lauantaina, syyskuuta 12, 2015

Hottikset on mainio markkina-arvo-ohjelma

Hottiksista on nähty yksi jakso. Ohjelmassa tuntuu olevan jytinää aika miellyttävällä tavalla - toisin kuin kuin esimerkiksi Jutan ja Vertin supersinkkudieetissä, joka koostuu ponnettomasta lässytyksestä ilman mitään draamaa.

Hottisten ydin piilee avoimessa markkina-arvo-analyysissä:
  1. Hottikset kuvitelevat itsestään aivan liikoja.
  2. Hottikset arvioivat deittipartnereitaan jäätävällä analyyttisyydellä.
Hottiksemme kuvittelevat olevansa ihquimpia ihmisiä päällä maan, mikä pätee eritoten bile Daniin, kuten myös pullukka Jonnaan. Eikö suomesta hotimpia löydy?

Ehkäpä itsekehu kuuluu formaattiin, mutta mukana lienee markkina-arvoharhoja omasta erinomaisuudesta.

Deittipartnereiden arviointi

Markkina-arvoteoreettisesti kiinnostavinta ovat rehelliset arviot deittikumppaneista. Ohjelmissa kuten Maajussille morsian mitään ei kehdata sanoa suoraan, vaan pakkien oikeat syyt jäävät arvailujen varaan "yhteensopivuuden" puuttuessa.

Hottikset töräyttävät:
  • MARTTA: - "Se mies edusti kaikkea, mitä en miehissä arvosta: vähän hevarimainen tyyli, aika lyhyt ja aika valkoinen, ja huomasi, ettei ole ihan hirveästi salilla tullut käytyä."
  • TOMMI töräyttää deittinsä mustuneesta ylähampaan reunasta.
Martta - sisäisen rumuuden ennätys

Martta nauraa deitilleen jo ensinäkemältä, koska mies on liian lyhyt ja lihakseton. Martta ei edes pysty tahdikkaaseen käytökseen.

Martan ilme lämpenee hieman, kun hän kuulee "pygmin" olevan DJ ja toimivan musiikkibisneksessä. Se ei kuitenkaan riitä, kun ulkonäkö on mitä on.

Martassa ei ole mitään substanssia oman ulkonäön laiton, pinnallisuuden ja patsastelun lisäksi.

Tommi - jäykkä patsastelija

Tommi viilaa ja kehuu itseään ja kuinka naiset katsovat häntä joka paikassa. Amistyyli ja tuima ilme riittävät pitkälle naismaailmassa.

Huvittavaa, kuinka naisten jalat ovat velttoina, kunhan mies on vain kirveellä veistetyn komea. Mitään muuta sisältöä mies ei tarvitse ja jutut saavat pyöriä pinnallisessa ulkonäön ruotimisessa. 

Juha - hassu homppeli

Juha on ohjelman ainut positiivisesti hauska heppu turbohuulineen ja miehekkään miehen kaipauksineen. Deittikumppanissa ei tosin ollut mitään miehekästä.

Yhteenveto 

Ohjelma ei ole korrekti, vaan sanoo markkina-arvopuutteet suoraan. Rehellistä ohjelmaa on mukava seurata hymistelyn sijaan.

53 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hear woman's frantic 911 call after 'murdering fiancé by sabotaging his kayak' - Mirror Online

Meet six-year-old twin brother who is now a twin sister - and one of Britain's youngest transgender children - Mirror Online

Spencer Bell: Charity worker killed as he helped suicide victim by speeding driver trying to beat traffic queue - Mirror Online

...
But as he tended the man who was already dead from the fall, Mr Bell was struck by Toyota Previa being driven by mother-of-three Iram Shahzad.
...

Henry Laasanen kirjoitti...

http://www.kymensanomat.fi/Mielipide---Kolumnit/2015/09/10/Kolumni%3A%20Me%20ollaan%20pojista%20huolissamme%20niin/2015319544727/68

Henry Laasanen kirjoitti...

http://kasvatusyhteisot.blogspot.fi/2015/09/pojatm-tytot-ja-tasa-arvo.html

Anonyymi kirjoitti...

Woman 'throws dog poo in police officer's face' in shocking footage - Mirror Online

Anonyymi kirjoitti...

Indian bridegrooms travel 2k miles to find wives as gender-selection leaves them short | Daily Mail Online

New Zealand teens violently attack each other for Facebook fight | Daily Mail Online

Charlotte Proudman in LinkedIn sexism storm and the men SHE ogled online | Daily Mail Online

Males who want a long-lasting relationship should look happy | Daily Mail Online

Poor diet is the biggest cause of early death across the world | Daily Mail Online

Misspelled DNR note proved to be a murdering London wife's downfall | Daily Mail Online

These men who won’t sleep without their favourite stuffed toys beside them | Daily Mail Online

Anonyymi kirjoitti...

Ensitreffit alttarilla psykologi kertoo: Pitkässä suhteessa kriisejä riittää läpi elämän

Kriisit kuuluvat elämään ja pitkän suhteen aikana niitä on helposti useita, sanoo psykologi Mikael Saarinen. Jos pitkässä suhteessa ei ole ikinä kriisejä, pariskunta voi vältellä ongelmien käsittelyä. Elämässä tulee usein vastaan jokin vaikeus, kuten työpaikan menetys, läheisen sairastuminen tai taloudellisia haasteita. Haaste heijastuu helposti parisuhteeseen. Suhde voi joutua koville.

- Sitten on itsessään rakkauteen liittyviä kriisejä. Esimerkiksi kun ihminen tajuaa rakastuneensa, sitoutuminen voi olla iso kriisi.

