torstaina, tammikuuta 07, 2016

Matuvyöry on hyväksi feminismin kukistamisessa

Feminismi ajaa yhteiskuntaa kohti väistämätöntä romahdusta, koska feministit pyrkivät siirtämään yhä enemmän resursseja kakkua tekeviltä miehiltä kakkua syöville naisille.

Feministit pyrkivät laajentamaan naisia suosivaa julkista sektoria yhä suuremmaksi ja suuremmaksi - ja he ovatkin onnistuneet tavoitteessaan mainiosti. Suomen valtiofeministinen julkinen sektori on eräs maailman suurimmista.

Matut ovat kuitenkin kyseenalaistaneet naisten aseman kunniakansalaisina. Yhä suurempi osa julkisen sektorin menoista on käytettävä matujen ruokkimiseen naisten etujen sijaan, koska matut ovat naisiakin arvokkaampi uhriryhmä.

Hännikäinen ja maahanmuuttokriitikot

Timo Hännikäinen on sanonut miesliikkeestä, että hän ei usko miesliikkeen menestymismahdollisuuksiin, koska miesten on mahdotonta saada sympatiaa uhriudelleen. Vaikka miesliike olisikin oikeassa monissa vaatimuksissaan, tavoite miesten tasa-arvosta on utopistinen.

Voi olla, että Hännikäinen on pessimismissään oikeassa. .

Minä sanon vastaavan väitteen maahanmuuttokriitikoista.
Maahanmuuttokriitikkojen ja nationalistien taistelu matuvyöryä vastaan on utopistinen.
Olen itse sitä mieltä, että Suomen kannattaisi ottaa pakolaisina pääasiassa aasialaisia naisia, koska he lisäisivät syntyvyyttä ja toisivat mukanaan kaivattua työpanosta suomalaisten pyllyjen pyyhkintään. Sukupuolijakauma tasoittuisi ja pariutumismarkkinat rauhoittuisivat.

Aasialaisten naisten toivominen pakolaisina on kuitenkin toivotonta, koska juuri kukaan valtaa pitävä ei lämpene ajatukselle. 

Suomen pakolaispolitiikka onkin täysin päinvastaista: maahan tulee lähes pelkästään islamtaustaisia nuoria miehiä, jotka tulevat todennäköisesti vain kuormittamaan hyvinvointivaltion rakennetta. Sukupuolijakauma muuttuu voimakkaan miesvoittoiseksi, mikä aiheuttaa epävakautta yhteiskunnassa.

Maahanmuuttokritiikki ei tule koskaan saamaan enemmistöä valtiofeministissä valtioissa, kuten Suomessa. Ainut muutoksen mahdollisuus on feminismin romahdus.

Feministit eivät kunnioita tai tarvitse suomalaisia miehiä


(Kuva)

Kautta syksyn saimme lukea feministien kirjoituksia, joiden mukaan suomalainen mies on kaiken pahan alku ja juuri.

Feministi ei opi elämän realiteetteja kuin kantapään kautta. Feministien seminaareissa eletään irti todellisuudesta ja suunnitellaan tasa-arvon valtavirtaistamisen nippeleiden yksityiskohtia näkemättä, että rahat ja suomalaisen miehen into rahoittaa feministien kakunsyönnin projektia on lopussa.

Kuka suomalainen mies edes haluaa lähteä uhraamaan henkeään sodassa feministien puolesta? Henkensä uhraamiselle pitää olla todella hyvä motiivi, eikä oman kuoleman jälkeinen feministien ja matujen orgia täytä hyvän motiivin kriteeriä.

Lisää vauhtia matuvyöryyn

Mitä enemmän matuja tulee, sitä vauhdikkaammin rahat loppuvat naistutkimukselta ja valtiofeminismiltä.

Jokainen suomalainen mies voi antaa oman panoksensa kieltäytymällä valtiofeminismin rahoittamisesta ja maanpuolustuksesta. Pudota hanskat käsistä ja marssi kohti Kelaa.

Jos matuvyöry voimistuu entisestään, minäkin saatan nähdä feminismin romahduksen omana elinaikanani.

25 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No näinhän se näyttäisi olevan.

On ollut huvittavaa seurata, kuinka feministien aivot ovat menneet täysin tilttiin tämän maahanmuuttoaallon lieveilmiöiden käsittelyssä. Viimeisimpänä Kölnin uudenvuoden juhlinnan käsittelyssä. Kai joku feministi kohta ryömii kolostaan kertomaan meille, kuinka tämäkin on länsimaisten heteromiesten syytä. Kuinka maahantulijat on opetettu täällä pahoille tavoille ja kuinka tällaista on sattunut täällä tämän tästä aina.

