perjantaina, kesäkuuta 10, 2016

Suomalaisnainen julkaisi kuvan omasta perseestään – supermenestys!

Uutisvirtani täyttyy mitä typerimmistä otsikoista, joissa naiset julkaisevat kuvia vartalonsa epätäydellisyyksistä. Media seuraa perässä kuin Pavlovin kuolaava koira.

Suomalaisnainen väsyi photoshopattuihin kiiltokuvapeppuihin: Julkaisi kuvan omasta perseestään – supermenestys!
Hän ihmettelee, ettei rannalla tai uimahalleissa koskaan kuitenkaan tule instan kaltaisia herkkupyllyjä vastaan. Syy: niitä ei ole olemassa.

-Sit nuoret mimmit kattelee ylöspäin naisia, jotka postaa sellasia kuvia ja samalla itkee, koska kokee ittensä rumaks ja läskiks. Siitä on kiva alkaa rakentaa tervettä itsetuntoa.

Nainen onkin nyt päättänyt esitellä oman luomupyllynsä:

-Tässä on mun perse. Läskiä on, epämuodostumia ja muhkuroita…(…) Kukaan mies ei oo koskaan kieltäytynyt. Ja minä pidän siitä, kun se hyllyy miten sattuu.

Naisen julkaisema kuva on saanut tuhansia tykkäyksiä. Eikä yhtään ihme. Hän julkaisi kuvan Mikkelin miesasialiikkeen nimissä olevassa Facebook-ryhmässä.


Nainen julkaisi kuvan, jossa hänellä ei ole meikkiä, ja sai niskaansa nettikiusaajat – nyt hän puolustaa aitoa kauneuttaBloggari julkaisi alusasukuvansa: Ihmiset eivät enää tiedä, miltä aito nainen näyttää
-Mielikuvamme vartaloista ovat niin kieroutuneita, että useimmat ihmiset ylistäisivät tyttöä vasemmalla ja tuomitsisivat oikeanpuoleisen - tajuamatta, että kyseessä on sama ihminen. Olen tehnyt älyttömästi töitä rakastaakseni molempien kuvien kroppaa, enkä anna tuomita ainutlaatuisia piirteitäni vioksi, jotka pitäisi korjata.

Megan toteaa, ettei ihmisillä hänen mielestään ole minkäänlaista hajua siitä, miltä aito vartalo näyttää.
No, totta ihmeessä ihmisillä on oikea käsitys naisten vartaloista! Ai että vatsamakkarat paljastuvat istuessa. Kyllä kai jokainen tietää sen!Suomalaisbloggari bikinikunnosta: Mistä alkaen on ollut ok nauraa toisen ulkonäölle?
Aihe sai Miian kirjoittamaan sähköpostia toimitukseen. Hän totesi taistelleensa jo pidempään saman asian puolesta kuin brittiläinen bloggarikollegansa.

- On naurettavaa, että ihmiset mollaavat toistensa vartaloita somessa kilpaa ja jopa tägäävät kavereitaan toisten ihmisten kuviin, jotta se kaverikin voisi tulla nauramaan. Kaikki tämä on niin kieroutunutta. Mistä alkaen on ollut ok nauraa toisten ihmisten ulkonäölle?Uusi naisisen narsismin muoto?


Rumien ruumiinosakuvien postaaminen lienee uusi naisten narsismin muoto. Kun kauneus ei riitä, myötätuntoa ja omakuvan pönkitystä haetaan alentamalla rimaa. Hiukan samalla kuin burleski - eli rumien strippaus - pyrkii alentamaan alastomuuden vaatimuksia taviksille sopiviksi.

Mikä naisia oikein vaivaa? Emme halua nähdä muhkuraisia sellupyllyjänne tai lainehtivia vatsamakkaroitanne. Pitäkää kuvanne omilla koneillanne, niin minäkin teen. En lähetä sähköpostia medialle, että laittakaa nyt sinne lehteen kuvia kaljamahastani, jotta kommentoijat lohduttaisivat minua sanoin: "Ei se nyt niin iso ole, olen nähnyt isompiakin. Sitä paitsi minä rakastan dad bodya".

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tapaus Johnny Depp & Amber "Never" Heard - Randilais-feministinen avioerojupakka

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka Menettää/ Pitää Missi (kukatahansanainen)?

Anonyymi kirjoitti...

Oulun vauvasurmien tuomio lieveni tapoiksi

Neljän naisen syyt: Tämän vuoksi petin | Pinnalla | Iltalehti.fi

Anonyymi kirjoitti...

Taas lihavuuden läskipesua:

Vierustoveri kuvotti lentokoneessa istuvaa miestä – ylipainoinen nainen pääsikin yllättämään lennon aikana - Lifestyle - MTV.fi

Anonyymi kirjoitti...

Viihteellistä luettavaa sinänsä, mutta Laasaselle asettamani rima on korkealla ...
Onhan tavallinen vartalo tavallisen näköinen. Ei siitä kannata tehdä isompaa numeroa, mutta sen kanssa se on uimarannallekin mentävä, jos kerta meinaa, eikä ole hankkinut epätavallista vartaloa.

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus: Naiset häpeävät väkivaltaisuuttaan – lapsiin kohdistuvaa väkivaltaa selitetään väsymyksellä
Syyllisyyden ja häpeän lisäksi väkivaltaan saattaa liittyä myös voiman ja hallinnan tunteita, kertoo väitöstutkimus.


HÄPEÄ ja syyllisyys ovat päällimmäiset tunteet, kun naiset kuvailevat omia väkivaltaisia tekojaan. Väkivaltaan saattaa kuitenkin liittyä myös myönteisiä tunteita. Jotkut naiset kokevat voiman ja hallinnan tunteita tehdessään väkivaltaa.

Tämä ilmenee yhteiskuntatieteiden maisterin Emmi Latun sosiologian väitöskirjasta Naisten tekemä väkivalta. Väitöskirja tarkastetaan perjantaina Tampereen yliopistossa.

Tutkimus perustuu väkivaltarikoksista tuomittujen vankien ja perheneuvolan asiakkaiden haastatteluihin. Lisäksi Lattu on saanut kirjoituksia väkivaltaisia tekoja tehneiltä naisilta. Yhteensä aineistossa oli 32 naisen haastattelut tai kertomukset.

Suurin osa naisista kertoi olleensa väkivaltainen omaa kumppaniaan kohtaan. Lapsiin kohdistuneesta väkivallasta kertoi joka kolmas nainen. Aineistossa kerrottiin myös muihin ihmisiin, kuten tuttuihin naisiin tai tuttuihin miehiin, kohdistetusta väkivallasta.

Anonyymi kirjoitti...

FINGERPORI 11.6.2016

yanmaneee kirjoitti...

balenciaga shoes
golden goose sneakers
nmd
golden goose sneakers
coach outlet store
golden gooses
michael kors outlet
christian louboutin
goyard handbags
kate spade outlet

jasonbob kirjoitti...

yeezys
yeezy
golden goose outlet
golden goose outlet
pandora jewelry official site
jordan retro
yeezy 380
jordans shoes
yeezy boost 350
longchamp handbags

wareteet kirjoitti...

go to website this post hop over to this site image source view it now reference

tywhot kirjoitti...

official website important source visite site you can find out more check out the post right here buy replica bags