perjantaina, tammikuuta 29, 2016

Cissukupuolisen heteromiehen kuvitelma etuoikeuksistaan

 Totaalikieltäytyjä Visa Savolainen kirjoittaa otsikolla Nettivihan feministiset ulottuvuudet:
Nettivihaa kohtaavat toki toimijat ympäri poliittista kenttää, mutta tuskin on sattumaa, että korkeimpaan vihamuuriin törmäävat maahanmuutosta ja feminismistä puhuvat naiset. 

Saadun nettivihan määrään ja laatuun vaikuttaa keskeisesti yksilön etuoikeudet ja yhteiskunnallinen asema

Naiset, sukupuoli- tai seksuaalivähemmistöihin kuuluvat sekä maahanmuuttajat saavat huomattavasti enemmän ja törkeämpiä vihaviestejä kuin etuoikeutetut valkoihoiset cissukupuoliset heteromiehet. 

Tämän faktan valossa onkin hyytävää, että etuoikeuksistani huolimatta olen saanut jo uupumiseen asti vihapuhetta osakseni. 

Tämä kertoo jotain siitä vihan ja vaientamisen kulttuurista, jota yhteen tai useampaan marginalisoituun ryhmään kuuluvat saavat osakseen.
Visan logiikka on koomisuudessaan huomiota herättävä.


Visa on joutunut kotiarestiin, koska hän on mies. Siitä huolimatta on hän on syönyt ruotoineen feministien väitteen miesten etuoikeuksista. Visa ei ymmärrä omaa alisteista asemaansa.
Saadun nettivihan määrään ja laatuun vaikuttaa keskeisesti yksilön etuoikeudet ja yhteiskunnallinen asema.
Pääsääntöisesti asia on juuri noin. Mitä arvokkaampi henkilö on, sitä enemmän hän saa vihapostia. Esimerkiksi julkkikset ja naiset saavat paljon enemmän vihapostia kuin tavallinen matti meikäläinen.

Jos matti meikäläinen esittää outoja mielipiteitä, ketään ei kiinnosta - hyvässä tai pahassa.
Tämän faktan valossa onkin hyytävää, että etuoikeuksistani huolimatta olen saanut jo uupumiseen asti vihapuhetta osakseni. 
Tavallinen mies saa parhaiten vihapalautetta luopumalla miehisyyden normien noudattamisesta, kuten naisten, lasten tai isänmaan puolustamisesta. Ihan kuten Visa on tehnyt.
Naiset, sukupuoli- tai seksuaalivähemmistöihin kuuluvat sekä maahanmuuttajat saavat huomattavasti enemmän ja törkeämpiä vihaviestejä kuin etuoikeutetut valkoihoiset cissukupuoliset heteromiehet. 
Visa mielestä Teemu Selänne ei saanut paljoakaan vihaista palautetta mielipiteidensä ilmaisemisesta, koska Teemu on etuoikeutetuista etuoikeutetuin. 

Visan mielestä valkoihoiset cissukupuoliset heteromiehet ovat suojattuja vihapuheelta "etuoikeutensa" takia.

Visa ei ymmärrä, että Teemu Selänteellä on hyvin vähän sanavapautta, koska Teemu ei kuulu mihinkään uhriryhmään, joille suodaan oikeus ilmaista mielipiteensä vapaammin. Teemulla on ainoastaan oikeus ylläpitää maitomiehen kilttiä imagoaan olematta mitään mieltä politiikasta.

91 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Visa ei siis huomannut, millainen haloo Teemu Selänteen näkemysten esittämisestä nousi. Teemu Selänteen odotetaan suomalaisena miehenä olevan vain hiljaa ja alistuvan asemaansa.

Kun Selänteen näkemykset sitten oikeasti osoittautuivat varsin tavanomaisiksi (jopa siinä määrin, ettei edes Paavo Arhinmäki kehdannut niistä riehua), niin pannukakku oli valmis. Vain fanaatikot, kuten Veronika Honkasalo, yrittävät enää piiskata kuollutta hevosta laukalle.

Veronika Honkasalon vihapuheisiin sitä vastoin ei puututtu, vaan verovaroin pyöritettävä YLE riensi häntä heti puolustelemaan. Vain naisella on Suomessa oikeus laukoa törkeyksiä ja typeryyksiä vastalauseitta. Kukaan ei vaadi Honkasaloa puhumaan naisten väkivaltaisuuden kaltaisesta tabusta, vaikka juuri niin nyt pitäisi tehdä.

Tapaus osoittaa kiistatta, ketkä tässä maassa oikeasti ovat etuoikeutettuja.

Anonyymi kirjoitti...

Feminismi täyttää kaikki fasismin tuntomerkit. Zeev Sternhellin mukaan fasismi on ei-marxilaista sosialismia. Siis miehen ja maskuliinisuuden tuhoamisoppi, jossa päämääränä on feministien itsensä mukaan sukupuolten samanlaisuus. Kyllä, tämä pitää paikkansa - miesten on tultava naisten kaltaisiksi. Miksi näin on? Voit kuvitella elämän eräänlaisena pelinä, jossa on pelaajia - miehiä sekä naisia. Kovimman kilpailun alalla ovat yleensä kyvykkäimmät miehet ja naiset. Näin voitanee sanoa olevan yhteiskunnan ja elinkeinoelämän huipulla - erityisesti yritysmaailmassa, jossa kilpailu on kovaa. Feministien omissa tutkimuksissa naiset itse ovat tilittäneet etteivät pärjää miesten maailmassa, jonka säännöt ovat miehet luoneet. Kuitenkin asia ei ole näin yksioikoinen, vaan tuossa maailmassa ylipäänsä menestymisessä tulee osata kilpailla sukupuolesta riippumatta. Niinpä feminismi tunnustaa suoraan, että tuon pelin sääntöjä on muutettava, jotta naiset pärjäisivät (tai saisivat kaiken vallan). Pelin sääntöjä muutettiin naisia suosivaan suuntaan, mutta luontaisten ominaisuuksiensa vuoksi parhaat miehet vain yhä tunkevat huipulle.

Onko se sitten jokin tosiasian tunnustus, mutta vastaus tähän on ollut miehen eli kanssapelaajan muuttaminen. Kun yritit muuttaa pelin sääntöjä se ei tepsinyt miehiin, onkin yritettävä muuttaa vastapuolen pelaajia eli heidän ominaisuuksiaan. Näin ollaan feministien nykyisellä agendalla, jossa päämääränä on miehen muuttaminen naismaiseksi mieheksi eli miehen vahvuuksien poistaminen. Siis alfojen tuhoaminen.Mihinkään muuhun päätelmään ei voi tulla kun katsoo tämän päivän kehitystä. Poikien ongelmat kouluissa eivät kiinnosta, koska järjestelmä suosii tyttöjä. Miksi muuttaa järjestelmää joka täydellisesti ajaa naisten etua pitkällä tähtäimellä? Selitys ei voi olla mikään muu kuin kanssapelaajan eliminointi. Kun luodaan naisia suosivat säännöt ja varmistetaan että kanssapelaaja menettää suurimmat vahvuutensa, loppu on matriarkaatin juhlaa.


Anonyymi kirjoitti...

Tamperelaisen Vesan parisuhdevinkki miehille: Testosteronia täytyy alistaa ”naisten töihin”

Tamperelainen Vesa Lepola kertoi perjantaina Helsingin Sanomien mielipidesivulla tekevänsä mukisematta kotitöitä parisuhteen eteen.
Tamperelainen Vesa Lepola pohtii Helsingin Sanomien mielipidesivulla viime aikoina pinnalla ollutta teemaa miesten ja naisten välisestä tasa-arvosta sekä kotitöiden jakamisesta.

Vahvaa oikeudenmukaisuutta tunteva ja tasa-arvoa kannattava Lepola halusi myös tarttua ajankohtaiseen aiheeseen.

– Keskustelimme vaimoni kanssa mielipidesivuilla puitua puheenaihetta, ja päätin sitten tuoda myös oman näkökulmani esiin. Parisuhteen onnistumista ei voi mielestäni laittaa vain kotityön tekemisen piikkiin. Jokaisessa parisuhteessa on oma dynamiikkansa. Kukin taaplaa tyylillään, mutta kotitöiden jakaminen edesauttaa sopivasti yhdessäoloa, Vesa Lepola kertoo Ilta-Sanomille.

Anonyymi kirjoitti...

"kotitöiden jakaminen edesauttaa sopivasti yhdessäoloa, Vesa Lepola kertoo Ilta-Sanomille."

No ei! Siitähän on vaikka kuinka tutkimuksia, että siivoava, tiskaava ja pyykkäävä mies saa vähemmän seksiä kuin ns. miehinen mies.

Tietysti Vesa on oikeassa, jos hänen "yhdessäolostaan" on poistettu sana seksi. Luulenpa, etteivät kaikki miehet (eivätkä kaikki naisetkaan) hyväksy sitä, ettei yhdessäoloon kuulu myös seksiä.

Homo kirjoitti...

Ei kai edes nämä YLEläiset voi olla niin idiootteja, että edes itse uskovat näistä videoidensa lähinnä magian tasolle jäävistä "itsepuolustuskeinoista" olevan juuri mitään apua tosissaan iskevän raiskaajan kanssa? Kaikkea epätoivoista se YLEn propagandavelvollisuus ja pelko omien työpaikkojen menettämisestä näköjään saa tekemään:

YLE opettaa kuinka torjua raiskaaja -Oikeasti?! | MV!!??

Hauskaa rikastusta pitkin alkanutta vuotta vaan kaikille typerille nartuille.

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka Veronika Honkasalon väitteen kävi? | MV!!??

Kiekkoväki tyrmistyi femakon joukkoraiskausväitteistä | MV!!??

Seppo Huhta: Esitän,että YLEn ohjelmatoiminta tutkitaan perusteellisesti ! | MV!!??

Veronika Honkasalo on täysin kykenemätön asialliseen kommunikointiin | MV!!??

Euroopan väestö vaihdetaan -Modernin kansainvaelluksen luonne ja tavoitteet. | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Reality check:

Olisikohan tästä pormestarin ohjeesta pitää käsivarren mitta, poliisin avaintenkilistelystä ja nyt YLEnannolta saadusta ohjeesta sanoa taikasana EI ja ojentaa käsi taikasanan tehostamiseksi ja heilutella laukkua ollut tälle naiselle apua?:

Woman in Cologne Germany dragged into subway by migrants - YouTube

Anonyymi kirjoitti...

