keskiviikkona, huhtikuuta 13, 2016

Satuhäät ja naisten parinvalinnan ihmeellisyys

Satuhäiden uusimmassa jaksossa Hanne on löytänyt itselleen jännämies Iston, josta löytyy kaikki jännämiehille tyypilliset viat päätatuoinnista ja pettämisestä alkaen.

Iston iho on kuin pakanamaan kartta, eikä morsian jää paljon jälkeen.

Vauvapalstalla häitä on käsitelty jo yli 300 viestin verran.

Morsian heittäytyy filosofiseksi:
"Pettäminen ei tehnyt hyvää suhteelle"
Häät täyttävät kaikki WT-kriteerit:
  • -seinätarrat
  • -kiroilu
  • -pettäminen
  • -pikainen sitoutuminen
  • -häissä viinaksia tölkistä
  • -tatskat
  • -lapset edellisistä suhteista
  • -turkin matka
  • -vahinkoraskaus
  • -morsian kirjoittelee äityleissä  
Mikäpä siinä, WT-häitä on paljon hauskempia katsoa kuin siloteltuja prinsessahäitä.

Morsian sanoi, että hän ei edes pidä Iston tyylisistä miehistä. Antoi kuitenkin jo eka treffeillä ja suhteeseen piti päästä - on se Isto kuitenkin sellainen ihqu jännämies.

Kun Iston oli tarkoitus muuttaa yhteen morsiamen kanssa, Isto karkasi uudesta kodista keskellä yötä.

Suhteen aikana Isto on pettänyt minkä on jaksanut.

Ja hupsista, morsian hankkiutui raskaaksi - ehkäpä Isto muuttuu parempaan suuntaan lapsen myötä?

Morsian uskoo, että Isto on nyt muuttunut mies, eikä varmana petä enää.

NAISTEN PARINVALINNASSA EI OLE MITÄÄN JÄRKEÄ

Morsiamen parinvalintaprosessissa on mennyt lähes kaikki perseelleen. Nyt ei voi kuin toivoa mahdotonta: tatuoidun jännämiehen elämänmuutosta.

Naisille pitäisi järjestää Laasasen parinvalintakursseja, jotta pahimmilta katastrofeilta vältyttäisiin.

82 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Justice at last: Member of Eastern European gang FINALLY jailed | World | News | Daily Express

Dad 'stabbed to death by vigilante gang who mistakenly thought he was a paedophile' | UK | News | Daily Express

Teenager 'gang raped while others watched and laughed in foreigners’ dosshouse' | UK | News | Daily Express

First it was sausages..now Germany 'BANS' sexy women in adverts after Cologne sex assaults | World | News | Daily Express

Anonyymi kirjoitti...

Kahdelle syytteet lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä Vihdissä – poliisi ehti jo kertaalleen julistaa epäilyt aiheettomiksi | Seksuaalirikokset | HS

...
ALUN PERIN kolmea Hopeaniemen vastaanottokeskuksessa asunutta turvapaikanhakijaa epäiltiin kaupan edustalla tapahtuneista lapsen seksuaalisista hyväksikäytöistä ja seksuaalipalvelujen ostoyrityksistä nuorelta. Syyttäjä teki kuitenkin yhden epäillyn osalta syyttämättäjättämispäätöksen, koska esiin ei tullut todennäköisiä syitä sen tueksi, että tämä olisi syyllistynyt epäiltyihin rikoksiin.

Syytteen saaneista miehistä toisen kohdalla rikosnimikkeinä on kaksi lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä sekä kaksi seksuaalipalvelujen ostamisen yritystä nuorelta. Toista syytetään kahdesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.
...

Anonyymi kirjoitti...

80-vuotias ”Musta Leski” etsi seuraa internetistä – poliisi varoitti aviomiehensä aiemmin surmanneesta naisesta - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Useisiin entisiin aviomiehiinsä kohdistuneista rikoksista tuomittu 80-vuotias kanadalaisnainen on jäänyt kiinni ehdonalaissääntöjensä rikkomisesta.
...

Mukana feministisesti kastraatioelokuva:

Yle panostaa nyt seksiin: Täydellinen häpy, Penisdokumentti ja Suomessa kielletty kohuelokuva - Viihde - Ilta-Sanomat

Hölmö mielipide:

Seksin oston kieltäminen tehoaa – prostituoitu on rikoksen kohde, jota on tuettava | Mielipide | HS

Fiksu mielipide:

Seksityöntekijät haluavat päättää itse kehostaan | Prostituutio | HS

Anonyymi kirjoitti...

Mitä tarkoittaa wt?

Anonyymi kirjoitti...

White Trash

Anonyymi kirjoitti...

Perttu Häkkinen
Väkivaltainen nainen


Miksi nainen läpsii miestään ja tukistaa lapsiaan? Monilapsisen perheen äiti Satu hakeutui auttajalle väkivaltaisuutensa takia. Hänen oma isänsä oli väkivaltainen äitiä kohtaan, eikä perheessä näytetty tunteita.

-Puhumattomuus periytyi. Riitatilanteessa olin avuton ja keinoton. Läppäisemällä miestäni sain tilanteen pysäytettynä.

-Kun lapseni syntyivät, tiesin, etten halua siirtää omia, vinoon kasvaneita käyttäytymismallejani heille. Haluan opettaa lapsille parempaa tunneilmaisua.

Satun lisäksi vieraana on ehkäisevän väkivaltatyön asiantuntija, psykologi Maria Lindroos Maria Akatemiasta.

-Aiemmin naisten väkivaltaisuus oli iso tabu. Miestä pidettiin naista väkivaltaisempana, ja siksi naisten tekemästä väkivallasta ei olisi saanut edes puhua.

-Kun itsestään tunnistaa hirviöäidin, moni aikanaan kaltoinkohdeltu pikkutyttö tulee hakemaan apua Demeter-työstä.

Kuulemme myös sovittelun asiantuntijan, sosiaalityön dosentin Juhani Iivarin näkemyksiä feministisestä väkivaltatutkimuksesta ja sen vaikutuksesta sovitteluun. Iivari myös muistuttaa, että tilastoissa naiset ovat useammin törkeän väkivallan tekijöinä kuin miehet.

-Naisjärjestöt vastustavat lähisuhdeväkivallan sovittelua. Asia on myös vahvasti politisoitunut.

Toimittajina Perttu Häkkinen ja Panu Hietaneva.

Anonyymi kirjoitti...

Valkoisen roskaväen naisilla ei ainoastaan parinvalinta mene metsään, vaan samalla päällään he tekevät muutkin valintansa päin persettä.

Jenkeissä siitä seuraa pätkätyöläisen niukka elämä trailer parkissa asuntovaunussa asuen. Suomessa sen sijaan koko yhteiskuntakoneisto on trimmattu tukemaan itsestään ja lapsistaan huolehtmaan kykenemättömiä naisia, joten heillä on täällä miesten maksamilla veroilla kustannetut hyvät asunnot ja kohtuullinen toimeentulo ilman työssäkäynnin rasitetta.

Anonyymi kirjoitti...

Tirkistelyä yliopiston sukupuolineutraalissa pukuhuoneessa | MV!!??

...
Yliopiston johto on kuitenkin niin lukkiutunut sukupuolineutraaliuden ajatukseen, ettei heidän ratkaisunsa ole kovin hyvä myöskään: täyden sukupuolineutraaliuden sijaan heillä on nyt pukuhuoneet, jotka on suunnattu “miehiksi identifioituville ja naisiksi identifioituville”, eli sukupuolen määrittely jätetään edelleenkin ihmisen omien mielipiteiden varaan.
...

Anonyymi kirjoitti...

University of Oklahoma: White People Singing Rihanna a ‘Microaggression’ | Daily Wire

Warning: White people singing Rihanna could cause ‘microaggressions’ | Fox News

Court told man killed in mistaken belief he was a paedophile

Anonyymi kirjoitti...

