on Suomen rockartisteista arvostetuimpia. Alanko on tehnyt pitkän uran ilman mainittavia taiteellisia floppeja, ja yleisökin on pysynyt uskollisesti hänen tukenaan.

Julkisuudessa häneen on suhtauduttu lähes aukottoman positiivisesti. Alanko on nähty pitkän linjan persoonallisena musiikintekijänä, ja hänen poikkitaiteelliset projektinsa ovat osoittaneet, että artistilla on luomisvoimaa, eikä hän halua jäädä kiinni vanhoihin kaavoihinsa.

Kunnes Alanko päästi heinäkuun 17. päivänä HSTV:n haastattelussa suustaan sanat "sä oot tollainen nuori, kaunis, sirpsakka pieni tyttönen".

Sanat oli osoitettu kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasoselle, 32, (kok).

Sillä hetkellä Ismo Alangon, 54, hienoon artistiprofiiliin tuli särö. Persoonallinen lauluntekijä muuttui tytöttelijäksi, luutuneeksi viisikymppiseksi äijäksi.

Alangon haastattelussa esittämä ajatus oli se, että nykyisen hallituksen politiikka ei näytä hyvältä kulttuurin, varsinkaan vaihtoehtoisen kulttuurin kannalta. Alangon kysymys oli, mitä Grahn-Laasonen aikoo tehdä kulttuurin puolustamiseksi.

Ministerin olemukseen, ikään ja sukupuoleen viittaaminen korosti sitä, että Alanko tuntuu epäilevän Grahn-Laasosen mahdollisuuksia puolustaa omaa hallinnonalaansa miesvaltaisessa ja konservatiivisessa hallituksessa.

Tai oikeastaan "pieni tyttönen" on jo valmiiksi häviäjäksi tuomittu.

Anonyymi kirjoitti...

Lukijat armeijan pyykinvaihdosta: "Huonompaan suuntaan on menty"

Iltalehti kysyi lukijoilta kokemuksia armeijan pyykinvaihtomahdollisuudesta, joka nousi keskusteluun alokkaiden aloitteesta.

Osa heinäkuussa palvelukseen astuneista alokkaista on kertonut olleensa palveluksen alusta lähtien, yhteensä jo yli kaksi viikkoa, ilman pyykinvaihtomahdollisuutta. Osalla viikkoja on saattanut kertyä kolmekin. Varusmiesliitto on järkyttynyt tiedosta ja muistuttaa, että useimmiten varustukseen kuuluu viisi vaatekertaa alusvaatteita ja t-paitoja.

Iltalehden lukijoiden kommentit puhuvat sen puolesta, että pyykinvaihto takkuaa - varuskunnasta riippuen ongelmia on voinut olla pitkäänkin.

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaako exän kanssa palata yhteen?

Suhteen kariuduttua voi oppia tekemistään virheistä. Jos kummatkin osapuolet pysähtyvät miettimään eroon johtaneita asioita ja ovat valmiita muuttamaan toimintatapojaan, uusi yritys voi toimia.

Suhteen päätyttyä toinen osapuoli saattaa oivaltaa, missä on itse toiminut väärin. Oivallus herättää hänet miettimään, voisiko suhde vielä toimia, jos toiminta ja ajattelu muuttuvat. Muutosta vaaditaan kuitenkin molemmilta, mikäli halutaan elvytetyn suhteen kukoistavan.

Tauot ovat tyypillisiä nuorille pareille suhteen alkuvaiheessa. Erilläänolo saattaa saada parin havahtumaan siihen, että he ovat mieluummin yhdessä kuin erillään.

- Yhteen palaaminen voi olla osa eroprosessia, jolloin pari eroaa taas hetken päästä uudelleen. Suuret päätökset eivät synny yhdeltä istumalta, sanoo psykologi ja parisuhdeneuvoja Elina Nurminen Väestöliiton Parisuhdekeskuksesta.

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Pitäisikö minun kertoa vaimolleni, että petin häntä hänen siskonsa kanssa?

Olen jo aika pitkään miettinyt että, kertoisinko vaimolleni että petin häntä hänen siskonsa kanssa. Hänen siskonsa on niin seksikäs.
Nimimerkki: Halukas, mies 19 vuotta

Anonyymi kirjoitti...

Muistatko tämän 90-luvulta? - Topless oli aito lama-ilmiö

Tuoko topless-parturi takaisin 90-luvun unohdetun ilmiön?
Harva ilmiö muistuttaa 90-luvun alusta samaan tapaan kuin topless-baarit. Tampereelle avataan tänä vuonna topless-parturi ja hankkeen puuhamiehet haaveilevat useammasta toimipisteestä ympäri maata.

Topless-ilmiö syntyi Oulussa 1991 ja levisi sieltä pikkuhiljaa ympäri maan. Toplessiä olivat edeltäneet 60-luvulla korpimotelleihin ilmestyneet stripparit ja 70-luvun puputytöt.

Marraskuussa 1993 uutisoitiin, että tamperelaiset yrittäjät olivat vähällä perustaa Tampereelle Suomen ensimmäisen topless-parturin. He pistivät tuolloin ilmoituksen parturin paikasta ilmaisilmoituslehteen. Hanke kuitenkin kuihtui.

Suomalaisiin ravintoloihin ilmestyneet topless-tytöt synnyttivät Iisalmessa ensimmäisen vakavan ay-kiistelyn, uutisoitiin huhtikuussa 1992. Kohu alkoi, kun 40-vuotias naistarjoilija kieltäytyi työskentelemästä Iisalmen Seurahuoneella topless-tyttöjen kanssa.

Eri puolille maata ja etenkin pääkaupunkiseudulle syntyi kuin sieniä sateella ravintoloita, joissa kaljaa kantoivat paljasrintaiset tarjoilijat. 1994 asia kuohutti eduskuntaakin. Kansanedustajat kiistelivät siitä, esiintyvätkö tarjoilijat vapaaehtoisesti rinnat paljaina vai pitäisikö lainsäätäjän puuttua topless-tyttöjen työoloihin.

Vuonna 2010 Sirkka-niminen lukija muisteli IS:n palstalla omien sanojensa mukaan ”lama-ysärin järkyttävintä villitystä”.

– Jopa työvoimatoimistossa tarjottiin työttömille plus miinus 30-vuotiaille naisille paikkaa topless-tarjoilijana, Sirkka kirjoitti.

Anonyymi kirjoitti...

Miten petetyksi joutumisesta selviää?

Syyllisten etsiminen ei auta selviytymään uskottomuuskriisistä.
Uskottomuus voi olla viatonta flirttailua, salainen uusi uskottu tai seksiä vieraan kanssa. Kriisi se on kuitenkin aina. Niin petetylle kuin pettäjälle.

Jos petetty ja pettäjä ovat yhtä mieltä, että parisuhde on pelastusyrityksen arvoinen, voi kriisi olla jopa mahdollisuus kehittää olemassa olevaa paremmaksi.

