tiistaina, helmikuuta 09, 2016

Missä sijaitsevat maahanmuuttokeskustelun ääripäät?

Seuraava koomikko Iikka Kiven FB-postaus sattui silmään:
Toiselta laidalta esimerkkejä löytyy: perussuomalaisia kansanedustajia, Rajat kiinni -liike, Suomen vastarintaliike, Soldiers of Odin, nettivihanlietsojat ja polttopullojen paiskojat.
Mainitut tahot eivät edusta rasistista ääripäätä.

Jyri Paretskoi kirjoitti:
Tolkun ihminen ei hekumoi ajatuksella, että kansanedustaja tai hänen lapsensa raiskattaisiin.
Voipi olla totta, mutta raiskauksella hekumointi (mitä se sitten lieneekään...?) ei myöskään edusta ääripään ajattelua.

Mikä voisi olla rasistinen ääripää?

Rasistinen ääripää saattaisi esimerkiksi haluta ampua kaikki rajan yli pyrkivät pakolaiset ja laittaa vääränrotuiset pakolaiset keskitysleireihin.

Nettivihaajat tai kaduilla kävelevät "sotilaat" eivät sijaitse lähelläkään tuota rasistista ääripäätä - kansanedustajista puhumattakaan.

Mikä on suvaitsevainen ääripää?

Suvaitsevainen ääripää voisi esimerkiksi ajaa rajat-auki politiikkaa, joka rahoitetaan yhteisillä rahoilla. Esimerkiksi monilla maahanmuuttobisneksen hyötyjillä voi olla tuollainen motiivi.

Äärisuvaisevainen levittää yltiöpositiivista propagandaa pakolaisista, eikä ota kritiikkiä kuuleviin korviinsa.

Missä sijaitsee Paretskoin tolkun ihminen?

Jos äärirasistille annetaan arvo 10 ja äärisuvakille arvo yksi, niin Paretskoin kuvaama tolkun ihminen asettuu noin arvoon 3, eli suvaitsevaisten puolelle.
Tolkun ihminen on valmis auttamaan apua tarvitsevia, mutta ymmärtää, että rajalliset resurssit on suunnattava kaikista hädänalaisimmille. Tolkun ihminen ymmärtää, että viranomaiset tekevät työnsä, tunnistavat todelliset turvapaikan tarvitsijat ja käännyttävät muut pois.
Paretskoin "tolkun ihminen" ei näytä olevan kovin vahvoissa järjen voimissa, jos hän kuvittelee viranomaisten ottavan maahna todellisia turvapaikanhakijoita.Kaikista hädänalaisimmat ovat pakolaisleireillä, eivät rajoillamme kolkuttelemassa.
Tolkun ihminen osaa keskustella kriittisesti maahanmuuttopolitiikasta, mutta hänelle kriittisyys ei tarkoita sitä, että osaa keksiä mahdollisimman paljon ulkomaalaistaustaisia halventavia nimityksiä.
Totta, mutta kyky keskusteluun ei vielä kerro mitään "tolkun ihmisen" maahanmuuttokritiikin asteesta. Vastustaako tolkun ihminen sukupuolijakaumaa vääristävää maahanmuuttoa? Mielestäni tolkun ihmisen pitää vaatia, että ainakin puolet maahan otettavista pakolaisista on naisia. On täysin tolkutonta tehdä maasta miesvoittoinen ja sitä mukaa epävakaa.
Tolkun ihminen haluaa, että yhteiskuntaamme sopeutumattomat käännytetään takaisin, mutta osaa myös antaa arvoa niille, jotka kotoutuvat ja osallistuvat yhteiskuntaamme sen täysivaltaisina jäseninä.
"Tolkun ihminen" kuulostaa naiivilta. Ei Suomesta käännytetä ketään pois sen takia, että henkilö ei "sopeudu, kotoudu tai osallistu" yhteiskuntaan.

Paretskoin "tolkun ihminen" on enemmän suvakki kuin rasisti, koska hänellä on naiiveja luuloja viranomaisten kyvystä tunnistaa hädänalaisimmat pakoloiset ja kyvystä poistaa sopeutumattomat pakolaiset. "Tolkun ihmisen" epärealistiset kuvitelmat ovat tolkuttomia juuri sillä tavalla, mistä maahanmuuttokriittiset ovat suvakkeja arvotelleet.

120 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Näinhän se on.

Meiltä puuttuu edelleen rehellinen ja suorasanainen keskustelu maahanmuutosta. On vain metakeskustelua maahanmuuttokeskustelusta.

Esimerkki: eilen kertoivat A-studiossa, että tällä hetkellä turvapaikanhakijoista vain 30% saa turvapaikan. Tätä oikein painotettiin, kun haluttiin korostaa, että hädänalaisia autetaan, mutta niitä paremman elämän perässä tulijoita ei niinkään. Mutta mitä sitten? Ei niitä 70% turvapaikanhakijoista, jotka eivät turvapaikkaa saa, suinkaan maasta poisteta. Moni saa oleskeluluvan muista syistä. Jos ei muusta syystä, niin siitä, ettei voida palauttaa, kun lähtömaa ei ota vastaan. Eli 30% ei ole merkittävä luku, merkittävä luku on Suomeen todellisuudessa jäävien määrä.

Anonyymi kirjoitti...

Löytyisiköhän se toinen ääripää vaikka täältä:

http://takku.net/article.php/20110923185159107

Kukaan ei jostain syystä tunnu muistavan, että polttopullojen heittely alkoi jo 2011 eikä liioin sitä, ketkä sen aloittivat.

Strix Senex kirjoitti...

Taisi se uuninpankkopoika Timonen aloittaa tämän hokemisen, että on vain toinen ääripää. Sitä sitten hengenheimolaiset papukaijamaisesti toistelevat. No, Timoseen ja kumppaneihin pätee, että se joka seisoo sen yhden ääripään keskellä, näkee vain sen toisen ääripään.

Anonyymi kirjoitti...

Rasistiksi leimautumisen pelko estää keskustelua seksuaalirikoksista - Eurooppa - Sunnuntai - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Vain yksi viime yönä?:

2016-02-07 Ilkka: Pietarsaaren keskustassa raiskaus viime yönä

Anonyymi kirjoitti...

Ihmeiden aika ei ole ohi:

Maturaiskaajien tuomiot kovenivat hovioikeudessa | MV!!??

Sukupuolikaan ei riitä selittämään asiaa, sillä sekä turvapaikanhakijoista, että suomalaisista asunnottomista valtaosa on miehiä:

Asunnottomien asia tuuliajolla | MV!!??

...
Miksi kantasuomalaisille asunnottomille ei riitä asuntoja? Samaan aikaan kun Suomi majoittaa kymmeniä tuhansia turvapaikanhakijoita, ei asuntoa löydy alle 8 000 kantasuomalaiselle.
...

Kiihottaminen 90%:a vastaan | MV!!??

Nigerian islamistit polttivat 86 lasta elävältä | MV!!??

Halla-aho: Kaikki maahanmuuttajiin liittyvät negatiiviset ilmiöt ovat kantaväestön aiheuttamia. | MV!!??

Eikös se mennyt niin, ettei suvaitsemattomuutta pidä suvaita, vai mitä?:

Suomen Nuoret Muslimit: Rasismi alkaa muistuttaa holokaustia edeltävää aikaa | MV!!??

...
Mistä Ruotsin Nuoret Muslimit tunnetaan?

Porukka on järjestänyt useaan otteeseen erilaisia vihailtamia, joissa saarnaajina on ollut maailmankuuluja vihasaarnaajia, joiden repertuaariin kuuluu unelma kalifaatista ja sharia-laki.

Esimerkiksi viime kesänä Ruotsin Nuoret Muslimit kutsuivat Rinkebyhyn maailmankuulun vihasaarjaana Kamal El-Mekin, jonka unelmana on maailmanlaajuinen kalifaatti. Lisäksi hän saarnaa homouden olevan syntiä siinä määrin, että heidät on kivitettävä.

Aiemmin viime talvena Märstassa yritettiin pitää vihailtamia kunnan juhlatiloissa.

Tilaisuuteen oli tulossa satoja kovan luokan muslimeja ja saarnaajia, ja tilaisuuden aiheena oli ”sharia-lain voimaanottaminen Pohjolassa”. Puhujina oli mm. Haitham al-Haddad, joka on esimerkiksi Britanniassa rankattu kovan luokan terroristiksi. Mies kiertää ympäri Eurooppaa saarnaamassa vääräuskoisten tappamisesta, homojen kivittämisestä ja islamin valta-asemasta maailmassa.
...
Lisäksi Ruotsin Nuoret Muslimit ovat kutsuneet Rinkebyn saarnatiloihin puhumaan al-Haddadin kollegan Abdurraheem Greenin, joka edustaa ääri-islamia puhtaimmillaan. Hänen mukaansa kivitys on sopiva rangaistus ja homojen heittäminen kerrostalon katolta kuuluu uskon syvimpiin olemuksiin. Ei tarvinne varmaan erikseen mainita, että Greenin saarnatilaisuuksissa saavutetaan uskonnollinen hurmos, jossa vääräuskoisille huudetaan kuolemaa kera allahu akbarin.

Mitä tekemistä Ruotsin Nuorilla Muslimeilla on Suomen Nuorten Muslimien kanssa?

Äärimmäisen hyvä ja tiivis yhteistyö.
...

Anonyymi kirjoitti...

Mies sidottiin puuhun ja raiskattiin Espoossa | MV!!??

...
Uhri oli kuljetettu kolmannen miehen kodin kautta köysi kaulassaan metsään, jossa hänet sidottiin puuhun. Miestä oli pahoinpidelty lyömällä metalliputkella ja teräaseella. Lisäksi hänen peräaukkoonsa oli tungettu esine.