Länsimaisen miehen kohdalla meteli nousee jo häiritsevistä katseista (tosin jos ei katso, on se seksististä naisten vähättelyä ja mitätöinti), mutta nyt onkin ihan toinen ääni kellossa.

Anonyymi kirjoitti...

KRP oli varuillaan myös Suomessa – jo sata tehnyt rikosilmoituksen seksuaalisesta häirinnästä Kölnissä

Monikulttuurisuus on rikkautta, vai miten se nyt meni?

Huolestuttavinta tässä lienee se, että toiminta oli selvästi organisoitua. Jatkoa on siis luvassa.

Onneksi meillä media ja viranomaiset tietävät paremmin: suurimman uhan muodostavat katupartiot.

Anonyymi kirjoitti...

Kölnin tapahtumat eivät olleet matujen syytä,kyllä Frances "Pönni" Coppola tietää:

https://twitter.com/Skeleton_Archer/status/684940697598824449

Anonyymi kirjoitti...

Diversity Policies Rarely Make Companies Fairer, and They Feel Threatening to White Men

Anonyymi kirjoitti...

I hate to break it to feminists, but ‘white male privilege’ is a myth

"Feminists, leftists and others see that parliament and the boardroom still have a hefty number of white men in them and they extrapolate from this to argue that all white men must have lovely lives. Hence they always use the ridiculously sweeping terms ‘white men’ or ‘male privilege’, as if whiteness and maleness were inherently beneficial. As if loads of white men aren’t dirt poor and awfully underprivileged. It’s like seeing the Queen and thinking: ‘Wow, white women in Britain have it good, don’t they?’"

Idiootit.

Anonyymi kirjoitti...

Det finns inte plats för kvinnor i armén

"Om det inte finns plats är det kanske en idé att börja gallra bland rekryterna så man skulle få in de bästa kvinnorna och de bästa männen?

- Det nuvarande systemet ger oss det antal utbildade värnpliktiga per år som vi behöver för att fylla vår reserv. Det fungerar bra så som det är nu, säger Gahmberg."

Syrjintä saa jatkua, koska se toimii. Huikeaa argumentaatiota.

Anonyymi kirjoitti...

Dåliga tider för lönejämställdheten

Ruotsinkielinen YLE (FST på svenska) on todellinen feministien äänenkannattaja. Kaikenlainen posketon propaganda menee läpi ja levitykseen ilman kritiikin häivää. Kuten nytkin.

Anonyymi kirjoitti...

Poliisi vahvistaa: Kölnin häirintä uhkasi tapahtua myös Helsingissä – 1 000 turvapaikanhakijaa asematunnelissa

Mitäs luulette, kauanko kestää kunnes tämä tapaus on väännetty suomalaisten miesten syyksi, uudeksi osoitukseksi Suomessa vallitsevasta sukupuolittuneen väkivallan kulttuurista? Kun puhutaan ulkomaalaisten teoista, muistetaan aina korostaa, ettei saa yleistää tai leimata kokonaista kansanryhmää niiden perusteella. Miksi sitten kokonaisen sukupuolen saa leimata?

Kölnissä paikalliset miehet olivat pyrkineet puolustamaan naisia humalaisen joukkion hyökkäyksiltä. Vaan mitä he saavat palkaksi ritarillisuudestaan? Pelkkää syyllistämistä.

Anonyymi kirjoitti...

KAtsoiko kukaan ja voi vahvistaa tätä kommenttia?:

TV:stä tuli eilen 12.1.2010 Ajankohtaisen Kakkosen ohjelma kunniaväkivallasta ja -murhista.

"Haastateltu nainen, joka kertoi olevansa samanlaisessa tilanteessa kuin Espoossa Sellossa murhattu nainen, kertoi muslimimiehensä opettaneen häntä näin, kun nainen kysyi, miksei voi käydä ulkona: "Hyvä nainen poistuu kotoaan vain kahdesti: mennessään naimisiin ja mennessään hautausmaalle."

Toimittaja kysyi lopussa tältä suomalaiselta naiselta "mitä kertoisit toisille näin lopuksi?"

- " tämä avioliitto oli suurin virheeni ja vastaan siitä koko loppuelämäni, ajatelkaa mitä maallemme tapahtuu, herätkää".