Pirkko Arstila ET-lehdessä: Miniä ei anna mummon ostaa tytölle pinkkejä vaatteita – kasvattaa sukupuolineutraalisti

Miniä haluaa, että lapsi saa päättää itse sukupuolensa, eikä häntä tule sen vuoksi pukea vaaleanpunaisiin vaatteisiin, kirjoittaa Pirkko Arstila kolumnissaan ET-lehdessä.
Toimittaja, ex-uutisankkuri ja kirjailija Pirkko Arstila kirjoittaa ET-lehdessä julkaistussa kolumnissaan tilanteesta, jossa miniä ei anna ostaa lapsenlapselleen, nelivuotiaalle tytölle, vaaleanpunaisia vaatteita.

”Mutta pikkutytöt rakastavat pinkkiä”, mummo perustelee Arstilan mukaan. Miniä puolestaan näkee, että väri kasvattaa tytön ”väärään naismalliin”.

Pinkin sijaan tyttö puetaan beessiin ja valkoiseen. Vaikutteet väreihin miniä oli saanut sukupuolineutraalissa lasten lelu- ja vaatetuskaupassa, jossa Arstilan mukaan ”kaikki oli beessiä”.

”Lapsi saa itse päättää sukupuolensa”, Arstilan kirjoittaa miniän sanoneen. Isovanhempien mielestä tämä ajatus on ”yhtä vaarallinen kuin kansallissosialismi”.


ARSTILAN mielestä prinsessahameet ja äidin korkokengät kuuluvat tyttöjen leikkeihin.

– Jos tyttö pitääkin muttereista ja moottorisahoista, niin siitä vaan – hänen insinööritaipumuksiaan ei kukaan enää estä, hän sanoo.

– Jos poika haluaa pukeutua äidin yöpaitaan ja kantaa kukkaseppeltä, modernit vanhemmat tietävät jo etukäteen hänen suuntautuvan tulevaisuudessa vaatetuslinjalle.

Arstila kirjoittaa vaaleanpunaisen olevan pannassa ruotsalaisissa päiväkodeissa, joissa lapsia kutsutaan sukupuolineutraalisti ”hen” (hän), ei enää ”hon” tai ”han”.

– Tämän mummon mielestä pikku tytöille ja pojille pitäisi antaa pinkki lapsuus, jos se tuo heille iloa, Arstila päättää kirjoituksensa.

Anonyymi kirjoitti...

Kanadan 80-vuotias musta leski saalisti taas

...
Miehiä kuollut ympäriltä
...

Parhain päin selittelyä:

Hovioikeus käsitteli vauvasurmia - asiantuntija: salaamista ja kieltämistä

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus: Sukupuolitaudit ohjasivat ihmistä yksiavioisuuteen

Kun yhteisöt kasvoivat riittävän suuriksi, lisääntyvät sukupuolitaudit loivat painetta pitäytyä vain yhdessä kumppanissa.
Tippuri, kuppa ja muut sukupuolitaudit saattavat olla osasyy sille, miksi ihmiskunnassa levisi moniavioisuus. Kun yhteisöt kasvoivat riittävän suuriksi, lisääntyvät sukupuolitaudit loivat painetta pitäytyä vain yhdessä kumppanissa.

Näin todistelevat kanadalaisen Waterloon yliopiston Chris Baum ja saksalaisen Max Planck -instituutin Richard McElreath Nature Communications -lehdessä.

Useimmat historian yhteiskunnista ovat olleet moniavioisia siten, että miehillä on ollut useita naiskumppaneita. Näin on etenkin pienissä metsästäjä-keräilijöiden yhteisöissä. Maanviljelykseen siirtyminen kuitenkin kasvatti yhteisöjen kokoja, ja näissä yhteiskunnissa oltiin yksiavioisempia.

Tutkijat mallinsivat yhteisöjen evoluutiota tutkiakseen, mitkä seikat johtivat seksuaalitapojen muutokseen.

Heidän mallinsa kertoo, että moninaisisuus on vallitseva seksuaalinen järjestely niin kauan kuin yhteisön koko pysyy pienenä eivätkä sukupuolitaudit pääse asettumaan yhteisöön pysyvästi. Taudit tulevat ja menevät, eivätkä ala vaikuttaa seksuaalitapoihin. Moninaisisten suurempi hedelmällisyys takaa, että tapa jatkuu yhteisössä.

Kun sitä vastoin väkimäärä kasvaa 300:aan, sukupuolitaudit tulevat yhteisöön jäädäkseen. Ne iskevät etenkin niihin, joilla on eniten kumppaneita.

Taudit ensinnäkin vähentävät hedelmällisyyttä, ja se osaltaan luo valintapainetta yksiavioisuuden puolesta.

Toisekseen tilanne suosii yksiavioisia yhteisön jäseniä, jotka ovat valmiita valvomaan, että myös muut oman ja muiden yhteisöjen jäsenet noudattavat yksiavioista sukupuolimoraalia. Tällainen valvonta edistää tutkijoiden mukaan yksiavioisten menestystä siten, että se pienentää riskiä altistua sukupuolitaudeille. Näin yksiavioisuus voittaa alaa yhteisössä.

Anonyymi kirjoitti...

Yli 25-vuotiaita sinkkunaisia kutsutaan Kiinassa "jäännösnaisiksi" - katso koskettava video

Kiinassa sinkut haluavat yhteiskunnan ja vanhempiensa arvostusta.
Kiinassa naiset kohtaavat paljon sosiaalista painetta mennä naimisiin nuorena. Yli 25-vuotiaita naimattomia naisia ei katsota hyvällä, ja tätä kulttuuria vastaan on tehty nettihitiksi noussut mainos.
Yli 25-vuotiaita sinkkunaisia on Kiinassa tapana kutsua ”jäännösnaisiksi”. Heiltä udellaan, mikseivät he jo ole naimisissa ja heitä syytetään liian itsepäisiksi ja valikoiviksi. Naiset kokevat jäävänsä ulkopuolisiksi.
- Kiinan yhteiskunnassa ajatellaan, että naimaton nainen on epätäydellinen, nainen sanoo videolla.
Videolla nähdään epämukava hetki, jossa sinkkunaisen äiti puhuu tyttärestään jäännösnaisena tämän ollessa hänen vieressään.
- Ajattelimme aina, että tyttärellämme on hieno luonne. Hän on vain hyvin tavallisen näköinen, ei kovin nätti. Siksi hän on jäännösnainen, äiti sanoo tyttären kyynelehtiessä vieressä.

Anonyymi kirjoitti...

Voisitko kirjoittaa seuraaviin pariin postaukseesi parinvalinnan pikaoppaan? Olisimme erittäin kiinnostuneita kuulemaan millainen Laasasen parinvalintakurssi olisi.

Anonyymi kirjoitti...

Hekin ovat tehneet taidetta kuukautisverellä | Pinnalla | Iltalehti.fi

Anonyymi kirjoitti...

Naisia työssä:

Eläinsuojeluyhdistyksessä ihmisille huudetaan ja mökötetään – työsuojelu puuttui peliin ja langetti tuhansien eurojen uhkasakon | Eläinsuojelu | HS

Anonyymi kirjoitti...

Hurjaa luettavaa!:

Eläinsuojelusta ihmisrääkkäykseen – mitä HESY:ssä tapahtuu? | CREAT

Anonyymi kirjoitti...

Egyptiläis-amerikkalainen kirjailija: ”Nimeä yksi arabimaa, niin luettelen, miten naisia siellä sorretaan”
Feministi Mona Eltahawy haastaa naisvihan Lähi-idässä.


ÄLKÄÄ menkö länsimaiset feministit neuvoskelemaan musliminaisia. Antakaa heidän puhua omasta puolestaan.

Ja sen egyptiläissyntyinen kirjailija-toimittaja Mona Eltahawy totisesti tekeekin.

”Nimeä yksi arabimaa, niin minä luettelen listan siitä, miten naisia siellä sorretaan. Naisten sortoa ruokkii kulttuurin ja uskonnon myrkyllinen seos, jota harva on valmis selvittämään loukkaamisen ja jumalanpilkan pelossa”, Eltahawy kirjoittaa 2015 ilmestyneessä kirjassaan.