– Ihmisillä on loputon nälkä tulla huomioiduksi ja rakastetuksi. Elämme nyt sellaisia aikoja, että yhteydenotto toiseen ihmiseen on erittäin helppoa – niin vapaalle kuin varatullekin. Syyllisten etsiminen ei auta kriisissä, Väestöliiton Parisuhdekeskuksen johtaja Heli Vaaranen muistuttaa.

Hänen mukaansa uskottomuuden voi antaa anteeksi – samalla tavalla kuin virheen, itsepetoksen tai jopa rikoksen.

– Kerrasta poikki on aika lyhytnäköistä ajattelua, jos takana on pitkä yhteinen elämä.

Anonyymi kirjoitti...

Aake Kalliala ei hakaile naisten perään: "Ei tule yhtään kottaraista enää"

- Mä oon nyt ne otukset katsellut, enkä suosittele kenellekään. Ei tule yhtään kottaraista enää.
...

Anonyymi kirjoitti...

Teuvo Hakkaraisen suhde teinityttöön - vihdoin totuus!

Kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen uutisoitiin viime syksynä tapailevan alaikäistä teinityttöä. Hakkarainen paljasti vihdoin mistä on kyse.

Kansanedustaja puhui asiasta painetun Hymy-lehden numerossa.

Kaikkihan meni alun alkaen niin, että Hakkarainen myönsi suhteensa medialle ja päivitti myös Facebookissa, että suhde on totta. Naimisiinkin oltiin menossa. Sitä ennen tyttö oli myös avautunut sosiaalisessa mediassa suhteestaan Hakkaraiseen.

Nyt Hakkarainen kieltää koko suhteen, ihan kokonaan.

-Ei se ole totta. Ihan kiusallani sanoin toimittajalle naimisiinmenosta ja kirjoitin Facebookiin ihan mitä sattuu. Olin vain niin suivaantunut, kun minusta kirjoitettiin mitä sattuu. Se tyttö on oikeasti minun kaverin tytär, ja hän oli vain kuskina silloin kerran. Tytön poikaystävä istui myös autossa, kun siinä kaupan edessä oli kuva napattu.

Hakkarainen sanoo, että kohu lähti tytön selityksistä.

-Teini-ikäisen päähänpistos. Ne oli sepittäneet entisen poikaystävänsä kanssa koko jutun, jolla sitten rahastettiin lehteä.

Anonyymi kirjoitti...

Voisiko Doctor Who olla nainen? - mitä mieltä itse olet

Brittiläisen scifi-sarjan, Doctor Who, päähahmo regeneroituu aika ajoin uuteen ulkomuotoon, mikä mahdollistaa näyttelijän vaihtamisen ja sarjan jatkumisen vuosikymmeniä. Esittäjä on kuitenkin aina ollut mies.

Seitsemännen tohtorin esittäjä vuosina 1987-89 ,Sylvester McCoy, on nyt ottanut kantaa sukupuolikysymykseen Mirrorin haastattelussa [lähde].

71-vuotiaalla Hobitti-elokuvissakin esiintyneellä näyttelijällä on asiaan selkeä kanta: tohtori on mies, aina.

- Olen itse feministi, mutta mihin raja tulisi vetää. Pitäisikö Neiti Marplesta tehdä Herra Marple, tai Tarzanista Tarzanette?

- Olen pahoillani, mutta ei. Doctor Who on miespuolinen hahmo kuten vaikkapa James Bond. Jos he muuttavat tämän poliittisesti korrektiksi, se pilaa tohtorin ja apulaisen dynamiikan, mikä on suosittu osa ohjelmaa, McCoy tuumii.

Anonyymi kirjoitti...

MGTOW - Gold diggers and proud - Documentary - YouTube

Anonyymi kirjoitti...

'None of it’s true': wellness blogger Belle Gibson admits she never had cancer | Australia news | The Guardian

Gibson, who built a wellness empire on the back of claims she cured terminal brain cancer through diet and lifestyle, has admitted deceiving her followers
...

Anonyymi kirjoitti...

Miksen saa miehiä?

Kolmekymppinen nainen ihmettelee, miksi hän ei löydä vakavaa parisuhdetta.

Olen kolmikymppinen nainen. Asun pääkaupunkiseudulla. Minulla on hyvä työpaikka, kivoja ystäviä ja mukavia harrastuksia. Yksi kuitenkin puuttuu: mies. Olen seurustellut elämässäni pari kertaa, ja minulla on ollut muutamia yhden yön suhteita. Haluaisin vakituisen parisuhteen tai sen puutteessa edes seikkailuja silloin tällöin. Miehet eivät kuitenkaan tunnu kiinnostuvan minusta. Tuntuu, että olen ulkonäöltäni tai käyttäytymiseltäni heille jotenkin vastenmielinen. Miehet kyllä lähestyvät ystäviäni mutta eivät minua. Muutaman kerran olen kerännyt kaiken rohkeuteni ja ehdottanut miehille suoraan seksiä, mutta olen tullut torjutuksi. Mikä minussa on vikana? Miten voisin löytää seksikumppaneita tai parisuhteen?

Anonyymi kirjoitti...

Miesten vessan etikettisäännöt: muista turvaväli

Lukijat kertovat, että yksi sääntö on yli muiden miesten yleisessä vessassa asioidessa.

"Miesten vessassa, etenkin pisuaarilla, on vain kaksi tapaa olla. Joko katsot ylös "kaakeliin", eli katon rajaan, tai omaan suoritukseen. Sivuille ei voi vilkuilla. Viheltely kertoo hermostuksesta. Käsikuivain on tyhmin laite mitä voi käyttää. Jos paperia ei ole, kuivataan kädet omiin vaatteisiin. Peilin edessä ei laiteta hiuksia tai muuta jos joku muu näkee."

"Miesten vessassa on sääntönä ainakin tämä: älä koskaan valitse urinaalia toisen, omilla asioillaan olevan miehen vierestä, jos on vaihtoehtoja. Ruuhkassa se käy, mutta jos on kaksi miestä ja kuusi urinaalia, niin jätä ainakin yksi urinaali väliin."

"Yleensä vessassa ei jutella tuntemattomille, varsinkaan Suomessa. Tapohin kuuluu, että vedetään vessa tarpeiden jäljiltä ja harjataan mahdolliset kurajäljet pöntöstä. Mutta mikäänhän ei estä päästelemästä tuhnuja ja muita peräpään ääniä. Jos niitä on joku kuuntelemassa, niin ehkä on syytä päästää tuo toinen ensin poistumaan, ennen kuin itse ilmaantuu näkyville."

"Pisuaarilla ei ainakaan saa mennä toisen viereen, yksi laari turvaväliä. AINA. Myös sivuille vilkuilu kielletty. Jos joka toinen laari on jo varattu, odotetaan tai mennään pytylle."