Sitoutumisen kriisissä ihminen usein kamppailee, haluaako hän olla yhden ja saman ihmisen kanssa. Hän saattaa miettiä, keitä muita kiinnostavia tyyppejä olisi tarjolla. Tunne voi iskeä milloin tahansa parisuhteen aikana.

- Nykyihmiselle sitoutuminen voi olla jopa vaikeaa, koska menevyyttä ja sinkkuutta ihaillaan. Esimerkiksi 50-luvulla entisistä suhteista ja sinkkuudesta puhuminen oli tuomittavaa. Nykyään puhutaan avoimesti, kuka on suhteessa ja kuka sinkku.

Anonyymi kirjoitti...

Luonnonvalinta suosii pitkiä miehiä parisuhdemarkkinoilla

Tutkimusten mukaan naiset tahtovat yhä itseään pidemmän parisuhdekumppanin. Myös varakkuus tekee miehestä entistä haluttavamman.

Itseä lyhyempi mies tuntuu edelleen olevan monelle naiselle ongelma. Jotkut naiset torjuvat lyhyet miehet esimerkiksi seuranhakuilmoituksissa. Evoluutiobiologin mukaan pitkät miehet ovat haluttavampia, sillä evolutiiviinen historia vaikuttaa ihmiseen yhä.

Aiemmin naisille on ollut etua isokokoisista miehistä.

- Isokokoiset koiraat pärjäsivät koiraiden välisessä kilpailussa ja pystyivät paremmin suojelemaan naarasta. Pituus oli myös yhteydessä miehen terveyteen ja hyviin geeneihin, sanoo dosentti Markus J. Rantala.

Rantalan mukaan kokeellisilla tutkimuksilla ja treffipalstoja tarkastelemalla on huomattu, että suurin osa naisista suosii itseään pidempiä miehiä.

- Sama ilmiö esiintyy eläinkunnassa. Banaanikärpäsestä lähtien naaraat suosivat isokokoisia koiraita pariutumiskumppaneinaan.

Rantala muistuttaa, ettei ilmiö automaattisesti päde kaikkiin naisiin.

- Nyt puhutaan keskiarvoista. Osalle naisista pituudella on suurempi merkitys kuin toisille. Naiset painottavat parinvalinnassa eri piirteitä. Myös kulttuurien välillä on eroja. Toisissa kulttuureissa naiset suosivat voimakkaammin pitkiä miehiä kuin toisissa.

Anonyymi kirjoitti...

Nainen kertoi poliisille olevansa hyvin humalassa - törmäili autolla ympäri Helsinkiä

Henry Laasanen kirjoitti...

http://www.dailymail.co.uk/debate/article-3231492/PLATELL-S-PEOPLE-Men-REAL-oppressed-sex-today.html

Anonyymi kirjoitti...

Two minutes of hopping a day can strengthen bones and reduce risk of a fracture | Daily Mail Online

Ulvova Ylläri kirjoitti...

"Kolumni: Me ollaan pojista huolissamme niin"

A.K.A. "Me miehiä vihataan niin, että väärää sukupuolta olevien lapsien tulevaisuus kuuluukin tuhota".

On lohdullista huomata, että Suomen talouskurimuksen pahentuessakin jotkut asiat pysyvät aina ennallaan. Tietyn tyyppiset naiset yhä kirjoittavat samoja kuluneita kolumneja ja mielipiteitä, joissa miehiä pidetään ali-ihmisinä. Eivät he sitä itse huomaa saati sano suoraan, mutta asenne paistaa läpi varsin selvästi. Täytyy olla täysin oman vihansa (tai typeryytensä) sokaisema kun asettaa vastakkain uuden sukupolven lasten koulumenestyksen, ja edellisen sukupolven aikuisten naisten hallitusmenestyksen.

Samat naiset saavat sätkyjä ja esiintyvät geenipoliiseina jos joku pohtii miten perähikiän maajussille saataisiin pakolaismorsian. Naisettomuus kun on aina itseaiheutettua ja selvä osoitus luonnonvalinnan toiminnasta, sekä rasistisesta ja ummehtuneesta mielenlaadusta.

Valitettavasti nämä kolumnit eivät lopu niin kauan kuin yhteiskuntamme pysyy pystyssä. Nykyisin kun typerinkin rasistinen naisummikko pääsee lisäntymään vaikka sitten keinohedelmöityksellä. On kohtalon ivaa, että useimmiten geenipoliisina toimii tehtävään muodollisesti täysin sopimaton naikkonen. Näitä tapauksia on vauvapalstat ja lehtien kolumnit täynnänsä.

Anonyymi kirjoitti...

Noh, talouden mennessä näin pahaa alamäkeä ja todellisuuspakoisten ja laskutaidottomien päättäjien ja multikulturalistien salliessa humanitaarisen massamaahanmuuton, ei kestä enää kauaakaan ennen kuin sosiaaliturvajärjestelmä kaatuu lopullisesti ja talouskin luultavasti sakkaa. Siinä vaiheessa ovat aiemmin niin kovin koppavat naisetkin perse routaisella kadulla kerjäämässä hengenpitimiksi. Paremman puutteessa ravinnoksi kelpaa vaikka kunnon proteiinisuihku suoraan suuhun.

Peniss on X factor judge throws up (Geo Godly) - YouTube

Kari Hurtta kirjoitti...

! » http://www.kymensanomat.fi/Mielipide---Kolumnit/2015/09/10/Kolumni%3A%20Me%20ollaan%20pojista%20huolissamme%20niin/2015319544727/68

Eli eihän se sovi että poikiin kiinnitetään huomiota.

Anonyymi kirjoitti...

Maahanmuuttokeskustelu saa miehet lähettämään törkyviestejä etenkin naisille
Tutkijoiden mukaan vihaviestit luovat kuvaa vihollisleiristä, jolta saatetaan kieltää jopa ihmisyys


Tätä artikkelia on mahdoton kirjoittaa ilman rankkaa kieltä.