ELTAHAWY tietää, mistä hän kirjoittaa.

Hän on joutunut miesten kourimaksi teinityttönä Saudi-Arabiassa ja kokenut maan naisvihamielisen järjestelmän. Hänen niskaansa on satanut kirouksia Kairon kaduilla, koska hän ei verhoudu huiviin.

Hän on kokenut Egyptin kansannousun, jossa turvallisuusjoukot mursivat hänen kätensä ja käsivartensa sekä ahdistelivat häntä seksuaalisesti.

Vuonna 2012 häneltä ilmestyi Why Do They Hate Us -artikkeli (Miksi he vihaavat meitä?) Foreign Policy -lehdessä. Artikkeli ruoti arabimaailman naisvihaa ja nostatti niin raivoa kuin suosionosoituksiakin.

VIIME vuonna ilmestynyt kirja Headscarves and Hymens – Why the Middle East Needs a Sexual Revolution (Huiveja ja immenkalvoja – miksi Lähi-itä tarvitsee seksuaalisen vallankumouksen) jatkaa samasta aiheesta.

Eltahawy esittää, että Lähi-idän naisilla on kaksi taistelua voitettavanaan: maiden sortohallinnot sekä kaikkialle yhteiskuntaan ulottuva naisten sorto ja halveksunta.

Nämä kaksi taistelua yhdistyivät konkreettisella tavalla Kairossa Tahririn aukiolla kansannousun aikaan.

Mieltään osoittaneet egyptiläisnaiset kokivat väkivaltaa ja seksuaalista ahdistelua niin poliisin kuin ”omienkin” eli miespuolisten mielenosoittajien taholta.

Naisten sorrosta kirjoittaminen on kuitenkin kuin ”kulkisi miinakentällä”. Vastassa eivät ole vain muslimimaiden miehet, jotka pelkäävät menettävänsä kontrollin naisista. Viestiä vierastavat muutkin.

Anonyymi kirjoitti...

"ELTAHAWY kirjoittaa olevansa hyvin tietoinen myös siitä, että Lähi-idän ja muslimimaiden naisvihasta muistuttaminen antaa aseita länsimaiden äärioikeiston ja rasistien käsiin. Hän ei kuitenkaan suostu olemaan hiljaa.

”Me emme saa uhrata naisia poliittisen korrektiuden alttarille.”

Eltahawy on pettynyt muun muassa eurooppalaiseen vasemmistoon, joka on laiska puolustamaan musliminaisen oikeuksia. Jopa täyspeittävää niqab-huivia voidaan pitää lännessä ”omana valintana”, vaikka useille musliminaisille huivi on kaikkea muuta kuin valinta-asia.

MONET koulutetut ja avarakatseiset länsimaalaiset haluavat ymmärtää ja kunnioittaa vieraita kulttuureja. Siksi ongelmistakaan ei aina haluta puhua loukkaamisen pelossa.

Tästä kärsivät Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan naiset, joiden ihmisoikeudet unohdetaan, Eltahawy esittää.

”Kulttuurirelativismi on vihollinen aivan samalla tavalla kuin sorto, jota vastaan taistelen kulttuurissani ja uskonnossani.”"

Anonyymi kirjoitti...

Mies tuomittiin vankilaan koulutytön raiskauksesta

Anonyymi kirjoitti...

http://www.aamulehti.fi/kotimaa/kauppa-miehistyy-naisvaltaiseksi-mielletty-ala-tyollistaa-jo-lahes-yhta-paljon-miehia-ja-naisia/

Kauppa työllistää entistä enemmän miehiä, uutisoi Kaupan liitto. Alaa pidetään yleisesti naisvaltaisena, mutta miehiä ja naisia on kaupan palkansaajista nykyään lähes yhtä paljon.
Tilastokeskuksen tuore työvoimatutkimus kertoo, että sekä miesten määrä että osuus kaupan palkansaajista kasvoi viime vuonna. Esimerkiksi vähittäiskaupassa miesten määrä kasvoi jopa 8000:lla, kun naisten määrä pieneni suunnilleen saman verran.

Miehiä kaupan palkansaajista oli viime vuonna 120 000. Naisten määrä kaupan palkansaajista vastaavasti pieneni ja oli yhteensä noin 125 000 henkeä. Naisten määrä oli pienimmillään viimeiseen kymmeneen vuoteen.

– Ilmeisesti kaupassa työvoiman sopeutukset ovat kohdistuneet enemmän naisten ammatteihin, samalla kun avoimiin työpaikkoihin ei löydetä väkeä. Suomessa työmarkkinat ovat sukupuolen mukaan hyvin jakautuneet, ja tämä näkyy myös kaupassa, Kaupan liiton pääekonomisti Jaana Kurjenoja kuvaa tapahtunutta kehitystä Kauppa.fi-sivustolla.

Anonyymi kirjoitti...

Päivän trendi: Naisvaja on naisten oma ”man cave”

Miesluola (engl. Man cave) on se tila, usein komero, autotalli tai vaja, jossa mies saa säilyttää omia harrastusvälineitään ja johon hän voi vetäytyä rentoutumaan pitkän päivän päätteeksi.

Miesluola on vanha keksintö – Suomenkin televisiossa pyörii parhaillaan amerikkalainen realityohjelma Miesluolat (Dude Room, 2004), jossa rakennetaan perheen miehelle ja hänen tavaroilleen oma huone, jonka sisustukseen naisystävällä ei ole sanansijaa.

Noh, naisillekin on nyt oma versionsa: Naisvaja (engl. She shed) on kuin miesluola, pihalle erilleen talosta rakennettu pieni huone, johon miehillä ei ole asiaa. Jo vuosi sitten päivänvalon nähneestä ideasta löytyy valtavasti kuvia Pinterest-kuvablogista. Moni rakentaa naisvajan itse, joten tee-se-itse-ohjeita riittää.

Hauskasti naisvajat muistuttavat hieman koristeellisempia suomalaisia siirtolapuutarhamökkejä!

Uusin villitys on tämä Chic shed, ranskalaisesta tyylikkyydestä ja valkoisesta ammentava naisvaja.

Miesluolat ja naisvajat voivat auttaa, kun saman katon alla asuvilla on ihan eri maku ja neuvottelut yhteisen kodin tilankäytöstä tyssäävät.

Perinteisten sukupuoliroolien mukaan koti oli naisten, kodin ulkopuolinen työ miesten maailmaa. Miesluolat syntyivät alun perin miesten tarpeesta saada omannäköisensä tila.

Se, että nykyisin on naisvajoja, voi kenties tarkoittaa, että kodeista on tullut tasavertaisempia, ja siksi naisetkin tarvitsisivat oman, miesvapaan tilansa.

Eri sukupuolille tehdyissä omissa huoneissa on hyvin stereotyyppiset mies- ja naistyylinsä:

Miesluolissa kuunnellaan nuoruuden lempimusiikkia, nikkaroidaan, maalaillaan pienoismalleja, juodaan olutta ja katsotaan urheilua. Tekniikkaan panostetaan: miesluolissa voi olla viimeistä huutoa olevat musiikki- ja kotiteatterilaitteistot.

Naisvajakuvien perusteella ulkonäkö on se juttu: värikkäitä tekstiilejä, viherkasveja ja tunnelmavalaistusta kynttilöiden tai pihavalojen muodossa löytyy jokaisesta. Useimmissa naisvajoissa on ikkunaseinät ja kuisti, jolla lepotuoli tai riippumatto – selvästi naismajojen rakentajat harrastavat lukemista, piirtämistä tai ehkä värittämistä.

Mutta voiko miehillä olla naisvaja ja naisilla miesluola?

Ja miksi naisvajat ovat selvästi pihalla kun taas miesluola voi olla myös talon sisällä?

Niin monia kysymyksiä!

Homo kirjoitti...

Olen hengessä mukana!:

Why a gay, atheist, liberal would consider Trump : The_Donald

Milo Yiannopoulos DESTROYS Emotional Liberal On Donald Trump - YouTube

Anonyymi kirjoitti...

