keskiviikkona, syyskuuta 30, 2015

Näin pakolaismiehet vievät naiset

Seiska kertoo, että Sipilän tavannut 17-vuotias kohupakolainen löysi suomalaisen tyttöystävän: Aiomme naimisiin!Kohupakolainen on komea, nuori ja treenattu. Pakolaismiehillä yleensäkin lienee valtava draivi löytää suomalainen nainen, joka tarjoaa seksiä ja vastaanottokeskusta ylellisemmän majoituksen.

Kohupakolaisemme tarjoaa kasvot pakolaismiesten ylivertaisuudelle jo ennestään suomalaisille miehille hankalilla pariutumismarkkinoilla.

Kuulen usein väitteen, että "pakolaismiehet ja minä emme kilpaile samoista naisista".  Väitteen esittäjät eivät ymmärrä markkinoiden toimintaa. Jokainen pakolaismiehen rengastama nainen siirtää lisäkysyntää jäljelle jääviin naisiin ja naisten hinta nousee.

Kuihtuvien kuntien miehet pinteessä

Hesarin kirjoitus Maahanmuuttajat voivat pelastaa kuihtuvat kunnat väittää seuraavasti:
Pienetkin paikkakunnat voivat saada maahanmuuttajista uusia asukkaita ja kaivattua elinvoimaa.
Pienillä paikkakunnilla on jo ennestään valtava naisvaje (lue). Pakolaismiesten tuoma "elinvoima" ei suinkaan tarkoita suuremman syntyvyyden tuomaa elinvoimaa, vaan yhä verisempää taistelua pikkupaikkakunnan naisista.

Runsaan miesenemmistöisistä  kunnista ei tule elinvoimaisia runsauden sarvia, vaan alhaisen eliniän ja rappion saarekkeita, kuten Itä-Saksan kuihtuvat miesvoittoiset paikkakunnat osoittavat.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moni mies kokee homouden uhkana – vieroksuja yrittää puolustaa asemaansa

Parikymmentä vuotta sitten tutkijat tekivät Yhdysvalloissa suorasukaisen kokeen, jolla he testasivat tunnettua teoriaa homofobiasta.

Sen mukaan homoja karsastavat miehet tuntevat tiedostamatonta seksuaalista kiinnostusta omaan sukupuoleensa, mutta torjuvat kielletyn halunsa ja siksi kammoksuvat sitä myös muissa.

Ajatus on peräisin psykoanalyysin luojalta Sigmund Freudilta. Se elää homokammon selityksenä yhä. Viime aikoina se on kenties palannut mieleen skandaaleista, joissa homojen oikeuksia vastustaneet yhdysvaltalaiset miespoliitikot ovat vuoron perään jääneet kiinni eroottisista puuhista miesten kanssa.

Georgian yliopiston tutkija Henry Adams ja hänen työtoverinsa testasivat teoriaa ryhmällä opiskelijamiehiä.

Ensin tutkijat selvittivät opiskelijoiden asennetta homoihin. Sitten koehenkilöt katselivat videolta miesten välistä seksiä samalla, kun mittari jalkovälissä rekisteröi kiihottumista.

Freud olisi ollut tyytyväinen tulokseen. Eniten näyttivät kiihottuvan miehet, jotka olivat kaikkein torjuvimpia homoja kohtaan.

Paisuvaiskudoksen pullistuminen voi kuitenkin kertoa myös muusta kuin kiihottumisesta.

Homovastaiset opiskelijat ehkä pelkäsivät kiihottumista ja sen näkymistä tutkijoiden mittareissa, ja juuri se pisti liikettä nivusiin. Joidenkin fysiologisten tutkimusten mukaan ahdistus voi saada paisuvaisen reagoimaan.

Toiset tutkimukset viittaavat siihen, että homoseksuaalisuuden torjunta on sitä miltä se näyttää: vieroksuntaa.