Torakka. Ali-ihmispaskahuora. Ihmissaasta. Apina. Mistä on kyse, kun ihmiset käyttävät toisista ihmisistä tällaisia nimityksiä?

Suomalaisesta maahanmuuttokeskustelusta. Tällaisia vihaviestejä saavat monet tutkijat, poliitikot, toimittajat ja muut, jotka ovat kommentoineet maahanmuuttoa julkisesti.

Helsingin Sanomat vei viiden ihmisen saamat vihaviestit tutkijoiden analyysiin. Joukossa oli muun muassa kansanedustaja Nasima Razmyarin saamia viestejä. Viestejä pyydettiin maahanmuuton kannattajilta ja vastustajilta. Vastustajat eivät antaneet viestejä, kannattajat antoivat.

Yksi asia näyttää selvältä: vihaviestejä lähettävät pääasiassa miehet. Osa niistä on lähetetty nimellä varustettuna. Nimet voivat olla aitoja tai keksittyjä.

Oikeuslingvisti Tarja Salmi-Tolosen mukaan kirjoittajat vaikuttavat aikuisilta miehiltä. Teinejä he eivät ole, sillä lyhenteet ja emojit eli kuvamerkit puuttuvat. Toisaalta he eivät ole kovin vanhojakaan, sillä viestien yleisin sana on vittu. Iäkkäiden ihmisten tyypillisiä kirosanoja ovat saatana ja perkele.

Salmi-Tolosen mukaan myös nimettömät viestit vaikuttavat miesten kirjoittamilta.

"Viha kohdistuu enimmäkseen naisiin. Heitä haukutaan huoriksi ja toivotaan, että he joutuisivat raiskauksen uhreiksi. On vaikea kuvitella, että nainen kirjoittaisi naiselle näin."

Toisin kuin joskus väitetään, kirjoittajat eivät vaikuta syrjäytyneiltä reppanoilta. Viesteissä esiintyy useita eri tekstilajeja ja ironiaa. Lisäksi niissä leikitellään kielellä. Osalla kirjoittajista kielioppi on hyvin hallussa: virkkeet ovat kokonaisia, ja välimerkit ovat paikallaan. Osa taas on puhekielisiä ja välimerkittömiä.

"Mikään itse kielenkäytössä ei viittaa siihen, että kirjoittajat olisivat koulupudokkaita tai luusereita", Salmi-Tolonen sanoo.

Viestejä lähetetään sekä naisille että miehille, mutta naisten ja miesten saamien viestien sisältö on erilainen.

Miehille lähetetyissä viesteissä voidaan uhata kuolemalla ja väkivallalla, mutta niistä puuttuvat raiskausuhkaukset ja usein myös ulkonäön ivaaminen. Naisten saamissa viesteissä molemmat ovat yleisiä.

Sosiaalipsykologi Tuuli Anna Mähönen arvioi, että HS:n aineistossa naisten saamat viestit pursuavat rasismia ja naisvihaa, vaikka niiden lähettäjät voivat samalla kertoa halustaan suojella naisia.

Ristiriita on ilmeinen. Samassa viestissä saatetaan ensin kauhistella raiskauksia ja leimata maahanmuuttajamiehet raiskaajiksi. Heti seuraavassa lauseessa toivotaan, että viestin vastaanottaja joutuisi väkivaltaisen joukkoraiskauksen uhriksi.

Osassa viesteistä kuvaillaan yksityiskohtaisesti, millaista väkivaltaa kohteelle toivotaan.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi ihminen pettää? 5 yleisintä syytä

Health.com kertoi, mikä saa ihmisen todennäköisesti pettämään kumppaniaan.

Pettämissivusto Ashley Madisoniin kohdistunut valtava tietomurto kohautti hiljattain. Tietovuoto kohdistui jopa 32 miljoonaan sivuston käyttäjään. Hakkerit vuotivat myös kymmenien tuhansien suomalaisten tietoja. Mikä saa ihmisen pettämään?

Valtaosa pitää pettämistä tuomittavana, mutta arviolta naimissa oleva joka viides nainen ja joka neljäs mies pettää puolisoaan, kertoo Health.com. Pettämisen syyt ovat usein monimutkaisia.

- Useimmat eivät suunnittele pettämistä tai halua sen tapahtuvan. Pettäminen on tyypillistä, kun sitä ei ole aikonut tehdä, sanoo yhdysvaltalainen psykologi ja seksiterapeutti Kristin Zeising. Zeising kertoo, mitkä syyt johtavat pettämiseen yleensä.

Homo kirjoitti...

No niin lähiön ryhävalaat, nyt on teilläkin kerrankin toivoa saada mies edes hetkellisesti:

Turvapaikanhakijat etsivät naisia varmistaakseen oleskeluluvan saamisen | MV!!??

Homo kirjoitti...

Kaari Utrio: Islamin häpeä | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Kullankaivajanaiset tekivät rohkean kalenterin – katso kuvat - Viihde - Ilta-Sanomat

Terhi Telilä osallistui Naiskalenteriin: ”Oli kyllä vähän kuumottava” - Viihde - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Naapurit hermostuivat seksiääniin - perheenäiti vankilaan! - Sari Nurmo - Käyttäjiltä - Seiska Live

Suomen arvokkain brändi

Angela Shafiq jailed for helping a terrorist travel to Syria after striking up an online romance | Daily Mail Online

Vasemmistoliiton kansanedustaja Anna Kontula on saanut ajokortin seitsemännellä kerralla -Onnea! | MV!!??

Rinteen ämmäpuolue | Aarno Laitinen | Blogit | Iltalehti.fi

Mekkopojat eivät päässeet luokkakuvaan – oppilaat vihaisia | MV!!??