"Pidä aina maksimi etäisyys toisista pisoaarilla ollessasi. Älä kurki. Älä puhu, ellei ole aivan pakko. Poistu nopeasti."

"Astu askel eteenpäin. Se on lyhempi kuin uskotkaan."

"Älä pissaa wc-renkaan päälle tai lattialle. Pyyhi roiskeet pois, jos niin sattuu. Pese kädet."

"Ainoa sääntö, jonka miesten vessasta tiedän, on pisuaarin väli viereiseen hätänsä helpottajaan. On kiusallista, jos wc on tyhjä, ja silti tuntematon kaveri tulee viereen. Myös toisen miehen vehkeiden tuijottaminen on kiellettyä. Keskustelu on sallittua sekä pöntöllä että pisuaarilla, kunhan katseet eivät kohtaa."

"Miesten vessassa on yleensä vaiteliasta sakkia, poislukien tietenkin humalaiset. Katsekontaktia tulee välttää. Karkeasti arvioituna vain noin joka kolmas mies pesee kätensä lähtiessään."

"Älä katso päin, vaan katsele ohi. Pidä vähintään puolentoista metrin etäisyys, ellet ole selin. Hengitä suun kautta ja pidä naama peruslukemilla. Älä puhu, älä vihellä. Käytä ovenkahvoja kämmensyrjillä ja kyynärpäillä. Nosta wc-istuimen kansi kengänpohjalla. Älä kumarru."

"WC-tiloissa ei kätellä, ei edes sattumalta tavattua lapsuudenkaveria."

Anonyymi kirjoitti...

Sarin ja Tuomon rakkaus alkoi kesällä

Sarin ja Tuomon rakkaus alkoi eräänä elokuisena iltana. Kohta pari on ollut yhdessä jo kolme vuotta.

Elokuun pimenevä ilta, hyvä bändi, komea laulaja ja yleisössä kaunis punatukkainen nainen. Siinä tiivistettynä Sarin, 48, ja Tuomon, 38, rakkaustarinan alkuasetelma.

- Yhteisen ystävämme ansiosta Tuomo tuli pöytäämme juttelemaan. Huomasin heti, että siinäpä kiinnostava mies. Kun hän esiintyi bändinsä kanssa, tunne vain voimistui, Sari muistelee.

Kumpikaan ei ollut liikenteessä haku päällä.

Tuomo oli eronnut vuotta aiemmin pitkästä suhteesta ja ajatteli yhä, että ei halunnut mitään vakavampaa. Jos joku sopiva kesäkissa olisi osunut kohdalle, niin se ei tietenkään olisi haitannut miestä.

- Varmaan aika tyypillistä miehistä ajattelua. Jos lohkeaa, se sopii, mutta parisuhdetta en etsinyt.

- Sitten, kun näin Sarin, jotain tapahtui. Kaikki tuollaiset ajatukset unohtuivat.

Anonyymi kirjoitti...

KSML: Eduskunnan nimittämissä toimielimissä on liikaa miehiä

Tasa-arvolain kiintiösäännös toteutuu vain yhdessä viidestä eduskunnan nimittämästä toimielimestä, kirjoittaa Keskisuomalainen.

Keskisuomalaisen selvityksen mukaan eduskunnan nimittämissä toimielimissä on pääsääntöisesti liikaa miehiä.

Tasa-arvolain perusteella valtion komiteoissa, neuvottelukunnissa ja vastaavissa toimielimissä sekä naisia että miehiä olisi oltava vähintään 40 prosenttia.

Suomen Pankin pankkivaltuutetuissa, Yleisradion hallintoneuvoston jäsenistössä sekä eduskunnan kirjaston hallituksessa liian suuri osuus on miehiä. Sen sijaan Kansaneläkelaitoksen valtuutetuista liian moni on nainen.

Kiintiösäännös toteutuu tällä hetkellä vain Ulkopoliittisen instituutin neuvottelukunnassa.
Eduskunta nimittää toimielimet valvomaan alaisuuteensa kuuluvien laitosten toimintaa.

Anonyymi kirjoitti...

"Tasa-arvolain perusteella valtion komiteoissa, neuvottelukunnissa ja vastaavissa toimielimissä sekä naisia että miehiä olisi oltava vähintään 40 prosenttia."

No eipä ole toteutunut tämä pykälä ainakaan näissä tasa-arvoa koskevissa asioissa. Aina kun kootaan poppoo kasaan, miehiä tulee 40 % tai alle. Ei koskaan prosenttiakaan yli 50.

Valtioneuvoston tasa-arvoselontekokomitean asiantijoissa oli vain yksi mies (Carl Haglund !), loput naisia. Entä taustaselvitykset? Tässä luettelo

TASA-ARVOSELONTEKOA VARTEN TEETETYT TAUSTASELVITYKSET
Kristiina Brunila: Sukupuolten tasa-arvo korkeakoulutuksessa ja tutkimuksessa

Anne Maria Holli ja Marjo Rantala:
Tasa-arvoviranomaisten institutionaalinen asema

Raija Julkunen: Työelämän tasa-arvopolitiikka

Heli Kuusi, Ritva Jakku-Sihvonen ja Marika Koramo: Koulutus ja sukupuolten tasa-arvo

Johanna Lammi-Taskula, Minna Salmi ja Sanna Parrukoski: Työ, perhe ja tasa-arvo

Taina Riski: Naisiin kohdistuva väkivalta ja tasa-arvopolitiikka

Miksei tasa-arvolaki koske tasa-arvoasioita itseään?

Anonyymi kirjoitti...

Lentokapteeni päästi pornotähdet ohjaamoon – kuvat leviävät verkossa

Kuwait Airways -lentoyhtiön kapteeni on rikkonut räikeästi turvallisuussäädöksiä lennollaan New Yorkiin. Mies nimittäin kutsui matkustajien joukossa olleet pornotähdet ohjaamoon lennon ajaksi.

Daily Mail -lehden mukaan kapteeni kestitsi kaunottaria läpi lennon tarjoillen heille muun muassa shampanjaa. Neitokaiset myös istuivat kapteenin sylissä lennon aikana. Pornotähti Chloe Khan otti useita kuvia ohjaamosta ja hän julkaisi ne myöhemmin netissä.

Kuvista on noussut suuri kohu ja nyt lentokapteenin toimia tutkitaan. The Daily Star -lehden mukaan lentokapteenilla on pelimiehen maine, sillä hän on kertonut aiemmin julkisuudessa harrastaneensa seksiä useiden lentoemojen kanssa. Miehen myös tiedetään kerskailleen sillä, että hän harrastaa seksiä lennoillaan ja tupakoi ohjaamossa.