Heteromiehille on kokeissa näytetty kuvia alastomista miespareista ja seurattu samalla heidän silmien räpyttelyään tai katsomisaikaa. Homovastaisten miesten reaktiot ovat näissä kokeissa ilmentäneet kielteisiä asenteita pikemmin kuin salaista viehtymystä.

Anonyymi kirjoitti...

Miehet haaveilevat aina parikymppisestä naisesta

Naisten mielestä oman ikäinen mies on viehättävin. Miehet ovat toiselta planeetalta - tässäkin asiassa.

Voi teitä, miehet.

Te haaveilette aina parikymppisestä naisesta - olittepa sitten itse parikymppisiä tai eläkeikäisiä. Niin väitetään ainakin kirjassa Dataclysm: Love, Sex, Race, and Identity-What Our Online Lives Tell Us About Our Offline Selves.

Kyseinen teos on deittisivusto OkCupidin perustajan Christian Rudderin kirjoittama. Rudder erittelee kirjassa deittisivuston käyttäjistä kerättyä valtaisaa tilastomassaa. Tilastot on muodostettu käyttäjien itse syöttämistä tiedoista.

Yksi teoksen mielenkiintoisimmista - ja ehkä myös surullisimmista - tilastoista löytyy taulukoista, jotka havainnollistavat potentiaalisen kumppanin unelmaikää ulkonäön kannalta. Tässä ensin naisten taulukko: naiset unelmoivat suurin piirtein samanikäisestä miehestä:

Ja sitten miehet: mies vanhenee, naismaku ei. Miesten mielestä viehättävin nainen on aina parikymppinen:

Anonyymi kirjoitti...

Lentoemäntä teki kymppikerhosta bisnestä – tienasi satoja tuhansia euroja

Lentoemäntä päätti kehittää pienen lisäbisneksen päätyönsä oheen: hän tienasi lähes 880 000 euroa myymällä seksiakteja lentokoneen vessassa.

Dailymail.com-sivusto uutisoi tänään keskiviikkona lentoemännästä, jonka väitetään harrastaneen seksiä asiakkaiden kanssa lentojen aikana maksua vastaan.

Lentoyhtiötä, jossa nainen työskenteli ei ole kerrottu julkisuuteen, mutta lehden mukaan nainen tienasi yhdellä lennoilla noin 1 500 puntaa, eli noin 2 000 euroa. Kaiken kaikkiaan tienestejä kertyi yhteensä 880 000 euroa.

Nainen jäi kiinni, kun hän harrasti vessassa seksiä miehen kanssa Lähi-Itään suuntautuvalla lennolla ja lehden tietolähteen mukaan hän sai potkut välittömästi.

Anonyymi kirjoitti...

Nainen kertoo Tinderissä olevansa feministi ja saa törkyä niskaansa – miksi?

Suomalaisen feministijärjestön pääsihteeri muistuttaa, ettei feminismi ole miesvastaista: samat sukupuolittuneet rakenteet voivat rajoittaa sekä naisia että miehiä.

Ajattelin, että olet viehättävä, kunnes esittelyssäsi sanoit, että olet feministi, laterzz!

Muun muassa tällaisia viestejä torontolainen Laura Nowak saa Tinderissä. Tai tällaisia:

Harvinaista. Kuuma feministi. Toivottavasti ei ollut liian misogynistisesti [naisvihamielisesti] sanottu.

Ovatko kaikki feministit narttuja vai kaikki nartut feministejä?

Nowakin Tinder-profiili on aivan tavallinen parikymppisen naisen Tinder-profiili – paitsi että hän ilmoittaa siinä olevansa feministi. Se on monelle miehelle liikaa. Nowak on saanut deittisovelluksessa kymmeniä viestejä miehiltä, jotka kehottavat häntä luopumaan feminismistä, käskevät olemaan hiljaa, huorittelevat tai nauravat hänen ajatuksilleen.

Anonyymi kirjoitti...

Nuorten rikkaiden miesten kohteena paratiisi nimeltä Suomi?