Missä olitte, kun Ruotsi siirtyi vuoteen 1984? -Ruotsi blokkailee kiusallisia artikkeleita? | MV!!??

YK: Ruotsista kehitysmaa vuoteen 2030 mennessä | MV!!??

Diana Ball: Hävettääkö sinua Veronika oma pi??usi? | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

2016-01-17 SVT: Seksuaalikasvatusta pakolaispojille

Anonyymi kirjoitti...

Tälläkin oli käsilaukku mukana. Olisivatkohan YLEn opit auttaneet häntä?:

African Migrant Sneak Attack On A European Woman In Hungary - YouTube

Anonyymi kirjoitti...

"Islam on uudistettava rationaalisella keskustelulla" - Ulkomaat - Verkkouutiset

...
Nawaz on kehittänyt ilmauksen ”regressiivinen (taantuva) vasemmisto”. Hän kuvaa ilmauksellaan sitä poliittisen vasemmiston osaa, joka ”käyttää väärin sellaisia termejä kuin rasismi, kiihkoilu ja islamofobia lopettaakseen keskustelun”.

– Islam ei ole rotu, eikä islamin tarkastelu ole rasistista. Samoin myöskään kristinuskon tarkastelu ei ole kristinuskon vastaista.

Nawazin mukaan osa vasemmiston liberaaleista ajattelijoista väittää, että islam ei tarjoa inspiraatiota ja kimmoketta Isiksen kaltaisille järjestöille. Nawaz pitää tällaisia väitteitä absurdeina.

– On itsestään selvää, että Isis liittyy islamiin. Kun he heittävät homoseksuaaleja talon katolta alas, he käyttävät pyhää kirjoitusta. Kun naisia kivitetään kuoliaaksi, se lukee pyhässä kirjoituksessa. Kun ihmisiltä katkotaan käsiä, näin on käsketty koraanissa.
...

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä tämä Veronica Honkasalo on typerillä kannanotoillaan tehnyt itsestään täyden pellen, mutta eipä ole tantan osakkeet ennenkään kovin korkealla olleet:

Jokerien hyökkääjältä tviitti joukkoraiskauskohusta - "Eka kerta suihkussa pelikavereiden kanssa"

Anonyymi kirjoitti...

Melkoinen vitsi tämä oikeuslaitoksemme. Kohta alkaa kunniamurhiakin tulla tällä menolla, kun tällaisista teoista päästetään käytännössä kuin koira veräjästä:

Kun lähestymiskiellot eivät ole purreet, niin ratkaisuksi lisää lähestymiskieltoa:

2016-01-27 IL: Järkyttävä perhehelvetti ulkomaalaisperheessä

...
Viime vuoden lokakuussa mies löysi entisen vaimonsa ja lapsensa Helsingin rautatieasemalta, missä nämä olivat nousemassa junaan. Hän tarttui naista kaulasta, otti esiin stiletin ja sanoi tappavansa tämän. Hän myös löi naista päähän, repi tämän hiuksia ja yritti viedä lapsen mukanaan. Vain sivullisen puuttuminen tilanteeseen pelasti äidin ja lapsen, ja he pääsivät pakenemaan junaan.

Lähestymiskielto ei estänyt miestä myöskään soittamasta uhkaussoittoja. Hän uhkasi muun muassa raiskata naisen ja katkaista tämän sekä lastensa kurkut.
...
37-vuotiaalla miehellä on taustallaan muun muassa Vantaan käräjäoikeuden tuomio liki kymmenen lähestymiskiellon rikkomisesta, kahdesta laittomasta uhkauksesta sekä pahoinpitelystä. Tuomio oli kolmen kuukauden ehdollinen vankeus ja 360 euron sakot.

Tuoreimpien uhkausten ja rautatieasemalla sattuneen välikohtauksen jälkeen Helsingin käräjäoikeus määräsi miehelle uuden lähestymiskiellon. Nyt se ulotettiin myös äidin kanssa asuviin kahteen pieneen lapseen. Toinen heistä on joutunut turvautumaan terapiaan isän käyttäytymisen vuoksi.

Helsingin hovioikeus vahvisti lähestymiskiellon tiistaina.

Saat toistuvasti uhata tappaa ja valmistella tappamista, jos olet muhamettilainen – oikeudenkäytön kahden markkinat | MV!!??

...
Käräjäoikeuden mukaan irakilaismies suunnitteli siskonsa surmaamista useilla eri tavoilla huhtikuussa 2015. Käräjäoikeuden mukaan teon pääasiallisena vaikuttimena oli halu palauttaa perheen maine ja kunnia, koska sisko ei ollut noudattanut perheen kulttuuria ja uskonnon mukaisia perinteitä. Käräjäoikeuden mukaan veljellä oli vakaa surmaamispyrkimys.
...
Helsingin hovioikeus hylkäsi tänään veljen syytteen törkeän henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelusta ja tuomitsi veljen ainoastaan siskonsa pahoinpitelystä kuuden kuukauden ehdolliseen vankeuteen.
...

Anonyymi kirjoitti...

Vaimonsa torilla puukottanut sai murhatuomion - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Tutkija turvapaikanhakijoiden raiskausepäilyistä: Kaikki eivät käsitä rikoksen vakavuutta - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Kaikki raiskausrikoksista epäillyistä turvapaikanhakijoista eivät ymmärrä tekonsa vakavuutta, arvioi Lähi-idän ja islamin tutkija Susanne Dahlgren. Hän uskoo, että valistus- ja koulutustoimet alkavat purra pikkuhiljaa.
...

Anonyymi kirjoitti...

Naisasialiitto Unionin femakot Katju Aro ja Maryam Abdulkarim eivät kykene rehelliseen keskusteluun
MV-lehden lukija ei saanut ko. femakoilta minkäänlaista vastausta täysin asialliseen ja aiheelliseen viestiinsä. Naisasialiitto Unionin ainoa kanta on, että suomalainen mies raiskaa! Asiallinen keskustelu oikeista naisten oikeuksista tai niiden puutteista ei femakkojärjestön nokkanaisia kiinnosta!


Lähetin viikko sitten Naisunionin puheenjohtajalle (Katju Aro) ja varapuheenjohtajalle (Maryam Abdulkarim) alla olevan kirjeen.(Yritin kirjoittaa mahdollisimman sovittelevasti etteivät vedä piuhoja ristiin). Aihe ainakin minua naisena kiinnostaa kovasti ja oletan että tämä olisi myös naisunionin agendalla hyvin vahvasti nyt ja tulevaisuudessa. Mitään asiaan viittaavaa en heidän hanke -listallaan kuitenkaan näe, enkä ole käytännössä törmännyt. Vastausta en ole saanut enkä edes oikeastaan odottanut saavani. Ajattelin että ehkä olen ajatukseni kanssa ihan väärässä, kunnes tänään 28.1.16 satuin kuulemaan radiosta Ajankohtainen Ykkönen ohjelmasta pätkän missä Katju Aro tähän asiaan viittasi (ei siis suoraan minun kirjeeseeni). Hänen mielestään tämmöiseen asiaan puuttuminen ja ikäänkuin maahanmuuttaja-, turvapaikanhakijanasiten (naisten yleensä) “pelastaminen” on lähtökohtaisesti jo rasismia. He eivät tarvitse tällaista apua ollenkaan. Jäin kuitenkin miettimään asiaa…

Anonyymi kirjoitti...

SPR:n toiminnanjohtaja: Turvapaikanhakijan ja työntekijän suhteessa hyväksikäytön mahdollisuus | Yle Uutiset | yle.fi

Mies kirjoitti...

"Otin aluksi salanimen käyttöön koska pelkäsin vihaa - naisten vihaa. Mikään ei ole niin musta kuin naisen viha, sen opin jo pikkupoikana Reisjärvellä."


http://yle.fi/uutiset/kaksi_syopaa_selattanyt_tiedemies_simon_flint_kay_ristiretkelle_homeopatiaa_vastaan/8634533

Anonyymi kirjoitti...

Tässä vielä linkki ja lainaus tuossa yllä jo olevasta jutusta:

Kaksi syöpää selättänyt tiedemies Simon Flint käy ristiretkelle homeopatiaa vastaan | Yle Uutiset | yle.fi

"Tiesin, että vaihtoehtohoitoja käyttävät etenkin fiksut, koulutetut naiset, joilla on kykyä, halua ja aggressiivisuutta hyökätä."

On niitä fiksujakin naisia:

2015-06-14 K-kauppias laittoi valvontavideon myymäläkahakasta nettiin

Satunnaisia huomioita kirjoitti...

Vauva keskustelusta poimittua: Mies haluaisi odottaa seksiä avioliittoon (29.1.2016)

Olemme molemmat reilusti yli parikymppisiä ja neitsyitä. Emme omaa kumpikaan mitään erityisen tiukkaa vakaumusta, joten uskonto ei ole tässä ilmeisesti taustalla. Molemmat tulemme ihan tavallisista perheistä, joten kummallekaan ei ole iskostettu mitään "tosi rakkaus odottaa" sloganeita myökään perheen taholta. Olemme seurustelleet vähän vajaa pari vuotta. Seksiä emme ole harrastaneet, suutelua ja hyväilyä/hierontaa kylläkin. Itse haluaisin jo harrastaa seksiä, mutta mies aina perääntyy, kun homma alkaa mennä villiksi ja on sanonut useamman kerran, että hän haluaa odottaa avioliittoon. Mies on viimeaikoina puhunut/vitsaillut paljon naimisiin menosta ja kihlautumisesta, esim. millaisista sormuksista pidän ja millaiset häät haluaisin jne. Hieman ahdistaa, koska haluaisin jo harrastaa seksiä ja pelkään että pettyisinkin sitten seksiin avioliitossa. Muutenkin tuntuu kummalta, kun mies ei ole koskaan kertonut mitään syytä, miksi hän haluaa odottaa avioliittoon asti. Yleensä kun tuntuu, että miehillä on kiire sänkyyn ja he kammoksuvat naimisiin menoa.

