tiistaina, marraskuuta 03, 2015

Radikaalifeministi JSN:n puheenjohtajaksi

Julkisen sanan neuvoston (JSN) uudeksi puheenjohtajaksi on valittu Elina Grundström.

Elina on kuuluisa mm. kirjoituksestaan Islam on hieno uskonto.

Radikaalifeminismi pääsee valloilleen kirjoituksessa Politiikassa on meneillään perusteellinen puhdistus.

80 kommenttia:

Sametti kirjoitti...

Uuuuugh voi eiiii.

Anonyymi kirjoitti...

Kaupunki vastaanotti 52 turvapaikanhakijaa: "Miehet eivät koske naisiin näin. Sitä sanotaan seksuaaliseksi häirinnäksi"

...
Miehet eivät koske naisiin näin. Sitä sanotaan seksuaaliseksi häirinnäksi, Karppanen jatkaa ja puristaa Itkosta takapuolesta.
...

Anonyymi kirjoitti...

Feministitkin tekevät sen ihan itse

Mikä on vialla kirjoitti...

Heidän naiset vs. meidän naiset

Heidän miehet vs. meidän miehet

Anonyymi kirjoitti...

Skandaali huippuyliopistossa - opettajatar pakotti urheilijoita seksiin tyttärensä kanssa

Helsingin Uutiset: Ammattilaiset huolissaan nuorista - "Kukaan ei jaksanut juosta 2000 metriä Cooperissa"

Aarnion paljastanut prostituoitu: "Poliiseille lupasin puoleen hintaan"

...
En aina ole saanut tuota 500 euron hintaa. Usein asiakkaat tinkivät jo puhelimessa. Nokian johtajat maksoivat aina 500, he eivät välittäneet hinnasta, Saara kertoi kuulustelijoille.
...
Kerran Saara sanoi soittaneensa poliisin johtokeskukseen jostain asiasta. Varsinaista asiaa hän ei enää muistanut. Kaiutin oli kuitenkin poliisin puolella auki, joten muutkin paikalla olleet kuulivat keskustelun. Niinpä Saara käytti tilaisuutta hyväkseen:

- Tulkaa pokaksi, koska minulla on niin hiljaista, että minulta saa poliisit ja palomiehet puoleen hintaan. Kerroin Jari Aarnion olevan minun hyvä kaveri. Muistelen niiden naureskelleen siellä taustalla, hän kertoi kuulustelijoille.

Kaikista poliiseista Juhasta jäi kuitenkin karvaat kokemukset. Saara kertoi, että vaikka koko yön taksaksi oli sovittu 300 euroa, mies jätti maksamatta.

- Tämänkin jälkeen Juha kävi päivisin panolla, mutta niitäkään hän ei maksanut. Laitoin hänelle viestin, että on petos jättää maksamatta, Saara sanoi.
...


Humalainen nainen päätti silittää tiikeriä USA:ssa - sai vakavat vammat

LV: Äidille syyte - jätti pikkulapsen yksin vilkkaaseen risteykseen

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsalaiset isät saavat kolmannen isyyskuukauden
Ruotsin hallitus perustelee muutosta tasa-arvon lisäämisellä.


Ruotsalaiset isät saavat oikeuden kolmanteen isyyskuukauteen, kertoo uutistoimisto TT. Valtiopäivien sosiaalivakuutusvaliokunta päätti muutoksesta tiistaina. Se astuu voimaan ensi vuoden alusta.

Ruotsin hallitus perustelee muutosta sillä, että vanhempainraha jaetaan nykyään epätasa-arvoisesti. Ruotsalaiset naiset käyttävät 80 prosenttia alle 2-vuotiaiden lasten hoitoon tarkoitetuista vanhempainrahapäivistä.

– Tiedämme, että monet asiat, jotka asettavat naiset epätasa-arvoiseen asemaan, alkavat perheen muodostamisesta. Niitä ovat matalampi palkka, huonompi urakehitys, huonompi terveys ja matalammat eläkkeet, sanoi sosiaalivakuutusministeri Annika Strandhäll isyyslomaesityksestä sanomalehti Aftonbladetissa toukokuussa.

Ruotsissa vanhempainvakuutus on henkilökohtainen. Vanhemmat voivat luovuttaa vanhempainrahapäiviä toisilleen, lukuun ottamatta 60:ta päivää, jotka on korvamerkitty kullekin vanhemmalle. Näiden päivien määrä nousee nyt 90:ään.

Vanhempainrahaa maksetaan Ruotsissa kaikkiaan 480 päivää.

Anonyymi kirjoitti...

Kerrankin uutinen jossa ymmärrettiin, ettei ihmiskaupassa ole kyse yksinomaan prostituutiosta, joka on hyvin pieni osa kaikesta ihmiskaupassa Suomessa:

Ihmiskauppa tunnistetaan hyvin - Kotimaa - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Siivelläeläjien eliitti:

Tässä ovat Suomen hyvätuloisimmat naiset – katso lista

Naisten 20 eniten tienanneen joukkoon yltää 2,6 miljoonan euron tuloilla, selviää eilen julkaistuista verotiedoista. Sijoitus putoaa sijalle 136, jos mukaan lasketaan myös miehet.

Anonyymi kirjoitti...

Melody Hensley on Twitter: "I'm pissed gender terrorists took my health away and my husband has to act as caretaker. I'm not a professional victim for speaking out."

Anonyymi kirjoitti...

Huge Survey Shows Correlation Between Autistic Traits and STEM Jobs - Slashdot

A survey of more than 450,000 people in the UK has shown there is a significant correlation between a higher score on the Autism Quotient and being a scientist or engineer. AQ scores are also higher for men than for women. "On average, the male AQ score was 21.6, compared to a female score of 19.0. People work in a STEM-related job had an average AQ score of 21.9 compared to a score of 18.9 for individuals working in non-STEM jobs. This suggests autistic traits are linked to both sex and to having a ‘systems-thinking’ mind." A professor involved with the work said, "These may shed light on why we find males in the population on average have slightly more autistic traits than females do, and why fathers and grandfathers of children with autism are over-represented in STEM fields."

2015-11-04 Jyväskylän yliopistoa puhuttaa sukupuolittunut rasismi

Anonyymi kirjoitti...

Ärsyttävä äijähaara: tämä miesten asento pitäisi kieltää

Äijähaara on se leveä asento, jolla mies ottaa haltuunsa kaksi istumapaikkaa joukkoliikennevälineessä.

Busseissa, metroissa ja muissa julkisen liikenteen kulkuvälineissä liikkuva ei ole voinut olla näkemättä äijähaaraa (manspreading). Se tarkoittaa asentoa, jossa mies istuu haarat levällään.

Äijähaara harmistuttaa, koska yhden penkkipaikan sijaan mies jalkoineen levittäytyy kahdelle istuimelle. Huomaavaisuus ja tahdikkuus on asennosta kaukana.

Jos kahta paikkaa pitävä äijähaaralainen on vielä kuulokkeet korvilla uppoutunut kädessään olevaan älypuhelimeensa, hän viestittää kehon kielellä olevansa itseoikeutettu reviirinsä herra. Hän on tilansa valloittanut. Häneltä voi olla hankalaa pyytää tilaa.

Äijähaara voi yllättää jo istumassa olevan, kun viereen istuu mies, joka on tottunut ottamaan leveän asennon. Vieressä istuva joutuu keräämään itsensä pieneen tilaan, koska kanssamatkustajan polvi tunkee omalle puolelle.

Anonyymi kirjoitti...

Satu, 35: Olen strippari ja nautin työstäni | Tosielämää | Iltalehti.fi

Kassien tuulettaja kirjoitti...