Haastateltu SPR:n asiantuntija Rebwar Karimi korosti, että vastaanottokeskukset on pullollaan kunniaväkivaltakulttuuriin kasvaneita nuoria miehiä, jotka tulee todennäköisesti perustamaan parisuhteita ja perheitä suomalaisten naisten kanssa. Hän kutsui tilannetta aikapommiksi. Kunniaväkivalta tulee räjähtämään silmille ja kärsijänä on tällä kertaa suomalaiset naiset joille on valehdeltu ja valehdellaan että monikulttuurisissa suhteissa ei ole mitään ongelmaa.

Kamir jatkaa "Olen kyllä hyvin hämmästynyt, että pohjoisessa, Skandinaaviassa syntynyt ja koko elämänsä tasa-arvossa ja demokratiassa elänyt nainen, ja hyvin koulutettu, edes milloinkaan luulee, että voi luoda hyvän ja turvallisen suhteen sellaisen miehen kanssa."

Sellaisella miehellä siis tarkoitti näistä ns. kunniakulttuureista (eli lähinnä muslimikulttuureista) tulevia miehiä.

Anonyymi kirjoitti...

Kölnin kaltaisiin ahdistelutapauksiin varauduttiin myös Helsingissä – Saksassa epäiltyjä 16, karkotukset mahdollisia
Saksan poliisin sisäisen raportin mukaan tilanne Kölnin rautatieasemalla riistäytyi täysin hallinnasta.


Helsingin poliisi kertoo saaneensa ”vihiä”, että pääkaupunkiseudun turvapaikanhakijoilla olisi ollut mahdollisesti samansuuntaisia suunnitelmia kuin Kölnin rautatieasemalla kokoontuneilla ihmisillä.

Kölnissä uudenvuodenyön vietto riistäytyi paikallisen poliisin mukaan käsistä, kun turvapaikanhakijoista koostuvat miesjoukot ahdistelivat kymmeniä naisia. Miesjoukkojen epäillään syyllistyneen lukuisiin rikoksiin, pääasiassa ryöstöihin ja ahdisteluihin.

Suomessa irakilaisia turvapaikanhakijoita saapui Helsinkiin uuden vuoden viettoon muualta Suomesta ja lisäksi kaupungin omista vastaanottokeskuksista. Rautatieaseman asematunnelissa oli iltayhdentoista aikaan jopa 1 000 irakilaista turvapaikanhakijaa, kertoo Helsingin poliisi.

Helsingin poliisi kertoo saaneensa ”vihiä”, että pääkaupunkiseudun turvapaikanhakijoilla olisi ollut mahdollisesti samansuuntaisia suunnitelmia kuin Kölnin rautatieasemalla kokoontuneilla ihmisillä.

Kölnissä uudenvuodenyön vietto riistäytyi paikallisen poliisin mukaan käsistä, kun turvapaikanhakijoista koostuvat miesjoukot ahdistelivat kymmeniä naisia. Miesjoukkojen epäillään syyllistyneen lukuisiin rikoksiin, pääasiassa ryöstöihin ja ahdisteluihin.

Suomessa irakilaisia turvapaikanhakijoita saapui Helsinkiin uuden vuoden viettoon muualta Suomesta ja lisäksi kaupungin omista vastaanottokeskuksista. Rautatieaseman asematunnelissa oli iltayhdentoista aikaan jopa 1 000 irakilaista turvapaikanhakijaa, kertoo Helsingin poliisi.

Anonyymi kirjoitti...

Auttaisiko naisten pre-emptiivinen säkittäminen Suomessa?:

Kysely: Egyptin naisten asema surkein arabimaissa - Egypti - Ulkomaat - Helsingin Sanomat

Egyptissä peräti 99 prosenttia naisista joutuu seksuaalisen häirinnän kohteeksi, eikä syyllisiä juuri koskaan saateta teoistaan vastuuseen.
...

Anonyymi kirjoitti...

Kölnin joukkoahdistelusta yli sata rikosilmoitusta – ylipormestarin lausunnosta vastalauseiden myrsky: ”Kannattaa pitää käsivarren mittainen etäisyys”
Saksan liittokansleri Angela Merkel vaatii oikeusvaltion kovaa vastausta Kölnin seksuaalirikoksiin


Opiskelija Michelle Laukat ja hänen kaveriporukkansa oli uudenvuodenaattona matkalla katsomaan ilotulitusta Kölnin rautatieaseman läpi, kun miesjoukko piiritti heidät.