Outrageous footage shows young boy ‘beaten by his own mother' | World | News | Daily Express

Charles Manson follower and sick murderer could be released from jail | World | News | Daily Express

Leslie Van Houten, 66, has been denied parole 19 times after being convicted of murder for her role in the 1969 killing of wealthy grocers Leno and Rosemary LaBianca in Los Angeles.
...

Anonyymi kirjoitti...

Petetty puoliso on vahtinut Mirkan kaikkia tekemisiä puhelimella jo 2,5 vuotta: ”Usein se tuntuu kiehtovalta” - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

...
KAINON ja Mirkan välillä valvonta tapahtuu Kainon tekemillä pienillä ohjelmilla.
...

Anonyymi kirjoitti...

Naiset esittivät prinssi Williamille todella härskin laulun – Catherine ällistyi pikkutuhmasta esityksestä - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

...
– Olet kalju, nenäsi on iso, toivomme elimesi olevan yhtä iso! naiset lauloivat.
...

Anonyymi kirjoitti...

Testing blood pressure in both arms could save lives from heart risk | Daily Mail Online

Anonyymi kirjoitti...

Miehetkin teeskentelevät orgasmeja – erikoinen yhteys tyytyväisyyteen parisuhteessa

Yleensä kuulee naisten teeskentelevän orgasmeja, mutta tutkimus selvitti, että myös miehet esittävät toisinaan päässeensä nautinnon huipulle.

Sexual and Relationship Therapy -lehdessä julkaistuun kanadalaistutkimukseen osallistui 230 kanadalaista ja amerikkalaista, 18–29-vuotiasta miestä, jotka vastasivat kyselyyn. Kaikki miehet olivat olleet parisuhteessa ainakin neljä kuukautta ja myönsivät teeskennelleensä orgasmin kumppaninsa kanssa ainakin kerran.

Tutkijat saivat selville, että miehet teeskentelivät todennäköisimmin orgasmia silloin, kun halusivat välttää kumppaninsa itsetunnon heikentymisen eli heidän tunteita säästääkseen. Myös silloin miehet turvautuivat teeskentelyyn, kun halusivat "vaikuttaa seksikkäiltä", vaikka olivat juoneet liikaa ja/tai tunsivat olonsa epävarmaksi sen suhteen, että tuottaisivat pettymyksen kumppanilleen.

Kiinnostavaa kyllä, mitä useammin mies teeskenteli orgasmin jonkun edellämainitun syyn vuoksi, sitä tyytyväisempi hän oli parisuhteessaan – niin romanttisesti kuin seksuaalisestikin ajateltuna. Jos asiaa ajatteleekin tarkemmin, on ymmärrettävää, että mitä enemmän välität kumppanistasi ja mitä enemmän haluat häntä, sitä enemmän haluat säästää hänen tunteitaan ja välität hänen henkisestä hyvinvoinnistaan.

Jotkut miehet myönsivät kuitenkin teeskennelleensä orgasmin, koska kokivat seksin kumppaninsa kanssa epämiellyttävänä. Tästä syystä orgasminsa teeskennelleet eivät olleet tyytyväisiä suhteessaan. Jos kyseessä on huono kumppanivalinta tai huono seksi, ei kai ihmekään, ettei parisuhdetyytyväisyyskään ole kovin korkealla.

Lähde: Mensfitness

Anonyymi kirjoitti...

Entä jos masturboitkin väärin, mies? Suosimasi itsetyydytystekniikka voi pilata seksielämäsi, varoittaa Men's Health.

Harvemmin sitä miettii, masturboiko oikealla tekniikalla. Jos tietää jonkun jutun toimivan ja tuntuvan hyvältä, on siihen helppo turvautua joka kerta. Men's Healthin mukaan rutiini ei kuitenkaan ole hyvästä: se voi pilata seksin kumppanin kanssa. Orgasmin saaminen voi vaikeutua, jos kumppani ei koskettele juuri samalla tavalla kuin tyypillisen masturbointitavan kehittänyt itseään tyydyttäessään tekee.

Yhteen ominaiseen masturbointitapaan tottuminen voi johtaa siihen, että orgasmin saamiseen vaaditaan voimakkaampaa stimulaatiota kuin kumppani pystyy vaikkapa suullaan, käsillään tai emättimellään tarjoamaan. Kun huippu jää kokematta, alkaa seksi helposti turhauttaa. Suorituspaineet ahdistavat, masentavat ja stressaavat. Ja kun stressihormonit jylläävät kehossa, käy erektion saaminenkin aina vain vaikeammaksi.

Seksuaaliterapeutti Jennifer Vencillin mukaan tässä tilanteessa kannattakin pistää peli poikki. Hän neuvoo potilaitaan pidättäytymään joksikin aikaa niin itsetyydytyksestä kuin seksistäkin. Tauon aikana halu voi palautua ja kiihottuminen kasvaa, joten seksistä kumppanin kanssa alkaa taas nauttia helpommin.

Tauko on kuitenkin vain yksi osa ratkaisua. Vencill neuvoo myös kertomaan kumppanille, millainen itsetyydytys toimii ja mitä hänen pitäisi seksin aikana tehdä. Nautinto on suurempaa, kun toinen osaa koskettaa oikealla tavalla. Jos tämäkään ei tehoa, kannattaa hakeutua asiantuntijan pakeille.

Anonyymi kirjoitti...

Afghan migrant arrested in Austria after 'forcing young girl to have sex with him' | Daily Mail Online

Yhdysvaltalaisnaista syytetään raiskauksen suorana lähettämisestä Periscope-sovelluksen avulla | Yle Uutiset | yle.fi

Mies raiskasi 13-vuotiaan tytön – tuomio kahdesta eri tapauksesta | Helsingin Uutiset

Homo kirjoitti...

Ajattelukyvyttömiä femakkoja ja Merkeliä kiittäminen tästä lohduttomasta tulevaisuudenkuvasta:

Jihad against the Gay - YouTube

Hallesches Ufer in Berlin-Kreuzberg: Männergruppe geht auf Trans-Person los - Polizei & Justiz - Berlin - Tagesspiegel

Euroopan islamisoituminen: Espanja | MV!!??

Syyrian ortodoksipiispa ei luota muslimeihin: Pian Euroopassa vaimoista puolet käyttää hijabia | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Somali vankilaan Italiassa 30 vuodeksi | MV!!??

Media valehtelee Helsingin “partalapsi”-puukotuksesta! Mies teholla! | MV!!??

Lähes kaikki Odensen musliminaiset saikulla nostamassa sosiaalitukia | MV!!??

Raiskausjengeillä 500 000 – 1 000 000 lapsiuhria Iso-Britanniassa | MV!!??

Espanjasta löydetty 20 000 ISIS-asua | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Ystävän hätähuuto MV:n välityksellä | MV!!??

Oulu: Yli 6 miljoonalla eurolla 700 vuokra-asuntoa sinkkumuslimimiehille! | MV!!??

Zyskovicz: Turvapaikanhakijoiden määrä suuri ongelma yhteiskunnalle | MV!!??

Onko sossutantoilla tulevaisuutta sharia-Suomessa? | James Gonzo

Anonyymi kirjoitti...

Anna Kontulan ja Hamasin rajapinnat kohtaavat | James Gonzo

Demarikansanedustaja vaatii ministeriä rikkomaan Geneven sopimusta | James Gonzo

Cecilia Malmström: islamkriitikot syypäitä islamilaiseen terrorismiin :D | James Gonzo

Nigerialainen raiskasi Ruotsissa naisen puukolla uhaten | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Euroopan islamisoituminen: Italia | MV!!??

Muslimipoliitikko: integraation epäonnistuminen johtuu rahan puutteesta | MV!!??

Manhattan knife attack on 'Middle Eastern' woman sees her called a terrorist | Daily Mail Online

Sweden is seen as Europe's most liberal nation, but violent crime is soaring | Daily Mail Online

Anonyymi kirjoitti...