Haara-asento ei sinänsä häiritse naisia vaan se että mies vaikuttaa persaukiselta matkustaessaan oman auton sijasta julkisilla.

Anonyymi kirjoitti...

Bloggaava ilotyttö yllättyi: “Siskot” kyselevät miten ryhtyä alalle

Provosoivista Ilotyttö paljastaa -blogikirjoituksista tunnettu suomalaisprostituoitu kirjoittaa olevansa paraikaa Englannissa työkeikalla – ja katsastelemassa mahdollisuuksia jopa muuttaa saarivaltioon. Luksusseuralaisen työ kuulemma kiinnostaa, ja jonkinlaista jalansijaa hän onkin kirjoituksensa perusteella jo saanut.

Tämän vuoksi 23-vuotias nainen aikoo haudata ajatuksen “huorakoulusta”, jonka rehtoriksi hän kaavaili ryhtyvänsä. Hän on silti saanut kyselyjä suomalaisnaisilta liittyen ammattiinsa.

-Sain muuten jonkin verran kyselyjä sen huorakoulu-heiton ansiosta. (…) Jos en viihtyisi täällä (Englannissa) tai saisi mitä haluan, palaisin Suomeen…ja katsotaan sitten jos vaikka opastaisin teitä, siskot. Jonkin verran on tosiaan tullut kyselyjä siitä, miten aloittaa nämä horon hommat. Olen vastannut asiallisiin kyselyihin, ihan maksutta, nainen kirjoittaa.

Postauksessaan hän paljastaa myös epäonnistuneimpien keikkojensa TOP-7:n. Siihen mahtuu niin jättipeniksellä varustettua miestä, asiakkaan vaimoa joka yllättää rysän päältä sekä ripuloiva asiakas.

Anonyymi kirjoitti...

Ja Grundströmin ajama punafeministinen linja, joka ei hyväksy mitään ideologiahutun vastaisi vastaväitteitä se vasta onkin malliesimerkki sananvapaudesta:

Mediaetiikan uusi vartija Elina Grundström: ”Suomalainen sananvapaus on uhattuna valesivustojen takia” - Media - Kulttuuri - Helsingin Sanomat

Afganistanissa alkoi maisteriohjelma sukupuolten ja naisten opinnoista - Maailman kuvat - Ulkomaat - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Divorce study felled by a coding error gets a second chance - Retraction Watch at Retraction Watch

Ile kirjoitti...

Vuoden isät aktiivisia järjestötoiminnassa

Jälleen on valittu poliittisesti oikeanlaisia mannekiini-isiä Vuoden isiksi

Anonyymi kirjoitti...

Viidessä vuodessa pistettiin kaveri niin polvilleen avioerossa, ettei se enää siitä nouse

Anonyymi kirjoitti...

Elina ei lainkaan aikaillut, vaan ryhtyi heti hyökkäämään valtamedian sananvapautta vastaan:

"Mediakritiikittömät nuoret väärän tiedon vaaravyöhykkeessä" - Kotimaa - Uutiset - MTV.fi

ja jollain käsittämättömällä ajatusloikalla mukta tämä valtamedian ulkopuolinen media on uhka sananvapaudelle. Miten tuollaiseen tehtävään on valittu henkilö, joka ei tajua, että sananvapaus nimenomaan koskee oikeutta sanoa monien epämieluisana tai jopa virheellisinä pitämiä asioita, eikä vain joutavanpäiväisiä tyhjänpäiväisyyksiä, joita pahin diktaattorikaan ei viitsisi rajoittaa?:

Mediaetiikan uusi vartija Elina Grundström: ”Suomalainen sananvapaus on uhattuna valesivustojen takia” - Media - Kulttuuri - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Töröhuulisen tytön selfiet eivät olekaan itserakkautta – vaan feminististä itsesuojelua | Yle Uutiset | yle.fi

Anonyymi kirjoitti...

Teini-ikäinen Juha pitkitti lääkäriin menoa - vatsasta löytyi 1,9 kilon etäpesäke - Terveys - Ilta-Sanomat

...
Sairauden kokeneena hän neuvoo kaikkia miehiä menemään rohkeasti lääkäriin, jos löytää pienenkin patin kiveksistään.

– Kivekset on tutkittava kuukausittain, että tuntuuko jotain muutoksia, Ilmanen sanoo.

Lähes joka kymmenenneltä löytyi epäily pahanlaatuisesta ihomuutoksesta ilmaisissa luomitarkastuksissa - Ihosyöpä - Elämä - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Ei edes rippeitä inhimillisyydestä… | MV!!??

YLE Watch: YLEssä ollaan tyytyväisiä uuteen JSN:n puheenjohtajaan | MV!!??

Suomen sananvapaus on uhattuna | MV!!??

Kilpirauhaspotilaat järkyttyivät Hesarin harjoittamasta sensuroinnista ja manipuloinnista | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Äiti ruhjoi kaksivuotiasta - oikeus määräsi korvauksia

Anonyymi kirjoitti...

Tytöt riehuivat kirkossa – repivät virsikirjoja, tyhjensivät jauhesammuttimen ja sotkivat kirkkosalin - Kotimaa - Ilta-Sanomat

...
Seurakunta vaatii tytöiltä vahingonkorvauksena vakuutuksen 10 000 euron omavastuuosuutta.
...

Anonyymi kirjoitti...

”Hallituksen jälki tulee olemaan rumaa” – Demarinaisten Tuppurainen ei ihmettele naisten reaktioita

SDP:n kannatus naisten keskuudessa on noussut kohisemalla. Ylen keskiviikkoisen gallupin mukaan SDP olisi suosituin puolue 22,3 prosentilla, jos vain naiset saisivat äänestää.

– Tämä on hienoa, mutta ei erityisen yllättävää, Demarinaisten puheenjohtaja, kansanedustaja Tytti Tuppurainen arvioi tulosta.

Hänen mielestään naisten reaktiot ymmärtää, kun katsoo nykyisen hallituksen politiikkaa: Se sotii naisten arvoja ja naisten arvostamaa hyvinvointiyhteiskuntaa vastaan.

– Porvarihallitus aikoo romuttaa kaikki sosialidemokraattien pitkän linjan saavutukset: kansanterveyslain, peruskoulun ja subjektiivisen päivähoito-oikeuden.

Tuppurainen muistuttaa, että naiset kannattavat hyviä julkisia palveluita, jotka ovat hallituksen lynkkauslistalla. Ne ovat kuitenkin naisille erityisen tärkeitä tasa-arvon takia.

– Neuvolat ja päiväkodit muun muassa ovat ensiarvoisen tärkeitä, jotta meillä on yhtäläiset mahdollisuudet käydä töissä siinä missä miestenkin.

Taannoisessa suurmielenosoituksessa naiset olivat erityisen kovaäänisesti puolustamassa etujaan. Tuppurainen ei ihmettele sitä yhtään.

– Hallituksen kirves pakkolakeineen osuu kovimmin juuri palvelualojen pienipalkkaisiin naisiin. He toimivat tässä täysin johdonmukaisesti, kun nostavat kytkintä oikeistolaisen politiikan kohdalla.

Anonyymi kirjoitti...

