sunnuntaina, elokuuta 14, 2016

Linkki ja Facebook postaus

http://areena.yle.fi/1-3661383


http://blogit.kansanuutiset.fi/latteaiti/olin-unelmoinut-enemmasta

http://www.hs.fi/ihmiset/a1470369493715

Kolumni: Pojat ohjataan kohti menestystä, tytöt alaisasemaan

Seksikolumni: Älä metsästä vaimomateriaalia – sinäkin voit voittaa "kiertopalkinnon"

Mikseivät pienipalkkaisten naisten irtisanomiset kiinnosta?

Leikola ja Lähde: Feminismin uusi suunta

194 kommenttia:

Nettomaksaja kirjoitti...

Naisen logiikka sanoo, että mitä korkeampi asema, sitä seksikkäämpi mies.

Anonyymi kirjoitti...

Väestöliitto: Nyky-Suomen seksitrendi on itsetyydytys – ”Kumppanin kanssa seksi jää toteutumatta” | Uusi Suomi

Anonyymi kirjoitti...

'Sexist' MP Philip Davies claims 'women want to have cake and eat it' | UK | News | Daily Express

Kuurot siskokset käyttivät 14 vuotta poikaa hyväksi – Poika oli hyväksikäytön alussa kuusivuotias | MV!!??

Brittityttö keksi raiskaussyytteet isäänsä vastaan Fifty Shades of Greysta | Fifty Shades of Grey | HS

Anonyymi kirjoitti...

Näinkö armottomia fanit ovat: Eihän tälle voi vemputtaa…

Sosiaaliseen mediaan paljastavia kuvia lataavat mallit ja julkkikset ovat jännässä ikeessä. Kuten Maisa Torppa aikoinaan lausui, hän painiskelee koko ajan sosiaalisen median minänsä kanssa.

Tahtoo sanoa: jos laitat paljastavan kuvan nettiin, kuva saa hulluna tykkäyksiä. Jos laitat ihan tavallisen (millaisia Maisakin tahtoisi kuulemma enimmäkseen laittaa), se ei ”liiku” minnekään.

Varsin suorasukaiseen palautteeseen törmäsi myös julkisuus-comebackin pari kuukautta sitten tehnyt Saana Uimonen (entinen Parviainen).

Kun Saana lisäsi nettiin kuvan viinilasilliselta, siis aivan tavallisen otoksen, nettipalaute oli armotonta:

-Vitun tylsä kuva kun ei alastonta pintaa. Eihän tälle voi vemputtaa.

Anonyymi kirjoitti...

He ovat Suomen vaarallisimmat naiset - uhreina kumppaneita ja lapsia

Suomessa naiset ovat tehneet muutamia erittäin raakoja henkirikoksia. Nämä ovat ravisuttaneet poikkeuksellisella raakuudellaan.

Nettomaksaja kirjoitti...

Iltalehden toimittaja näki syystä tai toisesta tarpeelliseksi päästää dosentti Hanna Putkosen arvailemaan omiaan naistappajien tasa-arvoisesta kohtelusta:

"- Arvaan, että meillä ei ole sukupuolieroa tuomioissa silloin, kun verrataan tosiasiallisesti vastaavia rikoksia."

Valitettava tosiasia on, että Suomessa Tasavallan Presidentti on ainakin tähän asti armahtanut raaoista henkirikoksista elinkautiseen vankeuteen tuomitut naiset keskimäärin lyhyemmän vankeusajan jälkeen kuin miespuoliset elinkautisvangit. Armahtamiskäytännön pitäisi itse asiassa olla täysin päinvastainen, koska Suomessa naisen elinajanodote on 6 vuotta pidempi kuin miehen.

Tasa-arvo on kaukana Suomen käytännöstä, jossa kun pitempään elävän sukupuolen elinkautinen on lyhyempi kuin lyhyemmän elämän elävän sukupuolen elinkautinen.

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus: Tinderiä käyttävillä miehillä muita heikompi itsetunto
Tutkijat lähtivät kartoittamaan Tinderiä käyttävien naisten kokemia ulkonäköpaineita, mutta tuloksista kävi ilmi, että palvelun ulkonäkökeskeisyys vaikuttaa mieskäyttäjiin jopa naisia enemmän.


TUOREEN amerikkalaistutkimuksen mukaan deittisovellus Tinderiä käyttävien miesten itsetunto on heikompi kuin muilla miehillä. Tinder on paikkatietoja hyödyntävä mobiilisovellus, joka yhdistää lähellä toisiaan olevia käyttäjiä.

Kiinnostuksen sovelluksen ehdottamaa henkilöä kohtaan voi ilmaista painamalla sydäntä tai pyyhkäisemällä tämän kuvaa oikealle. Toisistaan tykänneistä käyttäjistä sovellus muodostaa parin, ”matchin”, jolle aukenee mahdollisuus aloittaa keskustelu. Sovelluksella on maailmanlaajuisesti yli 50 miljoonaa käyttäjää.

Pohjois-Texasin yliopiston tutkimukseen osallistui 1 044 naista ja 273 miestä, joista suurin osa oli opiskelijoita. Heitä pyydettiin täyttämään kyselylomake, joka sisälsi kysymyksiä Tinderin käyttämisestä sekä heidän kehonkuvastaan ja psykologisesta hyvinvoinnistaan.

Noin kymmenen prosenttia vastanneista käytti Tinderiä. Sekä sovellusta käyttäneet miehet että naiset ilmoittivat olevansa tyytymättömiä kehoonsa, mutta vain miehet kertoivat vastauksissa, että heillä on heikko itsetunto.

POHJOIS-TEXASIN yliopiston tutkijatohtori Jessica Strübel totesi tutkimustiedotteessa, että Tinderin aktiivinen käyttäminen on yhteydessä tyytymättömyyteen ja häpeään omaa ulkonäköä kohtaan sukupuolesta riippumatta.

Tinderin käyttäjät kokevat enemmän paineita kauneusihanteista, vertailevat fyysistä olemustaan enemmän muihin ja perustavat käsityksensä viehättävyydestä ja ulkonäöstä median tarjoamiin malleihin.

Sovelluksen toimintaperiaatteen myötä Tinderin käyttäjät tulevat tutkijoiden mukaan muita tietoisemmiksi ulkonäöstään. Vaikka tutkimus oli alun perin kohdistettu naiskäyttäjiin, tulokset osoittavat, että sovelluksen ulkonäkökeskeisyys vaikuttaa miehiin jopa naisia enemmän.

Tutkijat painottavat kuitenkin, että Tinder itsessään ei välttämättä aiheuta heikkoa itsetuntoa. Strübelin mukaan tulos voi myös tarkoittaa sitä, että itsestään epävarmat ajautuvat käyttämään Tinderin kaltaisia sovelluksia todennäköisemmin kuin henkilöt, joilla on vahva itsetunto.

Anonyymi kirjoitti...

Professori tyrmää uskomukset miesten ja naisten aivoista

Miehet ovat Marsista, naiset Venuksesta, niinhän se oli? Asiantuntijan mukaan miehen ja naisen aivot ovat kuitenkin lähes samanlaiset. Professori Gina Ripponin mukaan harhaluulo sukupuolten välisistä eroista juontaa ”seksistisistä ennakkoluuloista”, uutisoi Metro.

Miesten ja naisten aivojen eroavaisuudet eivät ole synnynnäistä, vaan ne syntyvät elämän ja kokemusten myötä.

– Moderni aivotutkimus osoittaa, että todellisia eroavaisuuksia on oikeasti hyvin vähän, ja tulkinnat ovat peräisin pikemmin ennakkoluuloista kuin tieteestä, Rippon selittää.

– Aivot muotoutuvat ihmisten kokemusten myötä. Myös kasvaminen maailmassa, joka jakaa miehet ja naiset sukupuolirooleihin, muovaa aivoja.

Ripponin mukaan ihmisiä ei voida jakaa binaarisiin kategorioihin, vaan ”olemme kaikki osa spektriä”.

Lähde: Metro

Anonyymi kirjoitti...

Texasilaista perheenäitiä epäillään lastensa hukuttamisesta - kätki ruumiit naapurin tontille

Sieppasi vastasyntyneen nukkuvalta äidiltä -10 vuotta vankeutta

Mother is jailed for subjecting children to needless surgery to claim £375k in benefits | Daily Mail Online

Mother turns herself into police after she was caught 'faking daughter's cancer' | Daily Mail Online

Satunnaisia linkkejä kirjoitti...

Iltalehti: "Mikä kestää teinijäbällä 2 minsaa?" -mainos hämmentää - Pizzafirma: Ei viittaa seksiin
Yhtiö mainostaa kahden minuutin pitsoja mainoslauseella, joka vaikuttaa viittaavan muuhunkin kuin pizzan lämmitysaikaan.


Tuomas Enbuske toteaa: Olisi hankala kuvitella teinityttöjen panotaitoihin pilkallisesti viittaava mainos ympäri Kampin keskusta...

Niinpä, mutta poikien panotaitoihin voidaan viitata (vaikka tuskin monellakaan on asiasta kokemusta).

Anonyymi kirjoitti...

Seksiä olympiakylässä: uimahyppääjä heitti parinsa ulos huoneesta päästäkseen petipuuhiin – jumbosija, yhteistyö loppui

Uimahyppääjän petipuuhat olympiasuoritusta edeltävän iltana olivat liikaa tämän hyppyparille.
Uimahyppyjen naisten parikilpailuun osallistunut brasilialaispari ajautui Uniladin mukaan ilmiriitoihin toisen hyppääjän päädyttyä harrastamaan seksiä myöhään parin kilpailua edeltävänä iltana.

Ingrid Oliveira, 20, heitti uimahyppyparinsa Giovanna Pedroson, 17, ulos parin huoneesta olympiakylässä päästäkseen petipuuhiin brasilialaisen melojan Pedro Goncalvesin kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Jahas, keskustelu on taas tapettu linkki-ilotulituksella.

Homo kirjoitti...

Kuules nyt anonyymi mäkättäjä, eihän niissä postauksissa, joihin ei ole laitettu linkkikommentteja, ole ollut yhtään sen aktiivisempaa keskustelua. Jospa marmattamisen sijaan keskustelisit sitten, etkä kitisisi linkeistä, joita monet meistä mieluusti näkevät kitinän sijaan.

Ja jos et sattunut lukemaan, niin tämä nimenomainen postaus oli tarkoitettu linkkien laittamiseen kommenttiosastolle.

Mum-of-two: 'I fell in love with a killer on death row and now we're getting married' - Mirror Online

Angry woman 'repeatedly kicks boyfriend in the face' after he refused to have sex - Mirror Online

Smartly dressed woman does massive poo in lift - then walks away as if nothing happened - Mirror Online

Woman 'pulled down her knickers and urinated on war memorial twice in front of families' - Mirror Online

Homo kirjoitti...

Kukaan ei kaipaa jotain ämmämäistä kitinää siitä, että on linkkejä. Ei etenkään henkilöltä, joka ei itse kontribuoi mitään järkevää.

rtrtr kirjoitti...

Linkittäjät karkottivat keskustelijat täältä ajat sitten. Miten he muka osaisivat nyt yhtäkkiä takaisin?

Anonyymi kirjoitti...

Ylen aamu-tv
Tasa-arvo koulussa


Tasa-arvo ja sukupuolten moninaisuus perusopetuksessa puhuttaa. Nykykoulussa kun ajaudutaan perinteisiin roolimalleihin helposti. Missä asioissa koulussa voitaisiin petrata? Tästä keskustelemassa opettaja Hanna Niittymäki Jakomäen peruskoulusta Helsingistä ja sosiaali- ja terveysministeriön ylitarkastaja Hanna Onwen-Huma.

Anonyymi kirjoitti...

Sannin seksiaiheisen lapsivideon poisto oli ”välttämätöntä” – Nuorisolääkäri neuvoo, miten kappaleisiin tulisi suhtautua

LEVY-YHTIÖ WARNER poisti tiistaina verkosta Sannin musiikkivideon, jolla esiintyy joukko Sannin faneja, heistä monet alaikäisiä ja osa pieniä lapsia.

”Jos haluut testaa mua yhen kerran vaan, mulla on mesta mihin mennä”, pikkutytöt laulavat kameralle. Vahinko-kappaleen video poistettiin netistä sen jälkeen, kun HS oli kysynyt sen sisältämästä materiaalista (juttu videosta ja poistamisesta täällä).

Anonyymi kirjoitti...

PÄÄKIRJOITUS
Palkkaeroja syntyy jo koulun penkillä
Merkittävä osa palkkaeroista syntyy jo opiskelualaa valittaessa. Suomen työmarkkinat ovat useita EU-maita enemmän jakautuneet miesten ja naisten ammatteihin.


TILASTOKESKUS kertoi tiistaina tietoja yksityisen sektorin palkoista vuonna 2015. Miesten ja naisten erot olivat edelleen suuret. Säännöllisen työajan keskiansio kuukausipalkkaisilla miehillä oli 3 970 euroa kuussa ja naisilla 3 150 euroa.

Ero kasvaa ikävuosien karttuessa. Alle 20-vuotiaiden miesten ja naisten palkat olivat käytännössä samalla tasolla, mutta yli 60-vuotiaiden ryhmässä naiset saivat noin 75 prosenttia miesten palkasta.

Tärkein syy syvään juurtuneisiin palkkaeroihin ei ole, että samasta työstä ei maksettaisi samaa palkkaa. Kyse on paljolti siitä, että suomalainen työelämä on yhä hyvin sitkeästi jakautunut naisten ja miesten aloihin. Jos asiaa katsotaan ammattien tai toimialojen näkökulmasta EU:ssa, vain muutamassa uudessa jäsenmaassa työmarkkinat ovat jakautuneet enemmän kuin Suomessa.

Ero muuhun Pohjolaan on valitettavan selvä. Suomi pyrkii ylläpitämään pohjoismaista hyvinvointijärjestelmää, mutta samaan aikaan ihmisten mielissä on ammattien välillä näkymättömiä muureja. Jos muureja ei ylitetä, kaikki eivät sijoitu edellytystensä kannalta sopivimpaan työhön, mikä vaikeuttaa hyvinvoinnin rahoittamista.

Nopeaa muutosta ei ole luvassa. Tämänvuotiset opiskelijavalinnatkin kertovat, että vanhat ajatusmallit pysyvät vahvoina. Pojat ryhtyvät opiskelemaan teknisiä aloja, joilta pääsee usein yksityisten yritysten hyväpalkkaisiin töihin. Naiset suuntautuvat oppilaitoksiin, joissa pätevöityy julkisen sektorin pienempipalkkaisiin hoiva-ammatteihin.

Syitä jakoon on monia. Perheet, koulut ja julkisuus ylläpitävät mielikuvia, joista nuoret eivät itsekään pyri voimakkaasti eroon. Merkittävä osa palkkaeroista syntyy jo koulun penkillä.

Anonyymi kirjoitti...

Pois ruudusta - Egypti määräsi kahdeksan naisankkuria laihdutuskuurille

Valtion televisiokanavilla ei sallita lihavia naisia.

Egyptin valtion televisioyhtiö on hyllyttänyt kahdeksan naisankkuriaan ja määrännyt heidät laihduttamaan. Naiset on poistettu ruudusta ja heille on annettu kuukausi aikaa "näyttää asialliselle", kertoo nettisivusto Al-Yawm al-Sabi.

Ankkurit ovat ilmoituksesta raivoissaan. Egyptin television toisen pääkanavan, kanava 2:n ankkuri Khadija Khattab kertoo sivustolle, että haluaa ihmisten katsovan hänen esiintymisiään ja päättävän itse, onko hän sopiva ruutuun vai ei.

Toinen televisiojuontaja kertoo, että koko hänen perheensä on järkyttynyt. Hänen mielestään asia olisi pitänyt hoitaa televisioyhtiössä sisäisesti eikä tehdä siitä julkista.

Paikallisen naisjärjestön mukaan päätös on perustuslain vastainen ja on yksi muoto naisten vastaista väkivaltaa.

Juontajia on puolustettu myös Egyptin parlamentissa. Siellä on kyselty, kuka määrittelee sen, minkä painoisia ihmisiä televisiossa saa näkyä.

Yksi mieskansanedustaja sanoi, että kakkoskanavan ankkuri Khadija Khattab saattaa olla hieman ylipainoinen, mutta hän on "ilmeikäs ja sujuva esiintyjä".

Päätöksen teki valtiollisen televisioyhtiön johtaja Safaa Hegazy, nainen ja entinen televisiojuontaja hänkin.

Yhtiöstä kerrotaan, että hyllytetyt ankkurit saavat täyden palkan laihdutuskuurinsa ajalta.

Kirjailija ja tutkija Waheed Abdul Majid kertoo BBC:n mukaan, että television pitäisi keskittyä parantamaan ohjelmiensa laatua, ei juontajiensa ulkonäköä.

Anonyymi kirjoitti...

Joka kolmas suomalainen mies masturboi työpaikalla

Työpaikka on suosituin paikka kodin ulkopuolella tapahtuvaan soolosekstailuun etenkin miesten keskuudessa. Joka kolmas suomalaismies on harrastanut sooloseksiä työpaikalla, kertoo Kaalimato.comin tuore kyselytutkimus. Naisista sitä on tehnyt noin 14 prosenttia. Kyselyyn vastasi 1 187 iältään 18-65-vuotiasta suomalaista.

Seuraavaksi suosituin kodin ulkopuolinen paikka soolosekstailuun on auto. Autossa on masturboinut 18 prosenttia sooloseksiä harrastavista vastaajista. Työpaikalla sekä autossa masturbointi korostuu 40-49-vuotiaiden keskuudessa.

- Tutkimustulos ei sinänsä yllätä, sillä sooloseksi on yleistä siellä, missä ihmiset viettävät päivittäin eniten aikaa. Näihin paikkoihin lukeutuvat kodin ohella juuri työpaikka ja auto. Miehillä itsetyydytyksen kautta saatu nautinto saatetaan saavuttaa naisia nopeammin ja työpaikan tarjoamat tilat riittävät heille soolosekstailuun siksi hyvin, sanoo Kaalimato.comin seksuaaliterapeutti Annukka Lavikainen tiedotteessa.

- Miehet myös kiihottuvat usein naisia helpommin visuaalisesti. Heidän työpäivän aikana saamansa visuaaliset ärsykkeet saattavat myös osaltaan johtaa työpaikalla masturbointiin, hän jatkaa.

Kolmanneksi suosituin paikka masturboida on teltta. Teltassa on masturboinut 14 prosenttia. Tiedotteessa ei perusteltu teltan suosiota, mutta etenkin 60-65-vuotiaiden keskuudessa se on yksi suosituimpia paikkoja soolosekstailuun työpaikan ohella. Ikäihmisistä joka neljäs on masturboinut teltassa.

Tutkimuksen mukaan masturbointi kuuluu kiinteästi suomalaisten elämään: yhdeksän kymmenestä suomalaisesta harrastaa sooloseksiä. Vain kuusi prosenttia suomalaisista on sitä mieltä, että masturbointi on pahe, tai että parisuhteessa ei saisi masturboida.

- On hyvä, että vanhat uskomukset alkavat väistyä, eikä itsetyydytystä enää pidetä syntinä. Itsetyydytys voi vähentää stressiä, parantaa unen laatua ja lievittää kipuja, Lavikainen kertoo.

Anonyymi kirjoitti...

Asiantuntija kumoaa yleisen harhaluulon: jos mies lyö, vika voi olla naisessa

Parisuhdeväkivaltaan johtavassa tilanteessa syy on harvoin vain toisessa. Tämän on omissa asiakkaissaan havainnut Jussi-työntekijä Mika Hartikainen.

Jussi-työ on tarkoitettu miehille, jotka haluavat apua lähisuhdeväkivaltaan tai sen ehkäisyyn.

– Väkivalta on mielenkiintoinen ilmiö. Mitä olen seurannut keskustelua tämän seitsemän vuoden aikana, niin henkisen väkivallan merkitys nähdään hyvin vähäisenä. Kuvitelma siitä, että nainen on aina viaton uhri, on karissut, Hartikainen sanoo.

Hartikaisen mukaan nainen käyttää useammin henkistä ja mies fyysistä väkivaltaa. Hartikainen kertoo, että eräänä vuonna oli paljon tilanteita, jotka olisi voitu helpommin ratkaista jäähdyttelemällä hetki tunteita.

– Oli tällaisia äärimmäisen hajottavia riitoja, että huudetaan pää punaisena ja mies yrittää lähteä tilanteesta pois, niin nainen käy oven eteen. Mies tönäisee naisen pois. Näissä tilanteissa järkevämpää on molempien puhaltaa henkeä ja olla eri huoneissa. Ehkä puolen tunnin päästä ei enää näe pirunsarvia toisen päässä.

Hartikainen muistuttaa, ettei pois lähteminen tarkoita sitä, ettei riitatilanteita pitäisi ratkaista.

– Vaan ennaltaehkäistä sitä, ettei tilanne eskaloidu pahemmaksi.

Hartikaisen mukaan Jussi-työhön hakeutuvat miehet ovat useimmiten käyttäneet väkivaltaa kerran tai pari.

– Suurin osa miehistä, jotka ovat kerran väkivaltaa käyttäneet, pelästyvät omaa käytöstään. He, jotka tänne tulevat, tuntevat suurta häpeää.

Hartikainen sanoo, että häpeä on hyvä asia.

Suurin osa Jussi-työn pariin hakeutuvista on tavallisia, työssäkäyviä miehiä. Jussi-työ myös auttaa. Seurantatutkimuksen mukaan valtakunnallisesti 63 prosenttia lopetti fyysisen väkivallan asiakkuuden aikana ja 85 prosenttia sen jälkeen. Hartikaisen mukaan hänen asiakkaistaan suurin osa on lopettanut väkivallan jo asiakkuuden aikana.

Jussi-työhön kuuluu kuusi käyntikertaa, joista viimeisellä mukana on myös puoliso. Hartikaisen mukaan hänen tehtävänsä ei ole parisuhdeterapia, vaan hän avaa sille ovia osoittamalla kompastuskiviä. Joskus yhteisen sävelen löytäminen on hankalaa.

– Viime vuonna jopa 10 prosenttia puolisoista ei suostunut tulemaan tänne.

Anonyymi kirjoitti...

HS: Maija Vilkkumaa tulistui Sannin musiikkivideo-kohusta: "Biisi on nyt liattu ja häpäisty"

Suosikkilaulajasta Vahinko-musiikkivideon poistaminen julkaisusta olisi voinut jäädä tapahtumatta, kerrotaan Helsingin Sanomissa.
Muusikko Maija Vilkkumaa, 42, ilmaisi Helsingin Sanomille pöyristyksensä siitä, että Sannin Vahinko-kappaleen musiikkivideo päätettiin tiistaina poistaa julkaisusta. Videolla esiintyi Sannin faneja, joista monet olivat alaikäisiä.
HS:n mukaan Vilkkumaa pitää Sannin musiikkivideosta noussutta kohua vääryytenä tämän alaikäisiä tyttöfaneja kohtaan. Hänestä myös levy-yhtiön reaktio on ”esimerkki keski-ikäisten miesten tyttöihin kohdistamasta ahdistavasta suojelusta.”
Näin Vilkkumaa kommentoi tapausta Helsingin Sanomille:
- Kuka tahansa aikuinen lukee Sannin kappaleen niin, että siinä vihjataan mahdollisuudesta harrastaa seksiä. Kappale kertoo myös siitä, että jos ihminen on yksin, niin se haroo lähelleen jotain toista ihmistä niin paljon, että on valmis olemaan itse se säälittävä tyyppi. Se liittyy myös lasten elämään.
- Nyt tässä on keski-ikäinen mies heilauttanut pedofiilikorttia ja saanut videon pois netistä. Samalla se biisi on liattu ja häpäisty näiltä nuorilta faneilta. Sekin on lasten vähättelyä, jos sanotaan, että eihän lapset siitä tekstistä mitään ymmärrä.

Anonyymi kirjoitti...

Kolumni: Saako isin pikkutyttö laulaa seksistä?

Oliko Sannin Vahinko-video irvokas vai oliko siitä tuohtuneilla aikuisilla sittenkin vain likainen mielikuvitus?
Jos haluut testaa mua yhen kerran vaan, mulla on mesta mihin mennä, siellä on kaapissa pari coronaa, jos meil ei juttu muuten lennä, Jos haluut niin jää tyynyjuttelemaan, mutta jos et annan sun mennä, mulle on ilo olla sun vahinko, vahinko va va vahinko.

Näistä laulunsanoista nousi kohu, kun poptähti Sanni julkaisi uuden musiikkivideonsa Vahinko. Siinä Sannin eri-ikäiset fanit laulavat hänen samannimistä kappalettaan. Heti seuraavana päivänä Sanni poisti videonsa. Syynä oli se, että joidenkin mielestä kappaleen sanoma ei sopinut lapsifanien – ja etenkään pikkutyttöjen – suuhun.

”Tulkintani mukaan video flirttailee pedofilian kanssa”, kirjoitti Helsingin Sanomien toimittaja Jussi Lehmusvesi, 7-vuotiaan Sanni-fanin isä. (Jutun voit lukea täältä.)

kirjoitti...

Pitipä sitten kuunnella mikä laulu tuo oli

Youtube: SANNI - Vahinko (Jun 21, 2016)
Joo mä vihaan rakkauslauluja,
ilman niitä tää ois iisii,
mä olin ihan tarpeeks hajalla,
ennen tätäkin biisii

Anonyymi kirjoitti...

Tehtävä: etsikää suomalainen feministi, joka ei kuvassa näytä joko karmealta lötköltä tai kiiluvasilmäiseltä hullulta.

Ei ole muuten helppoa.

Anonyymi kirjoitti...

Työterveyteen perehtynyt tutkija: Seksuaalinen häirintä työpaikoilla on iso ongelma – myös miehet uhreina
Helsingin yliopiston sosiaalipsykologian dosentti Kaisa Kauppinen kehottaa seksuaalista häirintää kohdanneet kirjaamaan kokemuksensa ylös. Näin asioiden selvittäminen jälkikäteen on helpompaa.


Seksuaalinen häirintä työpaikoilla nousi julkisuuteen sen jälkeen, kun Iltalehti kertoi heinäkuussa, että Suomen Tukholman suurlähettistä Jarmo Viinasta epäillään seksuaalisesta häirinnästä. Viinanen kiisti epäilyt seksuaalisesta häirinnästä Ilta-Sanomien haastattelussa.

Aiemmin tällä viikolla ulkoministeriö kertoi, että se vetää Suomen Ruotsin suurlähettilään Jarmo Viinasen pois Ruotsista, koska Viinasen toimintaedellytykset ovat heikentyneet.

Tasa-arvoasiain neuvottelukunnan pääsihteeri Tanja Auvinen ei ollut yllättynyt siitä, että korkean tason virkamieheen on liitetty epäilyjä seksuaalisesta häirinnästä.

– Kun ajatellaan yksilötasolla, niin kaiken tyyppiset ihmiset voivat syyllistyä häirintään, Auvinen sanoi Yle Radio Yhden Ykkösaamun haastattelussa torstaina.

Auvisen mukaan on tavallista, että seksuaalisen häirinnän epäilyt painetaan villaisella. Suurlähettiläs Viinanen itse on kiistänyt toimineensa sopimattomalla tavalla.

– Voidaan ainoastaan spekuloida. Uskon, että jotain on tapahtunut voimakkaiden reaktioiden vuoksi, Auvinen arvioi.

Seuraavaksi Virtasen tapaus siirtyy käsiteltäväksi valtioneuvostoon ja tasavallan presidentin esittelyyn. Tämän jälkeen ulkoministeriö kertoo tiedottavansa jatkotoimista.

Työterveysasioihin perehtynyt dosentti Kaisa Kauppisen mukaan ulkoministeriön tapaus pitää selvittää perinpohjin.

– Ei voi jäädä epäselväksi suurelle yleisölle ja myös työyhteisölle, mitä on todella tapahtunut, Kauppinen sanoi Yle Radio Yhden Ykkösaamun haastattelussa.

Ongelma edelleen läsnä työpaikoilla, vaikka tietoisuus lisääntynyt

Kauppisen mukaan seksuaalista häirintää kohdanneiden työntekijöiden kannattaa kirjata ylös kokemansa. Kirjallisia dokumentteja voi hyödyntää siinä vaiheessa, kun asiaa käsitellään.

Kauppisen mukaan seksuaalinen häirintä suomalaisilla työpaikoilla on edelleen iso ongelma, vaikka tietoisuus asiasta on parantunut. Kauppisen mukaan häirinnästä kärsivät sekä naiset että miehet.

– Miehetkin kokevat seksuaalista häirintää. Se on enemmän seksististä suhtautumista miehiin, jotka tulevat naisvaltaisille aloille, Kauppinen sanoo.

Anonyymi kirjoitti...

Alkaako naisten iso kapina Juha Sipilää vastaan? – ”Turha sanoa, että vaadipa lisää liksaa”

Pääministeri Juha Sipilän (kesk.) hallituksen tavoitteet norminpurusta ja paikallisesta sopimisesta uhkaavat jättää monet naiset tyhjän päälle, arvioi Milja Saari väitöstutkimuksessaan.
Saari on tutkinut yksityisen palvelualan naisvaltaisia töitä, joissa tutkijan mukaan pelätään työpaikan ja riittävän toimeentulon puolesta.

– Heikossa neuvotteluasemassa olevalle on turha sanoa, että vaadipa nainen lisää liksaa ja ole rohkeampi, Saari sanoo Helsingin yliopiston tiedotteessa.

– On nähtävissä, että palkansaajat ja erityisesti naiset ovat asettumassa oikeistokonservatiivista politiikkaa vastaan ja konsensuskulttuuri rakoilee jo, Saari kommentoi.