"Erinomaisesti" miesvihamielisiä kommentteja.

Minusta ei kuulosta mitenkään erikoiselta että katsoo seksin kuuluvan avioliittoon. Naisille taitaa olla edullista ajaa kantaa taitaa kyllä ajaa että se ei kuulu edes sinne.

Yleensä naimisiin menon kammoksuminen ei kuulosta oudolta. Avioliittohan on instituutio joka pohjimmiltaan on tarkoitus käyttää hyväksi miehiä.

Anonyymi kirjoitti...

Fury over gender ban in Bordeaux Muslim grocery store - Telegraph

Anonyymi kirjoitti...

Nainen raiskattiin kadulla Espoossa: Kahdelle syytteet

Olisiko YLE:n taikahanskavideosta ja EI:n hokemisesta ollut apua?:

2015-12-11 HS: Hbl: Turvapaikanhakijoita tulee Helsinkiin nyt laivalla Saksasta

“Jouduin raa’an väkivallan kohteeksi perjantaina aamuyöstä klo 04.30 maissa. Minun päälle hyökkäsi 2 irakilaista miestä, ei ollut kantasuomalaisia.”

“He lähtivät seuraamaan minua juna-asemalta. xxxxxxxxxx ovella 20-30 v. puri minua kasvoista ja [he] hakkasivat päätä seinään. Jossain vaiheessa meni taju. Toinen miehistä piti minusta kiinni ja toisen sormi meni vaginaani. Huusin apua ja kukaan ei tullut auttamaan. Tappelin kovasti vastaan ja pidin kovaa meteliä – miehet säikähti, pääsin tilanteesta karkuun. Kävin sunnuntaina itsenäisyyspäivänä poliisikuulustelussa ja maanantaina hiv-testeissä, vastauksia ei ole vielä tullut testeistä. Asia on menossa käräjille. Poliisit näytti junan valvontakamerasta tekijät. Olivat tarkkaileet minua jo ja lähtivät seuraamaan minua Koivuhovin asemalta!”

Rajat kiinni -mielenosoitusta häiritsivät keppihevosilla liikkuneet naiset

Keppihevosilla Rajat kiinni -mielenilmausta häirinneet: "Tekopyhää ja törkeää vedota naisrauhaan"

Tällaisia olivat Helsingin mielenosoitukset: Puuristi johti "muistokulkuetta", rasismia vastaan laulettiin

2016-01-30 YLE: Rajat kiinni - Poliisi otti kiinni kolme vastamielenosoittajaa

Oikeus: Mies surmasi ja raiskasi porilaisen teinitytön – rangaistus mielentilatutkimuksen jälkeen | Yle Uutiset | yle.fi

Nainen maksoi omia ulosottovelkojaan hotellin pussista

Poliisia pyydettiin tutkimaan toimitusjohtajan outoa kuolemaa - "sitä ei haluttu noteerata"

Poliisi julkaisi ohjeet turvapaikanhakijoille | IL-TV Uutiset | Iltalehti.fi

Anonyymi kirjoitti...

16 y/o German girl talks about muslim immigration, destruction of her country (hard-coded subs) - YouTube

Anonyymi kirjoitti...

Europolin etsityimpien listalla suomalaisnainen – tällainen on hänen taustansa - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Rasismin uhreja?:

Eid-juhlissa olleet somalimiehet joukkoraiskasivat 16-vuotiaan tytön | MV!!??

...
Oikeudenkäynti ei sujunut ongelmitta. Noin 60 somalia osoitti mieltään istuntosalin ulkopuolella tuomioita vastaan, koska heidän mielestään raiskaajat olivat joutuneet rotuun perustuvan “vainon” uhreiksi.
...

Anonyymi kirjoitti...

Ahdistellaanko miehiä seksuaalisesti? Miehet vastaavat

”Onko teitä miehet seksuaalisesti häiritty? Miten? Millaisia ajatuksia ja tunteita tilanne herätti?” kysyy nimimerkki Itsekin mies.

Satunnaisia linkkejä kirjoitti...

Yle: "Lopettakaa lasten hyysääminen ja menkää illalliselle" – Jos naurua ja seksiä ei ole, se on kerrasta poikki? (31.1.2016)
Suomalainen luottaa ja rakastaa, vaikkei lempi enää varsinaisesti enää leiskuisi. Tuoreen tutkimuksen mukaan luottamus on tärkein suhdetta koossa pitävä voima. Jos seksiin ei olla tyytyväisiä, yksi syrjähyppy saattaa aiheuttaa sen, että lusikat menevät jakoon.

Suomalaisten rinnoissa roihuu rakkaus puolisoa kohtaan, vaikka makuukammarissa olisikin jo vähän rauhallisempaa.

Ylen Elämä pelissä -ohjelman rakkaustestin pohjaksi teetetty tutkimus kertoo, että 83 prosenttia suomalaisista on tyytyväisiä parisuhteeseensa.

Kolmannes suomalaisista on kuitenkin tyytymättömiä seksin ja läheisyyden määrään suhteessa. Ne vanhemmat, jotka ovat voimakkaasti streessaantuneita ja joiden lapset asuvat vielä kotona, jopa puolet on tyytymättömiä seksiin.

Tällainen yhtälö on vaarallinen: kun läheisyyttä ei omalta kumppanilta syystä tai toisesta saa, saattaa vieras syli houkuttaa.
Jos alkuhuuma riittää lajin säilymisen kannalta, niin pitäisikö ihmisten sitten luopua koko elämän kestävästä parisuhteen ihanteesta?

– Eihän sellaista ihannetta enää olekaan. Joka toinen liitto päätty eroon. Mitä tasa- arvoisempi maa, sitä enemmän erotaan. Ruotsissa erotaan eniten maailmassa.

– Mutta jos puhutaan perheestä yhteiskunnan perusyksikkönä tai lapsista tulevaisuuden tekijöinä, niin kyllähän kaikki tällaiset asiat puoltavat sitä, että parisuhde kestäisi. Ja jos parisuhdetaidot kukoistavat, niin seksuaalisuus ja läheisyys kukoistavat myös.

Mustonen muistuttaa, että myös kauemmin kuin kaksi vuotta yhdessä olleet pariskunnat ovat tyytyväisiä parisuhteeseen. Kuten jutun alussa todettiin: yli 80 prosenttia suomalaisista on tyytyväisiä parisuhteeseensa.

Satunnaisia linkkejä kirjoitti...MailOnline: Three Somali men who gang-raped white 16-year-old girl in bathroom of hotel where they had stayed to celebrate Eid are jailed for 30 years
∙ Muhyadeen Osman, Bilal Ahmed and Mowled Yussuf, all 20, guilty of rape
∙ They attacked 16-year-old girl at Victoria Park Hotel in Manchester in 2013
∙ The trio also robbed the victim at the hotel, where they celebrated Eid
∙ All three were jailed for a combined 30 years at Manchester Crown Court


Ahmed, who was convicted of oral rape, was locked up for nine years whilst Osman got 12 years after being convicted of an unrelated robbery in which he mugged an innocent man on the street for his rings and mobile phone was also taken into account.

In dramatic scenes outside the courtroom around 60 members of Manchester's Somalian community protested against the verdicts suggesting the three men were being 'victimised' because of their race, while the victim was a white Brit.

Anonyymi kirjoitti...

“Mielummin raiskaajia kuin rasisteja”, sanoo saksalainen femakkotyttö | MV!!??

☃ kirjoitti...

Daily Mail julkaisee syytetyn alaikäisen nimen ennen tuomiota.

Artikkelin julkaiseminen Ruotsissa tuskin on laillista.

Yhtä hyvin Suomessakaan julkaista syytettyjen nimiä ennen tuomiota.

Tuskin Daily Mail julkaisi nimeä ennen tuomiota jos se tapahtuisi Briteissä. Samoista syistä.

Satunnaisia linkkejä kirjoitti...

Saksan venäläisteinin väitetty joukkoraiskaus – ”Lisa” nukkuikin kaverin luona? (2016-01-31)
Saksanvenäläisen 13-vuotiaan ”Lisan” valtavaksi paisunut joukkoraiskauskohu on mahdollisesti ainakin osittain väärinkäsitys.

Saksa ja Venäjä ovat nokitelleet toisiaan 13-vuotiaan saksanvenäläisen teinin väitettyyn joukkoraiskauskohuun liittyen.

Venäjän television ykköskanava raportoi 16. tammikuuta, että Saksan maahanmuuttajat sieppasivat tytön ja raiskasivat hänet berliiniläisessä asunnossa. Venäläismedia nimesi tytön ”Lisaksi”.

Tytön sedän mukaan Berliinin poliisi olisi peitellyt tapausta ja painostanut Lisaa tunnustamaan, että hän olisi suostunut seksiin.

Berliinin poliisin mukaan raiskausta ei kuitenkaan tapahtunut. Tyttö tiettävästi oli jonkin aikaa kateissa 11. tammikuuta, kunnes palasi kotiinsa.
Syyttäjät kertoivat perjantaina perustavansa tietonsa tytön kännykän tietoihin. Tytön 19-vuotiaan miespuolisen ystävän kotoa löytyi myös tytön omaisuutta.

Miehen kerrotaan myöntäneen poliisille, että tyttö oli hänen luonaan yötä. Häntä ei epäillä seksuaalirikoksesta.


Ilta-Sanomat: Väite teinitytön joukkoraiskauksesta nosti myrskyn – Venäjä vaatii selvitystä Saksalta (2016-01-27)

Anonyymi kirjoitti...

2016-01-29 HS: Hovioikeus hylkäsi irakilaismiehen syytteen siskonsa tappamisen

"Ja feministien reaktio? Syvä hiljaisuus. Yksikään feministi ei ole havaintojeni mukaan järkyttynyt, pöyristynyt tai tyrmistynyt, mistä on siis pääteltävä, että tämä meni ihan jees."

"Vaikkapa feministien nokkajärjestö Naisasialiitto Unioni ei ota kantaa yksittäistapauksiin. Paitsi silloin, jos kyseessä on yhteiskunnallisesti ja naisten oikeuksien kannalta tosi tärkeä tapaus, kuten nyt vaikka Ilkka Kanervan naiselle lähettämät "ehdottelevat ja flirttailevat" tekstiviestit jonkun vuoden takaa. Unionihan lähetti naisten pikkuhousut Kanervalle.