Rähmis: Tukholman uusi tasa-arvotyöryhmä koostuu pelkistä naisista | MV!!??

Hungarian camerawoman for N1TV, Petra Laszlo, faces criminal investigation | Daily Mail Online

Gayle Newland's victim would rather have been raped by a man | Daily Mail Online

Adam Benichikh got ripped in 8 WEEKS after 2 accidents left him with a broken back | Daily Mail Online

Anonyymi kirjoitti...

Huoltajuus- ja eroriidat ovat lisääntyneet käräjäoikeudessa – riidat ovat aiempaa rankempia ja pitkäkestoisempia - Huoltajuuskiistat - Elämä - Helsingin Sanomat

17 Walmart Fashion Fails | 4AllFails | Page 15

Ensiksi naiset avaavat järjettömässä tunnekuohussaan rajat koko maailmalle ja nyt sitten katastrofaalisen virheen alkaessa valjeta yhä useammalle, on valkoinen sulka -kampanja jo menossa:

Lukija: Missä ovat meidän “miehet” ?! | MV!!??

Vaimo haki miehen nimissä 150 000 euroa lainoja - Kotimaa - Savon Sanomat

Kandyce Downer charged with murder after 18-month-old girl died from heart failure | Daily Mail Online

Anonyymi kirjoitti...

Sweden - The Feminist Gender Madness - A Documentary. - YouTube

Henry Laasanen kirjoitti...

http://www.ilkka.fi/mielipide/yleis%C3%B6lt%C3%A4/eu-n-pakolaispolitiikka-perin-ep%C3%A4tasa-arvoista-1.1905778

Ile kirjoitti...

Valmiusharjoitukset suosittuja: "Naisten asevelvollisuudelle ei silti ole tarvetta"
Naisten valmiusliiton puheenjohtaja Anne Holmlund ei näe asevelvollisuuden laajentamiselle tarvetta. Hän uskoo Suomen puolustusreservin olevan tällä hetkellä riittävä.


Sukupuolten välinen tasa-arvo ei näköjään edelleenkään Suomi nimisessä valtiossa ole kovassa huudossa.

Ile kirjoitti...

Yllättävä tutkimustulos – sivariin ei mennäkään vakaumuksen takia
Siviilipalvelukseen hakeutumista asepalveluksen sijaan on usein pidetty eettisenä tai uskonnollisena arvovalintana. Suuri osa tulee siviilipalvelukseen kuitenkin asepalveluksen kautta ja tuoreen tutkimuksen mukaan vaakakupissa painavat yhä enemmän käytännölliset syyt. Tutkijan mielestä siviilipalvelusta voitaisiin hyödyntää tulevaisuudessa paremmin.


Eli entistä vähemmän jää perusteita, miksi tämä velvollisuus olisi pakollinen vain miehille.

Ile kirjoitti...

Näkökulma: Siviilipalvelusmiesten motiivit hämmästyttävät
Siviilipalvelukseen hakeutuessaan nuori mies joutuu vakuuttamaan, että vakaumus estää häntä suorittamasta asepalvelusta. Toimittaja Antti Laakso hämmästee uuden tutkimuksen tuloksia, joiden mukaan vakaumuksella ei olekaan merkitystä suurimmalle osalle siviilipalvelusmiehistä.


Kyllähän sitä saa hämmästellä. Tervetuloa todelliseen maailmaan.

Anonyymi kirjoitti...

2015-09-13 RT: Topless FEMEN disrupt Muslim conference in France, get kicked

Anonyymi kirjoitti...

Ehdotukseni tasa-arvoiseksi yhteiskuntasopimukseksi Blogi US Pauli Sumanen 14.9.2015

Anonyymi kirjoitti...

Tällaiset naiset pettävät eniten – yllättävä tekijä lisää uskollisuutta

Naisten mieltymys miehiin muuttuu Turun yliopiston tohtorin mukaan kuukautissyklin mukana.
Turun yliopiston biologian ja psykologian tohtorin Markus J. Rantalan mukaan ehkäisypillerit vähentävät naisten todennäköisyyttä käydä vieraissa.

Hänen mukaansa se, miten helposti nainen pettää, muuttuu kuukautissyklin mukana. Keskimäärin naiset livahtavat vieraisiin useammin ovulaation aikaan, jolloin he voisivat hedelmöittyä.

Naiset myös ajattelevat juuri tuolloin enemmän muita miehiä kuin omaansa ja flirttailevat silloin enemmän muiden miesten kanssa.

– Tietysti, jos oma mies on riittävän laadukas, niin ei silloin tarvitse kuolata muiden miesten perään, pamauttaa Rantala.

Anonyymi kirjoitti...

EU-maiden tuhoaminen kansainvaelluksella ei näköjään riitä:

Barmy Brussels latest call for gender equality: Teach boys to clean | World | News | Daily Express

Textbooks that reinforce old-fashioned stereotypes about male and female roles would also be banned under a package backed in the European Parliament.
...

Anonyymi kirjoitti...

Starved puppy BURIED ALIVE in cardboard box by twisted owner Michelle Brown | UK | News | Daily Express

Anonyymi kirjoitti...

Ammuskelu yliopistolla USA:ssa - pidetty professori kuoli

...
Poliisin mukaan yliopistolla opettava nainen ampui naisen kuoliaaksi yksityisasunnossa Gautierissa. Poliisi sai ilmoituksen ampumisesta maanantaina vain noin 25 minuuttia ennen yliopistolla tapahtunutta ammuskelua.

Tutkijoiden mukaan Gautierissa ampunut oli romanttisessa suhteessa uhrinsa kanssa. Uhria ei toistaiseksi ole tunnistettu.