Uhria oli pidetty vankina 5–6 tunnin ajan. Pahoinpitelystä ja raiskauksesta oli aiheutunut tälle hengenvaarallinen tila. Uhri menetti väkivallan seurauksena useita kertoja tajuntansa.
...

Massamaahanmuuton vastustajat Isisin uusi pääkohde | MV!!??

...
Islamismin asiantuntija Romain Caillet kysyi eilen Twitterissä, onko vasemmistolaisten poliitikkojen viime vuonna käynnistämä Kansallisen rintaman vastainen edesvastuuton kampanja syynä Isisin uusimpaan liikkeeseen.
...

Anonyymi kirjoitti...

Asiaan voisi auttaa, jos olisi ollut enemmän miesopettajia, eikä femakkojen toimimattomat kasvatusopit käytössä:

Sjumilaskolanin oppilaat ovat huolestuneita – opettajat häipyvät koulusta | MV!!??

...
”Yli puolet yläasteen opettajista on irtisanoutunut viime lukukauden jälkeen, mikä on huomionarvoinen juttu, sillä he eivät olleet allekirjoittamassa protestikirjettä”, nimettömänä pysyttelevä opettaja kertoo.
...
Sjumilaskolanin palkkalistoilla on nyt 50 opettajaa. Sen jälkeen kun rehtori Anna Hjärne aloitti koulussa syksyllä 2013, 40 opettajaa on lopettanut. Seitsemän siirtyi eläkkeelle, kaksi irtisanottiin ja loput ovat päättäneet lähteä itse.
...
Sillä aikaa kun Asiya oli kokouksessa, hänen luokkakaverinsa ovat ehtineet siirtyä matikantunnille, tai ainakin niin lukujärjestyksessä lukee. Kun menemme luokkahuoneeseen, cowboy-hattuun pukeutunut Hollywood-näyttelijä Liam Neeson ampuu juuri kilpailijaansa mahaan.

”En ole matikanopettaja, eikä useimmilla ollut kirjoja mukana”, juuri äsken kotitaloustunnin pitänyt sijainen selittää.

Laskutoimitusten asemesta 8B-luokan oppilaat saivat katsella pyssyjen paukuttelua, baaritappeluja ja spermaa naamastaan pyyhkiviä saluunapimuja. Valitettavasti he eivät ehtineet katsoa elokuvaa loppuun.
...

Anonyymi kirjoitti...

Nyt haetaan hypermaskuliinista ja sensuellia miestä – oletko sinä Kake? | Helsingin Uutiset

Anonyymi kirjoitti...

Tarja Pölkillä on unelma – aikoo lopettaa maahantunkeutujien tekemät raiskaukset kesään mennessä | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Ja edelleen yrittävät selitellä epätoivoisesti parhain päin sitä, että heidän lapsellisen heikko propagandansa, puolueellisuutensa ja muut typeryydet ovat paljastuneet:

Kysely: Suomalaisten enemmistö ei luota maahanmuuttoa käsitteleviin uutisiin - Media - Kulttuuri - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Mieleen tulee väkisinkin tämä juttu, jota media sitten mieluusti noudatti:

Sisäministeriö pelästyi turvapaikanhakijoiden määrää – pyysi viestintägurut ideoimaan "valtavaa myrskyä" | Yle Uutiset | yle.fi

Taisi olla jo seuraavana päivänä, kun YLE-julkaisi 55 mokutusuutista, jotka olivat sävyltään positiivisia tai neutraaleja ja useat varsin väkisin tehtyjä, Kaikki kriittisyys kustannusten karkaamisesta käsistä, tilanteen kestämättömyys tai seuraavista ongelmista puuttui totaalisesti.

2015-09-10 YLE:n päivän turvapaikkauutiset

2016-02-09 Kysely: Suomalaisten enemmistö ei luota maahanmuuttoa käsitteleviin u

Ile kirjoitti...

Ihmisluonteita on joka lähtöön!

Voisiko tällaista vuorovaikutusta ja sukupuolia mitenkään kuvitella toisin päin? -Ei voisi

Ile kirjoitti...

Naisen maksuvälineet

Taksikuskin kokemuksia :)

Anonyymi kirjoitti...

Ero uutisoinnissa Suomessa ja maailmalla? | MV!!??

Jasminin raju blogi: Kiimainen pakolainen työnsi XXX elimensä minuun! | MV!!??

12 men who repeatedly gang-raped and abused vulnerable teenage girl are jailed | Daily Mail Online

Anonyymi kirjoitti...

On kuitenkin syytä muistaa, että suurin osa turvapaikanhakijoistam maahanmuuttajista yms ei syyllisty raiskauksiin tai muihin vastaaviin rikoksiin. Osa on varmasti myös estänyt tällaisia rikoksia tai auttanut uhreja.

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus: Valtaosa maahanmuuttajista ei syyllisty rikoksiin | Kotimaa | Kaleva.fi

Anonyymi kirjoitti...

Toimitusjohtajamiehensä murhasta epäilty vaimo herätti epäilyjä jo vuosia sitten: "Hän vainosi minua!" - Sami Sinokki - Käyttäjiltä - Seiska Live

Anonyymi kirjoitti...

Miksi naiset aina rakastuvat renttuihin? Tiede löysi selityksen

Marraskuussa julkaistun tutkimuksen mukaan sekä naiset että miehet kokevat seksuaalisesti vetovoimaisimpana epävakaita persoonallisuuspiirteitä, ja jopa persoonallisuushäiriöitä, ilmentävät ihmiset.

Mikä siinä on, että naiset aina rakastuvat renttuihin?

Hospital Clinic Barcelonan johtaman tutkimuksen mukaan ilmiölle on vihdoin löytynyt selitys: tietyt persoonallisuushäiriöihin viittaavat ominaisuudet, kuten neuroottisuus ja huomattava impulsiivisuus, ovat erityisen puoleensavetäviä heteroiden keskuudessa. Niin naiset kuin miehetkin kokivat äärimmäisyyksiin menevät ihmiset viehättävämpinä.

Äkkipikaiset ja voimakkaasti tunteitaan ilmentävät ihmiset harrastivat enemmän lyhytaikaisia suhteita kuin muut. Heidät myös koettiin karismaattisempina – jo lapsena heillä oli enemmän ystäviä kuin muilla.

Lisäksi neuroottisia piirteitä, kuten epävakautta, ahdistusta ja turvattomuutta kokevat naiset olivat usein pitkissä parisuhteissa. Heillä oli jopa 34 prosenttia useammin pitkä parisuhde ja 73 prosenttia useammin lapsia.

Tutkimukseen osallistui tuhat heteroseksuaalista miestä ja naista, joiden persoonallisuustyypit vaihtelivat ja osalle oli diagnosoitu persoonallisuushäiriö.

On kuitenkin huomioitava, että tutkimustuloksia on kritisoitu runsaasti, ne kun perustuvat kysely- ja haastattelutietoihin.

– Vastaajat ovat voineet liioitella seksisuhteiden määrää, jotta he vaikuttaisivat haluttavimmilta. Tämä voi olla mahdollista erityisesti niiden persoonallisuuksien kohdalla, jotka ovat taipuvaisia epärehellisyyteen. Kulttuurillisesti siveettömyys on suotuisaa miehelle, mikä voi myös vaikuttaa vastauksiin, kritisoi Corinna E. Löckenhoff Cornellin yliopistosta.

Anonyymi kirjoitti...

"Hauska" provo vauva-palstalla Laasanen on jo käsite vauva-palstalla, vaikkakin tyypillinen feministinen provo

Anonyymi kirjoitti...

2015-11-25 IL: Toinen 14-vuotias raiskattu, Pietarsaari

Anonyymi kirjoitti...

Tällaisilla taustoilla työllistyminen, etenkin lamassa muutenkin rämpivässä Suomessa tulee olemaan todella epätoivoista. Tervemenoa hyvinvointivaltio tällaisella järkyttävän kalliiksi tulevalla sosiaaliturvaperäisellä maahanmuutolla, joka tulee jatkumaan loputtomiin, kunnes rahat sosiaaliturvajärjestelmän ylläpitoon loppuu:

TEM: Turvapaikanhakijoista vain harvalla edes ammatillinen koulutus | Yle Uutiset | yle.fi

Anonyymi kirjoitti...

Yliopisto antoi säännöt: Ennen jokaista suutelua käytävä läpi viiden kohdan lista - Ulkomaat - Verkkouutiset

Sexual Assault College Program: Follow These Five Steps Before Kissing Someone or Else

kirjoitti...

Alkuperäinen kuva taitaa olla

Feissarimokat: Siinä raha missä mainitaan (5.2.2015)

Lähettäjän kommentti oli: “En ollut kuullut Emmasta kirjaimellisesti pihahdustakaan yli 20 vuoteen, kunnes hän lisäsi kaveriksi Facessa ja lähestyi yksityisviestillä.”

kirjoitti...

"Hauska" provo vauva-palstalla

Tarkoitat siis: Pääsy kielletty

Tämä sivu on salainen, poistettu tai vain tietyn ryhmän käytössä. Kiitos kun kävit!

Anonyymi kirjoitti...

- katso viestiketjua - Nainen raiskattiin Espoossa (MAMUJA)

Anonyymi kirjoitti...

Parisuhteiden tasa-arvoisuudesta

Anonyymi kirjoitti...

Malmön kouluissa systemaattista tyttöjen häirintää – yhteiskunta ei voi mitään | MV!!??

Halla-aho: Julkisen Sanan Neuvosto | MV!!??