Newcastle teens who abducted toddler to commit sex act on wanted a BLACK child | Daily Mail Online

President Barack Obama mocks Donald Trump’s immigrant background | Daily Mail Online

Sweden's town of Östersund rocked by 8 sex attacks in three weeks by migrant men | Daily Mail Online

Muslim school in Dewsbury 'says UK culture is poisonous' | Daily Mail Online

Anonyymi kirjoitti...

Äiti pahoinpiteli pikkupoikaansa satamassa

Kun luet tämän, peset hampaasi mukisematta

Anonyymi kirjoitti...

Keskiluokka karkaa Brysselin ongelma-alueilta – jihadistit pesiytyivät kotikulmille | Yle Uutiset | yle.fi

Molenbeekin kaupunginosa Brysselissä toimii jihadistien tukikohtana | Yle Uutiset | yle.fi

The Islamic State of Molenbeek - The New York Times

Anonyymi kirjoitti...

KSML: Naisten sukuelinten kauneusleikkaukset yleistyvät

Naisten sukuelinten kauneusleikkaukset ovat kasvava ilmiö länsimaissa ja myös Suomessa leikkauksia on tehty, uutisoi sanomalehti Keskisuomalainen.

Lehden haastatteleman englantilaisen suuren julkisen sairaalan, King’s College Hospitalin urogynekologian professori Linda Cardozon mukaan naisten sukuelinten kauneusleikkaukset ovat yleistyneet länsimaissa.

Cardozo oli luennoimassa Suomen Gynekologiyhdistyksen kevätkoulutuspäivillä Jyväskylässä.

Keskisuomalaisen mukaan Suomessa on jo yksityissairaaloita, jotka mainostavat korjaavansa emättimen väljyyttä, immenkalvoja tai liian suuria häpyhuulia. Myös miehille tarjotaan hoitoja, joilla siitin saataisiin näyttämään pidemmältä tai paksummalta.

Lehti muistuttaa, että julkisessa terveydenhoidossa kauneusleikkauksiin suhtaudutaan kielteisesti. Hoitoon täytyy olla terveydellinen syy, ei esteettinen.

Kajaanin keskussairaalan gynekologian ylilääkäri Ritva Keravuo ja Kuopion yliopistollisen sairaalan synnytyslääkäri Heli Saarelainen arvioivat Keskisuomalaiselle, että häpyhuulten pienennyksiä tehdään arvioiden mukaan julkisella puolella Suomessa enintään joitakin kymmeniä vuodessa ja aina pelkästään toiminnallisista syistä.

Cardozo epäilee lehdessä, että genitaalialueen korjailun taustalla vaikuttaa populaarikulttuurin muutos ja erityisesti internet.

Ile kirjoitti...

Angry Harry on kuollut

On Angry Harry

Anonyymi kirjoitti...

Tunnetun nasse-älykön aivopierentää. Näennäisesti mukamas hauskaa?

Anonyymi kirjoitti...

Matut ahdistelivat Seinäjoella naista ja hakkasivat tämän miehen! | MV!!??

Terrorismista syytetty muslimi nimitteli tuomaria emakoksi, natsihuoraksi ja pyysi imemään ympärileikattua kulliaan | MV!!??

Al-Azhar –yliopiston professori: Muslimimies raiskaa ei-musliminaisia opetukseksi | MV!!??

Syntyykö massasiirtolaisuuden takia Euroopassa sota? | MV!!??

Mass migration could lead to war in Europe writes MAX HASTINGS | Daily Mail Online

Kahden Euroopan parlamentin autonkuljettajan hallusta löytyi Isisin materiaalia - Ulkomaat - Uutiset - MTV.fi

Turvapaikanhakijat ovat ehtymätön rekrytointivara alamaailmalle | MV!!??

Turvapaikanhakijat ovat ehtymätön rekrytointivara alamaailmalle | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Sickening violence experienced by kids of the migrants crisis revealed | World | News | Daily Express

...
In the last year the charity has come across teenagers who have been repeatedly raped on the road to Europe, boys who were forced to provide sexual services in Turkey and cases of smugglers forcing a refugee to commit criminal offences for them in exchange for cash.

Atina director Jelena Hrnjak said: “There was a case of two Pakistani teenagers who were sexually abused by smugglers in Serbia.
...
Ms Hrnjak said: “Smugglers are exploiting their difficult position and forcing them to have sexual intercourse, torturing them, beating them, mistreating them, photographing them naked and posting those photos on the Internet in order to embarrass them, threatening them, threatening their families to extort money.

“Now our fear is that they can continue to exploit them when they get to a safe country.

“They still ‘owe’ them money for passage. So traffickers continue to exploit children, sexually or otherwise.”
...
Last year nearly 6000 lone children vanished from the Italian care system. No-one knows where these children are today.
...
Rape and sexual assault has also been widely reported in migrant camps, including shocking tales of young boys needing hospital treatment from injuries sustained during horrific attacks.
...

Aid worker warns Britain many migrants have 'no intention of living under Christian law' | World | News | Daily Express

...
The charity employee once used his own money to pay for a phone for a young girl who had been separated from her husband.

But when he went to ask her how the call went she refused to touch him.

He said: “She said ‘please, no I don’t want to have to shower again’.

“I asked her what she meant and she told me she had found out I was a Christian so she doesn’t want to touch me.”

The aid worker has heard many people branded “kuffar” in the camps in passing, and some, mistaking him for Muslim have slated his colleagues.
...
Another Christian aid worker provided a group of Afghani men with new clothes, food and water when they arrived near Croatia.

He said: “After taking this from her, they refused to shake her hand, calling her ‘dirty Christian kuffar’.
...

Hollanti suunnittelee oleskeluluvan peruuttamista seksirikoksiin tuomituilta tp-hakijoilta | MV!!??

Rahaa kerjänneet naiset ryöstivät 96-vuotiaalta rahaa

Muslimipoliisi ahdisteli ja raiskasi alaikäisiä tyttöjä Britanniassa | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Äiti jätti lapsensa 40-asteiseen autoon - meni strippauskokeeseen

Englantia puhuvat naiset kysyivät reittiä rollaattorilla liikkuneelta vanhukselta - kallis kultariipus katosi

Poliisi varoittaa: Moni tavallinen suomalaismies esitellyt sukukalleuksiaan netissä ja joutunut kiristetyksi

Lääkärit erittäin huolissaan: Supertippuri jatkaa leviämistään Englannissa

Anonyymi kirjoitti...

Feministit ulos yliopistosta osa 2: Vihamielisyys | MV!!??

Äiti Halifaxista vahvistaa: juttu paikallisia hakkaavista Syyrian “pakolaislapsista” totta | MV!!??

Obama ja muslimit tanssivat Brysselin terrori-iskujen jälkeen | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Feministisen Femen-järjestön ilmeisesti muslimitaustaisen feministin kanta:

Zana Ramadani: "Islam makes our values ​​broken" - THE WORLD

"Be angry at the Muslim women!" The former Femen activist Zana Ramadani believes that incidents like in Cologne everywhere are possible where Muslims live. Debt are the Islamic values ​​- and mothers who bring up their children after that.
...

Anonyymi kirjoitti...

2016-04-18 IL: Naistaan puolustanut joutui usean pahoinpitelemäksi Seinäjoella

Riita tanssilattialla - naisystäväänsä puolustanut mies joutui usean pahoinpitelemäksi Seinäjoella

Anonyymi kirjoitti...

Laillista syrjintää:

Asuntoilmoitus ihmetyttää: "Ei miehille kiitos" - onko laillinen?

Anonyymi kirjoitti...

Euroopan islamisoituminen: Norja | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Ei tuossa ole mitään järjetöntä kun tietää mitä arvostetaan. Tuo mies tuottaa paljon intensiivisiä tunne-elämyksiä laidasta laitaan, on selkeästi muiden naisten arvostama, ja fyysisyys ja normeista piittaamattomuus tuo turvallisuudentunnetta. Väkevä, kilpailtu, kykenevä suojelija ja omantien kulkija jonka kanssa elämä ei ole koskaan tylsää. Kumppani ennenkaikkea tunneintensiivisyyttä arvostavalle. Statusta omassa viiteryhmänsä, seikkailua ja draamaa, vuoristorata korkeita huippuja ja matalia laaksoja, elossa olemista ja inhimillissyyttä. Siihen nähden täysin järkevä valinta.
Ei näistä jaksa kummastua, se vain pitää tiedostaa et monilla naisilla arvot normaalisti menevät just näin. Viehättävä miehen vetovoimasta osa on juuri taito tarjota näitä kokemuksia rikastuttamaan oman tarinan sivuja. Tavallaan vertautuisi vaikka basejump - harrastajiin.