Poliisin mukaan nainen ajoi Gautierista pois autolla. Samanlainen auto löydettiin yliopiston kampukselta ampumisen jälkeen. Poliisi ei kuitenkaan ole vielä ilmoittanut, että yliopiston ampujaksi epäiltäisiin Gautierin ampujaa.
...

Anonyymi kirjoitti...

Olympiajuoksija avautui elämästään: toimi prostituoituna, oli tehdä itsemurhan

Kun Suzystä tuli Kelly

Las Vegasissa Suzy heittäytyi villiksi.

- Ehkä meidän pitäisi palkata ilotyttö ja ottaa kolmen kimppa, josta olemme aina puhuneet, hän ehdotti miehelleen.

Aviomies suostui, ja Suzy astui toiseen maailmaan.

Kun Favor Hamilton vieraili Las Vegasissa uudelleen loppuvuodesta 2011, hän otti yhteyttä seuralaispalveluun, jota oli miehensä kanssa aikanaan käyttänyt. Tällä kertaa hän halusi itse töihin.

Suzy kertoi asiasta miehelleen.

- Sanoin, että minun täytyy tehdä tämä ollakseni iloinen. Jotenkin hän suostui.

- Jätin mieheni odottamaan yli 20 yhteisen vuoden jälkeen ja menin harrastamaan seksiä rahasta vieraan miehen kanssa, Favor Hamilton kertaa.

Uusi elämä salanimellä Kelly Lund vei mukanaan.

- Vanha elämäni vanhempien, aviomiehen ja tyttären kanssa odotti yhä minua Wisconsinissa, mutta kävin kotona vähemmän ja vähemmän. Olin nyt Kelly, yksi Vegasin halutuimmista ilotytöistä. Suzy - entinen urheilija, kiinteistövälittäjä, vaimo ja äiti - oli kadonnut.

- Tämä oli parempaa kuin urheilu, koska inhosin kilpailua, joka piti käydä läpi voittaakseen. Kaikki prostituoidun työssä oli nautinnollista. En halunnut palata vanhaan elämääni, ikinä.

Kaikki romahti vajaat kolme vuotta sitten, kun jenkkisivusto uutisoi olympiaurheilijan uudesta urasta. Vain hieman jutun julkaisemisen jälkeen Favor Hamiltonilla todettiin veljensä tavoin kaksisuuntainen mielialahäiriö. Sairauden oireisiin kuuluu myös kiihtynyt sukupuolivietti.

Anonyymi kirjoitti...

Daniel sai karvaasti tuta 35 Viagran seuraukset

Daniel ajatteli, että 35 Viagran ottaminen olisi hauskaa. Ei ollut.

- Tunsin oloni huonovointiseksi, pyörrytti. Näin hallusinaatioita ja kaikki näytti vihreältä, 36-vuotias Daniel sanoo.

- Ja minulla oli massiivinen erektio.

Daniel tunnusti vaimolle hölmöilynsä, jolloin vaimo soitti ambulanssin.

Lääkärit olivat Danielin mukaan ammattimaisia, mutta heillä oli vaikeuksia pidättää nauruaan, ymmärrettävästi.

Daniel vietti viisi päivää sairaalassa kunnes erektio vihdoin päättyi.

Lähde: The Sun.

Anonyymi kirjoitti...

Tuksullakinhan on näitä mysteerimiehiä ollut:

Smoukahontas-Sara jälleen tumman mysteerimiehen kanssa – letkeä hetki sängyllä - Viihde - Ilta-Sanomat

Sara Sieppi tapaili salaa venäläismiljonääriä - Viihde - Ilta-Sanomat

Juoksijatähdestä tuli prostituoitu – ”Tämä on parempaa kuin olympialaiset” - Yleisurheilu - Ilta-Sanomat

Yllätyskäänne Anneli Auer -tapauksessa – IL: Kapellimestari tutki hätäpuhelun tallenteen - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Uusien tulosten valossa näyttäisi siltä, että Anneli Auerin soittama hätäpuhelu sisältäisi etukäteen nauhoitettuja kohtia
...
Viime kesäkuussa hänen kerrotaan ottaneen yhteyttä jutun syyttäjiin ja esittäneen omat tutkimustuloksensa. Kapellimestarin analyysissa huomautetaan, että esimerkiksi Auerin hengitysääni kuuluu samaan aikaan sekä läheltä että kaukaa puhelimen luurista.

Hätäkeskuspuhelu on nyt asiantuntijaryhmän analyysissa. Syyttäjät ovat ilmoittaneet Korkeimmalle oikeudelle, että ryhmä saa lopullisen lausuntonsa valmiiksi syyskuun aikana. Keskeisenä viestinä on, että äänien osittainenkin etukäteen nauhoittaminen osoittaisi sen, että hätäpuhelun soittajalla on ollut tarkoitus johtaa poliisia harhaan.
...

Anonyymi kirjoitti...

Tällainen mies vetää naisia puoleensa

Miehen kannattaa hymyillä. Tuoreen tutkimuksen mukaan pitkää parisuhdetta haluavat naiset pitivät hymyileviä miehiä muita vetoavampina, kertoo Daily Mail. Naiset pitävät hymyileviä miehiä myös luotettavampina kuin muita. Selitys on, että luotettavan oloista kumppania suositaan jälkikasvua ajatellen.

Lyhyttä suhdetta etsineille naisille kelpasi myös mökönaamat. Hymyilevyys ei ole yhden illan jutuissa yhtä tärkeä piirre.

- Hymyilevä mies kiinnostaa etenkin pitkäaikaisia suhteita ajatellen, mutta ei lyhyitä suhteita ajatellen, tutkijat kiteyttävät.