Uusi tutkimus: "Lähes jokainen nainen on vähintäänkin biseksuaali"

Essexin yliopiston tutkimuksen mukaan sellaisetkin naiset, jotka määrittelevät itsensä heteroksi, eivät sitä todennäköisesti täysin ole.
Telegraph uutisoi Essexin yliopiston psykologianlaitoksen tekemästä tutkimuksesta, jonka mukaan "jokainen nainen on vähintääkin biseksuaali tai jopa lesbo."
Tutkijat näyttivät reilulle kolmellesadalle tutkitulle naiselle eroottisia pätkiä, joissa esiintyi joko miehiä tai naisia. Sitten heidän kiihottumistaan ja elintoimintajaan mitattiin esimerkiksi pupillien liikkeitä tarkastelemalla.
Tutkijoiden mukaan homoseksuaalit naiset kiihottuvat videoilla nähdyistä naisten vartaloista enemmän kuin itsensä heteroksi mieltävät naiset. Silti heteronaisetkin kiihottuivat toisten naisten vartaloista. Tämän paljastivat heidän ruumiintoimintonsa ja näin oli siis huolimatta siitä, että he itse määrittelivät itsensä täysin heteroiksi.
- Vaikka moni nainen määritteleekin itsensä heteroksi, osoittaa meidän tutkimuksemme, että mitä tulee seksuaaliseen kiihottumiseen, ovat lähes kaikki naiset vähintäänkin biseksuaaleja, summaa tutkimusta johtanut tohtori Gerulf Rieger.

Anonyymi kirjoitti...

Haluaisikohan Elina sensuroida nämäkin?:

"Nussi pipit, nussi papit, nussi rikkahat ritarit" – Kalevalasta sensuroitujen runojen arvo ymmärretään nykyään | Yle Uutiset | yle.fi

Anonyymi kirjoitti...

Unraveling the mystery of female desire - Health - Sexual health | NBC News

Animal Urges: Women and Bestiality | Broadly

Our sexual desires exposed by neuroscientists' porn study

...
"The four body parts that both straight and gay men are wired to find sexually interesting are: chests, butts, feet and penises. Heterosexual men are very interested in looking at penises, especially large penises."
Orgas said heterosexual men searched for penises almost as often as they search for vaginas and out of the top 35,000 most popular adult sites, roughly 1000 were devoted to large penises.
"This interest is perhaps inherited from our primate ancestry: chimpanzees, monkeys, and bonobos use their penis as a prominent and versatile social instrument, to signal aggression, to indicate dominance, to mark territory, and to indicate sexual interest," he said.
The study found that the largest audience for "shemale" - male-to-female transexual - porn was heterosexual men. Orgas described this as an "erotical illusion".
...

Women Can Be Turned on Even by Sex among Animals

What Our Eyes Say About Our Sexual Preferences | Popular Science

Sex Researchers Rethink Female Sexuality | Psychology Today

What is sexual orientation and do women have one? - PubMed - NCBI

Zoophilia - Wikipedia, the free encyclopedia

Anonyymi kirjoitti...

Puolet yli nelikymppisistä miehistä kärsii erektiohäiriöstä – Raskas liikunta pitää häiriön loitolla, paljastaa tutkimus - Erektio - Hyvinvointi - Helsingin Sanomat

...
”Erektiohäiriö voikin olla ensimmäinen oire alkavasta valtimotaudista. Se saattaa ennustaa valtimotautia jopa perinteisiä riskitekijöitä paremmin”, Ettala sanoo.

Liikunnan lisäksi myös avioliitto suojasi erektiohäiriöiltä. Ettalan mukaan sama on todettu aikaisemmissakin tutkimuksissa.

”Tämä saattaa liittyä siihen, että niillä, jotka ovat ihmissuhteessa, on enemmän käyttöä erektiolle. Tiedetään, että miehillä, joilla on vähän yhdyntöjä, on enemmän erektiohäiriöitä ja niillä, joilla on enemmän yhdyntöjä, on vähemmän erektiohäiriöitä. Ajatus on, että seksikin on hyvää liikuntaa”, Ettala sanoo.
...
Jos haluaa pitää erektiohäiriön loitolla, Ettalan mukaan paras keino on liikkua paljon ja lopettaa tupakointi.

Anonyymi kirjoitti...

Henkilöauto törmäsi 4-vuotiaaseen poikaan – naiskuski pakeni paikalta - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Ile kirjoitti...

Toisin kuin aina luultu, naiset ovatkin seksuaalisesti vaativampia kuin miehet

& seksologin naisille neuvon muotoon puettu paljastus: Miehetkin ovat ihmisiä!

Anonyymi kirjoitti...

Rähmis: Maahanmuuttoviraston työntekijätärtä epäillään ihmissalakuljetuksesta | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Räväkän feministin jälkeen Taideyliopiston johtoon nousee sanojaan harkitseva mies

Siihen nähden, että improvisointi on Jari Perkiömäelle omien sanojensa mukaan elämäntapa, hän vaikuttaa harkitsevalta tapaukselta.

Taideyliopiston vasta valitun rehtorin vastaukset kysymyksiin tulevat rauhallisesti ja punniten, jopa viipyilevästi.

Asiaan saattaa toki vaikuttaa se, että Perkiömäen edeltäjä Tiina Rosenberg jätti tehtävänsä kesäkuussa dramaattisissa merkeissä. Räväköistä mielipiteistään tunnettu rehtori sopi hallituksen kanssa jättävänsä tehtävän välittömästi, eikä kovin selvää kuvaa äkkilähdön syistä ole saatu vieläkään.

Perkiömäki ei paljon halua edeltäjäänsä arvioida.

”Sen voin sanoa, että itse aion rehtorina puolustaa taiteen tehtävää. Räväkkyyden asteen voivat sitten arvioida muut.”

Anonyymi kirjoitti...

Puolet yli nelikymppisistä miehistä kärsii erektiohäiriöstä – Raskas liikunta pitää häiriön loitolla, paljastaa tutkimus

Kun hiki virtaa kuntosalilla tai lenkkipolulla, se tekee hyvää paitsi sydänterveydelle ja kunnolle, myös erektiokyvylle.

Miehillä, jotka harrastavat hengästyttävää hikiliikuntaa, on puolet pienempi riski saada erektiohäiriö kuin miehillä, jotka eivät harrasta lainkaan liikuntaa. Kevyt liikunta laskee riskiä kolmanneksen.

Liikunnan ja erektiokyvyn yhteys käy ilmi lääketieteen lisensiaatti Otto Ettalan väitöskirjasta, joka tarkastetaan Turun yliopistossa tänä perjantaina.

Anonyymi kirjoitti...

Vaarallinen villitys: Päiviä kestävä nappiseksi houkuttaa miehiä

Chemsex eli amfetamiinin sukuisten muuntohuumeiden vaikutuksen alaisena harrastettu seksi on Brittein saarilla saanut lääkärit huolestumaan. Ilmiö ei ole laaja, mutta se voi olla vaarallinen.

Anonyymi kirjoitti...

Naisten väkivaltaisuus perheissä kasvaa – miehet lapsineen etsivät apua turvakodeista

Poliisi kohtaa perheväkivaltaan syyllistyviä naisia jatkuvasti enemmän. Turvakotien asiakkaista taas miesten osuus on kasvanut. Aiemmin miesten asema perheväkivallan uhreina oli tabu, mutta nykyään asiasta uskalletaan jo puhua.

Naiset syyllistyvät yhä useammin perheväkivaltaan.

Saatavissa olevien tietojen mukaan vuonna 2014 perheväkivaltarikoksesta epäiltyjä naisia oli marraskuun alkuun mennessä koko maassa 1 082. Tänä vuonna samaan vuodenaikaan epäiltyjä naisia oli jo lähes 1 200.

Poliisin tilastojärjestelmästä saa epäiltyjen sukupuolijakauman vain kahden vuoden ajalta. Pidemmällä aikavälillä tiedon määrä kasvaisi liian suureksi käsitellä.

