perjantaina, heinäkuuta 22, 2016

Feministisen puolueen hallitus esittelyssä

Feministisen puolueen ideologian ydin paljastuu tutkimalla puolueen johdon ideologioita.

Hallituksen jäsenet ovat Laura Eklund Nhaga, Nina Järviö, Viima Lampinen, Nelli Ruotsalainen, Pazilaiti Simayijiang ja Hans Wessels. Puolueen avainsana on diversiteetti eli monimuotoisuus ja sitä henkilövalinnat kuvastavat. Laura Eklund Nhaga


Laura Eklund Nhaga on lukiolainen, joka haluaa jakaa roolitukset Suomessa uudelleen. Image valitsi hänet yhdeksi vuoden 2015 uudistajista, Sankariksi.
Avoin kirje valkoiselle miehelle -runo kertoo henkilökohtaisella tasolla siitä, mitä valtavirrasta poikkeava suomalainen kokee.

”Keskustelu rasismista ja varsinkin sellainen, johon otetaan mukaan myös ihmisiä, jotka kohtaavat rasismia, värillisiä ihmisiä, on hyvin minimalistista Suomessa”, nyt kahdeksantoistavuotias Laura Eklund Nhaga sanoo.
Laura on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt kunnostautumaan valkoisen miehen mollaamisessa.
Nina Järviö

Nina on pervon teologian mestari.


Viima Lampinen

Viima ei ole mies eikä nainen.


Olen toiminut Setassa siitä asti, kun olin perustamassa Lahden Setaa 2011. Tänä kesänä siellä järjestetään jo toinen Lahti Pride.

Seta on minulle kuin koti. Paitsi, että minulla on Setassa luottamustehtävä, se on minulle myös oma yhteisö, jossa voin hengittää ja joka on yhtä turvallista tilaa.

Sukupuoli ei liity millään tavalla seksuaalisuuteen. Jos seurustelen ihmisen kanssa, joka määrittelee itsensä naiseksi ja homoseksuaaliksi, miten sukupuolettoman ihmisen kanssa seurustelu määrittää hänen seksuaalisuuttaan?
Nelli Ruotsalainen

The Voice Of Black America: Nelli Ruotsalainen


Etuoikeuksien tarkasteluun pääsin käsiksi oikeastaan vasta aloittaessani sukupuolentutkimuksen opinnot Yhdysvalloissa. Tulin tietoiseksi omasta valkoisuudestani ja sen kantamista lukuisista etuoikeuksista. Samalla opin terminologiaa, jolla nimetä epäoikeudenmukaisia ilmiöitä, joita olin havainnut ympärilläni koko elämän. Minkä takia miesten ammattiurheiluun syydettiin rahaa, samalla, kun minä en nuorena naisena koskaan edes vaivautunut unelmoimaan ammattiurheilijan urasta? Minkä takia aikuiset miehet kommentoivat teini-ikäisten tyttöjen ulkonäköä ostarilla? Minkä takia en kertonut vanhemmilleni ensimmäisistä ihastuksistani samaa sukupuolta oleviin ihmisiin? Minkä takia olin kiusaantunut, jos sukulaismieheni heittivät vitsejä eri etnisten ryhmien
kustannuksella?

Sukupuolentutkimuksesta kehittyi minulle intohimo. Huomasin jatkuvasti, miten sortavat rakenteet vaikuttivat niin historian kirjoissa, politiikassa, kaunokirjallisuuden kaanonissa, seksi- ja seurustelusuhteissa, muodissa, talousideologiassa ja työ- ja opiskeluyhteisöissä.
Pazilaiti Simayijiang


”Pahinta on piilorasismi”
Nuorten mukaan rasismi kumpuaa ympäröivän yhteiskunnan arvoista. ”Taustalla on isompia tekijöitä kuin lapsen vanhemmat”, sanovat Pazilaiti Simayijiang, 16 ja Valtteri Mäyrälä, 17.
Hans Wessels

Kiintiöheterona mukaan on päässyt mies ja pitkän linjan feministi, Anu Silferbergin aviomies.

18 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

Joukossa tyhmyys tiivistyy :) Pakko uskoa, että valkoinen, lihaa syövä heteromies on kaikkeen maailman pahuuteen syyllinen. Hyviä kommentteja tuon tummahipiäisen feministin youtube-videolla.

https://youtu.be/p4_X_ajrfeQ

Aktivisti kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoista katsoa, uskaltaako joku pistää feministisen puolueen vastuuseen vihapuheesta ja valehtelusta, jota sieltä sulee varmasti kuin aurinko nousee. Toivottavasti mutta epäilen. Feminismi on median erityissuojelussa - tai ainakin liian pelottava - ollut vuosikymenet, joten tuskin se miksikään muuttuu

Anonyymi kirjoitti...

Henkka, tuo linkkispämmi pitää siivota pois. Se estää kaiken järjellisen keskustelun.