Pitkää suhdetta haluavat naiset arvostavat enemmän sosiaalisia piirteitä, kuten edellä mainittua luotettavuutta. Syynä on, että miehen sitoutumattomuus olisi iso riski naiselle raskaana ollessa tai perhettä elättäessä.

Tutkimuksen toteutti yhteistyössä Oslon ja Senshun yliopistot. Tutkituille 218 naiselle näytettiin kuvia hymyilevistä ja ilmeettömistä miehistä. Sen jälkeen naiset arvioivat, olisiko kukin mies sopiva lyhyeen vai pitkään suhteeseen. Toisella kerralla 71 naista arvioi miesten luotettavuutta ja maskuliinisuutta. Ilmeettömiä miehiä pidettiin muita maskuliisempina, hymyileviä pidettiin puolestaan luotettavampina.

Miehen kannattaa hymyillä - etsipä hän yhden illan juttua tai pitkää suhdetta. Aiempien tutkimusten mukaan hyväntuuliset miehet saavat nimittäin myös helpommin seksiä, koska naiset harrastavat mieluusti seksiä miesten kanssa, jotka saavat heidät nauramaan.

Anonyymi kirjoitti...

Plus-koon malli julkaisi itsestään alastonkuvan – ”Aivan sama, mitä ajattelette kehostani”

30-vuotias Tess Holliday on luonut menestyksekkäästi uraa mallina ja pluskokoisten naisten sanansaattajana.
Yhdysvaltalainen 30-vuotias Tess Holliday on luonut uraa plus-koon mallina ja maskeeraajana – ja onnistunut etenkin ensimmäisessä yli omien odotustensa. Ylistääkseen kurvikasta naisvartaloa Holliday julkaisi Instagram-tilillään itsestään alastonkuvan, joka sai heti tuhansia tykkäyksiä ja positiivisia kommentteja naisilta ympäri maailmaa.

– Minun ja kehoni suhde on kuin matka, ei määränpää. Kunnioitan ja arvostan sitä, mitä se on tehnyt eteeni ja elämää, jonka se on tuonut tähän maailmaan, lukee Tessin kirjoittaman kuvan tekstinä.

Hollidaylla on kymmenvuotias Riley-poika.

– Minua ei kiinnosta pätkääkään, jos olen mielestänne kaunis tai jos kehoni loukkaa teitä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Holliday on esiintynyt muun muassa H&M-vaateketjun mainoskasvona. Hän on usein ihmetellyt julkisesti, miksi mainoskuvissa ei näy kaikenkokoisia malleja.

– Naisilla pitäisi olla vara valita, mitä tahdomme kehoillamme tehdä – koosta huolimatta. Tulisi olla normaalia, että plus-kokoisia naisia nähdään alusvaatteisillaan televisiossa ja mainostauluissa. Ei ole kyse vain siitä, että vaatekaupoissa myydään plus-kokoisten alusvaatteita, vaan siitä että yhteiskunta häpäisee plus-kokoisia naisia heidän seksuaalisuudestaan, Holliday on kirjoittanut erään kuvansa tekstiksi.

Anonyymi kirjoitti...

Bile-Dani on puoliksi ulkomaalainen: "Ymmärrän rahan päälle, mutta kalu on iso" IL-TV

Anonyymi kirjoitti...

ISIS-obsessed 15-year-old girl murdered her mum with kitchen knife after watching Jihadi John behead British hostages online - Mirror Online

Woman admits burning partner's penis with hair straighteners... in punishment he AGREED TO after cheating on her - Mirror Online

A judge told the 22-year-old: "His penis will be scarred for life and he will suffer from a number of issues"
...
Judge Muscat said: "In short, his penis will be scarred for life and he will suffer from a number of issues, including the proper function of his penis, not to mention the cosmetic and psychological problems associated with the scarring to such a sensitive site."
...
He told Parker: "You regularly abused him, including physically, if you suspected, or, if he admitted to being unfaithful to you.

"You were particularly jealous of his association with his ex-girlfriend."
...
She was given a suspended nine-month jail sentence.

Woman charged with castration after 'biting so hard on boyfriend's testicles that he needed stitches' - Mirror Online

British terror mum says she "will never love anyone else" in chilling tribute to husband killed in drone strike - Mirror Online

Anonyymi kirjoitti...

Kehitysopista kiistelty Darwinista lähtien – Laura Huhtasaari (ps.) jatkaa linjaa | Yle Uutiset | yle.fi

Anonyymi kirjoitti...

Terrence Howard Thinks Women Are Unclean And Dressed Like Whores

Gayle Newland GUILTY of sexual assault after pretending to be male to trick female friend | Daily Mail Online

Anonyymi kirjoitti...

Danish teen Lisa Borch murdered her mother after watching ISIS beheading videos | Daily Mail Online

UK jihadi 'Mrs Terror' tweets pride as ISIS husband is killed in Syria drone strike | Daily Mail Online

Anonyymi kirjoitti...

Uusi tapa laskea hätkähdyttää: Oletko sinäkin "harrastanut seksiä" jopa 3 miljoonan ihmisen kanssa?

Asiantuntijat varoittavat, että vaikka seksikumppanien määrä jäisi alle kymmeneen, suojaamatonta seksiä harrastaessa henkilö on voinut altistua miljoonille ihmisille.

Parisuhteessa kumppani saattaa kysyä toiselta epämukavalta kuulostavan kysymyksen: kuinka monen kanssa toinen on ollut sängyssä ennen kyseistä suhdetta.

Keskivertoihminen on voinut harrastaa välillisesti seksiä yli kolmen miljoonan ihmisen kanssa. LloydsPharmacy Online -sivuston testin perusteella ihminen, jolla on ollut yhdeksän seksikumppania, on ollut välillisesti seksuaalisessa yhteydessä lähes neljän miljoonan ihmisen kanssa. Testissä on otettu huomioon kumppanin mahdolliset entiset seksikumppanit, heidän entiset seksikumppaninsa ja heidän entiset seksikumppaninsa aina kuusi ihmistä eteenpäin.