Semmoisia naisten oikeuksien esitaistelijoita meillä."

Feministit lähettivät Kanervalle pikkuhousut | Kotimaan uutiset | Iltalehti.fi

kirjoitti...Will trade racists for refugees

Homo kirjoitti...

Tästä se lähtee naiset | MV!!??

Muslimimies pieksi 14-vuotiaan tytön koska tämä ei käyttänyt hijabia | MV!!??

Isänsä kaappaama - Hitaat - Sunnuntai - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

2009-10-19 Yle radiouutiset: Kunniaväkivalta kasvussa

Ruotsissa asian ajaminen on ollut toisen polven maahanmuuttajanaisten harteilla - ja sielläkin herättiin vasta sen jälkeen, kun nuoret naiset olivat joutuneet maksamaan hengellään, ks Riksföreningen Glöm aldrig Pela och Fadime, puheenjohtajana Sara Mohammed.

...
Sara Mohammed on useasti painottanut, että monikulttuurisuusihanteet ovat huomattavasti vaikeuttaneet työskentelyä kunniakulttuuria vastaan. Kunniaväkivaltaa ei voida samaistaa esim. Ruotsissa esiintyvään "tavalliseen" perheväkivaltaan, sillä koko yhteisö paitsi hyväksyy väkivallan myös usein painostaa tekijää siihen. Siten myös maahanmuuttajayhteisöjen nuoret miehet ovat tämän kulttuurin uhreja - moni kokee velvollisuuden painostaa ja alistaa perheen naisia hyvin traumaattisena.
...

"Ei, kaikki naisiin kohdistuva väkivalta ei ole yhtä" | Hbl.fi

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaispoliitikko puhui joukkoraiskauksista jääkiekossa - tuomiotilasto kertoo muuta

"Helsingin kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen Veronika Honkasalo (vas) väitti torstaina Twitterissä, että jääkiekkopiireissä esiintyy joukkoraiskauskulttuuria ja että aiheesta on kirjoitettu vain vähän.

Honkasalo ei perustellut mitenkään väitettään.

Saatuaan murskaavaa palautetta Honkasalo selitti tarkoittaneensa jääkiekkopiirien joukkoraiskauskulttuuria Kanadassa ja Pohjois-Amerikassa, ei Suomessa.

Kanadan ja Pohjois-Amerikan jääkiekkopiirien joukkoraiskauksista ei ole olemassa täydellistä tilastoa.

Iltalehti etsi kaikki mahdolliset tapaukset, joissa jääkiekkopiiriin kuuluvia on epäilty tai syytetty joukkoraiskauksesta. Joukkoraiskauksessa on kyse kahden tai useamman raiskaajan teosta.

Tapauksia löytyi vuosien 1989 ja 2014 välillä yhdeksän.

Yksikään tapaus ei johtanut tuomioon. Yhden tapauksen käsittely on vielä kesken."

Kuka on tolkun ihminen? Anna äänesi kuulua!

"Feministinen kansalaisjärjestö Naisasialiitto Unioni ottaa nyt kantaa keskusteluun, johon viikonloppuna osallistuivat paitsi presidentti Sauli Niinistö myös jääkiekkoilija Teemu Selänne.

Sekä Selänne että Niinistö kiittelivät vuolaasti Paretskoita hänen kolumnistaan "Tolkun ihmiset".

– Loistava kirjoitus Jyri Paretskoi!!!Tolkun ihmiset ovat RAUTAA. Kiitos presidentti Niinistö! Teemu Selänne kirjoitti Twitterissä.

Naisasialiitto Unionin mielestä asia ei ole näin yksioikoinen.

Järjestö kiistää, että esimerkiksi Rajat kiinni -mielenosoittajien vastustajat olisivat ääripäitä, vaan sen sijaan he ovat esimerkki Paretskoin mainitsemista tolkun ihmisistä. Samoin tolkun ihmisiä edustavat järjestön mukaan turvapaikanhakijoiden oikeuksia puolustanut kirkko sekä SPR.

Myös bloggarit voi lukea järjestön mielestä tolkun ihmisiin.

– Julkiseen keskusteluun osallistuvat naisten oikeuksien puolesta taistelevat tahot, ihmisoikeusperiaatteen kunnioittamista vaativat bloggaajat, nationalistista uhoa keppihevosten tai pellenaamioiden kanssa karnevalisoivat ihmiset eivät ole ääripää. He ovat se rohkeiden joukko, joka uskaltaa puhua kun muut vaikenevat. Ja joka jää yhä enemmän yksin, kun hiljainen enemmistö siirtää keskipistettä etäämmälle, kohti vihan normalisointia, järjestö kirjoittaa Facebook-sivuillaan.

Järjestön mielestä ongelmana on, että julkisen keskustelun äänenpainoja hallitsee Suomessa nyt rasismi.

– Sellaiset rasismista ja yleisistä ihmisoikeuksista näkyvästi ja julkisesti puhuneet järjestöt kuten esimerkiksi SPR, Pakolaisapu ja Naisasialiitto Unioni – ja nyt jopa poliisi ja kirkko – on määritelty rasististen äänenpainojen hallitsemassa julkisessa keskustelussa ääripääksi [...]. Suomessa nousee kovaa vauhtia huolestuttava rasistinen ja pahimmillaan äärinationalistinen yhteiseurooppalainen liike, Naisasialiitto Unioni katsoo."

Anonyymi kirjoitti...

Kohuväite maahanmuuttajien raiskauksesta paljastui keksityksi Saksassa - Ulkomaat - Uutiset - MTV.fi

Saksassa 13-vuotiaan venäläissaksalaisen tytön väitteet maahanmuuttajien raiskauksesta ovat varmistuneet keksityiksi. Tyttö on myöntänyt asian, kertoo muun muassa brittilehti Guardian.
...

Anonyymi kirjoitti...

EXCLUSIVE - The lawless asylum centre where migrants rule: Inside squalid shelter where ten-year-old boy was raped, police will not enter and just TWO staff are on duty for 600 refugees | Daily Mail Online

...
Horrifying: Afghan Association chairman Hussein Asgari, pictured, says he has received 10 calls from young boys who have been raped at asylum centres across Sweden because they are so crowded
...

Anonyymi kirjoitti...

A video to be shared on European social media:) Merkel does her funny dance for immigration. - YouTube

Anonyymi kirjoitti...

Alkaako miehen alamäki jo varhaiskasvatuksesta? Blogi US Pauli Sumanen 1.2.2016

Anonyymi kirjoitti...

Kuka ilmiantoi?:

Arvokisamitalisti julkaisi itsestään aikuisviihdekuvia – johtoporras erotti miehen urheiluseurasta - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Tuherrusta?:

Tom Roth | Facebook

I've had enough now finally with violent refugees / asylum seekers! Before my eyes, a young woman was first molested in the subway, then was rioted. Old men who wanted to intervene were attacked! After weeks and months full of bad experiences I just can not control. I must now finally publicly express my opinion.
...

Anonyymi kirjoitti...

Huh, mitä oikein on tapahtunut?:

Henna Kalinaisen känninen lemmenloma: mies kuristi, Henna löi pullolla päähän! - Seiskan toimitus - Käyttäjiltä - Seiska Live

kirjoitti...Sorry, this content isn't available right now

The link you followed may have expired, or the page may only be visible to an audience you're not in.

Anonyymi kirjoitti...

Eikö tätä jo vähitellen saada vankilaan? Kuinka paljon pitää vielä tapahtua, että se toteutuu ja miksi annetaan alennusta, eikä kovennusta aiemman pahoinpitelytuomion takia?:

Johanna Tukiainen vältti vankilan – hovioikeus alensi tuomiota aiemman pahoinpitelytuomion vuoksi - Viihde - Ilta-Sanomat

Turvapaikanhakija raiskasi toisen turvapaikanhakijanmiehen – 3 vuotta 5 kuukautta vankeutta - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Video 'shows migrant men 'attacking two pensioners in Munich subway' | Daily Mail Online

Anonyymi kirjoitti...

Migrants sexually harass German School Girls - Mayor dismisses Grandfather: "Don't provoke them" - YouTube

Raiskauksesta toipumassa ollut tyttö raiskattiin sairaalassa Intiassa

Anonyymi kirjoitti...

Juha Mieto järkyttyi uhrien kertomuksista - "Raiskauksista annettava kovempia tuomioita"

Lasten lyhyt ikäero lisää avioeroriskiä

Täydellinen seksikumppanien määrä on selvinnyt | Pinnalla | Iltalehti.fi

Anonyymi kirjoitti...

Vau.fi: Sopiiko nuori mies isäksi? Reaktio pornofilmiin paljastaa

Anonyymi kirjoitti...

Vei lapsensa Syyriaan - Isisiin liittynyt brittinainen sai 6 vuotta vankeutta

Suomessa ei taitaisi tulla mitään rangaistusta, vaan korkeintaan jotain tukitoimia tai muita palkintoja.

Anonyymi kirjoitti...

YLEn ja Suomen munattomien viranomaisten typeryys alkaa saada kansainvälistä huomiota:

VIDEO: TV-Media in Finland Teaches Women How to Protect Themselves against Being Raped | Pamela Geller

Anonyymi kirjoitti...

Muistikohan hän käyttää trigger warningeja näitä pahennusta tai suoranaisia suuttumusta herättiviä alatyylisia nappeja käyttäessään? Vai onko trigger warningit käytössä poliittisesti vain omien tarkoitusperien ajamisessa?:

Lastenlääppijät ja naistenlääppijät ovat osa samaa tarinaa - Rosa Meriläisen kolumnit - HS Ilta - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Halonen toimi aktiivisesti DDR:n hyväksi | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Johanna Tukiaiselle tuomio kunnianloukkauksesta - Susanna Ingerttilä: "Olen helpottunut"

Johanna Tukiainen joutui hovioikeuden päätöksellä maksamaan Susanna Ingerttilälle tuhansien eurojen korvaukset.

Susanna Ingerttilä on helpottunut siitä, että vuoden pituinen oikeustaisto on saatu päätökseen.

Hovioikeus tuomitsi tiistaina Johanna Tukiaisen Ingerttilän kunnianloukkauksesta tuhansien eurojen korvauksiin.