Anonyymi kirjoitti...

Thaimaasta vaimon tuonut vantaalainen Hans kertoo parin saamista katseista: ”Siinä on haettu palvelija”

Vantaalainen Hans löysi vaimon nettipalvelusta ja halusi naimisiin heti ensitapaamisen jälkeen. Pari kertoo kohtaamistaan ongelmista Kielletty rakkaus -ohjelmassa.
Illan Kielletty rakkaus -ohjelmassa kerrotaan vantaalaisen avainasiakaspäällikön Hansin, 43, ja thaimaalaisen Nitchareen, 43 tarina. Hattupäinen Nitcharee pisti Hansin silmään kansainvälisesti nettipalvelusta, ja pari alkoi pian jutella netissä. Alle puolen vuoden chattailun ja skypettämisen jälkeen Hans matkusti Thaimaahan, ja pari päätti heti ensitapaamisella mennä naimisiin.

– Tämä ei ollut mikään salamarakastuminen. Tiesimme, että siinä se on. Ei siihen mennyt minuuttiakaan, Hans kertoo ohjelman juontajalle Anni Hautalalle.

Suomalaisen miehen ja thaimaalaisen naisen suhde on herättänyt kysymyksiä. Kun he kävelevät kadulla yhdessä, ovat ihmisten katseet Hansin mukaan kahtalaiset.

– Miten sen nyt diplomaattisesti sanoisin. Yksi katse on sellainen, että minäkin haluan. Toiset taas katsovat, että jaaha, siinä on haettu Aasiasta palvelija itselle. Se ei pidä paikkaansa, olemme tasavertaiset, Hans sanoo.

Nitcharee toimi bangkokilaisessa hotellissa hierojana, mutta Suomessa hän ei ole vanhaa ammattiaan harjoittanut, vaikka haluaisi. Suomessa thaihieronta liitetään usein seksipalveluihin.

– Se on ongelma, kun kertoo ihmisille, että on ollut hierojana, Nitcharee sanoo.

Hansin ja Nitchareen häät vietettiin Thaimaassa viiden päivän päästä ensikohtaamisesta, mutta vihkiminen ei ollut virallinen. Nitcharee matkusti papereineen Suomeen noin kuukauden päästä, mutta edelleenkään vihkiminen ei onnistunut. Yhdestä paperista puuttui vielä leima.

Nitcharee joutui matkustamaan takaisin Thaimaahan, ja koko ruljanssi alkoi alusta. Seuraavalla reissulla paperit olivat kunnossa, ja Hansista ja Nitchareesta tuli virallinen pari.

Kielletty rakkaus Nelosella maanantaisin klo 21.

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus: Seksielämän aloittamisen ajankohtaan vaikuttavat geenit | Seksi | HS

Anonyymi kirjoitti...

2016-04-18 Turvapaikanhakijat ovat piristäneet rakkauselämää Tervolassa

Tervola on kielletyn rakkauden kylä - turvapaikanhakijat ja tv:stä tutut löytäneet lemmen

Anonyymi kirjoitti...

Lenita Airisto: raiskaajilta munat ja pois pallo jalkaan!!!

Anonyymi kirjoitti...

Feministit ulos yliopistosta osa 3: Uhriutuminen | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Suomen irakilaisyhteisö: Huonosti käyttäytyvät irakilaismiehet mustamaalaavat maineemme

Suomessa kauan asuneet irakilaistaustaiset miehet puhuvat suunsa puhtaiksi: he toivottavat uudet tulijat tervemenneiksi takaisin kotimaahansa, jos he eivät osaa noudattaa sääntöjä ja jos he ahdistelevat suomalaisia naisia. Tällaisia huonosti käyttäytyviä miehiä on hyvin pieni osa turvapaikanhakijoista, mutta he ovat mustamaalanneet paitsi uusien tulijoiden, myös maanmiestensä maineen.


Irakista Suomeen aikaa sitten tulleita harmittaa: huonokäytöksiset turvapaikanhakijat ovat ehtineet pilata paitsi muiden turvapaikanhakijoiden, myös Suomessa pitkään asuneiden irakilaisten maineen.

– Totuus on se, että osa heistä ei oikeasti osaa käyttäytyä. Heitä on todella vähän, mutta teot mustamaalaavat kaikki, sanoo Haider al-Hello. Hän on itse tullut Irakista pakolaisena yli 20 vuotta sitten Suomeen.

– He esimerkiksi ahdistelevat tyttöjä. Kadulla on nähty myös sitä, että he eivät ymmärrä mitä alaikäisyys Suomessa tarkoittaa, tokaisee al-Hello.

Haider painottaa, että kaikki tulijat eivät käyttäydy huonosti, vaan että suurin osa on hyvin kouluttautuneita ihmisiä, jotka haluavat elää rauhassa Suomessa.

– Ongelma on se, että joukossa on sellaisia nuoria, jotka juoksevat halujensa perässä, eivätkä pysty hallitsemaan tunteitaan.

Haider sanoo, että ne, jotka ovat pitkään asuneet Suomessa, ovat tottuneet vähäpukeisiin naisiin.

– Äskettäin Suomeen tulleet eivät ole nähneet niin paljastaviin asuihin pukeutuneita nuoria tyttöjä.

Anonyymi kirjoitti...

Mies antaa vaimonsa kulkea vieraissa, koska feminismi!
Mies kertoo artikkelissa, miten feminismi vaatii häneltä aisankannattajana olemista. Hänen vaimonsa on treffeillä Paulon kanssa, eikä se haittaa häntä.

Anonyymi kirjoitti...

Vapiskaa Odinit – nyt tulevat naiset: RUK:n itsepuolustuskursseille valtava tungos
Haminassa viikonloppuna järjestettävän naisten valmiusharjoituksen suosituimmat kurssit täyttyivät viidessä minuutissa. Yksi niistä on katuturvallisuuskurssi, jolla opetetaan naisille itsepuolustustaitoja


Reserviupseerikoulussa Haminassa järjestettävä Varvara 2016-valmiusharjoitus on saanut valtavan suosion. Harjoitukseen tuli yli 600 ilmoittautumista parissa päivässä. Lähes puolet heistä jäi rannalle, sillä mukaan mahtuu 350 naista.

– Harjoitukset ovat aina olleet suosittuja ja haluttuja, mutta nyt on kyllä tullut ennätys. Suosituimmat kurssit täyttyivät viidessä minuutissa. Siellä on oltu koneen ääressä tasan kello kahdeksan aamulla, kun ilmoittautuminen alkoi, sanoo harjoituksen johtaja Mervi Liimatainen.

Perjantaina alkavassa Varvara 2016 -harjoituksessa opetellaan arjen turvallisuustaitoja. Se on osa Naisten Valmiusliiton NASTA-harjoituksia, joiden tarkoituksena on antaa naisille perusvalmiuksia arjen kriisitilanteisiin.

Anonyymi kirjoitti...

Puol seiskassa parinvalintaa ajassa 11.50

Kari Hurtta kirjoitti...

Mies kertoo artikkelissa, miten feminismi vaatii häneltä aisankannattajana olemista. Hänen vaimonsa on treffeillä Paulon kanssa, eikä se haittaa häntä.

Niin, avioliitto on instituutio, jonka tarkoituksena on käyttää miestä hyväksi kuten esimerkiksi maksamaan ne Paulon siittämien lasten ylläpito.

nymag.com: What Open Marriage Taught One Man About Feminism (July 16, 2015)

Anonyymi kirjoitti...

