keskiviikkona, syyskuuta 23, 2015

Hätämajoituskeskuksen johtaja Satu Kurrin kuvat paljastavat motiivit pakolaismiesten haalintaan

Toisinaan kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa...

Kuvitelkaapa vastaava tilanne, jossa plösö keski-ikäinen mies muikistelisi thai-maahanmuuttajatyttöjen ympäröimänä!

15 kommenttia:

Asumaan Suomeen kirjoitti...

Aika hyvin kiteytetty. Jos maahanmuutosta todella haluttaisiin hyötyä ja lieveilmiöitä välttää, maahanmuuttajiksi valikoitaisiin naisia. Taitaa vaan olla turha toive. Onhan maahanmuuton parissa työskentelevistä enemmistö naisia tai sitten näitä "äijä feministejä".

Anonyymi kirjoitti...

KEKKOSTA KAKKOSEEN! BOOYAKASHAHAAAAA!!

Sadek kirjoitti...

Olen saanut ymmärtää, että homoseksuaalisuus olisi kovin yleistä arabiassa ja eritoten Afganistanissa? Miten on Irakissa? Ehkä olen väärässä, mutta se voisi selittää miksi miehet tulevat keskenään ja ottavat mukaan lisää miehiä ja toivovat kaverikseen miehiä ja kulkevat miehet keskenään?

Kukaan ei ole välittänyt ottaa vaimoa, tyttöystävää tms. mukaan?!

Rahaa kyllä piisaa kun ajellaa 1400 euron taksimatkoja ja muutenkin kaikki maksetaan puolesta. Taitaa olla tämä se oikea syys naisten taakse jättämiselle?

Anonyymi kirjoitti...

Tätä ominaisuutta 92 prosenttia miehistä pitää naisissa tärkeimpänä – ja tätä naiset miehissä

Chapmanin yliopisto teki jättitutkimuksen siitä, mitä ominaisuuksia pitkäaikaiselta kumppanilta halutaan.
Tutkimus perustuu kahteen kaikkien aikojen suurimpaan Yhdysvalloissa tehtyyn tutkimukseen. Se selvitti, kuinka parinvalintaperusteet eroavat sukupuolen, iän, tulojen, koulutuksen ja ulkonäön mukaan.

Näistä kumppanin valintaperusteisiin vaikutti kaikista sukupuoli: kaiken ikäiset ja eri tuloluokkien miehet kautta linjan tahtoivat hyvännäköisen naisen, kun taas naisille tulot olivat tärkeämmät.

Kumppanin viehättävyys oli kuitenkin molemmille sukupuolille tärkeä seikka omaa rakasta etsiessä.

– Miehille kumppanin hyvännäköisyys ja hoikkuus oli tärkeämpää, mutta yhtä lailla sekä miehet että naiset halusivat löytää kumppanin, joka olisi juuri heidän mielestään puoleensavetävä, kertoo tutkimuksessa mukana ollut apulaisprofessori David Frederick Chapmanin yliopiston tiedotteessa.

Tutkimus tuki teoriaa, jonka mukaan ihanneominaisuudet omaavilla on enemmän pelivaraa parisuhdemarkkinoilla. Heillä on varaa olla nirsompia. Hyvännäköistä kumppania kaipasivat varsinkin varakkaat ja omasta ulkonäöstään varmat miehet ja naiset. Rikkaat miehet halusivat rinnalleen hoikan naisen, kun taas varakkaat naiset painottivat puolison tulojen merkitystä. He etsivät miestä, jolla on rahaa ja tasaiset tulot.

Koulutetuille vastaajille puolison tuloilla ei ollut erityistä merkitystä, mutta ulkonäöllä oli. Varsinkin koulutetut miehet pitivät tärkeänä, että kumppani oli sekä kaunis että hoikka.

Tutkimukseen vastasi 28 000 iältään 18-75-vuotiasta ihmistä. Varsinkin vanhemmat vastaajat olivat valmiita tinkimään vähän kaikesta: heille kumppanin ulkonäkö, tulot ja koulutus eivät olleet yhtä tärkeitä kuin nuoremmille.