Mies kokee, että kapteenina hän voi laatia lentokoneen säännöt. Vaikuttaisi siltä, että mies tulee saamaan teoistaan vähintään varoituksen, sillä hän on mahdollisesti rikkonut kansainvälisiä turvallisuussäädöksiä.

Anonyymi kirjoitti...

Uusi trendi yksineläjien maassa: Sinkkuhäät valokuvastudiossa

Etelä-Korea on yksineläjien valtakuntaa. Maan aikuisväestöstä neljä kymmenestä elää sinkkuna. Osuus on OECD-maiden korkein, The Economist kertoo.

Sinkkujen osuus yli kaksinkertaistui vuosina 1990-2010. Maan pääkaupungissa Soulissa kolmasosa koulutetuista naisista on sinkkuja.

Yksi syy naimattomuuteen on se, että häiden kustannukset ovat karanneet Etelä-Koreassa käsistä. Häät voivat maksaa kymmeniä tuhansia euroja.

Tärkeä selittävä tekijä on myös se, että monet korealaiset perheet toivoivat 1980-luvulla poikalasta. Tuolloin tehtyjen aborttien vuoksi yksi seitsemästä nyt naimaiässä olevasta miehestä jää ilman vaimoa.

Naisten naimattomuutta selittää koulutustason nousu ja se, että koulutettujen miesten löytämisestä on tullut entistä vaikeampaa.

Maassa on perustettu Unni-verkosto, joka haluaa vahvistaa sinkkujen asemaa. Järjestö haluaa vakiinnuttaa kielenkäyttöön termin bihon, joka tarkoittaa sinkkua. Nykytermi mihon tarkoittaa henkilöä, joka ei ole vielä naimisissa.

Uusi trendi ovat myös sinkkuhäät. Monet valokuvastudiot tarjoavat naisille mahdollisuutta kuvauttaa itsensä hääpuvussa joko yksin tai ystäviensä kanssa. 30-40 vuotiaat naiset pitävät kuvia esillä kodeissaan.

Sinkkuhääpaketteihin kuuluu kuvauksen lisäksi hääpuku ja stylisti.

Anonyymi kirjoitti...

Voiko varatulla naisella olla mieskavereita?

Kun nainen alkaa seurustella tai menee lopulta naimisiin, tarkoittaako se sitä, että omasta aviomiehestä tulee naisen ainoa miespuolinen ystävä?

FamilyShare-sivuston mukaan varatuilla ja erityisesti naimisissa olevilla naisilla on mahdollista olla miespuolisia ystäviä. Koska tilanne voi kuitenkin olla aviomiehelle hankala ja herättää keskustelua parisuhteessa, kannattaa asia hoitaa harkiten.

Anonyymi kirjoitti...

Tilanteet, joissa naiset eivät halua tulla isketyiksi - 14 kohtaa

Olisitko sinä valmis pitämään silmäpeliä komean adoniksen kanssa syödessäsi Big Mac -hampurilaista majoneesit sormia pitkin valuen tai valitessasi terveyssiteitä lähikaupan hyllyjen välissä?

Jokainen toivoo kohtaavansa joskus unelmiensa prinssin, jonka kanssa rakkaus leimahtaa liekkeihin heti ensisilmäyksellä. Ideaalissa tilanteessa unelmakumppani astelee vastaan kauniina kesäpäivänä kaupungilla, kun olet laittautunut ja tunnet olosi viehättäväksi tai silloin, kun olet viettämässä mukavaa iltaa yökerhossa ystävättäriesi kanssa.

Aina asiat eivät kuitenkaan mene niin kuin itse haluaisi. Joskus mukavan oloinen tyyppi saattaa tulla jututtamaan sinua silloin, kun aika on kaikkea muuta kuin otollinen.

Varsinkin seuraavissa tilanteissa flirttailu voi olla varsin jäykkää ja puhelinnumeron antaminen tuntuu joko vaivaannuttavalta tai erittäin ärsyttävältä, vaikka yhteystietojasi olisi tullut pyytämään itse Brad Pitt:

Anonyymi kirjoitti...

Vaivaannuttavaa! 11 naista paljastaa, mitä tyhmää mies on sanonut seksin jälkeen
Miehille tiedoksi: Meitä naisia ei haittaa, vaikka olisitte seksin jälkeen ihan hiljaa. Ainakaan silloin, kun teillä ei ole mitään fiksua sanottavaa.


Kun kuuma seksi on ohi, ei välttämättä kannata ryhtyä kertomaan sen enempää tarinoita. Ainakaan silloin, jos on mies, eikä oikein tiedä, mitä sanoa. Vaikka sylki toisi suuhun mitä, mieti hetki, ennen kuin todella avaat sanaisen arkkusi.

11 naista paljasti Womens Health Magazinelle hetkensä, jolloin mies sanoi seksin jälkeen jotakin muuta kuin olisi pitänyt:

Anonyymi kirjoitti...

Bikineissä aurinkoa ottanut tyttö hakattiin – syynä islam? | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Ei muuta kuin uutta lutkamarssia pystyyn, vai menikö pupu pöksyyn, femakot?

Anonyymi kirjoitti...

Pelastaako vapaa seksi parisuhteen? Aviopari testasi vuoden

Robin ja Scott ryhtyivät pelastamaan 17-vuotista suhdettaan radikaalein keinoin.
Pariterapiaa, harkinta-aika, läpi harmaan kiven vaikka hammasta purren. Ehkäpä nämä ovat ne tavat, joilla aviopari yrittää perinteisesti pelastaa huonosti sujuvan liittonsa. 17 vuotta naimisissa olleet Robin, 50, ja Scott päättivät toisin.

Robinin pyynnöstä he aloittivat vuoden kokeilun. Avoimen suhteen, jossa rakastua ei saanut keneenkään, mutta seksiä sai harrastaa kenen tahansa kanssa – tietyin rajaehdoin. Ne olivat: ei seksiä yhteisten ystävien kanssa, muista suojaus, älä rakastu.

Robin löysi deittisivuistoilta miehet, joiden kanssa hän etsi itseään ja villiä ja seksintäyteistä nuoruutta, jota hän ei koskaan elänyt.

– Nuorena minulle opetettiin, että seksi on jotain, mitä miehet ottavat ja naiset antavat. Seksin jälkeen nainen menetti jotain, jonka antoi miehelle. Tuolloin en yksinkertaisesti voinut nauttia seksistä, hän kertoo Mirrorin haastattelussa.

Kokeilun aikana hän sai itsevarmuutta ja oppi nauttimaan elämästä ja seksistä. Kuinka suhteen sitten kävi?

Ei kovin hyvin. Kokeilun jälkeen kävi ilmi, että Robinin miehellä oli ollut koko vuoden ajan suhde yhteen, nuorempaan naiseen. Pariskunta erosi, ja Robin päätyi yhteen miehen kanssa, jonka hän oli tavannut kokeilukauden aikana.