Tukiainen joutuu maksamaan Ingerttilälle kunnianloukkauksesta 2 500 euroa ja siitä seuranneista ansionmenetyksistä 1 600 euroa. Lisäksi Tukiainen velvoitettiin korvaamaan Ingerttilän 913 euron korvauskulut.

Kaikki sai alkunsa siitä, kun Tukiainen vihjaili Facebook-sivuillaan Ingerttilän pahoinpidelleen Tukiaista, ja siten syyllistyneen rikokseen.

- Olen todella helpottunut, että tämä oikeusprosessi on saatu päätökseen ja maineeni on puhdistettu, Susanna Ingerttilä kertoo.

- Tämä tuomio on hyvä muistutus myös siitä, ettei ihmisiä voi syytellä ja haukkua ihan miten sattuu, oikeusprosessin voittanut Susanna jatkaa.

Korvausten lisäksi hovioikeus tuomitsi Johanna Tukiaisen 110 tunniksi yhdyskuntapalveluun. Tuomioon liittyi useita eri syytekohtia, joissa oli useita eri kantajia.

Käräjäoikeus tuomitsi Tukiaisen alun perin viime vuonna kolmeksi kuukaudeksi ja 20 päiväksi vankeuteen. Hovioikeus muutti tuomion yhdyskuntapalveluksi, sillä Tukiaisen aiemmin saama pahoinpitelytuomio katsottiin tuomiota alentavaksi seikaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Ylen “Miten estää raiskaus”-video naurattaa jo USA:ssa asti
Useat ulkomaiset julkaisut ovat alkaneet näyttämään ja naureskelemaan suomalaiselle valtiolliselle TV-kanavalle.

Anonyymi kirjoitti...

K18: Tässäkö interaktiivisen seksin tulevaisuus: panokone ja nussimispeli?

Oookei. Seksi on kivaa ja myös verrattain suosittua puuhaa. Peukku sille! Mutta siinä vaiheessa mennään jo vähän ööööhm-vesille, kun ruvetaan puhumaan apurunkuttimista ja panopeleistä. Etenkin kun eteen avautuu joukkorahoituskampanja, jossa kerätään rahaa panokoneen ja seksipelin yhdistelmälle.

VirtuaDolls: An Adult VR Game Controller on nimittäin… No, eräänlainen peliohjain. Ja sen mukana tulee pelikin, Girls of Arcadia. Laite tukee paitsi… interaktiivista kosketusta, myös ilmavirtaa ja sitä voitaneen käyttää myös interaktiivisen pornon katseluun.

Laitteen kehittäjät tarjoavat valmiita työkaluja myös muille peli/ohjelmakehittäjille, pornon tuottajille ja virtuaalitodellisuussäätäjille. Rajapinta löytyy valmiiksi Unreal Enginelle ja pian myös Unity3D:lle.

Tiimi kertoo työstäneensä laitettaan jo vuoden ajan. Yritän olla ajattelematta kaikkia niitä testaussessioita.

Tämä uutinen tulee muuten näyttämään aika vänkältä peliohjaimet-avainsanalistassa.

Lisätietoja: VirtuaDolls: An Adult VR Game Controller

Anonyymi kirjoitti...

Sosiaalisen median kampanja rikkoo stereotypioita: ”Poika, joka pukeutuu pinkkiin, on edelleen poika”

Uusi sosiaalisen median kampanja tukee pikkupoikia hälventämällä sukupuolten välisiä stereotypioita sekä torjumalla maskuliinisuuden vaatimuksia.

Perinteisesti pojat puetaan siniseen ja tytöt vaaleanpunaiseen. Äiti ja vaatesuunnittelija Martine Zoer ei kuitenkaan ole asiasta samaa mieltä, vaan hän on ryhtynyt tarjoamaan vaaleanpunaisia vaatteita niin tytöille kuin pojillekin.

Hän on käynnistänyt myös sosiaalisen median kampanjan nimeltä Still a Boy, jonka avulla hän haluaa lieventää sukupuolten välisiä raja-aitoja.

On haaste kasvattaa poikia nykymaailmassa
Zoerin Instagramissa toimiva kampanja on saanut paljon kritiikkiä, ja hänen liiketoimintaansa syytetään lasten sukupuolen ryöstämisestä. Hän ei aio kuitenkaan luovuttaa, vaan jatkaa kampanjoimistaan hyvän asian puolesta.

– Aloin käyttää hastagia #StillABoy sanoakseni, että poika, joka pukeutuu pinkkiin on edelleen poika, aivan samoin kuin tyttö on edelleen tyttö, vaikka käyttäisi sinistä, Zoer kertoo.

Pian hän huomasi myös muiden vanhempien lisäävän omia valokuvia aiheesta, jolloin hän päätti luoda kokonaisen Instagram-tilin valokuvien jakamiseen.

Kahden pienen pojan äiti Zoer hakee inspiraatiota omista lapsistaan, jotka hänen kertomansa mukaan ovat opettaneet hänelle paljon.

– Heillä on niin paljon energiaa, he ovat villejä ja herkkiä samanaikaisesti. On suuri haaste kasvattaa poikia näyttämään tunteitaan maailmassa, jossa heidän käsketään olla kovia jätkiä, Zoer kertoo.

Äiti toivoo, että kampanja kannustaa lapsia olemaan lapsia, mutta myös ihmisiä puhumaan siitä, mitä merkitsee olla poika.

– Vaikka lorun mukaan pojat on tehty etanoista ja sammakoista, pojat voivat olla myös huolehtivia ja suloisia, Zoer muistuttaa.

Tytöt myös stereotypioiden kohteena
Stereotypiat eivät koske ainoastaan poikia, vaan myös tyttöjen odotetaan leikkivän rajujen leikkien sijaan nukeilla.

Tämän asian vuoksi Zoer on luonut myös StillAGirl-nimisen Instagram-tilin, johon on koottu valokuvia tytöistä perinteisissä poikien leikeissä.

Anonyymi kirjoitti...

hadouken-tekniikka

Satunnaisia linkkejä kirjoitti...

Iltalehti: Lapsia syntyi ennätysvähän - naisilla ja miehillä eri syyt lykätä vauvan hankintaa (26.1.2016)
Viime vuonna Suomessa syntyi lapsia ennätysvähän. Tuore tutkimus paljastaa syyt, miksi suomalaiset haluvat lykätä lastenhankintaa.

Tilastokeskuksen mukaan vuonna 2015 Suomessa syntyi 55 040 lasta. Tätä vähemmän lapsia on syntynyt edellisen kerran 1860-luvun nälkävuosina. Esimerkiksi vuonna 2014 lapsia syntyi vielä 57 230.
Nuoret miehet eivät löydä kumppania

Kyselyyn vastanneilla lapsettomilla 20 - 34-vuotiailla henkilöillä tärkein syy siirtää ensimmäisen lapsen hankintaa oli sopivan kumppanin puuttuminen. Etenkin nuorilla miehillä tämä oli selvästi merkittävin syy. Saman syyn ilmoitti myös osa sellaisista vastaajista, jotka olivat avio- tai avoliitossa. Naisilla halu tehdä muita kiinnostavia asioita on kumppanin puutetta tärkeämpi syy lykätä lapsen hankintaa.
Yhden lapsen vanhemmat

Jo yhden lapsen hankkineilla syyt lykätä toisen lapsen hankkimista tai luopua aikeesta kokonaan olivat erilaisia: Lähes 30 prosenttia piti yhtä lasta riittävänä määränä. Tärkeäksi syyksi nousi myös kumppanin vastustus.
Useamman lapsen vanhemmat

Jo kaksi tai kolme lasta hankkineilla vanhemmilla kumppanin puuttuminen tai vastustus nousivat tärkeiksi syiksi. Myös työtilanteen epävarmuus oli tärkeä syy.


Iltalehti: Lapsia syntyi viime vuonna ennätysvähän - väkiluku kasvoi silti (26.1.2016)

Anonyymi kirjoitti...

Madonna lensi Lontooseen – pojalta hyytävä vastaanotto! - Antero Alhonen - Käyttäjiltä - Seiska Live

Anonyymi kirjoitti...

Poliisi opettajanaisen kuulusteluista: "Kuulustelut ovat sujuneet asiallisesti"

Murhasta epäillyn opettajattaren liikuttava muistokirjoitus: "Niin yksinäistä ilman sinua"

Arabiturvapaikanhakija yritti raiskata henkisesti vajaakykyisen naisen yleisessä WC:ssä | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Femakkojen lähimmät (?) liittolaiset vauhdissa taas kerran:

Aftonbladet: 22-vuotias Lisa radikalisoitui ja lähti Isis-vaimoksi Syyriaan

Anonyymi kirjoitti...

Where's the feminist outrage over ISIS's savage treatment of women? | Fox News

ISIS Has Its Own Style of 'Feminism' -- And You Thought You've Heard it All

As ISIS brutalizes women, a pathetic feminist silence | New York Post

Feminism and ISIS - The Radical Notion

Anonyymi kirjoitti...

Caitlyn Jenner paljasti: ”Minulla oli C-kupin rinnat jo 80-luvulla, mutta poistin ne, kun tapasin vaimoni” - Viihde - Ilta-Sanomat

Wilma Schlizewski ja Olli-puoliso selättivät aviokriisin: ”Suhteemme on elinkelpoinen lehmä, jota ei kannata tappaa” | Me Naiset

Katoavatko lähivuosina erityisesti naisten työpaikat? Näin uskoo arvovaltainen Maailman talousfoorumi - Tasa-arvo - Ura - Helsingin Sanomat

THL:n asiantuntija: Kondomi käyttöön myös zikaviruksen varalta | Yle Uutiset | yle.fi

17-vuotiaalla pojalla on kiusallinen alapääongelma – ”Olen hoitanut vaivaa itse ilman tulosta” - Kukat ja mehiläiset - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Professori avautuu: ”Nyt aikuisten oikeasti haloo, naisasia-aktivistit!” | Uusi Suomi

Aasiasta Afrikkaan jatkuu Muhammedin maa - Mielipide - Turun Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä tähänkin olisi ratkaisuksi se miesvihaisten femakkojen ja vihreiden ajama poikien ympärileikkausten laillistaminen, jotta leikkauksen tapahtuisivat lääkärien tekemänä:

Naisten sukuelinten silpominen kiellettiin lailla – Karmiva seuraus | Uusi Suomi

Anonyymi kirjoitti...