"On shokki, miten nopeasti luku nousee"

Testi ei tee minkäänlaista tautidiagnoosia, vaan testin tarkoituksena on osoittaa, miten tärkeätä olisi käydä testaamassa sukupuolitaudit säännöllisin väliajoin.

"Olemme laskeneet, miten monen kanssa kumppanisi on todennäköisesti harrastanut seksiä ennen sinua. Sen jälkeen olemme laskeneet kumppanisi kumppanit, heidän kumppaniensa kumppanit ja niin edelleen vain kuusi ihmistä eteenpäin. On shokki, miten nopeasti luku nousee.

Tämä laskin havainnollistaa, miten altis voit olla sukupuoliteitse tarttuville infektioille ja miten tärkeätä turvaseksi on. Mutta vaikka käyttäisit kondomia, sinulla voi silti olla riski saada esimerkiksi herpes, ja sinä voit jo nyt kantaa oireetonta infektiota", testissä kirjoitetaan.

Tee testi itse täällä! (Lloyds Pharmacy)

Anonyymi kirjoitti...

Prostituoiduksi ryhtyneen juoksijatähden seuranhakuilmoitus julki – näin paljon hän veloitti tunnista

Kolmissa olympialaisissa kilpaillut Suzy Favor Hamilton ryhtyi urheilu-uransa jälkeen luksusprostituoiduksi.
Amerikkalaisen Favor Hamiltonin, 47, tällä viikolla ilmestyvä omaelämäkerta on herättänyt huomiota ympäri maailman. Ensimmäisen kerran asiasta uutisoitiin kuitenkin jo 2012, jolloin verkkosivusto Smoking Gun paljasti Favor Hamiltonin kaksoiselämän. Wisconsinissa asuva perheenäiti heitti Las Vegasissa keikkaa kalliissa seuralaispalvelussa salanimellä Kelly Lundy.

Brittilehti Daily Mail julkaisi kuvankaappauksen Favor Hamiltonin ilmoituksesta seuralaispalvelun sivuilla. Siinä nainen tarjosi ”täyttä tyttöystäväkokemusta”, eli suutelua suulle, suuseksiä ilman kondomia ja hellittelyä.

Nelinkertainen 1500 metrin USA:n mestari Favor Hamilton kuvaili itseään pienikokoiseksi, erittäin hyväkuntoiseksi kuntoilufanaatikoksi. Hän kertoi laskettelevansa, juoksevansa maratoneja, pyöräilevänsä ja vaeltavansa. Favor Hamilton sanoi pitävänsä kaikennäköisistä ja kaikenkokoisista miehistä sekä naisista. Biseksuaaliksi julistautunut Hamilton kertoi olevansa valmis seksiin myös pariskuntien kanssa.

Ilmoituksen lopussa Favor Hamilton julkaisi hinnastonsa. Hän veloitti 600 dollaria (532 euroa) tunnista ja tuhat dollaria (890 euroa) kahdesta tunnista. Koko vuorokausi Favor Hamiltonin seurassa maksoi 6000 dollaria (5330 euroa). Työ oli ilmeisen tuottoisaa, sillä Favor Hamilton kertoi tv-haastattelussa hoitaneensa päivän aikana joskus jopa viisi asiakasta.

Favor Hamilton kertoo kirjassaan, että hän päätyi prostituoiduksi, kun hänen käyttämänsä masennuslääke pahensi hänen kaksisuuntaista mielialahäiriötään, lisäsi maniaa ja teki hänestä seksuaalisesti yliaktiivisen.

Jos Favor Hamilton ei olisi jäänyt kiinni, hänen kaksisuuntaista mielialahäiriötään tuskin olisi koskaan diagnosoitu ja hän jatkaisi seksityöläisenä.

– Ilman muuta. Ei epäilystäkään. En näe mitään syytä, miksi olisin jättänyt sen maailman. En halunnut jättää sitä maailmaa. Se ruokki maniaani, Favor Hamilton sanoi Sports Illustratedin haastattelussa.

Anonyymi kirjoitti...

Senkin nalkuttava ämmä! – Menneisyyden asenteet ruokkivat naisiin kohdistuvaa väkivaltaa | Yle Uutiset | yle.fi

...
– Istunkin tähän kauniimman sukupuolen edustajan viereen.
...
Näitä oletuksia ja heittoja nainen saa kuulla yhä vuoden 2015 Suomessa.
...
Mutta mitä tekemistä pienillä, harmittomilta tuntuvilla heitoilla on väkivallan kanssa?

– Nainen ei aina koe kommentteja väkivaltana, loukkauksena tai syrjintänä, mutta sukupuolen perusteella tehtävät oletukset vaikuttavat usein myös lähisuhdeväkivaltatilanteissa.
...


Anonyymi kirjoitti...

Naisten kapina seksirobotteja ja sitä, kuinka ne alentavat narttujen markkina-arvoa, on näemmä alkamassa:

Robotics Researcher Starts Campaign To Ban Development of Sexbots - Slashdot

A robotics ethicist from the UK's De Montfort University has started a campaign to ban the development and use of sex robots. "She believes that they reinforce traditional stereotypes of women and the view that a relationship need be nothing more than physical." The campaign was spurred by news that some companies claim to be fairly far along in development of such technology. One company even plans to start selling them later this year. The campaign's goals and concerns include "We propose that the development of sex robots will further reduce human empathy that can only be developed by an experience of mutual relationship," and, "We challenge the view that the development of adults and child sex robots will have a positive benefit to society, but instead further reinforce power relations of inequality and violence."