Nykyään ex-pari on hyvissä väleissä, eikä Robin kadukaan kokeiluaan. Hän kertoo kasvaneensa vuoden aikana ja oppineensa paljon itsestään. Kokemuksistaan hän kirjoitti kirjan. The Wild Oats Project ilmestyi tänä vuonna.

Anonyymi kirjoitti...

Sukupuolisäännön vuoksi kilpailukieltoa saanut vapautettiin - "Minulle sanottiin, että joudun menemään leikkaukseen"

Urheilun oikeusturvalautakunta (CAS) on kumonnut pikajuoksija Dutee Chandin saaman kilpailukiellon.

Intian alle 18-vuotiaiden mestaruuden 100 metrillä voittanut Chand tuomittiin kilpailukieltoon, kun hänellä mitattiin liian korkeita testosteroniarvoja ennen Kansanyhteisön kisoja viime vuonna.

Chand ei läpäissyt Kansainvälisen yleisurheiluliiton IAAF:n asettamia sukupuolivaatimuksia ja hänellä todettiin olevan hyperandrogenismi, joka aiheuttaa testosteronien liikatuotannon.

Urheilun oikeusturvalautakunta päätti maanantaina, ettei Chandin kilpailukiellolle ole kuitenkaan tarpeeksi tieteellisiä perusteita, sillä hyperandrogeenisten urheilijoiden saamasta kohtuuttomasta hyödystä ei ole olemassa todisteita.

Oikeusturvalautakunnan päätöksellä Chand saa kilpailla seuraavat kaksi vuotta rauhassa, jonka aikana IAAF:n pitää toimittaa tieteellistä todistetta hyperandrogeenisten urheilijoiden saamasta edusta.

- Jos IAAF ei toimita ainuttakaan tieteellistä todistetta seuraavan kahden vuoden aikana Urheilun oikeusturvalautakunnalle, hyperandrogenismiä koskevat säädökset mitätöidään, CAS tiedotti.

IAAF laati säännöt hyperandrogenismistä sen jälkeen, kun Etelä-Afrikan 800 metrin juoksija Caster Semenyan katsottiin hyötyvän poikkeuksellisen suurista testosteroniarvoistaan.

Semenya joutui itsekin kilpailukieltoon, josta hänet vapautettiin sukupuolitutkimusten jälkeen.

Testosteronin tiedettään kasvattavan voimaa ja lihasmassaa. Kriitikkojen mukaan yhteys testosteronin ja suorituksen välillä on kuitenkin epäselvä, ja testausmenetelmät umpimähkäisiä.

Dutee Chand oli ensimmäinen yleisurheilija, joka valitti CAS:lle kyseisistä säännöistä.

- Minulle sanottiin, että joudun menemään leikkaukseen tai hormonihoitoon, jos haluan pelastaa urani. Olin järkyttynyt kuullessani kaiken tämän, Chand kuvaili lokakuussa AFP:lle.

- Se on niin julmaa. Jumala loi minut sellaiseksi kuin olen. En halua muuttaa mitään, enkä myöskään halua lopettaa urheilemista.

Anonyymi kirjoitti...

Nämä 4 asiaa tappavat parisuhteen

John Gottman on tutkinut avioliittoja 40 vuotta - hän on kirjoittanut kirjan, jossa kumoaa monia myyttejä avioliitosta, kertoo The Time.

Professori John Gottman voi viiden minuutin kuuntelulla kertoa, tuleeko pariskunta eroamaan vai pysymään yhdessä - 91 prosentin tarkkuudella.

Gottmanin kirjassa The Seven Principles for Making Marriage Work (Seitsemän periaatetta toimivaan avioliittoon) listataan neljä asiaa, jotka tuhoavat parisuhteen, varmasti.

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaislahjakkuus ihmeissään asepalveluspäätöksestä – ”Onhan se outoa”

Puoli vuotta sitten apulaisoikeusasiamies Maija Sakslin teki päätöksen, jonka mukaan ammattiurheilijat ovat jatkossa samalla viivalla muiden varusmiesten kanssa. Kevennetty asepalvelus siirtyy siis historiaan.
Evertonia edustava 16-vuotias suomalaislahjakkuus Miko Virtanen on päätöksestä ihmeissään. Everton tarjosi suomalaiselle juuri kahden vuoden jatkon.

Englannissa saa solmia ammattilaissopimuksen vasta 17-vuotiaana. Niissä pyörivät jo hurjat summat.

– Minulla ei ole mitään armeijaa vastaan, mutta onhan se outoa, jos menee kuusi kuukautta treeniaikaa hukkaan, Virtanen ihmetteli.

Virtanen on kärsinyt pitkään selän sitkeästä rasitusmurtumasta. Takaako Suomen puolustusvoimat sen, että hän saa armeijan harmaissa yhtä ammattitaitoista hoitoa kuin Valioliigaseurassa?

– Kyllä sitä on mietitty. Jos niin käy, että Miko saa ammattilaissopimuksen, niin toivottavasti seuran lääkärit kirjoittavat sellaisen lapun, että armeijaa lykätään. Jalkapalloilijan ura on sen verran lyhyt verrattuna muihin ammatteihin, Aki-isä uskoi.

– Jos Hanno Möttölä sai vapautuksen heikkojen polvien vuoksi, mutta jatkoi kaikesta huolimatta koripallon pelaamista, niin tämän pitäisi olla aivan selvä tapaus!

Anonyymi kirjoitti...

Nainen palomestarina on harvinainen näky – "Moni puhuu ohitseni ensin mieskuskille"

Suomen yli 300:sta päivystävästä palomestarista naisia on 14. Yksi heistä on Hanne Vänskä, jonka ammatinvalinta taisi ratketa jo 15-vuotiaana. Työssään hän kohtaa tulta, toimistotöitä ja inhimillistä hätää.

Liekit loimottavat karavaanarialueella Lammilla. Tulen loiste heijastuu 15-vuotiaan Hanne Vänskän katseesta. Hän seuraa haltioituneena, miten vapaapalokuntalaiset sammuttavat tulen näytöksessä. Vänskäkin haluaa hallita tulta. Hän ottaa heti seuraavana arkipäivänä selvää, mihin vapaapalokuntaan hän voisi liittyä ja osallistuu jo samana ilta ensimmäisiin harjoituksiin. Kipinä palomestarin työhön on syttynyt.

– Vapaapalokunnasta tuli kosketuspinta tähän pelastustoimeen, ja sitä kautta aloin jossain vaiheessa ajatella, että tästä voisi tulla minulle ammatti.

– Perheellä oli aluksi vähän erilaisia ajatuksia, kun eivät tienneet mihin olen lähtemässä. Kun asiat ovat selvinneet, he ovat tukeneet hyvin tätä matkaa.