Muutoksesta huolimatta miehet käyttäytyvät perheissä edelleen naisia useammin väkivaltaisesti. Tilastojen valossa mies syyllistyy perheväkivaltaan noin neljä kertaa naista useammin.

Kenttätyötä tekevä poliisi vahvistaa tilastoissakin näkyvän muutoksen.

– Nainen on yhä useammin perheväkivallan tekijä. Vielä 8–10 vuotta sitten oli erittäin harvinaista, että perheväkivaltatapauksissa väkivaltaisesti käyttäytyvä osapuoli oli nainen. Noin viisi vuotta sitten tilanne muuttui, sanoo komisario Pekka Kokkonen Hämeen poliisilaitokselta.

Hänen mukaansa ilmiö on uusi, mutta ei harvinainen.

– Varsin usein kohtaamme tilanteita, joissa nainen heittelee astioita tai hänellä on jokin astalo, jopa teräase, ja mies joutuu soittamaan poliisin apuun, koska on saattanut jopa saada osumia, Kokkonen jatkaa.

Anonyymi kirjoitti...

Eikö mies halua sitoutua? Syy voi olla yllättävä

On monia syitä miksi mies ei välttämättä halua sitoutua vakavampaan suhteeseen, mutta yksi näistä voi olla hänen taloudellinen tilanteensa - tai vaihtoehtoisesti sinun rahatilanteesi.
Jos mies ei halua suhteesta vakavampaa, tai mennä kihloihin, se ei välttämättä johdu siitä että hän pettäisi sinua, tai siitä että seksi on hänen mielestään huonoa. Hän voi pitää sinua vetovoimaisena ja haluttavana, mutta sitoutumisen välttely voi johtua jomman kumman taloudellisesta tilanteesta.
Jos mies ei pysty maksamaan laskujaan, hän ei todennäköisimmin sitoudu suhteeseen edes kuudeksi kuukaudeksi. Miehistä poiketen nainen taas voi olla kyvytön maksamaan laskuja ajallaan, mutta hän voi silti sitoutua mieheen loppuelämäkseen.
Miehellä on tarve elättää ja suojella
Miehillä on luontainen tarve suojella ja elättää perheensä. Tämä kaikki johtaa ideansa kivikaudelta, jolloin miehen tehtävä oli hankkia ruokaa ja suoja, sekä suojella perhettään.
Miehet saattavat tuntea olonsa hyödyttömiksi jos he eivät pysty elättämään kumppaniaan, ja näin menettävät maskuliinisen asemansa suhteessa. Miehet haluavatkin yleensä säästää rahaa ja saada asiansa kuntoon, ennenkuin he ovat valmiita ottamaan suurempia askelia elämässä.
Naisen velat voivat viedä sitoutumishalun
Valitettavasti myös naisen velat voivat viedä miehen kiinnostuksen vakavammasta suhteesta. Miehet eivät halua jakaa muiden velkoja, mikäli he ovat saaneet vihdoin omat raha-asiansa kuntoon.
Ellet omista säästöjä, miehesi tulee katsomaan jatkuvasti kuinka - ja kuinka paljon - käytät rahojasi. Liian runsas shoppailu voi tehdä suhteellenne hallaa, ja päättää sen ennenaikaisesti.
Jos kuitenkin sinulla on velkaa ja vakavampi suhde aluillaan, älä piilottele asiaa mieheltä, vaan puhu siitä hänen kanssaan ajoissa. Näin pystytte keksimään asialle ratkaisun yhdessä.

Anonyymi kirjoitti...

19-vuotias Johanna on kasvanut rekan rattiin - "Tykkään työstäni"

Sumuisen ja syksyisen aamun rauha Tuupovaaran Luostarinvaarassa sijaitsevassa puutavaran välivarastossa järkkyy, kun sinisellä hytillä varustettu rekka kaartaa silmiinpistävän siististi ladottujen pinojen väliin.
Ilomantsilainen Johanna Maksimainen, 19, kipaisee kuormauksen alkuvalmistelut tehtyään vikkelästi rekan nosturin parin metrin korkeudella olevaan hyttiin.
Hytti kohoaa vielä mastonsa varassa metrin verran ja alkaa huojua ja täristä kuormaajan kouran liikkuessa kasan ja kärryn välillä tuhansia kiloja painavine taakkoineen.
Turbulenssi lentokoneessa on tämän simulaattorin jäljiltä lasten leikkiä.
- Tykkään työstäni. Se on mukavaa ja haasteellista. Kahta samanlaista päivää ei ole, nuori rekkakuski toteaa.
Kesäkuussa 19 vuoden iän saavuttanut nainen on helmikuusta lähtien kuljettanut puutavaraa vanhempiensa omistaman Kuljetus Maksimainen Oy:n riveissä.

Anonyymi kirjoitti...

Sukupuolten välillä selvä ero – Miehet haluavat rikastua, entä naiset?

Sijoittaessaan rahaa naiset haluavat ennen kaikkea säästää, kun taas miehet haluavat vaurastua.

Säästöpankkiryhmä tutki, miksi suomalaiset säästävät rahaa. Naisista lähes puolet ilmoitti syyksi varautumisen pahan päivän varalle. Miehistä vain joka kolmas ilmoitti saman.

Miesten toiseksi tärkein syy säästämiselle on halu vaurastua. Niin vastasi joka neljäs mies. Naisista vain 12 prosenttia vastasi samoin.

Sijoituskohteissa miehet suosivat riskipitoisia kohteita, kuten pörssiosakkeita. Vastaajista joka neljännellä miehellä oli pörssiosakkeita, kun taas naisista niitä oli vain kymmenellä prosentilla.

Naiset valitsevat sijoituskohteensa suhteellisen usein vastuullisuuden, eettisyyden ja ympäristöarvojen perusteella.

Miehet seuraavat suhteellisen paljon talousmediaa ja sijoitusammattilaisten suosituksia.

Anonyymi kirjoitti...

Sinkut ovat muita todennäköisemmin ylipainoisia

Tutkijoiden mukaan saattaa olla niin, että sinkkuna viihtyvät syövät muita epäterveellisemmin.
Ikäviä uutisia sinkuille. Tuoreen tutkimuksen mukaan näyttää nimittäin siltä, että yksin asuvat ovat muita suuremmalla todennäköisyydellä ylipainoisia. Kun sohvalla viettää iltaisin aikaa yksin, saattaa suuhunsa todennäköisemmin miniporkkanoiden sijaan mättääkin vaikkapa pizzaa. Myös ravintolassa käydessä sortuminen burgeriin salaatin sijaan uhkaa sinkkuja todennäköisemmin.
Tutkimuksessa seurattiin yhteyttä sinkkuuden sekä ruokavalion kesken. Huomattiin, että sinkut syövät muita todennäköisemmin epäterveellisemmin ja lihovat sen vuoksi muita enemmän.
- Motivaation puute yksin kokkaamiseen ja yksin syömiseen on suuri syy ilmiöön. Ihmiset tekevät helpommin epäterveellisiä valintoja, kuin kokkaavat itselleen terveellistä ruokaa, tutkija Katherine Hanna kertoo.

Anonyymi kirjoitti...

