lauantaina, elokuuta 06, 2016

Naisten vartalojen tasojen haarukointia: Tasot 6-10

Jatkoa edelliseen postaukseen. Tasot kuutosen ja ysin välistä olivat vaikeimmat arvioitavat ja niissä saattaa olla viilattavaa

Taso 5-6

Hyvät rinnat tai hoikkuus ilman muotoja
Taso 6-7

Timmiydessä ja muodoissa toivomisen varaaTaso 7-8

Vartalon muodot eivät ole optimaaliset
Taso 8-9

Kauneusvirheitä.Taso 9-10

Ei kaivanne selitystä.


Lopuksi vielä jana 1-10.

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juuri tuossa luokittelun yläpäässä menee makuasiat ristiin. Minulle nuo kympin naiset ovat aivan liian laihoja. Laiha nainen ei ole seksikäs.

D Ram

Henry Laasanen kirjoitti...

Tuossa oli vähän sellaistakin ongelmaa, että uhkeat naiset näyttävät usein varsin seksikkäiltä esim. mekko päällä ja tissit esillä.

Alasti taas hoikemmat naiset näyttävät yleensä paremmilta, kun makkarat eivät rehota.

Anonyymi kirjoitti...

Muistuttaisin, että the proof of the pudding is the eating, eli markkina-arvo mitataan markkinoilla ja vain markkinoilla.

Henry Laasanen kirjoitti...


Tässähän ei ollut kyse markkina-arvoista, vaan TASOSTA.

TASO = Naisten keskinäinen järjestys verrattuna muihin naisiin.

Sametti kirjoitti...

Tasoa on myös mahdollista nostaa jopa useita asteita oikeanlaisella vaatetuksella. Korsetti ja korkokengät toimivat aina ja toimivat paremmin vähän uhkeammilla naisilla, koska heillä on isommat rinnat ja isompi takapuoli.

Anonyymi kirjoitti...

"Tuossa oli vähän sellaistakin ongelmaa, että uhkeat naiset näyttävät usein varsin seksikkäiltä esim. mekko päällä ja tissit esillä."

On tuossa kyllä perääkin. Minun makuuni seksikkäin naisen vartalo on kuitenkin hieman ylipainoinen. Tietenkin, niin kuin toit esiin jo alempien tasojen kuvissa, rasvan pitää olla sijoittunut oikeisiin paikkoihin. Pieni pulleus vatsan kohdalla ei haittaa minua jos naisella on selvästi erottuva vyötärö. Naismakuni on muuttunut (kehittynyt?) vuosien mukana. Nuorempana vähäinenkin määrä selluliittiä ja vatsamakkaroita naisella oli luotaantyöntävää.

D Ram

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä ensimmäisen anonyymin kanssa. Aikaisemman postauksen 1-5 tasoista pystyin olemaan täysin samaa mieltä, mutta tässä minun makuni menee täysin päinvastaisesti, siten, että tasot 5-6 (noiden kuvien perusteella) ovat seksikkäimmät. Ja 9-10 tason vartaloista pidän vähiten (liian lapsenomaisia), mutta enemmän kuin tasojen 1-5 vartaloista.

Ja minä myöskin olen nuorempana pitänyt eniten noista 9-10 vartaloista, mutta iän myötä maku muuttunut. Olisiko joku evoluution jäänne? Suvunjatko tulee ajankohaiseksi, niin silmää miellyttää hyvä synnyttäjä? ;) Leveät lanteet ja hieman vararavintoa vyötäröllä, jotta lapselle riittää ruokaa...

Anonyymi kirjoitti...

Itse sijoittaisin fitness-naiset, joilla on hartiat kuin ladon ovi (suhteessa vieläpä kapeaan lantion) -kuten ylimmän tason vasemmanpuoleinen - korkeintaan tasolle 7-8. Missään nimessä eivät ole naisen muotoisia naisia ylempänä, vaikka kuinka olisi kiinteät paikat

Anonyymi kirjoitti...

Linkkispämmi loppui ja heti keskustelu aktivoitui...

Anonyymi kirjoitti...

Urheilijanaisetkaan eivät automaattisesti ole 8-10 kategoriassa. Monet lihaksikkaat naiset ovat luonnottoman näköisiä. Urheilullisuus on hyvästä ja se että on laiha. Mutta lihaksikkuus ei ole naisille luonnollista.

yanmaneee kirjoitti...

cheapjordans
goyard bags
nike air max 97
nike air max 95
yeezy 700
golden goose starter
jordan shoes
polo ralph lauren
fila shoes
kobe shoes