Sipilän ajamia työelämäuudistuksia vastustettiin valtavassa mielenilmauksessa syksyllä 2015. Noista ”pakkolaeiksi” kritisoiduista toimista hallitus luopui ja alkoi ajaa kilpailukykysopimusta, mutta paikallisen sopimisen haluja hallituksella on edelleen.

Saaren mielestä paikallinen sopiminen uhkaa heikentää naisten asemaa ja kasvattaa palkkaeroja entisestään. Saaren väitöstutkimuksen mukaan työehtosopimuksia tulee niiden heikentämisen sijaan kehittää siten, että ne huomioivat nykyistä paremmin sukupuoli- ja tasa-arvonäkökulmat.

Saaren mielestä Suomeen pitäisi saada nykyistä selkeämpi tasa-arvolaki ja työehtosopimuksiin tulisi kirjata tasa-arvosuunnittelun ja palkkakartoituksen konkreettisia tavoitteita.

– Sama palkka samasta ja samanarvoisesta työstä naisille ja miehille on perus- ja ihmisoikeus, jota hallitus ja työnantajat eivät voi toimeenpanna tai olla toimeenpanematta sen mukaan kun niin sattuu huvittamaan, Milja Saari kommentoi.

Anonyymi kirjoitti...

Muftin kommentit järkyttävät Venäjällä: "Ympärileikkaus kaikille naisille olisi hyvä juttu"

Anonyymi kirjoitti...

Jaakonsaari huolestui Turkin lapsiavioliitoista: ”Islamin vanhoillinen tulkinta on saanut sijaa"

Europarlamentaarikko Liisa Jaakonsaari (sd.) sanoo lapsiavioliittojen yleistyvän Turkissa. Useat ihmisoikeusjärjestöt ovat kertoneet, että Turkin hallitus ajaa useita heikennyksiä naisten ja lasten asemaan.

Turkin perustuslakituomioistuimen heinäkuisesta linjauksesta on esitetty tulkintoja, joiden mukaan tulevaisuudessa seksi alle 15-vuotiaiden kanssa ei olisi enää rangaistavaa. Turkki on tiukasti kiistänyt tämän tulkinnan.

– Vielä ei ole mitään päteviä tietoja siitä, että tätä lakitulkintaa lapsiavioliittojen sallimisesta oltaisiin torjumassa, Jaakonsaari sanoo.

Jaakonsaaren mukaan lapsiavioliittoja solmitaan erityisesti pakolaisleireillä, joissa lasten asema on heikko. Hänen mielestään lapsiavioliittojen pelko ei ole turha muuallakaan Turkissa.

– Turkissa vanhoillisten piirien asema on vahvistunut. Islamin äärivanhoillinen tulkinta on saanut jalansijaa ja siitä on tullut entistä hyväksyttävämpää. Minun on vaikea uskoa, että lapsiavioliitoilla olisi Turkissa laajaa kannatusta. Kriisi on kuitenkin helpottanut konservatiivisen politiikan toteuttamista.

"Kansainvälinen paine suurta"
Turkissa on menossa laajoja puhdistuksia, joissa presidentti Recep Tayyip Erdoganin vastustajia häädetään yhteiskunnallisista tehtävistä. Tämä saattaa Jaakonsaaren mielestä hillitä päätöksiin kohdistuvaa kritiikkiä.

– Turkkilaiset ihmisoikeusjärjestöt ovat puuttuneet asiaan ja pitäneet sitä esillä. Kansainvälinen paine on suurta, joten toivon ettei näitä lapsiavioliittoja tulla Turkissa näkemään.

Turkki on syyttänyt Ruotsin ulkoministeri Margot Wallströmia lapsiavioliitoilla pelottelusta.

Nettomaksaja kirjoitti...

Ruotsi ja Turkki ovat nykyisin sukupuolielämän aloittamisen suhteen yhä vapaamielisiä maita, sillä kummassakin maassa seksin suojaikäraja on 15 vuotta.

Suomessa eduskunnan kukkahattusedät ja -tädit ovat onnistuneet pitämään Suomen seksin suojaikärajan 16 vuodessa, vaikka Lipposen hallitus esitti 1990-luvulla sen alentamista 15 vuoteen. Ihme ettei Jaakonsaari hauku sekä Ruotsia että Turkkia kevytmielisiksi lapsiseksimaiksi.

Anonyymi kirjoitti...

"Opettajia ei eroteta, vaikka he puhuvat oppilaista tyttöinä ja poikina"

Transsukupuolisten oppilaiden tukeminen myös kielenkäytön muuttamisella on herättänyt suurta huomiota USA:ssa.

Verkkouutiset kertoi torstaina USA:n Pohjois-Carolinassa kouluille levitetystä ohjeistuksesta, jossa kehotetaan käyttämään oppilaista sukupuolineutraaleja termejä ja välttämään nimittämistä tytöiksi ja pojiksi. Aikeet ovat herättäneet maassa paljon kohua.

Charlotte Observer uutisoi Charlotte-Mecklenburgin koulujen ylitarkastaja Ann Clarkin pitäneen nyt tiedotustilaisuuden, jossa hän kumosi väitteitä.

‒ Opettajia ei tulla erottamaan, vaikka he viittaisivat oppilaisiin sanoilla pojat ja tytöt. Pojat eivät pääse osallistumaan tyttöjen liikuntatunneille. Ohjeistus transsukupuolisiin oppilaisiin suhtautumisesta ei tule vaikuttamaan juuri millään tavoin muiden oppilaiden elämään, ylitarkastaja Clark sanoi.

Anonyymi kirjoitti...

Lastenpsykiatri Sanni-kohusta Ylelle: "Lapset seksualisoituvat liian aikaisin"

Lastenpsykiatri Jari Sinkkonen kertoi Ylen Aamu-tv:ssa lapsen maailman seksualisoituvan liian aikaisin.

Sannin Vahinko-video poistettiin tällä viikolla Youtubesta, kun videosta oli noussut pienoinen kohu. Videolla lapset laulavat kappaleen sanojen mukaan, että "jos haluut testaa mua yhden kerran vaan" ja "on ilo olla sun vahinko." Sinkkosen mukaan kohu ei ole uusi asia vaan jatkumoa yli 15 vuotta sitten alkaneelle kehitykselle. Hän nostaa esimerkiksi Madonnan, Christina Aguileran ja Spice Girlsin videot, jotka ovat erittäin suorasukaisia.

- Vaikka niissä ei lapsia ollutkaan, niin ne olivat avoimen eroottisia ja pikkulikat kyllä ottivat niistä näitä elementtejä, Sinkkonen sanoo.

Sinkkosen mukaan lapsen maailma seksualisoituu liian aikaisin. Hän korostaa aikuisten vastuuta ja muistuttaa että aikuisten pitäisi toimia suodattimena.

- Jos lapset renkuttavat tai rallattavat näitä aikuisten biisejä, niin meidän pitää sanoa, että kulta sinä et ymmärrä mistä sinä puhut. Tämä kuuluu aikuisten maailmaan ja tämä kuulostaa pikkutytön tai pikkupojan suussa todella kornilta, lopeta!

Lisäksi hän suosittelee keskustelua siitä, miksi tietyt sanoitukset eivät lapsille sovellu.

Anonyymi kirjoitti...

Lastenpsykiatri Sinkkonen Sannin musiikkivideosta: "Teinimeininki 8-vuotiaana, ihan älytöntä"

Laulajatähti Sannin musiikkivideo on herättänyt tällä viikolla paljon keskustelua. Osa koki Sannin Vahinko-nimisen kappaleen musiikkivideossa ongelmalliseksi sen, että ala-asteikäiset lapset laulavat aikuisten suuhun sopivaa tekstiä. Osan mielestä taas videon kritisoiminen on turhaa "kukkahattuilua". Joutuuko lapsi liian aikaisin aikuisten maailmaan? Lastenpsykiatri Jari Sinkkonen vastaa.

Anonyymi kirjoitti...

Naisopettaja jäi kiinni seksistä viiden oppilaansa kanssa - pidätyskuva julki

Tomo Newsin mukaan [lähde] Yhdysvaltain Tennesseessa ihmetellään nyt high school -opettajan puuhia.

Marquita Alstonin epäillään nimittäin harrastaneen seksiä viiden oppilaansa kanssa.

Kaikki biologian opettajan kanssa tekemisissä olleet ovat 17-vuotiaita.

Poliisi sai tapauksesta vihiä rehtorilta, joka oli kuullut huhuja opettajan tekemisistä, joista osa oli tapahtunut koulun kampusalueella.

Anonyymi kirjoitti...

Youtuben miespuoliset meikkitaiturit ihastuttavat: ”Taistelen kanavallani tasa-arvon puolesta”

Osa Youtuben tämän hetken suosituimmista kauneusvloggaajista on miehiä. Näihin kuuteen vloggaajaan kannattaa ehdottomasti tutustua.

Anonyymi kirjoitti...

Ministeri kieltäisi burkhan käytön julkisilla paikoilla Saksassa: ”Ei sovi meidän yhteiskuntaamme”


Saksassa harkitaan osittaista kieltoa kasvot peittäville hunnuille, kertovat kansainväliset uutislähteet.
Viranomaiset suunnittelevat kasvojen peittävien huntujen kieltoa julkisilla paikoilla, joissa ihmiset pitää tunnistaa, kertoo CNN. Tällaisia julkisia paikkoja olisivat esimerkiksi virastot, koulut, lastentarhat ja hallituksen virastot.

–Vastustamme yksimielisesti burkhaa. Se ei sovi meidän yhteiskuntaamme. Sen takia vaadimme, että ihmisten pitäisi näyttää kasvonsa, sisäministeri Thomas de Maiziere kommentoi Deutsche Wellen mukaan.

Ranska kielsi koko kasvot peittävät burkat ja vain silmät paljastavat niqabit julkisilla paikoilla vuonna 2011.

Anonyymi kirjoitti...

"Seksinukeille tekoälyä" – voiko tästä seurata mitään hyvää?

Robotiikka tulee myös aikuisviihteeseen. Seuraavaksi vuorossa ovat tekoälyllä ja mahdollisesti kokovartalorobotiikalla varustetut seksinuket.

Anonyymi kirjoitti...

Väitös: Suomessa stailaus on jo oma alansa – stailaajat työllistyvät paremmin kuin hitsari

Stailaus on uusi ala Suomessa. Kymenlaaksossa ammattikoulusta alalle valmistuneet työllistyvät muita toisen asteen uusia ammattilaisia paremmin, todetaan Itä-Suomen yliopistossa tarkastettavassa väitöksessä.

Kouvolan seudun ammattiopistossa on ollut stailausalan koulutusta jo vuodesta 2006 lähtien. Stailausalan koulutus on toisen asteen koulutusta, johon liittyy ammatillisen koulutuksen reformi Suomen hallituksen kärkihankkeena vuonna 2018, Minna Parkon väitöksessä kirjoitetaan.

Itä-Suomen yliopistossa tarkastettavan väitöksen mukaan stailausalan keskeiset työpaikat liittyvät muun muassa ihmisten henkilökohtaiseen stailaukseen, muotituotteiden stailaukseen, muodin ja mainoksien stailaamiseen.

Tutkimuksessa selvisi, että stailausalalta valmistuneet ovat sijoittuneet paremmin työelämään kuin muut Kymenlaaksosta toisen asteen koulutuksesta valmistuneet. Stailaajat siis pääsevät paremmin työmarkkinoille kuin esimerkiksi Kymenlaaksosta valmistuvat hitsarit.

– Useimmat sijoittuivat kaupan alan myyntityöhön ja kauneudenhoitoalan henkilöpalveluihin, väitöksessä todetaan.

– Tutkimustuloksista voidaan päätellä, että stailausalan työtehtävät ja ammattialan rajat voivat muuttua, ja työtehtävistä voi tulla entistä monimuotoisempia tulevaisuudessa, perjantaina tarkastettavassa väitöskirjassa sanotaan.

Anonyymi kirjoitti...

Suomalainen seksityöläinen kertoo: Kohtasin 25-senttisellä peniksellä varustetun

Jokainen mies tahtoo tietää, mikä on se sopivankokoinen penis – noin niin kuin naisen mielestä. Lemmen ammattilainen voi olla aika oivallinen henkilö valaisemaan asiaan totuuden.

Ilotyttö paljastaa -blogia kirjoittava helsinkiläinen 24-vuotias seksityöläinen toteaa uusimmassa postauksessaan kohdanneensa jos jonkinkokoisilla miehuuksilla varustettuja asiakkaita. Suurin oli kuitenkin muutama päivä sitten vastaan tullut 25-senttinen. Hän kuvaa postauksessaan kuinka asiakkaan kanssa oikein onnistuttiin kanssakäymisessä.

-Hän ei vain pysty hyppäämään pukille ja runnomaan menemään. Sillä seipäällähän voi tappaa, prostituoitu kirjoittaa Onko kalun koolla väliä -kirjoituksessaan.

Anonyymi kirjoitti...

Näin miehet masturboivat työpaikalla: "Jaksan kahvikupposella ja orgasmilla työpäivän iloisin mielin"

Kerroimme keskiviikkona Kaalimato.comin tutkimuksesta, jonka mukaan joka kolmas mies on harrastanut sooloseksiä työpaikallaan. Kysyimme lukijoiltamme heidän kokemuksiaan asiasta.

Anonyymi kirjoitti...

ALLE SEISKAN KESKIARVOLLA ON VAIKEA PONNISTAA

Taas se on todistettu: Peruskoulussa tytöillä menee paremmin.
Tytöt menestyvät poikia paremmin suomalaisessa peruskoulussa. Tuttu tulos sai vahvistusta viime viikolla julkistetusta Suomi nuorten kasvuympäristönä -raportista. Sen takana olevat tutkijat pitivät huomiota yhtenä laajan tutkimuksen merkittävistä tuloksista.

Raportti perustuu kaikkien vuonna 1987 Suomessa syntyneiden seurantaan erilaisista rekistereistä. Tutkija Aino Lappi totesi raportin julkistustilaisuudessa Helsingissä, että aineisto kertoo voimakkaista sukupuolieroista peruskoulussa:

Päättötodistuksen vähintään yhdeksän keskiarvolla sai naisista 16 prosenttia ja miehistä 4,8 prosenttia. Alle seitsemän keskiarvo oli naisista 11,5 prosentilla ja miehistä 26,6 prosentilla.

Keskiarvot ovat yhteydessä yllättäviinkin asioihin. Kouluterveyskyselyn mukaan esimerkiksi peruskoulun yläluokilla oppilaiden terveystottumukset ovat voimakkaasti yhteydessä keskiarvolla mitattuun koulumenestykseen.

Hyvä todistus johtaa korkeampiin opintoihin

Nyt julkistettu raportti toteaa, että keskiarvoilla on voimakas yhteys myöhempien tutkintojen suorittamiseen. Niistä, jotka eivät ole suorittaneet mitään tutkintoa yhdeksän vuotta peruskoulun päättymisen jälkeen, on lähes puolella ollut alle seiskan keskiarvo. Yhdeksikön keskiarvon saaneista tutkinto puuttuu puolelta prosentilta.

ILMOITUS
Ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneista 49,5 prosentilla keskiarvo oli peruskoulun päättötodistuksessa vähintään yhdeksän. Alle seiskan todistuksella ylempään korkeakoulututkintoon ponnisti viisi henkilöä koko Suomessa vuonna 1987 syntyneestä ikäluokasta eli 60 254 henkilöstä.

Naiset ovat suorittaneet miehiä useammin korkeakoulututkinnon. Naisista 27 prosentilla on alempi korkeakoulututkinto, miehistä 14 prosentilla. Ylemmän tutkinnon on naisista suorittanut 5,3 prosenttia, miehistä kaksi prosenttia.

Ilman peruskoulun jälkeistä tutkintoa tutkimusjakson lopussa oli noin 11 prosenttia naisista ja reilu 15 prosenttia miehistä.

Mies kirjoitti...

^ Mutta tuottaako nuo naisten korkeakoulututkinnot mitään muuta kuin feminismiä ja paisuttavat julkista sektoria? Vastaus on ei! Nais-insinöörit ovat yleisimmin alalla joka koskee luonnonsuojelua, työsuojelua, tai terveystarkastusta. Toisin sanoen, pelkkiä byrokraatteja. Palkkaa naiset sitten vaativat "koulutuksen mukaan".

Anonyymi kirjoitti...

Feministinen puolue tähtää kuntavaaleihin – tulokas asettuu vasemmistoliiton ja vihreiden tuntumaan
Tavoitteena ovat maksuton päivähoito ja tasa-arvoerä palkkoihin.


KUNTAVAALIEN ehdokaslistoilla saatetaan nähdä jo ensi keväänä uusi tulokas, Feministinen puolue. Kesäkuussa perustettu puolue yrittää vielä tämän vuoden aikana saada kasaan vaaditut 5 000 kannattajakorttia, jotka ovat ehtona puoluerekisteriin pääsylle.

Puolue järjesti lauantaina Helsingissä tapahtuman, joka toimi lähtölaukauksena puolueen poliittiselle toiminnalle. Nyt työn alla ovat yleinen poliittinen ohjelma sekä ohjelma ensi kevään kuntavaaleihin. Siellä on puolueen lähiajan päätavoite.

”Tarkoitus on, että saamme ehdokkaita useammalle paikkakunnalle. Tavoite on saada ihmisiä myös läpi, jotta pääsemme konkreettisesti tekemään feminististä politiikkaa”, sanoo Katriina Rosavaara, yksi puolueen kolmesta puheenjohtajasta.

MITÄ feministinen puolue sitten ajaa?

”Tiivistetysti kaikkien yhdenvertaisuutta”, sanoo puheenjohtajiin kuuluva Katju Aro.

Kyse ei siis ole pelkästä naisasiasta, vaan politiikan ytimessä on kaikenlainen syrjintä, kohdistui se sitten etniseen taustaan, seksuaaliseen suuntautumiseen tai vammaisuuteen.

Puolueen puheenjohtajiin kuuluva määrittelee feminismin vastavoimaksi nationalismille ja siihen kytkeytyvälle arvokonservatismille. Talouspoliittisesti puolue on vasemmalle kallellaan.

Näin feministinen puolue asettuu Suomen puoluekentällä jonnekin vasemmistoliiton ja vihreiden tuntumaan.

Anonyymi kirjoitti...

Väitös: Paikallisen sopimisen laajentaminen uhka palkkatasa-arvolle

Työehtosopimuksissa pitäisi huomioida nykyistä paremmin miesten ja naisten tasa-arvo, sanoo Helsingin yliopiston väitöstutkimus.

Politiikan tutkija Milja Saari käsittelee väitöskirjassaan naisten ja miesten palkkaeroja poliittisena ja oikeudellisena kysymyksenä.

Saari arvioi, että palkkojen paikallisen sopimisen laajentaminen kasvattaisi sukupuolten palkkaeroja. Työehtosopimuksia ei saa Saaren mielestä heikentää.

– Ilman työehtosopimukseen kirjattuja vähimmäisehtoja naiset jäisivät monilla aloilla heikkoon neuvotteluasemaan.

Saari on tutkinut muun muassa yksityisen palvelualan naisvaltaisia työpaikkoja.

Saaren mukaan tasa-arvotyö jää helposti juhlapuheiden tasolle. Esimerkiksi luottamusmiehillä ei ole tutkijan mukaan nykyisin riittäviä oikeuksia saada tietoja palkoista ja seurata palkkatasa-arvoa työpaikoilla.
Väitöskirja tarkastetaan Helsingin yliopiston valtiotieteellisessä tiedekunnassa ensi viikolla.

Anonyymi kirjoitti...

Alkaa
Inside Britain's sex robot brothels and ‘it IS legal’ | Daily Star

Vasemmistolaisen lesbotoimittajan mukaan sharian harjoittaminen on edistysmielistä | MV!!??

Liberal Commentator Sally Kohn Slammed on Twitter After Calling Shariah Law ‘Progressive’ | TheBlaze.com

Petition: Send Sally Kohn To A Country That Practices Sharia Law WITHOUT Bodyguards | The Daily Caller

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsin festivaaleilla rikosilmoitukset kasvussa – kymmenittäin rikosilmoituksia seksuaalisesta ahdistelusta

Ruotsissa festivaaleilla on tehty jälleen kymmenittäin rikosilmoituksia seksuaalisesta ahdistelusta, uutisoi The Local.

Tukholmassa järjestettiin perjantaina ja lauantaina We are Sthlm -festivaali. Tukholman poliisi kirjasi festivaalin yhteydessä yhteensä 38 rikosilmoitusta seksuaalisesta ahdistelusta.

Perjantaina poliisi pidätti festivaaleilla raiskauksesta epäillyn henkilön, mutta rikosnimike kevennettiin myöhemmin seksuaaliseksi ahdisteluksi.

– Alkututkimukset antoivat olettaa, että kyseessä oli raiskaus. Useiden haastattelujen ja tutkimusten jälkeen päätimme muuttaa nimikkeen seksuaaliseksi ahdisteluksi, Kjell Lindgren Tukholman poliisista kertoo.

Poliisille oli tehty 17 ilmoitusta seksuaalisesta ahdistelusta jo perjantain aikana. Viime vuonna We are Sthlm -festivaalin aikana tehtiin yhteensä 21 rikosilmoitusta seksuaalisesta ahdistelusta. Tänä vuonna ilmoituksia tehtiin lähes tuplasti enemmän.

Anonyymi kirjoitti...

Äidin epäillään surmanneen neljä lastaan

Anonyymi kirjoitti...

https://pushingrubberdownhill.com/2016/08/21/the-earth-is-doomed/

Anonyymi kirjoitti...

Sanna Ukkola: Äiti, älä pane lastasi nettiin!
Lapsia kuvataan julkiseen nettiin ultraäänikuvista ja synnytyssalista lähtien. Ihminen on laumaeläin: kaikki muutkin vanhemmat tekevät niin, joten miksen minäkin! kirjoittaa Sanna Ukkola blogissaan.


Teini-ikäisenä pyöräilin koulusta kotiin ja lauloin täydellä volyymillä Raptorin uutta biisiä:

“Oi beibe, nyt taisin keksiä, voisimme kokeilla ryhmäseksiä. Otetaan faijasi mukaan kimppaan, olenkin jo kyllästynyt pelkkään pimppaan.”

Niin. Ymmärsin, että sanat olivat hivenen tuhmia, mutta biisi oli hyvä ja kaikki muutkin luokalla hoilottivat samaa kappaletta. En usko, että vaurioiduin laulun lyriikoista kovin paljon. Mutta mistäs tuon tietää: ehkä juuri siksi olen tämänlainen.

Onneksi tuolloin ei ollut sosiaalista mediaa. En ehkä aikuisena olisi tykännyt, jos netin syövereistä löytyisi tallenne teini-ikäisestä Sannasta laulamassa ryhmäseksistä.

Viime viikolla kohistiin poptähti Sannin videosta, jossa eri-ikäiset fanit lauloivat seksuaalisesti provosoivia säkeitä: "Jos haluut testaa mua yhen kerran vaan, mulla on mesta mihin mennä." Nuorimmat laulavista fanista olivat arviolta kahdeksanvuotiaita lapsia.

Luulisi, että olisi ihan selvä asia kenelle tahansa aikuiselle, että pikkulapsia ei kuulu houkutella laulamaan julkisuudessa yhden illan seksisuhteista, mutta ei.

Helsingin Sanomissa Sannin videota oudoksunut toimittaja haukuttiin kukkahattusedäksi, feministien mielestä kyseessä oli patriarkaatin sorto ja pedofiilihysteria: taas setämiehet haluavat panna tytöt paikalleen ja määritellä heidän seksuaalisuuttaan. Nämä samat ihmiset moralisoivat kuorossa naisia esineellistäviä mainoskampanjoita. Minulle ei aukene, miksi aikuisia naisia ei saa seksualisoida, mutta pikkutyttöjä saa.
Esimerkiksi poplaulaja Maija Vilkkumaa pani Sannin käsittämättömän mokan – niin, keski-ikäisten miesten syyksi.

“Nyt tässä on keski-ikäinen mies heilauttanut pedofiilikorttia ja saanut videon pois netistä. Samalla se biisi on liattu ja häpäisty näiltä nuorilta faneilta.”

On melko kummallista, että tästäkin kohusta saatiin väännettyä miehet vastaan naiset -asetelma ja tasa-arvoepäkohta. Kysehän on siitä, onko pikkulasten sopivaa hoilottaa avoimesti eroottisia lauluja poptähden videolla. No ei ole. Sen pitäisi olla kaikille ihan selvää. Pikkulapsia ei pidä seksualisoida myynninedistämisen takia – eikä mistään muustakaan syystä. Tälle on erittäin hyviä perusteita.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi naaraat huolehtivat jälkeläisistä uroksia enemmän?
Tutkijoiden mukaan yksi selittävä tekijä on se, että urokset eivät voi olla varmoja isyydestään.


Jyväskylän yliopiston ja Australian kansallisen yliopiston tutkijat ovat laajentaneet aiempia teorioita ja pyrkineet selittämään entistä paremmin naaraiden ja urosten poikkeavaa panosta jälkeläisten hoidossa.

Tutkijat selvittivät matemaattisten mallien avulla, että jos sukusolujen koko on ainoa ero sukupuolien välillä (urosten pienet siittiöt ja naaraitten suuret munasolut), evoluutio ei suosi naaraiden kehittymistä uroksia huolehtivammiksi vanhemmiksi.

– Vaikka munasolu on paljon suurempi panostus kuin pieni siittiö, se ei selitä naaraiden taipumusta olla huolehtivampia. Mutta ei myöskään ole evolutiivista tekijää, joka aiheuttaisi sen, että molemmat sukupuolet huolehtivat yhtä paljon, selittää akatemiatutkija Lutz Fromhage Jyväskylän yliopistosta.

Tämä uusi löydös kumoaa aiemmat teoriat, joiden mukaan molemmat vanhemmat kehittyvät huolehtimaan jälkeläisistä yhtä paljon.

Vaikka naaraat näyttävätkin yleisesti ottaen olevan huolehtivampia kuin urokset, lajien välillä on suuria eroja. Esimerkiksi monien kalalajien urokset vartioivat munia ja suojelevat poikasia yksin, kun taas nisäkkäiden poikasista huolehtivat tavallisesti naaraat. Fromhagen mukaan Nature Communications -lehdessä julkaistu tutkimus voi luoda yhtenäisempää pohjaa ymmärrykselle siitä, kuinka uros- ja naarasvanhempien huolenpito kehittyy.

Satunnaisia linkkejä kirjoitti...

Iltalehti: Seksuaalisesti halukas nainen ahdistaa miestä parisuhteessa - syynä pelko pettämisestä? (22.8.2016)
Tuoreen tutkimuksen mukaan parisuhde seksuaalisesti aktiivisen naisen kanssa voi ahdistaa miestä.

▶ Tuoreen tutkimuksen mukaan suhde naiseen, jolla on korkea seksivietti, saattaa aiheuttaa miehelle ahdistusta.
▶ Syynä saattaa olla pelko siitä, että nainen on altis pettämään.
▶ Seksuaalisesti aggressiivinen nainen voidaan nähdä myös hyökkäävänä ja dominoivana - ja näin ollen epänaisellisena.
Koehenkilöinä toimineiden naisten ahdistuneisuus laski heidän kumppaniensa osoittaessa suurta seksuaalista halukkuutta.

Mitä useammin kumppani siis halusi seksiä, sitä turvatummaksi nainen koki suhteen, Fusion tiivistää.

Miehillä seksuaalisen halun osoituksilla oli päinvastainen vaikutus. Mitä halukkaammin nainen käyttäytyi, sitä ahdistuneempi mies oli suhteen tilasta. Kun nainen osoitti vähemmän kiinnostusta seksiin, miesten ahdistuneisuus laski huomattavasti.

Tutkijat antavat useita mahdollisia syitä ilmiölle.

Miehet saattavat yhdistää naisen korkean seksivietin pettämistaipumuksiin, jolloin he näkevät sen uhkana suhteelle.


Fusion: Study reveals the ridiculous reason some heterosexual men feel anxious in relationships (8/19/16)

Tutkimus siis on Fusionin suodattimen läpi painotettuna.

El Ninja kirjoitti...

"Miksi naaraat huolehtivat jälkeläisistä uroksia enemmän?
Tutkijoiden mukaan yksi selittävä tekijä on se, että urokset eivät voi olla varmoja isyydestään."

Tämähän on loistava uutinen vaikkapa työn alla olevan feministisen puolueen kannalta. Vanhemmuuden kustannusten tasaisemmasta jakautumisesta on esitetty toiveita jo vuosia, ja näitä haaveita on höystetty mitä ihmeellisimmillä mutu-pohjaisilla teorioilla.

Tässä meillä on tutkittua tietoa siitä, miten miehet saadaan kantamaan enemmän vastuuta lapsesta. Lyödään miehen eteen sellainen rätinki, että se todistaa lapsen miehen omaksi geeni-teknologian luomalla varmuudella. Tehdään tämä vieläpä automaattisesti synnytyksen jälkeen, jolloin ei pääse syntymään draamaa luottamuksen puutteesta. Kun mies saa isyydestään saman varmuuden kuin nainenkin, niin lapsesta huolehtiminen jakautuu paremmin vanhempien kesken.

Oma asiansa on se, että lähes kaikkia nais-mies -akselin tutkimuksia otsikoidaan vetämällä tarkoitushakuisesti mutkat suoraksi. Mutta silti, kerrankin tarjolla olisi matemaattisesti todistettu tutkimustulos, jota voitaisiin käyttää tasa-arvon edistämiseen. Ottakaa koppi, arvon feministit!

Anonyymi kirjoitti...