Tapahtuipa raiskaus | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Hei, me ulistaan taas!:

Naisten esittämät pääroolit lisääntyivät Hollywood-elokuvissa – naisten osuus silti vain alle neljännes - Elokuva - Kulttuuri - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs femakot tästä sanotte? Veikö kissa kielen?:

Video: Rajat kiinni -puhuja – Tsetseeninainen tuomitsee islamin | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus: Suomalaisten seksihalut suuremmat kuin koskaan, silti seksiä harrastetaan entistä harvemmin - Seksi - Hyvinvointi - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Imatran uimahallissa ahdisteltu ilmoittautui poliisille – uhri onkin täysi-ikäinen - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Kolmelle nuorelle miehelle vankeutta – raiskasivat 15-vuotiaan törkeällä tavalla Kajaanissa - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Olisiko pakkoseksissä Suomen tulevaisuus?

Anonyymi kirjoitti...

Vanhemmat turvautuivat oman käden oikeuteen - Tappoivat pedofiiliksi luulemansa 29-vuotiaan miehen

Keittiöveitsellä keuhkoon - mies ei vaatinut avovaimolle rangaistusta

Seiska: Katariina Sourin uusi rakas 18 vuotta nuorempi nainen

Anonyymi kirjoitti...

Karim M. rikosputki jatkuu – huumasi alaikäisiä ja houkutteli seksiin | MV!!??

Kunniamurhasta 18 vuotta vankeutta -Hänellä oli hihaton mekko | MV!!??

Porilaistytön murhasta elinkautiseen tuomittu Ramin A. valitti hovioikeuteen | MV!!??

Samoin Suomessa YLEn kahleena on lakisääteinen monikulttuurisuuspropaganda:

Euroopan mediailmastossa | MV!!??

"Ruotsalainen FriaTider kertoo SVT:n uudesta ohjeistuksesta. Ohjeistus on tehty yhtiön uuden johtajan, Hanna Stjärnen toiveesta, ja opastaa esimerkiksi: “Välttäkää sanaa ’maahanmuuttaja’ ja niille joita joku syyttää rasismista ei saa tarjota mahdollisuutta antaa omaa vastinettaan."

"Radiotapahtumassa Berliinissä, eläkkeellä oleva ZDF:n Bonnin johtaja, Wolfgang Herles, pudotti pommin. Hän myönsi että heidän televisio- ja radiokanavansa, ja monet muut, saavat hallitukselta käskyjä sen suhteen mitä ja missä valossa he uutisoivat eri aiheista."

Kahdeksan pidätetty lapsen törkeästä raiskauksesta Göteborgissa | MV!!??

Tilannekatsaus malmölaiseen Vårbon kouluun | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Algerian sex attacker shouted "Inshallah" as he raped student German student | Daily Mail Online

Anonyymi kirjoitti...

”Naisen palkkaaminen ei saa olla miehen palkkaamista suurempi riski”

Kokoomuksen kansanedustaja Sofia Vikman vaatii työmarkkinaosapuolilta onnistumista vanhemmuuden kustannusten tasaamisessa.
"On tärkeää, että onnistumme hyödyntämään yhä koulutetumpien naistemme osaamisen työelämässä. Vanhemmuuden kustannusten tasaaminen parantaa naisten uramahdollisuuksia ja työmarkkina-asemaa sekä luo aitoa mahdollisuuksien tasa-arvoa työmarkkinoille,” Sofia Vikman sanoo tiedotteessaan.

Vikman toimii kokoomusnaisten puheenjohtajana. Hänen mukaansa rakenteellisia esteitä naisten työuramahdollisuuksien tieltä on tärkeä poistaa osana Suomen ja suomalaisen työn kilpailukyvyn parantamista.

Hallitus on taannut työmarkkinajärjestöille neuvottelurauhan jäädyttämällä oman kilpailukykylakipakettinsa, johon vanhemmuuden kustannusten tasaaminen sisältyi. Jos yhteiskuntasopimus syntyy, hallitus luopuu omasta lakipaketistaan.

"Mikäli työmarkkinaosapuolet kuitenkin tuttuun tapaansa unohtavat asian neuvotteluissaan, on hallituksen ja eduskunnan tehtävä vanhemmuuden kustannusten tasaus siinäkin tapauksessa, että hallituksen kilpailukykylakipaketti muutoin väistyisi sopimisen tieltä,” Vikman vaatii.

Vikman pitää äidin työnantajalle vanhemmuudesta lankeavia kustannuksia pahimpana naisten tasa-arvoisten uramahdollisuuksien rakenteellisena esteenä.

”Vanhemmuuden kustannusten jakamisen vesittyminen olisi myrkkyä naisten tasa-arvoisille uramahdollisuuksille. Nainen ei saa olla miestä suurempi riski työnantajalle palkata”, Vikman sanoo.

Anonyymi kirjoitti...

31-vuotiaan miehen jättipenis on suuri ongelma: Naiset uskaltaneet korkeintaan koskea kädellä
Mies kirjoittaa ongelmastaan Mirror-lehdelle ja kertoo sen tekevän hänet todella surulliseksi.


Mirror-lehden Kysy Coleenilta -neuvopalstalle on saapunut liikuttava kirje. Siinä 31-vuotias mies kertoo edelleen olevansa tahtomattaan neitsyt. Hänen ongelmansa on iso - kirjaimellisesti.
"Minulla on niin iso penis, että läheisin seksuaalinen kosketus, jota olen saanut, on se, kun nainen koski penistäni kädellään. Kerran palkkasin prostituoidun, mutta hän palautti rahani ja lähti pois nähtyään penikseni", mies selittää.
Hän kertoo olevansa ison peniksensä takia hyvin onneton ja pyytää apua.

"Älä lannistu"
Coleen, eli asiantuntija, joka vastaa palstalla ihmisten ongelmiin, on vastannut, että miehen ei tulisi lannistua.
"Uskon, että olet kenties pelännyt päästää ketään lähellesi, koska pelkäät aiempien kokemustesi valossa, että he säikähtävät peniksesi kokoa. Tämä asia varmasti muuttuu, kun tapaat jonkun, jonka kanssa todella rakastutte ja voitte luottaa toisiinne."

Urmas kirjoitti...

^ Yleensähän naiset vaativat isoa pippeliä. Tulee mieleen Hesarin "mielipide"-kirjoitus jokunen vuosi sitten, kun joku naikkonen kirjoitti viitaten johonkin biisiin, jossa sanotaan: "Täytät minut kokonaan". Tuossahan on oikein kunnon jörkka.

kirjoitti...

Anonyymi:: Tutkimus: Suomalaisten seksihalut suuremmat kuin koskaan, silti seksiä harrastetaan entistä harvemmin - Seksi - Hyvinvointi - Helsingin Sanomat

Huomaa että avioliitossa yhdyntöjä on vähiten

Vaikka yhdyntöjen määrä oli vähentynyt kaikilla pareilla, eniten seksiä harrastavat ne, jotka eivät asu yhdessä.

He harrastivat seksiä seitsemän kertaa kuukaudessa. Avoliitoissa yhdyntöjä on kuusi kertaa ja avioliitoissa neljä kertaa kuukaudessa.


Vaikka tuo kyllä on aika paljon.

Tutkimus toteutettiin postikyselynä ja siihen vastasi 2150 ihmistä.

Mitkähän oli vastausvaihtoehdot kyselyssä?

Anonyymi kirjoitti...

Koti-isät uupuvat Ruotsissa
Valokuvaaja Johan Bävman dokumentoi vanhempainvapaallaan muita lasten kanssa kotiin jääneitä isiä.


Vähän ennen ensimmäisen lapsensa Viggon syntymää valokuvaaja Johan Bävman alkoi miettiä, millaista on olla pienen lapsen vanhempi. Hänestä näytti siltä, että kaikki tieto tästä asiasta oli äitien hallussa.

Lapsi syntyi, Bävman jäi yhdeksäksi kuukaudeksi vanhempainvapaalle ja alkoi kuvata muita koti-isiä.

Ruotsissa on yksi maailman pisimmistä ja tasa-arvoisimmista vanhempainvapaista. 480 päivän mittaisesta vapaasta 60 päivää on varattu äidille ja 60 isälle. Mitä tasaisemmin vanhemmat käyttävät päivät, sitä paremman korvauksen he saavat. Silti vain pieni osa isistä käyttää kahden kuukauden isyysvapaansa.

”Luulin, että me Ruotsissa olemme pitemmällä”, Bävman sanoo. Hän alkoi etsiä kuviinsa isiä, jotka olivat jääneet kotiin lasten kanssa vähintään puoleksi vuodeksi. Valtaosalla heistä oli akateeminen tausta.

Bävmanin kuvissa isät hoivaavat, pyykkäävät ja kokkaavat. Tavarat ovat hujan hajan, ja hiukset ovat jääneet kampaamatta. Moni isä näyttää uupuneelta. Lapsetkin parkuvat.

Kaikki isät eivät pitäneet siitä, miltä he näyttivät kuvissa. ”Kaikilla on ajatus siitä, miten he haluavat tulla kuvatuiksi”, Bävman sanoo. ”Minä halusin, että he näyttävät juuri tältä. Näissä tilanteissa on totuttu näkemään vain naisia.”

Teksti: Anu Nousiainen

Anonyymi kirjoitti...

Kuoliko feminismi Kölnissä? | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Haluaisitko olla mies? Naiset vastaavat

"Haluaisitko olla mies? Miksi, mikset?" kysyy nimimerkki Utelias.

Anonyymi kirjoitti...

Maahanmuuttokysymyksen fanaattinen ääripää
'Tervetuloa kaikki tänne, me autamme kaikkia, on teillä hätä tai ei.'


Eduskunnan täysistunnossa keskusteltiin torstaina illalla lakimuutoksesta, joka kiristää oleskeluluvan saamista. Muutos tuo Suomen muiden Euroopan unionin maiden tasolle.

Kokoomuksen Ben Zyskowicz totesi maahanmuuttokeskustelussa puhutun siitä, ovatko ääripäitä rasistit ja fasistit. Hänen mukaansa todellinen ääripää kuitenkin on “porukka, joka vastustaa kaikkia järkeviä tiukennuksia maahanmuuttopolitiikkaan, joka haluaakin, että Suomi on vetovoimaisempi tekijä kuin mikään muu maa”.