”Me emme päässeet enää eteenpäin. Ulkomaalaistaustaiset miehet tulivat ja kävivät kiinni, jotkut yrittivät riisua meiltä vaatteita”, Laukat sanoi uutiskanava N-tv:n studiohaastattelussa tiistaina illalla.

Michelle Laukatin mukaan hänen kaveriporukkansa pääsi tekijöistä eroon koska he pystyivät pysyttelemään yhdessä ja koska heidän joukossaan oli myös miehiä.

”Menin tekemään lauantaina ilmoitusta varastetusta puhelimesta ja seksuaalisesta häirinnästä, mutta jälkimmäistä ei Kölnin poliisi silloin ottanut tosissaan. Nyt jälkikäteen kyllä”, Laukat sanoi televisiohaastattelussa.

Monta päivää jälkijunassa, maanantaina ja tiistaina on käynyt ilmi, mitä uudenvuodenyönä Kölnissä tapahtui.

Noin tuhat ulkomaalaistaustaista miestä oli kokoontunut Kölnin päärautatieaseman ja tuomiokirkon väliselle aukiolle. Poliisin mukaan naiset ovat kertoneet heidän olleen ”pohjoisafrikkalaisen tai arabin näköisiä”.

Osa miehistä muodosti pienempiä ryhmiä, kävi käsiksi naisiin ja myös varasti heiltä lompakoita ja puhelimia.

Keskiviikkoon mennessä Kölnin poliisi oli saanut yhteensä 106 rikosilmoitusta. Hampurin ja Stuttgartin poliisit kertoivat samanlaisista teoista uudenvuodenaattona.

Anonyymi kirjoitti...Kölnin uudenvuodenyön juhlat keskeytyivät monelta naiselta siihen, että tungoksessa tuntematon mies puristi takamusta.

Poliisi on saanut tiistai-iltaan mennessä jo 90 rikosilmoitusta, joista ainakin joka neljäs liittyy ulkomaalaistaustaisten miesten tekemään seksuaaliseen häirintään.

Tapahtumaan liittyy paljon tyrmistyttäviä piirteitä. Yksi niistä on, että Kölnin poliisilla kesti neljä päivää, että se tiedotti asiasta. Teot ovat vakavia ja tuomittavia. Poliisille on ilmoitettu myös yksi raiskaus.

Useat saksalaispoliitikot vaativat tiistaina, että uudenvuodenyön tapahtumat selvitetään ja mahdollisimman paljon tekijöitä otetaan kiinni ja rangaistaan. Se tulee olemaan ihmisjoukossa vallinneen kaaoksen takia äärimmäisen vaikeaa. Tämän on poliisikin myöntänyt.

Jos Kölnin uudenvuodenkaaos jää selvittämättömäksi tapahtumasumpuksi, se johtaa moneen vakavaan asiaan. Silloin öykkäreiden karmean käytöksen perimmäiset syyt voidaan lakaista maton alle. Ja Saksan äärioikeisto, esimerkiksi islamkriittisen Pegida-liikkeen johtohahmo Lutz Bachmann tulee käyttämään sitä yhä uudestaan lempiesimerkkinään maahanmuuton vaikutuksista.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä feministi osaa vääntää itsensä vaikka minkälaiseen solmuun ettei vain joutuisi mamuja syyllistämään. Mutta ok. pidetään suu supussa seuraavan kerran kun tapahtuu...

Anonyymi kirjoitti...

Missä luuraavat femakot kun naiset ulvovat kurkku suorana?:

New Year sexual assults in Frankfurt, police say - The Local

...
Steffi, 31, said she saw "countless weeping women" when she arrived at the station and was hit with a volley of sexist slurs shouted in German as she made her way through the crowd.

"I saw a girl... who was crying, with ripped stockings, her skirt askew - she was just wrecked," she told the daily Sueddeutsche Zeitung.
...
The Cologne sex attackers could feel emboldened to carry out new attacks because they have little to fear from police or the justice system, police union DpolG warned on Wednesday.

It is highly uncertain whether in the case of the Cologne attacks even one conviction will be made,” union chief Rainer Wendt told the Passauer Neue Presse.

If the offenders are not caught “they will feel absolutely emboldened to commit such acts again in the shadow of anonymity,” he cautioned.
...

Jari kirjoitti...

"suomalaisen miehen into rahoittaa feministien kakunsyönnin projektia on lopussa"

Eihän kyse ole innosta, vaan kyvystä. Nykypäivänä rahoitus syntyy yhä enemmän tuontantolaitoksissa ja maanpuolustus on sotateknologiassa ja sotilasliitoissa. Ei niitä enää oteta duunarin tai korpisoturin selkänahasta.