Näin eri ominaisuudet painottuivat

Näitä ominaisuuksia miehet haluavat kumppanilta

1. Ulkonäkö (92 %)

2. Hoikkuus (80%)

3. Tasaiset tulot (74%)

4. Rikas (47%)

Näitä ominaisuuksia naiset haluavat kumppanilta

1. Tasaiset tulot (97%)

2. Ulkonäkö (84 %)

3. Rikas (69%)

4. Hoikkuus (58%)

Anonyymi kirjoitti...

HIV-positiivinen prostituoitu harrasti suojaamatonta seksiä asiakkaiden kanssa – kymmenet miehet yhteydessä poliisin

IS:n tietojen mukaan HI-virusta kantaneen prostituoidun epäillään harrastaneen suojaamatonta seksiä useiden asiakkaiden kanssa, vaikka hän tiesi taudistaan. Tämän takia häntä epäillään useista törkeistä pahoinpitelyjen yrityksistä.
Helsingin poliisi julkaisi elokuun lopussa kaksi kuvaa Linda-nimeä käyttäneestä 34-vuotiaasta, afrikkalaistaustaisesta prostituoidusta. Naisen tiedetään myyneen palveluitaan Helsingin keskustassa vuodesta 2011 aina pidätykseensä saakka, eli tämän vuoden elokuun alkuun asti.

Kuvanjulkaisun yhteydessä Lindan kanssa tekemisissä olevia henkilöitä pyydettiin olemaan poliisiin yhteydessä rikosasian selvittämiseksi. Helsingin poliisi kertoi julkisuuteen, että kyseessä oli seksipalvelujen myynnin yhteydessä tapahtunut rikos.

Tämän tarkemmin poliisi ei ole avannut rikoksen luonnetta julkisuudessa. Poliisi on perustellut asiaa sillä, että asiakokonaisuus menee ”syvälle yksityiseen elämään ja terveystietoihin”, joista ei voi kertoa.

IS:n tietojen mukaan rikosepäilyssä on ollut kyse siitä, että nainen harrasti ainakin joidenkin asiakkaidensa kanssa suojaamatonta seksiä, vaikka hän tiesi kantavansa HI-virusta. Törkeästä pahoinpitelyn yrityksestä voidaan epäillä henkilöä, joka tietää kantavansa vaarallista seksitautia, mutta harrastaa suojaamatonta seksiä taudista tietämättömän toisen henkilön kanssa. Mikäli toinen saa tartunnan, kyse on törkeästä pahoinpitelystä.

IS:n tietojen mukaan useat kymmenet miehet ovat olleet poliisiin yhteydessä asian tiimoilta. Jotkut miehet ovat hakeutuneet HIV-testeihin. Yhtäkään positiivista tulosta ei ole tiettävästi tullut vastaan. Tosin kaikki testit eivät ole vielä valmistuneet. HIV-infektio voidaan todeta tutkimalla 2–4 viikon kuluttua oireiden alusta tai viimeistään 3 kuukauden kuluttua tartunnasta.

Törkeistä pahoinpitelyjen yrityksistä epäilty nainen oli vangittuna jonkun aikaa, mutta hän on nyt IS:n tietojen mukaan vapaalla jalalla.

Anonyymi kirjoitti...

Genders differ dramatically in evolved mate preferences -- ScienceDaily

New research on attractiveness and mating: What people find 'desirable' and 'essential' in a long-term partner -- ScienceDaily

Evolutionary interpretation of how gender and sexual orientation affect human mate selection preferences -- ScienceDaily

Gender equality influences how people choose their partners -- ScienceDaily

Real partners are no match for ideal mate, study finds -- ScienceDaily

We're emotionally distant and that's just fine by me: Closer relationships aren't necessarily better relationships -- ScienceDaily

Shorter woman, taller man: Preferences for partner height translate into actual partner choices -- ScienceDaily

Is height important in matters of the heart? New study says yes -- ScienceDaily

Do you really know what you want in a partner? -- ScienceDaily

Muslim headscarf may buffer against negative body image among women -- ScienceDaily

Homo kirjoitti...

Suomalaisnainen tanssii irakilaismiehille (video) | MV!!??

Päivän video: “Kukkahattu-tädin tanssi” | MV!!??

Homo kirjoitti...