Pussy pass taas käytössä:

Paedophile sisters who abused boy, 6, for over a decade dodge prison after judge says they would be ‘too isolated’ – The Sun

Young girls are being given anti-sex attack tattoos with the word NO to warn off would-be rapists

Nainen asialla:

Brussels bus stabbing leaves three injured after 'machete attack' in Belgian city

Anonyymi kirjoitti...

Keski-ikäinen suomalainen mies - olet sankari!!!

Samia Mohamud - En voi kyllin kiittää miestä, joka tänään... | Facebook

En voi kyllin kiittää miestä, joka tänään pelasti siskoni ja siskontyttären. Auto kääntyi kyljelleen jättäen traumaattisen näyn. Kaasu täytti auton ja liekkien osuus alkoi. Sinä ihana mies tänään Pukinmäessä, sinä joka inhimisellä toiminnallasi rikoit auton lasin. Rikoit samalla molemmat kätesi. Et luovuttanut. Huusit apua ja jatkoit heidän pelastamista. Sait heidät näkemään kaasun läpi inhimillisyyden, lämmön ja elämän. Keski-ikäinen suomalainen mies olet sankari. Siskoni takkiin, käsiin ja huiviin jäi vertasi. Ambulanssin tultua kyselit heidän vointia ja jatkoit matkaasi vaatimattomasti. Ilmottaudu! ‪#‎pukinmäki‬ ‪#‎autoonnettomuus‬ ‪#‎mikä‬ ‪#‎onni‬ ‪#‎onnettomuudessa‬. ‪#‎Alhamdulillah‬

Anonyymi kirjoitti...

Naisten asemasta ei pidä vaieta — Maalla ja mailla

Anonyymi kirjoitti...

Väittääkö kumppanisi harrastaneensa seksiä seitsemän ihmisen kanssa? Hän luultavasti valehtelee

Kuinka monen kanssa olet harrastanut seksiä? Entä kuinka monen kanssa väität harrastaneesi seksiä?

Alkuvuodesta IllicitEncounters.com-sivusto teetti käyttäjillään kyselyn, jonka seurauksena määriteltiin täydellinen Kultakutri-luku: siis seksikumppanien määrä, joka ei ole liian suuri, eikä liian pieni – vaan juuri sopiva. Tuo luku oli kymmenen.

Mutta hiljattain yli 2 100 ihmiselle tehdyn kyselyn mukaan todellinen luku onkin vielä pienempi: vain seitsemän.

Superdrug.com-sivuston teettämä, luvun seitsemäksi määritellyt kysely paljasti myös, että ihmiset väittävät harrastaneensa itse seksiä juurikin tuon maagisen seitsemän ihmisen kanssa. Kuitenkin liki puolet vastanneista paljasti valehdelleensa seksielämästään. Todennäköisyydet ovatkin tämän kyselyn perusteella siis sen puolella, että jos joku vakuuttaa sinulle olleensa sängyssä seitsemän ihmisen kanssa, hän puhuu puppua.

Anonyymi kirjoitti...

Naisen halukkuus ahdistaa miestä parisuhteessa – uhkakuvana pettäminen?

Tutkimuksen mukaan miehet eivät kenties haluakaan vierelleen seksuaalisesti halukasta naista.

European Journal of Social Psychology -lehdessä julkaistu tutkimus paljastaa, että miehiä ahdistaa tapailla seksuaalisesti erittäin halukasta naista. Mutta miksi?

Tutkimusta varten tutkijat seurasivat 62 tuoretta pariskuntaa kahdeksan kuukauden ajan. Tavoitteena oli tutkia sitä, kuinka kummankin osapuolen seksihalut ja läheisyydentarve vaikuttivat parin kiintymyssuhteeseen, jotka on yleensä jaoteltu neljään kategoriaan: turvalliseen, välttelevään, pelokkaaseen ja ahdistuneeseen.

Anonyymi kirjoitti...

Auts! Seksikolumnistin heitto isokaluisista miehistä käy luonnon päälle

Nimittäin isokaluisten miesten luonnon päälle

Kolumnisti Nicole Beland toteaa Men´s Healthissa, että isolla kalulla ei ole mitään merkitystä seksissä naisille – vain kalun käyttökyvyillä on.

Siis: pienikaluinen voi jopa mennä naisen tyydyttämisessään pidemmälle kuin isokaluinen, jos osaa käyttää penistään.

Tämä kommentti naulitsee isokaluiset:

-Kahdenkymmenen minuutin eroottinen petting (esileikki) kynän kokoisen peniksen omaavan miehen kanssa on paljon kuumempaa kuin kahden minuutin mekaaninen köyriminen sellaisen miehen kanssa, jolla on taskulampun kokoinen jööti.

Usein isokaluiset miehet ovat liian itsetietoisia, mikä tekee heistä huonoja sängyssä. Belandin mukaan he luulevat että koolla mennään ja se riittää naisen tyydyttämiseen.

Anonyymi kirjoitti...

AMAZING FEMINIST FAILS! (Huffington Post Sexism) - YouTube

Anonyymi kirjoitti...

https://twitter.com/SteveStuWill/status/768393362336382978

Why Do Finnish Men Marry Thai Women But Finnish Women Marry British Men?

Anonyymi kirjoitti...

Presidenttiparin kuva koulukirjassa ihmetyttää - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Kansanedustaja ihmettelee Twitterissä uuden lukiokirjan kuvavalintaa. Kuvatekstissä vihjataan presidenttiparin ikäeroon ja Sauli Niinistön taloudelliseen ja sosiaaliseen asemaan.
...
Evoluutiopsykologian mukaan pitkäaikaista kumppania etsivät naiset tuntevat vetovoimaa miehiin, jotka ovat taloudellisesti ja sosiaalisesti hyvässä asemassa ja naista vanhempia. Nämä ominaisuudet viittaavat miehen kyvykkyyteen huolehtia naisesta ja tämän lapsista.
...

Anonyymi kirjoitti...

Presidenttiparin kuva oppikirjassa hämmensi kansanedustajaa – kuvatekstissä kerrotaan naisten kiinnostuksesta hyvässä asemassa oleviin miehiin | Koulukirjat | HS

Anonyymi kirjoitti...

Naisopettaja tuomittiin oppilaiden törkeistä hyväksikäytöistä – uhrit 12-15-vuotiaita - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Vantaan käräjäoikeus tuomitsi 40-vuotiaan opettajan kolmen vuoden ja kahdeksan kuukauden vankeuteen.
...

Anonyymi kirjoitti...

Opettaja halasi ja kehui syötävän kauniiksi – korkein oikeus kumosi vankeustuomion oppilaan seksuaalisesta hyväksikäytöstä
Syyttäjä vaati viisikymppiselle miehelle rangaistusta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.


KORKEIN oikeus (KKO) kumosi torstaina peruskoulun opettajan ehdollisen vankeustuomion 12-vuotiaan oppilaansa seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Mies oli muun muassa halannut tyttöä ja kehunut tätä syötävän kauniiksi.

Vaasan hovioikeus oli tuominnut lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä seitsemäksi kuukaudeksi ehdolliseen vankeuteen. Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeus oli puolestaan hylännyt syytteen aiemmin.

Syyttäjän mielestä mies olisi pitänyt tuomita törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Anonyymi kirjoitti...

Rikosoikeuden professori vantaalaisopettajan tuomiosta: Ankara, äärettömän harvinainen tapaus
Vantaalla työskennellyt naisopettaja tuomittiin liki neljäksi vuodeksi vankeuteen oppilaiden hyväksikäytöstä. Tuomio kertoo muun muassa siitä, että vastaaviin rikoksiin on alettu suhtautua yhä vakavammin, arvioi rikosoikeuden emeritaprofessori Terttu Utriainen.


Rikosoikeuden emeritaprofessori Terttu Utriainen pitää Vantaalla työskennelleen naisopettajan saamaa seksuaalirikostuomiota ankarana. Nainen tuomittiin torstaina kolmeksi vuodeksi ja kahdeksaksi kuukaudeksi vankeuteen muun muassa kahdesta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

– Se on kova, aika ankara tuomio. Nythän meillä ei ole tarkempaa tietoa teoista ja tapahtumista, eli siinä mielessä on hyvin vaikea ottaa kantaa. Mutta kyllä se suht ankara tuomio on, Utriainen kommentoi.

Nainen sai tuomion myös törkeästä virka-aseman väärinkäyttämisestä: Vantaan käräjäoikeuden mukaan hän oli taivutellut alaikäiset uhrit seksuaalisiin tekoihin opettajan asemaa hyväksikäyttäen. Kaksi uhria oli tapahtumahetkellä 12–15-vuotiaita.

Miten harvinaisia tällaiset tapaukset ovat?

– Näitä on ollut vuosien varrella jonkin verran, mutta kyllä nämä äärettömän harvinaisia ovat, Utriainen vastaa. Tekijöinä on hänen mukaansa ollut sekä mies- että naisopettajia.

"Eikö koululla ole ollut tietoa toiminnasta?"

Mistä tuomion kovuus kertoo? Ennen kaikkea törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, Utriainen selittää ja toteaa, että asteikko yltää niissä aina kymmeneen vuoteen asti.

– Yleensä näissä törkeissä seksuaalirikoksissa – ensinnäkin niitä on erittäin vähän ja ne ovat harvinaisia – rangaistus on liikkunut vähän alempana. Tavallaan [tuomio] kertoo myös siitä, että tällaisiin rikoksiin on alettu suhtautua yhä vakavammin.

Sitä, onko tuomio linjassa aiempien vastaavien tapausten kanssa, on emeritaprofessorin mukaan vaikea arvioida, koska tapauksesta tiedetään niin vähän.

– Törkeät seksuaalirikokset ovat otsikon sisäpuolellakin tavattoman erilaisia. Joskus – useinkin – niihin liittyy väkivaltaa ja nöyryytystä, kaikkia tällaisia muita seikkoja. Nyt me emme tiedä tästä tapauksesta muuta kuin sen, että siinä on ollut houkuttelua.

Vantaalaisopettajan tapauksessa teot ulottuvat vuodesta 2012 vuoteen 2016. Pitkä aika kummastuttaa Utriaista.

– Eivätkö teot ole tulleet aikaisemmin ilmi; eikö koulullakaan ole ollut tietoa tällaisesta toiminnasta, hän kysyy.

Anonyymi kirjoitti...

Tutkija: Naiset kärsisivät työehtosopimusten heikentämisestä
Tutkija Milja Saaren mukaan työehtosopimusjärjestelmän purkaminen uhkaisi naisvaltaisten alojen palkkaneuvotteluasemaa.


Työ- ja elinkeinoministeriön kansliapäällikkö Jari Gustafsson ehdotti aiemmin Kauppalehdessä, että matalapalkkaisten alojen työllisyyttä voisi parantaa siten, että työntekijälle maksettaisiin työehtosopimusta pienempää palkkaa. Ehdotuksessa toimeentuloa täydennettäisiin yhteiskunnan sosiaalituilla. Hallituksen edustajat kommentoivat jo, ettei ehdotukselle lämmetä.

Politiikan tutkija Milja Saaren mukaan suunnitelmat työehtosopimusten heikentämisestä kirpaisisivat suhteellisen matalapalkkaisilla, naisvaltaisilla aloilla. Saari on tutkinut finanssialan eli pankkityöntekijöiden ja vakuutusyhtiöiden työntekijöiden asemaa.

Tutkijan mukaan näillä suhteellisen matalapalkkaisilla toimihenkilöaloilla eletään jatkuvassa irtisanomisten pelossa. Saari katsoo että tämän kaltaisilla naisvaltaisilla aloilla ei ole todellista neuvotteluvoimaa.

– Pelätään onko töitä huomenna, onko palkkaa huomenna ollenkaan. Silloin työehtosopimus määrittyy naisen parhaana ystävänä asettaen ne perusraamit, jonka alle ei voida paikallisesti sopia, Saari sanoi Yle Radio Yhden Ykkösaamun haastattelussa.

– Jos puhutaan konttorityöstä pankeissa ja vakuutusyrityksissä mitä itse olen tutkinut, niin ei näytä kovin valoisasti, että siellä paikallisesti saati yksilötasolla naiset pystyisivät itselleen sopimaan työehtosopimusta paremman palkan.

Anonyymi kirjoitti...

Akateemiset äidit pilasivat suomalaisen huippu-urheilun

Anonyymi kirjoitti...

On mielenkiintoista, että tällainen on nykyään uutinen:

2016-08-26 Ruotsi: Ei ahdisteluja festivaaleilla

EI SEKSIRIKOKSIA KULTTUURITAPAHTUMASSA

Viikon pituinen festivaali Göteborgs kulturkalas loppui toissapäivänä ilman ainuttakaan rikosilmoitusta seksuaalisista ahdisteluista. Samoin oli viime vuonna.

Toimintavastaava Tasso Stafilidis sanoo syynä olevan tietoisen strategisen työn.
...

Anonyymi kirjoitti...

Miehet haluavat lapsia entistä myöhemmin – mutta kuinka vanha isä on jo liian vanha?

Vanhemmillakaan isillä ei ole ongelmia siittää lapsia. Isäksi tulemisen pitkittämisessä on kuitenkin omat riskinsä.

Tikittääkö miehen biologinen kello?

Ehkä – tosin melko paljon myöhemmin kuin ennen, kertoo miehille suunnattu Men’s Health -lehti.

Amerikkalaisen Centers for Disease Control and Preventionin mukaan ensimmäisen lapsensa mies saa yleensä 25-vuotiaana. Vuosina 1980–2014 isien, jotka ovat saaneet lapsensa 35-vuotiaina tai vanhempina, määrä on lisääntynyt huikeat 58 prosenttia.

Suomessa isien keski-ikä on noin 33 vuotta. Ensi kertaa isäksi tullaan keskimäärin 31-vuotiaana.

Vanhemmillakaan isillä ei ole ongelmia siittää lapsia. Isäksi tulemisen jatkuvassa pitkittämisessä on kuitenkin omat riskinsä.

Anonyymi kirjoitti...

Tutkija pitää Pihlajasaaren nudistikohua naisten syyllistämisenä – ”Ikään kuin miehet eivät voisi itselleen mitään”
Helsingin yliopiston sukupuolentutkimuksen tutkijatohtori Anna Elomäki pitää poliisin kommentteja Pihlajasaaren nudistirantakohussa naisia syyllistävinä ja häirintää vähättelevinä.


HELSINGIN yliopiston tutkijan mukaan poliisin lausunnot nudistirannasta heijastelevat laajemmin vallalla olevaa ajattelua. HS kysyi sukupuolentutkimuksen tutkijatohtori Anna Elomäeltä, mitä tällä viikolla puhuttaneesta nudistirantakohusta tulisi ajatella.

Kohu sai alkunsa, kun brasilialaisturisti Camilla Loreta kertoi HS:lle kokemuksistaan Pihlajasaaren nudistirannalla. Loretan mukaan rannan muut nudistit, jotka kaikki olivat miehiä, lähestyivät ja tuijottivat häntä. Loretan mukaan yksi miehistä myös masturboi etäältä häntä katsoessaan.

Helsingin poliisi kommentoi Pihlajasaaressa maanantaina sattunutta häirintätapausta muun muassa sanomalla, että ”siellä [Pihlajasaaren nudistirannalla] on sallittua käydä, mutta ikävä kyllä, puskissa alkaa aikamoinen vipinä, jos sinne nuori nainen menee. Ei siellä voi rennosti olla, tuijottelijoita riittää varmasti”.

Häirintää kokeneen Loretan mukaan poliisi oli myös sanonut, että nuorten ja kauniiden naisten ei ole normaalia mennä kyseiselle rannalle.

Satunnaisia linkkejä kirjoitti...

Samia Mohamud - En voi kyllin kiittää miestä, joka tänään... | Facebook

Iltalehti: Vesa repi naisen ulos onnettomuusautosta - uhrit palkitsivat sankarin: "En löydä edes sanoja" (26.8.2016)
Helsinkiläinen Vesa Ollila näki maanantaina lähietäisyydeltä henkilöauton ulosajon ja riensi välittömästi auttamaan.

Anonyymi kirjoitti...

Naiset riitelivät tunteja, kunnes saivat lämpöhalvauksen ja kaatuivat maahan:

Women collapse after arguing for eight hours straight in Ankang City, in north-eastern China's Shaanxi Province | Metro News

Anonyymi kirjoitti...

Hyödylliset idiootit ääri-islamia edistämässä:

Non-Muslims have caused a surge in burkini sales, says creator | Metro News

Boy killed by dog in attack in Halstead, Essex | Metro News

...
Police said a 29-year-old woman has been arrested after the attack in for allowing a dog to be dangerously out of control.
...

Homeless man handed in wallet gets rewarded with job and flat in Thailand | Metro News

Woman Sandra Danevska jailed after trying to frame ex for 130 fake crimes including rape | Metro News

Among the fictitious claims levelled against the 45-year-old were rape and acid attacks. Danevska used the details of 60 other people to implicate her former lover, and subjected two women who had dated the man to online campaigns described as ‘threatening and traumatic’.
...
‘Her ex-boyfriend, an entirely innocent man, found himself a suspect for rape, stabbings and acid attacks – the impact on his life in particular was horrendous.’

West Virginia Police find vomit-covered baby in car and wash him | Metro News

...
When asked what the name of the baby was, the driver, believed to be the baby’s mother, could not answer.
...

Angela Blackwell accused of killing baby by putting him in the fridge | Metro News

Anonyymi kirjoitti...

Seksiseuran hakeminen ei ole vain nettideittailun ilmiö: "Siitä on nyt tullut avoimempaa"
Suorat seksiehdotukset ovat arkipäivää nettideittailijoille. Elämänkumppania etsiviä tämä harmittaa. Se oikeakin voi silti löytyä joukosta. Netissä pitää vain suhtautua avoimesti siihen, että ihmiset haluavat kumppaneiltaan eri asioita.


Rohkeimmat etsivät seuraa netistä jo 1990-luvulla. Siitä ei pidetty suurta ääntä ja aihetta hieman häpeiltiinkin. Sosiaalinen media toi deittailuun täysin uuden ulottuvuuden erityisesti älykännyköiden yleistyttyä.

– Seuranhausta tuli julkista. Samalla häpeä katosi. Netissä valinnanvaraa on paljon. Siellä noudatetaan tavallaan tavaratalomeininkiä: voi valita, kokeilla ja vaihtaa ilman, että tarvitsee liikkua kotisohvalta mihinkään, kertoo Turun yliopiston mediatutkimuksen professori Susanna Paasonen.

Anonyymi kirjoitti...

Isot rinnat eivät pakolliset - suomalainen pornotähti paljastaa alan tärkeimmät ulkonäkökriteerit

Pienirintaisille ja normaalin näköisille naisille on kysyntää pornomaailmassa.
Satu Söderström on tehnyt pornoa jo 19 vuotta. Naisen taiteilijanimi on Puma Marianna Moore. Söderströmin mukaan hän käy kävelyllä ennen jokaisia kuvauksia.
- On tärkeää saada kroppa liikkuvaksi, hän avaa.
Toisin kuin voisi luulla, pornotähdet eivät yleensä saa olla liian laihoja.
- Anorektinen tähti ei näytä hyvältä. Siinä tulee aina sellainen tunne, että hänelle tehdään pahaa, Söderström avaa.
Eri maiden vaatimukset ovat erilaisia.
- Amerikassa tähdet ovat hyvin muovisia ja leikeltyjä. He ovat hyvin laitettuja. Saksassa puolestaan tähtien tulee olla mahdollisimman luonnollisia. Pienirintaisuus ei haittaa alkuunkaan.
Yksi tärkeimmistä asioista on huoliteltu ulkonäkö. Vaikeinta kenties on se, että elämisen jälkiä ei saisi kropassa juurikaan näkyä.
- Esimerkiksi mustelmat ovat ihan nou nou, koska ne vasta saavatkin näyttelijän näyttämään siltä, että heidät on pakotettu tekemään jotain, mitä he eivät halua tehdä.

Anonyymi kirjoitti...

”Persaukiseen en enää haksahda” – naiset paljastavat 12 asiaa, jotka ero opetti heille

Raha. Seksi. Kunnioitus. Naiset kertovat tärkeimmät opetukset, jotka he ovat oppineet entisestä suhteestaan ja erosta

Anonyymi kirjoitti...

Woman with HIV 'jabbed boy with needle of body fluids after he flushed drugs down toilet' | Metro News

Seksuaaliterapeutti selittää, miksi koolla on usein väliä: ”Venyttää tiettyjä hermoja” - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Jarno, 33, entisestä ”miesten työt” hoitavasta puolisostaan: ”Miehekäs rakentaminen oli liikaa, minulle jäi vain naisen rooli”

Mies voi tuntea olonsa usein tarpeettomaksi ja ylikävellyksi, kun nainenkin osaa tai epäilee miehen kykyjä hoitaa asiat. Kolme miestä kertoo tarinansa.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi miehet eivät koskaan halua lähestyä minua? Miehet vastaavat

"Miksi miehet eivät lähesty minua? Onko tukevampi (ei siis lihava) nainen niin vastenmielinen?" kysyy nimimerkki K.

Anonyymi kirjoitti...

Asiantuntijat varoittavat: Mies, näitä neljää naistyyppiä ei kannata yrittää vokotella

Juttelet kauniin naisen kanssa baarissa. Paljastuu, että hän on sinkku! Ja hän juo reteästi olutta tuopista. Nainen juuri sinun makuusi, eikö? Miksi sinun ei pitäisi tehdä aloitetta?

Vaikka mahdollinen uusi petikumppanisi vaikuttaisi suorastaan saaliilta, hän saattaa tietämättään lähettää sinulle merkkejä, jotka kannattaa huomioida.

Tässä neljä naistyyppiä, joita kannattaa varoa – ainakin siihen asti, että olet kartoittanut tilanteen kunnolla.

Anonyymi kirjoitti...

Puoluejohtajan ulostulo seksuaalisesta häirinnästä: ”Suomalaisten miesten on tajuttava, että ajat ovat muuttuneet”
Vihreiden puheenjohtaja, kansanedustaja Ville Niinistö ottaa suorin sanoin kantaa seksuaaliseen häirintään työpaikoilla.

–Ennen oli aika, jolloin naiset joutuivat sopeutumaan. Sopeutumaan miesten kosketteluun, irstaileviin puheisiin, vähättelyyn. Ei enää. Nyt on miesten aika sopeutua siihen, että tasa-arvo kuuluu kaikille. Miehet, älkää käyttäytykö urposti. Erityisesti jos olette valta-asemassa, Niinistö kirjoittaa Facebookissa.

Hän viittaa Helsingin Sanomien lauantaina julkaisemiin haastatteluihin, joissa suurlähettiläs Jarmo Viinasen kanssa työskennelleet naiset syyttävät tätä muun muassa lähentelystä. Niinistö sanoo, että seksuaalinen häirintä ja epäasiallinen seksuaalisesti virittynyt käytös on vakava ongelma monilla suomalaisilla työpaikoilla.

–Liian usein siitä yhä vaietaan, ja vaikka työyhteisössä siitä puhutaan, ei sitä osata käsitellä. Silti sellaisen kohteeksi joutuminen vaikuttaa vakavasti ihmisen työhyvinvointiin ja jaksamiseen. Usein tällainen voi kestää vuosia, hän toteaa.

Niinistö sanoo, että vakavia häirintätapauksia yleisempää näyttää olevan kyvyttömyys ymmärtää valta-asemien ja kulttuurierojen merkitys työyhteisössä.

–Suomalaisten miesten on tajuttava, että ajat ovat muuttuneet.
Iäkkäät, vallassa olevat miehet eivät aina näytä tajuavan sitä, että nuorempien naisten mielestä se ei ole enää sopivaa, miten nämä miehet ehkä nuoruudessaan kohtelivat samanikäisiä naisia. Valta-asemassa oleva henkilö ei näytä aina tajuavan, että hänen tekojaan vastaan on vaikea nuoremman ja heikomassa asemassa olevan naisen avoimesti protestoida, Niinistö kirjoittaa.

Hän linjaa, että seksuaalista häirintää tai epäsopivaa käytöstä on kaikki, mitä sen kohteeksi joutuva pitää sellaisena.

Anonyymi kirjoitti...

Tutkijat: Ei epäilystäkään - miehet ovat narsistisempia

Buffalon yliopistossa vaikuttavan tohtori Emily Grivaljan tutkijatiimi on tutkinut sukupuolten eroja narsismin näkökulmasta. Tutkimuksessa selvitettiin esimerkiksi seuraavia narsismiin liitettyjä luonteenpiirteitä: johtajuus, auktoriteetti, mahtipontisuus ja pröystäilynhalu.

Tutkimuksessa käytiin läpi muun muassa yli 355 lehtiartikkelia, tieteellistä tutkielmaa, käsikirjoitusta ja teknistä käsikirjaa. Aineisto oli 35 vuodelta ja siinä oli mukana 475 000 ihmistä.

Tutkijoiden mukaan tällä aineistolla on vääjäämättä selvitetty se, että miehet ovat keskimäärin narsistisempia kuin naiset.

Narsismi liitetään Grivaljan mukaan muun muassa kyvyttömyyteen ylläpitää terveitä, pitkäaikaisia ihmissuhteita, epäeettiseen toimintaan ja aggression kaltaisiin ihmissuhteiden toimintahäiriöihin.

”Narsismin on myös osoitettu nostavan itsetuntoa, emotionaalista vakautta ja taipumusta nousta johtajaksi.”

Anonyymi kirjoitti...

SETÄMIEHET-SARJAKUVA AIKUISILLE: "SUVI EI KÄYTTÄNYT EHKÄISYÄ JA NYT TARVITAANKIN JO SELVÄNNÄKIJÄÄ!"

Anonyymi kirjoitti...

Sick Hillary walked *ONE* block in a parade. This is how she looked. She is not well. #WheresHillary : The_Donald

Anonyymi kirjoitti...

Burka ja burkini eivät ole valinnan asioita | Burkini | HS

Mitä enemmän naiset antavat periksi vanhoillisille voimille verhoamalla itseään, sitä kovemmiksi käyvät taantumuksellisten vaatimukset, kirjoittaa Lontoon-kirjeenvaihtaja Annamari Sipilä.
...
Typerä on kuitenkin myös hokema siitä, että on musliminaisen oma asia, mitä hän rannalla päällensä laittaa. Kunpa olisikin. Suuri osa musliminaisista ei voi valita burkinin tai bikinin välillä – eikä valinnanvapautta rajoita suinkaan ensisijaisesti ranskalainen poliisi.
...

Anonyymi kirjoitti...

Tinder-konkari Sanna, 46, neuvoo naisia: Valitse tavallinen jamppa, älä "laatumiestä"

RAKKAUS Tavalliset miehet ovat oikeita helmiä, sanoo ahkerasti deittaillut nainen.
Pari vuotta Tinderissä seuraa etsinyt 46-vuotias Sanna (nimi muutettu) kiittää nettisovellusta ihmistuntemuksestaan. Hän sanoo oppineensa erottamaan kunnon miehet marjanpoimijoista.

– Olen huomannut, että parhaita miehiä ovat perusjampat, sellaiset perusduunarit. Miehet, joilla ei ole kalenterimallin ulkonäköä, paksua lompakkoa ja hulppeita kulisseja.

Sanna pohtii, miksi juuri tavalliset miehet ovat todellisia helmiä.

– Jos miehelle riittää ottajia, se pienentää hänen tarvettaan olla uskollinen. Perusjampoilla on harvoin naisia ympärillä tappelemassa pienimmästä jonotusnumerosta. Siksi he osaavat arvostaa naisseuraa, eivätkä kohtele naisia kertakäyttötavarana.

Anonyymi kirjoitti...

Video Surfaces of HILLARY Clinton Calling KKK Grand Dragon ‘Heart & Soul’ of AMERICA! THIS Is A MUST SEE! – Anonymous

Cck4_z_UkAIODen.jpg (600×600)

Anonyymi kirjoitti...

Hillary’s health: Clinton emails obsessed with sleep, “exotic drugs” - YouTube

Hillary Clinton is REALLY Sick Exposed - YouTube

Anonyymi kirjoitti...

ISIS Women Unveiled (Terrorism Documentary) - Real Stories

Anonyymi kirjoitti...

Naisurheilun tulevaisuus testosteronin varjossa

Ensimmäinen edustustehtäväni yleisurheilumaajoukkueessa oli Helsingin Eurooppa-cup 1977. Saapuessani Otaniemen kisakylään jouduin ensimmäiseksi ”seksitestiin”. Toivuin säikähdyksestä, kun testissä raaputettiinkin vain sylkeä lasilevylle. Todistus naiseudestani on vieläkin kirjoituspöydän laatikossa.
Sittemmin näistä kromosomitesteistä on luovuttu, sillä käsitys sukupuolieroista on laventunut eikä niille ole löydetty selkeää biologista määritelmää.

Asia nousi uudestaan tapetille Caster Semenyan noustua maailman kärkeen naisten 800 metrillä. Miehisen ulkonäkönsä takia hänen piti käydä läpi lääketieteellisiä tutkimuksia, jotka ymmärrettävästi ovat tuntuneet alentavalta.

Kysymyksessä on harvinainen ilmiö nimeltä hyperandrogenismi. Lyhyesti tämä tarkoittaa tilaa, jossa naisen elimistö tuottaa liikaa mieshormoni testosteronia, jopa kolminkertaisesti enemmän kuin naisilla normaalisti.

Tämän seurauksena IAAF määräsi kriteeriksi naisten sarjassa kilpailemiseen testosteroniarvot, jotka ovat alle miesten alarajan. Urheilun vetoomustuomioistuimen CAS:n päätöksellä se kuitenkin joutui poistamaan rajoituksen.