Anonyymi kirjoitti...

Eräs kommentti:

Looking at the woman

https://www.youtube.com/watch?... [youtube.com]

It's no surprise she fears competition from robots.

Anonyymi kirjoitti...

Dildo's give hetrosexual women more options. That's empowering. Sexbots give hetero men more options. That's misogynistic.

Anonyymi kirjoitti...

Prostituoiduksi ryhtyneen juoksijatähden seuranhakuilmoitus julki – näin paljon hän veloitti tunnista - Yleisurheilu - Ilta-Sanomat

Hyviä kommentteja:

Aika halpaa: olin naimisissa seitsemän vuotta. Oli perittyä omaisuutta noin 300 000. Seitsemässä vuodessa yhdyntää noin 50 kertaa (alussa useammin, lopussa ei mitään) Eikä mennyt tuntia, ehkä 20 min / kerta. Osituksessa meni 150 000. Hinta 3000 €/ 20 min.
...
Sitähän aina hoetaan, että tämän ammatin edustajat eivät koskaan nauti työstä.
...

Anonyymi kirjoitti...

Intelligent machines: Call for a ban on robots designed as sex toys - BBC News

Australia: 'Mansplaining' and Taylor Swift lyrics take on Turnbull - BBC News

Woman 'knew' lover was female 'from the start' - BBC News

Woman 'watched TV blindfolded with male impersonator fiance' - BBC News

Willaston woman posed as man to trick female friend into sex, court hears - BBC News

About | Campaign Against Sex Robots

Anonyymi kirjoitti...

How a Michigan college student beat a sexual assault allegation - The Washington Post

Anonyymi kirjoitti...

Kommenteista:

How a Michigan college student beat a sexual assault allegation - The Washington Post

...

Actually, Congressman Polis suggested that the correct ratio was kicking out 8 innocent men to get rid of 2 guilty men at a recent Congressional hearing. This proposal elicited rapturous applause from the audience.

Even though the above statement sounds so outrageous that it must be a made-up story, it is actually true: see https://reason.com/blog/2015/09/10/rep-jared-polis...

To those "feminists" out there who support this kind of thinking: be careful what you wish for, for you just might get it.

A brief anecdote to illustrate my point: Back in the 1980s when I was still an employee at a large government organization, there was an initiative taken to combat "sexual harassment". While this in and of itself was a laudable goal, the thinking around it evolved into a situation, where if a female even vaguely hinted that a male had given her unwanted attention, the male was permanently stigmatized and his career was in jeopardy. This resulted in an atmosphere where males were afraid to become romantically involved with anyone they worked with. Females now had to try to meet potential partners elsewhere, where generally the candidate pool was more dubious. The net result was pretty much a Lose-Lose for all concerned. In conversations with colleagues at other organizations (both government and private sector) I found that this situation had become widespread.

So the question, for the "feminists" is: do you want to see the norm on college campuses become that male students are afraid to become romantically involved with fellow students?
...

Rep. Jared Polis Thinks Colleges Should Be Able to Expel Students When They're Only 20% Sure a Rape Happened - Hit & Run : Reason.com

Anonyymi kirjoitti...

Kampanja: Seksirobotit on kiellettävä

Brittikampanja puhuu seksirobottien kieltämisen puolesta samaan aikaan, kun True Companion -yhtiö on tuomassa markkinoille älykkäitä keskusteluun kykeneviä prototyyppejä.

Seksirobottien kehittäminen on kiellettävä, koska sellainen tekniikan käyttö on tarpeeton ja ei-toivottu, sanoi kampanjan johtaja Kathleen Richardson Englannin Leicesterissa sijaitsevasta De Montfortin yliopistosta BBC:lle.

Tällä hetkellä markkinoilla olevat seksirobotit alkavat olla yhä kehittyneempiä, ja tekoälyllä varustetuista roboteista on jo olemassa prototyyppejä. Robotteja kehittävien asiantuntijoiden mukaan älykkäille seksiroboteille on kysyntää. True Companion -yhtiön toimitusjohtaja Douglas Hines on kehittämässä ensimmäistä älykästä seksinukkeaan nimeltään Roxxy ja uskoo vahvasti siihen, mitä tekee.

- Emme yritä korvata vaimoa tai tyttöystävää. Tämä ratkaisu on niille ihmisille, jotka ovat eronneet tai menettäneet puolisonsa. Ihmiset voivat löytää onnen ja täyttymyksen myös muuten kuin inhimillisen vuorovaikutuksen kautta, Hines kommentoi.

Hinesin mukaan Roxxy-nukke on itseopiskeluun kykenevä robotti, joka pystyy kommunikoimaan omistajansa kanssa sekä oppimaan, mistä tämä pitää ja mistä ei.

- Fyysinen seksi on vain murto-osa siitä ajasta, jonka vietät seksirobotin kanssa. Suurin osa ajasta kuluu sosiaalisessa vuorovaikutuksessa nuken kanssa, Hines visioi.

Insinööri Kevin Curranin mukaan seksirobotit ovat tulossa massamarkkinoille, ja sitä seuraa vääjäämättä julkista vastustusta.

Robottien vastustuskampanjan johtaja Richardson uskoo, että seksirobotit vahvistavat naisten esineellistämistä ja sitä käsitystä, ettei parisuhteen tarvitse olla muuta kuin fyysistä.

- Meidän mielestämme luomalla sellaisia robotteja edistetään haitallisia suhteita miesten ja naisten, aikuisten ja lasten, miesten ja miesten sekä naisten ja naisten välillä, Richardson sanoo.

Lähde: BBC

Anonyymi kirjoitti...

9th-Grader May Face Charges After Homemade Clock Mistaken For Bomb