Susanna Kauppi on kiertänyt maailman kriisipesäkkeissä 90-luvun lopulta lähtien. Hän ihmettelee, miksi monet suomalaiset kuvittelevat turvapaikanhakijoiden tulevan tänne nauttimaan rikkaasta elämästä.

Anonyymi kirjoitti...

Vaimoni hamstraa seksileluja – miksi minä en riitä? Antti löysi vaimonsa kätköistä ison kasan seksileluja. Nyt hän epäilee, ettei riitä enää vaimolleen.

Antilla ja Helenalla on ollut harmoninen liitto. Nyt Antti kuitenkin epäilee, ettei riitä enää vaimolleen. Antti nimittäin löysi Helenan laatikosta ison kasan kookkaita seksivälineitä.

Miestä alkoi välittömästi ahdistaa.

”Jos Helena tarvitseekin jotain ihan muuta kuin mitä minulta saa ja tyytyy vähempään”, Antti tuskailee.

Mies uskalsi ottaa ongelman puheeksi Helenan kanssa vasta juotuaan itsensä kaatokänniin. Riitahan siitä tuli.

Helena piti miehensä reaktiota loukkaavana. Millä oikeudella Antti oli penkonut hänen henkilökohtaisia tavaroitaan?

”Olet todella lapsellinen, jos vertaat itseäsi muovileluihin”, Helena pilkkasi.

Pariskunta ei ole puhunut Antin löydöstä enää kertaakaan, mutta jotenkin asia jäi kaivertamaan Anttia.

Hän tarkkailee jatkuvasti Helenan reaktioita sängyssä. Nauttiikohan Helena ollenkaan vai onko voihkinta pelkkää teeskentelyä? Onkohan Helena jo löytänyt jonkun toisen miehen, jolla on enemmän annettavaa? Tai onko Helenalla peräti hauskempaa yksin lelujensa kanssa kuin miehensä syleilyssä?

Antti haluaisi puhua ongelmastaan jollekin, mutta Helenan pilkalliset sanat muistuvat selvästi mieleen.

Miten Antti voisi koskaan unohtaa löytämänsä seksilelut, sillä ennen niitä kaikki oli oikeastaan ihan hyvin.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/ulkomaalaisen-kohukaannytys-karajilla-oulussa/708356/

Anonyymi kirjoitti...

Kommenteista:

Asunnottomuus uhkaa räjähtää pääkaupunkiseudulla – Helsinki väläyttää jopa konttikyliä - Euroopan pakolaiskriisi - Kaupunki - Helsingin Sanomat

"Suuret pakolaisperheet menevät asuntojonoissa kärkeen, mutta yksinäiset miehet jäävät asiantuntijoiden mukaan hännille. He päätyvät asumaan toisten nurkkiin ja heillä on asiantuntijoiden mielestä myös riski joutua kaduille."

Lakia pitää muuttaa - ja sitä voidaan muuttaa, ilman että muutos olisi perustuslain vastainen - siten, että asuntojonoissa Suomen kansalainen asetetaan aina ulkomaan kansalaisen edelle. Koska tällöin asema asunstojonossa perustuu kansalaisuuteen eikä esim. etniseen taustaan, ei kyseessä ole perustuslain 6 §:n vastainen syrjintä.

Miksi nimenomaan yksinäiset miehet jäävät asiantuntijoiden mukaan hännille? Miksi eivät esim. yksinäiset naiset? Onko tähän pätevä syy vai onko kyseessä perustuslain 6 §:n vastainen syrjintä? Jos realiteeetti on selkeästi se, että mies on yleensä se, joka jää asuntojonon hännille, on kyseessä todenänköisesti välillinen syrjintä. Toisaalta Suomessa on sallittu myös positiivinen syrjintä. Tässä tapauksessa, varsinkin kun asunto on peruoikeus, tulisi naisten ja pakolaisten positiivinen syrjintä olla sallittua.

Anonyymi kirjoitti...


Meninist-paita