Osa tutkijoista on sitä mieltä, ettei korkea testosteronitaso ole sen kummempi lahjakkuustekijä kuin pitkät raajat tai suuret keuhkot. Urheilussahan pärjäävät aina poikkeuslahjakkuudet.

Testosteroni on kuitenkin juuri se tekijä, joka erottaa miehet naisista niin ulkoisesti kuin suorituskyvynkin suhteen.

Yleisurheilijoiden tuloksia tutkimalla on havaittu, että maailman kärkinaisten tulokset ovat samaa tasoa kuin 16-vuotiaitten poikien. Kun vertailun kohteeksi otetaan 17-vuotiaat, tasoero repeää – iässä, jolloin poikien testosteronituotantokin moninkertaistuu.

Semenyan lisäksi radoille on ilmestynyt myös muita vastaavia tapauksia, eikä liene sattumaa, että Rion olympialaisten 800 metrin mitalit menivät juuri niille kolmelle, joilla on tällainen hormonitoiminnan poikkeavuus.

Aihe on erittäin herkkä ja jo sen esille ottaminen tulkitaan helposti väärin. Samalla viivalla naiset eivät kuitenkaan tällä hetkellä urheile.

Jos asiaan ei saada mielekästä ratkaisua, saattaa koko naisurheilun tulevaisuuden kuva olla muuttumassa. Pahimmassa ta- pauksessa päädytään yhteen kaikille avoimeen sarjaan.

Kirjoittaja on kauppatieteiden maisteri, toimittaja ja entinen huippu-urheilija.

Anonyymi kirjoitti...

Tuija Helander Rion kuumasta puheenaiheesta: ”Miehiset voimat jylläsivät niin sanotusti tavalliset naiset”

Entinen huipputason 400 metrin aitajuoksija pohtii Satakunnan Kansassa julkaistussa kolumnissa naisurheilun muuttuvaa kenttää ja tulevaisuutta.

Olympiakultaa Riossa voittaneen Semenyan testosteronitasot ovat huomattavasti keskiarvoa korkeammat. Ilmiötä kutsutaan hyperandrogenismiksi. Kansainvälinen yleisurheiluliitto IAAF määritteli vuonna 2011 testosteronitason, jota naisten sarjassa kilpaileva urheilija ei voi ylittää.

Asiantuntijoiden käsityksen mukaan Semenya joutui käyttämään testosteronitasoja alentavaa lääkitystä voidakseen kilpailla.

Kansainvälinen urheilun vetoomustuomioistuin CAS katsoi IAAF:n testosteronitason määrittelyn epäoikeudenmukaiseksi. CAS:n päätöksen mukaan ei ole olemassa yhtä ratkaisevaa kriteeriä, joka määrittää sukupuolen.

Helander epäilee, että kaikilla kolmella Rion 800 metrin mitalistilla on naisten keskivertolukemaa selvästi korkeammat testosteronitasot.

– Näytti siltä, että miehiset voimat jylläsivät niin sanotusti tavalliset naiset. Vaikka näin ei varmaan saisi sanoa, sillä nykyään on niin vaikeaa määritellä, mikä on normaalia ja mikä ei, Helander sanoo Ilta-Sanomille.

Kari Hurtta kirjoitti...

Pahimmassa ta- pauksessa päädytään yhteen kaikille avoimeen sarjaan.

Onko tuo pahin tapaus?

Silloinhan kaikilla on samat säännöt.

Satunnaisia linkkejä kirjoitti...

Iltalehti: Jere Karalahti voitti Stella-tyttärensä elatusapukiistan käräjäoikeudessa (29.8.2016)
Jääkiekkoilija Jere Karalahden Stella-tytärtä koskeva kiista on saatu päätökseen.

▶ Käräjäoikeus antoi päätöksensä Karalahden ja Chaikon välisessä elatusapukiistassa.
▶ Karalahden tulee maksaa elatusapua 200 euroa kuussa.
▶ Chaiko vaati Karalahdelta yli 1 000 euron kuukausittaista elatusapua.

Anonyymi kirjoitti...

Lukijat vasemmistoliiton puheenjohtajasta: Duunarit tuskin hyväksyvät kasvissyöntilinjaa

Li Anderssonin mielestä monet maatalouden nykyisistä käytännöistä ovat epäeettisiä ja epä-ekologisia.

Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson näkee parsinavetat, porsitushäkit, häkkikanalat ja turkistarhauksen niin ongelmallisena, että tuet niille pitäisi lopettaa heti. MT:n lukijat pitivät Anderssonin kantoja Facebookin kommenteissa epärealistisina.

"Vasemmistoliiton duunari kannattajat mahtaa tuntea olonsa orvoksi kun Anderssonin kannanotoissa kuuluu pelkästään vihervasemmistolaisen korkeakouluväen ääni", Timo Himberg kommentoi. "Veikkaan että sieltäpäin kuuluu vielä muunkin sävyistä kommenttia."

Jari Heikkinen on samaa mieltä.

"Tästä saa kuvan, että Li haluaa omalla ideologiallaan päättää, mitä minun ruokalautasellani on jatkossa. Vasemmistoliitto menettää ääneni jos minun lihansyöntiä yritetään kieltää. Trendi ei edes ruokajutuissa tarkoita, että siihen olisi kaikkien pakko mennä mukana. Lihaa on oltava lautasellani jatkossakin", Heikkinen muistuttaa.

"Toivottavasti nuo ovat Anderssonin omat mielipiteet henkilönä, eivätkä vasemmiston uusi poliittinen ohjelma. Vasemmiston pitäisi enemmän keskittyä työväen asioihin. Artikkelin lopussa olikin sitten uskottavampia näkemyksiä, jotka kuulostavat vasemmistolaiselta."

Vihreät ja vasemmisto ovat hyvin lähellä toisiaan, lukijat arvioivat.

"Li on niin vahvasti kallellaan vihreiden suuntaan että saattaa jossain kohtaa neonvihreät ja vassarit yhdistyä. Saataisiin puolue jonka olisi kannatusluvuiltaan ehkä suomen suurin", Juha Ala-Tuuhonen arvioi.

"Olis kyyti kylmää sen jälkeen kun alettaisiin voimalla ajamaan läpi utopiasuomea jossa tärkeintä olisi monikulttuurisella yliopistokampuksella sijaitseva kahvila jossa voi opintotuella ostaa luomulattea."

Monet lukijoista ihmettelivät, miten tarkkaan Andersson ylipäänsä tuntee suomalaista maataloutta.

"Mitenkähän nuo kaupunkilaiselitistit sitten suunsa panevat, kun Suomen maanviljelijät ja karjankasvattajat lopettavat kokonaan?", Juhani Vinberg ihmettelee.

"Suomalainen maidontuotanto näyttää loppuvan viiden vuoden sisällä, kunhan pankit saavat nämä roskaluottonsa siivottua taseestaan ja parturoitua maaseudun metsät. Nyt on yhtä maajussia kohti yhdeksän virkamiestä, jotka jäävät samalla työttömiksi."

Anonyymi kirjoitti...

Germany mulls plan to force mothers to reveal child’s biological father | World news | The Guardian

Anonyymi kirjoitti...

Proposed ‘milkmen’s kids law’ aims to give greater protection to ‘false’ fathers and help settle disputes over support payments
...
Germany has drafted legislation requiring mothers to inform their partners if their children were fathered by another man.
...
It would apply to cases in which men who believe they are not the real fathers seek compensation.
...
Maas began work on the legislation after a federal court ruling in February last year said the government needed to put men tricked into believing they were fathers on to a firmer legal footing.

Opinions vary on how many children grow up thinking the wrong man is their father, but German studies put the figure at between less than 4% and more than 10%.
...

Anonyymi kirjoitti...

Milja Saaren väitöskirja, osa 1

Milja Saaren väitöskirja on poliittinen, feministinen ja tosielämän tasa-arvofaktoista piittaamaton.

Helsingin yliopiston verkkosivuilta voi lukea Milja Saaren väitöskirjan, joka ei perustu faktoihin vaan on poliittisfeminististä tieteen valeasuun puettua propagandaa. Jokaisen miehen tulisi lukea tämä väitöskirja, niin hän ymmärtäisi, kuinka "tasa-arvoista" on feministinen tasa-arvopolitiikka tänään.

Anonyymi kirjoitti...

D-studio: Maksavatko julkisen sektorin naiset liian kovan hinnan “kikyn” synnystä, JHL:n puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine?

Julkisten ja hyvinvointialojen liiton JHL:n puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine ottaa kantaa D-Studion videolla niin sdanotun kilpailukykysopimuksen kustannuksiin ja sen jakautumiseen.

Niemi-Laineen pitkä haastattelu ilmestyy Demokraatin viikkolehdessä torstaina 1.9. Lisää maistiaisia jutusta ilmestyy verkossa keskiviikkona 31.8..

Anonyymi kirjoitti...

Mies vaatii naisille oikeutta kulkea yläosattomissa – katso kuvat GoTopless-päivän juhlijoista!

Viime viikonloppuna vietetyn GoTopless-päivän takana on miehen johtama yhdistys, joka vaatii naisille oikeutta kulkea yläosattomissa.

Vuonna 2007 Yhdysvalloissa perustettu GoTopless-yhdistys ajaa naisille oikeutta näyttää rintansa julkisesti. Yhdistyksen perustaja on mies nimeltä Maitreya Rael, joka tunnetaan myös eräänlaisena hengellisenä johtajana – entinen kilpa-autoilija ja toimittaja väittää kohdanneensa avaruusolioita vuonna 1973 ja kiertää nyt maailmaa kertoessaan kokemuksistaan.

– Niin kauan kuin miehillä on oikeus kulkea yläosattomissa julkisesti, myös naisilla olisi oltava sama oikeus tai vastaavasti myös miesten on peitettävä itsensä, Rael kertoo yhdistyksen nettisivuilla.

Anonyymi kirjoitti...

Valikoivatko prostituoidut asiakkaita ihonvärin mukaan? Näin kommentoi Helsingin poliisi

Netissä liikkuvien väitteiden mukaan monet Helsingissä toimivista prostituoiduista olisivat alkaneet valikoida asiakkaita ihonvärin perusteella.

Helsingin poliisin rikosylikonstaapelin Kenneth Erikssonin mukaan väite ei pidä paikkaansa.

– Ei voi sanoa, että ihonvärin perusteella valikoidaan. Ei heillä ole varaa sanoa, että otetaan vain mustia tai valkoisia, hän toteaa.

Erikssonin mukaan voi olla tiettyjä kansallisuuksia, joita prostituoidut eivät mielellään ota vastaan, jos aiemmin on ollut ongelmia saman kansallisuuden edustajien kanssa.

Tavallisesti kyse on kuitenkin yksilöistä, jotka ovat olleet väkivaltaisia tai joista on muuten huonoja kokemuksia. Prostituoidut varoittavat toisiaan tällaisista tapauksista, Eriksson kertoo.

Helsingissä on Erikssonin mukaan prostituoituja esimerkiksi Virosta, Venäjältä, Puolasta, Liettuasta, Romaniasta ja Afrikan maista. Myös kantasuomalaisia on, mutta heidän osuutensa on minimaalinen, hän sanoo.

Asiakkaat puolestaan ovat pääosin suomalaisia, hän arvioi.

Prostituoitujen määrä on poliisin arvion mukaan pysynyt Helsingissä tasaisena. Tarkkaa määrää ei kukaan kuitenkaan tiedä, Eriksson toteaa. Nettiprostituutio on katuprostituutioon verrattuna paljon yleisempää.

Seksityöläisten etuja ajavan Pro-tukipisteen toiminnanjohtaja Jaana Kauppinen kertoi kesällä Iltalehden jutussa, että monet prostituoiduista liikkuvat eri maiden välillä. Lehden mukaan Suomessa saatetaan viipyä muutamia viikkoja tai kuukausia, ja monella prostituoidulla on perhe muualla Euroopassa.

Anonyymi kirjoitti...

SAK: Naiset pois perhevapailta, työttömiä kepitetään turhaan

Hallituksen on käynnistettävä perhevapaajärjestelmän uudistaminen heti, SAK vaatii.
SAK:n puheenjohtajan Jarkko Elorannan mukaan nykyinen perhevapaajärjestelmä heikentää naisten työmarkkina-asemaa ohjaamalla äitejä pitkille perhevapaille.

Elorannan mukaan Suomen työllisyysaste olisi puolitoista prosenttiyksikköä nykyistä korkeampi, jos nuorten naisten työllisyys olisi Suomessa Ruotsin tasolla.

SAK esitti huhtikuussa oman perhevapaamallinsa. Mallissa esimerkiksi 12 kuukauden vanhempainraha jaettaisiin tasan vanhempien kesken, päivärahaa voisi siirtää joustavasti toiselle vanhemmalle tai tehdä yksittäisiä työpäiviä vapaan aikana niin, että hoitopäivät säästyisivät tulevaisuudessa käytettäviksi.

Malli ei lisäisi kustannuksia tai velvoitteita sen paremmin yhteiskunnalle kuin työnantajille, SAK katsoo.

Työttömyysturvan porrastamista SAK puolestaan pitää "tylynä" politiikkana.

- Työttömyys ei ole yksilön vika vaan järjestelmän virhe. Sitä ei voi hoitaa piiskaamalla työtöntä niin pitkään, että tämä menee töihin. Emme ryhdy neuvottelemaan hallituksen kanssa työttömyysturvan lisäleikkauksista, Eloranta sanoo.

SAK:n mukaan työttömyysturvan määrärahojen käyttäminen palkkatukeen, aloittavan yrittäjän starttirahaan ja liikkuvuusavustukseen on tervetullutta, mutta ansiosidonnaisen työttömyysturvan ansio-osan käyttäminen työllistymistukiin vaatii harkintaa.

- Ansio-osan käyttö esimerkiksi starttirahana vääristäisi kilpailua, kun nykyiset yrittäjät käytännössä rahoittaisivat uusien kilpailevien yritysten perustamiskuluja. Sen sijaan voitaisiin kokeilla ansio-osan käyttämistä palkkatuen rahoitukseen määräaikaisesti, Eloranta ehdottaa.

Anonyymi kirjoitti...

Millionaire releases video of ex fiancee 'beating herself up' | Daily Mail Online

Mary hunt has said her ex-fiance Scott Mitchell hit her, causing a black eye and other injuries. But now his attorney says this home surveillance video tells a different story.

Anonyymi kirjoitti...

Kommentti: Kokin heitto jäi ärsyttämään – enkö olekaan herrasmies, jos en maksa treffeillä?

Treffien iänikuinen ongelma: kuka maksaa laskun. Vanhan sanonnan mukaan herrasmies maksaa, mutta päteekö tällainen sääntö vieläkin?

Kävimme äskettäin helsinkiläisessä ravintolassa illallisella avovaimoni kanssa, joka tarjoutui maksamaan laskun. Ihmetys oli suuri, kun ravintolan kokki kommentoi maksamistamme. Hän ihmetteli, miksi nainen maksaa laskun – käydessään ravintolassa vaimonsa kanssa maksaa hän aina laskun.

Miehen kommentti sai meidät molemmat hämillemme. Oli kyseessä sitten vitsi tai totinen huomautus, minulla oli aluksi lytätty olo. Tarkemmin asiaa ajateltuani en kuitenkaan keksinyt, mikä naisen ravintolalaskun maksamisessa on niin outoa. Mietin, paljonko kulttuuri ja sukupolvien välinen ero vaikuttaa asiaan. Useinhan sanotaan, että herrasmies maksaa laskun.

Anonyymi kirjoitti...

Äiti löi 2-vuotiasta useita kertoja kasvoihin – oli lähdössä juhlimaan ja syytti lasta rahojen katoamisesta - Kotimaa - Ilta-Sanomat

...
Toinen todistajana kuultu nainen kertoi, että lapsi oli ollut sijoitettuna heille kaksi kertaa. Lapsi oli näyttänyt hurjalta, kun hän tuli elokuussa 2013 todistajan luo. Lapsen kasvoissa oli ollut mustelmia. Lapsi oli kertonut, että äiti oli lyönyt. Lapsi oli myös näyttänyt, että äiti oli lyönyt kovaa.

Helsingin käräjäoikeus piti tekoa vakavana, vaarallisena ja erityisen moitittavana. Teko oli kohdistunut hyvin nuoreen ja puolustuskyvyttömään lapseen. Nyt 42-vuotias äiti joutuu maksamaan lapselleen 500 euroa kivusta ja särystä.

Anonyymi kirjoitti...

Ilmaisen pornon päivä lähestyy

Ilmaisen pornon päivä on kohta täällä.

Free Porn Day-päivää vietetään 8. syyskuuta, jolloin lukuisat maksulliset aikuisviihdesivustot antavat vierailijoiden tutustua materiaaliin ilmaiseksi.

Maksulliset sivustot pyrkivät näin houkuttelemaan asiakkaitaan takaisin ilmaisilta pornosivustoilta.

– Ehkä asiakkaat päättävät, että paremmasta materiaalista kannattaa maksaa pari taalaa kuussa, kommentoi Evil Angel-sivuston edustaja, Adam Grayson lähteelle.

Ilmaisen pornon päivään osallistuvat ainakin Evil Angel, Vivid, Met-Art ja Kink.

Kyseisen päivän valjetessa kannattaa asiasta kiinnostuneiden suunnata freepornday.com-sivulle.

Lähde: Metro

Anonyymi kirjoitti...

Nyt Suomeenkin laiskotteleville vapaamatkustajanaisille asevelvollisuus!:

SvD: Ruotsiin ehdotetaan asevelvollisuutta 2019 alkaen, koskisi miehiä ja naisia | Puolustuspolitiikka | HS

Anonyymi kirjoitti...

Naiset ovat haluttuja palkkamurhaajia Filippiinien huumesodassa – syylliset ja syyttömät tapetaan ilman oikeudenkäyntejä | Filippiinit | HS

Anonyymi kirjoitti...

Ammattisotilas Ruotsin asevelvollisuusaikeesta: ”Euroopassa aletaan heräämään sodan mahdollisuuteen”

Asevelvollisuus on todennäköisesti palaamassa valikoivana käyttöön Ruotsissa ja myös Saksassa asiaa pohditaan. Turvallisuuspolitiikan bloggaaja ja ammattisotilas Tommi Kangasmaa kirjoittaa Puheenvuoron blogissaan, että trendille on kaksi merkittävää syytä: ammattiarmeijoiden rekrytointivaikeudet sekä vaaran tunteen herääminen Euroopassa.
Ruotsin hallitus julkisti tällä viikolla suunnitelman osittaisen asevelvollisuuden palauttamisesta, ja Svenska Dagbladetin selvityksen mukaan ehdotus tulee suurella todennäköisyydellä menemään läpi maan eduskunnassa. Muun muassa Kristillisdemokraattien puolustuspolitiikan puhemiehen Mikael Oscarssonin mukaan nykyjärjestelmällä on mahdoton jatkaa, koska vapaaehtoinen rekrytointi on jättänyt maan armeijaan tuhansien sotilaiden vajeen.

Kangasmaan mukaan Ruotsi ja Saksa ovat törmänneet samaan seinään: eurooppalaisten hyvinvointivaltioiden kansalaisille ammattiarmeijan miehistötehtävät eivät ole houkuttelevia.

– Ammattiarmeijoiden perustaistelijat tulevat lähinnä vain alimmista sosiaaliluokista. He ovat perinteisesti alhaisesti koulutettuja, ilman mahdollisuutta sosiaaliseen nousuun. Ammattiarmeijoiden miehistötehtävät täyttyvät maahanmuuttajista, rikollisista, köyhistä ja moniongelmaisista seikkailijoista. Sellainen tuskin on eurooppalaisen hyvinvointivaltion tavoite, viestintäupseeri kirjoittaa.

Anonyymi kirjoitti...

Vauvoja syntyy nyt ennätyksellisen vähän – asiantuntija: Miehet ja naiset eivät kohtaa

Vauvoja on syntynyt edelliskerran yhtä vähän nälkävuonna 1868.
Suomessa syntyi alkuvuonna ennätyksellisen vähän lapsia, ja kuolleisuus on jo ylittänyt syntyvyyden. Tammi–heinäkuun aikana syntyi Tilastokeskuksen mukaan 31 119 lasta eli 1 320 lasta vähemmän kuin vastaavana aikana vuonna 2015.

Suomessa väestömäärän ennallaan pysyminen ja kasvu ovat TELAn mukaan maahanmuuton varassa. Syntyvyys on alle väestön uusiutumistason.

Työeläkevakuuttajien etujärjestön TELAn erityisasiantuntija Janne Pelkonen ihmettelee, miksi viime vuosien syntyvyyden nopeaan laskuun ei ole kiinnitetty huomiota. Hänen mukaansa lapsia syntyi vähemmän kuin vuonna 2015 edelliskerran nälkävuonna 1868, jolloin elinolosuhteet olivat jotain aivan muuta kuin tänä päivänä.

– On arvioitu, että meillä on ainakin jonkin asteista parien kohtaamisongelmaa, kun maakunnat miehistyvät ja kaupungit naisistuvat. Lisäksi 90-luvun laman aikana syntyvyys kasvoi, mutta nyt nuorilla taitavat olla alentuneet odotukset tulevaisuuden suhteen, Pelkonen sanoo.

Anonyymi kirjoitti...

Nykyavioliitot on tuomittu epäonnistumaan – tämä mies kertoo, miksi

Huffington Postin Anthony D’Ambrosio uskoo, että sosiaalinen media pilaa avioliiton.

Nykyavioliitoista moni päätyy eroon. Huffington Postin Anthony D’Ambrosio uskoo keksineensä syyn.

Periaatteessa avioliiton idea on yksinkertainen: rakastutaan ja jaetaan elämä toisen kanssa. Kuitenkin myös D’Ambrosio on eronnut. Hän tapasi vaimonsa jo vuonna 2004, ennen kuin sosiaalinen media ja Tinder olivat kaikkialla. Tekstaaminen oli suosittua, ja jos toisen halusi tavoittaa varmasti, kannatti koputtaa hänen ovelleen.

Nykymaailmassa asiat ovat toisin, D’Ambrosio toteaa.

– Sukupolveamme ei ole varustettu avioliittojen varalta, ja tässä on syy siihen, D’Ambrosio sanoo ja listaa sitten viisi syytä avioliittojen epäonnistumisiin.

Anonyymi kirjoitti...

VOK 2015-2016: Ruotsalainen tarina seksistä, väkivallasta ja rahasta

Tämä ei ole nuivan ruotsalaisen dekkarikirjailijan keksimää, vaan tarina tosielämästä poliisin ja rikostoimittajien kirjaamana.

Tapahtunut tähän mennessä (kronologisessa järjestyksessä):

Elokuu 2015. Arborgalaisen kesämökin edustalta löydetään hukkunut mies ja nurin kääntynyt vene. Poliisi tutkii tapausta pitkään, mutta lopulta ei löydä todistusaineistoa epäillä ketään rikoksesta. Uhrin nelikymppinen vaimo oli odotellut noin 12 tuntia, ennen kuin oli ilmoittanut miestään kadonneeksi.

Maaliskuu 2016. Göteborgs posten julkaisee jutun asyyliteollisuuden kovimmasta laskuttajasta. Puolisen vuotta toiminnassa ollut perhekotipalveluja tarjonnut yritys oli herättänyt hinnoittelullaan palvelutasollaan huomiota maksajien joukossa. (”företag startades 2015 och hamnade under lupp redan efter ett halvår. Ska vara ett av landets dyraste företag inom den härliga asylindustrin“). Esimerkin omaisesti todetaan, että jos perhekodille maksetaan 23 000 kruunua kuukaudessa on välitysfirma laskuttanut 80 000 kruunua. Hallinto jne. kuulemma maksaa.http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/familjehem-tj%C3%A4nar-miljoner-trots-brister-1.7432

Kesäkuu 2016. kaksi Afganistanista yksin tullutta poikalasta tulee julkisuuteen kotivideoiden kera väittäen että heidän vastaanottokeskuksen johtajattarensa on käyttänyt heitä hyväkseen. VOKin johtaja olisi käyttänyt sekä lahjontaa, alkoholia, että uhkailua karkotuksella saamaan asukkaitansa seksiin kanssansa. http://ekuriren.se/nyheter/sormland/1.4141846-har-har-chefen-for-boendet-sex-med-flyktingpojkar-hotade-att-fa-oss-utvisade-

Johtaja kiistää kaikki syytteet. Arvatenkin kiihtyneessä tilassa annetussa lehtihaastattelussa hän tulee käyttäneeksi hieman erikoisempiakin argumentteja
” Om jag nu skulle ha haft det med nån, så är väl det förbjudet att filma nån som har det i såna fall? För att öva utpressning mot den personen?” (”Jos olisin tullut tehneeksi sitä, niin senhän filmaaminen ja filmin käyttö kiristykseenhän olisi toki kiellettyä?”)
Ja
” Först är man guld värd, men kan man inte hjälpa dem blir man huggen i ryggen. Det finns så mycket pengar i den här branschen att man är beredd att gå över lik.“ (”Ensin on kullan kallis, mutta jos heitä ei pysty auttamaan tulee puukotetuksi selkään. Tällä alalla liikkuu niin paljon rahaa, että ihmiset ovat valmiita kulkemaan ruumiiden yli”). http://ekuriren.se/nyheter/sormland/1.4141853-chefen-om-anklagelserna-efter-sexfilmen-med-flyktingpojkarna-smutskastning-

Poikien jutun julkaisu oli yritetty estää. Poikien oman kertoman mukaan 4-5 miestä oli tullut VOK-johtajattaren autolla heidän nykyiseen majapaikkaansa yöllä ja pyrkinyt saamaan heidät mm. rahaa tarjoamalla muuttamaan kertomustaan. Lopulta uuden majapaikan henkilökunta oli puuttunut tilanteeseen ja käskenyt vieraita lähtemään. Lehden toimitukseen oli soittanut mies, joka oli esittäytynyt poikien tulkiksi ja kertonut poikien haluavan muuttaa kertomustaan. Videolla olikin ollut joku toinen nainen. Puhelu oli tullut VOK-johtajan numerosta ja lehden hankkiman tulkin mukaan ”tulkin” ja taustalla olleen miehen keskusteluja oli käyty murteella, jota ei puhuta Afganistanissa. http://ekuriren.se/nyheter/sormland/1.4144462-sa-forsokte-de-stoppa-publiceringen

Kuun lopussa poliisi lopettaa tutkimukset. Ei rikosta. Tapahtumat olivat vapaaehtoisia ilman riippuvuussuhdetta. http://ekuriren.se/nyheter/sormland/1.4173303-kvinnliga-chefen-inte-langre-misstankt-for-sexbrott

Heinäkuun alussa VOK-johtaja päivittää omaa julkista versiotaan. Hän oli maannut toisen pojista kanssa, mutta tämä oli perustunut täysin vapaaehtoisuuteen: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23098393.ab

Anonyymi kirjoitti...

10. 7. 2016 Hyväksikäyttöepäillyistä puhuneet pojat joutuvat pahoinpidellyiksi. Heitä hoidetaan sairaalassa mm. luunmurtumien ja puukotushaavojen takia. http://ekuriren.se/nyheter/eskilstuna/1.4210370-flyktingpojkarna-som-berattade-om-chefens-sexkrav-brutalt-misshandlade

3. 8. 2016. Aborgalaisessa kesämökissä murhataan 68-vuotias mies. Hänen sairaalahoitoa vaatinut 63-vuotias vaimonsa pidätetään ensin, mutta vapautetaan pian epäilyistä. http://vlt.se/nyheter/nyheter/1.4133731-misstankt-mord-i-arboga-kommunä

15. 8. 2016 Paikallislehti kirjoittaa, että vuodentakaisen hukkumisen tutkinta on avattu uudestaan. Aikaisemmasta tutkinnan lopettamisesta oli valittanut vakuutusyhtiö, jonka piti maksaa uhrin henkivakuutuksen perusteella korvaus tämän leskelle. Poliisi oli tosin myös itse kiinnostunut tapauksesta uudelleen, koska kaksi viikkoa aikaisempi murha ja murhayritys olivat tapahtuneet samassa kesämökissä. Tämä ei ollut mikään sattuma, koska hukkuneen miehen leski ja hyökkäyksen kohteeksi joutunut avioparin tytär olivat yksi ja sama henkilö. Hän on myöskin tuo aiemmin mainitun kalliisti laskuttavan asyylifirman toimitusjohtaja ja seksin puutteessa ollut VOK-johtaja. Hukkuneelle miehen hankivakuutus oli hankittu puoli vuotta aikaisemmin. Kuukautta myöhemmin hän oli jo kärsinyt selittämättömistä myrkytysoireista ulkomaanmatkalla. http://vlt.se/nyheter/arboga/1.4172953-sommarstugemordet-41-aringens-makes-dod-granskas-pa-nytt

16. 8. 2016 Poliisi pidättää Arlandassa Thaimaahan matkalla olleen 41-vuotiaan Johannan ja 18-vuotiaan Mohammedin epäiltynä Johannan isän murhasta ja äidin murhayrityksestä. http://ekuriren.se/nyheter/eskilstuna/1.4291037-dotter-och-18-aring-greps-pa-arlanda
Seuraavan päivänä raportoidaan, että pidätettyä 18-vuotias on kiinnostuksen kohteena toisen Johannan lähipiiriin kuuluneen nuorehkon miehen kanssa myös vielä selvittämättömän afgaanipoikien törkeän pahoinpitelyn vuoksi.
http://ekuriren.se/nyheter/eskilstuna/1.4294062-nya-forhor-planerade-i-utredning-av-grov-misshandel-mot-flyktingpojkar

19. 8. 2016 Poliisi vapauttaa parin, mutta vähän myöhemmin uusien todisteiden johdosta heidät etsintäkuulutetaan kansainvälisesti. http://vlt.se/nyheter/nyheter/1.4187439-slapps-fria-for-sommarstugemordet

31 .8. 2016 Pari pidätetään Trondheimilaisesta hotellihuoneesta todennäköisin syin epäiltynä murhasta ja murhayrityksestä. 18 vuotiaan puolustusasianajaja ilmoittaa, että hän keskittyy murhasyytteeseen, eikä ota kantaa siihen miten pidätys Norjassa mahdollisesti vaikuttaa hänen turvapaikkahakemuksensa käsittelyyn Ruotsissa. http://vlt.se/nyheter/arboga/1.4230173-mordmisstankta-anhallna-kvar-i-vasteras
http://vlt.se/nyheter/nyheter/1.4231976-nya-bevis-riktas-mot-18-aringen

https://petterssonsblogg.se/2016/08/17/ensamkommande-barn-sex-och-mord/
https://www.flashback.org/t2748794
https://www.flashback.org/t2732173

Anonyymi kirjoitti...