Kovien luonnontieteiden suosio romahtanut yliopistoissa – ”Lukion valinnaisuus uhkaa pärjäämistämme”

Matematiikan, fysiikan ja osin kemian hakijamäärät ovat laskeneet jyrkästi yliopistoissa. Syynä on se, että luonnontieteiden jatko-opinnot eivät kiinnosta nuoria. Lisäksi pitkän matematiikan kirjoittajia on liian vähän, koska näitä halutaan lähes kaikille tieteenaloille. Oululaisprofessorin mielestä tilanne voi kostautua vientiteollisuudelle

Anonyymi kirjoitti...

Feministit ulos yliopistosta osa 4: Uhrimentaliteetti | MV!!??

Vähän lisätietoa tuosta YLEn RUK-Odin jupakasta:

Yle: Vapiskaa Odinit – nyt tulevat naiset: RUK:n itsepuolustuskursseille valtava tungos | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Muslimimies haastoi vaimonsa oikeuteen, jotta saa pojilleen ympärileikkauksen | MV!!??

Päivi Nerg: Islamin haaste voi kääntyä positiiviseksi | MV!!??

Pikkulapsia pidätettiin, koska he eivät sekaantuneet tappeluun! | MV!!??

Homo puhuu homoseksuaalien puna-vihreästä virheestä | MV!!??

Asiantuntija: Kehitysapu ja demokratian vienti epäonnistunut | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsalainen terroristiepäilty esiintyi onnistunutta sopeutumista esitelleessä dokumentissa - Ulkomaat - Uutiset - MTV.fi

Anonyymi kirjoitti...

Ei muuta kuin akka tiskaamaan!:

Vähentää stressiä ja lisää yleistä hyvinvointia: Tiskaamisesta jopa mindfulnessin kaltainen rentoutumiskeino? - Lifestyle - MTV.fi

Anonyymi kirjoitti...


Skandaali Ruotsissa: Vihreiden huippupoliitikko kieltäytyy kättelemästä naisia


Ruotsin ympäristöpuoleen hallitukseen ehdolla ollut poliitikko joutui luopumaan aikeesta kun kieltäytyi kättelemästä naistoimittajaa tv:ssä.
Ruotsin hallituksessa istuvan ympäristöpuolueen ympärillä on kuohunut viime päivinä. Asuntoministeri Mehmet Kaplan joutui alkuviikosta eroamaan paikaltaan, koska hän oli esiintynyt yhdessä äärioikeistolaisten turkkilaisaktivistien kanssa sekä verrannut Israelin juutalaisia natseihin.

Tiistai-iltana TV4:n uutisissa oli tarkoitus käsitellä Kaplanin tapausta ja kommenttia käytiin kysymässä myös tukholmalaiselta aktiivipoliitikko Yasri Khanilta. Hän on ehdolla ympäristöpuolueen puoluehallitukseen.


Skandaali Ruotsissa: Vihreiden huippupoliitikko kieltäytyy kättelemästä naisia

Julkaistu: 20.4. 12:34 , Päivitetty: 20.4. 12:58
RUOTSI Ruotsin ympäristöpuoleen hallitukseen ehdolla ollut poliitikko joutui luopumaan aikeesta kun kieltäytyi kättelemästä naistoimittajaa tv:ssä.
Ruotsin hallituksessa istuvan ympäristöpuolueen ympärillä on kuohunut viime päivinä. Asuntoministeri Mehmet Kaplan joutui alkuviikosta eroamaan paikaltaan, koska hän oli esiintynyt yhdessä äärioikeistolaisten turkkilaisaktivistien kanssa sekä verrannut Israelin juutalaisia natseihin.

Tiistai-iltana TV4:n uutisissa oli tarkoitus käsitellä Kaplanin tapausta ja kommenttia käytiin kysymässä myös tukholmalaiselta aktiivipoliitikko Yasri Khanilta. Hän on ehdolla ympäristöpuolueen puoluehallitukseen.

Khan, joka toimii myös Ruotsin muslimien rauhanjärjestön puheenjohtajana, kieltäytyi haastattelussa kättelemästä toimittaja Ann Tibergia.

– Minut on kasvatettu niin, että fyysistä kosketusta toisen sukupuolen kanssa pidetään liian intiiminä, perusteli Khan Expressenin mukaan.

Anonyymi kirjoitti...

Black Teen Gets Accepted To All 8 IVY League Schools & Exposes How Horrible Single Moms Are! - YouTube

2 Beasties Rob R-A-P-E A Man At GunPoint! SMH - YouTube

Anonyymi kirjoitti...

Tommy Sotomayor Needs Your Help To Fight Against Liberalism Suppression Of Free Speech! - YouTube

Anonyymi kirjoitti...

Amanda, 23, on maannut yli sadan miehen kanssa – ”Saan irtoseksistä valtavasti mielihyvää” - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

Päivän trendi: Naiset ajavat partaansa, suomalainen asiantuntija tyrmää - Karvoitus - Nyt

Anonyymi kirjoitti...

Ex-Boyfriend Faked His Death to Catch Marine Beauty in Murder Plot - The Daily Beast

It turns out parenthood is worse than divorce, unemployment — even the death of a partner - The Washington Post

The war over soda: New study finds link between carbonated drinks, higher risk of heart attacks - The Washington Post

Anonyymi kirjoitti...

Tämä voikin selittää sen, miksi niin usein vasuriämmät ovat niin läskiä pullasorsia:

Why conservatives might be better at dieting than liberals - LA Times

The self-control consequences of political ideology

An Ind. woman tracked down her mother who was missing for 42 years. Here’s why she’ll never call her mom again. - The Washington Post

She wanted to be the ‘fun weekend mom.’ Police say it’s the reason her teenage son is dead. - The Washington Post

Shocking video shows school worker punching autistic boy after racial remark - The Washington Post

‘Please don’t. Stop. I’m scared': A victim’s last words as two teenage girls beat her to death - The Washington Post

Anonyymi kirjoitti...

Kansanedustaja ihmettelee opetushallituksen opasta, jonka mukaan sukupuolia on enemmän kuin kaksi - Kotimaa - Verkkouutiset

Anonyymi kirjoitti...

Mellunmäen moskeijan imaami: Naista ei sovi kätellä – näin kassalla menetellään vaihtorahan kanssa

Kättelykohu alkoi, kun syyrialaispojat kieltäytyivät kättelemästä naisopettajaa Sveitsissä. Mellunmäen imaamin mukaan myös Suomessa noudatetaan islamin tiukkoja siveellisyyssääntöjä.

OSA muslimeista ei koske tai kättele koskaan vierasta vastakkaisen sukupuolen edustajaa. Säännöistä on erilaisia tulkintoja myös Suomessa.

– Suurin osa uskonoppineista kieltää kaiken fyysisen kontaktin vastakkaisen sukupuolen kanssa, jos hänen kanssaan ei ole naimisissa tai jos hän ei ole lähisukulainen, helsinkiläisen Mellunmäen moskeijan imaami Abbas Bahmanpour kertoo.

Bahmanpourin mukaan jotkut tekevät poikkeuksen ja kättelevät, jos tapa kuuluu toisen maan kulttuuriin.

– Jos se loukkaa toista osapuolta, saa kätellä, ettei tule häntä loukanneeksi. Mutta tämä on vähemmistön mielipide, Bahmanpour selventää.

Mellunmäen moskeijan imaami kertoo, ettei itse kättele vastakkaista sukupuolta. Tähän asti kaikki ovat sen ymmärtäneet, kun asian on kohteliaasti esittänyt, Bahmanpour vakuuttaa.

– Eihän sitä ole pakko kätellä. Jos on vaikka flunssa, niin onhan se ihan ymmärrettävää. Ei siitä pitäisi kenenkään loukkaantua. Kyllä muitakin kulttuureja pitää kunnioittaa.

Anonyymi kirjoitti...

Näin SAK uudistaisi perhevapaat: tasan äitien ja isien kesken

Palkansaajajärjestö SAK vauhdittaisi isien osallistumista lastenhoitoon isolla perhevapaiden remontilla.
Järjestö ehdottaa, että 12 kuukautta vanhempainrahaa jaettaisiin tasan vanhempien kesken. Vanhempainrahaan tulisi henkilökohtainen kolmen kuukauden kiintiö, jota ei saisi luovuttaa toiselle. Kolme viikkoa olisi mahdollista pitää yhtä aikaa toisen vanhemman kanssa.