En tiedä, liittyykö islamisaatio feminismiin. Ehkä ongelma on poliittisessa rakenteessa, joka on pakottanut kaikki liberalistit: luonnonsuojelijat, feministit ja suvakit liittoutumaan. Taustalla on kulttuurin rappio, luku- ja kirjoitustaidottomuus, joka näkyy yhtä hyvin myös konservatiivien puolella.

Anonyymi kirjoitti...

Naisten kertakäyttökulttuuri ja rättifetisismi päävastuussa tästä:

Pelokkaat nuoret miehet raatavat Lindexille lähes ilman taukoja ja lomia – Yle Bangladeshissa | Yle Uutiset | yle.fi

Jari kirjoitti...

Suomi tulisi nyt jakaa kahteen osaan: Konservatiiviseen Pohjois-Suomeen ja liberaaliin Etelä-Suomeen. Muuta sopuratkaisua ei lähitulevaisuudessa ole tulossa.

Anonyymi kirjoitti...

Taitaa olla tämä naisten fanittama maahanmuuttajien kritiikitön haalinta sukua sille, että niin moni nainen lähettää säkkikaupalla rakkauskirjeitä sarjamurhaajille. Vaara viehättää ja siihen sitten yhdistyy vielä idealismi ja tosiasioiden kieltäminen:

Äly hoi, natsijoukkiot – ai ketään ei huvikseen hakata? - Maija Aallon kolumnit - HS Ilta - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

2016-01-05 Sadat mamut ahdistelivat naisia Kölnissä uutenavuotena

Vähän poimintoja:

https://www.facebook.com/pertti.ronkko/posts/10153488069133542?pnref=story

"Mieluummin Äiti-Maria kuin Lady Gaga - Saksalaisella Muslim-Stern-sivustolla (FB) verrattiin Kölnin tapausta tilanteeseen, jossa leijonien eteen heitetään alaston antilooppi. Sivuston ylläpitäjien mukaan leijonilta ei voi edellyttää tällaisessa tapauksessa erityistä pidättäväisyyttä. Sivustolla muistutettiin islamin pukeutumisohjeista ja kehotettiin kristittyjä naisia ottamaan pukeutumisessaan mallia mieluummin Jeesuksen äidistä Mariasta eikä Lady Gagasta. Muslimimiesten osallistumista vääräuskoisten juhliin ja siihen liittynyttä ryypiskelyä sivusto piti "haramina" (kiellettynä), mikä edellyttää katumusta. Sivusto kehottaa Saksan hallitusta kieltämään alkoholin kokonaan sen aiheuttamien haittojen ja onnettomuuksien takia. Sivuston tarkoitus on vähentää muslimeihin ja islamiin kohdistuvia ennakkoluuloja."
...
Ja Kölnin pormestarin Henriette Rekerin lausunto, jonka mukaan naisten pitäisi pitäytyä ”käsivarren mitan päässä” tuntemattomista, on saanut ihmiset Saksassa raivoihinsa

Reker on puolustanut kommenttiaan Frankfurter Allgemeine Zeitungin mukaan toteamalla, että julkisuusmyrskyn aiheuttanut lausunto oli vain yksi ote tulossa olevasta ohjeistuksesta. Reker toteaa myös, että Kölnin kaupungin kaavailemat ohjeet ovat samanlaisia kuin esimerkiksi naisasiajärjestöjen ohjeistukset.

Rekerin mielestä käsivarsikommentti oli irrotettu asiayhteydestään. DW:n Regev kuitenkin huomauttaa, että ohjeistukseen kuuluu myös neuvo, jonka mukaan naisten ei kannattaisi esiintyä kaupungilla liian iloisina, koska se voidaan tulkita seksuaaliseksi avoimuudeksi. Regevin mielestä myös tällainen ohjeistus on naisia väheksyvää.
...

Satunnaisia huomioita kirjoitti...

Matut ovat kuitenkin kyseenalaistaneet naisten aseman kunniakansalaisina.

Ilmeisesti siis "matu" on peräsin täältä:

MV-Lehti lanseeraa uuden käsitteen “Matu” (25.09.2015)
Tämä kuvaa laittomasti maahamme tunkevia ihmisiä; elintasopakolaiset, rikolliset ja terroristit.

Anonyymi kirjoitti...