Ylen aamu-tv
Miksi naisesta tulee perheessä pomo?


Aamu-tv:ssä jatkettiin useamman viikon pauhannutta keskustelua miesten kohtelusta suomalaisessa parisuhteessa. Asiaan ottivat kantaa tutkijat Annukka Lahti ja Heidi Elmgren Jyväskylän yliopistosta.

Anonyymi kirjoitti...

Professori avautuu: ”Nyt aikuisten oikeasti haloo, naisasia-aktivistit!”

Poliittisen historian professori, Turun yliopiston eduskuntatutkimuksen keskuksen johtaja Markku Jokisipilä ottaa voimallisesti kantaa raiskaus- ja lääppimiskeskusteluun Suomessa.
Jokisipilä kirjoittaa Turun Sanomissa julkaistussa kolumnissaan, että miehiä on syyllistetty kollektiivisesti. Jokisipilän mielestä ”turvapaikanhakijoiden tekemistä raiskauksista ja ahdisteluista käyty keskustelu” sai ”absurdin käänteen” vuodenvaihteen jälkeen.

– Kansalaisten oikeutettu huoli turvallisuutensa heikkenemisestä sai väistyä suomalaisten miesten kollektiivisten syyllistämisen tieltä. Suomessa vallitsee kuulemma patriarkaalinen raiskauskulttuuri, jossa huorittelu ja kouriminen ovat maan tapoja ja jossa naisiin kohdistuvaa seksuaalista väkivaltaa ei sen arkipäiväisyyden vuoksi oteta vakavasti. Vaarallisimpia paikkoja naisille eivät olekaan keskustan hämyiset sivukadut ja pimeät kaupunkipuistot vaan koti, jossa vaanii olennoista se hirviömäisin eli oma (kantasuomalainen) mies, Jokisipilä kirjoittaa.

– Nyt aikuisten oikeasti haloo naisasia-aktivistit! Käsityksiä maailmasta ei välttämättä kannata muodostaa tuijottamalla sitä verbaaliseen oksennuksen tahrimaa vessanseinää, jota suuri osa verkko”keskusteluista” edustaa. Maailmassa on harvoja maita, jossa sukupuolten tasa-arvo on yhtä pitkällä kuin Suomessa, professori jatkaa.

Naisasialiitto Unioni otti voimakkaasti kantaa poliisin lausuntoihin tammikuussa.

Jokisipilän mielestä ”ei ole rasismia todeta, että naisten aseman suhteen kulttuurinen etäisyys pohjoismaiden ja islamilaisen maailman välillä on valtava.

– Sen verran meillä pitää olla oman kulttuurimme ja historiamme kunnioitusta, ettemme ala pokkuroimaan sivistymättömyyden ja takapajuisuuden edessä, Jokisipilä kirjoittaa.

Anonyymi kirjoitti...

Aasiasta Afrikkaan jatkuu Muhammedin maa

Hitchensille olisi taatusti tuottanut tuskaa todistaa sitä absurdia käännettä, jonka turvapaikanhakijoiden tekemistä raiskauksista ja ahdisteluista käyty keskustelu sai vuodenvaihteen jälkeen. Kansalaisten oikeutettu huoli turvallisuutensa heikkenemisestä sai väistyä suomalaisten miesten kollektiivisten syyllistämisen tieltä.

Suomessa vallitsee kuulemma patriarkaalinen raiskauskulttuuri, jossa huorittelu ja kouriminen ovat maan tapoja ja jossa naisiin kohdistuvaa seksuaalista väkivaltaa ei sen arkipäiväisyyden vuoksi oteta vakavasti. Vaarallisimpia paikkoja naisille eivät olekaan keskustan hämyiset sivukadut ja pimeät kaupunkipuistot vaan koti, jossa vaanii olennoista se hirviömäisin eli oma (kantasuomalainen) mies.

Nyt aikuisten oikeasti haloo naisasia-aktivistit! Käsityksiä maailmasta ei välttämättä kannata muodostaa tuijottamalla sitä verbaaliseen oksennuksen tahrimaa vessanseinää, jota suuri osa verkko”keskusteluista” edustaa. Maailmassa on harvoja maita, jossa sukupuolten tasa-arvo on yhtä pitkällä kuin Suomessa.

Ei ole rasismia todeta, että naisen aseman suhteen kulttuurinen etäisyys pohjoismaiden ja islamilaisen maailman välillä on valtava. Sen verran meillä pitää olla oman kulttuurimme ja historiamme kunnioitusta, ettemme ala pokkuroimaan sivistymättömyyden ja takapajuisuuden edessä.

Ile kirjoitti...

Nyt keskustelemaan ja kommentoimaan suomi24.fi:hin

Mikä meissä feministeissä on niin kamalaa?

Anonyymi kirjoitti...

John Cleese Warns Campus Political Correctness Leading Towards 1984 - Slashdot

Anonyymi kirjoitti...

Naislääkäri tappoi miehensä – sitä ennen kolmen kimppaa 17v teinitytön kanssa

Australiassa on aloitettu oikeudenkäynti srilankalaistaustaista naistohtoria vastaan. Tätä syytetään niinikään srilankalaisen aviomiehensä tappamisesta. Oikeuden on määrä istua useita viikkoja selvittääksen asian taustat.

Oikeudessa on kuultu todistajana 17-vuotiasta teinityttöä, joka osallistui parin kanssa seksiakteihin useita kertoja. Tämä tapahtui naislääkärin aviopuolison ehdotuksesta. Mies lahjoi teinityttöä seksiakteihin.

Tiettävästi naislääkäri oli kyllästynyt olemaan mukana miehensä seksuaalisissa leikeissä. On esitetty että hän ei kestänyt miehen uhkailua siitä, että hän paljastaisi parin harrastavan seksiä teinitytön kanssa. Naislääkäri surmasi miehensä vasaralla. Aiheesta uutisoi brittilehti Mirror.

Anonyymi kirjoitti...

Poliisikonstaapeli ahdistelusta: Onko tyttäreni käyttäydyttävä nyt kuin Pohjois-Afrikassa? - Kotimaa - Verkkouutiset

Anonyymi kirjoitti...

Yksittäistapauksia poikkeustilassa — Piia Kattelus

...
Tämä muisto palautui mieleeni, kun luin äskettäin tanskalaisen psykologin, kirjailijan ja Islam-asiantuntijan Nicolai Sennelsin haastattelun. Hän kertoi kiinnostuksensa integraatioon ja islamiin heränneen vuosituhannen vaihteessa, kun "Tanskassa sattui kammottava tapaus. Neljä muslimipoikaa raahasi nuorta naista tukasta pitkin Kööpenhaminan suurinta ostoskatua Strogetia ja yritti raiskata tämän. Vaikka nainen huusi ja oli selvää, että jotakin hirveää oli tekeillä, kukaan ei tehnyt elettäkään estääkseen..". Tanskalainen yksittäistapaus?
...
Uutena vuotena 2015 Helsingissä tapahtui tuhatkertainen yksittäistapaus. Helsinkiin kokoontuneet tuhat turvapaikanhakijaa ahdistelivat joukolla tyttöjä ja naisia. Tapahtumista on kirjattu noin 20 rikosilmoitusta, raiskauksesta ahdisteluun. Se on Helsingin poliisin historian suurin määrä rikosilmoituksia liittyen uuden vuoden juhlintaan ja Suomen historian suurin yksittäistapaus, johon osallistui kymmeniä, jollei satoja. Kuten poliiskomentaja sanoi, entiseen ei ole paluuta. Tulkitsen tämän niin, että poikkeustila rajoittamaan tyttöjen naisten vapaata liikkumista on julistettu lopullisesti.
...
Nykykeskustelussa kun ei saa syyllistää kuin kantasuomalaisia, koska turvapaikanhakijat ovat aina yksittäistapauksia ja uhreja, yksittäistapauksia toinen toisensa perään.

Anonyymi kirjoitti...

Äijäporukassakin saa itkeä: Nykymiehen ei enää ole pakko käyttäytyä "kuin mies"

Kirjailija Jarmo Ihalaisen mukaan viime aikoina mediassa vellonut keskustelu nykymiehestä on harhaanjohtavaa – siitä on unohdettu tilannesidonnaisuus. Hän ei myöskään puhuisi "tosimiehestä" tai "tosinaisesta".

Miehekäs. Miehinen. Miehuus. Miehenalku. MIllaisia tunteita ja ajatuksia nämä sanat sinussa herättävät?

– Eri ihmisille "miehuus" merkitsee eri asioita ja se tulee – kuten naiseuskin – esille eri tavalla eri tilanteissa ja asiayhteyksissä. Sama mies on äijäporukan kalareissulla, naisen kanssa treffeillä, töissä tai juhlissa aivan erilainen. Ihminen on sipuli, tai oikeastaan monta sipulia, joissa on kaikissa paljon kerroksia. Sukupuoli on vain yksi sipuli, Jarmo Ihalainen sanoo.

Ihalainen on yhteiskuntatieteellisten aineiden opettaja, kirjailija, ihminen, isä – ja mies. Hän on teoksen Mitä miehen pitää kirjoittaja.

20 vuoden opettajaura auttoi kirjoittamaan kirjaa samalla tavalla kuin muutkin elämänkokemukset. Elämänsä varrella Ihalainen on tavannut paljon erilaisia ihmisiä, joista ammensi inspiraatiota fiktionsa pohjaksi.

– Jokainen ihminen on oma tarinansa, Ihalainen sanoo.

Kustantajan tiedotteessa kirjaa kuvattiin sanoin ”menetys tekee miehen, ei menestys.” Sille, miksi tämä lause valittiin, on Ihalaisen mukaan kaksi vastausta: fiksu vastaus ja Hurriganes-vastaus.

– Fiksu vastaus: miehuuteen kuuluu jostain syystä kovien kokeminen ja ennen kaikkea niistä selviytyminen. Hurriganes-vastaus: lause syntyi vahingossa ja näytti niin mageelta, että oli pakko se sinne laittaa, hän kuvaa.

Anonyymi kirjoitti...