Lisäksi SAK:n malliin kuuluisi viiden viikon raskausraha, jota maksetaan ennen lapsen syntymää.

Palkansaajakeskusjärjestö julkaisi tänään mallinsa, jonka ei sen mukaan pitäisi lisätä yhteiskunnan kustannuksia. Myöskään työnantajan kustannukset tai velvoitteet eivät sen mukaan kasvaisi.

Nykyinen perhevapaajärjestelmä on SAK:n mielestä monimutkainen ja vanhanaikainen. Nykymalli ei järjestön mukaan tue työn ja perheen yhteensovittamista tai kannusta isiä osallistumaan lastenhoitoon. Järjestö näkee ongelmana myös sen, ettei malli huomioi kaikkia perheitä tasapuolisesti.

Tällä hetkellä äitiysrahaa saa 4,2 kuukautta, isyysrahaa 2,2 kuukautta sekä vanhempien kesken jaettavaa vanhempainrahaa 6,3 kuukautta.

SAK tekisi perhevapaista joustavampia, jotta vanhempi voi käydä töissä osa-aikaisesti.

Mallissa perheet saisivat itse päättää, kuka perhevapaita käyttää. Myös erovanhempi saisi mahdollisuuden perhevapaisiin. Perhevapaata voisi siirtää myös esimerkiksi isovanhemmalle tai muulle sukulaiselle.

Anonyymi kirjoitti...

Nukketeatteri nimeltä Samapalkkaisuusohjelma jatkuu Blogi Pauli Sumanen 21.4.2016

Anonyymi kirjoitti...

Kaipuu on vahva voima – erillään asuvat parit rakastelevat useammin kuin yhdessä asuvat, kertoo tutkimus
Käsitys yksin asuvista yksinäisistä sinkuista on vanhentunut, kertoo tutkimusprofessori.


KÄSITYS yksin elävistä ja yksinäisistä sinkuista on vanhentunut, kertoo tutkimusprofessori Osmo Kontula. Hän muistuttaa, että keväällä julkistetun Väestöliiton Finsex-tutkimuksen mukaan joka kolmannella kaikista yksinelävistä aikuisista on suhde kumppaniin, joka asuu erillään.

”Yksin asuvan sinkun rakkauselämä voi olla jopa tiiviimpää ja tyydyttävämpää kuin saman katon alla asuvien pariskuntien”, Kontula kertoo.

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus: Yksinäisyys saattaa todella särkeä sydämen

Brittitutkimuksen mukaan yksinäisyyttä kokevat ihmiset ovat muita suuremmassa vaarassa kärsiä muun muassa sepelvaltimotaudista.
Sosiaalinen eristäytyminen ja yksinäisyyden tunne yhdistetään Heart-tiedelehdessä julkaistussa tutkimuksessa lähes kolmanneksella kohonneeseen sepelvaltimotaudin ja aivohalvauksen riskiin. Kumpikin kuuluu yleisimpiin kuolinsyihin teollisuusmaissa.

Tutkimuksessa käytettiin hyödyksi aiemmissa tutkimuksissa saatuja tietoja yli 181 000 aikuisesta. Tutkimushenkilöiden yksinäisyys määriteltiin heidän itse kertomiensa tietojen mukaan.

Tutkimukseen osallistui henkilökuntaa Yorkin, Liverpoolin and Newcastlen yliopistoista. Brittilehti Guardianin mukaan tutkijat huomauttavat, että kyseessä on havaintotutkimus, joka ei pyri selvittämään asioiden syy-yhteyttä: vielä ei ole selvää, onko yksinäisyys syynä terveysongelmiin vai onko taustalla muita tekijöitä.


AIEMMISSA tutkimuksissa on Guardianin mukaan havaittu yksinäisyyden yhteys korkeaan verenpaineeseen, heikentyneeseen immuunipuolustusjärjestelmään ja ennenaikaiseen kuolemaan.

Tutkimusta johtanut Nicole Valtorta kertoo Timelle, että taustalla voi olla ainakin kolmenlaisia syitä. Ensinnäkin yksinäisyyteen voi liittyä terveydelle haitallisia elintapoja, kuten tupakointi ja liikuntaharrastusten puute.

Toisekseen yksinäisyyden tunne saattaa vaikuttaa elimistön immuunipuolustukseen ja vaikeuttaa muista stressitekijöistä selviämistä. Kolmas syy liittyy ahdistuneisuuteen ja masentuneisuuteen, joita esiintyy yksinäisillä ihmisillä enemmän kuin muilla.

Anonyymi kirjoitti...

Onko parisuhde ilman seksiä oikea suhde? Gynekologin mielestä ei
Voiko seksitön suhde olla onnellinen – tai edes parisuhde? Lääketieteen ja kirurgian tohtori, gynekologi ja kliininen seksologi Anneli Kivijärvi ja Sexpo-säätiön seksuaaliterapeutti Tiina Vilponen ovat asiasta eri mieltä.


Voiko suhde ilman seksiä olla parisuhde?

Tiina Vilponen (kuvassa oikealla): ”Totta kai voi. Suhteen osapuolet määrittelevät itse, millainen heidän suhteensa on. Ulkopuolisille ei kuulu se, onko suhde seksitön vai onko siinä seksiä, eikä se, millaista seksi on. Monen eroottinen halu liittyy parisuhteeseen, mutta ei kaikkien.”

Anneli Kivijärvi (kuvassa vasemmalla): ”Ei voi. Hellyys ja seksi kuuluvat parisuhteeseen hyvin oleellisena osana. Parisuhde on kuitenkin yleensä perustaltaan romanttinen. Se alkaa rakastumisesta ja muuttuu hiljalleen rakastamiseksi. Rakastumisen tunne on yli 80-prosenttisesti himoa.”

Anonyymi kirjoitti...

Ylen aamu-tv
Eduskunnan feministit järjestäytyivät


Eduskuntaan on perustettu historian ensimmäinen feministiryhmä. Ryhmän puheenjohtaja, kansanedustaja Saara-Sofia Sirén (kok.) ja kansanedustaja Anders Adlercreutz (r.) kertoivat ryhmän perustamisen taustasta.

Anonyymi kirjoitti...

Feministienkin parinvalinta voi olla harvinaisen selkeää markkina-arvoteorian näkökulmasta. Esimerkkinä Jane ja Bernie Sanders. Tapasivat Bernien voitonjuhlissa kun Berniestä tuli pormestari. Ja Jane oli yksinhuoltaja jolla oli pari lasta elätettävänä. Mutta kai se vain oli sitä selittämätöntä romanttista tosirakkautta.

Anonyymi kirjoitti...

Miten niin mennyt pieleen? Lapsesta kehittyy, jos on poika, varmaan jännämies, joka saa enemmän pesää kuin nössö, ja jos on tyttö, niin sellainen, joka jakaa rasiaansa auliisti jännämiehille, eikä ole niin tarkka ehkäisystä.
Kaikki on biologisesti hyvin järkevää.
Ikävää tässä vain on se, miten älykkäämmät ihmiset, joilla on myös järkevämpi parinmuodostutaktiikka, ovat nykyään niin nirsoja ja urakeskeisiä, etteivät oikein lisäänny lainkaan. Tai sitten jäätyvät johonkin ihme poteroon ja kuolevat neitsyeinä (tietty miessegmentti).
Ja toki sitten lisääntyvät nekin, joilla on uskonnollisuuteen kannustavat geenit. Tulevaisuus on roskaväen ja hihhuleiden. Kun tämän tietää, tekee vielä vähemmän mieli lisääntyä... Yritetään nyt kuitenkin.

-- kvasisti vaan

Anonyymi kirjoitti...

Laasaselle se ei mikään kelpaa. Eka inisee et pitää olla superkoulutettu superkomea supermies et saa naista. Sit kun nainen ei otakaan em. miestä, niin siitäkin inistään!