Veronika Honkasalo ja Suldaan Said Ahmed: “Suomi on EU:ssa naisille vaarallisin maa, suomalaiset raiskaavat…”

Kaksi isänmaan toivoa, Suldaan Said Ahmed ja Veronika Honkasalo puolustavat laittomien maahantulijoiden oikeutta raiskata suomalaisia naisia ja tyttöjä. Suomi on heidän mielestään EU:n vaarallisin maa naisille, ja ilmeisesti vieläpä suomalaisten miesten muodostaman uhan vuoksi!

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsinkielinen YLE Fem: "Det finns inte plats för kvinnor i armén." Yllä kaukana linkki.
Olisi heidän kannattanut spekuleerata siitä, että Ruotsissa vaaditaan asevelvollisuusarmeijaa takaisin. Se onkin rankka paikka feministeille, jos sitä vaaditaan vain miehille, kun esimerkiksi Norjassa se on molemmille sukupuolille tasa-arvoinen. (Vai onko tasa-arvoa se, että Norjassa valitaan parhaat päältä ja ne parhaat ovat valtaosin miehiä?).

Nyt kannattaisi YLE:n kysyä Suomen feministeiltä, voidaanko näiden mielestään Ruotsissa siirtyä takaisin miesten yleiseen asevelvollisuuteen vai pitääkö kutsuntojen koskea molempia sukupuolia, mistä massasta kapiaiset saavat valita tulevan tykinruoan joko vapaasti sukupuolesta välittämättä tai sitten 40 % kiintiöajatuksen huomioiden.

Miesten pitäisi nyt ryhdistäytyä: Jos vaatimus sukupuolikiintiöistä yritysten hallituspaikkoihin toteutetaan, se pitää kytkeä maanpuolustusjoukkojen kiintiöihin. Reservissä tulee olla molempia sukupuolia vähintään 40 % ja kolmansia ja sukupuolettomiakin tietty kiintiömäärä.

Anonyymi kirjoitti...

"Reservissä tulee olla molempia sukupuolia vähintään 40 % ja kolmansia ja sukupuolettomiakin tietty kiintiömäärä."

Kannatan. Hyvä idea. Minä kyllä hyväksyn, että se kolmas sukupuoli ja sukupuolettomat otetaan laskuissa mukaan naiskiintiössä. Voitaisin mielestäni jopa ajatella, että homot ja profeministitkin kuuluisivat mukaan naiskiintiöön. Tämähän vain vahvistaisi mielestäni maanpuolustuskykyämme.

El Ninja kirjoitti...

Minä luulen, että valtiofeministisessä valtiossa valtio romahtaa ennen feminismiä. Olen myös skeptinen realiteettien oppimiseen kantapään kautta, koska kaikesta pahasta voi aina syyttää patriarkaalista salaliittoa. Mitään oppimista ei koskaan tapahdu.

Miehet ovat vähän huonoja laittamaan naisille kampoihin, koska sitä ei nyt vaan osata pitää reiluna temppuna. Niinpä feministi saa yleensä pitää kuvitelmansa ja toimia myös realiteettien vastaisesti. Tarpeeksi vahva valtio kestää sen, mutta rapautumia siitä tietenkin pitemmällä aikavälillä tulee.

Ehkäpä olemme onnekkaita, ja feministi alkaa räksyttää vielä suuremmalla suulla ja puhua naisten puolesta sellaista, mikä ei käykään normipirjon pirtaan. Kuvan puhekuplassa mennään jo hyvin lähellä tätä rajaa. Luulen, että yhä suurempaa joukkoa "normaaleja" naisia kiinnostaa miltä yhteiskunta näyttää heidän lapsilleen muutaman lähivuosikymmenen aikana. Näillä naisilla ei sitten olekaan niitä samoja pidäkkeitä, jotka hillitsevät miesten toimia.

Tai sitten islam tulee ja jyrää meitin... Aipädit ja bluereit poltetaan roviolla, ja painokoneet valjastetaan koraanien valmistamiseen. Nyky-yhteiskunnasta ei jää paljoa jälkiä, koska paperijälki käytännössä loppuu viime vuosituhannen puolelle ja lopuistakin on tehty sytykkeitä. Tuhannen vuoden kuluttua upouudella naistutkimuksen laitoksella pohditaan miksei historia tunne yhtään naisten johtamaa yhteiskuntaa, vaikka sellaisia on ollut aivan varmasti olemassa. Sitten laaditaan tasa-arvosuunnitelma ja ryhdytään toimeen.

Vitsi, vitsi. Koraanista kyllä löytyy tarpeeksi käytännön ohjeita, jottei mitään naistutkimuksen laitoksia pääse syntymään.