Epäsiisti ulkonäkö ja laiskuus - 17 yleisintä syytä, miksi parisuhteet kaatuvat

Australiassa on tutkittu tuhansien ihmisten mielipiteitä siitä, millaiset asiat saavat heidät lopettamaan suhteen. Tutkimukseen osallistui 5500 sinkkuihmistä, jotka olivat iältään 21-76-vuotiaita. Tutkijoiden mukaan pieneltäkin vaikuttavat tekijät saattavat muodostua kompastuskiviksi, mitä tulee parisuhteisiin.
Lue alta 17 yleisintä syytä siihen, miksi parisuhteet eivät kestäneet.
Epäsiisti ulkonäkö, 67 prosenttia
Laiskuus, 66 prosenttia
Liian vaativa, 63 prosenttia
Huumorintajunpuute, 54 prosenttia
Asuu liian kaukana, 49 prosenttia
Huonoa seksiä, 47 prosenttia
Itsetunnon puute, 40 prosenttia
Katsoo liikaa telkkaria/pelaa liikaa videopelejä, 33 prosenttia
Ei kiinnostusta seksiin, 33 prosenttia
Itsepäisyys, 33 prosenttia
Puhuu liikaa, 23 prosenttia
Liian hiljainen, 14 prosenttia
Liian suorasanainen, 14 prosenttia
Ei halua lapsia, 14 prosenttia
On jo vanhempi, 13 prosenttia
Liian urheilukeskeinen, 9 prosenttia
Liian epäurheilullinen, 6 prosenttia

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaismiehen tarina: Viisisenttinen penis oli tehdä minusta alkoholistin!

Etelä-Suomesta kotoisin oleva Sami, 36, on kertonut tarinansa mikropeniksen omistavana miehenä. Hänen siittimensä on erektiossa viisisenttinen.
– Yläkoulussa aloin jo erottua. Luokkakavereitteni penikset olivat kasvaneet huimasti, katselin niitä kateellisena suihkussa. Omani oli ja on: kaksi senttiä. Erektiopituus sentään on viisi senttiä. Kuulun mikropeniksisiin miehiin. Tämä on ominaisuus, joka on varsin harvinainen. Elämäni mikropeniksen kanssa on ollut sitä samaa kuin jokaisella, jolla se on. Olen kummajainen, mies kertoo Terveyden Asialle -verkkojulkaisussa.
Hän on kokenut kiusaamista varsinkin armeijassa, eikä uskaltanut edes seurustella ennen kuin lukioajan jälkeen.
Sen jälkeen naisia on kuitenkin riittänyt, sillä Sami kertoo olevansa kohtuullisen komea mies.Sami kertoo tarinassaan olleensa vaarassa jopa alkoholisoitua, sillä seksiä hän ei uskaltanut harrastaa ilman että oli vahvasti päihtynyt - ja ilman että myös kumppani oli. Saman naisen kanssa hän ei halunnut olla koskaan uudestaan, sattuneista syistä.

– Olen saanut naismaailmassa kokea ”nuoreen” ikääni paljon, ja vielä enemmän mikropeniksellä varustetuksi mieheksi. Mutta jos voisin vaihtaa osani, tekisin sen, peniksenpidennystäkin harkinnut mies sanoo. Se ei kuitenkaan ollut apu tilanteeseen.

Anonyymi kirjoitti...

Miesaktivistit: Suomalaisen miehen suurin ongelma on yksinäisyys ja raaka kulttuuri

Suomalaisen miehen suurin ongelma on työelämän muuttuminen ja siitä johtuva yksinäisyys.
Näin tiivistää tutkija, historian professori Juha Siltala, joka esitelmöi tänään Tampereella järjestettävillä miespäivillä.
Työelämän tutkijana hän huomauttaa, että mies kärsii ennen kaikkea siitä, että työelämästä ovat kovaa vauhtia katoamassa perheen elättämiseen riittäneet perinteiset miestyöpaikat. Nuorten miesten on puolestaan hankala edes päästä mukaan työelämään, jossa vaaditaan yhä enemmän korkeaa koulutusta.
Siltala viittaa, että Tampereenkin huippulukioiden oppilaista 80 prosenttia on tyttöjä.
- Pojat kypsyvät lukemaan keskimäärin viisi vuotta myöhemmin kuin tytöt, ja siinä vaiheessa arvosanat ja opiskelupaikat on jo jaettu, Siltala sanoo.
Hänen mukaansa pojat ja miehet myös kestävät työelämän takapakit huonommin kuin naiset, koska heidän ystävyyssuhteensa ovat heikommalla tolalla kuin naisten.
- Miesten identiteetti on enemmän työkeskeinen kuin naisten, joilla se on usein enemmän ystäväkeskeinen. Siksi nuoret miehet jäävät helposti yksin, Siltala sanoo.
Suomalainen mieskulttuuri on raaka ja yksiulotteinen. Se on tällä hetkellä miesten suurin ongelma.
Näin tiivistää puolestaan Miessakit ry:n tamperelainen erotyöntekijä Kari Vilkko.
- On myytti väittää, etteivät miehet puhuisi. Kyllä he puhuvat, jos ympäristö on turvallinen. He puhuvat saunanlauteilla tai nuotiolla, missä miehet saavat puhua omista tunteistaan vapautuneesti keskenään.
Näitä turvallisia paikkoja miesten pitäisi Vilkon mielestä nyt kyetä löytämään lisää.
Onko nainen siis suurin este sille, ettei mies puhu?
- No on se silloin, jos miehet haluavat puhua keskenään, Vilkko sanoo.

Anonyymi kirjoitti...

Mikropeniksiset pojat ajoissa hoitoon! Koulussa pitäisi terveystarkastuksessa ehdottomasti seuloa tämäkin ongelma ja ohjata ajoissa hoitoon:

Penile growth in response to hormone treatment in children with micropenis

Anonyymi kirjoitti...

"Good responses are typically seen with increases of over 100% in penile length over the course of initial treatment to be expected.[12,13,14]"

Anonyymi kirjoitti...

https://www.youtube.com/watch?v=BmW7mmiI9aY

tästä kunnon "korvakäärme"

Anonyymi kirjoitti...

http://www.liveleak.com/view?i=981_1446767747

Police Officer Lisa Mearkle's Taser video: fatal shooting of David Kassick
Read more at http://www.liveleak.com/view?i=981_1446767747#YQtXcYpjBJLEfmU0.99

Anonyymi kirjoitti...

Laasaslaisuus myy:

Rakkausvalmentaja neuvoo uranaisia seuranhakuun: ”Tärkeintä on tajuta, mitä itse haluaa omalta elämältään”

Rakkausvalmentajan työssään Keller haluaa yhdistää amerikkalaisten naisten positiivisuuden ja venäläisten naisten naisellisuuden.

Useita satoja miehiä haastatelleen Kellerin mukaan miehet eivät tavoittele täydellisen kaunista naista.

”Useimmille riittää nainen, joka on tarpeeksi viehättävä ja oikeanlaista naistyyppiä.”

Sen enempää miesten kuin naistenkaan on turha kuvitella, että kumppani löytyy helposti ”oman tason” yläpuolelta. Ikä, ulkonäkö, viehättävyysaste, koulutus, tausta, ammatti ja muut seikat määrittelevät tason, joka määrää puolison.

”Venäläiset naiset tavoittelevat usein oligarkia, vaikka eivät olisi tarpeeksi kauniita tai koulutettuja. Miksi ihmeessä joku oligarki haluaisi pelastaa heidät? Mitä mies siitä liitosta saisi?”

http://www.hs.fi/paivanlehti/07112015/a1446800534110

Anonyymi kirjoitti...

Kulttuurimarxismia parhaimmillaan
Minttu sai lapsen yksin mutta jakaa hänet seitsemän miehen kanssa. Näin kirjoittaa Vauva-lehti.

Anonyymi kirjoitti...

Miehet kertovat ennakkoluuloista: "Ei tuo hae muuta kuin pikaista sänkykaveria" | Yle Uutiset | yle.fi

Anonyymi kirjoitti...

Kulttuurimarxismia parhaimmillaan | MV!!??

Valtteri laihtui ruokavalion muutoksella 20 kiloa

Anonyymi kirjoitti...