Anneli Auerin väite tv-haastattelussa: Lapsiaan hyväksikäyttäviä äitejä ei ole olemassakaan - Rikos - Uutiset - MTV.fi

Anonyymi kirjoitti...

How British mother nicknamed 'Mrs Terror' turned her son into ISIS killer | Daily Mail Online

Anonyymi kirjoitti...

HS: THL harkitsee esittävänsä HPV-rokotusta myös pojille

Anonyymi kirjoitti...

2016-09-03: NYT: Suomessa on vaarallinen nuorten miesten joukko, ALT-RIGHT

Syksyn ensimmäinen Uutisraportti: Suomessa on vaarallinen nuorten miesten joukko, joka pian muuttaa maamme heimoyhteiskunnaksi - Kotimaa - Nyt

Kari Hurtta kirjoitti...

» Naisopettaja jäi kiinni seksistä viiden oppilaansa kanssa - pidätyskuva julki

Niin, totesin tässä vähän aikaa sitten:
Kun miehiä ei taida olla enää paljoa opettajina, niin naisopettajiakin alkaa olla syytettynä.

Findance: Kaksi naisopettajaa 9-tuntisessa kolmenkimpassa 16-vuotiaan oppilaan kanssa (05.05.2016)

Satunnaisia linkkejä kirjoitti...

Ilta-Sanomat: ”Hän on ruma kuin synti” – ihmiset haukkuvat Beyoncen 4-vuotiasta tytärtä törkeästi sosiaalisessa mediassa (3.9.2016)

Huffington Post: Grown Adults Are Calling Blue Ivy Ugly On The Internet (09/01/2016)

What do these and thousands of other posts have in common? They were written by women. Think about that for a second. These are grown women talking about a 4 year-old girl, who will grow up to see this on the internet and be exposed to this type of attack many times over by the time she is in her teens. What are we, as a society, teaching this girl at such a young age, and every other girl who is exposed to this? That her looks are what matter. That other’s opinions of her looks, are what she should be concerned about.

Anonyymi kirjoitti...

Todella upeeta -elokuva on ikänaisen painajainen
Ennen nauroin Patsyn ja Edinan renttuilulle. Uudessa elokuvassa koskettaa vanhenevan naisen pelko siitä, että on naurettava, kirjoittaa Anna-Stina Nykänen kolumnissaan.


SE OLI NIIN RAKAS sarja, ajattelin, kun kuulin, että Todella upeeta -sarjasta on tehty elokuva. Kun Absolutely Fabulous 1990-luvulla tuli telkkariin, muistan ensireaktioni. Edina valui täydessä kännissä ikkunaa pitkin maahan naama venyen – mikä riemastuttava näky se olikaan!

Sellaista renttuilevaa naiskuvaa ei ollut ennen nähty, niin sanoi Tampereen yliopiston median ja viestinnän tutkimuksen professori Kaarina Nikunen Helsingin Sanomien haastattelussa. Hän käsitteli sarjaa jo gradussaan 1996.

Mutta naurattaisiko kännääminen ja kohellus enää? En ole pyörinyt baareissa kohta kymmeneen vuoteen enkä jaksa humalaisia. Ehkä muotimaailman hössötyskin ärsyttäisi, tämä aika on niin kulutuskriittinen ja järkevä. Sitä paitsi on tullut muita inhorealistis-fantastisia naiskomedioita: Sinkkuelämää, Ponille kyytiä, Girls, Kätevä emäntä, Siskonpeti, Kumman kaa... Miten AbFab eroaa niistä?

Tätä miettien menin Kaisa Haatasen kirjan julkkareihin, koska siellä saisin nähdä myös leffan. Odotin salaa myös AbFab-tyylistä biletystä ja blingaavia asuja, onhan Haatasen Ylipainolisämaksu viisikymppisten naisten chick-litiä eli kalkkunakirjallisuutta. Mutta ei. Onneksi olin piilottanut paljettijakkuni repun pohjalle, sen, jonka selässä lukee On the list. Olisin ollut ylipukeutunut kuin Edina.

Jotain AbFab-henkeä sentään oli. Evääksi elokuvaan annettiin ruskea paperipussi, jonka sisällä oli pieni pullo kermalikööriä ja Sisu-pastilleja, ettei hengitys haise.

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Miesystäväni fetissi loukkaa minua, mitä voin tehdä?

Kolmekymppinen nainen elää suhteessa, jossa mies tuntuu kiihottuvan vain selkeästi vanhemmista naisista.
Miesystävälläni on fetissi, joka häiritsee seksielämäämme ja loukkaa minua. Olemme seurustelleet pari vuotta, ja tämä asia todella häiritsee minua. Hän ei tunnu enää kiihottuvan muista kuin reilusti vanhemmista naisista. Olen itse 29-vuotias ja hän on 33. Seksielämämme hiipuu pois, mutta hän kyllä mielellään masturboi katsellen pornoa, jossa on siis reilusti vanhempi nainen ja nuorempi mies. Mitään muuta pornoa hän ei katso.

Tiedän hänen harrastavan itsetyydytystä lähes päivittäin, mutta seksiä saattaa olla muutaman kerran kuussa. Olen kokeillut herättää mielenkiinnon monella mahdollisella tavalla: seksikkäillä alusvaatteilla, katsomalla yhdessä pornoa, tekemällä aloitteita, kokeilemalla uusia asioita. Olen kokeillut kaikkea mahdollista. Ahdistaa, ettei hän tahdo enää minua, vaan tahtoisi oikeasti reilusti vanhemman naisen. Onkohan näin?

Starflight

Anonyymi kirjoitti...

"Paksumpi kuin ranteeni" – miehet kertovat, millaista on elää ongelmallisen suuren peniksen kanssa

Nämä amerikkalaismiehet tietävät, millaista on elää suuren intiimivarustuksen kanssa.

Jotkut kuvailisivat Willie Jordania sanalla "siunattu". Mies on saanut syntymälahjana suuren peniksen, mutta onko elämä hyvin varustettuna juhlaa?

Parikymppisenä Jordan nautti saamastaan huomiosta ja siitä, että hänen miehisyytensä oli juorujen ja huhujen kohde.

– Ymmärrän ihmisten uteliaisuuden. Jos minulla olisi ystävä, jolla on kuusi tai seitsemän sormea kummassakin kädessä, tai kaksi päätä, kyllä minäkin haluaisin nähdä sen, Jordan myöntää.

Biletemppunaan hän usein esittelikin penistään yleisölle, joka tavallisesti haukkoi henkeään huhun varmistuessa totuudeksi. Nyt, nelikymppisenä aikuisena, Jordan ei enää ilahdu huomiosta. Eräissä juhlissa sivustakatsoja jopa kopeloi miestä sillä seurauksella, että hänen intiimialueelleen tuli mustelmia.

Anonyymi kirjoitti...

SEKSIKÄS NAINEN VS. KODITON MIES – KOE PALJASTI SURULLISEN TODELLISUUDEN

Lahjottaisitko rahaa kauniille naiselle, jotta hän saa rintaimplantit vai rahaa kodittomalle miehelle, jotta hän saisi ruokaa?

Sosiaalisessa mediassa kiertää paljon piloja ja testejä, jotka on todettu tekaistuiksi. Tämä video vaikuttaisi kuitenkin aidolta, sillä kaikkien ohikulkijoiden päätöksiä on etukäteen hankalampi ohjeistaa.

Videolla kaunis nainen kerää rahaa rintaimplantteja varten ja saa paljon huomiota, sekä lahjoituksia niin naisilta, kuin miehiltäkin. Kodittoman miehen tarina ei ole niin onnellinen, sillä kukaan ei pysähdy antamaan edes kolikkoa ruokaa varten.

Anonyymi kirjoitti...

Amispojista on paljon ennakkoluuloja – Totuus selvisi valkoisen auton takapenkillä Lapin yössä

Ammattikoululaiset Oskari Huhtamäki, 18, ja hänen paras ystävänsä Eino Lappalainen, 18, viettävät lauantai-iltaa istumalla autossa rovaniemeläisen parkkihallin katolla.

Työnnän pääni ikkunasta sisään.

– Terve, mie teen lehtijuttua amiksista. Saanko tulla kyytille?

Huhtamäki vilkaisee takapenkille. Siellä lojuu vain kaksi kananuudelipakettia.

– No tule.

Istuudun sinitukkaisen Lappalaisen taakse ja kiskaisen oven perässäni kiinni. Huhtamäki ottaa henkoset sähkötupakastaan ja puhaltaa autoon tuttifrutintuoksuisen harmaan höyrypilven.

Hetkeksi etupenkillä istuvat pojat katoavat kokonaan näkyvistäni.

Samanlainen näköalattomuus vaikuttaa leimaavan koko amiskulttuuria. Ainakin, jos uskomme median yksipuolista uutisointia.

Ne juo. Ne on rapakunnossa. Ne lopettaa koulut kesken.

Myönteiset tarinat ammattikoululaisista ovat harvassa. Otan asiakseni etsiä sellaista googlesta, samalla tavalla kuin maineestaan tarkka amispoika saattaisi tehdä.

Anonyymi kirjoitti...

"Islamia tulee uudistaa, jotta naisten sortaminen uskonnon varjolla loppuu"

Tutkijan mukaan islaminuskon tulisi kristinuskon tavoin uudistua niin, että uskonnolla ei voitaisi enää perustella naisten oikeuksien loukkauksia.

ULKOMAAT
"Islamia tulee uudistaa, jotta naisten sortaminen uskonnon varjolla loppuu"
SIINA EKBERG 8 tuntia ja 41 minuuttia sitten
Tutkijan mukaan islaminuskon tulisi kristinuskon tavoin uudistua niin, että uskonnolla ei voitaisi enää perustella naisten oikeuksien loukkauksia.
LKS 20140127 - Tutkija Alan Salehzadeh Helsingissä 27. tammikuuta 2014. Maanpuolustuskorkeakoulu ei julkaise kohutun Iran-tutkimuksen tehneen tutkijan uutta Turkki-raporttia. Julkaisutoimikunnan mielestä teos keskittyy liikaa kurdikysymykseen ja on turhan poleeminen. Salehzadeh ei hyväksy kritiikkiä eikä päätöstä.
Alan Salehzadeh.
( LEHTIKUVA / VESA MOILANEN)
Geopoliittisiin konflikteihin erikoistunut tutkija Alan Salehzadeh kirjoittaa Iltalehden blogissa, että uskonnot, jotka yleensä ovat miesten kirjoittamia, takaavat usein miehille erilaisia oikeuksia ja loukkaavat naisten oikeuksia.

‒ Uskonnot, erityisesti islam, ovat patriarkaalisia. Teokraattisen hallinnon intresseissä ei ole naisten aseman parantaminen. Mikäli naisten asema paranee, myös uskonnon rooli vähenee. Tämä on nähty länsimaissa onnistuneen uskonnonuudistuksen jälkeen, Salehzadeh kirjoittaa.

Islamissa kuten muissakin kirjauskonnoissa on hänen mukaansa paljon kohtia, jotka alistavat naisia eivätkä ole yhteensopivia demokraattisten arvojen kanssa. Esimerkiksi kristinusko on kuitenkin Salehzadehin mukaan uudistunut niin, että nämä kohdat Raamatusta sivuutetaan ja uskovaisten huomio kiinnitetään niihin kohtiin, jotka käsittelevät positiivisia asioita, kuten lähimmäisenrakkautta.

‒ Oikeastaan kaikkialla, missä noudatetaan islamin sääntöjä valtiollisella tasolla, naisten oikeuksia loukataan laillisesti. Näissä maissa uskonnon nimissä miehet määrittelevät, mikä on naisille sopivaa ja mikä ei. Ensinnäkin perhepolitiikka on rakennettu miesten eduksi. Monissa Islamin hallitsemissa maissa, naimisissa oleva nainen saa passin vain aviomiehensä suostumuksella. Lisäksi naisten pukeutumista säädellään ja valvotaan jopa valtiollisella tasolla, hän sanoo.

Anonyymi kirjoitti...

Tavalliset pariskunnat julkaisevat seksiaktejaan netissä – dokumentti illalla televisiossa

Nettiseksipariskunnat-dokumentti esittelee pariskuntia, jotka jakavat seksielämänsä internetissä.
Normaali ihminen ei menetä yöuniaan pornoteollisuuden romahduksen vuoksi, mutta seksibisneksen murroksella on yllättävä puolensa. Kuka tahansa voi olla seksiammattilainen – vaikka se naapurin ihan tavallisen näköinen pariskunta.

Brittiläistä alkuperää olevassa 5D-dokumentissa Nettiseksipariskunnat (Webcam Couples, 2015) tutustutaan pariskuntiin, jotka harrastavat seksiä nettiyleisön edessä. Kittyksi ja Mosekseksi itseään kutsuva pari näyttää kyllä kaiken ja vähän enemmän nettikameroille pientä maksua vastaan, mutta dokumentaristi Charlie Russellille he suostuvat esiintymään vain perhosnaamiot kasvoillaan.

Kaikki eivät ota nettiseksistä edes rahaa. Esimerkiksi juuri avioitunut brittipari harrastaa seksiä kameroiden edessä ihan vain siksi, että nuoren rouvan itsetuntoa hivelee vieraiden miesten ihailu. Dokumentaristi Russell seuraa, kun varsin tavallisen näköinen pariskunta harrastaa seksiä, ja läppärin kamera käy. Katsoja vaivaantuu, ja koirakin käpertyy nukkumaan lattialle.

Olisi helppoa sanoa, että kyseessä on vain muutama vinksahtanut pariskunta, mutta ilmiö lienee laajempi.

Mitään kunnon vastausta siihen, mikä saa tavalliset pariskunnat jakamaan seksielämänsä kameroille, ei dokumentissa saada. Onnellisuutta tämä harrastus ei ainakaan tämän dokumentin valossa tunnu lisäävän.

5D: Nettiseksipariskunnat TV5 klo 23.20

Anonyymi kirjoitti...

Sukupuolentutkija suuttumusta herättäneestä Joensuun työpaikkailmoituksesta: "Moka"

Parrakas Lego-ukko ja solmioon viittaaminen olivat monelle liikaa Joensuun kaupungin työpaikkailmoituksessa, jossa haetaan kahta johtajaa. Sukupuolentutkimuksen professori ymmärtää sosiaalisessa mediassa lehahtanutta kritiikkiä. Kaupungin viestinnästä ilmoitusta on jo pahoiteltu arviointivirheeksi.

Sunnuntain lehdissä (Helsingin Sanomat ja Karjalainen) julkaistu Joensuun kaupungin rekrytointi-ilmoitus herätti Facebookissa ja Twitterissä arvostelua sukupuolittuneesta käsittelytavasta. Osa puolestaan piti kohua ylimitoitettuna.

Ilmoituksessa haetaan elinvoimajohtajaa ja hyvinvointijohtajaa. Kuvassa on pöydän päässä parrakas mies ja toivomuksena on, että "egosi pystyy kannattelemaan myös hieman löysempää solmiota".

Sukupuolentutkija ei kohua ihmettele. Hänen mielestään kuva antaa, ymmärtää että koko johtoryhmä koostuisi vain miehistä.

– Kyllä tämä on mielestäni moka. Työpaikkailmoituksen voi tulkita miehiseksi. Parrakas Lego-ukko on hallitseva. Muut pöydän ääressä hahmot on kyllä sumennettu, mutta niilläkin on päällään tummat puvut ja hiukset ovat lyhyet, analysoi sukupuolentutkimuksen professori Jaana Vuori Joensuun yliopistokampukselta.

Lego-hahmot ovat ylipäätään tutkijan mukaan ongelmallisia, sillä Legoihin liitetään hyvin perinteiset sukupuoliroolit.

– Jos pöydän ääressä olisi ollut vaaleanpunainen tyttö-Lego tai äitihahmo, ei se tilannetta paljon taitaisi parantaa.

Anonyymi kirjoitti...

Joy Morsi, teacher from Massapequa accused of raping student, faces new charges, DA says | Newsday

Nicole Dufault, high school teacher, faces 5 charges of having sex with students, cops say | Newsday

Anonyymi kirjoitti...

Yle Feministi-puolueen juoksutyttönä?

Yle Feministi-puolueen juoksutyttönä?

Kyllä!

Kaikki on mahdollista…viime viikolla eräs suomalainen poliittinen puolue pyydysti Yleisradion ”omaksi juoksupojakseen” ja valjasti sen ajamaan omaa asiaansa. Miten näin kävi?

Asian tausta on seuraava. Yle julkaisi 3.9. 2016 interaktiivisen juttukokonaisuuden ”Sinut on käännytetty”.

Kyseessä on ohjelma/peli, jossa Marja Mannisen luotettavalla äänellä kerrotaan Suomen käännytetyn irakilaisen elämästä sen jälkeen kun hän saa hylkäävän turvapaikkapäätöksen. Kyseessä ei ole mikään mukava perhepeli ”Afrikan tähti” vaan pelaajalle tungetaan kurkkuun puistattavan poliittista jargonia. Peli on yksioikoista saarnaa ja valitusta siitä miten huonosti ja väärin Suomi tekee kun se ei anna kaikille turvapaikkaa.

Jutun suunnittelija ja editoija on Feministisen puolueen puheenjohtaja Katju Aro. Hän on 15 kesäkuuta 2016 perustetun puolueen perustajajäsen. Jutun vahvasti väritetyt teemat ovat suoraan Feministisen puolueen keskeisistä ohjelmakohdista.

Puheenjohtaja Aron nimeä ei ole esittelytekstissä mutta se vilahtaa interaktiivisen sivuston loppukrediiteissä. ”Teksti Eero Mäntymaa. Suunnittelu ja editointi Katju Aro. Toteutus Eemeli Martti ja Teemo Tebest. Kertoja Marja Manninen. Kuvat Katja Tähkä. UNHCR, All Over Press Videot IRCR ja UNHRC. Musiikki Scott Holmes & Creative Commons”.

Yle piilotti – Katja rehenteli

Yle ilmeisesti halusi olla asiasta siivosti vaiti mutta Katja Aro kertoili osallisuudestaan Twitter-seinällään. ”Teimme interaktiivisen jutun, jossa kysytään mitä tehdä, jos on Suomesta käännytetty irakilainen turvapaikanhakija”.

Vielä kerran. Onko tämä normi? Voiko joku poliittinen puolue tehdä näin avointa omaa propagandaansa Ylellä? Ohjelman viesti on suoraan Feministisen puolueen ideologiasta. He haluavat turvapaikanhakijoita. Parempaa elämää kannattaa etsiä täältä pohjoisesta.

Kyseinen järjestely ei olisi mahdollista missään muussa länsimaassa. Se on kielletty myös meillä. Periaatteessa. Ylen tuotannon ohjelma- ja sisältötuotannon yleisissä periaatteissa luvataan turvata puolueettomuus ja riippumattomuus.

Käytännössä kuitenkin näyttää siltä, että puolueiden johtotehtävässä toimiva puoluejohtaja pääsee suoraan suoltamaan omaa propagandaansa veronmaksajien kustantamassa mediassa.

Läntisessä maailmassa johtajat eroaisivat – meilläpä ei

Ristiriita on järkyttävä: toisaalta Yle vaalii juhlapuheissa omaa intergriteettiään ja sitä, että se toimii journalismin ohjeiden mukaisesti: ”lehdistön tehtävänä on hallitsevien valvonta ja arvostelu”. Toisaalta, Yle antaa kanavansa jonkin puolueen puoluejohtajalle omaksi äänitorvekseen. Silmää räpäyttämättä.

Läntisessä maailmassa tällaisista skandaaleista valtiollisen kanavien johtajat joutuisivat eroamaan. Läntisiä arvoja vaalivissa maissa tällaisen kuprun tehnyttä pääjohtajaa pidettäisiin eilispäivän ihmisenä. Siellä sananvapauden ja journalistisen tinkimättömyyden vaatimukset ovat ehdottomat.

Meillä näin ei taida olla. Elämme niin idässä. Nujuamme vielä jälki-suomettuneessa yhteiskunnassa, jossa jonkun toisen sana on vapaampi kuin toisen.

Arto Luukkanen

Järvenpää

Anonyymi kirjoitti...

Jaajo innostui naisten pituushypystä: Älkää vain löytäkö sopivankokoisia housuja - kuva!

Radio- sekä televisiojuontaja Jaajo Linnonmaa pääsi viikonloppuna penkkiurheilun makuun. Tampereen Ratina-areella järjestettiin viime viikonloppuna yleisurheilun Suomi-Ruotsi-ottelu, jossa naisten pituushypyssä tiliä teki ruotsalainen Khaddi Sagni.

Jaajon huomio ei kiinnittynyt kuitenkaan Khaddin ilmiömäiseen suoritukseen vaan kovalla treenillä hankittuun takapuoleen sekä sitä peittäviin pikkusortseihin.

- Kiitos Yle -areena FISE-taltioinnista. Khaddi Sagni sai minut innostumaan jälleen naisten pituushypystä! Älkää vaan löytäkö naiselle sopivankokoisia housuja, Jaajo kirjoitti pilke silmäkulmassa.

Anonyymi kirjoitti...

”Mies hakee seksiä muualta, jos ei kotona saa – turha naisen valittaa”

Suomen tunnetuin salarakas Marika Fingerroos, nykyisin Tupila, kertoo blogissaan häistään ja vauvan saamisesta. Hän puhuu myös seksistä ”lapsellisissa perheissä”.

-Adult time on, kun lapset nukkuu, sitä kahdenkeskistä aikaa on, jos haluaa, Marika korostaa.

Hänen mielestään on kliseistä sanoa että seksi jää pois lasten syntyessä.

-Se on siitä kiinni, kuinka sitä omaa aikaa ottaa ja vaalii. Naiset käyttää sitä enemmänkin tekosyynä, jos ei ole muutenkaan kiinnostusta seksiin. Ja luonnollisesti sitten miehet valittaa ettei ole sitä seksiä. Ja jotkut hakee sitä sitten muualta. Turha sitten siinä vaiheessa valittaa, Marika laukoo.

Lue Marikan suorat sanat blogista

Anonyymi kirjoitti...

Karmeaa roskaa, mutta onneksi edes kommenteissa pistetään eukko ruotuun:

Miehistä tuli vihaisia – ja siihen on hyvä syy | Pääkirjoitukset | HS

...
Miehet, ja nykyisin myös erittäin monet naiset ovat kyllästyneitä siitä, että tietyt toimittajat ja naistutkijat kieltäytyvät täysin nimeämästä keskeisiö ongelmia.

Tutkijan argumentti on helppo kumota kyselytutkimuksilla Maahanmuuttajat eivät suinkaan haasta perinteistä miesten käsitystä naisista tai maahanmuuttajista.

Tutkimusten mukaan maahanmuuttajat ovat arvojensa puolesta monta kertaluokkaa konservatiivisempia kuin suomalaiset miehet.

Kysymys ei suinkaan ole siitä miten maahanmuutto haastaa konservatiivisen käsityksen vaan siitä, että maahanmuuto haastaa erittäin voimakkaasti liberaalin länsimaisen käsityksen itsenäisestä naisesta sekä seksuaalivähemmistön oikeuksista.

Maahanmuuttajat tarjoavat konservatiivista naiskäsitystä, jossa miehen kunnia perustuu naisen siveyteen. Samoin maahanmuuttajaryhmässä kyselyissä seksuaalivähemmistöiltä ei haluta kieltää vain avioitumista vaan erittäin suuri osa haluaa kieltää sen kokonaan laittomana.
...
Onpas miessukukunta taas ollut pahoilla teillä. Homojen, maahanmuuttajien, naisten, delfiinien sekä turbaanien sortoa.

No onneksi miehet sentään ovat ehtineet kaikessa kiireessä luoda demokratian, filosofian, kaikki tärkeimmät keksinnöt ja paljon muuta.
...
"Homot ja maahanmuuttajat kyseenalaistavat vanhan järjestyksen."

Mitä tiettyyn maahanmuuttajaryhmään tulee, niin Suomen osalta näin todellakin on: he kyseenalaistavat vanhan järjestyksen Suomessa. Ja tämä kyseenalaistettava vanha järjestys tarkoittaa demokratiaa, liberalismia, tasa-arvoa, länsimaisia arvoja, uskonnonvapautta, modernismia ja suvaitsevaisuutta.
...
"Moni hakee turvaa menneistä kunnian päivistä: puhtaasta kansakunnasta, sukupuolirooleista tai tiukoista uskonnollisista yhteisöistä. Naiset halutaan vanhoille paikoilleen äiteinä, vaimoina tai pokaaleina, jotka saavat miehet näyttämään entistä miehekkäämmiltä."

Ei. Ei pidä paikkaansa. Miehet vain haluavat, että se paljon hehkutettu tasa-arvo, yhdenvertaisuus ja oikeudenmukaisuus koskisi myös heitä. Nyt miehet ovat syrjittyjä, sorrettuja, parjattuja ja lopen kyllästyneitä siihen.
...

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka pian orgasmin jälkeen mies voi harrastaa uudelleen seksiä?

Menestyksekkään petisession jälkeen saatat olla valmis kerähtämään kyljellesi ja painumaan untenmaille, mutta entäpä jos kumppanisi haluaa uusinnan?

Toisin kuin naiset, miehet tarvitsevat tietyn palautumisajan ennen kuin he voivat harrastaa seksiä uudelleen. Tämä aika on siis saadun orgasmin ja mahdollisuuden saada uusi ejakulaatio ja orgasmi välissä.

Toisin kuin elokuvat antavat ymmärtää, ei miehelle ole kovinkaan realistista harrastaa seksiä kolmesti tai neljästi muutaman tunnin sisään lauantai-iltana, sanoo urologi Richard K. Lee.

– Jos et ole 14-vuotias, tarvitset luultavasti tunnin tai pari saadaksesi jälleen erektion ejakulaation jälkeen, hän toteaa.

Palautumisajasta ei ole tarkkaa tietoa. Arvioidaan, että se vaihtelee 30 minuutin ja vuorokauden välillä. On myös todennäköistä, että aika pitenee iän myötä, selviää Journal of Sexual Medicine -lehdessä julkaistusta tutkimuksesta.

Tutkijat eivät ole varmoja siitä, mistä odotteluaika johtuu. Tutkimukset viittaavat kuitenkin siihen, että jotain vaikutusta voi olla sillä, että orgasmin jälkeen kiihottumista ja ejakulaatiota hillitsevän prolaktiini-hormonin määrä lisääntyy.

Myös jotkut elämäntyylivalinnat voivat vaikuttaa. Alkoholin nauttiminen ja säännöllinen mastrubointi ovat esimerkkejä asioista, jotka voivat pidentää latautumiseen kuluvaa aikaa.

Jos palautuminen tuntuu kestävän päiviä, Lee kehottaa kääntymään lääkärin puoleen.

Anonyymi kirjoitti...

Seksikolumni: Siitä puhe, mistä puute? Tästä tiedät, ettei miehen varustuksessa ole kehumista

Jos sitä pitää pönkittää, sitä ei ole olemassa.

Tiedätte varmasti ne miehet, jotka ylpeilevät miehuutensa koolla. Tämä tuli mieleeni uuden tosi-tv-sarjan osallistujan näkemyksiä varustuksestaan. Yleensä näitä kokopuheita huutelevat ovat nuoria miehiä miehuutensä kynnyksellä, wanna be -julkkiksia, ulkonäkökeskeisiä.

Jos yksi asia maailmassa on varma, niin miesten harjoittama liiottelu. Se pätee esimerkiksi kalavaleisiin: "Se kala oli ainakin nääiiiin iso".

Ei ollut.

Mutta toinen miesvale, penisvale, on pahempi. Jos hän sanoo, että hänen peniksensä on iso, niin arvatkaa mitä, se ei ole. Se on todennäköisesti ihan tavallisen kokoinen. Ihan kiva ja mukava, mutta millään mittakaavalla sitä ei kutsuta ISOKSI. Ja vielä pahempaa, nämä "kehuskelevat" miehet eivät edes osaa käyttää penistään. Penis ilman taitoa käyttää sitä, on yhtä turha kuin kynä, jos ei osaa kirjoittaa.

Anonyymi kirjoitti...

Ero laajensi rakkaustutkija Jason Lepojärven käsitystä rakkaudesta: ”On täysin mahdollista elää kukoistava elämä myös ilman puolisoa”

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa asiantuntijana toimiva rakkaustutkija Jason Lepojärvi, 36, katsoi olevansa naimisissa vielä senkin jälkeen, kun nuoruuden avioliitto oli päättynyt lähes alkuunsa. Hän valmistautui elämään lopun ikäänsä yksin. Kunnes kaikki muuttui.