– Ensimmäisen vainajan näin muistaakseni 18-vuotiaana. Osallistuin Rengon vapaapalokunnan mukana hälytystehtävään. Kyllä se on jäänyt mieleen. Oma yksikönjohtajani huomioi tuolloin hienosti tilanteen, soitti vielä jälkeenpäin ja varmisti että oloni on ok.

kirjoitti...

Aika tyhmä temppu

Iltalehti: Humalainen nainen ajeli autolla poliisikuulusteluun (27.7.2015)
1960-luvulla syntynyt nainen ajoi autolla kuulusteluun Kouvolan pääpoliisiasemalle - humalassa.

Anonyymi kirjoitti...

Henry Laasanen ja miesten tasa-arvo-ongelmat

Anonyymi kirjoitti...

Naisraiskaaja tuomittiin pedofiiliringin pyörittämisestä

Brittiläinen nainen on todettu kymmenen vuotta toimineen pedofiiliringin päätekijäksi.

Raiskaukseen syyllistynyt nainen on todettu syylliseksi pedofiiliringin pyörittämiseen Isossa-Britanniassa. Viisi lasta oli seksuaalisen ja fyysisen hyväksikäytön kohteena yli kymmenen vuoden ajan.

NZ Heraldin mukaan kymmentä ihmistä, joista kuusi oli naisia, syytettiin oikeudessa lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Pedofiiliringin päätekijän kerrotaan olleen Norwichista kotoisin oleva 34-vuotias Marie Black.

Oikeus totesi Blackin syyllistyyneen raiskaukseen, raiskauksen suunnitteluun ja lapsen yllyttämiseen seksuaaliseen kanssakäymiseen.

Syyttäjä Angela Rafferty totesi Blackin olleen keskeisessä asemassa viiden lapsen käyttämisessä ”seksuaalisina leikkikaluina”.

Aikuisten Norwichissa ja Lontoossa toiminut rinki pakotti lapset myös harrastamaan seksiä toistensa kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Miehet, huomio! 7 asiaa, joista nainen nauttii

On olemassa muutamia sellaisia asioita, joista lähes jokainen nainen nauttii. Sellaisia ovat muun muassa suuseksi ja läheisyys

Parisuhteessa pienillä teoilla on usein suuren suuri merkitys. Sen vuoksi niihin kannattaa panostaa. Miehille voitaneenkin todeta, että muutamalla pienellä asialla voidaan helposti lisätä naisen tyytyväisyyttä.

Anonyymi kirjoitti...

Aikuisviihdesivusto tutki: tällaista pornoa naiset etsivät!

Aikuisviihdesivusto Pornhub tutki käyttäjiensä aikuisviihdemieltymyksiä. Sivusto tutki, millainen aikuisviihde kiinnostaa sivuston naiskäyttäjiä. Sivuston mukaan naiset katsovat aikuisviihdevideoita enemmän kuin koskaan, ja etenkin kahden naisen väliset seksisessiot kiinnostavat. Lesboporno oli ylivoimaisesti haetuinta sisältöä. Toiseksi etsityin sisältö oli kolmen ihmisen kimppasessiot.

Viime vuosina julkisuuden henkilöiden seksivideot ovat yleistyneet, mikä näkyy aikuisviihdesivustojen tilastoissa. Julkkisten kotivideoiden etsiminen on kymmenkertaistunut, ja tutkimuksen mukaan etsityin julkisuuden henkilö on tosi-tv-tähti Kim Kardashian. Tutkimuksesta selviää, että naiset etsivät Kim Kardashianista seksivideoita miehiä enemmän.

Anonyymi kirjoitti...

Saatanan limanuljaskafemakot, nyt saatte luvan pyytää anteeksi!:

New study into lack of women in Tech: It's NOT the men's fault • The Register

Anonyymi kirjoitti...

Nainen, oletko suhteesi vastarannan kiiski? Todennäköisesti viihdyt liitossasi

Australialaistutkimuksessa selvitettiin, mitkä asiat tekevät parisuhteesta onnistuneen.
Tuore avoliitto, ei lapsia, itseä nuorempi puoliso. Ei mielenterveysongelmia, ei tupakointia. Nainen ei käy töissä. Mies on sopuisa, nainen ei niinkään.

Kuulostaa lähinnä sadulta, mutta sellaiset ovat unelmaliiton rakennuspalikat naisten mielestä. Miesten onnellisuuden takaavat suunnilleen samat asiat, paitsi että heidän onnellisuuttaan lisäävät avioliitto ja vähintään viisi vuotta nuorempi vaimo.

Kymmenvuotisessa australialaistutkimuksessa selvitettiin, mitkä asiat lisäävät tyytyväisyyttä parisuhteessa – ja mitkä tyytymättömyyttä. Kyselyyn osallistuneilta udeltiin esimerkiksi, kuinka tyytyväisiä he olivat parisuhteeseensa ja mitkä asiat johtivat eroon.

Anonyymi kirjoitti...

Katso kotiseutusi seksitautitilanne kartalta – yksi tauti vaivaa erityisesti alle 30-vuotiaita

Lääkäri kehottaa menemään testeihin, mikäli on harrastanut seksiä tilapäisen kumppanin kanssa ilman kondomia tai se on mennyt rikki.
Suomessa todetaan vuosittain noin 13 000 klamydiatartuntaa. Kuppaa ja tippuria tavataan huomattavasti harvemmin.

HUS:n osastonylilääkäri Eija Hiltunen-Back kertoo, että sukupuolitautien määrässä ei ole tapahtunut merkittäviä muutoksia 2010-luvun aikana. Määrät ovat pysyneet melko tasaisina.

– Oikeastaan tippurin määrät ovat vähän lisääntyneet, mutta käytännössä esimerkiksi klamydiaa on edelleen noin 13 000 tapausta vuodessa. Pientä vuosittaista vaihtelua toki on, mutta käytännössä määrät pysyvät samana.

Anonyymi kirjoitti...

Nainen huijasi romantiikannälkäiseltä mieheltä 80 000 euroa

Televisioilmoituksella elämänkumppania hakeneen naisen epäillään huijanneen romantiikannälkäiseltä mieheltä liki 80 000 euroa. Nainen saa syytteen Etelä-Savon käräjäoikeudessa.
Eteläsuomalainen mies huomasi televisiossa ilmoituksen, jossa nainen haki elämänkumppania.

Mies asioi naisen kanssa puhelimitse ja tekstiviestien välityksellä. Mies ei koskaan tavannut naista.

Poliisitutkinnan mukaan mies saatiin siirtämään erilaisilla verukkeilla huomattavia summia tilille, joka oli naisen ja toisen miehen yhteisessä käytössä. Naisseuraa kaivannut mies laittoi tilille noin neljän kuukauden aikana kaikkiaan lähes 80 000 euroa.

Poliisi tutki juttua törkeänä kavalluksena.

Nainen myönsi kuulustelussa saaneensa rahavarat ilmoitukseen vastanneelta mieheltä suurimmalta osin keksityillä perusteilla. Nainen kertoo käyttäneensä rahat erilaisiin menoihinsa.