Anonyymi kirjoitti...

Lukijan viesti miehille: Naiset palautettava maanpinnalle
Satiiria vai vakavamielinen kirjoitus - jokainen voi omalla kohdallaan päättää itse.


Lukija kirjoittaa:

Karu todellisuus pakottaa useimmat miehet tarkastelemaan omaa toimintaansa kriittisesti, mutta mikä pakottaa naiset?

Ei mikään, koska aina on nurkan takana mies, joka on valmis vajoamaan miten alas tahansa päästäkseen 5 minuutiksi tämän reisien väliin toteuttamaan itseään.

Miesten harjoittama seksin ylitarjonta tuhoaa naistemme viimeisetkin aivosolut. Ylitarjonnasta seuraa naisten egojen pöhöttyminen, joka aiheuttaa moraalirappion noidankehän. Mitä enemmän naiset saavat huomiota jota he eivät ansaitse, niin sitä alemmas miehet vajoavat huomion antamisessaan.

Rumakin nainen voi mennä ulos ja saada tolkuttomasti huomiota itseään tasokkaammilta miehiltä, koska miehet juoksevat kuola poskella seksin perässä tai vähintäänkin haaveilevat siitä. Ajatelkaa minkälaista pilvilinnameininkiä on kauniiden naisten elämä? Kaunis nainen saa työpaikankin vain siksi, koska hän on kaunis. Viis pätevyydestä, johtaja haluaa katsella häntä tai ajattelee kauniin naisen tuovan asiakkaita liikkeeseen. Ja koska mies on mitä on, niin oikeassahan Johtaja on.

Naiset eivät tule tekemään yhtään mitään tilanteen korjaamiseksi, koska heillä menee poikkeuksellisen hyvin miesten typeryyden (kivespussi-logiikka) ansiosta.

Anonyymi kirjoitti...

TUTKIMUS: IHMISET SUHTAUTUVAT ENTISTÄ KIELTEISEMMIN SEKSIN HARRASTAMISEEN ENSITREFFEILLÄ

A Digital Decade: Sex

Anonyymi kirjoitti...

Anna hyvän kiertää. Nauttikee, nauttikee.

14. helmikuuta valmistaudutaan ystävänpäivän “Sex Jihadiin”

Kansainvälinen varoitus on annettu kaikkialla muualla, paitsi Suomen medioissa.

Anonyymi kirjoitti...

Rodullistettu nainen iskee jälleen:

Kuka saa kirjoittaa vähemmistöistä ja mitä? Netissä puhkesi riita Finlandia-voittajan naiskuvasta

Ruskeat tytöt -blogin Koko Hubara törmäsi kirjoituksellaan Laura Lindstedtin Oneironista suomalaisen kirjallisuuskeskustelun suvaitsevaisuuden rajoihin. Nyt kysytään, kuka saa kertoa mitä ja kenestä.
...
”Olen ihan ymmälläni. Samat ihmiset ovat tiistaihin asti sympanneet mua. Joidenkin ihmisten kohdalla mun rooli muuttui tosi paljon”, kertoo Koko Hubara, vähemmistöjen asemaa käsittelevän Ruskeat tytöt -blogin kirjoittaja.

Muutos tapahtui, kun Hubara arvosteli blogissaan Laura Lindstedtin Finlandia-teosta Oneironia.

Juutalaistaustainen Hubara kysyi laajalle levinneessä bloggauksessaan, miksei Lindstedt ota huomioon valkoista valta-asemaansa kirjoittaessaan ei-valkoisista hahmoista.

Anonyymi kirjoitti...

Arabimiehet kertovat itse, mitä he naisista ajattelevat

Anonyymi kirjoitti...

Thomas Sowell Destroys Feminism and Racialism in under 5 minutes - YouTube

Anonyymi kirjoitti...

Freedom from Feminism-Panel Discussion - YouTube

Anonyymi kirjoitti...

Asiantuntija: Läheisriippuvainen kontrolloi ja pelkää hylätyksi tulemista – ”Läheisriippuvuus on tyypillisesti kilttien tyttöjen ominaisuus” - Läheisriippuvuus - Hyvinvointi - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Erotatko sinä uusnatsien puheet femakkojen puheesta?:

Stormfront or Social Justice? - YouTube

Stormfront or Social Justice Warrior?

Anonyymi kirjoitti...

Naisterroristit tappoivat itsemurhaiskussa kymmeniä Nigeriassa | Yle Uutiset | yle.fi

Homo kirjoitti...

Onko kukaan lukenut Camille Paglian Sexual Personae -kirjaa? Onko se lukemisen arvoinen? Se, että niin monet femakot vihaavat sitä jo heräättää kiinnostuksen, samoin kuin se, että aika monet tuntuvat ylistävän kirjaa jostain puutteistaan huolimatta.

Sexual Personae - Wikipedia, the free encyclopedia

Sexual Personae: Art and Decadence from Nefertiti to Emily Dickinson: Camille Paglia: 9780679735793: Amazon.com: Books

Camille Paglia - Wikipedia, the free encyclopedia

Anonyymi kirjoitti...

Transgender Activist Tells Gay Students Their Kinky Tumblr Posts Are ‘Triggering’ - Hit & Run : Reason.com

Anonyymi kirjoitti...

Naisten tekniseen osaamiseen ei luoteta? – "Hylsy" tulee miehiä useammin, kun sukupuoli on tiedossa
Tasa-arvo teknologiapiireissä nousi jälleen keskusteluun, kun avoimen lähdekoodin projekteja analysoinut ryhmä havaitsi naisten ja miesten tekemien muokkausten kohtelussa epäsuhdan. Yleisesti ottaen naisten tekemät muutokset ohjelmakoodiin hyväksyttiin hieman miehiä useammin. Sen sijaan kun käyttäjä oli tunnistettavissa naiseksi, lisäykset hylättiin miehiä useammin.

http://yle.fi/uutiset/naisten_tekniseen_osaamiseen_ei_luoteta__hylsy_tulee_miehia_useammin_kun_sukupuoli_on_tiedossa/8668063

Anonyymi kirjoitti...

Women Get Pull Requests Accepted More (Except When You Know They're Women) - Slashdot

Kommenteista:

First impression: somebody needs to learn about statistics that have more than one predictor variable.

Second impression: despite the lack of appropriate analysis, the differences in figure 5 are big enough to be reasonably clear. It looks like there is discrimination against anybody who has a gendered profile (maybe maintainers don't like pictures?). This discrimination might be slightly greater against outside women, and is fairly likely greater against inside men.

Third impression: the paper and the Slashdot summary have a strong gender bias; they mention only the small and borderline significant anti-female bias while ignoring the more significant anti-male bias and also the much larger anti-(either) gender identifiable bias.

Anonyymi kirjoitti...

Kommenteista:

"What a crap summary

After reading the article it appears that women lead pull acceptance in every case except for one edge case, and not by very much(its like 64% vs 63%). Nothing interesting at all here."

"As a whole, this paper reeks "We wanted to show how / how much women were discriminated against in Open Source. Our findings showed the opposite, so we kept making up criteria until one would exhibit (barely) the bias we wanted to denounce.""

"Cherry picked results

The interesting thing the study actually found was that pull-request acceptance rates dropped for BOTH males and females when the gender of the requester could be inferred from their username or avatar picture. In some categories that rate dropped more for males, and in others the rate dropped more for females.

But they ignored the drop in rates for males and considered only the drop in rates for females when jumping to their conclusion of "gender bias"."

"Not sure how they come to this conclusion when they indicate that when the gender is identified, BOTH genders see a significant drop and men see a *greater* drop when they're known to the project. It's only when the women are unknown that their acceptance rate is lower... but even then, the acceptance rate of men and the acceptance rate of women's error bars overlap... it's entirely possible there's no difference between the genders when the contributor is unknown.

In fact, the only place in their pull request acceptance rate error bars don't overlap on p15 is where identified male insiders are rejected at a greater rate than women."

Anonyymi kirjoitti...

"
First statistical conclusion in the article is faulty: the significance is based on a chi square with df = 3,064,667. Every difference is significant with a df that high. The second statistical conclusion has the same error: significant, but the difference here is marginal. These people should really think if the underlying data truly only represents a difference in gender and all other possible variables are identical.

But a large part of the article focuses on arguments like "they feel dejected" while in reality the numbers hardly differ. Not only that, they are even in the women's favor, even on the first request. How can you then complain about feelings of dejection or abandoning because of "an unreasonably aggressive argument style" (as if women are by definition incapable of that)? No, it's just clutching at straws because they have to write an article.

But it's the final graph that is the nail in the coffin of this article: even with their self-chosen statistics, there is no difference in acceptance rate for men and women when gender is known (although "known" is too strong a word), even in the outsider category. They then phrase it like this: "There is a similar drop for men, but the effect is not as strong" while not having even the cheapest statistical argument to support it. That's the best they can come up.

So the conclusion of this article should be: women have a slight advantage in pull requests on github. The rest is FUD."

Anonyymi kirjoitti...

"The study has not shown what the submission or the study says it shows. What it shows is that when separated into two groups, women who self identify as women and those who don't, the two groups have their submissions pulled at different rates.

There is nothing in the study to show that the two groups are comparable in their ability to code. Another way to look at the numbers in the study would be to say that women who self identify as women are not as good at coding as those who don't. Both statements are equally invalid, the study doesn't show either."

Anonyymi kirjoitti...

"Now, when you actually look at the bar chart in Figure 5, you'll see that even at the 95% significance level (already a weak measure), there are no significant differences between male and female acceptance rates for "outsider" submitters. The only statistically significant difference in the graph actually is for insiders. And for insiders, the conclusion is the opposite: gender-neutral submissions are accepted at a equal rate, while women are favored when the gender of the submitter is known. Therefore, the only actual statistical evidence of gender bias is a bias in favor of accepting submission by women who are project insiders; but even that evidence is weak and the difference is tiny.