Henkilöt ketkä eivät pidä Isistä islamilaisena ongelmana auttavat Isistä | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka tämä kehtaakin!:

Afganistanilaisen kommunistin tytär haukkuu presidentti Niinistön | MV!!??

Satunnaisia linkkejä kirjoitti...Ilta-Sanomat: Lue presidentti Niinistön todella tiukka puhe sanasta sanaan (2016-02-03)
Iltalehti: Tällainen oli Niinistön puhe valtiopäivien avajaisissa (3.2.2016)

Satunnaisia huomioita kirjoitti...

Suomalainen mies on kaiken pahan alku ja juuri.

Polisit kimpussa kun yrittää tehdä työtään.

Ilta-Sanomat: Mysteeri selvisi: Lapsia kyytiin houkutellut pakettiauto olikin koulutaksi (2016-02-03)
Poliisi sai tänään aamulla ilmoituksen, jonka mukaan pakettiauton kuljettaja oli yrittänyt saada koululaisen auton kyytiin Espoossa. Poliisi sai myös eilen ilmoituksen vastaavasta tapauksesta. Nyt tapaukset on selvitetty.

Tänään tulleen ilmoituksen mukaan sinisen pakettiauton kuljettaja oli hetkeä aiemmin yrittänyt saada koululaisen kyytiinsä Espoon Veininkadulla. Paikalle lähetettiin välittömästi useampi poliisipartio.

Poliisi sai pikaisesti selvitettyä, että paikalla on tapahtuma-aikaan ollut koululaiskuljetuksia sopimuksen mukaan tekevä taksi. Kyseisen taksin kuljettajan tuntomerkit sopivat täysin ilmoittajan kertomaan.

Pian selvisi, että tapaukseen ei näyttäisi liittyvän mitään rikosta.


Ilta-Sanomat: Koulutyttö yritettiin saada väkisin pakettiauton kyytiin Espoossa – poliisi pyytää havaintoja (2016-02-02)

Anonyymi kirjoitti...

Sooloseksillä on todellisia terveysvaikutuksia – sekä miehille että naisille - Terveys - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Zikavirus tarttui taas seksin välityksellä – THL seuraa tilannetta - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Femakot kiittävät:

Järjestö: Suomesta lähetetty lapsia silvottaviksi koulujen loma-aikoina - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Professori varoittaa: Raskas lumityö voi viedä miehen hautaan – ”Lumityöt joko vaimolle tai lapsille” - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Lääkäri kertoo:

Turvapaikanhakijoista 2,4‰ epäillään raiskauksesta. Joka vuosi. — antiantioedipe

Anonyymi kirjoitti...

Koskakohan on sama vuorossa Suomessa ja poikien sukupuolielinten silvonnat?:

"Equal Language" Education Expert urges Arabic as language school for German children - mandatory - ABC Online

Anonyymi kirjoitti...

Kilttejä tyttöjä ei kannata tölviä
Annetaan ymmärtää, että nainen pakenee kuin jänis ajovalojen kiilassa, kun johtajan paikkaa tarjotaan


Viime viikolla käytiin parikin mielenkiintoista keskustelua johtajuudesta.

Menestyviä johtajia verrattiin hyvin kekseliäästi ajokoiriin. Urallaan etenevän, varsinkin miehen, täytyisi olla kuin ajokoira, verevä ja timmi (HS Vieraskynä 23.1.).

Siinä missä miesjohtajien kohdalla pohdittiin vaihteeksi ulkonäön vaikutusta menestymiseen, koski toinen keskustelu sitä, miksi naiset eivät ylipäätään menesty tarpeeksi.

Työelämän tasa-arvoa ajavan Dialogi-hankkeen loppukaronkassa professori Alf Rehn visioi sitä aitoa voimasanaa käyttäen, että työelämä tarvitsee enemmän veemäisiä naisia (KL 27.1.).

Neuvoa pidettiin tarpeellisena, ja sosiaalisessa mediassa Rehnin kommenttia jaettiin innokkaasti. Rehnin mukaan kilttien tyttöjen palkkaaminen on huono asia, koska organisaatioihin tarvitaan kyseenalaistajia ja epäsovinnaisia ihmisiä.

Itse en osaa tulkita Rehnin käyttämää luonnehdintaa myönteiseksi asiaksi ja käytökseksi. Olen aina ollut huono feministi ja ehkä siksi kummastelen, miksi ihmeessä tällaisille kommenteille hurrataan. Samaan aikaan vaaditaan sekä tasa-arvoa työelämään että naisjohtajalta jotain muuta kuin miesjohtajalta – jokin ei täsmää.

Kenelle tulisi mieleen huudella työpaikoille lisää veemäisiä miesjohtajia? Itse en ainakaan kaipaa yhtään hankalaa työkaveria tai pomoa, miestä tai naista. Johtajuuden hyvinä piirteinä pidetään kykyä innostaa, tukea ja motivoida. Kettumaisuus sopii tähän kuvioon aika huonosti, eikä sillä käsitykseni mukaan rakenneta hyvää työelämää tai nosteta tuottavuutta. Työelämässä ikävä käytös on kotoisin menneiltä vuosikymmeniltä ja merkitsee pomon osalta menetettyä peliä ja johtamisongelmaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Merkel ja femakot typeryydestänne:

Tuhannet poliisit valvovat Kölnin karnevaaleja – järjestäjät painaneet ohjelehtisiä arabiaksi ja englanniksi - Saksa - Ulkomaat - Helsingin Sanomat

"Karnevaalien henkilökunta poseerasi keskiviikkona Kölnin keskustassa karnevaaleja varten olevalla ”naisten turvapisteellä”. Piste on yksi toimista, joilla viranomaiset yrittävät estää uudenvuoden joukkoahdistelun toistumisen."

Suunnittelivat ilmeisesti terrori-iskuja - Saksa pidätti kaksi Isisin jäsentä

...
Toinen algerialainen taas otettiin kiinni Berliinissä. Poliisi etsii edelleen 31-vuotiasta miestä Berliinistä ja 26-vuotiasta Hannoverista. Yksinomaan Berliinissä 450 poliisia ratsasi neljä asuntoa ja kaksi yritystä
...

Helsingin poliisi haluaa konekiväärejä ja kranaatteja

Anonyymi kirjoitti...

Ja valkoiset femakot ovat hillaa tai suorastaan hurraavat, kun islamin kauheuksia paenneet naisetkin ovat Ruotsissa jo kauhuissaan:

En voi enää olla itse täällä | tasa | kysymykset | keskustelu | Aftonbladet

Islamilaista “kulttuuria” | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Johanna Tukiainen välttää sittenkin vankilan: Koko käräjäoikeus oli pähkähullu!

Kohujulkkis Johanna Tukiainen välttää vankilan. Hovioikeus lievensi tiistaina (2.2.) käräjäoikeuden langettaman kolmen kuukauden ja 20 päivän ehdottoman vankeustuomion 110 tunnin yhdyskuntapalveluksi.

Tuomio tuli pahoinpitelystä, pahoinpitelyn yrityksestä, haitanteosta virkamiehelle, kolmesta laittomasta uhkauksesta ja kunnianloukkauksesta.

- Olen todella onnellinen ja iloinen. Olen rukoillut eniten sitä, että välttäisin vankilan. En minä kuulu sinne, vaan aidot ja oikea rikolliset, huojentunut Johanna kertoo Seiskalle."Kaikki syytteet olisi pitänyt hylätä"

Johanna sekä hänen miehensä Veijo ovat molemmat sitä mieltä, että hovioikeuden olisi pitänyt hylätä kaikki syytteet.

- Käräjäoikeus oli kuin noitavaino. Siellä oli päätetty jo valmiiksi, että minä olen syyllinen. Koko käräjäoikeus oli pähkähullu. Hienoa, että hovissa osattiin olla objektiivisia, vaikka toivoinkin syytteistä luopumista. Siitä huolimatta en aio valittaa tuomiosta, en jaksa sitä rumbaa uudestaan, Johanna kuittaa.

Johanna Tukiainen rottakirjeistä: En kadu, koska minut lavastettiin!

Hovioikeus lievensi kohublondi Johanna Tukiaisen ehdottoman vankeustuomion yhdyskuntapalvelukseen.

Johanna sai tuomion pahoinpitelystä, pahoinpitelyn yrityksestä, haitanteosta virkamiehelle, kolmesta laittomasta uhkauksesta ja kunnianloukkauksesta.

Laittomat uhkaukset liittyvät muun muassa pakettiin, joka sisälsi esimerkiksi valkoisen, suolistetun rotan.

- Miksi katuisin mitään, mitä en ole tehnyt. Minut lavastettiin, tuohtunut Johanna kertoo Seiskalle.

Johanna sekä hänen avomiehensä Veijo ovat molemmat sitä mieltä, että hovioikeuden olisi pitänyt hylätä kaikki viisi syytekohtaa. Siitä huolimatta Johanna ei aio valittaa saamastaan tuomiosta.

- Olen vain tyytyväinen, etten joudu vankilaan, Johanna kuittaa.

Anonyymi kirjoitti...

Poliisi: Näin moni raiskausilmoitus on perätön

RIKOS Poliisille ilmoitetuista raiskaustapauksista noin 10 prosenttia todetaan paikkansa pitämättömäksi.

Koko maassa viime vuonna tehtiin 1 063 raiskausilmoitusta, joista 114 tapauksessa todettiin, ettei rikosta ollut tapahtunut.

– Noin kymmenessä prosentissa ilmoitetuista tapauksista rikosta ei ole tapahtunut. Osa näistä on perättömiä. Poliisin työn kannalta se on huono asia ja siinä tuhlataan poliisin resursseja. Raiskausrikokset ovat poliisin prioriteetissa todella korkealla, toteaa poliisihallituksen poliisitarkastaja Tommi Reen.

Varsinkin alkuvaiheessa poliisi panostaa paljon tapausten tutkintaan, mikäli tekijän henkilöllisyys ei ole tiedossa.

Syitä perättömien ilmoitusten tekemiseen on monia.

– Syy voi olla esimerkiksi kosto tai oman epäsopivan käytöksen peittely, Reen kertoo.