Suomessakin olisi jo korkea aika lopettaa ainakin kaikenmaailman narttututkimuksen kaltaisten vihaisten naisten pseudotieteen rahoittaminen verorahoilla:

Japani kehottaa yliopistoja lakkauttamaan humanistiset tiedekunnat - Japani - Ulkomaat - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaistutkijat selvittivät, kuinka intohimo säilyy pitkässä suhteessa – ole sopivasti itsekäs ja vähemmän lapsikeskeinen

Kaipaatko aikoja, jolloin rakkaasi näkeminen sai sydämen hakkaamaan, koskettaminen herätti halun ja poissaolo ikävän? Niin moni muukin.

Tämän huomasivat seksuaali- ja psykoterapeutti Maaret Kallio ja Väestöliiton tutkimusprofessori Osmo Kontula. Perinteisesti tutkijat ja terapeutit ovat keskittyneet pohtimaan parisuhteen ongelmia, mutta Kallio ja Kontula päättivät selvittää, mistä aineksista koostuvat pitkät, onnelliset ja seksuaalisesti vireät suhteet.

He pyysivät pitkässä, seksuaalisesti roihahtelevassa suhteessa eläviä kertomaan hyvän suhteensa salaisuuden. Lopulta aineistoon valikoitui parinsadan naisen kertomukset, sillä miesvastaajia oli vain muutama.

Tänään julkaistussa Happy End -kirjassaan Kallio ja Kontula paljastavat, mistä aineksista seksuaalisesti vireät pitkät liitot koostuvat:

Anonyymi kirjoitti...

Naislääkäriltä räväkkä blogikirjoitus eronneiden isien puolesta: ”Ainoa mikä kiinnostaa on elatusmaksun suuruus”

Äidin kykyä toimia vanhempana ei kyseenalaista kukaan, kirjoittaa Sari Halonen ja toivoo, että avioerolapset saisivat pitää molemmat vanhempansa.
Anestesiologian ja tehohoidon erikoislääkäri Sari Halonen kirjoitti todella puhuttavasta aiheesta, kun hän Lääkärilehden blogissaan puolusti avioeroisien oikeutta huoltajuuteen. Kirjoitus julkaistiin myös Uuden Suomen verkkosivuilla. Halosen mukaan isät jäävät poikkeuksetta tappiolle huoltajuuskiistoissa ja joutuvat erossa puolustamaan tasa-arvoista oikeutta vanhemmuuteen.

– Isän on oltava siivousalan ammattilainen, gourmetkokki, vähintään ammattikasvattaja ja ehdottomasti terve. Äidillä masennusoireet ja eron aiheuttama väsymys ovat hyväksyttäviä kaiken rankan kokemuksen jälkeen, mutta isän osoittaessa väsymystä tai heikkoutta se kyseenalaistaa hänen kyvykkyytensä olla isä, Halonen kirjoittaa.

– Äidin kykyä toimia vanhempana ei kyseenalaista kukaan. Äidit tilittävät tuntojaan neuvolassa, päiväkodeissa ja opettajien luona, kun taas isät pakenevat yksinäisyyteen ja vaikenevat.

Halonen kirjoittaa, että avioliiton aikana tasa-arvon nimissä vaimot vaativat miehiään osallistumaan lapsen kasvatukseen, vähentämään työmääräänsä ja viettämään enemmän aikaa perheen parissa. Moni isä jääkin hoitamaan lasta kotiin, kun äiti palaa työelämään.

– Avioeron jälkeen kuitenkin ainoa mikä kiinnostaa isän roolissa on elatusmaksun suuruus. Onko lapsen rooli olla vanhemman rahanansaitsemiskeino? Voidaanko lapsi todellakin sijoittaa toiselle vanhemmalle vain siksi, että hän saisi paremmat sosiaalietuudet ja asumistuet? Kyllä voidaan ja yleensä edunsaajana on äiti, Halonen täräyttää.

Anonyymi kirjoitti...

Anna-Mari, 22, on Suomen kaunein rekkakuski: ”Treffikutsuja tulee päivittäin”

Scanian moottori murahtaa käyntiin terminaalin pihassa Kouvolassa. Kuskinpuoleinen ovi avautuu ja hytistä kiipeää alas vaaleahiuksinen, kaunis nuori nainen. Hän on 22-vuotias Anna-Mari, rekkakuski.