The biggest difference Figure 5 shows is in the acceptance rate between gender-neutral outside submitters and gendered outside submitters, and that difference is huge compared to all the other differences. That observation alone invalidates all the other conclusions of the paper, because it shows that the "gender-neutral" population is very different from the "gendered" population. Given that those populations are so different, even if there were statistically significant differences between the genders within those two populations, you couldn't conclude anything from them since the populations themselves are different in unknown ways.

Overall, the paper does not support the conclusion that there is gender bias against women. In fact, the paper doesn't show gender bias in favor of submissions by women either. Most likely, women (on average) simply have slightly different interaction styles and submission strategies, just like women (on average) have slightly different interaction styles and behaviors in other contexts."

Anonyymi kirjoitti...

On olemassaoikeita tilastoja ja sitten on olemassa femmakko-"tilastoja".

Anonyymi kirjoitti...

2016-02-13: Saksa: vasemmistonainen raiskattiin - ei tunnu haittaavan

Anonyymi kirjoitti...

Twelve rapists, a 13-year-old girl and a terrifying truth Britain still won't face | Daily Mail Online

Kaksitoista raiskaajaa ja 13-vuotias uhri – tapaus on jäävuoren huippu | MV!!??

Göteborgin kammottavan joukkoraiskauksen kahdeksan vangitun nimet! | MV!!??

Mamuja kotikuntaansa toivova Vihreä Iiris Hjelt tekee turvapaikkapäätöksiä! | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Vertaisarvioitu tutkimus osoittaa, ettei Suomessa ole sukupuolten palkkaeroja Blogi US Pauli Sumanen 13.2.2016

Anonyymi kirjoitti...

Would you bet against sex robots? AI 'could leave half of world unemployed' | Technology | The Guardian

Anonyymi kirjoitti...

Evoluutiobiologian dosentti: "Rakkaus ei ole tunne" | Yle Uutiset | yle.fi

Anonyymi kirjoitti...

"Naisten oikeuksia ei saa käyttää keppihevosena vihapuheelle"

Pääkaupunkiseudun vastaanottokeskuksissa asuvat turvapaikanhakijat jakoivat ystävänpäivänä ruusuja Kampin kauppakeskuksessa. Tempauksella otettiin kantaa naisiin kohdistuvaa väkivaltaa ja ahdistelua vastaan.

Ystävänpäivän tapahtuma oli osa UN Womenin kampanjaa, joka rohkaisee miehiä toimimaan tasa-arvon puolesta. UN Women on YK:n tasa-arvojärjestö.

–Miesten on avattava suunsa naisiin kohdistuvaa väkivaltaa vastaan. Naiset eivät tarvitse suomalaisten miesten suojelua ulkomaalaisia miehiä vastaan, vaan kaikkien sitoutumista ahdistelun ja väkivallan lopettamiseen, toteaa ystävänpäivänä Suomen UN Womenin toiminnanjohtaja Elina Multanen.

Järjestö haastaa miehiä irtisanoutumaan naisten suojelemisen nimissä harjoitettavalta rasismilta.

–Naisten oikeuksia ei saa käyttää keppihevosena rasismille ja vihapuheelle, lisää Multanen.

Järjestö on avannut myös aiheeseen liittyvän vetoomuksen osoitteessa www.heforshe.fi.

Anonyymi kirjoitti...

Ulkomaalaisen naineet huolestuivat hallituksen aikeista – "Jos olisin rakastunut suomalaiseen, olisinko hyväksytympi?"
Hallituksen aikeet kiristää maahanmuuttoa voivat estää myös suomalaisten perhe-elämän kotimaassa ulkomaalaisen puolison kanssa.


Hallitus kaavailee perheenyhdistämiseen kiristyksiä. Ne koskisivat myös niitä suomalaisia, jotka haluavat asettua Suomeen EU:n ulkopuolelta tulevan puolisonsa kanssa. Muutos huolestuttaa kahden kulttuurin perheitä.

– Itselle tulee sellainen olo, että minkälainen suomalainen minä olen. Miten kuulun tänne, jos perhe-elämääni voi rajoittaa? Olisinko jotenkin hyväksytympi henkilö, jos olisin sattunut rakastumaan suomalaiseen tai eurooppalaiseen, kysyy helsinkiläinen Milja Rämö, jonka puoliso on kotoisin Turkista.

Sisäministeriössä valmistellaan parhaillaan ulkomaalaislain muutosta, jonka tavoitteena on tiukentaa perheenyhdistämisen edellytyksiä EU:n perheenyhdistämisdirektiivin mukaisesti. Luonnos hallituksen esitykseksi on tällä hetkellä lausuntokierroksella. Hallitus pyrkii saamaan lain voimaan mahdollisimman pian, viimeistään kesällä.

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka miehillä riski on paljon suurempi kuin nartuilla, niin Suomen miehiä syrjivä terveysjärjestelmä tarjoaa tässäkin rokotuksen vain nartuille:

Miehen antama suuseksi vaarallisempaa kuin naisen antama - lapsena annettu rokote suojaa - Ulkomaat - Uutiset - MTV.fi

...
Tammikuussa julkaistun tutkimuksen mukaan suuseksi voikin lisätä syöpävaaraa 22 prosentilla. Kahden viime vuosikymmenen aikana tämäntyyppiset syöpätapaukset ovat lisääntyneet 225 prosentilla.

Yhdysvaltain kansallinen terveysvirasto CDC suosittelee HPV-rokotuksia kaikille esiteini-iässä oleville tytöille ja pojille, jotta he suojautuisivat papilloomavirukselta ennen seksin aloittamista.

Suomen kansallisessa rokotusohjelmassa HPV-rokotteen saavat maksutta 11-12-vuotiaat tytöt mutta eivät pojat. Suomessa rokotteen antamista ilmaiseksi juuri tytöille on perusteltu sillä, että se estää kohdunkaulansyöpää. Rokotteen voi kuitenkin ostaa vapaasti apteekista.

Missä he ovat nyt: Kerstin Campoy – nainen, joka kaappasi lapsensa Yhdysvalloista - Kotimaa - Uutiset - MTV.fi

Anonyymi kirjoitti...

Naiset eivät vastuussa omasta käytöksestään?:

Poliisi tutkii: Johtiko Snapchatin ominaisuus kolmen nuoren naisen kuolemaan? - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Moment man shames ex by giving her screenshots of her cheating for Valentine's Day | World | News | Daily Express

A woman was outed for cheating after announcing her pregnancy | Life | Life & Style | Daily Express

Anonyymi kirjoitti...

Model 'kidnapped and tortured rival who posted unflattering pictures of her on social media' - Mirror Online

Anonyymi kirjoitti...

Lakiluonnos kummastuttaa: "Miten tällainen esitys on päässyt lausuntokierrokselle?"

Johtavat poliitikot pitävät ongelmallisena, että perheenyhdistämiseen kaavaillut tulorajat koskisivat myös Suomen kansalaisia. Hallitus aikoo kiristää nopealla aikataululla turvapaikanhakijoiden ja suomalaisten mahdollisuutta saada puoliso tai perhe EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelta Suomeen.

Jatkossa perheensä Suomeen haluavalla suomalaisella pitäisi jäädä käteen verojen jälkeen kuukaudessa 2600 euroa, jotta hän saisi maahan puolisonsa ja kaksi lastaan.

Keskustan varapuheenjohtaja Annika Saarikko suhtautuu esitykseen suomalaisia koskevista tulorajoista erittäin kriittisesti, eikä pidä kyseistä lakiluonnoksen kohtaa keskustan arvojen mukaisena. Hän kommentoi asiaa henkilökohtaisesta näkökulmastaan.

– Tiedän, että suomalaisten tulorajat ovat herättäneet keskustan piirissä valtavasti hämmennystä.

Anonyymi kirjoitti...

Kumma, että tällaisesta vahingosta halutaan rangaista, vaikka tarkoituksellisesta isyyshuijauksesta ei rangaista. Ja eihän sillä pitänyt olla mitään väliä, että sattuuko lapsi olemaan oma biologinen jälkeläinen vaiko ei, kun vääriltä isiltä vaaditaan isyysmaksuja:

Vauvat vaihtuivat sairaalassa Jyväskylässä, äitiä ei uskottu – lääkärille syyte - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Teeskenteli sairastavansa syöpää - huijasi poikaystävältään rahaa kauneusleikkaukseen

...
Pilgrim oli niin huolissaan, että lainasi yli 9 000 euroa. Leikkauksen jälkeen Roche lypsi lisää rahaa poikaystävältään lääkkeisiin ja leikkauksen jälkeiseen hoitoon.

Tämän jälkeen Roche lopetti kaiken yhteydenpidon Pilgrimiin. Pian Pilgrim ymmärsi, että suhde oli ohi ja vaati lainarahojaan takaisin. Rochen siskolta Pilgrim sai kuulla tulleensa huijatuksi.
...

Ruotsalaisnainen voi syödä itsensä kuoliaaksi

Anonyymi kirjoitti...

VU: Tyttöjen ahdistelu edelleen tutkinnassa – nyt puhuu tytön äiti

Vihdissä marraskuussa tapahtunut kohtaaminen teinityttöjen ja turvapaikanhakijoiden välillä on edelleen tutkittavan.

Nyt esiin on astunut toisen teinitytön äiti, joka kertoo, miten asiat etenivät valvontakameroiden ulottumattomissa, sillä poliisi hylkäsi muun muassa valvontakameroiden materiaaliin vedoten, että pojat olisivat syyllistyneet ahdisteluun.