Kiveskuvilla rahaa:

Yle FOLK -ohjelman juontaja Jan Zapasnik näytti kiveksensä!! | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Käpylässä koti-isät kysyvät hiekkalaatikolla neuvoa toisiltaan: ”Jätkät, onko tämä normaalia?”

Luonto tekee kuolemaa, mutta Sofianlehdonkatu 9:n sisäpihalla Helsingin Käpylässä sykkii elämä. Alle kouluikäiset lapset juoksevat kiljuen ympyrää. Vauvat tuhisevat vaunuissaan, ja herätessään he näkevät yläpuolellaan tuttuja kasvoja, isiä.

Tukholmassa on jo pitkään puhuttu latteisistä. Södermalmin muodikkaassa kaupunginosassa suomalaisturisti on voinut nähdä isiä lastenvaunujen kanssa. Sanotaan, että Helsingin Käpylä on samanlainen edelläkävijäisien kaupunginosa. Lapsiperheiden asuttamassa puutaloidyllissä näkee miesporukoita touhuamassa lasten kanssa pihoilla.

Mitä nämä miehet ajattelevat isyydestä ja kotiin jäämisestä?

Anonyymi kirjoitti...

Päivän kevennys
"Naisella pitää olla kurveja"

Anonyymi kirjoitti...

SAK: Isyysvapaa pidemmäksi Ruotsin malliin – ”Edistää sukupuolten yhdenvertaisuutta”

SAK toivoo Suomen seuraavan Ruotsin esimerkkiä ja ottavan käyttöön kolmannen isyysvapaakuukauden. Isille korvamerkityn perhevapaan pituus on Suomessa tällä hetkellä yhdeksän viikkoa.

SAK arvioi tiedotteessaan isyysvapaan pidentämisen maksavan vuodessa noin 50–100 miljoonaa euroa. Pidennys voidaan SAK:n mukaan rahoittaa korottamalla työnantajien ja työntekijöiden sairausvakuutusmaksuja korkeintaan noin puolella promillella.

SAK:n ekonomisti Ilkka Kaukoranta arvioi, että isyysvapaata pidentämällä lisätään pienillä kustannuksilla merkittävästi työelämän tasa-arvoa.

– Lakimuutokset ovat olleet tehokas tapa lisätä isien lasten hoitoon käyttämää aikaa ja edistää siten sukupuolten yhdenvertaisuutta työ- ja perhe-elämässä, Kaukoranta sanoo.

Kolmen kuukauden vapaa takaisi isille mahdollisuuden aitoon itsenäiseen hoitovastuuseen. Kaukoranta uskoo pidemmän isyysvapaan edistävän myös naisten työssäkäyntiä, kun äidit voisivat palata entistä aikaisemmin töihin.

– Isyysrahakauden pidentäminen tuskin vähentäisi työntekoa. Sen sijaan se saattaisi lyhentää kotihoidon tuen jaksoja, joita nyt käyttävät pääasiassa naiset, Kaukoranta sanoo.

Asennemuutos työpaikoille

Tilastokeskuksen työolotutkimuksen mukaan joka kolmas isä kokee perhevapaalle jäämisen työpaikallaan vaikeaksi. Isyysvapaata käyttää hyväkseen jo reilut 80 prosenttia isistä, mutta isien käyttämän vanhempainvapaan osuus jää edelleen alle yhdeksän prosentin.

Ekonomisti Ilkka Kaukoranta peräänkuuluttaakin asennemuutosta työpaikoille.

– Mitä myönteisemmin työpaikalla suhtaudutaan isien perhevapaiden käyttöön, sitä suurempi osa miehistä niitä käyttää, hän sanoo.

Anonyymi kirjoitti...

Pikatreffitapahtuman perustaja pitää Tinderiä vaarallisena

Muutama minuutti voi ratkaista tulevan elämänkumppanin valinnan islamilaisilla pikatreffeillä. Kuala Lumpurissa Malesiassa Siti Aisha juttelee hermostuneesti miehen kanssa, jota ei ole koskaan aiemmin nähnyt.

Pari juttelee keskenään ujosti, ja Aishan vanhemmat seuraavat lähietäisyydeltä. He kirjaavat ylös muistiinpanoja potentiaalisista aviomieskandidaateista. Pian kello soi, aika on täysi. Mies nousee pöydästä ja istuu alas seuraavan naisen kanssa. Uusi juttutuokio alkaa.

Pikatreffikulttuuri on rantautunut myös muslimimaa Malesiaan, mutta täällä ei etsitä länsimaiden tapaan deittailuseuraa, vaan aviopuolisoa. Toista kertaa pidettyyn Halal Speed Dating -pikatreffisessioon haki yli 2 000 ihmistä, mutta vain 50 mahtui mukaan.

Tapahtuman nimellä korostetaan islamin sääntöjen kunnioittamista. Kun sopiva kumppani vaikuttaa löytyneen, naimisiin voidaan mennä pian, kunhan molempien osapuolten vanhemmat ratkaisun hyväksyvät.

Malesiassa eletään yleisesti islamin väljän tulkinnan mukaisesti, mutta konservatiivisten arvojen suosio on nousussa. Monien paikallisten mielestä länsimaista tutut treffisovellukset kannustavat kevyisiin suhteisiin.

Halal Speed Datingin perustaja Zuhri Yuhyi pelkää esimerkiksi suositun Tinder-treffisovelluksen johtavan esiaviolliseen seksiin, hylättyihin lapsiin ja avioliiton ulkopuolisiin suhteisiin. Hän tapasi vaimonsa erään toisen sinkkuillan kautta, mutta alleviivaa omassa tapahtumassaan islamin merkitystä.

Pikatreffeillä naisilla pitää olla mukana esiliina, ja kaikkien osallistujien pitää luvata pyrkivänsä naimisiin. He myös yleensä pukeutuvat perinteisiin muun muassa hiukset peittäviin asuihin. Omia nimiä ei yleensä käytetä, vaan ihmisillä on numerolaput. Järjestäjät kertovat tilaisuuden jälkeen naisille mahdollisista kosiskelijoista.

Anonyymi kirjoitti...

Raakalaismaisista lapsenmurhista jaettiin kuolemantuomiot Bangladeshissa | Yle Uutiset | yle.fi

Anonyymi kirjoitti...

- Isäni oli todella reilu. Kun äiti vaati minulle piiskaa, niin isä vei orapihlaja-aidan taakse ja pyysi itkemään, Vesa paljastaa.

Anonyymi kirjoitti...

alfa-menoa Mehikosta:

http://www.liveleak.com/view?i=e06_1375630573

Anonyymi kirjoitti...

http://www.liveleak.com/view?i=229_1353033405

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs läksit?

Kikkelis kokkelis vaan(double pun intended)

Anonyymi kirjoitti...

Paljonkohan kaupunki tuki F1-kuljettajiksi hinkuvien poikien urheiluharrastusta?:

Ponitytöille ei heru rahaa – Helsinki tukee poikavaltaista urheilua avokätisemmin kuin tyttöjen lajeja - Harrastukset - Kaupunki - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Puolustusministeri Niinistö AL:lle: Asevelvollisuudessa huono kehityssuunta

Puolustusministeri Jussi Niinistö (ps) pitää entistä valikoivampaa asevelvollisuutta huonona kehityssuuntana.

Niinistö kommentoi asiaa Aamulehdelle.

Tällä hetkellä ikäluokasta noin 70 prosenttia suorittaa asepalveluksen. Moni nuori karsitaan muun muassa huonon kunnon tai ylipainon takia.