Pantalone kirjoitti...

Varsinainen stereotypiagalleria. Näiden sjw-tyyppien ongelmana on mielikuvituksen ja persoonallisuuden puute. Ei mitään omaperäistä. Pelkkiä arkkityyppejä. Baarin nurkkaan unohdettu jukeboxi, joka veivaa samoja uhriutumisnyyhkyiskelmiä vuodesta toiseen...mutta missä on ylipainoinen ja agressivinen sinitukkalesbo? Mielisairaalassa. Liittyy remmiin, jahka pääsee lepositeistä.

Henry Laasanen kirjoitti...

Koitetaan toistaiseksi edetä ilman linkkien laittamista tänne kommenttiosastoon, josko aiheeseen liittyvä kommentointi saisi alleen tulta.

En osaa sanoa, minne linkit pitäisi laittaa, kyllä niistäkin on löytynyt paljon minulle mielenkiintoista hyödyllistä tietoa.

Muutama vuosi sitten käytössä oli linkkien keräämistä varten, eli sen henkiin herättäminen on yksi vaihtoehto.

Anonyymi kirjoitti...

Tee oma postaus esimerkiksi "Heinäkuun 2016 linkit" ja kaikki heinäkuun linkit sinne.

Kts mallia esim https://kaikenhuippu.com/2015/12/01/2015-joulukuun-uutislinkit/

Anonyymi kirjoitti...

Ihmettelen, että eikö tämä porukka ymmärrä ampuvansa vain itseään jalkaan? On ihan selvää että feministinen puolue tulee imuroimaan naisten ääniä niiltä puolueilta, jotka ovat kaikkein naismyönteisimpiä. Vaalitavastamme johtuen äänien hajoaminen tarkoittaa naismyönteisten vallan heikkenemistä, ei kasvamista.


Tämä sama ihmetys koskee kaikki näitä ääriporukoiden pygäämiä puolueita. Jos rasistit perustavat oman rasistipuolueen, se vie ääniä persussuomalaisilta ja lopputuloksena on itseasiassa rasistien vallan väheneminen eduskunnassa. Sama juttu äärivihreidenkin kanssa, joku porukkahan oli perustamassa uutta ympäristöpuoluetta. Heidän äänet tulisivat tietenkin pääosin Vihreiltä.

Kun ei näitä asioita itse kannata, niin mitä lämpimämmin toivotan em. puolueet tervetulleiksi. Parempihan se vain on että vasemmistolaisten, feministien, rasistien ja puunhalaajien äänet hajoavat ja valtaa jää vähän enemmän hiemman järkevimmille porukoille.

- Syltty

Nettomaksaja kirjoitti...

Päivän Hesarin mukaan tuore gallup kertoo naiskannattajien olevan hyvää vauhtia jättämässä äijäfeministi Antti Rinteen johtaman SDP:n. Ehkäpä Antin on jo aika siirtyä hengenheimolaistensa seuraan feministipuolueeseen.

(Tosin muutokset puolueiden kannatuksessa olivat gallupissa pienempiä kuin tutkimuksen virhemarginaali, mutta miten se nyt estäisi Hesarin toimittajaa tekemästä aiheesta koko aukeaman juttua.)

Anonyymi kirjoitti...

Linkkien puute näivettää blogia. Ja kaikki tämä vain sen takia, että jotkut itkijät eivät muka osaa hypätä linkkien yli, jos ei kiinnosta.

Satunnaisia huomioita kirjoitti...

Syltty: Tämä sama ihmetys koskee kaikki näitä ääriporukoiden pygäämiä puolueita.

Hmm. Kuinkahan suuri osa äänistä nykyisin menee puolueille, jotka ei saa yhtään edustajaa?

tulospalvelu.vaalit.fi saattaa kertoa jotain.

Olisko 1 % esimerkiksi tuossa Eduskuntavaalit 2015 ?

Joo. Luultavasti mahdolliset (Feministisen puolueen) äänet tulevat aikaisemmilta isompien puolueiden kannattajilta.

Anonyymi kirjoitti...

Tossa nistipuolueessa ei oo ketään oikeissa töissä kävijöitä vaan pelkkiä muitten siivestäjiä.

Anonyymi kirjoitti...

Näiden kulttuurimarksismin kannattajien toimet tulevat päivä päivältä sekaisemmiksi

Anonyymi kirjoitti...

Luulen ettei näistä ole vaaraa.

Baldur

Gene kirjoitti...

Missä vaiheessa feminismistä tuli tällaista?

http://www.independent.co.uk/voices/terrorist-attack-muslims-mentally-ill-japan-france-germany-men-its-toxic-masculinity-a7158156.html

yanmaneee kirjoitti...

hermes
nike foamposite
louboutin outlet
jordan shoes
michael kors sale
zx flux
birkin bag
yeezys
converse shoes
valentino