Itä-Suomen syyttäjänviraston kihlakunnansyyttäjä on päättänyt nostaa syytteen naista vastaan. Juttua käsitellään Etelä-Savon käräjäoikeudessa.

Syyttäjä ei nosta syytettä tilin toista käyttäjää vastaan.

Mies myöntää nostaneensa varoja tililtä, mutta hän kiistää tienneensä rahojen alkuperää. Myös nainen on kertonut, ettei mies ole ollut tietoinen hänen menettelystään.

Esitutkintapöytäkirjojen liitteenä on kuvia henkilöistä, jotka nostivat pankkiautomaatilla rahaa kyseiseltä tililtä.

Huiputetuksi tullut mies sai rikosilmoituksen jättämisen jälkeen oudon puhelun mieheltä, joka väitti olevansa naisen asianajaja. Soittaja kehotti miestä luopumaan rikosilmoituksesta. ”Asianajajan” henkilöllisyyttä ei pystytty selvittämään esitutkinnassa.

Anonyymi kirjoitti...

Kondomit jäävät pian historiaan? Suihkutettava ehkäisylateksi kietoutuu peniksen ympärille

Uusia ehkäisymenetelmiä tulee silloin tällöin ja nyt esittelyssä on mullistava keksintö perinteisen kondomin rinnalle, nimittäin suihkutettava kondomi.

Tulevaisuudessa kondomien kääriminen peniksen päälle saattaa jäädä historiaan. Silloin mies tai nainen vetäisee esille spray-pullon, josta suihkutetaan nestemäistä lateksia peniksen päälle.

Suihkutettavasta kondomista on nyt tehty prototyyppi. Kyseessä on aivan tavallisen näköinen spray-pullo, jonka suutinta painamalla nestemäistä lateksia suihkuaa ympäriinsä. Kun suunta on kohti penistä, tarttuu lateksi siihen ja antaa suojan raskautta vastaan.

Sopii kaikenkokoisille peniksille

Prototyypin on suunnitellut newyokrilaisen Pratt Institute -arkkitehtuurikoulun opiskelija Michele Chu. Se kantaa nimeä Girlplay, ja ehkäisymenetelmä sopii myös naisten väliseen seksiin.

Suihkutettavan kondomin etuina on, että se sopii kaikenkokoisille peniksille. Uutta ehkäisymenetelmää joudutaan vielä kehittämään ja sen tulisi herättää rahoittajien kiinnostus, jotta kondomi saataisiin markkinoille.

Katso kuvat suihkutettavan kondomin prototyypistä täältä.

Anonyymi kirjoitti...

Naiskuljettaja näpäyttää arvostelijaansa: ”Ralli ei ole formula ykkösten veroinen”

Lotuksen reservikuljettaja Carmen Jorda antaa kipakasti takaisin häntä arvosteelle Michele Moutonille.

Rallilegenda Mouton kertoi aiemmin (uutinen), ettei Jorda ole hänen mielestä mukana Lotuksella ajotaitojensa ansiosta. Hän näkee ratoja kiertävän usean espanjalaiskuljettajaa paremman naiskuskin.

Nyt Jorda halua kuitenkin osoittaa Moutonin olevan totaalisen väärässä. Hän kertoo olleensa yllättynyt kuulleessaan Moutonin mielipiteen hänestä.

– Se yllätti minut, sillä minusta jos jotain ei tunne, niin silloin hänestä ei saa puhua tuolla tavoin, Jorda toteaa motorsport.comille.

– Minulla ei ole edes ollut mahdollisuutta kertoa hänelle ohjelmastani. Tarkoitukseni olisi päästä F1-auton rattiin syksyllä kuvauspäivänä.

Jorda heittää myös piikin B-ryhmän rallihirmulla useita MM-voittoja ajaneen Moutonin suuntaan.

– Kaikki kunnia hänelle ja hänen saavutuksilleen, mutta mielestäni ralli ei ole formula ykkösten veroinen.

Anonyymi kirjoitti...

Varo tätä 19-vuotiasta suomalaiskaunotarta – hän huijari

Netin eri seuranhakupalveluissa esiintyy nimellä Sofia 19-vuotias neitokainen, joka on varustautunut varsin kauniilla kuvilla ja etsii seuraa “aikuisista” miehistä. Nyt hänestä varoitellaan keskustelupalstoilla.

Nainen on nimittäin huijari – ja siitäkään ei ole takeita onko hän nainen.

Neitokainen on mitä ilmeisemmin varastanut identiteetin tavalliselta suomalaiselta tytöltä, joka pitää blogia. Tästä blogista hän on kaivanut kuvia ilmoitukseensa, ja lähettelee niitä uhreilleen myös sähköpostissa. Varoituskellojen pitäisi soida siinä vaiheessa, kun Sofia haluaa ennen ensitapaamista miehen laittavan 20 euroa hänelle, jotta hän voi varmistua siitä, että mies on tosissaan eikä huijari.

Poliisilla on ollut vastaanvanlaisia huijauksia tutkittavanaan useita. Tiedoksi vielä huijareille ja sellaisiksi aikoville: se että vie joltakulta 20 euroa ei ole vielä iso juttu, mutta toistuessaan summat nousevat jo merkittäviksi, eikä poliisilla ole mitään syytä vähätellä tämänkaltaista petostoimintaa.

Anonyymi kirjoitti...

Cosmo: Miehet näkivät miten tyttöystäville huudeltiin kaduilla – Katso reaktiot

Naisten kokema katuahdistelu on kuohuttanut jo pitkään keskustelua netissä. Tässä asiaan liittyvä video hieman uudesta näkökulmasta.
Kyseessä on Cosmopolitan-lehden julkaisema pätkä, jossa miehet pääsevät näkemään, minkälaista käytöstä heidän tyttöystävänsä saavat osakseen kävellessään New Yorkin kaduilla. Reaktioiden puolesta voidaan tiivistetysti todeta, että kyllä mielitietyn saamat kommentit pistävät herroilla veren kiehumaan.

Anonyymi kirjoitti...

Yksineläjät huomio: 4 asiaa, joiden sisäistäminen tekee sinkkuelämästä hetkessä nautinnollisempaa
Sinkut, olkaamme ylpeitä statuksestamme! Kenenkään ihimisarvo ei nimittäin riipu siitä, elämmekö parisuhteessa vai emme.


Sinkkuna eläminen ei ole aina helppoa. Vaikka itse olisi asian kanssa sinut, voi olo tuntua vaivaantuneelta muiden pariskuntien seurassa. Joskus myös sukulaistätien uteliaiden kysymysten pommituksessa voi puna nousta helposti poskille ja sanat tarttua kurkkuun, kun yrität kertoa, ettet ole löytänyt vieläkään rinnallesi prinssi rohkeaa.