Niinistön mukaan monilla on kuitenkin muita taitoja, joita voidaan hyödyntää armeijassa. Esimerkiksi it-osaajille olisi Niinistön mukaan tehtäviä.

Niinistön mukaan koko ikäluokkaa ei ole haluttu ottaa asepalvelukseen taloudellisista syistä.

- Asepalveluksen yhteiskunnallinen merkitys on mielestäni rahaa suurempi. Jos haluamme säilyttää demokraattisen kansanarmeijan, niin kaikille halukkaille on syytä tarjota mahdollisuus suorittaa palvelus, Niinistö sanoo.

Anonyymi kirjoitti...

Markkina-arvoteoria ei ole naisvihaa tai katkeruutta

Netin keskustelupalstoilla sotajalalla tuntuvat usein olevan pariutumista markkinanäkökulmasta hahmottavat ja toisaalta psykologisesta näkökulmasta katsovat ihmiset. Markkina-arvoista puhuminen mielletään kyyniseksi tai katkeraksi, kun taas psykologisia selityksiä arvostellaan liian kapeakatseisiksi. Pariutumisen selittäminen psykologialla tai makrotaloustieteen termein ei kuitenkaan ole ristiriitaista, sillä nämä ovat toisiaan täydentäviä näkökulmia.

Markkina-arvo voidaan määritellä potentiaalisten kumppaneiden määräksi eli sen kysynnän suuruudeksi, joka henkilöön parisuhdemarkkinoilla kohdistuu. Seksikumppaneiden määrä ei siis välttämättä kerro mitään henkilön markkina-arvosta, sillä korkean markkina-arvon mies tai nainen voi kieltäytyä seksistä esimerkiksi uskonnollisista syistä.

Markkina-arvon voidaan katsoa muodostuvan aktiivisesta ja passiivisesta markkina-arvosta. Passiivinen markkina-arvo voidaan liittää ei-tilannesidonnaisiin tekijöihin, kuten ulkonäköön tai varallisuuteen. Aktiivinen markkina-arvo muodostuu taas lähestymisyritysten määrästä ja laadusta. Pariutumisen todennäköisyyttä voi siis lisätä panostamalla kumpaan tahansa, mutta mieluiten molempien ominaisuuksien kehittämiseen.

kirjoitti...

Onko tuossa muka jotain yllättävää?

Ilta-Sanomat: Virkamies kertoo yllättävän syyn sairaaloiden päivystyksen karsimiseen (9.11.2015)
Lääkärikunnan naisistuminen on vaikeuttanut päivystäjien saamista sairaaloihin, sanoo virkamies.Keistinen sanoo, että päivystäjien vaikeaan saamisen vaikuttaa myös se, että lääkärikunta alkaa olla naisvaltainen ala.

– Perheelliselle ei enää oikein hyvältä tunnu, jos äiti on viisi päivää kuukaudessa aina päivystämässä sairaalassa.

Aiemmin sairaaloissa kirurgian ja sisätaudin lääkärit tekivät 24 tunnin päivystyksiä. Yksiköt olivat pienempiä. Lääkärit pystyivät nukkumaan osan päivystysajasta.

– Nyt on jouduttu työvuorot pilkkomaan 8, 10 tai 12 tunnin työvuoroihin, koska sairaalassa ei enää pysty nukkumaan.

Linkityspalvelu kirjoitti...

! » - Isäni oli todella reilu. Kun äiti vaati minulle piiskaa, niin isä vei orapihlaja-aidan taakse ja pyysi itkemään, Vesa paljastaa.

41?

Ilta-Lehti: Vesa Keskisen isä suhtautuu kylmästi poikansa perheonneen (8.11.2015)
Vesa Keskisen lapsuudessa Matti-isä teki pitkiä työpäiviä Kyläkaupalla Kaarina-äidin huolehtiessa kodista.

- Vanhempani olivat hyviä, mutta ehkä he olivat minulle silloin liian kilttejä. Kummallakin on kultainen sydän, Vesa kertoo vanhemmistaan.

Kun Vesa oli tehnyt lapsena äitinsä mielestä tuhmuuksia, heltyi isä kuitenkin salaa kurittamisen hetkellä.

- Isäni oli todella reilu. Kun äiti vaati minulle piiskaa, niin isä vei orapihlaja-aidan taakse ja pyysi itkemään, Vesa paljastaa.

kirjoitti...

! » Ponitytöille ei heru rahaa – Helsinki tukee poikavaltaista urheilua avokätisemmin kuin tyttöjen lajeja - Harrastukset - Kaupunki - Helsingin Sanomat

”Jalkapallon, salibandyn ja kamppailulajien esiin nouseminen tässä [tukien saajina] kertoo vain siitä, että niitä harrastetaan paljon yksityisten omistamissa tiloissa. Siksi nämä seurat saavat näin paljon vuokratukea”, Laine sanoo.

Kaupungin ylläpitämissä tiloissa on paljon tyttövoittoista harrastustoimintaa, kuten cheerleadingia, voimistelua ja joukkuelajeja.

kirjoitti...

! » Käpylässä koti-isät kysyvät hiekkalaatikolla neuvoa toisiltaan: ”Jätkät, onko tämä normaalia?”

Vanhemmuuden kustannusten jakamisen kannalta tulevaisuus näyttää valoisalta, sillä naiset alkavat olla koulutetumpia kuin miehet. ”Se vaikuttaa tulevaisuudessa niin, että naisen kannattaa jäädä töihin ja miehen kotiin”, analyytikko Hossain ilahtuu.

Anonyymi kirjoitti...

Tuore tutkimus: Näissä kasviöljyissä paistamisella yhteys syöpään - Ruokala - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Japani tuohtui YK:n arviosta koulutyttöjen huoraamisesta

Anonyymi kirjoitti...

Zimbabwe women accused of raping men 'for rituals' - BBC News

Japans Sex deficit What gives? - Page 3 - AnandTech Forums

...
Just an FYI but typical Japanese women are definitely not a sexual icon. They are intellectually domestic, ultra skinny (strive for <90lbs), unathletic, pale, caked with make up and sunscreen, have crappy teeth and have a well unkept vaginal region that resembles some kind of plantation. I think it will take some level of desperation to get it up.

As much as I love my country, I currently do not see any saving grace other than an increased demand for Japanese goods and services which becomes a moot point when we have part of the BRICS copying everything we do at a fraction of the price.
...

Anonyymi kirjoitti...

Mistäköhän mahtoi johtua, että esimerkiksi ahdistelusta olivat lähinnä ulkomailta?:

Naiset kertovat: Seksuaalinen häirintä lamautti täysin – "Torjumista kannattaa harjoitella" - Kotimaa - Uutiset - MTV.fi

Anonyymi kirjoitti...

AL: Armeija räätälöi kevyen alun rapakuntoisille varusmiehille

Puolustusvoimien komentopäällikkö Kim Mattson toteaa Aamulehdelle, ettei saapuvien varusmiesten huono kunto ole puolustusvoimien kannalta se kaikkein suurin murhe.

Suurin ongelma ovat mielenterveysongelmista kärsivät. Mielenterveysongelmat ovat noin joka toisen keskeytyksen syy.

Prikaatinkenraali Mattsson huomauttaa, että paljon puhuttua alokkaiden mahdollista huonoa kuntoa pystytään helposti parantamaan. Mattsson pitää hyvänä kokeilua, jossa huonokuntoisille räätälöidään kevyempi vaihe palveluksen alussa.

- He voivat käyttää lenkkitossuja maihinnousukenkien sijaan. Näin ehkäistään marssimurtumat, Mattsson sanoo Aamulehdelle.

