sunnuntaina, syyskuuta 20, 2015

Uhripääoma pakolaismiesten apuna

Savon Sanomat kertoo, että uhkeat daisarit uhkaava pakolaismiesten mielenterveyttä.
Jos joku meidän nuorista naisista kysyy jotakin hyvin avokaulaisessa asussa, he saattavat hämmentyä niin paljon etteivät osaa tai ymmärrä vastata.
Lähes kaikki olivat sitä mieltä, että totta kai laitetaan jotakin. Ei tarvitse olla avarat kaula-aukot. 

Miten ihmeessä suomalaiset naiset suostumaan nöyristelemään pakolaismiesten edessä, mutta suomalaismiehiä kohtaan ei sallita mitään suvaitsevaisuutta pukeutumiseen liittyen?

Vastaus löytyy uhripääomasta

Kirjoitin uhripääomasta seuraavasti:
  1. Uhripääomalla tarkoitetaan ryhmän ja sen jäsenten (1) suojelemisen arvoisuutta ja (2) alistetuksi, sorretuksi ja ilman valtaa olevaksi identifioidun statusta. Suojelemisen arvoisuus viittaa ryhmän jäseniä kohtaan koettuun empatiaan, joka ilmenee auttamisen haluna.
  2. Sorretun aseman saaminen voi tuottaa monenlaisia etuja, kuten positiivisen mediakohtelun, jossa uhria ei voi syyllistää.  
Pakolaismiehillä on enemmän uhripääomaa kuin suomalaisilla naisilla. Siksi pakolaismiehiä ei voi syyllistää suhteessa suomalaisiin naisiin.

Kun suomalaisnainen pukeutuu liian paljastavasti, hän on henkisen väkivallan tekijä altistaessaan kokemattomat pakolaismiehet hämmentävälle seksuaaliselle halulle.

Suomalainen nainen ei voi huutaa pakolaismiehelle päin naamaa: "Lakkaa tuijottamasta!", koska se olisi uhrin syyllistämistä.

Johtopäätös

Emme tule näkemään feministien lutkamarsseja vastaanottokeskusten läheisyydessä, koska se olisi suomalaisia naisiakin enemmän kärsivien uhrien ahdistelua.

Suomalainen valkoinen heteromies ei edelleenkään voi valittaa naisten pukeutumisen aiheuttamista mielenliikutuksista, koska hänellä kaikista ryhmistä vähiten uhripääomaa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Germany: Migrants' Rape Epidemic
http://www.gatestoneinstitute.org/6527/migrants-rape-germany

Anonyymi kirjoitti...

Kumma jos kukaan viranomainen ei snaijaa, että nämä maahanmuuttajamiehet ovat tottuneet siihen, että nainen pukeutuu muiden, kuin omien aviomiestensä, katseiden ulottumattomiin. Siispä Suomessa nainen, joka paljastaa sulonsa kaikille, on kaikkien miesten yhteinen. Hieman rispektii nyt eri kulttuurikäsityksille. Emme kai voi vaatia, että he muuttavat vuosituhansia vanhat kulttuurikäsityksensä meitä suomalaisia vastaaviksi. Mehän olemme heidän silmissään märkäkorvaisia nuorkulttuurien edustajia, siis itse asiassa, ei mitään huomioon otettavaa kulttuuria omaavia.

Anonyymi kirjoitti...

No, kyllähän nämä pakolaiskullttuurien urho sitten näyttävät suomitytöille kuinka pannaan jalalla koreasti. Ei siina auta kuin naisen vienosti vikistä. Eikä näiltä avonaista pukeutumista harrastavilta tytöiltä asiaa edes tarvitse kyselle. Näissä miehissä on sitä vahvaa miehekkyyttä.

Näyttävät muuten olevan aika hyvin treenattua porukkaa. Jotenkin tulee mieleen joukko-osasto. Olisiko olemassa joku päämäärä. Uusimmat uutiset kertoivat, että suurin osa näistä on muualta kuin Syyriasta, joten keitä nämä ovat. ISIS, jos ovat hereillä, saa tästä uskomattoman etulyöntiaseman levittäytyä joka puolelle pakolaisvirran mukana. Pohjois-Norjassa oli suunnitelma hyökätä radomisti johonkin omakotitaloon ja tappaa sisällä olevat paikalliset ihmiset. Tällä kertaa jäivät vielä kiinni.

Itse olen pikkuhiljaa varustautunut, joten en ainakaan ihan ilman vastarintaa aio lähteä.

Anonyymi kirjoitti...

Science Dailyssä
New research on attractiveness and mating
.