lauantaina, joulukuuta 12, 2015

Feminististä tasa-arvosontaa opetushallituksesta

Opetushallituksen julkaisu Opas sukupuolen tasa-arvon edistämiseen perusopetuksessa levittää feminististä propagandaa valtion tuella.
Aluksi opas väittää seuraavasti:
Sekä naiset ja tytöt että pojat ja miehet kohtaavat epätasa-arvoa, naiset kuitenkin miehiä useammin.
Mitään lähdeviitettä vertailevalle tutkimukselle tasa-arvongelmien jakaantumisesta sukupuolten välillä ei kuitenkaan esitetä.
Kansanomaisesti puhumme tyttöpojista ja poikatytöistä.
Ei missään kansanosassa puhuta "tyttöpojista", mikä kuulostaisi pahimman luokan loukkaukselta poikaa kohtaan. Poikatyttö on sen sijaan positiivinen tai neutraali termi.
  1. Tutustutaan YK:n kestävän kehityksen ohjelmaan vuosille 2016 - 2030 ja otetaan selvää, miten monin tavoin tyttöjen ja naisten aseman parantaminen vaikuttaa köyhyyden vähentämiseen ja kehitykseen.
  2. Ihmisoikeusajatteluun liittyen käsitellään laajasti naisten ja tyttöjen asemaa eri kulttuureissa ja eri aikoina.
Tytöt, tytöt, tyttöjen asema jne.
On todettu, että pojat saavat usein parempia arvosanoja kuin heidän osaamisensa edellyttäisi, ja tyttöjä arvioidaan vastaavasti ankarammin. Voi olla, että pojat saavat pienestäkin työstä enemmän kiitosta kuin tytöt.
Just joo.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Feminismi, maanpetoksellinen ideologiako, osa III

Ruukinmatruuna sattui lukemaan Henry Laasasen blogia, josta oli linkki Satakunnan Kansaan. Siellä tunnettu feministi Eveliina Talvitie kirjoittaa otsikolla Patriarkaatin raskas hengitys:

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Yhden illan jutut eivät kiinnosta - Kuinka löytäisin raittiin ja kunnollisen miehen?

39-vuotias perheenäiti haluaisi kunnollisen miehen. Yhden illan suhteet eivät kiinnosta.
Olen hiljattain eronnut miehestä, jolla oli alkoholin kanssa vaikeita ongelmia. Meillä on kaksi lasta. Mieheni juominen oli niin rankka kokemus, että pelkään aloittaa parisuhdetta ja yleensä kontaktia miehiin. En halua joutua uudestaan samaan.

Kuinka löytäisin raittiin ja kunnollisen miehen? Olen ihan tavallinen, työssäkäyvä, hoikka nainen. Pidän liikunnasta ja arkisista asioista. Luotettavan kumppanin kanssa pystyn nauttimaan seksistä, jota myös kaipaan elämääni.

Mutta olen huomannut etteivät yhden illan nopeat suhteet ole minua varten ollenkaan. Miehillä tuntuu myös olevan kovasti vaatimuksia naisille nykyään. Itse tyytyisin paljon vähempään kunhan suhde olisi aito kahden aikuisen ihmisen välinen suhde. Mistä sellaisen nykyään löytää?

Vainko elokuvissa?

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä on törkeän ala-arvoinen tekele Opetushallitukselta. On sitä paitsi ihan puhdas valhe, että tyttöjä muka syrjittäisiin kouluarvostelussa. Kyllä syrjintä tutkimusten mukaan kohdistuu nimenomaan poikiin. Nämä tutkimukset on nyt vaan jätetty huomiotta. Kuinka ollakaan.

Esimerkki:

Tytöille paremmat arvosanat huonommalla osaamisella


Lukekaapa raportti siitä näkökulmasta, miten siinä lähestytään poikien vaikeuksia kielissä ja tyttöjen (huomattavasti pienempiä ja lähinnä itseluottamukseen liittyviä) ongelmia matematiikassa. Poikien ongelmien syyksi löytyy poikakulttuuri ja se että pojat ovat vain "vapaamatkustajia" koulutuksessa. Tyttöjen kohdalla syy sitä vastoin löytyy siitä, että tytöt ovat liiankin tunnollisia, että opetusmateriaalit ovat huonoja, että harjoitukset eivät ole kiinnostavia ja että opettajilla on piilotajunnassaan ajatus siitä, etteivät tytöt vain voisi matematiikassa pärjätä.

Entäpä sitten korjaavat toimenpiteet? No, poikien kohdalla vain heitetään ilmoille kysymys: mitä pitäisi tehdä? Siinä kaikki. Tyttöjen kohdalla sitä vastoin vaaditaan muutoksia opettajien asenteisiin, oppimateriaaleihin, opetusmetodeihin ja päälle vielä kannustusta.

Vittu, miten saastaisen asenteellista paskaa. Tekijöiden joukosta lötyy tasa-arvovaltuutetun toimiston edustajia ja STM:n tasa-arvoyksikön "miesasiantuntija" Hanna Onwen-Huma. Se näkyy ja tuntuu.

Anonyymi kirjoitti...

Palkitsevaa taistella miesten ja poikien tasa-arvon puolesta vuodesta toiseen, kun nämä feministivirkamiehet saavat ihan vapaasti valehdelka mustan valkoiseksi, ja sen pohjalta sitten mennään jatkossa. Tosiasia on, ettei tasa-arvo etene mihinkään ilman hallinnon uudistamista ja henkilövaihdoksia. Jos terrori-iskun osuminen Suomeen on vain ajan kysymys, niin toivottavasti...

Homo kirjoitti...

Kun feministisesti tuossa sanotaan, että: "pojat saavat usein parempia arvosanoja kuin heidän osaamisensa edellyttäisi, ja tyttöjä arvioidaan vastaavasti ankarammin", niin siinä sivuutetaan kokonaan lukuisat tutkimustulokset, joissa on havaittu puolestaan tyttöjen saavan samalla osaamisella ansiottomasti parempia arvosanoja kuin poikien monissa aineissa.

Lisäksi vain pojilla esim. ujous tai muut vastaavat temperamenttitekijät laskevat radikaalisti arvosanoja:

Temperamentti vääristää tyttöjen ja poikien arvosanoja - Kotimaa - Savon Sanomat

Joka toisella suomalaisella ientulehdus – hoitamattomana voi aiheuttaa jopa infarktin - Kotimaa - Keskisuomalainen

Tutkijat: Ujous laskee poikien arvosanoja - Koulu - Kotimaa - Helsingin Sanomat

Tutkimus: Temperamentti vääristää kouluarvosanoja | Opetin.fi

Anonyymi kirjoitti...

Opetushallituksen tasa-arvoskandaali/

Opetushallituksen on kannettava vastuu valehtelustaan ja seksismistaan