Älä kuitenkaan turhaan menetä yöuniasi miettien, missä elämäsi prinssi luuraa. Arkesi helpottuu huomattavasti, kun teet itsellesi selväksi seuraavat asiat:

Anonyymi kirjoitti...

Tapailetko vahvaa naista? 9 asiaa, joihin sinun kannattaa varautua

Vahvat naiset ovat usein omapäisiä ja tietävät mitä haluavat, siksi heidän kanssaan voi joskus mennä sukset ristiin parisuhteessa. On kuitenkin tärkeää ymmärtää, että kaikki se päättäväisyys tulee hyvästä paikasta.

Vahvalla, määrätietoisella naisella on yleensä selvät sävelet siitä, mitä hän elämältään haluaa, ja tähän tottakai kuuluu myös tietynlaiset vaatimukset parisuhteelta. Jos koet, että olet löytänyt vahvan naisen rinnallesi, on sinun syytä käydä läpi seuraavat asiat, joita odottaa parisuhteeltanne.

Anonyymi kirjoitti...

Varusmies vai sivari? Näin pomot miettivät

Sotilasarvolla voi tehdä työnhaussa myönteisen vaikutuksen, jos ala on oikea. Koulutus ja työkokemus tosin ovat sotilaspassia arvokkaampia.

Sotilasarvolla tai sen puutteella ei juurikaan ole merkitystä työnhaussa, Taloussanomien soittokierros osoittaa.

Siviilipalvelusmiehet voivat olla arvostettua työvoimaa palvelusaikanaan, kuten Helsingin Sanomat kirjoitti. Järin suurta vaikutusta sillä ei kuitenkaan myöhemmin työnantajaan tehdä.

Varusmies- tai siviilipalveluksen suorittaminen voi tosin antaa myönteisen vaikutelman työhakemuksessa, varsinkin jos hakija on käynyt aliupseeri- tai reserviupseerikoulun.

Näin on etenkin naisilla.

– Ehkä naiset haluavat tuoda sen esille, että ovat olleet valmiita tarttumaan uuteen haasteelliseen asiaan, vakuutusalalla toimiva henkilöstöjohtaja arvioi.

Samaa sanotaan turvallisuusfirmasta: reserviupseerikoulun (RUK) suorittanut nainen tuntuu kunnianhimoiselta ja jollain tavalla vahvalta persoonalta.

Hakupaperit eivät kerro kaikkea

RUK on hyödyksi myös miehille, sillä se voi kertoa rekrytoijalle työnhakijan koulutushalukkuudesta ja motivaatiosta.

Haastateltavien vastauksista käy ilmi, että RUK:n käyneiltä odotetaan myös jonkinlaista johtamisosaamista.

– Voi olla, että huomaamme haastattelussa, että henkilön päätöksentekokyky ja johtamisominaisuudet ovat hyvät, yksi haastateltavista sanoo.

Papereista voi siis saada tukea työhaastatteluun, mutta pelkästään niihin ei rekrytoinnissa luoteta.

Haastattelussa voi myös paljastua, että työnhakija ei ole aivan sitä, mitä pelkkien papereiden perusteella olisi voinut odottaa. RUK:n käynyt ei ehkä olekaan johtajatyyppiä.

– Sanoisin, että haastattelussa henkilön ominaisuudet tulevat esille. Ihan sama kuin koulutodistuksessa. Se ei välttämättä kerro osaamistasoa ja motivaatiota tehtävään, suuren sairaanhoitopiirin rekrytointipäällikkö kertoo.

Anonyymi kirjoitti...

Topless-partureita etsitään edelleen – "Moni nainen on sanonut, ettei rohkeus kuitenkaan taida riittää"

Tampereella haetaan edelleen kahta ammattitaitoista parturi-kampaajaa työskentelemään yläosattomissa. Ovatko suomalaiset innostuneet hakemaan tämänkaltaisia töitä?

”Haloo?” vastaa kiireiseltä kuulostava miesääni puhelimeen. Taustalta kuuluu epämääräistä meteliä.

”Hei, näin hakuilmoituksen Avointyöpaikka.fissä…”, aloitan puhelun.
”Joo?” miesääni nousee astetta ystävällisemmäksi.

Kerron olevani toimittaja. Itsensä esittelemättä jättänyt, rennolla murteella puhuva mies pyytää, että soittaisin seuraavana päivänä, kun ympärillä ”nyt myllertää” ja ”on hässäkkää ollut tässä”.

”Oisko mitään mahkua että soittelisit huomenna puolen päivän kintaissa?”

”Rimpauta Jannelle, sillä on siinä kohtaa parempi hetki höpötellä.

Anonyymi kirjoitti...

Älä lannistu koleasta kesästä – "Seksi ei katso kellonaikaa

Kesä mielletään vuodenajaksi, jolloin hormonit hyrräävät kahta kauheammin. Valolla ja lämmöllä on toki osuutensa asiaan, mutta miten astetta koleampi keli onkaan vaikuttanut meihin?

Hikiset vartalot, auringon päivettämä iho, flirttailevat katseet. Kesää pidetään vuodenajoista otollisimpana lemmenleikeille.

Se, ettei kesä 2015 ole ollut sieltä kuumimmasta päästä, ei kuitenkaan ole oletetusti tehnyt suomalaisten seksielämälle suunnatonta hallaa.

Anonyymi kirjoitti...

Topless-parturia perustava yrittäjä: ”Ymmärrän, että palaute on kaksijakoista”

Tampereelle topless-parturia perustava Janne Kostamovaara haaveilee, että sakset napsuvat vielä tämän vuoden puolella.
Reilu viikko sitten työhakusivuistoille ilmestyi ilmoitus, jossa haetaan kahta ammattitaitoista topless-parturia työskentelemään Tampereelle perustettavaan parturiliikkeeseen.

Ilmoitus keräsi runsaasti mediahuomiota. Yrittäjä Janne Kostamovaara kertoo, että se on näkynyt jossain määrin hakemuksissa, joita on tipahdellut sähköpostiin aiempaa tiheämpään

– Emme ole kuitenkaan vielä palkanneet ketään. Asia on edelleen melko auki, yrittäjä kuvaa.

Myöskään liiketilaa ei ole löydetty. Tarkoitus olisi kuitenkin saada parturiliike toimintaan vielä tämän vuoden puolella.

Mun muassa PAM ja Suomen Hiusyrittäjät katsoivat topless-parturin perustamisen ongelmalliseksi. Topless-parturin toiminnan hygienisyydessä nähtiin ongelmia, sillä parturin pitää olla siististi pukeutunut ja suojautunut leikattuina teräviltä hiuksilta

– No, en ole koskaan nähnyt parturin leikkaavan hiuksia hanskat kädessä, Kostamovaara sanoo.

«Vanhin ‹Vanhempi   1 – 200 / 204   Uudempi› Uusin»