Yhden tytön äidin, Sanna Korpelan, mukaan tytöt kohtasivat pojat paikallisen S-marketin luona ja menivät pyytämään pojilta tupakkaa. Tämän jälkeen tytöt olivat lähteneet kävelemään kohti Valintataloa.

– Miehet ottivat tytöt kiinni ja tarjosivat 50 euroa seksiä vastaan. Miehet myös työnsivät kieliään tyttöjen suihin ja kaikkialle naamaan, Sonja oli huutanut: No, no, no, I have a boyfriend, äiti kertaa tapahtumia Vihdin Uutisissa.

Tytöt pääsivät tilanteesta äidin kertoman mukaan irti, kun yksi miehistä alkoi oksentaa.

Toisen tytön äiti hälytti paikalle poliisin ja miehet otettiin kiinni.

Välikohtaus tapahtui marraskuisena iltana Vihdin kirkonkylällä, kun kolmen turvapaikanhakijanuoren kerrottiin ahdistelleen kolmea teinityttöä.

Myöhemmin poliisi kertoi, ettei ahdistelua ollut tapahtunut, vaan valvontakameroiden perusteella tytöt olivat menneet vapaaehtoisesti juttelemaan miesten kanssa. Tapahtuneen jälkeen poliisin mukaan turvapaikanhakijoista kaksi perui turvapaikkahakemuksensa.

Korpela sai pian tapahtuneen jälkeen puhelun Punaisen Ristin sovittelijalta, joka olisi halunnut järjestää tyttöjen kanssa tapaamisen, jossa pojat olisivat pyytäneet tapahtunutta anteeksi. Tapaamista ei järjestetty.

Äiti haluaakin nyt, että tapaus tutkittaisiin perinpohjaisesti ja että tytöille sekä heidän vanhemmille palautuisi mielenrauha siitä, että nuoret voivat liikkua rauhassa kirkonkylällä. Tapaus on syyteharkinnassa.

Lisäksi mediassa on Korpelan mukaan liikkunut tietoa siitä, että äidit olisivat olleet mukana perustamassa paikallista turvapartiota. Näin ei Korpelan mukaan ole.

Väärinkäsitysten välttämiseksi Korpela haluaa myös korostaa, ettei halua itselleen tai tyttöjen päälle levitettävän minkäänlaista ulkomaalaisvastaista leimaa.

– Sonja ei ole rasisti, tekijät olisivat voineet olla ketä vaan. Enkä minä ole rasisti, on ihan pimeää, että tämä on muuttunut rasistikeskusteluksi.

Anonyymi kirjoitti...

Economist: Lesbot tienaavat heteronaisia paremmin
Palkkatason epätasa-arvo ei näytä koskettavan lesboja, kirjoittaa Economist.

Valkoisen miehen dollari on valkoisen naisen 78 senttiä ja latinonaisen 56 senttiä, Economist kertoo.

Homomiehet tienaavat lehden mukaan Britanniassa ja Ranskassa viisi prosenttia heteromiehiä vähemmän. Kanadassa ja Yhdysvalloissa homomiehet tienaavat jopa 16 prosenttia heteromiehiä vähemmän, vaikka koulutus, taidot ja kokemus on otettu huomioon.

Washingtonin yliopiston professori Marieka Klawitter vertaili viime vuonna 29:ää tutkimusta, joissa käsiteltiin palkkoja ja seksuaalista suuntautumista.

Tutkimusten mukaan lesbonaiset tienaavat keskimäärin yhdeksän prosenttia heteronaisia enemmän. Samojen Yhdysvalloissa, Britanniassa, Saksassa ja Hollannissa tehtyjen tutkimusten mukaan homomiehet tienaavat 11 prosenttia heteromiehiä vähemmän.

Lesbojen paremmat tienestit pitävät kutinsa myös silloin, kun lesbojen keskimääräisesti heteronaisia korkeampi koulutustausta ja pienempi todennäköisyys lastenhankintaan on otettu huomioon.

Anonyymi kirjoitti...

Miehet ovat urheilussa naisia parempia

Anonyymi kirjoitti...

Pillupassi taas käytössä?:

Äiti ensimmäistä kertaa ratissa - tappoi vahingossa pikkupoikansa Britanniassa

...
Yhtäkkiä vaimo kuitenkin menetti ajoneuvon hallinnan ja auto ampaisi eteenpäin törmäten lähellä leikkimässä olleeseen perheen kolmevuotiaaseen poikaan Liamiin.

Pojan pää jäi auton etupyörän alle. Liam sai vakavan päävamman ja kuoli myöhemmin samana päivänä sairaalassa.
...
Äiti ei joudu rikosoikeudelliseen vastuuseen poikansa kuolemasta.
...

Anonyymi kirjoitti...

Takku tukat föönaa tukkiaan

Viesti rasisteille ja naisvihaajille

http://takku.net/article.php/20160206204106852

Taas on kaikki rasisteja ja fasisteja jotka edes ajattelevat, että rajoja tarvitaan valtioiden välissä.

Anonyymi kirjoitti...

"Miehet ovat urheilussa naisia parempia"

Heh. Hyvät itkupotkuraivarit saatiin tällä aiheutettua. Vahingoniloni on vilpitöntä ja aitoa. Kerrankin tuli hyvä mieli Hesaria lukiessa (en tilaa, luen ilmaiseksi netistä).

Anonyymi kirjoitti...

#ConcernedStudent1950 vs the media at Mizzou - YouTube

‘I Need Some Muscle’: Missouri Activists Block Journalists - The New York Times

Anonyymi kirjoitti...

Feminist makes false sexual assault allegation and then assaults innocent man - YouTube

Anonyymi kirjoitti...

Mielipidekirjoitus Hesarissa lyttää naisurheilun: ”Nauttivat enemmän pehmeistä arvoista kuin ennätysten rikkomisesta”

Mielipidekirjoitus aiheutti someryöpytyksen: ”Miehet ovat urheilussa naisia parempia”

Anonyymi kirjoitti...

Varusteleka teki ”tissimainoksen”, sai arvosteluryöpyn, selittää nyt toimintaansa

"

Hyvän maun rajoja koettelevasta mainonnastaan tunnettu armeijatavaran verkkokauppa Varusteleka on joutunut selittämään tuoreinta mainoskohuaan somessa.

Yhtiön mainoksessa poseerasi taannoin suomalainen aikuisviihdetaiteilija, jonka rinnat oli peitetty Varustelekan myymillä kädenlämmittimillä.

Mainos ehti olla esillä Facebookissa vain vuorokauden, kunnes palvelu kielsi sen. Tässäkin ajassa mainos ehti jo herättää paheksuntaa. Arvostelijat pitivät sitä naisen alistamisena ja yhtiön mukaan osa myös vaati vastaavan mainoksen laatimista naiskohderyhmälle.

Tiistaina Varusteleka vastasi kritiikkiin Facebookissa:

Joo huomenta, tissiasiaa!Tossa taannoin kävi niin, että Irina Tundra tuli vähän valokuvamalliksi, ja koitettiin ottaa...
Julkaissut Varusteleka 15. helmikuuta 2016

Yhtiön mukaan se ei ajattele, että ”tissien käyttäminen” olisi naisen alistamista.

”Tämä(kin) nainen tuli kuvaan vapaaehtoisesti ja vaikutti tykkäävän toiminnasta”, yhtiö toteaa Facebook-lausunnossaan.

Yhtiön mukaan se haluaa kuitenkin lisätä eroottissävysiin mainoksiinsa vitsin tai muun oivalluksen, joka tekee niistä jotakin muuta kuin mallin hyväksikäyttöä.

Yhtiön mukaan mainos oli erittäin tehokas: yli 10 prosenttia sen nähneistä miehistä jatkoi kauppaan, mikä yhtiön mielestä herättää kysymyksen siitä, ”kenellä on valta ja ketä alistetaan”.

Yhtiö laati mainoksen, jossa mies poseeraa vastaavassa asennossa. Tätä mainosta ei kielletty ja sen teho oli huomattavasti naismainosta vähäisempi, Varusteleka kertoo.

”Feminismi ei ole automaattisesti paha asia, ja aivan kuin jokaisessa muussakin idealismissa, senkin ääripään edustajat ovat ihan perseestä. Niin ovat myös miesliikkeen, kennelliiton, oikeiston ja vasemmiston edustajat”, yhtiö kirjoittaa.

Varusteleka on joutunut aiemminkin ongelmiin mainonnastaan.

Esimerkiksi kaupan valikoimista löytyvä hihaton ”vaimonhakkaajapaita” sekä Balkanin sodissa käytetty "kansanmurhabaretti", poikivat jokunen vuosi sitten paitsi paheksuntaa, myös valituksia Keskuskauppakamarin osana toimivalle Mainonnan eettiselle neuvostolle.

Vaimonhakkaajapaidan nimeä neuvosto ei pitänyt hyvän tavan vastaisena, sillä se ei kehottanut käyttäytymään väkivaltaisesti. Kansanmurhabaretista sen sijaan seurasi huomautus. Se ei neuvoston mukaan kunnoittanut ihmisarvoa."

Miesliike ei ole mainosten sensurointia vaatinut. Feministisen ääriliikkeen käsikassaraneuvosto sitä vastoin harjoittaa kaksinaismoralistista sensuuria.

Anonyymi kirjoitti...

Heikki Hiilamo: Muukalaisvihamielisyys kumpuaa keskiluokan ahdingosta ja alistetusta köyhälistöstä

Talouskriisi ei ole kohdellut tasapuolisesti suomalaisia. Se on iskenyt rajuimmin entisiin teollisuuspaikkakuntiin ja niiden asukkaisiin.

Tällä vuosituhannella on lopetettu muun muassa Äänekosken paperitehdas, Myllykosken ja Voikkaan paperitehtaat Kouvolassa, Simpeleen paperitehdas Rautjärvellä, Kankaan paperitehdas Jyväskylässä, Kajaanin paperitehdas Tihisenniemessä sekä Summan paperitehdas Haminassa.