Jason Lepojärvi on päättämässä esitelmäänsä. Helsingin yliopiston teologisen tiedekunnan luennolla on puhuttu rakkaudesta. Diaesityksessä on jäljellä enää yksi ruutu. Valkokankaalle heijastuu teksti: ”Iisa, will you marry me?”

Päät alkavat kääntyillä. Luokan etuosassa istuva vaalea nainen tutkii muistiinpanojaan eikä heti tajua, mitä on tekeillä. Pitkänhuiskea, tummaan pukuun pukeutunut luennoitsija astuu hänen luokseen, polvistuu ja esittää kosinnan.

Naisen vastaus hukkuu aplodeihin, mutta se ei jää kenellekään epäselväksi. Pariskunta kapsahtaa toistensa kaulaan ja suutelee pitkään.

Samalla viikolla iltapäivälehden lööpit julistivat: ”Opettaja kosi opiskelijaa”. Morsian ei tosin ollut opiskelija, vaan osallistui luennolle silkasta mielenkiinnosta.

Vain puoli vuotta aiemmin Oxfordin yliopiston tutkija, teologian tohtori Jason Lepojärvi oli ilmoittanut Helsingin Sanomien haastattelussa, ettei aio enää koskaan mennä vihille. Lyhyt nuoruuden liitto oli päättynyt vuosia sitten, mutta kristillisen avioliittokäsityksen mukaisesti Jason katsoi olevansa yhä naimisissa.

Sitten tapahtui jotakin, joka muutti nuoren miehen mielen.

Anonyymi kirjoitti...

USEIMPIA PILVI EI KIINNOSTA
– Useimmat pilveä kerran pari kokeilleet eivät ryhdy polttamaan sitä säännöllisesti edes viihdekäytössä. Työ ja toimeentulo suojaavat päihdeongelmilta, toteaa kirjailija Rosa Meriläinen.


Kumppaniksi ehkä mielellään valitaan joku kaltainen. Tupakoimaton etsii tupakoimatonta, pilveä viikonloppuisin polttava sellaista, jonka kanssa voi jointtinsa jakaa. Eräs viaton ystävättäreni oli Tinderissä ihmetellyt numeroa 420, joka vilahteli monissa profiileissa. Nyt hän tietää, että se on hamppukansan tunnus, ja osaa välttää heitä. Hyvä niin.

Anonyymi kirjoitti...

Ensitreffit alttarilla nousi Tinder-ahdistuneiden sinkkujen unelmaksi – deittailun helppous on kääntynyt itseään vastaan

Yhteiskunta tekee yhä epäonnistujia niistä, jotka eivät pariudu oikeaan ikään mennessä, sanoo nykytaidetreffejä järjestävä Milla Minerva Mertanen.

Ensitreffit alttarilla sai meidät jokunen vuosi sitten kauhistelemaan, romuttuvatko avioliiton ja kestävän parisuhteen käsitteet, jos naimisiin mennään ilman perinpohjaista tutustumista.

Nyt ohjelmaa on katsottu pari tuotantokautta ja shokkiarvo sen ympäriltä on hälventynyt. Se onkin alkanut kiinnostaa monia toisesta syystä:

Eikö olisikin hienoa, jos voisi sinkkuna saada asiantuntijoiden seuloman ja sopivaksi juuri minulle arvioiman deittikumppanin?

Eli niin, että Ensitreffit alttarilta -konseptista otetaan pois se alttari ja tv-kamerat. Pääsisi treffeille ihmisen kanssa, jonka psykologit ja objektiiviset arvioitsijat ovat katsoneet yhteensopivaksi juuri sinulle. Samalla varmistaisi, ettei tulisi jälleen kerran sortuneeksi valitsemaan sitä samaa ihmistyyppiä, jonka tietää pidemmän päälle itselleen sopimattomaksi mutta johon aina retkahtaa.

Nerokasta! Miksei tällaista deittipalvelua ole Suomessa tarjolla?

- Se on kyllä tosi kiehtova ajatus. Kaikki sellainen normatiivista parisuhdeajattelua vähän ravisteleva on mun mielestä aina tosi kiinnostavaa, sanoo BigLove@Arts-tapahtuman tuottaja Milla Minerva Mertanen.

Anonyymi kirjoitti...

WOMEN'S REACTION TO SEE BIG PENIS BY TRAIN - EXCELLENT TEST SOCIAL EXPERIMENT l 2016

Anonyymi kirjoitti...

La Reacción de las Mujeres a ver el Cuerpo del Hombre Fuerte - Bromas Pesadas 2016

Anonyymi kirjoitti...

MOST SHOCKING Gold Digger (Social Experiments) Compilation! - YouTube

Top 5 Brutal Gold Digger Pranks 2016!! - YouTube

Anonyymi kirjoitti...

KSI McLaren GOLD DIGGER EXPOSED! 'SUPERCARS PRANK' - YouTube

Anonyymi kirjoitti...

Mitä tapahtuukoaan, kun lihaksikkaan miehen tilalle ilmestyykin tavis?:

BROMAS en CHATROULETTE con RAÚL DG I Mira Mira ...ÓMAAA I "ATHLETICS PRANKS" - YouTube

Anonyymi kirjoitti...

Henna Peltonen – suvakista rasistiseksi vihapuhujaksi neljässä päivässä | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Näin kahlitseva puoliso kyttää menoja ja polkee itsetunnon maahan - lukijat kertovat

Keräsimme lukijoidemme kokemuksia kontrolloivista kumppaneista ja siitä, millaista on elää parisuhteessa tällaisen henkilön kanssa. Näin he vastasivat.

Anonyymi kirjoitti...

Fulvia Pellegrino käytti liki 80 000 euroa kauneusleikkauksiin – lopputuloksena Tuksun tasoinen kaunotar (video) | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Nimimerkki Auervaaran uhri mielipidepalstalla: Kolmen vuoden onnellinen parisuhde päättyi tylysti – rakkaani paljastui sarjapettäjäksi
Luotin kumppaniini, kun hän kertoi olevansa äitinsä kanssa mökillä Hämeessä marjoja ja sieniä poimimassa, kirjoittaa nimimerkki Auervaaran uhri.


TYÖSSÄKÄYVÄNÄ aikuisena naisena etsin vakavaa seurustelusuhdetta netin deittipalvelusta. Kohtasin palvelun kautta miehen, joka otti minuun yhteyttä ja halusi samoja asioita kuin minä.

Yhteinen taipaleemme alkoi yli kolme vuotta sitten. Kolme vuotta elimme tiiviissä parisuhteessa, matkustimme, jaoimme ilot ja murheet. Yhteinen sävel oli löytynyt ja olin saanut rinnalleni sielunkumppanin, rakkaan ja ystävän, joka oli valmis jakamaan kanssani kaiken.

Suunnittelimme yhteen muuttamista, kihlausta ja yhteistä loppuelämäämme. Mies antoi ymmärtää, että olen hänen elämässään ainoa nainen ja että hän halusi jakaa elämänsä kanssani. Olimme kumpikin löytäneet ”sen oikean”.

Runsaan kolmen vuoden päästä totuus paljastui. Koko parisuhteemme ajan mies oli pyörittänyt naisrinkiä selkäni takana Etelä-Suomen alueella. Elämäni romahti. Olin luottanut kumppaniini täysin enkä ollut osannut epäillä miestä netin Auervaaraksi, jolla oli vain kiinnostus hyötyä taloudellisesti ja seksuaalisesti kaikista naisista.

Naisia, joihin miehellä oli suhde, löytyi lyhyeltä ajalta lähes 20. Todellinen luku on huomattavasti suurempi.

Tämän kaiken mahdollisti miehen luottamusta herättävä ammatti: palomies. Hän on työvuorossa päivän, sen jälkeen hänellä on kolme vuorokautta vapaata.

Anonyymi kirjoitti...

Tutkija: seksiroboteista tulee parempia sängyssä kuin ihmisistä

Ohjelmoitavat robotit tyydyttävät oudotkin mielihalut.

Asiantuntijoiden ennusteiden mukaan seksirobotit ovat yleisiä muutaman vuosikymmenen kuluessa. Ja ne ovat parempia sängyssä kuin lihalliset kumppanit.

-Koska ne ovat ohjelmoitavia, seksirobotit pystyvät tyydyttämään kunkin yksilölliset halut, kertoo Joel Snell Metro-lehdelle. Snell on robotiikan tutkija Kirkwood Collegessa Iowassa USA:ssa.

-Seksistä robottien kanssa voi tulla hyvin addiktoivaa. Seksirobotit ovat aina käytettävissä ja eivät koskaan sano ei. Se voi helposti johtaa riippuvuuteen.

Anonyymi kirjoitti...

Naiset sortseissa johti pahoinpitelyyn Ranskassa – "Toulonissa on jo sharia voimassa" - Ulkomaat - Verkkouutiset

Arja Alho – Wikisitaatit

"Lopettakaa nyt tuo uikuttaminen islamin hyökyaallosta ja opetelkaa uimaan!"

Kari Hurtta kirjoitti...

Miten tuo voi olla sukupuolisiveellisyyden julkinen loukkaaminen jos teko on nähtävissä ainoastaa vedenalaisen valvontakameran avulla?

Ilta-Sanomat: Valvontakamerat paljastivat siveettömän käytöksen uima-altaassa – 4 erillistä tapausta (8.9.2016)
Poliisi tutkii tapahtumia epäiltyinä sukupuolisiveellisyyden julkisena loukkaamisena.

Tähän mennessä suoritettujen tutkimusten perusteella vaikuttaa siltä, että teot ovat olleet ainoastaan vedenalaisista valvontakameroista nähtävissä. Uimavalvojat ovat puuttuneet ilmoitettuihin tekoihin välittömästi ne havaittuaan.

Rikoslaki: 21 § (24.7.1998/563)
Sukupuolisiveellisyyden julkinen loukkaaminen


Joka tekee julkisesti sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan teon siten, että se aiheuttaa pahennusta, on tuomittava, jollei teosta muualla laissa säädetä rangaistusta, sukupuolisiveellisyyden julkisesta loukkaamisesta sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi.


Hallituksen perusteluista: Julkisesti tehty on tyypillisesti sellainen teko, jonka sen voi nähdä ennalta määräämätön joukko ihmisiä, vaikka teon tapahtumapaikka olisi esimerkiksi yksityisasunto.

Satunnaisia linkkejä kirjoitti...

Iltalehti: Naiset ovat "geneettisesti ohjelmoituja" rinnakkaisiin ja toisiaan seuraaviin suhteisiin (9.9.2016)
Uuden tutkimuksen väitteet haastavat yleisen käsityksen elinikäisen monogamian luonnollisuudesta.

• Naisen selviytyminen oli aikoinaan miehestä riippuvaista, Texasin yliopistossa tehty tutkimus väittää.
• Tämän vuoksi naiset saattoivat siirtyä suhteesta toiseen silloin, kun aiempi suhde sisälsi enemmän riskejä kuin hyötyjä.
• Päällekkäiset suhteet saattoivat myös olla yleisiä. Näin naiset varmistivat sen, etteivät jääneet tyhjän päälle parisuhteen päättyessä.

Satunnaisia huomioita kirjoitti...

Miten tuo voi olla sukupuolisiveellisyyden julkinen loukkaaminen jos teko on nähtävissä ainoastaa vedenalaisen valvontakameran avulla?

Ei taida haitata tuomioistuinta yhtään se että teko ei sovi rikoksen kuvaukseen:

Ilalehti: Nuori mies lampsi uimahallissa naisten suihkuun - tuomittiin sakkoihin (9.9.2016)
Oulun käräjäoikeus on perjantaina tuominnut vuonna 1999 syntyneelle miehelle 180 euron sakkorangaistuksen sukupuolisiveellisyyden julkisesta loukkaamisesta.

Oulun käräjäoikeuden mukaan tuomitun teko ei ole loukannut tai vaarantanut sinänsä kenenkään etuja tai oikeuksia, vaan se on aiheuttanut pahennusta, ärtymystä ja mielipahaa. Tämä ilmenee alastomana suihkussa vauvansa kanssa olleen naisen kertomuksesta. Tuomittu oli mennyt tiloihin vähäpukeisena, mutta ei kuitenkaan alasti.

Tuomittu on on kiistänyt teon sillä perusteella, että kyseessä ei ollut rikos. Teonkuvauksessa kuvattu teko ei täyttänyt rikosnimikkeen tunnusmerkistöä. Rikosnimike ei siis sopinut väitettyyn tekoon.


Tosin sukupuolisiveellisyyttä loukkausta ei ole varsinaisesti määritelty.

Satunnaisia huomioita kirjoitti...

Tosin sukupuolisiveellisyyttä loukkausta ei ole varsinaisesti määritelty.

Piti olla: Tosin sukupuolisiveellisyyden loukkausta ei ole varsinaisesti määritelty.

( Tässä on näköjään Poista mutta ei Muokkaa. )

Anonyymi kirjoitti...

Nuoret harrastavat jatkuvasti vähemmän seksiä, ja syitä siihen pohditaan nyt ympäri maailmaa

Mikseivät nuoret enää harrasta seksiä yhtä paljon kuin ennen?

Kyllä, kysymys on ihan oikeasta ja maailmanlaajuisesta ilmiöstä.

Etenkin Yhdysvalloissa monet isot mediat ovat julkaisseet aiheesta juttuja: Washington Post,Los Angeles Times,CNN,Time.

Elokuun alussa amerikkalaisessa Archives of Sexual Behavior -tiedejulkaisussa ilmestyi tutkimus, jonka mukaan nuorten seksin harrastaminen on vähentynyt huomattavasti aiempiin sukupolviin verrattuna.

Esimerkki: Yhdysvaltojen nykynuorista 15 prosentilla ei ollut yhtäkään seksikokemusta 18 ikävuoteen mennessä.

Heidän vanhemmillaan sama luku oli vain 6 prosenttia.

Psykologian professori Jean Twengen johtamassa tutkimuksessa keskityttiin nimenomaan nuoriin millenniaaleihin eli 1990-luvulla syntyneisiin ihmisiin. Millenniaali-termillä tarkoitetaan laajasti 1980-luvun alun ja 2000-luvun välillä syntyneitä.

Eli suurin osa nuorista aikuisista harrastaa kyllä seksiä, mutta heillä on keskimäärin vähemmän seksikumppaneita tai -kokemuksia kuin vanhempiensa ikäpolvella. Ja yhä useammalla nykypäivän parikymppisellä seksielämää ei ole lainkaan.

Japanissa nuorten seksihaluttomuus on lisääntynyt viime vuosina niin, että maan mediat puhuvat ”selibaattisyndroomasta.” Se aiheuttaa jo yleistä huolta maassa, jossa syntyvyys on yksi maailman alhaisimmista. Sikäläisten tutkimusten mukaan 45 prosenttia japanilaisista 16–24-vuotiaista naisista ja yli neljännes miehistä ei ole kiinnostunut seksistä, tai jopa inhoaa sitä.

Samankaltaisia ilmiöitä on havaittu käytännössä kaikissa länsimaissa. Myös Suomessa.

Anonyymi kirjoitti...

Yllätys Prometheus-leirin sekasaunassa – aikuiset ohjaajat pelmahtivat alasti löylyihin

Helsinkiläisnainen on kyseenalaistanut Prometheus-ohjaajien toiminnan asianmukaisuuden viime kesänä järjestetyllä nuortenleirillä.
Helsingistä kotoisin oleva nainen kertoo 14-vuotiaan lapsenlapsensa osallistuneen kuluneena kesänä Kirkkonummen Porkkalassa järjestetylle Prometheus-leirille.

Kotiin palattuaan nuori oli kertonut olleensa tyytyväinen leirin tunnelmaan, mutta kuvaillut leirillä ilmenneen myös seikkoja, joista koki hankalaksi kertoa isovanhemmalleen.

Ilta-Sanomiin yhteyttä ottaneen helsinkiläisnaisen mukaan 14-vuotias nosti keskustelussa esille muun muassa leirin saunomiskäytännön.

Leiriläisille oli annettu mahdollisuus valita sekasaunan ja sukupuolen mukaisen erillissaunavuoron välillä. Osallistujille oli myös kerrottu, että saunominen on mahdollista joko alasti tai uimapuvuissa. Eri vaihtoehdoista lapset valitsivat yhteissaunomisen uimapuvuissa. Leirin naisohjaajat kuitenkin pelmahtivat saunomaan tyttöjen ja poikien kesken alasti.

Anonyymi kirjoitti...

Seksikolumni: Näin nainen suhtautuu valtavaan penikseen

Amerikkalaisen Willie Jordanin valtavasta peniksestä kertonut artikkeli kiinnosti viime viikolla kovasti MTV Lifestylen lukijoita, mutta kuinka tavallinen suomalainen nainen suhtautuu valtavaan penikseen?

Willie Jordanin penis on erektiossa hieman yli 34 senttiä pitkä, ja hänen varustuksensa on puhuttanut ympäri maailmaa. Mies kokee, että ihmiset ovat asian suhteen äärimmäisen uteliaita.

– Ymmärrän ihmisten uteliaisuuden. Jos minulla olisi ystävä, jolla on kuusi tai seitsemän sormea kummassakin kädessä tai kaksi päätä, kyllä minäkin haluaisin nähdä sen, Jordan kommentoi Australian Men's Health -lehdelle.

Men's Health -lehden mukaan maailman miesväestöstä vain kahdella prosentilla penis on erektiossa pidempi kuin 20,3 senttiä. Valtava penis on siis harvinaisuus, ja lienee selvää, että tavallisen naisen ensimmäinen reaktio huomattavasti tavallista suuremman peniksen ilmestyessä näköpiiriin on ihmetys – positiivinen sellainen.

En ole voinut välttyä tajuamasta sitä, että uskomattoman moni mies haaveilee entistä suuremmasta varustuksesta. Syy tähän lienee ainakin osin juuri naisten tyydyttäminen, mutta millaista reaktiota nämä miehet odottavat valtavan peniksen saavan? Jos ihasteleva nainen on suuremmasta peniksestä haaveilevan miehen suurin tavoite, niin haaveilua pidemmistä mitoista kannattaa jatkaa.

Onhan se nimittäin niin, että keskivertopeniksiin tottunut nainen yllättyy taatusti iloisesti löytäessään farkkujen sisältä tavanomaista muhkeamman paketin. Kukapa ei sillä haluaisi leikkiä ja testailla, kuinka hyvin se naisen onnistuu tyydyttämään? Jos on koko elämänsä syönyt nakkeja, voi Sininen Lenkki maistua toisinaan ertyisen hyvältä.

Isommasta peniksestä haaveilevien miesten lohdutukseksi voin kuitenkin kertoa, että myös ihan keskivertopenis voi ilahduttaa naista – kunhan sitä osaa käyttää taidokkaasti. Ja vaikka suuresta peniksestä iloisesti yllättynyt nainen voi piehtaroida onnen tunteessaan kuukausitolkulla, käy lopulta jättipeniksen kanssa samoin kuin pienempienkin penistenkin tapauksessa.

Siihenkin kyllästyy.

Anonyymi kirjoitti...

Painavat lähes 20 kiloa! Nainen melkein tukehtui jättimäisten rintojensa vuoksi

Englantilaisella Rachel Brookesilla, 43, on vaarallisen suuret rinnat.

Rachel Brookesilla, 43, on erikoinen ongelma: hänen rintansa ovat niin isot, että ne ovat jopa vaaraksi hänelle itselleen.

Brookesin rinnat ovat koko 40M, siis suurempi kuin eurooppalainen 90K. Suurin osa rintaliivitaulukoista loppuu J-kirjaimeen.

Rinnat ovat saattaneet Brookesin vaaraan esimerkiksi huvipuistossa: turvakaari puristi hänen rintakehäänsä niin tiukasti, että Brookes menetti tajuntansa. Rintaliivinsä Brookes ostaa Yhdysvalloista.

Liivien olkainten alla Brookesin täytyy käyttää erityisiä pehmusteita, sillä hänen olkapäänsä ovat pysyvällä kuopalla rintojen painon vuoksi.

Yhdet liivit maksavat Brookesille satasia, eikä ihme: naisen rinnat painavat käsittämättömät 19 kiloa.

Anonyymi kirjoitti...

Psykologi Pekka Sauri palasi Yölinjan mikrofonin ääreen. Juhlalähetyksessä ratkottiin soittajien ongelmia yli kymmenen vuoden tauon jälkeen.
1990-luvun legendaarinen radio-ohjelma Yölinja teki paluun Yleisradion 90-vuotisjuhlallisuuksien merkeissä perjantain ja lauantain välisenä yönä Radio Suomessa. Ohjelman alkuperäinen juontaja, psykologi ja nykyinen Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Pekka Sauri keskusteli kahden tunnin ajan soittajien elämänpiiriä koskevista ongelmista.

Ensimmäisen puhelinsoittajan kysymys koski syyllisyyttä: kuinka selvitä siitä, että loukkaa sanallisesti tahtomattaan toista ihmistä.

Sauri kehotti soittajaa ottamaan asian puheeksi mahdollisesti loukatun ihmisen kanssa. Hän myös muistutti, että itselleen pitää pystyä antamaan anteeksi, vaikkapa kirjoittamalla tapahtumat paperille itselle kertomukseksi.

– Oma kokemus ja ahdistava muisto menevät paperille. Se voi auttaa ahdistavan asian muuttamisessa historiaksi.

Onko pituus kaiken a ja o?

– En saa naista lyhyyteni takia. Olen ollut yöelämässä, mutta en ole lähestynyt naista koska olen estynyt, kuvasi eräs soittaja huoliaan.

164 senttimetriä pitkä mies oli huolissaan ettei kukaan kiinnostu hänestä. Pikadeitit ja nettitreffitkään eivät auttaneet.

Hän kertoo soittaneensa kriisipuhelimeen, jossa oli hänen mukaansa sanottu, ettei hän saa Suomesta naista, vaan hänen pitäisi matkustaa Filippiineille.

– Unohda sellaiset puheet!, Sauri kehotti.

Sauri penäsi, että onko soittajalle sanottu suoraan ettei hän kelpaa. Tämä kertoi, että oli saanut kylmää kyytiä nettifoorumeilla.

Sauri kehotti olemaan huolimatta nettikommenteista. Hän korosti, ettei ihmisen pidä tuomita itse itseään.

– En voi uskoa, että naisen päällimmäinen peruste seurustelulle on pituus. Muut ominaisuudet ovat paljon tärkeämpiä, Sauri pohti.

Satunnaisia huomioita kirjoitti...

Iltalehti: Naiset ovat "geneettisesti ohjelmoituja" rinnakkaisiin ja toisiaan seuraaviin suhteisiin (9.9.2016)

Henry Laasasen linkki "Markkina-arvoteorian historiaa" tuolla edellä johdatti epäsuorasti nimimerkin Kreettta kommentiin:
On ihan luonnollista, että mies haluaa ajatella, että akka on kuiva frigidi jota ei kiinnosta seksi noin ylipäätään, kuin katsoa sitä tosiasiaa silmiin, että se ei vain halua SINUA.

Satunnaisia huomioita kirjoitti...

Nuoret harrastavat jatkuvasti vähemmän seksiä, ja syitä siihen pohditaan nyt ympäri maailmaa

Mikseivät nuoret enää harrasta seksiä yhtä paljon kuin ennen?


Ehkä valistus (syyttely?) on mennyt perille?

Onkos tämä taasen: Tuonhan tilasitte. Sitten kun saitte niin ei kelpaa.

Esimerkki: Yhdysvaltojen nykynuorista 15 prosentilla ei ollut yhtäkään seksikokemusta 18 ikävuoteen mennessä.

Ja siis 85 prosenttilla on seksikokemusta 18 ikävuoteen mennessä. Tuo kuulostaa aika isolta määrältä.

Anonyymi kirjoitti...

Suomessakin harkitaan naiskiintiötä yritysten hallituksiin, jollei muu auta

Suomessakin harkitaan lailla säädettävää naiskiintiötä yritysten hallituksiin, jollei naisten määrää kasvateta riittävästi vapaaehtoisesti. Nykyinen hallitus on hyväksynyt edellisen hallituksen periaatepäätöksen, jonka tavoitteena on sukupuolten tasapuolisen edustuksen lisääminen pörssiyhtiöiden hallituksissa. Maan hallitus seuraa yhtiöiden toimia ja arvioi lainsäädäntötarvetta kahden vuoden kuluttua syksyllä.

Ruotsissa hallitus esittää lakia, jonka mukaan 40 prosenttia pörssi- ja valtionyhtiöiden hallitusten jäsenistä on oltava naisia. Laki astuisi voimaan jo ensi vuonna, mutta sakottaminen alkaisi vasta vuonna 2019.

Norjassa kiintiö on ollut jo vuosia. Asiasta on vireillä myös EU-direktiivi.

– Kehitys on selvästi Euroopassa menossa kiintiöiden suuntaan. Norjan lisäksi muutkin maat ovat vastaavaa jo tehneet, muun muassa Ranska ja Saksa, sanoo sosiaali- ja terveysministeriön tasa-arvoyksikön johtaja Tarja Heinilä-Hannikainen.

Hänen mukaansa lainsäädännöllä saadaan asiaan vauhtia, jollei vapaaehtoisesti ala muutosta tapahtua.

– Tätä perustellaan paljon sillä, että pitää valita vain pätevimpiä, mutta jostain syystä se pätevien joukko usein rajoittuu miehiin, jotka tuntevat toisiansa. Kun se joukko vähän laajenisi, huomattaisiin ehkä, että päteviä naisiakin on.

Suomessa hallitus haluaa ensisijaisesti luoda painetta yrityksille, että ne itse hoitavat asian. Listayhtiöiden niin sanottu hallinnointikoodi onkin osaltaan jo lisännyt naisten määrää hallituksissa. Se edellyttää, että pörssiyhtiön hallitukseen on valittava molempia sukupuolia.

Ruotsissa naisia on tällä hetkellä pörssiyritysten hallituksissa 32 prosenttia ja Suomessa 25 prosenttia. Isoissa pörssiyhtiöissä naisia on Suomessakin 32 prosenttia.

Elinkeinoelämän keskusliitto EK ei lainsäädäntöä kannata.

– Meillä pörssiyhtiöt ovat noudattaneet menestyksellisesti itsesääntelyä hallinnointikoodin kautta. Tulokset ovat kehittyneet hyvin. On katsottu, että yhtiöissä omistajat päättävät tästä, johtaja Hannu Rautiainen sanoo.

Keskuskauppakamarin varatoimitusjohtajan Leena Linnainmaan mielestä kiintiö ei poista varsinaista ongelmaa, joka on naisten vähyys liiketoimintajohdossa. Hänen mukaansa Suomessa naisten edustus yhtiöiden hallituksissa on merkittävästi kasvanut ilman kiintiötäkin.

– Norjassa kiintiö ei ole johtanut siihen, että ylimpään johtoon olisi noussut enemmän naisia. Esimerkki ei ole rohkaiseva.

Anonyymi kirjoitti...

Nettideittailussa kuvalla on väliä - tällainen herättää kiinnostuksen

Kuva antaa kasvot profiilillesi, joten siihen panostaminen kannattaa.

E-kontaktin mukaan kuvallinen profiili saa jopa 15 kertaa enemmän yhteenottoja kuin kuvaton. Valokuvan merkitystä ei siis kannata vähätellä.

Toisaalta kaikki kuvat eivät ole keskenään samanarvoisia. Hyvä profiilikuva kiinnittää seuraa etsivän henkilön huomion huonoa paremmin. E-kontaktin käyttäjilleen tekemä kyselyn mukaan jopa 27 prosenttia vastasi saamaansa viestiin juuri viestinlähettäjän miellyttävän profiilikuvan innoittamana.

Hyvän kuvan ei kuitenkaan tarvitse tarkoittaa ammattilaisen ottamaa studiopotrettia. Kotona kännykkäkamerallakin otettu kuva toimii, jos kiinnität muutamaan asiaan huomiota.

Valtaosa etsii verkosta seuraa vain itselleen. Valitse siis kuvia, joissa olet yksin. Toisaalta jos lisäät profiilisi useamman kuvan, muutama kaverikuvakaan joukossa harvoin haittaa.

Useamman kuvan lisääminen kannattaakin usein. E-kontaktin mukaan näin toimineet henkilöt saavat enemmän viestejä. Tämä johtunee siitä, että näin voit viestiä paremmin elämästäsi ja kiinnostuksen kohteistasi.

Monia kuvia lisätessäsi muista kiinnittää huomiota kuvakokoihin ja niiden vaihteluihin. Kasvokuvien ohella moni haluaa nähdä myös kokovartalokuvan.

Luonnonvalossa otettu ulkokuva voi tuottaa parisenkymmentä prosenttia enemmän käyntejä profiilissa, E-kontakti kertoo. Eikä ihme, onhan luonto paljon mukavampi kuvaustausta kuin vaikkapa kylpyhuoneen seinä! Luonnonvalo myös mairittelee monia enemmän kuin vaikkapa loisteputkivalaisin tai salamavalo.

Koska nettiprofiileja selaava haluaa todennäköisesti tutustua palvelun muihin käyttäjiin persoonina, aidot kuvat toimivat aina jäykkiä poseerauksia paremmin.

E-kontakti kertoo, että selfiet toimivat tavallisesti naisilla. Miesten kannattaa kuitenkin värvätä kaveri avuksi kuvaamaan - ja paidatta poseeraaminen kannattaa jättää väliin, palvelu huomauttaa. Hymyä ei koskaan kannata unohtaa, oli kuva minkälainen tahansa!

Anonyymi kirjoitti...

Kun vain toinen tahtoo lapsen

Nuoruuttaan venyttävät parit eivät välttämättä edes tiedä, milloin perheen perustamisessa tulee kiire.