Helsingissä kirjattiin viime vuonna 179 poliisille ilmoitettua raiskaustapausta, joista vain noin puolet, 85, on edennyt syyttäjälle. Käytännössä luku tarkoittaa sitä, että noin puolessa tapauksista epäiltyjen raiskaustapausten esitutkinta on yhä kesken tai se on syystä tai toisesta keskeytynyt. Tapaukset eivät voi muun muassa edetä syyttäjälle, mikäli tekijästä ei ole tietoa.

31 tapauksessa rikosta ei ollut tapahtunut. Asia käy usein ilmi poliisin omissa tutkimuksissa tai ilmoituksen tekijä tunnustaa itse väärän ilmiannon. Rangaistuksena voi olla sakkoa tai vankeutta enintään kolme vuotta.

– Tällaisilla asioilla ei tietenkään voi leikkiä. Raiskausilmoituksiin suhtaudutaan vakavasti ja tutkinnassa käytetään usein vapauteen kohdistuvia pakkokeinoja. Se on rankka toimenpide perättömän ilmoituksen johdosta pidätetylle, Reen sanoo.

Pidätysaika on kolme päivää.

Länsi-Uudellamaalla ilmoitettujen raiskaustapausten määrä oli viime vuonna 105. Tapauksista 80 eteni syyttäjälle. Kolmessa tapauksessa ei ollut poliisin mukaan tapahtunut rikosta.

Itä-Uudellamaalla raiskausilmoituksia tehtiin 93. Syyttäjälle eteni 56 tapausta, joista 12 tapauksessa rikosta ei ollut tapahtunut.

Luvut viime vuoden osalta saattavat hieman muuttua, sillä joissain tapauksissa esitutkinta on vielä kesken.

Viime vuonna koko maassa yleisellä paikalle tapahtuneiden raiskaustapausten määrä kasvoi 220:een. Edellisenä vuonna vastaava luku oli 155.

Raiskaustapauksista suurin osa tapahtuu poliisin mukaan sisätiloissa. Tekijä on useimmin uhrilleen tuttu. Seksuaaliset ahdistelut tapahtuvat tavallisimmin ulkona. Uhri ei usein tunne tekijää.

Anonyymi kirjoitti...

8-miehisen orkesterin Ruotsin valloitus törmäsi naiskiintiöön
Helsinki-Cotonou Ensemblen Ruotsin valloitus on kariutunut yllättävästä syystä. Bändin nokkamies Janne Halonen epäilee, etteivät alustavasti sovitut keikat toteudu, koska orkesteri on liian miehinen.


Ruotsissa on ollut vireillä laki, jonka mukaan julkista tukea saavien festivaalien ja keikkapaikkojen esiintyjistä vähintään puolet on oltava naisia. Suomalais-beniniläisessä Helsinki-Cotonou Ensemblessä soittaa kahdeksan miestä.

– Bändissä ei tarvitse olla tasajako miesten ja naisten kesken, mutta festivaalikokonaisuudessa tasa-arvon pitäisi toteutua. Siksi meidän 8-miehinen joukkueemme vie tasetta liikaa miinukselle, arvelee Halonen.

Halosella ei ole varmuutta siitä, onko lakiesitys hyväksytty. Vaikutusta keikkajärjestäjiin hankkeella sen sijaan on jo selvästikin ollut.

– Monet tahot Ruotsissa toimivat jo niinkuin laki olisi voimassa. Muusikoiden keskuudessa asiasta vallitsee suuri epätietoisuus.

Helsinki-Cotonou Ensemble -yhtyeen oli tarkoitus esiintyä Ruotsissa festavaalilla ja klubikeikalla. Molemmat kuitenkin peruuntuivat. Festivaali ilmoitti neuvottelujen kariutumisen syyksi sukupuolikiintiön.

– Klubikeikan peruuntumisen osalta on vahvat perusteet epäillä samaa syytä. Sitä ei kuitenkaan koskaan sanottu ääneen, kertoo Halonen.

Anonyymi kirjoitti...

Elderly man 'still attached to prostitute after dying during sex' on video | Daily Mail Online

Anonyymi kirjoitti...

MIELIPIDE
Vaimoni eroilmoitus oli täydellinen järkytys – nyt ihmettelen, miten selvisin hengissä
Elin onnellista lapsiperheen elämää, rakastin syvästi vaimoani ja nautin täysillä suhteestamme.


Psykologi Tony Dunderfelt kuvasi HS:n kirjoituksessa (21.1.) ilmiötä, jossa turhan kiltit miehet eivät riitä naisille. Ottamatta kantaa suhteiden loppumisen sukupuolisidonnaisuuteen haluan nostaa esiin avun tarpeen ja hädän määrän sillä hetkellä, kun tulee äkillisesti puolisonsa hylkäämäksi.

Oma kokemukseni oli pitkälti Dunderfeltin kuvaaman kaltainen. Elin onnellista lapsiperheen elämää, rakastin syvästi vaimoani ja nautin täysillä suhteestamme, vaikka ajan myötä intohimo olikin muuttunut suhteessamme yhteiseksi kumppanuudeksi. Ajattelin, että tämä kuuluu pitkään parisuhteeseen ja on mahdollisesti vain ohimenevä vaihe lapsiperheen elämässä.

Eroilmoitus tuli yhtenä päivänä täydellisenä sokkina: rakkaus oli puolisoni osalta loppu. Koskaan aiemmin ei sellaisia keskusteluja ollut käyty, enkä olisi voinut ajatella meidän ikinä eroavan toisistamme.

Nyt pari vuotta tapahtuneen jälkeen ihmettelen, kuinka selvisin silloin hengissä.

Eroilmoitus oli minulle käsittämätön painajainen, mutta lapseni vuoksi löysin voimia jaksaa. Itkin ja itken yhä, vaikka jo harvemmin. Kaipaan entistä puolisoani, eikä ikävälle tunnu olevan loppua.

Koska kokemukseni ei valitettavasti ole ainutlaatuinen, olen jäänyt miettimään, mistä yhtäkkisen eron kautta menetyksen kokenut osaisi hakea apua. Tällainen kriisi on traumaattinen kokemus, jossa voi olla hyvin vaikea tajuta oman mielenterveytensä vaarantuneen. Erotilanteessa kriisityöntekijät kun eivät osaa saapua kotiovelle.

Apua olisi kyllä ollut tarjolla esimerkiksi Mielenterveysseuran valtakunnallisen kriisipuhelinpalvelun kautta. Sokkivaiheessa en kuitenkaan osannut sinne soittaa: en käsittänyt olevani mielenterveydellisessä kriisissä.

Vasta vajaata vuotta myöhemmin hain apua psykologilta, jonka tuella aloin käsittää hiljalleen tapahtunutta ja toipumisen vaiheita. Vastaavissa tilanteissa moni on päätynyt kamaliin ratkaisuihin. Onneksi olin yhä elossa.

Yllättävä hylätyksi tuleminen on hirvittävä kokemus. Terve ja onnellinen ihminen voi yhdessä silmänräpäyksessä ollakin avuton ja niin täynnä hätää, ettei oma mieli pysty käsittämään tapahtunutta. Silloin tarvitaan apua.

Äkillisesti hylätty

Julkaisemme kirjoituksen poikkeuksellisesti nimimerkillä.

Anonyymi kirjoitti...

Hämärän heterokultin oli määrä kokoontua Helsingissä

Raiskauksen laillistamista ehdottaneen amerikkalaiskirjailijan suunnittelema maailmanlaajuinen heteromiesten kokoontuminen peruuntui.

Äärimaskuliinisen ja antifeministisen Return of Kings -liikkeen johtohahmona esiintyvä Daryush "Roosh" Valizadeh, 36, herätti tämän vuoden helmikuussa pahennusta ehdottamalla yksityisasunnossa tapahtuvan raiskauksen laillistamista voimakkaasti naisia syyllistävässä blogikirjoituksessaan How To Stop Rape.

Amerikkalaisen Valizadehin mukaan "yrittämällä opettaa miehiä olemaan raiskaamatta olemme itse asiassa opettaneet naisia olemaan välittämättä raiskatuksi tulemisesta, olemaan suojelematta itseään helposti estettävissä olevilta teoilta ja olemaan ottamatta vastuuta teoistaan".

- Samaan aikaan emme epäröi syyttää miehiä pahoista asioista, joita naisille tapahtuu, Valizadeh kirjoitti.

Valizadehin mukaan yksityisasunnossa tapahtuvan raiskauksen laillistaminen vähentäisi raiskauksia. Hänen mukaansa laillistamisen seurauksena naiset eivät joisi itseään enää "pöydän alle" ja seuraisi outoja miehiä makuuhuoneeseen. Valizadehin mukaan myös "väärin" tuomittuja miehiä joutuisi vankilaan vähemmän.

- Jos raiskaus laillistettaisiin ehdotukseni mukaisesti, nainen suojelisi vartaloaan samalla tavalla kuin hän suojelee käsilaukkuaan ja älypuhelintaan.

The Guardianin mukaan voimakkaan kritiikin kohteeksi joutunut Valizadeh olisi myöhemmin sanonut laajalle levinneen blogikirjoituksensa olleen satiirinen.

Anonyymi kirjoitti...

MTV selvitti: Itsemurhat varusmiesten toisiksi yleisin kuolinsyy

MTV pyysi Puolustusvoimilta tilastot varusmiesten kuolemista vuosina 1990–2015. Saaduista luvuista selviää, että suurin osa yksittäinen kuolinsyy on liikennekuolemat.

Vuosina 1990–2015 liikenneonnettomuuksissa kuoli yhteensä 63 varusmiestä. Toiseksi yleisin syy on itsemurhat, joissa kuoli 55 varusmiestä. Näitä seuraavat muut syyt, joihin kuoli 29 henkeä. Lisäksi varusmiehistä 12 on kuollut tauteihin liittyen.

Luvut pitävät sisällään myös lomien aikana tapahtuneet kuolemantapaukset.

Kuolemista äärimmäisen harva liittyy onnettomuuteen taisteluammunnoissa. Taisteluammunnoissa on kuollut varusmies vuosina 1994, 1999, 2005, 2015. Yksi reserviläinen kuoli taisteluammunnoissa 2001.

Lisäksi vuonna 1991 seitsemän varusmiestä hukkui liian takapainoisen miehistönkuljetusvaunun upotessa Saimaaseen Taipalsaarella.