- Selässä kulkeva varustus voidaan tehdä kevyemmäksi kuin muilla. Raskaan juoksulenkin sijaan heidät voidaan määrätä ensin sauvakävelylle.

Kenraali toivoo Aamulehdessä, että puolustusvoimat ottaa etenkin it-osaajia palvelukseen, vaikka heidän kuntonsa ei olisikaan tiptop-luokkaa.

Todellisuudessa kaikkia asevelvollisia miehiä ei kyetä kouluttamaan, sillä reserviin kelpaavat vain normaalikuntoiset miehet.

Anonyymi kirjoitti...

Muistatko vielä Pelimiehen? Näin kävi pokaajien kuninkaalle Neil Straussille

Losangelesilainen Neil Strauss kirjoitti vuoden 2006 hittikirjan Pelimies - alaston totuus pokaajien veljeskunnasta.
Satoja, ellei tuhansia naisia kaatanut Neil Strauss, 46, jakoi kirjassaan naisten pokaamisvinkkejä ja selitti, miten voi tulla pelimieheksi.

Hän vieraili Suomessa kirjansa tiimoilta joulukuussa 2006. IS kysyi, koska olisi sopivaa harrastaa seksiä tapaamisen jälkeen. Kolmen treffikerran sääntöä Strauss ei ymmärtänyt.

– Se on joidenkin naisten todella typerä sääntö. Kaverini makasi tytön kanssa viisitoista minuuttia ensitapaamisen jälkeen. He ovat nyt naimisissa. Itse noudatan kolmea ohjenuoraa: 1) käytä ehkäisyä, 2) tee ainoastaan sitä, mitä molemmat haluavat, 3) varmista, että voit aamulla muistella tapahtumaa ja hymyillä, hän heitti.

Strauss onnistui luomaan kirjallaan valtavan ilmiön. Suomessakin järjestettiin hänen insproimiaan pelimieskursseja. Ennen Pelimies-kirjaansa mies tunnettiin rocktoimittajana, joka kirjoitti rockelämäkertojen klassikon, Mötley Crüen Törkytehtaan vuonna 2001.

Strauss on pitänyt hiljaiseloa julkisuuden valokeilasta viime vuodet. Hän tekee rauhallista paluuta uutuusteoksellaan The Truth: An Uncomfortable Book About Relationships. Strauss kertoo LA Weeklylle olevansa nykyisin eheytyneempi ihminen kuin Pelimiehen aikoihin. The Truth kertoo siitä.

– Syöksyin pimeyteen kirjani takia. Siitä on ollut apua ehkä niille, jotka pääsivät naimisiin tai suhteeseen kirjani takia, mutta ylipäänsä uskon kirjani muuttaneen ihmisiä huonompaan suuntaan. Pokaajien veljeskunnassa on myös pahoja miehiä, hän muistuttaa.

– Ihmiset kuvittelevat yhä, että olen se sama mies kuin 10 vuotta sitten kirjoittaessani kirjan. He haluavat sen ihmisen tarinan. Ehkäpä sitä miestä ei koskaan edes ollut olemassa.

Anonyymi kirjoitti...

Joko nyt vihdoin niitä eturauhassyöpäseulontoja ja -hoitoja voitaisiin saada?:

New blood test can find aggressive prostate cancer tumours | Daily Mail Online

Tweeters criticise BBC's Rise of Female Violence documentary for 'making excuses' | Daily Mail Online

Young mother who threw baby’s nappies into the garden next door is fined | Daily Mail Online


Anonyymi kirjoitti...

Feministien roolimalli:

Lorena Bobbitt palasi julkisuuteen - Viihde - Ilta-Sanomat

...
Ohjelman juontaja Steve Harvey vitsaili, että pelottaako uutta aviomiestä nukkua Lorenan vieressä ja peittääkö hän kriittiset paikkansa sohvatyynyllä, jos hän sattuu pilkkaamaan vaimoaan.

Lorena otti kysymyksen rennosti ja he nauroivat vitsille ja aiheelle yhdessä.
...

Anonyymi kirjoitti...

”PIENIPALKKAISET NAISET HALLITUKSEN TIKKATAULUNA”

JHL:n Teija Asara-Laaksosen mukaan työelämän pakkolait on pakko perua.
– Työelämän pakkolait on pakko perua, vaati ammattiliitto JHL:n toimialajohtaja Teija Asara-Laaksonen tiistaina.

– Määräaikaisinakin ne venyttävät perustuslakia rajoittamalla sopimusvapautta. Sen ohella ne rikkovat perustuslain henkeä osumalla tasa-arvovaatimuksen vastaisesti eritoten naisiin.

Perustuslain kuudennessa eli yhdenvertaisuuspykälässä sanotaan, että ”sukupuolten tasa-arvoa edistetään yhteiskunnallisessa toiminnassa sekä työelämässä, erityisesti palkkauksesta ja muista palvelussuhteen ehdoista määrättäessä, sen mukaan kuin lailla tarkemmin säädetään”.

– Hallitusohjelmassa ei ole erillistä tasa-arvotavoitetta, mikä kertoo paljon hallituksen asenteista. Nyt näyttää siltä, ettei hallitus muista edes perustuslakia.

Anonyymi kirjoitti...

Tinder-ajan vitsaus: näin tylysti suhde päätetään nykyään

Ghosting eli vaikkapa sitten katoamistempun tekeminen on nössö tapa päättää suhde. Mutta ei kai sittenkään mitään uutta.
2010-luvulla suhde alkaa näin: otetaan puhelin käteen, avataan Tinder-deittisovellus ja ruvetaan pläräilemään. Eteen tulee kiinnostava tyyppi, jota pyyhkäistään hyväksynnän merkiksi. Jos hyvin käy, tyyppi tekee niin sinullekin. Tätä kutsutaan mätsäämiseksi. Nyt tutustuminen voi alkaa! Seuraa muutama vaivaantunut lause. "Mitä kuuluu?" "Ihan hyvää." "Entä sulle?" "Ihan hyvää. Tavataanko?" "Joo." Ja sitten nähdään. Tyyppi onkin ihana! Pian sitä jo tapaillaankin.

Aika pian käy ilmi, että tyyppi onkin ihan erilainen kuin olit kuvitellut. Eihän sitä nyt suoraan voi sanoa! Siksipä otetaan käyttöön taktiikka, joka pääsi tänä vuonna englanninkieliseen sanakirjaankin. Sitä kutsutaan ghostingiksi, ja metodi menee jotakuinkin näin: deittailukaveri yrittää ottaa sinuun yhteyttä, muttet vain enää vastaa. Katoat kuin tuhka tuuleen, etkä ikinä anna mitään selitystä sille, miksi kiinnostus lopahti. Ghostingia voisi kutsua suomeksi vaikkapa katoamistempuksi. Rakkauskirjailija Aziz Ansarin mukaan se on nykyään toiseksi yleisin tapa kertoa tuoreessa suhteessa, ettei kiinnosta, Independent-lehdessä kirjoitetaan. Moni muukin media on kirjoittanut siitä, kuinka temppu on uuden Tinder-sukupolven tapa päättää suhteet.

Tai eihän se oikeastaan ole tapa, koska siinä ei tehdä mitään – jätetään vain totuus kertomatta tai hylätään toinen kuin nalli kalliolle.

Anonyymi kirjoitti...

Kioski
Jakso 40: Rakelin kuplassa


Tasa-arvo ei ole vastakkainasettelua! Rakel rikkoo feministisen kuplansa ja yrittää tutustua miesasialiikkeeseen.

Anonyymi kirjoitti...

Olipas melkoinen feministinen propagandatuuttaus Kioskissa..Taas on verorahat löytänyt kohteensa.