Tanja oli vannonut itselleen varjelevansa kipeintä toivettaan, mutta silti hän pyörsi päätöksensä. Mies oli ihana, luotettava ja lupasi päättää, haluaisiko hänkin perheen.

Tuttavuus oli alkanut kaveripohjalta. Niinpä pari luotti toisiinsa jo ensimmäisillä treffeillä. Puheenaiheet menivät pintaa syvemmälle. Oletko uskonnollinen? Kannatatko jotain aatetta? Niin, ja tahdotko lapsen?

Vielä kolmekymppisenä Tanja oli ajatellut, että aikaa lisääntymiselle vielä riittää.

– Mutta nyt 37-vuotiaana tunnen, että parasta ennen -päiväni alkaa olla tämän asian suhteen mennyttä.

Anonyymi kirjoitti...

SETÄMIEHET-AIKUISSARJAKUVA: "ILOTYTTÖ TILITTÄÄ NHL-LEIJONAN LAITTAVAN HETI SISÄÄN, KUN TULEE PAIKKA!"

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaisnainen perusti sinkuille runkkareille ryhmän

Facebookissa on toinen toistaan erikoisempia ryhmiä, mutta tässä tulee taatusti yksi mielenkiintoisimmista.

Sinkut runkkarit Kuopio on ryhmän nimi. Sen vahvuus on tätä nykyä 60 henkeä, mutta annahan olla kun tämä juttu ilmestyy, voephan tuo olla että suattaa lissääntyy kalakukkokaapunnin runkvistien ryhmä melekosella varmuuvella, vuan suattaahan tuo olla lissääntymättäkkii.

Mistä ihmeestä on kyse?

-Ryhmällä ei ole muuta tarkoitusta kuin koota kaikki meidät ihanat pikku runkut yhteen, tiivistää sivuilla ryhmän sanoman sen perustaja ja ylläpitäjä.

Ja hän on muuten viehättävä nainen!

Kaiken lisäksi ryhmässä on lukuisasti naisia, eikä se ole vain miesten yksityisomaisuutta.

Tällainen hassu ryhmä tänään.

Anonyymi kirjoitti...

Sami, 40, pyörittää yksin arkea kahdeksan lapsen kanssa – "Tajusin, että yh-isälläkin on oikeus levätä"

Laukaalaisen Sami Koivukosken vaimo lähti, kun yhteistä avioliittoa oli takana kuusitoista vuotta.

Laukaalainen Sami Koivukoski, 40, asuu yksin kahdeksan lapsensa kanssa. Tuoreimpien tilastojen mukaan Suomessa on noin 120 000 yksinhuoltajaperhettä. Niistä runsaassa 16 000:ssa huoltaja on isä. Isien osuus on noussut hiljalleen vuosien saatossa.

Koivukosken arkea auttaa Pelastakaa Lapset ry:n koordinoimat tukiperhe- ja ryhmätoiminnat. Koivukosken lapset ovat yhden viikonlopun kuukaudessa hoidossa muualla kuin kotona. Silloin isä voi hurauttaa asuntovaunullaan leirintäalueelle jonnekin päin Suomea tai mennä vaikka hotelliin rentoutumaan.

Aluksi Koivukoski poti syyllisyyttä vapaapäivistään. Sitten hän tajusi, että kahdeksan kotona asuvan lapsen yksinhuoltajaisälläkin on oikeus levätä.

Koivukoski tai kuopiolainen yksinhuoltajaisä Jussi Hartikainen, 51, kieltäytyvät sekä sankarin että uhrin viitasta. Hartikainen asuu yksin kahden poikansa kanssa.

Hartikaiselle yksinhuoltajaisyys on yksi elämän valinta, johon hän on sitoutunut.

– Se on jaloin tehtävä, jonka voin kuvitella, hän sanoo.

Anonyymi kirjoitti...

Asevelvollisuus palaamassa Ruotsiin – Reserviläisliitto ehdottaa koulutus- ja konsultointiapua

Mikko Savolan mukaan Suomi voisi tukea Ruotsin puolustuskehitystä samoin kuin Viroa aikanaan tuettiin.

Ruotsin puolustusvoimien henkilöstöhuollon selvityksessä esitettiin viime viikolla yleisen asevelvollisuuden palauttamista. Keskustelua asiasta käydään nyt Ruotsin päättävissä elimissä. Esityksen oletetaan menevän Ruotsin valtiopäivillä läpi.

Reserviläisliiton puheenjohtaja Mikko Savolan mukaan kerran puretun puolustuskyvyn rakentaminen kestää kauan.

‒ Tulee kulumaan useita vuosia ennen kuin Ruotsilla on taas merkittävää sodan ajan suorituskykyä maavoimien osalta. Tilanne on siten hieman samansuuntainen kuin uudelleen itsenäistyneessä Virossa, joka joutui 1990-luvulla rakentamaan puolustuksensa pitkälti tyhjästä, hän sanoo.

Savolan mukaan Suomi voisi olla mukana tukemassa Ruotsin puolustuskyvyn kehitystä samalla tavoin, kun se aikanaan tukia Viron puolustuksen syntyä. Ruotsille voitaisiin Savolan mukaan nyt tarjota samanlaista konsultointi- ja koulutusapua.

‒ Reserviläisliitosta löytyisi runsaasti tietotaitoa, josta olisi ruotsalaisille tässä tilanteessa hyötyä. Meiltä löytyisi paljonkin vapaaehtoisia reserviläisiä erilaisiin koulutus- ja konsultointitehtäviin läntisessä naapurimaassamme. Olemme mielellämme mukana paikkaamassa sitä sotilaallista tyhjiötä, joka syntyi Ruotsin maavoimiin, kun se aikanaan teki lyhytnäköisiä päätöksiä puolustuksensa kehittämisen osalta, Savola sanoo.

Anonyymi kirjoitti...

Sanna ylisti Tinderin tavallisia suomalaismiehiä – sai päälleen viharyöpyn!

PARISUHDE Omista deittikokemuksistaan kertonut nainen saa tylyä palautetta netissä.
–46-vuotias nainen on varmasti ollut monien jännämiesten kanssa ja nyt on haalistunut sen verran pahasti, että hänelle kelpaa kiltti ja kunnollinen mies. Suurin piirtein niin arvioidaan keskustelupalstalla Sannaa (nimi muutettu), joka kehui tavallisia suomalaisia miehiä Helsingin Uutisissa pari viikkoa sitten.

Nainen kertoi jutussa pitkän deittiuransa aikana huomanneensa, ettei korkeasti koulutettu ja varakas mies ole yhtä hyvää seuraa, kuin ”ihan tavallinen jamppa”. Sanna on etsinyt seuraa Tinder-nettisovelluksen avulla.

Sanna on itse jakanut jutun muutamassa Facebook-ryhmässä ja postaus on kerännyt paljon kommentteja.

–Kommentoijat herjaavat minua ja väittävät, että olen täysin väärässä, valittelee Sanna ja kertoo yllättyneensä jutun saamasta vihaisesta palautteesta.

Useassa kommentissa on epäilty, että "Tinder-konkari" joutuu ikänsä puolesta tyytymään tavallisiin miehiin.

–Ei se niin mene. Minulla riittää kyllä kysyntää edelleen, toteaa Sanna.

Naiset luettelevat juttua koskevissa kommenteissaan tavallisten perusjamppojen vikoja.

–Todetaan, että tavalliset miehet ovat naisia kohtaan usein tökeröitä ja juntteja, eivätkä he arvosta naista, kuten minä väitän. Kommenteissa on myös kuvattu, miten rajoittuneita ei niin korkeasti koulutetut miehet ovat. Väitetään, että he ovat rasisteja ja niin edelleen.

Myös Sannan omaa koulutustasoa on kyseenalaistettu.

–Joku totesi, ettei perusjamppojen kanssa ole mitään keskusteltavaa, jos itse on korkeasti koulutettu nainen.

Sanna ei kuitenkaan ota sanojaan takaisin.

–Minulta tivataan, miksi väitän tiettyjen ominaisuuksien, kuten varallisuuden tai hyvän aseman tekevän miehestä alttiimman pettämään. Väitän, koska olen havainnut asian olevan noin. Mies pettää herkemmin, jos hänelle riittää naistarjokkaita. Onhan se ihan loogista, lataa Sanna.

Eräs kommentoijista toteaa: Sanna vain huijaa kilpailijoitaan. Hänelle kun kuitenkin mieluiten kelpaisi laatumies, jolla olisi ne tietyt perusjampan ominaisuudet.

–Kirjoittaja on oikeassa. Ottaisin tietenkin mielelläni rikkaan miehen, joka arvostaisi minua ihmisenä ja jolle ei olisi noussut varakkuus ja menestys hattuun.

Sanna korostaa, ettei hän väittänyt, että pienemmät tulot tai matalampi koulutus tekisivät miehestä automaattisesti mukavamman.

–Olen vain huomannut, että menestynyt mies on usein itserakkaampi ja turhan ylpeä – ainakin minun makuuni. Enkä ole huomannut, että menestyneet ja rikkaat olisivat välttämättä sen suvaitsevaisempia.

Anonyymi kirjoitti...

MIELIPIDE
Meillä ylipainoisilla naisilla on ongelma: emme halua olla salilla timmien selfiemimmien kanssa
Kyllä minäkin kävisin salilla ja ryhmäliikuntatunneilla, jos siellä olisi samaa kokoluokkaa olevia ihmisiä, kirjoittaa nimimerkki Yksi ujo ylipainoinen.


JULKISESSA KESKUSTELUSSA tuodaan usein esiin, että ylipainoisten pitäisi lisätä liikuntaa. Monella ylipainoisella on kuitenkin ongelma: heillä ei ole mahdollisuuksia osallistua samanlaisille ryhmäliikuntatunneille tai kuntosaliharjoitteluihin kuin muun muassa ne, jotka ottavat selfieitä, keikistelevät peilien edessä ja pähkäilevät muutamaa ylimääräistä kiloaan.

Miksei kukaan perusta Helsinkiin samanlaista vain XXL-kokoisille tarkoitettua liikuntasalia kuin Kuopiossa on? Kyllä minäkin kävisin salilla ja ryhmäliikuntatunneilla, jos siellä olisi samaa kokoluokkaa olevia ihmisiä.

Ei ole mukava mennä ryhmäliikuntatunnille, kun ei pysy mitenkään ryhmän perässä. Sanotaan vain, että tee oman jaksamisen mukaan. Teen tietenkin, mutta kun muut ovat tekemässä jo kolmatta sarjaa hymyssä suin, minä teen ensimmäistä hikipisarat norona valuen.

Jos ryhmässä olisi vain ylipainoisia, tuntien sisältö voitaisiin suunnitella sen mukaan, mitä ylipainoiset jaksavat. Monikaan ylipainoinen ei kykene menemään mahalleen, selälleen tai polvilleen tekemään liikkeitä. Kuntosalilla on sama juttu. Olisi paljon mielekkäämpää ähistä ja puhista samankokoisten kanssa.

On masentavaa mennä pukuhuoneeseen vaihtamaan niitä ainoita päälle mahtuvia sortseja ja t-paitaa ja katsoa, kun timmit mimmit pukevat päälle omiaan.

Miksi me isot ihmiset vain harvoin löydämme sopivia vaatteita kuntoiluun? Muutamasta normaalista vaatekaupasta saattaa löytyä vaatteita meillekin, mutta urheiluliikkeissä niitä ei ole. Tai jos on, huomaa, että käsitys isosta ihmisestä on usein ihmeellinen: XXL-kokoinen paita on lähes aina L-kokoiselle sopiva.

Onneksi on kuitenkin myönteisiäkin esimerkkejä. Kiitos Helsingin kaupungille, joka järjestää XXL-kokoisille vesijumppaa. Kyllä siellä heti huomasi, että kaikki paikalle tulleet nauttivat vesijumpasta täysillä, kun ei tarvinnut miettiä, miltä näyttää uimapuvussa tai miten kehtaa riisuutua.

Moni lukija varmaankin nyt ajattelee, että tämä on vain omassa päässäni, etten kehtaa mennä mihinkään. Onhan se sitäkin, mutta uskallan väittää, että ylipainoiset liikkuisivat enemmän, jos heille olisi oma kuntosali.

Yksi ujo ylipainoinen

Anonyymi kirjoitti...

Totuus seksistä Suomessa voi yllättää – katso, yllätkö ikäluokkasi keskimääräiseen yhdyntämäärään

Yhdyntäkertojen määrän perusteella suomalaisten seksielämä on ollut hiipumaan päin jo vuosia. Mitä seksin vähentymisestä seuraa?

SUOMALAISTEN yhdyntöjen määrä on ollut laskussa jo vuosia. IS kertoi viikonloppuna, että vielä vuonna 1971 25–34 -vuotiaat miehet peuhasivat lakanoissa kahdeksan kertaa kuussa ja samanikäiset naiset seitsemän kertaa kuussa.

Vuoden 2015 Finsex-kyselyssä yhdyntämäärät ovat tippuneet tasaisesti jokaisessa ikäryhmässä: 25–34 -vuotiailla naisilla on enää 4,5 yhdyntäkertaa kuussa, ja miehillä viisi kertaa kuukaudessa.

Yllä olevalta videolta näet seksologi Leena Väisälän antamat 8 vinkkiä parempaan seksiin.

Mitä suomalaisten vähentyneistä seksikerroista seuraa?– Ei välttämättä mitään. On ihan yhtä hyvä tapa elää vähemmällä seksillä kuin enemmälläkin, kertoo seksologi sekä naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Leena Väisälä.
Katso ylläolevalta videolta seksologin antamat 8 vinkkiä parempaan seksiin
Seksiin liittyy useita positiivisia terveysvaikutuksia: stressin väheneminen, unen laadun paraneminen ja verenpaineen lasku.

Lisäksi säännöllinen seksi parantaa parisuhdetta ja vaikuttaa positiivisesti mieli­alaan.

Anonyymi kirjoitti...

Juontaja Janne Katajan teesit vauvakatoon: Lapset mukaan töihin ja verohelpotuksia jälkikasvusta

Pienyrittäjä Janne Katajan mielestä valtion tulisi tukea vanhempia nykyistä huomattavasti enemmän. Toisaalta tehtävää olisi myös asenneilmapiirissä: lapsi pitäisi esimerkiksi voida ottaa työpaikalle mukaan.

Anonyymi kirjoitti...

Naistuomarit tuomitsivat Anneli Auerin

Anneli Auerin syyllisyydestä miehensä Jukka S. Lahden murhaan annettiin vuosina 2010 - 2015 neljä eri ratkaisua. Tuomareita oli yhteensä 12, heistä miehiä 8 ja naisia 4. Enemmistö miehistä piti Aueria syyttömänä, enemmistö naisista syyllisenä. Jakauma oli selkeä:

miestuomarit: syytön äänin 6 – 2

naistuomarit: syyllinen äänin 3 - 1

Anonyymi kirjoitti...

Mikseivät nuoret enää harrasta seksiä? Näin Nytin lukijat vastaavat

Julkaisimme perjantaina jutun siitä, kuinka nuoret ja nuoret aikuiset eivät enää harrasta seksiä yhtä paljon kuin aiemmat sukupolvet.

Ilmiö on havaittu tutkimuksissa lähes kaikissa länsimaissa, myös Suomessa. Täällä yhdynnät ovat vähentyneet eniten 30–40-vuotiaiden ikäryhmässä.

Perjantaisessa jutussa pohdimme ilmiön syitä Väestöliiton tutkimusprofessori Osmo Kontulan kanssa.

”Ollaan väsyneitä ja rasittuneita. Ei ole aikaa. On niin paljon muuta tekemistä, liikaa menemistä ja suorittamista elämässä”, Kontula muun muassa luetteli.

Onko näin? Pyysimme myös Nytin lukijoita kertomaan omia ajatuksiaan ja kokemuksiaan asiasta jutun kommenteissa.

Mielenkiintoisia kommentteja tuli pitkälle toistasataa – suuret kiitokset kaikille keskusteluun osallistuneille! Poimimme esimerkkejä kommenteista alle.

Satunnaisia huomioita kirjoitti...

Naistuomarit tuomitsivat Anneli Auerin

Tällä kertaa naistuomarit olivat ankarampia kuin miehet. Sama on havaittu raiskausoikeudenkäynneissä: naistuomarit antavat raiskaajille lievempiä tuomioita kuin miestuomarit.

"Sama" tarkoittanee siis että naistuomarit tuomitsevat ankarammin naisia ja miestuomarit tuomitsevat ankarammin miehiä?

Anonyymi kirjoitti...

Helsingin kaupunginjohtajaa syytetään sukupuolisyrjinnästä: ”Pajunen ohittaa ansioituneet naisehdokkaat”
Sdp harkitsee oikeustoimia, jos Helsinki valitsee kaupungin ykkösvirkamieheksi oikeuspalveluita johtajavan Sami Sarvilinnan ohi apulaiskaupunginjohtaja Ritva Viljasen ja rahoitusjohtaja Tuula Saxholmin.


HELSINGIN kolmanneksi suurin puolue Sdp syyttää kaupunginjohtaja Jussi Pajusta (kok) sukupuolisyrjinnästä Helsingin tulevan kansliapäällikön valintaan liittyen. Pajunen esittää Helsingin kaupunginhallitukselle, että kansliapäälliköksi nimitettäisiin nykyisin Helsingin oikeuspalveluita johtava, kaupunginlakimies Sami Sarvilinna.

Sdp on tyrmistynyt Pajusen esityksestä. Puolueen mielestä tehtävään pitäisi valita joko Helsingin apulaiskaupunginjohtajana alkukesästä 2012 toiminut Ritva Viljanen (sd) tai kansliapäällikön tehtäviä nyt hoitava Tuula Saxholm.

”Kaupunginjohtaja ohittaa kaksi selvästi ansioituneinta naisehdokasta”, sanoo Sdp:n valtuustoryhmää johtava Osku Pajamäki.

Pajamäen mielestä Sarvilinna täyttää tehtävän kelpoisuusvaatimukset, mutta ei ole ansioitunein hakija.

”Lain mukaan ansioituneempaa toista sukupuolta olevaa ei saa syrjäyttää ilman pätevää syytä. Pitäisi siis osoittaa sekä Viljasesta että Saxholmista joku tosi vakava vika, jotta Sarvilinna voisi syrjäyttää heidät.”

Pajamäen mukaan Sdp harkitsee oikeustoimia, jos Sarvilinna valitaan tehtävään ohi Viljasen ja Saxholmin.

”Sekä Viljanen että Saxholm ovat selvästi ansioituneempia kansliapäällikön virkaan kuin Sarvilinna. Ei ole esitetty mitään hyväksyttävää perustetta syrjäyttää heitä, joten jos Sarvilinna valittaisiin, mahdollinen valitus merkitsisi päätöksen kumoamista hallinto-oikeudessa. Valituksen hallinto-oikeuteen voi tehdä paitsi viran hakija myös kuntalainen”, Pajamäki sanoo.

Anonyymi kirjoitti...

Onko seksikumppanin ulkonäöllä oikeasti mitään väliä?
Kumppaniin liittyvät ulkonäkövaatimukset voivat muodostua seksin ja rakkauden esteeksi, kirjoittaa Rosa Meriläinen.


PORNO on tarkoitettu katsottavaksi, seksi koettavaksi. Siksi niiden visuaaliset vaatimukset ovat erilaiset. Silti meillä monilla on kieroutunut suhde omaan ulkonäköön. Joillakin onnettomilla myös kumppaniin liittyvät ulkonäkövaatimukset voivat muodostua seksin ja rakkauden esteeksi.

Seksuaalinen halu on mukava osa jokaista päivää. Tuntea halu itsessään ja nähdä ihmisiä, jotka halun sytyttävät. Olisi aika tylsää, jos nämä tuntemukset näivettyisivät omasta päästä siksi, että luulee oman parasta ennen -päiväyksen jo menneen tai ettei ole koskaan kelvannutkaan sellaisenaan kenellekään. Jos ajattelee olevansa epäseksikäs toisen silmissä, ajatus on varsin tehokas haluntappaja.

OMAN ulkonäön haukkuminen on yleinen harrastus. Iän, synnytysten ja mukavan elämäntavan aiheuttamia muutoksia vartalossa ja kasvoissa saatetaan ihan surutta pilkata. Toisten ihmisten ulkonäöstä puhutaan julman arvioivasti niin yksityisesti kotisohvalla kuin julkisesti somessa. Vähempikin tappaa seksin kulttuuristamme.

Heikko seksi-itsetunto voi vaikeuttaa aloitteen tekemistä – joka on muutenkin ihan tarpeeksi vaikeaa. Siihen on kasvanut monissa parisuhteissakin korkea kynnys: entä jos toinen ei haluakaan.

Jos kuvittelee olevansa liian ruma, vanha ja lihava haluttavaksi, voi se myös vaikuttaa kykyyn nauttia seksistä. Vaikka toinen räpläisi ja imisi ihan oikeasta paikasta, orgasmia on vaikea saada jos pitää samaan aikaan vetää vatsaa sisään ja sisäinen demoni huutaa: ”selluliitti, selluliitti, synnytyksessä revennyt vulva, synnytyksessä revennyt vulva!”.

Vaikka tuntuu erityisen traagiselta, että juuri nuorilla naisilla on heikko seksuaalinen itsetunto, ei muillakaan hyvin mene. Kekkosella, jolla luulisi olleen tähdellisempääkin ajateltavaa, oli neuroottinen tapa seurata painoaan. Ei siis ole vain teinien ongelma tämä, mutta toki kasvuiässä olevia pitäisi erityisesti suojella: puhua nuorista lempeästi. Muuan miespuolinen ystäväni kertoi sairastuneensa anoreksiaan varhaisteininä, kun isoveli oli huomauttanut painosta. Vaikka jokaisen nuoren pitäisi saada luottaa siihen, että hän on ihana!

IHMISILLÄ on mitä eritellympiä ulkonäkökomplekseja, joita on keksittävissä lisää törmätessään pilkkapuheeseen internetissä tai mainosten vaatimuksiin: jotakuta inhottaa naisviikset, toista hilse. Toisten ihmisten odotusten mukana pomppiessa kadottaa helposti itsensä ja oman halunsa.

Väitetään miesten komistuvan vanhemmiten, kun naiset vain rupsahtavat. Se ei ole totta. Useimpien tuntemieni miesten naismaku muuttuu heidän oman ikänsä myötä: kuusikymppiset osaavat katsella kuusikymppisiä, että wau. Seksissä kun parasta on sellainen ihmisen liha, joka on totta ja käsin kosketeltavaa.

Lapsena leikittiin kysellen pidätkö tummista tai vaaleista. Aikuisena huomaan, ettei miesystäviäni ole yhdistänyt mikään ulkonäköominaisuus. Ihan yhtä lailla olen halunnut lihavaa kuin laihaa, lihaksikasta ja luikkua. Se jokin on jotain muuta.

Anonyymi kirjoitti...

Umeåssa nuorisofestarit – Jättimäinen suurtaharrus, pojatkin uhreina! | MV!!??

Umeåssa nuorisofestarit- jättimäinen syystaharrus- jopa pojatkin uhreina | Paavo Tajukangas

Norwegian man was raped by Somalian asylum seeker says he feels GUILTY | Daily Mail Online

Norwegian rape survivor 'feels guilty' the man who assaulted him was deported | The Independent

Anonyymi kirjoitti...

Kaupunginjohtaja Pajunen vastaa niukkasanaisesti syrjintäsyytteisiin: ”Esitykseni perustuu kokonaisarvioon”
Helsingin kaupunginjohtaja Jussi Pajusen mielestä kaupunginlakimies Sami Sarvilinna on ”kokonaisarvion perusteella” Ritva Viljasta ja Tuula Saxholmia parempi henkilö Helsingin vaikutusvaltaisimmaksi virkamieheksi.


Kaupunginjohtaja Jussi Pajunen, Sdp syyttää sinua sukupuolisyrjinnästä, miten vastaat tähän syytteeseen?

”Olen tehnyt oman harkintani. Harkinta perustuu kokonaisarviointiin. Mielestäni hakijoista paras ehdokas tähän uuteen kansliapäällikön tehtävään on Sami Sarvilinna.”

Koetko, että Sami Sarvilinna on pätevin hakija tähän tehtävään?

”Olen tehnyt kokonaisarvion ja arvion tulos on, että Sarvilinna on paras tähän tehtävään.”

Miksi Sarvilinna on paras hakija?

”Se perustuu kokonaisarvioon, joka perustuu hakemusasiakirjoihin, haastatteluihin ja psykologiseen arviointiin. Sen perusteella Sarvilinna on mielestäni paras.”

Saxholmilla ja Viljasella on paljon kokemusta kaupungin hallinnosta, pärjäsikö Sarvilinna psykologisissa testeissä heitä paremmin?

”Esitykseni perustuu kokonaisarvioon näistä äsken mainituista elementeistä. Kyseessä on uusi virka ja arvio siitä, kuka näistä hakijoista täyttää parhaiten nämä viran asettamat vaatimukset. Mielestäni Sarvilinna näin tekee. Useampi hakija täyttää kelpoisuusehdot.”

Anonyymi kirjoitti...

Miesten vai naisten hommia? Asenteet kotitöiden jakamisesta voimistuvat iän myötä
Sukupolvia jakavat eniten viemärin putsaaminen, nurmikon leikkaaminen ja pölyjen pyyhkiminen.


Eri ikäpolvet suhtautuvat kotitöihin eri tavalla, selviää Suomalaisen Työn Liiton selvityksestä. Nuoremmat suhtautuvat kotitöiden jakamiseen tasa-arvoisesti, kun taas roolijako miesten ja naisten kotitöiden välillä elää erityisesti seniorien asenteissa. Mielipide-ero on selvityksen mukaan sukupolvien eikä niinkään sukupuolten välillä.

Eniten sukupolvia jakavat viemärin putsaaminen, nurmikon leikkaaminen ja pölyjen pyyhkiminen. 71 prosenttia 65-79 -vuotiaista miehistä on sitä mieltä, että viemäreiden putsaaminen kuuluu miehille. 18-34 -vuotiaista miehistä sitä mieltä on 29 prosenttia. Osuudet ovat kutakuinkin samat, kun kyse on nurmikon leikkaamisen kuulumisesta miehille. Lähes puolet 65-79-vuotiaista miehistä pitää pölyjen pyyhkimistä naisten työnä, kun taas 18-34-vuotiaista miehistä sitä mieltä on vain kuusi prosenttia. Myös pyykinpesu on monien vanhempien mielestä naisten työtä.

Suomalaisen Työn Liitto selvitti suomalaisten suhtautumista siivoukseen ja kotitöihin osana Sinivalkoinen jalanjälki -kampanjaa. Taloustutkimuksen tekemä tutkimus toteutettiin maaliskuussa, ja siihen vastasi 2 014 iältään 18-79-vuotiasta suomalaista kuluttajaa.

Anonyymi kirjoitti...

Docventuresissa tiiraillaan illalla pornoa - hyvin roisi dokumentti 25-vuotiaasta pornotähdestä

Riku Rantala ja Tunna Milonoff esittelevät illan dokumentin, joka keskittyy pornografian kokemaan muutokseen digitalisaation myötä. Seurantadokumentissa tutustutaan tanskalaiseen 25-vuotiaaseen Deniceen, joka tekee muutaman vuoden tauon jälkeen paluun Los Angelesin pornolaaksoon suurin odotuksin.

Tanskan kuuluisin pornonäyttelijä on esiintynyt yli 250 yhdysvaltalaisessa pornoelokuvassa. Dokumentti valottaa sitä, kuinka arkista pornon tekeminen on nuorille naisille. Pornolla jo vuosia elantonsa ansainnut Denice havahtuu ikäväkseen siihen, kuinka radikaalisti pornon tekeminen on muuttunut hänen uransa alusta. Dokumentissa valotetaan muun muassa roolitustilaisuuksien raadollisuutta. Nuoret naiset esittelevät alastomina avujaan ja ovat valmiita lähestulkoon mihin vain saadakseen työkeikan.

- Ennen piti anella vapaapäivää, nyt pitää anella keikkaa, Denice ihmettelee alan muutosta.

Denicelle on järkytys huomata kuinka epäaitous on ajanut pornonäyttelijöiden ulkonäössä luonnollisuuden ohi.

- Olen aina ajanut sitä asiaa, että pornoalan tyttöjen pitäisi olla ihan tavallisia naapurintyttöjä. Nuorten naisten ei tarvitsisi jäljitellä älyttömiä esikuvia ja heidän olisi helpompi suhtautua pornon tekemiseen, Denice toteaa dokumentissa surullisena.

Lopulta Los Angelesiin työkeikkojen perässä lähtenyttä Deniceä lykästää, sillä hänet valitaan "kinky-keikalle". Pornoalan raadollinen nykytodellisuus sitomisineen kaikkineen yllättää naisen pahanpäiväisesti.

Dokumentin pornografinen kuvamateriaali saattaa järkyttää.

Dokumentin jälkeen Riku ja Tunna keskustelevat pornon moraalista asiantuntijavieraiden kera. Mietteitään aiheesta jakaa pornonäyttelijä, erotiikka-alan yrittäjä, koulutettu seksologi ja seksuaalineuvoja Satu "Puma Moore" Söderström. Mukana on myös suomalaisten pornomuistoja tutkimustarkoituksiin kerännyt Turun Yliopiston mediatutkimuksen professori Susanna Paasonen. Aiheeseen ottaa kantaa myös toimittaja Ina Mikkola, joka tunnetaan Bassoradion aamujuontajana ja Yle TV2:n Hullu juttu -ohjelmasta.

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaako tunnustaa, jos pettää? Seksuaaliterapeutti vastaa

Ikuisuuskysymys etsii yhä vastausta. Katso videolta seksuaaliterapeutin tulkinta.