Globalisaatio vie teollisuuden työpaikat halvempiin maihin, eikä kehitystä voi pysäyttää – ei varsinkaan silloin, kun palkansaajat eivät suostu laskemaan palkkojaan. Sellutehtaan lopettamista vastustanut Kemijärven massaliike palasi helmikuussa 2008 eduskuntatalon mielenosoituksesta tyhjin käsin.

Paperiteollisuuden lisäksi globalisaatio on hiljentänyt myös muuta teollisuutta, erityisesti edellisen suuren laman jälkeen räjähdysmäisesti kasvanutta ICT-teollisuutta. Nokian ja myöhemmin Microsoftin työpaikkojen katoaminen on koskettanut eniten Saloa. Taantuvilla teollisuuspaikkakunnilla pankit eivät enää myönnä kovalla rahalla ostettujen asuntojen peruskorjauksiin lainoja, koska niillä ei ole työpaikkojen katoamisen vuoksi juuri lainkaan jälleenmyyntiarvoa.

Teollisuuden alamäki koskee miehiä enemmän kuin naisia. Kun vuonna 2008 miesten ja naisten työllisyysasteen ero oli 4,7 prosenttiyksikköä, se oli viime vuonna enää 1,7 prosenttiyksikköä. Vuonna 2008 työttömiä miehiä oli Tilastokeskuksen mukaan 73 000 ja työttömiä naisia 70 000. Viime vuonna samat numerot olivat 122 000 ja 100 000.

Nämä ovat toki vain numeroita, mutta niiden taakse kätkeytyy inhimillinen tragedia, joka ulottuu myös yksittäisen työttömän lähipiiriin: puolisoon, lapsiin ja ehkä jo hoivaa tarvitseviin vanhempiin.

Yksinkertaisesti sanottuna suomalainen duunari, erityisesti duunarimies, on ajettu todella ahtaalle. 1990-luvun suuresta lamasta selvinneillä oli melko turvattu työ, asuinpaikka ja tulevaisuus. Niiden tilalla on huoli toimeentulosta, terveydestä ja tulevaisuudesta. Suomen teollisuuden romahdus murtaa keskiluokan selkärankaa.

Anonyymi kirjoitti...

Sipilä: Esitystä perheenyhdistämisestä ehditään vielä muokata

Pääministeri Juha Sipilän (kesk.) mukaan hallituksen esitys perheenyhdistämisestä voi vielä muuttua.

Sipilä arvelee, että koko hallitus saattaa olla sitä mieltä, että esitys on liian tiukka Suomen kansalaisten osalta.

– Se voi olla jopa koko hallituksen tulkinta. Katsotaan nyt miten käy, Sipilä sanoi.

Hallituspuolueiden edustajat ovat jo kritisoineet esitystä, jonka mukaan suomalaisella pitäisi jäädä käteen verojen jälkeen kuukaudessa 2600 euroa, jotta hän saisi puolisonsa ja kaksi lastaan EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelta Suomeen.

Hallituksen esitys tulee lausuntokierrokselta perjantaina.

– Kun esitys jätetään, siitä ehditään muokata hyvä, ja tämäkin näkökulma on siinä hyvässä asennossa, Sipilä sanoi.

Anonyymi kirjoitti...

Eduskuntaan on perustettu feministiryhmä. Naisverkoston rinnalle. Miesverkostosta ei ole kuulunut mitään aikoihin. Nyt olisi hyvä sauma perustaa tasa-arvoryhmä.

Anonyymi kirjoitti...

Isiksen roistot raiskasivat naiset ja kivittivät kuoliaaksi | MV!!??

Islamic State - Daesh jihadis stone to death Iraqi women for adultery | World | News | Daily Express

ISIS fighters rape 4 women and then stone them to death in Mosul | Daily Mail Online

Meitä ei rasistit pelasta! | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

British jihadi granny hopes to be ISIS first woman suicide bomber | World | News | Daily Express

Anonyymi kirjoitti...

British jihadi Sally Jones mocks David Cameron's sanctions on Twitter | UK | News | Daily Express

Anonyymi kirjoitti...

Video: Dosentti Luukkanen – vieraana Anna Kontula | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Video: A Former Muslim Tells about Islam | MV!!??

She says: "I have reached a boiling point with these lies about Islam!"

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä, että tuosta akasta päästiin:

Mizzou "Muscle" Professor Resigns After Safe Space Confrontation - YouTube

Anonyymi kirjoitti...

Tämähän muuten muistuttaa myös pahamaineista Elina Grundströmiä:

‘I Need Some Muscle’: Missouri Activists Block Journalists - The New York Times

University of Missouri Professor Who Confronted Photographer Quits Journalism Post - The New York Times

1377922723377 (477×491)

Anonyymi kirjoitti...

Clash between media and ConcernedStudent1950 (full) - YouTube

Kommenteista:

...
4:43 'I did not touch you!'

She literally touched him 3 sceonds ago. How anyone can be this stupid, oblivious and have no self-awareness is rediculous. I can feel my liver shutting down from watching this, it's that fucking retarded.
...
she is so good at playing the victim that she forget she's being recorded
...
+PAUL FISHMAN the KGB would called them "useful idiots' they also used feminism as a tool to get their marxist bullshit going.. it started in china too back during their cultural revolution..harassing and humiliating old people..politicians..professors..google that Chinas Cultural revolution..and then look at what these assholes are trying to do on campuses.. the american version is watered down..but thats only a temporary thing... shit.. we got a SJW running for president...
...
Its pure hypocrisy, if done to them they would have screamed fascism, as they did with the "safe spaces" created for "free speech" in zones of their choosing during the Bush Blair wars.
Beyond that these people don't seem to even understand their own ideology, by progressive stack ranking, the asian man outranks them by all merits. Due to the asian exclusion laws in america, asians couldn't become citizens, couldn't vote, couldn't own land, and couldn't even marry until relatively recently, and most certainly not until after white women and african americans were given these rights.
Also note the behavior of the white knights defending the woman, she's so brave because she knows they are threatening violence for her sake. Its a bizarre aspect of feminism that they exploit the very same "toxic masculinity" they deride. The thugs puffing out their chests to defend the women are playing their gender role to a T, its almost amusing to watch on a sociological level, and it just shows the level of intellectual dishonesty which exists within modern feminism.
Props to the photographers for standing their ground for so long.
...
No, she didn't "get flushed." She's still with the communications department and teaching mass-media courses. Her so-called resignation was merely a token resignation from some sort of joint committee with the journalism department. She remains with the university.
...

Anonyymi kirjoitti...

Campus Safe Spaces & Trigger Warnings Run Wild with Rani Neutill - YouTube

Anonyymi kirjoitti...

Missouri professor Melissa Click seen cursing at cop in new video

Lawmakers step up calls for MU to fire Melissa Click after second video surfaces | The Kansas City Star

Mizzou Chancellor Condemns 'Verbal Assault' By Melissa Click During Homecoming Parade

Anonyymi kirjoitti...

Isä Mitro loukkaantui toimittajille

"Suuri vastoinkäyminen sattui 2014: Mitro Repo sai europarlamenttivaaleissa alle yhdeksäntuhatta ääntä ja menetti paikkansa. Viisi vuotta aikaisemmin hän oli ollut yli 70 000 äänellä kolmanneksi suosituin ehdokas.

Mitä oli tapahtunut?

Mitro Repo muistelee, miten hänen ystävänsä, toimittaja Erkki Toivanen, varoitti Repoa pyrkimästä Euroopan parlamenttiin. Sinut tullaan häpäisemään, Toivanen oli sanonut.

Niin tapahtui. Marraskuussa 2011 Ylen A-studio julkisti kyselyn, jonka se oli tehnyt EU-parlamentissa työskentelevien suomalaisten parissa. Toistakymmentä vastaajaa kertoi nimettöminä Revon kohtelevan naisia sopimattomasti.

”Se oli niin alhaista, etten halua siihen enää puuttua. Lähdesuojaa ei ymmärtääkseni ole tarkoitettu ihmisten mustamaalaamiseen.”

Muuten Mitro Repo sai Brysselissä olla liiankin rauhassa suomalaiselta julkisuudelta."

Seksuaalista häirintää koskevilla syytöksillä, vieläpä lähdesuojan piiristä, on tietysti älyttömän helppo mustamaalata anonyymisti poliittisia vastustajia. Tämä pitäisi ymmärtää, ja yksilöimättömiin sekä anonyymeihin syytöksiin tulisi suhtautua varsin kriittisesti.

SDP:lle ei ollut oikein mieleen, että Repo paikan sai. Johtavatko jäljet sylttytehtaalle?

Anonyymi kirjoitti...

Raision raiskausjutussa yli kolmen vuoden tuomio - Turvapaikanhakijat - Kotimaa - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Tältä näyttää limoittuneiden femakkojen unelma. Tämä oli seuraus, kun naisille erehdyttiin antamaan äänioikeus ja Merkelin tavoin päästettiin poliitikoksikin:

Tutkimus varoittaa maahanmuuton uhkista – ”Nykyisestäkään tilanteesta hädin tuskin selvitään” - Maahanmuutto - Kotimaa - Helsingin Sanomat

'Hyper-terrorism is here to stay,' says French PM - The Local

Immigrants will cost Germany 900 billion Euro

"Unrealistisch positives Szenario": Top-Ökonom prophezeit: Flüchtlingskrise wird uns eine Billion Euro kosten - FOCUS Online

Anonyymi kirjoitti...

Yleinen syyttäjä tutkii: Poliisikomentaja välitti poliisikokelaita prostituoiduiksi kansanedustajille | Yle Uutiset | yle.fi

...
Yleinen syyttäjä Alejandro Ordonez epäilee, että Palomino on ollut perustamassa organisaatiota, joka on välittänyt miesprostituoituja asiakkailleen. Prostituoidut olivat poliisikadetteja, jotka uhkailemalla pakotettiin seksiin korkea-arvoisten upseerien kanssa, kertoo BBC.