Kontrasti on silmiinpistävä. Iso rekka ja pieni nainen. Pelkästään rekan nuppi painaa 9 000 kiloa.

Ihmettelijöitä riittääkin päivittäin. Kukapa nyt voisi uskoa, että kaunis blondi nainen on rekkakuski, ja vielä hyvä työssään.

Anna-Mari saa jatkuvasti työtarjouksia muilta kuljetusalan yrityksiltä. Päivääkään hän ei ole ollut työttömänä.

Koko 22 metrin komeus seuraa käskystä perässä, kun Anna-Mari polkaisee kaasua. Hymyn painettu lehti vieraili neitokaisen työpaikalla reportaasia tekemässä.

-Siitä olen kyllä ylpeä, että jaksoin asenteista huolimatta käydä koulun loppuun asti, Anna-Mari sanoo.

Reportaasin teon aikana nähdään sellaistakin, että pysähdyttäessä valoihin pyöräilijä jää tuijottamaan Anna-Maria niin että meinaa ajaa kaiteeseen.

-Näitä tapahtuu päivittäin. Kerran autoilija ajoi tolppaan. Ihan kunnon vaaratilanteita noista on aiheutunut, kuski vakavoituu.

Ei siis ole helppoa olla kaunis nainen ja rekkakuski.

Anonyymi kirjoitti...

Lähes jokainen mies paljastaa Tinderissä strategisen tiedon – ”Kerrotaan heti, ettei nouse negatiivisessa valossa pinnalle”

Tindermeister-bloggaaja, graduaan varten deittisovellusta tutkinut Juuso Puranen vastaa kysymykseen, joka askarruttaa monia naisia.
Lähes kaikkien miesten Tinder-profiileissä ilmoitetaan yksi strateginen mitta: pituus. Se kerrotaan useimmiten, vaikka muuta esittelytekstiä ei olisi ollenkaan.

Juuso Puranen ei itse koe pituudella olevan merkitystä, mutta hän uskoo, että naisilla asia voi olla toisin.

– Joillekin naisille tuntuu olevan tärkeää, että mies on häntä pidempi. Ehkä tämän vuoksi mies haluaa ilmaista pituutensa heti alkuun, jottei asia nouse myöhemmin negatiivisessa valossa pinnalle.

Kunnon esittelyteksti jää monelta tekemättä

Sen sijaan Tinderin esittelytekstiin olisi kyllä hyvä lisätä Purasen mielestä muita asioita. Jokaiseen profiiliin mahtuu 1-6 kuvan lisäksi 500 merkkiä asiaa. Se kannattaa käyttää fiksusti.

Humoristinen, luova ja keskustelunavauksia poikiva teksti saattaa parhaassa tapauksessa saada painamaan sydäntä vaikka kuvat eivät kolahtaisikaan.

– Tässä on iskun paikka monelle, sillä todella suurelta joukolta Tinder-käyttäjiä puuttuu esittelyteksti kokonaan, Puranen toteaa.

Kliseisiin ei kannata sortua, vaan mietti, mikä kuvaisi juuri itseä.

– Esittelytekstin ykkösklisee naisilla lienee Marilyn Monroen lainaus: ”Jos et kestä minua pahimmillani, et ansaitse minua parhaimmillani”.

Anonyymi kirjoitti...

Harvinainen ilmiö pikkukylässä: Pojille kasvaa penis vasta murrosiässä

Kuopiolaisäiti murhasi lapsensa - ei rangaistusta

Lääkärin Ääni: Todellista tasa-arvoa vanhemmuuteen | Uusi Suomi

Anonyymi kirjoitti...

Dalai-lama: Jos seuraajani on nainen, hänen tulee olla viehättävä

Linkityspalvelu kirjoitti...

! » Naislääkäriltä räväkkä blogikirjoitus eronneiden isien puolesta: ”Ainoa mikä kiinnostaa on elatusmaksun suuruus”

Viitattu blogi on

Lääkärilehti: Todellista tasa-arvoa vanhemmuuteen (14.09.2015)