Jos pettää, pitäisikö siitä kertoa puolisolleen? Tätä on varmasti moni vieraaseen petiin langennut miettinyt. Mitä sanoo seksuaaliterapeutti ja sosiologi Maria Linkoaho-Nordling, kertoako vai ei? Katso video.

Anonyymi kirjoitti...


Kolumni: Terveisiä äärivasemmistolle – entä jos oikeisto ottaisi kantaa kuin Paleface?


Rap-artisti Palefacen uudessa kappaleessa Palamaan arvostellaan hallitusta. On kaikenlaisia ”rähinöi” ja ”kähinöi” ja ”ongelmat syntyy ilman kätilöi” kun kakarat rikkovat ja polttavat.
Videolla monikulttuurisesti virittyneet nuoret panevat paikat päreiksi, koska he ovat saaneet tarpeekseen siitä, mitä maassa tapahtuu.

Kommentti on popkulttuurista taidetta, mutta se ottaa kantaa laittomuuden ja kansalaistottelemattomuuden puolesta.

Se puolustaa tuhoa ja väkivaltaa, koska ilmeisesti ei ole enää muuta mahdollisuutta.

Kuten Li Andersson aikanaan sanoi: ”Vasemmiston väkivalta on vain erityyppistä.”

Tietysti musiikkivideo on symbolista esitystä, ilmaisua. Mutta ajatellaan nyt pelsepuupit mielessä, että joku tekisi oikealta koukkaavan videon, jossa otettaisiin vastaavalla puhurilla ja tulenpalolla kantaa maahanmuuttoon ja islamiin. Sehän olisi suuri skandaali ja kiihottamista kansanryhmiä vastaan, vihapuhetta ja muuta kammottavaa.

Kautta Euroopan on havaittu, että antifasistit, antikapitalistit, globalisaation vastustajat ja anarkistit kohdistavat kiukkunsa esivaltaan. Tästä saatiin näyte viikonloppuna, kun blogisti Saku Timonen ja anarkisti Suvi Auvinen, kummatkin kirjoittajia Image-lehden verkkopuolella, sättivät poliisia, joka ei estä Suomi ensin -ryhmän hörhöjen vihapuhemielenosoituksia.

Poliisi yritti sanoa, että hieman vaikeaa mielenilmaisun ja kokoontumisen estäminen näin demokratiassa on. Asia muuttui tunti tunnilta ja vähitellen ilmeni, ettei poliisin mukaan pahinta edes tapahtunut, siis aiemmin uutisoitua raskaana olleen musliminaisen pahoinpitelyä.

Äärivasemmiston äänitorvista kuuluvimpia ovat Suvi Auvisen ohella toimittaja-aktivistit Emilia Kukkala ja Pontus Purokuru, jotka sekä kirjassaan Luokkavallan vahtikoirat että blogikirjoituksissaan toistuvasti syyttävät poliisia kansalaisdemokratian vastaiseksi ja vapauksiin ylilyönneillä vastaavaksi toimijaksi.

Ilmeisesti nyt on niin, että symbolileikki väkivallalla on aivan ok, jos se kohdistuu yleiseen järjestykseen, sen ylläpitäjiin, hallitukseen, ”tolkun ihmisiin” ja heidän autoihinsa tai tavallisiin maahanmuuttokriittisiin juntteihin.

Laittomuuksien ihannointi kelpaa, jos se tulee hyvältä ja oikeamieliseltä puolelta.

Perinteisesti on ajateltu lakien koskevan kaikkia tasapuolisesti, mutta etenkin anarkistis-taiteellisissa piireissä tunnutaan nyt haluavan tänne järjestyksetöntä järjestystä, jossa poliisi on jo valmiiksi oikealla tavalla politisoitu ja poliitikot tietävät, että osa kansasta on parempaa kuin se toinen osa.

Sananvapaus ei tällaisessa vasemman laidan populismissa tarkoita suinkaan muiden oikeutta olla eri mieltä, vaan meidän kaikkien oikeutta olla samaa mieltä kuin ne, jotka ovat aina jo valmiiksi oikeassa.

Anonyymi kirjoitti...

Suomesta synkkä kuva maavertailussa: Nuorista miehistä joka viides koulutuksen ja työvoiman ulkopuolella – ”Todella huolestuttava tulos”
Koulutusvertailussa Suomi erottuu maana, jossa syrjässä olevien nuorten osuus on noussut.


NUORISOTAKUUSTA ja muista ponnisteluista huolimatta Suomi näyttäytyy kaikkea muuta kuin esimerkkimaana tuoreimmassa OECD:n koulutusvertailussa. Etenkin nuorten miesten joutilaisuus on Suomessa lisääntynyt kymmenessä vuodessa, kun se monissa muissa maissa on vähentynyt.

Talouden yhteistyöjärjestö OECD julkisti torstaina vuotuisen jäsen- ja kumppanuusmaidensa laajan vertailun koulutuksesta. Usein Suomi on saanut tilastojärkäleessä kehuja siitä, että maassa on tehokas koulutusjärjestelmä eli hyviä, esimerkiksi Pisa-testien mittaamia oppimistuloksia saadaan keskivertokustannuksilla. OECD:n raportti tarkoittaa nuorilla 20–24-vuotiaita.

Tosin esimerkiksi lasten vähäisestä osallistumisesta varhaiskasvatukseen on tullut moitteita jo aiemmin, samoin monet maat ovat tuntuvilla panostuksillaan ohittaneet Suomen yleisessä koulutukseen osallistumisessa.

TUOREIMMASSA vertailussa huomio kiinnittyy siihen, että vailla työtä ja koulutuksen ulkopuolella olevien nuorten miesten osuus on kasvanut Suomessa niin, että se oli vuonna 2015 jo yli viidennes. Se on vertailumaiden kuudenneksi korkein arvo.

Anonyymi kirjoitti...

Poikkeuksellisen rohkea Ylen pornodokumentti kohahdutti – ”Vastinetta verorahoille”

Suomalainen pornotyöläinen kyseenalaisti tanskalaisdokumentin uskottavuuden.
Ylen TV2 näytti keskiviikko-iltana Docventures-elokuvana tanskalaisen pornodokumentin Naked (2014).

Elokuvan jälkeen studiossa keskustelivat Riku Rantalan ja Tunna Milonoffin seurassa asiantuntijat, mediatutkimuksen professori Susanna Paasonen ja seksologi, entinen pornotyöläinen Satu Söderström.

Ohjelman alkupuolella tyypillinen Twitterin liveseurannan kommentti oli ”Enpä uskoisi katsovani Yleltä tällaista, vastinetta verorahoille”.

Ja dokumentin päähenkilön Denice Klarskovin kyyneliin ja ns. maitojunalla kotiin lähtöön päättyvän lopun jälkeen: ”Liekö vaikutus sama kuin teurastamorepparilla?”.

– Klassinen kaava. Aluksi oli kauhean kivaa ja sitten tulee itku, Paasonen arvioi.

– Se oli kuitenkin aika valikoivaa. Mikä itketti, jäi vähän epämääräiseksi.

Söderström jopa kyseenalaisti dokumentin uskottavuuden, koska päähenkilö Denice K oli hänen tietämänsä mukaan tehnyt töitä pahinta ahdistusta aiheuttaneelle Kinkylle myös dokumentin valmistumisen jälkeen.

– Leikatut, muoviset tytöt taisivat olla (hänelle) suurempi ongelma kuin mitä kinky-klubilla tapahtui. Ja se, mitä nuoret (tytöt) olivat valmiita tekemään, halvemmalla ja halvemmalla.

Anonyymi kirjoitti...

"Sinkkunaisille erityistukea hedelmöityshoitoihin" – tutkimusprofessorin mielestä ei ratkaise syntyvyyttä
Itsellisten naisten hedelmöityshoidoilla syntyy vuosittain vain noin pari sataa lasta.


Moni lapsen hankkimista vanhemmalle iälle siirtänyt on joutunut huomaamaan, että raskaaksi tuleminen ei olekaan enää itsestäänselvyys. Silloin apua haetaan hedelmöityshoidoista.

Yksi hedelmöityshoitoihin hakeutuva ryhmä on ilman puolisoa olevat naiset. Moni on etsinyt puolisoa niin pitkään, että biologinen kello alkaa tikittää viimeisiä hetkiä.

Tämä ryhmä on tuttu deittivalmentaja Mia Haloselle.

– Tunnen aika paljon naisia, jotka ovat menneet hedelmöityshoitoihin yksinään pelätessään jäävänsä lapsettomaksi, sanoo Halonen.

Halonen on auttanut monella tapaa sinkkuja löytämään kumppanin.

– Todellista kumppania etsitään yleensä juuri perheen perustaminen mielessä. Jokainen haluaisi löytää lapselleen hyvän vanhemman.

Suomen hedelmöityshoitolain mukaan yksinäiset naiset voivat saada hoitoja, mutta eivät kuulu julkisen terveydenhoidon piiriin. Yksityisillä klinikoilla tehtävät hoidot ovat kalliita.

Satunnaisia linkkejä kirjoitti...

Ilta-Sanomat: Valvontakamerat paljastivat siveettömän käytöksen uima-altaassa – 4 erillistä tapausta (8.9.2016)

Iltalehti: KSML: Sukupuolisiveellisyyden loukkaaminen uimahallissa toi sakkoja
Sisä-Suomen poliisi on antanut päiväsakkoja miehille, joiden epäiltiin syyllistyneen sukupuolisiveellisyyden julkiseen loukkaamiseen Jyväskylän vesiliikuntakeskus AaltoAlvarissa elokuun lopulla, uutisoi Keskisuomalainen.

Asia ei etene syyteharkintaan.

Viidestä miehestä osa on yhä tavoittamatta. Kaikki heistä ovat täysi-ikäisiä. Poliisi ei kerro tapauksesta muita yksityiskohtia esitutkinnan ollessa kesken tavoittamatta jääneiden osalta.

Anonyymi kirjoitti...

Seksivideon takia pilkattu nainen halusi vain kadota, mutta päätyi itsemurhaan Italiassa – nettikohua on vaikea paeta
31-vuotias Tiziana Cantone lopetti työnsä, vaihtoi asuinpaikkaa ja harkitsi nimen vaihtamista, mutta kohu seurasi häntä kaikkialle.


KESKUSTELU internetissä ilmenevästä pilkasta ja vihasta on noussut tällä viikolla valtakunnan puheenaiheeksi Italiassa. Taustalla on 31-vuotiaan Tiziana Cantonen tiistainen itsemurha, josta on uutisoinut muun muassa Britannian yleisradioyhtiö BBC.

Tapaus on surullinen esimerkki siitä, mihin naisviha voi internetissäkin pahimmillaan johtaa.

Cantonen kujanjuoksu alkoi viime vuonna sen jälkeen, kun hänestä kuvattu seksivideo lähti leviämään internetissä. Cantone oli lähettänyt sen neljälle luotettavana pitämälleen ystävälle. Saajapuolella oli myös Cantonen entinen poikaystävä, jonka nainen halusi ilmeisesti tehdä mustasukkaiseksi.

VIDEOLLA Cantone harrastaa miehen kanssa seksiä ja sanoo: ”Mi stai facendo il video? Bravo!” – eli vapaasti suomennettuna: ”Kuvaatko sinä? Hyvä!”

Lausahduksesta tuli Italiassa videon myötä julkinen vitsi, joka koristaa niin t-paitoja kuin kännykänkuoriakin. Intiimin tallenteen on nähnyt jo yli miljoona ihmistä. Ivan ja vitsailun lisäksi Cantone joutui internetissä laajan vihakampanjan kohteeksi.

KASVONSA ja elämänsä pelastaakseen Cantone lopetti lopulta työnsä, muutti Toscanaan ja suunnitteli nimensä vaihtamista, mutta kohu seurasi perässä. Kuukausia Cantone taisteli saadakseen videon pois internetistä. Lopulta hän voitti, kun oikeus määräsi Facebookin ja lukuisat muut sivustot sekä hakukoneet poistamaan videon.

Cantonen lohtu jäi kuitenkin laihaksi, sillä vaikka monet sivustot poistivat videon, jatkoi se leviämistään muualla. Niin internetissä valitettavan usein käy. Kohu seurasi naista ja kuin suolana haavoihin Cantone määrättiin myös maksamaan 20 000 euroa oikeudenkäyntikuluja.

Anonyymi kirjoitti...

Tuomas Enbuske kolumnissaan: Johanna Tukiainen on punk, Apulanta ei

Musiikkitoimittaja Nalle Österman esitti Facebookissa hyvän kysymyksen. Tuukka Temonen on kasvissyöjä, joten miksi Temosen ohjaaman Apulanta-elokuvan nimellä markkinoidaan Hesburgerin lihapekonihampurilaista? Myös Apulannan Sipe Santapukki ja Toni Wirtanen ovat kasvissyöjiä, joten kuolleista eläimistä tehty burgeri sopii leffaan yhtä hyvin kuin Zyklon B sopisi Schindlerin listan pääsponsoriksi.

Koska Temonen ei ole punk, vaan Suomen Donald Trump, hän vastasi ilkeilyllä. Temonen pilkkasi trumpmaisesti toimittajaa läskiksi. Samoin kuin Trump on syyttänyt USA:n vaaleja vaalivilpistä, Temonen väitti aiemmin viikolla, että hänen leffansa katsojaluvut on laskettu väärin. Ja totta kai koko maailma on salaliitossa tätä taitelijaa vastaan. Jopa Temosen omat vainoharhat tuntuvat vihaavan häntä. Vähän aikaa sitten hän marisi, ettei kukaan enää osta hänen tuotteitaan. Siitä huolimatta, että niiden kantavana teemana on Tuukka Temosen rakkaus Tuukka Temonen. Temosen suhde kokoomukseen, Temosen vaimon suhde leipomiseen ja Temosen suhde Apulantaan.

Kaupallisuus on tosi oolrait. Minua suurempaa kaupallisuuden ystävää ei löydy edes Margaret Thatcherin hallinnosta. Ja kun on pakko olla huora, kannattaa aina olla kaupungin paras huora. Mutta Temonen ei edes kehdannut myöntää sitä, että hän oli vuokrannut sielunsa saatanalle, joka on ottanut maallisen muotonsa turkulaisena grilliyrittäjänä. Sen sijaan Temonen siirsi syyn filmiyhtiölle, yhtä pelkurimaisesti kuin Finavian hyväpalkkainen hallitus syytti muita reisille menneistä johdannaiskaupoistaan.

Punk on siis Suomessa jo krematoroitu, ja sen tuhkat on ripoteltu Hesen triplasipulilihapekonihampurilaiselle. Myös toinen alun perin kapinalliseksi syntynyt musiikkilaji, rap, on jo tiputuksessa Terhokodissa. Cheek ja Elastinen ovat hyvätapaisia miljonäärejä, jotka kuka tahansa suomenruotsalainen perijätär kehtaisi esitellä suvun rapujuhlissa.

Suomen viimeinen punkkari on Johanna Tukiainen. Edes maailman paras viestintätoimisto ei saisi kontrolloitua Tukiaisen julkisuuskuvaa. Tukiaista ei varmasti voi kaupallistaa. Isot brändit käyttäisivät häntä suunnilleen samalla todennäköisyydellä kuin Jammu-sedän naamaa karamellimainoksessa. Silti Johanna Tukiainen jatkaa postmodernina kokonaistaideteoksena punk-tyylillään ja heiluttaa keskisormeaan sosiaalisen median aikuisille koulukiusaajille.

Muut Suomen punkkarit ovat Lenita Airisto, Heikki Lampela, Nalle Wahlroos, Anna Kontula sekä esseisti Timo Hännikäinen.

Lenita on taideteos, 60-luvun rohkea ihmisvastaisen stalinismin vastustaja. Heikki Lampela ei ole yrittänyt näytellä "vakavasti otettavaa juristia", vaan riidellyt ja rakastanut, eikä lopeta, vaikka työpuhelin soi jo vähemmän kuin Tuukka Temosella. Vasemmiston Anna Kontula puolustaa huoria, juoppoja ja narkkeja. Wahlroos sanoo toistuvasti asioita, jotka saavat Nordean tiedotuksen hapuilemaan diapam-purkkia. Esimerkiksi, ettei kannata sijoittaa rahastoihin, vaan indeksiin. Ja Timo Hännikäinen turhautui punavihreään uskonnolliseen liturgiaan ja alkoi näytellä sovinistia ja rasistia. Vuosien pilluttomuudesta kirjoitettu Ilman-kirja on 2000-luvun paras suomalainen kirja, joka olisi ansainnut Finlandian. Mutta ei Finlandia-palkintoja anneta hännikäisille, vaan vaarattomia latteuksia jo samaa mieltä olevalle yleisölle kertoville lauralindstedteille.

Hännikäinen on aamuyöstä heitellyt sosiaalisessa mediassa "Heil Hitleriä". Se on toki väärin. Mutta punk onkin väärin. Myös David Bowie flirttaili aikoinaan natsiaatteen kanssa. Ja Bowie se vasta olikin punk.

Anonyymi kirjoitti...

Seksikolumni: Vaimo, anna miehellesi seksiä! Tämä on maailman huonoin tekosyy pihtaamiselle

Äitiys on kulunut tekosyy olla harrastamatta seksiä miehensä kanssa.

MTV Lifestyle -sivustolla kirjoitettiin vastikään Laura Birksistä, joka kirjoitetun sanan voimin yritti selittää aviomiehelleen, miksei tämä saa enää seksiä vanhaan malliin.

Kirje sai minut voimaan pahoin. Nainen selittää kirjeessään, että äitiys ja kaikki kodinhoitoon menevä aika vievät yksinkertaisesti kaiken energian, jolloin aviomies jää auttamatta paitsioon.

– Tiedän, että olet kyllästynyt tekosyihini; olen väsynyt, minulla on päänsärky tai kuorsaan jo silloin, kun tulet lähelleni. Usko minua, toivoisin, että minulla olisi yhtä paljon energiaa kuin viisi vuotta sitten, Birks kirjoittaa.

Hevonkukkua, sanon minä.

Varmasti jokainen äiti – ja isä – on tavalla tai toisella väsynyt ja kyllästynyt arjen pyörittämiseen, mutta ei se ole mikään syy jättää yhtä elämän tärkeimmistä asioista huomioimatta. Päinvastoin, seksihän sitä energiaa ja piristystä parisuhteeseen juuri tuokin! Mielestäni Birksin kirje on tyypillinen esimerkki siitä, kuinka itsekkäitä parisuhteessa elävät voivat joskus olla. "Näen, että kärsit, mutta ei voi mitään" -tyyppinen ajattelu on järkyttävän itsekeskeistä.

Anonyymi kirjoitti...

Rakastelun määrä romahti, sooloseksi yleistyy – Maisa, 21: ”Teen niin useamman kerran päivässä”

Me suomalaiset harrastamme seksiä koko ajan vähemmän mutta masturboimme koko ajan enemmän. Tilastojen mukaan seksuaaliset halut ovat kyllä pysyneet samana vuosikymmenestä toiseen, mutta niiden toteuttaminen toisen ihmisen kanssa on vähentynyt. Mitä ihmettä libidollemme on tapahtumassa?
Reilu vuosikymmen sitten sähköposteissa kiersi karvalakkimallin nettitesti unelmien kumppanista. Kysymyksiin vastaamisen jälkeen vastaajan tietokoneruutuun lävähti ”juuri sinulle sopivan” seksikumppanin kuva: löyhässä nyrkissä oleva oikea käsi.

Härskiksi läpäksi tarkoitettu harmiton testi taisi olla enne: tilastojen valossa suomalaisten seksielämä on kuin onkin muuntumassa kahdenkeskisestä nautinnosta tyydyttävään kohtaamiseen oman käden kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Voisiko saada uuden linkkipostauksen, kun tämä täyttyy:

Karen Straughan: Female Men's Rights Activist (YouTube Week) - YouTube

Anonyymi kirjoitti...

That Guy T: Libertarian, Anti-Feminist, Atheist, Anarcho-Capitalist (YouTube Week) - YouTube

That Guy T - YouTube

Anonyymi kirjoitti...

Sairaanhoitaja paljasti rintansa ja antoi suuseksiä potilaalle - "tarjosin vain henkistä tukea"

Brittihoitaja myöntää liikkuneensa hoitokäytännöissä hämärillä vesillä.

Britanniassa on meneillään erikoinen kuuleminen sairaanhoitajien ja kätilöiden ammatillisia asioita käsittelevässä neuvostossa (Nursing and Midwifery Council).

Julie Porthousea syytetään siitä, että hän paljasti rintansa potilaalle kotikäynnillä ja antoi myös suuseksiä.

Hän työskenteli tapahtuman aikaan vuonna 2012 julkisen terveydenhuollon palveluksessa mielenterveyshoitajana.

Porthouse kertoo olleensa huolissaan potilaasta, koska tämä oli epävakaa ja toinen samankaltaisessa tilanteessa ollut potilas oli tehnyt itsemurhan.

Neuvoston kuulemisessa selvisi, että kollegat olivat alkaneet epäillä Porthousella ja potilaalla olevan suhde. Tämä oli alkanut käyttää tyylikkäämpiä vaatteita kotikäynneillä.

-Olin todella järkyttynyt työpaikalla kuulemistani syytöksistä. Sanoin heille, että luuletteko todellakin, että minulla on suhde vain sen takia, että pukeudun paremmin, kertoi Porthouse neuvoston kuulemisessa Mirrorin mukaan.

Paljastava tatuointi

Porthouse myönsi vierailleensa potilaan luona usein, koska halusi tarjota henkistä tukea.

Kuulemisen puheenjohtaja Rebecca Richardsonin tietojen mukaan kyse oli muustakin kuin henkisestä tuesta.

-Annoitte hänelle oraalista seksiä. Paljastitte potilaalle myöskin rintanne ja tällä tavalla hän tuli tietoiseksi tatuoinnista, joka teillä on normaalisti vaatteiden peitossa, sanoi Richardson.

-Jätitte myös korvakorunne potilaan makuuhuoneeseen, jatkoi Richardson.

Porthouse myöntää olleensa tarpeettoman paljon tekemisissä potilaan kanssa, mutta kiistää muut syytteet. Tapauksen käsittely jatkuu lähipäivinä.

Anonyymi kirjoitti...

Naista ei lykästänyt deittisivustoilla - vasta tyhmänä esiintyminen toi treffikutsuja

Kokeella oli varjopuolensakin. Naisen esiintyessä tyhmänä kukaan ei kiinnostunut hänestä henkilönä, vaan vain ulkokuori ratkaisi.

Yhdysvaltalaisbloggari kokeili, kuinka älykkyyden peitteleminen vaikuttaisi hänen menestykseensä miestä etsiessä.
Hän sai kokeen aikana runsaasti yhteydenottoja, mutta päätyi pettymään treffeillä.
Miehet eivät halua tyhmää naista vaimokseen, mutta hetkelliseksi huviksi kylläkin, nainen päätteli kokeen jälkeen.

Jos eläisin romanttisessa komediassa, olisin hassunhauska sivuhahmo, joka ei koskaan päätyisi yhteen kuuman miehen kanssa, seksikkääksi kirjastonhoitajaksi itseään kuvaileva Your Tango -sivuston bloggaaja Victoria Fedden kertoo.

Kaunis ja fiksu Fedden saattaisi ulkopuolisten mielestä olla kovin kysytty deittimarkkinoilla. Näin ei kuitenkaan ole asian laita, hän huomauttaa.

- Äitini sanoo, että miehet pelkäävät minua, koska he arvelevat joutuvansa näkemään hirveästi vaivaa tehdäkseen minuun vaikutuksen.

Tämän inspiroimana Fedden päätti suorittaa leikkimielisen ihmiskokeen. Hän tulisi esiintymään todellisuutta tyhmempänä testatakseen, josko vetäisi näin paremmin miehiä puoleensa.

"Olisin voinut käydä kolmilla treffeillä päivässä"
Fedden poisti kaikki älykkyyteen viittaavat merkinnät profiilistaan deittisivustolla.

- Poistin kokonaisen tekstiblokin, jossa kerroin rakastavani kirjoja ja tiedettä. Tunnin sisällä postilaatikkoni täyttyi viesteistä, kun aiemmin saatoin tuurilla saada yhden viestin päivässä.

Bloggari sai yhteydenottoja niin paljon, että hän laski voivansa halutessaan käydä kolmilla treffeillä päivässä, aina eri miehen kanssa.

Mutta kokeella oli varjopuolensakin.

"Minulta kysyttiin, menisinkö kauneusleikkaukseen"
Aiemmin suurin osa Feddenin treffeistä oli tapahtunut kahviloissa. Nyt miehet halusivatkin viedä hänet ravintolaan drinkeille.

- Kaiken päälle he käyttäytyivät kuin olisivat halunneet minun tulevan humalaan, Fedden kummastelee. Hänen miespuolinen ystävänsä arveli miesten toimivan näin siinä toivossa, että päihtynyt treffikumppani suostuisi seksiin herkemmin.

Fedden myös huomasi, kuinka turhauttavaa tyhmän esittäminen oli. Hän pyöritteli salaa silmiään silloin, kun treffikumppani selitti asiantuntevaan sävyyn hänelle jotain, jonka tiesi olevan puhdasta potaskaa.

Fedden myös huomasi, että moni treffikumppani osoitti epävarmuuden merkkejä esimerkiksi haukkumalla muita. Useampi kuin yksi myös uteli, oliko Fedden käynyt kauneusleikkauksissa ja suostuisiko hän joskus sellaiseen.

Onko kertakäyttökulttuuri syypää?
Loppujen lopuksi kyse ei kuitenkaan ole siitä, että miehet haluaisivat tyhmän tyttöystävän, Fedden päätteli kokeensa lopuksi.

- He eivät etsi vaimoja, vaan naista, joka on hetkellisesti hauskaa seuraa ja joka pinnallisesti saa heidät tuntemaan itsensä paremmiksi. Kyse ei ole älykkyydestä vaan kertakäyttöisyydestä.

Hän päätyi poistamaan profiilinsa deittipalvelusta täysin. Mutta älä huoli, tarinalla on onnellinen loppu.

Muutama kuukausi kokeen päätyttyä Fedden tapasi nykyisen aviomiehensä.

- Pidän sinusta siksi, että sinulla on mielipiteitä ja intohimon kohteita, mies tunnusti hänelle ensimmäisten päätteeksi.

Tätä ihanampaa tunnustusta ei mieheltä voi saada, Fedden ilakoi.

Lähde: Your Tango

Anonyymi kirjoitti...

Kohua herättänyt psykologian oppikirja vedettiin myynnistä – Niinistön ja Haukion kuva poistettu

Sosiaalisessa mediassa levisi loppukesällä psykologian oppikirjasta otettu kuva.

Kohun aiheutti Motiivi 1 -oppikirjan evoluutiopsykologiaa käsittelevään kappaleeseen valittu kuva ja kuvateksti sen yhteydessä.

Oppikirjassa kerrottiin näin: "Evoluutiopsykologian mukaan pitkäaikaista kumppania etsivät naiset tuntevat vetovoimaa miehiin, jotka ovat taloudellisesti ja sosiaalisesti hyvässä asemassa ja naista vanhempia. Nämä ominaisuudet viittaavat miehen kyvykkyyteen huolehtia naisesta ja tämän lapsista". Kuvassa esiintyy presidenttipari Sauli Niinistö ja Jenni Haukio.

Kritisoijien mukaan kuva oli asiaan sopimaton ja antoi ivallisen vaikutelman.

Kirjan kustantaja Sanoma Pro on vetänyt kirjan myynnistä ja toimittanut tilalle uuden painoksen, jossa kohuttu kuva ja kuvateksti on poistettu.

– Me heräsimme tähän keskusteluun ja päivitimme uuden painoksen, jossa kuvan ja kuvatekstin tilalle on laitettu toisenlainen sisältö, kertoo Sanoma Pron lukion ja ammatillisen opetuksen liiketoimintajohtaja Teemu Lehtonen MTV Uutisille.

Lehtosen mukaan kirjakaupat saivat vaihtaa kohutun kirjaversion päivitettyyn painokseen. Lehtonen kertoo, että mistään suurista palautusmääristä ei kuitenkaan ollut kyse.

Akateemisesta Kirjakaupasta kerrotaan, että Motiivi 1 poistettiin hyllyiltä ja tilalle on tullut uudempi painos.

Anonyymi kirjoitti...

Ensimmäiset RUK:n käyneet naiset kertovat: Kummat ovat parempia, armeija- vai synnytysjutut?

Ensimmäiset naisalokkaat astuivat armeijaan 16.10.1995. Seuraavana vuonna osa heistä suoritti reserviupseeritutkinnon.

Suomessa on nykyään reilut 870 naista, jotka ovat suorittaneet reserviupseeritutkinnon. Ylivoimaisesti suurin osa heistä on opiskellut Haminassa Reserviupseerikoulussa.

Eilen suuri joukko reservin naisupseereja kokoontui Haminaan juhlaseminaariin keskustelemaan johtajuudesta ja verkostautumaan.

Naiset totesivat, että armeijan ja reserviupseerikoulun käyminen on tehnyt hyvää niin arkea kuin työuraa ajatellen.

– Reserviupseerikoulun opeista on hyötyä niin liike-elämässä kuin arjessakin. Esimies- ja johtotehtäviin koulutus antaa hyvän valmiuden, mutta samalla oppii myös toimimaan arjen poikkeustilanteissa, kertoo reservin kapteeni Tiina Laisi-Puheloinen.

Kyse on myös tasa-arvosta.

– Miksi minun veljien piti palvella isänmaata, mutta minun ei, kertoo reservin yliluutnantti Elli Flén ajatelleensa.