Prostituutiorinkiin, jota kutsuttiin nimellä "Sormuksen veljeskunta", kuului The Bogota Post -lehden mukaan yli 300 ihmistä. Asiakkaina oli muun muassa kongressin jäseniä, liikemiehiä ja puolisotilaallisten joukkojen edustajia.
...

Anonyymi kirjoitti...

Rent-A-Minority

Anonyymi kirjoitti...

Lakialoite Kentuckyssa: Viagra-reseptille vaaditaan puolison hyväksyntä

Lakialoitteen mukaan reseptin potenssilääkkeelle saa ainoastaan, jos lääkärille toimitetaan aviovaimon suostumus.

Kentuckyn osavaltion kongressiedustaja Mary Lou Marzian on tehnyt lakialoitteen, joka toteutuessaan pistäisi Viagra-reseptit kiven alle.

Potenssilääkkeitä haluavat miehet joutuisivat käymään kahden eri lääkärin luona ja mukana pitäisi olla allekirjoitettu ja päivätty kirje vaimolta, jossa tämä antaa suostumuksensa miehensä lääkereseptille.

Vain naimisissa olevat miehet voisivat saada Viagraa, Cialista, Levitraa tai muita potenssilääkkeitä.

Marzian suuttui osavaltionsa uudesta aborttilaista, jonka mukaan naisten on käytävä lääkärissä vähintään 24 tuntia ennen aborttia. Marzianin mukaan se on isku naisten oikeudella päättää omista asioistaan.

-Jos laki puuttuu naisten kaikkein yksityisimpiin terveyttään ja elämäänsä koskeviin päätöksiin, haluan, että miehet tajuavat miltä se tuntuu, kertoo Marzian New York Timesin haastattelussa.

-Kentuckyssä korostetaan kristillisiä perhearvoja. Tässä niitä nyt on, potenssipillereitä saisivat vain naimisissa olevat miehet vaimonsa suostumuksella.

Marzian ei usko, että laki menee läpi.

-Mutta lainsäätäjien ei pitäisi puuttua ihmisten yksityiselämään ja henkilökohtaisiin asioihin.

Anonyymi kirjoitti...

Sukuelimiä silvotaan, kristittyjä vainotaan, rikollisjengit värväävät – tutkimus maalaa karun kuvan siirtolaiskriisin uhkista | Helsingin Uutiset

YLEn uutinen samasta aiheesta kuin tuo tai ylempänä oleva Hesarin juttu. Ei uskoisi ihan heti olevan kyseessä uutisen samasta raportista:

Huono taloustilanne vaikeuttaa erityisesti maahanmuuttajien työllistymistä | Yle Uutiset | yle.fi

Anonyymi kirjoitti...

Satu halusi matuja! Ja sai kaksin kappalein!
"Satu putoaa kuin käytetty kortsu sillä hetkellä, kun pojat saavat oleskeluluvat", toteaa MV:n foorumilainen.

Anonyymi kirjoitti...

Femakkojen unelma:

Poika asui “huomattavasti vanhempien pakolaislasten” kanssa – miehet raiskasivat | MV!!??

Poika oli jo aikaisemminkin raiskattu yksin tulleiden pakolaislasten asuntolassa Ruotsissa.
...

Anonyymi kirjoitti...

Aseksuaali kertoo avioliitostaan: ”Romanttiset illat eivät pääty hyvänyönsuukkoon”

Naisystävien keskuudessa keskustelun aiheeksi nousee usein seksi. Eräs nainen kertoo pelkäävänsä näitä hetkiä.

– Nyt kun olemme kaikki äitejä, jotka ovat olleet jo jonkin aikaa naimisissa, keskustelu on kääntynyt siihen, kuinka vähän seksiä harrastamme, nainen kertoo Prevention-sivustolla.

Tilanteessa nainen nauraa mukana ja poistuu naistenhuoneeseen tai tilaamaan kahvia. Hän ei nimittäin halua kertoa ihmisille, että on aseksuaali samoin kuin hänen aviomiehensäkin.

– Koska sehän ei heille kuulu. Olemme harrastaneet seksiä, mutta se ei ole sitä, mitä kaipaamme.

– Meidän treffi-iltamme sisältävät Netflix-putkia ja erilliset sängyt, eivätkä romanttiset illatkaan pääty hyvänyönsuukkoon. Mutta emme voisi olla onnellisempia.

Anonyymi kirjoitti...

Koska Suomeen saadaan tasa-arvoin asevelvollisuus, että saadaan nartut luotisateeseen, kun kohta Venäjäkin saattaa olla hyökkäämässä ja Kolmas maailmansota alkamassa?:

Norjan naisillekin tuli asevelvollisuus – mutta kaikki halukkaat eivät mahdu armeijaan | Yle Uutiset | yle.fi

Satunnaisia linkkejä kirjoitti...

Iltalehti: Kolmen lapsen eroisän viiltävä tarina: "Viha purkautui, kun ilmoitin että olen uudessa suhteessa" (17.2.2016)
Ilkka Pulkkinen haluaa isät ja äidit tasavertaisiksi, kun erossa päätetään lasten huoltajuudesta.

Iltalehti: Isät lasten asialla -yhdistys: "Etävanhemmasta voidaan tehdä pelkkä maksumies" (17.2.2016)
Isät lasten asialla -yhdistyksen puheenjohtaja Pasi Malmi sanoo, että etävanhemman eli tavallisimmin isän asema on heikko.

Anonyymi kirjoitti...

Tytär yritti tappaa äitinsä myrkkykakulla

Puolisoiden ammatit ennustavat suhteen

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaistutkimus löysi lasikaton: Mies- ja naisjohtajien palkkaeroa eivät selitä ominaisuudet vaan syrjintä - Johtajat - Talous - Helsingin Sanomat

Miten lasikatto rikotaan? - Talous - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Puolustusministerin erityisavustajan Twitter-kommentit kummastuttavat

Puolustusministeri Jussi Niinistön (ps) erityisavustajan Petteri Leinon tviittaukset ovat herättäneet vilkkaan mielipiteidenvaihdon Twitterissä.

Keskusteluketju sai alkunsa uutisesta, jonka mukaan Norjassa myös naisilla on asevelvollisuus ja neljännes varusmiehistä on naisia.

Leino tviittasi, ettei Suomessa ole ”tarvetta eikä resursseja seurata Norjan esimerkkiä”.

Twitter-keskustelussa Leinon tviitti on tulkittu tasa-arvon vastaiseksi.

Erään keskustelijan tviittiin Leino vastaa, että ”puuhastelkaa sen sukupuolineutraliteetin kanssa muualla mutta älkää sotkeko sitä sotahommiin”.

STT:n tavoittama Leino sanoo, ettei hänellä ole tarvetta kommentoida muiden tulkintoja.

Anonyymi kirjoitti...

Kirjoituksellaan ärsyttänyt urheiluhistorioitsija: "Turha valittaa, jos naiset jäävät varjoon"

Naisten ja miesten urheilun eroa käsitelleellä mielipidekirjoituksellaan kipakkaa keskustelua herättänyt kotkalainen Hannu Eklund kertoo halunneensa osoittaa, että naisurheilulle on turha odottaakaan suurempaa suosiota kuin miesten kisoille. Hän toteaa, että naistenkin joukossa on kilpailuhenkisiä yksilöitä, mutta kritiikistä huolimatta Eklund pitäytyy kannassaan, jonka mukana miehille on luontaisempaa pyrkiä kukistamaan toisensa kuin naisille.

Anonyymi kirjoitti...

Seksistä tuli iloton velvollisuus - Maija Aallon kolumnit - Elämä - Helsingin Sanomat

Kommenteista:

Juuri näin. Toimittaja kuuluu siihen ryhmään , joka tekee seksistä ja sen haluamisesta masentavaa. Suomalaiset 30+naiset. Asenne on, että tämä on se mitä MINÄ haluan ja MINÄ olen tässä oikeassa ja MINUN halujani pitää kuunnella ei muiden. Seuraus on se ,että mies ei hankalaa ja halutonta naista katsele vaan lähtee nuoremman perään. MOT .

Anonyymi kirjoitti...

Nainen raiskattiin Töölönlahdella - syyttäjä vaatii 20-vuotiaalle irakilaiselle 4,5 vuoden tuomiota

Anonyymi kirjoitti...

Teinitytöt hakkasivat naisen kuoliaaksi Britanniassa - kuvasivat naureskellen Snapchatiin

...
Kaksi teinityttöä hakkasi Angela Wrightsonin, 39, kuoliaaksi tämän kotona Hartlepoolissa Pohjois-Englannissa. Uhri aneli tekijöitä lopettamaan, mutta 13- ja 14-vuotiaat jatkoivat hänen kiduttamistaan, kuultiin eilen oikeustalolla Leedsissä.

Apuvälineinä tekoon oli käytetty muun muassa puista keppiä, televisiota, tietokoneen tulostinta, lapiota, maljakkoa, vedenkeitintä sekä olohuoneen pöytää.

Valamiehistö kuuli oikeudessa, miten kaksikko myös riisui uhrinsa puolialastomaksi ja häpäisi hänen ruumiinsa. Myöhemmin tytöt soittivat poliisille ja pyysivät kikatellen kyytiä kotiin, koska eivät saaneet taksia.
...
Myöhemmin talosta soitettiin Facebook-puhelu, jolla toisen tytöistä kuultiin yllyttävän:

- Murskaa hänen päänsä. Hitto, tapa hänet!
...


Seiska: Kevan ex-pomoa Merja Ailusta epäillään törkeästä petoksesta

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsalaiselle teinitytölle terrorismituomio Itävallassa